2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Nem tudták kimutatni a H1N1-fertőzést a Szegeden meghalt lánynál
Bár az új típusú influenza legsúlyosabb szövődményének számító vérzéses tüdőgyulladás okozta a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján az ünnepek alatt elhunyt 13 éves lány halálát, szervezetében nem tudták kimutatni a H1N1-fertőzést - közölte Túri Sándor intézetvezető professzor szerdán a csongrádi megyeszékhelyen. A lány kromoszóma-rendellenességben szenvedett és nagy túlsúllyal is küzdött, a szegedi klinikára kerülve intenzív ellátásra és gépi lélegeztetésre szorult - mondta az egyetemi tanár. Hozzátette: bár a lány betegségének lefolyása megegyezett a H1N1 vírus okozta fertőzéssel, szervezetéből nem lehetett kimutatni a vírust.
2009.12.30. 14:15
 
 
Kóka szerint újabb gázválság fenyegetheti Európát
Két hét múlva újabb gázválság fenyegetheti Európát, miután az orosz Gazprom elnöke karácsonykor a szállítások ismételt leállítását helyezte kilátásba arra az esetre, ha a gazdasági nehézségekkel küszködő, elnökválasztás előtt álló Ukrajna január 11-ig nem teljesíti az Oroszországgal szemben fennálló fizetési kötelezettségeit - mondta szerdán az MTI-nek Kóka János. Az Országgyűlés Nabucco-vezetékkel foglalkozó bizottságának szabad demokrata elnöke az ilyen esetek elkerülése érdekében arra is felhívta a figyelmet, hogy fel kell gyorsítani a Nabucco-beruházás európai programját, mert az már nem szenvedhet további csúszást.
2009.12.30. 13:45
 
Eva Mendes a legszebb nők között
A világ lejobb nőinek listáján szerepel Eva Mendes színésznő, aki már számtalan mozisikerben bizonyította tehetségét. Egyedi stílusával és szépségével a színésznő minden vörös szőnyegen egy fénypont, amiről beszélni kell.
2009.12.30. 13:43
 
Légy te a legszebb! 5 kényeztető eljárás
Gondolom, sokan vagyunk, akik nagyon unjuk már a rendszeres kozmetikai arckezelést, amin időről időre muszáj átesnünk. Ám ezt is fel lehet dobni. Összegyűjtöttünk öt vadonatúj bőrfiatalító eljárást a szépségipar világából.
2009.12.30. 13:36
 
 
Róma: hívják be a külügyminisztériumokba Irán európai nagyköveteit
Az olasz külügyminiszter kérte minden európai uniós tagország külügyminisztériumát, hogy az iráni tüntetések vérbefojtása miatti tiltakozásul hívják be Irán helyi nagykövetét. "Ezzel párhuzamosan arra kértük az EU elnökségét, hogy hivatalosan tiltakozzon a teheráni kormánynál" - mondta Franco Frattini az Affaritaliani.it című olasz hírportálnak nyilatkozva. "De természetesen ezt az Egyesült Államokkal való szoros együttműködésben kell megtenni" - tette hozzá. A miniszter szerint az uniós külügyminisztériumok főtitkárai, illetve az amerikaiak kapcsolatban állnak egymással, hogy "az új év első napjaira összehangolják álláspontjukat".
2009.12.30. 13:30
 
 
A román nemzetbiztonsági tanács dönt a verespataki aranybánya-beruházásról
A nemzetbiztonsági kérdésekkel foglalkozó román Legfelső Védelmi Tanács (CSAT) dönt majd a Verespatakon tervezett aranybánya-beruházásról - jelentette ki Traian Basescu román államfő. Románia első embere egy kedd eseti televíziós műsorban kérdésre válaszolva kifejtette: a verespataki beruházás a CSAT asztalára kerül, amely a szakértői vélemények alapján dönt. Határidőt azonban az államfő nem közölt. Hangsúlyozta: nem ő személyesen fog határozni, hanem a nemzetbiztonsági tanács dönti el, mi lesz a beruházás sorsa. Ugyanakkor jelezte: a szakértői vélemények még nem készültek el.
2009.12.30. 13:00
 
Méregtelenítés az új évben
Szilveszterkor ismét elhatározod, hogy január elsején új életet kezdesz? Az ünnepek alatti dőzsölés meglátszik az alakodon, a bőrödön és a közérzeteden?
2009.12.30. 12:41
 
Szuperpasi Hollywoodból
Márciusban volt 24 éves, de már elég jól bedolgozta magát az álomgyárba a kölyökképű Emile Hirsch.
2009.12.30. 12:31
 
Hogyan védekezzünk a lehűlés ellen?
A felnőttek, de még inkább a gyerekek füle, arca, orra és keze érzi meg először a hideget. Tanácsos a sapkát fülre húzni, az ötujjú helyett kétujjú kesztyűt venni. Mivel a megfázás alulról indul, a legfontosabb, hogy a lábunkat melegen tartsuk.
2009.12.30. 12:29
 
 
Százegy időközi választást tartottak az idén
Az idén 101 alkalommal tartottak időközi választást Magyarországon; ezek között négy országgyűlési és 97 önkormányzati szavazást rendeztek. A négy időközi országgyűlési képviselő-választáson azonban csak két képviselőt tudtak megválasztani az alacsony részvételi arányok miatt. Hat alkalommal azért kellett időközi polgármester-választást kiírni, mert a polgármesteri tisztség "megszűnt"; egy esetben a polgármester sorozatos törvénysértő tevékenysége, öt esetben pedig a poszttal összefüggő bűncselekmény miatt. 27 esetben a polgármester lemondása miatt kellett újra az urnák elé járulniuk a szavazóknak.
2009.12.30. 12:15
 
 
Erzsébetvárosban nem tudtak dönteni Gál György mandátumáról
Határozatképtelenség miatt nem tudott dönteni a VII. kerületi képviselő-testület szerdán az ingatlanügyek miatt előzetes letartóztatásban lévő Gál György (SZDSZ) mandátumának megszűnéséről. Vattamány Zsolt Fidesz-frakcióvezető az MTI-nek elmondta: a rendkívüli üléseket az ellenzéki képviselők azzal a céllal kezdeményezték, hogy határozatban megállapítsák: Gál György több mint egy éve nem vesz részt a testület munkájában, ezért megbízatása megszűnt. Ha a testület kimondja a megbízatás megszűnését, akkor időközi választást kell kiírni a megüresedett képviselői hely betöltésére.
2009.12.30. 12:00
 
 
Januártól átlagosan 4,9 százalékkal emeli tarifáit a Magyar Posta
Januártól átlagosan 4,9 százalékkal emelkednek a postai szolgáltatások tarifái - közölte a Magyar Posta Zrt. szerdán. A szabványlevél és a levelezőlap feladási ára januártól 5 forinttal nő. A 30 grammos szabványlevél és a levelezőlap feladási díja 75 forintról 80 forintra, az 50 grammos levélé pedig 105 forintról 110 forintra emelkedik. A szabványméretű elsőbbségi levelek tarifája 100 forintról 105 forintra módosul, míg az 50 grammos elsőbbségi levél feladásáért januártól öt forinttal többet, 150 forintot kérnek a postákon. A 100 grammos és a 250 grammos súlykategóriában az elsőbbségi leveleket változatlan áron 185, illetve 240 forintért kézbesíti a társaság.
2009.12.30. 12:00
 
 
A hónap második teliholdja Szilveszter éjjelén
Átlagosan 2,7 évente fordul elő, hogy egy hónapban kétszer van telihold, de az, hogy a második telihold - mint idén is - Szilveszter éjjelére esik csak 19 évente következik be. Az Egyesült Államokban "Blue Moonnak" azaz kék Holdnak nevezett második holdtölte az amerikai kontinensen, Európában és Afrikában Szilveszter éjjelén lesz látható, Ázsiában és Ausztráliában viszont már újév hajnalára esik, így az ezeken a területeken élők számára a január végi telihold lesz a hónap második teliholdja. Az egy hónapon belül előforduló kétszeri teliholdnak egyszerű a magyarázata, ugyanis a legtöbb hónap 30 vagy 31 napos, két újhold között pedig nagyjából 29 és fél nap telik el.
2009.12.30. 11:30
 
 
Navracsics: 2009 az összeomlás éve volt
Az összeomlás éve volt az idei - jelentette ki Navracsics Tibor szerdán Budapesten. A Fidesz parlamenti frakciójának vezetője szerint 2009-ben összeomlott a kormány, az MSZP és a kormányzati politika is. A fideszes politikus sajtótájékoztatóján kifejtette: tavasszal összeomlott a kormány, de "nem úgy, mint 2004-ben, amikor egy belső puccsnak köszönhetően buktatták meg az akkori miniszterelnököt, Medgyessy Pétert, hanem a klasszikus forgatókönyvek szerinti összeomlás következett be".
2009.12.30. 11:15
 
 
Obama mulasztásokat vet a belbiztonsági szolgálatok szemére
A belbiztonsági rendszerben és a hírszerzési szerveknél elkövetett sorozatos emberi mulasztások vezettek oda, hogy a Delta-Northwest légitársaság utasszállító repülőgépét majdnem felrobbantotta egy merénylő karácsonykor - jelentette ki Barack Obama. A Hawaii-szigeteken vakációzó amerikai elnök kedden másodszor szólalt meg a merényletkísérlet ügyében. Elfogadhatatlannak nevezte, hogy a biztonsági rendszer csődöt mondott, és emiatt egy nigériai férfi kis híján majd 300 ember életét oltotta ki. Közölte, hogy a nyomozás első részeredményei várhatóan csütörtökön válnak ismertté.
2009.12.30. 10:45
 
 
Hollandia hamarosan bevezeti a repülőtéri "lemeztelenítő" szkennert
Hollandia hamarosan bevezeti annak az utasellenőrző készüléknek a rendszeres használatát a repülőtereken, amely a képernyőn mintegy "lemeztelenítve" láttatja az ellenőrzött személyt - közölték szerdán Hágában. Ernst Hirsch Ballin holland igazságügyi miniszter erről kedd este telefonon tájékoztatta Janet Napolitano amerikai belbiztonsági minisztert. A készülék - ellentétben a hagyományos fémdetektorral, amely csak a fémtárgyakat mutatja ki - pontos képet ad a megvizsgált személyről, láthatóvá teszi a ruha alatt a test körvonalait, és érzékeli a gyanús formájú tárgyakat.
2009.12.30. 10:45
 
 
Megszűnt az árvízvédelmi készültség a Sajó mentén
A Sajón folytatódott az ütemes apadás, ennek köszönhetően szerda reggel megszüntették az árvízvédelmi készültséget - mondta az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) árvízvédelmi osztályának vezetője. Csont Csaba közölte: bár a folyó vízszintje még Kesznyéten közelében tetőzik, az árhullám elérte a Tiszát. A felső szakaszokon pedig már az elsőfokú riasztási szint alá csökkent a vízállás, így megszüntették a készültségi fokozatot a Sajó menti védvonalakon. Az árvízvédelmi osztályvezető kitért arra, hogy az előre jelzett csapadékos időjárás miatt a napokban újabb árhullámok alakulhatnak ki, de ezek a most levonuló áradást már nem érik utol.
2009.12.30. 10:00
 
 
Martonyi János szerint értékalapúnak kell lennie a külpolitikának
A magyar külpolitikának elsősorban értékalapúnak kell lennie: a határon túli magyarság így mindig meghatározó eleme marad, és szükség van az erősebb európai integrációra, valamint a működőképes közép-európai együttműködésre is - nyilatkozta a Népszabadság szerdai számában Martonyi János volt külügyminiszter, akit a lap egy esetlegesen felálló új kormányban akár a külügyminiszteri posztra is esélyes politikusnak nevezett. Megkerülve a választ arra, hogy Németh Zsolttal kell-e megküzdenie a külügyminiszteri posztért, Martonyi János azt mondta: a Fideszben nincsenek kiosztott tisztségek, csak feladatok.
2009.12.30. 09:15
 
 
Szilveszterkor szerencsét hoz a nőknek tűzoltó csókja
Aki tűzoltóval csókolózik szilveszterkor, annak szerencséje lesz az új évben - állítja Dobson Tibor, a Magyar Tűzoltó Szövetség szóvivője, aki maga is tűzoltó. A szakember az MTI-nek Szabó Károly: Flórián, a védőszent című tűzoltóhagyományokat feldolgozó könyvére hivatkozva elmondta: a XIX-XX. századi Franciaországban terjedt el először a színésznők körében az a hiedelem, hogy aki tűzoltóval vált csókot szilveszterkor, annak szerencséje lesz, például jó szerepeket kap a következő évben. A babona a két világháború közti Pesten is széles körben dívott.
2009.12.30. 08:15
 
 
Megszűnik az életbiztosítások adókedvezménye januártól
Januártól a megnyirbált életbiztosítási adókedvezmény is kikerül az szja-törvényből, ez elsősorban az alsó-középosztály öngondoskodását nehezíti, az állam pedig megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy a költségvetési hiányt nagyobb arányban fedezze belső forrásból - mondta Trunkó Barnabás, a Magyar Biztosítók Szövetségének főtitkára. Az adóhivatal honlapján nem szerepel adat arra nézve, hogy az életbiztosítások után mennyi személyi jövedelemadó (szja) kedvezményt vettek igénybe az érintettek. A sajtóban megszólaló szakértők 800 ezerre teszik a kedvezményt igénybe vevők számát, és 20 milliárd forintnyira a visszaigényelt összeget.
2009.12.30. 08:15
 
 
Forma-1: Ecclestone szerint Vettel az esélyesebb a vb-címre
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője szerint Sebastian Vettel esélyesebb a jövő évi világbajnokság megnyerésére, mint honfitársa, a három év szünet után visszatérő, ugyancsak német Michael Schumacher. "Jó előre megmondom, hogy szerintem Vettel lesz a világbajnok" - jelentette ki az F1 kereskedelmi jogait birtokló Ecclestone a Bild című lapnak nyilatkozva. A 22 éves Vettel négy futamgyőzelemmel a második helyen zárta az idei bajnokságot a Red Bull csapat tagjaként, s ugyanitt folytatja pályafutását. A hétszeres világbajnok Schumacher visszatérését múlt szerdán jelentették be, amint azt is, hogy a 2010-es szezonban a Brawn GP-ből alakult Mercedes GP pilótája lesz.
2009.12.30. 08:00
 
 
Jövőre drágább lesz a kőolaj és az üzemanyag
Az előrejelzések és a nemzetközi konszenzus szerint jövőre éves átlagban mintegy 15 százalékkal kerül többe a kőolaj hordónként az idei 68 dollárral szemben, emelkednek a késztermék árak is, Magyarországon pedig csak azért lesz drágább mintegy 10 forinttal a gázolaj és a benzin, mert januártól újabb jövedéki adóemelés lesz. Magyarország szempontjából további kérdés, hogyan alakul 2010-ben a dollár árfolyama. Az uralkodó nézet szerint, részben a növekvő amerikai költségvetési hiány miatt, inkább gyengébb lesz jövőre, semmint jelentősen erősödne.
2009.12.30. 07:15
 
 
Péntektől lép hatályba a módosított KRESZ
Pénteken lép hatályba a kormány által novemberben elfogadott KRESZ-módosítás, a közúti közlekedés szabályai több mint 60 ponton módosulnak - hívta fel a figyelmet a jogszabály módosítására keddi közleményében a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium. A módosítás egyebek között pontosítja a rendszámhasználat szabályait. A KRESZ eddig csupán azt írta elő, hogy a járműnek rendelkeznie kell hatósági jelzéssel. A továbbiakban kimondja azt is, hogy a rendszámot jól látható helyen és módon kell a járművön elhelyezni, meglétét és állapotát indulás előtt ellenőrizni kell.
2009.12.29. 21:45
 
 
H1N1: egy 30 éves kórházi dolgozó és egy idős férfi halt meg Szombathelyen
Egy harmincéves férfi, a Markusovszky Kórház dolgozója hunyt el kedden reggel a kórház intenzív osztályán - tájékoztatta Schneider Ferenc, a Markusovszky Kórház infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa az MTI-t. A főorvos tájékoztatása szerint kedden a kórházban meghalt egy 93 éves őriszentpéteri férfi is, akinek a szervezetében szintén kimutatták a H1N1-vírust.
2009.12.29. 21:30
 
Nielsen: a magyarok csaknem negyede aggódik munkahelye miatt
A magyarok 23 százaléka aggódik munkahelyének biztonsága miatt, miközben tavaly ilyenkor 16 százalék volt ez az arány - derül ki a Nielsen piackutató legfrissebb felméréséből. A piackutató 54 országban - köztük Magyarországon - végzett online felmérést, amelyben azt vizsgálta, mi jelenti a legnagyobb gondot a megkérdezetteknek a következő fél évben. A felmérésből kiderül, hogy 2009 őszén a munkahelyek biztonsága miatt aggódott a legtöbb magyar, a megkérdezettek 23 százaléka. Utána a gyerekek taníttatása, boldogulása, valamint az energiaárak növekedése következik 12-12 százalékkal.
2009.12.29. 21:30
 
Jégkorong Magyar Kupa: Dunaújváros-Újpest döntő lesz
A Dunaújváros lesz az Újpest ellenfele a jégkorong Magyar Kupa szerdai fináléjában, miután kedden saját közönsége előtt 3-1-re nyert a Miskolci Jegesmedvék ellen a második elődöntőben. Hamburger Hungária Magyar Kupa, elődöntő: Dunaújvárosi Acélbikák.Docler-Miskolci Jegesmedvék 3-1 (0-0, 0-0, 3-1). Gól: Tőkési (46.), MacSweyn (49.), Kiss (59.), illetve Petres (57.). Korábban: Újpest-FTC Trio Trend 6-0 (3-0, 1-0, 2-0). Gól: Kiricsenko (11., 16.), Dubek (14.), Borbás (31.), Sikorcin (41.), Németh (56.).
2009.12.29. 21:15
 
 
Az AC Milan orvosa szerint Beckham kiváló fizikai állapotban van
Kiváló fizikai állapotban van David Beckham az AC Milan labdarúgócsapatának orvosa szerint. "Legalább olyan olyan kiváló kondíciója van, mint amikor egy éve érkezett hozzánk. Az elmúlt hetekben volt egy kis problémája a lábával, de mára elmúlt a fájdalom" - mondta Massimo Manara a 34 éves középpályásról, aki kedden második edzésén vett részt az olasz együttesnél. Beckham a Los Angeles Galaxy futballistája, de amíg szünetel a tengerentúlon a bajnokság, addig - ahogy egy éve is - januártól az AC Milanban játszik kölcsönben az idény végéig.
2009.12.29. 21:00
 
 
A VTDSZSZ megállapodott a BKV-val a kollektív szerződésről
Megegyezett a BKV vezetőségével a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VTDSZSZ). Az érdekképviselet kedden újabb kompromisszumos ajánlatot tett, amelyet a cég vezetése elfogadott - közölte a tárgyalásokat követően Gulyás Attila, a szövetség elnöke az MTI-vel. A hétfői tárgyaláson az érdekképviselet már benyújtott egy kompromisszumos javaslatot, amely nem tartalmazta az osztott munkaidős foglalkoztatás kérdését, ezért a BKV nem írta alá a megállapodást. A VTDSZSZ kedden ezt a részt is beemelte a megállapodásba, ezért a BKV elfogadta a szakszervezeti szövetség ajánlatát - fejtette ki Gulyás.
2009.12.29. 20:45
 
 
Kezdődik az Oscar-jelölő procedúra Hollywoodban
Postázták az Oscar-jelölő szavazólapokat az Amerikai Filmakadémia (AMPAS) tagjainak, akiknek január 23-ig kell visszajuttatniuk a jelöléseiket. Az akadémia 5777 tagjának szavazatai alapján február 2-án hirdetik ki a legnagyobb tekintélyű filmdíjra jelöltek listáját. A jelöltekről aztán egy második körben szavaznak a tagok, és a procedúra végén, március 7-én ünnepélyes keretek között osztják ki a győzteseknek az Oscar-díjakat a hollywoodi Kodak Színházban. Mivel a legjobb film Oscarjára az idei filmtermés tíz alkotása jelölhető, a szakértők szerint nyíltabbá vált a verseny a korábbiaknál, amikor csupán öt jelölt juthatott az aranyozott szobor közelébe.
2009.12.29. 20:00
 
 
Gulyás József levélben fordult a kormányfőhöz a dossziétörvény ügyében
Levélben fordult kedden Bajnai Gordon kormányfőhöz Gulyás József független országgyűlési képviselő. Az MTI-hez eljuttatott dokumentum szerint a politikus a rendszerváltás előtt készült állambiztonsági iratok kezelését rendező dossziétörvény megalkotását sürgeti. A politikus 18 kérdést intézett a miniszterelnökhöz, ezekben - miután felidézi, hogy a dossziétörvénnyel kapcsolatos konzultáció, illetve a javaslat benyújtása is hónapok óta húzódik - többek között arra vár választ, hogy "a verbális elkötelezettség" hangoztatásán túl mit kíván tenni Bajnai az iratnyilvánosságért.
2009.12.29. 19:30
 
 
Tüzelő lesz az Ország Karácsonyfája
Feldarabolták az Ország Karácsonyfáját kedden a budapesti Kossuth téren. A tüzelőt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egy családnak juttatja el. A közel 3 tonnás fenyőfa a kiválasztott család éves tüzelőjeként szolgál majd, figyelembe véve az enyhe telet, s azt, hogy csak egy helyiséget kell fűteniük. Az anya hat gyermekét neveli egyedül egyszobás tököli albérletében, amelyet egy kályha melegít - mondta el Kozma Imre, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke kedden az MTI-nek. Hozzátette: évek óta támogatják a családot, napi kapcsolatban vannak. Az édesapa elhagyta gyermekeit, az édesanya dolgozik, de segítség nélkül nem tudnának megélni.
2009.12.29. 19:15
 
 
Elhunyt egy H1N1-vírussal fertőzött koraszülött Szegeden
Elhunyt egy H1N1-gyel fertőzött koraszülött csecsemő Szegeden - közölte a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja. Túri Sándor, a Gyermekklinika vezetője az MTI megkeresésére elmondta: a gyermek a 28. hétre született december 21-én, nagyon kis súllyal, 1200 grammal. Koraszülöttsége mellett nagyon fejletlen volt a tüdeje. Életéért egy héten át küzdöttek, már egy napos korában újra kellett éleszteni. Akkor lélegeztető gépre került, majd egy tüdőgyulladás is kialakult a szervezetében, ezért már nem sikerült megmenteni. A csecsemő hétfőn este hunyt el. Azt követően a levett torokváladékból mutatták ki a H1N1-vírus jelenlétét.
2009.12.29. 19:15
 
 
A GVH idén 5,832 milliárd forint bírságot szabott ki
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2009-ben összesen 5,832 milliárd forint összegű bírságot szabott ki 47 törvénysértés következtében. A GVH évértékelő közleményében az MTI-vel kedden közölte: a Gazdasági Versenyhivatal összességében sikeresnek értékelte 2009. évi munkáját, amely a nagyszámú versenyhivatali eljárásban és a versenypártoló, valamint a versenykultúra fejlesztő munka erősítésében is megmutatkozott. A versenyhivatal kiemelte: a 2009-ben kiszabott bírság jóval több a 2008-as esztendő hasonló időszakában összesen kirótt 716 millió forintnál, amelynek elsősorban az volt az oka, hogy megnőtt a jelentős bírsággal járó kartell ügyek, valamint a fogyasztók megtévesztése miatt kirótt bírságok száma.
2009.12.29. 19:00
 
 
Két afrikai elefánt érkezett a Nyíregyházi Állatparkba
Két fiatal afrikai elefántbika költözött a Nyíregyházi Állatpark új elefántházába. Az Izraelből érkezett, négy év körüli állatokkal együtt immár hat elefánttal büszkélkedhet a szabolcsi megyeszékhely állatkertje, bár a jövevények egyike csak néhány hónapig marad. A parkban jelenleg három nőstény ázsiai, valamint egy kétéves hím afrikai elefántborjú él, utóbbi augusztusban vesztette el édesanyját, a 14 évesen daganatos betegségben elpusztult Yokit. Az árván maradt, Jumaane névre hallgató elefánt gondozói attól tartottak, hogy a veszteség komolyabban megviseli az állatot, ezért igyekeztek a lehető leghamarabb társat találni neki.
2009.12.29. 18:45
 
 
Új foglalkoztatási támogatást vezet be a kormány
Új foglalkoztatási támogatási formát vezet be a kormány: mindenki, aki a válság időszakában vált munkanélkülivé, és akit képes lenne egy munkáltató foglalkoztatni, az - mintegy ösztönző támogatásként - "magával viheti" segélye és annak járulékai összegét - jelentette be Kiss Péter társadalompolitikai miniszter. Mint mondta, ez azt jelenti, hogy a segélye hátralévő idejére ezt az összeget a munkáltató érdekeltségének növelésére, havi elszámolásban utólagosan a Munkaerő-piaci Alap kifizeti. Véleménye szerint ezrek vehetik igénybe ezt a támogatási formát. Példaként említette, hogy ha valaki a munkanélküli segélye harmadik hónapjában el tud helyezkedni, akkor következő hat hónap járulékát és annak vonzatait magával viheti az új munkahelyére.
2009.12.29. 18:15
 
Az orvosok egyelőre 9 tűt a brazil kisfiú testében hagynak
A brazil kisfiú testében talált 31 varrótűből kilencet egyelőre nem távolítanak el a brazil orvosok, mivel azok nem veszélyeztetik az életét. A kétéves gyermek orvosa kedden jelentette be, hogy a gyermek testében maradt tűk olyan aprók, hogy nem jelentenek komoly veszélyt. Azt azonban nem zárta ki, hogy később azokat is kioperálják. A kisfiút tíz nap alatt háromszor műtötték, utoljára hétfőn, amikor a nyakából távolítottak el négy tűt. A múlt héten 14 tűtől szabadították meg, amelyek a beleibe, a májába és a hólyagjába fúródtak. Korábban a szíve közeléből és a tüdejéből vettek ki négy varrótűt. A rendőrség a gyerek mostohaapját, Roberto Carlos Magalhaest és szeretőjét vádolja gyilkossági kísérlettel, bár vádemelés még nem történt.
2009.12.29. 18:00
 
 
Elhunyt Lehotka Gábor orgonaművész
Elhunyt Lehotka Gábor orgonaművész, zeneszerző, orgonaszakértő, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem nyugalmazott tanszékvezetője és egyetemi tanára. Testvérének közlése szerint a Liszt-díjas művészt kedden, 71 éves korában, hosszan tartó betegség után, a váci Jávorszki Ödön Kórházban érte a halál.
2009.12.29. 17:45
 
Románia 2030-ig megépíti második atomerőművét
Románia 2030-ig megépíti második atomerőművét - a jövő évi költségvetési törvényben foglaltak szerint. A dokumentum az új létesítmény helyét továbbra sem jelöli ki. A tervezet szerint a román nukleáris ágazat fejlesztése új atomerőművi kapacitások kiépítését teszi szükségessé: így a cernavodai atomerőműben két új, egyenként legalább 700 megawattos reaktor megépítését 2015-ig, és legalább még egy, ezer megawattos atomerőmű létesítését 2030-ig. A cernavodai atomerőmű jelenleg két 700-700 megawattos reaktorral üzemel, Románia áramfogyasztásának mintegy 18 százalékát állítja elő. Korábbi hírek szerint négy erdélyi város közül választják ki Románia második atomerőművének helyszínét.
2009.12.29. 17:30
 
 
A kormányszóvivő szerint jövőre látszani fog az áldozatvállalás eredménye
A kormányszóvivő szerint nehéz év volt az idei, de jövőre sem lesz sokkal könnyebb, viszont látszani fog az áldozatvállalás eredménye. Szollár Domokos a tájékoztatón a legfontosabb változásnak szja csökkenését nevezte. Az alsó adókulcs 17%-ra, a felső pedig 32-re csökken. Emlékeztetett arra: az alsó sávhatár ötmillió forintra emelkedik, így 10-ből 9 ember jövedelme a legalacsonyabb kulcs alá fog tartozni jövőre, és az átlag körül kereső magyar munkavállaló hat heti fizetéssel többet vihet haza. Mint mondta, a vállalkozások munkavállalók után fizetendő járuléka öt százalékponttal csökken, a tételes egészségügyi hozzájárulás és a kisadók eltörlésével pedig könnyebbé válik a munkahelyek megőrzése és újak teremtése.
2009.12.29. 17:30
 
Jégkorong Magyar Kupa: simán nyert, ezzel döntős az Újpest
Elsőként az Újpest jutott be a jégkorong Magyar Kupa szerdai fináléjába, miután simán, 6-0-ra nyert az FTC ellen a keddi dunaújvárosi elődöntőben. Eredmény: Hamburger Hungária MK, 1. elődöntő: Újpest - FTC Trio Trend 6-0 (3-0, 1-0, 2-0). A helyi rendőrök és a szervezők nagyon készültek, hiszen két napja, a Winter Classic nyitottpályás mérkőzésre több ferencvárosi szurkolót nem engedtek be a budapesti Kisstadionba, és ezt az FTC néhány fórumon szóvá tette. Ráadásul közismert a két tábor ellenségeskedése. A dunaújvárosi rendezők tájékoztatása szerint a lefújásig sem a csarnokban, sem annak környékén, sem pedig a városban nem volt rendbontás.
2009.12.29. 17:15
 
 
Ahmadinezsád Izraelt és az amerikaiakat vádolja a tüntetésekért
Az iráni elnök szerint Izrael és az amerikaiak felelősek a vasárnapi kormányellenes tüntetésekért. Mahmúd Ahmadinezsád kedden kijelentette: "Az iráni nemzet számos ilyen maskarádot látott már. Ezeknek a forgatókönyvét a cionisták (izraeliek) és az amerikaiak írták". Az IRNA iráni hírügynökség által idézett államfő szerint ők is az egyedüli nézői ennek a "hányingerkeltő" látványnak. Az iráni elnök hozzátette: csalódni fognak ennek az előadásnak a kitervelői és azok is, akik részt vettek benne. Ahmadinezsád most fűzött megjegyzést először a hét végén Teheránban és több vidéki városban kirobbant tiltakozó akciókhoz, amelyekben a hivatalos adatok szerint nyolcan életüket vesztették.
2009.12.29. 17:15
 
 
Eurószázezreket kap az MLSZ az UEFA-tól az átlátható gazdálkodása miatt
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) multidimenziós könyvelést vezetett be átlátható gazdálkodása érdekében, ezzel pályázott és nyert eurószázezreket az európai szövetségtől (UEFA). Az MLSZ keddi tájékoztatása szerint az első 100 ezer eurós támogatás májusban érkezik, a másodikat egy-két hónappal később utalják. Az UEFA folyamatosan figyeli az általa támogatott rendszerek működését, a különféle fejlesztéseket, s ennek megfelelően utalja majd az erre szánt, összesen 400 ezerből a 100 ezer eurós részleteket.
2009.12.29. 16:15
 
 
159 leszármazottját ajándékozta meg egy 90 éves ükmama
14 gyerekének, 85 unokájának, 40 dédunokájának és 20 ükunokájának vett ajándékot az idei karácsonyra egy 90 éves ükmama Nagy-Britanniában. A tolószékbe kényszerülő nő egy lánya segítségével járta az idén is a boltokat és egyenként kis értékben, de végül összesen mégis 800 fontért - negyedmillió forintért - vett karácsonyi ajándékot 159 leszármazottjának és azok hozzátartozóinak. A portékatúra York városában zajlott, két hónapig tartott, októberben volt a start - adta hírül a Daily Mail című brit lap. Gyerekei közül a legifjabb 49 éves, a legidősebb 72. Összesen 5 fiút és 10 lányt hozott a világra, de egyikük már nem él.
2009.12.29. 16:15
 
 
Van még hely a hajléktalanszállókon
Van még hely a hajléktalanszállókon, ám a férőhelyek feltöltöttsége országosan 90-95 százalékos. A Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, eddig a pénzhiány nem volt az akadálya annak, hogy az érintetteknek a szolgáltatásokat biztosítani tudják. Korózs Lajos elmondta, néhány vidéki városban a szállók 100 százalék feletti kihasználtsággal működnek, de mindenhol meg tudták oldani az ellátást, és ezért plusztámogatást is kapnak az intézmények. Közölte, Budapesten az országos átlagnak megfelelő, 90-95 százalék körüli a férőhelyek kihasználtsága.
2009.12.29. 16:15
 
 
Fidesz: a kormány a következő évet is megnehezíti az áremelésekkel
A Fidesz szerint a kormány az embereknek nem csak az idei évét rontja el az áremelésekkel és a megszorításokkal, hanem megnehezíti a következő esztendőt is. Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője úgy fogalmazott: csőstül jön a baj, hiszen a családoknak egyszerre emelkednek a kiadásai és csökkennek a bevételei, ami drámai hatással járhat. Mint hozzátette, a kormány "csapdába csalta" a lakosságot a közlekedés területén, hiszen azzal egy időben emeli a benzin és az autópálya-matrica árát, hogy több helyen megszünteti a vasúti személyszállítást. Az ellenzéki képviselő szerint az év eleji benzináremelés ráadásul megelőzhető lett volna, ha a kormány időben kezdeményezte volna az uniós jövedéki szabályok alól való felmentést.
2009.12.29. 15:00
 
 
A Magosz újabb feljelentést tett Benedek Fülöp ellen
Okirathamisítás miatt büntető feljelentést tett kedden Benedek Fülöp, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. leköszönő vezérigazgató-helyettese ellen a Magosz; a szervezet a nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt vezető azonnali leváltását követeli a pénzügyminisztertől. Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója a Központi Nyomozó Főügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatón kifejtette: Benedek Fülöp 2008. február 28-án azzal követett el bűncselekményt, hogy Gráf József agrárminiszter egyetértő nyilatkozata nélkül, jogosulatlanul adott meghatalmazást egy vadásztársaság alakulóülésére.
2009.12.29. 14:15
 
 
Nőtt a mobilinternezők száma novemberben
A három magyarországi szolgáltató mobilinternet-előfizetéseinek száma novemberben 865 ezerre emelkedett az októberi 803 ezerről, ezen belül az aktív kártyák száma 666 ezerre nőtt az előző havi 627 ezerről - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) kedden az MTI-vel. Az NHH által közzétett mobilinternet gyorsjelentés szerint az év első tízenegy hónapjában 371 ezerrel bővült az előfizetők száma. Az összes előfizetőt tekintve a T-Mobile piaci részesedése az októberi 46,70 százalékról 46,39 százalékra, a Vodafoné pedig 26,61 százalékról 25,57 százalékra csökkent, míg a Pannoné 26,69 százalékról 28,04 százalékra emelkedett.
2009.12.29. 13:45
 
 
Már csak Dombrád és Tokaj közt van készültség a Tiszán
Már csak Dombrád és Tokaj között van elsőfokú árvízvédelmi készültség a Tiszán levonuló árhullám miatt - közölte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője kedden. Bodnár Gáspár tájékoztatása szerint a Záhony feletti szakaszokon az apadás folyamatos, Tiszabecsnél a vasárnapi esőzés óta négy métert csökkent a folyó vízszintje. A kedvező hidrológiai helyzet hatására kedden délelőtt megszüntették az árvízvédelmi készültséget a Tisza Vásárosnamény és Záhony közötti szakaszán. Dombrád és Tokaj között viszont árad a Tisza, készültséget csak ezen a 81 kilométeres szakaszon tartanak fenn.
2009.12.29. 13:15
 
 
A kőolajszállítás díjának 30 százalékos emelését érte el Ukrajna
Oroszország elfogadta az Ukrajnán keresztül zajló kőolajszállítás díjának 30 százalékos emelését - közölte az ukrán Naftogaz szóvivője kedden Kijevben. A mostani megállapodás szerint az ukrán területen keresztül szállított orosz olaj mennyisége nem lesz kevesebb jövőre, mint 2009-ben volt. A Barátság olajvezetéken nem kevesebb mint 15 millió tonna olajat szállítanak majd. Az orosz kormány kedden tájékoztatta az Európai Bizottságot arról, hogy már nincs veszélyben az Európába Ukrajnán keresztül zajló kőolajszállítás - közölték Brüsszelben.
2009.12.29. 13:00
 
 
WHO: 2011 előtt nem fékezhető meg a H1N1 vírus okozta világjárvány
Túl korai még győzelmet hirdetni a H1N1 vírus elleni küzdelemben, ezt a világjárványt 2011 előtt nem lesz lehetséges megfékezni - közölte a Le Temps című svájci napilapban kedden megjelent interjúban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) vezérigazgatója. "Azt gondolom, hogy óvatosnak kell lennünk, és figyelnünk kell a világjárvány alakulására a következő 6-12 hónapban, mielőtt azt mondhatnánk, hogy győztünk" - mondta a genfi lapnak Margaret Chan. A H1N1 vírus több mint 200 országra terjedt ki, a laboratóriumok által megerősített halálesetek száma csaknem elérte a 12 ezret, de még legalább két évre van szükség a halálesetek pontos számának megállapításához - mondta a WHO vezérigazgatója.
2009.12.29. 12:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884[1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista