2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Madeleine-ügy: rengeteg nyomot hagyott "kihűlni" a rendőrség
Ígéretes nyomok tömkelegét hagyta nyomozás nélkül "kihűlni" a portugál rendőrség a Madeleine-ügyben, legalábbis a brit sajtó által megszerzett, feldolgozatlan irattömeg tanúsága szerint. Az anyagban szerepel például ötvennél több bejelentés arról, hogy a kislányt látni vélték a világ legkülönbözőbb pontjain. Madeleine McCann, az idén hétéves skót kislány 2007. május 3-án, negyedik születésnapja előtt néhány nappal tűnt el a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta, Ocean Club nevű üdülőközpontjából. Madeleine - két kisebb testvérével - a szobában aludt, miközben szülei a szállodától nem messze, baráti társasággal vacsoráztak.
2010.03.03. 23:45
 
 
Barátságos mérkőzés: Magyarország-Oroszország 1-1
Idei első találkozóján a magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott szerdán Oroszország csapatával Győrben, barátságos mérkőzésen. A válogatott színeiben először eredményes Vanczák a 39. percben szerzett vezetést a hazaiaknak, a vendégek Biljaletgyinov révén az 59. percben egyenlítettek. A magyarok legutóbb 1978-ban győzték le Oroszországot, pontosabban annak jogelődjét, a Szovjetuniót. Eredmény: Magyarország-Oroszország 1-1, Győr, 10.423 néző,gólszerzők: Vanczák (39.), illetve Biljaletgyinov (59.).
2010.03.03. 23:30
 
 
Oscar-történelmet írhat Kathryn Bigelow vasárnap
Kathryn Bigelow Oscar-történelmet írhat, ha vasárnap a női filmesek közül elsőként elnyeri a legjobb rendező díját. Ám miközben Hollywoodban egyértelműen tetten érhető a kutatók által "celluloid plafonnak" keresztelt jelenség, vagyis hogy az álomgyár berkeibe rendezőként vagy akár forgatókönyvíróként is csupán elenyésző számban törhetnek be nők, az ipar prominensei tagadják, hogy létezne ilyesmi. Bigelow a negyedik nő, akit rendezőként Oscar-díjra jelölt az Amerikai Filmakadémia fennállása 82 éve alatt. Lina Wertmüller 1976-ban, Jane Campion 1993-ban, Sofia Coppola pedig 2003-ban jutott be a férfiak által uralt mezőnybe.
2010.03.03. 23:30
 
 
Obama: az egészségügyi reformról heteken belül dönteni kell
Az amerikai törvényhozásnak néhány héten belül el kell fogadnia az egészségügyi reformról szóló törvényt, akár a republikánus ellenzék támogatása nélkül - jelentette ki Barack Obama elnök szerdán. Obama közölte: az egészségügyi reform egy éve húzódó vitája lezárult, a kérdés olyan fontos, hogy rendezése nem tűr további halasztást. Az egészségügyi rendszer átfogó átalakítása Obama legfőbb kampányígéretei közé tartozott. Az elnök a múlt héten még egy utolsó kétpárti tanácskozást hívott össze, a hétórás fehér házi egyeztetésen azonban a kormánypárti demokraták és az ellenzéki republikánusok nem tudták megtalálni a közös hangot.
2010.03.03. 22:15
 
 
Knut és Gianna nem lehetnek egy pár
A berlini sztárjegesmedve Knut és vele egykorú nőstény társa, Gianna nem lehetnek egy pár, mivel Giannának ősszel vissza kell térnie Münchenbe, méghozzá egyedül - jelentette be a bajor fővárosban működő Hellabrunn állatkert szerdán. Gianna két társával együtt 2009. szeptember elején került ideiglenesen Berlinbe, mert müncheni otthonuk felújításra szorult. Ekkor került Knut mellé, akivel hamar összemelegedtek. A bajor állatkert szerdai bejelentésével azonban végett vetett a Knut és Gianna jövőjével kapcsolatos spekulációknak.
2010.03.03. 21:45
 
 
F1: 12 csapat 24 autója lesz ott Bahreinben
Másfél héttel a szezonrajt előtt visszalépett a Forma-1-es részvételtől az idény egyik újoncaként beharangozott USF1 csapat. A charlotte-i székhelyű istálló szerdán közölte, hogy anyagi nehézségek miatt leállította autójának fejlesztését, és jelezte a Nemzetközi Automobil Szövetségnek (FIA): csak 2011-től kíván bekapcsolódni az F1-be. A FIA késő esti közleményében jelezte: az összes lehetőséget figyelembe véve az idény kezdete előtt már egyetlen istálló sem kaphat rajtengedélyt. Ez azt jelenti, hogy 2010-ben 12 csapat 24 autója lesz majd ott a jövő vasárnapi szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.
2010.03.03. 21:45
 
 
Helyszíni kihallgatást tartottak Tiszalökön
Helyszíni kihallgatást tartott a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Készenléti Rendőrség közreműködésével szerdán a romák elleni támadássorozat egyik gyanúsítottja részvételével "a Tiszalökön elkövetett bűncselekménnyel összefüggésben" - közölte az NNI a rendőrség honlapján. Azt, hogy a szerdai helyszíni kihallgatáson a négy gyanúsított közül melyik férfi volt jelen, az NNI nem közölte. Az MTI úgy tudja, hogy Cs. Istvánt szállították helyszíni kihallgatásra. Azzal gyanúsítják, hogy ő vitte a tiszalöki gyilkosság helyszínére az elkövetőket, ezáltal pedig a hatóság szerint bűnsegéd volt az előre kitervelt emberölésben.
2010.03.03. 21:45
 
Az Obama-kormány körvonalazta az átfogó kibervédelmi programot
Howard Schmidt, az Obama-kormány új kibercárja, vagyis internetbiztonsági koordinátora ismertette az Átfogó Nemzeti Kiberbiztonsági Kezdeményezés (CNCI) körvonalait, a program sok részlete azonban homályos és valószínűleg az is marad - számolt be szerdán az ABC News hírtelevízió. A posztját alig több mint egy hónapja elfoglaló Schmidt a héten San Franciscóban zajló RSA internetes biztonsági konferencián számolt be arról, hogy a még a Bush-kormány által kezdeményezett CNCI stratégiai célja: a kormányzati és kereskedelmi számítógépes hálózatok védelme, illetve az ehhez szükséges biztonsági és támadó jellegű eszközök kidolgozása.
2010.03.03. 21:15
 
 
Jövő héten új fegyvertartási szabályokat fogadhat el a kormány
Jövő szerdán fogadhatja el a kormány az új, a jelenleginél szigorúbb fegyvertartási szabályokat. Szollár Domokos kormányszóvivő szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: elkészült a fegyvertartás általános jogi szabályozását módosító jogszabálytervezet, amit kedden megküldtek a civil szervezeteknek, amelyekkel a tervek szerint március 8-án egyeztet a kormány. A kabinet tervei szerint olyan javaslat készül, amely szigorítja a fegyvertartás szabályait, kiállja az idő próbáját és a gyakorlatban is működni fog.
2010.03.03. 20:15
 
 
Az EU és az Egyesült Államok is támogatna újabb szankciókat Irán ellen
Provokatívnak nevezte Irán magatartását az Európai Unió és az Egyesült Államok a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) szerdai tanácskozásán és kifejezésre juttatta, hogy támogatna újabb szankciókat. Az EU és Washington osztja a NAÜ aggodalmát, miszerint lehetséges, hogy Irán nukleáris robbanótöltet kifejlesztésén dolgozik. Irán megszegte a NAÜ nukleáris tevékenységek ellenőrzéséről szóló egyezményét azzal, hogy a múlt hónapban magas fokon dúsított, húsz százalékos urániumot állított elő - mondta a soros EU-elnök Spanyolország nagykövete a NAÜ kormányzótanácsának ülésén.
2010.03.03. 19:30
 
 
Megszületett a megállapodás a sármelléki repülőtér működtetésről
Ötven plusz ötven évre az SCD csoporthoz tartozó FB Airport Kft. vette bérbe és üzemelteti a sármelléki repülőteret, a megállapodást szerdán kötötték meg a tulajdonos sármelléki és zalavári önkormányzattal - közölte az SCD Group. A társaság közlése szerint a hatósági engedélyek megszerzését, illetve a márciusra tervezett sikeres próbarepülést követően április elsején fogadhatja Sármellék az első nemzetközi járatot.
2010.03.03. 19:00
 
 
Egyre több a frontszolgálatra alkalmatlan katona Amerikában
Az amerikai szárazföldi haderőnél egyre több a frontszolgálatra alkalmatlan katona, arányuk az utóbbi három évben meredeken emelkedett - írta a szerdai USA Today című napilap. Az Egyesült Államok szárazföldi hadseregében 2007-ben minden dandárnál átlagosan 11 százalék volt a frontszolgálatra alkalmatlannak minősített katonák aránya, ez mostanra 16 százalékra nőtt. A romlást elsősorban a többszöri bevetések és a szaporodó egészségügyi gondok magyarázzák - mondta Peter Chiarelli helyettes vezérkari főnök.
2010.03.03. 19:00
 
 
Vb-2010: győzelem esetén negyedmillió eurót kapnak a németek
Végső győzelem esetén fejenként 250 ezer euróval gazdagodnak majd a német labdarúgó-válogatott tagjai a nyári, dél-afrikai világbajnokságon. A szerdán nyilvánosságra hozott megállapodást a futballisták részéről a Michael Ballack vezette csapattanács szignálta, s fontos eleme az is, hogy prémiumra csak akkor számíthatnak a játékosok, ha legalább a negyeddöntőig eljutnak (ez így volt a 2006-os vb-n és a 2008-as Eb-n is).
2010.03.03. 18:45
 
 
A Dózsa György-szobornál lesz a Fidesz-KDNP kampánynyitója
A korábban meghirdetettől eltérően nem az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, hanem az I. kerületi Attila úton, a Dózsa György-szobornál és annak környékén lesz a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlése és ünnepi megemlékezése március 15-én 15 órakor - jelentette be Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője szerdán Budapesten. A politikus a helyszínváltozással kapcsolatban újságíróknak indoklásképpen azt mondta: nem akarják kockáztatni a velük ünneplők nyugalmát, biztonságát.
2010.03.03. 17:15
 
 
Videoszolgáltatás próbaüzemben a Magyar Távirati Irodánál
Elindította videoszolgáltatásának próbaüzemét a Magyar Távirati Iroda. A következő három hónapban a hírügynökség ügyfelei ingyenesen használhatják az elkészült hírvideókat. A tervek szerint június végéig hetente 8-10 videó készül, amelyek 3-5 percben mutatnak be egy-egy fontos napi eseményt vagy egy érdekes történetet. A választási időszakokban a pártok kampányeseményeiről is készülnek hírvideók, amelyeket televíziós előfizetőinek külön is eljuttat az MTI.
2010.03.03. 17:15
 
 
Kanada nem zárja ki a Magyarországgal szembeni vízumkényszert
Jason Kenney kanadai bevándorlásügyi miniszter nem zárta ki a Magyarországgal szembeni vízumkényszer jövőbeni bevezetését, szavai szerint "ez lenne a végső eszköz" - erről írt szerdán a Toronto Star, a legnagyobb kanadai napilap a magyar menekültkérelmek tavalyi ugrásszerű növekedése kapcsán. Tavaly több mint 1350-re nőtt a magyarok által benyújtott kérelmek száma, ez csaknem ötszöröse az előző évinek; 2008-ban 285-en, 2007-ben 24-en folyamodtak menekültstátusért - közölte a lap hivatalos adatokat. A magyar külügyi tárca közölte, hogy magyar-kanadai szakértői csoport dolgozik azért, hogy a két ország közötti vízummentesség fennmaradjon.
2010.03.03. 16:15
 
 
A diétára fogott Obama kirúgott a hámból
Két nappal azután, hogy egy orvosi vizsgálat kissé magas koleszterinszintet állapított meg nála, Barack Obama amerikai elnök kirúgott a hámból egy georgiai étteremben, ezért arra kérte a szemtanúkat: ne árulják el feleségének. "Egy szót se Michelle-nek" - tréfálkozott az elnök Savannah város festői történelmi negyedében egy ottani tipikus kis étteremben, a Mrs. Wilkes' Dining Roomban, amely sült csirkét, feketeáfonya- és banánpudingot kínál étlapján. "Nem akarok hegyibeszédet hallgatni a koleszterinszintemről" - tette hozzá az elnök, aki nyolc másik vendéggel ült le egy asztalhoz, hogy megkóstolja a jellegzetes déli konyhát.
2010.03.03. 16:15
 
 
Szabadesésben a szállodai árak világszerte
A globális gazdasági válság, az erős euró és az újinfluenzától való félelem miatt tavaly szabadesésben csökkentek a szállodai szobaárak világszerte, és ennek nyomán öt éve a legalacsonyabb szintre estek - derül ki a Hotels.com online hotelfoglalási honlap HPI indexéből, amely világszerte 94 ezer szállodában a vendégek által ténylegesen fizetett szobaárak alapján vizsgálta a földrészeket és az egyes országokat. Különösen jutányosan juthattak szállodai szobához tavaly a vendégek Közép- és Dél-Amerikában, ahol 21 százalékkal csökkentek átlagosan a hotelek árai. Elsősorban az újinfluenza miatti aggodalmak faragták le a vendégszámot.
2010.03.03. 16:00
 
 
Ma Tiszalökön tartanak bizonyítási eljárást a romagyilkosságok ügyében
Helyszíni bizonyítási eljárást tartanak Tiszalökön, a romák elleni támadások Szabolcs megyei helyszínén - erősítette meg a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője az MTI információját. A szabolcsi településen tavaly április 22-én lőtték agyon a munkába igyekvő Kóka Jenőt saját udvarán. A romák elleni támadássorozatnak ő volt az ötödik halálos áldozata. Kedden a Pest megyei Galgagyörkön tartottak hasonló helyszíni kihallgatást az előzetes letartóztatásban lévő négy gyanúsított egyikével.
2010.03.03. 14:30
 
 
Nézőpont Intézet: nőtt a Fidesz támogatóinak száma
A Nézőpont Intézet felmérése szerint az összes megkérdezett 39 százaléka támogatja a Fideszt, 9 százaléka az MSZP-t és 8 százaléka a Jobbikot. A felmérés alapján megállapították, hogy a két héttel korábbi visszaesést követően az összes megkérdezett körében újra nőtt a Fidesz támogatóinak száma. Egyúttal a részvételüket biztosra ígérő, aktív szavazók körében is nőtt a Fidesz támogatottsága. Az előző két hétvégén az aktív szavazók 43, illetve 42 százaléka volt Fidesz-támogató, a február végi kutatás szerint viszont ismét 48 százalékuk támogatta a legnagyobb ellenzéki pártot. Az aktív szavazók 10 százaléka az MSZP-re, 8 százaléka a Jobbikra szavazna.
2010.03.03. 14:30
 
 
Az ukrán parlament menesztette Timosenko miniszterelnököt és kormányát
Az ukrán parlament szerdán megvonta a bizalmat Julija Timosenko miniszterelnöktől és kormányától. A 450 fős törvényhozásban 243 képviselő szavazott a kabinet ellen. A parlamentben ezután még intenzívebb lesz az alkudozás az öt fő frakció között egy kormányzó koalíció megteremtéséért. Viktor Janukovics, aki közel egy hónapja győzött az elnökválasztáson, egyelőre nem tudott többséget szerezni a törvényhozásban. Ukrajnának nagy szüksége van egy stabil kormányra, hogy megküzdjön a súlyos gazdasági válsággal, amely szinte fizetésképtelenné tette az országot. Az alkotmány szerint korlátozottak az államfő jogkörei, és parlamenti többség szükséges ahhoz, hogy hatékony legyen a kormányzás.
2010.03.03. 14:15
 
 
Látható a legszebb kép a Földről
A Földet ábrázoló eddigi legrészletesebb és leglenyűgözőbb műholdkép-mozaikot mutatták be a NASA kutatói. A bolygó szépségét tökéletesen megragadó, a The Composition címet viselő felvétel az észak-amerikai kontinenst, Közép-Amerikát, Dél-Amerika északi részét, Grönlandot, a Csendes-, illetve az Atlanti-óceánt foglalja magában - számolt be internetes kiadásában a The Daily Telegraph című brit lap. A NASA több ezer műholdas felvételből válogatta össze a lenyűgöző képeket. A bolygót borító szárazföldet, az óceánokat, a partvonalakat és a felhőket ábrázoló fotókat ezek után összefűzték, hogy kiadják a Föld egyik oldalának egybefüggő mozaikját.
2010.03.03. 14:00
 
 
Barroso: Európa csak akkor lehet sikeres, ha közösen lép fel
Európa csak akkor lehet sikeres, ha közösen lép fel - hangsúlyozta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke szerdán Brüsszelben az elkövetkező tíz évre szóló, EU2020-ként emlegetett uniós gazdasági és társadalmi stratégia főbb célkitűzéseit ismertetve. A tervek szerint az uniós szintű irányelvek mellett országspecifikus ajánlásokat is meg kell majd fogalmazni, s azokat a tagországokat, amelyek nem teljesítik a célokat, meg fogják róni. Az EU2020 stratégia a korábbi, lisszaboni stratégiának nevezett program helyébe lép. A lisszaboni stratégia értelmében az uniónak világelsővé kellett volna válnia a versenyképesség terén, de ezt nem sikerült elérni.
2010.03.03. 13:45
 
A 4 leggyakoribb férfi-szexfantázia
Mire gondolsz, drágám? - kérdezed a fejedet a vállára hajtva, ábrándosan összekucorodva a heverőn. Hát... hmm, hogy mennyire szeretlek. Oké. Hogy mi futott át igazából az agyán?
2010.03.03. 13:39
 
A mindennapos lazítás technikája
Stressz leküzdésére mutatunk most be egy 6 lépésből álló gyakorlatot.
2010.03.03. 13:29
 
Anya lett a szexi énekesnő
Zajlik az élet a popsztár körül, egy ideje még a karrierje csúcsán volt, majd megzuhant, gyorsan férjhez ment, most pedig anya lett.
2010.03.03. 13:26
 
 
Mesterházy: a Fidesz tisztázza tárgyalási pozícióját IMF-ügyben
Mesterházy Attila azt kérte Orbán Viktortól, Varga Mihálytól és a fideszes politikusoktól, hogy tisztázzák: mi a tárgyalási pozíciójuk a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), milyen ajánlattal mentek a megbeszélésre és azon mi hangzott el. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje jó hírnek nevezte, hogy "a Fidesz véleménye megváltozott az IMF-ről"; de szerinte még a választások előtt válaszolniuk kellene az érintetteknek a feltett kérdésekre, mert közép- és hosszútávon határozhatja meg az emberek életét, hogy a Fidesznek milyen a költségvetési, illetve a gazdaságpolitikája.
2010.03.03. 12:45
 
 
Esztergomban gyártott Suzuki Swifteket hívnak vissza
Visszahívják a 2007 ősze és 2008 tavasza között Esztergomban gyártott 1.3-as, és 1.5-ös benzines Suzuki Swiftek egy részét, a visszahívás Magyarországon 6.230 járművet érint - mondta a vállalat kommunikációs igazgatója. A visszahívás során az autós lakóhelyéhez legközelebbi szervizben ellenőrzik a motortérben található üzemanyagcső helyzetét. A szükséges átvizsgálásról minden tulajdonost levélben értesít a Suzuki a következő hetekben - tette hozzá Ruska Viktória. Az érintett modellekből a Suzuki Európa szinte összes országába szállított.
2010.03.03. 12:30
 
 
A Pókember elvesztette állását
Ideje leporolnia önéletrajzát, ugyanis a gazdasági válság miatt elvesztette munkáját Pókember - persze csak a képregényben. Félelemre azonban nincs ok, a szuperhős továbbra is megvédi New Yorkot Venomtól, Vérontótól és a többi gazembertől, de mostantól a munkaügyi hivatalban való sorban állással kell összeegyeztetnie hősi cselekedeteit. Történt ugyanis, hogy Pókember civil "alteregójának", Peter Parkernek a képregény legújabb, szerdai számában a következő szavakat kell hallania főnőkétől: "Ki vagy rúgva!". Pókember - vagyis Peter Parker - már korábban is átvészelt nehéz időszakon, két évvel ezelőtt például véget ért házassága a szép Mary Jane-nel, amikor a gonosz Mephisto kitörölte emlékezetéből.
2010.03.03. 12:30
 
 
Balázs Péter: Magyarország számít Szerbiára a Nyugat-Balkán stabilizálásában
Magyarország számít Szerbiára az egész nyugat-balkáni régió stabilizálásában, ami a magyar diplomácia fontos törekvése - jelentette ki Balázs Péter külügyminiszter szerdán Budapesten, miután munkareggelin látta vendégül Vuk Jeremic szerb külügyminisztert. "Magyarország stratégiai feladatnak tartja az egész Nyugat-Balkán stabilizálását, és ez nem lehetséges Szerbia nélkül", mivel Belgrád főszerepet játszik ebben - mondta a magyar külügyminiszter. Hozzátette: Szerbia kulcsszerepet tölt be a Nyugat-Balkánon, és kész segíteni a körülötte lévő többi nyugat-balkáni ország gondjainak a megoldásában.
2010.03.03. 12:15
 
 
Szerződést bonthat a BKV az Alstommal, ha június végéig nincs engedély
Ha az Alstom június végéig sem tudja megszerezni a 2-es metró vonalára gyártott Metropolis szerelvény végleges típusengedélyét, akkor a BKV valószínűleg kénytelen lesz a szerződést felmondani - közölte a közlekedési társaság az MTI-vel. "Rákényszerülhet a BKV, hogy felmondja az Alstommal kötött szerződését és ráterhelje valamennyi többletköltségét, miután a gyártó a mai napig nem szerezte meg a 2-es metró vonalára gyártott Metropolis szerelvény végleges típusengedélyét" - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.
2010.03.03. 12:15
 
 
CeBIT 2010: informatikai tudáshiány elé néz Európa
Öt éven belül súlyos informatikai tudáshiány elé nézhetnek az európai országok, ha az oktatási rendszer nem alkalmazkodik az információtechnológia (IT) fejlődési üteméhez - állítják szakemberek és politikusok a hannoveri CeBIT, számítástechnikai és távközlési kiállításon. A BITKOM német szövetségi információs technológiai, távközlési és új média szakmai szervezet valamint a bonni székhelyű Empirica kutatócsoport az Európa digitális jövője címet viselő felmérése szerint 2015-re mintegy 384 ezer információ- és kommunikációtechnológiai szakember fog hiányozni a munkaerőpiacról.
2010.03.03. 12:00
 
 
Újabb három chilei városra terjesztették ki a kijárási tilalmat
Újabb három közép-chilei városban hirdetett ki kijárási tilalmat a hadsereg szerdára virradóra, hogy megfékezze a földrengés után elindult fosztogatási hullámot. Eddig összesen hét városban tiltották meg a lakóhely elhagyását mindazok számára, akik nem vesznek részt a mentésben. Az intézkedést most Coricó, Molina és Sagrada Familia településre terjesztették ki, amelyek mintegy 200 kilométerre északra találhatók a szombati rengés epicentrumától. A kijárási tilalom övezetébe bevont városokban súlyos pusztítást végzett a földrengés. Curicó épületei - beleértve a történelmi belvárost - 90 százalékban megsemmisültek.
2010.03.03. 11:45
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 48., Spanyolország vezet
A magyar válogatott négy hellyel előrébb lépett legutóbbi, februári pozíciójához képest, így a 48. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján. A szervezet honlapja szerint a rangsor élén nincs változás: továbbra is az Európa-bajnok spanyolok vezetnek a brazilok és a hollandok előtt. A legfrissebb FIFA-ranglista (zárójelben a februári helyezés): 1. ( 1.) Spanyolország 1642 pont, 2. ( 2.) Brazília 1594, 3. ( 3.) Hollandia 1324, 4. ( 4.) Olaszország 1226, 5. (6.) Németország 1208, 6. ( 5.) Portugália 1201, 7. ( 7.) Franciaország 1171, 8. ( 9.) Anglia 1109, 9. ( 8.) Argentína 1087, 10. (12.) Görögország 1074, ...48. (52.) MAGYARORSZÁG 645.
2010.03.03. 11:45
 
 
Az Arab Liga elfogadta a közvetett izraeli-palesztin tárgyalások javaslatát
Az Arab Liga elfogadta azt az amerikai javaslatot, hogy a palesztin és az izraeli fél négy hónapon át közvetett tárgyalásokat folytasson egymással. Száeb Erekát palesztin főtárgyaló közölte, hogy a pánarab szervezet tagállamainak a külügyminiszterei szerdán Kairóban döntöttek erről. Ha a megbeszélések nem vezetnek eredményre, a liga külügyminiszterei júliusban ismét összeülnek - fűzte hozzá.
2010.03.03. 11:45
 
Hazaengedték a kórházból Gyarmati Dezsőt
Hazaengedték a kórházból Gyarmati Dezsőt, a magyar vízilabda játékos- és edzőlegendáját. A 82 éves, háromszoros olimpiai bajnokot - a szövetség szerdai tájékoztatása szerint - az utóbbi öt hétben a Királyhágó utcai Országos Gerincgyógyászati Központban ápolták. Ott Varga Péter Pál főorvos megoperálta, a műtét jól sikerült, ennek eredményeként kedden elhagyhatta a kórházat. Amint azt Török László sajtófőnök az MTI-vel tudatta, Gyarmati Dezső otthonában már a szokásos vehemenciával fogadta az érdeklődők telefonhívásait, bár orvosai rövid pihenőt, utána pedig fokozatosságot írtak elő számára.
2010.03.03. 11:30
 
Bemutatta szexi fehérneműit az Etam - képekkel
Hatalmas show keretén belül mutatta be tavaszi fehérnemű kollekcióját az Etam, extravagáns, retro és modern darabok a nyerők.
2010.03.03. 11:16
 
 
Rájár a rúd A bombák földjén alkotóira
Pár nappal az Amerikai Filmakadémia díjainak kiosztása előtt már a második buktató gördült A bombák földjén című Oscar-esélyes film elé: egyik producerét kedden negatív kampány miatt kizárták az Oscar-ceremóniáról, majd egy amerikai őrmester perelte be az iraki háborús dráma alkotóit, mert szerinte róla mintázták a film főszereplőjét. Jeffrey S. Sarver azt állította, hogy a vele valóban megtörtént szituációkat alakította Mark Boal forgatókönyvvé, ráadásul a filmben használt "the hurt locker" (kárelhárító) kifejezés is éppen tőle származik. A film eredeti címe szintén The Hurt Locker.
2010.03.03. 11:00
 
 
Megállt a sertésállomány csökkenése Magyarországon
Hosszú idő után végre megállt a sertésállomány csökkenése Magyarországon, sőt minimális növekedés is volt 2009-ben - mondta a Magyar Húsiparosok Szövetségének elnöke a webriport.hu által rendezett szakmai konferencián. Éder Tamás kifejtette: a decemberi statisztikai adatok szerint már 3,2 millió sertés volt az országban, ebből 226 ezer koca. A sertésállomány esetében 2008 augusztusa óta nem fordult elő stagnálás vagy növekedés, a kocaállomány pedig 2006 decembere óta csökkent. A főként nagy, exportra is dolgozó húsfeldolgozókat tömörítő szakmai szövetség elnöke beszámolt arról is, hogy az elmúlt évben Magyarországon 4,3 millió sertést vágtak - az előző évhez képest minimálisan kevesebbet -, ami élő súlyban 480 ezer tonna.
2010.03.03. 10:30
 
 
Nászéjszaka a börtönben
Börtönben, külön cellákban nászéjszakázott egy házaspár az Egyesült Államokban, mert az ifjú asszony megpróbálta elgázolni férje volt szerelmét annak gyerekével együtt. A rendőrség közlése szerint a 22 éves nő Massachusetts államban egy parkolóban próbálta elütni vélt riválisát és annak kisfiát rögvest a házasságkötés és egy üveg pezsgő után, amelyet férjével fogyasztott el. A kocsiban ült a 37 esztendős férfi is. Mindkettőjüket lecsukták egy éjszakára, és kedden eljárást indítottak ellenük. A nő veszélyes fegyverrel elkövetett támadásért, a férfi rendbontás miatt felel majd bíróságon.
2010.03.03. 10:30
 
 
Novemberig tart a fővárosi lomtalanítási szezon
Az országgyűlési és önkormányzati választások, valamint több egyházi és nemzeti ünnep miatt idén késő őszig tart Budapesten a lomtalanítás - közölte Horti Zsófia, a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. szóvivője kedden az MTI-vel. A főváros több mint 850.000 háztartása közül mindig csak az adott körzet lakóit tájékoztatják - hivatalos levélben és a lépcsőházakban kifüggesztett plakátokon - a lomok kikészítésének időpontjáról - tette hozzá. A szóvivő elmondta, az FKF Zrt. folyamatosan, hétköznap és hétvégén is lomtalanít. A közterület-fenntartó a lomok kikészítése utáni napon délig, de legkésőbb 14 óráig mindenképpen megtisztítja a kérdéses területet.
2010.03.03. 10:15
 
 
Kevesebb az érvénytelen ajánlószelvény
Kevesebb érvénytelen ajánlószelvényt találtak a választási szervek az eddig leadottak között, mint a korábbi általános, vagy időközi országgyűlési képviselő-választások alkalmával. Az országos egyéni választókerületi irodákban egy-egy jelöltre átlagosan valamivel több mint ezer ajánlószelvényt adtak le, ezeknek jellemzően mindössze 2-4 százaléka bizonyult érvénytelennek a kétszintű ellenőrzésen. A kevesebb visszaélés egyrészt a biztonsági jelekkel ellátott szelvényeknek köszönhető, másrészt a korábbi botrányok miatti élénk közfigyelemnek.
2010.03.03. 09:15
 
 
Amerikában tovább tartanak a házasságok, mint az élettársi kapcsolatok
Az amerikai házasságok tovább tartanak, mint a boldogító igen kimondása nélkül létrejött élettársi kapcsolatok - állapította meg kedden közzétett jelentésében a Centers for Disease Control (CDC) elnevezésű betegségmegelőzési és járványvédelmi szervezet. A megjelent adatok szerint a házasságok 78%-a maradt fent öt évig vagy hosszabb ideig, szemben az élettársi kapcsolatokkal, amelyeknek csak 30 százaléka tartott ki ennyi ideig. Ugyanakkor az is kitűnt, hogy az együttélések sokszor azért bizonyultak rövidebb életűnek, mivel az életközösségben élő párok 51%-a három éven belül házassággal pecsételte meg összetartozását. A CDC több mint 12 ezer férfit és nőt kérdezett meg a reprezentatív országos felméréshez, amit 2002-ben folytattak le.
2010.03.03. 08:45
 
 
Gyónás telefongombnyomásra
Telefongombnyomásra is lehet gyónni Franciaországban, ami nem tetszik a francia katolikus püspöki karnak. "Üdvözöljük. Amennyiben gyónási tanácsra van szüksége, kérjük, nyomja meg az egyes gombot. Gyónás: kettes gomb. Példagyónások hallgatása: hármas gomb" - így szól az automata, ha valaki felhívja a fizetős vonalat, amelynek percdíja 34 eurocent (91 forint). A műhang paphoz küldi a gyónni vágyót, ha annak főbenjáró a bűne, mivel a vonal feloldozást nem nyújt, közli, hogy azt csakis pap adhat. A szolgáltatást kisebb bűnök bevallásához tervezte a szolgáltató. Februárban indult az egész és már az első héten vagy háromszázan telefonáltak. A püspöki kar nyilatkozatban figyelmeztetett arra, hogy a gyónásvonalat nem hagyta jóvá.
2010.03.03. 08:15
 
 
A kanadai bevándorlásügyi miniszter szerint Magyarország problémává válik
Magyarország problémává, "első számú forrásországgá" válik a kanadai menedékkérelmek tekintetében - közölte a kanadai bevándorlásügyi miniszter azzal összefüggésben, hogy menedékjogot kért Kanadában négy magyar állampolgár, aki a vancouveri téli olimpia megtekintésére érkezett az országba - jelentette kedden a torontói CTV News hírtelevízió. A televízió szerint összesen hét olyan külföldi kért menedékjogot Kanadában, aki a vancouveri téli olimpiára érkezett: négyen közülük magyarok, ketten japánok, illetve egy orosz is van köztük.
2010.03.03. 08:15
 
 
Bajnai Gordonnal is találkozik Barroso Budapesten
Bajnai Gordon miniszterelnökkel is találkozik szerdán José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, aki az Európai Néppárt európai parlamenti (EP) frakciójának vezetőségi ülésére érkezik Budapestre - közölte a kormányszóvivő kedden. Szollár Domokos ismertetése szerint szerdán kora este érkezik Budapestre José Manuel Barroso, akinek tiszteletére Bajnai Gordon vacsorát ad a Parlament Nándorfehérvári termében. Szájer József fideszes EP-képviselő múlt szombaton közölte, hogy az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójának vezetősége csütörtökön és pénteken Budapesten tartja kihelyezett ülését.
2010.03.03. 08:00
 
 
ORFK: 53-an fagytak meg a közterületeken a télen
Csaknem annyian haltak meg a közterületeken ezen a télen, mint egy évvel korábban, akkor 59 haláleset jutott a rendőrség tudomására, ezen a télen eddig 53 - olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság összesítésében. Az ORFK az MTI megkeresésére küldött válaszában emlékeztetett rá: minden évben kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a téli hideg súlyos veszélyt jelent a hajléktalanoknak. A rendőrség még a tél beköszönte előtt felvette a kapcsolatot a hajléktalanokat segítő karitatív szervezetekkel, krízisközpontokkal, és együttműködött az önkormányzatokkal, a közterület-felügyelet, a természetvédelmi őrszolgálat és a társ rendvédelmi szervek dolgozóival, valamint a polgárőrséggel.
2010.03.03. 08:00
 
 
Lauda: Michael Schumacher más, mint a normális emberek
A teszteken elért gyengébb eredményei dacára a visszatérő Michael Schumachert tartja a március 14-én kezdődő szezon egyik favoritjának Niki Lauda, az osztrákok korábbi háromszoros Forma-1-es világbajnoka. "Ha majd élesben mennek a dolgok, mindent belead" - mondta a német sztárról a 61 éves szakember, aki szerint Schumacher kivételes jelenség - a pályán és azon kívül is. "Ő más, mint a normális emberek" - fogalmazott. Hangsúlyozta: az autós gyorsasági világbajnokságba három év szünet után visszatérő, hétszeres vb-győztes Schumacher múlt heti gyengébb teszteredményei nem tévesztik meg.
2010.03.03. 07:30
 
 
A legtöbb nő 25 és 34 éves kora között vállalná első gyerekét
A megkérdezett nők 25 és 34 éves koruk között szeretnék megszülni vagy örökbe fogadni első gyermeküket - derült ki egy amerikai internetes közvélemény-kutatásból. A ForbesWoman.com és a TheBump.com közösen szervezett felmérésén 2210 nő válaszolt a gyermekvállalással kapcsolatos kérdésekre. Hajszálnyival több mint 75 százalékuk gondolta úgy, hogy 25 és 34 éves kor között ideális az első gyermek érkezése. A válaszolók 42 százaléka 25-29 év közé szűkítette az ideális korosztályt, 17 százalék pedig azt vallotta, hogy egyszerűen nincs "legjobb kor" a gyermekvállalásnál.
2010.03.02. 21:30
 
 
Romagyilkosságok: K. Árpád elismerte, hogy rálőtt a romák házaira
Az MTV Híradó úgy tudja, hogy K. Árpád, a romák elleni támadás fő gyanúsítottja beismerte a galgagyörki helyszíni kihallgatáson, hogy puskával rálőtt több, cigány családok által lakott házra. K. Árpád megmutatta a nyomozóknak azt is, hogy társával együtt honnan tüzelt az épületekre. A rendőrök az egész környéket lezárták, még a település határában lévő dombokra sem engedtek fel senkit. A helyszíni kihallgatáson K. Árpád beismerte, hogy 2008. július 21-én éjszaka a faluban rálőtt több, romák által lakott házra. A férfi egy hatástalanított puskával megmutatta a nyomozóknak azt is, hogy társával együtt honnan és hogyan tüzelt az épületekre. Azt azonban tagadta, hogy bárkit is meg akart volna ölni.
2010.03.02. 21:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827[1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista