2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Sólyom: Magyarország fokozottan felelős a nyugat-balkáni térségért
Magyarország fokozottan felelős a nyugat-balkáni térségért, mert Budapest valóban érdeklődik a régió iránt, és ismeri annak történelmét - jelentette ki Sólyom László szombaton az albániai Durres városában. Albán részről "panaszkodtak arra, hogy Nyugat-Európában nem tudják igazából felmérni az itteni viszonyokat" - mondta a köztársasági elnök kétnapos látogatásának záró napján, miután Tiranában tárgyalt Sali Berisha albán kormányfővel. Az Európai Uniónak meg kell értenie, hogy "a világnak ezen a felén egyes nemzetek határai nem esnek egybe az államhatárokkal", mégis meg lehet oldani, hogy a határok sérthetetlenségi elvét tiszteletben tartva "egységként kezeljék ezeket a nemzeteket" - mondta.
2009.10.31. 20:15
 
 
Kárpát-medencei magyarok zenéje a Hagyományok Házában
Felvidéki és vajdasági muzsikusok is fellépnek november 7-én Budapesten a Hagyományok Háza színháztermében; a Kárpát-medencei magyarok zenéje elnevezésű gálakoncert célja, hogy bemutassa: a népzenének, a világzenének is ott a helye a hangversenytermekben és a színházakban. A gálaműsort délelőtt Kárpát-medencei kulturális konferencia előzi meg, amelyre azokat a határon túli partnereit hívta meg a programot szervező Periferic Records, akikkel a korábbi évek CD adományozása és a koncertek során kapcsolatba kerültek - mondta el Böszörményi Gergely, a kiadó vezetője.
2009.10.31. 19:30
 
 
Kóka János továbbra is vizsgálná az ORTT döntését a rádiófrekvenciákról
Kóka János szerint egyre gyanúsabb, hogy az MSZP és a Fidesz "politikai kartellmegállapodást" kötött a tiszta verseny kijátszására a rádiófrekvenciák elosztásának ügyében. A szabad demokraták frakcióvezetője szombaton azt követően közölte ezt az MTI-vel, hogy a pénteken közreadott nyílt levelére mind a Fidesz, mind az MSZP - Kóka János megfogalmazása szerint - nyilvános válaszban utasította el "a parlamenti színvallást". Szavai szerint egy ilyen, "háttérben kötött, versenyt kizáró megállapodás a politikai korrupció kategóriájába tartozik", és sokkal súlyosabb következményei vannak, mint hogy melyik adó sugároz a kiosztott frekvenciákon.
2009.10.31. 19:15
 
 
Újabb holttesteket találtak a szerbek a Tiszában
A szerbiai hatóságok tájékoztatása szerint szombat délután egy kisgyermek, valamint egy férfi holttestét találták meg a Tiszában - közölte a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a holttestek azonosítása folyamatban van. Az elhunytak valószínűleg a koszovói határsértőkkel október közepén történt tiszai vízi baleset áldozatai. Eddig összesen nyolc - a Tisza magyar oldalán egy férfi, szerbiai oldalán pedig három női, két gyermek és két férfi - holttestet találtak, az október közepén történt szerencsétlenség óta.
2009.10.31. 18:15
 
 
Népszabadság: a MÁV leállhat Nyugat-Magyarországon
Bezárhat a MÁV a nyugat-dunántúli régióban: a társaság 12 vasútvonalát a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) venné át - írta szombati számában a Népszabadság. A lap Antali Károly közlekedési kormánybiztos levelére hivatkozva azt írta: Andrási Miklósnak, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatójának lehetővé kell tennie, hogy a 607 kilométer vasútvonal bekebelezésére éhező GYSEV "haladéktalanul" megkapja a terjeszkedése tervezését segítő adatokat. A Népszabadság szerint a MÁV-nál a közlekedési miniszter állásfoglalására várnak.
2009.10.31. 18:15
 
 
Kína minden szilárd hulladékot elektronikus ellenőrzésnek vet alá
Kínában minden az országba érkező szilárd hulladékot elektronikus ellenőrzésnek fognak alávetni, hogy megelőzzék a hulladékcsempészést – közölték a hét végén kínai vámhivatali illetékesek. A kínai fővámhivatal bejelentette, hogy minden hulladékimportnak kézi ellenőrzésen kell átesnie, ha az eletronikus átvizsgálás illegális anyagok jelenlétét jelzi. A főhivatal figyelmeztetett arra, hogy szigorúan fognak eljárni mindazokkal szemben, akik nem jelentik be őszintén az import pontos tartalmát. Kína korlátozottan ugyan, de engedélyezi néhány újrahasznosítható hulladék importját, mint például a poliszilikon, vagy a műszál, amelyek ismét nyersanyagokká alakíthatók.
2009.10.31. 18:00
 
 
NB I: az MTK gólnélküli döntetlent ért el a Győri ETO ellen
Az MTK csapata hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el a Győri ETO ellen a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén. Eredmény: MTK - Győri ETO FC 0-0, Hidegkuti Nándor Stadion, 800 néző, V: Szabó Zs. sárga lap: Lencse (17.), Vadnai (41.), Pál (44.), illetve Babic (64.), Fehér Z. (87.). Gyenge színvonalú és alacsony iramú első félidőt produkáltak a csapatok, a gólszerzéshez csak az MTK került közel, azonban Stevanovic minden esetben hárítani tudott. A szünet után a játék összképe nem változott, bár ekkor már a győrieknek is sikerült veszélyes helyzeteket kialakítani az MTK kapuja előtt. Összességében igazságos döntetlen született a Hungária-körúton.
2009.10.31. 17:30
 
 
Ősszel is egyre népszerűbb a Balaton
Az őszi gyorsfelmérés tapasztalatai szerint a Balaton régió turizmusában tovább tart a nyári főszezonban beindult növekvő tendencia, ami páratlannak mondható a válság idején - számolt be Dani Barbara, a Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatóságának vezetője szombaton. A nem reprezentatív gyorsfelmérés azt mutatta, hogy az elmúlt hosszú hétvégén a megkérdezett tíz balatoni szálloda felében számottevően nőtt a vendégek száma a múlt év nemzeti ünneppel és az iskolai őszi-szünetkezdéssel egybekötött hétvégéjéhez képest.
2009.10.31. 17:15
 
 
Helmut Kohl Gorbacsovot és idősebb Busht méltatta Berlinben
Mihail Gorbacsov és idősebb George Bush érdemeit méltatta a berlini fal leomlásában és a német egység megvalósulásában Helmut Kohl. A néhai Szovjetunió volt államfője, az Egyesült Államok egykori elnöke és a korábbi német kancellár szombaton Berlinben találkozott egymással azon a rendezvényen, amelyet a Konrad Adenauer Alapítvány szervezett a fal leomlásának 20. évfordulója alkalmából. A két évtizeddel ezelőtti történelmi események főszereplői évek óta első ízben találkoztak egymással. A rendezvényre meghívást kapott Németh Miklós volt magyar miniszterelnök, akit az alapítvány elnöke külön üdvözölt.
2009.10.31. 17:15
 
 
Egy iráni vezető szerint Teherán a Nabuccóban való részvételéről tárgyal
Irán nem hivatalos tárgyalásokat folytat néhány európai vállalattal a Nabucco gázvezeték projektben történő részvételéről - jelentette ki egy magas rangú iráni energetikai tisztségviselő szombaton a Mehr iráni hírügynökség szerint. Irán a világ második legnagyobb földgáztartalékával rendelkezik, de exportját csak lassan képes bővíteni, részben amiatt, mert a Teherán ellen elrendelt amerikai szankciók hatására nem jut hozzá a szükséges technológiához. Egyes megfigyelők szerint bármilyen hasonló tárgyalás minden bizonnyal aggodalmat kelt az Egyesült Államokban, amely vitában áll Iránnal annak atomprogramja miatt.
2009.10.31. 17:15
 
 
Megválasztották a Bundestag szépségkirálynőjét
Meghozta első fontos döntését a hét közepén megalakult új német parlament. A képviselők ugyanis megválasztották a Bundestag szépségkirálynőjét. A Bild értesülése szerint az újdonsült szépségkirálynő a 32 esztendős Agnes Krumwiede, a környezetvédő Zöldek képviselője. Bár ellenzéki, a hírek szerint a nem hivatalos szavazáson a kormánypárti képviselők is rá adták voksukat, valósággal megigézte őket hosszú barna hajával, szép arcával és bájos mosolyával. Emellett pedig különleges művészi képességeivel is, civilben ugyanis zongoraművész, sőt szabadidejében még festészettel is foglalkozik.
2009.10.31. 16:45
 
 
Elfogtak egy fontos maffiafőnököt Nápolyban
Elfogta az olasz rendőrség szombat reggel a Nápoly környékén működő Camorra bűnszövetkezet egy fontos vezetőjét - közölte a helyi rendőrprefektúra. Közleménye szerint Salvatore Russót, a róla elnevezett Russo-klán vezetőjét egy vidéki házban vették őrizetbe, nem messze nápolyi otthonától. Az 1995 óta szökésben lévő Russót gyilkosságért és bűnszövetkezet létrehozásáért életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték. A több tucat - gyakran egymással rivalizáló - családra oszló Camorrának becslések szerint összesen ötezer tagja van.
2009.10.31. 16:45
 
 
Újabb kapu megnyitásával segítik a forgalmat az Új köztemetőben
Az úgynevezett teherkaput is kinyitották a rákoskeresztúri Új köztemetőben, hogy ezzel is segítsék a forgalom akadálytalan haladását - mondta a Budapesti Temetkezési Intézet sajtóreferense szombat délután. Pénzes Kristóf közölte: rendkívüli esemény nem történt a fővárosi temetőkben, és a forgalom is csak az ilyenkor megszokott mértékben erős. Megjegyezte: a nagyobb forgalmat vasárnapra várják. A vasárnapi Mindenszentek és hétfői halottak napja alkalmából meghosszabbított nyitva tartással, reggel 7 órától este 8 óráig várják a megemlékezőket mind a 15 fővárosi köztemetőben szombaton és a következő két napon, a BKV pedig rendkívüli járatokat indít a sírkertekhez.
2009.10.31. 16:15
 
 
Asztalitenisz Pro Tour: Tóth, Póta és Lovas a nyolcaddöntőben búcsúzott
Tóth Krisztina, Póta Georgina és Lovas Petra egyformán a szombati nyolcaddöntőben búcsúzott az asztaliteniszezők sheffieldi Pro Tour-versenyétől. A viadal hivatalos honlapja szerint hongkongi, illetve kínai riválisok győzték le őket. Eredmények: női egyes, nyolcaddöntő: Csiang Hua-csün (hongkongi)-Tóth Krisztina 4-0 (4, 13, 6, 5) Tie Ja-na (hongkongi)-Póta Georgina 4-1 (-7, 8, 7, 7, 8) Kuo Jan (kínai)-Lovas Petra 4-0 (6, 2, 5, 12).
2009.10.31. 16:15
 
 
F1, Abu-Dzabi GP, időmérő: Lewis Hamilton indul az élről
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj szombati időmérőjét, így az esztendő utolsó futamán, vasárnap ő rajtol az élről. A második helyről a német Sebastian Vettel (Red Bull), a harmadikról csapattársa, az ausztrál Mark Webber vág neki a versenynek. A már világbajnok brit Jenson Button (Brawn GP) ötödik lett, míg csapattársa, a brazil Rubens Barrichello a negyedik helyen végzett. A pontversenyben második Vettel és harmadik Barrichello számára az összetettbeli második hely megszerzése a tét a vasárnapi Abu-Dzabi GP-n, amely az idén mutatkozik be az autósport elitkategóriájában.
2009.10.31. 15:45
 
 
Juscsenko egységes adatbank létrehozását rendelte el az új vírus miatt
Viktor Juscsenko ukrán elnök pénteken közölte: egységes adatbank létrehozására utasította az egészségügyi minisztériumot, amely valós időben tájékoztatja a tárcát, a kormányfőt és a kormányt az ukrajnai régiókban az új vírussal kapcsolatban kialakult helyzetről - közölte az ukrán elnöki hivatal. Az elnök szerint az első kérdés a heveny felső légúti megbetegedések terjedésével kapcsolatos teljes körű információ és ellenőrzés létrehozása. Az államfő rendelkezett megyei tájékoztató központok létrehozásáról is, amelyek a pánikhelyzetet hivatottak megakadályozni. Ukrajnában az első újinfluenzás halálesetek után Európában egyedülálló drasztikus intézkedéseket vezettek be.
2009.10.31. 15:15
 
 
Már hivatalosan is a kínai boltokban az iPhone
Kína második legnagyobb mobil szolgáltatója, a China Unicom előfizetőinek radikális megugrására számít azt követően, hogy kizárólagosan megkezdte az iPhone hivatalos értékesítését az országban. A China Unicom szombaton kezdte meg 285 városban az iPhone-ok értékesítését a 3G szolgáltatással együtt. A cég reményei szerint ezzel az üzleti lépéssel előnyhöz jutnak a belföldi versenyben riválisukkal, az előfizetők számát tekintve a világon legnagyobb China Mobillal szemben. Elemzők novemberre 1,8 millió plusz előfizetőre számítanak, ami a szeptemberi 935 ezerhez képest jelzi a szakemberek derűlátását.
2009.10.31. 15:15
 
 
Kihirdették Meszlényi Zoltán boldoggá avatását Esztergomban
Ünnepélyes szentmisén hirdették ki szombaton Meszlényi Zoltán egykori esztergomi segédpüspök boldoggá avatását az esztergomi Bazilikában. Ő az első, akit a sztálinista egyházüldözés magyarországi áldozatai közül az egyház a boldogok sorába emel - mondta a szertartást vezető Erdő Péter bíboros, miután Angelo Amato érsek, az Apostoli Szentszék Szenttéavatási Ügyek Kongregációjának prefektusa felolvasta XVI. Benedek pápa apostoli levelét a több ezer hívő előtt. A szertartáson számos egyházi elöljáró és közjogi személy vett részt.
2009.10.31. 14:30
 
 
Férfi kézilabda Pannon Kupa: második helyen a magyarok
A magyar férfi kézilabda-válogatott a második helyen végzett a hazai rendezésű Pannon Kupán, miután a szombati zárónapon Veszprémben 31-28-ra nyert a román csapat ellen. 3. forduló: Magyarország-Románia 31-28 (21-15). A kupa második helye volt a tét, miután a szerbek már korábban bebiztosították sikerüket, legyőzve a tunéziai válogatottat : Szerbia-Tunézia 34-24 (20-11). A végeredmény: 1. Szerbia 6 pont, 2. Magyarország 3, 3. Tunézia 2, 4. Románia 1.
2009.10.31. 14:15
 
 
F1, Abu-dzabi GP, 3. szabadedzés: Button és Hamilton volt a leggyorsabb
Az idei és tavalyi világbajnok, vagyis Jenson Button és Lewis Hamilton bizonyult a leggyorsabbnak a Forma-1-es világbajnoki sorozat záróállomásán, az Abu-dzabi Nagydíj időmérő viadalát megelőző szombati szabadedzésen. A Brawn GP angol pilótája 1:40.625 perc alatt teljesítette legjobb körét a Jasz Marina elnevezésű, 5.554 kilométeres, vadonatúj pályán, honfitársa, a McLarent vezető Hamilton 2 ezreddel volt lassúbb nála. A harmadik időt Button csapattársa, a brazil Rubens Barrichello autózta 1:40.907 perccel.
2009.10.31. 13:15
 
 
Gyurcsány Ferenc nem vállal aktív politikai szerepet
Gyurcsány Ferenc tartja magát ahhoz, hogy nem vállal aktív politikai szerepet - tudta meg az MTI. A volt pártelnök-miniszterelnök nem akart erről nyilatkozni, de a közvetlen környezetéből - a szombati, a visszatérését találgató sajtóhírekre reagálva - az MTI-nek többen megerősítették: tartja magát a korábbi elhatározásához. Az MTI információi szerint Gyurcsány Ferenc továbbra is csak szűk körű pártrendezvényeken vesz részt, s jövőre is csak a Táncsics Alapítványnak a választásokhoz kapcsolódó, saját szervezésű eseményein szerepel. Nem beszél a decemberi MSZP kongresszuson sem.
2009.10.31. 13:15
 
 
Mladá Fronta Dnes: Klaus és az EU is győzött a csúcstalálkozón
A Mladá Fronta Dnes című prágai liberális lap szerint az Európai Unió brüsszeli csúcsértekezletén mind Václav Klaus cseh elnök, mind az Európai Unió győzelmet aratott. Klaus azzal, hogy az EU teljesítette a Lisszaboni Szerződést érintő követelését, míg az EU azzal, hogy a cseheknek tett kis engedménnyel patthelyzetbe hozta Klaust. "A cseh államfő ugyanis most már elvesztette erkölcsi jogát ahhoz, hogy ne írja alá a Lisszaboni Szerződést. Ezért is adta azonnal értésre, hogy nem támaszt újabb feltételeket" - írja az újság.
2009.10.31. 13:15
 
 
Zár alá vett a bíróság egy Hunvald György nevéhez köthető repülőgépet
Zár alá vett a bíróság egy, az erzsébetvárosi ingatlanügy miatt előzetes letartóztatásban levő Hunvald György polgármester nevéhez köthető repülőgépet - írta szombati számában a Magyar Hírlap. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a napilapnak megerősítette: "a nyomozási bíró - a főügyészség vagyonfelderítése nyomán - a héten Hunvald György gyanúsítotthoz köthető további vagyontárgyak zár alá vételét rendelte el. A bíróság ennek keretében egy repülőgépet és négy személygépkocsit vett zár alá". Hozzátette: ezek a vagyontárgyak formailag más magánszemélyek, illetve gazdasági társaság nevén szerepeltek.
2009.10.31. 12:15
 
 
Draskovics: a korrupcióellenes csomag nyomán tisztulhatnak a közbeszerzések
Az Országgyűlésnek hétfőn benyújtott korrupcióellenes törvénycsomagtól azt várja a kormányzat, hogy a lehető legtisztább viszonyok alakuljanak ki a közbeszerzési eljárásokban, és azok, akik nem megfelelő eszközökkel akarnak előnyhöz jutni, bírságot kapjanak és pozíciót veszítsenek - erről Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter beszélt újságíróknak egy háttérbeszélgetésen. A javaslat szerint a közérdeket sértő magatartással megszerzett anyagi előny felét, legfeljebb a kétszeresét kell majd bírságként befizetni, de lehetőség lesz arra is, hogy egy adott vállalat menedzsmentjét a bíróság eltiltsa a vállalatvezetéstől - mondta Draskovics Tibor.
2009.10.31. 11:15
 
 
Kövér László: a Jobbik igazi veszélyt a polgári táborra jelent
A radikális Jobbik igazi veszélyt, fenyegetést a polgári, jobbközép táborra jelent - erről Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke beszélt a Magyar Nemzetben szombaton megjelent interjúban. A politikus szerint a jelenlegi nemzetközi erőtérben és "a történelmünk legsúlyosabb válsága" közepette kifejezetten árt a jobbikos radikalizmus térnyerése. Úgy fogalmazott: "minden, a Fidesz helyett a Jobbikra leadott szavazat a jövő esélyét gyengíti". Szerinte bár az első pillanattól kezdve a szocialistáknak látszott az érdekeit szolgálni a Jobbik működése, de "a fagyi visszanyalt" és a júniusi EP-választáson a Jobbik megverte az MSZP-t a hagyományos észak- és kelet-magyarországi fellegváraiban.
2009.10.31. 10:15
 
 
A Rajkó Zenekar a pápának muzsikál
A Vatikánban, XVI. Benedek pápa előtt fog muzsikálni a Rajkó Zenekar szerdán, amikor a katolikus egyházfő audienciát tart, vagyis személyesen fogadja és hallgatja meg a híveket. Gerendás István, a Rajkó Művészeti Együttes igazgatója elmondta, hogy szigorú szabályok szerint, az audiencia előtt, alatt és után is zenélhetnek, ez azt jelenti, hogy kétszer öt percet kaptak és még egy percet. A megadott idő alatt eljátsszák Liszt II. Magyar Rapszódiáját és Farkas Gyulának, a zenekar alapítójának művét, a Cigányfantáziát, végül Vincze Lilla az együttes kíséretével elénekli a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű magyar népdalt.
2009.10.31. 09:15
 
 
Maszáj harcosokkal futja a New York-maratont Edward Norton
Három maszáj harcos barátjával futja le vasárnap a New York-maratont Edward Norton hollywoodi filmsztár. A 40 éves színész egy maszáj környezetvédelmi alapítványra szeretné felhívni a figyelmet, amely Kelet-Afrika egészséges ökoszisztémájának megőrzésén dolgozik. A színész három olyan maszáj harcost hívott el a maratonra, akikkel afrikai útján ismerkedett össze. A csapat a Central Parkban tréningezett, ahol némi feltűnést keltett, hogy a harcosok hagyományos színes ruháikban, szandáljukban, nyakláncokkal és karkötőkkel ékítve futottak.
2009.10.31. 09:15
 
 
Elutasította Kína az Európai Unió bírálatát a lhászai zavargásokkal kapcsolat
Elutasította Kína az Európai Unió elítélő közleményét, amelyben a közösség a lhászai zavargásokkal kapcsolatban Kínában végrehajtott kivégzéseket bírálta. Ma Csao-hszü külügyi szóvivő péntek este kiadott közleményében "határozott elégedetlenségének" adott hangot az EU állásfoglalását illetően. "A kínai igazságszolgáltatás tisztességes és nyílt eljárást folytatott le, és csak a bűncselekmények elkövetőit vonta felelősségre" - közölte a szóvivő, hozzátéve, hogy az eset kínai belügy, amelybe más állam nem avatkozhat be. Kínában október 27-én végeztek ki két tibetit a tavaly Lhászában, Tibet székhelyén kitört zavargások során elkövetett, halálos áldozatokat is követelő gyújtogatások miatt.
2009.10.31. 09:15
 
 
Az argentinok hetven százalékának nem kell Maradona
Az argentinok hetven százaléka azt szeretné, ha Diego Maradona jelenlegi szövetségi kapitány nem folytatná munkáját a labdarúgó-válogatott élén. A Buenos Airesben frissen végzett közvélemény-kutatáson kiderült, hogy a megkérdezettek 44 százaléka Carlos Bianchit, a Boca Juniors jelenlegi trénerét látná legszívesebben a kispadon. Mögötte Marcelo Bielsa, a chilei nemzeti együttes jelenlegi szakvezetője következik - 15,4 százalékkal - a kívánságlistán, melynek harmadik helyén Carlos Bilardo korábbi argentin kapitány, a válogatott hivatalban lévő menedzsere, technikai igazgatója végzett 14,9-cel. A felmérés során 1100 véletlenszerűen kiválasztott felnőttet kérdeztek meg a fővárosban.
2009.10.31. 09:00
 
 
Változtak a működési engedéllyel kapcsolatos szabályok
Csak bizonyos jövedéki termékek forgalmazásához szükséges működési engedély október 1-je óta - hívja fel a figyelmet a PricewaterhouseCoopers (PwC). A tancsadó cég hírlevelében ismerteti: a jövedéki termékek közül csak a dohánytermékek, illetve az "A" és "B" tűzveszélyességi osztályba sorolt anyagok - kivéve a tüzelőolajat, a propán vagy propán-bután gázt és az üzemanyagot - forgalmazásához szükséges működési engedély október óta a kereskedelemről szóló törvény módosítása, valamint a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló kormányrendelet értelmében.
2009.10.31. 08:45
 
 
Mától teljes vonalán jár a 2-es villamos
A ma hajnali üzemkezdettől újra teljes vonalán, a Vágóhíd és a Jászai Mari tér között közlekedik Budapesten a 2-es villamos, miután pénteken átadták a megújult Fővám téri aluljáróban a megállót és egy szakaszon felújították a vágányokat is. A 2-es villamos Fővám téri aluljárójának átépítése a 4-es metró kivitelezésének felszíni munkálataihoz kapcsolódóan zajlott. A villamos ezért 2007 nyara óta megosztva közlekedett a Jászai Mari tértől a Havas utcáig, illetve a Czuczor utca és a Vágóhíd között, a kimaradó szakaszon pedig autóbuszos pótlás volt. Az átadást követően csúcsidőszakban a 2A jelű villamos is újra közlekedni fog a Boráros tér és a Jászai Mari tér között - írta a BKV.
2009.10.31. 08:15
 
 
Már csaknem 200 patikában lehet kapni az új influenza elleni vakcinát
Csaknem kétszáz patikában lehet már kapni az új típusú influenza elleni oltóanyagot - közölte az Egészségügyi Minisztérium sajtóosztálya pénteken. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat több mint 1,4 millió vakcinát szállított ki a kistérségi szolgálatokhoz, az egészségügyi intézményeknek és a kritikus infrastruktúrában foglalkoztatottaknak október eleje óta. Az orvosok több mint 800 ezer vakcinát vettek át, így a több hete tartó oltási programnak köszönhetően mára közel félmillió ember kapta meg a védőoltást.
2009.10.30. 22:00
 
 
NBI: nagy csatában az Újpest nyerte a debreceni "büntetőpárbajt"
Az Újpest fordulatos, négy büntetővel tarkított mérkőzésen 2-1-re győzött a címvédő Debrecen otthonában a labdarúgó Soproni Liga 13. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. Eredmény: DVSC-TEVA - Újpest FC 1-2 (1-1), gólszerzők: Rudolf (17., 11-esből), illetve Kabát (40., 91., mindkettő 11-esből). Debrecen, 7000 néző.
2009.10.30. 21:15
 
 
Hosszabb temetői nyitva tartás, rendkívüli BKV-járatok a hétvégén
Meghosszabbított nyitva tartással várják a megemlékezőket mind a tizenöt fővárosi köztemetőben a hétvégén, a BKV pedig rendkívüli járatokat indít a sírkertekhez. Mindenszentek és halottak napja miatt nemcsak vasárnap és hétfőn, hanem már szombaton is nagy forgalom várható a temetők környékén országszerte. A Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. tájékoztatása szerint a fővárosi köztemetők egész héten reggel 7 órától tartanak nyitva, s péntektől négy napon át 20 óráig lehet ellátogatni a sírkertekbe.
2009.10.30. 20:45
 
 
A recesszió miatt kevesebb a válás Amerikában
A gazdasági recesszió miatt érezhetően kevesebb a válás Amerikában, a még mindig növekvő munkanélküliség és a bizonytalan kilátások miatt a házaspárok most kétszer is meggondolják, külön életet kezdjenek-e. Az amerikai válóperes ügyvédek több mint fele arról számolt be, hogy a gazdasági visszaesés kezdete óta csökkent a válások száma. Szakértők rámutatnak: a válás folyamata egyébként is sok bosszúságot és félelmet okoz a feleknek, és sok, válást fontolgató pár, hallván a munka nélkül maradó amerikaiak millióiról szóló híreket, dönt úgy, hogy egyelőre inkább nem viszi bíróság elé a családi belviszályokat.
2009.10.30. 20:15
 
 
Lendvai: az MSZP-nek egyszerre kell megmaradnia és megújulnia
Az MSZP-nek egyszerre kell megmaradnia és megújulnia - mondta Lendvai Ildikó pártelnök az MSZP választmányának jubileumi ülésén. Lendvai Ildikó szerint az ünnepből a szocialista pártnak erőt, önbizalmat kell merítenie baloldali életének legfontosabb küzdelméhez, de ahhoz, hogy megmaradjon, sok mindenen kell változtatnia. A budapesti rendezvényre meghívták az MSZP korábbi elnökeit, választmányi elnökeit és miniszterelnökeit. Gyurcsány Ferenc áprilisi távozása óta most először vesz részt nyilvános pártrendezvényen. A volt miniszterelnök-pártelnököt érkezésekor tapssal fogadták a teremben lévő szocialisták.
2009.10.30. 19:45
 
 
Átadták a Fővám téri aluljárót és villamosmegállót
Átadták a budapesti Fővám téri aluljárót és a 2-es villamos ottani új megállóját pénteken; az aluljáró, amelynek építése a 4-es metró kivitelezésének felszíni munkálataihoz kapcsolódott, másfél év alatt készült el. Demszky Gábor főpolgármester az eseményen elmondta: az aluljáró és a villamosmegálló építésével egy időben felújították a Fővám téri aluljárón is keresztülfutó villamospálya egy részét 440 méteren, 700 millió forint értékben. Az 1200 négyzetméter alapterületű gyalogos-aluljáró kivitelezése 1,7 milliárd forintba került.
2009.10.30. 19:45
 
 
Egy hét alatt 14 százalékkal nőtt az új influenza halálos áldozatainak száma
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken kiadott legfrissebb jelentése szerint egy hét alatt mintegy 14 százalékkal nőtt, és 5712-re emelkedett az új típusú influenza halálos áldozatainak a száma a világon. A téli szezon közeledtével a helyzet az amerikai kontinensnek az Egyenlítőtől északra fekvő részén a legsúlyosabb, itt már 4175 haláleset történt (plusz 636 egy hét alatt). Az ázsiai-csendes-óceáni térségben az áldozatok száma 1070 (plusz 42), és legalább 211 Európában (plusz 20). Terjed a fertőzés a karibi térségben is, miközben Ázsia trópusi területein, délen és délkeleten csökken a számuk.
2009.10.30. 18:45
 
 
Tenisz, dohai WTA-vb: Kuznyecova győzött, Venus Williams elődöntős
Az orosz Szvetlana Kuznyecova legyőzte honfitársát, Jelena Gyementyjevát, ezzel a Bordó csoportból Serena Williams mellett, nővére, a címvédő Venus jutott be az elődöntőbe pénteken a 4,55 millió dollár összdíjazású női tenisz WTA-világbajnokságon, Dohában. A Bordó csoportban a százszázalékos Serena Williams után Venus Williamsnek, Kuznyecovának és Gyementyjevának is egy-egy győzelme volt, ám V. Williams nyerte a több szettet (négyet) és ezzel - nem kis szerencsével - bejutott a négy közé.
2009.10.30. 18:30
 
 
Klaus nem támaszt új feltételeket a Lisszabon Szerződés ratifikációja elé
Václav Klaus cseh államfő már nem támaszt új feltételeket a Lisszaboni Szerződés ratifikációja elé - közölte Radim Ochvat, az elnök szóvivője Prágában. A cseh köztársasági elnök üdvözölte az Európai Unió brüsszeli csúcsértekezletének döntését, miszerint Csehország mentességet kapott a dokumentumhoz csatolt európai alapjogi charta hatálya alól. Klaus szerint ez egyrészt biztosítja, hogy ne lehessen megkérdőjelezni a Benes-dekrétumokat, másrészt nem csökkenti a szociális jogbiztonság szintjét. Az államfő megjegyezte, hogy a Lisszaboni Szerződés aláírásával meg kell várnia az alkotmánybíróság állásfoglalását.
2009.10.30. 18:30
 
 
Áfamilliárdok tűnnek el évente az EU országokban
Az EU országokban évente több tízmilliárd euró a különbség a ténylegesen befizetett áfa és a hatóságok által valószínűsített forgalmiadó-kötelezettség között. Egy most megjelent, az Európai Bizottság honlapján közzétett uniós tanulmány becslései szerint Magyarország az EU-25-ök közül százalékban a harmadik legnagyobb különbséget mutatja fel. Az EU 25 tagállamára vetítve 2000 és 2006 között mintegy 90-113 milliárd euró közötti, átlag 106,7 milliárd eurónyi áfa "tűnhetett el" összesen, ez 12 százaléka az időszak egészében elméletileg képződött uniós forgalmi adónak.
2009.10.30. 17:45
 
 
Folytatják az egyeztetést a Malévről
Néhány héten belül fejeződhetnek be a magyar-orosz tárgyalások a Malév jövőjéről, a megbeszéléseket szakértői szinten folytatják - tudta meg az MTI a Pénzügyminisztériumtól pénteken. Oszkó Péter pénzügyminiszter csütörtökön tárgyalt Moszkvában Viktor Zubkov első miniszterelnök-helyettessel a Malév helyzetének rendezéséről, miután a magyar kormány úgy döntött: hajlandó részt venni a Malév finanszírozásában a légitársaság további működése érdekében.
2009.10.30. 17:30
 
 
Rózsa Flores-ügy: az ügyész szerint nem bizonyíték az új videofelvétel
A Rózsa Flores Eduardo állítólagos terroristacsoportjának ügyét vizsgáló bolíviai ügyész szerint nem vehető figyelembe bizonyítékként az a videofelvétel, amely csütörtökön került be a helyi médiába, és csak fokozta a zavart a történtek körül. Ellenzéki parlamenti képviselők az új felvételek alapján azzal a váddal álltak elő, hogy a kormány ügynökei utólag rejtettek el dolgokat az állítólagos terrorista csoport véres felszámolásának a helyszínén. Jorge Quiroga volt bolíviai elnök kijelentette: "a videók azt bizonyítják, hogy utólag helyeztek el bizonyítékokat, hogy ezzel igazoljanak egy állítólagos lövöldözést, miközben az ami történt, világosan kivégzés volt".
2009.10.30. 17:30
 
 
Minden biztosító közzétette kgfb tarifáit
A vonatkozó előírásoknak megfelelően az ágazatban résztvevő biztosítók mindegyike eleget tett közzétételi kötelezettségének, és pénteken közölte a 2010-re vonatkozó kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) tarifáit - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) pénteken. A PSZÁF hangsúlyozza, hogy szakértői tartalmi és formai szempontból is ellenőrzik a közzétett díjakat. A jogszabályokkal összhangban a felügyelet megvizsgálja, hogy milyen további lépések lehetnek szükségesek az átkötési kampány zökkenőmentes lebonyolítása, az ügyfelek megfelelő tájékoztatása és a verseny tisztaságának biztosítása érdekében - olvasható a PSZÁF friss közleményében.
2009.10.30. 17:15
 
 
Olaszliszkai emberölés: a hetedrendű vádlott bocsánatot kért a családtól
"Magyarország szégyenei vagyunk" - mondta az olaszliszkai gyilkosság tárgyalásán az utolsó szó jogán J. Gusztáv hetedrendű vádlott a Debreceni Ítélőtáblán. A vádlott arra kérte Helmeczy Lászlót, a sértett jogi képviselőjét, hogy tolmácsolja részvétüket Szögi László családjának, s bocsánatot kért tőlük és "egész Magyarországtól". A fiatalkorú negyedrendű vádlott már az előző tárgyalási napon bocsánatot kért tettükért, a többi vádlott azonban ezt nem tette meg. Az ügyben november 13-án hirdet ítéletet a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla - közölte Balla Lajos tanácsvezető bíró.
2009.10.30. 17:15
 
 
Gyurcsány szerint összefogásra van szükség az MSZP-ben
Gyurcsány Ferenc szerint "a követelőző, agresszív, ragadozó hatalom nem egyszerűen kopog, hanem dörömböl a hatalom ajtaján", és ha a szocialisták hallgatnak - akik a demokrácia utolsó mentsvárai - akkor az országon bűnt fognak elkövetni. A volt pártelnök-miniszterelnök a választmány előtt elmondott beszédében úgy fogalmazott: bűn és gyalázat, ha visszavesznek a szabadságból, az emberi méltóságból, a demokráciából és abból a közös álomból, amelyből épült a harmadik magyar köztársaság. Demokraták ébresztő! - hangoztatta többször is a szocialista politikus, aki a színpadra menet és beszéde után is vastapsot kapott a teremben ülő szocialistáktól.
2009.10.30. 17:15
 
 
Puyol hosszabbított a Barcelonánál
Három évvel meghosszabbította szerződését a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgóklubbal Carles Puyol, az együttes csapatkapitánya. A Barcelona közlése szerint a 31 esztendős hátvédet így 2013-ig köti megállapodás a katalán egyesülethez, s a kivásárlási ára 10 millió euró. Puyol a katalánoknál kezdte 1997 óta tartó profi pályafutását, s azóta 306 spanyol élvonalbeli mérkőzésen viselte a gránátvörös-kék mezt. A védő 2000 óta 79 alkalommal szerepelt a spanyol válogatottban amellyel tavaly megnyerte az Európa-bajnokságot.
2009.10.30. 17:00
 
 
Lisszaboni Szerződés: Bajnai szerint sikerült elérni a magyar célokat
Az európai alapjogi charta hatálya alóli cseh mentességre tett uniós ígéret olyan tartalmú, amely kielégíti a kérdéssel kapcsolatban megfogalmazott mindhárom fontos magyar követelményt - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök pénteken Brüsszelben, a kétnapos EU-csúcstalálkozó után tartott sajtótájékoztatóján. E három követelmény a Benes-dekrétumokra való hivatkozás elkerülése, a magyarság számára fontos országokban élők jogainak csorbítatlansága, valamint az EU-t megreformáló Lisszaboni Szerződés mielőbbi életbe lépésének lehetővé tétele volt - tette hozzá.
2009.10.30. 16:30
 
 
F1, Abu-Dzabi GP, 2. szabadedzés: Kovalainen volt a leggyorsabb
A finn Heikki Kovalainen (McLaren-Mercedes) érte el pénteken a legjobb időt a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság utolsó versenyének második szabadedzésén, a debütáló Abu-Dzabi Nagydíjon. A második helyen csapattársa, a vb-címvédő brit Lewis Hamilton végzett, míg a harmadik az idén már világbajnok, szintén brit Jenson Button (Brawn GP) lett. Eredmények, 2. szabadedzés: 1. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:41.307, 2. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:41.504, 3. Jenson Button (brit, Brawn GP) 1:41.541, 4. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:41.591, 5. Kobajasi Kamui (japán, Toyota) 1:41.636, 6. Sebastien Buemi (svájci, Toro Rosso) 1:41.683.
2009.10.30. 16:00
 
 
Bajnai: addig tart a válság, amíg a munkanélküliség nő
Egyetértettek az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői pénteki brüsszeli találkozójukon abban, hogy a nemzetközi gazdasági válságnak addig nincs vége, amíg a munkanélküliség növekszik - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök az ülés után. Hozzátette, bár európai és nemzetközi szinten is a javulás jelei mutatkoznak, óvakodni kell a túlzott optimizmustól, mert mindaddig nem tekinthető stabilnak a fellendülés, amíg a munkanélküliség alakulása nem fordul meg. A Brüsszelben megfogalmazott uniós megállapítások egybeesnek a magyar kormány álláspontjával - szögezte le a kormányfő.
2009.10.30. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938[1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista