2020. május 31., vasárnap - Angéla
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Több mint fél tonna hulladék keletkezik fejenként az unióban
Az Európai Unió kelet-európai új tagországai sokkal rosszabban állnak a kommunális hulladékok környezetbarát kezelésében, mint a régi tagországok. Ugyanakkor a "szeméttermelésben" a régi tagországok járnak az élen - derül ki az Eurostat adataiból. A legkevesebb kommunális hulladék Csehországban keletkezett 2008-ban, egy főre vetítve 306 kilogramm, míg a listavezető Dánia, fejenként 802 kilogrammal. Magyarország 453 kilogrammal Belgiummal, Bulgáriával, Görögországgal, Litvániával, Portugáliával és Szlovéniával van egy csoportban. Az uniós átlag fejenként 524 kilogramm volt tavaly, nagyjából annyi, mint egy évvel korábban.
2010.03.19. 17:15
 
 
Lövöldözés volt az Erste Bank székházában
Súlyosan megsérült az a 29 éves budapesti férfi, aki megpróbálta kirabolni a XIII. kerületi Népfürdő utcában az Erste Bankot péntek kora délután. A férfi dulakodott a biztonsági őrrel, és amikor kilátástalannak ítélte a helyzetét, maga ellen fordította a fegyverét. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba - mondta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baseballsapkát viselő férfi 13 óra 20 perckor lépett a bankfiókba. Furcsa viselkedése feltűnt a bank biztonsági őrének, aki megpróbálta rácsukni az ügyféltér ajtaját, hogy megakadályozza bejutását. A férfi ekkor vette elő 9 milliméteres lőfegyverét és az arcára húzott egy maszkot. Dulakodni kezdtek, és a fegyver többször elsült.
2010.03.19. 15:45
 
 
Hagyó: "senkitől nem vettem át bűnös pénzt"
Hagyó Miklós a BKV-ügyeket vizsgáló fővárosi bizottságnak írt levelében leszögezi: sem Balogh Zsolttól, a BKV korábbi megbízott vezérigazgatójától, sem mástól nem vett át, nem fogadott el "bűnös pénzt". A volt főpolgármester-helyettes a bizottság elnökének, György Istvánnak (Fidesz) pénteken jutatta el az általa feltett 23 kérdésre adott írásbeli válaszát. Az MTI munkatársának Hagyó Miklós a budapesti XII. kerületi lakásnál adta át a dokumentumot. A huszonharmadik kérdésre, miszerint érez-e politikai, jogi felelősséget a BKV-ügyek kapcsán, azt írta: politikusként van felelőssége, de mindenben törvényesen járt el, ezért nem is lehet jogi felelőssége.
2010.03.19. 15:30
 
 
Az EU fellépne Iránnal szemben a nyugati rádióadások zavarása miatt
Az Európai Unió külügyminiszterei azt tervezik, hogy közleményben tiltakoznak Iránnál a nyugati rádióadások zavarása miatt. Catherine Ashton, az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője pénteken tárgyalt a német, francia és brit külügyminiszterrel annak kapcsán, hogy Teherán zavarja a Deutsche Welle, a BBC és más adók műholdon sugárzott műsorait, továbbá cenzúrázza az internetre fölkerülő információkat. Az EU külügyminiszterek hétfői ülésükön várhatóan kemény hangú nyilatkozatban követelik az iráni zavarás azonnali megszüntetését.
2010.03.19. 15:15
 
Rekord méretű új adósságot tartalmaz a jóváhagyott német költségvetés
Rekord méretű, 80,2 milliárd euró új adósságot irányoz elő a német parlament alsóháza, a Bundestag által pénteken jóváhagyott, 2010-re szóló költségvetés. A példátlan eladósodást tartalmazó büdzsét a kormánypárti képviselők szavazataival fogadták el, az ellenzéki honatyák többsége ellene szavazott. A 2010-es költségvetési évre előirányzott összkiadások 320 milliárd euróra rúgnak. Wolfgang Schauble pénzügyminiszter a rekord méretű új adósságot a gazdasági, illetve pénzügyi válsággal indokolta, azt hangoztatva, hogy kivételes helyzetről van szó.
2010.03.19. 14:30
 
MLSZ: május végén lehet új elnök
Május 29-én választhatnak új elnököt a Magyar Labdarúgó Szövetségben (MLSZ), amelynek elnöksége pénteken tartotta első ülését Kisteleki István február 27-i lemondása óta. Az MLSZ tájékoztatása szerint azért nem biztos, hogy a május 29-i közgyűlés tisztújító lesz, mert az előkészítő tárgyalások során felvetődhet az alapszabálynak olyan módosítása, amely az elnökség létszámát is érintheti. Amennyiben így lesz, akkor május 29-én a közgyűlés alapszabályt módosíthat, és ezt követően lehet kiírni a tisztújítást, ha nem, akkor május utolsó napjaira már lesz új elnöke és elnöksége a szövetségnek. Ezért a testület az április 28-i ülésén határozza meg a május 29-i közgyűlés napirendjét.
2010.03.19. 14:15
 
 
Áprilisban is növeli a kereset-kiegészítés a reálkeresetet
Egyszeri tényező, a költségvetési szférában kifizetett kereset-kiegészítés miatt nőtt a reálkereset januárban 6,1 százalékkal, a fogyasztóiár-index 6,4 százalékos növekedése mellett, egy újabb hasonló egyszeri hatás áprilisban várható az MTI által megkérdezett szakértők szerint. Eppich Győző, az OTP Bank Nyrt. elemzője elmondta, a közszférában módosult a 13. havi bér kifizetésének rendje. Míg korábban havi elosztásban kapták meg a pénzt az alkalmazottak, most évi két alkalommal, januárban és áprilisban, és ez növeli meg ezekben a hónapokban a béreket kiugró módon. Ettől eltekintve a közszférában az alapbérek csökkentek éves szinten.
2010.03.19. 14:15
 
 
A Mercedes-Benz leállítja a Maybach gyártását
A Mercedes-Benz 2014-ig leállítja a luxus kategóriába tartozó Maybach márkájú autók gyártását - tudósítottak brit tévécsatornák. A döntést oka az alacsony értékesítés. A legkorszerűbb technikai felszereltségű autók igen drágák. Tavaly egy Maybach 57 típusú autó alapára 344 ezer dollár volt, a Maybach 62 Zeppeliné pedig már 677 ezer dollár. A szakértők szerint a Maybach gyártásának a megszűnése valószínűleg azzal függ össze, hogy a gyártó néhány éven belül újgenerációs luxus autóval rukkol ki. A Maybach céget 1909-ben alapította Wilhelm Maybach. A vállalat eredetileg motorokat gyártott a Zeppelinekhez. Az első, kísérleti autót 1919-ben hozta létre, két évvel később pedig már gyártásába fogott.
2010.03.19. 14:00
 
 
Az EU az IMF-fel együttműködve kezelné a görög kérdést
Az EU a Nemzetközi Valutaalappal "kéz a kézben" akar dolgozni a görög adósságválságon - közölte az Európai Bizottság szóvivője pénteken. Azt is elmondta, hogy a bizottság elnöke, José Manuel Barroso, valamint Olli Rehn gazdasági és pénzügyi biztos már megállapodott azokban a lehetséges intézkedésekben, amelyekkel Athént segíthetik.
2010.03.19. 13:45
 
 
Szekeres: legyen újra katonai légügyi hatóság Magyarországon
Katonai légügyi hatóság ismételt magyarországi felállítására tett javaslatot a kormányfőnek Szekeres Imre. A honvédelmi miniszter közlése szerint jogszabályellenesen nem értesítették a katonai titkosszolgálatokat az izraeli gépek magyarországi repülési engedélyének kiadásáról, az ügyben vizsgálat folyik. A honvédelmi miniszter elmondta: csütörtökön szóban már megfogalmazta a katonai légügyi hatóságra vonatkozó javaslatát Bajnai Gordonnak és elő is készíti az ehhez szükséges törvénymódosítási javaslatot, de ezt már csak az új Országgyűlés tárgyalhatja meg. Kijelentette: az izraeli katonai gépek magyarországi repülési engedélyének kiadásáról nem értesítették a tárcát, valamint a polgári és a katonai titkosszolgálatokat sem.
2010.03.19. 13:15
 
 
BL: az Arsenallal találkozik a címvédő Barcelona
Az Arsenallal találkozik a címvédő FC Barcelona a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A pénteki, nyoni sorsoláson a nyolc között szerepelő két francia csapat, azaz az Olympique Lyon és a Girondins Bordeaux összekerült egymással. Az elmúlt idényben döntős Manchester United a Bayern Münchennel, az Internazionale pedig CSZKA Moszkvával csap össze.A sorsoláson az is eldőlt, hogy összejöhet a tavalyi döntő párosítása, a Barcelona és a Manchester United a finálé előtt nem találkozhat egymással. Az első mérkőzéseket március 30-án és 31-én rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor.
2010.03.19. 12:45
 
 
3 óra 12 percet tévézik naponta a világ lakossága
A világ évek óta egyre többet tévézik: 2009-ben a tévénézők már naponta átlag három óra 12 percet töltöttek a képernyő előtt - derült ki egy Párizsban közzétett jelentésből. A nézettségi adatokat világszerte mérő Eurodata TV Worldwide 89 ország tévézési szokásai alapján fogalmazta meg éves jelentését. A csütörtökön nyilvánosságra hozott dokumentum a szélesedő műsorválasztékot okolja az egyre több tévézésért. A statisztika 2008-hoz képest napi három perces növekedést mutat, és az előrejelzés szerint várhatóan 2010-ben is folytatódik az emelkedő tendencia. A legtöbbet tévézők - a korábbi évekhez hasonlóan - továbbra is az észak-amerikaiak: napi 4 óra 40 perccel tartják a csúcsot.
2010.03.19. 12:45
 
 
Újratárgyalná az államadósságot a Jobbik
A Jobbik kormányra kerülése esetén azonnal kezdeményezné a magyar államadósság feltételeinek újratárgyalását, beleértve az adósságteher egy részének elengedését is. Hegedűs Tamás, a Jobbik pénteken bemutatott gazdasági és informatikai miniszterjelöltje budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: pártja a jegybankkal együttműködve olyan jelentős kamatcsökkentést tervez, amely "olcsó és bőséges pénzellátást" eredményez a magyar vállalkozásoknak. A Jobbik egy magyar bankot is létrehozna a "megfizethető hitelhez jutás", valamint a "kereskedelmi bankok kartellhatalmának megtörése" érdekében - fejtette ki a párt árnyékkormányának hetedikként bemutatott tagja.
2010.03.19. 12:15
 
 
A Prodigy is fellép a VOLT fesztiválon
Július első hétvégéjén a korábban bejelentett világsztárok mellett többek között a Prodigy, a Kruder & Dorfmeister páros és a Haydamaky is fellép a soproni VOLT fesztiválon. A Prodigy, a def-techno egyik élcsapata a két évvel ezelőtti emlékezetes és teltházas fellépés utén tér vissza Sopronba július 2-án - tájékoztatta Vető Viktória sajtófőnök pénteken az MTI-t. A brit együttes 2008 óta turnézik, idén nyáron is fellép a több fontos fesztiválon, és mindenütt eljátssza a kihagyhatatlan slágereket, köztük a Firestatert, a Voodoo People-t, a Baby's Got A Tempert vagy az Invaders Must Die-t.
2010.03.19. 12:15
 
 
A német hírszerzés feltárja náci múltját
A német hírszerzés (BND) első ízben tett hozzáférhetővé olyan titkos aktákat, amelyek a szervezetnek náci terrorszervezetek egykori kiszolgálóival való több évtizedes együttműködésére világítanak rá. A BND kutathatóvá tett olyan aktákat és jelentéseket is, amelyek a fenti együttműködés korlátozását célzó belső tisztogatásról tanúskodnak. A pullachi székhelyű szervezet a 60-as évek közepén több tucat olyan munkatársától vált meg, akik Hitler kancellársága (1933-1945) idején a birodalmi biztonsági főhivatalban, a Gestapónál, a biztonsági szolgálat (SD) vagy a titkos tábori csendőrség kötelékében álltak alkalmazásban, és bizonyítottan részt vettek erőszakos bűncselekmények elkövetésében.
2010.03.19. 12:15
 
 
Medián: csökkent a Fidesz-KDNP-lista támogatottsága
A Medián legfrissebb felmérése szerint csökkent az éllovas Fidesz-KDNP-lista támogatottsága, míg a második helyért folytatódik az MSZP és a Jobbik versenyfutása. A HVG számára március 5-9. között készített felmérés szerint két és fél év óta először 60 százalék alá esett a Fidesz-KDNP pártszövetségre jutó szavazatok aránya a választani tudó "biztos" szavazók körében. A második helyért versengő két párt, az MSZP és Jobbik szavazótábora növekedett. Az MDF és az LMP továbbra sem jutott túl az 1-2 százalékos szinten, igaz, náluk egyelőre az a fő kérdés, hogy hány helyen tudnak területi listát állítani - olvasható a közvélemény- és piackutató intézet elemzésében.
2010.03.19. 12:00
 
 
Minden nyolcadik ember nyomornegyedben él a világon
A világon minden nyolcadik ember nyomornegyedben él, az ENSZ adatai szerint az utóbbi tíz évben 777 millióról 830 millióra nőtt a nyomornegyedekbe kényszerültek száma. Közülük 227 millió életkörülményein tudtak némileg javítani - hívta fel a figyelmet csütörtökön közzétett jelentésében az ENSZ Habitat programjának vezetője, Anna Tibaijuka -, más helyeken azonban újabb és kiterjedtebb nyomornegyedek jelennek meg. Közlése szerint a folyamat egyenlőtlen: fejlődés tapasztalható a modern, gazdaságilag gyorsan növekvő országokban, míg a szegény államoknak a korábbiakhoz hasonlóan nagy problémáik vannak.
2010.03.19. 12:00
 
 
A reálkereset 6,1 százalékkal nőtt januárban
A reálkereset januárban 6,1 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva, a fogyasztóiár-index 6,4 százalékos növekedése mellett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az emelkedés döntően a személyi jövedelemadó szabályok változásának, valamint a költségvetési szerveknél foglalkoztatottak 2010. évi eseti kereset-kiegészítés első része kifizetésének köszönhető a KSH jelentése szerint. Az alkalmazásban állók száma januárban átlagosan 2 millió 611 ezer volt.
2010.03.19. 10:15
 
Pamela Anderson pókeradósság miatt szexelt
A Baywatch egykori sztárja mostanában próbálja újra rendbe tenni életét, ami igencsak a mélypontján van.
2010.03.19. 10:10
 
 
Kisalföld: nem járt kezelésre a tényői gyilkos, csak orvosi tanácsot kért
Nem járt pszichiátriai kezelésre a tényői gyilkos, csak orvosi tanácsot kért - írta a Kisalföld egy név nélkül nyilatkozó pszichológusra hivatkozva. A pszichológus a lapnak elmondta: háromszor találkozott a férfival, aki hétfőn meggyilkolta két gyermekét és feleségét, majd magával is végzett. Az orvos hozzátette: azt javasolta a férfinak, hogy panaszai súlyosbodása esetén forduljon pszichiáterhez, mert gyógyszeres kezelésre lesz szüksége.
2010.03.19. 09:15
 
 
Már csak néhány óráig lehet szelvényeket gyűjteni
Már csak néhány órájuk van a pártoknak és a független jelölteknek arra, hogy szelvényeket gyűjtsenek és jelölteket állítsanak az áprilisi országgyűlési képviselő-választásra. A határidő délután négy óra. A jelöltséghez a törvény szerint legalább 750, a választókerületben lakó választópolgár ajánlása szükséges, ezeket a választókerületi választási bizottságnál kell leadni, majd az ajánlások ellenőrzése után a választási bizottság dönt a jelölt nyilvántartásba vételéről. A pártok közül csak a Jobbik, az MSZP és a Fidesz-KDNP tudott mind a 176 egyéni választókerületben jelöltet állítani.
2010.03.19. 08:15
 
 
Várhatóan 309 millió lesz az Egyesült Államok népessége
Várhatóan 309 millió lesz idén az Egyesült Államok népessége - idézett szakértőket a USA Today című napilap azzal kapcsolatban, hogy elkezdődött a tíz évenként esedékes népszámlálás. A hónapokig tartó művelethez - amelynek során az országban élő minden személyt nyilvántartásba vesznek - 360 millió kérdőívet nyomtattak ki, amelyet már elkezdtek postázni a háztartásokba. Ha a kérdőíveket egymásra tennék, akkor a Föld legmagasabb hegycsúcsát, a Mount Everestet több mint ötszörösen meghaladó, 46 kilométer magas torony keletkezne. Ha pedig egymás mellé fektetnék a kinyomtatott lapokat, az okmánysor háromszor körbeérné a Földet.
2010.03.19. 08:00
 
 
A terhesség feledékennyé tesz
A terhességhez kapcsolódó mítoszokhoz tartozik - csakúgy mint az uborkaevés -, de most kutatás is megerősítette, hogy a terhesség valóban feledékenyebbé teszi a nőket. A kismamák főként a szülést közvetlenül megelőző hónapokban veszítenek emlékezőképességükből - számolt be egy machesteri konferencián Diane Farrar, az angliai Badford Egészségügyi Kutatóintézet munkatársa. Szakemberek azt gyanítják, hogy a terhesség miatt megváltozott hormonszint kihat az agynak azokra a területeire, amelyek az emlékezésért felelősek. Az, hogy ez a folyamat pontosan hogyan is zajlik, egyelőre még rejtély.
2010.03.19. 08:00
 
 
Netanjahu Clintonnal találkozik Washingtonban
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a jövő héten Washingtonban megbeszélést folytat Hillary Clinton amerikai külügyminiszterrel, hogy megpróbálják elsimítani a két ország viszonyában az elmúlt napokban keletkezett feszültségeket. A két politikus találkozóját azt követően jelentették be, hogy Netanjahu telefonon felhívta az éppen Moszkvában tárgyaló amerikai külügyminisztert. Izraeli részről azt közölték, hogy a kormányfő kölcsönös bizalomerősítő lépéseket javasolt a zsidó állam, illetve a Palesztin Hatóság részéről Ciszjordániában: de ezekről egyelőre nem hoztak nyilvánosságra részleteket.
2010.03.19. 07:45
 
 
Ma kezdődik a XXX. Budapesti Tavaszi Fesztivál
Ma kezdődik a XXX. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF), melynek Dánia a díszvendége; a rendezvénysorozat hatvanöt helyszínen 130 programmal, többek között 8 ősbemutatóval és 12 magyarországi premierrel várja a közönséget április 5-ig. A jubileumi fesztivál első hivatalos eseménye a Hatalmi játszmák című dán kiállítás megnyitója lesz a Ludwig Múzeumban. A péntek délutáni eseményen a dán koronahercegi pár is részt vesz, csakúgy, mint a programsorozat esti megnyitó ünnepségén, a Dán Királyi Balett előadásán a Magyar Állami Operaházban.
2010.03.19. 07:45
 
 
Európa Liga: kiestek Juhászék, továbbjutott a Liverpool
A Juhász Rolandot foglalkoztató RSC Anderlecht ugyan 4-3-ra legyőzte hazai pályán a Hamburger SV-t, de összesítésben egy góllal így is alulmaradt csütörtökön a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjében. A magyar válogatott védő végigjátszotta a találkozót. A Liverpool otthonában 3-0-ás sikerrel vágott vissza a Lille-nek, így bejutott a sorozat legjobb nyolc csapata közé. Az Atlético Madrid idegenben szerzett gólokkal búcsúztatta a Sporting Lisboát. Európa Liga, nyolcaddöntő, visszavágók: Anderlecht-Hamburger SV 4-3; Továbbjutott: a Hamburger SV 6-5-ös összesítéssel. Sporting Lisboa-Atlético Madrid 2-2; Tj.: az Atlético Madrid 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett gólokkal. FC Liverpool-Lille 3-0; Tj.: az FC Liverpool 3-1-es összesítéssel.
2010.03.19. 07:30
 
 
Még tárgyalnak a British Airwaysnél a sztrájk elkerüléséről
Még mindig tárgyal a British Airways (BA) légitársaság vezetése és a szakszervezet a légi utaskísérők hétvégétől tervezett háromnapos sztrájkjának elkerüléséről. A jelenleg érvényes sztrájkmenetrend alapján a budapesti járatok közül a munkabeszüntetés mindhárom napján a középső, a BA 868-869-es számú járatpár közlekedni fog, jóllehet a járatokat egy másik légitársaság, a Transavia fogja üzemeltetni, Boeing 737-es repülőgépekkel. A péntek hajnali állapot szerint a másik két budapesti British Arways-járatot a sztrájknapokra törölték.
2010.03.19. 07:30
 
 
Mesterházy: megkerülhetetlen erő marad az MSZP
Mesterházy Attila szerint az MSZP a választások után is mindenképpen "megkerülhetetlen erő" marad. Szerinte a választások második fordulóját követően a pártnak azonnal el kell kezdenie egy új baloldal felépítését. A szocialista miniszterelnök-jelölt az MTI-nek adott interjújában leszögezte: addig azonban az a legfontosabb üzenet, hogy "demokraták a fedélzetre, szavazzatok az MSZP-re!". A szocialista politikus továbbra is úgy látja: mostanra egyértelművé vált, hogy három politikai erőnek van esélye bejutni a parlamentbe, az MSZP-nek, a Fidesznek és a Jobbiknak.
2010.03.19. 07:15
 
 
Oszkó: a következő kormánynak is nehéz dolga lesz
Magyarország versenyképességét javítja Oszkó Péter szerint, hogy a válság idején elvégezte azt a nehéz feladatot, amelyet a régió országinak majd a konjunktúra időszakában kell megtenniük, ugyanakkor elismerte, hogy a következő kormánynak is nehéz dolga lesz. A pénzügyminiszter a CEU Business School budapesti konferenciáján csütörtökön azt mondta: a következő kormányciklusban ugyan nem lesz gazdaságilag a maihoz hasonló mértékben visszahúzó tényező a válság, de ez az emberek válságtudatát is csökkenti, irreális elvárásokat fogalmaznak meg a politikával szemben, amely egy négy éves ciklusban komolyabb felelősséggel jár a választók felé, mint egy rövid távú válságkezelő program.
2010.03.18. 22:00
 
A kvótaügyben egyeztetett a KvVM és a párizsi Bluenext tőzsde
Telefonos tanácskozást tartott csütörtökön délután a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) és a párizsi Bluenext tőzsde a Hungarian Energy Power Kft. jelenlétében - derül ki a szaktárca és a Bluenext közös közleményéből, amelyet csütörtökön este juttattak el az MTI-nek. A közlemény szerint a tanácskozást azzal a céllal tartották, hogy feloldják azt a problémát, amelyet a újrahasznosított CER (Certified Emission Reduction) típusú szén-dioxid kibocsátás-csökkentési egységek, kvóták megjelenése okozott a piacon a héten.
2010.03.18. 21:30
 
 
Európa Liga: Gera-duplával kiejtette a Juventust a Fulham
Gera Zoltán két góllal vette ki a részét a Fulham Juventus felett aratott hazai 4-1-es sikeréből, melynek köszönhetően a londoni klub csütörtökön továbbjutott a labdarúgó Európa Liga nyolcaddöntőjéből. Európa Liga, nyolcaddöntő, visszavágók: Fulham (angol)-Juventus (olasz) 4-1 (2-1), továbbjutott.: a Fulham 5-4-es összesítéssel; Olympique Marseille (francia)-Benfica (portugál) 1-2 (0-0), tj: a Benfica 3-2-es összesítéssel; Standard Liege (belga)-Panathinaikosz (görög) 1-0 (1-0), tj: a Standard Liege kettős győzelemmel, 4-1-es összesítéssel; Werder Bremen (német)-Valencia (spanyol) 4-4 (1-3), tj: a Valencia 5-5-ös összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.
2010.03.18. 21:15
 
 
Izraeli repülők: a kormány vizsgálatot kezdeményezett
A kormány és a Honvédelmi Minisztérium is vizsgálatot kezdeményezett az izraeli repülőgépek magyarországi gyakorlata ügyében. Szakértők szerint a gépek nem végezhettek kémkedési feladatokat. Bocskai István, a HM szóvivője azt mondta: Szekeres Imre honvédelmi miniszter azért kezdeményezte a vizsgálatot, hogy kiderüljön, hogyan kaphattak a gépek engedélyt, amelyek szerdán "megközelítési és átrepülési" feladatokat hajtottak végre a ferihegyi repülőtéren. Mint mondta, a tárcának semmilyen előzetes információja nem volt az izraeli gépekről. Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint tesztrepülést tarthattak az izraeli repülők a magyar légtérben, és nem kémfeladatot hajtottak végre.
2010.03.18. 21:15
 
 
Magyar Sajtófotó kiállítás a Nemzeti Múzeumban
A XXVIII. Magyar Sajtófotó pályázat anyagából nyílt kiállítás csütörtökön a Magyar Nemzeti Múzeumban. A megnyitón, illetve az azt megelőző sajtótájékoztatón adták át a pályázat díjait. Nagy szeretet és gondoskodás veszi körül ma Magyarországon a fotográfiát - mondta Eötvös Pál, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke a megnyitó előtti sajtótájékoztatón. Hazánkban számos intézmény nem működik megfelelően, "deficites az ország", így a magyar sajtót is gyakran érik kritikák; a fotográfia azonban kivétel - mondta, a kedvező jelek között megemlítve az MTI múlt héten a MÚOSZ székházában megnyílt fotókiállítását, illetve az MTI és a Népszabadság fotóarchívumainak tevékenységét.
2010.03.18. 21:00
 
 
Nem szabálysértési eljárásban vizsgálja a kvótaügyet az EU
Nem szabálysértési eljárásban vizsgálja az Európai Bizottság a magyar szén-dioxid-kibocsátási kvóta ügyét, hanem elsősorban tapasztalatokat gyűjt az új uniós regisztrációs rendszer kialakításához - tudta meg Brüsszelben, az unió végrehajtó testületénél az MTI csütörtökön. A bizottság egyik szóvivője elmondta azt is, hogy a témáról már folytattak konzultációkat a magyar illetékesekkel. A szóvivő megismételte a Financial Times Deutschland című napilapban megjelent azon bizottsági kommentárt, miszerint az uniós testületet meglepte és aggodalommal töltötte el az ügy.
2010.03.18. 20:30
 
 
Kiszélesítik a Margit híd budai hídfőjét
Kiszélesítik a Margit hidat a budai hídfőnél, a munkálatok miatt a hétvégén lezárják a forgalom elől a budai felső rakpartot - közölte a felújítást végző Mh 2009 konzorcium csütörtökön. A budai hídfőnél eggyel több, három lehajtó sávot alakítanak ki, ezzel próbálják meg az eddigi dugókat megszüntetni - olvasható a közleményben. A tartógerendák beemelését március 20-án éjjel kezdik, majd másnap is folytatják. A nyolc darab, egyenként 22 méter hosszú, 17 tonnás gerendák beemelését várhatóan hétfőre virradóan fejezik be, emiatt szombaton 23 órától hétfő hajnali 5 óráig lezárják a budai felső rakpartot az autósok elől.
2010.03.18. 20:00
 
 
2016-ig Monzában marad a Forma-1-es Olasz Nagydíj
Meghosszabbították a jelenleg is élő szerződést, így egészen 2016-ig Monza adhat otthont a Forma-1-es Olasz Nagydíjnak. Az erről szóló megállapodást csütörtökön írták alá Bernie Ecclestone-nal, a száguldó cirkusz jogtulajdonosával. A monzai szervezők korábban aggódtak a futam sorsa miatt, mivel sokáig úgy volt, hogy a viadalt egy római utcai verseny váltja majd az F1-es naptárban.
2010.03.18. 20:00
 
Megdöbbentő! Renée Zellweger csontsovány
Drasztikus diétájának köszönhetően a színésznő lassan elfogy, annyira sovány.
2010.03.18. 19:42
 
 
Orbán Viktor: Magyarország többre képes
Orbán Viktor szerint Magyarország jobb annál, és sokkal többre képes, mint amennyit ma mutat magából. A Fidesz elnöke az EU-tagországok budapesti nagyköveteivel folytatott csütörtöki tárgyaláson azt is mondta: ha pártja kormányra kerül, azért fog dolgozni, hogy az emberek fizetésének minél kisebb része menjen el a rezsire. A találkozó részleteiről Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője közleményben tájékoztatta az MTI-t. Mint írta, a megbeszélésen elhangzott, hogy Magyarország változás előtt áll, amelynek már csak a mértéke kérdéses.
2010.03.18. 19:15
 
 
Brüsszel az Európai Bírósághoz fordul a magyar áfatörvény ügyében
Az áfakülönbözet magyarországi visszatérítése ügyében az Európai Bírósághoz fordul az unió legfőbb végrehajtó testülete, az Európai Bizottság - jelentették be csütörtökön Brüsszelben. A Pénzügyminisztérium (PM)szerint a korábbi eljárás megfelelő volt. A PM korábbi eljárását jogszerűnek tartja, álláspontján nem kíván változtatni - jelezte Pichler Ferenc sajtófőnök. Áfaügyben egyúttal két további uniós ország ellen is jogi lépést tett a brüsszeli bizottság: az Európai Bírósághoz fordult a portugáliai mezőgazdasági termelők áfafizetési átalányrendszerének ügyében, Franciaországot pedig bizonyos áfaszabályok módosítására szólította fel.
2010.03.18. 18:45
 
 
Gyorsaságimotoros-vb: törölték a sávolyi futamot
A Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetség (FIM) törölte a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei versenynaptárából a szeptember 19-re kiírt sávolyi Magyar Nagydíjat, s a helyére egy újabb spanyolországi futamot iktatott be. A FIM honlapjának csütörtöki közleménye szerint a magyarországi verseny azért marad el, mert a Balatonringet nem tudják időre felépíteni. Sávoly helyett Aragonban lesz majd a szeptemberi futam - ez már a negyedik spanyolországi helyszín 2010-ben, miután Jerez, Barcelona és Valencia is rendez versenyt.
2010.03.18. 18:30
 
 
Foglalkoztatási EU-csúcs rendezését javasolta a spanyol-belga-magyar trió
Európai uniós foglalkoztatási csúcstalálkozó megtartását javasolják az EU elnökségét az idén és a jövő év első felében betöltő tagállamok, Spanyolország, Belgium és Magyarország - jelentette be a három ország munkaügyi miniszterének csütörtöki brüsszeli találkozóját követően a belga Joelle Milquet. A spanyol Celestino Corbacho, Herczog László és Joelle Milquet az egy hét múlva tartandó - alapvetően gazdasági témájú - állam- és kormányfői találkozó előtt tartott egyeztetést, illetve tájékoztatták a foglalkoztatási és szociális miniszteri EU-tanács munkájáról Herman Van Rompuyt, az Európai Unió elnökét is.
2010.03.18. 18:15
 
 
Biztonságpolitikai szakértő szerint az izraeli gépek tesztrepülést tarthattak
Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő szerint tesztrepülést tarthattak az izraeli repülők a magyar légtérben, és nem kémfeladatot hajtottak végre; az MTI-nek csütörtökön nyilatkozó szakértő szerint erre abból lehet következtetni, hogy a gépek kis magasságban és nappal közelítették meg a Ferihegyi repülőteret. Ha Izrael valóban kémkedni szeretett volna, már rég megtette volna, mivel az izraeli légitársaság naponta közlekedtet járatot Tel-Aviv és Budapest között - mondta Georg Spöttle. A Magyar Nemzet csütörtöki számában megjelent fénykép alapján Georg Spöttle szerint a repülők nem kémgépek, hanem harcászati feladatokra fejlesztették ki őket.
2010.03.18. 18:00
 
 
Obama aláírta a vállalati adókedvezményeket biztosító törvényt
Barack Obama amerikai elnök csütörtökön aláírta azt a törvényt, amely adókedvezményt biztosít a munkanélkülieket felvevő cégeknek. Az érintett vállalatok mentesülni fognak egy 6,2 százalékos munkáltatói járulék fizetése alól, és további ezer dollár adójóváírást kapnak, ha az új dolgozók még egy év múlva is alkalmazásban lesznek. Obama az aláírási ceremónián kijelentette: a 18 milliárd dolláros csomag célja, hogy serkentsék a foglalkoztatást a magánszektorban. Egyes elemzők szerint az adókedvezmények nem fognak különösebben javítani a munkaerőpiaci helyzeten.
2010.03.18. 18:00
 
 
Bajnai Gordon: az ország kifelé tart a válságból
Magyarország elindult kifelé a gazdasági-pénzügyi válságból, ezt egyértelműsítik az év első hónapjának gazdasági mutatói - jelentette ki Bajnai Gordon Tiszaújvárosban, ahol megtekintette a már csaknem harminc vállalkozásnak telephelyet adó Tiszaújvárosi Ipari Park két vállalkozását, az amerikai érdekeltségű Jabilt és a jelenleg is épülő, magyar tulajdonosi hátterű pelletgyárat. A miniszterelnök hangsúlyozta: szükség volt arra, hogy a válság kellős közepén olyan intézkedéseket hozzon a kormány, amelyek az országot a válság után is vonzóvá teszik a befektetők számára. Hozzátette: a válság közepén végrehajtott cselekedetek döntik el, hogy hol jönnek létre munkahelyek.
2010.03.18. 17:15
 
 
Kínáról röviden
A Kínai Népköztársaság a világ egyik, és Kelet-Ázsia legnagyobb országa a maga 9,6 millió km2-es területével.
2010.03.18. 16:44
 
 
Debreceni Tavaszi Fesztivál
A több hetes összművészeti fesztiválon elsősorban neves külföldi művészek, illetve művészeti csoportok mutatkoznak be a debreceni közönségnek. Az érdeklődők éppúgy látogathatnak komolyzenei, jazz és könnyűzenei hangversenyt, mint képzőművészeti kiállítást, filmet és színházi előadást, vagy akár táncbemutatót.
2010.03.18. 16:43
 
 
Vihar
"Egy alkotócsoportot közös munkára: együttgondolkodásra, együtt-alkotásra hívtunk. A felkért koreográfusok és zeneszerzők - akik Shakespeare A vihar-ját választották inspirációs forrásnak - a műből kiindulva és attól elrugaszkodva kezdtek kommunikációba egymással, illetve a mű motívumhálójával. A művészek és művészeti ágak közötti kommunikáció - egy négy hónapos műhelymunka-folyamat - eredményét mutatjuk be most a Bethlen téren, a Közép-Európa Táncszínház társulatával."
2010.03.18. 16:41
 
 
Kém a szomszédban
Bob Ho a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból, de most élete legnehezebb megbízatása várja.
2010.03.18. 16:37
 
 
Jogszerűen bontotta fel a város az üzemeltetési szerződést a Pécsi Vízművel
Jogszerűnek találta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara melletti választott bíróság a Pécsi Vízmű Zrt. üzemeltetési szerződésének felbontását - jelentette be Páva Zsolt, a város fideszes polgármestere. Szabó Iván, az önkormányzat által létrehozott Tettye Forrásház Zrt. ügyvédje elmondta, hogy a 30 nappal ezelőtt meghozott, csütörtökön kihirdetett ítélet jogerős és végrehajtható. A mostani döntés a Pécsi Vízmű (PV) és a Tettye Forrásház között zajló mintegy 40 per kimenetelét is nagyban befolyásolja, hiszen a PV az üzemeltetési szerződés jogszerűtlen felmondására alapozott - tette hozzá.
2010.03.18. 16:15
 
Mégsem lehet semleges nemű Norrie May-Welby
Mégsem lehet hivatalosan is semleges nemű az Ausztráliában élő, brit születésű Norrie May-Welby, akit napokkal ezelőtt vélhetően a világon elsőként ismertek el nem nélkülinek. A 48 éves May-Welby csütörtökön bejelentette, annak ellenére is tovább folytatja küzdelmét, hogy az új-dél-walesi hatóságok érvénytelenítették hivatalos iratát, amelyben nem meghatározott neműként szerepelt. Az okmányt azt követően töltötték ki így, hogy orvosok tanúsították: May-Welby neme nem határozható meg egyértelműen. Egy új rendelkezés értelmében azonban csak akkor kaphat érvényes iratokat, ha újabb nemváltoztató beavatkozás révén egyértelműen nő vagy férfi lesz.
2010.03.18. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813[1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista