2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Kiszabadult a börtönből II. János Pál pápa merénylője
Letöltötte büntetését és kiszabadult hétfőn törökországi börtönéből Mehmet Ali Agca, az a török férfi, aki huszonnyolc évvel ezelőtt merényletet kísérelt meg a néhai II. János Pál pápa ellen. Agca, aki 1981-ben nyitott tüzet a volt egyházfőre a római Szent Péter téren, csaknem 30 évet töltött rács mögött, részben egy 1979-ben Törökországban elkövetett gyilkosságért. Szabadulása után először egy katonai létesítménybe viszik, hogy megállapítsák, alkalmas-e katonai szolgálatra. A most 52 éves férfi néhány nappal ezelőtt közölte: szabadulása után kész részletesen válaszolni a tettére vonatkozó kérdésekre.
2010.01.18. 10:15
 
MOZI: Valentin nap
Los Angeles-i párok és szinglik; szerelmek, szakítások és nagy újrakezdések a Valentin nap forgatagában. Hollywood krémjét szerezte meg a Micsoda nő!, az Oltári nő és a Neveletlen hercegnő c. filmek rendezője, Garry Marshall erre a filmre. Igazi, romantikus mozi, nemcsak Valentin napra, nemcsak szerelmeseknek! Az év romantikus vígjátéka!
2010.01.18. 10:06
 
 
KSH: az építőipar 14,5 százalékkal esett vissza 2009 novemberben
Az építőipari termelés volumene 2009 novemberben mind kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva14,5 százalékkal csökkent a 2008 novemberihez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az év első tizenegy hónapjában a termelés 4 százalékkal alacsonyabb volt az egy évvel korábbinál. Szezonálisan kiigazítva a termelés novemberben 9,6 százalékkal kisebb volt, mint az előző hónapban. A KSH szerint a termelés 2009 novemberi jelentősebb csökkenése elsősorban azzal függ össze, hogy néhány nagy értékű létesítmény - főgyűjtőcsatorna, bevásárlóközpont - építése befejeződött.
2010.01.18. 09:45
 
 
Amnesty International: Izrael oldja fel a Gázai övezet zárlatát
A Gázai övezet zárlatának feloldását követelte az Amnesty International (AI) hétfőn Izraeltől, tűrhetetlen "kollektív büntetésnek" minősítve a palesztin terület másfél millió lakosának életét befolyásoló blokádot. A világ legnagyobb emberi jogi szervezete jelentésében összegyűjtötte a palesztin terület lakosainak tanúvallomásait arról, miként próbálják újrakezdeni életüket az övezet elleni izraeli offenzíva után. Az izraeli hadsereg 2008 végén, 2009 elején hajtott végre hadműveletet a területet irányító Hamász radikális iszlamista mozgalom ellen. A sűrűn lakott övezetben 1400 palesztin halt meg a hadműveletben, több ezren megsebesültek, az infrastruktúrában súlyos károk keletkeztek. Izrael visszautasította a felhívást.
2010.01.18. 09:45
 
 
Ukrajnai elnökválasztás: Janukovics vezet 70 százalékos feldolgozottságnál
Kissé csökkent, de továbbra is jelentős a különbség hétfő reggel az ukrajnai elnökválasztás második fordulójába bejutott Viktor Janukovics, az ellenzéki Régiók Pártja vezetője és Julija Timosenko kormányfő között. A leadott szavazatok 70,41 százalékának feldolgozása alapján készült adatok szerint Viktor Janukovics volt kormányfőre a szavazók 36,23 százaléka adta a voksát, míg Julija Timosenko szavazataránya 24,59 százalékos. A harmadik helyezett, a királycsinálónak tartott Szerhij Tihipkót, a központi bank elnökét az eddigi adatok szerint a szavazáson megjelentek 13,03 támogatta.
2010.01.18. 09:30
 
Szorosan vagy lazán? Teszteld, melyik típus vagy
Az egyik nő a partnerébe kapaszkodik, a másiknak a szabadság kell. Ön melyik típushoz tartozik?
2010.01.18. 09:14
 
 
Tovább csökkent a kkv-k forgalma karácsonykor
Tovább nőtt az előző évhez képest azon kis- és középvállalkozások (kkv) aránya, amelyek csökkenő karácsonyi forgalomról számoltak be 2009-ben - közölte a Marketing Commando.hu tanácsadó cég online kutatásának megállapítását hétfőn. Az 1.000 megkérdezett vállalkozás 44 százalékának nőtt a bevétele, 34 százaléknak jelentősen csökkent a forgalma, 22 százaléka nem tapasztalt változást az előző év karácsonyához képest. A tanácsadó cég emlékeztet arra, hogy a 2009 januárban végzett kutatása szerint 2008-ban karácsonykor a cégek 38 százalékának stagnált, 21 százalékának csökkent, 41 százalékának nőtt a forgalma az előző év karácsonyához képest.
2010.01.18. 08:45
 
 
Washington 81 éves szexológust alkalmaz szerelmi turizmusához
Az amerikai főváros idegenforgalmi hivatala a 81 éves, világszerte ismert szexológusnőt, Dr. Ruth Westheimert szerződtette "a szerelem és a kapcsolatok minisztereként", hogy segítsen februárban Washingtont a romantikus találkozások kedvelt célpontjává tenni. Az idős hölgy úttörő szerepet játszott a nemi élettel kapcsolatos médiatanácsadásban, igen nagy hozzáértésről tanúskodó adásait a világ számos televíziója veszi át ma is. Dr. Ruthnak az lesz a feladata, hogy dolgozzon ki "szerelmi stimulációs programot" február mind a 28 napjára, különös tekintettel a 14-i Valentin-napra, a szerelmesek ünnepére.
2010.01.18. 08:15
 
 
Latyakosak, vizesek az utak a Dunántúlon és Budapesten
A vasárnap délután kezdődött havazás miatt a Dunántúlon latyakos, vizes az útburkolat, több helyen elakadt kamionok nehezítik a haladást; Budapesten főként a budai oldalon és a külső kerületekben havasak az utak. Az Útinform sajtóügyeletese az MTI-nek hétfő reggel azt mondta: a Dunántúlon az alsóbbrendű úthálózat havas, letaposott hótól síkos, a főutakon azonban volt egy "megelőző szórás", ezért azokon latyakosból inkább vizessé vált a burkolat. A tiszántúli területen egyelőre nincsenek nagyobb gondok, csak a Mátrát érte el a gyenge havazás. A főváros fő közlekedési útjait folyamatosan tisztítják.
2010.01.18. 08:15
 
 
Minden BKV-járat időben elindult a fővárosban
Üzemkezdetkor minden BKV-járat elindult - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI érdeklődésére hétfő hajnalban. Mint mondta, a normál menetrend szerint járnak a buszok, a villamosok, a trolik, valamint a metró- és a HÉV-szerelvények is. A fődiszpécser tájékoztatása szerint a hóesés sem okoz gondot a járműveknek. A sztrájkot meghirdető szakszervezetek és a BKV menedzsmentje vasárnap este megállapodtak a kollektív szerződésről, így hétfő nulla órától beszüntették a sztrájkot.
2010.01.18. 08:00
 
 
Szükségállapotot hirdettek ki Haitin, 70 ezer halott
Szükségállapotot hirdetett ki a földrengés sújtotta Haiti kormánya helyi idő szerint vasárnap. A rendkívüli állapot január végéig lesz érvényben. A kabinet 30 napos nemzeti gyászt is hirdetett, amely február 17-ig tart majd. Ezen idő alatt a középületek előtt félárbocra eresztik a nemzeti lobogót. Carol Jospeh oktatási államtitkár vasárnap közölte, hogy eddig mintegy 70 ezer holttestet gyűjtöttek össze és temettek tömegsírba a keddi földrengés óta a karibi országban. Jean-Max Bellerive kormányfő szombaton még 25 ezer tetem elföldeléséről számolt be.
2010.01.18. 08:00
 
 
Washington Post: az amerikaiak egyre csalódottabbak Obamában
Az amerikaiak egyre csalódottabbak Barack Obama teljesítményében, mind többen érzik úgy, hogy az egy éve beiktatott amerikai elnök nem teljesítette ígéreteit - derült ki a The Washington Post és az ABC News közös felméréséből. A megkérdezettek csaknem fele érzi úgy, hogy Obama nem teljesítette kampányígéreteit, és a többség nem vagy alig bízik abban, hogy az ország számára helyes döntéseket fog hozni. A független szavazók minden korábbinál kisebb aránya, csak 49 százaléka helyesli Obama tevékenységét.
2010.01.18. 07:45
 
 
Szonda Ipsos: lanyha a választási kedv
Kevés hatása van a pártok választás előtti mozgósításának: a négy évvel ezelőttihez képest sokkal mérsékeltebb a választók részvételi szándéka, akkor 54, most 43 százalék ígéri biztosra a részvételét az országgyűlési választásokon - írta a hétfői Népszabadság a Szonda Ipsos piackutató felmérése alapján. A Szonda Ispos január 5. és 12. között készített felmérése szerint - amelyben 1500 embert kérdeztek meg - az előző hónapok emelkedő tendenciája nem folytatódott, januárban nem bővült az MSZP szavazótábora: a választókorú népesség 14 százaléka támogatja a pártot. Változatlan a Fidesz-hívek aránya is, ők 35 százalék rokonszenvét élvezik.
2010.01.18. 07:30
 
 
Az Avatar kapta a legjobb film díját a Golden Globe gálán
A legjobb játékfilm dráma kategóriában az Avatar című világsikerű sci-fi lett a vasárnap esti Arany Glóbusz-díjkiosztó gálán Los Angelesben. A legjobb rendező díját James Cameronnak ítélték oda, aki az Avatar című háromdimenziós szuperprodukcióval versenyzett. A legjobb színésznő díját Sandra Bullock, a The Blind Side című megindító dráma főszereplője kapta. A legjobb színésznek járó szobrocskát Jeff Bridges vehette át, aki egy ágrólszakadt country énekest játszik a Crazy Heart című filmben; kritikusok szerint élete talán legjobb alakítását nyújtja.
2010.01.18. 07:15
 
 
Megállapodott BKV vezetése a szakszervezetekkel
Megállapodtak a sztrájkot meghirdető szakszervezetek a BKV menedzsmentjével a kollektív szerződésről, így hétfő nulla órától beszüntetik a sztrájkot - jelentette be Kocsis István, a közlekedési társaság vezérigazgatója. Az új ajánlat mindkét fél számára elfogadható és előnyös, a BKV tudja tartani az üzleti modellben elfogadott kiadásokat, de megtalálták azokat a "csatornákat", amelyeken keresztül a szakszervezeteknek meg tudják adni azt, amit követelnek, de ennek tartalmáról a bértárgyalásokon állapodnak meg - mondta. A vezérigazgató és Földényi György, a sztrájkbizottság elnöke a sajtó nyilvánossága előtt írta alá a megállapodást, a bizottság pedig hétfő 0 órától felfüggesztette a sztrájkot.
2010.01.17. 23:00
 
 
Hétfőn reggel megindul Budapesten a közösségi közlekedés
Hétfő reggel rendben megindul a közösségi közlekedés a fővárosban, miután BKV vezetése vasárnap este megállapodott a sztrájkot hirdető 14 szakszervezettel a hatodik napja tartó sztrájk felfüggesztéséről - tudatta a közlekedési társaság. A közlemény szerint a sztrájkot lezáró, mindkét fél számára megnyugtató megállapodás született, így hétfőn reggel rendben megindul a közösségi közlekedés, de kisebb fennakadások még előfordulhatnak.
2010.01.17. 23:00
 
Könyvmolyok kedvére
Akár sok, akár kevés a könyv, jelentősen befolyásolja a lakás látványát, hangulatát, hol és hogyan tároljuk őket. Az összestákolt polcok, szekrények ronthatják a képet, a dekoratívak az otthon elegáns díszei lehetnek.
2010.01.17. 22:49
 
 
Janukovics és Timosenko az élen az ukrajnai elnökválasztáson
A felméréseknek megfelelően Viktor Janukovics első helyét jelzik elő az exit poll eredményei a vasárnapi elnökválasztáson: az ellenzéki Régiók Pártja vezetője a felmérés szerint 31,5 százaléknyi szavazatra számíthat. A második helyen Julija Timosenko jelenlegi kormányfő áll a voksok 27,2 százalékkal, harmadikon pedig Szerhij Tihipko volt jegybankelnök 13,5 százalékkal. Viktor Juscsenko jelenlegi államfő a felmérés szerint az ötödik helyen áll 6,0 százalékkal Arszenyij Jacenyuk volt házelnök mögött, aki 7,8 százalékra számíthat.
2010.01.17. 20:15
 
Orgazmus-trükktár! Tippek a nagy orgazmushoz
Tény, hogy a nőknek több időre van szüksége az orgazmus eléréséhez, az is tény, hogy a férfiak nem mindig szeretik ezt kivárni. Néhány apró trükkel te is fokozhatod az élvezetet, és gyakrabban élheted át az orgazmus fantasztikus érzését!
2010.01.17. 19:51
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 37., Czink 38.
Szávay Ágnes három helyet javított, így jelenleg a 37. a női teniszezők világranglistáján, míg Czink Melinda egy pozíciót visszacsúszott és a 38. a rangsorban. A vasárnap kiadott legfrissebb lista élcsoportja nem változott, az amerikai Serena Williams toronymagasan vezet, második az orosz Dinara Szafina, honfitársa Szvetlana Kuznyecova pedig a harmadik.
2010.01.17. 19:15
 
 
Globális bankadót terveznek a brit konzervatívok
Globális szinten érvényesítendő, "biztosítási illeték" formáját öltő bankadót szorgalmaznának a brit konzervatívok, ha kormányra kerülnek a tavaszi parlamenti választások után. George Osborne, a tory árnyékkormány pénzügyminiszter-jelöltje a Financial Times hétvégi kiadásának azt mondta: a bankokra kirótt illeték célja az lenne, hogy "megvédje az adófizetőket a jövőbeni válságok költségeitől". Osborne szerint a brit konzervatívok a választások megnyerése esetén a legnagyobb fejlett ipari és fejlődő országok, valamint az EU alkotta G20-csoporton belül szeretnének egyezségre jutni a bankadó összehangolt érvényesítéséről.
2010.01.17. 19:15
 
Miért kell méregteleníteni?
Nemcsak az a probléma, hogy legtöbb ember megszokásból sokat eszik: az ételek rengeteget veszítenek tápanyagtartalmukból a feldolgozási eljárások során, tele vannak cukorral, zsírral és adalékanyagokkal.
2010.01.17. 19:06
 
 
Cselgáncs Vk: Mészáros Anett bronzérmes a Mesterek Tornáján
A 70 kg-os Mészáros Anett bronzérmet nyert vasárnap a cselgáncs Világkupa csúcseseményének számító, 200 ezer dollár összdíjazású Mesterek Tornáján, a dél-koreai Szuvonban. A viadal honlapja szerint a Honvéd-Kipszer tavaly világbajnoki ezüstérmes dzsúdósa első meccsén ipponnal verte az Ázsia-bajnok japán Aszuka Okát, majd az elődöntőben ugyanígy kikapott a hazai közönség előtt szereplő Hvang Je Szultól. Toncs Péter tanítványa a bronzérem mellé kétezer dollárral vigasztalódott.
2010.01.17. 18:30
 
Folytatódik a ferihegyi sztrájk, de a járatok időben indulnak
Vasárnap is tart a sztrájk a Malév földi kiszolgáló cégénél, a járatok azonban időben indulnak, az utasok számára továbbra is láthatatlan marad a munkabeszüntetés - mondta Limburger Lóránt, a Malév GH igazgatója. Hozzátette, hogy a hét végén is mintegy 30-35 munkavállaló sztrájkol. A felek várhatóan vasárnap is egyeztetnek a kollektív szerződésről. A hétfő este sztrájkot hirdető Légiközkedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) olyan kollektív szerződést szeretne, amellyel biztosítható, hogy nem csökken a munkavállalók jövedelme, a munkáltató szerint azonban erre a társaság jelenlegi helyzetében nincs lehetőség.
2010.01.17. 18:30
 
 
Teniszcsillagok Haitiért ütögettek Melbourne-ben
Több mint harmincnégy millió forintnak megfelelő adományt gyűjtött össze a svájci Roger Federer és hét másik teniszcsillag vasárnap a haiti földrengés károsultjainak javára Melbourne-ben az ausztrál nyílt teniszbajnokság kezdete előtt egy nappal. A 15 ezer férőhelyes nézőtér zsúfolásig megtelt a bemutató mérkőzésekre. A nézőknek 10 ausztrál dolláros belépődíjat kellett fizetniük, s a lelátón egyéb adományokat is gyűjtöttek, aminek eredményeként a végén több mint 200 ezer ausztrál dollár gyűlt össze. Az ötletgazda, tizenötszörös Grand Slam győztes Federer mellett a sportág olyan kiválóságai léptek pályára, mint Rafael Nadal, Serena Williams, Novak Djokovic, Andy Roddick, Kim Clijsters, Lleyton Hewitt és Samantha Stosur.
2010.01.17. 18:15
 
 
Wijk aan Zee: Lékó remizett Kramnyikkal
Lékó Péter sötéttel remizett vasárnap az orosz Vlagyimir Kramnyikkal a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló Corus 2010 sakk szuperverseny második fordulójában. A viadal honlapja szerint a felek a 33. lépésben egyeztek meg a döntetlenben. Az első körben vereséget szenvedett Lékó hétfőn az orosz Szergej Karjakinnal játszik és a világos bábukat vezeti majd. Eredmények, 2. forduló: Vlagyimir Kramnyik (orosz, 2788 Élő-pont)-Lékó Péter (2739) döntetlen, Szergej Karjakin (orosz, 2720)-Leinier Dominguez (kubai, 2712) döntetlen, Hikaru Nakamura (amerikai, 2708)-Loek van Wely (holland, 2641) 1-0.
2010.01.17. 17:45
 
 
Ecostat: szociális és bizalmi válság lesz a következő években
Társadalmi, szociális és bizalmi válsággal is szembe kell nézni az új évtizedben Magyarországon, amelyből kiutat az Ecostat szerint a gazdaság magas anyag- és energiaigényének csökkentésén alapuló stratégia jelenthet. A kutatóintézet Mikroszkóp című kiadványában kifejti: a növekvő eladósodottság megnehezíti a kedvezőtlen hatások mérséklését. A fejlettebb országok anticiklikus költségvetési gyakorlatának alkalmazására a költségvetési kiigazítás kényszere miatt nincs lehetőség. Így a többszörösen is hátrányos helyzetben levő magyar gazdaságra egyedi terápiát kell kidolgozni az Ecostat szerint.
2010.01.17. 17:15
 
 
Újabb halálos ítéletet kapott "Vegyi Ali"
Újabb halálos ítéletet szabott ki egy bagdadi bíróság a "Vegyi Ali" néven ismert Ali Haszan al-Madzsídra, Szaddám Huszein egykori diktátor unokatestvérére - jelentette vasárnap az iraki állami televízió. "Vegyi Alit" kötél általi halálra ítélték az észak-iraki Halabdzsa kurd város elleni gáztámadás elrendelése miatt, amely 1988-ban mintegy ötezer ember halálát okozta. A Huszein-rezsim volt vezető tisztségviselőjét az elmúlt években már több alkalommal halálra ítélték.
2010.01.17. 16:45
 
 
Harmincöt vonalon járnak a buszok a BKV-sztrájk hatodik napján
Harmincöt vonalon járnak az autóbuszok, a 6-os villamosok helyett is buszok közlekednek, a metró, a trolibuszok és a HÉV menetrend szerint járnak - közölte a BKV Zrt. vasárnap, a sztrájk hatodik napján. A 6-os villamos vonalán közlekedő villamospótló autóbuszok 10 percenként járnak. Az 1-es villamos 8 órától a teljes vonalon jár, és ugyancsak közlekedik a 41A jelzésű villamos is. A BKV tájékoztatása szerint harmincöt buszjárat közlekedik teljes, vagy rövidített útvonalon.
2010.01.17. 16:15
 
 
Újabb per a Maddie ügyében nyomozó felügyelő ellen
Ismét pert indítanak az évekkel ezelőtt eltűnt brit kislány, Madeleine McCann szülei az ügyben nyomozó rendőrfelügyelő ellen. Kate és Gerry McCann azzal vádolja Goncalo Amaralt, a portugál nyomozás egykori vezetőjét, hogy hivatali titkokat árult el. Isabel Duarte, a házaspár ügyvédje elmondta: a szülők szerint Amaral a nyomozásra vonatkozó titkos részleteket hozott nyilvánosságra az ügyről írt könyvében. A portugál törvények szerint ilyen információkat csak a nyomozás lezárása után lehet közölni. Az időközben nyugdíjba vonult nyomozó könyve azonban még az ügy lezárása előtt megjelent.
2010.01.17. 16:00
 
 
Hetedik a magyar csapat a budapesti párbajtőr Világkupán
A hetedik helyen végzett vasárnap a magyar válogatott a budapesti női párbajtőr csapat Világkupa-versenyen, melyet a franciák nyertek meg. A Szász Emese, Tóth Hajnalka, Budai Dorina, Békefi Edina összeállítású hazai együttes a nyolcaddöntőben kapcsolódott be a küzdelmekbe, s ott négy tussal verte a kanadaiakat. A negyeddöntőben viszont - bár egészen a végéig esélye volt az újabb sikerre -ugyanennyivel kikapott a tavaly világbajnok olaszoktól. A következő összecsapásán ráadásban esett találattal alulmaradt a kínaiakkal szemben is, így a helyosztón a hetedik pozíció volt a tét, melyet a svájciak ellenében meg is szerzett.
2010.01.17. 15:45
 
 
Fidesz: gátlástalanul hazudozik az MSZP a nyugdíjak ügyében
A Fidesz szerint gátlástalan, kétségbeesett hazudozás zajlik MSZP-s oldalon a nyugdíjak ügyében, a szocialisták ugyanis el akarják kerülni az elszámolást a nyugdíjasok felé. Az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője ezt arra reagálva mondta, hogy Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke sajtótájékoztatóján úgy vélekedett: a Fidesz által tervezett lépések "nyugdíjkatasztrófát" okoznának. Szijjártó Péter ezzel kapcsolatban azt kérdezte: a szocialista politikusok "honnan veszik a bátorságot maguknak ahhoz, hogy a Fideszt gyalázzák nyugdíjas ügyben, miközben ők maguk vették el néhány hónappal ezelőtt a 13. havi nyugdíjat az idős emberektől".
2010.01.17. 15:30
 
 
Nyugat-Balkán Kezdeményezést indít útnak Ausztria és Görögország
Egy úgynevezett Nyugat-Balkán Kezdeményezést készül meghirdetni az Európai Unión belül Ausztria és Görögország - jelentette be az osztrák külügyminiszter egy tévéműsorban. A kezdeményezés célja "közelebb vinni" az Európai Unióhoz a térség országait - mondta el Michael Spindelegger az osztrák közszolgálati televízióban (ORF). A miniszter abban bízik, hogy még az idén megoldódik Macedónia és Görögország "név-vitája", amely hátráltatja az előbbi integrálódását az euroatlanti szervezetekbe.
2010.01.17. 15:30
 
 
Lendvai: nyugdíjkatasztrófát okozna a Fidesz
Lendvai Ildikó szerint a Fidesz által tervezett lépések "nyugdíjkatasztrófát" okoznának. Az MSZP elnöke azt mondta: ha az úgynevezett svéd modell érvényben lenne 2010-ben, akkor nem lenne nyugdíjkorrekció, az állami befizetés megszüntetése miatt átlagosan 20 százalékkal csökkennének a nyugdíjak, 2011-től pedig még a nyugdíjprémiumra sem lehetne számítani, és a Fidesz "koldusnyugdíjat" juttatna a nőknek. Ezzel szemben az MSZP megőrizné az állami befizetéseket, ezzel a szolidaritást, folyósítaná a nyugdíjprémiumot, folytatná nyugdíjkorrekciót, fenntartaná a méltányossági nyugdíjemelés állami kasszáját, amelyet adott esetben bővítene is.
2010.01.17. 14:30
 
 
A WHO 40-50 ezerre becsüli a haiti földrengés halottainak számát
Az Egészségügyi Világszervezet 40 és 50 ezer közöttire becsüli a Haitit sújtó földrengés halálos áldozatainak számát. Az ENSZ-szervezet adatai megerősítik a haiti hatóságok legutóbb közölt számait, amelyek szerint a keddi természeti katasztrófa következtében 50 ezer ember meghalt, 250 ezren megsérültek és másfél millióan váltak földönfutóvá. Eddig 25 ezer holttestet gyűjtöttek össze. Az ENSZ egyik szóvivője úgy vélte, hogy a haiti földrengés a legszörnyűbb katasztrófa, amellyel a világszervezetnek eddig szembe kellett néznie, mert a kormányzat és az ENSZ helyi kapacitásai olyan jelentős károkat szenvedtek.
2010.01.17. 13:45
 
 
Thaiföld kiadta Magyarországnak a miskolci pénzszállító kifosztóját
Hazahozta az Interpol vasárnap Thaiföldről azt a 38 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy pénzszállító cég miskolci értékmegőrzőjéből 525 millió forintot lopott el tavaly szeptemberben. Az ügy érdekessége, hogy a gyanúsított a második, akit az ázsiai országból hoznak Magyarországra a rendőrök. Szombaton egy csalás miatt körözött férfit adtak át a magyar rendőröknek. Ezt a két esetet megelőzően Thaiföld nem adott ki Magyarországnak körözött embereket, ugyanis a két ország között nincs kiadatási egyezmény.
2010.01.17. 13:30
 
 
Bende Péter: romlik a tűzoltók szociális helyzete
A fővárosi tűzoltóparancsnok szerint az idén tovább romolhat a tűzoltók szociális helyzete, ugyanis kevesebb ellátásra számíthatnak; Bende Péter az MTI-nek adott interjúban mindezek miatt a legfontosabb feladatnak azt nevezte, hogy a folyamatos készenlét fenntartása mellett erősítsék a tűzoltói lelkesedést, amely egyre nehezebb feladat. A gazdasági válság, a megszorítások a tűzoltókat is érzékenyen érintik - mondta a vezérőrnagy, hozzáfűzve, hogy az állomány tagjai közül mind többen kapnak banki felszólító levelet, bírósági végrehajtásra vonatkozó értesítést, ami rányomja bélyegét a teljes tűzoltó állomány hangulatára, mi több, ez kihat egészségügyi és pszichikai helyzetükre is.
2010.01.17. 12:30
 
 
Indul a téli Bringázz a munkába kampány
Országos téli kampánnyal állt elő a Magyar Kerékpárosklub: január 24. és 29. között minden nap más szempontból veszik górcső alá a bringázást. A szervezők célja, hogy eloszlassák a téli kerékpározás körüli tévhiteket. A kampány egy hete alatt minden napra kijelöltek egy témát, amelyhez kapcsolódóan az egész országban programokat szerveznek. Január 24-én, vasárnap a túrázás, hétfőn a kerékpárral való munkába járás, kedden "Télen is csinosan, de jó melegen" mottóval az öltözködés, szerdán a bringázás közösségformáló ereje, csütörtökön a biciklizés és az egészséges életmód kapcsolata, végül pénteken "Mint a szemed fényére" szlogennel a kerékpár karbantartásának kérdései kerülnek sorra.
2010.01.17. 12:00
 
 
Haiti földrengés: hétfőre összehívták az ENSZ Biztonsági Tanácsát
Mexikó kezdeményezésére hétfőre összehívták az ENSZ Biztonsági Tanácsát (BT), hogy a testület vizsgálja meg a földrengés sújtotta Haitin uralkodó helyzetet - jelentette be a mexikói külügyminisztérium. A BT-ülést Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár vezeti majd. A vöröskereszt becslése szerint 45-50 ezer halálos áldozatot követelt a Richter-skála szerinti 7-es erősségű keddi földrengés, a haiti kormány szerint a 200 ezret is elérheti a halottak száma. Haitiba özönlenek a külföldi segélyszállítmányok, de René Préval elnök szombaton elismerte: egyelőre nehézséget okoz a segélyek szétosztásának összehangolása.
2010.01.17. 10:30
 
 
Továbbra is a nagy címletű bankjegyeket hamisítják
Továbbra is a magasabb - öt-, tíz- és húszezer forintos - címletű forintbankjegyeket hamisítják a leggyakrabban - derül ki a jegybank negyedéves jelentéséből. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) szakértői 2009 negyedik negyedévében 2.824 darab forgalomból lefoglalt forintbankjegy-hamisítványt vizsgáltak. Tavaly az egész évben 9.041 darab volt a forinthamisítványok száma. A hamisítványok száma és értéke elenyésző a forgalomban lévő forintbankjegyek számához (2009 végén 252 millió darab) és értékéhez (2.122,1 milliárd forint) képest.
2010.01.17. 09:45
 
 
Bioétteremben ünnepelte születésnapját Michelle Obama
Washington elegáns bioéttermébe szóló meghívással lepte meg feleségét Barack Obama amerikai elnök 46. születésnapja alkalmából. Michelle Obama térdig érő, hosszú ujjú fekete ruhában jelent meg az étteremben, ahol az elnöki pár családtagokkal és barátokkal osztotta meg asztalát. Kimaradt viszont az éttermi ünneplésből Obamáék két kislánya, Malia és Sasha, akiknek feltehetően a késői időpont miatt a Fehér Házban kellett maradniuk. A washingtoni Nora étterem azzal büszkélkedik, hogy az Egyesült Államokban elsőként kapta meg a jogot a "bioétterem" jelző viselésére. A Nora 1999 óta szinte kizárólag biotermelőktől szerzi be az alapanyagokat, az általa kínált ételek 95 százaléka biotermékekből készül.
2010.01.17. 09:15
 
 
A japán vasút utaszavaró toplistája
Listát állítottak össze a vasút utasait leginkább zavaró viselkedésről Japánban. Az első helyre a hangos beszélgetés került, mint az utasok zöme által legjobban utált magatartás. Ezüstérmes a fejhallgatókból zizegő-sziszegő, túl hangosan hallgatott zene. A harmadik az ülés póza: terpeszkedés, lábak kinyújtása stb. Negyedik lett a mobiltelefonok hangjelzése és rajtuk a beszéd. Csak ötödik lett a tolakodás, lökdösődés fel- és leszálláskor. A hatodik hely a szépítkezésé - szemkifestés, rúzsozás -, a hetediken a szemetelés áll. Nyolcadik lett a padlón ülés, kilencedik a részegen utazás, tizedik a babakocsis, de csak zsúfolt szerelvény esetén.
2010.01.17. 09:15
 
 
Működőképes Titanic eladó
Eladó egy Titanic, tökéletesen működőképes, bár legfeljebb 8 kilométer per órás sebességgel tud haladni, és ennyivel is csak hullámmentes vízen. A legendás hajó pontos mása vásárolható meg, de nem az eredeti, hanem 150-szer kisebb méretben. Így a hajócska még két méter hosszú sincs. Szén helyett akkumulátorüzemű, 3 órát tud megtenni egyhuzamban. Nem fémből, hanem fából készült meg műanyagból. A parányi ablakokhoz, ajtókhoz lézerrel vágták ki a darabkákat a pontosság végett. A fedélzeten mentőcsónakocskák is vannak, akár az eredetin. A modell kikiáltási ára - mert árverés révén árulják - szűk félmillió forint.
2010.01.17. 09:15
 
 
Beckham nem vonul vissza a vb után
David Beckham cáfolta, hogy a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság után befejezi a pályafutását. Ezt a futballsztár egyik szóvivője közölte, miután a The Sun című bulvárlap azt írta, hogy a 34 éves középpályás a vb után a vitrinbe teszi a stoplis cipőit, hazaköltözik Angliába, és a jövőben csak a családjával foglalkozik. Beckham a Los Angeles Galaxy futballistája, de amíg szünetel a tengerentúlon a bajnokság, addig - ahogy egy éve is - januártól az AC Milanban játszik kölcsönben az idény végéig.
2010.01.17. 09:00
 
 
Megépítették a Kínai nagy falat csokiból
A legfinomabb falat építették meg Kínában: a nagy falat - csokiból. Nem az egészet, de jókorát, 10 méter hosszú részletét. A téglák kemény étcsokiból vannak, a habarcs pedig fehérből. A mű egy csokiparkban van, a Csokicsodaország-világ kiállításon, amely január végén nyílik meg. A falon kívül - és mellett - terrakotta harcosokat kívánhatnak meg a látogatók, azok is csokiból vannak. A csokihadsereg 560 fős. Az egész kiállításhoz 80 tonna csokit használtak fel alapanyagnak.
2010.01.17. 09:00
 
 
Az Artisjus meghatározta a rádiók és tévék által fizetendő jogdíjakat
Egy rádió vagy tévé havonta legalább 12 ezer forint jogdíjat köteles fizetni a sugárzott irodalmi, színpadi és szakirodalmi művek után - az oktatási és kulturális miniszter által jóváhagyott tarifát az Artisjus a legutóbbi Hivatalos Értesítőben tette közzé. A rádiók és tévék - a közlemény szóhasználatában rádió- és televízió-szervezetek - két jogdíj-fizetési számítási mód közül választhatnak, amennyiben irodalmi, színpadi vagy szakirodalmi műveket sugároznak. Az első számítási mód szerint a jogdíjat az állami támogatás 1 százaléka, az előfizetési díj 2 százaléka, továbbá a reklám- és szponzor bevétel 4 százaléka adja ki. A minimális havi 12 ezer forint azonban mindenképpen fizetendő.
2010.01.17. 08:30
 
 
Ma is folytatódik a BKV-sztrájk, de estére megszülethet a megállapodás
Ma is folytatódik a BKV-sztrájk, mert nem született megállapodás a kollektív szerződésről a cég menedzsmentje és a szakszervezetek között a szombat esti tárgyaláson sem. Az álláspontok mindkét fél szerint sokat közeledtek, és ma estére megszülethet a megállapodás. Kocsis István, a BKV vezérigazgatója a tárgyalásokat követően azt mondta: bár közeledtek az álláspontok, sok anyagot kell még áttekinteni, egész éjjel dolgozni fognak és vasárnap 17 órakor folytatják a tárgyalásokat. Földényi György, a sztrájkbizottság elnöke úgy fogalmazott: ők is úgy látják, hogy megszülethet a megállapodás. A szakszervezetek új és a BKV régebbi ajánlatát megpróbálják "összefésülni" - mondta.
2010.01.17. 08:15
 
 
Folytatódik a BKV-sztrájk, de közeledtek az álláspontok
Vasárnap is folytatódik a BKV-sztrájk, mert nem született megállapodás a kollektív szerződésről a cég menedzsmentje és a szakszervezetek között a szombat esti tárgyalásokon sem, de az álláspontok mindkét fél szerint sokat közeledtek; vasárnap estére megszülethet a megállapodás. Kocsis István, a BKV vezérigazgatója a tárgyalásokat követően azt mondta: bár közeledtek az álláspontok, sok anyagot kell még áttekinteni, egész éjjel dolgozni fognak és vasárnap 17 órakor folytatják a tárgyalásokat.
2010.01.16. 22:15
 
 
Haitiba érkezett az amerikai külügyminiszter
Haitiba érkezett szombaton Hillary Clinton amerikai külügyminiszter, hogy felmérje a karibi országban a négy nappal korábbi földrengés által okozott károkat, és segélycsomagokat adjon át a természeti csapás túlélőinek. Clinton a nap folyamán találkozik René Préval haiti elnökkel. Az amerikai politikus útját mindössze egynaposra tervezték, azért, hogy ne bonyolítsa az egyes feltételezések szerint akár 200 ezer halálos áldozatot is követelő, az ország fővárosát romba döntő földrengés után gőzerővel folyó mentési műveleteket.
2010.01.16. 22:15
 
Eva Mendes bombaformában
A világ lejobb nőinek listáján szerepel Eva Mendes színésznő, aki már számtalan mozisikerben bizonyította tehetségét. Egyedi stílusával és szépségével a színésznő minden vörös szőnyegen egy fénypont, amiről beszélni kell.
2010.01.16. 21:03
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868[1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista