2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Kreml: befejeződött a START-III szerződés egyeztetése
A hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentéséről szóló új START-szerződés dokumentumainak egyeztetése befejeződött, s az aláírás helyszíne Prága lehet - közölte egy Kreml-forrás az Interfax hírügynökséggel szerdán. A forrás szerint a legvalószínűbb helyszínnek a cseh főváros tűnik, de a helyet és az időpontot Dmitrij Medvegyev orosz és Barack Obama amerikai elnök állapítja majd meg véglegesen. A START-III a START-I érvényességének december 5-i lejártával támadt űrt hivatott betölteni, de tovább is lép a leszerelés terén. Korábbi nyilatkozatokból az is kiderült, hogy a növekvő bizalom jegyében a felek a START-I-hez képest egyszerűbb ellenőrzési mechanizmusokban állapodtak meg.
2010.03.24. 18:30
 
 
Betiltották a sztriptízt Izlandon
Az utolsó sztriptízbárt is bezárják június végéig Izlandon. A Frettabladid című lap szerdai száma szerint az izlandi parlament, az althing a kormány által javasolt teljes tilalmat ellenszavazat nélkül elfogadta. Harmincegy igen szavazat mellett csupán két, konzervatív függetlenségi párti képviselő tartózkodott. A kedd este megszavazott jogszabály illegálisnak minősíti, hogy bármely vállalkozás üzleti hasznot húzzon alkalmazottai meztelenségéből.
2010.03.24. 18:00
 
 
Romagyilkosságok: rablással és emberöléssel gyanúsították meg P. Zsoltot
Gyanúsítottként hallgatta ki a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a tavaly augusztustól előzetes letartóztatásban lévő P. Zsoltot a tatárszentgyörgyi kettős emberölés, illetve a gyilkosságokhoz használt fegyverek besenyszögi rablásával összefüggésben - közölte az NNI szerdán. Az NNI gyanúja szerint P. Zsolt egyike volt az akkori négy támadónak, ezért gyanúsítottként hallgatták ki szerdán fegyveres, csoportos rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfit társtettesként gyanúsították meg a tavaly februári, tatárszentgyörgyi gyilkosság miatt is. A romák elleni támadással összefüggésben négy férfi van előzetesben.
2010.03.24. 17:15
 
 
MLSZ: Csányit felkérték az elnökjelöltségre
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökválasztást és közgyűlést előkészítő bizottsága kedden hivatalosan felkérte Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját, hogy vállalja el a jelöltséget a szervezet elnöki posztjára. A szövetség szerdai tájékoztatása szerint Helmeczy László alelnök, és Garancsi István elnökségi tag egy személyes találkozó keretein belül tájékoztatták Csányit a felkérésről, s indoklásukban elmondták: "a hivatásos és az amatőr labdarúgás világa szívesen látná őt a magyar futball első számú vezetőjének tisztségében." Az MLSZ képviselői a megbeszélésen tájékoztatták az 57 éves üzletembert a szövetség alapszabályának, szervezeti felépítésének, irányításának lényeges kérdéseiről.
2010.03.24. 17:00
 
 
Megérkezett az első nagyhalászi gólya
Megérkezett Halász, az első nagyhalászi gólya. A http://golya.mme.hu/golyakamera/kamera.php?c=halasz oldalon a közönség webkamerán keresztül láthatja Halászt, a nagyhalászi templomtoronnyal szemben fészkelő gólyaszülők hím tagját. Ő az első gólya, akit a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) szerint "már a fél világ ismer". Kedd délután észlelték először a madarat, és még aznap 6000 egyéni látogatója volt a gólyakamera weboldalának. A gólya internetes oldalán tippelni is lehetett, mikor érkezik meg Halász. A tippelők mindössze 19 százaléka várta, hogy már 23-án megérkezik, a szavazók többsége március 24. és 26. közé tette ezt az eseményt.
2010.03.24. 17:00
 
 
Csapody Miklós visszavonta jelöltségét
Visszavonta a főváros 15-ös számú választókerületében vállalt képviselő-jelöltségét Csapody Miklós, aki kedden jelentette be, hogy kilép az MDF-ből. A politikus közleményében azt írta: úgy tartja tisztességesnek, hogy Budapest 15-ös választókerületében vállalt jelöltségét is visszavonja, hiszen a választók MDF-esként töltötték ki ajánlószelvényeiket a nevére. Csapody Miklós szerint "az MDF-SZDSZ Bokros Lajos által összeállított listáit" Bokros Lajosnak, a demokrata fórum miniszterelnök-jelöltjének ultimátumára hagyta jóvá az MDF országos választmánya.
2010.03.24. 17:00
 
 
Washington támogatást ígért Mexikónak a drogháborúban
Az Obama-kormányzat biztonságért felelős vezetői kedden Mexikóvárosban támogatásukról biztosították a mexikói kormányt a drogkartellek ellen vívott háborújában, ugyanakkor elismerték, hogy a probléma gyökerét a kielégíthetetlen amerikai kábítószer-kereslet, valamint az Egyesült Államokból délre csempészett fegyverek jelentik. Hillary Clinton külügyminiszter, aki az amerikai küldöttség vezetője volt az egész napos tanácskozáson, sajtóértekezletén kijelentette, hogy Washingtonnak többet kellene tennie az Egyesült Államokból Mexikóba irányuló illegális fegyverkivitel megfékezése érdekében.
2010.03.24. 17:00
 
 
Az APEH eddig 22,5 milliárd forintot utalt vissza az adózóknak
A beérkezett 2 millió 923 ezer adóbevallás 96 százalékát már feldolgozta, javított állapotban könyvelte az APEH, és 22,5 milliárd forintot már kiutalt az adózóknak - közölte az adóhatóság szerdán. Az APEH a március 22-i hét elejéig 58 ezer ellenőrzést fejezett be, ami 13 százalékkal több, mint a tavalyi év hasonló időszakában elvégzett vizsgálat. A megállapított adókülönbözet meghaladja a 130 milliárd forintot. Az APEH az idén több mint 160 ezer végrehajtási eljárást indított saját hatáskörben, 17,5 százalékkal többet, mint egy éve ugyanebben az időszakban.
2010.03.24. 16:45
 
Mesterházy: az MSZP elkötelezett a NATO és az unió iránt
Magyarország uniós és NATO-kapcsolatainak további erősítése iránti elkötelezettségét hangsúlyozta Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje az MTI-hez eljuttatott közleményében. A szocialista politikus úgy fogalmazott: a kirekesztő Jobbik eddig nyíltan kampányolt Magyarország uniós tagsága ellen, európai parlamenti képviselői köztudottan Európa- és NATO-ellenesek. Mesterházy kiemelte: a jelenlegi kormány teljes gőzerővel dolgozik a 2011 első félévében esedékes magyar EU soros elnökség előkészítésén, folyamatosak az egyeztetések a trió másik két tagjával, Spanyolországgal és Belgiummal. Mint kiemelte: eltökéltek a kilenc hónap múlva kezdődő magyar EU-elnökség sikeres lebonyolításában.
2010.03.24. 16:30
 
 
BKV-ügy: az MSZP visszautasítja Regőczi Miklós állításait
Az MSZP a leghatározottabban visszautasítja "a Fidesz és a Magyar Nemzet közös lejárató kampányát", amely Nyakó István közlése szerint szemenszedett hazugságokra, illetve gátlástalan csúsztatásokra épül. Az MSZP szóvivője sajtótájékoztatóján a lap Regőczi Miklóssal, a BKV volt vezérigazgató-helyettesével, a közlekedési vállalatnál folyó nyomozás egyik gyanúsítottjával készült interjúja kapcsán beszélt erről, hozzátéve: jogászokkal is megvizsgáltatják a szöveget. Elmondta: még nem dőlt el, hogy a Regőczi Miklós által az interjúban megnevezett három szocialista politikus - azaz Lendvai Ildikó pártelnök, Lamperth Mónika elnökhelyettes, illetve Nyakó - közül ki keres jogi úton is elégtételt.
2010.03.24. 16:15
 
 
UEFA: a következő kupaidényben egy játékos két klubban is szerepelhet
A következő európai kupaszezonban a labdarúgóknak lehetőségük lesz arra, hogy egy idényen belül akár két különböző csapatban is pályára lépjenek a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában. A kontinentális szövetség (UEFA) bizottsága úgy határozott, hogy azok a játékosok, akik klubjukkal érdekeltek valamelyik sorozat selejtezőjében, ám elbuknak, a későbbiekben pedig eligazolnak egy olyan együtteshez, amely szintén szerepel a versengésben, akkor a korábbi szabállyal ellentétben ott is pályára léphetnek. Ugyanakkor a januári átigazolási időszakban érkezettek közül továbbra is csak 3 focistát lehet majd nevezni az európai kupasorozatokba, s közülük csak egy olyan játékos lehet, aki szerepelt már valamelyik viadal selejtezőjében.
2010.03.24. 16:00
 
 
Overdose újból versenyezhet és hamarosan hazatér
Minden remény megvan arra, hogy súlyos betegsége után ismét versenyezhet Overdose - erősítette meg Mikóczy Zoltán, a magyar "csodaló" tulajdonosa. Overdose orvosa, Szmodits Zsolt mindehhez azt fűzte hozzá, hogy kezdetben a tavaly áprilisban savós patairha-gyulladásban megbetegedett, eddigi pályafutása során 12 versenyt nyert ló életéért küzdöttek, utána azért, hogy ne maradjon sánta, most pedig azért tesznek meg mindent, hogy a világhírű négylábú ismét versenyezhessen.
2010.03.24. 15:45
 
 
Még 10 millió felett van Magyarország népessége
Magyarország lélekszáma 10 millió 11 ezer volt január végén a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) becslése szerint. A lakosságszám természetes fogyása 3377 volt, 631-gyel kevesebb az egy évvel korábbinál. A gyorsjelentés adatai szerint idén januárban kevesebb gyermek született, de a halálozások száma is alacsonyabb volt, mint az előző év azonos időszakában: 7942 gyermek született, 5,5 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban, a halálozások száma pedig 11.319 volt, ami 8,8 százalékos csökkenést jelent 2009 januárjához képest.
2010.03.24. 15:15
 
 
Nézőpont: kétharmados többséget szerezhet a Fidesz-KDNP
A Fidesz-KDNP-nek továbbra is komoly esélye van a kétharmados parlamenti többség megszerzésére az áprilisi választáson a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása szerint. A Heti Válasz számára készülő felmérés készítői úgy látják, hogy a jobboldali pártszövetség 281 képviselői széket szerezhet, míg az MSZP 44, a Jobbik 43, az LMP pedig 18 képviselőből álló frakciót alkothat az új Országgyűlésben. A Nézőpont Intézet munkatársai külön kiemelik, hogy a kampány ezen időszakában korábban csökkenni szokott a "két nagy párt" közötti különbség, azonban jelenleg a Fidesszel szemben leszakadóban van az MSZP.
2010.03.24. 15:15
 
 
Elfogadta a pápa egy írországi püspök lemondását
Elfogadta XVI. Benedek pápa John Magee írországi püspök lemondását a pedofilbotrány miatt - jelentette be a Vatikán. A dél-írországi Cloyne püspökét az a vád érte, hogy nem kezelte megfelelően az egyházmegyéjében történt szexuális visszaélésekkel kapcsolatos panaszokat. Magee egy évvel ezelőtt már lemondott az egyházmegye vezetéséről is.
2010.03.24. 15:15
 
 
Tíz havi mélyponton az euró
Tavaly május óta a leggyengébb szintre süllyedt az euró szerdán a dollárral szemben, elemzők szerint a görög válság kezelése miatt. Szerdán kora délután 1,3348 dolláron jegyezték az eurót a nemzetközi bankközi devizapiacon. Tavaly decemberben még 1,50 dollár fölött volt az euró, az idén eddig 6,76 százalékkal gyengült a dollárhoz képest, legutóbb pedig 2009. május elején, a világméretű gazdasági válság eddigi legnehezebb szakaszában volt a mostanihoz hasonló árfolyamon.
2010.03.24. 13:45
 
 
Brüsszel szerint sikerült stabilizálni a magyar államháztartást
Magyarországnak tavaly sikerült stabilizálnia az államháztartás egyenlegét - állapította meg az Európai Bizottság a konvergencia programról szerdán Brüsszelben kiadott értékelésében. A testület szerint az államháztartás hiánya jövőre az uniós ajánlásoknak megfelelő küszöbérték, a GDP 3 százaléka alá kerülhet és 2,8 százalék lehet. Az uniós végrehajtó testület megjegyezte ugyanakkor, hogy a csökkentési tervek részben olyan intézkedésekre épülnek, amelyeket a konvergencia program nem részletez. A bizottság ezek részletezése mellett fontosnak tartja a kiadások további csökkentését a közigazgatás folytatódó reformjával és a veszteséges vállalatok helyzetének kezelésével szerkezeti reformok útján.
2010.03.24. 13:30
 
 
Korrupciógyanúval őrizetbe vették az Alstom több brit vezetőjét
Korrupció gyanújával őrizetbe vették szerdán az Alstom ipari csoport nagy-britanniai részlegének három vezetőjét. A súlyos csalások feltárására szakosodott brit hivatal (Serious Fraud Office, SFO) szerdai londoni közleménye szerint a járműipari és infrastrukturális termékeket gyártó cégcsoport érintett vezetői ellen megvesztegetés, megvesztegetésre irányuló összeesküvés, pénzmosás és hamis számlázás gyanúja merült fel.
2010.03.24. 13:15
 
 
Kézilabda: szerződést bontott a Győr és Tomori
Szerződést bontott a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata és Tomori Zsuzsanna válogatott átlövő. A magyar bajnokságban veretlen és a BL-elődöntőre készülő klub szerdai tájékoztatása szerint a játékos és Konkoly Csaba vezetőedző között kölcsönösen megromlott a viszony. A felek nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a későbbiekben újra együtt dolgozzanak. A 22 esztendős Tomorit - akinek eredetileg 2011-ig volt szerződése - az ETO a múlt héten száműzte a tartalékcsapathoz.
2010.03.24. 13:00
 
 
Felfüggesztették a légügyi igazgatót az izraeli repülők ügye miatt
Felfüggesztették hivatalából a Nemzeti Közlekedési Hatóság légügyi osztályának igazgatóját és fegyelmi eljárást indítottak négy munkatárs ellen az izraeli repülőgépek múlt heti berepülésével összefüggésben - jelentette be közlekedési miniszter szerdán az MR1-Kossuth Rádióban. Hónig Péter az MTI-nek elmondta, hogy a belső vizsgálat április 1-jég tart. A közlekedési miniszter a honvédelmi bizottság keddi rendkívüli ülésén elismerte, hogy nem tartották be az érvényes jogszabályokat az izraeli gépek magyarországi berepülésével kapcsolatban. Azt is mondta, nem gondatlanságból és nem rossz szándékból követtek el hibát az illetékesek, és időt kért a vizsgálat lefolytatására.
2010.03.24. 12:45
 
 
Külföldi séf lehet Amerika legjobbja
A spanyol tapast és a vietnami pho levest világok választják el egymástól, az Egyesült Államokban azonban már mindkettő otthon van, köszönhetően azoknak a külföldi séfeknek, akik most ott vannak az ország legjobb szakácsának járó díj esélyesei között. A James Beard Alapítvány a spanyol születésű José Andrest, illetve a Vietnamban született Charles Phant jelölte az Egyesült Államok legkiválóbb szakácsát jutalmazó rangos elismerésre. Andres a washingtoni Minibar nevű étterem tulajdonosa, míg Phan a The Slanted Door nevet viselő vendéglő gazdája San Franciscóban.
2010.03.24. 12:30
 
Victoria Beckham összeomlott a reptéren
David Beckham sérülése nagyon megviselte feleségét, aki a reptéren már nem tudta visszatartani könnyeit.
2010.03.24. 10:59
 
 
F1: Alonso szerint nyolcesélyes a száguldás az Albert Parkban
A bahreini nyitányon győztes spanyol Fernando Alonso úgy véli, nyolc pilótának van esélye első helyen célba érni vasárnap, a Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság idei második futamán, az Ausztrál Nagydíjon. "Nulláról kezdünk Melbourne-ben, nagyon kemény csatára számítok - fogalmazott óvatosan a Renault-val kétszeres világbajnok Alonso. - Nagyszerű volt a kettős siker, de ez még csak a kezdet. Bahreinben minden nekünk kedvezett, most könnyen változhat a helyzet. Keményen készülünk, mert ismét az élen szeretnénk végezni. Véleményem szerint négy csapat, vagyis nyolc pilóta esélyes a sikerre" - jelentette ki, a Ferrarira, a Red Bullra, a Mercedesre és a McLarenre utalva.
2010.03.24. 10:45
 
 
Magyarország is érintett a Daimler-botrányban
Több mint 300 ezer euró összeget is kifizethettek kenőpénzként magyar kormánytisztviselőknek 2005-ben a Volánbusz egy buszvásárlási ügylete kapcsán - szerepel abban a keresetben, amelyet a Daimler német autógyár körüli megvesztegetési botrány ügyében nyújtott be az amerikai igazságügy-minisztérium. A dokumentum együtt kezeli az ügyben az osztrák és a magyar szálat. A Mercedes-Benz autóbuszokat forgalmazó EvoBus Hungária Kft. 2005. május 23-án vagy környékén megegyezett arról, hogy 32 buszt ad el az állami tulajdonú Volánbusz vállalatnak. Az EvoBus Hungária 17 buszt vásárolt az EvoBus Austria vállalattól 1 678 170 euróért és azokat továbbadta a Volánbusznak körülbelül 1 745 000 euró értékben.
2010.03.24. 10:45
 
 
Netanjahu másodszor is találkozott Obamával
A Washingtonban tartózkodó Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a helyi idő szerint kedd este tartott első megbeszélés után ismét találkozott vendéglátójával, Barack Obama amerikai elnökkel. Hírek szerint Netanjahu emelt hangon szólt Jeruzsálem, a tervezett kelet-jeruzsálemi építkezések ügyéről, láthatólag keveset törődve Obama elégedetlenségével, aki a Fehér Házban fogadta őt. Az első, másfél órás megbeszélés után Netanjahu nem hagyta el az elnöki rezidenciát, teljesen elzárkózott a sajtó elől, és munkatársaival tanácskozott - közölte egy név nélkül nyilatkozó amerikai tisztségviselő.
2010.03.24. 10:30
 
 
"Előnyösebb" kórházi hálóinget kapnak a britek
Jó hír a brit betegek számára: a hátul megkötős és meglehetősen sokat feltáró hálóing helyett előnyösebb viseletet kaphatnak a szigetország kórházainak páciensei. Divattervezők 25 ezer fontot kaptak költségkeretként egy olyan kórházi viselet megalkotására, amely növeli a betegek méltóságát. A kórházi divat felvirágoztatását a brit kormány és az ország divattanácsa is támogatja. A legmeggyőzőbb darabot Ben de Lisi amerikai divattervező álmodta meg, ő könnyed csíkos viseletet vetett papírra. A jó minőségű pamutból tervezett minta klasszikus pizsamára emlékeztet, és még a mobiltelefon számára is külön zseb van rajta.
2010.03.24. 10:15
 
 
Oszkó: módosítható a konvergenciapálya
Nincs olyan terület, ahol még jobban meg lehetne húzni a nadrágszíjat Oszkó Péter szerint, de a pénzügyminiszter több területen is lát lehetőséget a tartós megtakarításra, az ezekhez szükséges reformokhoz pedig a választások után négy évre programot hirdető kormány akár a konvergenciapályát is módosíthatja. A pénzügyminiszter kedd este a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában nyilatkozott erről. A miniszter azt is kifejtette: a Bajnai-kormány sokat tett a korrupció és a közpénzek elfolyása ellen.
2010.03.24. 10:00
 
 
Netanjahu Washingtonban emelt hangon szólt Jeruzsálemről
A Washingtonban tartozkodó Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök helyi idő szerint kedden emelt hangon szólt Jeruzsálem kérdéséről, a jelek szerint keveset törődve vendéglátója, Barack Obama amerikai elnök elégedetlenségével, aki a Fehér Házban fogadta őt. A másfél órás megbeszélés után Netanjahu nem hagyta el az elnöki rezidenciát, teljesen elzárkózott a sajtó elől, és munktársaival tanácskozott - közölte egy név nélkül nyilatkozó amerikai tisztségviselő. Az izraeli vendég ezután újabb találkozót kért Obamától, és a két politikus egy második, 35 perces eszmecserét folytatott. Utána - a szokásoktól eltérően - nem álltak a kamerák elé, s nem szóltak újabb tárgyalásuk tartalmáról és légköréről.
2010.03.24. 09:15
 
 
Regőczi szerint a BKV kifizetőhelyként működött
Az elmúlt húsz évben a BKV a fővárost irányító koalíció kifizetőhelyeként működött Regőczi Miklós, a BKV volt vezérigazgató-helyettese szerint, akivel a Népszabadság és a Magyar Nemzet is közöl interjút szerdai számában. A közlekedési vállalatnál folyó nyomozás egyik gyanúsítottja a Népszabadságnak azt is megemlítette, hogy ilyen kifizetőhely volt az MTV, a Magyar Posta, vagy a MÁV is, épp az adott kormánytól függően, de ez a jelenség minden állami és önkormányzati cégre igaz szerinte.
2010.03.24. 08:00
 
 
Bajnai: az EU-nak segítenie kell Görögországon
Görögországnak "levegőhöz kell jutnia", és az EU-nak segítenie kell ebben - mondta a Financial Times-nak Bajnai Gordon. A magyar kormányfő szerint ha nincs más megoldás, lehetővé kell tenni, hogy Athén a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) kapjon segítséget. A miniszterelnök, aki kedden tett egynapos látogatást Londonban, a gazdasági napilapnak adott interjúban kijelentette: Görögországnak ugyanolyan szolidaritásra van most szüksége, mint amilyenben Magyarország is részesült. Bajnai Gordon ezzel arra a 25 milliárd dolláros pénzügyi védőcsomagra utalt, amelyet 2008-ban állított össze Magyarországnak az IMF és az EU.
2010.03.24. 07:15
 
 
Netanjahu: egy évet késhetnek a közel-keleti béketárgyalások
Újabb egyéves késedelmet szenvedhetnek a közel-keleti béketárgyalások, ha a palesztinok nem adják fel az izraeli "telepépítések" teljes befagyasztására vonatkozó követelésüket - mondta Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök kedden Washingtonban, amikor látogatást tett a Capitoliumon. "Nem válhatunk egy logikátlan és ésszerűtlen követelés foglyaivá" - fogalmazott, hozzátéve: "ez újabb egy évvel késleltetheti a béketárgyalásokat". Netanjahu ezzel ismét értésre adta: országa nem fogadja el a palesztinok és az Obama-kormány azon követelését, hogy Izrael hagyjon fel az építkezésekkel a megszállt területeken.
2010.03.23. 22:15
 
 
Ismét Magyarországon varázsoltak a kosárzsonglőrök
Az egy év után újra Magyarországra látogató, világhírű Harlem Globetrotters kosárbűvészei kedden a budapesti Papp László Sportarénában teremtettek varázslatos hangulatot showműsorukkal. A sportág szabályait kevésbé, az örömjátékot viszont maximálisan előtérbe helyező alakulat gálájára mintegy 12 ezer néző látogatott ki, zsúfolásig megtelt az aréna. Az est felvezetéseként a közéleti válogatott mérkőzött meg a televíziós csapattal, az összecsapást utóbbiak nyerték, soraikban Puskás Artúr NB I-es játékossal.
2010.03.23. 22:00
 
 
Varga: az ország két éven belül visszanyerheti, amit 8 év alatt elveszített
Varga Mihály, a Fidesz alelnöke szerint Magyarország két éven belül visszanyerheti azt, amit az elmúlt nyolc évben elveszített. "Csodák nyilván nincsenek, de amilyen változási hangulatban van az ország, ahogy 1945 után, úgy most is megvan a lehetősége, hogy talpra álljon és újra a közép-európai régió éllovasa legyen" - mondta a volt pénzügyminiszter kedden a baranyai Szentlőrincen, lakossági fórumon. A helyi művelődési ház színháztermébe nagy taps kíséretében belépő politikus mintegy száz fős közönsége előtt a munkahelyteremtést nevezte a siker legfontosabb feltételének. Hangsúlyozta: a Fidesz terve, hogy tíz év alatt egymillió új munkahelyet teremtsen.
2010.03.23. 21:45
 
 
Mesterházy: a Fidesz ma egy illúzió rabságában tartja az országot
Mesterházy Attila szerint a Fidesz ma egy illúzió rabságában tartja az országot, mely szerint csak Orbán Viktorra kell szavazni és minden egy csapásra jobb lesz. A Fidesz azt sugallja, hogy van egy alternatív program, ami Kánaánba viszi az országot - mondta az MSZP miniszterelnök-jelöltje kedden Kecskeméten, egy lakossági fórumon. A politikus szerint még nem volt a jelenlegihez hasonló választási kampány, amikor a "fideszes politikus neve: Hallgass", hiszen még szakmapolitikai vitákra sem hajlandók eljönni az ellenzéki párt jelöltjei. "Miniszterelnöki vitát sem akarnak, mert a király senkivel sem akar vitatkozni" - utalt Orbánra a szónok.
2010.03.23. 21:15
 
 
Csapody Miklós kilép az MDF-ből
Csapody Miklós kilép a Magyar Demokrata Fórumból, és egyelőre nem kíván közreműködni a magyar politikai életben. A politikus ezt kedd este jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában. "Elköszönök a választópolgároktól, megköszönöm (...) a kopogtatócédulák tulajdonosainak azt a sok-sok segítséget, amit kaphattam" - mondta Csapody, hozzátéve: részéről a kampány véget ért. Én ezt így tovább nem tudom vállalni, tettem, amit tettem - mondta. Csapody elmondta azt is, hogy plakátjait is levetette. Azt egyelőre nem akarta megmondani, hogy a választástól visszalép-e, csak annyit mondott: erre a törvény lehetőséget ad.
2010.03.23. 21:15
 
Már sikkasztás miatt is folyik az eljárás a ScienNet-ügyben
Már nemcsak adócsalás, hanem sikkasztás miatt is eljárás folyik a ScienNet nevű, Washingtonban bejegyzett cég magyarországi tevékenysége miatt - tudatta a VPOP az MTI-vel. A Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) 2009. november 20-án rendelt el nyomozást a ScienNet törzsvásárlói rendszerrel kapcsolatosan. Az egész ország területére kiterjedt, szervezett akciót követően a nyomozó hatóság gyanúsítottként hallgatta ki a társaság képviselőjét, különösen nagy mértékű adóhiányt okozó adócsalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd a bíróság november 27-én előzetes letartóztatásba helyezte.
2010.03.23. 21:00
 
Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő: Budapest Honvéd-DVSC 1-1
Döntetlennel zárult a Budapest Honvéd és a Debrecen párharcának első, keddi felvonása a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében. A vendégek a hajrában egy védelmi hibát kihasználva, a csereként beállt Szilágyi Péter jóvoltából szereztek vezetést, de a sorozatban háromszor döntős, címvédő fővárosi alakulatnak még volt erre válasza: nem sokkal a vége előtt Abraham fejelt a kapuba. Magyar Kupa, elődöntő, első mérkőzés: Budapest Honvéd - DVSC-TEVA 1-1 (0-0). Gól: Abraham (89.), illetve Szilágyi (81.). A visszavágót április 13-án rendezik. A másik párban az Újpest FC és a ZTE FC csap össze, először szerdán, majd április 14-én.
2010.03.23. 20:30
 
Férfi kézilabda NB I: veszprémi győzelem a rangadón
Szoros első félidőt követően simán nyert a Veszprém a vendég Szeged ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga keddi rangadóján. Eredmény, alapszakasz, utolsó forduló: MKB Veszprém - Pick Szeged 34-26 (17-17). Az első játékrész kiegyenlített küzdelmet hozott, többször vezetett a vendégcsapat is, a szünet után azonban a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre készülő, címvédő és a hazai bajnokságban százszázalékos Veszprém pár perc alatt elhúzott. A házigazdák sorozatban hat gólt lőttek, miközben a Szeged egyet sem, ezzel pedig gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés. A két csapat az összecsapást megelőzően a veszprémi aréna előtt közösen megkoszorúzta a tavaly meggyilkolt Marian Cozma szobrát.
2010.03.23. 20:30
 
EBRD-elnök: az idén "törékeny" növekedés várható Kelet-Európában
Az átalakulási folyamat kezdete óta tapasztalt legmeredekebb zuhanás után az idén már 3 százalék feletti növekedés várható Kelet-Európában, ám ez a növekedés változatlanul "törékeny", és számos külső tényezőtől függ - mondta kedd esti előadásában a londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnöke. Thomas Mirow, akit a liberális demokrácia eszméinek globális terjesztésének céljával alakult Henry Jackson Society hívott meg a londoni parlament alsóházában tartott rendezvényre, beszédében felidézte, hogy az EBRD nemrégiben a korábbi 2,5 százalékról 3,3 százalékra javította idei növekedési előrejelzését a működési területét alkotó országcsoportban, jövőre pedig már 3,8 százalékos átlagos növekedést vár a térségben.
2010.03.23. 20:00
 
 
Euróövezeti csúcsot szeretne az uniós elnök Görögország miatt csütörtökön
Az euróövezethez tartozó 16 ország vezetőinek találkozóját szeretné megrendezni csütörtökön Herman Van Rompuy, az Európai Unió elnöke Görögország helyzetének megvitatására. Az EU 27 tagországának állam- és kormányfői csütörtökön Brüsszelben találkoznak a következő tízéves gazdasági EU-stratégia és más témák megvitatására. Van Rompuy azt szeretné, ha az eurózóna állam- és kormányfői ezt megelőzően külön beszélnék meg a pénzügyi nehézségekkel küzdő Görögország segítésére vonatkozó terveket.
2010.03.23. 19:30
 
 
Boksz: a Klicsko-fivérek pénzfeldobással dönthetnek a Haye-ügyben
Nem tudják eldönteni a Klicsko-fivérek, hogy melyikük szálljon szembe David Haye-jel, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú bajnokával. "A legfőbb akadály ebben a meccsben az öcsém, Vlagyimir" - közölte kedden Vitalij. "Ha végképp nem jutunk dűlőre, akkor feldobunk majd egy pénzt." Az ukrán testvérpár idősebbik tagja szerint mindketten dühösek a brit fenegyerekre, aki tavaly olyan pólóban jelent meg egy sajtótájékoztatón, mely őt ábrázolta, amint a szorítóban áll a Klicsko-fivérek holtteste felett, és levágott fejüket tartja a két kezében. A Nyikolaj Valujev novemberi legyőzésével a WBA trónjára ült Haye először John Ruiz ellen védheti meg címét április 3-án Manchesterben.
2010.03.23. 18:15
 
 
Alkotmányos a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvény
Alkotmányos a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvény. Az Alkotmánybíróság elutasította a törvény alkotmányellenességének megállapítására és megsemmisítésére irányuló indítványokat. Az Ab megerősítette: az azonos neműek számára a bejegyzett élettársi kapcsolat iránti igény - mivel ők házasságra nem léphetnek - az emberi méltósághoz való jogból levezethető. A kizá­rólag azonos nemű személyek által létesíthető bejegyzett élettársi kapcsolat nem je­lent konkurenciát a különne­műek házasságának, ez a kapcsolat nem üresíti ki, nem értékeli le a házasság intézményét, ezért a testület nem adott helyt a módosított törvény ismételt megsemmisítésére vonatkozó beadványoknak.
2010.03.23. 18:15
 
 
Szökött tigriseket lőttek le a Kanári-szigeteken
Három tigrist kellett lelőnie a spanyol rendőröknek kedden a Kanári-szigeteken, mert a vadállatok kiszöktek a ketrecükből egy állatkerti alkalmazott hibájából. A fatális véletlen szerencsére a Crocodilo Park nyitása előtt történt, és az állatgondozókon kívül még senki sem tartózkodott a Gran Canaria üdülősziget keleti részén fekvő parkban. Az állatkert közleményéből kiderült, hogy egy alkalmazott a rácsok külső tisztítása közben véletlenül kinyitotta a tigrisketrec gombbal működő ajtaját. A ketrecben lévő hét tigris közül háromnak sikerült kijutnia, ám mielőtt bárkiben kárt tehettek volna, a rendőrök lelőtték őket.
2010.03.23. 18:00
 
 
Jövő héten lesznek az első mini-ősrobbanások a nagy hadronütköztetőben
Jövő kedden kísérlik meg első ízben a protonnyalábok ütköztetését minden eddiginél magasabb energiaszinten az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) nagy hadronütköztetőjében (LHC), ám akár napokba is beletelhet, míg a próbálkozásokat siker koronázza - jelentette be kedden a CERN. A világ eddigi legkomplexebb berendezése, amely Genf közelében, a francia-svájci határon lévő 27 kilométeres alagútban működik, a 13,7 milliárd évvel ezelőtt, az ősrobbanás után röviddel uralkodó állapotokat hivatott újraalkotni. A berendezés a fényhez közeli sebességre gyorsítja, majd ütközteti egymással a protonnyalábokat.
2010.03.23. 18:00
 
 
Bajnai: Európának lassabb növekedésre kell felkészülnie
Az elmúlt másfél év pénzügyi válsága után Európának a korábbi évtizedben megszokottnál jóval lassabb gazdasági növekedési ütemre kell felkészülnie - mondta Londonban Bajnai Gordon, aki szerint a súlyos költségvetési és adóssággondokkal küszködő Görögországnak szüksége van Európa szolidaritására. A magyar miniszterelnök a londoni Királyi Külügyi Intézetben - székháza után, köznapi nevén a Chatham House-ban - tartott előadást az EU előtt álló gazdasági-versenyképességi kihívásokról. Kijelentette: bizonyosan évekig eltart, mire az európai országok kikeverednek a mára felhalmozódott, "korábban elképzelhetetlen mértékű" eladósodottságból és államháztartási deficitekből.
2010.03.23. 18:00
 
 
Obama aláírta az egészségügyi reformtörvényt
Barack Obama amerikai elnök kedden ünnepélyes körülmények között aláírta a Fehér Házban az egészségügyi reformcsomagot, amely ezzel törvényerőre emelkedett. A hírtelevíziók által élőben közvetített ceremónián több százan - kormányzati tisztviselők, kongresszusi politikusok és a reform egyéb támogatói, közöttük átlag amerikaiak - vettek részt. Obama 20 darab tollat használva, óriási éljenzés közepette látta el kézjegyével a törvényt. Az elnök a törvényeket több tollal szokta aláírni, hogy azokat utána odaajándékozhassa a legfontosabb támogató személyeknek. A CNN hírtelevízió megjegyezte: régen volt olyan széles mosoly Obama arcán, mint ebben a történelmi pillanatban, amikor alákanyarította nevét.
2010.03.23. 18:00
 
 
Hat országos listát jelentettek be az áprilisi választásra
Kedden 16 órakor lejárt az országos listák bejelentésének határideje az áprilisi országgyűlési választásra; a már nyilvántartásba vett két lista (MSZP és Fidesz-KDNP) mellett további négy párt (a Jobbik, az LMP, az MDF és a Civil Mozgalom) jelentette be országos listáját. Az Országos Választási Bizottság várhatóan csütörtökön dönt a listák nyilvántartásba vételéről. A Jobbik még hétfőn leadta országos listáját, a többi három párt azonban a rendelkezésre álló utolsó órákban tette ezt meg. Az országos lista állítására azok a pártok jogosultak, amelyek legalább hét területi választókerületben tudtak listát állítani.
2010.03.23. 17:30
 
 
Sztrájkok és tüntetések a nyugdíjreform miatt Franciaországban
Az öt legjelentősebb szakszervezet felhívására a kormány szociális és gazdaságpolitikája ellen országos tiltakozónapot tartottak kedden Franciaországban, amelynek keretében 180 városban tüntetéseket is szerveztek. A regionális választások vasárnapi második fordulójában a kormánypártra mért súlyos vereséget követően a francia média az általános munkabeszüntetést csak egyszerűen a harmadik - szociális - fordulóként emlegeti, amelynek során a franciák a tervezett reformok, elsősorban a nyugdíjrendszer átalakítása és a folytatódó leépítések ellen tiltakoznak.
2010.03.23. 17:15
 
 
Szekeres: a honvédség tudott az izraeli repülők érkezéséről
Magyarország biztonságát nem veszélyeztette az izraeli gépek berepülése, a honvédség tudott a gépek érkezéséről - mondta Szekeres Imre honvédelmi miniszter kedden Budapesten a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának rendkívüli ülésén. A repülőgépek a megadott időben és útvonalon repültek. A repülést a NATO és az Eurocontrol, az Európai Szervezet a Légiközlekedés Biztonságáért is figyelemmel kísérte - tette hozzá Szekeres Imre. Hónig Péter közlekedési miniszter elismerte, hogy formai hiba történt az engedély kiadásakor. A bizottság fideszes tagjai szerint a magyar kormány törvénysértő módon, az ország érdekeinek figyelembevételét mellőzve járt el.
2010.03.23. 17:00
 
Műkorcsolya-vb: Hoffmannék a 13. helyen a kötelező után
A kötelező program után a 13. helyen áll a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős a torinói műkorcsolya-világbajnokságon. A januári, tallinni Eb-n 10., a vancouveri téli játékokon 13. helyezett magyar kettős a nemzetközi szövetség honlapja szerint 31,47 pontot kapott keddi produkciójára. Az élen az olimpiai bajnok Tessa Virtue és Scott Moir áll, a kanadai duót a Meryl Davis, Charlie White vancouveri ezüstérmes amerikai, illetve a Federica Faiella, Massimo Scali olasz páros követi. Az originalra csütörtökön, a kűrök bemutatására pedig pénteken kerül sor.
2010.03.23. 16:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809[1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista