2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Hírességek segélykoncertje Haiti megsegítésére
Komor arcú hírességek és gyászos dallamokat játszó zenészek adták meg a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére péntek éjszaka rendezett nemzetközi adománygyűjtő műsor alaphangját, de a gála a karibi ország új életre keltését célzó reményteli felhívással ért véget. Az MTV zenei csatorna által szervezett kétórás műsorban a zenei élet, a filmművészet, a sport és a politikai élet mintegy 130 kiemelkedő egyénisége vett részt. A műsor elején egyetlen szó sem hangzott el, hanem megrázó vagy éppen megindító felvételeket mutattak a természeti csapás okozta szörnyű pusztításról, majd Alicia Keys énekesnő az ország megsegítésére hívott fel.
2010.01.23. 12:15
 
 
Egyre több brit férfi használja élete párjának kozmetikumait
Minden tizedik brit férfi titokban használja élete párjának szépészeti eszközeit, kozmetikumait az előnyösebb megjelenés érdekében, s számuk egyre nő - derült ki egy a közelmúltban végzett felmérés során. Az egyik brit biztosítótársaság megbízásából a szigetországban kétezer férfit faggattak ki szépészeti szokásairól, a felmérés eredményeit a The Daily Telegraph közli. Mint kiderült, a megkérdezettek harmada háromnál több kozmetikai terméket és eszközt használ. A férfiak leggyakrabban partnerük piperetáskájából a csipeszt emelik el, amelyet az urak 39 százaléka használ rendszeresen. Alig valamivel marad el népszerűségben a hidratálókrém, amelyet 37 százalékban alkalmaznak.
2010.01.23. 12:15
 
 
Apadnak a folyók, csökkennek a belvízzel elöntött területek a Tiszántúlon
Továbbra is csak a Hortobágy-Berettyón van árvízvédelmi készültség a Tiszántúlon, de a lassú apadás miatt még mindig fenn kell tartani a másodfokú készültséget - közölte Bara Sándor, a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezetője szombaton az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a borzi vízmércén jelenleg 309 centiméter a folyó vízállása, a Tiszán és a Berettyón nincs árvízvédelmi készültség. A Tikövizig térségében 7 ezer hektárra csökkent a belvízzel elöntött terület, jelenleg 5 védelmi szakaszon van első-, illetve másodfokú belvízvédelmi készültség - mondta el Bara Sándor.
2010.01.23. 12:15
 
 
Magyar Hírlap: a téli időszakban sem álltak le a kilakoltatások
Bár törvény írja elő, hogy a téli hónapokban nem lehet kilakoltatni senkit, ezt számos végrehajtó cég figyelmen kívül hagyja, a hatóságok pedig nem lépnek. A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége petíciót juttatott el az Európai Unió illetékes bizottságához - írj a szombati Magyar Hírlap. Egy törvény szerint december 1. és március 1. között nem lehet az embereket kitenni az utcára, ám ezt nem mindenki tartja be. A bankok eleget tesznek ugyan az előírásnak, egyes végrehajtó cégek azonban nem. Eddig 15 ezer kilakoltatás történt, jelenleg 740 ezer ingatlan áll végrehajtás alatt. A lakásuk elvesztésével veszélyeztetett banki adósok száma azonban meghaladja az 1,7 milliót.
2010.01.23. 10:15
 
 
Michelle Obama "pedálozós" első éve
Egy év telt el azóta, hogy férje és gyerekei oldalán Michelle Obama az Egyesült Államok first ladyje lett. Saját bevallása szerint "pedálozós" év van mögötte, de van amire büszke legyen. Michelle Obama nem is olyan régen hattyúhoz hasonlította magát, amely a vízfelszín felett nyugodt és derűs, a víz alatt viszont őrülten pedálozik, hogy a felszínen minden simának tűnjön. Bár hírnevét a Fehér Ház kertjében kialakított biokertészet ötletgazdájaként, gondos feleségként és anyaként, divatikonként, valamint a társadalmi ügyek képviselőjeként is megalapozta, leginkább mégis arra büszke, hogy lányai jól vannak.
2010.01.23. 10:00
 
 
Boksz: Erdei már nem cirkálósúlyú világbajnok
A Boksz Világtanács (WBC) hivatalosan is megfosztotta Erdei Zsoltot a novemberben megszerzett cirkálósúlyú világbajnoki övétől, mivel a magyar öklöző nem kívánt a súlycsoportban maradni. A profiboksz.hu szombati értesülése szerint így az Erdei által legyőzött olasz Giacobbe Fragomeni és a lengyel Krzysztóf Wlodarczyk között dől majd el, hogy ki lesz a cirkálósúly új világbajnoka. "A félnehézsúly az én igazi súlycsoportom, egyelőre azonban az Universum nem ajánlott fel ebben a kategóriában meccslehetőséget nekem. Meglátjuk, mi lesz" - mondta múlt héten a félnehézsúlyban közel hat évig uralkodó Erdei az MTI-nek.
2010.01.23. 09:30
 
 
Tenisz, Australian Open: Szávay párosban is búcsúzott
Nincs már magyar résztvevője az ausztrál nyílt teniszbajnokságnak, miután Szávay Ágnes szombaton párosban is búcsúzott. Az egyesben csütörtökön kiesett magyar játékos az olasz Roberta Vincivel az oldalán a Vera Dusevina, Anastasia Rodionova orosz, ausztrál kettőssel találkozott a 2. fordulóban, és három szettben kikapott. Czink Melinda korábban ugyancsak befejezte már szereplését egyesben és párosban egyaránt. Eredmény: női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért): Dusevina, Rodionova (orosz, ausztrál)-Szávay, Vinci (magyar, olasz) 6:4, 3:6, 6:2.
2010.01.23. 09:00
 
 
Újabb feljelentés a BKV-nál, ismét felvetődött Horváth Éva neve
Áfával együtt több mint százmillió forintos kifizetéseknél, akárcsak korábban, hűtlen kezelés alapos gyanúja vetődhet fel, teljesítés nélkül vagy hiányos igazolásokkal azoknál az ügyeknél, ami miatt újabb feljelentést tett a BKV vezérigazgatója - ismerteti a szombati Magyar Nemzet. A napilap úgy tudja, hogy az ügyben felvetődött Horváth Éva, az MSZP-s Hagyó Miklós volt szóvivőjének a neve. A lap úgy tudja, hogy a feljelentésben két olyan szerződés is szerepel, amelyet a BKV Mátay Lászlónak, a Stop.hu internetes portál főszerkesztőjének a cégével, az FFVD Bt.-vel kötött még 2007-ben.
2010.01.23. 08:15
 
 
Férfi kézilabda Eb: befejezte szereplését a magyar válogatott
Csalódást keltve nem jutott be az ausztriai Európa-bajnokság középdöntőjébe, azaz a legjobb 12 közé a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután a pénteki, sorsdöntő csoportmérkőzésen 33-26-ra kikapott a remek napot kifogó cseh csapattól. Az ellenfélnél Filip Jicha egymaga 14-szer volt eredményes. Csoknyai István szövetségi kapitány együttese azzal a céllal érkezett a kontinensviadalra, hogy kiharcolja a középdöntős szereplést, ám csak a franciák elleni döntetlen alkalmával játszott jól, a spanyolok és a csehek ellen nem, így befejezte szereplését.
2010.01.23. 08:15
 
 
Az Egyenlítő című folyóirat elhatárolódik az Egyenlítő TV-től
Az Egyenlítő című társadalomkritikai és kulturális folyóirat elhatárolódik az Egyenlítő TV-től és jogi lépéseket tesz "a névválasztás etikáját nézete szerint semmibe vevő" intézmény ellen - közölte a szerkesztőség pénteken. A folyóirat elhatárolódik a TV-nek attól a tevékenységétől is, amelyet a Népszabadság egy pénteki cikkében ismertetett. A lap az Egyenlítő TV által készített összeállításra hivatkozva arról írt: egy Nagy-Britanniában élő volt MSZP-s férfi szerint a fideszes Szijjártó Péter is részt vett azokban az ifjúsági mutyikban, amelyekért Zuschlag János régóta rács mögött ül. A Népszabadság idézte Szijjártót, aki közölte: soha nem dolgozott együtt Zuschlaggal, áll a bizonyítékok elé.
2010.01.22. 22:15
 
 
A haiti kormány sátorvárosokat épít vidéken a fővárosiaknak
A haiti kormány bejelentette pénteken, hogy sátorvárosokat épít vidéken 4-500 ezer fővárosi számára, aki hajlék nélkül maradt a múlt heti földrengés miatt, és azóta az utcákon él. Az új táborokat olyan helyekre telepítik, ahol már létezik néhány alapvető feltétel az ellátásukra. Az első a hónap végére készülhet el, mert el kell egyengetni a talajt, ki kell építeni a vízellátást és a csatornákat, be kell szerezni és fel kell állítani a sátrakat. Elsődleges az a szempont, hogy megelőzzék járványok terjedését a Port-au-Princ-ben rögtönzött menekülttáborokban nyomorgók között - mondta az államelnöki iroda vezetője. A kiköltözés önkéntes lesz.
2010.01.22. 21:15
 
 
Guantánamón 50 őrizetest per nélkül fogva tartanak
A guantánamói fogolytáborban maradt 196 terrorgyanús őrizetes közül 50-et per nélkül meghatározatlan ideig rács mögött kell tartani a háborús törvények alapján - a washingtoni igazságügyi minisztérium döntéséről a pénteki The New York Times számolt be. A tárca első ízben hozott nyilvánosságra adatot arról, hány foglyot tart túl veszélyesnek ahhoz, hogy szabadon engedjék őket. Olyan őrizetesekről van szó, akik ügyében bírósági eljárást sem lehet lefolytatni, mivel a per során sérülnének az amerikai nemzetbiztonsági érdekek, fel kellene fedni kényes hírszerzési információkat. A rabok ezenkívül megtámadhatnák azokat a bizonyítékokat, amelyeket erőszakos vallatással szedtek ki belőlük.
2010.01.22. 20:30
 
 
"Fagyriadót" rendeltek el Romániában
Romániában sárga jelzésű "fagyriadót" rendelt el az Országos Meteorológiai és Hidrológiai Hatóság, a már most is rendkívüli hideg még több napig eltart, további lehűlés várható. Az ország legnagyobb részén már csütörtökön beköszöntött a szokatlanul hideg időjárás, a román meteorológiai intézet előrejelzései szerint január 27-ig további lehűlésre lehet számítani. A sárga figyelmeztetés az egész országra érvényes, ugyanis szerdáig mínusz 15 és mínusz 25 Celsius-fok között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet éjszakánként, de napközben sem melegszik olvadáspontig a levegő.
2010.01.22. 20:00
 
 
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb: Huszár 5., Heidum 6. 1500 méteren
Huszár Erika ötödik, míg Heidum Bernadett hatodik lett 1500 méteren a drezdai rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. A péntek délutáni elődöntők során Heidum futamából győztesként került a fináléba, ráadásul - mint később kiderült - a legjobb idővel (2:25.789) kvalifikálta magát a legjobb nyolc közé. Huszár ugyancsak ötödik lett a második futamban, de szabálytalanul kilökték, így kedvezményezettként őt is döntőbe juttatták a bírók. A nyolcas mezőnyben már nem jártak szerencsével a magyarok, ugyanis Huszár 2:25.768 perccel ötödikként ért célba, míg Heidum 2:25.817 perccel közvetlenül mögötte.
2010.01.22. 19:15
 
 
Asztalitenisz, Pro Tour, Velenje: Tóth Krisztina elődöntős
Tóth Krisztina egyesben elődöntős az asztaliteniszezők szlovéniai Velenjében zajló Pro Tour-viadalán. A magyar versenyző péntek délután hat játszmában nyert a fehérorosz Viktorija Pavlovics ellen a legjobb nyolc között. A fináléba jutásért most legyőzött riválisának testvérével, Veronika Pavloviccsal találkozik szombat délelőtt. Eredmények a nemzetközi szövetség honlapja alapján: női egyes, negyeddöntő: Tóth Krisztina-Viktorija Pavlovics (fehérorosz) 4-2 (-6, 10, -8, 6, 7, 6).
2010.01.22. 19:15
 
 
Mintegy hetvenezren léptek vissza a tb nyugdíjrendszerbe
Tavaly december végéig 69.469 magánnyugdíjpénztári tag kérte visszalépését a társadalombiztosítási (tb) nyugdíjrendszerbe - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF). Öregségi nyugellátásának módosítását 1.823 olyan pénztártag kérte, aki már részben magánnyugdíjpénztári szolgáltatásban részesült. A tb rendszerbe visszalépésre egy tavalyi törvénymódosítás nyomán közel 123 ezer pénztártag számára nyílt meg a lehetőség, őket a felügyelet erről levélben értesítette.
2010.01.22. 19:15
 
 
Forma-1: tíz csapat már megnevezte a pilótáit
Tíz Forma-1-es csapat már megnevezte pilótáit az idei világbajnokságra; pénteken a Toro Rosso hozta nyilvánosságra, hogy erre az évre is szerződtette Jaime Alguersuarit. A 19 esztendős spanyol versenyző a tavalyi Magyar Nagydíjon mutatkozott be az autósport elitkategóriájában. Kiadó pilótaülés már csak három istállónál van, a Renault-nál és a Campos Metánál egy-egy, míg az újonc USF1-nél kettő.
2010.01.22. 18:30
 
 
A kormányfőhöz fordultak az elégedetlen eredetiségvizsgálók
Eredetiségvizsgálattal foglalkozó szakemberek tartottak tiltakozó demonstrációt pénteken a Miniszterelnöki Hivatal épülete előtt; a helyszínen megjelent néhány száz érintett egy, a miniszterelnökhöz címzett petíciót is átadott a hivatal képviselőjének, amelyben az eredetiségvizsgálat év elején életbe lépett jogszabály-változtatásainak visszavonását követelik. A tiltakozók által kifogásolt kormányrendelet-módosítás szerint 2010 elejétől az eredetiségvizsgálattal foglalkozó vizsgálóállomásoknak egységes feltételeket kell alkalmazniuk a korábban alkalmazott ötféle vizsgálati technológia helyett.
2010.01.22. 18:15
 
 
Almunia: az EU-ban nincs szükség az amerikai mintájú bankszabályozásra
Joaquín Almunia uniós gazdasági és pénzügyi - jövendő versenyügyi - biztos szerint az EU-ban nincs szükség az amerikai elnök által meghirdetett, amerikai mintájú bankszabályozásra. Almunia pénteken Brüsszelben spanyol újságíróknak nyilatkozva úgy vélte, hogy Obama bankok elleni "kirohanása" több mint kívánatos, az amerikai elnök által alkalmazott eszközök indokoltak, de az Európai Unióban ilyesmi nem szükséges. "Nem állítom, hogy az amerikai bankok a válság egyedüli felelősei, de a válság a Wall Streeten kezdődött. Itt, Európában nincs Wall Street, amely a jelenleg tárgyalt pénzügyi szabályozási intézkedéseket fékezné" - mondta Almunia.
2010.01.22. 18:15
 
 
Az elmúlt évtized volt az eddigi legforróbb időszak a Földön
A NASA által 1880-ban megkezdett földfelszíni hőmérsékletmérések óta, az elmúlt egy évtized bizonyult a Föld legforróbb időszakának. Az amerikai űrhajózási hivatal továbbá azt is megállapította, hogy ez idő alatt a 2009-es év volt a második legmelegebb esztendő. Tavaly ugyanis mindössze csak egy pár Celsius-fokkal volt enyhébb az idő a hőmérsékleti csúcstartónak számító 2005-ös év után. James Hansen, a NASA Goddard Űrkutatási Intézetének (GISS) igazgatója szerint, a globális hőmérsékletváltozásért az óceánok meleg, és hideg légáramlatainak váltakozása a felelős.
2010.01.22. 18:15
 
 
A VDSZSZ szerint sikeres volt a sztrájk a MÁV Cargónál
Sikeres volt a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) pénteken 8 és 14 óra között megtartott sztrájkja a csoportos létszámleépítés elleni tiltakozásul, mivel a tehervonatok 90 százaléka nem közlekedett - mondta Mózes Tibor, a VDSZSZ MÁV Cargónál működő társasági szervezet vezető ügyvivője pénteken sajtótájékoztatón Budapesten. Mózes Tibor beszámolt arról, hogy a péntek délelőtti tárgyaláson az álláspontok közeledése ellenére nem jött létre megállapodás. A tárgyalásokat péntek délután folytatják, s ha nem tudnak megegyezni, a VDSZSZ társasági választmánya a közeljövőben határoz a megállapodás kikényszerítésének további lépéséről.
2010.01.22. 17:00
 
 
Harrison Ford tiszteletbeli Césart kap életművéért
Tiszteletbeli César-díjat kap Harrison Ford filmes életművéért - jelentette be pénteken a Francia Filmakadémia, amely egyúttal a César-díjak jelöltjeinek listáját is nyilvánosságra hozta. A 67 éves amerikai sztár csaknem ötven esztendős filmes pályafutása elismeréséül veheti át a február 27-i párizsi "Césarok éjszakáján" a legrangosabb francia filmdíjat. A tiszteletbeli Césart kolléganője, Sigourney Weaver nyújtja majd át a színésznek. Fordot A kis szemtanú című filmjéért annak idején Oscar-díjra jelölték, és hollywoodi pályafutása során olyan nagy sikerű produkciókban szerepelt, mint a Csillagok háborúja-sorozat vagy az Indiana Jones-filmek.
2010.01.22. 16:15
 
 
A pártok üdvözölték a korai választási időpontot
Április 11-ére írta ki az országgyűlési képviselők választásának első fordulóját Sólyom László köztársasági elnök - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal. A pártok üdvözölték, hogy az államfő a lehető legkorábbi időpont mellett döntött. A parlamentbe képviselőket delegált pártokat nem érte váratlanul a választások időpontjáról szóló államfői döntés. Sólyom László még decemberben arról beszélt, hogy a lehető legkorábbi időpontra írja ki az országgyűlési választást, így számítani lehetett arra, hogy annak első fordulója valószínűleg április 11-én, második fordulója pedig április 25-én lesz.
2010.01.22. 16:15
 
 
Műkorcsolya Eb: Sebestyén hatodik a rövidprogram után
A hatodik helyről várja a folytatást a pénteki rövidprogramok után Sebestyén Júlia a nők mezőnyében az észtországi Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon. A viadal honlapja alapján a 2004-ben Eb-győztes magyar 57,44 pontot kapott a bíráktól, míg az élen álló olasz Carolina Kostner produkcióját 65,80 pontra értékelték. A második helyen a finn Kiira Korpi (64,26), a harmadikon pedig honfitársa, Laura Lepistö (62,96) végzett.
2010.01.22. 16:00
 
 
Április 11-én lesz az országgyűlési választás első fordulója
Április 11-ére írta ki az országgyűlési képviselők választásának első fordulóját Sólyom László köztársasági elnök - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) pénteken. A választások második fordulóját április 25-én tartják. A választás kitűzésével hivatalosan is megkezdődött az április 9-én éjfélig tartó választási kampány. A választási eljárásról szóló törvény szerint a kampány a választás kitűzésétől a szavazást megelőző nap 0 óráig tart. Az első forduló előtt április 10-én 0 órától április 11-én 19 óráig kampánycsend van, ekkor kampánytevékenységet folytatni tilos.
2010.01.22. 15:45
 
 
Felesége szerint Polanski "csodálatos férj"
Roman Polanski felesége "teljesen megérti azokat a családanyákat", akiket sokkol a férje által 32 évvel ezelőtt elkövetett szexuális bűncselekmény, de emlékeztet arra, hogy a hetvenes években más volt a szex és a kábítószer társadalmi megítélése. "Az őrület korszaka volt. A kábítószerhez való viszony sem ugyanaz volt, mint ma, mint ahogy a szexuális szabadsághoz is másként álltunk hozzá... A közvélemény azóta nagyon jelentősen fejlődött" - fejtette ki Emmanuel Seigner a francia Elle magazinban pénteken megjelent interjúban.
2010.01.22. 15:15
 
 
Bencze József: a rendőrség felkészült a választásokra
A rendőrség felkészült a 2010-es választásokra, bár nem egy új feladatról van szó, a vonatkozó főkapitányi normába és ajánlásba beépítették azokat a tapasztalatokat, amelyek az időközi választásokon adódtak - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány. A két szabályozás részletesen tartalmazza azokat a feladatokat, amelyek a választási kampányban illetve a választások napján a rendőrségre hárulnak a választási bizottságokkal való kapcsolattartástól kezdve a szavazóhelyiségek biztosításáig bezárólag - mondta.
2010.01.22. 15:15
 
 
A Gettómilliomos rendezője színpadra állítja a Frankensteint
Danny Boyle, a Gettómilliomos Oscar-díjas brit rendezője még idén színpadra állítja Londonban Mary Shelley Frankenstein című gótikus rémregényét. Boyle színházi rendezőként kezdte pályafutását a londoni Royal Courtnál és a Royal Shakespeare Companynál, és most a filmvilág őrülete elől tér vissza első szerelméhez, a színházhoz - mondta Nicholas Hytner, az előadásnak helyt adó londoni Nemzeti Színház igazgatója.
2010.01.22. 14:30
 
Frei Tamás a magyar mentalitásról
A televíziós műsorvezető egy érdekes történetet mesélt az internetes sztártévé riporterének, amelyben összehasonlította a hazai és a külföldi mentalitást. Frei Tamás szerint nagyon sarkalatos az ellentét például a magyar és a francia és olasz vezetési kultúra közt, ezt pedig egy robogót vezető sofőr történetével támasztotta alá. Frei egyébként egészen kis kora óta jár külföldre, nagyon sok nyelvet beszél, és nagyon élvezi, hogy mindenki másmilyen.
2010.01.22. 14:26
 
 
Kevesebb bírságot szabtak ki a Csillagszóró hadműveletben
Az összehangolt hatósági ellenőrzés-sorozat, a Csillagszóró hadművelet sikere is, hogy a kereskedők jogkövetőbbé váltak, a hatóságok a korábbiaknál jóval kevesebb kifogásolnivalót találtak, csökkent a súlyos jogsértések aránya, és javult a nyugta-, valamint számlaadási gyakorlat is - ismertette Szollár Domokos kormányszóvivő. A 2009. december 1-31. közötti Csillagszóró III. hadműveletben több mint 2600 esetben mintegy 415 millió forint összegű bírságot szabtak ki a hatóságok, kevesebbet, mint a megelőző évben. A tavalyi tájékoztatás szerint a Csillagszóró II. akcióban még 5.400 esetben bírságolták a jogsértő vállalkozásokat, összesen mintegy 1 milliárd forint értékben.
2010.01.22. 13:45
 
 
Újabb feljelentés a BKV-szerződésekkel kapcsolatban
Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a BRFK-n Kocsis István, a BKV vezérigazgatója, mert a cég belső vizsgálatának eredményei szerint tíz, a közlekedési társaság és valamely külső cég közötti szerződéssel kapcsolatban merült fel bűncselekmény gyanúja - közölte a BKV. A közlemény szerint a BKV átadta a vizsgálati jelentést és az ezzel kapcsolatos teljes dokumentációt a rendőrségnek. Kocsis István korábban már több feljelentést tett hasonló okból.
2010.01.22. 13:45
 
 
A kormány szerint alkotmányos a vagyonadó
Hosszú időre lekerül a napirendről az értékalapú adó elméleti lehetősége is, ha az Alkotmánybíróság kifogást emel ellene, de a kormány azzal számol, hogy a vagyonadó kiállja az alkotmányossági próbát, kidolgozásakor ugyanis figyelembe vették a testület korábbi döntéseit - ismertette Szollár Domokos kormányszóvivő pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Ezért úgy vélte, hogy az Alkotmánybíróság februárban nagyon fontos döntést fog hozni gazdasági, politikai és jogfilozófiai értelemben is.
2010.01.22. 13:15
 
Csúcssebesség dízelmotorral
Sebességrekordot állított fel a közúti dízelautók kategóriában az AC Schnitzer tuningcsapata az általuk felpiszkált BMW 335d-vel.
2010.01.22. 13:01
 
Genfben márciusban jön az A1-es!
Az Audi hivatalosan is bejelentette, hogy márciusban, a Genfi Autószalonon lesz a vadonatúj A1-es kisautó világpremierje, amely a VW Polo padlólemezére épül, s kezdetben csak háromajtós karosszériával lesz elérhető.
2010.01.22. 12:58
 
 
Kalapács alatt a Hudson folyón landolt Airbus
Elárverezik azt a repülőgépet, amely egy évvel ezelőtt az Egyesült Államokban a Hudson folyón ért föld helyett vizet. Az Airbus A 320-as gép madárfelhőbe került, pontosabban lúdrajba, amely működésképtelenné tette hajtóműveit. A pilótának sikerült azonban megmentenie a gépen lévő 155 ember életét azzal, hogy a folyóra szállt le. A híressé vált repülőgépet hajtóművei nélkül kínálja megvételre a Chartis biztosítótársaság. A javítgatás értelmetlen lett volna, a vízre csapódástól annyira súlyosan megrongálódott a gép fémteste, főleg az alja. Hogy kinek kell a roncsmonstrum, kiderül március 27-én, addig lehet licitálni.
2010.01.22. 12:45
 
 
Balázs: ostobaság lenne lecserélni az EU-elnökséget előkészítő csapatot
Balázs Péter külügyminiszter szerint "ostoba az az ország, amelyik az uniós elnöksége alatt vagy közvetlenül előtte lecseréli az elnökséget előkészítő csapatot". Magyarországnak nagy dolog, hogy az elnökség előkészítése során választások lesznek, "az EU-ban ez nem ügy" - mondta a tárcavezető pénteken a parlamentben a trió-elnökség témájában megrendezett országos civil konferencián tartott előadásában. A külügyminiszter hangsúlyozta, Magyarország 2011 első félévében nyújtott teljesítménye tíz évig meg fog maradni a többi tagállam emlékezetében.
2010.01.22. 12:45
 
 
Gábor Zsazsa férje Kalifornia kormányzója akar lenni
Eddigi legnagyobb sikere után, vagyis hogy Gábor Zsazsa hollywoodi díva nyolcadik férje lett, újabb magaslatokba vágyik a német születésű Frederic von Anhalt herceg, aki bejelentette, hogy harcba száll Kalifornia kormányzójának Arnold Schwarzenegger távozásával megüresedő székéért. A hangzatos címéhez örökbefogadás révén hozzájutott 66 éves férfi csütörtökön jelentette be indulási szándékát, a tervek szerint kampányát hétfőn a híres Sunset Boulevardon kezdi meg. Frederic von Anhalt független liberális jelöltként az "Adjuk vissza Kaliforniának az édes életet" mottóval akarja megszólítani a választókat.
2010.01.22. 12:30
 
 
Beyonce és Madonna is részt vesz a tévés segélykoncerten
Beyonce és Madonna is csatlakozott a péntek esti Segítség Haitinak televíziós adománygyűjtő műsor fellépőihez. A kétórás, több helyszínről jelentkező programban Denzel Washington, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Bill Clinton volt amerikai elnök is feltűnik. Beyonce Londonból, Madonna New Yorkból jelentkezik az adás során - közölték csütörtökön a rendezők. A haiti áldozatok megsegítésére szervezett műsorban a zenei világ színe-java - köztük Bruce Springsteen, Alicia Keys, Stevie Wonder, Taylor Swift, Justin Timberlake és Keith Urban - énekel. A beérkező adományokat a földrengés sújtotta országot támogató öt segélyszervezetnek juttatják el.
2010.01.22. 12:30
 
 
OÉT: a munkaadók a sztrájktörvény módosítását kezdeményezik
A sztrájktörvény módosítását, esetleg magatartási kódex megalkotását kezdeményezi a munkaadói oldal a múlt heti BKV sztrájk után, amelynek során véleményük szerint visszaéltek a sztrájkjoggal - hangzott el az Országos Érdekegyeztető Tanács plenáris ülésén. Az elégséges szolgáltatások rögzítését, a munkabeszüntetés kezdetének és befejezésének meghatározását kívánja elérni a munkaadói oldal - jelentette ki Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára, a munkaadói oldal nevében.
2010.01.22. 12:15
 
 
Az orosz lesz a legerősebb európai gazdaság 2030-ra a PwC szerint
Az orosz gazdaság lesz a legerősebb Európában 2030-ra, a világon pedig az ötödik - vélik a PricewaterhouseCoopers (PwC) elemzői. A nemzetközi könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég szerint a világ vezető gazdasága Kína lesz, amelyet az Egyesült Államok, India, Brazília, Oroszország, Németország, Mexikó, Franciaország és Nagy-Britannia követ majd. Az orosz gazdaság lesz a legerősebb Európában 2030-ra, a világon pedig az ötödik - vélik a PricewaterhouseCoopers (PwC) elemzői. A nemzetközi könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cég szerint a világ vezető gazdasága Kína lesz, amelyet az Egyesült Államok, India, Brazília, Oroszország, Németország, Mexikó, Franciaország és Nagy-Britannia követ majd.
2010.01.22. 11:45
 
 
Megkezdték a megrongálódott épületek lerombolását Haitin
Megkezdték a megrongálódott és életveszélyessé vált épületek lerombolását pénteken a haiti fővárosnak, Port-au-Prince-nek abban a részében, amelyet a földrengés a leginkább sújtott. A kereskedőket felszólították, hogy üzletüket ürítsék ki, majd munkába állnak a buldózerek - közölte a rendfenntartó erők egyik tagja. A hatóságok már nem győzik erővel, hogy a területet éjjel-nappal őrizzék. Csütörtökön a rendőrök a területen hat fosztogatót fogtak el. Az ENSZ mentőalakulatai mostantól a földönfutóvá vált hárommillió lakosra összpontosítják erőiket.
2010.01.22. 11:45
 
 
Washington új afganisztáni civil stratégiát dolgozott ki
Az Egyesült Államok új civil stratégiát dolgozott ki Afganisztánra vonatkozóan, és ezt csütörtökön ismertették Washingtonban, egy héttel a hatvan ország részvételével megrendezendő londoni Afganisztán-konferencia előtt. Az új stratégia bemutatásra meghívták az amerikai fővárosba David Miliband brit külügyminisztert, aki miután találkozott kollégájával, Hillary Clintonnal, hosszan beszélt a szenátusban a londoni konferencia céljairól. Az afganisztáni és pakisztáni stabilizálás regionális stratégiája című dokumentumot Richard Holbrooke, az amerikai elnök térségbeli különmegbízottja dolgozta ki.
2010.01.22. 11:45
 
 
Emelkednek a vasúti és a Volán tarifák február 1-jén
A MÁV-START, a GYSEV és a Volán társaságok által kiadott bérletek árai átlagosan 10, a jegyárak pedig 15 százalékkal emelkednek 2010. február 1-jén - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) pénteken. A minisztérium tájékoztatása szerint a valós utazási igények felmérése érdekében a díjmentesen közlekedők a jövőben regisztrációs jeggyel utazhatnak. A regisztrációs jegyet a szolgáltatók vezetik be legkésőbb 2010. február végéig - közölte a tárca.
2010.01.22. 11:15
 
 
Jelentős drogfogás Hajdú-Biharban
Jelentős mennyiségű, összesen 8 kilogramm marihuánát foglaltak le egy Polgáron történt rajtaütés és az azt követő házkutatás során még január 18-án - közölte Tóth Ferenc, a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője pénteken sajtótájékoztatón Debrecenben. Az év első jelentős drogfogását alapos nyomozó munka előzte meg. A lefoglalt kábítószer mennyiségét jól illusztrálja, hogy míg tavaly az egész megyében összesen 4 kiló hasonló drogot foglaltak le, addig most egy rajtaütés alatt ennek kétszeresét - mondta.
2010.01.22. 10:15
 
 
Tenisz, Australian Open: Czink párosban is búcsúzott
Czink Melinda, a dél-afrikai Natalie Grandinnal az oldalán két szettben vereséget szenvedett az Alisza Klejbanova, Francesca Schiavone orosz, olasz kettőstől a női páros 2. fordulójában az ausztrál nyílt teniszbajnokágon. Czink egyesben már az első fordulóban búcsúzott Melbourne-ben. Eredmény: női páros, 2. forduló (a 16 közé jutásért): Alisza Klejbanova, Francesca Schiavone (orosz, olasz, 7.)-Czink Melinda, Natalie Grandin (magyar, dél-afrikai) 7:5, 6:4.
2010.01.22. 09:30
 
 
Népszabadság: Szijjártó is részt vett Zuschlag ügyeiben?
Egy Nagy-Britanniában élő volt MSZP-s férfi szerint a fideszes Szijjártó Péter is részt vett azokban az ifjúsági mutyikban, amelyekért a szocialista Zuschlag János régóta rács mögött ül - írja a pénteki Népszabadság. A napilap ismerteti, hogy az Egyenlítő TV interneten látható összeállítása szerint Eredics Gergely, a Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács egykori alelnöke egy hangfelvételen egy eltorzított hangú ismeretlennek arról beszél, hogy 2002-2003-ban a grémiumot vezető fideszes Szijjártó Péter egyeztetett az ifjúsági szervezeteknek nyújtandó támogatásokról a most előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag Jánossal.
2010.01.22. 09:30
 
 
Az amerikai first lady hadjáratot indít a kövérség ellen
Az amerikai first lady hadjáratot hirdet a kövérség ellen. Michelle Obama szerint az elhízottság Amerikában járvány, az ország egészségét és gazdaságát is fenyegető legnagyobb veszélyek egyike. Az elnök felesége a polgármesterek konferenciáján a nyers adatok fényében elmondta, hogy ha nem változnak meg a jelenlegi folyamatok, akkor az amerikaiak fele tíz éven belül nemcsak túlsúlyos, hanem elhízott lesz. A kövér emberek egészségét több betegség fenyegeti, iszonyatosan megnövekedhetnek az egészségügyi kiadások - hangsúlyozta.
2010.01.22. 09:15
 
 
F1: hidat neveznek el Jenson Buttonról
A Forma-1-es világbajnoki címvédő Jenson Buttonról neveznek el egy gyalogoshidat szülővárosában, az angliai Frome-ban. "A híd mindenképpen megépült volna, és ahogy megkaptuk az engedélyt, azonnal felvetődött az ötlet, hogy Jensonról nevezzük el" - mondta Damon Hooton polgármester. A brit pilóta - aki kedden ünnepelte 30. születésnapját - tavaly a Brawn GP színeiben nyert vb-t, a téli szünetben azonban átigazolt a McLarenhez. Buttonnak a múlt héten, egy motorsport rendezvényen mutatták be azt a nyolchetes kisfiút, akinek szülei a világbajnok iránti tiszteletből adták a Jenson keresztnevet.
2010.01.22. 08:15
 
 
Leonardo DiCaprio egymillió dollárt adományozott Haitinak
Egymillió dollárt adományozott Leonardo DiCaprio amerikai színész a haiti földrengés károsultjainak megsegítésére - jelentette be a természeti csapás kárvallottjainak adományokat gyűjtő, George Bush és Bill Clinton volt amerikai elnökök által irányított alapítvány. A két exelnököt Barack Obama hivatalban levő elnök kérte fel, hogy működjenek közre a földrengés sújtotta ország segélyezését célzó adományok gyűjtésében. Bush közleményben méltatta DiCaprio "rendkívüli nagylelkűségét". Úgy vélte, a színész adománya világosan mutatja, hogy az Egyesült Államok határozottan elkötelezte magát Haiti újjáépítése mellett.
2010.01.22. 08:00
 
 
A Világbank felmentette Haitit adóssága törlesztése alól
Öt évre felmentette a Világbank a földrengés sújtotta Haitit a nemzetközi pénzintézettel szemben fennálló 38 millió dolláros adóssága törlesztésének kötelezettsége alól - jelentette be a Világbank. A washingtoni székhelyű pénzintézet helyi idő szerint csütörtökön nyilvánosságra hozott közleménye szerint a Világbank azon munkálkodik, hogy a karibi országot teljesen felmentse a tartozás visszafizetése alól. A dokumentum kitért arra, hogy a 38 millió dolláros tartozás Haiti küladósságának mindössze 4 százalékát teszi ki, és nem kellett kamatot fizetni utána a nemzetközi pénzintézetnek.
2010.01.22. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863[1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista