2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
BL: kiesett a Juventus
A Juventus hazai környezetben, "ki-ki mérkőzésen" 4-1-es vereséget szenvedett a Bayern Münchentől a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek zárófordulójában, így a német alakulat jutott a legjobb 16 közé. A keddi találkozó egyik érdekessége az volt, hogy vendégek egyenlítő gólját a kapus Hans-Jörg Butt szerezte büntetőből. Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló: A csoport: Juventus-Bayern München 1-4, Maccabi Haifa-Girondins Bordeaux 0-1, B csoport: VfL Wolfsburg-Manchester United 1-3, Besiktas-CSZKA Moszkva 1-2, C csoport: FC Zürich-AC Milan 1-1, Olympique Marseille-Real Madrid 1-3, D csoport: Chelsea-APOEL Nicosia 2-2, Atlético Madrid-Porto 0-3.
2009.12.09. 07:30
 
 
Csak 2011-től változik a gépjármű kárrendezés
A parlament által hétfőn elfogadott új gépjármű kárrendezési szabályok - az, hogy a bruttó összeget csak számla ellenében lehet kifizetni, illetve hogy a sérült autóról a biztosítónak kell megmondania, hogy közlekedésbiztonsági szempontból megfelelő-e - csak 2011 első napján lépnek hatályba, addig pedig még változhatnak - mondta az MTI-nek Trunkó Barnabás, a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) főtitkára. A parlament előtt fekvő legújabb, pénzügyi törvényeket módosító csomag eredeti változata nagyon szigorú lett volna a biztosítókhoz: csak számla ellenében engedte volna rendezni a gépjármű károkat.
2009.12.09. 07:30
 
 
Januártól emlekednek a MÁV tarifái
Tízmilliárd forint pluszbevételt vár jövőre a kormányzat a közösségi közlekedés januártól érvényes, az inflációt meghaladó tarifaváltozásaitól, amelyeket a napokban jelent be Hónig Péter közlekedési miniszter - írta szerdai számában a Népszava. A MÁV-nál és Volán-társaságoknál januártól a menetjegyekért 15, a bérletekért 10 százalékkal kell majd többet fizetni - írta a napilap, amely szerint szakértői számítások 16,7 százalékos drágítást tartottak volna szükségesnek. A kedvezményrendszer nem változik, de a lap úgy tudja: a kabinet nem tett le arról, hogy ezen a téren is változtat, jövőre azonban csak az ingyenes utazások regisztrációját vezetik be.
2009.12.09. 07:30
 
 
Klímacsúcs: egymilliárd ember juthat menekültsorsra az éghajlatváltozás miatt
Akár egymilliárd ember veszítheti el lakhelyét a klímaváltozás miatt a következő negyven évben - derül ki a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) kedden közölt felméréséből. A koppenhágai ENSZ klímakonferencia második napján bemutatott tanulmány szerint már el is indult a éghajlatváltozás keltette menekülthullám; tavaly világszerte 20 millióan váltak hajléktalanná környezeti katasztrófák következtében, melyek gyakorisága a globális felmelegedés előrehaladásával tovább nő. Az IOM szerint a klímamenekültek többsége nem tud elvándorolni hazájából gazdagabb országba, ahol több a lehetőség a boldogulásra.
2009.12.08. 22:15
 
Haskímélő táplálkozás
A jó emésztés nagyon fontos, mert a hordóhas is csúnyán elrontja az alakot.
2009.12.08. 20:36
 
 
Fidesz: az MSZP és az SZDSZ bűnszövetségben teszi tönkre Budapestet
A Fidesz szerint az MSZP és az SZDSZ bűnszövetségben teszi tönkre a fővárost, és rabolja ki a fővárosi önkormányzatot, valamint a BKV-t. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján közölte: az MSZP és az SZDSZ lassan húsz éve irányítja Budapestet, és ez alatt az idő alatt a főváros a csőd szélére jutott. A fővárosi közcégek az MSZP és az SZDSZ kifizetőhelyeként működtek ezekben az években, "talicskákkal tolták ki, illetve tolják ki a közpénzt" - fogalmazott. Hozzáfűzte, a két párt most egymásra mutogat, holott a tények önmagukért beszélnek: őket terheli a felelősség, mégpedig bűnszövetségben.
2009.12.08. 20:15
 
 
Magyarország megtartaná a második keleti partnerségi EU-csúcstalálkozót
Magyarország azt szeretné, ha 2011 első félévében esedékes európai uniós elnöksége alatt rendeznék meg az EU és az úgynevezett keleti partnerségbe tartozó országok (Ukrajna, Moldova, Fehéroroszország, Grúzia, Azerbajdzsán, Örményország) csúcstalálkozóját - jelentette be Balázs Péter az EU-tagországok külügyminisztereinek brüsszeli találkozóján, kedden. Az uniós miniszterek aznap találkoztak az említett országokból érkező kollégáikkal is, emellett a brüsszeli ülésen az EU következő három féléves soros elnöksége (Spanyolország, Belgium és Magyarország) külön ismertette elképzeléseit. Az első keleti partnerségi csúcstalálkozót idén tavasszal rendezték Prágában.
2009.12.08. 20:15
 
 
Ismét akadozott a T-Mobile szolgáltatása
Ismét akadozott a T-Mobile szolgáltatása kedden, a probléma csak az észak-budai területeken jelentkezett, a cég az MTI-vel közölte: kora estére kijavították a hibát. A mostanihoz hasonló hívásindítási problémák voltak a múlt pénteken a Magyar Telekom mobilhálózatában, elsősorban a hálózaton belül. Átmenetileg zavar volt az sms-ek továbbításában is. A Magyar Telekom akkor a reggeltől délutánig tartó fennakadásokat egy éjszakai karbantartási munka során keletkezett váratlan szoftverproblémával magyarázta.
2009.12.08. 20:00
 
 
A Mol nem vásárolt a horvát kormánytól INA részvényt
A horvát főügyészség november 20-án betekintést kért iratokba, amelyek azzal kapcsolatosak, hogy a Mol magyar olajtársaság tulajdonhányadot szerzett az INA horvát olajtársaságban - jelentette be kedden a testület. Ezt egy nappal az után tették közzé, hogy Stjepan Mesic horvát államfő úgy nyilatkozott: jónak látná, ha a korrupcióellenes hivatal kikérdezné Ivo Sanader volt kormányfőt és Damir Polancec volt miniszterelnök-helyettest arról, milyen feltételek mellett adták el az INA részvényeinek egy részét a Mol-nak. A Mol a legutóbbi horvátországi tranzakciója során nem vásárolt egyetlen darab INA részvényt sem a horvát kormánytól - áll a cég MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.
2009.12.08. 19:45
 
 
Hitler katonai adatlapja az interneten
Többek között Adolf Hitler náci diktátor első világháborús katonai adatlapját is feltette kedden az internetre egy brit családfakutató honlap. Az Ancerstry.co.uk 1,5 millió bajor I. világháborús katona adatainak közzétételét kezdte meg adatbázisában. A müncheni állami levéltárból származó dokumentumok között található Adolf Hitler 25 éves önkéntes adatlapja is. A bejegyzések szerint "katolikus", foglalkozására nézve "művész" és a hadseregben biciklis futárnak osztották be. Az volt a feladata, hogy a harcmezőn szolgáló egységek és a parancsnokság között szállítsa oda-vissza az üzeneteket.
2009.12.08. 19:45
 
Kiosztotta a BÉT a Tőzsdei Legek díját
Kiosztották 2009 legsikeresebb tőkepiaci szereplőinek járó tőzsdei díjakat kedden a Magyar Tudományos Akadémián, a média díját Juhász Évának, az MTI munkatársának ítélték. Az első hét kategóriában a tőzsdei statisztikai adatok alapján hirdették ki a nyerteseket, míg négy kategóriában független szakmai zsűri hozta meg a döntést. Az év tőzsdei kereskedő cége az azonnali és a származékos piacon is az Erste Befektetési Zrt. lett, az árupiacon pedig az IKR-BRÓKER Kft. Az Erste még egy díjat nyert: az év legdinamikusabban fejlődő adatszolgáltatójáét.
2009.12.08. 19:00
 
 
Bundabotrány: két labdarúgót meghallgattak, Pintér nem jelent meg
Présinger Ádám és Somodi Bence utánpótlás-válogatott labdarúgók a magyar szövetségben tartott keddi meghallgatáson megerősítették, hogy megpróbálták megvesztegetni őket a 2008. október 15-én 4-1-re elveszített, szlovákok elleni Alpok-Adria Kupa-mérkőzés előtt. Pintér Ádám nem jelent meg a meghallgatáson. Az MLSZ múlt kedden tett büntető feljelentést ismeretlen tettesek ellen. A Nemzeti Sport hétfőn közölte két utánpótlás-válogatott labdarúgó, Somodi Bence és Pintér Ádám nyilatkozatát, akik elismerték, hogy megpróbálták őket megvesztegetni válogatott összecsapások előtt.
2009.12.08. 18:30
 
 
Gorbacsov visszakapja a Reagantől kapott limuzinját
Különleges születésnapi ajándékot kap Mihail Gorbacsov volt szovjet államfő: visszakapja azt a limuzint, amelyet húsz évvel korábban Ronald Reagan akkori amerikai elnöktől kapott ajándékba. Mivel Gorbacsov akkor az ajándékot államfőként nem tarthatta meg, a Pontiac márkájú autót a Moszkvics-művek múzeumának ajándékozta tovább. Mihail Szlipencsuk, a múzeum igazgatója ilyen sok idő elteltével ezzel a limuzinnal szeretné megajándékozni a Nobel-békedíjas egykori vezetőt márciusi 79. születésnapja alkalmából.
2009.12.08. 18:30
 
 
200 ezer forintra büntette a Győrt az MLSZ
A Győrt 200.000 forintra megbüntette keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága. A testület a Paks elleni Ligakupa-találkozón történt rendezési hiányosságok miatt rótta ki a büntetést. Ezenkívül a bizottság egy bajnoki találkozóra eltiltotta Lencse Lászlót (MTK Budapest), mivel kiállították múlt héten a DVSC-TEVA elleni mérkőzésen.
2009.12.08. 18:30
 
 
Obama csomagot tervez a munkanélküliség enyhítésére
Barack Obama amerikai elnök kedden közölte: kormánya több elemből álló csomaggal kíván enyhíteni a 10 százalék feletti munkanélküliségen. A washingtoni Brooking Intézetben tartott előadásában kifejtette, a szövetségi kormánynak újabb kiadásokat kell eszközölnie a recesszió leküzdésére, a munkaerőpiaci helyzet javítása érdekében. Elmondta, hogy a tervezett csomag része újabb infrastrukturális beruházások finanszírozása, adócsökkentés, továbbá a hitelek hozzáférhetőségének megkönnyítése a kisvállalatok számára.
2009.12.08. 18:15
 
Új vírus: egy nőt kezelnek a veszprémi kórház intenzív osztályán
Egy H1N1 vírussal fertőzött nőt kezelnek a veszprémi megyei kórház intenzív osztályán; a beteget a nőgyógyászatról szállították át - tájékoztatta az intézmény főigazgatója kedden az MTI-t. Nem kismamáról van szó, az asszonyt "nőgyógyászati problémával" kezelték az osztályon, s a laborvizsgálat során derült ki, hogy H1N1 vírussal fertőzött - mondta Rácz Jenő. A főigazgató hangsúlyozta, hogy a beteg állapota jó, csupán az elkülönítés és a láza miatt ápolják az intenzív osztályon. Rácz Jenő közölte, hogy a kórházban kezelnek még egy H1N1 vírussal fertőzött beteget - aki szintén nő -, de ő nem az intenzív osztályon fekszik.
2009.12.08. 18:00
 
 
Megkezdődött a Budaházy és társai által a BRFK ellen indított polgári per
Megkezdődött a Budaházy György és hét társa által a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) ellen indított polgári per kedden a Fővárosi Bíróságon. A felperesek azt kérik, a BRFK szolgáltasson nekik elégtételt oly módon, hogy jogosítsa fel a bíróság őket arra: egy országos napi- vagy hetilapban és egy elektronikus médiumban az alperes költségén közzétehessenek egy közleményt, amely szerint a BRFK jogellenes állította elő őket, jogellenesen intézkedett ellenük. Továbbá kérték az alperes kötelezését arra, hogy "államigazgatási jogkörben okozott nem vagyoni kárként fizessen meg" részükre fejenként egymillió forintot.
2009.12.08. 17:15
 
 
Vasárnaptól menetrendváltás a GYSEV-nél
Vasárnaptól új menetrend lép érvénybe az ország vasútvonalain, így a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. hálózatán is - tájékoztatta a társaság az MTI-t kedden. Lényeges változás, hogy vasárnaptól már napi négy pár közvetlen gyorsvonat közlekedik Sopronból Budapestre. A további nyolc, Sopronból Győrbe közlekedő személyvonatból pedig hat biztosít 30 percen belüli átszállásos eljutási lehetőséget Budapest-Keleti pályaudvar felé. A GYSEV továbbra is öt pár InterCity vonattal köti össze Sopront a fővárossal.
2009.12.08. 17:00
 
 
McChrystal tábornok: az USA egy éven belül visszaszorítja a tálibokat
Az Egyesült Államok egy éven belül visszaszorítja a tálibokat és teljesíti küldetését Afganisztánban, ez azonban tagadhatatlanul nehéz és költséges lesz - mondta Stanley McChrystal tábornok, az Afganisztánban állomásozó amerikai és nemzetközi haderő parancsnoka Washingtonban. "Teljesíteni tudjuk és fogjuk ezt a küldetést" - szögezte le egy kongresszusi meghallgatáson McChrystal, aki korábbi, augusztusi jelentésében úgy értékelte a helyzetet, hogy több tízezres csapaterősítés nélkül az amerikai küldetés kudarccal végződhet.
2009.12.08. 16:45
 
 
Halálos fenyegetést tartalmaz a Szijjártó Péternek küldött levél
Halálos fenyegetést tartalmaz az a levél, amelyet Szijjártó Péter fideszes politikusnak küldtek egy éles lőszerrel együtt. "Ön annyit hazudott már a magyar népnek, hogy szervezetünk halálra ítélte. A mellékelt lőszerből 30 darabot betáraztunk egy AK géppisztolyba. Az ítéletet végrehajtjuk" - ismertette a levél szövegét Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője. Cser-Palkovics a levélre és a lőszerre utalva úgy fogalmazott: "íme, itt az eredménye a Magyar Szocialista Párt durva, alattomos, hazug gyűlöletkampányának, amit az elmúlt hetekben és hónapokban Szijjártó Péter ellen folytattak."
2009.12.08. 16:30
 
 
Brown: az EU-nak 30 százalékos kibocsátás-csökkentést kell vállalnia
Az Európai Uniónak vállalnia kell a kilátásba helyezett 30 százalékos kibocsátás-csökkentést - mondta Gordon Brown brit kormányfő a Guardiannak kedden. "Nem elég azt mondani: 'lehet, hogy megteszem ezt, talán megteszem azt, elképzelhető, hogy így teszek majd'. Olyan helyzetet akarok teremteni, amelyben az Európai Unió elköteleződik a 30 százalék mellett" - mondta Brown a brit napilapnak. Andreas Carlgren, a soros uniós elnök Svédország környezetvédelmi minisztere korábban kijelentette: az EU hivatalosan csak a tárgyalások utolsó pillanatában fedi majd fel a kibocsátás-csökkentésre tett végső vállalását.
2009.12.08. 16:30
 
Hazugságok hálójában
A Második esély című sorozat ügyesen ötvözi a nagy költségvetésű hollywoodi sorozatok és a latin-amerikai szappanoperák világát. Látványvilága és történetszövése igényes szórakozást kínál.
2009.12.08. 15:51
 
 
Új influenza: négy beteg lélegeztetőgépen Székesfehérváron
Négy, lélegeztetésre szoruló beteget ápolnak a Fejér Megyei Szent György Kórház intenzív osztályán. Két beteg szervezetében kimutatták a H1N1 vírust - közölte az orvosigazgató-helyettes. Szabó Gabriella tájékoztatása szerint az intézmény infektológiai osztályán hét beteget kezelnek influenzával, illetve influenzaszerű tünetekkel. Közülük három betegnél mutatta ki a laboratóriumi vizsgálat a H1N1 vírus által okozott fertőzést, de a többiek is az influenzának megfelelő "klinikai képet mutatnak". A kórház infektológiai osztályára a járvány kezdete óta hat kismama került be. Ötnél igazolódott az újinfluenzavírus-fertőzés.
2009.12.08. 15:15
 
 
Mikóczy: mindent elkövetek, hogy Overdose magyar színekben versenyezzen
Mindent elkövetek, hogy tisztára mossam a nevemet, illetve hogy a szépen gyógyuló, immár 5 millió eurót érő versenylovam, Overdose a legjobb formában, magyar színekben állhasson rajthoz tavasszal - mondta az alagi tréningpályán tartott sajtótájékoztatón a tulajdonos Mikóczy Zoltán. A közismert körülmények között Romániában elfogott, s első fokon felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Mikóczy elmondta, hogy noha a ló trénere, Ribárszky Sándor németországi pályafutást tervez, a Nemzeti Lóverseny Kft-vel közösen keresik, és meg is fogják találni a módját annak, hogy a megszokott körülmények között, Alagon készülhessen az újabb megmérettetésekre Overdose.
2009.12.08. 14:15
 
 
Leminősítette a dubaji állami cégeket a Moody's
Agresszív mértékben leminősítette mind a hat nagy dubaji állami cégadóst - többet közülük a befektetésre ajánlott sáv alá süllyesztve - kedden a Moody's Investors Service, amely szerint a legutóbbi nyilatkozatok alapján nem várható érdemi kormányzati segítségnyújtás ezeknek a vállalatoknak. A nemzetközi hitelminősítő lépése nyomán a DP World, a világ legnagyobb kikötő-üzemeltetője átkerült a spekulatív osztályzati kategóriába, miután besorolása "Baa2"-ről egyszerre két fokozattal "Ba1" szintre romlott.
2009.12.08. 13:30
 
 
Az MTI elérhetővé tette XIX-XX. századi híreinek egy részét az interneten
Elérhetővé tette XIX-XX. században kiadott híreinek egy részét az interneten a Magyar Távirati Iroda. A hírek digitalizálását egy erre a célra juttatott kormányzati támogatásból finanszírozta a nemzeti hírügynökség. A mától ingyenesen elérhető adatállományban való tájékozódást, keresést korszerű keresőszoftverek segítik - jelentette be Vince Mátyás, az MTI elnöke a nemzeti hírügynökség, a Magyar Országos Levéltár (MOL) és az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) keddi közös budapesti sajtótájékoztatóján.
2009.12.08. 13:30
 
Téli védelem az ízületeknek
Öltözz fel jól, különben megfáznak az ízületeid! - sokszor hallottuk a szülői intelmet. Pedig más okai is lehetnek az ízületi gyulladásoknak, amelyek megfeleő életvitellel rendszerint elkerülhetők, a kialakult betegségek pedig eredményesen kezelhetők.
2009.12.08. 13:24
 
Közokirat-hamisítás miatt is vizsgálódnak BKV-nál
Közokirat-hamisítás miatt is vizsgálja a rendőrség a BKV volt jogi igazgatójának ténykedését - mondta Tomasitz István, a közlekedési cég megbízott jogi igazgatója kedden a fővárosi közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottságának ülésén. A megbízott jogi igazgató elmondta, hogy a rendőrség a cégnél tartott házkutatás során talált olyan dokumentumokat, amelyek valódiságát megkérdőjelezi. Pontosabban egy munkavállaló - H. Éva - jelenléti ívéről és egyéb iratairól van szó. A rendőrség szerint felmerül annak gyanúja, hogy a volt jogi igazgató meghamisította ezeket az iratokat - tette hozzá.
2009.12.08. 13:15
 
 
Szerdától könnyebben kaphatnak segítséget a munkanélküli lakáshitelesek
Szerdán lép életbe az a törvénymódosítás, amellyel a kormány a munkanélkülivé vált, és az átmenetileg fizetési nehézséggel szembesülő lakáshitelesek szélesebb körének kíván segítséget nyújtani - közölte a Pénzügyminisztérium. A tárca emlékeztet, hogy a gazdasági válság hatásai miatt nehéz helyzetbe került lakáshitelesek megsegítését célzó törvény alapján már az idei év közepétől igénybe vehetők a kedvezmények, a segítség azonban kevés rászorulóhoz jutott el. Ezért könnyítettek a feltételeken, s a módosítást az Országgyűlés és az Európai Unió Bizottsága is jóváhagyta. Fontos változás, hogy a kedvezmény igénybevételét nem befolyásolja, hogy az adós munkaviszonya 2008. szeptember 30-át követően milyen okból szűnt meg.
2009.12.08. 13:15
 
 
Beismerte az általa elkövetett gyilkosságokat egy náci háborús bűnös
Beismerte az általa 1944-ben elkövetett gyilkosságokat egy náci háborús bűnös a németországi Aachen bíróságán. A holland származású, 88 esztendős Heinrich Boere a náci párt fegyveres alakulata, a Waffen-SS egyik halálosztagának tagjaként az év júliusában, illetve szeptemberében az akkor német megszállás alatt lévő Hollandiában megölt három holland polgári személyt, köztük egy kerékpárbolt-tulajdonost és egy gyógyszerészt. Az ellene indított per októberben kezdődött meg, és a keddi tárgyaláson közölte: anélkül ölt, hogy tudná, bűnt követ el, de ma már másképp látja tetteit. Azzal védekezett, hogy parancsra cselekedett, és ügyvédei valószínűleg ezzel az érvvel próbálják meg majd elérni, hogy felmentsék védencüket.
2009.12.08. 13:00
 
 
A Smer teljes jogú tagja lett az Európai Szocialisták Pártjának
Az Irány-Szociáldemokrácia (Smer) szlovák kormánypárt teljes jogú tagja lett az Európai Szocialisták Pártjának (PES) - közölte a Cseh Szociáldemokrata Párt sajtóosztályának vezetője. Megerősítette, hogy erről a PES prágai kongresszusa döntött kedden délelőtt. A szavazáskor a küldöttek 93 százaléka támogatta a Smer teljes jogú tagságát, míg hét százalék ellene voksolt. A Magyar Szocialista Párt (MSZP) ellenezte a Smer teljes jogú tagságát, de azt megakadályozni nem tudta, mert az egyes tagpártoknak nincs vétójoga. "Az MSZP következetesen nem támogatta az Smer visszavételét, és most is nemmel szavazott" - nyilatkozta az MTI tudósítójának Vadai Ágnes, a párt országos elnökségének tagja.
2009.12.08. 12:30
 
 
A következő félévben lehet döntés a macedón EU-tárgyalásokról
Az Európai Unió következő soros elnökségének idején, azaz január 1. és június 30 között térnek vissza az uniós tagországok arra a kérdésre, mikor nyitják meg a csatlakozási tárgyalásokat Macedóniával - derül ki abból a közleményből, amelyet a tagállamok külügyminiszterei adtak ki Brüsszelben. Egy korábbi szövegváltozat még márciust, a szokásos tavaszi EU-csúcstalálkozó hónapját adta meg a felülvizsgálat dátumaként. Márciusban tartják a görög elnökválasztást is. Az Európai Bizottság októberben javasolta, hogy az unió kezdje meg a tárgyalásokat Szkopjéval, és Macedónia azt remélte, hogy erről ezen a héten - a most zajló külügyminiszteri ülésen vagy a pénteki állam- és kormányfői EU-találkozón - meg is születik a döntés.
2009.12.08. 12:30
 
 
GfK: az idén 7 százalékkal csökken a háztartások fogyasztása
Várhatóan a karácsonyi szezon sem tudja ellensúlyozni a kereskedelem év közben elszenvedett veszteségeit, és így éves szinten mintegy 7 százalékkal esik vissza a háztartások fogyasztása 2008-hoz képest - közölte a GfK Hungária kedden. A GfK szerint az elmúlt félév az úgynevezett trading down, azaz az olcsóbb termékek irányába való elmozdulás jegyében telt el. Ez azonban nemcsak a kiskereskedelmi szektorra érvényes, hanem az egész magyar gazdaságra. Az elemzők szerint a vásárlók először a megvásárolt áruk mennyiségéből adtak le, miközben a minőséget próbálták megőrizni. Amikor erre már nem volt lehetőségük, elkezdtek az olcsóbb termékek irányába fordulni.
2009.12.08. 12:15
 
Új, 500 fős üzemet avatott a Flextronics Sárváron
Számítógépeket, szervereket és workstation termékeket állít elő a Lenovo részére a Flextronics kedden felavatott üzeme Sárváron, a fejlesztéssel több mint ötszáz munkahely létesült a Rába-parti kisvárosban. Sean Burke, a Flextronics Computing elnöke a megnyitón azt hangoztatta: nagy várakozással tekintenek a Lenovoval való stratégiai együttműködés kibővítésére, amely szavai szerint hozzájárul mindkét vállalat piaci versenyképességének növeléséhez. A sárvári üzemben folyó évi több százmillió dollár értékű termeléssel a számítástechnikai termékek, elsősorban a PC-k európai piacán szeretnének vezető szerepet betölteni.
2009.12.08. 12:00
 
 
Tiger Woods pornósztárral is csalta terhes feleségét
A The Sun angol bulvárlap információi szerint Holly Sampson pornósztár is Tiger szeretői között volt, akivel a felesége terhessége alatt is rendszeresen találkozott.
2009.12.08. 11:38
 
Mutasd meg az ujjad, megmondom, hogy vezetsz
Német kutatók szerint minél hosszabb egy férfi gyűrűsujja, annál jobb söfőr. Tudósok 77 férfit vizsgáltak meg, átlagéletkoruk 38 év, és persze mindannyian vezetnek autót. Összevetették bal kezük gyűrűs- és mutatóujjainak hosszát, majd pedig előkeresték vezetési szabálytalankodásaik nyilvántartását öt évre visszanyúlóan. A gyűrűsujj akkor mnősül hosszúnak, ha rövidebb nála a mutatóujj.
2009.12.08. 11:26
 
Elhízott kismamák, szívbeteg babák
Amerikai orvosok szerint kb. 18 százalékkal nagyobb a kockázata a veleszületett szívhibának azoknál a babáknál, akiknek az anyja túlsúlyos vagy kövér volt várandóssága előtt. A kutatók összesen 25-féle szívhiba előfordulási gyakoriságát ellenőrizték, tíznél találtak kapcsolatot az anyai elhízással, és ötnél a túlsúllyal.
2009.12.08. 11:17
 
 
Alacsony az új influenza halálozási aránya
A pandémiás influenza halálozási aránya nagyjából azonos a szezonális influenza halálozási arányával, és legtöbb esetben enyhe lefolyású - állapították meg a Harvard Egyetem kutatói az eddigi egyik legmódszeresebb tanulmányban. Az elemzést hétfőn tették közzé a PLoS Medicine című tudományos portálon. A feldolgozott számok két olyan amerikai város - Milwaukee és New York - adatbázisából származtak, ahol a H1N1 járvány kitörésének kezdetétől pontosan regisztrálták az eseteket. Mintegy kétezer, a H1N1-fertőzés tüneteit mutató emberre jutott egy halál. A becslések szerint a H1N1-páciensek 1,44 százaléka került kórházba, 0,24 százaléka szorult intenzív kezelésre, 0,48 ezreléke halt meg.
2009.12.08. 11:15
 
 
Richard Wright a Turner-díj idei kitüntetettje
Richard Wright festő kapta a legrangosabb brit művészeti elismerésnek számító Turner-díjat és a vele járó 25 ezer fontot. A döntést hétfő este jelentették be Londonban, a díjazottat négy jelölt közül választották ki. A 49 éves skót művész elsősorban installációi révén vált ismertté, a Tate Galériában jelenleg is látható nagyméretű aranyinstallációját három hét alatt készítette el; a művet a jelöltek munkáiból rendezett kiállítás végeztével megsemmisítik.
2009.12.08. 11:15
 
Fizikai aktivitással csökkenthető a túlsúly
A túlsúly az energiaegyensúly felbomlásának következménye: az étkezést nem kompenzálja emelkedett energiafelhasználás. A nyugalmi állapot anyagcseréje, a táplálék okozta hőtermelés az energiafelhasználás háromnegyedét teszi ki. Ezt a szervezet főként szénhidrátokból fedezi. Ezzel szemben a fizikai aktivitáshoz testünk a zsírsavakat használja energiaforrásként.
2009.12.08. 11:13
 
 
Férfi kézilabda: Nagy László nem játszik az Eb-n
Nagy László családi okok és kisebb sérülése miatt nem vesz részt a januári ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Ezt a spanyol szövetség által "megkörnyékezett" Barcelona-játékos mondta el kedden az MTI-nek. Hangsúlyozta: döntése csak az Eb-re szól, jelenleg nem téma az, hogy a spanyolok szeretnék, ha a 2012-es olimpián őket erősítené. Hozzátette: a kontinensviadal után beszél a magyar szövetség képviselőivel a hogyan továbbról.
2009.12.08. 11:00
 
 
Adriano és Tardelli az ideális csatárpár a brazil bajnokságban
Adriano, a bajnok Flamengo, valamint Diego Tardelli, az Atletico Mineiro futballistája került be csatárposzton a brazil bajnokság 2009-es álomcsapatába. A végeredmény több mint kilencmillió szurkolói szavazat alapján alakult ki. Adriano és Tardelli holtversenyben, 19-19 találattal végzett a góllövőlista élén. Az együttesbe beválasztott játékosok, illetve "edzőjük", Andrade teljesítményét a brazil sportági szövetség és a Globo médiacsoport közös hétfő esti gáláján ismerték el a Rio de Janeiró-i Városi Színházban.
2009.12.08. 11:00
 
 
Klímacsúcs: Franciaország a pénzügyi tranzakciók megadóztatását javasolja
A klímaváltozás kapcsán is felmerült a Tobin-adó néven ismert elképzelés: Franciaország szerint a pénzügyi tranzakciókra kivetett globális adó révén lehetne támogatni a fejlődő államokat a változó éghajlathoz való alkalmazkodásban. Bernard Kouchner külügyminiszter New Yorkban, Ban Ki Mun ENSZ-főtitkárral folytatott megbeszélései után elmondta: "szinte érezhetetlen terhet jelentő, mindössze 0,005 százalékos" adót volna szükséges kivetni valamennyi pénzügyi tranzakcióra. Ezer euró megmozgatása így csupán 5 cent adóteherrel járna, de a bevételből a fejlődő országok fedezhetnék a klímaváltozás elleni küzdelem költségeit - mondta a francia külügyminiszter.
2009.12.08. 10:30
 
Illatozó aprósütemények - karácsonyi tippek
Ha beköszönt a borongós őszi időszak advent előtt, már alig várjuk, hogy újra érezhessük kedvenc, csábító ízű karácsonyi aprósüteményeink illatát.
2009.12.08. 10:27
 
 
Barroso: szerződés helyett megegyezés várható a koppenhágai konferencián
Várhatóan megállapodással, és nem kötelező érvénnyel bíró szerződéssel zárul a koppenhágai klímakonferencia az Európai Bizottság elnöke szerint. José Manuel Barroso a francia Canal Plus televíziónak elmondta: "Azt hiszem, Koppenhágában nem köttetik új nemzetközi szerződés. Partnereink közül egyesek még nem állnak készen erre, a nemzetközi közösség azonban nagy valószínűséggel képes lesz megállapodásra jutni az éghajlatváltozás elleni küzdelem feszítő kérdéseiről" - mondta a brüsszeli bizottság elnöke a hétfőn késő este sugárzott interjúban.
2009.12.08. 10:15
 
 
Csütörtöktől a mozikban a Poligamy
Negyvenkét kópiával indul csütörtökön a hazai mozikban Orosz Dénes első nagyjátékfilmje; a Poligamy személyes hangvételű vígjáték a kötöttségektől félő férfiről, aki különös kalandok után érik meg az apaságra. A rendező-forgatókönyvíró elmondta: elégedett az elkészült anyaggal. "Ezt a filmet akartam megcsinálni, és nyugodtan állíthatom, egyszer sem kellett kompromisszumot kötni" - nyilatkozta a rendező. A kilencven perces romantikus filmvígjátékot 30 nap alatt forgatták, mintegy 200 millió forintból.
2009.12.08. 10:15
 
 
KSH: 12,9 százalékkal csökkent az ipari termelés októberben
Az ipari termelés az idén a júliusi és augusztusi visszaesés után októberben már második hónapja nőtt az előző havihoz viszonyítva: szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva szeptemberben 3,7 százalékkal, míg októberben 1,8 százalékkal emelkedett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint. A KSH adatai alapján októberben 12,9 százalékkal csökkent az ipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, míg munkanaptényezővel korrigálva 10,8 százalékkal esett.
2009.12.08. 10:00
 
Szexuális vágy! Hogyan fokozzuk?
A szerelem, a gyengédség és a szexuális gyönyör iránti ellenállhatatlan vágy szexuális kapcsolathoz vezet. Nemcsak érzékeink közvetítik az erotikus ingereket, hanem gondolataink, kultúránk, érzelmeink és képzeteink is.
2009.12.08. 09:47
 
Speciális készítmények a mellre: hasznosak vagy sem?
A mell ápolásához kifejlesztett készítmények többfélék: krémek, lemosók és zselék.
2009.12.08. 09:36
 
 
Váratlanul Kabulba érkezett az amerikai védelmi miniszter
Váratlanul Kabulba érkezett kedd reggel Robert Gates amerikai védelmi miniszter azzal a céllal, hogy meggyőzze az afgán vezetőket és az amerikai erőket arról: jóllehet az Egyesült Államok tervei szerint 2011-ben megkezdi csapatai kivonását az országból, a rendelkezésére álló időben meg akarja nyerni a háborút. A tárcavezető várhatóan Hamid Karzai afgán elnökkel és az Afganisztánban állomásozó nemzetközi haderő parancsnokaival fog tárgyalni. Gates a washingtoni kormányzat tagjai közül elsőként utazott Afganisztánba azt követően, hogy Barack Obama amerikai elnök egy hete bejelentette: az Egyesült Államok újabb 30 ezer katonát vezényel az ázsiai országba.
2009.12.08. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903[1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista