2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Újra Budapesten a Depeche Mode
Fél év elteltével ismét Budapesten lép fel napjaink egyik legnépszerűbb popcsapata, a Depeche Mode; a brit trió a tavaly nyári stadionkoncert után hétfőn a Papp László Budapest Sportarénában zenél. "A tavalyi koncerten játszott műsor várhatóan változni fog, a hétfői koncerten inkább egy best of programra lehet számítani" - mondta Márkus Éva, a szervező Live Nation Hungary Kft. marketing- és kommunikációs igazgatója. A brit csapat a Tour of the Universe elnevezésű téli arénaturnéja egyik állomásaként érinti a magyar fővárost. A Depeche Mode a tavaly nyári stadionturnéhoz képest színpadképét is megváltoztatta.
2010.01.08. 16:15
 
 
Egy Fidesz-testület elé sem került közmédiumok összevonásáról szóló terv
A Fidesz egyetlen illetékes döntéshozó testülete elé sem került "még csak hasonló anyag vagy terv sem", mely szerint a Fidesz kormányon megszüntetné az MTI-t, összevonná a Magyar Televíziót, a Duna Televíziót és a Magyar Rádiót - jelentette ki Szijjártó Péter. A Fidesz elnöki stábjának vezetője a párt elnökségi ülésének szünetében tartott siófoki sajtótájékoztatón az MTI kérdésére, hogy milyen tervei vannak a Fidesznek a közmédiumokkal, illetve milyen jövőt szán a párt az MTI-nek, úgy reagált: "az elmúlt napokban megjelent hírek kapcsán én úgy látom, hogy néhány médium hirdetett egy versenyt maguk között, és ennek a versenynek a célkitűzése valahogy úgy szólhat, hogy ki tud nagyobb hülyeséget írni a Fideszről".
2010.01.08. 15:45
 
 
Amerika Elvis-kiállításokkal emlékezik a "Királyra"
A Los Angeles-i Grammy Múzeum és a washingtoni National Portrait Gallery is kiállítással emlékezik a hetvenöt évvel ezelőtt született Elvis Presleyre. Az Egyesült Államok nyugati partján fekvő múzeum többek között a Királyként emlegetett zenész 1957-es Harley Davidson motorjával, az énekest cézárként ábrázoló mellszoborral, Elvis gyémánttal és arannyal kirakott övével csábítja az érdeklődőket. A kiállítás március 28-ig várja a rajongókat, a tárlaton Alfred Wertheimer riporternek a néhai sztárt ábrázoló több mint hatvan képét is bemutatják. Wertheimer volt az, aki 21 évesen felfedezte a zenészt.
2010.01.08. 15:15
 
 
Vieira aláírt a Manchester Cityhez
A csütörtöki híreknek megfelelően Patrick Vieira pénteken a Manchester City labdarúgócsapatához szerződött. A megállapodás fél évre szól, mely további egy évvel meghosszabbítható. A 33 éves világ- és Európa-bajnok francia középpályás az Internazionalétól szerződött a szigetországi együtteshez, amelynél korábbi trénere, Roberto Mancini vezetőedző szorgalmazta érkezését. "Patrick világklasszis középpályás, aki mindig győzelemre törekszik. Tökéletesen beleillik majd ebbe a csapatba" - nyilatkozta Mancini.
2010.01.08. 14:45
 
 
Bűnsegédként elkövetett hűtlen kezelés a gyanú Horváth Éva ellen
Bűnsegédként elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítja a rendőrség H. Évát - közölte a BRFK . Hagyó Miklós korábbi szocialista főpolgármester-helyettes volt szóvivőjét reggel állították elő a rendőrök és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség gyanúja szerint a volt szóvivő 2008. február 1. és 2009. szeptember 18. között úgy vett fel a BKV-tól összesen 24 millió forint munkabért, prémiumot és jutalmat, hogy azért ténylegesen nem végzett munkát. Az MTI Horváth Éva ügyvédjétől, Gábor Lászlótól úgy értesült, hogy ügyfele nem tett vallomást, de egy-két héten belül vallomást tesz, mert - mint a védő fogalmazott - nincs takargatni valója.
2010.01.08. 14:30
 
 
Benzintender: határozatképtelen volt a rendészeti bizottság ülése
Határozatképtelen volt az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának a benzintender ügyében összehívott pénteki ülése, mivel azon a szocialista képviselők nem jelentek meg. A testület fideszes elnöke, Lázár János közölte, a rendkívüli ülésen új közbeszerzési eljárás kiírására tettek volna javaslatot, de mivel ez nem sikerült, néhány napon belül újabb ülést hív össze az ügyben. A bizottsági elnök az ülés előtti sajtótájékoztatóján azt mondta, azért kezdeményezték az ülést, hogy kiderüljön, a magyar kormány miért volt részrehajló a közbeszerzési kiírásánál, miért kedvezett az osztrák államnak és az OMV-nek, milyen háttéralkuk köttettek, és milyen speciális ajánlatokat tett a cég.
2010.01.08. 13:45
 
 
14 vonalon vannak fennakadások a buszközlekedésben
Továbbra is fennakadások vannak a BKV-buszok közlekedésében a fővárosban; pénteken kora délután 14 vonalon késtek a járatok - közölte a BKV. Késésekre kell számítani például a 7-es, a 7E, a 173-as, a 8-as, a 16-16A-116-os, a 20E és a 23-as buszok közlekedésében, de jelentős csúszások nincsenek, általában 5-10 perccel nőtt a járművek követési távolsága a menetrendben jelzetthez képest. Ritkábban jár még a 68-as, a 90-90A, a 114-es, a 148-as, a 151-es, a 194-199-es és a 240E busz, de e járatoknál is csak pár percesre tehető a menetrendtől való eltérés.
2010.01.08. 13:45
 
 
10 százalékos munkanélküliség az eurózónában novemberben
Az eurózónában 10 százalékra nőtt a munkanélküliség novemberben, először került erre a szintre a valutaunió 1999. évi létrehozása óta - közölte az Eurostat, az Európai Unió statisztikai hivatala pénteken. A novemberi munkanélküliség 0,1 százalékponttal haladta meg az októberit. A 16 országot tömörítő euróövezeten belül Spanyolországban volt a legmagasabb a novemberi munkanélküliség, 19,4 százalékos, Hollandiában pedig a legalacsonyabb, 3,9 százalékos. A 27 tagú Európai Unióban a novemberi munkanélküliség szintén 0,1 százalékponttal 9,5 százalékra emelkedett.
2010.01.08. 13:30
 
 
Továbbra sincs megállapodás a BKV-nál
Továbbra sincs megállapodás a BKV menedzsmentje és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről és a sztrájk idején nyújtandó elégséges szolgáltatásról - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten. A szóvivő azt mondta: a pénteki tárgyaláson a BKV menedzsmentjének "egy helyben toporgása" miatt nem sikerült megállapodni. Mint hozzátette, a cég vezetése december óta nem mozdult el álláspontjáról, pedig a szakszervezetek többször is kompromisszumos ajánlatot tettek. A szóvivő közölte: mivel nem látszik megegyezés, megkezdték a keddre meghirdetett sztrájk előkészületeit.
2010.01.08. 13:30
 
 
Elhunyt Barcs Sándor, az MTI volt vezérigazgatója
Elhunyt csütörtökön Barcs Sándor újságíró, a Magyar Távirati Iroda (MTI) volt vezérigazgatója - tájékoztatta a család az MTI-t pénteken. Temetéséről később intézkednek. Barcs Sándor 1912. november 10-én született Szegeden, 1929-től jelentek meg írásai a Nemzeti Sportban, amelynek 1933-1938 között a rovatvezetője volt. 1939-1944 között az Újság című lap munkatársaként dolgozott. 1950-től harminc éven át az MTI vezérigazgatója volt államtitkári rangban. 1959-1975 és 1980-1989 között az akkori államfői testület, az Elnöki Tanács tagja is volt. 1947-től 1990-ig országgyűlési képviselő. 1981-ben vonult nyugdíjba.
2010.01.08. 13:15
 
 
Brüsszel magyarázatot kér Szlovákiától a félresikerült biztonsági teszt miatt
Levélben fordult a szlovák kormányhoz az Európai Bizottság, magyarázatot kérve a múlt hét végi félresikerült biztonsági tesztre, amely miatt a poprádi repülőtéren robbanóanyag került az egyik utasszállító repülőgép fedélzetére. Mint a brüsszeli bizottság szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján közölte, az uniós szervek is szeretnék tudni, mi történt pontosan. Az uniós végrehajtó szerv csak azt követően alakítja álláspontját ebben az ügyben, miután a szlovák válasz megérkezik Brüsszelbe.
2010.01.08. 13:15
 
Bio-laptopokkal rukkolt elő a Sony
Környezetbarát mini-laptopokkal rukkolt elő a Sony. A tokiói székhelyű multinacionális vállalat a laptopot a Las Vegas-i szórakoztatóelektronikai vásáron (CES) mutatta be. A készülék olyan műanyagból készült, melyet 20 százalékban újrafeldolgozott CD-lemezekből állítottak elő, s gép házhozszállítása is környezetkímélő: az újrafelhasználható dobozok műanyag palackokból készültek."A Vaio W sorozat olyan zöld, hogy még kinyomtatott használati útmutatója sincs" - mondta a bemutatón Stan Glasgow. A Sony elnöke kijelentette: a társaság azon dolgozik, hogy csökkentse termékei energiaigényét és üzemei üvegházgáz-kibocsátását.
2010.01.08. 12:45
 
 
Helyreállt a rend Ferihegy 2/A-n
Helyreállt a rend Ferihegy 2/A indulási szintjén, az utasokat visszaengedték a péntek délelőtt kiürített tranzitba - közölte a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság szóvivője. Egy belga utas az utasbiztonsági ellenőrzést megkerülve jutott be a tranzitba és érvényes beszállókártyával a repülőgép fedélzetére. Ezért értesítették a fogadó országot is az eseményről. Az elsődleges vizsgálat szerint az utasbiztonsági ellenőrzésnél személyi mulasztás történt. Arra a kérdésre a szóvivő egyelőre nem tudott válaszolni, hova repült a belga utas, és hogyan derült ki az, hogy nem vizsgálták át utasbiztonsági szempontból.
2010.01.08. 12:45
 
 
Meghalt a Balaton utcai baleset egyik sérültje
Robbanás történt péntekre virradóra a főváros V. kerületében, egy Balaton utcai lakásban, az ott lakó 80 év körüli férfi olyan súlyosan megégett, hogy a kórházban életét vesztette, többen könnyebben megsérültek. Az életveszélyessé vált épületből 86 embert költöztettek ki, a rendőrség az útszakaszt teljesen lezárta. Demszky Gábor főpolgármester a helyszínen azt mondta: feltehetőleg egy szivárgó gázpalack okozta a robbanást a Balaton utca 12. szám alatti ház legfelső szintjének középső lakásában. A kár több száz millió forint, a legfelső emeletet újra kell építeni, míg az alsóbb szintekre várhatóan a jövő héten visszaköltözhetnek a lakók.
2010.01.08. 12:00
 
 
Mégsem volt tettestársa Natascha Kampusch elrablójának
Kizárható, hogy lett volna tettestársa Natascha Kampusch elrablójának - állapította meg a bécsi főügyészség egy pénteken ismertetett felülvizsgálati jelentésében. A vizsgálat nem erősítette meg a feltételezést, hogy a tettes ismerőse, a tavaly gyanúba keveredett Ernst H. tudott volna a lány elrablásáról vagy hogy részt vett volna benne. Emellett a tettes házában talált DNS-nyomok sem utalnak arra, hogy lett volna cinkosa. Wolfgang Priklopil 1998-ban rabolta el az akkor tízéves lányt és nyolc és fél éven át tartotta fogva a házában. Priklopil öngyilkosságot követett el, amikor a lány megszökött.
2010.01.08. 11:15
 
 
Mínusz 21 fokra ébredt pénteken Nagy-Britannia
Évtizedek óta nem mért, mínusz 21 fokos fagyra ébredt pénteken Nagy-Britannia. A rendkívüli hidegben most már korlátozni kell a földgázellátást. A légi közlekedés továbbra is akadozik, és ismét töröltek budapesti járatot a brit fővárosból. A brit meteorológia péntek reggeli adatai szerint a hőmérsékleti mélypont mínusz 21,6 fok volt az északnyugati országrészben, de délen is mínusz 10-15 fokos hajnali fagyokat mértek. A National Grid, a nagybani országos energiaelosztó cég péntektől leállította a földgázszállítást több olyan iparvállalatnak és erőműnek, amelyek más forrásból, például szénből is fedezni tudják energiaigényüket.
2010.01.08. 11:15
 
 
Közlekedési káosz Pozsonyban a fuvarozók tiltakozása miatt
Káosz alakult ki a pozsonyi közlekedésben, miután pénteken reggel az elektronikus útdíj ellen tiltakozó fuvarosok tucatjai járműveikkel szinte teljesen eltorlaszolták a szlovák fővárosba vezető egyik legfontosabb útvonalat, a Rozsnyói utcát. A helyzetet a reggel óta tartó sűrű havazás nehezíti. A Rozsnyói utca része annak a tranzit útvonalnak, amelyen keresztül az autósok a nagyszombati (Trnava) autópályáról a Brünn (Brno) felé vezető autópályára juthatnak ki. Ugyancsak a Rozsnyói utcán juthatnak ki Pozsonyból a Nagyszombatba, Trencsénbe, Zsolnára igyekvő autósok. Tekintettel az utolsó e heti munkanapra a pozsonyi autóforgalom egyre nagyobb.
2010.01.08. 11:00
 
 
Megegyezhetnek az EU-országok az adócsalás elleni intézkedésekről
Jó esély mutatkozik arra, hogy az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei a tíz nap múlva esedékes havi találkozójukon megállapodnak az adócsalás visszaszorítására beterjesztett javaslatokról - írta pénteken megjelent legfrissebb számában a European Voice brüsszeli hetilap. A lap uniós diplomatákat idézve közli, hogy a csomag részét képezik egyebek között a tagországok adóhatóságai közötti együttműködésről és ezzel összefüggésben a banktitok megszüntetéséről, illetve a tagállamok közti kölcsönös segítségnyújtásról, továbbá a kamatjövedelem adójának kikerülésével kapcsolatos kiskapuk bezárásáról szóló javaslatok.
2010.01.08. 10:15
 
 
Bernie Ecclestone is érdeklődik a Saab iránt
Az ajánlattételi határidő lejárta előtt alig néhány órával beszállt a Saab autógyár megszerzéséért indult versenybe Bernie Ecclestone - jelentette pénteken a BBC. A Forma-1 kereskedelmi jogainak tulajdonosa csütörtökön késő este, a Genii Capital luxemburgi befektetési társasággal közösen tett ajánlatot a svéd autógyárra, amelyet a tulajdonos amerikai General Motors (GM) szándékai szerint felszámolnak, vagy eladnak, ha akad megfelelő vevő. Csütörtökön reggel Edward Whitacre, a GM elnök-vezérigazgatója még úgy nyilatkozott, hogy nem lát több reményt a Saab megmentésére, mert egyetlen érdeklődő sem terjesztett elő finanszírozható tervet.
2010.01.08. 10:15
 
 
Kevesen léptek vissza az állami nyugdíjrendszerbe
Tavaly év végéig jelezhették azok a magánnyugdíjpénztári tagok, akik 2008. december 31-ig 52. életévüket betöltötték, hogy inkább visszalépnének az állami rendszerbe; a Napi Gazdaságban pénteken megjelent cikk szerint a jogosultak fele sem élt a lehetőséggel, ám az adatok még változhatnak. Az újra megnyitott lehetőséggel a 2009. július 9-ét megelőzően tb-öregségi nyugellátásban már részesültek is élhettek, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete szeptember végén tértivevényes levélben értesítette az érintetteket.
2010.01.08. 10:00
 
 
Hét százalékkal csökkent az ipari termelés novemberben
Az ipari termelés 7 százalékkal csökkent 2009 novemberében az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes adatok alapján pénteken. Munkanaptényezővel korrigálva 9,3 százalékkal esett az ipari kibocsátás 2008 novemberéhez viszonyítva. Az ipari termelés 2009 első tizenegy hónapjában 19,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. Mind a kiigazított, mind pedig a nyers tizenkét havi adat az ipari termelés visszaesésének lassulását mutatja, és egyformán a legkisebb csökkenés a egész tavalyi évet jellemző lejtmenetben.
2010.01.08. 09:45
 
 
Az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője bekéreti a kongói nagykövetet
Catherine Ashton, az EU új kül- és biztonságpolitikai főképviselője a jövő hét elején magához kéreti a Kongói Demokratikus Köztársaság EU-nagykövetét, és "nagyon erős hangú üzenetet ad át neki", miután Kinshasában nemkívánatos személynek nyilvánították az afrikai rezsimet bíráló Karel De Guchtöt, a humanitárius segítségnyújtásért felelős EU-biztost. Az EU-biztos - korábbi belga külügyminiszter - tavaly december 16-án azt mondta az Európai Parlament (EP) strasbourgi ülésén, hogy az unió évente több tízmillió eurót pumpál Kongóba, de az ottani politikai színtéren nincs megfelelő partner ahhoz, hogy a pénzt hatékonyan használják fel.
2010.01.08. 09:45
 
 
Guardiola (FC Barcelona) a legjobb vezetőedző 2009-ben
Az FC Barcelonával hat trófeát begyűjtött Josep Guardiola lett 2009 legjobb vezetőedzője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán. A fiatal szakember irányításával a katalán együttes megnyerte a spanyol bajnokságot, a Király Kupát, a spanyol Szuperkupát, a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot. Mögötte Sir Alex Ferguson, a BL-döntős Manchester United trénere lett a második, Jose Mourinho, az Internazionale mestere pedig a harmadik.
2010.01.08. 09:30
 
 
A meghallgatások zavarására készülnek az EP-alkalmazottak az uniós bérvita miatt
Arra készülnek az Európai Parlament bérvita miatt elégedetlen alkalmazottai, hogy a jövő héten fennakadásokat okoznak az új Európai Bizottság tagjainak brüsszeli EP-bizottsági meghallgatásán - értesült a European Voice című brüsszeli lap, amely pénteken utcára került legfrissebb számában közölte ezt. A testület hétfőn kezdi a 26 jelölt meghallgatását, amely egész héten át folytatódik Brüsszelben, majd a következő hét elején Strasbourgban, a parlament plenáris ülése alatt is. A parlamenti alkalmazottakat is képviselő szakszervezetek már döntöttek arról, hogy késleltetik az első két meghallgatást, azaz Janusz Lewandowski leendő költségvetési és Catherine Ashton külügyi biztosét hétfő délután.
2010.01.08. 09:30
 
 
Harminc vonalon késnek a fővárosi buszok
Harminc fővárosi busz vonalán kell késésre számítani a BKV péntek reggel hat órai adatai szerint, a legtöbb érintett járatnál a követési idő a duplája a menetrendben szereplőnek. A 7-es buszok például 10 helyett 20 percenként járnak. Késés tapasztalható többek között a 16-os, a 23-as, 33-as, 33E, 45, 53, 67, 84E, 89E, 85E, 103, 112, 123, 136E vonalon. A 184-es, 194-es, 200E és 282-es buszok is ritkábban járnak a szokottnál.
2010.01.08. 09:00
 
 
Lendvai: a felelet és felelősség az MSZP kampányának mottója
Az MSZP a "felelet és felelősség" mottójával vág neki a 2010-es országgyűlési választási kampánynak. Lendvai Ildikó az MTI-nek adott interjújában arról is beszélt, hogy az első fordulóig pártokkal nem kötnek választási szövetséget. A szocialisták kampányvállalásai között szerepel a nyugdíjkorrekció folytatása, a közszolgáltatási magatartási kódex, a munka megbecsülését szolgáló adópolitika. Lendvai Ildikó megerősítette: a párt vállalásait a szocialista miniszterelnök-jelölt programja tartalmazza majd, és készül az egyes szakterületek 2010-14 közötti kormányzati teendőinek összefoglalója, amely a kongresszuson elfogadott, a párt jövőképét vázoló programon alapul.
2010.01.08. 09:00
 
 
A férfifűző lesz az új divat Ausztráliában
Divatba jött az ausztrál férfiak körében a fűző. A póló alatt megbújó, sztreccsanyagból készült szoros ruhadarab elrejti a zsírpárnácskákat és az úszógumikat, valamint lapos hasat biztosít. Lisa Tarei, egy sydneyi férfiruhaüzlet tulajdonosa is forgalmazza a manapság népszerű korzettet. Elmondása szerint elsősorban a melltájékon elhízott és a sörhasú férfiak vásárolják az új terméket.
2010.01.08. 07:45
 
 
Robbanás után tűz ütött ki egy belvárosi lakóházban
Robbanás történt, majd tűz ütött ki Budapesten egy ötemeletes belvárosi lakóházban péntekre virradó éjjel, a lakók közül négyen sérültek meg, közülük az egyik állapota válságos. A tűzoltók az épületet kiürítették, s oda a lakók nem is térhetnek vissza, mert életveszélyes - mondta az MTI-nek Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője. Elmondta: a Balaton utcai ház legfelső szintjének egyik lakásában ismeretlen okból robbanás történt, majd tűz ütött ki. Az égő lakásból egy idős férfit válságos állapotban hoztak ki a tűzoltók, a férfi teljes testfelületén súlyos égési sérüléseket szenvedett, és füstmérgezést kapott.
2010.01.08. 07:15
 
 
Obama személyes felelősséget vállalt a biztonsági kudarcért
Barack Obama amerikai elnök személyes felelősséget vállalt csütörtökön azért a biztonsági kudarcért, amely nyomán egy merénylő karácsonykor felszállhatott egy amerikai utasszállító repülőgépre. "A felelősség végső soron az enyém" - szögezte le, és azonnali lépéseket ígért a biztonsági hézagok megszüntetésére, a hírszerzési értesülések hatékonyabb kezelésére. Elődje, George Bush politikáját közvetve elutasítva ugyanakkor kijelentette: soha nem fog ostromhangulatot teremteni, s miközben fokozza a védelmet az al-Kaidával szemben, nem fogja feláldozni a nyitott társadalmat a terrorista fenyegetés elhárítására hivatkozva.
2010.01.08. 07:15
 
Lakásokat pusztított a Kilauea vulkán
A hawaii Nagy Szigeten, a Kilauea vulkáni területen már 28 éve zajlik folyamatosan a lávaöntő vulkáni működés. Most ismét az egykori Kalapana térségében folyik a láva, és ismét lakóházakat veszélyeztet. A láva már elöntötte a 130-as és 137-es autóutat, amelyen korábban a turisták százai egy remek kilátóhelyre (innen pazar kilátás nyílt arra a pontra, ahol a láva a tengerbe folyik) jutottak.
2010.01.08. 00:00
 
 
A Fidesz nem szándékozik megszüntetni az MTI-t
A Fidesz nem szándékozik megszüntetni a Magyar Távirati Irodát - közölte Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője az Index ezzel kapcsolatos hírére reagálva. Az ellenzéki párt helyettes szóvivője közleményben azt írta: "az Index ismét rossz informátort választott. A Fidesz nem szándékozik megszüntetni a Magyar Távirati Irodát". Az Index hírportálon csütörtökön megjelent cikk szerint a Fidesz vezérkarában egyetértés alakult ki egy kisebb létszámmal működő állami médiaholding kialakításának terve körül. A cikkben az áll, hogy a fideszes tervek szerint még az idén megszűnne a részvénytársasági formában működő MTI, amely fölött a tulajdonosi jogokat az Országgyűlés gyakorolja.
2010.01.07. 21:30
 
 
Felmondott a BKV az informatikai igazgatónak
Rendkívüli felmondással megszüntette a BKV Zrt. Fuzik Zsolt Béla informatikai igazgató munkaviszonyát. A menesztett igazgató büntetőeljárása miatt egy hónapja szökésben van. A tájékoztatás szerint az informatikai igazgató utoljára december 4-én jelent meg a munkahelyén. Távollétét nem igazolta, a többszöri megkeresésekre nem reagált. A BKV Zrt. közleménye szerint a rendkívüli felmondás miatt a menesztett informatikai igazgató végkielégítésre nem jogosult. Fuzik Zsolt Bélát egy vesztegetési ügyben gyanúsítottként kezeli a hatóság.
2010.01.07. 21:30
 
 
Linz átadta a stafétabotot Pécsnek
Átvette a stafétabotot az ausztriai Linztől Pécs, az Európa Kulturális Fővárosa cím egyik 2010-es birtokosa. Pécs felkészülten néz a programsorozat kezdete elé, és mindent elkövet annak érdekében, hogy méltóképpen képviselje az európai hagyományokat és kultúrát - mondta Páva Zsolt, a baranyai megyeszékhely polgármestere a bécsi magyar kulturális intézet épületében rendezett rövid ünnepségen. Mint kiemelte, Pécs nemcsak az erős magyar kultúrát, de az erős közép-európai kultúrát is képviseli.
2010.01.07. 20:45
 
 
Dakar 2010: az autósoknál Peterhansel, a motorosoknál Coma nyerte a 6. szakaszt
Az autósoknál a francia Stéphane Peterhansel, a motorosoknál pedig a spanyol Marc Coma győzött a 31. Dakar-rali hatodik, csütörtöki szakaszán, a chilei Antofagasta és Iquique között. A mezőny múlt pénteken indult el Buenos Airesből, és két héttel később ugyanott fejezi be a száguldást. A világ legnehezebb autós terepversenyét már második alkalommal rendezik meg Argentínában és Chilében.
2010.01.07. 20:30
 
 
Brown: "vihar egy pohár vízben" a vezetőváltási kísérlet
"Vihar egy pohár vízben" - így jellemezte nyilatkozatában Gordon Brown brit kormányfő az eltávolítására tett előző napi váratlan "puccskísérletet". Geoff Hoon egykori védelmi miniszter és Patricia Hewitt volt egészségügyi miniszter levélben kérte a kormányzó Munkáspárt alsóházi képviselőit "titkos szavazásra" a vezetőváltásról. Mindkét politikust az előző kormányfő, Tony Blair híveként tartják számon. A teljesen meglepetésszerű kísérletről Brown a BBC rádiónak azt mondta: nem szentelt sok időt az ügynek, és nem is fog, mert rengeteg más dolga van.
2010.01.07. 19:15
 
 
Lemondott a szlovák idegenrendészeti igazgató a félresikerült biztonsági teszt miatt
Lemondott Tibor Mako, a szlovák idegenrendészet igazgatója miután a poprádi repülőtéren szombaton végrehajtott rendőrségi biztonsági teszt félresikerült és robbanóanyag került az egyik repülőgép fedélzetére. A belügyminiszter a nemzetközi botrányt kavaró ügyben Mako lemondását elfogadta. Ezt maga Robert Kalinák jelentette be pozsonyi sajtóértekezletén. "Az, ami Poprádon történt, buta emberi hiba volt" - jelentette ki Kalinák, s visszautasította az ellenzék követelését, hogy ő is mondjon le. Robert Fico kormányfő nyilatkozatban állt ki Kalinák mellett.
2010.01.07. 19:00
 
 
Nem akar intézmények közti háborút az új uniós elnök
A többi uniós szerv és intézmény illetékességi körének teljes tiszteletben tartását, velük gördülékeny együttműködést ígért beszédében az Európai Unió újdonsült elnöke. Herman Van Rompuy - aki szokatlan módon egy németországi pártrendezvényen mondta el első átfogó beszédét ebben a minőségében - hangoztatta, hogy a Lisszaboni Szerződéssel és az uniós elnöki poszt megteremtésével bonyolultabbá vált az intézményes helyzet az EU-ban, de úgy vélte, ezt a sikeres működés szolgálatába kell állítani.
2010.01.07. 18:45
 
 
GfK Hungária: stabilizálódott a fogyasztói bizalom Magyarországon
Stabilizálódott a fogyasztói bizalom Magyarországon a GfK Hungária és a Corvinus Egyetem közös felmérésének eredménye szerint. A komplex fogyasztói bizalom index (FBI) 146,1 pont volt a tavalyi negyedik negyedévben, szemben a harmadik negyedévi 146,4 ponttal, ami a gazdasági válság előtt mért szinten való stabilizálódást mutatja. Az idén az index legalacsonyabb értéke márciusban volt, 114,5 ponttal. A komplex fogyasztói bizalom mutatóhoz hasonlóan az előző negyedévhez képest alig változott a fogyasztói várakozások indexe (FVI), ami 180,4 pontról 176,1 pontra csökkent, de még így is viszonylag magas szinten áll.
2010.01.07. 18:30
 
Arctorna a ráncok ellen
A munkahelyi problémák már-már nyomokat hagynak a homlokodon. Kezdj rendszeres ráncsimító gyakorlatokat végezni. Ebben segítünk három lépésből álló gyakorlatunkkal.
2010.01.07. 17:57
 
 
Életveszélyesen megsérült egy olasz motoros a Dakaron
Életveszélyes fejsérülést szenvedett Luca Manca olasz motoros a 31. Dakar-rali csütörtöki, hatodik szakaszán, Chile északi részén. A 29 éves versenyző María Elena település közelében bukott, onnan a calamai kórházba szállították. Jelenleg mesterségesen lélegeztetik.
2010.01.07. 17:45
 
 
A lakosság 26-30 százalékát beoltották H1N1 ellen
Ugyan nem éri el a megbetegedések száma a járványküszöböt, lecsengőben van az első járványhullám, de január-februárban és áprilisban ismét megbetegedések számának növekedésére kell számítani; a lakosságnak eddig 26-30 százalékát oltották be - mondta el Falus Ferenc országos tiszti főorvos. A legtöbben a főváros VIII. és IX. kerületében, valamint a szeged-mórahalmi kistérségben kaptak oltást, legkevesebben Makó és Hódmezővásárhely környékén kérték az új influenza elleni védőoltást.
2010.01.07. 17:15
 
 
Ősztől nem lehet sózni a köztereket
Ősztől nem lehet konyhasóval csúszásmentesíteni a köztereket - közölte a kormányszóvivő csütörtökön. Szollár Domokos elmondta: a rendelet célja a környezet védelme, ezért döntött úgy a kormány, hogy a parkok, a játszóterek és a járdaszakaszok csúszásmentesítését szabályozzák. Hangsúlyozta: ez nem vonatkozik az úttestekre, azokat továbbra is lehet "sózni". A kormányszóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a konyhasó nagy mennyiségű és tartós használata károsítja a növényzetet, a talajt, a vizeket, és az épített környezetet, ezért ehelyett alternatív környezetbarát megoldásokat kell alkalmazni. Példaként említette a homok, a hamu, a faforgács, a kőzúzalék vagy a murva használatát.
2010.01.07. 17:15
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: Németh és Tóth idén szabadkártyával versenyez
A tavaly egyformán a 250 kcm-esek között versenyzett Németh Balázs és Tóth Imre idén szabadkártyával indulhat majd a negyedliteres géposztályt felváltó Moto2-es kategória 3-4 futamán a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozatban. A Balatonring Team csütörtöki tájékoztatása szerint a 2010-es évad a felkészülés időszaka lesz a csapat életében annak érdekében, hogy 2011-ben - elsősorban a Moto2-ben - már jelentős eredmények elérésére legyen képes. A Moto2-ben 40 versenyző indul majd 600 kcm-es Honda-gépekkel, amelyekhez szabadon választható a váz. Itt lesz résztvevő Talmácsi Gábor is, Sebestyén Péter pedig a 125 kcm-esek között indul majd.
2010.01.07. 17:00
 
 
A BÉT közel 1,4 milliárd forint nyereséggel zár 2009-ben
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) közel 1,4 milliárd forint adózás utáni nyereséggel zárja a 2009-es évet. Az előző évinél 39,3 százalékkal kisebb eredmény elsősorban az elmaradt KELER osztalék miatti alacsonyabb pénzügyi eredménnyel magyarázható. Az előzetes adatok alapján a tőzsde tavaly 3,2 milliárd forint árbevételt ért el, 3,2 százalékkal kevesebbet, mint 2008-ban. Az 1,6 milliárd forint EBITDA (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenési leírás előtti) nyereség viszont 4,5 százalékkal magasabb a 2008. évinél, ami a szigorúbb költséggazdálkodásnak tudható be.
2010.01.07. 16:15
 
 
Ugyanolyan jók matematikából a lányok, mint a fiúk
Ugyanolyan tehetségesek matematikából a lányok, mint a fiúk - derült ki egy amerikai tanulmányból. A pennsylvaniai Villanova Egyetem tudósai összesen hatvankilenc ország csaknem fél millió, 14 és 16 év közötti diákjának teljesítményét elemezték a 2003-as TIMSS- és PISA-tanulmányok adatai alapján. "A nőknek ebben a tudományágban való hátrányáról kialakult klisék éles ellentétben állnak a tudományos adatokkal" - közölte Nicole Else-Quest, a kutatás vezetője. Az eredmények szerinte azt mutatják, hogy a lányok is képesek a fiúkkal azonos teljesítményt nyújtani, ha ugyanolyan segédeszközökkel rendelkeznek, illetve ha vannak női példaképeik.
2010.01.07. 15:30
 
 
A rendőrség cáfolja, hogy előállítottak volna egy BKV-dolgozót
A BRFK cáfolja azokat a sajtóértesüléseket, miszerint a rendőrök előállítottak volna a Méta utcai garázsból egy buszsofőrt csütörtök délelőtt - közölte a rendőrség. A közlemény szerint a reggeli órákban bejelentés érkezett a rendőrségre a BKV-tól, miszerint a társaság Méta utcai dél-pesti telephelyének garázsában ismeretlen tettes szándékosan megrongált egy autóbuszt. A BRFK munkatársai a helyszínen megvizsgálták a hibás autóbuszt, majd meghallgatták a rongálást észlelő személyzetet. A rendőrség feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja, hogy az eset kapcsán történt e bűncselekmény.
2010.01.07. 15:15
 
 
Január végén miniszterelnök-jelölti programot hirdet az MSZP
Január végén miniszterelnök-jelölti és kormányprogramot hirdet az MSZP - tudta meg az MTI szocialista forrásból. Január végén kezdi "hivatalosan" is a választási kampányát az MSZP, ekkor programokat hirdet. Mesterházy Attila kormányfőjelölt saját vállalásokat tesz: a következő négy évre szóló rövid, 10-20 pontban összeszedett konkrét, az egyes rétegeket érintő tervezett lépéseket jelent be. Ez a dokumentum a szintén január végére elészülő kormányprogramból emel ki intézkedéseket. A kormányprogram szakfejezeteiből meríthetnek majd a jelöltek is a kampányban.
2010.01.07. 15:00
 
 
Kevesebb orosz gáz folyt Európába Ukrajnán át tavaly
Tavaly közel 20 százalékkal csökkent az Ukrajnán át haladó orosz gáz mennyisége. Az ukrán Naftogaz energetikai vállalat tájékoztatása szerint az európai országok felhasználásának csökkenése miatt 96 milliárd köbméter földgáz áramlott az ukrán tranzitvezetéken tavaly Európába, míg 2008-ban ez 120 milliárd köbméter volt. A társaság egyszersmind azt is közölte, hogy Ukrajna teljes egészében kifizette tavalyi gáztartozását a Gazpromnak, amit az orosz óriásvállalat szóvivője is megerősített.
2010.01.07. 14:45
 
 
Kezdeményezték a volt BKV-s humánpolitikai igazgató előzetes letartóztatását
Kezdeményezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Szalainé Szilágyi Eleonóra, volt BKV-s humánpolitikai igazgató előzetes letartóztatásba helyezését - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Szalainé kilencoldalas vallomást tett, amelyben válaszolt a nyomozók kérdéseire. A volt humánpolitikai igazgató a gyanúsítás és az őrizetbe vétel ellen is panasszal él - mondta el Tafferner Éva, aki azonban a vallomás tartalmáról nem beszélt. Ismertette: szerdán a BRFK gazdaságvédelmi nyomozói előállították, majd őrizetbe vették a BKV Zrt. egykori humánpolitikai igazgatóját.
2010.01.07. 14:30
 
 
Bevált a kalóriatörvény New Yorkban
Tudatosabban választanak és alkalmanként hat százalékkal kevesebb kalóriát fogyasztanak egy New York-i kávézólánc vendégei, amióta a metropolisz étteremláncaiban kötelezővé tették a menükben a kalória feltüntetését - állapította meg a Stanford Egyetem tanulmánya. Azok a vásárlók, akik korábban alkalmanként 250 kalóriát vettek magukhoz, amikor betértek a Starbucks kávézóiba, 26 százalékkal csökkentették a kalóriabevitelt. Az átlagos 247 kalóriás fogyasztás 232 kalóriára esett vissza - közölték a kutatók a tanulmányban.
2010.01.07. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876[1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista