2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Ismét bezár ideiglenesen a sármelléki repülőtér
Szombaton este, a Lufthansa idei utolsó járatának indulása után újból ideiglenesen bezár a sármelléki Fly Balaton repülőtér - közölte szombaton az MTI érdeklődésére a leszállóhely üzemeltetési igazgatója. Benkő Attila azt mondta: nem végleges bezárásról van szó, de mindaddig nem nyitnak ki, amíg a repülőtér bérlője a tőkebevonásról, üzemeltető váltásról nem köt megállapodást. Hozzátette, hogy tudomása szerint tárgyalások folynak, de ezek állásáról nem tudott információt adni.
2009.10.10. 16:03
 
 
Keira Knightley a londoni West Enden debütál
Moliére Mizantróp című darabjában debütál a londoni West Enden decemberben Keira Knightley brit színészkollégák, Damian Lewis és Tara Fitzgerald oldalán. A Vágy és vezeklés, A Karib-tenger kalózai című filmekből ismert 24 éves színésznő Jennifert, az amerikai filmsztárt fogja alakítani, Damian Lewis pedig a címszereplőt, egy csalódott drámaírót, aki beleszeret a törekvő és állhatatlan Jenniferbe. A darabot december 17-én mutatják be a Comedy Theaterben, és március közepéig lesz műsoron.
2009.10.10. 15:57
 
 
Asztalitenisz Vk: Tóth vereséggel kezdett
Vereséggel kezdte szereplését szombaton a kínai Kuangcsuban zajló, 150 ezer dollár összdíjazású női asztalitenisz Világkupán Tóth Krisztina. A nemzetközi szövetség honlapja alapján a világranglistán 27., hétszeres Európa-bajnok játékos - a viadal egyetlen magyar résztvevője - a dél-koreai Kim Kjung Ah ellen lépett asztalhoz a csoportmérkőzések nyitányán és simán, 4-1-re kapott ki. A második és harmadik fordulót vasárnap rendezik, Tóth riválisa még a hongkongi Tie Jana és a szingapúri Feng Tian-vej. A négyesből az első kettő jut a negyeddöntőbe, a finálét hétfőn rendezik.
2009.10.10. 15:54
 
 
MSZP: hiteltelen volt az önkormányzatok demonstrációja
Hiteltelen volt a fideszes politikusok által összehívott önkormányzati tüntetés, mivel megoldódnak azon ügyek, amelyek miatt meghirdették a demonstrációt - mondta Nyakó István. Az MSZP szóvivője szerint a kormány megállapodott az egészségügyi ágazattal, a fogyatékosok szervezeteivel, az egyházakkal a jövő évi költségvetési támogatásukról, illetve a gyermekétkeztetés finanszírozásáról is megoldódni látszik.
2009.10.10. 15:35
 
 
Cannavaro nem követett el doppingvétséget
Fabio Cannavaro nem követett el doppingvétséget, és fel kell menteni őt e vád alól - közölte a Juventus és a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott hátvédjének ügyében eljáró ügyész. Állásfoglalásában az Olasz Olimpiai Bizottság képviseletében nyomozó Ettore Torri leszögezte, hogy Cannavaro csak rovarcsípés elleni gyógyszerként használta a kortizont, amelynek jelenlétét kimutatta nála a doppingvizsgálat. Az ügyész azt javasolta a doppigügyekben eljáró bíróságnak, hogy a labdarúgó semmiféle büntetést ne kapjon.
2009.10.10. 15:27
 
 
A Lungo Drom bírósági úton kívánja eltávolítani Kolompár Orbánt
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) Laktitelken tanácskozó 29 tagja úgy határozott, hogy Kolompár Orbán elnök megbukott, többé nincs többsége az 53 tagú önkormányzatban, és törvényes, bírósági úton távolítják el őt az elnöki székéből - közölte Farkas Flórián a tanácskozást követő rögtönzött sajtótájékoztatóján Lakitelken. A fideszes parlamenti képviselő kijelentette: nem kezdeményezték az OCÖ feloszlatását, mert "nincs arra lehetőség, hogy egy éven belül választás legyen". "A magyarországi cigányság nem maradhat képviselet nélkül, ezt a kockázatot nem vállalhatjuk" - tette hozzá.
2009.10.10. 14:30
 
 
Több ezren demonstráltak az önkormányzati megszorítások ellen
Több ezren demonstráltak a budapesti Kossuth téren a fideszes önkormányzati vezetők által kezdeményezett tüntetésen a helyhatóságokat sújtó, a kormányzat által 2010-ben kezdeményezett lépések ellen. A jelenlévők közfelkiáltással elfogadták, hogy a vezérszónok, Kósa Lajos Fidesz-alelnök, Debrecen polgármestere által ismertetett, az önkormányzatokról, azok jogairól és céljáról szóló 12 pontos kiáltványt a politikus hétfőn az Országgyűlés plenáris ülésén is ismertesse.
2009.10.10. 13:25
 
 
Lengyelország ratifikálta a Lisszaboni Szerződést
Lech Kaczynski lengyel államfő aláírta szombaton a Lisszaboni Szerződés ratifikációs okmányát. Az ünnepélyes varsói ceremónián jelen volt az Európai Unió több vezető tisztségviselője, köztük José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke. Ezzel lezárult a lengyel ratifikációs folyamat. Az EU intézményrendszerét megreformáló Lisszaboni Szerződés hatályba lépéséhez már csak Václav Klaus cseh államfő aláírása hiányzik.
2009.10.10. 12:33
 
 
Bajnai egy lapinterjúban kizárta, hogy vállalná a kormányfő-jelöltséget
Egy német újságnak adott interjúban Bajnai Gordon kizárta, hogy a jövő évi parlamenti választásokon miniszterelnök-jelöltként indulna. A Frankfurter Allgemeine Zeitungban a politikus leszögezte: kezdettől fogva világosan megmondta, hogy csak egy évre vállalja a válságmenedzser posztját, azzal a célkitűzéssel, hogy fordulatot érjen el a magyar gazdaság helyzetében. Annak fő okát, hogy az ország a 90-es években betöltött kelet-közép-európai vezető szerep után 2008 őszére csőd közeli helyzetbe jutott, a két nagy politikai párt vetélkedésében látja Bajnai.
2009.10.10. 12:30
 
 
A megvonások és az elbocsátások ellen tüntettek postai alkalmazottak
A megvonások és az elbocsátások ellen tartott tüntetést több postai szakszervezet szombaton Budapesten, a Miniszterelnöki Hivatal előtt; a tiltakozók petíciót juttattak el a hivatalba és a munkaügyi minisztériumba. A petícióban - amelyet Bajnai Gordon Miniszterelnöknek és Herczog László szociális és munkaügyi miniszternek címeztek - foglaltak szerint az érdekvédelmek követelik a postai kézbesítők korkedvezményes nyugdíjazását, a Postapartner Program azonnali leállítását és a 2010-ben életbe lépő béren kívüli juttatások 25 százalékos megadóztatásának visszavonását.
2009.10.10. 11:38
 
 
Az IRA 25 éve követett el merényletet Margaret Thatcher ellen
Huszonöt éve, 1984. október 12-én hajnali három órakor pokolgép robbant abban a brightoni hotelben, ahol a brit Konzervatív Párt vezérkara szállt meg a párt éves konferenciája alatt. Az Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) által elkövetett merénylet öt ember életét oltotta ki, de Margaret Thatcher miniszterelnök sértetlen maradt. Az írek évszázados függetlenségi törekvéseit a múlt század elején koronázta részleges siker, amikor 1921-ben létrejött az Ír Köztársaság. A brit fennhatóság alatt maradt Észak-Írország (Ulster) a katolikusok és protestánsok közti villongások színtere lett, egymást követték a merényletek, gyilkosságok, amelyek mögött jobbára a tartomány függetlenségéért küzdő IRA állt.
2009.10.10. 10:30
 
 
Fogjon Ön is bűnözőt - a számítógépén!
Egy brit cég páratlan lehetőséget ajánl az internetezőknek: jó pénzért bűnözőkre vadászhatnak saját otthonukban, saját számítógépükön, a megfigyelőkamerák által élő adásban sugárzott képeket figyelve. A kezdeményezés felháborodást keltett az egyéni szabadságjogok őreinek sorában. A különös ajánlatra azért kerülhet sor, mert hiába szereltek fel számtalan kamerát a szigetországban: a rendszer csak akkor lenne százszázalékosan hatékony, ha valaki mindig figyelné a képernyőt is, ahová a képet sugározzák - csakhogy ez nagyon sokba kerülne.
2009.10.10. 09:16
 
 
Az Egyesült Államok nem akar radarállomásokat telepíteni Ukrajnába
Az Egyesült Államok biztosította Oroszországot afelől, hogy nem akar radarállomásokat vagy bármilyen fegyvert telepíteni Ukrajnába a rakétapajzs-tervek átalakítása során, ellentétben azzal, amit lapjelentés szerint egy amerikai tisztségviselő mondott, aggodalmat kiváltva Moszkvából. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Független Államok Közösségének (FÁK) pénteki chisinaui csúcstalálkozóján közölte: Oroszország magyarázatot kér az Egyesült Államoktól Alexander Vershbow amerikai védelmi államtitkár-helyettes megjegyzése miatt. Lavrov teljesen váratlannak nevezte a tisztségviselőnek a radarállomás telepítésére vonatkozó megjegyzését, amely a Defence News című lapban jelent meg.
2009.10.10. 09:15
 
 
Maradona nem mond le
Cáfolta a lemondásáról szóló híreket Diego Maradona, a hátralévő két világbajnoki selejtezőjére készülő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az 1970 óta minden vb-n részt vett argentinok jelenleg az ötödik helyen állnak a dél-amerikai selejtezőcsoportban, és ha ebben a pozícióban végeznek, a CONCACAF-zóna negyedik helyezettjével kényszerülnek pótselejtezőt vívni. Maradona együttese vasárnap fogadja Peru válogatottját, négy nappal később pedig a hatodik helyen álló Uruguayhoz látogat. Dél-Amerikából az első négy helyezett jut ki automatikusan a jövő évi, dél-afrikai vb-re.
2009.10.10. 08:55
 
 
Hatvan év után adott vissza egy brazil tolvaj egy értékes kegytárgyat
A francia Szent Lajos király koronájának aranykeresztjét, egy brazil városka egyik szent ereklyéjét szolgáltatta vissza hatvan év után egy névtelen tolvaj. Az ereklyét már nem is tartották nyilván az ország katolikus kincseinek jegyzékében - tájékoztatott a helyi televízió. A tolvaj hamis névvel és címmel küldte el a keresztet postán csomagban a délkelet-brazíliai Mariana városka parókiájára. A küldeményben a tolvaj bűnbánó üzenete is benne volt, amelyben megírta, hogy júliusban személyesen akarta visszavinni a keresztet, de nem volt hozzá bátorsága.
2009.10.10. 08:51
 
 
Az Antarktisz jegének olvadását vizsgálja a NASA új légi kutatása
Az Antarktisz jégtakarójának olvadását, s ennek várható következményeit vizsgálja a NASA október 15-én induló hatéves kutatóprogramja. A tervezett 17 repülőút a nagyszabású Operation Ice Bridge (Jéghíd-akció) programba illeszkedik, amelynek célja megérteni a Déli-sarkvidék gleccsereinek és jégtakarójának olvadását, ezen keresztül pedig előrejelezni a tengerszint várható emelkedését. A kutatás a Nyugat-Antarktisz és jéggel borított partmenti vizeinek azon részeit érinti, amelyek a leggyorsabb változásnak vannak kitéve. A mintegy 50 kutató a NASA által kifejlesztett "repülő laboratóriumban" vizsgálódik majd, amelyben egyebek közt lézerműszerek és jégradar lesznek segítségükre.
2009.10.10. 08:48
 
 
Új módszert dolgoztak ki a hidrogén előállítására
A firenzei egyetem kutatói új eljárást dolgoztak ki a hidrogén előállítására. Egy speciális magasnyomású lézer és szervetlen gázok kombinációjával szerintük ugyanazt az eredményt lehet elérni, mint a hagyományos elektrolízissel vagy a vízgőz metánnal történő reagáltatásával. A víz elektrolízissel történő bontása és a lézer használata is rendkívül költségigényes - nyilatkozta a projekt vezetője, Roberto Bini. Ezért a kutatók a kémiai és fizikai módszerek elegyítésére építették az új technológiát.
2009.10.10. 08:43
 
 
OKSZ: áttekinthetően kell szabályozni az üzletnyitást
Áttekinthetőbbé tenné az üzletnyitás egyszerűsítéséről szóló, október elseje óta hatályos szabályozást, ha mielőbb meghatároznák, hogy mely termékeket lehet hatósági engedéllyel árusítani - mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára. Vámos György annak kapcsán beszélt erről, hogy október elsejével egyszerűsödött ugyan az üzletnyitás Magyarországon, ugyanakkor a jogszabály nem határozza meg, hogy mely termékek árusításához kell hatósági engedély. A változások legfontosabb eleme, hogy az üzletnyitás feltétele csupán annyi, hogy a kereskedő bejelenti erre irányuló szándékát a kereskedelmi hatóságnál, az önkormányzat jegyzőjénél.
2009.10.10. 08:29
 
 
Új repülőgép-parkolók Ferihegyen
Összesen nyolc repülőgépnek elegendő "parkolót" jelent Ferihegyen az új forgalmi előtér, amelynek használatbavételi engedélyét a napokban kapta meg a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA). Összességében 80 ezer négyzetméter új felületet alakítottak ki, amiből 30 ezer négyzetméternyit most adtak át. A 2-es terminálon megvalósult beruházás értéke 16 millió euró, jelenlegi árfolyamon mintegy 4,3 milliárd forint. A BA közleménye érdekességként említi, hogy a betonfelület alatt elektromos kábelek, kommunikációs hálózat és esővízcsatorna rendszer fut.
2009.10.10. 08:26
 
 
U20-as vb: elődöntőben a magyar válogatott
A magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott bejutott az elődöntőbe, miután péntek este hosszabbítás után 3-2-re legyőzte az olasz csapatot az egyiptomi világbajnokságon. A magyarok góljait Koman Vladimir és Németh Krisztián (2) szerezték. Egervári Sándor alakulata kedden a legjobb négy között a ghánaiakkal találkozik. A kolumbiai játékvezető az olaszoktól három, a magyaroktól pedig egy játékost állított ki, sőt a két szakvezetőt is a lelátóra küldte.
2009.10.09. 22:50
 
 
Még évekig korlátozzák a folyadékok felvitelét a repülőgépek fedélzetére
Még évekig el fogják kobozni az Európai Unióban repülőgépbe szálló utasoktól a márkás italokat, kölniket, sőt a szenteltvizet is, mert a folyékony robbanószerek felkutatására alkalmas berendezések még mindig nem készültek el, az iparág nem fejlődött a várt ütemben - ismerte be az Európai Bizottság jelentésében. Az Egyesült Államok egy hónapja tett hasonló megállapítást. Hetvennyolc amerikai repülőtéren már üzembe helyeztek a külön gépbe helyezett folyadékok és gélek elemzésére alkalmas szoftverrel ellátott újgenerációs röntgenkészülékeket, amelyek azonban még túl gyakran jeleznek riadót ártalmatlan flakonok esetén is.
2009.10.09. 21:45
 
 
Több mint 1400 módosító indítvány a jövő évi költségvetéshez
Több mint 1400 módosító indítványt nyújtottak be a képviselők a 2010-es költségvetés tervezetéhez, ennek több mint 95 százalékát a Fidesz-KDNP jegyzi. Az MSZP az előre bejelentett ügyeket vette sorra a másféltucat indítványában: a gyermekétkeztetés, illetve a két tannyelvű oktatás normatíváját, és a fogyatékkal élő embereket képviselő szervezetek támogatását emelné meg, e célokra a források egy részét a céltartalékból csoportosítaná át. A szocialisták a kórházakkal kötött megállapodást bizottsági módosító indítvánnyal rendezik a jövő héten.
2009.10.09. 20:30
 
 
Prince néhány nap alatt szervezett koncertet Párizsban
Prince két koncertet ad vasárnap a párizsi Grand Palais kiállítócsarnokban. Az amerikai énekes a Chanel keddi divatbemutatóján szeretett bele a helyszínbe, majd másnap bejelentette: ott fog fellépni. A vasárnap délután 5 órakor és este 10 órakor kezdődő koncertekre péntek délelőtt interneten kezdték árusítani a jegyeket, s 77 perc alatt elkelt mind a 11 ezer hely. A világsztár hasonló módon, egyik napról a másikra szervezett augusztusban koncertet a Monte Carló-i operában, amely a párizsi Garnier Opera mintájára épült 1878-ban.
2009.10.09. 20:22
 
 
Obamát meglepte, hogy neki ítélték a Nobel-békedíjat
Az amerikai elnököt meglepte, hogy ő kapta a Nobel-békedíjat. Barack Obama elmondta: mélyen megtisztelve érzi magát, és az elismerést úgy tekinti, mint cselekvésre való felhívást a XXI. századi kihívások kezelésére. Obama úgy fogalmazott: nem érdemli meg, hogy a Nobel-békedíjjal kitüntetett meghatározó személyiségek társaságába került, és az elismerést nem saját érdemeinek elismeréseként kapta. A washingtoni Fehér Ház rózsakertjében tartott rögtönzött sajtótájékoztatón arról beszélt: a neki odaítélt Nobel-békedíj szerinte az amerikai vezető szerepnek a megerősítése azokban a törekvésekben, amelyek minden népet jellemeznek.
2009.10.09. 19:30
 
Kanadai siker a díjlovagló Vk magyarországi fordulójának nyitányán
A hagyományos számokkal pénteken megkezdődött a díjlovagló Világkupa idei magyarországi fordulója a kaposvári Lovas Akadémián, ahol 12 nemzet csaknem 50 sportolója vesz részt, az összdíjazás pedig 3 millió forint. A 22. alkalommal kiírt, vasárnap záruló viadalon a magyar mezőny tagjai mellett az európai élvonal is képviselteti magát, de még Japánból és az Egyesült Államokból is érkezett lovas. A nagy kör bemelegítő erőpróbájának tartott Intermediaire II. elnevezésű feladatot tíz páros mutatta be, és a kanadai Belinda Trussell teljesített a legjobban kilenc esztendős, Anton nevű lovával. Az idei magyar bajnok, Ács Róbert Weinzauber 2 nyergében értékes második helyezéssel nyitott.
2009.10.09. 18:35
 
 
Az Omninvest kemény fellépést ígér a pánikkeltőkkel szemben
Kemény fellépést ígér a H1N1 vírus elleni oltóanyagot gyártó Omninvest arra az esetre, ha folytatódik a vakcinával kapcsolatos pánikkeltés és rémhírterjesztés - hangzott el a cég pénteki sajtótájékoztatóján. Németh Zsolt szóvivő tételesen cáfolta az Omninvest által valótlannak, sőt butaságnak tartott híreket, s megerősítette a pilisborosjenői gyártó bázis többször hangoztatott korábbi álláspontját, miszerint az új influenza elleni vakcina hatásos és ártalmatlan, mellékhatásai igen csekélyek az esetleges fertőzés következményeihez képest.
2009.10.09. 18:30
 
 
Magyarország támogatja az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank tőkeemelését
Magyarország erőteljesen támogatja az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) tőkeemelési terveit - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök pénteken Londonban. A kelet-európai átalakulás pénzügyi támogatására alakult pénzintézet elnöke, Thomas Mirow nemrégiben a bank 20 milliárd euró jegyzett tőkéjének 50 százalékos emelését kérte a részvényes országoktól, arra hivatkozva, hogy a jelenlegi tőkekészlettel az EBRD nem tudja tovább emelni a működési területéhez tartozó országok finanszírozását.
2009.10.09. 17:57
 
 
Vb-selejtezők, portugál-magyar: Ronaldo és Bosingwa játékra kész
Cristiano Ronaldo és Jose Bosingwa, a portugál labdarúgó-válogatott két alapembere felépült sérüléseiből, így pályára léphet a magyarok elleni, szombati világbajnoki-selejtezőn. Ezt Carlos Queiroz portugál szövetségi kapitány jelentette be pénteken, hozzátéve, hogy a középpályás Tiago viszont nem gyógyult meg, így ő biztosan nem játszhat. A portugálok jelenleg az európai 1. csoport harmadik helyén állnak 13 ponttal, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően megelőzve az ugyancsak 13 pontos magyarokat. A hatost a dán válogatott vezeti 18 ponttal, a svédek a másodikok 15-tel.
2009.10.09. 17:55
 
 
Forgalomkorlátozás a fővárosban a hétvégén
Két rendezvény miatt forgalomkorlátozás lesz a fővárosban a hétvégén: szombaton az önkormányzati demonstráció miatt, vasárnap pedig a magyarországi cigány kisebbség kirekesztése elleni tiltakozó menete miatt lesz forgalomkorlátozás. Ezért tilos megállni pénteken 18 órától szombaton 14 óráig a Kossuth téren a Vértanúk tere és a Szalay utca között, az Alkotmány utca mindkét oldalán a Kossuth tér és a Honvéd utca között; szombaton 20 órától vasárnap 18 óráig a Felvonulási téren a Hősök tere és a Műcsarnok között, az Andrássy úton a Dózsa György út és a Rippl-Rónai utca, illetve az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között, az MTA külső parkolójában, a Hunyadi János úton, valamint a Dísz téren.
2009.10.09. 17:32
 
 
Ismét javasolja a Fidesz a távhő áfájának öt százalékra csökkentését
Ismét törvénymódosítást javasol a Fidesz annak érdekében, hogy a távhő áfája a legalacsonyabb, ötszázalékos kategóriába tartozzon - jelentette be Navracsics Tibor. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője elmondta: azért, hogy "ne lehessen elhúzni ennek az egész ügynek a tárgyalását", kezdeményezte az Országgyűlés elnökénél a házbizottság rendkívüli összehívását hétfőre. Közölte: azt kérik, hogy a hétfői parlamenti ülésnapon házszabálytól eltéréssel tárgyalja a Ház törvénymódosítási javaslatukat.
2009.10.09. 17:00
 
 
Újabb állami milliárdokra szorulhat a két vezető amerikai jelzálog-finanszírozó intézet
Hamarosan újabb állami tőkeinjekcióra szorulhat a két vezető amerikai jelzáloghitel-finanszírozó intézet, a Fannie Mae és a Freddie Mac. A testvérintézmények élére kinevezett kormánytisztviselő, Edward DeMarco a washingtoni szenátus bankügyi bizottságában tartott meghallgatáson elmondta: a bizonytalan konjunkturális kilátások, a lakásárak alakulása és a jelzáloghitel állomány további romlása miatt a társaságok helyzete változatlanul igen nehéz, és hamarosan ismét támogatásra szorulhatnak. A tavaly ősszel a hitelválságban megrendült cégek eddig 96 milliárd dollárt hívtak le az összeomlás elkerülése céljából számukra biztosított 200 milliárd dolláros központi alapból.
2009.10.09. 16:51
 
 
Tenisz, Peking: Nadal sima győzelme Szafin ellen
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal nagyon simán nyert a szebb napokat is megélt orosz Marat Szafin ellen a pekingi keménypályás tenisztorna 3,3 millió dollár összdíjazású férfi versenyében. A két korábbi világelső meccse mindössze 1 óra 17 percig tartott. Eredmények, negyeddöntők: férfiak (3,3 millió dollár összdíjazás): Nadal (spanyol, 1.)-Szafin (orosz) 6:3, 6:1, Söderling (svéd, 6.)-Ljubicic (horvát) 7:6 (7-3), 6:4.
2009.10.09. 16:45
 
 
Folytatódik az egyeztetés a vasutas szakszervezetek és a kormány között
A vasutas szakszervezetek és a kormány között október 20-án és október 26-án folytatódik az egyeztetés a közösségi közlekedés átalakításáról, valamint a vasúti munkahelyekről a kollektív munkaügyi vita keretében, ugyanakkor az egyik szakszervezet, a VDSZSZ már bejelentette, hogy a sztrájk mellett döntött. A szekszervezetek azért kezdeményeztek kollektív munkaügyi vitát, mert elutasítják, hogy a kormány jövőre 40 milliárd forinttal csökkentse a vasút finanszírozását. Kifogásolják a helyközi közösségi közlekedés, közte a vasutasokat érintő kedvezmények tervezett átalakítását is.
2009.10.09. 16:24
 
 
Visszavonták a terézvárosi parkolási tendert
Visszavonta a terézvárosi képviselő-testület a parkolási rendszer üzemeltetésére vonatkozó közbeszerzési eljárást pénteki rendkívüli ülésén; október végén döntenek a kérdésben - közölte az önkormányzat az MTI-vel. Az ügy előzménye a Heti Válasz értesülései szerint az volt, hogy Közbeszerzési Döntőbizottság törvényellenesnek találta a parkolási tendert és 3 millió forint büntetést szabott ki, emellett megsemmisítette az ajánlattételi felhívásban azokat a passzusokat, amely alapján szakértők korábban jelezték: az önkormányzat vélhetően a Centrum Parkoló Kft.-re írta ki az eljárást.
2009.10.09. 16:10
 
 
Hétfőtől újra teljes hosszában járható a budai alsó rakpart
Hétfőtől ismét teljes hosszában járható lesz a budai alsó rakpart, a jelenleg még lezárt, nagyjából 600 méter hosszú szakaszt is megnyitják - közölte az ÉlőDuna Projekt pénteken az MTI-vel. A még hiányzó szakaszt egyelőre csak hétköznapokon használhatják az autósok. Annak érdekében ugyanis, hogy időközben a kivitelezés is haladhasson, ideiglenes forgalmi rend lesz érvényben azon a 600 méteres útszakaszon, amely a Margit híd budai hídfőjétől délre eső fel- és lehajtó, illetve az Üstökös utca vonalában kiépített új lehajtó között húzódik.
2009.10.09. 16:00
 
 
2011-től a motor teljesítménye után kell a kötelezőt fizetni
Jövőre még az autó hengerűrtartalma, viszont 2011-től már a motor teljesítménye alapján kell a kötelező gépjármű felelősségbiztosítást (kgfb) fizetni, a bonus-malus besorolás lényege viszont változatlan marad - az ezekről szóló két pénzügyminiszteri rendelet a legújabb Magyar Közlönyben jelent meg. A teljesítmény alapú besorolást az indokolja, hogy egyre kisebb hengerűrtartalommal tudják a motorok ugyan azt a teljesítményt nyújtani, a nagyobb teljesítmény pedig - rendszerint - nagyobb veszéllyel, és így több kárral is jár.
2009.10.09. 15:00
 
Sukorói telekcsere: az eredeti állapot helyreállítását kezdeményezte Oszkó
A pénzügyminiszter a sukorói telekcsere ügyében az eredeti állapot helyreállítását kezdeményezte pénteken, továbbá létrejött a játékkaszinó üzemeltetésére szóló koncessziós szerződés - közölte a Pénzügyminisztérium pénteken az MTI-vel. A pénzügyminiszter felkérte a Magyar Nemzeti Vagyongazdálkodási Zrt. elnökét, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) haladéktalanul kezdjen egyeztetést Joav Blum befektetővel a sukorói telekcseréről azért, hogy az eredeti állapotot helyre lehessen állítani. A közlemény megjegyzi, hogy első kategóriájú játékkaszinó üzemeltetésére vonatkozó koncessziós pályázatot nem a sukorói, hanem a Közép-dunántúli régió területére írták ki.
2009.10.09. 14:33
 
 
Izrael bírálta az EU-elnök Svédországot
Izrael bírálta pénteken a soros EU-elnök Svédországot, amiért Carl Bildt svéd külügyminiszter megfontolásra érdemesnek minősítette a Goldstone-jelentést. Danny Ajalón izraeli külügyminiszter-helyettes a közszolgálati rádióban elhangzott nyilatkozatában kijelentette, hogy Svédország "rendszeresen Izrael-ellenes álláspontra" helyezkedik. Rámutatva, hogy Svédország felvilágosult és baráti ország, felszólította a stockholmi kormányt, hogy állásfoglalásaiban legyen objektívabb és óvatosabb, annál is inkább, mivel "a térségben jelentős érdekekkel bíró Európai Unió soros elnöki tisztségét tölti be".
2009.10.09. 14:30
 
 
KÖNYV: Bűvölet
A kora gyermekkorában árvaságra jutott Nikolai Gregorio tolvajlásból él Málta szigetén. Egy napon két rejtélyes idegent vet útjába a sors. A két jólelkű bölcs férfi, mindketten mágusok lévén, felismerik a fiúban szunnyadó mágikus képességeket, és pártfogásukba veszik a neveletlen és tanulatlan vadócot. A szerencse azonban forgandó: új hazája, Skócia felé tartva kalózok támadják meg a hajójukat, és a fiút magukkal hurcolják rabszolgának. Nikolai úgy érzi, elárulták, ezért kegyetlen bosszút esküszik fogadott apja és annak egész családja ellen.
2009.10.09. 14:05
 
 
Klaus kivételt kér Csehországnak az emberi jogok listájának alkalmazásában
Václav Klaus szerint Csehországnak kivételt kell kapnia a Lisszaboni Szerződés részét alkotó általános emberi jogok listájának alkalmazása alól, mert ellenkező esetben megkérdőjelezhetővé válnak a II. világháború után elfogadott Benes-dekrétumok is. A Lisszaboni Szerződés elfogadása "a jogbiztonság romlásához és a kialakult vagyonjogi viszonyok megkérdőjelezéséhez" vezet - jelentette ki a cseh államfő pénteken prágai sajtóértekezletén. Leszögezte: olyan megoldásra gondol, amilyenben Nagy-Britannia és Lengyelország egyezett meg az Európai Unióval.
2009.10.09. 14:04
 
 
Lemond az Országos Választási Iroda vezetője
Nyugdíjba vonul Rytkó Emília, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője, aki egyben az Önkormányzati Minisztérium választási főosztályának vezetője. Rytkó Emília pénteki budapesti sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy mivel elérte a 60 éves kort, nyugdíjba megy, és így köztisztviselőként visszavonul. Az OVI vezetője az év végéig még hivatalában marad, utódjáról - a főosztályvezetői, illetve az OVI-vezetői poszt betöltéséről - Varga Zoltán önkormányzati miniszter gondoskodik. A főosztályvezető köztisztviselőktől szokatlan módon maga jelentette be távozását, láthatóan megrendülten.
2009.10.09. 14:00
 
Áfonyás csokoládéfelfújt receptje
Hozzávalók: 5 dkg vaj, 6 dkg liszt, 2 dl tej, 3 tojás, 10 dkg cukor, 12 dkg étcsokoládé, 8 dkg vörös áfonya, a formákhoz kevés vaj és liszt, a tálaláshoz porcukor, citromfű
2009.10.09. 13:49
 
 
Marisa Miller szupermodell iPoddal takarta el punciját (képpel)
Egy fotózás alkalmával, a férfiak nagy bánatára, egy iPod takarta el a szupermodell punciját.
2009.10.09. 13:45
 
 
Vb-selejtezők: Koeman várhatóan nem kockáztat az összeállításnál
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elutazás előtt azt nyilatkozta, hogy a portugálok elleni szombati világbajnoki selejtezőn sem szabad ész nélkül támadni, így a szakember várhatóan ennek alapján állítja majd össze kezdőcsapatát. A holland tréner a svédek és a portugálok elleni legutóbbi két hazai találkozón is az egycsatáros taktikát választotta, akkor előbb Huszti Szabolcs, majd Torghelle Sándor töltötte be ék szerepét. Lisszabonban várhatóan Rudolf Gergely, a Debrecen támadója szerepelhet elől, miután a kapitány már korábbi mérkőzéseken is szerette volna a kezdőbe jelölni, akkor azonban sérült volt.
2009.10.09. 13:06
 
 
Bajnai szerint már mutatkoznak a konszolidáció eredményei
Magyarországon az elmúlt évtizedben rendre elmaradtak a szükséges reformok, mert a politika a konfliktusok vállalása helyett inkább kompromisszumokra törekedett - mondta az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) londoni székhelyén tartott pénteki előadásában a magyar kormányfő, aki szerint már mutatkoznak a konszolidációs intézkedések eredményei. Bajnai Gordon gazdasági szakembereknek és elemzőknek tartott helyzetismertetésében elmondta: Magyarország két év leforgása alatt a GDP-érték 5 százalékának megfelelő államháztartási korrekciót hajt végre, recesszió közepette.
2009.10.09. 13:00
 
 
Paris Hilton szexvideója tarol a neten
A Hilton kisasszony sok mindenben próbál sikeres lenni, az igazi sikert a világháló hozta meg neki.
2009.10.09. 12:36
 
 
Bokros is kőbe vésné a hiánycélt
Egyetért a jövő évi hiánycél kőbe vésésével Bokros Lajos. Az MDF európai parlamenti (EP) képviselője pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: az államháztartási hiány csökkentése elengedhetetlen feltétele annak, hogy Magyarország elkerüljön egy újabb államcsőd közeli helyzetet. Bokros Lajos szerint az államadósság csökkentése nélkül nem lesz euró Magyarországon, az ország továbbra is adósságcsapdában van, az abból való kilépéshez gazdasági növekedésre és szerkezeti reformokra van szükség.
2009.10.09. 12:28
 
 
A lányos apáknak "balra" húz a szíve
Összefüggést mutattak ki brit közgazdászok a háztartásokban élő lány-, valamint fiúgyermekek száma és a családfő politikai beállítottsága között. Az angol háztartások adatainak elemzése alapján kimutatták, hogy a három fiúgyermeket és egyetlen lányt sem nevelő szülők 67 százaléka a Munkáspártra, vagy a Liberális Demokrata Pártra szavazott. Ugyanez az arányszám viszont 77 százalékra növekedett a három lányt, ám egyetlen fiút sem nevelő háztartások esetében. Hasonló eredményekre jutottak a két- illetve négy gyermekes családoknál is.
2009.10.09. 12:15
 
 
A brit miniszterelnökkel tárgyalt Bajnai Londonban
Korai lenne még visszavonni a gazdaságösztönzési intézkedéseket, mivel ennek ideje akkor érkezik el, ha már egyértelműen megindult a munkahelyteremtés - állapította meg egyebek mellett pénteki londoni hivatalos megbeszélésén a magyar és a brit kormányfő. Bajnai Gordon, aki negyvenperces tárgyalást tartott a Downing Street-i miniszterelnöki hivatalban Gordon Brownnal, a találkozó után tartott rövid tájékoztatóján elmondta: egyetértettek abban, hogy a gazdasági támogatási programok leépítésével meg kell várni, amíg el kezd növekedni a foglalkoztatás minden országban. Ekkor lehet fokozatosan visszatérni a normál piaci viszonyokhoz.
2009.10.09. 11:23
 
 
Policy Solutions: a Fidesz szakpolitikában, a Jobbik szólamokban erős az EP-ben
Szakpolitikai munkában a Fidesz, politikai szólamokban a Jobbik volt a legaktívabb az Európai Parlamentben szeptemberben - áll a Policy Solutions közpolitikai és politikai kommunikációs tanácsadó intézet elemzésében. A magyar EP-képviselők szeptemberi munkájáról készített jelentésükben kiemelték, hogy Őry Csaba és Schöpflin György fideszes képviselők kapták a legkomolyabb közpolitikai súllyal bíró feladatot: mindketten szakbizottságuknak a 2010-es uniós költségvetésre vonatkozó módosító javaslatait terjesztették elő. Az elemzés érdekességként emeli ki, hogy az MDF egyetlen képviselője, Bokros Lajos eddig még nem mutatott "semmilyen hivatalosan dokumentált aktivitást" Brüsszelben.
2009.10.09. 11:08
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956[1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista