2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
491 kilométeren van árvízvédelmi készültség
Magyarország folyóin jelenleg 491 kilométeren van árvízvédelmi készültség; a belvízzel elöntött terület nagysága 175 ezer hektár - közölte az Önkormányzati Minisztérium, miután ülést tartott a Kormányzati Koordinációs Bizottság. A bizottság idei első rendes ülésén megállapította, hogy az ár- és a belvízi védekezéshez szükséges eszközök az egész országban rendelkezésre állnak. A tájékoztatás szerint 305 kilométeren van első fokozatú, 186 kilométeren pedig második fokozatú árvízvédelmi készültség, a védekezésben 435-en vesznek részt.
2010.03.02. 21:15
 
 
Egy időben, egymáshoz közel emlékezik a Fidesz és az MSZP március 15-én
Egy időben és egymáshoz nagyon közel tartja március 15-i rendezvényét Budapest belvárosában a Fidesz és az MSZP. A két helyszín fekvéséből adódóan könnyen előfordulhat, hogy a két párt szimpatizánsait csak méterek választják majd el egymástól a Városház utca és a Kossuth Lajos utca sarkán. Mindkét párt délután 15 órára tervezi szabadtéri megmozdulását, a szocialisták a Pilvax közben tartanák országos nagygyűlést, míg az ellenzéki párt a mintegy 500 méterre lévő Erzsébet híd pesti hídfőjénél rendezi kampánynyitó nagygyűlését. Az eset további érdekessége, hogy a Jobbik mintegy fél kilométerre, a néhány utcával távolabb található Deák téren tart gyűlést ugyanebben az időpontban.
2010.03.02. 20:15
 
 
Két és fél hektáros hóvirágmező Alcsútdobozon
Csodálatos látvány, hófehér virágszőnyeg fogadja a látogatókat az alcsúti arborétumban, ahol két és fél hektáron bontotta ki szirmait a hóvirág. A káprázatos virágözön nemcsak látványával, hanem sokféleségével is elkápráztat: hét hóvirágfaj 24 fajtája látható az angolparkban. Az első hóvirágokat az 1800-as évek végén telepítették az akkori nádori birtok kertészei, majd folyamatosan újabb és újabb fajtákkal gyarapították - elsősorban a mediterrán vidékekről válogatott - virágokkal a kertet. A hóvirágmező általában március közepéig látható.
2010.03.02. 20:15
 
 
Tartalommal akarják megtölteni a keleti partnerséget a V4-külügyminiszterek
Tartalommal akarják megtölteni a keleti partnerségi programot a visegrádi országok (V4) külügyminiszterei; a lehetséges programokról tanácskoztak kedden Budapesten a tárcavezetők a balti államok, valamint a partnerségbe bevont Ukrajna, Fehéroroszország, Moldova, Grúzia, Azerbajdzsán és Örményország képviselőivel. A tanácskozás után átadták a szlovák-magyar jószomszédsági díjat. Balázs Péter magyar külügyminiszter a két ország kapcsolatairól szólva arról beszélt, vannak olyan együttműködési területek, ahol "rendkívül jól megértjük egymást", Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter azt hangsúlyozta, hogy az elismerésnek a békés együttélés jelképévé kell válnia.
2010.03.02. 20:15
 
 
Alkotmányellenes a dohányreklámok közzétételével kapcsolatos rendelkezés
Alkotmányellenes a gazdasági reklámtevékenységről szóló törvény dohányreklámok közzétételével kapcsolatos egyik rendelkezése - közölte az Alkotmánybíróság (Ab) kedden. Az Ab a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló törvény egyik rendelkezését semmisítette meg. Ez a rendelkezés feljogosította az eljáró hatóságot, illetve a bíróságot, hogy megtiltsa a még meg nem jelent reklám közzétételét, ha megállapítja, hogy a reklám - közzététele esetén - a gazdasági reklámtevékenységre vonatkozó rendelkezésbe ütközne.
2010.03.02. 19:30
 
 
Értékes borok szuperbiztos svájci széfben
Földrengésálló falak, biztonsági kamerák, kódok és duplakulcsos hozzáférés - mindez talán kissé túlzásnak tűnik néhány palack bor biztonságba helyezésére, de a Genf szívében található Au Boheur du Vin tárolóiban őrzött palackok tulajdonosainak legalább könnyű az álma. A borok szerelmesei számára egy genfi magánbank alatt rendezték be ezt a különleges raktárt, amely ma Svájc legbiztonságosabb bortárolójának számít. A "borszéfet" az 1988-ban a bank alatt a dolgozók számára kialakított atombiztos óvóhelyből alakították át, és jelenleg 137 ügyfél 37 ezer palacknyi kincsét őrzi, habár teljes kapacitása százezer üveg befogadásáig terjed.
2010.03.02. 19:00
 
F1: a Hispania Racing F1 Team leigazolta az indiai Chandokot
A brazil Bruno Senna mellett az indiai Karun Chandok lesz a Hispania Racing F1 Team másik pilótája a két hét múlva rajtoló Forma-1-es gyorsasági-világbajnokságon. José Ramón Carabante, az eddig Campos Meta nevet viselő istálló spanyol tulajdonosa azt is jelezte kedden, hogy csütörtökön a csapat két autóját is bemutatják és további részletekkel szolgál az alakulatról. Azt már most tudni, hogy a versenyautó szívében egy többszáz lóerős Cosworth-motor dohog majd. Kiadó pilótaülés már csak egy van az F1-ben, az USF1-nél.
2010.03.02. 18:45
 
 
Magyar-orosz barátságos meccs: jó meccset vár az oroszok kapitánya
Szép búcsúra készül a magyarok elleni, szerdai barátságos mérkőzésen Guus Hiddink, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután ez lesz az utolsó találkozója a csapat kispadján. "Jó kis mérkőzésre számítok és szeretnék szépen búcsúzni" - nyilatkozott kedden, a telki edzőközpontban a 63 éves holland szakember, aki nyártól a török nemzeti együttes irányítását veszi majd át. Korábban szóba került, hogy Hiddink a nyári, dél-afrikai világbajnokságon is "szóhoz jut", miután hírbe hozták az elefántcsontparti válogatottal, ám ezt ő cáfolta: "Júliusig szól a szerződésem az orosz szövetséggel, tehát nem tudnék átvenni egy másik csapatot."
2010.03.02. 18:45
 
 
Obama felére csökkentené az atomrobbanófejek számát
Barack Obama elnök felére csökkentené az 5500-ra tehető amerikai atomrobbanófejek számát - írta a keddi New York Daily News című lap. Az újságot egy névtelenséget kérő "vezető kormányzati tisztségviselő" tájékoztatta arról, hogy Obama milyen mértékben akarja csökkenteni az Egyesült Államok atomfegyverkészletét. A tisztségviselő szerint Obama példát akar mutatni az atomhatalmak, valamint azon országok számára, amelyek atomfegyver megszerzésére törekednek. Obama fegyverzetcsökkentési elképzeléseit élesen bírálják a "héják".
2010.03.02. 18:45
 
 
A General Motors 1,3 millió autót hív vissza
A General Motors amerikai autógyár 1,3 millió autóját hívja vissza a szervókormány meghibásodási lehetőségének megelőzésére. A GM - amely a legnagyobb amerikai autógyártó - az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban forgalmazott Chevrolet és Pontiac modelleket, kompakt osztályú kocsikat rendel vissza javításra. A visszahívás 2005 és 2010 között gyártott Chevrolet Cobaltokat, 2007 és 2010 között előállított Pontiac G5-ösöket, továbbá a 2005-2006-os Pontiac Pursuit és G4-es modelleket érinti.
2010.03.02. 18:00
 
 
Több pártrendezvény is lesz a március 15-i nemzeti ünnepen Budapesten
Több nagyszabású pártrendezvény is lesz egy időben a március 15-i nemzeti ünnepen Budapest belvárosában. Az MSZP országos nagygyűlést tart a nemzeti ünnep tiszteletére március 15-én délután, a Pilvax közben - tájékoztatta az MTI-t kedden a párt országos központja. A szabadtéri eseményen beszédet mond Mesterházy Attila, a párt miniszterelnök-jelöltje. A rendezvényt március elsején bejelentették az illetékes hatóságoknak. A Fidesz-KDNP az Erzsébet híd pesti hídfőjénél tartja kampánynyitó nagygyűlését március 15-én délután - jelentette be Nyitrai Zsolt kedden.
2010.03.02. 17:15
 
 
Állatvédők kasztrálnák Knutot, Berlin világhírű jegesmedvéjét
Kiherélné az állatok jogaiért küzdő PETA nemzetközi szervezet német tagozata Knutot, Berlin világhírű jegesmedvéjét. A csoport azért követelte Knut kasztrálását, hogy tudni véli: a jegesmedve és jelenlegi "élettársa", a Münchenből érkezett Giovanna közös nagyapától származik - derült ki egy keddi közleményből. A rokonság miatt fennáll a beltenyésztés veszélye - vélekedik a PETA, ami az állatvédők szerint jelentősen ártana a berlini állatkert állományfenntartó törekvésének, mivel csökkentené a genetikai sokféleséget, és veszélybe kerülne a jövőbeni utódok szaporodási képessége.
2010.03.02. 16:15
 
 
Apadnak a folyók Kelet-Magyarországon
Megnyitották a Borsod megyei Sajóivánka és Sajókaza közötti út azon szakaszát, amelyet korábban a Sajó áradása miatt zártak le. A folyó magas vízállása miatt ugyanakkor keddre virradóra lezárták a forgalom elől a Tiszaújváros és Kesznyéten közötti út egy szakaszát, illetve továbbra sem lehet közlekedni a Muhi és Köröm közötti úton. Folyamatosan apad a Kraszna, ezért hétfő este megszüntették az elsőfokú árvízvédelmi készültséget a folyó teljes szakaszán, s a Berettyón is megszűnt a készültség. A Felső-Tisza, a Szamos és a Túr vízszintje az elmúlt napokban több métert csökkent az országhatárnál, készültségre már sehol sincs szükség.
2010.03.02. 16:15
 
 
A chilei földrengés megrövidítette a napokat a Földön
A Chilét megrázó hatalmas erejű szombati föld- és tengerrengés a NASA tudósai szerint kibillentette a Föld tengelyét, ezzel megrövidítette a napokat. A változás ugyan jelentéktelen mértékű, ám állandó. Ezután minden nap 1,26 mikroszekundummal lesz rövidebb az előzetes számítások szerint. Egy mikroszekundum a másodperc egymilliomod része. A rengés hatalmas mennyiségű követ mozgatott meg, ezért változtatta meg a földkéreg tömegeloszlását. Ennek hatására a Föld forgásideje is módosult. Ez az idő pedig meghatározza a napok hosszát.
2010.03.02. 16:15
 
 
Orbán: haza kell hívni a vállalkozókat
Orbán Viktor szerint az állam és a gazdaság viszonyának rossz ciklusát le kell zárni, "haza kell hívni a vállalkozókat". A Fidesz elnöke a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara ünnepi rendezvényén azt mondta: le kell zárni azt a korszakot, amely azt üzente a vállalkozóknak, hogy "el lehet menni". Leszögezte: "a vállalkozókat nem elküldeni kell, hanem haza kell hívni". Orbán az esetleges IMF-Fidesz-megállapodást firtató kérdésre azt válaszolta: "a Fidesz a törvényes rend pártja, ez azt jelenti, hogy amíg nem kapunk felhatalmazást a választóktól, nem állapodunk meg senkivel semmiről". A Jobbikkal összefüggésben azt mondta: ha a Fideszen múlik, Magyarország nem lesz szélsőséges ország.
2010.03.02. 16:00
 
 
Romagyilkosságok: befejeződött a helyszíni bizonyítás Galgagyörkön
Befejeződött a romák elleni támadássorozat ügyében tartott, több mint négyórás helyszíni bizonyítási eljárás kedd délután a Pest megyei Galgagyörkön - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az MTI-nek azt mondta: az összesen hat halálos áldozatot követelő bűncselekmény-sorozat egyik gyanúsítottja, K. Árpád vallomása alapján rekonstruálták a 2008. július 21-én történteket, őt szállították a Pest megyei településre. Galgagyörkön 2008. július 21-én, kevéssel éjfél után lőttek rá három, romák lakta családi házra, a nyomozás eddigi adatai szerint ez volt a kilenc támadás közül az első.
2010.03.02. 15:45
 
 
Érkeznek a nemzetközi segélyek a földrengés sújtotta Chilébe
Érkeznek a nemzetközi segélyek a földrengés sújtotta Chilébe, Michelle Bachelet elnök pedig bejelentette: a csapaterősítésekkel 14 ezer főre nő a fosztogatások megelőzésére a katasztrófa sújtotta térségbe vezényelt katonák száma. Hillary Clinton amerikai külügyminisztert kedden Santiagóba várják. Clinton várhatóan húsz műholdas telefont adományoz Chilének. Brazília kedden repülőgépen útnak indít egy humanitárius segélyszállítmányt, Oroszország pedig két repülőgépnyi szállítmányt küld. Ausztrália 4,5 millió dollárt ígért, az Európai Unió négymillió, Japán hárommillió, Kína pedig egymillió dollárt.
2010.03.02. 15:45
 
 
Forma-1: Hamilton új menedzsert keres édesapja helyett
Lewis Hamilton, a McLaren 2008-as Forma-1-es világbajnoka új menedzsert keres magának, hogy az ügyeit eddig intéző édesapja, Anthony saját sportvállalkozására tudjon koncentrálni. A 25 esztendős pilóta azt mondta: mindketten úgy érezték, hogy eljött az idő a váltásra, miután a kitűzött célt, az F1-es világbajnoki címet elérték. A Forma-1 történetének első színesbőrű versenyzője hozzátette: soha nem lett volna vb-győztes az édesapja segítsége nélkül, aki nyolcéves kora óta minden kategóriában, minden versenyre elkísérte.
2010.03.02. 15:15
 
 
A vártnál kisebb infláció az euróövezetben
Februárban 0,9 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak az euróövezetben az egy évvel korábbihoz képest az Eurostat kedden ismertetett első becslése szerint, elemzők a januárival azonos mértékű, 1 százalékos inflációt vártak. Decemberben 0,9 százalék volt az éves bázisú index. Az Eurostat nem részletezte az infláció alakulását - a végleges adatokat március 16-án fogják közölni - mindamellett elemzők rámutattak: az euróövezetben változatlanul csekély az inflációs nyomás, az év további részében is 1 százalék körüli fogyasztói árindexet várnak. Ez az elemzők szerint azt jelenti, hogy az Európai Központi Bank az év egészében tartani fogja a rendkívül alacsony, 1 százalékos irányadó kamatot, emelésre aligha kerül sor.
2010.03.02. 14:15
 
 
1,7 millió ajánlószelvénynél tart a Fidesz-KDNP
Már 1,7 millió ajánlószelvény van a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjeinek birtokában - közölte Nyitrai Zsolt. A Fidesz operatív igazgatója emlékeztetett: a cél a kétmillió ajánlószelvény. "Itt igazából nem is az ajánlószelvényeknek a számát tartjuk fontosnak, hanem a kétmillió lehetőséget: találkozást a választópolgárokkal" - mondta. Hozzátette azt is, hogy a cédulákat továbbra is gyűjtik a képviselőjelöltjeik, önkénteseik, aktivistáik. Nyitrai felidézte azt a korábbi bejelentését is, hogy március 1-je és április 11-e, vagyis az országgyűlési választás első fordulójának napja között több mint ezer alkalmat teremtenek a személyes találkozásra gyűlések, nagygyűlések, lakossági fórumok, közterületi kitelepülések formájában.
2010.03.02. 13:15
 
 
Bokros: Magyarországot a sokszínűség teheti naggyá
Az MDF szerint befogadó, türelmes országra van szükség, mivel Magyarországot mindig a tolerancia, a megértés és a sokszínűség harmóniája tette naggyá. Az MDF elhatárolja magát az "ordas eszméket terjesztő" Jobbiktól. Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje hangsúlyozta: senkit sem lehet kirekeszteni a politikai, vagy etnikai nemzetből, hiszen mindenki egyformán értékes állampolgárnak számít, aki kétkezi, vagy szellemi munkájával hozzájárul Magyarország épüléséhez. Az MDF ezért a legélesebben elhatárolja magát a Jobbiktól, attól a "szégyenfoltnak számító" párttól, amely mindennapi megnyilvánulásaival elvesz az ország nemzetközi tekintélyéből, kultúrájából, és erkölcséből - közölte Bokros.
2010.03.02. 13:15
 
 
FT-felmérés: az európaiak többsége betiltaná a burkát
A nyugat-európaiak jelentős többsége pártolná a teljes testet és a fejet is elfedő női iszlám öltözet, a burka nyilvános viselésének betiltását, az amerikaiak azonban jóval toleránsabbak - derül ki a Financial Times megbízásából elvégzett nemzetközi felmérésből. A közvélemény-kutatás kimutatta, hogy a tilalom híveinek aránya Franciaországban a legnagyobb: megközelíti a 70 százalékot. A spanyolok 65, az olaszok 63 százaléka támogatná a burka betiltását. Nagy-Britanniában 57, Németországban 50 százalék, az Egyesült Államokban ugyanakkor csak 33 százalék tiltaná e viseletet.
2010.03.02. 13:00
 
 
A Toyota újabb egymillió autót hív vissza világszerte
A Toyota újabb egymillió autót hív vissza világszerte egy nem megfelelően tömör olajvezeték javítására - túlnyomó többségüket az Egyesült Államokban és Japánban. A Toyota közleménye szerint fennáll annak a lehetősége, hogy a motorolaj kéntartalma reakcióba lép a motorolajat vezető gumicső anyagával és ezáltal olajszivárgást okoz. A szervizekben a motorolajat vezető gumicsövet cserélik ki. Az akció már tavaly ősz óta tart, de nem jelentették be, mivel technikailag nem "visszahívásról" volt szó, hanem "szerviz akcióról". A késedelmes közlés szakértők szerint tovább ronthatja a Toyotával szemben megrendült vásárlói bizalmat.
2010.03.02. 13:00
 
 
Megháromszorozza az Opel megmentésére szánt összeget a General Motors
Megháromszorozza az Opel átszervezésére szánt összeget, és csökkenti az európai autógyár szanálásához igényelt állami támogatás mértékét a tulajdonos General Motors (GM). Az amerikai társaság keddi közlése szerint a korábban ígért 600 millió euró helyett 1,9 milliárd euró értékben biztosít forrásokat az Opel számára, és 2,7 milliárd euróról 1,8 milliárd euróra mérsékli az európai kormányoktól igényelt támogatási összeget. Az európai leányvállalat újjászervezésére szánt források bővítésével a GM főként németországi kívánalmaknak tesz eleget, és az év végéig biztosítja a cég likviditását.
2010.03.02. 12:45
 
Hogyan legyünk bátrabbak?
Gondold végig az alábbi helyzeteket. Mit tennél, ha hasonló szituációba kerülnél?
2010.03.02. 12:41
 
Retrókorszak a fehérnemű divatban
A Kyra Jane legújabb fehérnemű-kollekciója visszatért a klasszikus formákhoz, ahol a tangák helyett a sokat sejtető francia fazonú darabok a nyerők.
2010.03.02. 12:21
 
Tartásjavító gyakorlat 2 lépésben
Álljon a tükör elé, végezze el az alábbi gyakorlatot, és figyelje meg alakjának változását.
2010.03.02. 12:19
 
 
Szabad meztelenül biciklizni
Szabad meztelenül biciklizni Új-Zélandon. Az álláspontot egy bíró képviseli, aki szerint senkit nem kell, hogy zavarjon a pucér kerékpározás. Ítéletét azután mondta ki, hogy egy 40 éves férfit ruhátlan biciklizés miatt csíptek fülön rendőrök - egy autós bejelentésére - és büntettek meg 27 ezer forintnyi összegre. A férfi bírósághoz fordult, kifejtve, hogy neki a ruhátlanság a természetes és kellemes öltözék, otthon mindig pucéran van, de úgy is kertészkedik és végez mindenféle mást.
2010.03.02. 12:15
 
 
NATO-válságkezelési gyakorlat kezdődik Magyarországon
NATO-válságkezelési gyakorlat lesz a héten Magyarországon több tárca részvételével, amelyre a felkészítés kedden kezdődött meg a Honvédelmi Minisztériumban. A CMX09 (Crisis Management Exercise) elnevezésű, március negyedikétől tizedikéig tartó művelet felvezetőjét Vadai Ágnes honvédelmi államtitkár nyitotta meg. Hangsúlyozta, hogy a gyakorlat célja az észak-atlanti szervezet válságkezelési koncepciónak, eljárásainak és intézkedéseinek, valamint a válsághelyzet idején szükséges konzultációknak, a közös döntéshozatalnak a gyakoroltatása. Eddig tizenhat ilyen gyakorlat volt, Magyarország kilencedik alkalommal vesz részt benne.
2010.03.02. 12:00
 
 
Profi boksz: a WBO elrendelte a Vazquez-Bedák vb-címmeccset
A Puerto Ricó-i El Nuevo Dia című lap korábbi értesüléseinek megfelelően a Boksz Világszervezet (WBO) hivatalosan is elrendelte a Wilfredo Velazquez és Bedák Zsolt közötti kispehelysúlyú világbajnoki címmérkőzést. A WBO - a monokli.com szerint - mindkét fél képviselőinek jelezte, hogy 15 napon belül határozzanak közösen a meccs részleteiről, azaz helyéről és idejéről. Amennyiben a világbajnok ügyeit intéző All Star Boxing és a Bedákot képviselő Universum nem tudna egymással megállapodni, versenytárgyalásra kerül sor, melynek győztese rendezheti meg az összecsapást. A csata minimális díjazása 100 ezer dollár lehet.
2010.03.02. 11:45
 
 
Oszkó: Magyarország leszokott az "olcsó pénz kábítószeréről"
Magyarország szakított a hitelre alapozott növekedési modellel, és speciális terápiát alkalmazott a gazdasági válságra, amelynek legfőbb tanulsága az, hogy a rövid távú gondolkodás nem old meg semmit, csupán még több adósságot hagy hátra - írta Oszkó Péter pénzügyminiszter a The Wall Street Journal című amerikai lap európai kiadásának keddi számában, a véleményoldalon megjelent cikkében. A miniszter szerint a hitelekből finanszírozott - nem csupán magyarországi - növekedés elkerülhetetlenül válsághoz vezet, számos kormányzat azonban a kilábalást az adósságteher növekedésével járó, a hosszabb távú kilátásokat viszont nem javító ösztönző csomagokban látta meg.
2010.03.02. 11:15
 
 
Penélope Cruz az utóbbi 20 év Oscar-gáláinak legjobban öltözött híressége
Penélope Cruz spanyol hírességet választotta az utóbbi 20 év Oscar-gáláinak legjobban öltözött színésznőjévé az Entertainment Weekly című folyóirat. A madridi színésznő egy 2007-ben viselt Versace ruhának köszönheti diadalát. Cruzt abban az évben jelölték először a díjra - akkor a legjobb női főszereplő kategóriájában - Pedro Almodóvar Volver című filmjében nyújtott alakításáért. Az utóbbi két évtized második legjobban öltözött színésznője Nicole Kidman lett, ő egy 1999-ben viselt John Galliano ruhával érdemelte ki a sikert. A harmadik Julia Roberts és a 2001-es gálán viselt Valentinója lett.
2010.03.02. 11:00
 
 
Májusban életbe lép a sérelemdíj
Májusban változnak a személyhez fűződő jogok megsértése esetén követelhető kompenzáció szabályai - közölte a szaktárca kedden, miután az államfő aláírta a Polgári törvénykönyv életbeléptetéséről szóló törvényt (Ptké.) Az új Ptk. a nem vagyoni kártérítés helyett bevezeti a sérelemdíjat, mint a személyhez fűződő jogok megsértésének közvetett kompenzációját, illetve pénzbeli elégtételt jelentő magánjogi büntetését. Az új Ptk. egyéb lényeges változása, hogy az alapítványokra vonatkozó új szabályozás megkönnyíti az alapítványok létrehozását, és csökkenti a visszaélések lehetőségét.
2010.03.02. 11:00
 
 
Hazahozták Farkas Pétert Andorrából
Magyarországra hozták Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót, akit több mint egy évi bujkálása után karácsonykor fogtak el egy andorrai hotelben. A menetrend szerinti, Münchenből érkező repülőgép hétfőn késő este landolt Ferihegyen. A kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt 2009. december 12-én jogerősen hét év fegyházbüntetésre ítélt Farkas Pétert négy géppisztolyos, csuklyát viselő fegyveres kommandós kísérte, míg az utas váróban másik két géppisztolyos rendőr, illetve tucatnyi egyenruhás állt készültségben. Farkas Pétert a repülőtéren több mint ötven újságíró, fotóriporter és operatőr várta.
2010.03.02. 10:45
 
 
A Real Madrid a leggazdagabb futballklub
Az elmúlt évekhez hasonlóan bevételei alapján továbbra is a Real Madrid a világ leggazdagabb labdarúgóklubja. A spanyol fővárosi alakulat 2009-ben több mint 400 millió euróval gyarapodott, amire még soha egyetlen klub esetében sem volt példa. A Deloitte könyvvizsgáló cég kedden, Londonban közzétett éves összesítése szerint a spanyol csapat 401,4 millió eurós bevételének nagy részét rádiós és televíziós jogdíjak adták ki. A második helyen most először a tavaly minden trófeát megnyert, szintén spanyol sztáregyüttes, az FC Barcelona áll (366 millió), megelőzve az angol Manchester Unitedet. A 20 leggazdagabb klub összesített bevétele 3,9 milliárd euró volt az elmúlt évben.
2010.03.02. 10:15
 
Megkapta az elővásárlási jogot az állam az E.ON Földgáz Trade-re
Aláírták azt a szerződést, amely elővásárlási jogot biztosít a magyar államnak az E.ON Földgáz Trade Zrt.-re - közölte a kormányszóvivői iroda. Az E.ON Hungária igazgatósági elnöke, Konrad Kreuzer nemrégiben azt mondta, hogy a szerződés 2016-ig szól, de az E.ON-t nem sürgeti semmi, hogy magyarországi vagyonelemeiből valamit is értékesítsen. A kormányszóvivői iroda közleménye szerint Bajnai Gordon kormányfő az aláírás alkalmából azt mondta: "az elővásárlási jog megszerzésével ismét nagyot léptünk előre az energiabiztonság területén. Szükség esetén olyan eszköz kerül a magyar kormány kezébe, amely hosszútávon segíti és védi az ország energiaellátásának biztonságát. Az energiabiztonság megerősítése pedig alapvető stratégiai érdek."
2010.03.02. 09:15
 
 
Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon
Februárban az egy évvel korábbihoz képest 57,46 százalékkal 3.086-ra esett vissza a Magyarországon forgalomba helyezett új autók száma, az év első két hónapjában pedig 56,08 százalékkal 5.877-re csökkent a Jato Dynamics nemzetközi autóipari piackutató cég hétfőn közétett legfrissebb adatai szerint. Februárban Skodából adtak el a legtöbbet, 380 autót, amely 12,31 százalékos piaci részesedést jelent, a második legnépszerűbb márka a Ford volt 323 eladott gépjárművel és 10,47 százalékos piaci részesedéssel. A modelleket tekintve Skoda Octaviából adtak el legtöbbet az év második hónapjában, összesen 205 darabot.
2010.03.02. 09:15
 
 
Andor: társadalmi feszültségre lehet számítani több EU-országban
Tovább fog növekedni idén a munkanélküliség az Európai Unióban, ezért társadalmi feszültségekre lehet számítani - mondta Andor László foglalkoztatás- és szociálpolitikai biztos osztrák újságíróknak Brüsszelben. A Der Standard keddi beszámolója szerint a nemrégiben létrejött új Európai Bizottság magyar tagja különösen fontosnak tartja, hogy tiszteletben tartsák a munkanélküliek jogait. Andor szerint nem szabad túl korán véget vetni a válsághoz fűződő konjunkturális intézkedéseknek, "máskülönben az egész hiábavaló volt". Nem biztos, hogy szabad ezeket 2011-ben kifutni hagyni - mondta a hétfői sajtóbeszélgetésen.
2010.03.02. 09:15
 
 
Obama túl sok hamburgert eszik
Barack Obama túl sok sajtos hamburgert és édességet eszik - ezzel magyarázta Robert Gibbs elnöki szóvivő, hogy az amerikai elnök vasárnapi orvosi kivizsgálásakor kiderült, túl magas vérének koleszterinszintje. A 48 éves Obamáról - aki 187 centiméter magas, ruhában és cipőben 81 kilogrammot nyom - az orvos megállapította, hogy remek egészségnek örvend, semmi nem akadályozza, hogy ellássa az elnöki tisztséget. Obama azonban azt a javaslatot kapta, hogy igyekezzen "lesétálni" a sok koleszterint. Ugyanis nem csak a koleszterin, hanem az úgynevezett rossz koleszterin (LDL) szintje is szélsőségesen magasra ugrott vérében azóta, hogy legutoljára, 2007-ben megvizsgálták.
2010.03.02. 08:45
 
 
Megszerelmesedett esküvői elefánt
Hatvanmillió forintnyi kárt okozott egy megszerelmesedett esküvői elefánt Indiában. Az esküvő nem az állaté volt, azt csupán bérelték a méregdrága szervezésű eseményre, amely Újdelhiben zajlott. Csakhogy akadt egy éppen tüzelő elefánttehén a közeli cukornádültetvényen, az esküvői bika pedig megindult toronyiránt szerelme felé. Úttörőként haladt: mintegy húsz drága limuzint taposott össze, hogy elérje kedvesét. Ez nem teljesült, ekkor megpróbált párosodni egy teherautóval, aztán betört egy kirakatot és még seregnyi kárt okozott. Végül vadőröknek sikerült kábító lövedékkel ártalmatlanná tenniük - adta hírül a londoni Metro újság.
2010.03.02. 08:45
 
 
Schiffer András (LMP): parlamentbe készülünk, nem kormányra
Eleve nem akartunk vezérelvű pártot, parlamentbe készülünk, nem kormányra, ezért nem állítottunk miniszterelnök-jelöltet - egyebek mellett erről beszélt a Népszabadságnak adott interjújában Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) listavezetője. A napilap keddi számában megjelent interjúban Schiffer a pártfinanszírozás átalakításának szükségessége kapcsán azt mondta: frakciójukban nem lesznek olyanok, akik ellenérdekeltek a változásban. Hozzátette: az LMP abban is különbözik a jelenlegi parlamenti pártoktól, hogy a többi párthoz való viszonyukat nem terhelik azok a háborúk, amelyek megmérgezték a közéletet az elmúlt húsz évben.
2010.03.02. 08:15
 
 
Orbán: Magyarországnak a jövő felé kell fordulnia
Orbán Viktor szerint Magyarországnak le kell számolnia a spekulációra épülő politikával és gazdasággal: a jövő felé kell fordulnia, ahol a kormányzás nemzeti ügyeket, régiós érdekeket, európai célokat szolgál, és "nem süllyed a magánérdekek mocsarába". A Fidesz elnöke hétfő este a Hanns Seidel Alapítvány budapesti képviseletének 20 éves fennállása alkalmából rendezett fővárosi ünnepségen hangsúlyozta, Közép-Európa nem lehet erős és sikeres egy erős Magyarország nélkül, ehhez azonban Magyarországnak változtatnia kell: olyan kormányzásra van szükség, amely visszaszerzi az ország nemzetközi tekintélyét, amely szenvedéllyel képviseli a magyar érdekeket a világban.
2010.03.02. 07:45
 
 
Az OTP csoport 151,5 milliárd forint adózott profitot ért el
Az OTP Bankcsoport a közel két és félszeresére duzzadó kockázati költségek ellenére éves szinten 151,5 milliárd forint konszolidált korrigált adózott eredményt ért el, ami ugyan 31 százalékkal elmarad a 2008. évitől, azonban így is mintegy 6 milliárd forinttal meghaladja az előzetes elemzői konszenzust és a menedzsment előrejelzését - tette közzé a bank kedden publikált gyorsjelentésében. A nemzetközi pénzügyi jelentési szabvány (IFRS) alapján készült konszolidált gyorsjelentés szerint a bankcsoport negyedik negyedéves korrigált adózott profitja 20,5 milliárd forint volt, kevesebb, mint fele az előző negyedévinek, elsősorban a rekordszintű kockázati költségek miatt.
2010.03.02. 07:30
 
 
Megnyílt a 25. CeBIT Hannoverben
A német high-tech ipar várhatóan nem kerül ismét növekedési pályára 2011-ig - nyilatkozta a BITKOM német szövetségi információs technológiai, távközlési és új média szakmai szervezet elnöke hétfőn, a világ legnagyobb informatikai kiállítása, a CeBIT megnyitója előtt. A hannoveri CeBIT-et Angela Merkel német kancellár és José Luis Rodríguez Zapatero spanyol miniszterelnök, az Európai Unió soros elnöke nyitotta meg hétfőn. A 25. alkalommal megrendezésre kerülő, péntekig nyitva tartó információtechnológiai és telekommunikációs vásáron 68 ország 4157 cége vesz részt. A vállalatok száma 3 százalékkal marad el a tavalyitól, és lényegesen kevesebb a két évvel ezelőtti csaknem 6000-hez képest.
2010.03.01. 22:15
 
 
Élesedő kampányra számítanak a politológusok
A korábbiaktól sok tekintetben eltérő, a következő hetekben pedig egyre intenzívebbé váló országgyűlési választási kampányra számítanak a Nézőpont Intézet és a Political Capital munkatársai. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója szerint a kampány furcsaságát elsősorban az adja, hogy az elmúlt választások nyitottságával ellentétben most már előre eldőlni látszik a következő miniszterelnök személye. Gyulai Attila, a Political Capital ügyvezető igazgatója a kampány intenzitásának emelkedésére számít a következő hetekben, a két választási forduló között pedig rég nem látott hevességűvé is válhat a szavazatokért folyó verseny.
2010.03.01. 22:15
 
 
Átadták Farkas Pétert Magyarországnak
Az andorrai hatóságok átadták Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót Magyarország képviselőinek - jelentették be hétfőn este a fővárosban, Andorra la Vellában. Az átadásra az andorrai-spanyol határon került sor, ahol a vámőrségen a magyar rendőrök a spanyolokkal együtt vették át Farkast. A körözött férfi az utóbbiak őrizete alatt lesz Barcelona nemzetközi repülőteréig, ahonnan Budapestre utazik. Az olimpiai bajnok birkózót tavaly december 26-án fogták el egy andorrai hotelben. Farkas Pétert kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt - távollétében - 2009. december 12-én jogerősen hét év fegyházbüntetésre ítélték.
2010.03.01. 21:45
 
 
Már több mint 700 áldozata van a chilei földrengésnek
A legfrissebb hivatalos adatok szerint 723 regisztrált halálos áldozatot szedett a szombati, kivételes erejű földrengés Chilében, de magyar áldozatról nem tudni. A santiagói, concepcióni és valparaísói tiszteletbeli magyar konzulokkal az MTI hétfőn nem tudta felvenni telefonon a kapcsolat. A fővárosi magyar konzul nem tartózkodik az országban, helyette viszont jelentkezett az iroda egy munkatársa, akinek nincsenek értesülései esetleges magyar áldozatokról. A konzul a légiközlekedés nehézségei miatt leghamarabb szerdán vagy csütörtökön tud hazatérni Santiagóba.
2010.03.01. 21:15
 
BL: három meccsre eltiltották a Fiorentina játékosát
Hárommeccses eltiltást kapott Massimo Gobbi, a Fiorentina labdarúgója, miután a Bayern München elleni, két héttel ezelőtti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős mérkőzésen könyöklésért kiállították. A találkozót - egy nyilvánvaló lesgóllal - a házigazda bajorok nyerték 2-1-re. Az olasz klub bejelentette: fellebbez az európai szövetség hétfői döntése ellen. Amennyiben nem jár sikerrel, Gobbi nem játszhat a jövő keddi, firenzei visszavágón és - ha a Fiorentina továbbjut - a negyeddöntő összecsapásain sem.
2010.03.01. 20:45
 
 
Még nem érkezett meg a kormány ötmilliárd forintos BKV-támogatása
Még nem érkezett meg a kormány ötmilliárd forintos BKV-támogatása a főváros számlájára - közölte Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes hétfőn. A főváros költségvetéséért felelős politikust annak kapcsán kérdezte az MTI, hogy Horváth Csaba (MSZP), a fővárosért felelős kormánybiztos még február 18-án azt közölte: a kormány előző napi ülésén döntött a BKV-támogatás első, ötmilliárd forintos részletének átutalásáról. Ikvai-Szabó Imre elmondta, tudomása szerint a kormány a március 10-ei ülésén dönt a szerződéstervezetről. A Fővárosi Közgyűlés még aznap, illetve másnap is ülésezik, így várhatóan azonnal a testület elé tudják majd terjeszteni jóváhagyásra a dokumentumot.
2010.03.01. 20:15
 
 
Bedák Zsolt május végén világbajnoki övért bokszolhat
Egy spanyol nyelvű honlap információi szerint Bedák Zsolt május végéig ringbe léphet a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú világbajnoki övéért, ugyanis az új bajnok Wilfredo Vazqueznek 90 napon belül ki kell állnia a ranglistavezető magyar ökölvívó ellen. A monokli.com internetes szaklap hétfői beszámolója szerint a Puerto Ricó-i El Nuevo Dia internetes lap a WBO elnökétől, Francisco Valcarceltől értesült úgy, hogy a címet Marvin Sonsona kiütésével megszerző Puerto Ricó-i bokszolónak a szervezet interkontinentális és Európa-bajnoki övét is birtokló Bedákkal kell meccselnie három hónapon belül.
2010.03.01. 19:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828[1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista