2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Baka András szerint legkorábban 2011-től léphet hatályba az új Ptk.
Baka András, a Legfelsőbb Bíróság elnöke szerint az új polgári törvénykönyv (Ptk.) hatálybalépésének legkorábbi dátuma 2011. január elseje lehet. Az LB és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnöke pénteken egy szombathelyi igazságügyi fórumon elképzelhetetlennek nevezte, hogy a Ptk. rendelkezései jövő májustól hatályba léphessenek. Baka András hangsúlyozta: a törvénytervezetet még legalább fél évig, háromnegyed évig csiszolgatni kellene, a szakma által javasolt kiigazításokat be kellene építeni ahhoz, hogy hosszú távon is jól működő magánjogi kódex szülessen.
2009.10.30. 15:15
 
Craig Short az FTC új vezetőedzője
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Bobby Davison vezetőedzővel. Ezt Berki Krisztián, az FTC labdarúgó Zrt. elnök-vezérigazgatója jelentette be a klub pénteki sajtótájékoztatóján. A brit tréner helyét Craig Short veszi át, segítője pedig Csató Sándor lesz. Megbízatásuk a hátralevő őszi fordulókra szól.
2009.10.30. 15:15
 
 
Magyar befektetőket is vár Albánia
Albánia nyitva áll a magyar befektetők előtt - jelentette ki az albán államfő pénteken Tiranában, miután tárgyalt Sólyom László köztársasági elnökkel. Bamir Topi kifejtette a megbeszélés utáni sajtóértekezleten, hogy Albánia többek között a turizmus, az áramtermelés és az infrastruktúra-fejlesztés területére vár magyar befektetéseket. Sólyom László kifejezte reményét, hogy útja lökést ad a két ország közötti gazdasági együttműködésnek.
2009.10.30. 15:00
 
 
Ukrajnában bezárják az iskolákat az influenza miatt
Ukrajnában három hétre bezárják az összes iskolát, és elhalasztják a nyilvános rendezvényeket a H1N1-es influenzajárvány veszélye miatt - jelentette be Julija Timosenko miniszterelnök. Timosenko miniszterelnök elmondta, hogy Lemberg, Ivano-Frankivsz és Ternopil megyékben az influenzás megbetegedések száma meghaladta a járványküszöböt, és további hat megyében, köztük Kárpátalján fennáll a veszélye az influenza terjedésének. Ezért mind a kilenc megyében karantént vezetnek be. Nyugat-Ukrajna influenzajárvány sújtotta megyéiben a megbetegedések száma elérte a 40 ezret, a fertőzés szövődményei következtében eddig 37-en haltak meg.
2009.10.30. 14:45
 
 
Pénzügyi segítséget ajánl az EU a fejlődő országoknak
Megállapodtak az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői abban, hogy pénzügyi segítséget ajánlanak a fejlődő országoknak a klímaváltozás elleni hosszú távú harcra összpontosító decemberi világtanácskozáson - közölték diplomaták a kormányfői tanácskozás helyszínén, Brüsszelben pénteken. A kompromisszumban azonban - az első beszámolók szerint - konkrét felajánlási összegek nem szerepelnek. A megállapodással véget ért a kormányfők csütörtöki és pénteki tanácskozása.
2009.10.30. 14:45
 
 
Jövőre is fenntartaná a korengedményes nyugdíjat a kormány
A tervezettnél egy évvel tovább fenntartaná a kormány az eredetileg 2009. december 31-ével megszűnő korengedményes nyugdíj intézményét az átmeneti foglalkoztatási nehézségek miatt - mondta Kovárik Erzsébet, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakállamtitkára az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) plenáris ülésén pénteken Budapesten. A kormány most az intézmény 2010. december 31-ig történő meghosszabbítását javasolja. A munkavállalói oldal néhány módosítással támogathatónak tartja a javaslatot és a munkáltatók is elmondták, hogy érdekeltek az intézmény fenntartásában.
2009.10.30. 14:15
 
 
A drogok veszélyességének új besorolását javasolja egy brit tudós
Az alkohol és a cigaretta veszélyesebb, mint a kannabisz (marihuána), az LSD vagy az ecstasy - közölte a brit kormány vezető drogügyi tanácsadója. David Nutt, a londoni Imperial College professzora egy új drogosztályozási rendszert javasol, amely összehasonlíthatóvá tenné az emberek számára a legális és illegális szerek ártalmait. Ebben a besorolási listában a heroin, a kokain, a barbiturátok és a metadon után az ötödik helyre kerülne az alkohol - írta a londoni King's College számára készített, csütörtökön közzétett tanulmányában. A dohány a 9., a marihuána a 11., az LSD a 14., az ecstasy pedig 18. helyen áll ezen a listán.
2009.10.30. 14:00
 
 
Az LB elnöke szerint legkorábban 2011-től léphet hatályba az új Ptk.
Baka András, a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöke szerint az új polgári törvénykönyv (Ptk.) hatálybalépésének legkorábbi dátuma 2011. január elseje lehet. Az LB és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnöke pénteken egy szombathelyi igazságügyi fórumon elképzelhetetlennek nevezte, hogy a Ptk. rendelkezései jövő májustól hatályba léphessenek. A fórumon, amelyen a főbíró a legfőbb ügyésszel és az ügyvédi kamara elnökével együtt vett részt, Baka András hangsúlyozta: a törvénytervezetet szerinte még legalább fél évig, háromnegyed évig csiszolgatni kellene, a szakma által javasolt kiigazításokat be kellene építeni ahhoz, hogy egy hosszú távon is jól működő magánjogi kódex szülessen.
2009.10.30. 13:45
 
 
Nem lesz népszavazás a parkolási díjakról
Elutasította a parkolási díjak megszüntetéséről szóló népszavazási kezdeményezés hitelesítését az Országos Választási Bizottság (OVB) pénteki ülésén. A magánszemély által benyújtott kezdeményezést egyhangúlag utasította el a testület egy korábbi döntésére hivatkozva, mely szerint a parkolási díj az önkormányzati törzsvagyont érinti, megszüntetése pedig tulajdont korlátozna.
2009.10.30. 13:45
 
 
A Fidesz nem szavazza meg a cseheknek tett uniós ígéretet
A Fidesz nem fogja megszavazni, ha előterjesztik ratifikációra azt az uniós ígéretet, miszerint a Cseh Köztársaság mentességet kap az EU reformszerződéséhez kapcsolódó alapjogi charta hatálya alól - közölte az Európai Parlament fideszes delegációjának vezetője pénteken az MTI brüsszeli tudósítójával. A magyar kormány - mondta Szájer József - nem tett eleget annak a felszólításnak, hogy utasítsa el a cseh államfő követelését, és "beállt azok sorába, akik megtagadják a jogegyenlőséget". A fideszes politikus "az emberi jogok ügyének vereségeként" értékelte az uniós csúcstalálkozón született csütörtöki döntést.
2009.10.30. 13:45
 
 
Magyarországon gyógyul Elizabeth Taylor
Testőrhad védelme alatt készül magyarországi lábadozására Elizabeth Taylor - írta a pénteki brit sajtó. A 77 esztendős hollywoodi filmdíva október elején esett át sikeres szívbillentyű-korrekciós műtéten egy Los Angeles-i kórházban. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - pénteken azt írta, hogy a többszörös Oscar-díjas színésznő a nógrádgárdonyi "VIP-klinika" egy egész épületszárnyát lefoglalta a jövő hónaptól, maga és 30 fős stábja részére. Emellett magyarországi tartózkodása idejére testőröket is felvett, akik a klinikán ügyelnek majd személyes biztonságára.
2009.10.30. 13:30
 
 
Prérifarkasok marcangoltak halálra egy kanadai énekesnőt
Két prérifarkas marcangolt halálra egy 19 esztendős kanadai folkénekesnőt, aki egyedül túrázott egy kelet-kanadai nemzeti parkban. Kirándulók hallották meg az ígéretes zenei tehetségnek tartott Taylor Mitchell sikoltozását a Cape Breton Highlands Nemzeti Parkban, és azonnal riasztották az parkőrséget. A fiatal nőt megtámadó egyik ragadozót sikerült is leteríteniük, de a másik után még kutatnak - írta a BBC internetes oldala. Az énekesnőt mentőhelikopterrel szállították egy halifaxi kórházba, ám belehalt súlyos sérüléseibe.
2009.10.30. 13:15
 
 
Meseolvasási rekordot döntöttek Heves megyében
Megdöntötték a maratoni csoportos meseolvasás hazai rekordját a Heves megyei Horton - közölte a település polgármestere. Kerek Oszkár azt reméli, hogy az ötnapos, 7206 perces teljesítménnyel bekerülnek a Guiness Rekordok Könyvébe. A maratoni meseolvasást a helyi Batthyány József Általános Iskola igazgatója Füredi István szervezte - számolt be a polgármester. A kezdeményezéssel elsősorban az olvasás fontosságára kívánták ráirányítani a figyelmet, ugyanis a pedagógusok tapasztalatai szerint a gyerekek keveset és rosszul olvasnak.
2009.10.30. 13:15
 
 
F1, Abu-Dzabi GP, 1. szabadedzés: Hamilton volt a leggyorsabb
A tavalyi világbajnok brit Lewis Hamilton volt a leggyorsabb pénteken az első szabadedzésen a Forma-1-es világbajnokság utolsó versenyén, a debütáló Abu-Dzabi Nagydíjon. Az egyedülálló ringen - melyet a pilóták most próbálhattak ki először - a McLaren sztárja mögött az idei bajnok brit Jenson Button (Brawn GP) volt a második, a pontversenyben harmadik német Sebastian Vettel (Red Bull) pedig a harmadik. A vasárnapi futam különleges lesz azért is, mert helyi idő szerint 17 órakor még világosban kezdődik, és sötétben ér véget. A reflektorokat menet közben kapcsolják majd fel.
2009.10.30. 12:45
 
 
Feljelentést tett a Jobbik a Margit híd felújításával összefüggésben
Feljelentést tett a Jobbik a Margit híd felújításával kapcsolatban, a párt szerint a közbeszerzési eljárást eredménytelennek kellett volna nyilvánítani - közölte Gyenge Zsolt VI. kerületi önkormányzati képviselő pénteken. A jobbikos önkormányzati képviselő közleményében utalt arra, hogy a Margit híd felújítási költsége az elsődlegesen becsült 12 milliárd forintról 30 milliárd forintra emelkedett, aminek okát a Fővárosi Közgyűlés vezetői több indokkal próbálták alátámasztani.
2009.10.30. 12:45
 
 
Figyeli a PSZÁF a kgfb-kampányt és a biztosítók tevékenységét
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) átszerződési időszakban fokozottan figyeli a biztosítókat, az ügyfelek figyelmét pedig tájékoztató kiadványokban hívja fel arra, hogy a jövő év elejétől a kgfb-t nem kormányrendelet, hanem törvény szabályozza. A PSZÁF közölte, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, a biztosítót váltani akaró ügyfelek a pénteken meghirdetett, jövő évi díjtarifák alapján november 30-ig mondhatják fel szerződésüket biztosítójuknál. A felmondott biztosítás december 31-ig érvényes, eddig kell az autósoknak megtalálni az új szolgáltatót is, hogy januártól biztosítási háttérrel közlekedhessenek.
2009.10.30. 12:45
 
 
Újabb csúcson a munkanélküliség az euróövezetben
Több mint tíz év óta a legmagasabb szintre emelkedett a munkanélküliség az euróövezetben szeptemberben. Az Eurostat pénteken közzétett adatai szerint a ráta 9,7 százalékra emelkedett szeptemberben. Augusztusban 9,6, júliusban 9,5 százalék volt a munkanélküliség. A szeptemberi adat megfelelt az elemzői várakozásoknak. Az egy évvel korábbihoz képest valamennyi tagországban emelkedett a munkanélküliek száma. Az Eurostat szerint Hollandiában és Ausztriában a legalacsonyabb a mutató, 3,6 és 4,8 százalék, a legmagasabb Lettországban(19,7 százalék) és Spanyolországban(19,3).
2009.10.30. 12:30
 
 
Nem hoz megtakarítást a vonalbezárás a Vasutasok Szakszervezete szerint
A MÁV-nak nem hoz megtakarítást a mellékvonalak bezárása, de az érintett települések lakóit hátrányosan érinti - mondta Simon Dezső, a Vasutasok Szakszervezetének elnöke pénteken Táton. A szakszervezet péntek reggel hat órától este hatig félpályás útlezárással tiltakozik az Almásfüzitő-Esztergom vasútvonal bezárása ellen. Az akcióban hét autó vesz részt. Simon Dezső tűrhetetlennek nevezte, hogy a személyforgalom megszüntetésekor utasszámlálási statisztikákra hivatkoznak, amikor nincs valós utasszámlálás, ennek bevezetését a kormány januártól tervezi.
2009.10.30. 12:15
 
 
Fidesz: olcsóbb és rövidebb választási kampányra van szükség
A Fidesz és a KDNP nem támogatja azt a javaslatot, hogy a pártok kampányra fordítható költési keretét akár ötszörösére emeljék meg, ehelyett inkább olcsóbb és rövidebb kampányra lenne szükség - jelentette ki Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója. Közölte: a Fidesz péntek délelőttre összehívott egy egyeztetést a parlamenti frakcióval rendelkező pártok részére a párt- és kampányfinanszírozás kérdésében, azonban ezen az egyeztetésen a Fideszen kívül csak a KDNP és az SZDSZ vett részt, az MSZP nem. Elmondta, hogy a Fidesz és a KDNP által támogatott törvényjavaslatban, melyet hétfőn be is nyújtanak az Országgyűlésnek, többek között a kampányköltségek csökkentése, valamint a választási időszak lerövidítése szerepel.
2009.10.30. 12:15
 
 
Jackson-film: húszmillió dollár felett egy nap alatt
Nemzetközi forgalmazása első napján az észak-amerikai jegyeladásokkal együtt több mint 20 millió dolláros (3,7 milliárd forintos) mozibevételt hozott a This Is It című Michael Jackson-film, amitől Oscart remél a Sony stúdió. Az amerikai és kanadai filmszínházakban 7,4 milliós (1,4 milliárd forintos) bevételt jegyeztek fel, míg a világ 99 országában - köztük Magyarországon - 12,7 millió dolláros (2,3 milliárd forintos) jegyeladást számoltak össze szerdán. Az adatok szerint Nagy-Britanniában 1,9 millió dollár, Franciaországban 1,4 millió dollár, Japánban 1,2 millió dollár, Németországban pedig 1,1 millió dollár folyt be a mozijegyekből.
2009.10.30. 12:00
 
 
Új írásjelekkel bővülnek az internetes hivatkozási címek
A jövőben a latin betűkön kívül más írásrendszerekkel is meg lehet adni a honlapok elérési útvonalát - döntött az internetes címeket kezelő ICANN nonprofit szervezet. A határozat a világháló negyvenéves történelmének egyik legnagyobb változását hozhatja, amelynek köszönhetően drámaian nőhet az internetfelhasználók száma. A latintól eltérő írásrendszerek alkalmazása sokkal nyitottabbá teheti a világhálót: a bővített címbeviteli szabványtól nemcsak azoknak lesz könnyebb, akik nem tudnak angolul, hanem azoknak is, akik még a latin ábécét sem használják. Az arabtól kezdve a görögön át cirill, hindi, vagy a kínai írásjelekkel is megadhatók lesznek majd a böngésző címsorába írandó hivatkozások.
2009.10.30. 11:45
 
 
Tízmillió néző a U2 internetes koncertjén
Tízmillió rajongó követte nyomon a U2 YouTube internetes oldalon élőben közvetített kaliforniai koncertjét; ez rekordot jelent a videomegosztó portál történetében. A 360 címet viselő turnésorozat keretében adott koncert a világhálón élőben való sugárzása "példa nélküli kezdeményezés" volt az együttes részéről. Az ír banda ingyenesen tette elérhetővé a koncertet az olyan rajongók számára, akik nem tudtak elmenni a koncertre. A két és fél órás pasadenai fellépés a Google tulajdonában lévő YouTube számára is hatalmas sikert jelentett - állapította meg a Hollywood Reporter.
2009.10.30. 11:30
 
 
Két-három napig tarthat az új influenzavírus elleni védőoltás beszerzése
Két-három napig tarthat az új influenzavírus elleni védőoltás patikai beszerzése - mondta el Horváth Tamás, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke. A kamarai elnök emlékeztetett: a receptre kapható védőoltás szállítását egy kormánydöntés alapján a raktározást is végző Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézet (EKI) végzi a gyógyszertárak rendelései alapján. A rendelés és a patikába történő szállítás között 2-3 nap az eltérés; ezt a 72 órát egyébként rögzíti a megrendelési szerződés is. A lakossági rendeléseknél tehát szem előtt kell tartani ezt az átfutási időt, hiszen nem biztos, hogy a gyógyszertár készletezett a védőoltásból - emelte ki Horváth.
2009.10.30. 11:15
 
 
Kissé nőttek az ipari termelői árak szeptemberben
Az ipari termelői árak szeptemberben az előző havihoz képest 0,1 százalékkal nőttek, míg tavaly szeptemberhez viszonyítva 3,4 százalékkal emelkedtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Az ipar belföldi értékesítési árai 2009. szeptemberében az előző havihoz viszonyítva nem változtak, az előző év szeptemberivel összehasonlítva azonban 1,2 százalékkal mérséklődtek. Az ipari exportértékesítés árai az idén augusztusinál 0,1 százalékkal, a tavaly szeptemberinél pedig 6,5 százalékkal voltak magasabbak.
2009.10.30. 10:30
 
 
64 ezer tiltakozó aláírást gyűjtöttek a pedagógusok a jövő évi büdzsé ellen
Mintegy 64 ezer, a jövő évi költségvetés oktatást érintő tételei elleni tiltakozó aláírást gyűjtött össze a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) , az íveket pénteken adta át a tömörülés elnöke az Országgyűlés civil irodáján. Galló Istvánné újságíróknak azt mondta, hogy az aláírásokat két és fél hét alatt gyűjtötték össze. Hozzátette: fel szeretnék hívni a döntéshozók figyelmét, hogy a közoktatásnak a nagyon nehéz gazdasági helyzetben is elsőbbséget kell adni. Az elmúlt évek pénzkivonásának hatásai nem holnap, hanem 3-5 év múlva jelennek meg - mondta.
2009.10.30. 10:15
 
 
Szabad az út a Lisszaboni Szerződés előtt
Szabad az út a Lisszaboni Szerződés cseh ratifikációja előtt - közölte csütörtök este Brüsszelben Fredrik Reinfeldt, az EU soros elnökségét ellátó Svédország miniszterelnöke. Mint kiemelte, annak a lábjegyzetnek a szövegét, amelyet Václav Klaus cseh államfő felvetése nyomán megfogalmaztak az EU csúcstalálkozójának a résztvevői, a Csehország szomszédságában fekvő országok is jóváhagyták. Klaus azt követelte, hogy Csehország kapjon felmentést a Lisszaboni Szerződéshez kapcsolódó alapjogi charta hatálya alól, nehogy arra hivatkozva a második világháború után az úgynevezett Benes-dekrétumok alapján Csehszlovákiából elűzött szudétanémetek leszármazottai kártérítési igényekkel léphessenek fel.
2009.10.30. 10:00
 
 
Jelentősen csökkentek a jövő évi kgfb átlagdíjai
Megjelentek a jövő évi kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjtarifái: a biztositas.hu internetes alkusz gyors kalkulációja szerint az új átlagdíjak a jelenlegi 30 ezer forintról 25-27 ezer forintra csökkentek. A 14 biztosító pénteken 44 oldalon jelentette meg a Népszavában és a Magyar Hírlapban a tarifákat. A díjszámítási metódusok közül 5 oldalt foglal el a Generali Biztosító és a KÖBE, míg a legrövidebb terjedelemben, fél oldallal, a Wabard jelent meg. A díjszámítás azonban bonyolult, ezért aki össze kívánja hasonlítani a különböző biztosítók díjait, ezt legegyszerűbben az online alkuszok portáljain teheti meg. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) ugyanis csak jövő nyáron indítja el ezt a szolgáltatását.
2009.10.30. 09:30
 
 
Fokozott óvatosságra int a tűzoltóság a mécsesek, gyertyák miatt
Fokozott óvatosságra int a tűzoltóság mindenkit mindenszentek és halottak napja előtt, mivel ilyenkor sokan mécsest vagy gyertyát gyújtanak a lakásukban is. A lakástüzek számadatainak elemzésekor egyértelműen megállapítható, hogy több dolga akad a tűzoltóságnak a fűtési idényben, valamint akkor, amikor az emberek kegyeletből, illetve advent, karácsony alkalmából mécsest vagy gyertyát gyújtanak a lakásukban - közölte a Magyar Tűzoltó Szövetség szóvivője. Dobson Tibor elmondta: az irodában vagy lakásban felügyelet nélkül hagyott égő gyertya, koszorú tüzet okozhat, meggyújthatja a közelében található éghető anyagokat, például a papírt vagy a lakástextíliát.
2009.10.30. 09:30
 
 
Tovább javult a külkereskedelmi mérleg augusztusban
A külkereskedelmi mérleg idén január-augusztusban 815 milliárd forintos (2837 millió eurós) többletet mutatott, ami az egyenleg 875 milliárd forintos (3104 millió eurós) javulását jelenti az előző év hasonló időszakának 60 milliárd forintot (267 millió eurót) kitevő passzívumához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a részletes adatokat pénteken az MTI-vel. Az augusztusi előzetes adatok a pénteken megjelent részletes adatoknál 7 milliárd forinttal kevesebbet, 808 milliárd forintos (2,812 milliárd eurós) aktívumot mutattak. A külkereskedelmi egyenleg havonkénti és éves adatai is 2009 februárja óta export többletet mutatnak.
2009.10.30. 09:30
 
 
Dennis Hopper prosztatarákban szenved
Prosztatatrákban szenved Dennis Hopper hollywoodi filmsztár, és a kezelések miatt egyelőre minden tervezett utazását lemondta - jelentett be az ügynöke. Sam Maydew, a 73 esztendős színész sajtósa korábban arról számolt be, hogy Hopper október elején, New York-i tartózkodása alatt influenza-szerű tünetek miatt került kórházba, ahol kiszáradás ellen kezelték. Csütörtökön azonban Maydew azt nyilatkozta az E! Online hírportálnak, hogy Hopper prosztatarákos, és a Dél-kaliforniai Egyetemen kezdik meg kezelését. Már Melbourne-be sem utazhat el, ahol Dennis Hopper és az új Hollywood címmel kiállítás nyílik művészi alkotásaiból és fényképeiből.
2009.10.30. 09:15
 
 
Felgyújtotta új kocsiját egy férfi, mert elégedetlen volt vele
Annyira elégedetlen volt új autójával egy férfi az Egyesült Államokban, hogy felgyújtotta a szalon előtt, ahol vette. A kocsinak a gyújtása jó volt, a sebességváltója működött - gazdája szerint - tökéletlenül. Ezért visszahajtott a szalonhoz, beültette maga mellé az egyik eladót, hogy próbaúton meghallgattassa a problémát. Az ügynök azonban azt mondta, hogy nem hall semmit, mire a vevő annyira dühös lett, hogy életveszélyes "kocsikázásra" vitte: helyenként 160 kilométer per órával hajtott. Az autó azután megcsúszott, emiatt vezetője lefékezett, a rémült eladó meg kiugrott belőle és telefonált a rendőrségnek. Az autós közben visszament a szalonhoz és rágyújtott: autójára. Most rács mögött van gyújtogatás és megfélemlítés miatt.
2009.10.30. 08:45
 
 
Félretelefonálás miatt lőttek le egy férfit
Véletlen félretelefonálás miatt úgy összeveszett két egymásnak vadidegen férfi az Egyesült Államokban, hogy egyikük rálőtt a másikra és súlyosan megsebesítette. A 22 és 24 éves duó Savannah városában került véletlenül telefonkapcsolatba egymással, aminek egyikük sem örült. Kölcsönösen szidni kezdték egymást és fenyegetni, mire megállapodtak, hogy személyesen is találkoznak egy parkolóban. Az éji randevú vége az lett, hogy a 24 évest súlyos lőtt sebbel mentők vitték kórházba, a 22 évest meg rendőrök börtönbe. A lövöldözőnek csak a kocsija sérült meg.
2009.10.30. 08:15
 
 
Legalább 178 milliárd forinttal tartoznak tartósan az APEH-nak
Az adóhatóságnak szeptember végén 1.506 vállalkozás tartozott egyenként több mint 100 millió forinttal, valamint 2.820 magánszemély és egyéni vállalkozó egyenként több mint 10 millió forinttal folyamatosan, 180 napon túl - derül ki az APEH honlapján közzétett listákból. Ez összesen legalább 178 milliárd forint tartozást jelent. Az APEH negyedévente teszi közzé a tartós adósok listáit, amelyek csak az adózó nevét és címét, illetve székhelyét, valamint a társaságok, vállalkozók esetében az adóazonosítót tartalmazzák, a fennálló tartozás összegét nem lehet megtudni belőlük.
2009.10.30. 07:45
 
 
Hondurasban megegyezés született a belpolitikai válság megoldásáról
Honduras ideiglenes államfője beleegyezett a belpolitikai válság olyan formájú megoldásába, amelynek részét képezheti a hatalomból június végén elűzött elnök, Manuel Zelaya hivatalba való visszahelyezése. Felhatalmaztam a tárgyalóküldöttségemet egy olyan megállapodás aláírására, amellyel megkezdődhet a mostani politikai helyzet lezárása - jelentette be Robert Micheletti újságírók előtt. A legtöbb vitát okozó kérdés, Zelaya hivatalába való visszahelyezésének lehetősége, az alku részét képezi - tette hozzá a jelenleg a hatalmat gyakorló hundurasi politikus.
2009.10.30. 07:45
 
 
Legyen fiatalos az arca
A bőrtípusnak megfelelő arcápolás csodákat művel. Ám aki betöltötte a 25. életévét, annak a ránctalanításról sem szabad megfeledkeznie. Néhány tipp az otthoni szépítkezéshez.
2009.10.29. 22:08
 
 
Obama komolyan gondolkozott azon, hogy Hillaryt válassza alelnökének
Barack Obama sokáig nagyon komolyan gondolkozott azon, hogy Hillary Clintont válassza alelnökjelöltjének - írta Obama egykori kampánymenedzsere új memoárjában, amelyből a Time magazin közölt részleteket. Obama közvetlen környezetét, személyi tanácsadóit is meglepte, mennyire komolyan fontolgatta, hogy a volt first ladyt válassza maga mellé alelnökjelöltnek - írta David Plouffe visszaemlékezéseiben, amelynek A győzelem bátorsága címet adta. Ez utalás Obama nagy sikerű, A remény bátorsága című önéletrajzi regényére.
2009.10.29. 22:00
 
 
Az FM1 94, az Advenio 98 ponttal nyerte a frekvenciapályázatot
Az FM1 konzorcium 94 ponttal nyerte el a nagyobbik, az Advenio Zrt. 98 ponttal a kisebbik vételkörzetű országos kereskedelmi rádiós frekvenciát. Az Országos Rádió és Televízió Testülettől (ORTT) a november közepéig általa használt frekvenciára pályázó Sláger Rádió a 100-ból 69, ugyanezért a jogosultságért indulva a Danubius Rádió 75 pontot kapott. A kisebbik vételkörzetű, most a Danubius Rádió műsorát sugárzó hullámsávért folyó versenyben a frekvencia jelenlegi birtokosa 74 pontot, a Rádió Juventus Zrt. 71 pontot szerzett.
2009.10.29. 21:00
 
 
Nyolc sportág képviselői részesültek Junior Prima Díjban
Harmadik alkalommal adták át csütörtökön a Junior Prima Díjakat sport kategóriában; idén is - csakúgy, mint az elmúlt két évben - tíz eredményes fiatal versenyző részesült elismerésben, kimagasló teljesítményükért fejenként 7000 eurót kaptak. A szakmai zsűri döntése alapján ezúttal Csipes Tamara kajakozó, Dzsudzsák Balázs labdarúgó, Honti Kata kosárlabdázó, Hosszú Katinka úszó, Kis Gergő úszó, Marosi Ádám öttusázó, Mészáros Anett cselgáncsozó, Nemes Norbert siket vízilabdázó, Rédli András vívó, Varga József labdarúgó teljesítményét méltatták a budapesti ünnepségen.
2009.10.29. 20:30
 
 
Megnyílt a világ legnagyobb Hello Kitty boltja
Négyszáz négyzetméter, öt részleg, ruhák, táskák, ékszerek, telefonok: ezt jelenti a 35. születésnapját idén ünneplő világhírű japán játékfigura, Hello Kitty eddig legnagyobb üzlete, amely rajongók tömegének jelenlétében nyitotta meg kapuit Tokióban. A japán főváros bevásárló negyedében, a Ginzában található üzletben szinte minden kapható, amire csak Kitty híres cicafeje ráfér. A ruhák, ékszerek, táskák és elektronikus eszközök mellett írószerek, lakberendezési tárgyak, de még Hello Kitty ásványvíz is van a polcokon. A csütörtöki megnyitón az újságírók mellett több száz rajongó is részt vett, beszámolók szerint ők alig tudták féken tartani érzelmeiket.
2009.10.29. 20:30
 
 
Tenisz, dohai WTA-vb: Serena Williams elődöntős
Elsőként az amerikai Serena Williams jutott be a négy közé a 4,55 millió dollár összdíjazású női tenisz WTA-világbajnokságon, miután csütörtökön két játszmában nyert az orosz Jelena Gyementyjeva ellen, Dohában. A kiváló tengerentúli teniszező, aki világelsőként zárja az évet, mindhárom csoportmérkőzését megnyerte, így százszázalékos teljesítménnyel került a szombati elődöntőbe. Eredmény: Bordó csoport: Serena Williams (amerikai, 2.)-Jelena Gyementyjeva (orosz, 5.) 6:2, 6:4.
2009.10.29. 20:30
 
 
Orbán: jövő tavasszal gazdasági vészhelyzetre kell felkészülni
A Fidesznek fel kell készülnie arra, hogy a jövő tavasszal Magyarország gazdasági vészhelyzettel találja magát szemben - mondta Orbán Viktor magyar újságíróknak Brüsszelben. A Fidesz elnöke, aki az Európai Néppárt csúcstalálkozóján vett részt az EU-csúcs kezdete előtt, hangsúlyozta: pártjának ezt a vészhelyzetet kell majd elhárítania a magyar polgárok feje felől. "A magyar gazdaság állapota zűrzavaros, aggasztó" - fogalmazott, és megállapította, hogy a kormányzati politika saját maga növeli a munkanélküliséget.
2009.10.29. 20:30
 
 
Vancouver 2010: átadták a kanadaiaknak az olimpiai lángot
Átvette a vancouveri küldöttség az athéni Olimpiai Stadionban a jövő februári téli olimpia lángját, amely pénteken kezdi meg 45 ezer kilométeres kanadai útját. A fáklyát tükör által összegyűjtött napsugarakkal gyújtották meg egy hete Olümpiában, majd görögországi körút következett a csütörtöki átadásig. Péntektől 106 nap alatt 12 ezer további váltótag veheti majd kézbe az ötkarikás jelképet. A 45 ezer kilométeres út belföldi távrekord a játékok történetében.
2009.10.29. 19:45
 
 
A középosztályt is elérte a válság a Vöröskereszt szerint
Már a középosztály anyagi biztonságát is kezdi veszélyeztetni a gazdasági válság Magyarországon, sok korábbi adakozó most támogatásért fordul a segélyszervezetekhez - mondta a Magyar Vöröskereszt elnöke, a Nemzetközi Vöröskereszt európai humanitárius helyzetről szóló legújabb jelentésének bemutatóján. Habsburg György szerint kritikus a helyzet, mivel egyre szűkül a Vöröskeresztet támogatók köre, miközben a segélyigények a válság miatt folyamatosan nőnek. Különösen nehéznek ígérkezik a közelgő téli időszak - húzta alá.
2009.10.29. 19:00
 
 
A rádiós pályázat körülményeivel indokolta lemondását az ORTT elnöke
Lemondott az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöki tisztségéről és testületi tagságáról Majtényi László egy nappal a frekvenciapályázat eredményhirdetése után. A rádiós pályázat körül történtek voltak lemondásom kiváltói okai - nyilatkozta Majtényi László az MTI-nek. A médiahatóság elnöke közölte, azért november 30-val köszön le posztjáról, mert időt akar biztosítani az utódját jelölő két közjogi méltóságnak és le kívánja zárni a folyamatban lévő ügyeket.
2009.10.29. 18:30
 
 
Csaknem 80 ezer új angliai új vírusos eset egy hét alatt
Nyolcvanezer közelébe emelkedett a H1N1 influenzavírus-törzs okozta új megbetegedések száma Angliában az elmúlt héten. Ez majdnem 50 százalékos növekedés egyetlen hét alatt, és a járvány ismét közelít a nyáron mért csúcsponthoz. A brit Egészségvédelmi Hivatal (HPA) szokásos csütörtöki tájékoztatóján közölte, hogy a legutóbbi hét napon 78 ezer esetet észleltek Angliában az előző héten feljegyzett 53 ezer új fertőzés után. Két héttel ezelőtt még 23 ezer volt a heti esetszám. Skóciában ötezerrel 20 ezerre nőtt az új influenza okozta megbetegedések száma a legutóbbi hét nap során.
2009.10.29. 17:45
 
 
Péntektől láthatja a közönség az új elefántot a Fővárosi Állatkertben
Az állatorvosok döntése alapján már péntektől megtekintheti a közönség Assamot, a szerdán érkezett elefántbikát a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A csaknem háromtonnás állatot kedden délben "ládázták be" a belgiumi Ieperben, és szerdán, a kora délutáni órákban érkezett meg Budapestre rendőri felvezetéssel. Az állat konténerét a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság segítségével daruzták be a kifutóban, és délután háromra már az elefántházi istállóban volt - közölte a városligeti intézmény.
2009.10.29. 17:30
 
 
Az unió mellett elkötelezett politikust szeretne elnöknek a következő elnökség
Az európai uniós együttműködés mellett elkötelezett politikust szeretne látni az EU hamarosan létrejövő egyszemélyes elnöki posztján a következő három elnökséget adó ország, Spanyolország, Belgium és Magyarország - derült ki a három miniszterelnök közös brüsszeli sajtótájékoztatóján. José Luís Rodriguez Zapatero, Herman Van Rompuy és Bajnai Gordon nem nyilatkozott arról, kit tudnának elképzelni a poszton, de leszögezték, hogy az uniót megfelelően reprezentálni képes, meggyőződéses személyiséget kell találni.
2009.10.29. 17:30
 
 
Michelle Obama a Glamour címlapján
Bár kétségtelenül divatikon, mégsem stílusával, hanem társadalmi tevékenységével érdemelte ki Michelle Obama amerikai first lady, hogy a Glamour magazin amerikai kiadásának decemberi címlapján szerepeljen. A standokon már november 10-én megjelenik a magazin szokásos évi Women of the Year (Az év női) című lapszám, amelynek borítóján Barack Obama elnök felesége koktélruhát visel. Michelle Obama számára az, hogy példát mutasson az egyik legjelentősebb feladat, amit a Fehér Házban tehet - derül ki az interjúból, amelyet a CBS televízió riportere Katie Couric készített a lap számára.
2009.10.29. 17:30
 
 
Új vírus: New York-i szülők fele nem engedi gyerekei beoltását
New Yorkban az általános iskolások szüleinek eddig kevesebb mint a fele engedte, hogy gyerekeit beoltsák az új influenza vírusa ellen - írta a csütörtöki The New York Times. Miközben országszerte felszólították az egészségügyi intézményeket, hogy készüljenek fel az esetleges nagy számú fertőzöttre, és feszített ütemben zajlik a vakcina előállítása, a New York-i szülők körében bizonytalanság érződik az új ellenszerrel kapcsolatban. Egyik részük nincs meggyőződve arról, hogy szükség van az oltásra, másik részük a mellékhatásoktól tart.
2009.10.29. 17:30
 
 
F1: Räikkönen 45 millió dollárt keresett idén
Lapértesülés szerint csillagászati összegért, 45 millió dollárért versenyzett idén Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája. Az Arabian Business szerdai online kiadása szerint a 2007-es idény világbajnokának átszámítva 8,37 milliárd forint ütötte a markát, bár idén csak egy futamot nyert. A kereseti lista második helyén a címvédő Lewis Hamilton áll 18 millió dollárral, a harmadik a kétszeres vb-első Fernando Alonso 15 millióval. Az idei pontversenyt már biztosan megnyerő Jenson Button 5 milliót kasszírozott, míg csapattársa, Rubens Barrichello csupán egymillióval gazdagodott.
2009.10.29. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939[1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista