2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Bárdosi Sándor részeges malaca tarolt
Az RTL Klub nagysikerű vacsoracsata című műsorában, Bárdosi Sándor vidéki házában látta vendégül a sztárokat.
2010.02.11. 17:51
 
 
Internetes piacon árulnak ajánlószelvényeket
Internetes piacon árulnak ajánlószelvényeket, az egyik portálon 500 forintos kikiáltási ártól lehet licitálni a szelvényekre, annak ellenére, hogy ezt a törvény tételesen tiltja. Az egyik magyar árverezési oldalon 1000 forintos "villámáron" hozzá lehet jutni a szelvényekhez, sőt egy négy tagú Vas megyei család valamennyi ajánlószelvényét együtt is meg lehet venni. Az oldalon a fizetés módjaként készpénzes személyes átvételt jelöltek meg, de a szelvényekhez "ajánlott levélként előre utalással" is hozzá lehet jutni. Az aukciót március 3-áig hirdették meg, a szelvényeket a hirdetés szerint "bárki viheti".
2010.02.11. 17:15
 
 
Elkészült az MTI választási kódexe
A nemzeti hírügynökség elkészítette és ezekben a napokban eljuttatja a pártokhoz, valamint az illetékes választási szervekhez az MTI választási kódexét. A dokumentumban a Magyar Távirati Iroda Zrt. leszögezi, hogy a 2010-es országgyűlési képviselő-választás előkészítése és lebonyolítása idején közszolgálati tájékoztató munkájában minden eszközével igyekszik hozzájárulni a választás eredményességéhez, törvény szerinti lebonyolításához.
2010.02.11. 17:00
 
 
Az MTV közvetíti a labdarúgó-vb összes mérkőzését
Végérvényesen eldőlt, hogy a Magyar Televízió közvetíti az idei, dél-afrikai labdarúgó világbajnokságot. A június 11-én kezdődő egyhónapos világesemény mind a 64 mérkőzését a közszolgálati m1 és m2 sugározza majd. Erről az MTV tájékoztatta csütörtökön az MTI-t. A közleményből kiderült: a közvetítésről azután született döntés, hogy az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) lehetővé tette, hogy a köztévé a költségek egy részét csak a torna után fizesse ki, és erről hivatalosan is tájékoztatta a Magyar Televízió alelnökét.
2010.02.11. 17:00
 
 
Jövő hétfőn megalakulhat az új Országos Választási Bizottság
Jövő hétfőn az Országgyűlés megválaszthatja az új Országos Választási Bizottság (OVB) tagjait, akik esküt is tesznek; a Fidesz és a KDNP várhatóan nemmel szavaz az önkormányzati miniszter előterjesztésére. A jelenlegi személyi összetételben csütörtök este ülésezik utoljára az OVB. Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a házbizottság csütörtöki ülése után elmondta: az önkormányzati miniszter azt javasolja, hogy Bordás Vilmos, Fazekas Marianna, Halmai Gábor, Szigeti Péter és Szoboszlai György legyen az OVB tagja. A jelöltekről február 15-én listában, egyszerű többséggel szavaznak majd, ha a szükséges többséget megkapja a testület, akkor tagjai esküt tesznek, és megtartják alakuló ülésüket.
2010.02.11. 16:45
 
 
Idén 185 millió forintból szervezik a március 15-i állami ünnepséget
Idén, a tavalyihoz képest 30 millió forinttal kevesebből, mintegy 185 millió forintból rendezik meg a március 15-i állami ünnepséget. Elmarad a Művészetek Palotájába tervezett ünnepi gálaműsor - közölte a Kormányszóvivői Iroda. A "Március 15. - Közös Tavaszunk" elnevezésű rendezvény programjait a nyílt közbeszerzési eljárás győztese, az Expander 2000 Kft. szervezi meg. A hagyományos ünnepi események - mint a zászlófelvonás, vagy a Nemzeti Múzeum lépcsőjén tartott előadás - mellett több, gyerekeknek, családoknak szóló program is lesz az 1848-as forradalom és szabadságharc emléknapján.
2010.02.11. 16:15
 
 
EU-nyilatkozat Görögország támogatásáról
A pénzügyi nehézségekkel küzdő Görögországot támogató nyilatkozatot fogadtak el csütörtökön Brüsszelben az Európai Unió állam-, illetve kormányfői, egyúttal pedig felszólították Athént, hogy valósítsa meg az elhatározott stabilitási programot. Valamennyi euróövezeti tagállamnak józan nemzeti politikát kell követnie, a megállapodásokon nyugvó szabályokkal összhangban, hiszen közösen viselik a felelősséget a térség gazdasági és pénzügyi stabilitásáért - figyelmeztettek nyilatkozatukban a brüsszeli EU-csúcstalálkozó résztvevői.
2010.02.11. 16:15
 
 
Olimpiai bajnok kapussal erősít a Győr kézilabdacsapata
Olimpiai bajnok kapussal erősít a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata: a norvég Katrine Lunde Haraldsen hároméves szerződést kötött a zöld-fehér klubbal, amelyhez a nyáron érkezik a dán Viborgtól. "Amellett, hogy egy olimpiai bajnok érkezik hozzánk, azt is nagyon fontosnak tartom, hogy északi országbeli sportoló költözik Magyarországra, ezzel pedig átléptünk egy korlátot - kommentálta Haraldsen érkezését Vanyus Attila, a győri klub elnöke. - Úgy gondolom, hogy nemcsak egy jó kapussal, hanem egy másfajta mentalitással fogunk gazdagodni, ebből pedig nemcsak a győri, de a magyar kézilabdasport is profitálhat. Hiszem azt, hogy ez a döntés is mutatja az ETO világban elfoglalt helyét, értékét."
2010.02.11. 15:45
 
 
Fidesz: Demszky Gábornak vennie kellene a kalapját
A Fidesz szerint a kormány is súlyosan érintett a BKV-t övező botrányban; a Fidesz fővárosi frakcióvezető-helyettese azt mondta: az ügyek miatt Demszky Gábor főpolgármesternek vennie kellene a kalapját és távoznia kellene tisztségéből. György István, aki egyúttal a BKV ügyeit vizsgáló fővárosi bizottság elnöke is, sajtótájékoztatóján azt mondta: az elmúlt időszak bebizonyította, hogy a nagy fővárosi cégek, különösen a BKV, MSZP-SZDSZ-es pártkifizető-helyként működtek. A politikus üres szavaknak nevezte a főpolgármester korábbi kijelentését, hogy vállalja a politikai felelősséget. Véleménye szerint Demszkynek vennie kellene a kalapját és távoznia kellene tisztségéből.
2010.02.11. 15:15
 
 
MDF: a választás tétje a "Fidesz-Jobbik" kétharmadának megakadályozása
Dávid Ibolya szerint a 2010-es választások tétje egyrészt a kormányváltás, amelyre nagyon jogos az igény, másrészt pedig az, hogy ne legyen a "Fidesz-Jobbiknak" kétharmados többsége a parlamentben. Az MDF elnöke miskolci sajtótájékoztatóján beszélt erről csütörtökön, ahol bemutatta a párt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 13 egyéni választókerületében induló jelöltjeit. Dávid a száznapos programra, illetve a balatonőszödi beszédre utalva úgy fogalmazott: a 2002-es és a 2006-os választás "generációk életét tette tönkre", az előbbi azért, mert beváltotta az ígéreteket, az utóbbi pedig azért, mert nem.
2010.02.11. 14:30
 
 
A halottkém szerint Michael Jackson halála emberölés volt
Emberölés okozta Michael Jackson halálát - állítja a Los Angeles-i halottkém részletes jelentése, amelyet a CNN.com ismertetett szerdán. Az 51-oldalas dokumentum alátámasztja a tavaly augusztusi vizsgálati eredményt, miszerint Jackson "akut propofolmérgezés" miatt halt meg. Conrad Murray, Jackson háziorvosa, aki ellen hétfőn egy Los Angeles-i bíróságon gondatlanságból elkövetett emberölés címén emeltek vádat, azt vallotta, hogy a sztárt álmatlanság ellen kezelte az erős klinikai altatószerrel, propofollal. A halottkém által felkért aneszteziológus szakértő, Selma Calmes ugyanakkor leszögezte, hogy tudomása szerint a propofolt nem alkalmazzák álmatlanság kezelésére.
2010.02.11. 14:15
 
 
OECD: 1 százalékos visszaesés várható Magyarországon az idén
Az idén 1 százalékkal csökkenhet, jövőre 3,1 százalékkal bővülhet a bruttó hazai termék (GDP) Magyarországon éves szinten a nemzetközi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) csütörtökön bemutatott országjelentése szerint. Rögzítik azt is, hogy a fenntartható gazdasági növekedés helyreállításához döntő jelentőségű strukturális reformok kellenek. A jelentés szerint Magyarországon, a GDP-arányos államháztartási hiány 4,1 százalék lehet. Az OECD magasabb hiánnyal számol, mint a kormány, amely 3,8 százalékos államháztartási deficitet tervez 2010-re.
2010.02.11. 13:15
 
 
Elutasította az Európai Parlament az uniós banki adatok kiadását Washingtonnak
Nem hagyta jóvá az Európai Parlament csütörtökön azt az átmeneti megállapodást, amely lehetővé tenné, hogy az Európai Unió tagországai az úgynevezett SWIFT rendszeren keresztül banki adatokat adjanak át az Egyesült Államoknak. A képviselők a strasbourgi plenáris vita tanúsága szerint nem látták biztosítottnak a személyes adatok védelmét, emellett a kölcsönösség hiányára is hivatkoztak, és aránytalannak találták a rendelkezéseket. Ezzel az Egyesült Államok és az unió között már aláírt egyezmény nem léphet hatályba. Az EP 378 igen, 196 nem és 31 tartózkodó vokssal utasította el a megállapodást.
2010.02.11. 13:15
 
 
Az ENSZ-főtitkár üzenetet és ajándékot küldött Kim Dzsong Ilnek
Szóbeli üzenetet és ajándékot küldött Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár Kim Dzsong Il észak-koreai vezetőnek, akinek országát a nemzetközi közösség megpróbálja rábeszélni az atomprogramjáról korábban folytatott hatoldalú tárgyalások felújítására. A KCNA észak-koreai hivatalos hírügynökség szerint az üzenetet és a dél-koreai ENSZ-főtitkár ajándékát Lynn Pascoe politikai ügyekben felelős ENSZ-főtitkárhelyettes adta át csütörtökön Phenjanban Kim Jong Namnak, a második számú észak-koreai vezetőnek. Észak-Korea tavaly áprilisban vonult ki a hatoldalú tárgyalásokról, miután az ENSZ Biztonsági Tanácsa szankciókkal büntette rakétakísérleteit.
2010.02.11. 13:15
 
 
Jogerős ítélet született a Globex-ügyben
A Fővárosi Ítélőtábla jelentősen súlyosította a Globex-ügyben az első fokon kiszabott büntetéseket; jogerős döntésében Vellai Györgyikét hat, Vajda Lászlót négy év börtönnel sújtotta másodfokú döntésében. A vád szerint az 1990-es évek második felében több mint hatmilliárd forintos kárt okoztak sok száz kisbefektetőnek, és önkormányzatoknak. Vellainak valószínűleg még vissza kell mennie a börtönbe hozzávetőleg 9 hónapra, Vajdának viszont már nem. A vádlottak ugyanis a több mint egy évtizedes eljárás során kényszerintézkedések - például előzetes letartóztatás, lakhelyelhagyási tilalom - alatt, illetve jogerős szabadságvesztésüket töltve eddig már három évet és kilenc hónapot letudtak büntetésükből.
2010.02.11. 12:45
 
 
Főleg a Dunántúlon okoz gondot a havazás
Több tízcentiméternyi hó esett csütörtökre virradóra a Dunántúlon, az utak havasak, latyakosak; helyenként hóátfúvásokra és járhatatlan utakra is számítani kell; többfelé késnek a Volán-buszok illetve a vonatok. Zalában 20-25, Vasban 15-20 centiméternyi hó hullott éjszaka, helyenként hóátfúvások is vannak, ezért az utak szinte mindenütt havasak, és akad elzárt útvonal is. Nehezen járhatóak a mellékutak Győr-Moson-Sopronban, Baranyában; itt 20-25 centi hó esett. Budapesten több mint 6 centiméternyi hó esett; éjjel 89 munkagép végezte az utak takarítását. A vonatok országszerte járnak, de több helyen késésre kell számítani.
2010.02.11. 12:30
 
 
Londoni elemzők szerint Budapest "élhetőbb" város, mint New York
Budapesten majdnem olyan jók a mindennapi élet általános feltételei, mint Londonban, és valamivel jobbak, mint New Yorkban - derül ki az Economist Intelligence Unit (EIU) londoni gazdaságelemző ház friss összeállításából, amely szerint a kanadai Vancouver nyújtja a legjobb városi életkörülményeket a világon. A ház a kelet-európai térségben Budapestet találta a leginkább élhetőnek; a magyar főváros a 140-es listán - 88,2 ponttal - az 55. helyre került, ugyanoda, ahol az előző, tavaly júniusban közölt listán is volt. A magyar főváros "élhetőségi" kritériumai közül az oktatási feltételeket kiemelkedőnek találták az EIU elemzői; ez a kategória a maximális 100 pontot kapta.
2010.02.11. 12:15
 
 
Nagy titoktartás övezi a téli olimpia megnyitóünnepségét
Soha nem tapasztalt titoktartás előzi meg a pénteken kezdődő vancouveri téli olimpia - magyar idő szerint szombat hajnali - megnyitóünnepségét. A szokás szerint monumentálisnak ígérkező show-ról semmilyen részlet nem szivárgott ki, bár azt tényként kezelik az újságírók, hogy a kanadai hokis legenda, Wayne Gretzky gyújtja meg a lángot. Két éve a pekingi nyári játékokon egy önkéntes titokban filmre vette a megnyitó próbáit, és feltette az internetre, most azonban csak egy helyi újság munkatársainak benyomására hagyatkozhatnak azok, akik bármit meg akarnak tudni a ceremóniáról. Lisa Bettany viszont mindössze annyit árult el az ünnepségről, hogy "lélegzetelállító, mozgalmas, könnyfakasztó és büszke" lesz.
2010.02.11. 12:00
 
 
Három napot ülésezik a parlament a választások előtt
A tervek szerint három napot ülésezik az Országgyűlés a választások előtt; jövő hétfőn derül ki, hogy lesz-e negyedik nap, az MSZP akkor dönti el, beadja-e a vitanapra vonatkozó kezdeményezését. Mandur László, az Országgyűlés alelnöke a házbizottság csütörtöki ülése után elmondta: február 15-16-án és 22-én ülésezik az április 11-i választások előtt utoljára a törvényhozás. A tanácskozáson az MSZP jelezte, Magyarország helyzetéről várhatóan vitanapot kezdeményez - közölte az alelnök, megjegyezve, hogy bár a szocialisták ennek dátumaként a március 9-ét megjelölték, a kezdeményezésről a végleges döntést a jövő hétfői frakcióülésükön hozzák meg.
2010.02.11. 11:45
 
A Mol pakett visszavásárlásának szándékáról nem tud a kormány
Kacsának minősítette Katona Tamás, a Pénzügyminisztérium államtitkára csütörtökön újságírók előtt, hogy a két ország kormányainak szintjén foglalkoznak azzal, hogy a Mol Nyrt. ajánlatot tett a Szurgutnyeftyegaz orosz konszernnek a Molban birtokolt részvénycsomagja megvásárlására.
2010.02.11. 11:30
 
 
Az euróövezet pénzügyminiszterei megállapodtak Görögország támogatásában
Az euróövezet pénzügyminiszterei csütörtökön megállapodtak, hogy "határozott és összehangolt akciót" indítanak Görögország megsegítésére - közölte a Reuters tudósítójával egy magát megnevezni nem kívánó brüsszeli bizottsági forrás. Tájékoztatása szerint az akcióban számítanak a Nemzetközi Valutalapra is, de nem mint pénzforrásra, hanem a nemzetközi pénzügyi szervezet szakmai tapasztalatait kívánják igénybe venni. A munkába bevonják az Európai Központi Bankot is.
2010.02.11. 11:15
 
Német adócsalási ügy: növekszik az önkéntes adózók száma
Megijedtek a német adócsalók, csütörtöki értesülések szerint ugyanis szerte az országban mind többen fizetik be önkéntesen adóhátralékaikat. A Frankfurter Allgemeine Zeitung a tartományi adóhatóságok közlésére hivatkozva arról számolt be, hogy szinte mindenütt sorra jelentkeznek olyan személyek, akik a törvény biztosította lehetőséggel élve bevallják, illetve befizetik adóelmaradásukat. Minderre azt követően került sor, hogy az elmúlt két hétben három informátor is olyan, lopott banki adatokat tartalmazó DVD-ket kínált az államnak, illetve a tartományoknak eladásra, amelyek svájci bankszámlákkal rendelkező állítólagos német adócsalókat lepleznek le.
2010.02.11. 11:15
 
 
PM: az éves hiányprognózis 878,9 milliárd forintra módosult
A Pénzügyminisztérium 878,9 milliárd forintra módosította a költségvetés korábbi 870,3 milliárdos 2010. évi pénzforgalmi szemléletű hiányprognózisát, ami továbbra is a GDP 3,3 százaléka - hangzott el a minisztérium csütörtöki tájékoztatóján. Januárban az államháztartás 31,3 milliárd forintos többlettel zárt. Az első negyedévi deficit - önkormányzatok nélkül - a korábbi előrejelzéssel megegyező, 651,3 milliárd forint lehet, ami a GDP 2,5 százalékával egyenlő. Az Alkotmánybírósági döntés miatt kieső vagyonadó 49 milliárd forintos bevételkiesést a stabilitási tartalékból kívánja pótolni a szaktárca - közölte Katona Tamás a Pénzügyminisztérium államtitkára.
2010.02.11. 11:00
 
 
Nem mond le önként az ukrán kormányfő
Nem mond le önként Julia Timosenko ukrán kormányfő - jelentette ki csütörtökön a miniszterelnök egyik tanácsadója. Viktor Janukovics, az ellenzék vezére, aki az elnökválasztás második fordulójában vasárnap győzött, szerdán arra szólította fel vetélytársát, hogy távozzon tisztségéből, bár Timosenko még nem ismerte el vereségét és támogatói is állítólagos választási csalást emlegetnek. "A kormány nem szándékozik önszántából lemondani" - mondta Olekszandr Turcsinov miniszterelnök-helyettes, Timosenko kampányfőnöke.
2010.02.11. 10:45
 
Gangsta Zolee felesége a gyerekes anyukák rémálma!
Zana Mónika egy kutyakiképző panzióban mesélt fura szokásairól és az emberek félelmeiről vele szemben. Ugyanis párjával, Gagsta Zoleeval két argentin dogot is tartanak annak ellenére, hogy közös gyermekük még nincs három éves. Emellett a rapper felesége megosztja velünk gondolatait a kutyatámadásokról.
2010.02.11. 10:43
 
 
Vancouver 2010: harminc doppingeset a játékok előtt
A pénteken kezdődő vancouveri olimpiára készülő versenyzők körében 30 pozitív doppingeset történt - jelentette be csütörtökön John Fahey, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) elnöke. Az ellenőrzésekre a játékok előtti hetekben került sor, de a WADA az érintettek nevét és a büntetések mértékét nem hozta nyilvánosságra. Mark Adams, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szóvivője szerint a téli olimpiai kontrollprogram részeként eddig 554 ellenőrzésen vannak túl, ebből 407 volt vizelet-, 147 pedig vérteszt.
2010.02.11. 10:00
 
 
Ahmadinezsád: végezni kell Izraellel, ha katonai hadműveletet indít
Szembe kell szegülni, és végezni kell Izraellel, ha a zsidó állam katonai hadműveletet indítana a közel-keleti térségben - közölte Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök szíriai kollégájáva folytatott telefonbeszélgetés során. Mahmúd Ahmadinezsad szavait az IRIB iráni állami rádió idézte csütörtökön. "Ha a cionista rezsim megismételné hibáit, és egy katonai hadműveletet indítana, teljes erővel szembe kell szegülni, és egyszer s mindenkorra végezni kell vele" - mondta az iráni elnök telefonon Bassár el-Aszad szíriai elnöknek. A múlt héten Szíria azzal vádolta meg Izraelt, hogy háborúba taszítja a Közel-Keletet.
2010.02.11. 09:45
 
 
Szijjártó: minél nagyobb a felhatalmazás, annál mélyrehatóbb a változás
A gazdasági helyzettől nem függő, az emberek mindennapi életét viszont jelentősen megkönnyítő döntésekkel kezdi munkáját a Fidesz, ha megnyeri az áprilisi parlamenti választásokat - mondta Szijjártó Péter az MTI-nek adott interjújában. A Fidesz elnöki stábjának vezetője szerint a leendő kormányzati döntéseket jelentősen fogja befolyásolni az, hogy milyen állapotban van valójában az ország. A Fidesz várható választási eredményével összefüggésben kiemelte: "minél nagyobb felhatalmazást kapunk, annál mélyrehatóbb változást tudunk elérni, annál eredményesebb kormányzást tudunk folytatni".
2010.02.11. 09:15
 
 
A Mol ajánlatot tett a Surgutneftegas részvénycsomagjára
A Mol Nyrt. ajánlatot tett a Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) orosz konszernnek a Molban vett részvénycsomagja megvásárlására, a kérdéssel most a két ország kormányainak szintjén foglalkoznak - jelentette csütörtökön a Vedomosztyi című orosz gazdasági lap. A Vedomosztyi a Molhoz és az orosz energiaügyi minisztériumhoz közelálló forrásokra hivatkozva közölte a hírt. A Surgutneftegas az osztrák ÖMV állami energetikai konszerntől vette meg tavaly tavasszal a Mol 21,22 százalékos részvénycsomagját 1,4 milliárd euróért.
2010.02.11. 08:45
 
 
Gdanskból érkezik a kazah olaj Magyarországra
Kazahsztánból mostantól Lengyelországon keresztül érkezik a kőolaj Magyarországra és Szlovákiába - közölte csütörtökön a szállításért felelős kazah vállalat szóvivője. Erre az Ukrajna és Kazahsztán között kialakult vita miatt volt szükség, miután Kazahsztán a héten kedden jelezte: leállítja az olajexportot Magyarország és Szlovákia felé az Ukrajnával kialakult kereskedelmi vitája miatt. Kazahsztán arra kérte a Transneft orosz olajvezeték-üzemeltetőt, hogy más irányba irányítsa a Magyarországnak és Szlovákiának szánt kőolajat.
2010.02.11. 08:45
 
 
A brit férfiak tizede nem tudja, hogy mikor van párja születésnapja
A brit férfiak tizedének fogalma sincs, hogy mikor van felesége, barátnője születésnapja - derült ki a felmérésből, amelyet Valentin-nap közeledtével végeztek a szigetországban. A kérdezőbiztosok kétezer férfit faggattak ki, s mint kiderült, a férfiak a legalapvetőbb ismereteknek is híján vannak, ez viszont igencsak megnehezíti az ajándékvásárlást - olvasható a The Daily Mail online kiadásában. A megkérdezettek 12 százaléka gondban volt, amikor szíve hölgyének szeme színét kellett megneveznie, 8 százalékuknak pedig fogalma sem volt, hogy feleségének, barátnőjének milyen a természetes hajszíne.
2010.02.11. 08:45
 
 
110 éves hórekord dőlt meg Washingtonban
Történelmet író hóvihar söpört végig szerdán az Egyesült Államok közép-atlanti térségében; a fővárosban, Washingtonban soha nem esett még annyi hó egyetlen télen, mint ebben a szezonban. A viharos erejű szelekkel kísért, mindent ellepő hótömeg miatt - akárcsak az előző, hét végi havazás idején - ismét ezrek maradtak áram nélkül, és a közlekedés nagy területeken megbénult. Washingtonban 110 éves hórekord dőlt meg, ezen a télen már 139,4 centiméter hó hullott. Baltimore és Wilmington sem látott még soha annyi havat egy télen, mint most.
2010.02.11. 08:15
 
 
Áprilisban indulhat a kórházi közmunkaprogram
Áprilisban elindulhat a 611 millió forintos keretből finanszírozott kórházi közmunkaprogram, amellyel várhatóan 300-320 regisztrált munkanélküli és rendszeres szociális segélyben részesülő ember juthat munkalehetőséghez, a kapcsolódó részletes pályázati felhívás már megjelent a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) honlapján. A közmunkaprogramot az SZMM szervezi az Egészségügyi Minisztérium és a szakmai érdekképviseletek közreműködésével, a pályázatokat március 16-án 14 óráig várják. A szociális tárca a képzést is magában foglaló közmunkaprogramot az önkormányzati, állami és egyházi tulajdonban és működtetésben lévő, járó és fekvő betegellátást nyújtó, az egészségügy területén működő intézmények számára hirdette meg.
2010.02.11. 08:00
 
 
Irak kiutasítja a Blackwater zsoldosait
Irak felszólította szerdán az egykor a Blackwater Worldwide amerikai biztonsági cég alkalmazásában álló zsoldosokat, hogy hét napon belül hagyják el az országot, mert ellenkező esetben letartóztatják őket a vízumrendelkezések megszegése miatt. Az iraki igazságügyi minisztérium ultimátuma válasz a Blackwater hat fegyveresét felmentő decemberi amerikai bírói ítéletre. A fegyvereseket azzal vádolták, hogy 2007 szeptemberében lelőttek 17 irakit Bagdadban. A felszólítás arra a 250 szerződéses biztonsági emberre vonatkozik, akik az incidens idején a Blackwater alkalmazásában álltak - közölte Dzsavad al-Bolani iraki igazságügyi miniszter.
2010.02.11. 07:30
 
 
Ellentmondó összesítések a haiti földrengés áldozatairól
Haiti elnöke azt közölte szerdán, hogy a januári földrengés 270 ezer áldozatát temették el eddig tömegsírokba, holott a kormány tájékoztatási minisztere egy nappal korábban még 40 ezerrel alacsonyabb számot említett. Továbbra sem világos, mire alapozzák állításaikat a haiti hivatalos szervek. René Preval elnök hivatala szerdai közleményében arról számolt be, hogy az elnök Ecuadorban, a dél-amerikai elnökök haiti megsegítésére összehívott találkozóján említette a 270 ezres számot. Ugyancsak szerdán Paul Antoine Bien-Aimé belügyminiszter port-au-prince-i sajtótájékoztatóján 217 ezer áldozatról tett említést.
2010.02.11. 07:30
 
 
Political Capital: a magyarok ötöde fogékony a szélsőjobb eszmékre
A Political Capital kutatási igazgatója szerint a magyarok ötöde fogékony a szélsőjobb eszmékre. Krekó Péter a Heti Világgazdaság (HVG) és a politikai elemző cég vitaindító beszélgetésén azt is elmondta, hogy a szélsőjobboldalra fogékonyak aránya alapján Magyarország a harmadik Európában. Magyarország Ukrajna és Bulgária mögött a harmadik helyen áll a szélsőjobboldalra fogékonyak aránya alapján - közölte Krekó. Hozzátette: a magyar társadalom csaknem 21 százaléka állítja a felmérések szerint, hogy értékrendje a radikális jobboldalhoz áll közel.
2010.02.10. 22:00
 
 
Kártérítési pert indítottak a MÁV ellen a holokauszt áldozatainak örökösei
Beperelte a Magyar Államvasutakat (MÁV) egy chicagói bíróságon a magyarországi holokauszt áldozatainak 95 örököse; jóvátételt követelnek, amiért a cég a II. világháború idején közreműködött zsidók deportálásában. A keresetben az áll, hogy a beadvány benyújtását 9 év kutatómunka előzte meg. A kutatás során - amelyet a magyar kormány együttműködése vagy közbenjárása nélkül végeztek el - több tízezer hivatalos dokumentumot vizsgáltak át kelet-európai, német levéltárakból és izraeli irattárakból. A felperesek - túlnyomórészt a magyarországi holokauszt áldozatainak izraeli és egyesült államokbeli hozzátartozói - 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik.
2010.02.10. 20:45
 
 
Női kosárlabda Euroliga: kiesett a Pécs
A Pécs szerdán 69-57-es vereséget szenvedett a lengyel Kraków otthonában, így 2-1-es összesítéssel elveszítette a párharcot és búcsúzott a női kosárlabda Euroliga nyolcaddöntőjében. A két csapat harmadik, utolsó összecsapásán sokáig szoros volt a küzdelem, öt perccel a vége előtt még döntetlen volt az állás, ám a hazai alakulat remek hajrával eldöntötte a találkozót. A Pécs búcsújával már nincs több magyar csapat az európai kupákban.
2010.02.10. 20:15
 
 
Téli vihar az Egyesült Államok közép-atlanti térségében
Téli vihar, 2. forduló szalagcímmel tudósított a CNN hírtelevízió arról az újabb hatalmas havazásról, amely szerdára virradóra kezdődött és szinte megbénította az Egyesült Államok közép-atlanti térségét, benne Washingtont és New Yorkot. Néhány napon belül ez a második hóvihar, a régió még ki sem ásta magát a hótakaró alól a múlt hét végi havazás után, amikor egyes területeket 91 centiméteres hó lepett be. A fővárosban a kormányhivatalok zárva voltak, 230 ezer alkalmazott három napja nem jár munkába, Virginiától Marylanden át New Yorkig iskolák százaiban szünetelt a tanítás. Az előrejelzés szerint az 55 millió embert érintő, szerda estig tartó vihar 30-36 centiméteres friss hóréteggel vonja be az országrészt.
2010.02.10. 20:15
 
 
A Gyurcsánnyal négy éve szimpatizálók 27 százaléka ma Orbánt választaná
A négy éve Gyurcsány Ferenccel szimpatizáló szavazók 27 százaléka ma Orbán Viktorra, 17-17 százaléka Bokros Lajosra és Mesterházy Attilára, míg 5 százaléka Vona Gáborra szavazna - olvasható a Nézőpont Intézet felmérésében. Az intézet legutóbbi felmérésében foglalkoztak Gyurcsány Ferenc volt szocialista miniszterelnök megítélésével is. Eszerint az összes megkérdezett 40 százaléka állította, hogy 2006-ban még inkább jót gondolt az egykori kormányfőről. Ma a négy évvel ezelőtti Gyurcsány-tábornak csak 22 százaléka MSZP-szimpatizáns, 25 százaléka bizonytalan, 21 százaléka viszont a Fideszhez csatlakozott.
2010.02.10. 19:45
 
 
Demszky: Hagyó elmenekült a konfliktusok elől
Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester szerint korábbi, a BKV-t felügyelő helyettese, Hagyó Miklós (MSZP) szeretett a cég irányítójaként megjelenni, ám a konfliktusos ügyek elől többször elmenekült. A városvezető erről a BKV-ügyeit vizsgáló fővárosi eseti bizottság előtt beszélt, arra a kérdésre válaszolva, milyen kifogásokat tett volt helyettese tevékenységével kapcsolatban. Demszky Gábor több levelet és írásos kabinetemlékeztetőt is idézett, melyekben Hagyó Miklós több, BKV-val kapcsolatos feladatellátását sérelmezte. Demszky elmondta: azért nem indított fegyelmit Hagyó ellen, mert ez veszélyeztette volna az egyfős közgyűlési többséget és így a város működését.
2010.02.10. 19:00
 
 
A dél-amerikai országok segélyterveket fogadtak el Haiti számára
A dél-amerikai országok rendkívüli csúcsértekezlete több tervet, köztük egy 300 millió dolláros rekonstrukciós alapot hagyott jóvá a földrengés pusztította Haiti újjáépítésére, miközben folytatja a napi segélyezési feladatok ellátását is. Az ecuadori fővárosban szerdán véget ért tanácskozás részvevői felszólították a külföldi hitelezőket, hogy töröljék Haiti adósságait, amelyek mintegy 1300 millió dollárra rúgnak. Venezuela bejelentette, hogy egymaga 395 millió dollár tartozást enged el.
2010.02.10. 19:00
 
 
Vörös riasztás az ország dunántúli és középső területeire
Az Országos Meteorológiai Szolgálat vörös riasztást adott ki az ország egyes területeire a várható újabb nagy mennyiségű hó miatt. Az előrejelzések szerint estig várhatóan a dél-dunántúli régió teljes területén havazni fog, akár 25 centiméternyi hó is eshet, de az ország más területein is lehet kisebb-nagyobb hóesésre számítani. Ugyanakkor sokfelé nagyobb erejű szél és hófúvások is lehetnek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményben tudatta, hogy gépeik szigorú ütemterv szerint, folyamatosan dolgoznak, és arra kérte a közlekedőket, csak akkor keljenek útra, ha halaszthatatlan dolguk van.
2010.02.10. 18:15
 
 
Lehívhatja a Malév a 32 millió eurós bankgaranciát
A Malév Vagyonkezelő Kft.-nek a Vnyesekonombankkal szemben azonnal meg kell tennie a szükséges intézkedéseket a 2009. április 9-én lehívott 32 millió euró hiteltörlesztési bankgarancia érvényesítése érdekében - döntött a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács. A tegnapi közgyűlésen nem született megállapodás az orosz fél és a magyar állam között a Malév tőke- és tulajdonosi helyzetének rendezéséről. A Malév Igazgatósága ezért újra összehívta a légitársaság közgyűlését február 26-ra. Kamarás Miklós, az MNV Zrt. vezérigazgatója szerdán azt mondta: két hétig vár az orosz Vnyesekonombanknak, a Malév privatizációja során vállalt 32 millió eurós garanciájára az MNV, utána jogi lépésekhez folyamodik.
2010.02.10. 17:30
 
 
Csaknem egymillió alkoholproblémával küzdő ember lehet Magyarországon
Az egy főre jutó alkoholfogyasztás és a májcirrózisban elhunytak száma alapján mintegy nyolcszázezer, egymillió alkoholproblémával küzdő ember lehet Magyarországon, a társadalom mégsem foglalkozik eleget ezzel a problémával - hívta fel a figyelmet Demeter Ildikó főorvos, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Elme Mater című programsorozatának szerdai előadásán. A változó gazdasági és társadalmi viszonyok következtében egyre rosszabb állapotú alkoholbetegek jelentkeznek az egészségügyi intézményekben, a betegség okozta szövődmények nagy mértékben elszaporodnak, gyakoribb a pácienseknél a testi és pszichés károsodás - közölte az SZTE addiktológiai osztályának vezetője.
2010.02.10. 17:30
 
 
Főként a 15-19 éves fiatalok ünneplik a Valentin-napot
A Valentin-nap ünneplése Magyarországon a 15-19 éves korosztálynak a legfontosabb, legkevésbé pedig az időseknek - derül ki a GfK Hungária felmérésének eredményeiből. A Valentin(Bálint)-napot Magyarországon a felnőtt lakosságnak csupán a harmada ünnepli, s inkább a nők tartják fontosabbnak, mint a férfiak. Február 14-ét elsősorban családi körben töltik, néhányan baráti társaságban vagy kollégákkal ünnepelnek. Míg a hölgyek főként saját készítésű ajándékkal kedveskednek, addig a férfiak az üzletek polcain keresik a megfelelő ajándékot - közölte a piackutató intézet.
2010.02.10. 17:15
 
 
Újabb hét haláleset hozható összefüggésbe a H1N1 vírussal
Az elmúlt héten hét ember halála volt összefüggésbe hozható az új típusú influenza vírusával; az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma nem nőtt - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán. A közlés szerint a múlt héten 15.300-an jelentkeztek orvosnál influenzaszerű tünetekkel. Influenza miatt 236 embert kellett kórházba felvenni, közülük húszan intenzív ellátást kaptak, tizenhat beteg szorult gépi lélegeztetésre. A hét ember halálával 119-re emelkedett Magyarországon az új típusú influenzával összefüggésbe hozható halálesetek száma. Az országban 23 kórházban van részleges vagy teljes látogatási tilalom az influenzás megbetegedések miatt.
2010.02.10. 17:15
 
 
A magyar párok 69 százaléka elégedett kapcsolatával
A párkapcsolatban élők 69 százaléka elégedett a kapcsolatával - derült ki az Ipsos felméréséből. A válaszadók 73 százaléka harmonikusnak, kiegyensúlyozottnak ítéli férjével, feleségével való kapcsolatát, 19 százalék felemásnak értékeli házasságát, hullámzó érzelmekről számoltak be, 8 százaléknál pedig a konfliktusok dominánsak. A húszas éveikben járók és a 60 év felettiek 85 százaléka boldogságban él együtt párjával. A harmincas-negyvenes korosztály 67 százaléka harmonikusnak ítéli házasságát, 22 százalék "a vonzások és taszítások változatosságában" tölti a mindennapokat, 11 százalékuknál a folyamatos viszályok nehezítik az életet.
2010.02.10. 17:00
 
Tabáni István álló vagy hullócsillag?
Az RTL Klub Csillag születik című műsorának nyertese, Tabáni István körül nagy a felhajtás.
2010.02.10. 16:37
 
 
Trapattonit szeretné kapitánynak a Nigériai Labdarúgó Szövetség
Giovanni Trapattonit szeretné szövetségi kapitánynak a Nigériai Labdarúgó Szövetség (NFF). A jelenleg Írország nemzeti válogatottját irányító olasz szakember mellett további hat tréner pályázik a posztra. Az NFF legkésőbb február végéig szeretné megtalálni Shaibu Amodu, az Afrika Kupán harmadik helyet szerző leköszönő szövetségi kapitány utódját. A befutó tehát még jóval a nyári világbajnokság előtt leülhet a kispadra. A szövetség további jelöltjei között szerepel Guus Hiddink, Bruno Metsu és Louis van Gaal is.
2010.02.10. 16:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845[1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista