2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Olvad a svájci szupergazdagok vagyona
Egy év alatt összesen 10 milliárd frankkal, vagyis nagyjából 1.780 milliárd forinttal csökkent a leggazdagabb svájci állampolgárok vagyona a Bilanz című gazdasági magazin szerint. Az alpesi ország 300 leggazdagabb polgára - akiknek a fele külföldi születésű - összesen 449 milliárd frankot érő vagyon felett rendelkezik. Az utóbbi 12 hónapot viszonylag jól vészelték át, legalább is ahhoz képest, hogy egy évvel korábban még 70 milliárd frankos vagyonvesztést jelentett a Bilanz. Az aktuális rangsort, már nyolcadik éve Ingvar Kamprad, az Ikea alapítója vezeti, akinek becsült vagyona 36 milliárd svájci frank.
2009.12.04. 17:00
 
 
Pécsi lövöldözés: legalább 60 napig vizsgálhatják a gyanúsított elmeállapotát
Legalább hatvan napig tarthatják megfigyelés alatt a fővárosi Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) a pécsi egyetemi lövöldözőt - közölte az országos rendőrfőkapitány Pécsett. A megfigyelés végén adható majd ki írásos szakvélemény a 23 éves lövöldözőről, és ekkor derül ki, hogy a fiatalember visszahelyezhető-e a fogdába - jelentette ki Bencze József. Hozzátette: mindez nem hátráltatja a nyomozást, hiszen a helyszínen hagyott nyomok vizsgálata és egyes szakértői kérdések megválaszolása ettől függetlenül is elvégezhető. A rendőr altábornagy nem kívánta kommentálni azt a véleményt, miszerint a gyanúsított látens skizofrén lenne.
2009.12.04. 16:15
 
 
Gyors, ütőképes kormányalakítással számol Orbán Viktor
Gyors, ütőképes kormányalakítással számol Orbán Viktor, aki szerint a jövő tavaszi átadás-átvételnek két ütemben kell lezajlania. A Fidesz elnöke az MTI kérdésére pénteken, a büdzsét nyílt levélben bíráló közgazdászokkal való találkozó után elmondta: az átadás-átvételnél először gyorsan át kell venni a "folyó ügyeket", a "régi ügyeket" pedig ki kell vizsgálni. Orbán Viktor úgy fogalmazott: "addig nem veszünk át semmit, amíg az összes kétes ügy nincs kivizsgálva". Szerinte a pénzügyminiszternek és a gazdasági miniszternek a gazdasági élet szereplőinek bevonásával gyors leletet kell majd készítenie a költségvetés állapotáról.
2009.12.04. 15:45
 
 
FT: a következő kormánynak kell újraépítenie Magyarország imázsát
A Bajnai-kormány sokat tett azért, hogy visszaállítsa Magyarország pénzügyi szavahihetőségét, de valószínűleg a következő kormányra vár az a hosszabb időt igénylő feladat, hogy újra megteremtse Magyarországról a közép- és kelet-európai térség vezető szereplőjének képét - vélte pénteken megjelent számában a Financial Times című brit napilap. Magyarországról készített kétoldalas mellékletében az újság röviden ismertette az elmúlt választás óta történt fontosabb politikai fejleményeket, és beszámolt arról, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint minden bizonnyal a Fidesz nyeri a jövő tavaszi választást.
2009.12.04. 15:30
 
 
Házi őrizetben Roman Polanski
Megérkezett gstaadi villájába Roman Polanski, aki több mint két hónapi fogva tartás után került házi őrizetbe pénteken Zürich közeli börtönéből. A világhírű rendezőt hárommillió eurós óvadék fejében engedték ki a börtönből. Polanskit rendőrségi konvoj kíséretében szállították Gstaadba. Két lánya, a 9 éves Elvis és a 16 éves Morgane, illetve felesége, Emmanuelle Seigner már türelmetlenül várta a művészt az 1800 négyzetméteres, kertes faházban. A 76 éves Roman Polanski mindaddig házi őrizetben marad, míg a svájci hatóságok eldöntik, eleget tegyenek-e az amerikai kiadatási kérelemnek. A rendezőnek addig is elektronikus megfigyelőként szolgáló karkötőt kell viselnie, és nem hagyhatja el házát.
2009.12.04. 15:00
 
 
Meghalt egy nő Budapesten az új influenzavírus szövődménye miatt
Az új influenzavírus szövődménye miatt meghalt egy 40 éves nő Budapesten, a Szent László Kórházban - közölte az intézmény járványügyi főorvosa pénteken az MTI-vel. A nő szerdán hunyt el - mondta el Kertész Adrienn, aki egyúttal egyelőre cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, hogy a kórházban ketten haltak volna meg a H1N1 szövődményében. Összesen eddig tizenhét ember halt meg Magyarországon az új influenzavírus szövődményeiben.
2009.12.04. 15:00
 
 
Járai: tragikus a jövő évi költségvetés
A jövő évi költségvetés tragikus, a következő kormánynak "kemény nehézségekkel" kell majd szembenéznie - mondta Járai Zsigmond volt jegybankelnök, miután Orbán Viktor, a Fidesz elnöke konzultált a büdzsét nyílt levélben bíráló közgazdászokkal. Járai, a közgazdászok szóvivőjeként, a levél aláírói által a találkozón ismertetett véleményeket összefoglalva azt mondta: 2010-ben a költségvetési hiány jóval nagyobb lesz a kormány által prognosztizáltnál, jövőre 7%-nál is nagyobb lehet ez a szám. A gazdaság visszaesése jövőre a tervezett 0,6%-nál helyett 2-4%-os lehet, és az infláció is nagyobb lehet a vártnál. A kiadások alul-, a bevételek felültervezettek, a büdzsé trükkök százait tartalmazza - fogalmazott a volt jegybankelnök.
2009.12.04. 14:45
 
 
Letette hivatali esküjét Kocsis Máté, Józsefváros új polgármestere
Letette polgármesteri esküjét pénteken Kocsis Máté, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként november 22-én 67 százalékos eredménnyel megnyerte az időközi választást Budapest VIII. kerületében. Józsefváros új polgármestere, aki korábban alpolgármesterként tevékenykedett a kerületben, csak két héttel a választás után tehetett esküt, mert egy választópolgár megtámadta a szavazás eredményét. A Fővárosi Bíróság a választás eredményét megerősítő, a kifogást elutasító jogerős döntést december elején hozta meg, és december 2-án és 3-án postázta - mondta az eskütételt megelőzően Xantus Judit kerületi jegyző, a kerületi választási iroda vezetője.
2009.12.04. 14:45
 
 
A LIGA visszaállíttatná a 62 éves nyugdíjkorhatárt
A LIGA Szakszervezetek XII. kongresszusa népszavazást kezdeményezett a 62 éves nyugdíj korhatár visszaállításáért, az aláírási íveket hitelesítésre a jövő héten leadják az Országos Választási Bizottságnak - mondta pénteken sajtótájékoztatón Gaskó István újraválasztott elnök. A népszavazásra jövő év végén, vagy 2011 elején kerülhet sor az elnök szerint. A magán-nyugdíjpénztárak privatizálásával sem ért egyet a Liga, ezért felszólítja a kormányt, hogy adjon számot a működési tapasztalatokról és a hozamokról, utána dolgozzák ki a további lépéseket, de az nem lehet a privatizáció - tette hozzá az elnök.
2009.12.04. 14:15
 
 
Németh: vonja vissza Szlovákia a kisebbségek jogait sértő nyelvtörvényt
A szlovákiai kisebbségek jogait sértő nyelvtörvény visszavonására szólított fel Németh Zsolt, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) jogi, valamint külügyi- és Európa-ügyi albizottságainak együttes ülése utáni sajtótájékoztatón. Németh, a KMKF külügyi- és Európa-ügyi albizottságának fideszes társelnöke szerint a KMKF bizottságainak ülésén a szlovák nyelvtörvény és készülő végrehajtási utasítása megítélését tekintve egyetértés volt abban, hogy "rossz törvényt nem lehet jól végrehajtani". Ezért Németh arra szólította fel a szlovák kormányt, hogy "vonja vissza az alapvető szabadságjogokkal és emberi jogokkal ellentétes, a kisebbségi szabadságjogokat durván korlátozó törvényt".
2009.12.04. 14:15
 
 
George Clooney és Morgan Freeman az év legjobb színészei
George Clooneyt és Morgan Freemant választotta az idei év legjobb színészeinek az Amerikai Filmkritikusok Szövetsége (National Board of Review). George Clooney az Egek ura című komédia sokat repülő üzletemberének szerepével, Morgan Freeman pedig az Invictus című drámában Nelson Mandela megformálásával érdemelte ki a megtisztelő címet. Az Egek ura több díjat is bezsebelhet idén. A legjobb film és a legjobb forgatókönyv-adaptáció kategóriában is elhódította a legfőbb trófeát, a legjobb női mellékszereplőnek járó kitüntetést pedig Anna Kendricknek ítélték oda a George Clooney partnereként nyújtott alakításáért.
2009.12.04. 14:00
 
 
Ebben a ciklusban várhatóan már nem születik döntés a kisebb parlament ügyéről
A ciklusban várhatóan már nem születik döntés a kisebb parlament ügyéről: a pártok a létszámcsökkentésben ugyan egyetértenek, de mivel politikai egyezségre nem tudnak jutni, inkább technikai vitát folytatnak arról, hogy házszabálynak megfelel-e a már az Országgyűlés előtt lévő MDF-es és SZDSZ-es előterjesztés. A tervek szerint hétfőn döntene a parlament arról az SZDSZ és az MDF által közösen jegyezett indítványról, amely kétszáz fős parlamentet szorgalmaz 2014-től, s erre háromféle lehetőséget is felkínál. Az előzetes napirend szerint a Fidesz azt kezdeményezi, hogy hétfőn ne kerüljön sor a módosítók szavazására.
2009.12.04. 13:30
 
 
Jövőre 308 milliárd forintra nő a honvédelmi kiadások összege
A 2010-es költségvetésben - a tízéves haderő-fejlesztési tervnek megfelelően - nőnek a védelmi feladatok és kiadások; e célra összesen 308,2 milliárd forintot fordítanak jövőre - közölte a Honvédelmi Minisztérium. A közlemény szerint a jövő évi költségvetésben a védelmi kiadásokra szánt összegből a tárca saját bevétele 16,687 milliárd forint, támogatásként pedig 291,5 milliárd forintot kap. A teljes összeg a GDP 1,17 százaléka. Mint hozzátették: a költségvetési támogatásban benne van a hadfelszerelés fejlesztésére szánt összeg is, amely 29,1 milliárd forint.
2009.12.04. 13:30
 
 
Az MTV kuratóriuma nem vette napirendre az ügyvezető menesztését
Nem vette pénteki ülésének napirendjére a Magyar Televízió (MTV) ügyvezetőjének menesztését a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriuma. Testületi tagok a tanácskozás ideje alatt arról tájékoztatták az MTI-t: 12 igen szavazat és 10 tartózkodás mellett 6 ellenszavazatot kapott a kezdeményezés, így arról nem tárgyalnak a nap folyamán. Csütörtökön számolt be az MTI arról - a levél szövegét ismerő forrás közlése alapján -, hogy a tavaly március óta elnök nélkül működő Magyar Televízió ügyvezetőjének azonnali hatályú menesztését kezdeményezte Farkasné Gábor Alice, a közmédium tulajdonosi testületének tagja.
2009.12.04. 12:45
 
 
Huszonöt ország összesen 7 ezer újabb katonát küld Afganisztánba
Huszonöt ország összesen 7 ezer újabb katonát ajánlott fel az afganisztáni misszió támogatására - jelentette be a NATO-főtitkár pénteken. "Az országok most tettekkel támasztják alá szavaikat. 2010-ben 7 ezer katonát küldenek Afganisztánba az Egyesült Államok szövetségesei, és még további felajánlások is várhatók" - közölte Anders Fogh Rasmussen brüsszeli sajtótájékoztatóján azt követően, hogy a NATO-országok külügyminiszterei megbeszélést folytattak a katonai szövetségen kívüli, de az afganisztáni misszióban részt vevő államok képviselőivel.
2009.12.04. 12:45
 
 
Mesterházy, Lendvai, Kovács, Gyurcsány, Szili az MSZP országos listáján
Az MSZP országos listájának első öt helyére javasolja az elnökség Mesterházy Attila miniszterelnök-jelöltet, Lendvai Ildikó pártelnököt, Kovács László volt uniós biztost, Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfőt és Szili Katalin nemrég leköszönt házelnököt - tudta meg az MTI pénteken. Az első húsz helyről egy szavazással dönthet a választmány szombaton. Pénteken délelőtt ülésezik a szocialisták országos választási bizottsága, tanácskoznak a megyei elnökök, és e folyamat elején, illetve végén is összeül az országos elnökség.
2009.12.04. 12:30
 
 
Az OTP Bank nyerte "Az Év Bankja Magyarországon" címet
Az OTP Bank kapta "Az Év Bankja Magyarországon" címet a The Banker brit pénzügyi lap idei versenyén. Tavaly a K&H, az azt megelőző évben az MKB kapta, az előző hat évben sorozatban az OTP Bank nyerte el ezt a díjat. Az "Év Bankja" címet a világ 144 országában ítélik oda, országonként annak a kereskedelmi banknak, amely a megelőző időszakban a legjobb összesített teljesítményt nyújtotta mind a teljesítménykritériumok, kvalitatív szempontok, mind pedig a stratégiai kezdeményezések terén. A legjobb nyugat-európai bank címet a Banco Santandernek ítélték oda, Közép- és Kelet-Európában pedig a UniCredit kapta meg.
2009.12.04. 12:15
 
Nagy szex kell a pasidtól? Játsz vele szexrabszolgást
Minél többet gondolsz a szexre, annál jobban kívánod. Ez teszi a fantáziálást az elérhető legolcsóbb, leghatásosabb - ráadásul méretre szabott - szexuális segédeszközzé.
2009.12.04. 12:01
 
Hollywood nem leányálom?
Boldogságban és idillben él Hollywoodban a szép Molly. Kislánya édes, férje gazdag, barátnői pletykások, mi baja lehetne? Az Álomgyári feleség című sorozat első részéből kiderült.
2009.12.04. 11:54
 
 
Megérkezett Magyarországra Joulupukki, a finn Mikulás
Légimobillal érkezett péntek délelőtt Magyarországra Joulupukki, a finn Mikulás. Joulupukki a Malév MA745-ös helsinki járatával 10.15 órakor landolt a Ferihegyi repülőtéren, és magyarul köszöntötte a rá várakozó gyerekeket és felnőtteket. A Mikulás ajándékokat osztott szét a gyereknek, akik ezt versekkel, énekekkel és színes rajzokkal viszonozták. A Télapót a többi között a Finnagora, a finn kulturális és tudományos központ munkatársai is köszöntötték. Joulupukki már negyedik alkalommal jött el a magyar gyerekekhez Lappföldről, Rovniemi városából. Magyarországi programjai között számos állomás szerepel, többek között ő nyitja meg a Kossuth téri Adventi Mesevárost.
2009.12.04. 11:45
 
 
Számlához kötnék a kgfb-kárkifizetést
A parlament előtt fekvő pénzügyi salátatörvény áfás számla bemutatásához kötné a kötelező felelősségbiztosításból járó kárrendezési díj teljes összegének kifizetését - írja a Napi Gazdaság. A pénzügyi törvénycsomag eredetileg nem is foglalkozik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb), ám a kormány - a házszabállyal szembe menve - módosító javaslatként a pénzügyi salátatörvényben megnyitotta a közúti közlekedésről szóló törvény módosítását - írja a lap. A javaslatban a költségvetési bizottság - a kormány megbízásából - arra tesz javaslatot, hogy több ponton szigorítsák a kgfb kárkifizetését.
2009.12.04. 10:15
 
Orgazmusról orgazmusra! A gyönyörszerzés 8 titka
Van, akinek egyet sikerül összehoznia. Van, akinek kettőt. Van, aki a háromnak már a puszta gondolatára is bepörög. És a négy? Az öt? A sok? Mi ismerjük a 8 nagy titkot!
2009.12.04. 10:11
 
 
Raikkönen raliversenyzőként folytatja
A 2007-ben Forma-1-es világbajnok finn Kimi Raikkönen a rali vb-sorozatban érdekelt Citroen csapatához igazolt egy évre - jelentette be pénteken az istálló. A 30 esztendős pilóta a francia klub második számú gyári alakulatához, a Junior Teamhez szerződött, és a szezon 13 versenyéből tizenkettőn áll rajthoz. "Ez egy új, izgalmas kihívás. Egyelőre egy évre szerződtünk, meglátjuk, mit hoz a jövő" - fogalmazott Raikkönen, aki a Ferrari színeiben 2009-ben a hatodik lett a Forma-1-ben. A finn versenyző a jövő szezonra nem talált magának F1-es csapatot, tárgyalt a McLarennel, ám nem sikerült megállapodniuk.
2009.12.04. 09:30
 
 
Benedek Fülöp: nagy nyomás lehetett a bíróságon, hogy ilyen ítéletet hozzon
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. lemondott vezérigazgató-helyettese szerint nagy nyomás lehetett a bíróságon, hogy elítélje őt a pákozdi földügylet miatt. Benedek Fülöp a Magyar Televízió péntek reggeli adásában kijelentette: bízik abban, hogy a bíróság másodfokon felmenti. Benedek Fülöpöt kedden nem jogerősen másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte hivatali visszaélés miatt a Heves Megyei Bíróság. Mellékbüntetésként a bíróság 3 millió forint pénzbüntetéssel sújtotta a vádlottat.
2009.12.04. 09:30
 
 
Clinton: bátorítóak a szövetségesek eddigi csapatfelajánlásai
Bátorítónak nevezte az amerikai külügyminiszter a szövetségesek eddigi csapatfelajánlásait, amelyeket annak nyomán tettek, hogy az Egyesült Államok bejelentette: 30 ezer fővel növeli katonáinak számát Afganisztánban. Hillary Clinton péntek hajnalban érkezett Brüsszelbe, hogy részt vegyen a csütörtökön kezdődött NATO-külügyminiszteri értekezlet második napján. A pénteki ülésnapon az atlanti szövetséghez tartozó államok azoknak az országoknak a képviselőivel közösen vitatják meg az afganisztáni teendőket, amelyek nem tagjai a NATO-nak, de részt vesznek a NATO vezette afganisztáni nemzetközi erőben, az ISAF-ban.
2009.12.04. 09:00
 
 
A FIFA közzétette a Puskás-díj tíz jelöltjének névsorát
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) közzétette annak a tíz játékosnak a nevét, akik megkaphatják az idén első ízben kiírt Puskás Ferenc-díjat, melyet a legszebb gólt szerző futballista vehet át a szervezet éves, zürichi gáláján. A FIFA honlapján található névsorban Emmanuel Adebayor (az Arsenal színeiben), Eliran Atar (Bnei Yehoda), Michael Essien (Chelsea), Grafite (Wolfsburg), Andres Iniesta (Barcelona), Luis Angel Landin (Cruz Azul), Katlego Mphela (Dél-afrikai Köztársaság), Nilmar (Internacional), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Fernando Torres (Liverpool) egy-egy remekbe szabott találata szerepel.
2009.12.04. 08:15
 
 
A Nissan több mint 345 ezer autót visszahív
A Nissan Motor Co. bejelentette, hogy a fék és a benzinszintmutató meghibásodása miatt több mint 345 ezer autót visszahív Japánban és külföldön. Jonekava Micuru, a cég szóvivője pénteken elmondta: a visszahívás 345.306 autóra vonatkozik, amelyek 92 százalékát Japánban adták el, a többit pedig Ázsiában. A közlekedési minisztérium közölte: eddig nem érkeztek jelentések a fék vagy a benzinszintmutató meghibásodása okozta balesetekről. A tárca szerint korrózió miatt meghibásodhat a kézifék. A visszahívott típusok az Elgrand és a Serena kisteherautó, valamint a Cefiro szedán. Ez utóbbi típust külföldön Maxima néven árulják.
2009.12.04. 08:15
 
 
Oszkó: többségi tulajdont szerezhet a Malévben a magyar állam
Többségi tulajdonrészt szerezhet a Malévben a magyar állam azáltal, hogy követeléseit, a cég 19 milliárd forintos adó- és egyéb köztartozását tulajdoni részesedésbe konvertálja át - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Duna Televízió Közbeszéd című politikai hír-háttér műsorában csütörtök este. Hozzátette, hogy a tárgyalások még folynak. A pénzügyminiszter hangsúlyozta: nincs szó arról, hogy az állam visszavásárolja a privatizáció során korábban eladott tulajdonrészt, hanem úgy lesz az orosz tulajdonos társa, hogy a meglévő követelések átalakulnak állami részesedéssé.
2009.12.04. 08:15
 
 
A templomban facebookozott a vőlegény
Esküvője legdöntőbb pillanata után, az oltár előtt rögvest előkapta mobiltelefonját egy vőlegény, hogy az interneten azonnal kapcsolatban élőről házasra frissítse családi állapotát. Utána elővette - immár - felesége mobilját és átadta neki, hogy ő is tudassa a Facebook és a Twitter közösségi portálokat látogató ismerősei körével, ő sem hajadon már. Az egészen friss férj még azt is gyorsan bepötyögte, hogy "Itt állok az oltár előtt TracyPage-dzsel, aki a feleségem lett egy másodperce. Mennem kell, ideje megcsókolnom."
2009.12.04. 08:15
 
 
Napi Gazdaság: adókímélő lehet az előrehozott cafeteria
Annak ellenére, hogy jövőre 25 százalékkal adózik a legtöbb korábban adómentes természetbeni juttatás, lehetőség van arra, hogy bizonyos elemeket mégis adómentesen adhasson a munkáltató, az idén átadott, jövőre is érvényes juttatások után ugyanis még nem kell adózni - írja a Napi Gazdaság pénteki számában. A szabályok szerint az idén kiosztott utalványokat, juttatásokat jövőre is - pontosabban az utalványok lejártáig - fel lehet használni. A szabály azt szögezi le, hogy a 2009-ben nyújtott juttatások akkor is adómentesek, ha azt 2010-ben használja fel a munkavállaló.
2009.12.04. 08:15
 
 
Minden negyedik felnőtt ad hálapénzt háziorvosának
Minden negyedik felnőtt ad hálapénzt háziorvosának, míg a kórházi orvosoknak tízből nyolcan-kilencen - közölte a Tárki kutatásának eredményéről csütörtökön. A felmérés szerint az emberek negyven százaléka szerint a hálapénz nem tekinthető megvesztegetésnek, nem minősül korrupciónak. Októberben a megkérdezettek 24 százaléka mondta, hogy szokott hálapénzt adni háziorvosának, vagyis sem a 2007-es (25 százalék), sem a 2003-as helyzethez képest (21 százalék) nem történt jelentős változás.
2009.12.04. 08:15
 
 
Online orángután
A bécsi Schönbrunn állatkertben élő Nonja az első orángután, amely saját profiloldallal rendelkezik a Facebook közösségi portálon. A 33 éves intelligens majomlány nagyon önálló, hiszen rendszeresen készít saját maga digitális fényképeket, amelyeket aztán ápolói feltöltenek Facebook-profiljára. A fényképezőgépet vastag műanyag tok védi Nonja olykor erős kezeitől. Kis motivációul, illetve hogy ne unja meg a fotózgatást, minden egyes gombnyomására egy mazsolaszem hullik ki számára a gépre szerelt eleségadagolóból. Nonja szerdán került fel az internetre, s egy napra rá már 4025 rajongója lett, és ez a szám percről percre emelkedik.
2009.12.04. 08:15
 
 
A büdzsét bíráló közgazdászokkal találkozik Orbán
Azokkal a közgazdászokkal konzultál ma Orbán Viktor Fidesz-elnök, akik múlt szombaton nyílt levélben szólították fel a parlamenti képviselőket, hogy ne szavazzák meg a 2010-es költségvetést. Koszorús László, a Fidesz elnöki stábja helyettes vezetőjének korábbi tájékoztatása szerint Orbán azzal a céllal kezdeményezte a megbeszélést az aláírókkal, hogy megvitassák a költségvetés elfogadása után kialakult helyzetet. Ismert közgazdászok, köztük az Orbán-kormány időszakának több magas rangú állami vezetője nyílt levélben szólította fel az országgyűlési képviselőket arra, hogy ne szavazzák meg a 2010-es költségvetési javaslatot, "ne sodorják újabb veszélybe az országot".
2009.12.04. 08:15
 
 
Obama felkapcsolta a Fehér Ház karácsonyfájának égőit
Egy héttel azután, hogy megkegyelmezett első hálaadásnapi pulykájának, Barack Obama amerikai elnök helyi idő szerint csütörtök este egy másik hagyománynak tett eleget: felkapcsolta a Fehér Házban felállított karácsonyfa égőit. Az 1923-ban Calvin Coolidge elnök által bevezetett hagyományt követve Obama elnök, felesége, Michelle, valamint Malia és Sasha lányuk egyszerre nyomta meg a coloradói lucfenyőt díszítő izzók kapcsológombját.
2009.12.04. 08:15
 
 
Bajnai amerikai segítséget kért a roma integrációs programhoz
Bajnai Gordon miniszterelnök amerikai segítséget kért a roma integrációs programhoz csütörtökön Washingtonban, amikor találkozott Benjamin Cardin szenátorral, az amerikai Helsinki Bizottság elnökével. A kormányfő azt kérte, utazzanak amerikai szakértők Magyarországra a roma integrációs program segítésére. Utalt arra, hogy a roma és az amerikai fekete kisebbség integrációja hasonlít egymásra, Magyarországnak ezért szüksége van az Amerikában ezen a téren felhalmozódott tudásra - számolt be a találkozóról magyar újságíróknak Szollár Domokos kormányszóvivő.
2009.12.04. 07:15
 
 
Bajnai Gordon biztosítékokat adott a külföldi befektetőknek
Magyarország miként jelenleg, a jövőben is vonzó célállomása lesz a tengerentúli tőkének - nyilatkozta az Egyesült Államokban tartózkodó Bajnai Gordon miniszterelnök a Dow Jones Newswires gazdasági hírügynökségnek a magyarországi befektetési környezettel kapcsolatban az utóbbi időszakban felerősödött külföldi aggodalmakra reagálva. Magyarország barátságos és az is lesz - szögezte le Bajnai Gordon. A magyar miniszterelnök hozzátette: a kormány támogatja a közvetlen külföldi befektetéseket, elkötelezett irántuk. Hangsúlyozta, a kormány azon van, hogy igazságos, átlátható és törvényileg tiszta döntések szülessenek.
2009.12.03. 21:30
 
10 dolog amelyre szükségünk lesz a várandósság alatt
Ha majd babánkat ringatva áttekintjük a várandósságunk alatti szerzeményeinket,látni fogjuk, hogy az elmúlt kilenc hónapban tíznél valamivel több holmit értékeltünk feltétlenül szükségesnek. A legfontosabbakat gyűjtöttük össze egy csokorba.
2009.12.03. 21:26
 
 
Átfogó rendőri akció a Pest megyei bevásárlóközpontok környékén
Fokozott rendőri jelenlétre számítanak a vásárlók Pest megye nagyobb bevásárlóközpontjainak és piacainak környékén a karácsonyt megelőző hetekben - közölték helyi rendőri vezetők csütörtökön sajtótájékoztatón, egy dunakeszi áruház parkolójában. Kovács László, Dunakeszi rendőrkapitánya elmondta: noha Pest megyében a szükségesnél jóval kevesebb a rendőr, egyenruhás és civil járőreikkel mindent megtesznek az áruházak parkolóiban álló autók, illetve az azokban hagyott értékek megőrzése érdekében. Kiemelte, hogy az emberek egy része a karácsonyi forgatagban meglehetősen gondatlanul viselkedik: a holmikat, sokszor a táskájukat is az autóban hagyják.
2009.12.03. 21:15
 
 
NB I: győzelmével őszi második a Debrecen
Hazai pályán két góllal verte az MTK-t a Debrecen a labdarúgó Soproni Liga 10. fordulójából elhalasztott és csütörtökön pótolt mérkőzésen, ezzel a második helyen zárta az őszi idényt. DVSC-TEVA - MTK Budapest 2-0 (2-0), Debrecen, 4000 néző, gólszerzők: Coulibaly (34., 11-esből), Szakály P. (36.). Könnyen feledhető első félidőt produkáltak a csapatok a 2009-es esztendő utolsó bajnoki mérkőzésén. Sokáig inkább a küzdelem dominált, a hazaiak azonban valamivel agilisabban játszottak. Ennek nyomán 11-esből megszerezték a vezetést, majd még a szünet előtt növelték előnyüket. A második játékrészben Pantic remeklései miatt nem tudott egyenlíteni az MTK.
2009.12.03. 20:15
 
 
Új jogok illetik meg a vasúton utazókat az EU-ban
Szélesednek a vasúton utazók jogai egy kedden hatályba lépett európai uniós rendelet alapján az EU területén: a jövőben például már egyórás késés esetén 25 százalékos jegyár-visszatérítés illeti meg őket, emellett eltűnt vagy károsodott poggyászukért akár darabonként 1285 euró kártérítést is kaphatnak. Antonio Tajani közlekedési biztos a rendelet hatályának kezdetét bejelentve leszögezte, az új jogokkal megbízhatóbb és jobb minőségű szolgáltatásra számíthatnak a vasúton utazók. Évente összesen mintegy nyolcmilliárd utazást bonyolítanak le Európában - derül ki a bizottság adataiból.
2009.12.03. 20:15
 
 
A Margit híd felújítását végző cég szerint tévesek Karsai állításai
Több téves állítást tett Karsai Péter független országgyűlési képviselő a Margit híd felújításával kapcsolatosan, a felújítási költségek szerinte eltúlzott voltát egy nem megfelelő példával próbálja igazolni - írta a Margít híd felújítást végző Mh 2009 Konzorcium csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményben. Korábban Karsai Péter kérdéseket intézett a legfőbb ügyészhez a Margit híd felújítása és a 4-es metró ügyében. A köztévé szerda esti Híradója szerdán számolt be arról, hogy vesztegetés, hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomozást rendelt el a 4-es metró építése és a Margit híd felújítása kapcsán a Fővárosi Főügyészség.
2009.12.03. 20:15
 
 
Hatvanadik születésnapját ünnepelte a Budapest Honvéd
A Puskás név után a Honvéd a második legismertebb magyar szó külföldön, amely az elmúlt évtizedekben rengeteg dicsőséget hozott a magyar sportnak és az országnak. Ezt Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke mondta azon az ünnepségen, amelyet a legeredményesebb hazai sportegyesület, a Bp. Honvéd fennállásának 60. évfordulója alkalmából tartottak a Stefánia Palotában. A sportvezető elismerte, hogy sportolóként annak idején irigyelte a honvédosokat, hiszen a klub versenyzőjének lenni mindig is biztonságot jelentett, ráadásul ennél az egyesületnél pályafutásuk befejezése után is megbecsülik az eredményeket elérőket.
2009.12.03. 20:00
 
Ismeretlen helyre szállították át Roman Polanskit
Ismeretlen helyre szállították át csütörtökön Zürich közeli börtönéből Roman Polanskit, a lépésre biztonsági megfontolásból került sor. Az átszállítást Polanski személyes védelmének biztosítása is indokolta - közölte az alpesi ország igazságügyi minisztériumának szóvivője. Folco Galli nem árulta el a rendező pontos tartózkodási helyét. Előző nap a szóvivő azt közölte, hogy a rendezőt péntek délután viszik át gstaadi nyaralójába. A mai lépés "alapjában véve semmin sem változtat" - mondta Galli. "Holnap sor kerül az átszállításra" - erősítette meg.
2009.12.03. 19:30
 
 
Éleződik a prémiumvita a londoni Cityben
Éleződik a vita a brit bankrendszer és a kormány között a bankári prémiumok ügyében: az egyik citybeli nagybank vezetése testületi lemondással fenyegetőzik arra az esetre, ha a kabinet nem engedélyezi a tervezett jutalmak kifizetését. A Royal Bank of Scotland igazgatótanácsa összesen 1,5 milliárd font (450 milliárd forint) prémiumot akar szétosztani a befektetési banki üzletág alkalmazottai között. Az RBS vezető testületének tagjai közölték: ha ezt a kormány megakadályozza, távoznak tisztségükből.
2009.12.03. 19:15
 
 
Hivatalosan leállítják a magyar hegymászók keresését Kínában
A hozzátartozókkal történt egyeztetés után a pekingi magyar külképviselet csütörtökön hivatalosan kezdeményezte a Szecsuanban eltűnt négy magyar hegymászó keresésének leállítását. A magyar külügyminisztérium és az eltűnt hegymászók családtagjai között történt egyeztetést követően a pekingi magyar nagykövetség jegyzékben köszönte meg a kínai fél eddigi segítségét és kérte a keresés megszüntetését - tájékoztatta Sárközy Péter főkonzul az MTI tudósítóját Pekingben.
2009.12.03. 19:15
 
Szeretnek ünnepelni a magyarok
A magyar emberek szeretnek ünnepelni, a születésnapokat 90, a névnapokat 84 százalék tartja meg. Az ünnepek közeledtével pedig az is kiderült, hogy 80 százalék véli úgy, jobb adni mint kapni - derült ki az Ipsos közvélemény-kutató felméréséből. A születés- és névnapokat főképpen családi körben ülik meg, de a névnap az érintettek felénél a barátokkal és munkatársakkal való közös programhoz is jó okot szolgáltat. A születésnapot kevésbé viszik ki a családi körből, de azért a válaszadók negyven százaléka mondta azt, hogy barátokkal is ünnepel. A dolgozók egynegyede pedig a kollégáival is megtartja a születésnapot - olvasható az Ipsos közleményében.
2009.12.03. 18:45
 
 
H1N1 kampánnyal fertőznek a számítógépes vírusok
Az Egyesült Államok Járványügyi és Betegségmegelőzési Központjától (CDC) érkező elektronikus üzenetnek álcázva próbálják a H1N1 oltásra jelentkezőket átverni. A számítógépes bűnözők a CDC nevében arra kérik az oltásra jelentkezőket, hogy regisztrációért kattintsanak az üzenetben megadott címre. Ezzel viszont a kérdőív helyett a hírhedt Zbot nevű trójai típusú vírus frissített változata, a Zeus töltődik a gépekre. A trójai kedden kezdett el tömegesen terjedni, a levélszemetek kiszűrésével foglalkozó AppRiver szerint percenként átlagosan 18 ezer üzenet akadt fenn a szűrőiken, azaz óránként 1,1 millió kártékony levelet távolítottak el.
2009.12.03. 18:45
 
Nem ciki a vibrátor
A női maszturbálás kellemes eszköze a szapora rezgéseket keltő vibrátor.
2009.12.03. 18:44
 
 
Nem a 4-es metró a legdrágább Európában a kivitelező szerint
A kivitelező cég szerint nem a budapesti 4-es metró épül a legdrágábban Európában. Nemzetközi viszonylatban az átlagár szempontjából, a szinte teljesen beépített felszín alatt haladó, mélyvezetésű, kedvezőtlen talajviszonyok között épülő metró a középmezőnyhöz tartozik - közölte a DBR Metró Projekt Igazgatóság csütörtökön. A költségvetéssel kapcsolatban a DBR közölte: nem háromszorozódott meg a metró költségvetése, jelenlegi adatok szerint a metró 365,5 milliárd forintba kerül.
2009.12.03. 18:15
 
 
Csökken a H1N1-es esetek száma Nagy-Britanniában
Kevesebb mint a felére csökkent egy hét alatt a H1N1 influenzavírus-törzs okozta új megbetegedések száma Nagy-Britanniában. A brit Egészségvédelmi Hivatal (HPA) szokásos csütörtöki tájékoztatóján közölte, hogy a legutóbbi hét napon 22 ezer új beteget észleltek - a legtöbbet közülük Angliában - az előző héten feljegyzett 46 ezer új fertőzés után. Sir Liam Donaldson angol-walesi tiszti főorvos csütörtöki nyilatkozatában "drámainak" nevezte a csökkenést, hozzátette azonban: még nem lehet tudni, hogy ez a folyamat tartós marad-e.
2009.12.03. 18:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907[1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista