2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Megnyílik az első űrszálloda 2012-ben
Már lehet "szobát" foglalni az első űrszállodában, amely a tervek szerint 2012-ben nyílik meg egy barcelonai vállalkozás vezetőinek szervezésében. A Galactic Suite (Galaktikus lakosztály) nevű szállodában az első időkben négy vendég és - személyzet gyanánt - két űrhajós tartózkodik majd. Egy hároméjszakás kiruccanás - a jelenlegi előjegyzés árai szerint - hárommillió euróba kerül, de ebben benne van egy nyolchetes felkészítés is egy trópusi szigeten - derül ki a De Telegraaf című holland lap hétfőn megjelent barcelonai tudósításából. A vendégeket külön űrrakéta szállítja majd a 450 kilométeres magasságban épülő, molekula kinézetű űrhotelba, amely naponta tizenötször megkerüli a Földet.
2009.11.02. 11:15
 
 
A Bridgestone 2010 után kiszáll a Forma-1-ből
A 2010-es szezon után kiszáll a Forma-1-ből a Bridgestone, a világbajnoki sorozat jelenlegi egyetlen gumiszállítója. A japán cég hétfőn azt is bejelentette, hogy erőforrásait új technológiákra és termékek előállítására kívánja fordítani. Az 1997 óta Forma-1-es beszállító, 2007-től egyedüli gumiszállító Bridgestone szerződése 2010 végéig szól, és ezt nem kívánja meghosszabbítani. A japán cégek sorra hagyják el a négy- és kétkerekűek sportvilágát. A Forma-1-ből már korábban távozott a Honda, míg a Toyota tulajdonában álló Fidzsi-pálya jövő évtől már nem ad otthont futamoknak. A Subaru, a Suzuki és a Mitsubishi a ralitól, a Kawasaki pedig a gyorsaságimotoros-világbajnokságtól köszönt el.
2009.11.02. 10:45
 
 
Csődvédelmet kért egy amerikai óriásbank
Csődvédelmet kért az amerikai CIT Group. A kis- és középvállalatokat finanszírozó bank összeomlása a legnagyobb szabású bukás a Lehman Brothers tavaly őszi csődje óta, és az ötödik legsúlyosabb vállalati csőd az amerikai gazdaság történetében. A New York-i központú társaság azután kért csődvédelmet, miután a 64,9 milliárd dollárt kitevő adósság átütemezésére kidolgozott terveket elutasították a hitelezők. Az egymillió vállalati ügyféllel rendelkező cég nem kíván kivonulni az üzleti életből, úgynevezett reorganizációs csődvédelmet kért.
2009.11.02. 10:30
 
 
EBRD-válságjelentés: szabályozni kellene a devizahitelezést
A devizaalapú hitelezés szabályozását, sőt bizonyos esetekben korlátozását is meg kellene fontolniuk a kelet-európai gazdaságoknak - áll a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) által az átalakuló térségről kiadott éves jelentésben. Az első és legegyszerűbb módszer annak megkövetelése, hogy a bankok a lehető legvilágosabban tárják fel a hitelfelvevők előtt a devizaalapú kölcsönök kockázatait. A szabályozás azonban kiterjedhet arra is, hogy a devizaalapú hiteleket nyújtó bankoknak magasabb tartalék- és tőkekövetelményeket írnak elő.
2009.11.02. 10:30
 
 
Továbbra is visszaesést jelez a magyar beszerzési menedzser index
Továbbra is alacsony szinten áll a feldolgozóiparban a beszerzési menedzser index (BMI); a szezonálisan kiigazított októberi adat 48,2 százalék, némileg rosszabb a szeptemberi 49 százaléknál - közölte a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT). Kiigazítatlanul a mutató 50,9 százalék, ami gyengébb a szeptemberi 56,4 pontos indexnél. Az október havi kiigazított index 0,8 százalékponttal alacsonyabb a szeptemberinél, de ezzel együtt is a kedvezőbb értékek közé tartozik 2009-ben. Korábban 1998-ban, 2004-ben és 2008-ban volt 50 pont alatt októberben az index értéke (rendre: 46,7; 48,7; 45,4), a 2008-as érték már a válság kezdetét jelentette.
2009.11.02. 10:15
 
 
Székely: az ukrajnai járvány veszélyhelyzetet jelent
Magyarországon még nincs járvány, azonban az ukrajnai járvány veszélyhelyzetet jelent - mondta az egészségügyi miniszter vasárnap este az MTV A szólás szabadsága című műsorban. "Ukrajnában egy nagyon rapid lefolyású, nagyon virulens járvány van, ami annyit jelent, hogy egyik napról a másikra megtöbbszöröződött a betegek száma, ez mindenképpen egy veszélyhelyzetet jelent Magyarországra, hiszen az nem várható, hogy a vírus megáll a határon" - fogalmazott Székely Tamás. Kifejtette: a szakemberek eddig azt feltételezték, hogy a járvány nyugatról és délről fog begyűrűzni.
2009.11.02. 09:15
 
Az ENSZ kivonja külföldi munkatársait Északnyugat-Pakisztánból
Az ENSZ bejelentette hétfőn, hogy a rossz biztonsági helyzet miatt kivonja külföldi személyzetét Pakisztán északnyugati részéből. "Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár azonnali hatállyal elrendelte a negyedik fokozatot (sürgősségi intézkedéseket) az Északnyugati Határtartományban és a törzsi övezetekben" - hangzik a világszervezet közleménye, amelyet Israt Rizvi, az ENSZ pakisztáni szóvivője ismertetett. "Az érintett személyeket haladéktalanul áthelyezzük." A két említett térségben gyakoriak a merényletek. Az Északnyugati Határtartomány székhelyén, Pesavarban múlt szerdán egy autórobbantásban 134 ember vesztette életét vagy tűnt el - ez volt az ország történetében a második legtöbb halottal járó merénylet.
2009.11.02. 09:15
 
 
Erősen csökkent a kiadott építési engedélyek száma
Az idén szeptember végéig több mint 20 ezer lakás kapott használatbavételi engedélyt, egy százalékkal kevesebb, mint 2008 azonos időszakában, és 23 ezer új lakásra adtak ki építési engedélyt, ami 26%-kal kevesebb, mint a múlt év első 9 hónapjában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A harmadik negyedév adatai erőteljesebb visszaesést mutatnak: az előző év harmadik negyedévéhez viszonyítva 23%-kal csökkent a használatba vett lakások száma, és 40%-kal az új engedélyeké. Az év első felében 13 ezer lakás kapott használatbavételi engedélyt, s ez az adat még 16 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit, de az építési engedélyek száma már az év első felében is 16%-kal visszaesett a bázishoz képest.
2009.11.02. 09:15
 
 
Az elhunytakra emlékeznek országszerte a halottak napján
Halottak napja van, az elhunytakra emlékeznek országszerte; a megemlékezőket még ma is meghosszabbított nyitva tartással, reggel 7 órától este 8 óráig várják a tizenöt fővárosi köztemetőben. Ezen a napon az elhunytak emlékére országszerte szentmisét tartanak a katolikus templomokban. A halottak napi megemlékezésekre már a nap előestéjén sor kerül, meghatározott liturgia alapján. A mindenszentek ünnepét követő halottak napján az egyház ősi gyakorlatának megfelelően imádkoznak a meghaltakért, illetve üdvösségükért, ez a nap egyházi ünnepből vált fokozatosan az elhunytakról való általános megemlékezéssé.
2009.11.02. 08:30
 
 
Nagyáruházi akciós koporsók
Koporsókkal szélesítette áruválasztékát a világ legnagyobb áruházlánca az Egyesült Államokban, hogy vevőit "mindhalálig" megtarthassa. Jóval olcsóbban adja őket, mint a szokásos eladókör, a temetkezési vállalkozók. A Wal-Mart lánc egyelőre csak az interneten árulja az érckoporsókat és csak 15 darabot, de urnával is szolgál több tucattal. A legolcsóbb modell acélból van, ára 999 dollár - 190 ezer forint -, a középkategóriájú 16999 dollárba, a legdrágább - ez már bronzból van - 3199 dollár.
2009.11.02. 07:45
 
 
Rohamos volt az utolsó vacsora az izlandi "Mekikben"
"Rohamos" volt az utolsó vacsora az izlandi McDonald's éttermekben: valósággal megrohanták a három egységet a vendégek. Hosszú sorok, közlekedési dugók búcsúztatták az amerikai lánc mindössze három izlandi gyorséttermét, amelyek mindegyike a fővárosban, Reykjavíkban üzemelt. A személyzetet pótemberekkel kellett kiegészíteni, de még így is volt jó pár vendég, akinek húsz percet kellett várnia a gyorsétterem étkére. Izlandról a gazdasági válság miatt vonult ki a McDonald's.
2009.11.02. 07:30
 
 
A költségvetést megalapozó törvények módosításáról szavaz a Ház
Egyebek között a 2010-es költségvetést megalapozó egyes törvények módosításáról is szavaz mai ülésén az Országgyűlés. A törvénycsomag 41 törvényt módosít, szerepel benne, hogy az állami és önkormányzati cégek addig nem kaphatnak támogatást, amíg nem teszik közzé vezetőik jövedelmeit, és jövőre az önkormányzatok már nemcsak az 1 milliárd, hanem az 50 millió forintot elérő beruházások után is kaphatnak céltámogatást.
2009.11.02. 07:15
 
 
Új vírus: Juscsenko a nemzetközi közösséghez fordult segítségért
Viktor Juscsenko ukrán elnök a nemzetközi közösségtől - egyebek mellett Magyarországtól is - kért segítséget az ukrajnai influenzajárvány ellen küzdelemhez. Az ukrán elnöki hivatal szerint Juscsenko Magyarország, Fehéroroszország, Moldova, Lengyelország, Oroszország, Románia, Szlovákia és az Egyesült Államok vezetőihez, illetve a NATO főtitkárához és az Európai Bizottság elnökéhez írt segítségkérő levelet. Az elnök segítségkérő levelében felsorolta azokat gyógyszerkészítményeket és berendezéseket, amelyekre Ukrajnának szüksége van az influenzajárvány elleni hatékony küzdelemhez.
2009.11.02. 07:15
 
 
A megkérdezettek többsége nem oltatja be magát a H1N1 ellen
Nem akarja beoltatni magát az új influenzavírus ellen a megkérdezettek többsége, legalábbis a válaszadók 73 százaléka válaszolt nemmel az erre vonatkozó kérdésre a Szonda Ipsos felmérésében. A legnagyobb arányban (86 százalék) a 18-39 év közöttiek utasították el az oltást, pártpreferencia alapján pedig a Fidesszel szimpatizálók (78 százalék). Az MTV Szólás Szabadsága című műsora megbízásából készült felmérésben október 30-án 500 embert kérdeztek meg telefonon. Azok közül, akik nem akarják beoltatni magukat, a legtöbben (27 százalék) jobban félnek az oltás esetleges mellékhatásaitól, mint a betegségtől.
2009.11.01. 23:00
 
 
Békésen zajlott a megemlékezés a sírkertekben
Békésen zajlott a halottak napi megemlékezés a fővárosi köztemetőkben vasárnap - mondta Pénzes Kristóf, a Budapesti Temetkezési Intézet sajtóreferense. A temetővezetők arról számoltak be, hogy évek óta nem volt az ideihez hasonlóan békés a temetői forgalom. A kegyeletteljes megemlékezést nem zavarták meg sem lopások, sem egyéb, közlekedéssel kapcsolatos atrocitások, ami az intézmények, a rendőrség és a polgárőrség összehangolt munkájának tulajdonítható. Mindenszentekkor csúcsosodott a forgalom a temetőkben, de még hétfőn is sok látogatóra számítanak. A nagy forgalom ellenére fennakadás nélkül lehetett közlekedni a budapesti temetők környékén, és a temetőkön belül is.
2009.11.01. 21:45
 
 
Újabb holttestet találtak a szerbek a Tiszában
A szerbiai hatóságok tájékoztatása szerint egy újabb női holttestet találták a Tiszában Törökkanizsánál vasárnap - közölte Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A holttest azonosítása folyamatban van, és azt is vizsgálják, hogy a nő a koszovói határsértőkkel október közepén történt tiszai vízi baleset áldozata-e. Eddig összesen kilenc - a Tisza magyar oldalán egy férfi, szerbiai oldalán pedig négy női, két gyermek és két férfi - holttestet találtak, az október közepén történt szerencsétlenség óta.
2009.11.01. 21:15
 
 
Obama várhatóan csak november végén dönt az afganisztáni csapaterősítésről
Barack Obama amerikai elnök talán csak november végén dönt az afganisztáni csapaterősítésről, de mindenképpen olyan stratégiára törekszik, amely Amerika biztonságát szolgálja - mondta Valerie Jarrett elnöki tanácsadó vasárnap az ABC televízióban. Jarrett közölte, kizárólag Obamán múlik, mikor hozza meg a döntést a csapatok létszámáról. Az elnök akkor dönt, amikor biztos abban, hogy minden szükséges információ rendelkezésére áll - tette hozzá.
2009.11.01. 20:30
 
 
Putyin gázproblémákra figyelmezteti az EU-t
Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök vasárnap figyelmeztette az Európai Uniót, hogy ismét fennakadások lehetnek az orosz gáz európai fogyasztókhoz való eljuttatásában, miután a fő tranzitország Ukrajnának gondjai vannak az Oroszországtól vásárolt gáz kifizetésével. Az orosz kormány sajtószolgálatának közlése szerint Putyin telefonon tájékoztatta erről Fredrik Reinfeldtet, az EU soros elnökségét ellátó Svédország miniszterelnökét. "A beszélgetés során Putyin felhívta az EU vezetésének figyelmét azokra az - egyebek közt hivatalos csatornákon Kijevből érkező - jelzésekre, melyek szerint problémák lehetnek az orosz gázszállítások kifizetésével" - mondta el a kormány sajtószolgálatának illetékese.
2009.11.01. 20:15
 
 
Romániában bezártak egy szállodát az új vírus terjedése miatt
Romániában negyvennyolc órára bezártak egy szállodát, mivel egyszerre negyven ott lakó turistánál állapították meg az új vírus által okozott influenzás megbetegedést - közölte vasárnap a román média. A Bukaresttől mintegy százharminc kilométerre, a Prahova völgyében lévő Sinaia egyik szállodájában történt az eset. A román és külföldi diákokból álló csoport tagjait a Matei Bals Intézet fertőző osztályára vitték, a szállodát pedig 48 órára lezárták. Sinaia város polgármesteri hivatala kiderítette, hogy a turisták egy portugál diáklánytól kapták meg a fertőzést, és hogy további harmincöt személlyel érintkeztek, elsősorban a szállodai személyzet tagjaival.
2009.11.01. 20:00
 
 
Madoffot lepte meg leginkább, hogy nem kapták el
Leginkább Bernard Madoff befektetési csalót lepte meg, hogy a tőzsdefelügyelet (SEC) ellenőrei a korábbi években nem kapták el Ponzi-trükkön alapuló csalássorozata miatt - egyebek mellett ez derült ki a SEC által nyilvánosságra hozott vizsgálati anyagokból. A The New York Times hétvégi jelentése szerint Madoff - aki márciusban vallotta be a bíróság előtt, hogy bűnös, 150 évi börtönre ítélték - egy nyári börtöninterjúban úgy fogalmazott: időnként az volt a benyomása, hogy a SEC ellenőreinek eszükbe sem jutott, hogy Ponzi-sémát működtet.
2009.11.01. 19:00
 
 
Tenisz, WTA-vb: Serena nyerte a Williams-házidöntőt
Serena Williams győzelmével ért véget a 4,55 millió dollár összdíjazású dohai női tenisz WTA-világbajnokság, miután a vasárnapi döntőben két játszmában nyert nővére, a címvédő Venus ellen. Az első játszmában simán, a másodikban pedig a rövidítésben múlta felül testvérét az esztendőt világelsőként záró amerikai játékos, aki 2001-ben is győzött a WTA-vb-n. A Williams-nővérek már találkoztak a dohai tornán: a csoportmérkőzések során is Serena diadalmaskodott. A dicsőség mellett a 11-szeres Grand Slam-győztes Serena Williams, miután minden meccsét megnyerte 1,55 millió dollárt kasszírozott.
2009.11.01. 18:15
 
 
Női kézilabda EHF Kupa: öt góllal kikapott az FTC
A Ferencváros a továbbjutás szempontjából szinte kilátástalan helyzetbe került, miután hazai pályán öt góllal kikapott a dán Randers csapatától vasárnap, a női kézilabda EHF Kupában, a 16 közé jutásért rendezett párharc első mérkőzésén. Eredmény: Női EHF Kupa, a 16 közé jutásért, 1. mérkőzés: FTC-RightPhone - Randers (dán) 25-30 (13-14). A visszavágót jövő vasárnap rendezik Randersben.
2009.11.01. 18:00
 
 
Sorozatban mondja le koncertjeit betegség miatt Elton John
Egymás után mondja le koncertjeit Sir Elton John, akit súlyos, többszörös fertőzéses megbetegedés miatt állítólag kórházban kezelnek. A pop-rock egyik legnagyobb világsztárja már október végi nagy-britanniai és írországi fellépéseit is lemondta: rajongói hiába vártak rá London, Liverpool, Sheffield, Newcastle és Dublin arénáiban. Honlapján a 62 éves énekes vasárnap közölte, hogy az amerikai Seattle-be és Portlandbe november első és második hetére meghirdetett, Billy Joellel közös koncertjeit sem tudja megtartani, mivel egyszerre szenved súlyos E.coli-, illetve influenzafertőzéstől.
2009.11.01. 17:30
 
 
Forma-1, Abu-Dzabi Nagydíj: Vettel nyerte a futamot, Button világbajnok
A német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte vasárnap a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat, az esztendő utolsó futamát, ezzel bebiztosította második helyét az összesítésben. Mögötte csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a már világbajnok brit Jenson Button (Brawn GP) pedig a harmadik. A brazil Rubens Barrichello negyedikként végzett, így a vb-pontversenyben a harmadik hely lett az övé. Az élről startoló 2008-ban világbajnok brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) fékproblémák miatt a 19. körben feladta az Abu-Dzabi GP-t, amely - futurisztikus létesítményeivel - az idén mutatkozott be az autósport elitkategóriájában.
2009.11.01. 16:45
 
 
A világ első tigriscsúcsa
A Katmanduban zajló globális tigrisszeminárium résztvevőit Oroszország hivatalosan meghívta egy 2010-ben tartandó tigris-csúcsértekezletre. A konferencián természetesen nem tigrisek, hanem emberek vesznek részt, de a tigrisek állnak a középpontban. A Természetvédelmi Világalap (WWF) javasolta, hogy a csúcsot 2010. szeptemberének utolsó vasárnapján, Vlagyivosztokban rendezzék meg, a Tengermelléki (Primorje) területen ugyanis ez a nap évek óta a Tigris napja, és valóságos népünnepéllyé vált már.
2009.11.01. 16:30
 
Tízezer fős leépítés a ThyssenKruppnál
A gazdasági válság miatt tízezer munkahely megszüntetését tervezi a ThyssenKrupp acélipari csoport Németországban az október 1-jével kezdődött új üzleti évben. A Der Spiegel beszámolója szerint a vezetés egyebek mellett azt tervezi, hogy nem töltik be a megüresedett helyeket, illetve egyes üzemeket eladnak, vagy bezárnak. A most bejelentett létszámcsökkentés része annak a nagyszabású átalakítási programnak, amelynek keretében világszerte összesen 20 ezer munkahelyet számolnak fel a német acélóriáshoz tartozó üzemekben.
2009.11.01. 15:30
 
 
Humanitárius gyorssegélyt kap Ukrajna
Humanitárius gyorssegéllyel támogatják Ukrajnát európai uniós szomszédai az influenzajárvány elleni küzdelemben, Magyarország 10 ezer adag védőoltással siet a szomszédos ország segítségére. A többi között Szlovákia, Magyarország, Lengyelország és Románia kormányai döntöttek úgy, hogy humanitárius segéllyel támogatják Ukrajnát a járvány következményeinek felszámolásában és a kór terjedésének megakadályozásában. Az ukrán egészségügyi minisztérium vasárnapi adatai szerint az országban a légúti fertőzéses és influenzás betegek száma megközelíti a 185 ezret, közülük több mint hétezret kezelnek kórházakban, és a járvány halálos áldozatainak száma elérte az 53-at.
2009.11.01. 15:15
 
 
Korrupcióval vádolják a világ legnagyobb biotechnológiai cégét
Az Egyesült Államok tizenöt állama korrupció gyanúja miatt pert indított a világ legnagyobb biotechnológiai vállalata, az Amgen ellen. A vád szerint az Amgen kenőpénzt adott orvosoknak, és más egészségügyi dolgozóknak, hogy felírják a gyógyszergyár vérszegénység elleni készítményét. Az Amgen mellett bepereltek egy gyógyszer nagykereskedelmi vállalatot, és egy beszerzésekkel foglalkozó céget is. Az Amgen vérszegénység elleni készítménye egyike a társaság legjobban menő gyógyszereinek: tavaly világszerte 3,1 milliárd dollár értékben adtak el belőle.
2009.11.01. 14:45
 
 
Bolíviai kommandósakció: Morales mocskos kampányt emleget
A választásokat megelőző "mocskos kampány" részének tekinti Evo Morales bolíviai elnök az ellenzék azon állításait, amelyek szerint kormányának bármi köze is lett volna a Rózsa Flores Eduardo vezette csoporthoz. Morales úgy vélte, hogy az ellenzék így próbálja meg lejáratni elnöki tevékenységét és megakadályozni újraválasztását. Bírálta a rendőrséget a napokban kiszivárgott videofelvétel miatt. Moralest kérdezték újságírók arról az új videóról, amelynek alapján ellenzéki parlamenti képviselők azt állítják, hogy a kormány ügynökei utólag rejtettek el bizonyítékul szolgáló tárgyakat az állítólagos terrorista csoport véres felszámolásának helyszínén, a Santa Cruz-i Las Americas szállodában.
2009.11.01. 14:30
 
 
A teljes támogatási összeget átutalta dolgozóinak a GE
Maradéktalanul átutalta dolgozóinak a munkahelymegtartó pályázaton elnyert összeget a GE Hungary Kft. a nyáron, ami a támogatási keretösszeg egyharmada, 198 millió forint volt - közölte a társaság. A GE Hungary az RTL Klub szombati Híradójának anyagára reagált, amelyben elhangzott, hogy egy tavasszal kiírt pályázaton 650 millió forintot kapott munkahelymegtartó támogatásként az államtól a General Electric (GE), a múlt héten viszont bejelentette, hogy következő két évben csaknem 2.600 dolgozóját elbocsátja.
2009.11.01. 13:15
 
 
Ízetlen az űrzöldség
Csak alattomban kóstolhatta meg a Nemzetközi Űrállomás legénysége kóstolhatta meg saját termesztésű salátáját, ám a gusztusos külcsínű, friss zöldségben nagyot csalódott: nincs semmi íze. Minderről Makszim Szurajev űrhajós számolt be blogjában, amelyből a Roszkoszmosz űrügynökség honlapja idézte a fejessaláta-fejezetet. Szurajev elpanaszolta: a Földi Irányító Központ (CUP) nem engedte, hogy megízleljék a salátát. A salátatermesztési kísérlet a minap ért véget, és a CUP utasítást adott, hogy vágják és fagyasszák le a zöldséget a tudomány számára, és további kutatások céljából küldjék a Földre.
2009.11.01. 13:00
 
 
Állami segédlettel jönnek létre új brit bankok
Új, klasszikus lakossági banki szolgáltatásokat ellátó bankhálózatok jönnek létre Nagy-Britanniában, miután a brit kormány feldarabolja és részlegesen visszaprivatizálja a pénzügyi válság során többségi állami tulajdonba került pénzintézeteket. Az amerikai Lehman Brothers nagybank tavaly őszi összeomlása utáni piaci pánikhelyzetben a brit kormány és a jegybank minden idők legnagyobb, kiegészítő elemeivel együtt összesen 500 milliárd fontos (145 ezer milliárd forintos) bankmentő programját indította el, amelynek keretében - évtizedek óta először - többségi állami tulajdonba kerültek brit nagybankok.
2009.11.01. 12:45
 
 
Új influenza: alacsony az oltási arány Magyarországon
Falus Ferenc országos tisztifőorvos úgy véli, hogy Magyarország egyelőre nem használta ki azt a haladékot, amelyet az újinfluenza-vírus terjedésében az őszi kedvező időjárás adott. A nol.hu vasárnapi interjújában Falus Ferenc elmondta, hogy az átoltási arány jelenleg 3 százalékos, a hatékony megelőzéshez azonban 60 százalék lenne az optimális. A védekezést - akárcsak másutt Európában - antivakcinációs kampány gátolja, amely Falus Ferenc szerint jórészt tévhitekre és a bizalmatlanságra épít.
2009.11.01. 12:15
 
Elfogták az egyik legveszélyesebb maffiózót Nápoly környékén
Az olasz csendőrség elfogott vasárnap egy nápolyi maffiafőnököt, a tíz legveszélyesebb szökevény listáján szereplő Pasquale Russót. A 62 éves Russo volt a Camorra nagyfőnöke és történelmi vezetője, és már 16 éve kereste mindhiába az olasz igazságszolgáltatás. Öccsét, az 51 éves Salvatore Russót egy nagy nappal korábban, szombaton fogták el Nápoly környékén, egy vidéki házban. Az 1993 óta szökésben lévő Pasquale Russót több alkalommal is életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték gyilkosságokért és bűnszövetkezet létrehozásáért.
2009.11.01. 12:15
 
 
Kilenc törvénnyel zárja az idei parlamenti idényt a kormány
A kormány kilenc törvényjavaslatot nyújtott be az Országgyűlésnek még pénteken, köztük az új polgári törvénykönyv hatályba lépéséről (Ptké.) szólót. Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek elmondta, hogy a most benyújtott törvényjavaslatok még az idén eljuthatnak a zárószavazásig. Hozzátette: azokról a javaslatokról, amelyeket ez után terjesztenek a Ház elé, normál menetrendben csak a tavaszi ülésszakon születhet döntés. A tavaszi ülésszak a országgyűlési választások miatt rövidebb lesz megszokottnál.
2009.11.01. 11:45
 
 
Egyre gyorsabban terjed az új típusú influenza Németországban
További három halottat követelt az új típusú influenza a hét végén Németországban, és ezzel a H1N1-vírus áldozatainak száma hatra emelkedett. Vasárnapi értesülések szerint a fertőzés egyre gyorsabb ütemben terjed az országban, különösen a déli tartományokban, elsősorban Bajorországban. Ezzel párhuzamosan az egészségügyi hatóságok ismét arra szólították fel a lakosságot, hogy oltassa be magát a vírus ellen, és oltást sürgetett egyre több orvos is.
2009.11.01. 11:15
 
 
Szekeres: a román és magyar népnek tisztelnie kell egymás hőseit
A román és a magyar népnek hősei, példaképei vannak, akiket tisztelnünk kell, még akkor is, ha a történelem során sokszor egymás ellen harcoltak - mondta vasárnap Bukarestben Szekeres Imre honvédelmi miniszter azon az ünnepségen, amelynek keretében felavatták Marian Cozma emléktábláját. Az MKB Veszprém egykori meggyilkolt kézilabdázójára emlékező ünnepségen a politikus kifejtette: a modern időkben már csak a sportban küzdünk egymás ellen, azután kezet fogunk. "A győztes ünnepel, a vesztes bánkódik. Tisztelnünk kell egymást, tisztelnünk kell példaképeinket. Ma, magyarként, egy olyan román sportoló emléke előtt tisztelgek, akit mindkét ország saját halottjaként tisztel" - mondta Szekeres Imre.
2009.11.01. 10:45
 
 
Kedden foglalkozik az MLSZ az FTC-Diósgyőr meccs eseményeivel
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága már kedden foglalkozik a szombaton félbeszakadt Ferencváros-Diósgyőr bajnoki mérkőzéssel. Ezt Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke mondta vasárnap az MTI-nek. A szabályzat szerint félbeszakadt találkozók esetén nem kell megvárni, amíg a meccsről készült ellenőri jelentés beérkezik a szövetségbe, hanem a soron következő fegyelmi bizottsági ülésen a két érintett klub illetékeseinek automatikusan meg kell jelenniük. A fegyelmi bizottság november 3-án, kedden ül össze legközelebb, de korán sem biztos, hogy tud dönteni.
2009.11.01. 10:30
 
 
A jövő héten lezárulhat az Opel eladása
A jövő héten lezárulhat az Opel eladása: cégkörök és az üzemi tanács reményei szerint az eddigi anyavállalat, a General Motors igazgatótanácsa november 3-án hozza meg döntését arról, hogy visszalép-e korábbi szándékától, illetve annak megfelelően eladja-e az Opelt a Magna-Sberbank konzorciumnak. Amennyiben a GM mégis amellett döntene, hogy az Opelt megtartja és saját erejéből szanálja az üzemi tanács közlése szerint a dolgozók készek a tiltakozó akcióra.
2009.11.01. 10:15
 
 
Káros lehet a fehérbor a fogakra
A fehérbor megtámadja a fogzománcot, de a borozás után az erélyes fogmosás a helyzetet tovább ronthatja. A kutatók nyolc különböző bort használtak a kísérlet során. A fogakra öntöttek német, francia, olasz és spanyol bort, fehéret és vöröset egyaránt. A mikroszkópos vizsgálat egyértelműen igazolta, hogy a fehér pinot grigio vagy chardonnay sokkal jobban megviseli a zománcréteget, mint például a vörös szőlőből érlelt merlot vagy claret. A fehérborok rendszeres fogyasztása következtében a fogak lényegesen érzékenyebbé válnak a hidegre vagy melegre.
2009.11.01. 10:00
 
 
Ínyencek Vására Felsőőrön
November 7. és 8. között ismét megrendezik Felsőőrön (Oberwart) az Ínyencek Vásárát - írja az osztrák közszolgálati rádió- és televízió nemzetiségekkel foglalkozó honlapján. A felsőőri Burgenland csarnokban kiállító 108 termelő között az idén bemutatkozik a regionális termékek fogyasztását és forgalmazását népszerűsítő "Slow Food Burgenland" szervezet is. A Slow Food Burgenland céljait és harapnivalóit népszerűsíteni igyekszik majd a szervezet 13 partnerüzeme, amelyek bemutatják termékeit és mindezen túl fontos, a fogyasztási kultúrával kapcsolatos információkkal is el fogják látni a látogatókat.
2009.11.01. 09:30
 
 
Magyarországon fogták el egy román rendőr feltételezett gyilkosát
Magyarország területén elfogtak egy román férfit, akit egy román rendőr meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság. Az emberölés egyik gyanúsítottját a kiszombori határrendészek fogták el szombat délután. A romániai nagyszentmiklósi (Sannicolau Mare) határrendőrség objektumőrét szombaton hajnalban érte halálos lövés Nagyszentmiklós belterületén. A román rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, öt személyt, akik közül négyet el is fogtak, ám az ötödik szökésben volt. Később őt fogták el Magyarországon.
2009.11.01. 09:15
 
Karzai afgán elnök riválisa nem indul a választáson
Abdullah Abdullah volt afgán külügyminiszter, Hamid Karzai elnök riválisa bejelentette vasárnapi sajtóértekezletén, hogy nem indul az afgán elnökválasztás jövő szombati, második fordulójában. Döntését azzal indokolta, hogy a kabuli kormányzat és a választási iroda elutasította a választás igazságossá tételére vonatkozó követeléseit, és így szerinte lehetetlen átlátható voksolást tartani. Mindazonáltal - mind mondta - nem szólítja fel a lakosságot a szavazástól való távolmaradásra.
2009.11.01. 09:15
 
 
Bővül a digitális TV-hálózat lefedettsége
A digitális televízió-hálózat lakossági lefedettsége várhatóan tovább bővül az év végéig, december 1-jétől már eléri a 88 százalékot - közölte az Antenna Hungária (AH). A társaság közleményében hangsúlyozza: szeptember végén már a háztartások 1,7 százaléka rendelkezett a digitális TV-adást fogni képes eszközzel, amelyek többsége úgynevezett HD-ready vagy full-HD integrált televíziókészülék. A vevőkészülékek átlagára több mint 50 százalékkal csökkent a MinDig TV szolgáltatás tavalyi indulása óta - fűzik hozzá.
2009.11.01. 09:00
 
 
Castro Washingtont hibáztatja új vírusos járványhelyzet miatt
Fidel Castro kubai vezető az Egyesült Államokat teszi felelőssé az újfajta influenza elterjedéséért hazájában. A 83 éves volt államfő Granma című napilapban megjelent cikkében felhívja a figyelmet arra, hogy amikor Barack Obama amerikai elnök feloldotta a kubai származású amerikaiak kubai látogatására vonatkozó tilalmat, az Egyesült Államok több államában elterjedt a H1N1 vírus okozta betegség. Eleinte a szigetországban viszonylag kevesen betegedtek meg, és hónapokon át nem volt halálos áldozata a kórnak, az első vírushordozók pedig külföldi turisták voltak.
2009.11.01. 09:00
 
 
Olcsón lehet ipari ingatlant bérelni Magyarországon
Rendkívül kedvező feltételeket érhetnek el a bérlők a modern ipari ingatlanok piacán Magyarországon, mivel a kínálat nagy, és kiélezett verseny folyik a fejlesztők és a tulajdonosok között a bérlőkért - közölte a CB Richard Ellis (CBRE). Az ingatlan-tanácsadó cég közleménye szerint az idén nem indulnak új fejlesztések, a kihasználatlanság csökken. A jövő év második felére azonban enyhül a kínálati nyomás. A CBRE korábban azt közölte, hogy a magyar ingatlanpiacot a logisztikai-ipari szektor fogja kilendíteni a mostani statikus helyzetéből. A jövő évben ugyanis az export beindulásával ipari ingatlanokra lesz szükség, mivel a meglévő felesleg hamar felszívódik.
2009.11.01. 08:45
 
 
Az Egyesült Államok és Izrael is elutasítja a palesztin előfeltételt
Az Egyesült Államok és Izrael is elutasítja azt, hogy a palesztinok a ciszjordániai és a kelet-jeruzsálemi zsidó telepépítések befagyasztását szabják előfeltételül a béketárgyalások újrakezdésének - közölte szombaton Jeruzsálemben Hillary Clinton amerikai külügyminiszter, Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatón. Clinton és Netanjahu is egyértelművé tette, hogy nem fogadja el a palesztin előfeltételt. Az amerikai külügyminiszter egyetértett tárgyalópartnerével abban, hogy a telepbővítések kérdése sosem volt a béketárgyalások megkezdésének az előfeltétele.
2009.11.01. 08:30
 
 
NB I: szurkolói rendbontás miatt lefújták az FTC-Diósgyőr mérkőzést
Két rendőr könnyebben megsérült szombaton a Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó Soproni Liga-mérkőzés idején történt szurkoló rendbontás idején - közölte a BRFK. Sulyok Gergely játékvezető a 64. percben félbeszakította a mérkőzést, miután a ferencvárosi szurkolók egy csoportja - a DVTK 3-1-es vezetésénél - megpróbált bemászni a pályára, illetve átjutni a diósgyőri szektorba. A rohamrendőrök felsorakozása nyomán valamelyest lecsillapodtak a kedélyek, de a lelátón felgyújtottak néhány széket, pirotechnikai eszközök és székdarabok repültek a gyepre. Csaknem negyedóra várakozás után folytatódott a játék, de pár pillanattal később, amikor petárdák hullottak a pályára, a bíró lefújta a találkozót.
2009.11.01. 08:30
 
 
Karzai afgán elnök riválisa nem indul a választások 2. fordulójában
Nem indul az afgán elnökválasztás jövő szombati, második fordulójában Abdullah Abdullah volt külügyminiszter, Hamid Karzai elnök riválisa - jelentette a The New York Times című amerikai napilap szombaton, internetes oldalán, Abdullah közeli munkatársaira és nyugati diplomatákra hivatkozva. A volt külügyminiszter kampányfőnöke, Szatar Murad pedig azt mondta: Abdullah azt tervezi, hogy vasárnap a jövő szombati voksolás bojkottjára szólítja fel a lakosságot, abban a reményben, hogy így sikerül elérnie a szavazás elhalasztását jövő tavaszig. Ha Abdullah nem indul a második fordulóban, és az érvényes lesz, akkor az gyakorlatilag Karzai újraválasztását jelenti újabb öt évre.
2009.10.31. 22:15
 
 
Tavasszal még állami támogatást kapott a General Electric
Egy tavasszal kiírt pályázaton 650 millió forintot kapott munkahelymegtartó támogatásként az államtól a következő két évben csaknem 2600 dolgozóját elbocsátó General Electric (GE) - adta hírül az RTL Klub Híradója szombat este. A kormányszóvivő szerint a felvett pénzt a General Electric-nek nem kell visszaadnia, mert a mostani elbocsátásoknak nincs közük a korábbi pályázathoz. A kereskedelmi csatorna szerint az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapján most is olvasható a pályázat nyerteseinek listája, s ebből az derül ki, hogy a GE 654 millió forintot nyert, és ezért több mint hétezer álláshely megtartására tett ígéretet három hónapra.
2009.10.31. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937[1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista