2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Új vírus: elhunyt a Szegeden kezelt kismama
Elhunyt az a kismama, aki több mint négy hete került be a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Belgyógyászati Klinikájának intenzív osztályára - közölte Molnár Zsolt intézetvezető professzor. A 40 éves terhes nő a H1N1 vírusfertőzés szövődményeként kialakult tüdőgyulladás és más betegségek miatt került az intenzív osztályra - mondta az egyetemi tanár. A szakember közlése szerint az SZTE négy intenzív osztálya közül kettőben kezelnek még az új influenza vírus tüdőgyulladásos szövődményei miatt három beteget. Az ő állapotuk nagyon szépen javul - mondta Molnár Zsolt.
2009.12.07. 10:45
 
 
December 27-én folytatódik a magyar-román hokiliga
Három hét szünet után, a december 27-i Ferencváros-Újpest nyitottpályás mérkőzéssel folytatódik a magyar-román közös jégkorong-bajnokság, a MOL Liga, amelynek alapszakaszát a hátralévő fordulóktól függetlenül már megnyerte a Dunaújváros. A pontvadászat többek között azért áll le, mert december 13. és 19. között Debrecen ad otthont az U20-as divízió II-es világbajnokságának, márpedig több játékos is felnőtt csapatban játszik. A december 27-i - amely a régi időket idézve a Winter Classic elnevezést kapta - 13 órakor kezdődik, és a magyar szövetség honlapja szerint 11 órakor a két fővárosi együttes öregfiúk-meccset is rendez majd. A belépő elővételben 1200, a helyszínen 1500 forint.
2009.12.07. 10:45
 
 
DNS-szakaszok hiánya járulhat hozzá a gyerekkori kövérséghez
A gyerekek egy részénél a túlzott elhízást a DNS-molekula bizonyos részeinek hiánya okozhatja - jelentették brit kutatók a Nature tudományos magazin online kiadásában vasárnap. A Cambridge-i Egyetem kutatói háromszáz, legalább 100 kilogrammos testtömegű, tíz év alatti gyerek DNS-állományában kerestek hiányzó, illetve ismétlődő szakaszokat. Megállapították, hogy több, ritkán előforduló hiány növeli az elhízás esélyét. Az egyik ilyen hiány jelenlétét 1200 súlyosan elhízott gyereknél vizsgálták, és a felmérésben résztvevők kevesebb mint egy százalékánál találták meg.
2009.12.07. 10:30
 
 
Népszabadság: Molnár Oszkár nem lesz a Fidesz jelöltje
Felcsúton lezárultak a meghallgatások, és mind a 176 egyéni képviselőjelöltre megvan Orbán Viktor és a pártvezetés javaslata; Molnár Oszkár nem volt felcsúti meghallgatáson - mondta Szijjártó Péter, a párt szóvivője a Népszabadságnak. A szóvivő hozzátette: minden készen áll arra, hogy december 14-én a Fidesz országos választmánya meghozza a végső döntést az egyéni körzetekben induló képviselőjelöltek névsoráról. Az edelényi polgármesterrel, Molnár Oszkárral szemben a párt más jelöltet indít, a lap információi szerint a helyi kórházigazgató aspirálhat a jelöltségre.
2009.12.07. 09:15
 
 
KSH: folytatódott az esés októberben a szállodapiacon
Októberben is, ahogy az első kilenc hónap mindegyikében, alacsonyabb volt a vendégforgalom a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken, mint egy évvel korábban; a szálláshely-szolgáltatási piacot 2008 vége óta visszaesés jellemzi, a trendforduló még nem következett be - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Októberben 1,44 millió vendégéjszakát töltöttek el a belföldi és a külföldi vendégek, ami 8,2 százalékos visszaesés 2008 októberéhez viszonyítva. A belföldi és a külföldi vendégek száma októberben 595 ezer volt, 8,3 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban.
2009.12.07. 09:15
 
 
Foci: Juhász Roland a magyar aranylabdás
Juhász Rolandot, az Anderlecht labdarúgóját választották a sportújságírók a magyar aranylabdásnak. Az nb1.hu szaklap szavazásán a második helyen a mostanában remek formában szereplő Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), a harmadikon a debreceni Rudolf Gergely végzett. A végeredmény: 1. Juhász Roland (Anderlecht) 110 pont, 2. Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven) 96, 3. Rudolf Gergely (DVSC-TEVA) 68, 4. Dárdai Pál (Hertha BSC) 24, 5. Babos Gábor (Nijmegen) 22, 6. Gera Zoltán (Fulham) és Varga József (DVSC-TEVA) 20-20.
2009.12.07. 08:30
 
 
Ma kezdődik a 15. ENSZ Klímaváltozási Konferencia
Ma kezdődik Koppenhágában a 15. ENSZ Klímaváltozási Konferencia, amelynek célja a 2012-ben lejáró Kiotói jegyzőkönyv felváltása egy új nemzetközi megállapodással. A december 18-ig tartó tanácskozásra 192 országból összesen mintegy 1800 küldött érkezik a dán fővárosba. Munkájukat több ezer újságíró kíséri figyelemmel, és várhatóan több tízezer tüntető is összegyűlik majd, hogy nyomást gyakoroljanak a Bella Konferencia-központban ülésező küldöttekre. Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséről szóló konferencián több mint 100 állam- és kormányfő vesz részt. Magyarországot Bajnai Gordon miniszterelnök képviseli.
2009.12.07. 07:45
 
 
Hajléktalanként luxusszállodákban
Valóra váltotta álmát egy franciaországi hajléktalan, aki hetekig élt párizsi luxusszállodákban. Míg le nem bukott. Az illető - a tunéziai származású Dzsamel B. - különböző arab hercegek és sejkek személyi titkárának adta ki magát, és a szálláshelyül kiszemelt hotelek recepciójánál arra hivatkozott, hogy luxusutazást szervez főnökeinek a francia fővárosba. A Le Journal du Dimanche lap beszámolója szerint előadta, hogy a - valójában nem létező - dúsgazdag vendégek "előfutáraként" szeretné szemügyre venni a szállodákat, beleértve, hogy milyen szolgáltatásokat nyújtanak. Néhány héttel ezelőtt a rendőrség azonban a nyomára akadt.
2009.12.07. 07:45
 
 
Romániai elnökválasztás: Geoana is, Basescu is önmagát tekinti győztesnek
Mircea Geoana és Traian Basescu egyaránt önmagát tekinti a vasárnapi elnökválasztás győztesének, mivel este még csak a különféle - szoros versenyt tükröző - exit-poll eredmények álltak rendelkezésére, amelyek a szociáldemokrata jelölt elsőbbségét jelezték, miközben a jelenlegi államfő a hivatalos szavazatszámlálás eredményétől saját diadalát várja. Nem sokkal éjfél előtt váltak ismertté a teljes - a 21 órai állapotot tükröző - exit-poll eredmények. Az INSOMAR közvéleménykutató-intézetnek a Realitatea hírtelevízióban ismertetett adatai szerint Geoana a szavazatok 51,2, Traian Basescu jelenlegi államfő pedig azok 48,8 százalékát szerezte.
2009.12.07. 07:30
 
 
Újra szavaz a Ház a 2011-es népszámlálásról szóló törvényről
Újra szavaz ma az Országgyűlés a 2011-es népszámlálásról szóló, a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött törvényről. A zárószavazást két héttel elhalasztották, mert az MSZP még egyeztetett a fogyatékosokat képviselő szervezetekkel. A kormány által benyújtott zárószavazás előtti módosító indítvány szerint a kabinet felhatalmazást kap arra, hogy kidolgozzon egy mintavételen alapuló adatgyűjtési programot a fogyatékossággal összefüggő adatok összegyűjtésére 2010. szeptember 30-ig. Zárószavazás lesz az egyes közlekedési tárgyú törvények módosításáról, amely tartalmazza többek között, hogy ha az autós nem tudja számlával igazolni az autó javítását, akkor a biztosító csak a javítás nettó értékét fizeti ki.
2009.12.07. 07:15
 
 
December 24-én az üzletek legkésőbb 14 óráig lehetnek nyitva
December 24-én az üzletek legkésőbb 14 óráig lehetnek nyitva, december 31-én pedig a szokásosnál korábban, általában 18 órakor zárnak - közölte az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ). A karácsonyi ünnepek alatt, december 25-26-án, valamint január 1-jén, újév napján minden üzlet zárva tart. Az éjjel-nappal nyitva tartó kis üzletek, valamint a kiemelt idegenforgalmi helyek kis árusítóhelyei azonban ezeken a napokon is nyitva lehetnek. Az OKSZ felmérése szerint a karácsony előtti bronz, ezüst és arany hétvégeken, azaz december 5-6-án, 12-13-án és 19-20-án sok üzlet a szokásosnál tovább van nyitva a szombati napokon, és az üzletek többsége vasárnap is nyitva tart.
2009.12.06. 22:00
 
 
Januártól kivonják a forgalomból a műszaki vizsgán megbukó autókat
Amennyiben a műszaki vizsgán egy gépjármű nem felel meg, akkor nemcsak közvetlen balesetveszély esetén, hanem automatikusan kivonja a forgalomból a vizsgabiztos, és ezt rögzíti az elektronikus jármű nyilvántartóban is - tartalmazza a közúti járművek műszaki vizsgáztatásáról szóló rendeletet módosító KHEM rendelet.A közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter számos ponton módosította a korábbi rendeletet, az új szabályok többsége január első napjától hatályos.
2009.12.06. 21:15
 
 
Mircea Geoana nyert az exit-poll felmérések szerint Romániában
Mircea Geoana, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke nyerte a romániai elnökválasztásokat az exit-poll felmérések szerint. Az urnazárást követően a televíziók azonnal közzétették a becsült eredményeket. Az INSOMAR közvélemény-kutató intézet adatai szerint Geoana a szavazatok 51,6, Traian Basescu jelenlegi államfő pedig 48,4 százalékát szerezte. A CCSB intézet Geoana esetében 51,2, Basescu számára pedig 48,8 százalékot mutatott ki. A CURS cég szerint a voksok 50,8-49,2 arányban oszlottak meg a szociáldemokrata pártelnök és a demokrata-liberálisok által támogatott államfő között. Basescu szerint ő nyerte a választást.
2009.12.06. 21:00
 
 
Hosszú Katinka aranyérmes az amerikai rövidpályás úszóbajnokságon
Hosszú Katinka 200 yard pillangón aranyérmet nyert az Egyesült Államok rövidpályás bajnokságán. Az uszovilag.hu internetes szaklap beszámolója szerint a magyar versenyző - a 400 m vegyes idei világbajnoka, a 200 m pillangó és vegyes vb-bronzérmese - kiélezett küzdelmet vívott az amerikai Dana Vollmerrel, s végül 1:53.37 perces egyéni csúccsal nyert. Hosszú korábban második lett 200, illetve 400 yard vegyesen, míg 500 yard gyorson harmadikként csapott a célba. Az USC 4x100 yardos vegyesváltójával másodikként végzett. A vasárnapi záráson a 4x100 yardos gyorsváltóval szintén második lett.
2009.12.06. 20:15
 
 
Lionel Messi átvette az Aranylabdát
Lionel Messi, az FC Barcelona argentin játékosa, a France Football magazin által alapított Aranylabda idei nyertese, vasárnap Párizsban átvette a futballvilág egyik legnagyobb presztízsű elismerését. "Csodálatos lenne, ha jövőre megismételhetném ezt a fényes sikert - fogalmazott a díj átvétele után Messi. - Ez attól is függ, hogy megy csapatomnak, a Barcelonának és az argentin válogatottnak a világbajnokságon." A voksoláson, amelynek eredményét keddre virradóra hozták nyilvánosságra, a második helyen a portugál Cristiano Ronaldo, a Manchester United majd a Real Madrid játékosa, a harmadikon pedig Xavi, az FC Barcelona spanyol labdarúgója végzett.
2009.12.06. 20:15
 
 
Ártatlannak tartja magát a BKV és a BA jogi igazgatója
Zámbó Gyula ügyvéd tájékoztatása szerint ártatlannak tartja magát a Budapest Airport (BA) Zrt. és a BKV Zrt. jogi igazgatója is. Elmondta: az őrizetbe vételen és a gyanúsításon mindketten megdöbbentek. Hozzátette: a BKV Zrt. jogi igazgatója elmondta neki, hogy valóban átvett tízmillió forintot, de az nem vesztegetési pénz, hanem legálisan kapta. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) több hónapon át nyomozott, mielőtt őrizetbe vette a BA Zrt. és BKV Zrt. jogi igazgatóját. A sajtóban R.-V. Krisztina és Sz. György néven említett igazgatók ellen bűnszövetségben elkövetett vesztegetés, hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt indítottak eljárást.
2009.12.06. 19:30
 
 
Győzelemmel kezdtek a magyarok a curling-Eb-n
Kettős győzelmet ért el a magyar férfi curlingválogatott a Skóciában zajló Európa-bajnokság első játéknapján, s ugyancsak sikerrel mutatkozott be szombaton a női nemzeti együttes is. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a férfigárda először Horvátország csapatát győzte le 10-4-re, majd Írországét 7-5-re. A női válogatott Spanyolország legjobbjait verte 6-4-re. A december 12-ig tartó Eb-n mindkét magyar csapat a B csoportban indul, és célja az első két hely valamelyikének a megszerzése, ami a feljutást biztosítaná az A csoportba, a legjobbak közé. Tavaly mind a férfi, mind a női válogatott a harmadik helyen végzett.
2009.12.06. 19:15
 
 
A H1N1 szövődményeként agyvelőgyulladást kapott egy négyéves gyermek
A H1N1 szövődményeként agyvelőgyulladást kapott egy négyéves kisfiú - hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában. A kisfiút életveszélyes állapotban szállították a budapesti Heim Pál Gyermekkórházba, de már jobban van. A hírműsor szerint a kisfiú kapott ugyan védőoltást, de csak egy héttel ezelőtt, így még nem alakulhatott ki nála a védettség. Czinner Antal, a kórház orvosa a Tényeknek azt mondta: Magyarországon még nem találkoztak a H1N1 miatt kialakult ilyen szövődménnyel, ami egyébként világviszonylatban is ritka.
2009.12.06. 19:15
 
 
Serie A: Koman Vladimir csapata kikapott Nápolyban
Koman Vladimir együttese, a Bari 3-2-es vereséget szenvedett Nápolyban az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján. A fiatal magyar középpályás kezdőként lépett pályára, s a 85. percben, 2-2-es állásnál cserélték le. A vendégek a második félidő közepén még 2-1-re vezettek, ám a 65. percben emberhátrányba kerültek, amit a Napoli kihasznált, s megfordította az eredményt. A Bari a meccset kilenc emberrel fejezte be. Serie A, 15. forduló: Bologna-Udinese 2-1, Fiorentina-Atalanta 2-0, Genoa-Parma 2-2, Livorno-Chievo 0-2, Napoli-Bari 3-2, Palermo-Cagliari 2-1, Siena-Catania 3-2.
2009.12.06. 19:15
 
Vedd kézbe az irányítást!
Ahhoz, hogy a lehető legtöbb élvezetet kihozzuk ebből az egyszerű műfajból, nem árt, náhány kezelési útmutató. Öt jó tanács a fürge ujjak számára.
2009.12.06. 19:03
 
 
MSZP: a Fidesz elnöke, "a hazugság nagymestere" már megint lebukott
Az MSZP szerint a Fidesz elnöke, "a hazugság nagymestere" már megint lebukott. Nyakó István, a párt szóvivője ezt annak kapcsán közölte, hogy Szapáry György, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) volt alelnöke pénteken az ATV-ben azt mondta, a Fidesz hátterében dolgozó emberek kérték meg arra, hogy írja alá azt a nyílt levelet, amelyben ismert közgazdászok felszólították az országgyűlési képviselőket: ne szavazzák meg a 2010-es költségvetési javaslatot. "Orbán Viktor a múlt héten még a magyar diplomácia Kiszel Tündéjeként próbált a világ erős embereinek a közelébe férkőzni, de volt, ahol Dakota Tündinek egy fotó sem jött össze a nagy találkozóról" - fogalmazott Nyakó István.
2009.12.06. 18:00
 
 
Lovas Világkupa: Boyd Exell megvédte címét, Dobrovitz 3. lett
A várakozásoknak megfelelően a címvédő ausztrál Boyd Exell győzött a fogathajtó Világkupa-forduló budapesti állomásán. A dobogós helyeken ugyanaz a sorrend alakult ki, mint egy nappal korábban, azaz Exell volt a leggyorsabb a holland Koos de Rondét, illetve Dobrovitz Józsefet megelőzve. Dobrovitz három verőhibát követett el. De Ronde kiváló menetet produkált, de Exell verhetetlennek bizonyult, még úgyis simán győzött, hogy az összevetésben volt egy 5 másodperces büntetést eredményező hibája.
2009.12.06. 17:30
 
 
Tenisz, DK-döntő: a spanyolok nyertek
A házigazda spanyol teniszválogatott mindkét vasárnapi egyest megnyerte a csehek elleni, barcelonai Davis Kupa-döntőben, ahol már a szombati párosgyőzelemmel megvédte címét. A befejező napi két összecsapáson Rafael Nadal és David Ferrer két-két játszmában verte Jan Hajeket, illetve Lukas Dlouhyt. A spanyol együttes a svédek 1998-as duplázása óta az első, amely meg tudta védeni a címét. Az ibériai alakulat összességében negyedik alkalommal (2000, 2004, 2008, 2009) hódította el a salátástálat.
2009.12.06. 17:00
 
 
Erőszakos tüntetések Athénban a tavaly lelőtt fiú emlékére
Erőszakba torkolló tüntetéseket tartottak fiatalok több ezres csoportjai Görögország két nagyvárosában vasárnap, annak az évfordulója alkalmából, hogy egy társukat tavaly agyonlőtte a rendőrség. Athén és Szaloniki központjában a tüntetők összecsaptak a rendőrökkel, akiket kövekkel és szeméttel hajigáltak meg. Egyes helyeken a menetekből kiváló kisebb csoportok gyújtogattak és törtek-zúztak is az utcákon. A rendőrség könnygázzal és gumibotokkal válaszolt, s több tucat embert őrizetbe vettek. Öt ember megsérült, köztük az athéni egyetem rektora, akinek az irodáit elfoglalták a diákok.
2009.12.06. 17:00
 
 
Clinton: az afganisztáni csapatkivonásnak nincs merev határideje
Az afganisztáni csapatkivonás megkezdésének nincs merev határideje - jelentette ki Hillary Clinton amerikai külügyminiszter annak dacára, hogy Barack Obama elnök néhány nappal korábban konkrét, 2011. júliusi határidőről beszélt. Obama, amikor kedden bejelentette, hogy az Egyesült Államok 30 ezer fővel növeli csapatai létszámát, közölte, az erősítés lehetővé teszi majd, hogy az erők kivonása 2011 júliusában megkezdődjön. Clinton az NBC televíziónak viszont azt mondta: "nincs szó távozási stratégiáról vagy merev határidőről (...) becslésről beszélünk, hogy 2011 januárjában elkezdődhet egy átmenet, a felelősség átadása az afgán erőknek".
2009.12.06. 16:15
 
Mi a jó szex titka? Használj erotikus illóolajokat
Az illóolajok nagymértékben fokozzák az érzéki masszázst és a szexuális vágyat. Az érintés és az illat nagyon erőteljes elegyet alkot, ám nem szabad elfelejteni, hogy a tiszta illóolajok rendkívül koncentráltak, soha ne használjuk őket hígítatlanul.
2009.12.06. 16:07
 
 
Csáky arra készül, hogy 2011-ben lemond
Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke arra készül, hogy 2011-ben - függetlenül a jövő évi szlovákiai parlamenti választás eredményétől - lemond pártelnöki tisztségéről. A pozsonyi közszolgálati televízió vasárnapi vitaműsorában Csáky úgy fogalmazott: felelősnek érzi magát a pártszakadásért. "Mondtam, hogy igyekeztem ezt megakadályozni, de mégis abban az időszakban én voltam a pártelnök, és felajánlottam a székemet" - jelentette ki Csáky. Hozzátette, hogy a pártkongresszus két hónappal ezelőtt megerősítette tisztségében.
2009.12.06. 15:45
 
A nők 87 százaléka elégedetlen az alakjával
Egy nemzetközi felmérés szerint a hölgyek a világ minden táján elégedetlenek magukkal. Az arcukon 83, a testükön pedig 87 százalékuk talál olyan kifogásolnivalót, amelyektől nem érzi szépnek magát, és ez a tény lelki egészségükre káros hatással van.
2009.12.06. 15:43
 
Elég napi két gramm C-vitamin
A C-vitamin vagy aszkorbinsav nélkülözhetetlen egyes hormonok előállításához és az immunrendszer megfelelő működéséhez. Élelmiszerekkel és táplálék-kiegészítőkkel is bevihetjük a szervezetünkbe a napi ajánlott mennyiséget, melynek felső határa két gramm.
2009.12.06. 15:39
 
Duplaannyi HIV-fertőzött Európában
Több mint duplájára nőtt a 2000-ben mért adatokhoz képest az új HIV-fertőzöttek száma Európában - derült ki az Egészségügyi Világszervezet jelentéséből.
2009.12.06. 15:37
 
 
KÖNYV: Veronika meg akar halni
Kisemberek sorsa, misztikum, érzelem, transzcendencia - ezek a brazil Paulo Coelho írásművészetének kulcsszavai. A Piedra folyónál ültem, és sírtam, a Veronika meg akar halni és Az ördög és Prym kisasszony című regényei trilógiát alkotnak, melyek ugyan teljesen eltérő környezetben játszódnak, de mindegyikük egy-egy próbatételt ábrázol. Pilar a szerelme vallási elhivatottsága felett győzedelmeskedik, Veronika magát győzi le, Prym kisasszony pedig az őt és faluját próbára tevő ördögöt. A huszonnégy éves Veronikának látszólag mindene megvan: barátok, szeretők, család, állás, valaminek mégis a hiányát érzi. Ezért egy reggel úgy dönt: megöli magát. Bevesz egy maréknyi altatót... Egy idegklinikán tér magához, és az orvos közli vele: csupán napjai vannak hátra. Ezekben a napokban a lány új barátokra talál, új vonásokat, új vágyakat fedez föl magában. Rájön, nem könnyű eldönteni, hogy ki a "normális" és ki az "őrült", hogy rajtunk múlik, milyen életet élünk...
2009.12.06. 15:17
 
 
Layo and Bushwacka! (Olmeto - UK)
Matthew "Bushwacka!" története az acid korszakba nyúlik vissza, amikor még nem volt bokorugró képregényhős. '88-ban beleveti magát az elektronikus zenébe: hangmérnöknek tanul, és szerződést kap Mr. C-től, aki összehozza az akkor még csak partiszervező Layo Paskinnal.
2009.12.06. 15:13
 
 
Az elveszett levél
Ion Luca Caragiale: Az elveszett levél című darabja abban a magyar néző számára úgyszólván ismeretlen helyzetben játszódik, amikor piszlicsáré magánügyek határozzák meg egy város, egy ország sorsát, és földhözragadt, személyes, helyi érdekek, illetve olümposzi magasból érkező párthatározatok irányítják a helyi kisközösségek életét.
2009.12.06. 15:11
 
 
Modellből lett színésznő
Olga Kurylenko az Azovi-tenger partjáról indult. Még virágzott a Szovjetunió, amikor 1979-ben megszületett. Modellkarrieren át vezetett az útja A Quantum csendje című filmig.
2009.12.06. 15:03
 
 
Francia orvosok vizsgálták meg Gilád Salitot
Négy francia orvos vizsgálta meg a palesztin szélsőségesek fogságban három éve sínylődő Gilád Salit izraeli katonát - közölte a legnagyobb pánarab lap, a szaúdi kiadású al-Hajat. A lap úgy tudja, hogy a francia orvosok teljes körű egészségügyi vizsgálatot végeztek. Egy német közvetítő kíséretében szállították őket Kairóból a Gázai övezetbe a rafahi határátkelőn át. A német közvetítő biztosította az iszlamista túszejtőket, hogy az izraeli hadsereg nem tesz kísérletet a katona kiszabadítására. A lap szerint teljesen alá van aknázva az a hely, ahol Salitot fogva tartják, és semmi esély sincs arra, hogy élve kiszabadítsák. Mahmúd Zahar, a Hamász egyik vezetője, valamint Salit édesapja cáfolta a hírt.
2009.12.06. 14:45
 
 
Megelégelte a brit uralkodó a lesipuskás fotósokat
Példátlan határozottsággal kelt a királyi család magánéletének védelmére a brit uralkodó a lesipuskás fotósok és a képeiket közlő újságok ellenében. II. Erzsébet királynő személyesen hagyta jóvá a rendkívüli szigorítást, amely már az uralkodói família idei karácsonyi vakációja alatt életbe lép: a rendőrség felhatalmazást kapott minden fotós ellenőrzésére a Norfolk grófságbeli Sandringham kastélyánál, ahol a királynő és családtagjai hagyományosan karácsonyoznak.
2009.12.06. 14:15
 
Jakupcsek Gabriellának szórakoztató a gyereknevelés
Szinte napra pontosan egy éve született meg Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza. Az internetes sztártévé riportere ezúttal arról faggatta a műsorvezetőt, hogy két fiú után milyen érzés egy kislányt nevelni, és hogy az apuka vagy az anyuka a szigorúbb. Jakupcsek azt is elárulta, hogy Ő egy fiús anyuka, és a lányának is inkább vesz nadrágot, mint szoknyát.
2009.12.06. 13:59
 
 
Tovább nőtt a permi tűzeset áldozatainak száma
Tovább nőtt a permi éjszakai klubban kitört tűzvész áldozatainak száma: vasárnapra virradó éjszaka több súlyos égési sérüléseket szenvedett áldozat elhunyt a kórházakban, s így a tűz nyomán eddig 112 ember vesztette életét. A kórházakban mintegy 120 sérült van, közülük több mint 80 állapota súlyos, 60 embert géppel lélegeztetnek. A tűz szombatra virradó éjszaka tört ki a Moszkvától mintegy 1200 km-re lévő, 1,2 milliós lakosságú Perm történelmi belvárosában lévő Sánta ló éjszakai klubban. A lángok pillanatok alatt hatalmába kerítették a mintegy 500 négyzetméteres helyiséget, és a klub fennállásának 8. évfordulóját ünneplő 300 ember többsége nem tudott idejében kijutni.
2009.12.06. 13:30
 
Női kézilabda-vb: Könnyed magyar siker Chile ellen
A magyar női kézilabda-válogatott könnyedén nyert 48-14-re a teljesen esélytelen chilei csapat ellen a kínai világbajnokság vasárnapi 2. fordulójában, Szocsouban. Már az első félidő sem hozott izgalmakat, a szünetben 24-6 volt az állás. A folytatásban a fiatalok és vb-újoncok kaptak lehetőséget, de ekkor sem volt egy súlycsoportban a két gárda. Hétfőn a vb egyik titkos esélyesével, a román együttessel találkozik Mátéfi Eszter szövetségi kapitány alakulata.
2009.12.06. 13:15
 
 
A lányok kevesebb zsebpénzt kapnak a fiúknál
A nők és a férfiak közötti bérkülönbség már a gyerekkorban tetten érhető: a lányok ugyanis sokkal kevesebb zsebpénzt kapnak a fiúknál, legalábbis Németországban. Minderre egy friss felmérés mutatott rá, amelyet 9 és 14 év közötti gyerekek bevonásával végeztek el. Az adatok szerint a fiúk havi átlagban 19,08 eurót, a lányok ellenben csak 16,13 eurót kapnak. A gyerekeknek adott zsebpénz átlagos értéke 17,61 euró.
2009.12.06. 13:15
 
 
Paris Hilton öccse úton a börtönbe?
Paris Hilton édesapjának nagy álma válik valóra, amikor vezetői leckét ad 15 éves fiának
2009.12.06. 13:09
 
 
Az Oxford Streeten vége a recessziónak
A mély recesszió ellenére két éve nem látott költekezési láz jellemezte a karácsony előtti első nagy londoni bevásárló hétvégét, amelyen milliók lepték el a brit főváros elegáns áruházakkal szegélyezett híres utcáit, mindenekelőtt az Oxford Streetet. A londoni tanács egyetlen hatalmas gyalogos övezetté nyilvánította a központi bevásárló negyedet, ahonnan minden járművet kitiltanak, még a buszokat is, átadva a terepet a karácsonyi vásárlóknak. Az első kimutatások szerint csak az Oxford Street, Bond Street és Regent Street határolta londoni áruházi negyedben kétmillióan özönlöttek az utcákra, és összesen 200 millió fontot (60 milliárd forintot) hagytak az üzletekben.
2009.12.06. 12:15
 
 
Fidesz: fenntarthatatlan az Út a munkához program
Jelenlegi formájában fenntarthatatlannak tartja az Út a munkához programot Czomba Sándor; a Fidesz szakpolitikusa a programmal kapcsolatban azt mondta: a kormány a kudarcát leplezte azzal, hogy létrehozott egy ilyen "látens munkaerőpiacot". Rámutatott arra, hogy az idén összesen 117 milliárd forintot fizetnek ki az áprilisban indult Út a munkához programra, ugyanannyit, amennyit jövőre szánnak rá, amikor azonban januártól indul a program. Az ellenzéki képviselő szerint "szemfényvesztés, maszatolás" folyik minden szinten, különösen a foglalkoztatás terén.
2009.12.06. 12:00
 
 
Több hónapos nyomozás után vették őrizetbe a BA és a BKV jogi igazgatóját
A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) több hónapon át nyomozott, mielőtt őrizetbe vette a Budapest Airport (BA) Zrt. és a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt. jogi igazgatóját - közölte Horváth Katalin Fanni, az RRI sajtószóvivője. A két igazgató ellen bűnszövetségben elkövetett vesztegetés, hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt indított eljárást az RRI, illetve kezdeményezte előzetes letartóztatásukat a Fővárosi Ügyészségnél. A rendőrség rajtuk kívül az ügyben további három ember ellen indított büntető eljárást vesztegetés, hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt.
2009.12.06. 10:45
 
Női kézilabda-vb: Román és norvég siker a magyar csoportban
A románok 51-17-re nyertek Chile ellen, míg az olimpiai bajnok norvégok 34-19-re a japánok ellen a magyar érdekeltségű csoportban a kínai női kézilabda-világbajnokság szombati nyitónapján. Érdekesség, hogy a brazilok legyőzték a franciákat, az ausztrálok csupán 9, a thaiföldiek pedig csak 11 dobott gólra voltak képesek.
2009.12.06. 10:15
 
 
Nincs elnöke az ÁSZ-nak a jövő hét szerdától
Elnök nélkül marad az Állami Számvevőszék (ÁSZ) december 9-től, miután mandátuma lejár, és a parlamenti pártok idáig nem tudtak megegyezni a szervezet vezetőit érintő személyi kérdésekről. Kovács Tibor, a bizottság szocialista elnöke szerint az MSZP azt nem tudja elfogadni, hogy a Fidesz kizárólag az ÁSZ elnökének személyében hajlandó megegyezni, míg a 2002. óta betöltetlen alelnöki pozíciókra csak az új kormány beiktatása után tenne javaslatot. A kormánypárti képviselő hangot adott annak az aggodalmának is, hogy a számvevőszék munkája így akár el is lehetetlenülhet az év utolsó hónapjától.
2009.12.06. 09:15
 
 
Keresztes tojást tojt egy tyúk
Keresztes tojást tojt egy tyúk az Egyesült Államokban. A tojásnak az egyik végén van egy kereszt alakú kidudorodás, így leginkább országalmára emlékeztetet. A "csoda" egy texasi tyúknak köszönhető. Gazdái - egy házaspár - a karácsony megünneplésére buzdító jelnek értékelik, megenni nem fogják a karácsonyi tojást.
2009.12.06. 09:00
 
 
Évek óta nincsenek információk Oszama bin Laden hollétéről
Az amerikai hatóságok nem tudják, hogy hol bujkál Oszama bin Laden, és évek óta nincsenek kézzelfogható információk az al-Kaida terrorhálózat vezetőjének hollétéről - közölte az amerikai védelmi miniszter. Robert Gates az ABC-nek adott interjúban - amelyet helyi idő szerint vasárnap sugároz teljes terjedelmében az amerikai televízió - azt mondta: nem tudja megerősíteni azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint egy fogvatartott az év elején állítólag Kelet-Afganisztánban látta a terroristavezért.
2009.12.06. 09:00
 
 
Hogyan befolyásolja a megvilágítás a bor ízét?
Egy vörösen és kéken megvilágított helyiségben jobban ízlik a bor, mint zöld vagy fehér fénynél - derítették ki német kutatók. Az eddig is ismert volt, hogy egy ital színe befolyásolja az ízét. A Mainzi Egyetem pszichológusai arra voltak kíváncsiak, hogy befolyásolja-e az ízhatást például egy étterem megvilágítása. A kutatók ezért különböző résztanulmányokban mintegy 500 résztvevőt kérdeztek meg, ízlik-e nekik egy bizonyos bor, és mennyit lennének hajlandóak fizetni érte. Kiderült, hogy egy üveg rizlingért akár egy euróval többet is kiadnának, ha azt zöld helyett vörös fénynél szolgálnák fel - írta a Die Welt című német lap internetes kiadása.
2009.12.06. 09:00
 
 
Államfőt választanak Romániában
Megnyitották a szavazóhelyiségeket vasárnap reggel Romániában, több mint 18 millió szavazati joggal rendelkező román állampolgárt várnak az urnákhoz, hogy megválasszák a következő ötéves időszakra az ország jövendő államfőjét. Az emberek az első fordulóban legjobb eredményt elért két jelölt közül választhatnak a vasárnapi második fordulóban, az egyik Traian Basescu jelenlegi államfő, a másik pedig Mircea Geoana, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke. A szavazóhelyiségeket helyi idő szerint reggel 7 órakor (magyar idő szerint 6 órakor) nyitották meg, és este 9 óráig (magyar idő szerint 8 óráig) tartanak nyitva. Urnazárás után azonnal közzéteszik a hírtelevíziók az exit-poll felmérés eredményeit.
2009.12.06. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905[1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista