2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Egy mexikói a világ leggazdagabb embere
Bill Gatest, a Microsoft alapítóját megelőzve Carlos Slim mexikói befektető lett a világ leggazdagabb embere - közölte szerdán a Forbes magazin, amely évről évre közzéteszi a legvagyonosabb személyek listáját. Slim vagyona tavaly 50 százalékkal 53,5 milliárd dollárra növekedett, míg az amerikai Gates "csak" 53 milliárd dollárt tudhat magáénak. A főleg a telekommunikációs szektorban utazó Carlos Slim birtokában van Mexikó több nagy áruházlánca, ezenkívül szállodákat, éttermeket tulajdonol, és ugyancsak jelen van az olaj- és építőiparban. Befektetett az amerikai Saks luxusáruház-láncba és a The New York Times médiavállalatba is.
2010.03.11. 14:00
 
 
Szonda Ipsos: háromszoros a Fidesz előnye az MSZP-vel szemben
Háromszor annyian támogatják a Fideszt, mint az MSZP-t, a Jobbik 17 százalékon áll, az SZDSZ, az MDF és az LMP támogatottsága nem éri el a parlamenti küszöböt a biztos pártválasztók körében - derül ki a Szonda Ipsos legutóbbi felméréséből, amelyet a Népszabadság csütörtöki száma ismertetett. "Ha most vasárnap lennének a választások", a biztos szavazók, a pártot választók 57 százaléka a Fideszre, 20 százaléka az MSZP-re, 17 százaléka a Jobbikra szavazna. A felmérésből kiderül, hogy az MDF és az SZDSZ támogatottsága 1-1, az LMP-é 3 százalék.
2010.03.11. 14:00
 
Dobó Kata csalódott a bukása miatt!
Az egyik napilap nemrég címlapon hozta, hogy a Dobó Kata és Kern András főszereplésével vetített Halálkeringő című film óriási bukás lett. Az internetes sztártévé most arról kérdezte a színésznőt, hogy Ő hogyan értékeli a történteket. Dobó Kata bevallotta, hogy a vártnál sokkal kevesebb ember nézte meg a filmet, ami miatt nagyon csalódott. Sokáig találgattak, hogy mi lehet ennek az oka, de konkrét megfejtésre nem jutottak.
2010.03.11. 13:54
 
Puskás Petit megkergette egy tini lány anyukája!
Puskás Peti énekes, sorozatszereplő és sok más hivatása mellett, színházazik is. Legújabb szerepe szerint ő lesz Scooby-Doo hebehurgya partnere, Bozont. Peti úgy érzi, nem hasonlít a megformálandó figurára, hiszen nem annyira beszari, mint a rajzfilmbeli fiú. Ugyanakkor mégis menekülnie kellett az egyik koncertjén egy anyuka elől.
2010.03.11. 13:51
 
Karda Bea a neten találta meg az igazit!
Az utóbbi időben több hazai sztárról is kiderült, hogy az interneten ismerkedik vagy ismerkedett. Karda Bea ezen felbuzdulva belevetette magát a 21. század flörtölős, randizós portáljainak hálójába. Jó néhány sikertelen kísérlet után párra lelt és elmondása szerint már öt hónapja boldog civil társával egyetemben.
2010.03.11. 13:48
 
 
Kilépett a fővárosi SZDSZ-frakcióból Bőhm András és Lakos Imre
A főváros idei évi költségvetésének elfogadása után a szabad demokrata Bőhm András és Lakos Imre kilépett a budapesti SZDSZ-frakcióból csütörtökön. A két képviselő függetlenként kíván politizálni a jövőben. A magyar belpolitika és a Fővárosi Közgyűlés történetében is lezárult egy húsz éves időszak, s ezt méltósággal kell tudni kezelni - indokolta újságíróknak Lakos Imre, hogy miért lépett ki Bőhm Andrással együtt a fővárosi frakcióból. Véleménye szerint az elmúlt három évben, a fővárosban meghozott döntések már nem voltak hatékonyak, gyorsak. "Vergődés volt ez a három év" - fogalmazott a politikus, aki szerint az MSZP-SZDSZ koalíció nem tudott alkalmazkodni az egyfős többséghez.
2010.03.11. 13:45
 
 
A rendőrség békés ünnepre készül március 15-én
A Budapesti Rendőr-főkapitányság összességében békés, nyugodt március 15-ére készül - mondta Bozsó Zoltán, a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján. A dandártábornok azt mondta: nincs információjuk arról, hogy az állami- vagy bármelyik más, március 15-i rendezvényt bárki is meg kívánná zavarni. A rendőrség jelenleg 107 fővárosi eseményről tud, de ez a szám még változhat. Vannak ünnepségek, amelyek már a nemzeti ünnepet megelőző napokon megkezdődnek, ilyen például a Lánchíd, illetve a Roosevelt tér, ahol már a hétvégén megkezdődnek a programok.
2010.03.11. 13:15
 
 
Biden az izraeli-palesztin közös felelősségről beszélt Tel-Avivban
A béketárgyalások mielőbbi felújítására szólította fel Izraelt és a palesztinokat csütörtökön Joe Biden amerikai alelnök a tel-avivi egyetemen mondott beszédében, hangsúlyozva, hogy a megállapodás egy életképes palesztin állam létrehozásáról "alapvetően" szolgálná Izrael érdekeit. Washington mindkét felet felelőssé fogja tenni a feszültséget szító lépéseikért - figyelmeztetett Biden. Azt mondta, hogy "értékeli" az izraeli bocsánatkérést az újabb kelet-jeruzsálemi telepépítések minapi bejelentéséért. Az amerikai alelnök arról is beszélt, hogy az Egyesült Államoknak "nincs jobb barátja" Izraelnél, és ha biztonsági ügyekre kerül a sor, teljes az egyetértés közöttük.
2010.03.11. 13:00
 
Ez a női trend tavasszal! - képekkel
Az oroszországi Glamour márciusi számában megmutatja, szerintük mi lesz a trend idén tavasszal.
2010.03.11. 12:31
 
 
Akár 10 centiméter friss hó is várható, sárga riasztás van érvényben
Az ország egyes részein csütörtökön akár 10 centiméternyi friss hó is hullhat, az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú, sárga riasztást és figyelmeztető jelzést adott ki az ország egész területére. A meteorológusok szerint az alacsony hőmérséklet miatt csak lassan fog olvadni a kedd óta lehullott hómennyiség. Éjszaka Baranyában tíz centiméter friss hó esett, de nincs elzárt település a megyében, viszont bárhol előfordulhat hófúvás. Zalában reggelig 15-20 centiméter hó esett, a zalai tűzoltókat összesen tíz esetben riasztották árokba csúszott járművek kivontatásához. A fővárosban éjfél után kezdett havazni, mintegy 2 centiméter hó esett.
2010.03.11. 12:30
 
 
A Fővárosi Közgyűlés elfogadta Budapest költségvetését
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadta Budapest 2010. évi költségvetését. A főváros 539 milliárd forintos büdzséjét 34 igen szavazattal, 30 nem ellenében, tartózkodás nélkül fogadták el. A költségvetésre, amely több mint 491 milliárd forintos bevétellel számol, a szabad demokrata és a szocialista képviselők szavaztak igennel. Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettes közölte, szinte valamennyi területen kevesebb pénzből és alacsonyabb normatívákkal kell majd gazdálkodniuk az intézményeknek, a büdzsé legnagyobb vesztese pedig a közoktatási ágazat lehet.
2010.03.11. 12:15
 
 
Az ukrán parlament jóváhagyta Azarov miniszterelnöki kinevezését
Az ukrán parlament csütörtökön jóváhagyta Mikola Azarov miniszterelnöki kinevezését. A 62 éves volt pénzügyminisztert a Viktor Janukovics új ukrán elnök vezette Régiók Pártja, az Ukrajnai Kommunista Párt és a házelnök vezette Litvin Tömb, valamint egyéni képviselők részvételével megalakult új kormánykoalíció jelölte a miniszterelnöki tisztségére. Azarov kinevezését 242 képviselő támogatta a 450 fős törvényhozásban. Az új kormányfő - még a szavazás előtt mondott beszédében - elsődleges céljának nevezte reális költségvetés elfogadását 2010-re és közölte: folytatni kívánja az együttműködést a Nemzetközi Valutalappal.
2010.03.11. 12:15
 
 
Új eljárás az EU-tisztviselők kiválasztására
Március 16-ától új eljárási rendben bonyolítják le az EU-tisztviselők kiválasztását célzó versenyvizsgákat: az első szakaszban nem lexikális tudás alapján, hanem úgynevezett kompetencia-alapon szűrik a jelentkezőket. Az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal (EPSO) ezentúl a leggyakoribb munkakörökre évente ír ki versenyvizsgát - közölte csütörtökön az Európai Bizottság. Az új kiválasztási eljárás gyorsabb és hatékonyabb lesz. Három helyett két szakaszból áll majd: a pályázók az egyes uniós tagországokban írják meg a számítógépes előválogató tesztet, majd Brüsszelben tartják az értékelési szakaszt.
2010.03.11. 12:00
 
Bikini fotózáson nyúlt magához a híres topmodell - képpel
A Victoria Secret kicsi angyala, Alessandra Ambrosio, nyilvános helyen rakta rendbe bugyija tartalmát.
2010.03.11. 11:41
 
 
Katona: a GDP idén 0,2 százalékkal esik vissza
A GDP korábbi 0,3 százalékos visszaesése helyett 0,2 százalékot vár az idei évre a Pénzügyminisztérium, miközben az éves infláció 4,3 százalék lesz a korábban jelzett 4,1 százalékkal szemben - ismertette a tárca új makrogazdasági prognózisát Katona Tamás államtitkár csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Nem változtatott a szaktárca az államháztartási hiányra vonatkozó előrejelzésén: a pénzforgalmi hiány 878,8 milliárd forint lesz, a GDP 3,3 százaléka. Az első negyedéves deficit előrejelzés 651,3 milliárd forint, ami a GDP 2,5 százalékával egyenlő. Az államháztartás 381,9 milliárd forint hiánnyal zárt februárban, az első két havi pénzforgalmi deficit 350,6 milliárd volt.
2010.03.11. 11:30
 
 
Februárban 5,7 százalékkal nőttek a fogyasztói árak
A fogyasztói árak az idén februárban 5,7 százalékkal emelkedtek az előző év februárjához viszonyítva, és 0,3 százalékkal haladták meg az ez év januári szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Az MTI által megkérdezett londoni elemzők 6,09 százalékos, a budapestiek 5,9 százalékos 12 havi inflációt vártak februárra. A fogyasztói árak januárban az előző hónaphoz képest 1,4 százalékkal, 12 havi összevetésben 6,4 százalékkal nőttek. Az idei év első két hónapjában átlagosan 6,1 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában. Tavaly februárban a 12 havi árváltozás 3,0 százalék, az egyhavi 1,0 százalék volt.
2010.03.11. 11:00
 
 
Mikola Azarovot jelöli kormányfőnek az új ukrán kormánykoalíció
Mikola Azarov volt pénzügyminisztert jelöli miniszterelnöknek az új ukrán kormánykoalíció - közölte csütörtökön újságírókkal Ihor Sarov, a Régiók Pártja frakcióvezetője. Volodimir Litvin házelnök csütörtökön jelentette be a parlamentben, hogy a Viktor Janukovics új ukrán elnök vezette Régiók Pártja, az Ukrajnai Kommunista Párt és a házelnök vezette Litvin Tömb között aláírt megállapodás alapján megalakult a 235 fős kormánykoalíció.
2010.03.11. 10:30
 
 
Pesszimisták az amerikai fiatalok
Az amerikai fiatalok borúlátóan tekintenek a jövőbe, csak kevesebb mint a felük érzi úgy, hogy mire annyi idősek lesznek, mint a szüleik, jobban fognak élni náluk. A fiatalok 60 százaléka aggódik anyagi biztonsága miatt, fél, hogy nem fogja tudni fizetni az oktatási költségeket, nem lesz képes állni a lakhatási és egészségügyi költségeket. A megkérdezettek fele azt mondta, hogy az anyagi nehézségek miatt esetleg abba kell hagynia a tanulást - derült ki a Harvard Egyetem felméréséből. A fiatalok egyre pesszimistábbak abban, hogy elérhető marad-e számukra az "amerikai álom". Az egyetemisták nyolctizede tart attól, hogy diplomázás után csak nehézségek árán fognak munkát találni.
2010.03.11. 09:30
 
Hogyan okozz örömet pasidnak kezeddel? 5 tipp a gyönyörért
Ahhoz, hogy a lehető legtöbb élvezetet kihozzuk ebből az egyszerű műfajból, nem árt, náhány kezelési útmutató. Öt jó tanács a fürge ujjak számára.
2010.03.11. 08:43
 
 
Opera készül Anna Nicole Smith életéről
Színpadra állítják Anne Nicole Smith egykori Playboy-modell életének történetét a londoni Királyi Operaházban. Az intézmény szerdai közleménye szerint a darab Mark-Anthony Turnage brit zeneszerző, Richard Thomas író és Richard Jones ismert opera-rendező közreműködésével készül. A főszerepet valószínűleg Eva-Maria Westbroek holland szoprán-énekes kapja. Az operaház ígérete szerint a bemutató a brit művészeti élet egyik jelentős eseménye lesz.
2010.03.11. 08:15
 
 
BL: kiesett a Real Madrid
A Real Madrid sorozatban hatodszor bukott el a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében: a királyi gárda egygólos idegenbeli vereségét követően szerdán hazai környezetben döntetlent ért el az Olympique Lyon ellen, így ismét búcsúzott a legjobb 16 között. Így a franciák szertefoszlatták a spanyol klub szimpatizánsainak álmát, hogy az idén a Santiago Bernabeu Stadionban sorra kerülő döntőn érdekelt lesz a csapatuk. A Real története során még soha nem tudott nyerni az Olympique Lyon ellen. Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók: Manchester United-AC Milan 4-0, továbbjutott: a Manchester United, kettős győzelemmel, 7-2-es összesítéssel. Real Madrid-Olympique Lyon 1-1, továbbjutott: az Olympique Lyon, 2-1-es összesítéssel.
2010.03.11. 07:30
 
 
Baranyában tíz, Zalában 15-20 centi hó esett
Tíz centiméter friss hó esett az éjszaka Baranyában, de nincs elzárt település a megyében - közölte csütörtök reggel a közút ügyelete. Baranya főútjai havasak, hókásásak az éjszaka lehullott tíz centis hó miatt - közölte a Magyar Közút regionális ügyeletese. A megyében bárhol előfordulhat hófúvás. Zala megyében reggelig 15-20 centiméter hó esett, a zalai tűzoltókat összesen tíz esetben riasztották árokba csúszott járművek kivontatásához. A fővárosban éfjél után kezdett havazni, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) folyamatosan takarította éjszaka az utakat mintegy 1200 kilométeren, a közösségi közlekedésben nincs fennakadás. Az FKF mérései szerint eddig mintegy 2 centiméter hó esett.
2010.03.11. 07:30
 
Hatvanas évek stílusában az orosz szupermodell - képpel
Az orosz Vogue magazin márciusi fotósorozatának főszereplője Inga, aki a hatvanas évek fehérnemű divatját mutatja be modern stílusban.
2010.03.10. 22:23
 
 
A többség fizetne a jobb egészségügyi ellátásért
A gazdaságilag aktív lakosság döntő többsége (69 százalék) nem érzi magát biztonságban a jelenlegi hazai egészségügyi ellátó rendszerben, biztonságérzetük még romlott is az elmúlt 12 hónapban, s több mint kétharmaduk hajlandó lenne előre kiszámítható többletköltséget is elviselni annak érdekében, hogy időben, megfelelő minőségű egészségügyi ellátáshoz jusson. A jobb ellátás érdekében a válaszadók mintegy 38 százaléka fizetne havi 1-2 ezer forintot, míg további 35 százalék akár havi 3-5 ezer forintot is hajlandó lenne áldozni a színvonalas egészségügyi szolgáltatásokért - derül ki a GKI kutatásából.
2010.03.10. 22:00
 
 
hvg.hu: már 2006-ban írt Demszky Gábornak az egyik belső ellenőr
A BKV egyik belső ellenőre már 2006-ban levélben tájékoztatta Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármestert, hogy a cégnél "lopnak, csalnak, sikkasztanak" - írta a hvg.hu. Információik szerint a belső ellenőr levelében az állt, hogy évente több milliárd forintot törvénytelenül, esetenként fiktív számlák alapján fizet ki a BKV, továbbá már évek óta lopnak, csalnak, sikkasztanak, fiktív számlákat fogadnak be, és ehhez kapcsolódóan csalnak az áfával, szja-val, tb-vel. A Főpolgármesteri Hivatal azonban - a hvg.hu szerint - azzal utasította el a panaszt, hogy a belső ellenőr nem írt konkrétumokat.
2010.03.10. 21:30
 
 
Bajnai Gordont tanúként hallgatta meg az ügyészség Sukoró-ügyben
Tanúként hallgatta meg Bajnai Gordon miniszterelnököt a Központi Nyomozó Főügyészség a Sukoró-ügyben. Szollár Domokos kormányszóvivő elmondta: a kormányfő tanúként a Központi Nyomozó Főügyészség főügyészének megkeresésére részletesen válaszolt az ügyészség kérdéseire a Sukoróra tervezett, és azóta ott meghiúsult turisztikai beruházással kapcsolatban. A kormányszóvivő emlékeztetett arra, hogy a kabinet tavaly nyáron a miniszterelnök kezdeményezésére belső vizsgálatot indított a telekcsere ügyében, amelynek végén a Pénzügyminisztérium az eredeti állapot visszaállítását kezdeményezte.
2010.03.10. 21:15
 
 
Nézőpont Intézet: nem változott jelentősen a pártok támogatottsága
A Nézőpont Intézet március 5-7. között végzett felmérése szerint nem változott jelentősen a három legnépszerűbb párt támogatottsága az előző héthez képest; az aktív szavazók 49 százaléka a Fideszre, 12 százaléka az MSZP-re, 9 százaléka pedig a Jobbikra szavazna. A Heti Válasz számára hetente készülő kutatás készítői hangsúlyozzák: az MDF jelöltjei talán már akkor sem kerülhetnek be az Országgyűlésbe, ha a párt az ország minden területén tudna listát állítani. Az intézet munkatársai szerint az MDF-fel csak az aktív szavazók 2 százaléka szimpatizál, és "már a potenciális szavazók körében sem éri el a bejutási küszöböt".
2010.03.10. 21:15
 
 
Közel 10 milliárd forinttal tartozik a legmagasabb adóhiányú cég
Közel 10 milliárd forintnyi adóval tartozik az államnak a legmagasabb adóhiányú magyar cég - közölte a feketelista.hu portál. A portál tizenegy állami nyilvántartás adatait összesíti és elemzi, ezúttal közel félmillió cég tartozásait és az egyes társaságok ellen indított eljárásokat közli. A feketelista.hu összegezte azokat a vállalkozásokat, amelyek a legnagyobb tartozással rendelkeznek az APEH első, 1998-as adatközlése óta. A cég közleményében kiemelte: a jelenlegi legnagyobb adós a budapesti székhelyű, VI. kerületi Szinyei Merse Pál utca egyik emeleti lakásában bejegyzett ES-TEAM Nagykereskedelmi Kft.
2010.03.10. 19:30
 
 
Egy ENSZ-jelentés szerint a szomáliai élelmiszersegélyek felét ellopják
Egy ENSZ-jelentés szerint a Szomáliába küldött élelmiszersegélyek közel felét ellopják a helyi korrupt partnerek, ENSZ-alkalmazottak és iszlamista fegyveresek. Az ENSZ Világélelmezési Programja (PAM) Szomália legnagyobb élelmiszer-ellátója évi 485 millió dollár keretösszeggel: mintegy 2,5 millió emberről gondoskodik az 1991 óta szinte folyamatos polgárháborúban élő afrikai ország középső és déli részén, amelyet a sebab milíciák tartanak ellenőrzésük alatt. A világszervezet ellenőrző csoportja rámutatott, hogy az éhezőknek küldött segélyek közel 30 százalékát a PAM helyi partnerei és alkalmazottai lopják el, 10 százalékot "szakítanak" a közúti fuvarozók, és 5-10 százalék jut az iszlamista sebab lázadóknak.
2010.03.10. 19:30
 
 
Massa: Alonsónak még van mit tanulnia a Ferrarinál
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari brazil pilótája azt mondta, hogy csapattársának, a spanyol Fernando Alonsónak még van mit tanulnia a csapatnál. "Én már nagyon régóta vagyok az istállónál, Alonso viszont nemrég jött, így azután még hozzá kell szoknia, meg kell tanulnia az itteni munkamenetet" - nyilatkozta a Maxim című magazinban. "Természetesen jó szívvel fogadtam, a kapcsolatunk kifogástalan, ám a pályán már nincs barátság, győzzön a jobb."
2010.03.10. 19:15
 
 
A szokásosnál keményebb hurrikánszezon várható Amerikában
Várhatóan öt hurrikán, közülük két-három különösen nagy erejű fog lecsapni az Egyesült Államok partjaira a szokásosnál keményebb idei hurrikánszezonban - közölte előrejelzését szerdán az AccuWeather meteorológiai szolgálat. A normálisnál nagyobb fenyegetések várhatók - figyelmeztetett a szolgálat hurrikánközpontja a floridai Miamiból. A június 1-jén kezdődő hurrikánszezonban szélsőséges esetben akár 16-18 trópusi vihar is keletkezhet, zömük az Atlanti-óceán nyugati térségében vagy a Mexikói-öbölben, komoly fenyegetést jelentve a partvidékre.
2010.03.10. 19:15
 
 
A kormány új szabályokat ajánl utódjának a közterületi parkolásra
A kormány előkészítette utódjának a közterületi parkolás új szabályait: két törvény módosítását javasolja és a 95-ös ólmozatlan benzin árához kötné a parkolási díjat. Szollár Domokos kormányszóvivő a kabinet ülése után bejelentette: a kormány által készített javaslatok megfelelnek a jogállami normáknak, védik az állampolgárokat, a fogyasztókat az esetleges önkormányzati önkény ellen, világos, átlátható szabályokat eredményeznek és igyekeznek megfeleli az Alkotmánybíróság (Ab) kifogásainak.
2010.03.10. 18:15
 
 
Az EU üdvözli a görög vízumkötelezettség amerikai eltörlését
Az Egyesült Államok eltörölte a görög állampolgárok vízumkötelezettségét - jelentette be Brüsszelben Cecilia Malmström belügyi EU-biztos. Malmström üdvözölte a lépést, de hozzátette: az Európai Bizottság azt várja, hogy ugyanez minél előbb történjék meg a ciprusi, a bolgár, a lengyel és a román állampolgárok vonatkozásában is. Washington az elmúlt két évben megszüntette a vízumkötelezettséget a legtöbb kelet-, illetve dél-európai uniós tagállam - köztük Magyarország - tekintetében.
2010.03.10. 17:45
 
 
Usain Bolt és Serena Williams nyerte a Laureus-díjat
Usain Bolt jamaicai sprinter és Serena Williams amerikai teniszező nyerte a sport "Oscar-díjának" tartott Laureus-díjat a 2009-es teljesítmények alapján. Az év visszatérője Kim Clijsters belga teniszező lett, aki szülési szabadsága után tudott győzni a US Openen. Az év felfedezettjének brit Jenson Button Forma-1-es világbajnokot választották. A csapatok között a Forma-1-es világbajnok Brawn GP istálló lett a befutó.
2010.03.10. 17:30
 
 
Kifizette az orosz bank a Malévval kapcsolatos garanciát
Átutalta az orosz állami Vnyesekonombank azt a 32 millió eurós bankgaranciát, amit az AirBridge Zrt.-nek vállalt a privatizáció során a Malév által a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek fizetendő bérleti díjakra - mondta el Pichler Ferenc, a Pénzügyminisztérium szóvivője. A szóvivő hozzátette: a magyar állam csütörtökön végrehajtja a Malévban az alaptőke már korábban bejelentett emelését. Az már korábban nyilvánosságra került, hogy a magyar állam nem megveszi a Malévet a tulajdonostól, az orosz Vnyesekonombank kisebbségi tulajdonában lévő AirBridge Zrt.-től, hanem tőkét emel.
2010.03.10. 17:30
 
Úttestből nyerhetnek energiát a Dél-Koreában közlekedő autóbuszok
Útburkolatba épített vezetéken keresztül közvetlen érintkezés nélkül tölthető elektromos autóbuszokat fejlesztettek dél-koreai mérnökök, ha a technológia beválik, hamarosan Szöulban is elkezdődhet a töltőállomás nélkül üzemeltethető buszok tesztelése. A Koreai Tudományos és Technológiai Intézet (KAIST) fejlesztésének lényege, hogy a környezetkímélő, villanymotorral hajtott városi buszok akkumulátorait a jelenlegi méret ötödére csökkenthetik. A trolibuszok bonyolult felsővezetékei helyett az útvonalaknak mindössze 20 százalékát kell felszerelni a töltést biztosító csíkokkal, ezeket pedig elsősorban a buszmegállókban, és a járművek gyakori várakozási pontjainál kell lefektetni.
2010.03.10. 17:30
 
 
Kötelező lesz a mikrochip a brit kutyáknak
Kötelezné a brit kormány az ebtartókat, hogy mikrochipet ültessenek be kutyáik bőre alá. Emellett kötelező biztosítás bevezetését is tervezik a kutyatámadások sérültjeinek kártalanítására. A belügyminiszter kedden elmondta: az új rendeletek elsősorban a felelőtlen kutyatartók ellen irányulnak, akik megfélemlítés céljából tartanak veszélyessé váló ebeket. "A kutyatulajdonosok többsége felelős állattartó, ám kétségtelen, hogy jó néhányan azért tartanak kutyát, hogy megfélemlítsenek másokat, azaz a kutyákat fegyvernek használják. Ezt a magatartás nem fogjuk tűrni" - hangoztatta a miniszter.
2010.03.10. 17:30
 
 
Kipusztulhat a fecske Magyarországon
Veszélyben vannak a fecskék, 2020-ra kipusztulhat az állomány Magyarországról. Aggasztóak a friss fecskeállomány-elemzések: 1999-2009 között a molnárfecskék populációja 65 százalékkal, a füsti fecskéké 44 százalékkal, a partifecskéké 30 százalékkal csökkent az országban. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Monitoring Központjának adatai nem egy-két év változását mutatják, hanem folyamatos állománycsökkenési tendenciára hívják fel a figyelmet. Ha az irányzat folytatódik, 2020-ra a fecskeállomány kipusztulhat Magyarországról - közölte a MME.
2010.03.10. 17:30
 
 
Kiállítással emlékeznek Yves Saint Laurent divatcézárra
Közel két évvel Yves Saint Laurent halála után nagyszabású kiállítással adózik a világhírű divattervező emlékének Párizs városa. A Petit Palais falai között csütörtökön nyíló tárlat a tervező több mint háromszáz ruháját vonultatja fel. Számos fénykép és publikáció enged bepillantást annak a férfinak az életébe, aki forradalmasította a nők öltözködését, divatba hozta a nadrágkosztümöt, és már életében legendává lett. A jellegzetes fekete keretes szemüveget viselő divatcézár 71 évesen 2008-ban hunyt el. Munkásságából legutóbb 1983-ban, New Yorkban rendeztek retrospektív kiállítást.
2010.03.10. 17:30
 
Három svéd lap leközölte a Mohamedet kutyatesttel ábrázoló karikatúrát
Három svéd lap szerdán leközölte azt a karikatúrát, amely kutyatesttel ábrázolja Mohamed prófétát. Az újságok azt követően jelentették meg a rajzot utánnyomásban, hogy egy nappal korábban az ír hatóságok őrizetbe vettek hét személyt. Őket azzal gyanúsítják, hogy a karikatúra alkotója, a svéd Lars Vilks meggyilkolását tervezték. Az ír hatóságok kedden négy férfi és egy nő letartóztatásáról számoltak be. Másnap az ír rendőrség közölte a hét őrizetbe vett személy nemzetiségét: két algériai, két líbiai, egy palesztin és egy horvát, valamint egy amerikai nő, az egyik algériai gyanúsított felesége. Nevüket nem hozták nyilvánosságra.
2010.03.10. 17:30
 
 
Biden: a palesztinok megérdemelnek egy életképes, független államot
A palesztinok megérdemelnek egy életképes, egybefüggő területű független államot - jelentette ki Rámalláhban a Palesztin Hatóság vezetői előtt Joe Biden amerikai alelnök. Biden nyilatkozatával a jelek szerint az Egyesült Államok támogatásáról kívánta biztosítani a palesztinokat, egy nappal azután, hogy Izrael bejelentette: 1600 új lakás felépítését tervezi a megszállt Kelet-Jeruzsálemben. Az amerikai alelnök szerdán ismételten elítélte a tervet.
2010.03.10. 17:30
 
 
A kormány elfogadta az új fegyvertartási rendeletet
A jövőben csak az kaphat saját tulajdonú sportlőfegyver-tartási engedélyt, aki legalább három éve igazolt tagja valamely sportegyesületnek. Forgács Imre igazságügyi és rendészeti miniszter a kormány szerdai ülése után sajtótájékoztatón elmondta: az új szabályok szerint pszichológiai alkalmassági vizsgálaton kell átesnie ezentúl nemcsak a sportlövőknek, hanem valamennyi fegyvertartási engedéllyel rendelkezőnek, és az azt kérőknek is, így a vadász- és önvédelmi fegyverrel rendelkezőknek is. A kormány döntése értelmében az igazolt egyesületi tagság mellett az érintetteknek szüksége van az országos sportági szakszövetség által megállapított A, vagy másodosztályú minősítésre is - szögezte le.
2010.03.10. 16:15
 
 
Sávolyi MotoGP-pálya: az MFB aláírhatja a hitelszerződést
A kormány továbbra is úgy véli, hogy a sávolyi MotoGP-pálya fontos beruházás; a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) a napokban aláírhatja a hitelszerződést. Szollár Domokos kormányszóvivő a kormányülés után egy kérdésre azt mondta: a kormány továbbra is azt gondolja, hogy sávolyi beruházás fontos, mert élénkíti a gazdaságot, javítja az ország imázsát, munkahelyet teremt a térségben, és elősegíti, hogy a Balaton menti régió egész évben prosperáljon.
2010.03.10. 16:15
 
 
Segítséget kérhet az EU-tól és az IMF-től Görögország
Hivatalosan pénzügyi segítséget kér Görögország az Európai Uniótól, ha heteken belül nem csökkennek a hitelfelvételi költségek, és ha az unió nem segít, akkor a Nemzetközi Valutaalaphoz (IMF) fordul az athéni vezetés - mondták kormányzati források szerdán a DowJones hírügynökségnek. A görög állampapírok hozamfelára "fenntarthatatlanul magas", és hat-nyolc héten belül lejjebb kell szorítani - mondta egy tisztviselő, aki szerint "ehhez valamiféle garanciára van szükség az uniós partnerektől". Amennyiben ezt nem adják meg, akkor valószínűleg a nyilvános segítségkérés következik, és ha nem érkezik válasz, akkor "kénytelenek leszünk az IMF-hez fordulni" - tette hozzá.
2010.03.10. 15:15
 
 
Tavasszal valószínűleg nem lesz újinfluenza-járvány
Szakemberek azt valószínűsítik, hogy idén tavasszal és nyáron nem lesz influenzajárvány; a betegség tüneteivel orvoshoz fordulók száma folyamatosan csökken, de szórványos megbetegedések azért előfordulhatnak - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Mindez nem azt jelenti, hogy nem kell készülni egy újabb járványra - hangsúlyozta Falus Ferenc, hozzátéve, hogy az oltásokat továbbra is ajánlják, kiemelten a várandósoknak, az asztmásoknak, a szív- és cukorbetegeknek.
2010.03.10. 14:15
 
Medveczky Ilona: Félnek tőlem a férfiak!
A díva az internetes sztártévé riporterének beszélt őszintén arról, hogy szerinte a fiatalok miért keresik annyira az idősebb partnerek társaságát. Medveczky Ilonának pontos elképzelése van a történtek okairól: szerinte a mai férfiakból leginkább az ész hiányzik. A híresség azt is elárulta, hogy nála valószínűleg azért nem próbálkoznak a fiatalabbak, mert félnek tőle. Szerinte mindez az elvárásai miatt van, ugyanis ha valaki nem teljesít mellette legalább úgy, mint Ő, akkor felesleges, hogy mellette legyen.
2010.03.10. 14:14
 
 
Spermaóra segíti a nemi erőszak időpontjának pontosítását
A spermiumok kiszámítható elhalása a spermiciddel kezelt kondomokban segítheti az erőszak időpontjának meghatározását, és megerősítheti az áldozat vagy a vádlott vallomását.
2010.03.10. 14:11
 
 
Eleged van a nehéz napokból? Itt a megoldás
Ha a lazítás és a fitness híve vagy, próbálkozz ezzel.
2010.03.10. 13:59
 
Modern belső és kényelmes otthon
A modern lakberendezési ötletek folyamatosan fejlődnek. Ahhoz, hogy a belső tereket egyedivé és otthonossá tudjuk tenni, rengeteg ötletre és kreativitásra van szükség.
2010.03.10. 13:57
 
 
Befejezték a Margit híd megemelését
Megemelték a Margit hidat a pesti rakpart fölött, így a jövőben nem szorulnak be a magasabb gépjárművek a híd alá - közölte a felújítást végző Mh 2009 konzorcium szerdán. A munkálatok a múlt hétvégén kezdődtek, ezek során a Margit híd egyik elemét a pesti rakpart fölött mintegy 40 centimétert emelték meg egy speciális szerkezettel, majd 20 centiméterrel magasították az eredeti helyét. A megemelt betonrétegre a hídelemet még vissza kell engedni, ezt szerda éjjel kezdik el - olvasható a közleményben. A hidat szerda éjjel 19 centivel süllyesztik, péntek éjjel újabb 1 centivel. Ekkor történik meg a pontos helyreillesztés. A munkálatok ideje alatt a pesti rakpartot az autósok nem használhatják.
2010.03.10. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820[1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista