2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Április 11-én lehet az országgyűlési választás első fordulója
A lehető legkorábbi időpontra írja ki Sólyom László az országgyűlési képviselő-választást - nyilatkozta a Heti Válasznak az államfő. Ebből egyértelműnek tűnik, hogy a választás első fordulója április 11-én lesz. Az elsőként szóba jövő nap, április 4., az azonban húsvét vasárnapja, így akkor a jogszabály szerint nem lehet választást tartani; szintén "kiesik" május 2., amely a munka ünnepét követő vasárnap, és május 23., pünkösd vasárnapja. A május 9-ei első forduló után a másodikat 23-án kellene megtartani, utóbbi viszont pünkösd vasárnapja, így akkor sem lehet választást tartani.
2009.12.17. 17:15
 
 
Illegális a British Airways-sztrájk
Illegálisnak minősítette a British Airways utaskísérőinek karácsonyra meghirdetett sztrájkját csütörtökön a londoni felsőbíróság. Így nem lehet megtartani a példátlan hosszúságúra, 12 naposra tervezett munkabeszüntetést, amely csaknem egymillió utast érintett volna. A BA légi utaskísérőit képviselő Unite szakszervezet e hét elején hirdetette meg a sztrájkot december 22-étől január 2-áig, azzal az indokkal, hogy nem sikerült egyezségre jutni a cégvezetés által a súlyos anyagi helyzet miatt tervbe vett leépítések és megszorítások ügyében.
2009.12.17. 17:15
 
 
Fővárosi Közgyűlés:megszavazták egymás javaslatait a szocialisták és liberálisok
A Fővárosi Közgyűlés ülésén a szocialisták és liberálisok kölcsönösen megszavazták egymás javaslatait, amelyek előző napi leszavazása miatt a szocialisták felfüggesztették részvételüket a közgyűlésben és emiatt megszakadt az ülés. A közgyűlés egyszerű többséggel megszavazta az egészségügyi modellel kapcsolatos, Horváth Csaba (MSZP) által beterjesztett előterjesztést, amelyet szerdán este nem támogatott a képviselők többsége, és ami miatt az MSZP nem vett részt a csütörtök délelőtti ülésen. Az előterjesztés szerint a Budapest Egészségügyi Modell koncepció megvalósításának részeként a Fővárosi Egészségközpont Zrt. a helyben központosított közbeszerzési funkció ellátásához felhasználhatja közel félmilliárd forintos törzstőkéjét.
2009.12.17. 17:00
 
 
Több mint ötmilliárd forintba kerülhet az afganisztáni csapaterősítés
Az afganisztáni csapaterősítésre az első becslések szerint jövőre egy 5,2 milliárd forintos csomagot kell elkülöníteni a központi tartalékból; a mintegy 200 fős erősítést fokozatosan 2010 végéig hajtanák végre - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter, az afganisztáni Khilagay bázison. A tárcavezető az afgán katonák kiképzésében részt vevő magyar-amerikai csoport (OMLT) bázisán azt mondta, hogy a csapaterősítés előkészületeit még idén megtennék. A kezdeti lépéseket átcsoportosításokkal fedeznék, de már a jövő év elején szükség lehet a központi tartalékból az 5,2 milliárd forintos csomagra. Mint hozzátette: jelenleg egyébként 12 milliárd forintba kerül fenntartani az afganisztáni missziót.
2009.12.17. 16:30
 
 
Sztrájkbizottságot alakított a Mozdonyvezetők Szakszervezete
A Mozdonyvezetők Szakszervezete sztrájkbizottságot hozott létre - közölte a szakszervezet a rendkívüli küldöttközgyűlésen született döntést. Kiss László, a Mozdonyvezetők Szakszervezetének elnöke az MTI-nek elmondta, hogy követelik a kormánnyal és a vasútvállatokkal 2009. november 23-án kötött, a kollektív munkaügyi vitát lezáró, megállapodásban rögzítettek végrehajtását a korengedményes nyugdíjazásról, az átképzésről. További követelésük, hogy szülessen a jövő évre szóló, elfogadható tartalmú Kollektív Szerződés és bérmegállapodás. A Mozdonyvezetők Szakszervezetének elnöke utalt arra, hogy kormánnyal kötött megállapodás alapján december 15-éig kellett volna megállapodni a korengedményes nyugdíjazásról.
2009.12.17. 15:45
 
 
FEOSZ: a vásárokon is érvényesek a fogyasztói jogok
A fogyasztókat ugyanazok a jogok illetik meg a karácsonyi vásárokon beszerzett termékeknél, mint az üzletben vásároltak esetében - hívta fel a figyelmet a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ). A fogyasztóvédelmi civil szervezet javasolja a fogyasztóknak, hogy vásárláskor ellenőrizzék, hogy a karácsonyi vásáron vett termék blokkján szerepel-e a vállalkozás elérhetősége, ahol ha szükséges, a vásárt követően is elérhető a kereskedő. Az akciós áruknál kizárólag akkor tagadható meg a fogyasztó szavatossági jogának teljesítése, ha a leárazás okára a kereskedő előre felhívta a vásárló figyelmét.
2009.12.17. 15:30
 
 
Előzetesben a bozótvágóval gyilkoló salgótarjáni férfi
A Salgótarjáni Városi Bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a bozótvágó késsel gyilkoló salgótarjáni férfit - közölte a Nógrád Megyei Bíróság szóvivője. A bíróság a végrehajtás helyeként a budapesti Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki, ahová a férfit már el is szállították - mondta Barsi József. Az elkövető ellen több emberen, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A szóvivő közlése szerint az előzetes letartóztatást az indokolta, hogy a férfi egyszer már elrejtőzött a rendőrség elől, emellett - a bűncselekmény jelentős tárgyi súlyára, illetve magas büntetési tételére is figyelemmel - fennáll a szökés vagy elrejtőzés veszélye.
2009.12.17. 15:30
 
Táncold le magadról a fölösleget! 10 gyakorlat
Az aerobik folyamatos mozgás olyan sebességgel, ami felgyorsítja a szívverésed. A megszokottnál gyorsabban lélegzel, de épp csak annyira, hogy közben még tudj beszélni.
2009.12.17. 15:28
 
 
A Váci utca alig drágább a jobb bevásárlóközpontoknál
Budapesten a Váci utca északi részén lehet a legdrágábban üzletet bérelni, de a díj még tizedét sem teszi ki a New York-inak, és a Váci utca alig drágább egy jobb bevásárlóközpontnál - derül ki a CB Richard Ellis elemzéséből. Globálisan mindössze 1 százalékot estek az első kategóriás üzletek bérleti díjai az idei harmadik negyedévben, a második negyedévhez képest. New Yorkban az elmúlt egy évben 25 százalékot estek a bérleti díjak, de az évi és négyzetméterenkénti 12 ezer euróval még mindig ez a város vezet a világon. Második Hong Kong 7 ezer, a harmadik pedig Párizs 6.300 eurós négyzetméterenkénti bérleti díjjal.
2009.12.17. 14:45
 
 
Már áll a sorompó a Tubesre vezető úton
Lezáratta a pécsi önkormányzat a Tubesre vezető utat csütörtök reggelre. Az MTI tudósítója a helyszínen látta, hogy a sorompó már áll, le van lakatolva, működtetésére a város által megbízott biztonsági őr jogosult. A sorompót nem lehet megkerülni, mert két oldalára, egészen az erdő széléig, betontömböket raktak. Páva Zsolt, Pécs polgármestere szerdán jelentette be: az önkormányzat lezáratja és őriztetni fogja a Tubesre vezető utat, hogy megakadályozza a hegyre tervezett katonai radarállomás építését, melyre egyébként a Honvédelmi Minisztériumnak jogerős engedélye van.
2009.12.17. 14:30
 
 
Új vírus: ezer veszélyeztetett csecsemő juthat védőoltáshoz
Ezer, hat-tizenkét hónapos, veleszületett betegsége miatt a leginkább veszélyeztetett csecsemő juthat újinfluenza elleni védőoltáshoz - közölte az Egészségügyi Minisztérium csütörtökön. Egy gyógyszergyár kétezer adag, ezer embernek elegendő, európai törzskönyvvel rendelkező oltóanyagot ajánlott fel Magyarországnak, a leginkább rászoruló hat-tizenkét hónapos csecsemők oltására - olvasható a közleményben. Mint írták, "a hazai oltóanyag csak a 12 hónapos kornál idősebbek számára adható, ezért az adományt, a karitatív segítségnyújtást az egészségügyi kormányzat elfogadta, így a napokban megkezdődhet az e célcsoportba tartozó csecsemők oltása".
2009.12.17. 14:15
 
 
ENSZ: újra lendületben a tárgyalások a klímacsúcson
Ismét lendületet vett a koppenhágai klímakonferencia, miután a delegációk új munkacsoportokban folytatják a tárgyalásokat, az Egyesült Államok pedig javasolta egy 100 milliárd dolláros klímavédelmi alap felállítását - mondta az ENSZ éghajlatváltozási ügyekért felelős vezető tisztségviselője. Yvo de Boer elmondta: a delegációk csütörtökön két munkacsoportot alakítottak. Az egyik a Kiotói jegyzőkönyv alapján dolgozik egy megállapodás-tervezet szövegezésén, a másik pedig egy olyan egyezmény összeállítására törekszik, amely az Egyesült Államokra és a fejlődő országokra vonatkozik.
2009.12.17. 14:00
 
 
Klímacsúcs: hajnalig folytatódnak az államfői beszédek
Elkezdődött az állam- és kormányfői beszédek második felvonása csütörtökön a koppenhágai klímacsúcson; Bajnai Gordon magyar miniszterelnök délután szólal fel a plénum előtt. A szerdán megtartott több mint 50 beszéd után csütörtökön - sőt várhatóan péntek hajnalig - 132 beszéd hangzik majd el az ENSZ klímatárgyalások magas szintű szakaszának nyitányaként. Eközben a felszólalások ideje alatt is folytatódnak a tárgyalások. A hivatalos program szerint csütörtökön éjfél után is több mint 20 vezető - főként szakminiszterek és nagykövetek - mond beszédet, így nagy valószínűséggel péntek hajnalig elhúzódik az esemény.
2009.12.17. 13:30
 
 
EU-alkalmazottak sztrájkoltak Brüsszelben
Fizetésemelést követelve sztrájkot tartott csütörtökön Brüsszelben az uniós tagállami kormányokat képviselő Tanács alkalmazottainak nagy része. Az alkalmazottak azt követelik, hogy hagyják jóvá korábban kilátásba helyezett, de az EU-tagállamok egy része által most megkérdőjelezett, 3,7 százalékos jövő évi béremelésüket. A vonakodó tagországok arra hivatkoznak, hogy otthon megszorító intézkedésekre van szükség a gazdasági válság miatt, mindenkinek áldozatokat kell hoznia, és ez alól a brüsszeli uniós gépezet alkalmazottai sem vonhatják ki magukat.
2009.12.17. 13:15
 
 
Elfogadta az Európai Parlament az unió jövő évi költségvetését
Az Európai Parlament nagy többséggel szavazta meg csütörtökön Strasbourgban a 2010. évi uniós költségvetést, amelynek parlamenti előterjesztője a néppárti Surján László volt. Először fordult elő az EU történelmében, hogy egy "új", kelet-közép-európai tagország képviselőjének vezetésével szülessen meg az Európai Unió költségvetése. A költségvetés elfogadása tehát "nemcsak a képviselő, a Fidesz Európai Néppárti Képviselőcsoportja és Magyarország, hanem az egész kelet-közép-európai régió számára egyértelmű siker" - olvasható a fideszes EP-képviselőcsoport közleményében. A költségvetés 141 milliárd euró kötelezettségvállalást, ebből közel 123 milliárd euró kifizetést irányoz elő.
2009.12.17. 13:15
 
 
Klímacsúcs: Clinton 100 milliárd dolláros támogatási alapot javasol
Az Egyesült Államok kész hozzájárulni egy évi 100 milliárd dolláros alaphoz, amelyből az iparosodott országok a fejlődő államok klímavédelmi erőfeszítéseit támogatnák 2020-tól - közölte csütörtökön Koppenhágában az amerikai külügyminiszter. Hillary Clinton nem részletezte, hogy országa mekkora összeggel kíván hozzájárulni a javasolt alaphoz. Azt azonban hangsúlyozta, hogy a dán fővárosban zajló ENSZ klímakonferencián átfogó éghajlatvédelmi megállapodást kell kötni.
2009.12.17. 13:15
 
 
Vona Gábor a Jobbik miniszterelnök-jelöltje
Vona Gábor pártelnök a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a jövő évi parlamenti választásokon - jelentette be Dúró Dóra, a párt szóvivője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón. Elmondta: az országgyűlési választáson minimális céljuk az, hogy az MSZP-t megelőzzék, mert a szocialisták "nem méltók arra, hogy a magyar emberek érdekeit képviseljék". A Jobbik elnöke elmondta, hogy a párt Morvai Krisztina EU-képviselőt kéri fel köztársaságielnök-jelöltnek.
2009.12.17. 13:00
 
 
Nem tett vallomást a pécsi lövöldöző
Nem tett vallomást a pécsi lövöldöző, akit csütörtökön próbáltak meg kihallgatni a Baranya megyei nyomozók Budapesten, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben - tudta meg az MTI az egyik csoporttársa megölésével és további három ember megsebesítésével gyanúsított fiatalember ügyvédjétől, Papp Gábortól. A pécsi lövöldöző védője azt mondta: ügyfele a tanácsára nem tett egyelőre vallomást, miután ő szerdán vállalta el a fiatalember képviseletét és még "fel kell készülnie". Papp Gábor elképzelhetőnek nevezte, hogy a fiatalember a jövőben vallomást fog tenni. Hozzátette: erre a legkorábban jövőre kerülhet sor.
2009.12.17. 13:00
 
Agresszívabbá tesz a kiskori bántalmazás
Azok a mamák, akik gyerekkorukban fizikai bántalmazást szenvedtek el, nagyobb valószínűséggel ütik meg csecsemőjüket, mint azok, akiknek nem volt ilyen élményük - állapították meg amerikai kutatók.
2009.12.17. 12:54
 
 
A közösségi közlekedésben 27 milliárdot hoznak a meghozott intézkedések
Az idei bázison számolva 2010-ben 27 milliárd forint megtakarítás várható a közösségi közlekedésben a már meghozott intézkedések eredményeként - közölte Antali Károly kormánybiztos a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium év végi sajtótájékoztatóján csütörtökön Budapesten. A vasútnál 15 milliárd, a volántársaságoknál 4 milliárd a megtakarítás összege, a többi pedig a tarifaemelés eredménye - tette hozzá.
2009.12.17. 12:45
 
 
10 kérdés, amit feltenne, de nincs kinek
Kisbabánk egyszerre ismerős és ismeretlen. A reakciói olykor meglepnek minket, máskor egyenesen megrémítenek. Sír, csuklik; mire lehet szüksége? Csokorba gyűjtöttük a leggyakrabban felvetődő kérdéseket, természetesen a megfelelő válasszal együtt.
2009.12.17. 12:34
 
Szeret akkor is, ha elalszik mellettem?
Talán nincs is olyan párkapcsolat, melyet legalább egyszer ne tépázott volna meg a férfiak egy nagyon jellegzetes viselkedése. Többségük ugyanis szeretkezés után alig néhány perccel mély álomba zuhan.
2009.12.17. 12:33
 
 
Blatter továbbra is ellenzi a videobíró alkalmazását
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke hajthatatlan a videobíró alkalmazását illetően: Joseph Blatter ismét leszögezte, hogy ameddig ő áll a szervezet élén, a futballban nem használják a televíziós felvételeket a bírói döntések helyességének eldöntésére. "Nem fogjuk megállítani a játékot, hogy visszanézzük a kényes szituációkat. A rossz játékvezetői ítéleteket is el kell fogadni, elvégre az élet is tele van tévedésekkel" - jelentette ki csütörtökön az Abu-Dzabiban zajló klubvilágbajnokságon tartózkodó svájci sportdiplomata. Blatter elnöki mandátuma 2011-ben jár le, de elképzelhető, hogy ismét jelölteti magát az elnöki posztra.
2009.12.17. 12:15
 
 
Klímacsúcs: nem lesz megállapodás a dán kormány szerint
Nem sikerül átfogó éghajlatvédelmi megállapodást kidolgozni a koppenhágai ENSZ klímakonferencián a házigazda dán kormány szerint. A 12 napos tárgyalássorozat végére csupán részletkérdésekben juthat egyetértésre a 192 küldöttség a házigazdák helyzetértékelése szerint. A tudósítások szerint a házigazdák most már csak arra törekednek, hogy a pénteken véget érő konferencián elfogadjanak egy zárónyilatkozatot. A zárt ajtók mögött tartott csütörtök éjszakai tárgyalásokon a brazil és a kínai delegáció közölte, hogy kiszállnak az egyeztetési folyamatból. Egy kínai küldött a Reuters hírügynökségnek azt mondta, hogy átfogó egyezmény helyett "valamiféle rövid politikai nyilatkozatot" kellene elfogadni.
2009.12.17. 12:00
 
 
Tovább nőtt a permi tűzvész halálos áldozatainak száma
Már 149 ember halt meg a december 5-re virradó éjszaka Permben, a Sánta ló szórakozóhelyen kitört tűz következtében. A kórházban lévő még mintegy 80 sérült közül jelenleg 20 súlyos, életveszélyes, további 46 pedig súlyos állapotban van. A permi önkormányzat döntést hozott arról, hogy emléket állítanak a városban az áldozatoknak, de a részleteket csak később vitatják meg. Közben Anatolij Zak, a Sánta ló helyiségének vizsgálati fogságban lévő egyik résztulajdonosa ellen újabb eljárást indítottak, ezúttal adócsalás gyanújával.
2009.12.17. 12:00
 
 
A házelnök nem látja értelmét egy januári rendkívüli parlamenti ülésnek
Katona Béla szerint a szokásosnál nehezebb helyzetben az Országgyűlés ősszel is tisztességesen elvégezte a feladatát. A házelnök évzáró sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a parlament legnagyobb kudarcaként értékeli, hogy nem sikerült új elnököt választani az Állami Számvevőszék élére. Reményét fejezte ki, hogy a februári két ülésen ez még megtörténik. Az Országgyűlés elnöke nem látja értelmét annak, hogy a kampányfinanszírozás miatt januárban rendkívüli ülést tartson a Ház. Mint mondta, idén a parlamentben több próbálkozás is volt arra, hogy a kampányfinanszírozást átalakítsák, de ez végül egyszer sem sikerült.
2009.12.17. 11:30
 
 
NHH: novemberben nőtt az aktív ügyfelek száma a mobilpiacon
Az idén novemberben kismértékben, mintegy 9 ezerrel 11 millió 687 ezerre csökkent a három mobilszolgáltató teljes ügyfélszáma, ugyanakkor a forgalmazásban részvevők száma októberhez képest 66 ezerrel 10 millió 712 ezerre emelkedett - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). November végén a teljes ügyfélszám alapján számítva száz főre változatlanul 116,7 előfizetés (hívásfogadásra alkalmas SIM-kártya) jutott. A mutató egy évvel korábban 119,1-en állt, majd 2008. december végére 121,8-ra, az eddigi legmagasabb értékre emelkedett.
2009.12.17. 11:15
 
 
Több mint háromszáz BKV-busz hibásodott meg csütörtök délelőtt
A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület tájékoztatása szerint több mint háromszáz BKV-busz hibásodott meg csütörtök délelőtt Budapesten. Vannak olyan vonalak, ahol négy buszból három nem közlekedik - mondta Vitézy Dávid, a szervezet szóvivője. Hozzátette: számos vonalon a BKV nem tudja tartani az egyébként 5-9 perces járatsűrűséget, csak félóránként járnak a buszok. A Gellért-hegyen közlekedő 27-es buszok jelentős része szintén meghibásodott; négyből három busz nem közlekedik. Mezei László, a BKV fődiszpécsere az MTI megkeresésére azt közölte, hogy csütörtök reggel az 1177 buszból 1166-ot "kiadtak" a forgalomba, a meghibásodások számáról azonban nem volt pontos információja.
2009.12.17. 11:15
 
 
Genetikailag kimutatható, ki lesz kövér
Kutatók szerint genetikailag kimutatható, hogy ki lesz kövér, így pedig már kidolgozható az ellenszer is. Megfelelő mozgással ugyanis a gének hatását időben korrigálni lehet. A megoldáson magyar szakemberek is dolgoznak: a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) munkatársai nemzetközi partnereikkel együttműködve kétéves programba kezdtek, melynek során több tízezer adatot dolgoznak fel annak érdekében, hogy megfelelő receptet adjanak a fittség megőrzésére, az elhízás elkerülésére.
2009.12.17. 11:00
 
 
Forma-1: Kobajasi lesz a Sauber egyik pilótája
A japán Kobajasi Kamui lesz a Sauber Forma-1-es istálló egyik versenyzője 2010-ben - jelentette be a svájci csapat csütörtökön. Kobajasi 2008-ban lett a Toyota tesztpilótája, és az idei szezon utolsó két versenyén pótolta a sérült Timo Glockot. Az évadzáró Abu-Dzabi Nagydíjon a tizenkettedik rajtkockából indulva a hatodik helyen ért célba. A svájci istálló december elején kapta meg a jövő évi rajtengedélyt a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA), miután a BMW kivonulását követően az alakulat többségi tulajdonosa az alapító Sauber lett. Az indulási lehetőséghez a már korábban rajtengedélyt szerzett Toyota visszalépésével jutott a csapat.
2009.12.17. 10:45
 
 
Női kézilabda-vb: KO-győzelemmel kilencedik a magyar csapat
A kilencedik lett a magyar női kézilabda-válogatott a kínai világbajnokságon, miután a csütörtöki helyosztón 16 góllal nyert az osztrák csapat ellen. A 9. helyért: Magyarország-Ausztria 41-25 (17-15), gól: Tóth T. 7/2, Tomori 6, Vérten 5, Kovacsics 5/2, Zácsik 4, Bulath 4, Bódi 3, Juhász 3, Tóth K. 2, Szucsánszki 2, illetve Spiridon 7, Engel 6/5, Scheffknecht 4, Magelinskas 3, Grausenburger 2, Frey 1, N. Stumvoll 1, S. Stumvoll 1. Vérten felgyógyult a sérüléséből, így vállalta a játékot az utolsó vb-meccsen. A csapat a mostani mérkőzés után utazik haza, és pénteken 5:30-ra ér Ferihegyre.
2009.12.17. 10:15
 
 
Januárra napolták el a Danubius-per tárgyalását
Az alig húszperces első tárgyalás végén a Fővárosi Bíróság január 5-ére tűzte ki annak a pernek a következő fordulóját, amelyet az egykori Danubius Rádió tulajdonosa indított a médiahatóság ellen, a korábban általa használt frekvencia október végi odaítélése kapcsán. A cég a közelmúltban kiterjesztette keresetét, ami - mint Vörös Orsolya, a hullámsáv odaítéléséről határozó Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) jogi képviselője a tárgyaláson mondta - "teljesen új helyzetet teremtett". Mint közölte, alperesként nem kaptak elegendő időt az új irat tanulmányozására.
2009.12.17. 10:15
 
 
Határozatképtelenség miatt nem ülésezett a Fővárosi Közgyűlés
Határozatképtelenség miatt nem tudta megkezdeni munkáját a Fővárosi Közgyűlés csütörtök délelőtt, a testület ülésére nem érkeztek meg a szocialista képviselők, és több ellenzéki is távol maradt. Az ülésteremben a meghirdetett kezdési időpont után csaknem másfél órával 29 képviselő volt jelen, miközben a határozatképességhez - mivel jelenleg 66 tagú a testület - 34-re van szükség. Demszky Gábor főpolgármester egyeztetést kezdeményezett a frakcióvezetőkkel, majd bejelentette, hogy az ülést délután fél 2-re hirdeti meg ismét. Az városvezető korábban azt kérte a szocialista frakció tagjaitól, hogy képviselői esküjüknek megfelelően vegyenek részt a közgyűlés ülésén.
2009.12.17. 10:15
 
 
A román államfő Emil Bocot kérte fel ismét kormányalakításra
Traian Basescu újjáválasztott román államfő ismét Emil Bocot nevezte ki miniszterelnök-jelöltnek. Boc a jelenlegi ügyvivő román kormányt vezeti, miután a teljhatalmú kabinetje október közepén megbukott a parlamentben. Basescu már a pártokkal folytatott szerdai konzultáción jelezte, hogy politikai (vagyis nem szakértői) kormányt akar, ezért várható volt, hogy a Demokrata Liberális Párt (PD-L) sorából nevezi meg a miniszterelnök-jelöltet.
2009.12.17. 09:30
 
 
Októberben is csökkent az építőipari termelés
Az építőipari termelés volumene 2009 októberében a kiigazítatlan és munkanaptényezővel kiigazított adatok szerint is 2,4 százalékkal csökkent a tavaly októberihez képest, míg az év első tíz hónapjában a termelés 2,7 százalékkal volt alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön. A közlemény szerint szezonálisan kiigazítva a termelés októberben 0,4 százalékkal volt kisebb volt, mint az előző hónapban. A két építményfőcsoport termelése továbbra is ellentétesen alakul. Az épületeken végzett munkák volumene 6,6 százalékkal maradt el az előző évitől.
2009.12.17. 09:15
 
 
Betiltották a vörösesszőke hajúakat sértő brit reklámot
Betiltották egy brit társkereső műsor reklámját, amely csúnyának tűntette fel a vörösesszőke hajú embereket. "Hogyan szúrsz ki egy vörösesszőkét a sötétben?" - tette fel a Dating in the Dark (Randi a sötétben) című társkereső műsor reklámja, amelyet sokan a vörösesszőkék elleni nyílt támadásnak véltek. A műsort készítő Virgin Media szerint azonban, éppen arra akarták bátorítani az embereket, hogy ne csupán a külcsínre, hanem az illető személyiségére is fordítsanak kellő figyelmet. A brit reklámetikai hatóság ugyanakkor egyetértett azokkal a panasztevőkkel, akik szerint a reklám komoly sértést jelenthet, és ezért nem kellene újra megjelennie.
2009.12.17. 08:15
 
 
Háárec: Olmert még kormányfőként "területcserét" ajánlott a palesztinoknak
Ehud Olmert még miniszterelnökként izraeli területet ajánlott fel a palesztinoknak, cserébe olyan ciszjordániai területekért, amelyeken izraeli telepek vannak - jelentette csütörtökön a Háárec. A napilap beszámolója az eddigi legrészletesebb a volt kormányfő tavaly szeptemberi javaslatairól. A palesztinok nem válaszoltak a területcserére vonatkozó ajánlatra. Olmert tekintélyét abban az időszakban alaposan lerombolták akkor azok a korrupciós vádak, amelyek végül lemondásra kényszerítették kormányfői posztjáról. Az izraeli-palesztin tárgyalások megszakadtak, mert az izraeli hadsereg decemberben elindította offenzíváját a Hamász radikális szervezet ellen a Gázai övezetben.
2009.12.17. 08:15
 
 
Megalakultak az első tudományos társulások az uniós technológiai intézetben
Megalakult az első három tudományos és innovációs társulás a budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézetben (EIT) - jelentette be az Európai Bizottság szerda este közleményben. Húsz pályázat közül egy klímaügyi, egy energetikai és egy információs technológiai programot választottak ki. Valamennyi társulás több EU-tagország együttműködésén alapul, Magyarország egyikben sem érintett. José Manuel Durao Barroso, a brüsszeli bizottság elnökének kommentárja szerint a döntés újabb lépés egy innovatívabb unió megteremtése felé.
2009.12.17. 07:30
 
 
Sólyom: jobban járt volna az ország, ha az előre hozott választások mellett dönt
Sólyom László szerint jobban járt volna az ország, ha Gyurcsány Ferenc miniszterelnök távozásakor az előre hozott választások mellett dönt a parlamenti többség. A köztársasági elnök a Heti Válasz csütörtöki számában úgy fogalmazott: így, hogy akkor csak kormányfőt váltottak, elvált egymástól a rövid távú válságkezelés és a hosszú távú kibontakozás. Gazdaságélénkítésre, reformokra ennek a kormánynak sem ideje, sem pénze, sem támogatottsága nincs - tette hozzá. Az államfő kiemelte: az IMF által elvárt, a kiadáscsökkentésre és hiányra korlátozott válságmenedzselésben sikeres a Bajnai-kormány, de, mint hangsúlyozta, az állam nagy alrendszerei a régi struktúrában működnek tovább.
2009.12.17. 07:15
 
 
Elfogadta a BKV-tarifaemelést a Fővárosi Közgyűlés
A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén második nekifutásra elfogadta a BKV jövő évi tarifaemelését. Február elsejétől több mint 4 százalékkal nőnek a jegy- és bérletárak; a vonaljegy 320, a felnőtt havi bérlet 9800 forint lesz. A testület három héttel ezelőtt már tárgyalta a BKV-tarifaemelést, ám akkor egyedül Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes szavazta meg az előterjesztést. A városvezető akkor az MTI-nek azt mondta, nem terjesztik be újra a testület elé a javaslatot, ám a szerdai ülés előtt néhány perccel azt közölte: a kormánnyal folytatott keddi tárgyalás felülírta a korábbi döntést, ezért ismét kezdeményezi a BKV viteldíjainak emelését.
2009.12.16. 21:45
 
 
Tárki: nő a parlamenten kívüli pártok támogatottsága
Nő a parlamenten kívüli pártok támogatottsága. A Jobbik és a Lehet Más a Politika (LMP) népszerűségének növekedése leginkább a biztos szavazó pártválasztók körében tapasztalható - áll a Tárki szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében. A Tárki választáskutatási programja keretében a felnőtt lakosság körében ezer ember megkérdezésével végzett decemberi vizsgálat adatai szerint továbbra is jelentősen vezet a Fidesz a kormánypárttal szemben, azonban a biztos szavazó pártválasztók körében a két párt támogatottsága közti különbség csökkent ebben a hónapban. A Jobbik június óta a harmadik párt, amely a parlamentbe jutáshoz szükséges küszöb felett van - írták.
2009.12.16. 21:30
 
 
Bolíviai kommandósakció: az ügyész kész a nemzetközi nyomozásra
Magyarország és Írország felkérésére kész lenne részt venni nemzetközi vizsgálatban Marcelo Sosa bolíviai ügyész, aki a Rózsa Flores Eduardo vezette állítólagos terrorista csoport ügyében indított nyomozást felügyeli. Az Opinión című bolíviai napilap az ABI hírügynökségre hivatkozó, az újság honlapján olvasható cikkben idézte Sosát, aki kedden úgy fogalmazott, hogy kész nemzetközi vizsgálatot folytatni, amennyiben az érdekelt országok, Magyarország és Írország a megfelelő csatornákon keresztül megkeresik a bolíviai külügyminisztériumot. Ha ezek az országok közös nyomozást akarnak a La Paz-i ügyészséggel, megtehetik - mondta Sosa.
2009.12.16. 21:30
 
 
Berlusconi még egy napot kórházban marad
Még egy napot kórházban marad, és tíz napig nem dolgozik Silvio Berlusconi olasz kormányfő, akit vasárnap ért támadás egy milánói nagygyűlésen - közölték orvosai. Az orvosi jelentés szerint a miniszterelnök állapota nem ad ugyan komoly aggodalmakra gondot, de még legalább csütörtökig kórházban marad, mert éles fájdalmakra panaszkodik a fején és az arcán, és körülbelül egy liter vért veszített. Személyes orvosa, Alberto Zangrillo az állami televízióban közölte, hogy a kormányfő tíz napig nem tér vissza a munkájához. Orvosai nyilvános programjai lemondását vagy korlátozását javasolták a 73 éves Berlusconinak a következő két hét alatt, így várhatóan nem utazik el a koppenhágai klímacsúcs zárására sem.
2009.12.16. 21:15
 
 
Nem változott az amerikai alapkamat
Az amerikai jegybank (Fed) szerdán nem változtatott alapkamatán, a várakozásoknak megfelelően. Az egynapos kamat célsávja rekord alacsony szinten, 0,0 és 0,25 százalék között maradt. A kamatdöntésről szóló közlemény szerint a Fed "még hosszabb ideig" a most megerősített szinten tervezi tartani a kamatot. Az elemzők szerint ez a megfogalmazás volt a kulcsfontosságú. Ez ugyanis azt jelenti, hogy egyelőre nem kell kamatemeléssel számolni, csak valamikor 2010 második felében kerül rá sor, minden bizonnyal szerény, 25 bázispontú növelés keretében. A Fed egy éve decemberben csökkentette a jelenleg is érvényes történelmi mélypontra a kamatot.
2009.12.16. 21:00
 
 
Négymilliós telefonszámlát csinált apjának egy 13 éves fiú
22 ezer dolláros mobiltelefon-számlát kapott egy apa az Egyesült Államokban, amelyet nagyrészt 13 éves fiának köszönhet. A férfi gondolta, hogy valamivel nagyobb összegű lesz az esedékes számla, mert egy hónapja fia "fogyasztását" is hozzákapcsolta, ám arra, hogy 21 ezer 917 dollárról kap értesítést, nem számított. Mint kiderült, a gyerek 1,4 millió kilobyte-nyi ezt-azt töltött le a világhálóról. Az apa felfüggesztette fia internetes hozzáférését.
2009.12.16. 20:15
 
Sólyom: a kerekasztal-tárgyalások a klímacsúcs mintájául szolgálhatnak
A magyar és lengyel rendszerváltást megelőző kerekasztal-tárgyalások sok szempontból a jelenlegi klímatárgyalások mintájául szolgálhatnak - mutatott rá Sólyom László köztársasági elnök a project-syndicate.org honlapon megjelent írásában. A koppenhágai klímacsúcs kapcsán Sólyom emlékeztet: a kerekasztal-tárgyalások sarkalatos elve volt, hogy erőszakmentes és minél kisebb költséggel járó átmenet a kívánatos. Az érdekelt felek előre megegyeztek a rendszerváltás alapvető céljaiban, és útitervet készítettek ezek elérésére. Mindenekelőtt előre rögzítették, hogy a rendszer alapvető megváltoztatását akarják, annak vég nélküli reformjai helyett. Sólyom szerint mindez sok szempontból érvényes a jelenlegi klímatárgyalásokra is.
2009.12.16. 20:15
 
 
Labdarúgó klubvilágbajnokság: döntőbe jutott a Barcelona
Az FC Barcelona labdarúgócsapata bejutott a fináléba az Abu-Dzabiban zajló klubvilágbajnokságon, miután az elődöntőben 3-1-re nyert a mexikói Atlante ellen. A Bajnokok Ligája-győztes katalán együttes az argentin Estudiantesszel találkozik majd a szombati döntőben. Az Atlante elleni találkozón Xavi 500. alkalommal lépett pályára a Barcelona színeiben, ezzel az örökranglista második helyén áll, egyedül Migueli (548) előzi meg a rangsorban.Eredmény: FC Barcelona (spanyol)-Atlante (mexikói) 3-1 (1-1). Gól: Busquets (35.), Messi (54.), Pedro (67.), illetve Rojas (4.).
2009.12.16. 19:15
 
 
Jogi lépéseket tervez az MLSZ a 220 milliós adótartozás ügyében
Jogi lépéseket tervez a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a 2002 és 2005 közötti időszakban felhalmozott 220 millió forintos adótartozás ügyében. Az MLSZ tájékoztatása szerint az elnökség szerdai ülésén felhatalmazta Bordás György főtitkárt, hogy a korábbi szövetségi vezetés idejéből származó mintegy negyedmilliárdos APEH-tartozás ügyében bízza meg a témában független szakértői jelentést készítő ügyvédi irodát a szükséges jogi lépések megtételével. A szövetség szerint az adóhatóság a múlt héten 120 millió forintot emelt le inkasszóval az MLSZ számlájáról, egy másik, több mint 100 milliós tételt pedig folyamatosan, részletekben törleszt az MLSZ.
2009.12.16. 18:15
 
 
APEH: a válság ellenére fegyelmezettek az adózók
A nemzetközi tapasztalatokkal szemben Magyarországon a válság időszakában sem növekszik az adózással kapcsolatos fegyelmezetlenség - mondta az APEH elnöke sajtótájékoztatón Békéscsabán. Szikora János elmondta: nem látják, hogy többen végeznének a korábbiakhoz képest engedély, illetve regisztráció nélkül tevékenységet, de nem tapasztalják a bevallások csökkenését sem. Ami viszont a gazdasági válság következménye, azt érzékeli az APEH is, hiszen a társaságok nyeresége már tavaly is csökkent, és az idei számok is azt mutatják, hogy kisebb nyereséggel számolhatnak a vállalkozásoknál az előző évhez viszonyítva - tette hozzá az elnök.
2009.12.16. 18:15
 
 
Bajnai: az irányelvek elfogadásával Pozsony megsértette a megállapodást
A miniszterelnök a szécsényi megállapodás megszegésének értékeli a módosított szlovák államnyelvtörvény irányelveinek pozsonyi elfogadását - közölte a kormányszóvivő az MTI-vel szerdán, hozzátéve: a magyar kormány anyagi és jogi segítséget nyújt a nyelvtörvény áldozatainak. Kijelentette: az elfogadott irányelvek nemcsak a szécsényi megállapodással mennek szembe, hanem az EBESZ ajánlásaival is, amelyeket Robert Fico szlovák kormányfő Szécsényben teljes mértékben elfogadott. A kormányszóvivő hangsúlyozta azt is: a szlovák kormány mostani döntése ellentétes az Európai Unió alapértékeivel, és a Lisszaboni Szerződéssel is.
2009.12.16. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894[1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista