2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Az újinfluenza inkább a gyerekeket sújtotta
A H1N1 influenzapandémia szerte Európában növelte a halálozási arányt a gyerekek között a múlt év végén, ám a felnőttek körében nem - közölték csütörtökön dán kutatók. Nyolc országban vizsgálva az 5-14 éves gyerekek halálozási arányát, 28 százalékos emelkedést találtak a koppenhágai Statens Serum Institut (Állami Szérumintézet) kutatói Anne Mazick vezetésével. Ez azt jelenti, hogy 77-tel több haláleset történt a megadott korcsoportban ezekben a hónapokban - jelentették a szerzők az Eurosurveillance című szakmai portálon.
2010.02.05. 14:15
 
 
Szombatra vörös riasztást adtak ki az ország több részére a havazás miatt
Vörös riasztást adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) a várható havazás miatt. Akár 25 centiméternyi hó is hullhat az ország bizonyos területein. A Dunántúl középső és déli részein jellemzően 15-20, de Somogy, Zala és Vas megye egyes részein akár 25 centiméternyi hó is hullhat - közölte honlapján pénteken az OMSZ. Az előrejelzés szerint Bács-Kiskun megyében, a Dunántúl északi részén 10-15, míg az Alföld nagy részén, a főváros környékén és a Dunántúl északkeleti részén 5-10 centiméternyi hóra lehet számítani. A havazás valószínűleg vasárnap is folytatódik, így több helyen újabb 5-15 centiméternyi hó is lehullhat - olvasható a honlapon.
2010.02.05. 14:15
 
 
Az ügyészség kezdeményezte Mesterházy, Zelenák és Regőczi letartóztatását
A szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélyére hivatkozva a Fővárosi Főügyészség kezdeményezte Mesterházy Ernő városházi főtanácsadó, Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese és Zelenák Tibor volt kommunikációs főosztályvezető előzetes letartóztatását - tudta meg az MTI péntek délelőtt. Az MTI információja szerint a Budai Központi Kerületi Bíróság a délelőtt folyamán dönt az indítványokról. Regőczi Miklóst, a BKV Zrt. volt vezérigazgató-helyettesét, Zelenák Tibor volt kommunikációs főosztályvezetőt és Mesterházy Ernő városházi főtanácsadót szerdán vette őrizetbe a rendőrség.
2010.02.05. 14:00
 
 
Letartóztatták a BKV volt informatikai igazgatóját
Előzetes letartóztatásba helyezte pénteken a Budai Központi Kerületi Bíróság a BKV eddig szökésben lévő volt informatikai igazgatóját. Az ügyészség pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a "gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozója által kötelességszegéssel, bűnszövetségben elkövetett vesztegetés" bűntette miatt indult eljárásban F. Zsolt előzetes letartóztatásának elrendelését azért kezdeményezte, mert álláspontjuk szerint a kényszerintézkedés a szökés és a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt indokolt. A BKV január 7-én közölte az MTI-vel, hogy rendkívüli felmondással megszüntette Fuzik Zsolt informatikai igazgató munkaviszonyát.
2010.02.05. 13:45
 
 
A tálibok nem tárgyalnak Karzai kormányával
A tálibok elutasítanak a békéről szóló minden megállapodást a kabuli kormánnyal és nyugati szövetségeseivel, s harcosai továbbra is életüket áldozzák a győzelemért, amely "már csak karnyújtásnyira van" - szögezi le az afganisztáni felkelők most nyilvánosságra hozott nyilatkozata. A januárban Londonban megrendezett Afganisztán-konferencián Hamid Karzai afgán elnök felhívta a tálibokat, hogy legyenek részesei egy béketanácskozásnak, amelyen közösen terveznék el, hogy pénzzel és munkalehetőségekkel hogyan csábítsák le a harcosokat a hegyekből.
2010.02.05. 13:45
 
 
Magosz: a vetőmag utáni licencdíj csak egy újabb sarc a gazdáknak
A Magosz szerint a vetőmagok után a szabadalmi törvény módosítása miatt fizetendő licencdíj csak egy újabb sarcot jelent a gazdáknak, mivel azok már fizetnek jogdíjat a vetőmagok nemesítőinek, fajtaválasztási díj jogcímen. Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: a szabadalmi törvény tavaly szeptember 15-én hatályba lépett módosítása szerint a gazdáknak a minősített vetőmagok árának felét kell befizetniük hektáronként licencdíj jogcímen, amennyiben legalább 20 hektár gabonát vetnek saját maguk által megtermelt, de más által levédett vetőmagból.
2010.02.05. 13:30
 
 
Május 19-én tartja utolsó ülését a mostani kormány
Május 19-én tartja utolsó ülését a mostani kormány. A témák a kutatás-fejlesztés támogatásától a költségvetés tavalyi maradványának felhasználásig terjednek. A február 10-i ülésre a Pénzügyminisztériumnak kell előterjesztést készítenie a hitelintézetek válságkezelésével kapcsolatos új intézkedésekről. Egy héttel később a kutatás-fejlesztés közfinanszírozású támogatása lesz az egyik téma. Ennek előterjesztője a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium. A februári utolsó ülés témája - egyebek mellett - a betéti kamat, az értékpapírok hozama és a teljes hiteldíj mutató (thm) újraszabályozása.
2010.02.05. 13:15
 
 
Már 400 millióan vannak a hatéves Facebookon
Weboldalának egyszerűsítésével és új szoftverek maratoni éjszakájával ünnepelte hatodik születésnapját a Facebook közösségi portál, amely immár 400 millió tagot számlál. A születésnapi újítások keretében változtattak a főmenün, ami által könnyebb észrevenni az új üzeneteket, értesítéseket és bejegyzéseket. Az alkalmazások terén a felhasználók megtekinthetik az általuk és az ismerőseik által legutóbb használt programokat, és ezentúl egy külön "játékszekció" is várja a tagokat.
2010.02.05. 13:00
 
 
Vádemelés brit képviselők ellen a költségtérítési ügyben
Vádat emeltek pénteken a brit parlament alsó- és felsőházának több tagja ellen a tavaly kirobbant költségtérítési botrány ügyében. Az angol-walesi ügyészi hivatal igazgatója közölte: a kormányzó Munkáspárt három alsóházi képviselője, illetve a Lordok Házának egyik - szintén munkáspárti - tagja ellen indult büntetőeljárás lopás címén. A Scotland Yard már tavaly novemberben átadta a négy alsó- és felsőházi képviselő ügyének aktáit a vádhatóságnak, miután befejezte a vizsgálatot lakáshitel-elszámolásaikkal kapcsolatban.
2010.02.05. 13:00
 
Jennifer Aniston nem kér a sztár pasikból
A hamarosan mozikba kerülő Bounty Hunter című film sztárjának elege van a sztár pasikból, más irányba indult el, hogy megtalálja boldogságát.
2010.02.05. 12:21
 
 
Hivatalos uniós elismerést nyert a nápolyi pizza
Hivatalos uniós elismerést nyert, megkapta a "garantáltan hagyományos különlegesség" (traditional speciality guaranteed, TSG) termékminősítést a nápolyi pizza. A délolasz város pizzasütői érthetően örömmámorban úsznak. A meghatározott térségből származó alapanyagból vagy sajátos eljárással készített termékekre - például a tokaji borra - a védett eredet-megjelölés, illetve a védett földrajzi eredetjelzés szolgál az Európai Unióban. Emellett azonban az igazoltan hagyományos helyi eljárás szerint készülő ételkülönlegességeket is megjelölhetik, ami egyben minőségi garanciát is jelent.
2010.02.05. 12:15
 
 
A rendőrség elfogta a Lehel térnél megszökött foglyot
A rendőrség pénteken hajnalban Pécelen elfogta azt a foglyot, aki csütörtökön este szökött meg a budapesti Lehel térnél - közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A 24 éves férfit a Teve utcából az egyik budapesti büntetés-végrehajtási intézetbe szállították csütörtök este, amikor a Lehel térnél, piros lámpánál várakozó autóból, eddig ismeretlen módon, kiugrott és elmenekült. A férfin bilincs volt, de azt a helyszíntől nem messze a rendőrök megtalálták. A PMRFK és a BRFK munkatársai egész éjjel keresték H. Miklóst, feltérképezték ismeretségi körét, és végül Pécelen, egy családi házban, alkalmi ismerősénél fogták el, nem sokkal hajnali 4 óra után.
2010.02.05. 11:15
 
 
Elemzők szerint még nincs jele az ipari termelés fellendülésének
Egyelőre nincs jele az ipari termelés kilábalásának az MTI által megkérdezett elemzők szerint. Csalódást okozott Suppan Gergelynek, a Takarékbank elemzőjének a decemberi ipari termelési adat, arra számított, hogy jóval nagyobb, akár 5-7 százalékos növekedést jelent be a bázishoz képest a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Suppan Gergely szerint a tavaly decemberi, egy évvel korábbi bázishoz viszonyított 1 százalékos növekedés nagyon kevés, s különösen rossz, hogy a termelés decemberben munkanaptényezővel korrigálva 1,4 százalékkal esett az egy évvel korábbihoz képest.
2010.02.05. 11:15
 
 
Navracsics: a Fidesz és a KDNP stratégiai szövetséges
A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szövetsége stratégiai szövetség - mondta Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, amikor bemutatta a főváros 15-ös számú választókerületének Fidesz-KDNP-s jelöltjét, Rétvári Bencét. A fideszes politikus kiemelte: a KDNP Magyarország legidősebb jogfolytonos demokratikus pártja, megjeleníti az Országgyűlésben nemcsak a magyar kereszténydemokráciát, hanem a demokratikus hagyományokat is. A két párt kapcsolata stratégiai szövetség időtávlatát és tematikáját tekintve. Kölcsönösen egymásra vannak utalva és kölcsönösen segítik egymás munkáját - hangsúlyozta.
2010.02.05. 11:15
 
 
212 ezerre nőtt a halálos áldozatok száma Haitin
A haiti földrengés halálos áldozatainak száma 212 ezerre nőtt - közölte helyi idő szerint csütörtökön a CNN amerikai hírtelevízióban Jean-Max Bellerive, a karibi ország miniszterelnöke, hozzátéve, hogy ez a szám még mindig nőhet. A haiti rendőrség szóvivője pedig bejelentette, hogy elfogtak száz foglyot abból a 4000-ből, aki a földrengés utáni kaotikus állapotok között megszökött a legjelentősebb port-au-prince-i börtönből. A szökött rabok között olyanok is vannak, akiket gyilkosságért vagy nemi erőszakért ítéltek el - tette hozzá.
2010.02.05. 11:15
 
 
MDF: Mesterházy Ernő nem játszik szerepet az MDF-SZDSZ közötti tárgyalásokban
Mesterházy Ernő személye semmilyen szerepet nem játszik az MDF és az SZDSZ közötti tárgyalásokban - jelentette ki Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője pénteken az MTI kérdésére. Hozzátette: az MDF elnöke az SZDSZ elnökével tárgyal a választási együttműködésről, a két párt megfelelő választmányának elnökei pedig egymással folytatnak megbeszéléseket. Az MTI azzal összefüggésben kereste meg az MDF-es politikust, hogy pénteken a Népszabadság és a Magyar Hírlap is arról írt, megzavarhatja az MDF és az SZDSZ választási megállapodását a főpolgármesteri főtanácsadó őrizetbe vétele a BKV-botrány kapcsán.
2010.02.05. 10:30
 
 
A krokodilok elfogyasztására buzdítja a helyieket egy ugandai miniszter
A Viktória-tavon jelzett krokodiltámadások sorozatára reagálva bosszúra szólított fel Uganda mezőgazdasági minisztere, aki hüllők levadászására, megölésére és elfogyasztására buzdítja a helyi halászokat és földműveseket. "Ezek a ragadozók embereket ölnek, ezért az embereknek számára is meg kell engedni, hogy üldözőbe vegyék a krokodilokat" - mondta Aggrey Bagiire. Egyedül Uganda egyik közigazgatási részében az elmúlt két hétben hat emberrel végeztek krokodilok. Halászok és földművesek már évek óta panaszkodnak a Viktória-tó partján uralkodó halálos veszélyre.
2010.02.05. 10:15
 
 
KSH: 1 százalékkal nőtt az ipari termelés decemberben
Míg tavaly novemberben még 6,8 százalékos csökkenést mutatott az ipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, 2009 decemberében már 1 százalékos növekedést mért a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A KSH pénteki közleménye szerint tavaly az év egészében az ipari termelés volumene 17,7 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2008-ban. A termelés decemberben munkanaptényezővel korrigálva 1,4 százalékkal esett az egy évvel korábbihoz képest, míg az előző hónaphoz, 2009 novemberéhez képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított ipari termelési index decemberben 5,7 százalékkal csökkent.
2010.02.05. 09:45
 
Villantott Jack Nicholson lánya
Lorraine Nicholson megkapta első komolyabb filmszerepét, aminek fotózásán csak nem bugyija tartalmába engedett betekintést.
2010.02.05. 09:37
 
 
ENSZ-főtitkár: nem biztos, hogy hiteles az izraeli és a palesztin vizsgálat
Nem biztos, hogy Izrael és a palesztinok eleget tettek az ENSZ követelésének, és hiteles vizsgálatot folytattak le azon vádak kivizsgálására, hogy szándékosan támadtak polgári lakosokat az egy évvel ezelőtti Gázai offenzíva idején - állapítja meg Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a Közgyűlés számára csütörtök estére elkészített, 72 oldalas jelentésében. Ban Ki Mun figyelmeztet, hogy minden olyan esetben vizsgálatot kell folytatni, amikor "hiteles vádak merülnek fel emberjogsértésekkel kapcsolatban". Izrael azt állítja, hogy kivizsgált 150 különböző esetet, és ezek közül 36-ban bűnügyi eljárás indult. Csaknem száz palesztintól gyűjtöttek be vallomásokat és panaszokat.
2010.02.05. 08:45
 
Vancouver 2010: elutazott a magyar csapat nagyobbik része
Pénteken kora reggel a szakvezetőkkel együtt elutazott az egy hét múlva kezdődő vancouveri téli olimpia helyszínére a magyar csapat nagyobbik - rövidpályás gyorskorcsolyázók és a síelők alkotta - része. A műkorcsolyázók kedden indulnak Kanadába. A sportolók a budapesti SYMA csarnok előtt szálltak fel az őket szállító buszra, amellyel Bécsbe indultak. Az osztrák fővárosból repülőgéppel utaznak Torontóba, majd egy kanadai járattal Vancouverbe. A magyarok közül ketten, az alpesi síző Döme Zsófia, valamint a sífutó Tagscherer Zoltán a hétvégén még versenyeznek, ezért előbbi Franciaországból, utóbbi pedig Calgaryból érkezik majd a játékok helyszínére.
2010.02.05. 08:00
 
 
Törzsbetörős étterem
Betörők törzshelyévé vált egy étterem az Egyesült Államokban: négy nap alatt háromszor hatoltak be az épületbe tolvajok. Harmadjára már üres kézzel távoztak, mert nem maradt semmi zsákmányolnivaló a Montana államban, Butte városában lévő Casagranda étteremben. Az első alkalommal 100 és 200 dollár - 18-36 ezer forint - közötti összeget zsebelhettek be a borravalós korsó kiürítésével. Másodjára - a következő éjen - ismét "fenékig" ürítették az edényt. Harmadjára már üres volt a kancsó, ezért a tettes, vagy tettesek a kasszát feszegették fel, amelyben ugyanúgy nem volt semmi. A rendőrség még nem csípte el az étterem törzsbetörőit.
2010.02.05. 07:45
 
 
Élelmiszer utánpótlással érkezett az ISS-re a Progressz teherűrhajó
Több mint két és fél tonna utánpótlással pénteken megérkezett a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) a Progressz M-04M típusú orosz teherűrhajó - jelentette a Moszkva melletti repülésirányító központ. Az összekapcsolódás automatikus üzemmódban történt. A teherűrhajó üzemanyagot, orvosi felszerelést, élelmiszert, ruhát és vizet visz az űrállomásra, valamint egy nagy csomag csokoládét és a legújabb orosz filmeket DVD-n.
2010.02.05. 07:15
 
Orlando Bloom-ot kivégzik a kalózok
A Karib-tenger kalózai főszereplői közül csak Johnny Depp tér vissza a negyedik részben.
2010.02.05. 06:41
 
 
Példátlanul súlyos a gyermekvédelmi válság Haitin
A gyermekvédelem szempontjából példátlanul súlyos válság alakult ki a haiti földrengés után, mert a természeti csapás nagy számú gyermeket tett árvává vagy szakított el a szüleitől - vélekedett csütörtökön az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) főigazgató-helyettese. Hilde Johnson genfi sajtóértekezletén emlékeztetett arra, hogy Haitiban a január 12-i földrengés előtt a lakosság mintegy 40 százaléka 14 évesnél fiatalabb volt. Háromszázezer gyermek élt árvaházban, közülük 50 ezernek már mindkét szülője meghalt.
2010.02.04. 22:00
 
 
Alkalmasnak találták az EU-biztosi posztra Andor Lászlót
Andor László alkalmasnak mutatkozott európai parlamenti (EP-) szakbizottsági meghallgatásán az EU-biztosi feladatok ellátására, de több képviselő sajnálkozott amiatt, hogy túlságosan általános válaszokat adott - olvasható abban a csütörtökön közzétett levélben, amelyet még január 13-án, a foglalkoztatási és szociálisügyi tárca élére szánt magyar biztosjelölt meghallgatása után fogalmaztak meg a parlamenti szakbizottság koordinátorai. Nyilvánosságra hozták mind a 26, eddig bizalmasan kezelt szakbizottsági értékelő levelet is. Az Európai Parlament jövő kedden szavaz az új összetételű Európai Bizottságról.
2010.02.04. 21:45
 
 
A szólásszabadság jövőjéről adtak ki állásfoglalást nemzetközi szervezetek
Közös nyilatkozatot adtak ki a szólásszabadságra leselkedő legnagyobb veszélyekről csütörtökön négy nemzetközi szervezet jelentéstevői. A közös dokumentumban az ENSZ, az EBESZ, az Amerikai Államok Szervezete (OAS) és az Afrikai Ember- és Népjogi Bizottság (ACHPR) egy-egy illetékese tíz pontban foglalta össze azokat a tényezőket, amelyek szerintük a szólásszabadságot a következő tíz évben veszélyeztetik. A szólásszabadaság maradéktalan érvényesülésével szemben továbbra is hatalmas kihívást jelentenek például jogi korlátok, kereskedelmi és társadalmi nyomás, vagy a bírálatok eltűrésének a hiánya a hatalmon lévők részéről - közölte Haraszti Miklós, az EBESZ sajtószabadság-képviselője.
2010.02.04. 21:30
 
 
Brittany Murphy halálát tüdőgyulladás és gyógyszer okozta
Tüdőgyulladásban hunyt el Brittany Murphy, de a színésznő halálában vérszegénység és receptre kapható gyógyszerek is közrejátszottak - derült ki a halottkém csütörtökön közzétett jelentéséből. A halál elsődleges oka fertőző tüdőgyulladás volt, amelyhez vashiányos vérszegénység és kiterjedt gyógyszermérgezés járult - fogalmaz a Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése. A 32 évesen, 2009. december 20-án elhunyt színésznő halálát véletlen balesetből származó halálesetnek nyilvánították.
2010.02.04. 20:30
 
 
Magaslaton könnyebb a súlyvesztés
Magaslati viszonyok között könnyebb megszabadulni a súlyfelesleget jelentő kilóktól, és később könnyebb is megtartani a súlyt - számoltak be német tudósok az Obesity tudományos folyóiratban csütörtökön. A müncheni Ludwig Maximilians Egyetem Florian Lippl vezette tudósai egy héten át 20 túlsúlyos férfit vizsgáltak 2650 méteres magaslaton. A kísérlet során a férfiaknak nem kellett mozogniuk és még csak étkezési szokásaikat sem kellett megváltoztatniuk. Az egy hét elteltével a kutatók súlyveszteséget, az étvágy csökkenését és a vérnyomás javulását figyelték meg. Ezek a változások a magaslatról való visszatérés után négy héttel is megmaradtak.
2010.02.04. 19:45
 
 
Az idei február sem múlik el torkoskodás nélkül
Idén február 18-án is érdemes ellátogatni kedvenc éttermünkbe, vagy akár új ízek felkutatására indulni az ország különböző régióinak vendéglőibe - hívták fel a figyelmet a nagysikerű Torkos Csütörtök szervezői. 2010-ben, a Fesztiválok Évében is folytatódik a Torkos Csütörtök hagyománya. Az immár ötödik éve hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvény idén február 18-ára esik. Eddig 1170 étterem csatlakozott az akcióhoz, amelynek lényege, hogy a hamvazószerdát követő napon a vendéglők az a la carte kínálatukból 50 százalékos kedvezményt biztosítanak a vendégeik számára.
2010.02.04. 19:30
 
 
A magyar választásokról is tárgyalt Washingtonban Martonyi János
A magyarországi választások témájában is folytatott megbeszéléseket az utóbbi napokban Washingtonban Martonyi János volt külügyminiszter, aki erről csütörtökön tájékoztatta az MTI-t. A politikus az amerikai kongresszus meghívására érkezett az úgynevezett nemzeti imareggelire, amelyre több ezer politikai, gazdasági, egyházi, diplomáciai és egyéb vezetőt hívtak meg a világ minden részéről. Az eseménynek idén még két magyar vendége volt: Demján Sándor vállalkozó és Szombati Béla nagykövet. Martonyi János úgy tudja, Orbán Viktort is meghívták az eseményre, de a Fidesz elnöke "egy más fontos program" miatt nem tudott eljönni.
2010.02.04. 19:30
 
 
Obama: térjen vissza az udvariasság a politikába
Vissza kell térnie az udvariasságnak a politikába - mondta Barack Obama amerikai elnök csütörtökön Washingtonban az úgynevezett nemzeti imareggelin, amelyen a több ezer meghívott vendég között Martonyi János volt külügyminiszter is részt vett. "Megkérdőjelezhetik a politikámat anélkül, hogy megkérdőjeleznék a hitemet vagy az állampolgárságomat" - fogalmazott az elnök az ökumenikus eseményen, amelyet 58. alkalommal rendeztek meg a megbékélés szellemében a kongresszus kezdeményezésére a Washington Hilton szállodában. Obama megjegyzésével arra utalt: még mindig vannak, akik azzal támadják, hogy nem Hawaiin, hanem külföldön született, és nem amerikai állampolgár.
2010.02.04. 17:45
 
 
Timosenko tüntetéseket ígért, ha csalnak a választáson
Julija Timosenko ukrán kormányfő, elnökjelölt kilátásba helyezte, hogy tömegtüntetéseket szervez, ha ellenfele, az ellenzéki Viktor Janukovics csalni fog az elnökválasztás második fordulójában. "Ha Janukovics csalni akar, olyan ellenállást tudunk vele szembeállítani, amilyet még sohasem látott, még 2004-ben sem" - mondta Timosenko az öt évvel ezelőtti "narancsszínű forradalomra" utalva, amikor a csalások miatt tömegtüntetésekkel kényszerítették ki az elnökválasztás második fordulójának megismétlését.
2010.02.04. 17:30
 
 
Átadta a rendőrségnek a kért dokumentumokat a MÁV
A MÁV Zrt. az ügy mielőbbi tisztázása és lezárása érdekében szerdán a rendőrség rendelkezésére bocsátotta a kért információkat, dokumentumokat - közölte a vasúttársaság annak kapcsán, hogy a rendőrség csütörtökön házkutatást tartott a MÁV Informatika Zrt. budapesti székházában. Az eljárás során a nyomozók adatokat és információkat kértek a MÁV-tól, az Informatika Zrt.-nél kötött egyes végkielégítésekkel, munkaszerződésekkel kapcsolatban. A nyomozók a társaság mintegy húsz céggel kötött tanácsadói szerződéseinek teljes dokumentációját is várják. A MÁV Zrt. hangsúlyozta: ha a vizsgálatok szabálysértésre engednek következtetni, a vasúttársaság vezetése megteszi a szükséges intézkedéseket.
2010.02.04. 17:15
 
 
Romániába telepítik az amerikai rakétapajzs egyes elemeit
A román Legfelsőbb Védelmi Tanács (CSAT) jóváhagyta azt az amerikai kérést, hogy ballisztikus rakéták megsemmisítésére alkalmas elfogórakétákat telepítsenek Romániába az amerikai rakétapajzs részeként - jelentette be csütörtökön Traian Basescu. A román államfő a CSAT ülése után kevés részletet árult el, de úgy tűnik, hogy a Barack Obama amerikai elnök által módosított rakétapajzs-építési elképzelések keretében telepítenének elfogórakétákat a Fekete-tenger partján fekvő országba. Basescu szerint szárazföldi kilövőállásokról indítandó rakétákat telepítenének Romániába, és a rendszer 2015-ben válna működőképessé.
2010.02.04. 17:15
 
 
Obama: térjen vissza az udvariasság a politikába
Vissza kell térnie az udvariasságnak a politikába - mondta Barack Obama amerikai elnök csütörtökön Washingtonban az úgynevezett nemzeti imareggelin, amelyen az MTI értesülése szerint a több ezer meghívott vendég között Martonyi János volt külügyminiszter is részt vett. "Megkérdőjelezhetik a politikámat anélkül, hogy megkérdőjeleznék a hitemet vagy az állampolgárságomat" - fogalmazott az elnök az ökumenikus eseményen, amelyet 58. alkalommal rendeztek meg a megbékélés szellemében a kongresszus kezdeményezésére a Washington Hilton szállodában.
2010.02.04. 17:00
 
 
A végéhez közeledik Németország egyik legnagyobb terrorista pere
A német államnak a hetvenes években hadat üzenő hírhedt Vörös Hadsereg Frakció (RAF) terroristáinak peréhez hasonlítják azt a bírósági tárgyalást, amely az Iszlám Dzsihád Unió (IDU) terrorszervezethez tartozó négy férfi ügyében folyik Düsseldorfban. A vád szerint a szóban forgó személyek németországi amerikai létesítmények, köztük katonai támaszpontok ellen akartak robbantásos merényleteket elkövetni. Amennyiben végrehajthatták volna a tervezett merényleteket, azok véresebbek lettek volna, mint az 56 halálos áldozattal járó, 2005 júliusi londoni és a több mint egy évvel korábbi, 191 áldozatot követelő madridi merénylet.
2010.02.04. 16:30
 
 
Francia-német együttműködési program Európa szolgálatában
Az együttműködés erősítését szolgáló, tíz évre szóló, nyolcvan konkrét intézkedésből álló programban állapodott meg Németország és Franciaország - derült ki a két ország közös kormányülése után. Nicolas Sarkozy francia elnök és Angela Merkel német kancellár vezetésével csütörtökön Párizsban tartották meg a két kormány - immár 12. - együttes ülését. "Eltökélt szándékunk a kancellárral Európa és a világ újfajta szabályozásának szolgálatába állítani Németországot és Franciaországot. Vállaljuk a felelősséget és a lehetőséget, amit a francia-német tengely jelent" - mondta a tanácskozást követő közös sajtótájékoztatón a francia elnök.
2010.02.04. 16:15
 
 
Pénteken mondja el 12. országértékelését Orbán Viktor
Pénteken mondja el tizenkettedik országértékelő beszédét Orbán Viktor; a Fidesz elnöke a budapesti Millenáris Park Teátrumban tartja immár szokásos beszédét. A Facebook közösségi portálra - ahová a pártelnök kérésére több száz javaslat érkezett a "rajongóktól" az országértékeléssel kapcsolatban - csütörtök délután két kép is felkerült Orbán Viktorról "Készül a beszéd" címmel. A Fidesz elnöke egyébként tavaly december 14-e óta nem szólalt fel nyilvánosan belpolitikai témában Magyarországon, csak sportkérdésekben.
2010.02.04. 16:00
 
 
Megduplázódott az új állások száma, mégis több az álláskereső
Több mint duplájára nőtt januárban a bejelentett új állások száma decemberhez képest, mégis 48.500-zal - az előző hónaphoz képest 8 százalékkal - nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma - derül ki az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján közölt januári munkaerőpiaci adatokból. A munkáltatók januárban 30.100 új állást jelentettek be a munkaügyi kirendeltségeken, ami az előző hónaphoz képest több mint 108 százalékos, 2009 januárjához képest 18.400-as - 157,2 százalékos - növekedést jelent. A januári növekedése főként a támogatott közmunka-programok beindításának köszönhető.
2010.02.04. 15:15
 
 
Három teve 1,2 milliárdért
Alaposan bevásárolt tevéből egy emirátusi férfi: rekordösszegért, 6,47 millió dollárért - 1,2 milliárd forintnyi összegért - vett az állatokból, de mindössze hármat. A legdrágább "sivatagi hajó" 2,72 millió dollárjába került a teveaukción, melyet Abu Dzabi közelében tartottak. A következőért 2,4 milliót adott, a harmadikat már megkapta 1,35 millió dollárért, azaz negyedmilliárd forintért. A teveárverésen az arab világ legnevesebb tevetenyésztői vettek részt eladói oldalon, a vevők között pedig hercegek és törzsi méltóságok is akadtak szép számmal.
2010.02.04. 15:00
 
 
MSZP: veszélyezteti a munkahelyeket a Fidesz politikája
Az MSZP szerint a Fidesz nap mint nap munkahelyeket sodor veszélybe azzal, hogy "bunkósbottal veri ki a befektetőket Magyarországról". Nyakó István, a szocialista párt szóvivője reagált Cser-Palkovics András fideszes helyettes szóvivő foglalkoztatási adatokkal kapcsolatos közlésére, amely szerint a munkahelyeket meg kell védeni a szocialistáktól, a munkanélküliség megállításához pedig politikai fordulatra van szükség. A kormánypárti képviselő úgy véli, hogy a "Jobbik által támogatott" Cser-Palkovicsnak és a Fidesznek számtalan alkalma lett volna tenni a munkanélküliség ellen, például azzal, hogy szavazatával támogatja a kormány válságkezelő programját.
2010.02.04. 14:15
 
 
4,4 milliárd forint a legnagyobb adóhátralék
Az APEH 2009 negyedik negyedévében 176 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt, a nagy adósok közül 107 vállalkozás, 69 pedig magánszemély. Az adóhatóság negyedévente teszi közzé azon adózók adatait, akiknél jogerős határozatban jelentős adóhiányt állapított meg, és fizetési kötelezettségüket nem teljesítették határidőre. A listára a magánszemélyek 10 millió forintot, más adózók 100 millió forintot meghaladó összegű adóhiány esetén kerülnek fel. A vállalkozói lista élén a budapesti székhelyű KLK63 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. áll, a bírságokat is beleértve mintegy 4,4 milliárd forint tartozással.
2010.02.04. 14:00
 
 
Minden harmadik európainak alacsony a képzettsége
Jelenleg minden harmadik munkaképes európainak alacsony a képzettsége, vagy egyáltalán nem rendelkezik hivatalos képesítéssel, és így 40 százalékkal kisebb a foglalkoztatottsági esélye, mint a középfokú végzettségüeknek - olvasható az Európai Bizottság által csütörtökön közzétett oktatási-foglalkoztatási jelentésben. A jelentés hangsúlyozza: az embereket ösztönözni kell arra, hogy tovább képezzék magukat, jobban össze kell hangolni az oktatást és a szakképzést a munkaköri elvárásokkal, és pontosabban előre kell jelezni, hogy a jövőben milyen készségekre lesz szükség.
2010.02.04. 13:45
 
 
17 város pályázik az Európa zöld fővárosa címre
Budapest mellett még 16 város pályázik Európa zöld fővárosa címre - jelentette be az Európai Bizottság csütörtökön, a pályázati határidő lejártával. A kiírás 2012, illetve 2013 környezetbarát fővárosának kiválasztására vonatkozik. Budapest mellett még Antwerpen, Barcelona, Bologna, Espoo, Glasgow, Lódz, Ljubljana, Malmö, Murcia, Nantes, Nürnberg, Reykjavík, Róma, Sevilla, Torun és Vitoria-Gasteiz pályázik. A pályázat kétfordulós. A második körbe jutott városoknak 2010 áprilisában-májusában kell a részletes dokumentációt megküldeniük. Az EU szeptemberben hozza meg a döntést arról, melyik város nyerte el a címet. Korábbi döntés alapján az idén Stockholm, jövőre Hamburg lesz Európa zöld fővárosa.
2010.02.04. 13:30
 
 
A rendőrség szerint R. Sándor szúrta szíven Marian Cozmát
A rendőrség megállapítása szerint a sárbogárdi R. Sándor szúrta szíven Marian Cozmát 2009. február 8-án hajnalban a veszprémi Patrióta lokál előtt. Szakértői vélemények, tanúvallomások és egyéb bizonyítékok támasztják alá, hogy R. Sándor szúrta szíven a sportolót, ám az előtt a lokálban már vesén szúrta a román kézilabdázót - mondta a nyomozás befejezését bejelentve Pogány Péter, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón Veszprémben.
2010.02.04. 13:15
 
 
Több mint egymillió fontot kérnek vissza a brit képviselőktől
Több mint egymillió fontnyi, kérdéses jogcímeken felvett dologi költségtérítést kell visszafizetniük a brit alsóház képviselőinek a visszatérítési botrány ügyében született jelentés szerint. Sir Thomas Legg, az ügy feltárásával megbízott magas rangú könyvvizsgáló a jelentésben azt javasolja, hogy 390 képviselő összesen 1,3 millió fontot (390 millió forintot) fizessen vissza a kincstárnak az elmúlt öt évben felvett térítések után. A The Daily Telegraph, a legnagyobb brit konzervatív napilap tavaly májusban leplezte le, hogy a brit alsóházi képviselők gyakran milyen megdöbbentő címeken vesznek fel költségtérítéseket.
2010.02.04. 13:15
 
 
Házkutatás a MÁV Informatika Zrt.-nél
Házkutatást tartanak a MÁV Informatika Zrt.-nél csütörtök délelőtt - közölte honlapján a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a társaságnál történt visszaélésekkel kapcsolatban - olvasható a police.hu oldalon. A közlés szerint a feljelentés és az eljárás eddigi adatai alapján gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a MÁV Informatika Zrt. jelenlegi vezetőjének döntései, humánpolitikája, valamint a cég gazdálkodása jelentős kárt okozott a társaságnak és a MÁV-nak.
2010.02.04. 13:00
 
 
Forma-1: Heidfeld lesz a Mercedes tesztpilótája
A Forma-1-es Mercedes GP istálló tesztpilótának szerződtette a német Nick Heidfeldet, aki az elmúlt szezonban a BMW-nél versenyzett. A 32 éves Heidfeld profi pályafutása során 167 F1-es futamon állt rajthoz, korábban a Prost, a Sauber, a Jordan és a Williams-csapat alkalmazottja is volt. Heidfeld szerződtetésével a Mercedesnél összeállt a teljes német sor, mivel a két pilóta a három év szünet után visszatérő hétszeres világbajnok Michael Schumacher, valamint Nico Rosberg lesz.
2010.02.04. 12:30
 
 
Fidesz: az MSZP újra ingatlanadót akar
A Fidesz szerint a szocialisták eldöntötték, hogy ha módjuk lesz rá, újra be fogják vezetni az ingatlanadót vagy ezen, vagy egy más néven. László Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselője kifejtette, az ingatlanadó megsemmisítéséről szóló alkotmánybírósági döntés óta nap mint nap jelennek meg olyan kormányzati nyilatkozatok, amelyek alapján egyértelmű, hogy az MSZP nem tett le az ingatlanadó bevezetéséről. Ha folytatódni fog a Gyurcsány-korszak, akkor a szocialisták újra be fogják vezetni az ingatlanadót - mondta.
2010.02.04. 12:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851[1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista