2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Borsod a hó fogságában
Vasárnap is országszerte folytatódott, bár kisebb mennyiségben a szombaton kezdődött intenzív havazás; a közúti és a vasúti közlekedésben is fennakadásokat okozott az időjárás; a borsodi Hejcét elzárta a hó, a megye több települése csak nehezen közelíthető meg. A havazás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében okozza a legtöbb fennakadást. Pányokot ezzel elzárta a hó. Szintén nem lehet megközelíteni Hejcét, csak nehezen járható a Zsujta és az Abaújvár felé vezető út, de a helyzet percről-percre változik. A szél a megye több területén hóátfúvásokat okoz.
2010.01.31. 16:45
 
 
Vilmos herceg királyképző tanfolyamon
Három magas rangú szakértőt bízott meg unokája, Vilmos trónörökös királyjelölti formába hozásával a brit uralkodó. A brit trón első számú várományosa II. Erzsébet királynő legidősebb fia, Károly herceg. Időről időre lábra kapnak azonban híresztelések az esetleges generációs ugrásról, vagyis arról, hogy Erzsébet után Károly és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, az idén 28 éves Vilmos örökölné a koronát. Ezt az udvar rendre és a legnagyobb határozottsággal cáfolja, ám tény, hogy a királyi légierő kötelékében szolgáló Vilmos - aki épp a minap szerezte meg helikopterpilóta-képesítését - egyre több "királyi" megbízatást teljesít.
2010.01.31. 16:30
 
 
Sakk, Wijk aan Zee: Lékó remivel és ötvenszázalékos mérleggel zárt
Lékó Péter sötéttel döntetlent játszott az ukrán Vaszilij Ivancsukkal a hollandiai Wijk aan Zee-ben rendezett Corus 2010 sakk szuperverseny vasárnapi, utolsó fordulójában, s így 6,5 pontos, ötvenszázalékos teljesítménnyel zárta a viadalt. A torna honlapja szerint a felek a 27. lépésben egyeztek meg egymással a remiben.
2010.01.31. 15:45
 
 
Alpesi sí Vk: a legjobban Reinfried Herbst szlalomozott
Az osztrák Reinfried Herbst - kilencedik szezonbeli győzelmét aratva - végzett az élen a férfi alpesí síelők műlesiklásban rendezett szlovéniai Világkupa-viadalán. A szakági Vk-versenyben vezető Herbst honfitársát, Marcel Hirschert és a francia Julien Lizeroux-t megelőzve nyert. Őrzi pozícióját az összetett sorrendben első osztrák Benjamin Raich is, jóllehet a vasárnapi szlalomban ő csak a hatodik lett.
2010.01.31. 15:30
 
 
Kocsis István: egy fillért sem érdemelnek az öreg BKV-buszok
Egyetlen fillért is kár beleölni az öreg BKV-buszokba, mert egyre nő a meghibásodás valószínűsége és gyakorisága, s a karbantartás költsége is - mondta Kocsis István, a BKV vezérigazgatója a Vasárnapi Híreknek adott interjújában. A közlekedési társaság vezetője a hetilapnak arra a kérdésre, hogy mikorra, miből és honnan cserélik ki a buszparkot, azt mondta: "úgy vélem, nem történhet velünk rosszabb, mint ha minden a régiben marad". Hozzátette, amióta a cégnél dolgozik, azt hangoztatja, hogy a szakma szabályai szerint a BKV 1.400 buszából 1.000 "túlhaladta az életkora végét", azaz a 16. évet. Mint mondta, ha a viszonylag fiatal 150 Volvo-buszt nem számolja, akkor a többi busz átlagéletkora 20 év.
2010.01.31. 15:15
 
 
Alpesi sí Vk: Vonn "visszatért" az első helyre
Az eddig gyakorlatilag állandó nyertes, de szombaton női lesiklásban csak ötödik amerikai Lindsey Vonn vasárnap visszafoglalta helyét az élen: a svájci szuper-óriásműlesikló Világkupa-viadalon már újfent ő diadalmaskodott. A 25 éves Vonn-nak ez volt a 31. Vk-elsősége, és friss St. Moritz-i sikerével - mivel behozhatatlanra hízott a pontelőnye - már biztos, hogy övé a szakági győztest megillető kristálygömb. Eredmények: női szuper-óriásműlesiklás: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:01.77 p, 2. Andrea Fischbacher (osztrák) és Marie Marchand-Arvier (francia) 1:01.94-1:01.94.
2010.01.31. 14:45
 
 
Visszahív közel 100 ezer autót a Peugeot Citroen
A több millió Toyota gépkocsit érintő gázpedálproblémával összefüggésben visszahív közel 100 ezer autót a PSA Peugeot Citroen. A francia gyártó közleménye szerint Citroen C1 és Peugeot 107-es modelleket hívnak vissza gázpedálcserére. A kocsikat a csehországi Kolinban, a Toyotával közösen működtetett üzemben szerelték össze 2005 és 2009 között, és Európában értékesítették. A tulajdonosokat levélben értesítik a döntésről, amelyet azt követően hoztak, hogy a Toyota visszahívási akciója Európát is elérte.
2010.01.31. 14:30
 
 
Mesterházy: az MSZP tovább viszi a nyugdíjkorrekciós programot
Az MSZP - ha folytathatja a kormányzást - tovább viszi a nyugdíjkorrekciós programot, bevezeti a kegyeleti járandóságot, évről évre duplájára emeli a méltányossági nyugdíjkasszát és tervezi a büntető törvénykönyv módosítását is, valamint megtartja a 65 év felettiek utazási kedvezményét - mondta Mesterházy Attila, a párt miniszterelnök-jelöltje a párt által szervezett Nyugdíjas szolidaritás című rendezvényén. A Millenáris Teátrumban elmondott beszédében a politikus azt mondta, az MSZP - a Fidesszel ellentétben - megvédi a nyugdíjasokat.
2010.01.31. 14:30
 
 
Éjfélig még havazásra lehet számítani
Vasárnap éjfélig még lehet havazásra számítani az ország több pontján, Szabolcs- és Borsod megyékben 10-15 centiméter hó is hullhat - mondta Véber István, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. A Dunántúl északi területei kivételével az ország több pontján hullhat a hó, de nyugat felől fokozatosan megszűnik a csapadék és az éjszakai órákban már csak az északkeleti országrészben lehet havazásra számítani, ám az intenzitása ott is csökkenni fog - tette hozzá. A fővárosban, az Alföldön és a Dél-Dunántúlon ennél kevesebb hómennyiséggel kell számolni, de helyenként itt is elérheti a hó vastagsága a 10 centimétert.
2010.01.31. 14:30
 
 
Az afgán elnök fegyverletételre szólította a tálib fegyvereseket
Fegyverletételre és a törvények betartására szólította a tálib fegyvereseket Kabulban Hamid Karzai afgán elnök. Karzai közölte, hogy megbékélésre törekszik a tálib vezetőkkel, ha erre ők is hajlandóak. Egyértelművé tette azonban, hogy ez nem vonatkozik az al-Kaida terrorszervezet tagjaira, mivel - mint mondta - Afganisztánban nincs helye terroristáknak.
2010.01.31. 14:15
 
Nem enyhült a tél szorítása Németországban
Pietsch Lajos, az MTI tudósítója jelenti: Berlin, 2010. január 31., vasárnap (MTI) - Nem enyhült a tél szorítása Németországban. Az északi Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartományban, valamint a déli Bajországban a havazás, illetve a hófúvások miatt vasárnap is valóságos rendkívüli állapot uralkodott, de nem sokkal volt jobb a helyzet az ország más régióiban sem. A bajor Alpokban vasárnap délelőtt több lavinaomlás történt, és a hatóságok nem tartják kizártnak, hogy a leomló hótömeg embereket temetett be. Ugyanakkor eltűnt személyekről egyelőre nem tettek jelentést, a kutatás azonban megkezdődött.
2010.01.31. 14:15
 
 
Tenisz, Australian Open: Federer diadalmaskodott
A svájci Roger Federer nyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesét, miután vasárnap, Melbourne-ben három játszmában, 6:3, 6:4, 7:6 (13-11)-re diadalmaskodott a brit Andy Murray ellen. Az immár 16-szoros Grand Slam-győztes világelső az első két játszmát - 43, illetve 46 perc alatt - simán hozta, a döntő szettben azonban az addig önmagához képest haloványabban teniszező, de akkor feljavult Murray már 5:2-re is vezetett. Ám Federer előbb egyenlített, majd a rövidítésben 10-11-ről fordítva megnyerte a játszmát, így a mérkőzést is.
2010.01.31. 13:45
 
 
Akár egy évig is elhúzódhat Roman Polanski kiadatási eljárása
Hónapokig, talán egy évig is elhúzódhat Roman Polanski sztárrendező kiadatási eljárása és ezzel a házi őrizetből való esetleges szabadulása is - jelezte a svájci igazságügy-miniszter. Eveline Widmer-Schlumpf a Le Matin dimanche című lapnak adott interjújában beszélt arról, hogy a 33 évvel ezelőtti liliomtiprásért tavaly szeptemberben letartóztatott 76 éves rendező nem számíthat egyhamar a szabadlábra helyezésre. A miniszter szerint időt vesz igénybe az amerikai kiadatási kérelem elbírálása, s az esetleges majdani döntést Polanski több fórumon is megfellebbezheti.
2010.01.31. 13:45
 
Egy informátor 2,5 millió euróért német adócsalókat leplezne le
Egy ismeretlen informátor 2,5 millió euróért német adócsalókat leplezne le - erősítette meg a berlini pénzügyminisztérium. Sajtójelentések szerint a szóban forgó személy ennyit kér a pénzügyminisztériumtól, illetve német adóhatóságoktól azért a DVD-ért, amely mintegy 1500 olyan személy adatait tartalmazza, akik svájci bankszámláikon a törvényes adózás megkerülésével milliókat helyeztek el. Az ajánlat óriási dilemmát és egyidejűleg nagy vitát keltett a német fővárosban. Az informátor ugyanis lopott adatokkal kereskedik, az állítólagos adócsalók leleplezésével viszont becslések szerint legkevesebb 100 millió euró folyhatna be az államkasszába.
2010.01.31. 13:45
 
 
A hangyák magányosan halnak meg
A halálosan beteg hangyák önként hagyják el bolyt, ezen kívül kerülik a többi dolgozóval való érintkezést. Ezzel az önzetlen viselkedéssel a rovarok nyilván azt kívánják megakadályozni, hogy társaikat megfertőzzék, ezáltal veszélyeztetve az egész bolyt - állapították meg német kutatók. Eddig csak az volt ismert, hogy néhány hangyafaj egyedei kizárják a fészekből beteg fajtársaikat, a tetemeket pedig eltakarítják. Azt azonban még nem figyelte meg senki, hogy önként hagynák el a fészket a beteg egyedek.
2010.01.31. 13:00
 
 
A Fidesz Gyurcsányt és Verest is meghallgatná a költségvetési bizottságban
A Fidesz meghallgatná Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt és Veres János volt pénzügyminisztert is a költségvetési bizottság keddre összehívott ülésén, mert "kiderült", mindketten "szándékosan hazudtak" az ország gazdasági állapotáról - közölte a Fidesz helyettes szóvivője. Gyurcsány Ferenc politikai felelőssége mellett felvetődik a büntetőjogi felelőssége is - mondta Cser-Palkovics András, emlékeztetve, hogy a Fidesz feljelentést tett gazdasági adatok meghamisítása és eltitkolása miatt.
2010.01.31. 12:45
 
 
Bánsági Ildikó kapta a Páger Antal-díjat
Bánsági Ildikó kapta idén a Páger Antal-díjat; a Jászai- és Kossuth-díjas művész vasárnap vehette át a makói önkormányzat elismerését a Maros-parti városban. A díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a kuratórium döntése alapján a leghűségesebb Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség. A díjat odaítélő kuratórium a város és színházkedvelő közönségének szeretetét is kifejezve egyhangúlag döntött arról, hogy idén Bánsági Ildikó kapja a díjat.
2010.01.31. 12:30
 
 
Férfiként a teltalkatú, nőként a vékony politikusok a befutók
Míg a férfi politikusok esetében a telt alkatot, addig női kollégáiknál a vékonyabb testalkatot részesítik előnyben a választók - állapították meg a szakemberek. A 120 önkéntes bevonásával készített felmérés eredményei szerint a teltalkatú jelöltekről az emberek úgy tartják, hogy könnyebben megbirkóznak a munkájukkal együtt járó stresszel és feszültséggel. A hasonló testalkatú női politikusokról ugyanakkor pont az ellenkezőjét gondolják.
2010.01.31. 10:30
 
 
A Filmszemle zsűrielnöke szerint kevés a pénz a filmforgatáshoz
A kedden kezdődő 41. Magyar Filmszemle játékfilmes zsűrijének elnöke az elmúlt évek egyik nagy problémájának tartja, hogy a pénzügyi támogatások erős szétforgácsoltsága miatt leginkább csak alacsony költségvetésű magyar filmeket lehet forgatni. Granasztói György szerint ugyanakkor a magyar filmszakmára is érvényes, hogy a kényszerítő körülmények a tehetséges emberekből előre vivő megoldásokat hoznak ki. Megjegyezte, hogy a magyar filmek elsősorban az art kino-jellegű forgalmazásra valók, és nagy gond, hogy a művészmozik is komoly bajban vannak.
2010.01.31. 10:30
 
 
Az amerikai hadsereg felfüggesztette a súlyos sérültek elszállítását Haitin
Az amerikai hadsereg pénzügyi okokból felfüggesztette a haiti földrengés súlyos sérültjeinek elszállítását egyesült államokbeli kórházakba, ami sok sérült életébe kerülhet. A földrengés óta az Egyesült Államokba vitt több száz súlyosan sérült haiti zömét - 526 embert - floridai kórházakba szállították, de a szövetségi állam kormányzója közölte, hogy intézményeik lassan már nem képesek több beteget fogadni. Arra kérte a szövetségi kormányt, hogy járuljon hozzá az anyagi teherviseléshez is, valamint hogy szállítsanak más megfelelő egyesült államokbeli kórházakba olyan sérülteket, akiknek különleges ellátásra van szükségük.
2010.01.31. 10:30
 
 
Békák: rugalmas izom, hatalmas erő
A békák nem csak hosszú lábaiknak köszönhetik, hogy olyan messzire tudnak ugrani: egy amerikai kutatócsapat most felfedezte, hogy az emlősökéhez képest sokkal rugalmasabb az izomzatuk. A békák lábizmai már nyugalmi állapotban is szélsőségesen hosszúra nyúlnak. Amikor nekikészülnek az ugrásnak, izmaik hirtelen összehúzódnak, így keletkezik a test előrelendítéséhez szükséges erő. Az izmon belüli erő pedig a mozgás végrehajtása során éri el a maximumát - számoltak be ökörbékákon tett megfigyeléseikről az amerikai Brown Egyetem kutatói.
2010.01.31. 09:45
 
 
Afganisztánban januárban volt a legnagyobb a külföldi erők vesztesége
Mintegy 44 külföldi katona vesztette életét Afganisztánban január elseje óta, ez a legnagyobb mértékű veszteség, amelyet erőik egy hónap alatt a konfliktus közel kilenc évvel ezelőtti kezdete óta elszenvedtek. Tavaly januárban 25 katona halt meg az ázsiai országban. A mostani 44 külföldi katona között 29 az amerikai, míg tavaly csupán 15 volt. A külföldi erők veszteségei évről évre nagyobbak. Tavaly 520-an haltak meg, míg egy évvel korában 295-en. Az afgán civilek sorában is egyre több áldozatot szed a háború. Az ENSZ nyilvántartása szerint 2 ezer 412 polgári személy halt tavaly, ez is a legmagasabb adat azóta, hogy az amerikai erők beavatkoztak az országban 2001-ben.
2010.01.31. 09:45
 
 
Munka után áhítozik az eurómilliókat zsákmányoló tolvaj
Visszasírja munkáját az a francia tolvaj, aki novemberben egy pénzszállító autóval és benne 11,6 millió euróval kereket oldott, és zsákmányának egy részét valószínűleg ma is biztos helyen rejtegeti. "Szeretném, ha szabadon engednének, mert dolgozni akarok" - mondta a lyoni bíróság előtt. "Mindig is dolgoztam, most pedig felébredek és nincs mit csinálni." Az alighanem nehéz lesz, hogy újra egy biztonsági cégnél helyezkedjen el - ismeri el a rács mögé került tolvaj, aki eredeti foglalkozására nézve villanyszerelő. A férfi november közepén, tizenegy nappal a bűncselekmény után feladta magát. Állítása szerint megijedt a körülötte keletkezett médiafelhajtástól.
2010.01.31. 09:45
 
Csökkenő árak a bővülő IT-erőforráskihelyezési piacon
Miközben az informatikai outsourcing, az erőforráskihelyezés iránti igény az idén is tovább nő, a szolgáltatási árak a vártnál jobban csökkennek - mondta Juhász Lajos, az ezen a területen működő NAVIGATOR Informatika Zrt. vezérigazgatója. Hozzátette: az infrastruktúra kihelyezés piaca (server hosting) is dinamizálódott 2009. év második felében, ami valószínűsíthetően az informatikai eszközök növekvő energia igényének tudható be. A vállalatok ugyanis ma már egyre kevésbé tudják gazdaságosan üzemeltetni megnövekedett szerverkapacitásaikat.
2010.01.31. 09:30
 
 
Fúróhegy maradt az állkapocsban
Beperelte fogorvosát egy amerikai nő, mert fúróhegyet felejtett az állkapcsában. A nő egy évig élt a több mint két centiméter hosszú idegen tárggyal a szájában. A nő 2008-ban esett át fogműtéten, s a fúróhegy akkor akadt meg a jobb felső állkapcsában. A következő hónapokban állandó orrvérzésben, állkapocsgyulladásban szenvedett és rendszeresen szédült. Ügyvédje szerint még az sem kizárt, hogy nikkelmérgezést is kapott. A fúrófejet a műtét után 11 hónappal távolította el egy másik szájsebész.
2010.01.31. 09:30
 
 
Nincs szükség a szmogriadó tájékoztatási fokozatára Budapesten
A szombati mérési adatok alapján nem indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, mivel tovább csökkent Budapesten a szállópor-koncentráció - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. A hivatal közleménye szerint a légszennyezettséget mérő műszerek adatai alapján a tájékoztatási fokozat fenntartásának feltételei már nem állnak fenn - a szállópor szombati átlagértéke minden fővárosi mérőponton a tájékoztatási küszöbérték alatt volt, és folyamatosan csökkent. Mint írták, a kedvező változás főként annak volt köszönhető, hogy Budapest térségében a megélénkülő szél mellett jelentős mennyiségű hó hullott, amely megtisztította a város levegőjét.
2010.01.31. 09:30
 
 
Az APEH módosította a vagyonbevallás segédleteit
Az adóhatóság az Alkotmánybíróság (AB) határozatában foglaltaknak megfelelően módosította az egyes nagy értékű vagyontárgyakkal összefüggő kötelezettségek bevallására szolgáló 1042-es bevallási nyomtatványt, a hozzá tartozó útmutatót, valamint a bevallás kitöltését segítő, az APEH honlapján elérhető programját is. Aktualizálta az egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adó alapvető szabályairól szóló információs füzetet is.
2010.01.31. 09:15
 
 
Emelkednek a vasúti és a Volán tarifák február 1-jén
Hétfőtől átlagosan 10 százalékkal emelkednek a MÁV-START, a GYSEV és a Volán társaságok által kiadott bérletek árai, a jegyárak pedig 15 százalékkal nőnek. A közösségi közlekedés szolgáltatók számára 2010. február elsejétől válik lehetővé a regisztrációs jegy fokozatos bevezetése a térítésmentesen utazók számára legkésőbb ez év február 28-áig. Az ingyenes regisztrációs jegy bevezetése a közlekedési szokások felmérését szolgálja a térítésmentes utazásra jogosultak körében. A vasútra és a Volán-buszokra 2010. március 1-je után már csak regisztrációs jeggyel szállhatnak fel az ingyenes utazásra jogosultak.
2010.01.31. 09:15
 
 
Több utat lezártak hóátfúvások miatt Borsodban
Száznegyven munkagép tisztítja folyamatosan az észak-magyarországi régió három megyéjének, Borsod-Abaúj-Zemplénnek, Hevesnek és Nógrádnak az útjait a hótól, ennek ellenére főleg az abaúji térségben vasárnap kora reggel öt órakor hat utat lezárták a forgalom elől - közölte a közútkezelő régiós ügyeletese. Az Abaújkér-Aranyospuszta és a Megyaszó-Legyesbénye közötti utakon emel 40-50 cm-es hótorlaszokat a szél. Az ügyelet korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy vasárnap reggel öt órakor zárták le a forgalom elől a Vilmány-Fony, a Pere-Abaújszántó és a Felsődobsza-Abaújszántó közötti utat, valamint az Újharangod-37-es számú út közötti szakaszt. Hótól elzárt település nincs.
2010.01.31. 08:30
 
Futsal Eb, döntő: Spanyolország nyert
A spanyol válogatott megvédte címét a futsal Európa-bajnokságon, miután szombaton, a debreceni döntőben 4-2-re legyőzte a portugál csapatot. A fináléban Ortiz 9., Javi Rodriguez 13. és Lin 36. percben szerzett találatával a spanyolok már három góllal vezettek, de a portugálok nem adták fel. A trónkövetelő Goncalo Alves 38. és Joel Queiros 39. percben elért találatával szépített, azonban Daniel egy üreskapus góllal eldöntötte a meccset a 40. percben. A spanyolok sorozatban harmadszor, összességében pedig ötödször diadalmaskodtak a kontinensviadalon.
2010.01.30. 22:15
 
Primera División: egygólos barcelonai siker
A címvédő és listavezető FC Barcelona egy góllal nyert a Sporting Gijon otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján. Eredmény: Sporting Gijón-FC Barcelona 0-1 (0-1). Gól: Pedro (29.).
2010.01.30. 22:15
 
 
Bokros Lajos nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort
Nyilvános vitára hívta ki Orbán Viktort az MDF miniszterelnök-jelöltje, Bokros Lajos. Az MTI-hez szombaton eljuttatott nyílt levélben Bokros a vita kezdeményezését azzal indokolta: "az elmúlt hetek szakpolitikai káoszát látva" az a meggyőződése alakult ki, hogy "a Fidesz egy kormányzásképtelen erő". Orbán Viktorhoz, a Fidesz elnökéhez fordulva felhívta a figyelmet arra, hogy a legnagyobb ellenzéki párt néhány hónap múlva kormányzásra készül, ami - mint írta - nagy felelősség. Bokros "rendezze le" vitáját Mesterházy Attilával, döntsék el, ki a baloldal miniszterelnök-jelöltje - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője erre reagálva.
2010.01.30. 22:15
 
Nielsen: 1%-kal nőtt a háztartási vegyiáruk forgalma tavaly
Az ACNielsen Piackutató Kft. felmérése szerint egy százalékkal nőtt tavaly a háztartási vegyiáruk és a kozmetikumok forgalma Magyarországon. A piackutató adatai szerint ezen termékek forgalma 2009-ben 300 milliárd forintot tett ki. A legnagyobb forgalmú húsz kategória közül a toalett papír, a pelenka, a mosogatószer, a fogkrém, a szappan és a konyhai törlőkendő kiskereskedelmi forgalma emelkedett mind értékben, mind mennyiségben - emelte ki a társaság a közleményében.
2010.01.30. 21:45
 
 
MKIK: folyamatos az építőipari kivitelező cégek regisztrációja
A kereskedelmi és iparkamarák folyamatosan végzik az építőipari kivitelező cégek regisztrációját, a folyamat még eltarthat egy-két hónapig - nyilatkozta Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) főtitkára az MTI-nek. Az építőipari kivitelező cégeknek 2010. január 31-éig kell kamarai nyilvántartási számot kérniük tevékenységük folytatásához, amennyiben ténylegesen építőipari kivitelezést végeznek, vagy ezt a munkát akarják folytatni. Dunai elmondta, hogy a kamarák október elseje óta fogadják be a kérelmeket, de a vállalkozók az utolsó pillanatig várnak az ügyintézéssel.
2010.01.30. 21:45
 
 
24 centiméternyi hó esett a fővárosban
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) mérései szerint 24 centiméternyi hó esett a fővárosban - közölte Horti Zsófia, a cég szóvivője. Tájékoztatása szerint 94 szóró munkagéppel és 1.170 hómunkással folyamatosan takarítják az 1.200 kilométer hosszúságú fő- és közösségi közlekedési útvonalakat, hidakat, felüljárókat, a kórházakhoz, egészségügyi intézményekhez, a lakosság ellátását biztosító logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakat, közjárdákat közlépcsőket. Közölte, a mellékutcákat vastag hóréteg borítja. Ezek takarítását csak a fő- és közösségi útvonalak megtisztítását követően, a havazás megszűnése után körülbelül hat-hét óra múlva tudják megkezdeni.
2010.01.30. 21:45
 
 
Atv.hu: Antal Attila és Balogh Zsolt terhelő vallomást tettek Hagyóra
Antal Attila korábbi BKV vezérigazgató és Balogh Zsolt volt megbízott vezérigazgató is terhelő vallomást tett Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettesre - értesült az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokból. Antal Attilát milliós végkielégítésekkel és a fiktív tanácsadói szerződésekkel is kapcsolatba hozták, ám az ügyészség a BKV tulajdonosi jogait gyakorló fővárosi vezetők - a mentelmi joggal rendelkező Hagyó Miklós - felelősségét is vizsgálja - olvasható a portálon szombaton megjelent cikkben. Az atv.hu úgy tudja, hogy hétfőtől már az ügyészség folytatja a történtek felgöngyölítését, amit az indokol, hogy az ügynek komoly politikai szála van.
2010.01.30. 21:45
 
Serie A: Koman Vladimir góllal vette ki a részét a Bari sikeréből
Koman Vladimir góllal vette ki a részét a Bari sikeréből, melyet a Palermo felett aratott a csapat az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A magyar középpályás a 66. percben, 3-2-es állásnál lépett pályára, s a 84. percben beállította a 4-2-es végeredményt. Serie A: Bari-Palermo 4-2 (2-1). Gól: Bonucci (5.), Alvarez (7.), Barreto (62., 11-esből), Koman (84.), illetve Cavani (28.), Pastore (54.) piros lap: Liverani (56., Palermo).
2010.01.30. 21:15
 
4 tipp a kényelemért
Cikkünkben néhány apró tippel segítünk, hogyan tedd kellemesebbé a terhesség időszakát.
2010.01.30. 21:11
 
 
Futsal Eb: Csehországé a bronzérem
Csehország válogatottja szerezte meg a bronzérmet a futsal Európa-bajnokságon, miután szombaton, a debreceni helyosztón 5-3-ra legyőzte Azerbajdzsán együttesét. Ez a két gárda éppen a házigazda magyarok csoportjából jutott tovább. Múlt csütörtökön az azeriek 6-1-re nyertek. Eredmény: a 3. helyért: Csehország-Azerbajdzsán 5-3 (1-2).
2010.01.30. 20:45
 
Az észak-jemeni síita lázadók tűzszünetet hirdettek
A Jemen északi részén évek óta a szunnita, Nyugat-barát kormány ellen harcoló síita lázadók vezetője tűzszünetet hirdetett, és közölte, hogy elfogadja a fegyvernyugváshoz megszabott kormányfeltételeket - jelentette az al-Dzsazíra arab hírtelevízió. Abdul-Málik al-Húszi egy, az interneten közzétett hangfelvételen bejelentette, hogy elfogadja a kormány öt pontját, melyet az a tűzszünet elfogadásához feltételül szabott. Ezek közé tartozik a felkelők visszavonulása, ellenőrző pontjaik felszámolása és az elrabolt külföldi túszok sorsának tisztázása. Ezenkívül a lázadóknak vissza kell adniuk az általuk lefoglalt katonai és polgári rendeltetésű felszereléseket, és tartózkodniuk kell attól, hogy beavatkozzanak a helyi hatóságok ügyeibe.
2010.01.30. 20:45
 
 
Sokat isznak és dohányoznak az osztrák fiatalok
Sokat isznak és dohányoznak az osztrák fiatalok - figyelmeztettek osztrák szakemberek. Mint arra a gyermekegészségügyben dolgozó szakemberek rámutattak, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) felmérése szerint a 30-ból a 27. helyen áll Ausztria a fiatalkorúak általános egészségi állapotát értékelő rangsorban. Az ENSZ gyermekügyi szervezeténél, az UNICEF-nél a 21-ből a 14. helyen szerepel az ország. Az adatok főként annak fényében számítanak rossznak, hogy a nemzeti össztermék arányában mérve sokat költ Ausztria az egészségügyre - írta a Der Standard című napilap.
2010.01.30. 20:15
 
 
Női kézilabda NB I: az FTC legyőzte a Debrecent
A Ferencváros fordulatos mérkőzésen legyőzte a tabella második helyén álló, vendég Debrecent a női kézilabda NB I szombati rangadóján. A hazaiak irányítója, Szucsánszki Zita 14 gólt szerzett A találkozó egyórás késéssel kezdődött, miután a hajdúságiak az autópályán történt balesetek miatt nem értek időben Budapestre. Eredmény: FTC-RightPhone - DVSC-Korvex 32-29. További eredmények: Alcoa-Fehérvár - Mondi-Békéscsaba 14-21, Siófok - Veszprém Barabás 31-33, Vác - Kiskunhalas-Bravotel 49-21.
2010.01.30. 20:00
 
 
Foci, Afrika Kupa: Nigéria a bronzérmes
Nigéria labdarúgó-válogatottja lett a bronzérmes az Angolában zajló Afrika Kupán, miután a szombati helyosztón egygólos győzelmet aratott Algéria csapata felett. Eredmény, a 3. helyért: Nigéria-Algéria 1-0 (0-0). Gól: Obinna (55.).
2010.01.30. 19:30
 
Iránban megkezdődött 16 ellenzéki tüntető pere
Kereken négy héttel a legutóbbi kormányellenes tüntetések után Teheránban szombaton megkezdődött 16 ellenzéki tüntető pere. Mint a helyi média jelentette, öt vádlottat, köztük két nőt az ügyészség az "Isten ellensége" (mohareb) főbenjáró bűnnel vádol, amit Iránban halálbüntetéssel sújthatnak. Ketten közülük az IRNA hivatalos hírügynökség szerint kapcsolatban álltak a Népi Modzsahedek elnevezésű, száműzetésben működő iráni ellenzéki szervezettel is. A többi vádlott, köztük az Iránban betiltott baháj vallási közösség egyik tagja és egy diákvezető terhére egyebek között azt róják fel, hogy propagandát folytattak az iszlám vezetés ellen és zavargásokra bujtogattak.
2010.01.30. 19:00
 
 
Fél hattól megindult a forgalom a Ferihegyi repülőtéren
A korábban tervezettnél másfél órával hamarabb, délután fél hatkor megindult a forgalom Ferihegyen - közölte Szilágyi Károly, a repülőteret üzemeltető a Budapest Airport Zrt. szóvivője. Tájékoztatása szerint egyelőre egy pályát tudnak megnyitni, de 17 órától megindult az utasfelvétel is. A Ferihegyre érkező repülőgépek szombat reggel óta vagy el sem indultak, vagy a környező repülőtereken szállnak le és Budapestről sem tudtak felszállni a gépek.
2010.01.30. 18:45
 
Férfi kézilabda Eb: francia-horvát döntő lesz
A világ- és olimpiai bajnok francia válogatott után a vb-ezüstérmes horvát csapat jutott be az ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokság fináléjába, miután a szombati, bécsi elődöntőben legyőzte a vb-harmadik lengyel együttest. Eredmény: elődöntő: Horvátország-Lengyelország 24-21 (9-10). Korábban: elődöntő: Franciaország-Izland 36-28 (16-14).
2010.01.30. 18:30
 
Premier League: csak a Liverpool nyert hazai pályán
Csak az FC Liverpool nyert házigazdaként az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombat délutáni programjában. A Vörösökhöz hasonlóan a negyedik, Bajnokok Ligája-indulást érő helyért harcoló Aston Villa is győzött, mégpedig Gera Zoltán csapatának, a Fulhamnek az otthonában. A magyar játékos a 24. percben állt be a londoniaknál. A Halmosi Péter nélkül játszó Hull City döntetlent játszott a Wolverhamptonnal. Eredmények: Liverpool-Bolton 2-0, Birmingham-Tottenham 1-1, Fulham-Aston Villa 0-2, Hull City-Wolverhampton 2-2, Wigan-Everton 0-1, West Ham-Blackburn 0-0.
2010.01.30. 18:30
 
IMF: a költségvetési stabilitás problémája lesz a legsúlyosabb a következő években
A davosi világgazdasági fórum szombaton olyan légkörben ért véget, amely messze van az euforikustól, mert bár a növekedés beindult, bizonyos államok, például Görögország költségvetési problémái sok nyugtalanságot keltenek. Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója arra figyelmeztetett, hogy a közpénzek rendbehozatala lesz az egyik legfőbb probléma a világgazdaság számára az elkövetkezendő években. "A költségvetési stabilitás problémája lesz az egyik legsúlyosabb ügy, ha nem a legsúlyosabb az elkövetkezendő években. Ezzel a problémával még 5-6 vagy 7 évig szembesülni fogunk, attól függően, hogy mely országról van szó" - közölte a pénzügyi szakember Davosban.
2010.01.30. 18:15
 
 
Elfogadta az együttműködést az MDF-fel az SZDSZ országos tanácsa
Elfogadta az MDF-fel való választási együttműködést az SZDSZ országos tanácsa (ot) - jelentette be a testület budapesti ülését követő sajtótájékoztatón Skaliczky Andrea, az országos tanács elnöke. Ennek értelmében az SZDSZ Budapesten 18 választókerületben indít képviselőjelöltet, s az MDF állít fővárosi és országos listát. A jelöltek személyéről még nem döntöttek - tette hozzá. Skaliczky úgy fogalmazott, hogy az SZDSZ a 2010-es választásokon támogatja Bokros Lajos programját. Elmondta, hogy az ot-n 40-en szavaztak igennel, 5 nem és 4 tartózkodás ellenében. Kitért arra is, hogy fővárosi területi listát, illetve országos listát az MDF állít.
2010.01.30. 18:15
 
 
Az MDF országos választmánya jóváhagyta az együttműködést az SZDSZ-szel
Az MDF országos választmánya elfogadta a párt választási programját és jóváhagyta az SZDSZ-szel való együttműködést is - mondta Makay Zsolt, az országos választmány elnöke Budapesten. Az MTI kérdésére elmondta: a választmányi tagok 43 igen, 12 nem és 14 tartózkodás mellett hagyták jóvá a budapesti választmány január 20-i döntését, mely szerint az MDF fővárosi választmánya kész együttműködni az SZDSZ fővárosi választmányával. Kiemelte: az MDF országos választmánya lehetőséget biztosít a megyékben a hasonló indulásra, a döntés a megyei választmányok kezében van. Az MDF-SZDSZ együttműködés tehát regionális, leginkább fővárosi, a megyék többségében nem lesz ilyen típusú együttműködés - tette hozzá.
2010.01.30. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855[1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista