2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Julija Timosenko ellenzékbe vonul
Az ukrán miniszterelnök bejelentette pénteken, hogy ellenzékbe vonul, miután a parlament megvonta tőle és kormányától a bizalmat. Julija Timosenko az Ukrajina tévécsatorna élő adásában közölte ezt. "Erősíteni fogjuk a csapatot. Átrendeződünk. Ellenzékből fogjuk oltalmazni az országot" - fogadkozott a leköszönő miniszterelnök. Hangsúlyozta, hogy a távozó kormány stabil gazdaságot ad át utódjának, "egyetlen kopejkányi gázadósság nélkül". "Mi Ukrajnát úgy hoztuk ki a válságból, mint karjaink között gyereket a tűzből" - fogalmazott Julija Timosenko.
2010.03.06. 08:15
 
 
Több férfi veszítette el állását a válság miatt, mint nő
A gazdasági válság miatt világszerte több férfi veszítette el állását, mint nő - tette közzé felmérésnek eredményét az Accenture. A globális vezetési tanácsadó cég szerint ennek magyarázata jórészt abban rejlik, hogy a gazdasági válság olyan ágazatokat érintett leginkább, ahol a foglalkoztatottak többsége férfi. Ilyen például a feldolgozó ipar, vagy az építőipar, miközben a nők java része a válság által kevésbé érintett területeken - egészségügy, oktatás - dolgozik. De az is egy lehetséges magyarázat, hogy a vállalatok nagyobb figyelmet fordítottak arra, hogy női alkalmazottaikat kevésbé érintse a leépítés.
2010.03.05. 22:15
 
 
Kormányellenes nézeteket hirdetett a Pentagonnál lövöldöző férfi
Régóta gyűlöletet táplált és hirdetett az amerikai kormánnyal szemben az a 36 éves kaliforniai férfi, aki lőfegyverrel megsebesített két rendőrt a védelmi minisztérium közelében, majd később belehalt ott szerzett fejsérülésébe. Richard Keevill, a Pentagon rendőrségi parancsnoka elmondta: a férfi csütörtök este be akart jutni a virginiai Arlingtonban lévő minisztérium épületébe, és amikor kérték tőle belépőjét, szó nélkül előrántotta fegyverét és lövöldözni kezdett. A biztonsági őrök viszonozták a tüzet és a kevesebb mint egy percig tartó lövöldözésben halálosan megsebesítették a férfit, aki még az éjszaka meghalt.
2010.03.05. 22:00
 
 
Keményebb fellépést várnak a kormánytól a tokaji ügyében a gazdák
Keményebb fellépést várnak a magyar kormánytól a tokaji névhasználata kapcsán a helyi szőlőtermelők és borosgazdák - fogalmazta meg a helyiek véleményét Marcinkó Ferenc, a Tokaji Hegyközségi Tanács elnöke pénteken. A tokaji bor nevének védelme most azért került újólag napirendre, mert a szlovákok szintén bejegyeztették a Tokaj nevet az unióban. Ezzel továbbra sem ért egyet a helyi szőlőtermelő és bort előállító közösség, mivel Magyarország már korábban levédette a Tokaji nevet, és azt az Európai Unió is elismerte. Időközben azonban ezt Tokajra változtatták, mivel a bor származási helyét jelölő földrajzi nevet védették le, mint földrajzi árujelzőt.
2010.03.05. 21:45
 
 
Meghosszabbították a BKV-ügy gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását
Három hónappal meghosszabbította a BKV-ügyben érintett Fuzik Zsolt, Zelenák Tibor és Mesterházy Ernő előzetes letartóztatását pénteken a Budai Központi Kerületi Bíróság - közölte Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. A három gyanúsított előzetes letartóztatását azért hosszabbították meg, mert továbbra is fennáll annak veszélye, hogy megnehezítenék a büntetőeljárást, többek között tanúkkal való összebeszéléssel, vagy iratok megsemmisítésével - tette hozzá. Szalainé Szilágyi Eleonóra, volt HR igazgató előzetes letartóztatása május 8-án, Regőczi Miklós volt kommunikációs vezérigazgató-helyettesé pedig, akinél másodfokon rendelték el a kényszerintézkedést, március 15-én jár le.
2010.03.05. 21:45
 
 
Balaton Sound: már biztos a Chemical Brothers és a Jamiroquai fellépése
A Chemical Brothers és a Jamiroquai is fellép az idei Balaton Sound fesztiválon, amelyet július 8. és 11. között rendeznek meg Zamárdiban - közölték a szervezők. Tavalyi rendkívül sikeres fellépése után visszatér Zamárdiba Sven Väth, a legnépszerűbb német techno dj, aki több mint tíz évvel ezelőtt indította el legendás ibizai party sorozatát. Az idén a tizedik szezonjánál tartó In The Mix sorozat kapcsán újra világkörüli turnéra indul. Szintén jelezte már fellépését az idei Balaton Soundon a Berlin Calling című kultfilm főszereplőjeként híressé vált Paul Kalkbrenner. A sokoldalú, de elsősorban a techno műfajában alkotó német dj tavaszi-nyári bulijaira már a legtöbb helyszínen az összes jegyet eladták.
2010.03.05. 21:15
 
 
Kissé nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma februárban
Kissé nőtt a nyilvántartott álláskeresők száma februárban: a hónap végén 659.000 fő volt, 0,9 százalékkal több mint az előző hónapban, miközben több mint ötezerrel kevesebb új álláshelyet jelentettek be a munkaügyi kirendeltségeken - derül ki az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján közölt februári munkaerőpiaci adatokból. Az álláskeresők számának növekedése az előző év azonos hónapjához képest 21,3 százalékos volt. A nyilvántartott álláskeresők februári zárólétszámában a pályakezdők száma 1,6 százalékkal, míg a nem pályakezdőké 0,9 százalékkal volt nagyobb, mint egy hónappal korábban.
2010.03.05. 19:15
 
Marót Viki gyereket akar?
Marót Viki már három éve él boldog házasságban, így jogos a kérdés, hogy mikor szeretnének babát? A Nova Kultúrzenekar énekesnője elárulta, hogy bármikor becsúszhat a baba. Viki az egyik fellépése után elárulta, hogy szerinte Ő sokkal inkább felnőtt már a feladathoz, mint a párja. Egyébként egyenlőre nem tervezik a gyereket, de bármikor becsúszhat, és ezt Viki egyáltalán nem bánná.
2010.03.05. 19:14
 
Meglepetést okozhatnak az iraki választásokon a nők
A vasárnapi iraki választások nyomán bizonyosan legalább 82 képviselőnője lesz a 325 tagú új törvényhozásnak, de nem kizárt, hogy a női jelöltek, akik hosszú idő óta először mutathatták meg arcukat a politikában, meglepetést okoznak majd szereplésükkel. Az iraki alkotmány 25 százalékos parlamenti kvótát biztosít a nőknek. Így a mostani, Szaddám Huszein bukása után másodjára sorra kerülő választásokra 1801 női jelölt szállt versenybe, és sokan már a kampányban meglepetést okoztak, mivel a plakátokon mutatott lepel nélküli megjelenésükkel magukra vonták a figyelmet férfi riválisaik unalmas szónoklatairól.
2010.03.05. 19:00
 
 
A Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft közzétette a Balatonring-tanulmányt
A Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft. (SMF Kft.) pénteken közzétette az MTI honlapján a Balatonring Projektet értékelő, illetve elemző tanulmányt. A társaság egyben egy nyilatkozatot is kiadott, amelyben rögzítik, hogy a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. a miniszterelnöknek az illető tanulmány nyilvánosságra hozatalával kapcsolatos kérésére reagálva kijelentette: hozzájárul ahhoz, hogy a tanulmányt akár a KPMG Tanácsadó Kft., akár az SMF Kft. nyilvánosságra hozza, azonban az MFB maga nem adja ki annak tartalmát, mert az abban foglaltak üzleti és banktitkot képeznek.
2010.03.05. 18:30
 
 
Az államháztartás februári hiánya 381,9 milliárd forint
Az államháztartás önkormányzatok nélkül 381,9 milliárd forint hiánnyal zárt februárban - közölte a Pénzügyminisztérium pénteken. Januárban az államháztartásban 31,3 milliárd forint többlet keletkezett. Az idén az első két hónapban az államháztartás - önkormányzatok nélküli - pénzforgalmi deficitje 350,6 milliárd forint volt, ami az éves várható hiány 39,9 százaléka. Tavaly februárban az államháztartás 294,5 milliárd forint hiánnyal zárt, az első két hónap összesített mérlege 256,6 milliárd forint deficitet mutatott.
2010.03.05. 18:15
 
A következő randira már el se menj - 10 tipp
Felsorolunk 10 félreérthetetlen jelet, fennforgásuk esetén nem érdemes erőltetned a fiúddal a találkozgatást.
2010.03.05. 17:54
 
Mikor mit vegyünk a terhesség ideje alatt?
A baba érkezése felforgatja a mindennapi életünket, így folyamatosan készülnünk kell, beszerezni mindent, amire szüksége lehet. Ebben próbálunk most segíteni cikkünkben.
2010.03.05. 17:52
 
 
Csökkent a belvíz, kisebb árhullám a Dunán és a Dráván
Tovább csökkent a belvízzel elöntött területek nagysága az országban, de a Közép-Tisza vidékén néhol még mindig harmadfokú a készültség. A talaj felső rétege sok helyen túlnedvesedett, s ez akadályozza a mezőgazdasági munkák elkezdését. Pest megyében az Ipolyon és a Zagyván észlelt árhullám levonulása után megszűnt az árvízi készültség - közölte a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A belvíz elsősorban Bugyi, Dömös és Apaj környékét, illetve a szigetbecsi, a ráckevei és a szúnyogi szivattyútelepet érintette, ott másodfokú készültséget kellett elrendelni.
2010.03.05. 17:15
 
 
A görög parlament jóváhagyta a megszorítási csomagot
A görög parlament pénteken jóváhagyta a kormány által beterjesztett újabb, 4,8 milliárd eurós megszorító csomagtervet, amely egyebek között áfa-emeléssel, luxusadókkal és a közalkalmazotti juttatások lefaragásával igyekszik hozzájárulni az államháztartási hiány idei, 4 százalékpontos csökkentéséhez. Az athéni utcákon a rendőrség ezalatt könnygázzal és gumilövedékekkel igyekszik szétoszlatni a megszorítások ellen tüntetőket.
2010.03.05. 17:15
 
 
MSZP: a Magyarok Nyilai politikai szárnya után is nyomozni kellene
Lendvai Ildikó azt kérte az ügyészségtől és a bűnüldözési szervektől, tegyenek meg mindent azért, hogy a Magyarok Nyilai terrorszervezetnek ne csak a katonai, hanem a politikai szárnyának a tagjait is bíróság elé állítsák. A szocialista pártelnök pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: kellene tudni, hogy ki a szervezet "agytrösztje", hiszen mivel politikusok voltak a célpontjaik, a cselekedetekhez kellett politikai felkészültséggel is rendelkezniük. Lendvai Ildikó azt is kérte az ügyészségtől: a lehető leggyorsabban és legalaposabban nyugtassák meg ez ügyben az embereket, és ne lassítsa egy esetleges ügyészcsere a nyomozást.
2010.03.05. 16:15
 
 
Újabb BKV-s végkielégítést vizsgálnak
A BKV felügyelőbizottsága (fb) határozatában arra kérte a belső ellenőrzést, hogy vizsgálja ki a cég egyik korábbi vezető beosztású dolgozójának végkielégítési ügyét - tudta meg BKV-s forrásból az MTI pénteken. Az fb azt is határozatba foglalta, hogy ha a belső ellenőrzés szabálytalanságot talál vagy felmerül a bűncselekmény gyanúja, akkor tegyék meg a rendőrségen a feljelentést. Az MTI birtokába korábban került dokumentum szerint a volt igazgató több mint 30 éve dolgozott a cégnél, 150 százalékos prémiumot kapott fizetése mellé, és 83 millió forint végkielégítéssel távozott a cégtől 2009-ben.
2010.03.05. 16:15
 
 
Vádat emeltek az OKM felfüggesztett esélyegyenlőségi főosztályvezetője ellen
Vesztegetés miatt vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészség Borovszky Tímea, az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) felfüggesztett esélyegyenlőségi főosztályvezetője ellen. "A Budapesti Nyomozó Ügyészség a mai napon vádat emelt V.-né dr. B. Tímea, az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) Esélyegyenlőségi Főigazgatóságának volt főosztályvezetője ellen vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt" - tudatta a Főváros Főügyészség szóvivője. Az OKM pénteken azt közölte: Borovszky Tímeának megmarad a közszolgálati jogviszonya a büntetőeljárás végig.
2010.03.05. 16:00
 
 
Lemondott a Magyar Turizmus Zrt. elnöke
Lemondott Niklai Ákos a Magyar Turizmus Zrt. elnöki posztjáról, a turizmusért felelős önkormányzati miniszter a lemondást tudomásul vette. Niklai Ákos az MTI-nek azt mondta személyes okok miatt döntött a lemondás mellett. Az MTI érdeklődésére az Önkormányzati Minisztériumban megerősítették az elnök lemondását, és közölték, hogy azt a miniszter elfogadta.
2010.03.05. 15:45
 
 
E.ON: júliusban 20 százalék feletti gázáremelésre lesz szükség
Júliusban jóval 20 százalék feletti gázáremelésre lesz szükség, ha április elsejétől a szolgáltatók nem emelhetnek árat - nyilatkozta Kutas István, az E.ON Hungária szóvivője pénteken. A Magyar Energia Hivatal csütörtökön az újságíróknak tartott prezentációjából az derült ki, hogy köbméterenként 16-17 forinttal, mintegy 12-15 százalékkal indokolt emelni a földgáz végfelhasználói árát áprilisban a lakosságot és a kisfogyasztókat ellátó egyetemes szolgáltatóknál. Az E.ON véleménye szerint ez reális. Kutas megjegyezte: ha a szabályokat mindenki betartja akkor erre sor is kerül.
2010.03.05. 15:15
 
 
Az EU-csatlakozási tárgyalások idei lezárását reméli a horvát elnök
Megerősítette pénteken Horvátország azon törekvését Ivo Josipovic elnök, hogy még idén lezárják a csatlakozási tárgyalásokat az Európai Unióval. Az új horvát államfő - egyik első külföldi útján - Brüsszelben találkozott a vezető uniós intézmények képviselőivel, köztük Herman Van Rompuy uniós elnökkel és José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnökkel. Tárgyalópartnerei egyetértettek vele abban, hogy a tárgyalások akár ebben az évben befejezhetők. Felhívták viszont a figyelmet arra, hogy a csatlakozáshoz Zágrábnak még több területen előre kell lépnie, köztük a Nemzetközi Törvényszékkel folytatott együttműködésben.
2010.03.05. 15:00
 
 
Oscar-díj: az aranyszobrocska nem mindig hoz pénzt és dicsőséget
Az amerikai filmipar legrangosabb kitüntetése, az Oscar-díj nem mindig hoz pénzt, dicsőséget és sikeres szerepeket annak a színésznek, aki az áhított szobrocskát átveheti a hollywoodi Kodak Színházban. "Hogy mit is jelent a filmakadémia elismerése? Tulajdonképpen nem sok mindent" - mondta Sally Field, amikor átvette első Oscarját az 1979-es Norma Rae című film címszerepéért. A színésznő szavai hitelesek, hiszen az ő karrierjéről még 1984-es második Oscar-díja után (Hely a szívemben) sem lehetett azt mondani, hogy felívelt.
2010.03.05. 14:30
 
 
Magyarország kérni fogja az EU-tól a földvásárlási moratórium meghosszabbítását
Magyarország következő kormánya kérni fogja az Európai Uniótól a külföldiek magyarországi termőföld-vásárlási tilalmáról szóló moratórium meghosszabbítását - mondta Font Sándor fideszes képviselő, az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának elnöke Budapesten. Font azt követően tartott sajtótájékoztatót, hogy tárgyalt Dacian Ciolos uniós agrárügyi biztossal a Parlamentben. A mezőgazdasági bizottság elnöke beszámolt arról, hogy a találkozón a termőföld-vásárlási moratóriumon kívül szóba került a 2013. utáni közös agrárpolitika, a genetikailag módosított növények kérdése, a multinacionális vállalatok erőfölénnyel való visszaélése, illetve a Világkereskedelmi Szervezetben képviselt álláspont is.
2010.03.05. 14:15
 
 
Elrendelték a nyomozást a Magyar Posta székházának eladása ügyében
Különösen jelentős, több mint 500 millió forintos vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt elrendelték a nyomozást a Magyar Posta régi székházának értékesítése ügyében pénteken - közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel. A főügyészség szóvivőjének a közleménye szerint pénteken "különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés" gyanúja miatt rendelték el a nyomozást, Balsai István (Fidesz) országgyűlési képviselő feljelentése alapján. A nyomozás lefolytatásával a Fővárosi Főügyészség a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztályát bízta meg.
2010.03.05. 14:15
 
 
Alkotmánybírósághoz fordult a Fidesz a Ptké. miatt
Alkotmánybírósághoz (Ab) fordult az új polgári törvénykönyv (Ptk.) hatályba lépéséről szóló törvénnyel kapcsolatban a fideszes Répássy Róbert, aki beadványában azt kéri a testülettől: semmisítse meg a törvénykönyv lépcsőzetes hatályba léptetésről szóló jogszabályi rendelkezést. A Fidesz - ha kormányra kerül - felülvizsgálja a tavaly elfogadott új Ptk.-t. A Magyar Nemzet pénteki számában írt arról, hogy az Ab előtt van az új Ptk. hatályba lépéséről szóló külön jogszabály, a Ptké., amelyet február 15-én fogadott el az Országgyűlés.
2010.03.05. 13:15
 
 
Napóleon hajtincsére bukkantak Sydneyben
Valószínűleg Bonaparte Napóleon halálos ágyán levágott hajtincsére bukkantak a sydneyi városházán azután, hogy kitakarították a 130 éves épület alagsori raktárhelyiségeit. A kicsi, világosbarna hajfürt éveken át pihent az impozáns homokkőépület archívumában egy levéllel együtt, de senki sem tudja, hogy mikor, miért és hogyan került oda. Margaret Betteridge, az épületben talált érdekes leleteket bemutató kiállítás kurátora elmondta: nem biztos abban, hogy a haj a száműzött francia császáré, de a kísérőlevél erre enged következtetni. Ebben egy skót férfi, név szerint Ned Todd azt fejtegeti, hogy a hajtincset egy hölgytől kapta, akinek fivére, egy bizonyos William Crockat őrnagy jelen volt, amikor Napóleon meghalt.
2010.03.05. 12:45
 
 
M. United: Owen ebben a szezonban már nem játszhat
Sérülése miatt ebben a szezonban már biztosan nem léphet pályára Michael Owen, az angol bajnoki címvédő Manchester United labdarúgója. Sir Alex Ferguson, a Manchester vezetőedzője pénteken jelentette be, hogy a 2001-es aranylabdást hétfőn operálják meg, miután súlyos térdsérülést szenvedett az Aston Villa ellen 2-1-re megnyert vasárnapi Ligakupa-döntőben. Ez azt is jelenti, hogy a 30 éves csatár biztosan nem kap helyet a nyári dél-afrikai világbajnokságra készülő válogatottban. Fabio Capello, a nemzeti együttes olasz szövetségi kapitánya korábban azt mondta, hogy Owen csak akkor kerülhet be a keretbe, ha klubjában rendszeresen pályára lép.
2010.03.05. 11:45
 
 
Tovább csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma
Tovább csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma az elmúlt héten; az ÁNTSZ jelentése szerint körülbelül 12.400-an fordultak ilyen tünetekkel orvoshoz, ami 12,7 százalékkal kevesebb beteget jelent az azt megelőző héthez képest - közölték. A tájékoztatás szerint a héten az ÁNTSZ utólag öt olyan halálesetről értesült, amely az influenza H1N1 vírusfertőzésével hozható összefüggésbe; mind az öten az influenza szempontjából a veszélyeztetettek csoportjába tartoztak. Velük együtt Magyarországon 129 ember halála hozható összefüggésbe az új típusú influenzával - közölte a népegészségügyi és tisztiorvosi szolgálat.
2010.03.05. 11:45
 
 
Ankara: megszakadhat a török-örmény viszony normalizálása
Megszakadhat Törökország és Örményország kapcsolatainak normalizálódása, miután az amerikai képviselőház külügyi bizottsága népirtásnak minősítette az örményeknek az oszmán törökök által az első világháború idején elkövetett lemészárlását - figyelmeztetett pénteken Ankarában a török külügyminiszter. "A tegnapi (amerikai képviselőházi) szavazás nemcsak lelassíthatja, de le is állíthatja a normalizálás folyamatát. Ennek ellenére eltökéltek vagyunk, hogy tovább szorgalmazzuk kapcsolataink javítását Örményországgal" - jelentette ki sajtóértekezletén Ahmet Davutoglu, rámutatva, hogy veszélybe került a Jerevánnal kötött megállapodások ratifikációja.
2010.03.05. 11:15
 
 
OÉT: össztársadalmi érdek a sikeres magyar EU-elnökség
Össztársadalmi érdek, hogy 2011 első félévében sikeres legyen a magyar európai uniós elnökség - hangoztatták az Országos Érdekegyeztető Tanács mindhárom oldalának felszólalói a pénteki plenáris ülésén. A 2010 elejétől 2011 közepéig EU-elnökséget adó három ország, Spanyolország, Belgium és Magyarország stratégájának közös eleme a válságot kezelő tagállami gazdaságélénkítő intézkedésekből fakadó kilépési stratégiák összehangolása - mondta Kiss Tibor, a Külügyminisztérium szakállamtitkára. A munkaadói oldal a lisszaboni stratégia megújításának fontosságát, a munkavállalói oldal pedig a munka világához kapcsolódó rendezvények elsődlegességét hangsúlyozta.
2010.03.05. 11:00
 
 
Világszerte megtiltaná alkalmazottainak a dohányzást a General Electric
Világszerte megtiltaná alkalmazottainak a dohányzást a General Electric (GE) a cég tulajdonában lévő ingatlanokon 2011 márciusától - jelentette be a társaság. A tiltás nem csak az épületen belüli dohányzást érintené, hanem a szabadtérit is, egészen a cég tulajdonában lévő ingatlan határáig. Az ingatlan határán túl már elvileg szabadon dönthetnek az alkalmazottak, hogy rágyújtanak-e, igaz, ha ezt választják, Amerikában évente 625 dollárral több egészségbiztosítási díjat szed tőlük a cég az idén bevezetett kétszintű rendszer alapján - magyarázta Sue Bishop, a GE szóvivője.
2010.03.05. 11:00
 
 
24 órás sztrájk kezdődött Görögországban
Közalkalmazottak ezrei léptek 24 órás sztrájkba Görögországban pénteken a kormány hét közepén bejelentett újabb gazdasági megszorító intézkedései ellen tiltakozva. A görög kormány kedden 4,8 milliárd eurós költségvetési bevételnövelő intézkedéseket jelentett be, részben az állami alkalmazottak bérének és prémiumainak a csökkentésével, az üzemanyagok és a szeszesitalok áfájának a növelésével. Görögország két legnagyobb városában 24 órára leállt a tömegközlekedés, miközben egynapos sztrájkot tartanak a vasúti dolgozók, a tanárok és az állami televízió, valamint a hírügynökség újságírói.
2010.03.05. 10:45
 
 
Feliratozza videóit a YouTube
Feliratokkal látta el az oldalán szereplő videók millióit a YouTube. A csütörtökön bemutatott fejlesztés beszédfelismerő technológián alapul, amelyet a videomegosztó portál korlátozott számú felvételnél már tavaly év végén elérhetővé tett. Az oldal közönsége egy gombra való kattintással kérheti a feliratokat. A felvételek készítőinek később is módjukban áll letölteni az automata feliratozást, hogy csiszolhassanak rajta. A szolgáltatás egyelőre csak az angol nyelvű videókon működik, noha a honlap tervei között szerepel, hogy több nyelvre is kiterjeszti a feliratozást. Az angol nyelvű hangot jelenleg ötven különböző nyelvre tudja fordítani a program.
2010.03.05. 10:45
 
 
Népszava: az összes parlamenti pártot ellenségének tekintette a Budaházy-csoport
A jelenlegi parlamenti pártok mindegyikét, azaz a teljes politikai garnitúrát ellenségének tekintette a Hunnia Mozgalom - jelentette ki a Népszavának Benkő György, a Budaházy-csoport ügyében hangfelvételeket rögzítő százhalombattai vállalkozó. A vállalkozó nem akart újabb neveket elárulni, de állítása szerint nemcsak a kormánypárt, hanem a teljes politikai garnitúra veszélyben volt. A vállalkozó, aki nyilvánosságra hozta a Magyarok Nyilai terrorszervezetre terhelő hangfelvételeket, állítja, ezeken az is elhangzik, hogy a csoport tevékenysége és tervei a teljes alkotmányos rend ellen irányultak, minden parlamenti pártot egyaránt utáltak - írta a lap pénteki számában.
2010.03.05. 09:15
 
 
A Magyar Telekom áprilisi éves közgyűlésen lezárja a 2007. üzleti évét is
A tavalyi mellett a 2007. évi üzleti évet is lezárja a Magyar Telekom az április 7-én tartandó éves rendes közgyűlésen - derül ki a pénteken közzétett közgyűlési meghívóból. A Fővárosi Bíróság hatályon kívül helyezte a 2007. évet lezáró 2008. április 25-én tartott részvényesi találkozó döntéseit. Így újra dönteni kell többek között a nyereség felosztásáról is. A múlt évi eredmény felosztásával kapcsolatban az igazgatóság - a korábbi tájékoztatás szerint - részvényenként 74 forint - a 2008. évivel megegyező - osztalékot javasol elfogadásra. Az osztalék kifizetésének javasolt kezdő napja 2010. május 7.
2010.03.05. 09:00
 
Még két hétig lehet jelöltet állítani a választásra a pártoknak
Két hetük maradt a pártoknak, hogy jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési választásra, eddig az Országos Választási Iroda (OVI) nyilvántartása szerint 14 jelölőszervezet (esetenként két párt együtt) összesen 425 jelöltjét vették nyilvántartásba a választási bizottságok. Az országgyűlési egyéni választókerületben indulni szándékozó jelöltek március 19-ig gyűjthetik az ajánlószelvényeket, a gyűjtést a nyilvántartásba vett pártoknak és független jelölteknek be kell jelenteniük az adatvédelmi biztosnál is. A jelöltséghez a törvény szerint legalább 750, a választókerületben lakó választópolgár ajánlása szükséges, majd az ajánlások ellenőrzése után a választási bizottság dönt a jelöltek nyilvántartásba vételéről.
2010.03.05. 08:45
 
 
Monterreyi tenisztorna: Szávay Ágnes bejutott a negyeddöntőbe
Szávay Ágnes legyőzte a német Anna-Lena Grönefeldet az ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében. Az ötödik helyen kiemelt magyar a csütörtöki - közép-európai idő szerint péntek hajnali - mérkőzésen 6-1,6-7(4),6-1-re verte a német teniszezőt, és ezzel bejutott Monterrey Open tenisztorna negyeddöntőjébe.
2010.03.05. 08:30
 
 
Andor: reális célokat tartalmaz az átfogó gazdaságpolitikai EU-stratégia
Olyan reális célokat igyekezett megállapítani az Európai Bizottság a Európai Unió következő tízéves átfogó gazdaságpolitikai stratégiájára (EU 2020) tett javaslatában, amelyek a mai tudással és eszközökkel, a tagországok mai hozzáállását is figyelembe véve elfogadhatók és megvalósíthatók - hangoztatta Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatás- és szociálpolitikáért, valamint a társadalmi befogadásért felelős tagja az MTI-nek csütörtökön Brüsszelben adott interjúban. Kiemelte: a szerdán napvilágot látott anyag egyszerre egy tízéves távlati terv, amely a versenyképességről, a gazdasági és társadalmi átalakulásról szól, és a gazdasági válságból való kilábalás programja.
2010.03.05. 08:15
 
 
Háromnapos gyászt hirdettek Chilében a földrengés áldozatainak emlékére
Háromnapos gyászt hirdetett Michelle Bachelet chilei elnök csütörtökön a pusztító földrengés áldozatainak emlékére. A gyász vasárnap kezdődik. Az államfő rendeletét Patricio Rosende helyettes belügyminiszter ismertette az elnöki palotában, és felolvasta a szombati földrengés 279 azonosított halálos áldozatának a nevét. Ez utóbbi bejelentést egyes hírügynökségek tévesen úgy értelmezték, hogy a chilei hatóságok a korábbi közlésekhez képest jelentősen kevesebbre, közel harmadannyira tették a halálos áldozatok számát. A chilei kormány legutóbbi mérlegében 802 halottról tájékoztatott.
2010.03.05. 08:15
 
Nem vagy elégedett a melleddel? Mellizom-erősítő gyakorlatok
Ha mellével szeretne elégedett lenni, egész felsőtestét edzenie kell, a mellizmokon kívül tehát a kar- és vállizmokat is.
2010.03.05. 08:01
 
 
Mintegy hat és félezren kértek igazolást a választás első fordulójára
Mintegy hat és félezren kértek eddig igazolást az áprilisi országgyűlési választás első fordulójára az Országos Választási Iroda (OVI) internetes honlapja, a www.valasztas.hu szerint. Az a választópolgár, aki a szavazás napján nem tartózkodik lakóhelyén, de Magyarország egy másik településén élni kíván a választójogával, igazolással szavazhat. Igazolást személyesen vagy meghatalmazott útján még öt hétig, április 9-én 16 óráig lehet kérni a lakóhely szerinti jegyzőtől; ajánlott levélben az igazolást úgy kell kérni, hogy az legkésőbb április 6-áig megérkezzen a lakóhely szerinti választási irodába. Az április 11-ei első fordulóra 6.406-an, az április 25-ei második fordulóra 5.985-en kértek eddig igazolást.
2010.03.05. 07:45
 
 
Oszkó a tárgyalóasztalnál várja az adóigazgatási szakszervezeteket
Oszkó Péter szerint az APEH és a VPOP szakszervezetei olyan problémák miatt igyekeznek a felelősséget rá hárítani, ami sokszor az ő mulasztásukból fakad. A pénzügyminiszter internetes naplójában csütörtökön azt írta: mindig ő volt a kezdeményező fél a megegyezésben, és várja a tárgyalóasztalnál a szakszervezeteket. Elárulta: azt is ő javasolta, hogy a bevételi előirányzatok helyett a PM bevételi prognózisokhoz viszonyítsák a hatósági teljesítményt és a 2010-es mozgóbér feltételrendszerét ennek alapján rögzítsék. A pénzügyminiszter internetes blogjában elismerte, hogy tavaly a mozgóbér kiesése miatt valóban elszenvedtek egy egyszeri jövedelemcsökkenést az adóhatósági dolgozók.
2010.03.04. 22:15
 
 
Nemzetiségi Filmszemle: első díj A Nap és a Hold című filmnek
A Nap és a Hold című dokumentumfilm nyerte az első díjat a VI. Nemzetiségi Filmszemlén, amelyet csütörtökön rendezett az MTV Kisebbségi Műsorok Szerkesztősége az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A versenybe került 19 alkotásból három tagú szakmai zsűri választotta ki a három legjobbat. Klein Judit szerkesztőségvezető tájékoztatása szerint az első díjat A Nap és a Hold című 26 perces, színes dokumentumfilmnek ítélték oda. Dömötör Péter és Horváth Éva munkája kettős portré, egy jól szituált budai értelmiségi nő és egy bódvalenkei munkanélküli cigányasszony szép, emberi története.
2010.03.04. 21:30
 
 
A chilei elnök szerint az újjáépítés 3-4 évig fog tartani
A chilei elnök szerint a földrengésben és szökőárban elpusztult területek újjáépítése 3-4 évig fog tartani, és külföldi hitelekre lesz hozzá szükség. Michelle Bachelet Concepciónban, az ország második legnagyobb városában nyilatkozott, ahová csütörtökön látogatott el. Ebben a körzetben keletkeztek a legnagyobb károk. A halálos áldozatok száma a legutolsó országos összesítés szerint 802 volt. Bár az anyagi károkat még nem számszerűsítették, Bachelet szerint a következő, március 11-én hatalomra kerülő kormányzatnak gyakorlatilag az egész idejét az újjáépítéssel kell majd töltenie.
2010.03.04. 21:15
 
 
A török parlament ratifikálta a Nabucco megállapodást
A török parlament ratifikálta a Nabucco gázvezeték megépítéséről szóló kormányközi megállapodást csütörtökön - jelentette az Anadolu Ajansi török hírügynökség. A Nabucco projekt célja, hogy csökkentse a gázellátásban Európa függőségét Oroszországtól. A szerződést tavaly júliusban írta alá öt ország: Ausztria, Bulgária, Magyarország, Románia és Törökország. Az Egyesült Államok által is támogatott Nabucco gázvezetéken a tervek szerint évente akár 31 milliárd köbméter földgázt szállítanának Közép-Ázsiából Törökországon és Délkelet-Európán keresztül az Európai Unióba.
2010.03.04. 20:30
 
 
Bajnai: vissza kell adni a munka becsületét
Magyarország jövője azon fog múlni, hogy végre helyre tudjuk-e állítani a munka becsületét - jelentette ki a miniszterelnök a győri Széchenyi István Egyetemen tartott előadásában csütörtökön. Bajnai Gordon - utalva arra, hogy a munkaképes lakosság 56-57 százaléka dolgozik - azt mondta: ez elképesztően alacsony arány. A kormányfő a következő kormányok feladataként említette a munkahelyteremtés ösztönzését és a munka iránti bizalom helyreállítását. Bajnai Gordon szerint Magyarország vonzerejét nagyban növelné a bürokrácia csökkentése.
2010.03.04. 20:15
 
Az ex-Barátok Köztös Hári Richárd fejbe vágta a kolléganőjét!
Hári Richárdról a Barátok Közt egykor népszerű Botondjáról rég hallhattunk. Míg Botond szerepe szerint Kanadába utazott a Mátyás király térről, a való életben Ricsi az éjszakában dolgozik, mint mixer. Mi is egy szórakozóhelyen, munka közben kaptuk lencsevégre a még mindig lányok kedvencének számító, hivatást váltó fiút.
2010.03.04. 19:41
 
Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra távolságot tartanak!
Az előadóművész álompár, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán szinte a nap minden percét együtt töltik. Reggel együtt ébrednek, együtt nevelik gyermekeiket és van mikor egy darabban is játszanak. Sokakat érdekel, hogy mi a tökéletes harmónia és házasságuk sikerének a titka. A pár közösen, egy párterápia szerűen mesélt életükről, amit hol az egyik, hol a másik fél szakított félbe.
2010.03.04. 19:38
 
Pachmann Péter boldogan válik
A TV2 műsorvezetője őszintén beszélt az internetes sztártévének arról, hogy óriásit csalódott a világban. Pachmann Péter gyermekkorában még teljesen másképp képzelte el a világot, de ma már tudja, hogy mi a szörnyű valóság. A híradós nem bírja az őt körülvevő ármányosságokat, ráadásul most családi zűrjétől hangos a sajtó: azt írják, hogy Pachmann ép válik. A képernyős erről csak szűkszavúan nyilatkozott, de azt mindenesetre elárulta, hogy mindeközben teljesen boldogan éli az életét.
2010.03.04. 19:33
 
Vita-csata: disputa vetélkedő a szegénységről és az oktatásról
A vitatkozás művészete már az ókorban nagy kincsnek és fegyvernek számított. Napjainkban is ugyanúgy szükség van jó szónokokra és vitatkozókra, ennek alapjait pedig korán le kell fektetni. Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a Külügyminisztérium EU Tájékoztató Szolgálata alkalmat is biztosít erre, hiszen áprilisban, hazánkban európai uniós témában először az ő kezdeményezésükre valósul meg a Vita-csata vetélkedő középiskolás diákok számára.
2010.03.04. 19:31
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825[1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista