2020. május 27., szerda - Hella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Madaric: nem hullt termékeny talajra a magyarok nyelvtörvény elleni kampánya
A szlovák kulturális miniszter szerint sem Európában, sem a világban nem hullt termékeny talajra a magyarok államnyelvtörvény ellenes kampánya, mert azt a nemzetközi szervezetek nem támogatták. Marek Madaric erről azt követően nyilatkozott, hogy a pozsonyi kormány szerdai ülésén elfogadta az államnyelvtörvény végrehajtási utasításainak elveit. "Én támaszkodni tudok az EBESZ kisebbségi főbiztosának véleményére, aki nagyon világosan kijelentette, hogy a törvény összhangban van a nemzetközi követelményekkel. Ugyanúgy tudok támaszkodni a végrehajtási utasításokkal kapcsolatos álláspontjára is" - jelentette ki a miniszter. Hozzátette: "S azt gondolom, bármit is tennénk, Csáky (Pál) úr nem változtat a véleményén."
2009.12.16. 17:30
 
 
Karácsonyi sztrájkkal fenyegetnek a Malév pilóták
Határozatlan idejű sztrájkot kezdenek a Malév pilótái december 24-én reggel, ha 24,3 százalékos bérkövetelésüket a munkáltató nem teljesíti - közölte a légitársaság szerdán. A Malév pilótákat képviselő HUNALPA szerdán jelentette be sztrájkfenyegetését a munkáltatónak. A Malév számításai szerint bérkövetelésük az átlagos pilóta béren számolva fél millió forintot jelentene.
2009.12.16. 16:45
 
 
Bajnai: a kormány szélesre tárja a közigazgatás kapuit a roma diplomások előtt
A kormány szélesre tárja a közigazgatás kapuit a roma diplomások előtt, akiknek a nemrég elindult program segítségével nem csak munkájuk, hanem karrierjük és olyan pályájuk is lehet, amely utat tör mások számára is - mondta a miniszterelnök. Bajnai Gordon a "Romák foglalkoztatása a közigazgatásban" című program keretében sikeres versenyvizsgát tett diplomások bizonyítványosztó ünnepségén kiemelte: a közigazgatásban ugyan létszámstop van, de a programban részt vevők - uniós támogatással - négyszáz jelenleg üres álláshelyre jelentkezhetnek a közigazgatás különböző szintjein és az ország különböző részein.
2009.12.16. 16:45
 
Romániában 27-re nőtt az újinfluenza halálos áldozatainak száma
Huszonhétre nőtt az új típusú influenza halottjainak száma Romániában, ahol egyelőre csak mintegy 30 ezer embert oltottak be a világjárványt okozó H1N1-es vírus ellen. A román egészségügyi minisztérium szerdai jelentése szerint újabb két ember halt meg az elmúlt 24 órában, egy nappal korábban pedig hét. Mivel az utóbbi napokban megugrott a halálesetek száma, a minisztérium bejelentette: olyan rendeletet készít elő, amely kötelezővé teszi a kezelés kifizetését a veszélyeztetett csoportokba tartozó azon személyeknek, akik elutasítják a védőoltást.
2009.12.16. 16:45
 
 
Sólyom kitiltása Szlovákiából: Magyarország megkapta az EB válaszát
Magyarország megkapta az Európai Bizottság válaszát szerdán a Sólyom László köztársasági elnök szlovákiai beutazásának megtagadása miatt indított kötelezettségszegési eljárásban benyújtott kérelmére - közölte a külügyi szóvivő. Az Európai Bizottság a tekintetben igazat ad Magyarországnak, hogy Szlovákia tévesen hivatkozott a 2004/38/EK irányelvre, amikor Sólyom László köztársasági elnök augusztus 21-i beutazását megtagadta. A Bizottság válaszában továbbá megerősíti, hogy a szabad mozgáshoz való jog uniós alapjog - olvasható Mátrai Zsuzsanna közleményében.
2009.12.16. 16:45
 
 
Mégis kezdeményezi a BKV-tarifaemelést a főváros
Az SZDSZ-es városvezetés mégis kezdeményezi a BKV-tarifaemelést; Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt néhány perccel az MTI kérdésére azt mondta: javaslatuk szerint február 1-jével 4 százalékkal emelkednének a jegyek és a bérletek árai. A városvezető azt közölte, a kormánnyal folytatott keddi megbeszélésen Bajnai Gordon miniszterelnök egyebek mellett azt szabta a BKV jövő évi, 23 milliárd forintos támogatása feltételéül, hogy inflációkövetően emelik a jegyárakat.
2009.12.16. 16:30
 
 
Új vírus: 37-re nőtt a magyar halálos áldozatok száma
Harminchétre nőtt az újinfluenza fertőzéssel összefüggésbe hozható halálesetek száma - közölte Falus Ferenc országos tiszti főorvos sajtótájékoztatón. Legutóbb egy észak-magyarországi 74 éves férfi esetében bizonyosodott be egyértelműen, hogy halálának köze van az újinfluenza vírussal való fertőzöttséghez - mondta Falus Ferenc. Közölte: a megelőző héten 13 halálesetről értesültek, amely összefüggésben van az újinfluenzával, köztük van az első gyermek áldozat is. A győri, tízéves gyermek több, idegrendszert érintő betegségben szenvedett. Jelenleg négy géppel lélegeztetett kismama fekszik intenzív osztályokon - tette hozzá.
2009.12.16. 16:15
 
 
Ben Bernanke Fed-elnököt választotta a Time az év emberévé
Ben Bernanke Fed-elnököt választotta a Time magazin az év emberévé, a döntést szerdán jelentették be. A múlt év nagy eseménye a recesszió volt, amely Bernanke nélkül "sokkal-sokkal rosszabb" lett volna; az amerikai központi bank első embere átvezette a gazdaságot az 1930-as évekbeli válság, a "nagy depresszió" óta bekövetkezett legsötétebb időszakon - olvasható a Time indoklásában. A magazin szerint az 56 éves Bernanke esetére - aki a Princeton Egyetem közgazdász professzora - szinte tökéletesen illik az a mondás, hogy aki nem tanul a történelemből, annak újraélésére van kárhoztatva; "Bernanke nemcsak tanult a történelemből, hanem maga írta azt, és elkárhozott volna, ha megismétli".
2009.12.16. 16:15
 
A tervezett válságkezelő intézkedések 95 százalékát végrehajtották
A kitűzött válságkezelő intézkedések 95 százalékát sikerült végrehajtani, a gazdaság stabilizálódott - mondta Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter szerdán Budapesten, évértékelő háttérbeszélgetésen. Emlékeztetett arra, hogy a válságkezelést a kormány négy pillérre építette: munkahelyek megőrzésére, a pénzügyi stabilizáció, konszolidáció megteremtésére, a növekedés alapjainak megteremtésére, a bizalom helyreállítására.
2009.12.16. 16:00
 
 
A NATO-főtitkár aktívabb afganisztáni szerepvállalásra kéri Moszkvát
Aktívabb afganisztáni szerepvállalásra kérte Oroszországot a NATO főtitkára szerdán Moszkvában tartott megbeszélésein. A Medvegyev orosz elnökkel folytatott tárgyalás után Rasmussen elmondta: azt javasolta, hogy Moszkva erősítse részvételét az afganisztáni helyzet rendezésében. A főtitkár helikoptereket kért Oroszországtól, valamint indítványozta, hogy Moszkva segítsen az afgán pilóták, rendőrök és kábítószer-ellenes ügynökök kiképzésében. Rasmussen és Medvegyev egybehangzóan arról beszélt, hogy új korszak kezdődik a NATO és Oroszország kapcsolataiban. Rasmussen hangsúlyozta, hogy a NATO nem jelent fenyegetést Oroszország számára, hanem éppen ellenkezőleg, partner a közös kihívások elleni küzdelemben.
2009.12.16. 16:00
 
 
Brüsszel megszüntette a Microsoft elleni eljárást
Az EU Bizottság megszünteti a Microsoft Corp. ellen a szabad verseny megsértése vádjával indított eljárást, miután a Microsoft beleegyezett, hogy az európai felhasználók számára lehetővé teszi többféle internetes böngésző szabad választását a Windows operációs rendszerhez. A bizottság azzal vádolta a Microsoftot, hogy saját internetes böngészőjének a piacvezető Windows operációs rendszerhez való kapcsolásával erőfölényével visszaélve megsértette a szabad verseny szabályait.
2009.12.16. 15:45
 
 
LCD-tévék vezetik a magyar webes keresések karácsonyi toplistáját
Az LCD-tévék, a műholdas navigációs berendezések és a netbookok vezetik a Depo.hu árösszehasonlító oldal karácsony előtti keresési statisztikáját, miközben tavaly ilyenkor az oldalra látogatók közül a játékkonzolokat keresték a legtöbben. Az árösszehasonlító statisztikái szerint a tavalyi év azonos időszakához képest az ünnepek előtt nem csökkent az érdeklődés, az idén ráadásul drágább ajándékokat keresnek az oldalon. A 2008-ban slágerterméknek számító játékkonzolok ára 30 és 80 ezer forint között mozog, míg az idén népszerű LCD-televíziók közül a legolcsóbb is közel 90 ezer forintba kerül. A toplista 10. helyét elfoglaló tévé csaknem 200 ezer forintba kerül.
2009.12.16. 15:45
 
Haj, haj, hajhullás
Mivel sokan nincsenek birtokában a hajhullással, kopaszodással kapcsolatos ismereteknek, nem árt tájékozódni a témában, de legalábbis eloszlatni néhány tévhitet. Lappangó félelmet a haj növekedésével, hullásával, lehetséges elvesztésével kapcsolatban.
2009.12.16. 15:38
 
 
Változatos képet mutat a YouTube idei toplistája
Változatos képet mutat a legnépszerűbb videomegosztó portál idei toplistája: a legnézettebb videók között szerepel Susan Boyle felfedezése, a fogorvosi kezelés után eszmélő kisfiú és az esküvői szertartásán táncra perdülő pár. A YouTube szerdán közzétett összeállítása szerint az idei év igazi sztárja a skót háziasszony, Susan Boyle volt, aki egy brit tehetségkutató műsorban tűnt fel az I Dream a Dream című számmal. A 48 éves őstehetség előadását több mint 120 millióan töltötték le világszerte.
2009.12.16. 15:30
 
 
Mégis felveheti a 2,4 milliárdos hitelt a köztévé
Engedélyezte a Magyar Televíziónak (MTV) 2,4 milliárd forint beruházási hitel felvételét a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége. A szerdai döntésről a testület több tagjától értesült az MTI. Egyikük közlése szerint nagyon szigorú feltételeket szabtak az összeg felhasználásához; a lehíváshoz és a felhasználáshoz a múlt héten az ügyvezető mellé kinevezett cégvezető ellenjegyzése kell. Balogh László (KDNP), a testület ellenzék által delegált elnökhelyettese azt közölte: a Fidesz és a KDNP javaslatára megválasztott elnökségi tagok azért szavaztak a hitelfelvétel engedélyezése ellen, mert azt jövő évi és 2011-es bevételekből fizetnék vissza.
2009.12.16. 15:30
 
Fidesz: Szlovákia kormányzati rangra emelte a magyarellenességet
A Fidesz szerint Szlovákia ismét bebizonyította, hogy kormányzati rangra emelte a magyarellenességet. Balla Mihály, az ellenzéki párt parlamenti képviselője ezt azután közölte, hogy Pozsony szerdán jóváhagyta az államnyelvtörvény végrehajtási elveit. Balla az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozta, a Fidesz számára semmilyen más megoldás nem fogadható el, csakis a felvidéki magyarság emberi és nyelvi jogait sértő, súlyosan diszkriminatív nyelvtörvény visszavonása. A politikus szerint bebizonyosodott, amit a Fidesz korábban mondott, miszerint a szeptemberi szécsényi találkozón Bajnai Gordon miniszterelnök nagyon nagy hibát követett el a megállapodás aláírásával.
2009.12.16. 15:30
 
 
A Fed-elnököt választotta az év emberévé a Time
Ben Bernanke Fed-elnököt választotta a Time magazin az év emberévé, a döntést szerdán jelentették be. A múlt év nagy eseménye a recesszió volt, amely Ben Bernanke nélkül sokkal rosszabb lett volna; az amerikai központi bank első embere átvezette a gazdaságot az 1930-as évekbeli válság, a "nagy depresszió" óta bekövetkezett legsötétebb időszakon - olvasható a Time indoklásában. A tavalyi év embere a Times szerint Barack Obama amerikai elnök volt, aki idén is szerepelt a jelöltek szűkített hetes listáján.
2009.12.16. 15:15
 
 
Lemondott a klímacsúcs elnöke
Lemondott Connie Hedegaard, a koppenhágai klímacsúcs elnöke, tisztségét a konferencia magas politikai szintű záró szakaszában Lars Lokke Rasmussen dán miniszterelnök veszi át - közölte Yvo de Boer, az ENSZ klímaügyi felelőse szerda kora délután. "Ilyen sok állam- és kormányfő megérkeztével helyesebb, ha a konferenciát Dánia miniszterelnöke vezeti" - indokolta a lépést Hedegaard, hozzátéve, hogy Rasmussen "különmegbízottjaként" a továbbiakban is részt vesz a tárgyalásokban. A konferencia leköszönő elnöke hangsúlyozta: csupán formai lépésről van szó. Hedegaard-t afrikai államok korábban azzal vádolták, hogy a fejlett államoknak kedvez a tárgyalásokon.
2009.12.16. 15:00
 
11,8 millió forintot foglaltak le a BKV jogi igazgatójától
A rendőrség 11,8 millió forint készpénzt foglalt le december 4-én a BKV tetten ért és elfogott jogi igazgatójától - közölte a rendőrség szerdán. A rendőrség amellett, hogy közölte a lefoglalt összeg mértékét, közzétette az elfogásról készült rendőrségi felvételt is. Ezen az látható, hogy a BKV jogi igazgatója hátrabilincselt kézzel a földön fekszik, továbbá ahogy a rendőrség munkatársai a készpénzt egy borítékba teszik és lezárják.
2009.12.16. 14:45
 
 
Nézőpont Intézet: Orbán előnye több mint ötszörös Mesterházyval szemben
Mesterházy Attilát csak a megkérdezettek 7 százaléka választaná miniszterelnöknek, míg Orbán Viktort 36 százalék; Mesterházynak azután sem sikerült érzékelhetően növelnie támogatottságát, miután ő lett a szocialisták miniszterelnök-jelöltje - tartalmazza a Nézőpont Intézet decemberi felmérése, melyet szerdán juttatott el az MTI-hez. A Heti Válasz számára készült közvélemény-kutatás szerint a pártok támogatottságában nem történt jelentős változás az előző hónaphoz képest: a Fidesz őrzi előnyét a szocialistákkal szemben. Az összes megkérdezett körében a Fidesz 39 százalékot, az MSZP 10 százalékot ért el.
2009.12.16. 14:15
 
 
Marad a Forma-1-ben a többségi tulajdonrészt eladó Renault
A Renault istálló jövőre is versenyez a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokságban, de a csapatban többségi tulajdonrészt vásárol egy luxembourgi befektetőcsoport, amely a későbbiekben részt vesz az irányításban is. Mindezt a francia gyár jelentette be szerdai közleményében. Bernard Rey, a csapat elnöke mindehhez hozzátette, hogy a szerdai bejelentés megerősíti a Renault elkötelezettségét és bizalmát a sportág irányítói felé. Ezzel egy időben az is kiderült, hogy a Red Bull istálló jövőre is a francia gyár motorjait használja majd.
2009.12.16. 14:00
 
Pozsony jóváhagyta az államnyelvtörvény végrehajtási elveit
A szlovák kormány szerdán jóváhagyta a módosított államnyelvtörvény végrehajtási utasításainak elveit tartalmazó javaslatot - jelentették be Pozsonyban. A dokumentum egységesíti a jogszabály értelmezését, a jogszabály megsértéséért pénzbüntetés is kiszabható lesz. A végrehajtási utasítások kidolgozására azért volt szükség, mert a szeptember elsején életbe lépett törvény egyes cikkelyeit többféleképpen értelmezték és magyarázták. A vitatott jogszabályt a szlovákiai magyar pártok és szervezetek élesen bírálták, magyarellenesnek minősítették és elutasították. A törvény komoly feszültséget keltett Pozsony és Budapest viszonyában is.
2009.12.16. 14:00
 
 
Feloszlatta a dán rendőrség az "ostromlókat" a klímacsúcson
Könnygázzal és gumibotokkal verte vissza a dán rendőrség azt a több száz tüntetőt, akik a koppenhágai klímacsúcsnak helyt adó Bella Centerbe próbáltak betörni szerdán. A Climate Justice Action (Akció az Éghajlati Igazságosságért, CJA) nevű szervezet által meghirdetett akción több száz ember vett részt. A tüntetők terve az volt, hogy "békés eszközökkel" áttörnek a Bella Centert övező masszív rendőrségi kordonokon, és a hivatalos tárgyalókat is kicsábítva "ellencsúcsot" tartanak. A rendőrség közlése szerint eddig 230 résztvevőt állítottak elő. Ezzel a december 7-én kezdődött klímacsúcson őrizetbe vett személyek száma 1700 fölé emelkedett.
2009.12.16. 13:15
 
Megkezdődtek az államfői beszédek az ENSZ klímatárgyalásokon
Röviddel egy óra előtt Nafi Ali Nafi szudáni vezető - egyben a G77 csoport feje - beszédével megkezdődtek az állam- és kormányfők beszédei Koppenhágában, az ENSZ klímatárgyalásokon. A most kezdődött magas szintű plenáris ülésen - amely csütörtökön is tart majd - több mint 110 állam-és kormányfő szólal fel. Az eredetileg későbbre tervezett eseményt azért hozták előbbre, hogy holnap már megkezdődhessenek az érdemi tárgyalások. Bajnai Gordon magyar miniszterelnök csütörtökön tart beszédet a plénum előtt.
2009.12.16. 13:15
 
Hogyan legyünk bátrabbak?
Gondold végig az alábbi helyzeteket. Mit tennél, ha hasonló szituációba kerülnél?
2009.12.16. 13:04
 
 
Csak jövőre döntenek Polanski kiadatásáról a svájciak
Csak jövőre döntenek Roman Polanski kiadatásáról - jelentette be szerdán a svájci igazságügyi minisztérium. Idén már nem lesznek új fejlemények az ügyben. Legkorábban jövő év elején hozzák nyilvánosságra, hogy teljesültek-e a kiadatás feltételei - közölte Folco Galli, a tárca szóvivője. Galli egyúttal elmondta, hogy a filmrendező addig is házi őrizetben marad Gstaadban, a francia határ közelében álló alpesi házában. A 76 esztendős Oscar-díjas filmest szeptemberben tartóztatták le Zürichben nemzetközi elfogatóparancs alapján.
2009.12.16. 13:00
 
 
A boldogságot tanulni kell
A boldogságot tanulni kell - figyelmeztettek német pszichológusok a karácsony közeledtével. Tekintélyes szakértők arra hívták fel a figyelmet, hogy az ünnep előestéjén sokan valósággal belebetegszenek a stresszbe, az elvárásokba. Nem véletlen, hogy - legalábbis Németországban - ezekben a hetekben rendszerint erőteljesen növekszik az öngyilkosságok száma. Pszichológusok szerint mindezt pozitív gondolkodással lehet elkerülni, és a boldogságot vagy épp a kreativitást tanítani kell. A boldogság egyik legfőbb eszköze a humor. Ráadásul az ugyanúgy fejleszthető, mint például az izom. Ebből kiindulva több német egészségügyi intézetben úgynevezett humortanfolyamokat vezettek be.
2009.12.16. 13:00
 
 
Szlovákia lezártnak tekinti a Sólyom-ügyet
Szlovákia lezártnak tekinti Sólyom László köztársasági elnök augusztusi meghiúsult révkomáromi látogatásának ügyét - közölte a szlovák külügyminiszter a pozsonyi kormány szerdai ülése előtt a TASR hírügynökséggel. Miroslav Lajcák az Európai Bizottság magyar kormánynak küldött levelére reagált. A levélben az áll - jegyzi meg a hírügynökség -, hogy a Szlovák Köztársaság azzal, hogy nem engedte be területére Sólyom Lászlót sem a schengeni, sem az európai előírásokat nem szegte meg. Lajcák szerint Brüsszelnek küldött magyar beadvány ebben az ügyben kezdetektől fogva belpolitikai propaganda célokat szolgált.
2009.12.16. 12:45
 
Cukrozott narancshéj házilag
Készíts igazi ínyencséget a narancshéjából. El se hinnéd, milyen finom lehet!
2009.12.16. 12:33
 
Amit a mellről tudni érdemes A-tól É-ig
Zavar, hogy egyik melled kicsit nagyobb a másiknál? Úgy vetted észre, néha csomók tapinthatók a melledben? Olvasd el cikkünket, és sok más kérdésedre is válaszokat kapsz.
2009.12.16. 12:31
 
Sorompóval akadályozza a tubesi lokátor felépítését Pécs
Sorompóval zárja le és őriztetni fogja a Tubesre vezető utat a pécsi önkormányzat, hogy megakadályozza a hegyre tervezett katonai radarállomás építését. Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely fideszes polgármestere szerdán, sajtótájékoztatón jelentette be a lépést, és hozzátette: tulajdonképpen annak a néhány héttel ezelőtt kihelyezett KRESZ-táblának akarnak érvényt szerezni, amely megtiltja a három és fél tonnánál nehezebb járművek behajtását. A politikus szólt arról is, hogy a lokátorberuházás elleni tiltakozásul a csütörtökről péntekre virradó éjszakát többedmagával a hegyen, egy katonai sátorban tölti.
2009.12.16. 12:00
 
 
Emelkedett az euróövezet éves fogyasztói árindexe novemberben
Novemberben hét hónapja első alkalommal emelkedett az éves fogyasztói árindex az euróövezetben: éves bázison 0,5 százalékkal, októberhez képest 0,1 százalékkal nőttek a fogyasztói árak az Eurostat szerdai közlése szerint. Elemzők októberhez képest 0,2 százalékos, az előző év novemberéhez képest 0,6 százalékos emelkedést vártak. Októberben 0,2 százalékkal nőttek a fogyasztói árak havi bázison, és 0,1 százalékkal csökkentek éves összevetésben.
2009.12.16. 12:00
 
 
Jövőre több pénz lesz gyorsforgalmi út és vasút építésre
Idén az uniós támogatással együtt 240 milliárd forintot, jövőre 340 milliárdot fordít a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. gyorsforgalmi utak és vasutak építésére - mondta Reményik Kálmán vezérigazgató a szerdai évzáró sajtótájékoztatón. Az M0 autópálya déli szektora a közbeszerzési csúszások ellenére is elkészülhet 2012 végére, és folyik az északi és nyugati szakasz tervezése is, ezzel záródhat be Budapest körül a körgyűrű - közölte Galuska János igazgató.
2009.12.16. 11:45
 
 
Korábban kezdi meg hitelei törlesztését a General Motors
A General Motors a jövő év elején többmilliárd dollárt fizet vissza az amerikai államnak. A GM vezére Edward Whitacre újságírók előtt kijelentette, hogy a GM június végéig visszafizet egy 6,7 milliárd dollárt meghaladó hitelt. A törlesztést eredetileg egy későbbi időpontra időzítették. Edward Whitacre elődje Fritz Henderson 2011-re tervezte a visszafizetést. A pénzügyi gondokkal küszködő autóipari konszernt az amerikai kormány összesen mintegy 50 milliárd dolláros támogatással mentette meg. A General Motors a csődeljárást megelőző négy év folyamán több mint 80 milliárd dollár veszteséget halmozott fel, piaci részesedése pedig 20 százalékra esett vissza az Egyesült Államokban.
2009.12.16. 11:45
 
 
Futball bundabotrány: az UEFA felfüggesztett egy bolgár bírót
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a részletes vizsgálat idejére eltiltotta minden kontinentális kupamérkőzéstől a bolgár játékvezetőt, Anton Genovot, aki a gyanú szerint befolyásolt egy nemzetközi válogatott mérkőzést. Az UEFA kedden késő este jelentette be, hogy a 43 esztendős bíró egyelőre nem vezethet sem Bajnokok Ligája-, sem pedig Európa Liga-találkozókat. A szövetség azzal indokolta a döntést, hogy a sípmester által vezetett, november 14-i Macedónia-Kanada összecsapással kapcsolatban az UEFA úgynevezett monitoring rendszere rendhagyó fogadási mintákat jelzett.
2009.12.16. 11:15
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 54., Spanyolország vezet
A magyar válogatott egy helyet javított legutóbbi, novemberi pozícióján, és így az 54. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján. A szervezet honlapja szerint a rangsor élén nincs változás: továbbra is az Európa-bajnok spanyolok vezetnek a brazilok és a hollandok előtt. A legfrissebb FIFA-ranglista (zárójelben a múlt havi helyezés): 1. ( 1.) Spanyolország 1627 pont, 2. ( 2.) Brazília 1568, 3. ( 3.) Hollandia 1288, 4. ( 4.) Olaszország 1209, 5. ( 5.) Portugália 1176, 6. ( 6.) Németország 1173, 7. ( 7.) Franciaország 1117, 8. ( 8.) Argentína 1085, 9. ( 9.) Anglia 1076, 10. (10.) Horvátország 1042, ...54. (55.) MAGYARORSZÁG 613.
2009.12.16. 11:15
 
 
Forma-1: Massa újra tesztelhetett
A júliusi Magyar Nagydíjon elszenvedett, életveszélyes koponyasérülése után első alkalommal tesztelt Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari brazil pilótája. A 28 esztendős versenyző 30 kört tett meg a mugellói pályán a csapat 2007-es gépével, és bár a rossz időjárási körülmények miatt kedden többet már nem körözhetett, a tervek szerint szerdán újra autóba ül és folytatja a tréninget, mielőtt visszautazna Brazíliába.
2009.12.16. 11:15
 
 
Kopint-Tárki: jövőre stagnál a gazdaság
A szeptemberben jósolt egy százalékos növekedést nulla százalékra, az 5,5 százalékos inflációt 3,7 százalékra változtatta jövő évi előrejelzésében a Kopint-Tárki - jelentették be a szerdai budapesti tájékoztatón. Az államháztartás GDP arányos hiányát 4,0-4,5 százalék közé, pontosabban 4,3 százalékra várja a kutatóintézet, megjegyezve, hogy a következő kormány fiskális politikája ma még nem ismert. A Kopint-Tárki szerint 2010-ben az euró/forint átlagos árfolyama az ideivel megegyezően 270 forint lesz, a rövid távú (3 hónapos) kamatok a jövő év végére 5,2 százalékra csökkennek.
2009.12.16. 11:15
 
 
Zentait óvadék ellenében ideiglenesen szabadlábra helyezték Ausztráliában
Az ausztráliai Perth szövetségi bírósága óvadék ellenében ideiglenesen szabadlábra helyezte a kiadatási fogságból a háborús bűnökkel vádolt Charles Zentait (Zentai Károlyt). A 88 éves Zentait azzal vádolják a magyar hatóságok, hogy 1944. novemberében részt vett egy zsidó fiatalember meggyilkolásában. Az évtizedek óta Perthben élő férfi tagadja a vádakat. Október 22-e óta kiadatási őrizetben tartották a perthi Hakea börtönben, a szövetségi kormány pedig november 12-én jóváhagyta Zentai kiadatását Magyarországnak, de a kiadatás késik, mert ügyvédei fellebbezést nyújtottak be a döntés ellen.
2009.12.16. 11:00
 
 
Porsche Hungaria: túl a mélyponton az autóértékesítés Magyarországon
A magyarországi autópiac az utóbbi hónapokban elérte mélypontját, az év átlagában mintegy 50%-os lehet a csökkenés a 2008-ban még 158 ezer darabos újautó-értékesítésben - mondta Eppel János, a Volkswagen csoport márkáit importáló Porsche Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója. Az év eleji kilengésekre, amikor egy-egy márkáknál akár 75 százalékot is elérő visszaesést lehetett tapasztalni, már nem számítanak - tette hozzá az ügyvezető igazgató. A magyarországi autópiac a 2004. évi mintegy 208 ezer darabos csúcs után minden évben zsugorodott, tavaly több mint 10 százalékkal.
2009.12.16. 10:45
 
 
Országszerte havazik, de az utak egyelőre járhatóak
Országszerte havazik szerda délelőtt és nap közben is havazás várható, de az utak egyelőre mindenütt járhatóak - közölte a meteorológiai szolgálat és az Útinform. Az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa elmondta: az ország középső területein 2-5 centiméteres hóra lehet számítani estig, keletebbre 3-7 centiméterre. Az Útinform munkatársa azt közölte: a Dunántúlon havasak, latyakosak, a Tiszántúlon latyakosak az utak, de mindenütt járhatóak. Az Útinform honlapján az olvasható, hogy az autópályákon számos baleset lassítja a közlekedést.
2009.12.16. 10:45
 
 
Miles Davis előtt tisztelgett az amerikai képviselőház
Miles Davis dzsesszlegenda híres albuma, az ötven évvel ezelőtt megjelent Kind of Blue előtt tisztelgett az amerikai képviselőház: a Kongresszus határozatban méltatta a mérföldkőnek számító lemez zenetörténeti jelentőségét. Miles Davis John Coltrane szaxofonossal, Julian "Cannonball" Adderleyvel, Bill Evansszel, Wynton Kellyvel, valamint Paul Chambersszel és Jimmy Cobb-bal vettel fel a legendás lemezt. "Az együttes zenetörténelmet írt és megváltoztatta ennek az országnak - és sok tekintetben az egész világnak - a zenei látképét" - mondta a határozatot kezdeményező John Conyers demokrata képviselő.
2009.12.16. 10:30
 
 
A reálkeresetek 3,2 százalékkal csökkentek októberben
A reálkeresetek - a nettó keresetek 1,4 százalékos növekedése és fogyasztói árak 4,7 százalékos növekedése mellett - októberben 3,2 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal szerdán. Idén az első tíz hónapban 2,1 százalékkal csökkentek a reálkeresetek a nettó keresetek 1,8 százalékos emelkedésével és 4 százalékos inflációval számolva. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a bruttó átlagkeresetek 2009 első tíz hónapjában 0,9 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit.
2009.12.16. 10:30
 
 
Több százmilliós kárt okozott a T-Mobile-nak a hálózati akadozás
A T-Mobile-nak a két héttel ezelőtti hálózati akadozás mintegy 160 millió forint közvetlen kárt okozott, a teljes költség 700 millió forint, amiben már benne vannak a felhasználóknak adott ajándékpercek is - mondta a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese. Hozzátette: "nagyon kínos történet volt, nagy erőpróba egy szolgáltató számára". Winkler János közölte, hogy túl sok újat nem tud mondani, egy hibás szoftver feltöltése okozta a hálózati akadozást. A hiba kijavítása több órán keresztül tartott, a leállás nem volt teljes, a forgalom 28-30 százalékkal esett vissza.
2009.12.16. 10:00
 
 
Medvegyevet felhatalmazták a fegyveres erők operatív külföldi bevetésére
Az orosz államfőt felruházták a fegyveres erők határokon túli operatív bevetéséhez való joggal: a Dmitrij Medvegyev államfő által beterjesztett javaslatot szerdán jóváhagyta a Szövetségi Tanács, a parlament felsőháza. Ez a fegyveres erők főparancsnoki tisztségét is viselő elnök számára lehetővé teszi, hogy az elnök ne konzultáljon a felsőházzal minden esetben, amikor szükségesnek tartja a fegyveres erők egységeinek határokon túli operatív bevetését az állam és polgárai érdekeinek, valamint a nemzetközi béke és biztonság védelmében, összhangban a nemzetközi jog általánosan elfogadott elveivel, az ország nemzetközi szerződéseivel és a védelemről szóló orosz törvénnyel.
2009.12.16. 09:15
 
 
Újinfluenzás kismama életéért küzdenek Nyíregyházán
Egy 26 éves, új influenzavírussal fertőzött kismama életéért küzdenek az orvosok a nyíregyházi Jósa András Kórházban - írta a Kelet-Magyarország szerdai számában. A súlyos tüdőgyulladással kezelt fiatalasszony hathónapos magzatát császármetszéssel kellett világra segíteni. A család a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei napilapnak elmondta: a H1N1 vírussal fertőzött kismamát a kórház intenzív osztályán lélegeztetik, állapotát stabilnak tartják az orvosok. A család nyilatkozata szerint a még december 7-én kórházba került kismama az ellentmondó orvosi tanácsok miatt nem kapta meg az új vírus elleni védőoltást - írta az újság.
2009.12.16. 09:00
 
 
Januártól 338 patikaszer ára csökken
Januártól 338 orvosság ára csökken átlagosan 3 százalékkal, míg 417 készítmény térítési díja 1,9 százalékkal nő - írja szerdai számában a Világgazdaság. A csökkentett árú gyógyszerek között vannak fájdalomcsillapítók, antihisztaminok, gombaellenes és bőrgyógyászati készítmények, antibiotikumok, csontbetegségekre való termékek. Jövőre lekerül a társadalombiztosítási listáról az a generikus (lejárt szabadalmi védettségű) gyógyszer, amelynek termelői ára 40 százalékkal meghaladja öt európai ország azonos hatóanyagú, legolcsóbban forgalmazott készítmény árának átlagát. Az így megspórolt pénz teremt forrást az új, innovatív készítmények támogatására - írja a gazdasági napilap.
2009.12.16. 08:00
 
 
A világ legnagyobb szélfarmja épülhet New York-ban
Gigantikus szélfarmot akar Michael Bloomberg, New York polgármestere a város tengerpartjára telepíteni. Bár a hatalmas szélturbinatelep a maga nemében a világ legnagyobb parkja lenne, az általa termelt energia még így is a metropolisz energiaszükségletének alig egy százalékát fedezné csak. Az akár 3 milliárd euróba is kerülő szélfarmon kívül ezért egyéb eszközökre is szüksége lesz az amerikai nagyvárosnak, hogy energiafelhasználását környezetkímélőbbé tegye. Bloombergnek azonban mindenekelőtt az a feladata, hogy legyőzze a szélpark ellenzőit, akik szerint a szélturbinák tönkreteszik a tengerre nyíló kilátást.
2009.12.16. 07:45
 
 
A világ leghíresebb kék gyémántjai találkoznak
A világ két leghíresebb kék gyémántjában egyszerre gyönyörködhetnek majd a Smithsonian Természettudományi Múzeum látogatói jövő év januárjától. Mint a washingtoni múzeum illetékesei hétfőn bejelentették, az intézményben kiállított 45,52 karátos Hope gyémánthoz január 28-án csatlakozik majd a 31,06 karátos Wittelsbach-Graff gyémánt. Több mint fél évszázad óta ez lesz az első alkalom, hogy a nagyközönség is megcsodálhatja a Wittelsbach drágakövet, amely egészen augusztus elsejéig marad a múzeumban.
2009.12.16. 07:45
 
 
Közműdíj-emelésekről, a BKV támogatásáról dönthetnek a fővárosi képviselők
A három héttel korábban elhalasztott közműdíj-emelésekről, valamint a BKV működőképességét biztosító támogatásról dönthetnek egyebek mellett a Fővárosi Közgyűlés ma délután kezdődő kétnapos ülésén a képviselők. A csaknem száz pontból álló napirendi javaslatot a kisebbségből kormányzó SZDSZ-es városvezetés terjeszti az ellenzéki többségű testület elé, mert az MSZP korábban kilépett a koalícióból. Egy előterjesztés szerint a csatornadíjak jövőre ötödével emelkednének, az öt százalékos áfaemelést is figyelembe véve.
2009.12.16. 07:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895[1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista