2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Hatályon kívül helyezték az elsőfokú ítéletet a csongrádi betegtragédia ügyében
A Csongrád Megyei Bíróság kedden hatályon kívül helyezte azt az elsőfokú ítéletet, amely a hódmezővásárhelyi kórház egyik orvosát marasztalta el egy 67 éves mindszenti férfi ellátásával kapcsolatban. Tóth Tiborné tanácsvezető bíró a végzés indoklása során kifejtette: az orvost foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében bűnösnek kimondó, és a vádlottra 200 ezer forint pénzbüntetést kiszabó ítélet olyan mértékben megalapozatlan, hogy az érdemi felülvizsgálatra alkalmatlan. Hozzátette: az elsőfokú bíróság több eljárásjogi hibát is vétette, s a tényállás részben földerítetlen.
2010.04.20. 11:45
 
 
Beismerte tettét az Eva Rhodes életének kioltásával vádolt férfi
Beismerte Eva Rhodes megölését és bűntudatáról beszélt pere első napján a bőnyi állatmenhely tulajdonosa életének kioltásával vádolt férfi. A Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróságon még legalább két napon át tárgyalják az ügyet. Eva Rhodesnak 2008 szeptemberében veszett nyoma, egyik - tavaly áprilisban elfogott - egykori alkalmazottját vádolják a nő megölésével. A férfi a tárgyaláson azt mondta: munkaadója folyamatosan helyzete javításával hitegette őt. Azért bántalmazta a végzetes estén a nőt, mert az egy kutyapórázzal megütötte őt.
2010.04.20. 11:45
 
 
Júliusban Pécsett lép fel Seal
A pécsi Expo Center szabadtéri színpadán ad önálló, élő koncertet Seal július 13-án; a fellépésre mintegy tízezer embert várnak. Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere hétfőn a baranyai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a brit popénekes este nyolc órakor kezdődő koncertjére már kaphatóak a belépők. A politikus kiemelte: Seal az a világsztár, aki zenéjével nemcsak egy szűk kör, hanem széles rétegek igényeit ki tudja elégíteni, így minden bizonnyal nagy sikere lesz Európa egyik idei kulturális fővárosában is. A fellépésre az állójegyek 7500, az ülőhelyek 12 ezer forintba kerülnek.
2010.04.20. 11:30
 
 
Ismét korlátozták a repülést a magyar légtérben
A légi forgalmat újra korlátozták kedden hajnali 2 órától a Balassagyarmat-Szentgotthárd vonaltól nyugatra eső ellenőrzött légtérben, 6000 méter alatt. Az ettől keletre eső légtér kedden 9.30 óráig biztosan nyitott lesz - közölte Fehér Imre, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. szóvivője kedden reggel. Jelenleg Ferihegyen szabad a forgalom, de a járatok csak akkor tudnak közlekedni, ha a célállomás fogadni tudja azokat. Az ellenőrzött légtérben - háromezer és hatezer méter között - szabad a repülés, és a lezárt légtérrész, 7500 méter felett nyitott az átrepülő forgalom számára.
2010.04.20. 09:15
 
 
Foci: szerdától lehet jegyet venni a magyar-német mérkőzésre
Szerdán kezdik el árusítani a jegyeket a május 29-i Magyarország-Németország barátságos labdarúgó-mérkőzésre. A hazai sportági szövetség (MLSZ) honlapjának tájékoztatása szerint az IBUSZ valamennyi irodájában, valamint az ibusz.hu honlapon keresztül megvásárolható belépők 3000, 4000, 7000, 9000, 14000 és 19000 forintba kerülnek. A VIP-jegy ára 27000 forint. A találkozó 20 órakor kezdődik majd a Puskás Ferenc Stadionban.
2010.04.20. 08:45
 
 
A második fordulóban már nem lehet töredékszavazatot szerezni
Az országgyűlési képviselő-választás második fordulójában az a jelölt nyeri a mandátumot, aki a legtöbb szavazatot kapja, a többi jelöltre adott szavazatok már nem csúsznak fel az országos listákra, azok "elvesznek", ellentétben az első fordulóval. Ott ugyanis töredékszavazatként hasznosulnak a vesztes jelöltekre leadott szavazatok, az országos listáról ezek alapján e jelöltek pártjai mandátumot kaphatnak. Az egyéni választókerületből az országos listára kerülnek azok a szavazatok, amelyeket a választás első érvényes fordulójában adtak le olyan pártjelöltre, aki nem nyerte meg az egyéni mandátumot a választókerületben.
2010.04.20. 08:15
 
 
Sáskás pizzával a sáskajárás ellen
Sáskás pizza fogyasztásával az ínyencek is kivehetik részüket az Ausztráliában pusztító sáskajárás elleni harcból. A Victoria állam északi részén lévő Mildura egyik kávézója sáskás csemegéket szolgál fel azoknak, akiknek még nincs elegük a kártékony rovarokból. Az ország délkeleti részén ugyanis harminc éve nem látott sáskainvázió pusztít. Pedig az itt élő földművesek nemrég még a sokévi szárazságot lezáró, nem is remélt esőzések következtében rekordtermésre számíthattak. A rovarraj, amely több kilométeres körzetben mindent csupaszra rág, hónapokon keresztül garázdálkodhat a területen - mondta el Ken Henry, Dél-Ausztrália állam kutató és fejlesztési intézetének rovarszakértője.
2010.04.20. 08:15
 
 
Az Eurocontrol csütörtökre várja a légi közlekedés normalizálódását
Csütörtökre normalizálódhat a légi közlekedés Európában, ha a bajt okozó izlandi vulkán hamukibocsátása nem erősödik fel ismét - közölte a brüsszeli székhelyű nemzetközi légtérellenőrző szervezet (Eurocontrol) igazgatója hétfőn. Bo Redeborn - aki azt követően tartott sajtótájékoztatót, hogy az Európai Unió tagországainak közlekedési miniszterei megállapodtak a légtérhasználat korlátozásának fokozatos enyhítésében - megerősítette: hétfőn a menetrendszerinti járatok 30 százaléka közlekedett az unióban. Kedden és szerdán is 10-15 százalékkal emelkedhet a közlekedő járatok száma.
2010.04.19. 22:15
 
 
Az OVB megállapította a területi listán elért 5 és 10%-os határt
Az Országos Választási Bizottság hétfőn megállapította az országgyűlési választások területi listáinak 5, illetve 10 százalékos szavazathatárát, amelyet a Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik és az LMP ért el. A jogszabály szerint az OVB-nek a területi listákra leadott érvényes szavazatokat pártonként külön-külön összesítenie kell, és meg kell állapítania azon pártok körét, amelyekre a leadott érvényes szavazatok száma országos szinten nem haladja meg az 5 százalékos határt. Ez az úgynevezett parlamentbe jutási küszöb, azaz az ezt el nem érő pártok sem a területi listán, sem az országos listán nem szerezhetnek mandátumot.
2010.04.19. 21:45
 
 
Kövér László: négy kétharmados törvényt módosítana okvetlenül a Fidesz
Kevés olyan kétharmados törvény van, amelyet okvetlenül módosítani szeretne kormányon a Fidesz - mondta hétfőn Kövér László, aki szerint e néhány közé tartozik a választójogi törvény, az önkormányzati törvény, a médiatörvény, valamint a határon túli magyarok állampolgárságának kérdését rendező jogszabály-módosítás. A Fidesz országos választmányának elnöke Budapesten a párt VII. kerületi kampányát segítők előtt kifejtette: a választójogi törvény módosítása a kisebb parlamenthez kell, az önkormányzati törvényen pedig azért kellene változtatni, hogy a helyhatóságokat alkalmasabbá tegyék a mai gazdasági-pénzügyi viszonyok között a feladataik teljesítésére.
2010.04.19. 21:15
 
 
A sok hiányzás miatt nem szavaz a héten az Európai Parlament
Vitákat igen, szavazást azonban nem tartanak az Európai Parlament (EP) e heti strasbourgi ülésszakán, mert az európai légi közlekedési káosz miatt nagyon sok EP-képviselő nem tudott eljutni a kelet-franciaországi városba - döntöttek hétfőn délután az EP frakcióvezetői. A döntést a kora este megkezdett plenáris ülésen ismertették. Keddre új napirendi pontként beiktatták a légi forgalom helyzetének megvitatását José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével, de még így is le akarják rövidíteni a heti munkát úgy, hogy csütörtök helyett már szerdán este végezzenek.
2010.04.19. 20:15
 
 
EU-bővítés: újabb tárgyalási fejezetet zárt le Horvátország
Újabb fontos lépést tett az európai uniós tagság felé vezető úton Horvátország, mivel a csatlakozási tárgyalások hétfői brüsszeli fordulóján lezárta az áruk szabad mozgásáról szóló fejezetet. A két fél így már 18 fejezetet tett félre az összesen 33-ra osztott uniós joganyagból. Háromban viszont még meg sem kezdődtek az egyeztetések. A tárgyalás után kiadott brüsszeli közlemény emlékeztetett arra, hogy a most befejezett témát 2008 nyara óta tárgyalták, és elsősorban a gyógyszerek kereskedelmének szabályozásával kapcsolatos horvát hiányosságok miatt húzódott eddig. Az EU arra is emlékeztetett, hogy bármely fejezet esetében a lezárás csak ideiglenesnek tekintendő mindaddig, amíg valamennyi témában be nem fejeződtek a tárgyalások.
2010.04.19. 20:15
 
 
Törölték a Facebookról Oszama Bin Laden profilját
Törölte rendszeréből a Facebook azt a profilt, amely az al-Kaida vezetőjeként ismert Oszama bin Laden neve alatt futott, és amelyen iszlám szélsőségesektől származó beszédeket és hangfelvételeket tettek közzé.A pénteken megszüntetett profilnak már nagyjából ezer rajongója volt. "Az emberek gyakran hoznak létre hamis profilokat híres vagy ismeretlen személyek nevei alatt. Nekünk pedig rengeteg olyan műszaki fejlesztésünk van, amellyel ki tudjuk szűrni az ilyen oldalakat"- közölte Andrew Noyes, a Facebook üzemeltetőinek szóvivője.
2010.04.19. 20:00
 
 
Nehézfémszennyezés a Marosba ömlő romániai Aranyos folyón
Nehézfémszennyezést észleltek a román hatóságok a romániai Aranyos folyón, amely a Tiszába ömlő Marosnak a mellékfolyója. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium azt közölte az MTI-vel, hogy amennyiben indokolt, a területileg illetékes hazai felügyelőség szakemberei vízmintát vesznek a folyóból, és ha szükséges, vízminőségi kárelhárítási készültséget rendelnek el. A szennyezés előreláthatólag hétfőn még nem éri el Magyarországot, a vízügyi szakemberek készenlétben állnak, és a pontos tájékoztatásig is fokozottan figyelik a folyót.
2010.04.19. 20:00
 
 
Eső és borús égbolt késlelteti a Discovery visszatérését
Eső és borús égbolt késlelteti a Discovery amerikai űrsikló visszatérését a Földre, emiatt helyi idő szerint kedden napfelkeltekor tervezik Cape Canaveralban a leszállást - közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA). A Discovery az eredeti tervek szerint hétfőn délelőtt szállt volna le a floridai Cape Canaveral melletti Kennedy űrközpontban, de a repülésirányító központ a rossz időjárás miatt elnapolta a leszállási kísérletet. Amennyiben a floridai időjárási körülmények kedden sem engednék meg a leszállást, akkor Kaliforniába irányítják át a gépet. A Discovery tizennégy napos űrutazást követően készül hazatérni.
2010.04.19. 19:15
 
OVB: nem jogsértő az MSZP "lehet más" szövegű plakátja
Az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői ülésén elutasította azt a kifogást, amelyet Karácsony Gergely, a Lehet Más a Politika (LMP) kampányfőnöke nyújtott be az MSZP "lehet más" szöveggel megjelent plakátja miatt. Az OVB 5:2 arányban úgy döntött, hogy a plakát a véleményszabadság körébe tartozó közléseket tartalmaz, így nem jogsértő. Karácsony Gergely szerint az MSZP országosan terjesztett kampányanyaga tartalmában és grafikai megjelenésében is alkalmas a választópolgárok megtévesztésére, és megvalósítja a rendeltetésszerű és jóhiszemű joggyakorlással való visszaélést. A kampányfőnök kérte a jogsértés megállapítását és a további jogsértéstől való eltiltást.
2010.04.19. 18:15
 
Kedd reggelre ismét elérheti a hamufelhő Magyarország légterét
Egy déli irányból érkezett légtömeg "kicserélte" a levegőt az országban, de a vulkáni hamufelhő előreláthatólag kedd reggelre ismét elérheti Magyarországot - mondta Üveges Zoltán, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-nek. A vulkáni hamu hétfő délután elhagyta az ország légterét, az előrejelzések azonban arra figyelmeztetnek, hogy az éjszakai órákban változik a légmozgás iránya, így kedd reggelre az ország északnyugati felét ismét elérheti a hamufelhő a felszíntől hatezer méteres magasságig - hívta fel a figyelmet. Üveges közlése szerint az izlandi vulkán aktivitása egyre csökken.
2010.04.19. 18:15
 
Egymilliárd dollár veszteség érte a légitársaságokat a vulkánkitörés miatt
A légitársaságoknak az izlandi vulkánkitörés miatti vesztesége öt nap alatt elérte az 1 milliárd dollárt - jelentette ki a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) vezérigazgatója hétfőn. "Öt napba tellett, amíg megszervezték a közlekedési miniszterek konferenciabeszélgetését, mi pedig napi 200 millió dollárt veszítünk, és 750 ezer utas nem tudott felszállni. Van ennek értelme?" - fogalmazott Giovanni Bisignani, az IATA első embere. Az EU 27 közlekedési minisztere hétfőn konferenciabeszélgetésen tanácskozott arról, hogy mit kellene tenni a légtér megnyitása érdekében, s a tervek szerint a nap folyamán másodszor is konzultálnak majd.
2010.04.19. 18:00
 
 
Lendvai Ildikó nem cáfolta, de nem is erősítette meg, hogy lemond
Lendvai Ildikó nem cáfolta, de nem is erősítette meg hétfőn azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint lemond a pártelnöki posztról az országgyűlési választás második fordulója után. A szocialista pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta: választási hajrában az ember mindent belead, mindenki teszi a dolgát a posztján. Hozzátette, minden kérdés az MSZP későbbi ellenzéki szerepére, személyi megoldásaira, szervezeti megújítására ezt követően jön. Az MTI azon kérdésére, megalapozatlanok-e a lemondásáról szóló sajtóhírek, azt válaszolta: amíg választási időszak van, az ezzel kapcsolatos hírekre mindig ugyanazt fogja válaszolni. "Dolgozom, harcolok azon a poszton, amelyre megválasztottak" - hangoztatta.
2010.04.19. 17:30
 
 
Háromféle zónát hoznának létre Európa légterében
Az európai hatóságok és szolgáltatók egyetértenek abban, hogy az európai légteret biztonsági szempontból osszák fel háromféle - tiltott, akadálytalanul, valamint kockázatosan repülhető - zónára - mondta Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter. A felosztásra azért volna szükség, mert az izlandi vulkánkitörés miatt Európa légterébe került hamufelhő veszélyeztette a repülőgépek biztonságos repülését, ezért több ország légterét lezárták. A magyar légteret hétfőn ugyan ideiglenesen megnyitották, de a meteorológiai változások függvényében hozzák meg a további intézkedéseket.
2010.04.19. 17:15
 
 
Könnyíti az EU az állami támogatás lehetőségeit a légitársaságoknak
Vizsgálja az Európai Unió, hogyan tudja könnyíteni a szigorú állami támogatási szabályokat a vulkánkitörés miatt hatalmas veszteségekre ítélt légitársaságok segítése érdekében. Ezt az Európai Bizottság illetékesei jelentették be hétfőn Brüsszelben. Joaquín Almunia versenyügyi biztos jelezte azt is, hogy olyan rendszerben gondolkodnak, amelyet 2001-ben, az Egyesült Államokat ért terrortámadásokat követően vezettek be. Siim Kallas közlekedési biztos pedig a jelentős gazdasági károk enyhítésének szükségessége mellett arról is beszélt, hogy az EU nem enged az utasjogokból a rendkívüli helyzet ellenére sem.
2010.04.19. 17:15
 
 
Újabb tornyos sírokat tártak fel az ősi Palmürában
Újabb sokemeletes tornyos sírokat tártak fel szír régészek az ősi Palmüra északi védfala közelében. A négyszögletes sírkomplexum bejáratát faragott kövek alkotta díszes kapu őrzi, a temetkezéshez lépcsőfokok vezetnek. A létesítmény több teremből áll, ezek mindegyikében hat tornyos sír található, ami tipikus temetkezési struktúra volt az ókori városban. A Palmürai Régészeti Hivatal vezetője szerint a palmürai sírok egyedülállóak: a városfalakon túl elhelyezkedő nekropoliszoknak köszönhetően megismerhető, hogy miként változtak az évszázadok során a temetkezési szokások és a túlvilági élettel kapcsolatos hiedelmek.
2010.04.19. 16:30
 
 
A Toyota kifizeti a 16,4 millió dolláros bírságot
A Toyota beleegyezett, hogy kifizeti az amerikai kormány által kiszabott rekord összegű, 16,4 millió dolláros bírságot. A japán autógyár nem tájékoztatta megfelelően a szövetségi hatóságokat egyes modelljeinek a gázpedál beragadásával kapcsolatos meghibásodási problémáiról - közölte Ray LaHood közlekedési miniszter. A kormány két hete szabta ki a bírságot. A Toyotának - amely január óta 2,3 millió autót hívott vissza az Egyesült Államokban a gázpedálgondok miatt - hétfőig kellett döntenie, hogy elfogadja vagy elutasítsa a büntetést.
2010.04.19. 16:30
 
 
Adatvédelmi biztos: az OVI-nak kötelessége 19 órakor indítani a tájékoztatást
Az Országos Választási Irodának kötelessége az előzetes választási eredményeket 19 órától szolgáltatni Jóri András adatvédelmi biztos álláspontja szerint. A biztos erről pénteken tájékoztatta az OVI-t és az Országos Választási Bizottságot, hétfőn pedig közleményben tudatta ezt az MTI-vel. Az adatvédelmi biztos azt írta: az országgyűlési képviselők választásának első fordulóján, április 11-én "a közérdekű adatok megismeréséhez fűződő jog érvényesülésével kapcsolatos visszásság állt elő" az előzetes választási eredmények késedelmes ismertetése miatt, illetve azért, mert a hiteles forrásból származó tájékoztatás hiányában megbízhatatlan forrásokból szivárogtak ki információk.
2010.04.19. 16:15
 
 
Csaknem 16 ezer hektár van víz alatt, árhullám az észak-magyarországi folyókon
Csaknem 16 ezer hektárnyi terület került víz alá az elmúlt napok esőzései miatt a Dunától keletre, több észak-magyarországi folyó is kilépett medréből, a Sajó és a Bódva térségében újabb esőzésekre számítanak; másutt a belvíz okoz gondokat. Hétfőn az Ékövizig területén 124 kilométeren volt árvízvédelmi készültség. Az igazgatóság árvízvédelmi osztályának vezetője elmondta: 13 kilométeren harmadfokú, 68 kilométeren másodfokú, 43 kilométeren pedig elsőfokú készültség van érvényben.
2010.04.19. 16:00
 
 
Elhagyja a hamu Magyarország légterét, de újabb felhő érkezik
Hétfő délután 2 órára elhagyja az Izlandról származó vulkáni hamu Magyarország légterét; újabb hamufelhő belépése várható viszont 20 óra körül Győr-Moson-Sopron megye északnyugati csücskében - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. A reggeli órákban egy nemzetközi kutatóintézet - az Anchorage Volcanic Ash Advisory Center (VAAC) - által kiadott adatok alapján 6 ezer méter alatt megközelítőleg Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém megye nyugati; Hajdú-Bihar-, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egészében, továbbá Békés-, Jász-Nagykun-Szolnok megye keleti részében volt hamuval szennyezett a légtér.
2010.04.19. 15:15
 
 
Megemelte az EU Lengyelország, Csehország és Szlovákia uniós jussát
Összesen egymilliárd euróval több uniós forráshoz juthat Csehország, Lengyelország és Szlovákia a következő három évben az eddig tervezettnél, mert gazdaságuk a 2007-2009-es időszakban kiugróan jól teljesített - jelentette be az Európai Bizottság hétfőn. A most folyó hétéves (2007-2013) pénzügyi keretköltségvetésről kötött uniós intézményközi megállapodás értelmében automatikusan megemelik azon tagállamok részesedését a felzárkóztatási (strukturális) alapokból, amelyek gazdasági növekedése a 2007-2009 közötti időszakban legalább öt százalékkal meghaladja a büdzsé jóváhagyásakor készített becslésekben szereplő mértéket.
2010.04.19. 15:00
 
 
Feloldották a légtérzárat, lassan indul be a forgalom Ferihegyen
Hétfőn 12 órától éjfélig feloldották a teljes légtérzárat Magyarország felett, ami pénteken 19 órától volt érvényes - közölte a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. A magyar hatóságok pénteken 19 órától hétfőn 12 óráig teljes légtérzárat rendeltek el a magyar légtérben, mert az izlandi vulkánkitörés miatt Európát elborító hamufelhő veszélyezteti a repülőgépek biztonságos repülését. A ferihegyi forgalom a légtérzár feloldásával megindulhat, azonban a járatok döntő többsége még nem kész a felszállásra, sok járat pedig azért nem tud elindulni, mert a célállomáson nem fogadnak még repülőgépeket. A Budapest Airport azt javasolja az utasoknak, hogy még ne menjenek ki Ferihegyre, hívják előbb a légitársaságukat, hogy mikor tudják indítani a járatot.
2010.04.19. 15:00
 
 
Az utazási irodáknál is fennakadásokat okozott a légtérzár
A magyar és az európai légtér lezárása hétvégén az utazási irodáknál is fennakadásokat okozott külföldön rekedt utasaik hazaszállításában, az utasok tartózkodását így vagy meghosszabbították, vagy busszal és vonattal hozták őket vissza Magyarországra. A magyar hatóságok pénteken 19 órától hétfőn 12 óráig teljes légtérzárat rendeltek el a magyar légtérben, mert az izlandi vulkánkitörés miatt Európát elborító hamufelhő veszélyezteti a repülőgépek biztonságos repülését. Hétfőn a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. közölte: hétfőn 12 órától feloldották a teljes légtérzárat Magyarország felett.
2010.04.19. 14:45
 
 
Paul Young, Kim Wilde, Boy George és mások Budapesten
A nyolcvanas években nagy népszerűségnek örvendő brit popelőadók egész sora ad koncertet október 2-án a Papp László Budapest Sportarénában: a fellépők között lesz Paul Young, Kim Wilde, Boy George, Rick Astley és Nik Kershaw. Az öt előadó együtt több mint 130 millió lemezt adott el, nevükhöz több mint 50 Top10-es sláger kötődik. A mintegy három órásra tervezett, Here and Now (Itt és most) című show 2001-ben indult útjára. A műsorban minden fellépő csak a legnagyobb, legismertebb slágereit adja elő. Számos előadó csak e turné miatt állt újra színpadra.
2010.04.19. 14:45
 
 
Az izlandi vulkán hamu helyett lávát lövell ki
Jelentősen csökkent szerda óta az izlandi vulkán által kibocsátott hamu mennyisége - közölte a reykjavíki egyetem geofizikus szakértője. Bryndis Brandsdottir földrengéskutató hétfői nyilatkozata szerint a korábbinál kisebb mennyiségű vulkáni hamu kerül a légtérbe, a kilövellt hamuoszlop magassága háromezer méter alatt van. Az utóbbi napokban a hamufelhő elérte a 11 ezer métert is, megbénítva Európa légi forgalmát.
2010.04.19. 14:30
 
 
Újraszámolják az iraki választás szavazatait
Újraszámolják az április 7-i iraki parlamenti választáson Bagdadban leadott szavazatokat - jelentette be az országos választási bizottság egyik tagja. Az intézkedést a Núri al-Máliki leköszönő kormányfő vezette, a választáson a második helyen végzett koalíció panaszára hozták. A Jogállami Szövetség 89 képviselői helyet szerzett a 325 fős törvényhozásban, kettővel kevesebbet, mint az Ijád Allávi volt kormányfő vezette Iraki Blokk.
2010.04.19. 14:15
 
 
Megemelte az EU Lengyelország, Csehország és Szlovákia uniós forrásait
Összesen egymilliárd euróval több uniós forráshoz juthat Csehország, Lengyelország és Szlovákia a következő három évben az eddig tervezettnél, mert gazdaságuk a 2007-2009-es időszakban kiugróan jól teljesített - jelentette be az Európai Bizottság hétfőn. A most folyó hétéves (2007-2013) pénzügyi keretköltségvetésről kötött uniós intézményközi megállapodás értelmében automatikusan megemelik azon tagállamok részesedését a felzárkóztatási (strukturális) alapokból, amelyek gazdasági növekedése a 2007-2009 közötti időszakban legalább öt százalékkal meghaladja a büdzsé jóváhagyásakor készített becslésekben szereplő mértéket.
2010.04.19. 14:00
 
 
A vulkáni hamu megrongálta F-16-os vadászgépek hajtóművét
A vulkáni hamu megrongálta a NATO több F-16-os vadászgépének hajóművét, amikor átrepültek az Európa nagy részét beborító vulkanikus hamufelhőn - közölte egy magas rangú nyugati diplomata. A forrás több részletet nem árult el, csak annyit jegyzett meg, hogy a vadászgépek európai légtérben végzett őrjárata után üvegszerű lerakódást találtak a hajtóművekben. A múlt héten két finn F-18-as harci repülőgép hasonló károkat szenvedett, amikor átrepült az izlandi vulkánkitörés után Európa nagy részét beborító és a légi közlekedést megbénító hamufelhőn.
2010.04.19. 14:00
 
 
A légi járatok 30 százaléka közlekedhet hétfőn Európában
Az Európában közlekedő légi járatoknak mintegy 30 százaléka indulhat el hétfőn - közölte a brüsszeli székhelyű nemzetközi légtérellenőrző szervezet, az Eurocontrol hétfőn. Az Izlandról felszálló vulkáni hamufelhő terjedése miatt 28 ezer járatból várhatóan csak 8-9 ezer közlekedik a térségben. Németország és Nagy-Britannia kedd hajnalig meghosszabbította a légtér zárlatát, reptereikről nem indítanak és nem is fogadnak járatokat. Dániában 11 ezer méter fölötti magasságban szabad repülni, de az ez alatti magasság alatt legalább éjfélig tilos a légi közlekedés. Marad a légtérzár Lengyelországban is, Csehország és Szlovákia viszont megnyitotta légterét.
2010.04.19. 13:15
 
 
A Malév közel 25 ezer utasa maradt a földön a légtérzár miatt
Csütörtök estétől a Malév 150 járatát törölte és közel 25 ezer utasát nem tudta elszállítani, ami járatonként több millió forint bevételkiesést jelenthet a légitársaságnak - mondta a Malév szóvivője hétfőn reggel. A légtér feloldása után a Malév az eredeti menetrendnek megfelelően indítja a járatait, amelyek minden bizonnyal tele lesznek. Ferihegyen csütörtök este óta hétfő délig mintegy 700 járatot töröltek, de a menetrendszerinti járatok újraindítása a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt.-n nem múlik - mondta el a Budapest Airport szóvivője délelőtt.
2010.04.19. 12:45
 
 
Felújításra és korszerűsítésre költheti a 10 milliárdos tőkepótlást a BKV
A tervek szerint Ikarus autóbuszokat, trolibuszokat és villamosokat újít fel a BKV a 10 milliárd forintos fővárosi tőkepótlásból; erről tárgyalt hétfői ülésén a Főpolgármesteri Kabinet - közölte Nyáry Krisztián, a városháza kommunikációs igazgatója. Mint mondta, a Fővárosi Önkormányzat költségvetésében szereplő 10 milliárd forintos előirányzatot járművek felújítására, korszerűsítésére használhatja fel a közlekedési társaság. A főváros januárban ötmilliárd forint működési támogatást nyújtott a cégnek, és ezen túl vállalta, hogy az év végéig saját forrásból további 10 milliárd forint összegű "tőkepótló" támogatást is ad a BKV-nak. Ennek felhasználásáról tárgyalt hétfőn a kabinet.
2010.04.19. 12:15
 
 
A Szalay-csapatban terepralizik Talmácsi
Talmácsi Gábor a tereprali ob következő futamán, a május Rábaköz Kupán Szalay Balázs csapatában, az Opel Dakar Teamben fog versenyezni. A gyorsaságimotoros-világbajnokságon 2007-ben a 125 kcm-esek között győztes magyar pilóta navigátora menedzsere, Stefano Favaro lesz. "Már szinte minden járművet kipróbáltam, beleértve a Forma-1-es autókat is, kíváncsian várom a terepralit" - mondta Talmácsi.
2010.04.19. 12:00
 
 
Újabb csapás a légtérzár a szállodáknak
Az elmúlt két év hanyatlása után újabb csapást jelentenek főleg a budapesti szállodákra a légtérzár miatt otthonmaradt vendégek - mondta el Kovács István, a Magyar Szálloda Szövetség főtitkára hétfőn az MTI kérdésére. Arra vonatkozóan, hogy hány vendég mondta le a szállodai foglalást, pontos számokat a főtitkár még nem tudott mondani. Közlése szerint naponta több ezer külföldi érkezik repülőgépen, döntően Budapestre, és egy részük lakik szállodában. A légtérzár miatt lemondott szállodai szobákat vis maior esete miatt már nem fizetik ki - magyarázta a főtitkára.
2010.04.19. 11:15
 
 
Kitört a Murakami Haruki-mánia Japánban
Úrrá lett a Murakami Haruki-láz Japánon, miután a hét végén megjelent a távol-keleti bestsellerszerző 1Q84 című populáris regénysorozatának várva várt harmadik kötete. Rajongók a hideg és az eső ellenére órákkal a nyitás előtt sorba álltak a tokiói könyvesboltok előtt, hogy az elsők között jussanak hozzá a furcsa, szürreális love-story legújabb fejezetéhez. Akadt olyan könyváruház, amely a nagy érdeklődésre tekintettel órákkal előbb kinyitott - itt nyitáskor többet adtak el az 1Q84 harmadik könyvéből, mint például a Harry Potter-sorozat legújabb folytatásából.
2010.04.19. 11:00
 
 
A légitársaságok biztonságosnak tartják a légteret
A nagy európai légitársaságok mind végeztek utasok nélküli próbarepüléseket a hétvégén azzal a céllal, hogy megtudják: az izlandi vulkáni hamu okoz-e kárt a gépekben, az első vizsgálatok alapján arra jutottak, hogy nem. A British Airways egyik Boeing 747-es gépe a londoni Heathrow repülőtérről szállt fel mindössze öt emberrel a fedélzetén. Köztük volt Willie Walsh, a British Airways vezérigazgatója is. A Boeing 3 órán át repült az Atlanti-óceán fölötti szennyezett légtérben, majd este a walesi Cardiffban szállt le. A repülőgépet most alaposan átvizsgálják, hogy megállapítsák: tettek-e benne kárt a hamufelhő részecskéi.
2010.04.19. 10:30
 
 
A légi járatok negyede sem közlekedett vasárnap Európában
A légi járatok negyede sem közlekedett vasárnap Európában - közölte a kontinens légi közlekedésének biztonságára ügyelő brüsszeli székhelyű Eurocontrol. A hétfő reggeli tájékoztatás szerint a vasárnap szokásos 24 ezer járat helyett csupán mintegy 5 ezer közlekedett. Hétfő reggel Európa nagy részén még mindig repülési tilalom volt érvényben a polgári gépek számára. Ausztria hétfő reggel feloldotta a tilalmat. Az Eurocontrol reményei szerint hétfőn a járatok mintegy fele üzemelhet Európában. A nagy légitársaságok mind végeztek utasok nélküli próbarepüléseket a hétvégén, hogy megtudják: az izlandi vulkáni hamu okoz-e kárt a gépekben, az első vizsgálatok alapján arra jutottak, hogy nem.
2010.04.19. 09:45
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Nadal maradt a harmadik
A vasárnap, Monte-Carlóban sorozatban hatodszor diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal maradt a harmadik helyen a férfi teniszezők világranglistáján, döntőbeli ellenfele és honfitársa, Fernando Verdasco ugyanakkor hármat előrelépve a kilencedik a legfrissebb, hétfőn kiadott rangsorban. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint az élen továbbra is nagy fölénnyel a svájci Roger Federer áll, a második pedig változatlanul a szerb Novak Djokovic.
2010.04.19. 09:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 33., Czink kikerült az 50-ből
Szávay Ágnes egy helyet javítva 33. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, Czink Melinda viszont négy helyet rontott előző heti pozícióján, így kikerült az első 50-ből, és jelenleg az 51. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint a rangsort változatlanul az amerikai Serena Williams vezeti a dán Caroline Wozniacki és az orosz Dinara Szafina előtt.
2010.04.19. 09:15
 
 
Idén már 50 bankot zártak be az Egyesült Államokban
Idén már 50 bankot zártak be az Egyesült Államokban; a szövetségi pénzügyi hatóságok legutóbb néhány napja nyolc csődbe ment pénzintézetre tettek lakatot: 3 Floridában, 2 Kaliforniában, 1-1 Massachusetts, Michigan és Washington államban szüntette be működését - hangzott el vasárnap a CBS News televízióban. A Szövetségi Betétbiztosítási Társaság (FDIC) vette át a bankokat, közöttük a három floridai bankot, amelyek összesen 3,9 milliárd dollár vagyonnal rendelkeztek. A kormány által támogatott FDIC-nek több száz millió dollárjába került az érintett bankok csődje, a betéttulajdonosok vagyona számlánként 250 ezer dollárig (48,6 millió forintig) biztosított.
2010.04.19. 08:15
 
 
Népszabadság: Lendvai lemond a második forduló után
A Népszabadság értesülése szerint Lendvai Ildikó lemond a második forduló után. A lap szerint újragondolhatják az MSZP nevét, "brandjét" is. A lap hétfői számában megjelent cikk szerint abban már "egyfajta egyezség" született, hogy a második forduló után Lendvai Ildikó lemond posztjáról. Egységes a pártvezetés abban is, hogy Lendvai Mesterházy Attila kormányfőjelöltet ajánlja majd a párt élére. Mesterházy megőrizné a frakcióvezetői posztot is - írta a Népszabadság. Mint hozzátették: Mesterházy vállalja a feladatot, de csak ha a kongresszus is úgy dönt. Utóbbinak különösebb akadálya nem lehet, személye mögött határozott egység mutatkozik - írja a lap.
2010.04.19. 08:15
 
 
A vártnál előbb olajhiány köszönthet a világra
A vártnál előbb olajhiány köszönthet a világra, az Egyesült Államoknak is ezzel kell számolnia - állapította meg az amerikai védelmi minisztérium egy friss tanulmánya, amelyet a hétvégén ismertetett a Defence Talk katonai hírportál. A világon 2015-ben már naponta 10 millió hordóval kisebb lesz a termelés a szükségesnél, a 2030-as években pedig, az akkori napi 118 millió hordós igénnyel szemben csak 100 millió hordót fognak kitermelni - ezt jósolják az Összhaderőnemi Parancsnokság (JFC) szakértői. A tanulmány megjegyzi: az Egyesült Államokban 250 millió autó gurul az utakon, míg a hatalmasabb népességű Kínában csak 40 millió.
2010.04.19. 08:15
 
 
Nagyot javult Amerika megítélése a világban
Meredeken javult az Egyesült Államok megítélése a világban Barack Obama elnökségének első évében a BBC Világszolgálatának hétfőn ismertetett új felmérése szerint. A GlobeScan nemzetközi közvélemény-kutató az idén 28 országban 29 977 személy bevonásával végezte el a felmérést, amelynek eredményeit a BBC a marylandi egyetem politikakutató szakértőivel dolgozta fel. Abban a 27 országban, amelynek Amerikáról alkotott véleményét számításba vették - az amerikaiak saját országukról kialakított megítélését nem számolták bele az eredménybe -, átlagosan 46 százaléknyian fejtettek ki pozitív nézeteket, és a válaszadók 34 százalékának volt továbbra is kedvezőtlen véleménye az Egyesült Államokról.
2010.04.19. 08:15
 
A TVK igazgatói a legjobban fizetett magyar menedzserek
Tavaly is a TVK igazgatóságának tagjai voltak a legjobban megfizetett menedzserek a magyar tőzsdei társaságok közül - írja a hétfői Napi Gazdaság. Tavaly átlagosan 4,1 millió forint tiszteletdíjat tehetett zsebre egy hazai tőzsdei cég igazgatósági tagja, amennyiben azokat a cégeket vesszük figyelembe, amelyek fizetnek ilyen jogcímen a testület tagjainak - derül ki a társaságok javadalmazási nyilatkozataiból a Napi összeállítása szerint. Ez havonta közel 350 ezer forintos bruttó fizetést jelent. Ennél is többet, átlagosan közel 370 ezer forintot kapnak az igazgatósági elnökök.
2010.04.19. 08:00
 
 
Orbán már júniusban jelentést vár pártja tényfeltáró bizottságától
Orbán Viktor június közepén már szeretne egy közbülső jelentést kapni a Fidesz alelnöke, Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottságtól. A Fidesz elnöke erről a TV2 Napló című műsorának beszélt még pénteken, amikor a csatorna stábja elkísérte őt Csongrád megyei kampánynapjára. A vasárnap sugárzott riportban Orbán Viktor azt mondta, hogy e júniusi, közbülső jelentés után - amelytől azt várja, hogy a "nagy tényeket kellő biztonsággal rögzítse" - a testületnek egy-két hónapig még folytatnia kell a munkáját a részletek elemzése miatt.
2010.04.18. 22:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787[1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista