2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Demszky: Hagyó elmenekült a konfliktusok elől
Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester szerint korábbi, a BKV-t felügyelő helyettese, Hagyó Miklós (MSZP) szeretett a cég irányítójaként megjelenni, ám a konfliktusos ügyek elől többször elmenekült. A városvezető erről szerdán a BKV-ügyeit vizsgáló fővárosi eseti bizottság előtt beszélt, arra a kérdésre válaszolva, milyen kifogásokat tett volt helyettese tevékenységével kapcsolatban. Demszky Gábor több levelet és írásos kabinetemlékeztetőt is idézett, melyekben Hagyó Miklós több, BKV-val kapcsolatos feladatellátását sérelmezte.
2010.02.10. 16:00
 
 
Párizsi tenisztorna, nyolcaddöntő: Szávayra horvát ellenfél vár
Szávay Ágnes a horvát Petra Marticcsal találkozik csütörtökön a Párizsban zajló, 700 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében. A viadal honlapja alapján a 19 éves horvát az első fordulóban szerdán meglepetésre a harmadik helyen kiemelt belga Yanina Wickmayert győzte le. Szávay és Martic eddig még nem találkoztak egymással WTA-tornán, egyesben. Eredmények: egyes, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Martic (horvát)-Wickmayer (belga, 3.) 6:4, 3:6, 7:5 Rezai (francia, 5.)-Rogyina (orosz) 6:4, 6:4.
2010.02.10. 15:30
 
 
Sikerült feltörni a számítógépek adatvédelmi chipjét
Egy amerikai biztonságtechnikai szakembernek sikerült az, amit sokan lehetetlennek tartottak: feltörte a drágább számítógépeken tárolt adatokat védő úgynevezett TPM biztonsági chipet. A TPM, azaz a Trusted Platform Module egy olyan számítógépbe épített külön biztonsági chip, amely elsősorban az ujjlenyomat-olvasóval is felszerelt drágább laptopokon található meg, és használatával az illetéktelenek még a gép ellopása esetén sem férhetnek hozzá az adathordozón tárolt információhoz. A 38 éves Christopher Tarnovskynak azonban sikerült demonstrálnia, hogy miként lehet átjutni a TPM-el védet gépek védelmén, és így miként lehet akár kényes katonai vagy üzleti titkokhoz jutni.
2010.02.10. 15:30
 
 
A mogorva kollégák és a lassú számítógépek az idegesítő dolgok toplistáján
Mogorva kollégák, lassú számítógépek és a hivatali zsargon borzolja fel a leginkább a brit munkavállalók idegeit egy szerdán közzétett közvélemény-kutatás szerint. Az Opinium Research által megkérdezett 1836 személyt a "gondolkodjunk innovatívan" és a "beszéljük meg komolyabban" kijelentések húzzák fel a legjobban. A dolgozók közel kétharmada állította, hogy a hivatali kellemetlenségek miatt folyton stresszes, egytizedük pedig fel is mondott munkahelyén ebből az okból.
2010.02.10. 15:30
 
 
Janukovics lemondásra szólítja fel Timosenkót
Viktor Janukovics, az ukrajnai elnökválasztás győztese felszólította Julija Timosenko miniszterelnököt, mondjon le. Erre a válság elkerülése érdekében van szükség - mondta. Hangoztatta, hogy ugyan kormánya kapcsolatrendszerében prioritást élvez az Oroszországhoz és az egykori Szovjetunió tagállamaihoz fűződő viszony, Ukrajnának a gazdaság stabilizálása érdekében Keletről és Nyugatról egyaránt segítségre van szüksége. Viktor a szavazatok 48,95%-át, míg Julija Timosenko 45,47%-át kapta, hátránya 3,48%, azaz közel 880 ezer szavazat. Timosenko miniszterelnök, aki három napja nem jelent meg a nyilvánosság előtt, lemondta a heti kormányülést is, és egy temetésre a kelet-ukrajnai Zaporizzsjába utazott.
2010.02.10. 15:15
 
 
Megkezdte munkáját az új Európai Bizottság
Munkába állt szerdán az Európai Bizottság új testülete. Az Európai Unió végrehajtó testületét előző nap hagyta jóvá az Európai Parlament plénuma, így a több mint három hónapos késlekedés után megkezdhette hivatalos tevékenységét. Az új bizottság magyar tagja a foglalkoztatási és szociálpolitikai ügyekkel, esélyegyenlőséggel foglalkozó Andor László, aki az EP-szavazást követően maga is sürgetőnek nevezte az érdemi munka mielőbbi megindulását. A testületet az EP kedvező szavazása után még kedd este hivatalosan is kinevezte az uniós tagállami kormányokat képviselő Európai Tanács. Az új Európai Bizottság mandátuma ez év február 10-től 2014. október 31-ig tart.
2010.02.10. 14:45
 
 
Ezernyi zebrát "áldoznak" éhes oroszlánoknak Kenyában
Közel négyezer zebrával és háromezer gnúval akar segíteni az éhező oroszlánokon és más ragadozókon a kenyai vadvédelmi hatóság (KWS) az Amboseli nemzeti parkban - jelentették be. A patások összeterelését már meg is kezdték, helikopterek segítségével előbb egy karámba terelik, majd teherautókkal szállítják át őket az Amboselibe - ismertette a terveket a KWS egyik szóvivője. Ez lesz az eddig legnagyobb állat-áttelepítési akció az afrikai kontinensen. A tanzániai határ közelében fekvő Amboseli vidékén élő oroszlánok és hiénák az utóbbi hónapokban egyre többször vetették rá magukat az ott élő maszájok állataira, elsősorban marháira. "Ezzel a lépéssel megóvjuk az Amboseli ökoszisztémáját" - mondta a KWS egyik szakértője.
2010.02.10. 14:30
 
 
Feljelentést tett Kocsis István egy HÉV-beruházással kapcsolatban
Feljelentést tett szerdán Kocsis István, a BKV Zrt. vezérigazgatója a HÉV békásmegyeri kijelzőivel kapcsolatos szerződés ügyében - jelentette be Tomasitz István, a közlekedési társaság jogi igazgatója a Fővárosi Közgyűlés BKV-ügyeket vizsgáló bizottságának ülésén. A jogi igazgató a BKV-vizsgálóbizottság legutóbbi ülése óta történt eseményekről számolt be röviden a bizottság előtt és jelezte: várhatóan további feljelentéseket is tesz a társaság a héten. Az eseti bizottság Székely Gábor korábbi felügyelőbizottsági elnök meghallgatásával folytatódik. Őt követi majd Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester, valamint helyettese, Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) meghallgatása.
2010.02.10. 14:30
 
 
Új pontrendszer a rali-világbajnokságon
Néhány nappal az idei rali-világbajnokság szezonnyitó futama előtt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) úgy döntött, hogy megváltoztatja az eddigi pontszámítási rendszert, és bevezeti a Forma-1-ben szintén az idei évtől érvényes módosítást. Ennek megfelelően a futamok első tíz helyezettje kap pontokat, az első 25-öt, majd a többiek sorrendben 18,15,12,10,8,6,4,2, és 1 pontot. Tavaly még az első nyolc teljesítményét értékelték az egyes versenyeken, sorrendben 10,8,6,5,4,3,2,1 ponttal.
2010.02.10. 14:00
 
 
Bajnai: az anyanyelvhasználat "nem lehet a belpolitikai küzdelmek túsza"
Bajnai Gordon szerint a kisebbségek jogai, az anyanyelvhasználat "nem lehet a belpolitikai küzdelmek túsza" Szlovákiában. A miniszterelnök az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségi főbiztosával, Knut Vollebaekkel folytatott szerdai budapesti megbeszélésen reményét fejezte ki, hogy a főbiztos pozsonyi tárgyalásai eredményeként megindulhat a szlovák államnyelv és a kisebbségi nyelvhasználat védelme között megbomlott egyensúly visszaállítása - tájékoztatta a kormányszóvivői iroda az MTI-t.
2010.02.10. 14:00
 
A kormány nem változtat a polgári törvénykönyvet érintő jogszabályokon
Változatlan tartalommal fogadhatja el újra az Országgyűlés a köztársasági elnök által a parlamentnek megfontolásra visszaküldött, a polgári törvénykönyv hatálybalépéséről és végrehajtásáról szóló jogszabályt (Ptké.). A parlament alkotmányügyi bizottságában szerdán élénk vita folyt a törvényről, a Fidesz jelezte: sokáig nem fog hatályban maradni a polgári törvénykönyv (Ptk.) A kormány azt javasolja, hogy az Országgyűlés változatlan tartalommal fogadja el újra a Ptké.-t, és négy másik, a Ptk.-hoz kapcsolódó, a köztársasági elnök által megfontolásra visszaküldött jogszabályt - jelentette be Avarkeszi Dezső igazságügyi államtitkár az alkotmányügyi bizottság ülésén.
2010.02.10. 13:45
 
A Barcelona nem tárgyal Fabregasszal
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona tagadja, hogy tárgyalna Cesc Fabregasszal, az Arsenal spanyol labdarúgójával. A katalán klub saját honlapján cáfolta azokat a keddi sajtóértesüléseket, amelyek arról szóltak, hogy szóban már mindenben megállapodtak az Ágyúsok Európa-bajnok csapatkapitányával. A 22 éves Fabregas a Barcelonánál nevelkedett, ám 16 évesen Londonba szerződött.
2010.02.10. 13:45
 
Debreceni Labdarúgó Akadémia: 800 millióból épülhet új edzőkomplexum
A DVSC Futballszervező Zrt. és a debreceni önkormányzat közös beruházásaként mintegy 800 millió forintból építenek minden igényt kielégítő utánpótlásképző sportkomplexumot a városhoz tartozó Pallagon - jelentette be Szima Gábor, a futballklub elnöke szerdán sajtótájékoztatón Debrecenben. A Debreceni Labdarúgó Akadémiára jelentkezők közül kiválasztottaknak szeptemberben indul hatosztályos gimnáziumi képzés a DVSC, a város és a Debreceni Egyetem (DE) közös vállalkozásában. Ennek keretében nemcsak a DE Balásházy János gyakorló szakközépiskolájában végeznek kollégiumi és sportcélú fejlesztéseket: az intézmény szomszédságában kiépítenek 10 futballpályát is.
2010.02.10. 13:45
 
 
Bemutatták az idei Forma-1-es Red Bullt
A szakértők szerint a világbajnoki címre is esélyes Red Bull Forma-1-es istálló szerdán bemutatta 2010-es versenyautóját a spanyolországi Jerezben, ahol a csapatok elkezdték az idei második hivatalos tesztelést. A tavalyi szezonban a konstruktőrök pontversenyében második helyezett gárda RB6-os modelljét az ez évben bevezetésre kerülő tankolási tilalom miatt nagyobb üzemanyagtartállyal szerelték fel, így a váz a rivális gépekéhez hasonlóan hosszabb lett. Az autó a korábbiakhoz képest jóval hegyesebb orrkúpot kapott, ugyanakkor felújították az előző idényben alkalmazott, cápauszonyhoz hasonlatos motorborítást.
2010.02.10. 13:30
 
 
Ukrajnai elnökválasztás: Janukovics 48,95 százalékkal nyert
Viktor Janukovics, az ukrán ellenzék oroszbarátnak mondott vezetője a szavazatok 48,95 százalékával nyerte meg az elnökválasztást - közölte szerdán az ukrán központi választási bizottság a voksok száz százalékának kiértékelése után. Janukovics vetélytársa, Julija Timosenko kormányfő a voksok 45,47 százalékát gyűjtötte össze, míg a választók 4,36 százaléka egyik jelöltet sem támogatta. Az adatok csak néhány tized százalékkal térnek el a választás másnapján közzétett részeredményektől. A vasárnap tartott elnökválasztás hivatalos végeredményét február 17-én kell közzétennie a választási bizottságnak.
2010.02.10. 13:15
 
 
Nem javult a GKI fővárosi ingatlanindexe
Kicsivel a mélypont felett stagnál az utóbbi két negyedévben a GKI, valamint az Ingatlan és Befektetés szaklap fővárosi ingatlanindexe, a tavaly júliusi mínusz 33,4 pontos negatív csúcsról októberben mínusz 28,6 pontra emelkedett, majd az idén januárban mínusz 29,2 pontra csökkent a mutató - mondta Akar László, a GKI Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón Budapesten. Budapesten tavaly 8 százalékkal csökkentek a lakásárak, idén 1-3 százalékos csökkenés várható. Nyugat- és Kelet-Magyarországon 11 százalékkal estek a lakásárak tavaly, idénre 3-5 százalék csökkenés várható a felmérés szerint.
2010.02.10. 12:45
 
 
Már nem dönthet a Ház a holokauszttagadás büntethetőségéről
Az Országgyűlés ebben a ciklusban várhatóan nem fogadja el a szocialista Mesterházy Attila holokauszttagadást büntethetővé tévő törvényjavaslatát - derült ki a parlament alkotmányügyi bizottságának szerdai ülésén, ahol a kormánypárti képviselők szavazatával az előterjesztést tárgysorozatba vették és megállapították az általános vitára való alkalmasságát is. A Fidesz alkotmányellenesnek tartja a büntető törvénykönyv módosítását kezdeményező javaslatot, annak visszavonását javasolja, a kérdés megoldását pedig a következő Országgyűlésre bízná.
2010.02.10. 12:45
 
 
Vancouver 2010: teljes a magyar csapat
Minden magyar sportoló megérkezett és folyamatosan tréningezik a pénteken kezdődő XXI. téli olimpia helyszínén, a kanadai Vancouverben. A mob.hu szerdai beszámolója szerint a múlt héten még lázzal küszködő sífutó Tagscherer Zoltán is teljesen felépült betegségéből, így testvérével, a sílövő Imrével, valamint a szintén sífutó Viczián Verával együtt kedden már tréningezhetett. A magyar olimpikonok közül a rövidpályás gyorskorcsolyázók mutatkoznak be elsőként, mégpedig magyar idő szerint vasárnap hajnalban, amikor a férfiak 1500 méteres versenyszámában Knoch Viktor és Darázs Péter is rajthoz áll. Közvetlenül ezután a nőknél 500 méteren Huszár Erika lesz érdekelt, a váltó pedig az elődöntőt vívja majd.
2010.02.10. 12:30
 
 
További 437 ezer kocsit hív vissza a Honda
További 437 ezer kocsit hívott vissza főleg az észak-amerikai piacról a Honda légzsák-problémák miatt - közölte a cég szerdán. A Honda bejelentése szerint a visszahívott kocsikban ütközéskor túl gyorsan fújódhat fel a vezetői oldalon lévő légzsák, és ezzel sérüléseket, sőt halált is okozhat. Japán második legnagyobb autóipari csoportja 2008 novemberében jelentette be a problémát az amerikai autópálya biztonsági hivatalnak. Azóta a visszahívott modellek száma már megközelíti az egy milliót.
2010.02.10. 12:30
 
 
Németh Zsolt: Szlovákiának vissza kell vonnia államnyelvtörvényét
A fideszes Németh Zsolt szerint a szlovák államnyelvtörvény ügyében mindaddig nem születhet megnyugtató megoldás, ameddig Pozsony teljes mértékben vissza nem vonja a jelenlegi jogszabályt. Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottságának fideszes elnöke ezt a Knut Vollebaekkel, az EBESZ nemzeti kisebbségi főbiztosával folytatott megbeszélése után mondta szerdán újságíróknak, Budapesten. A kérdésben hosszú távú megoldást az jelenthet, ha a szlovák állam új megoldást keres az államnyelvtörvény és a kisebbségi nyelvhasználati törvény közötti egyensúly felállítására - hangsúlyozta a politikus.
2010.02.10. 12:15
 
 
Bajnai: erősíteni kell a szolidaritást és a nemzeti felelősségérzetet az EU-ban
Az Európai Unió új, tízéves gazdasági stratégiájának, az EU2020-nak két pilléren kell nyugodnia: a tagállamok egymásért vállalt szolidaritása és a közös célokat segítő nemzeti felelősségérzetük növelésén - emelte ki Bajnai Gordon miniszterelnök a tagországok kormányfőihez írt levelében, amelyet a brüsszeli magyar EU-képviselet az MTI-hez is eljuttatott. Az EU2020 stratégiáról csütörtöki brüsszeli találkozójukon tárgyalnak a tagországok állam- és kormányfői. "A tervezés, végrehajtás, ellenőrzés területén történő erőteljesebb koordináció a feltétele annak, hogy meg tudjuk valósítani a gazdasági növekedésre és munkahelyteremtésre vonatkozó ambícióinkat" - fogalmazott a kormányfő.
2010.02.10. 12:15
 
 
A Gmail új szolgáltatásával a Facebook és a Twitter babérjaira tör
A Facebook és a Twitter közösségi portálokon megszokott tartalommegosztó szolgáltatásokkal bővül a Google levelezési rendszere, a Gmail. A Google Buzz névre keresztelt új szolgáltatása a tartalommegosztást próbálja egyszerűbbé tenni, de az újítás nem titkolt célja, hogy megtörje a Facebook és a Twitter uralmát. A szoftver egyik legnagyobb újítása, hogy a levelezőrendszeren keresztül teszi lehetővé az üzenetek, fotók és linkek megosztását. A Buzz (vagyis zümmögés) emellett rangsorolva, az érdeklődés szintje szerint jeleníti meg a híreket, a felhasználó ismerősei által követett topikokat, blogbejegyzéseket és más tartalmakat. A Buzz révén lehetőség nyílik azonban arra is, hogy a levelezők, figyelmen kívül hagyják a számukra érdektelen üzeneteket.
2010.02.10. 11:45
 
 
Nem lesz neonáci felvonulás a hétvégén Budapesten
A rendőrség tájékoztatása szerint szerda reggelig nem kaptak a "becsület napja" rendezvénnyel kapcsolatos bejelentést, így idén a hétvégén a fővárosban nem emlékeznek a budavári kitörésre neonáci szervezetek. Illés Hilda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az MTI-nek szerdán azt mondta: a "becsület napjával" kapcsolatban egyetlen bejelentés sem érkezett hozzájuk. Szerdai számában a Népszabadság arról írt, hogy az NS Front nemzetiszocialista tömörülés a rendezvény szervezését átadta a Nemzeti Forradalmi Pártnak, és német elvbarátaik kérésére március elejére halasztották a megemlékezést, így most nem lesz neonáci felvonulás a Hősök terén.
2010.02.10. 11:45
 
 
Minden korcsoportban többet keresnek a férfiak mint a nők
Minden korcsoportban magasabb a férfiak átlagjövedelme, legjelentősebb a különbség a 35-44 évesek között: itt a férfiak több mint 34 százalékkal magasabb átlagfizetést kapnak, mint a nők - derül ki a Workania állásportál által működtetett Merces fizetési felmérés legfrissebb adataiból. A kutatásban azt vizsgálták, mennyiben befolyásolja a munkavállalók fizetését a kor, és hogyan alakulnak a különböző korcsoportok szerinti bérek Magyarország egyes régióiban, valamint a különböző szakmai területeken. A 35-44 éves korosztályban a férfiak havi bruttó 250.400 forintot, míg a nők 186.600 forintot keresnek. Legkisebb a különbség a pályakezdőknél, itt csak 8 százalék a férfiak előnye: 163.900 forint szemben 150.600 forinttal.
2010.02.10. 11:15
 
 
BKV-ügy: a tököli rabkórházba szállították Mesterházy Ernőt
A tököli rabkórházba szállították Mesterházy Ernőt - közölte a gyanúsított védője szerdán. Papp Gábor tájékoztatása szerint védence vérnyomása napok óta kritikusan magas volt, vélhetően ezért került kórházba. További részletekkel nem szolgált a fővárosi főtanácsadó állapotáról. Mesterházy Ernőt pénteken helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság. Ügyvédje, Papp Gábor akkor és szerdán is azt mondta, az ügyvédi kódex mértéktartásra inti a jogi képviselőket, ezért nem akar részletekbe bocsátkozni, de - mint mondta - a kényszerintézkedés elrendelését indokolatlannak és súlyosan törvénysértőnek tartja.
2010.02.10. 10:45
 
 
Nem született megállapodás a Malév közgyűlésén
A Malév Zrt. kedden folytatólagosan megtartott rendkívüli közgyűlésén az AirBridge Zrt. képviselője tájékoztatta a részvényeseket arról, hogy az orosz fél és a magyar állam képviselői közti tárgyalások még nem zárultak le - közölte Hegedűs Ádám, a Malév kommunikációs vezetője kedd késő este. A Malév Igazgatósága ezért a keddi ülésén - a tőkehelyzet rendezése érdekében - változatlan napirenddel ismételten összehívta a légitársaság közgyűlését február 26-ra. A Pénzügyminisztérium (PM) szerdán azt közölte, hogy azért nem született megállapodás, mert ellentétesek a magyar és az európai uniós joggal az orosz fél egyes, a Malév helyzetének rendezésére tett javaslatai.
2010.02.10. 10:30
 
 
Megnyitotta a NOB 122. ülését Jacques Rogge
A pénteken kezdődő téli játékok szervezőit dicsérve Jacques Rogge elnök helyi idő szerint kedden megnyitotta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) 122. ülését Vancouverben. A belga sportdiplomata azt mondta: a házigazdák munkája példaként szolgálhat a jövőbeni ötkarikás események szervezőinek. "Az előkészületek során mindent a sportolók, a környezet és a tartósság figyelembevételével tettek - fogalmazott Rogge. - Meg vagyok győződve arról, hogy 16 napig varázslatban lesz részünk." Szerinte a szervezőbizottság (VANOC) mindent elkövetett azért, hogy az olimpia eredményes legyen, és most a 82 országból érkezett több mint 2500 sportolón a világ szeme.
2010.02.10. 10:15
 
14 évet kapott a rendőrgyilkos olasz futballszurkoló
Tizennégy évi börtönbüntetésre ítélte kedden a cataniai bíróság Antonino Spezialét, akiről bebizonyosodott, hogy három évvel ezelőtt, a Catania-Palermo labdarúgó-mérkőzésen megölte Filippo Raciti rendőrt. A rendfenntartót egy stadionvécéből kitépett mosdókagylóval találták el, és az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A botrány kapcsán 41 embert vettek őrizetbe, közte 15 kiskorút - maga a gyilkos is még csak 17 éves volt a történtekkor. A Gazzetta dello Sport című lap szerdai beszámolója szerint az ártatlanságát hangoztató Speziale szenvtelenül vette tudomásul az ítéletet, s azt mondta: nem várt mást. Ügyvédje, Giuseppe Lipera máris jelezte, hogy fellebbeznek.
2010.02.10. 09:30
 
 
Ma hallgatja meg Demszkyt, Ikvai-Szabót és Székelyt a BKV-bizottság
Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester, helyettese, Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) és Székely Gábor volt felügyelőbizottsági elnök meghallgatásával folytatja ma a munkáját a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság. Várhatóan a legnagyobb érdeklődés Demszky Gábor meghallgatását kíséri, mert a főpolgármester hétfőn már egy, a tárgyban tartott sajtótájékoztatón beszélt a BKV-irányítása körüli kérdésekről, és egyes ügyekben vállalta saját politikai felelősségét is. Demszky Gábor akkor beszámolt arról, milyen vitái voltak korábbi fővárosi koalíciós partnereivel, a szocialistákkal több, a BKV irányítását, felügyeletét érintő ügyben.
2010.02.10. 09:15
 
 
Segédeszközök nélkül könnyebb letenni a cigarettát
A dohányosok többsége mindenféle segédeszköz nélkül szokik le. Erre az eredményre jutottak ausztrál kutatók több száz tanulmány kiértékelését követően. Az egészségügyi hatóságok tehát jobban tennék, ha hangsúlyoznák ezt a tényt, és nem terelnék olyan erőteljesen a nikotinadagoló szerek vagy szakszerű segítség igénybevétele felé a pácienseket - javasolják a Sydneyi Egyetem kutatói a PLoS Medicine folyóiratban. A kutatók attól félnek, hogy a nikotinpótló termékek intenzív reklámja elhiteti a dohányosokkal, hogy segédeszközök nélkül nem képesek megszabadulni a cigarettától.
2010.02.10. 08:15
 
 
Washington a Twitteren jelentette be Clinton ázsiai útját
Az amerikai diplomácia történetében először fordult elő, hogy a washingtoni külügyminisztérium először a Twitter közösségi hálón jelentette be az amerikai diplomácia vezetőjének ázsiai útját. Elsőként a külügy Dipnote nevű Twitter-csatornájának követői szerezhettek tudomást arról, hogy Hillary Clinton külügyminiszter február 13. és 16. között Katarba és Szaúd-Arábiába látogat. A hivatalos minisztériumi bejelentés csak órákkal a Twitter-üzenet után történt meg.
2010.02.10. 08:15
 
 
Alvási zavarokat okoz a gazdasági válság
A gazdasági világválság növeli a német munkavállalók alvási zavarait, amelyeket alapvetően a stressz és a leterheltség okoz. A DAK német betegbiztosító társaság kedden Berlinben bemutatott 2010-es egészségügyi jelentése szerint ez a probléma négymillió dolgozót érint Németországban. Az érintettek hetente legalább háromszor rosszul alszanak, és fáradtan kínlódják végig szinte az összes napot. A dolgozók összesen felét érinti az alvászavar problémája: 21 százalékukat gyakran, 28 százalékukat ritkábban. A DAK megbízásából összesen háromezer 35 és 65 év közötti munkavállalót kérdeztek meg a témáról.
2010.02.10. 08:15
 
 
Mindenétől megszabadul a boldogtalan gazdag
Megszabadítja magát csaknem 1 milliárd forintnyi vagyonától egy osztrák férfi, mert boldogtalannak érzi magát gazdagként. A 47 éves Karl Rabeder eladja 400 négyzetméteres telfsi luxusvilláját, amely az Alpokra tekint és kertjében kis tó is akad. Helyette vagy beköltözik egy garzonlakásba, vagy a hegyek között egy faházba. Rabeder eladja Provence-ban lévő régi, de minden luxussal ellátott parasztházát, fél tucat vitorlázó-repülőgépét és luxusautóját, műtárgyait. Magának egyetlen eurócentet sem akar megtartani, az összes pénzt dél-amerikai jótékonysági hitelintézetének adja. Az osztrák férfi megelégelte már a gazdagságot, amely szerinte távol tartja tőle a boldogságot.
2010.02.10. 08:00
 
 
Elérte a 230 ezret a halálos áldozatok száma Haitin
A hivatalos adatok szerint Haitiban elérte a 230 ezret a január 12-én bekövetkezett földrengés halálos áldozatainak a száma. Marie-Laurence Jocelyn Lassegue kulturális miniszter keddi közlése szerint ez az adat még korántsem tekinthető véglegesnek. Sokan ugyanis a hatóságok tudta nélkül temették el rokonaikat. A karibi országot sújtó természeti csapás halálos áldozatainak a száma nagyságrendileg így már ugyanakkora, mint a 2004 végén az Indiai-óceánon végigsöprő szökőár halottainak a száma.
2010.02.10. 07:45
 
 
A CEMI százmilliói után nyomoz a BRFK a BKV-ügyben
A rendőrség vizsgálja annak a cégnek a BKV-val kötött szerződéseit is, amelyben korábban a napokban visszalépett fideszes képviselőjelölt, Orbán Anita férje volt az egyik vezető - olvasható a Népszabadságban. A rendőrség a napilapnak megerősítette, hogy a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya a többi közt vizsgálja a Central European Management Intelligence (CEMI) tanácsadó céggel még 2007-ben kötött megállapodást. A cikk szerint a CEMI tíz hónap alatt 287 millió forintot kasszírozott tanácsaiért a BKV-tól és a cég szenior partnerei óránként százezer forintot, junior partnerei hetvenötezret, elemzőik harmincötezret számláztak.
2010.02.10. 07:15
 
 
Tovább tolódhat az MSZP főpolgármester-jelöltjének megnevezése
Az MSZP országos választási bizottságában (ovb) felmerült, hogy a parlamenti választások utánra kellene halasztani a párt főpolgármester-jelöltjének megnevezését, mert Budapesten egy szélesebb összefogásnak, egy úgynevezhett "olajfa-koalíciónak" lehetne esélye - értesült az MTI. Az MTI úgy tudja, az elképzelést Lendvai Ildikó pártelnök vetette fel az ovb keddi ülésén, de mivel többféle vélemény is elhangzott ezzel kapcsolatban, abban maradtak, hogy a testület jövő heti ülésén ez a felvetés hivatalosan is napirendi pont lesz. Az MTI információi szerint az "olajfa-koalíció" megvalósulásával várhatóan nem szocialista politikus lenne az MSZP főpolgármester-jelölje.
2010.02.09. 22:00
 
 
"Paradicsom" és műkorcsolya-királynő vezeti a sportolók Forbes-listáját
A vörös haja miatt "Paradicsom" becenéven emlegetett snowboardos, és a műkorcsolya koronázatlan dél-koreai királynője vezeti a téli olimpia legjobban kereső sportolóinak listáját. Shaun White amerikai snowboardos és Kim Ju Na dél-koreai műkorcsolyázó világbajnok egyaránt 8-8 millió dollárt keresett a múlt évben - derül ki a gazdasági magazin listájából. A Forbes összeállításába a profi sportolók nem kerülhettek be.
2010.02.09. 21:15
 
 
Kétszer is ittas vezetésen kapták Kiss Ernő volt főrendőrt
Alig egy óra elteltével kétszer is ittas vezetésen kapták a rendőrök kedd hajnalban Kiss Ernő nyugalmazott rendőr dandártábornokot Budapesten, a III. kerületben - erősítette meg az MTI-nek egy neve elhallgatását kérő rendőrségi forrás az atv.hu értesülését. Az MTI úgy tudja: az ittas vezetésen kapott Kiss Ernőt előállították vérvételre, majd miután igazolódott a rendőrök gyanúja, elvették a jogosítványát. A volt főrendőr ekkor ismét autóba ült, de nem sokkal később ismét elkapták. Ekkor már a slusszkulcsát is elvették tőle a rendőrök - ismertette a kedd hajnalban történteket a rendőrségi forrás.
2010.02.09. 20:45
 
 
Orbán szerint többkulcsos adórendszerre van szükség
Orbán Viktor szerint nem lehet egykulcsos az adórendszer, több kategóriára van szükség. A Fidesz elnöke kedden a TV2 Tények című műsorának arról is beszélt, hogy rövidíteni kell az állami megrendelések kifizetési idejét, emelni kell az orvosok, nővérek fizetését, és minden településen szükség van körzeti megbízottra. Közölte azt is, még nem dőlt el, hogy részt vesz-e miniszterelnök-jelölti vitán. A tervezett adócsökkentés mértékét firtató kérdésre Orbán Viktor úgy válaszolt: "nagyon, amennyire csak lehet". Hangsúlyozta azonban, hogy pontos számokat, százalékokat sem most nem mond, sem pedig a kampány hátralévő heteiben.
2010.02.09. 20:45
 
 
Haiti földrengés: a közbiztonság romlásától tartanak a válságövezetben
Közel egy hónappal a haiti földrengés után a történelmi átlaghoz képest jónak mondható a közbiztonság a katasztrófa sújtotta övezetben, de az MTI-nek nyilatkozó helyi szakértők szerint gyorsan és drámaian romolhat a helyzet. "A közbiztonság nagyjából ugyanolyan, mint a földrengés előtt, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy biztonságban vagyunk" - rendszerint ezzel a mondattal kezdi az újonnan érkezőknek tartott eligazítást az egyházi segélyszervezeteket összefogó ACT Alliance illetékese, Sicko Pijpker. A holland szakember, aki egyebek között Koszovóban és a szudáni Dárfúrban szerzett tapasztalatokat, úgy véli, hogy a január 12-i katasztrófa óta a helyzet stabil, de a feszültség egyre növekszik és bármilyen apró szikra fellobbanthatja az erőszak lángját.
2010.02.09. 20:45
 
 
Jack Bauer a filmvászon meghódítására készül
Újabb televíziós sikerszéria készül landolni a filmvásznon: a 20th Century Fox film és tévéstúdiója arra szövetkezett, hogy a moziban is esélyt adjon Jack Bauernek, a 24 című akciófilm-sorozat főhősének. A nyolcadik évfolyamát taposó 24 továbbra is a Fox tévé egyik sikersorozata, de egyelőre nem lehet tudni, hogy készül-e kilencedik évfolyam. Bár a stúdió még nem döntött, bennfentesek arra szavaznak, hogy Bauer ügynök (Kiefer Sutherland) tévés karrierje idén befejeződik.
2010.02.09. 20:15
 
 
Megszületett az Opel szanálási terve
Mintegy 11 milliárd eurós beruházást, ugyanakkor 20 százalékos kapacitáscsökkentést, ennek keretében pedig 8.300 ember elbocsátását tervezi a General Motors az Opel szanálása érdekében. A szanálási terv magában foglalja azt is, hogy a General Motors 2,7 milliárd euró értékben állami segítséget vár az Opelt gyártó európai országoktól. A szóban forgó összeg több mint a felét, 1,5 milliárd eurót Németországtól remélik, és erre vonatkozóan hivatalos kérelmet nyújtottak be a német kormánynak. A szentgotthárdi gyárat valószínűleg nem érinti létszámleépítés, ilyen terv a General Motors által kiadott központi kommunikációban sem szerepel - mondta Légrádi Edit, a gyár szóvivője.
2010.02.09. 20:00
 
 
Amerikai elnökök magyarországi látogatásairól nyílt fotókiállítás Pécsett
Amerikai elnökök magyarországi látogatásait megörökítő MTI-s fotókból nyílt kiállítás Welcome, Mr. President címmel a pécsi Művészetek és Irodalom Házában kedden. A pécsi American Corner és a Magyar Távirati Iroda közös, az amerikai elnökök napja alkalmából rendezett és február 25-ig látható tárlata 29 kép segítségével idézi meg az Egyesült Államok 5 elnökének 9 látogatását. A fotók mellett pedig az eseményekről készített korabeli MTI-tudósítások olvashatók.
2010.02.09. 19:15
 
 
Hadat üzent a gyermekkövérségnek az amerikai first lady
Elindította a gyerekkövérség elleni kampányát Michelle Obama, az amerikai first lady kedden; főleg az egészséges táplálkozás elveire és a sok testmozgás fontosságára akarja felhívni a szülők és a gyerekek figyelmét. Mozogjunk! - ezt a címet adta országos kampányának Barack Obama elnök felesége, aki szakértők szerint népszerűsége révén sikert érhet el Amerika egyik legmakacsabb betegségének kezelésében. "Akárcsak a legtöbb gyerek, én is szeretem a hamburgert, a sült krumplit, a fagylaltot és a süteményeket (...) nem olyan életmódról beszélünk, amely ezeket kizárja" - fogalmazott a first lady.
2010.02.09. 18:45
 
 
Kazahsztán leállította az olajexportot Magyarországra és Szlovákiába
Kazahsztán leállította az olajexportot Magyarország és Szlovákia felé a Barátság olajvezetéken Ukrajnával kialakult kereskedelmi vitája miatt - közölték a Reuters által idézett kereskedők kedden. A lépés arra kényszerítette a LUKOIL orosz olajipari céget, hogy februárban mintegy 300 ezer tonna kőolajat juttasson Magyarországra és Szlovákiába a lengyelországi Gdansk kikötőjén keresztül. A helyzetet jól ismerő egyik forrás közölte: Kazahsztán arra kérte a Transneft orosz olajvezeték-üzemeltetőt, hogy más irányba irányítsa a Magyarországnak és Szlovákiának szánt kőolajat.
2010.02.09. 17:30
 
 
Zuschlag Jánosra fegyházbüntetést kért a vádhatóság
Fegyházbüntetést kért a vádhatóság Zuschlag János volt szocialista képviselőre kedden Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó perben. Német Zsolt ügyész vádbeszédében azt indítványozta, hogy a fegyházbüntetés hosszát a büntetési tétel - 5-20 év - középmértékéhez közel határozza meg a bíróság. Zuschlag Jánost különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalás bűntettével, mint felbujtót vádolja az ügyészség. Az ügyész kérte, hogy a vádlott előzetes letartóztatásban töltött idejét számítsa be a bíróság, de ítéletében mondja ki, hogy nem bocsátható feltételes szabadlábra.
2010.02.09. 17:15
 
 
Washington a tél újabb rohamára készül
Washington a tél újabb rohamára készül. Az amerikai fővárosban kedden az estére jósolt nagy hóvihar miatt a kormányhivatalok zárva voltak, a képviselőházban töröltek minden szavazást. Ez a tél a legszerényebb meteorológusok becslése szerint is a leghavasabb lesz Washington történetében. A hétvégi havazás több körzetben történelmi rekordot döntött. A közép-atlanti térség, amelynek Washington is része, az előrejelzések szerint kedden mintegy 50 centiméternyi friss havat kaphat a nyakába. Nemcsak a közlekedés bénulhat meg újra, hanem ismét tíz- és százezrek maradhatnak áram nélkül; a hó súlya alatt megroppanó és leszakadó faágak vezetékek százait téphetik le.
2010.02.09. 17:15
 
 
Lakókocsival stoppolva utazik Isztambulba egy utrechti zenész
Lakókocsival stoppolva utazik Isztambulba Európa másik két idei kulturális fővárosának érintésével Tjerk Ridder utrechti zenész, aki kedden az út feléhez érve, Pécsett beszélt kalandjáról. A holland férfi a baranyai megyeszékhely Dóm terén tartott sajtótájékoztatón elmondta: ő és tacskója kizárólag az emberek jószándékára építve teheti meg a mintegy háromezer kilométeres távolságot, hiszen lakókocsijával mindig csak annyit haladhat, amekkora távon az őt segítő autósok elhúzzák. Tjerk Ridder, aki dallal és gulyáslevessel kedveskedett az iránta érdeklődőknek, beszámolt arról, hogy vállalkozása a kulturális fővárosok megismerésén túl az emberi jóakarat próbája is.
2010.02.09. 16:45
 
 
APEH: idén többen választhatják az egyszerűsített szja-bevallást
Az idén a tavalyinál többen választhatják az egyszerűsített személyi jövedelemadó (szja) bevallást, az erről szóló nyilatkozatot február 15-ig juttathatják el a jogosultak adóhatóságnak - közölte az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) kedden. 2009-ben megközelítően 340 ezren kérték ezt, közülük több mint 279 ezer adózónak az adóhatóság készítette el az szja-bevallást az egyszerűsített bevallás keretében. Az adóhatóság arra számít, hogy idén is sokan élnek majd ezzel az "egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb" önadózási formával. Az egyszerűsített szja-bevallás választásával tavaly óta élhetnek a magánszemélyek.
2010.02.09. 16:30
 
 
Vollebaek továbbra is figyelemmel kíséri a szlovák nyelvtörvény ügyét
Knut Vollebaek, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosa megerősítette kedden Budapesten, hogy továbbra is figyelemmel kíséri a szlovák államnyelvtörvény alkalmazását. A főbiztos hétfői pozsonyi tárgyalásait követően látogatott Budapestre, ahol először Balázs Péter külügyminiszterrel találkozott. Balázs Péter a megbeszélést követő sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy a szlovák államnyelvtörvény végrehajtási utasítása január elsején hatályba lépett, így már a jogszabály alkalmazásának figyelemmel követése a legfontosabb, és ebben az EBESZ főbiztosa továbbra is szerepet vállal.
2010.02.09. 16:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846[1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista