2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A Mexikói-öbölben megkezdték az olajfogó kupola leeresztését
Megkezdték annak az olajfogó kupolának a leeresztését, amelynek segítségével remélhetőleg sikerül megállítani a nyersolaj tengerbe ömlését a Mexikói-öbölben. A mélyépítésnél használt, alul nyitott, száztonnás, 12 méter magas süllyesztőszekrény ráhelyezése a tenger mélyén 1500 méteres mélységben lévő olajkútra hosszantartó folyamat lesz. Amennyiben sikerül, akkor a kupola tetejére acélcsövet szerelnek, hogy azon keresztül szivattyúzzák a kútból feltörő kőolajat a felszínre, ahol egy tartályhajóban helyezik el. Több órás műveletről van szó. A szerkezetet egy nagy daruval emelték le egy uszályról, majd óvatosan leengedték a víz alá. Korábban a tenger fenéken robotokkal megtisztították azt a helyet, ahova majd a kupolát szerelik.
2010.05.07. 11:45
 
 
A kirgiz hatóságok hivatalosan kérték Minszktől Bakijev kiadatását
A kirgiz átmeneti kormány bejelentette pénteken, hogy hivatalosan kérte Fehéroroszországtól az április eleji véres összecsapások után Minszkbe menekült Kurmanbek Bakijev elnök kiadatását. "Kirgizisztán főügyésze május 6-án a fehérorosz főügyészhez fordult a Bakijev kiadatására vonatkozó kérelemmel" - közölte az átmeneti kirgiz vezetés kormányfőhelyettese, Azimbek Beknazarov. A fehérorosz főügyészég szóvivője ugyanakkor cáfolta Minszkben, hogy Kirgizisztántól bármilyen kérvényt kaptak volna.
2010.05.07. 11:45
 
Mecset lehet a szeptember 11-én megsérült New York-i épületek egyikében
Mecset és iszlám kulturális központ jöhet létre New Yorkban, pár lépésre a Világkereskedelmi Központ (WTC) egykori ikertornyainak helyétől, a 2001. szeptember 11-i terrortámadásban megsérült épületek egyikében - közölték a városi hatóságok. A terv, amely a héten nyerte el befolyásos városi vezetők támogatását, heves vitát vált ki. A hatalmas létesítményt 100 millió dolláros ráfordítással építenék meg az egykori Burlington Coat Factory áruház 13 szintes épületében, amely üresen áll azóta, hogy a teteje megrongálódott a szeptember 11-én becsapódott repülőgépek egyik roncsdarabjától.
2010.05.07. 11:30
 
 
Európa egyik legnagyobb filmgyártó komplexuma épült fel Budapesten
Az amerikai Raleigh Studios és az Origo Film Group mintegy 17 milliárd forintos beruházással, ebből 178 millió forint állami támogatással egyedi kormánydöntés alapján, Európa egyik legnagyobb filmgyártó komplexumát építette fel Budapesten, a XV. kerületben. A komplexum beruházási költségeinek 85 százalékát a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. nem támogatott hitellel finanszírozta. A mintegy 18 hektáron felépült, közel 40 ezer négyzetméter alapterületű beruházás körülbelül 100 állandó munkahelyet teremt, a várt filmes bérmunka megbízások által pedig több ezer főnek is foglalkoztatást biztosíthat - közölte Michael Moore, az amerikai Raleigh Studios elnöke.
2010.05.07. 11:15
 
 
Labdarúgó NB I: Benczés Miklós a Diósgyőr új vezetőedzője
Pénteken délelőtt eldőlt, hogy a labdarúgó Soproni Liga utolsó négy fordulójában új szakvezető irányítja a DVTK együttesét: Tóth László visszatért a sportigazgatói posztra, utóda az eddigi pályaedző, Benczés Miklós lett. A Diósgyőrnél Benczés ebben a bajnokságban a negyedik szakember, aki vezetőedzőként ülhet a kispadon. A sort Aczél Zoltán kezdte, aki az őszi 15 mérkőzésen 12 pontot szerzett csapatával. Januárban Tornyi Barnabás érkezett, de hat találkozón egyetlen pontot szerzett csak, és ez a negatív sorozat gyakorlatilag meg is pecsételte a DVTK sorsát. Tóth László a sportigazgatói székből ült át a kispadra, vele öt mérkőzésen három pont a mérleg.
2010.05.07. 11:15
 
 
Nincs megegyezés az ellenzéki vezetésű bizottságok elnöki posztjairól
Nem tudtak megegyezni az ellenzéki pártok az egymás között felosztható parlamenti bizottsági elnöki és alelnöki posztok arányáról az Országgyűlés alakuló ülését előkészítő pénteki egyeztetésen. Az MSZP szerint a külügyi bizottságot is az ellenzéknek kell vezetnie. A Fidesz által felkínált hat bizottsági elnöki poszt és a várhatón 16 alelnöki hely egymás között felosztható arányáról nem tudott megegyezni az MSZP, a Jobbik és az LMP. A tervek szerint az ellenzék vezethetné az ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási; a költségvetési, pénzügyi és számvevőszéki; a foglalkoztatási és munkaügyi; a fenntartható fejlődés; a nemzetbiztonsági; a fogyasztóvédelmi bizottságokat.
2010.05.07. 11:15
 
 
MSZP: ellenzéki elnök kell a külügyi bizottság élére
Az MSZP továbbra is tartja magát ahhoz, hogy a parlament külügyi bizottságának elnöke ellenzéki politikus legyen - szögezte le Mesterházy Attila az Országgyűlés alakuló ülését előkészítő pénteki egyeztetés után újságíróknak. A szocialista frakcióvezető azt mondta: ebben a kérdésben tartalmi vita van az MSZP és a Fidesz között. Kérdésre válaszolva kitért arra, hogy a hétfői frakcióülésen alakítják ki az álláspontjukat a bizottsági posztokról, így arról is, elfogadják-e az LMP javaslatát, miszerint minden ellenzéki párt két elnöki tisztséget kapjon.
2010.05.07. 11:15
 
 
A Jobbik örül annak, hogy két elnöki és hat alelnöki posztot kap
A Jobbik örül annak, hogy a jelenlegi állás szerint két bizottsági elnöki és hat alelnöki posztot kap - mondta az új összetételű Országgyűlés alakuló ülését előkészítő pénteki megbeszélést követően Vona Gábor újságíróknak. A pártelnök közölte, hogy a Jobbik korábban a külügyi, illetve a költségvetési és pénzügyi bizottság elnöki posztját szerette volna megkapni, de mérlegelés után úgy döntöttek, hogy a külügyi helyett a nemzetbiztonsági bizottságot vezetnék.
2010.05.07. 11:15
 
 
Brit választások: egyik pártnak sincs abszolút többsége
Hivatalossá vált péntek délelőtt, hogy egyik párt sem szerzett abszolút többséget az előző nap tartott nagy-britanniai parlamenti választásokon. Hasonló helyzetre csaknem négy évtizede nem volt példa. A legnagyobb parlamenti pártcsoport a konzervatívoké lesz, de a tory frakció képviselőinek száma nem éri el azt a minimumot, amely a hagyományos brit parlamenti berendezkedésre jellemző egypárti többségi kormány megalakításához szükséges lenne. A csütörtök esti szavazás egyébként botrányosan zárult; sok ezren ugyanis nem jutottak be a szavazóhelyiségekbe este tíz óráig. Előfordult az is, hogy a szavazólapok elfogytak még a zárás előtt. A választási bizottság péntek hajnalban elnézést kért.
2010.05.07. 11:00
 
 
Új-Zéland-rali: Solberg az élen kilenc szakasz után
Az első nap után a Citroennel versenyző, norvég Petter Solberg vezet az Új-Zéland-ralin, az idei világbajnoki sorozat ötödik versenyén. A 2003-ban vb-győztes pilótát a finn Jari-Matti Latvala (Ford) követi a második helyen, míg a francia Sebastien Ogier (Citroen) a harmadik. Az első kilenc szakaszt követően a címvédő, hatszoros világbajnok francia Sébastien Loeb (Citroen) a hetedik pozíciót foglalja el, és 1 perc 19.8 másodperccel marad el az élen álló Solbergtől. Az élcsoport állása (9 szakasz, 159 km után): 1. Petter Solberg, Phil Mills (Citroen C4), 2. Jari-Matti Latvala, Miikka Anttila (Ford Focus RS), 3. Sebastien Ogier, Julien Ingrassia (Citroen C4).
2010.05.07. 10:45
 
 
Martonyi: elsők között a kettős állampolgárságról szóló törvény
A határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló törvény egyike lesz azoknak a jogszabályoknak, amelyeket az elsők között fog elfogadni az új magyar parlament - jelentette ki Martonyi János leendő külügyminiszter abban az interjúban, amelyet a Hospodárské Noviny című szlovák gazdasági és politikai napilap közölt pénteken. Martonyi megerősítette, hogy a határon túli magyarok egyéni kérelem alapján kapnak magyar állampolgárságot, és ez nem fog automatikusan magyarországi választójoggal járni.
2010.05.07. 10:45
 
Kinevezték Fazakas Szabolcsot az Európai Számvevőszék tagjává
Kinevezték pénteki hatállyal az Európai Számvevőszék hat új tagját, köztük a magyar Fazakas Szabolcsot - közölte a luxembourgi székhelyű testület. A kinevezés az EU-tagállamok kormányait képviselő Tanácstól származik, a nemzeti hatóságok javaslatai alapján és az Európai Parlament (EP) véleményének kikérését követően. A hatéves, megújítható időtartamra szóló kinevezést Fazakas mellett egy máltai, egy szlovák, egy lengyel, egy szlovén és egy litván személy kapta. Egyúttal - ugyancsak május 7-i hatállyal - hat évvel meghosszabbították a lett, a cseh és az észt számvevőszéki tag mandátumát. Az új magyar számvevőszéki tag a tisztséget eddig betöltő Halász Gejza helyét vette át.
2010.05.07. 10:30
 
 
Simor szerint stabilitás kell az euró bevezetéséhez
A sikeres euróbevezetés záloga a fenntarthatóság, a gazdasági stabilitás, ami az árstabilitás és a fiskális fegyelem területén megvalósuló kézzelfogható eredményekre támaszkodva érhető el - írta Simor András, a jegybank elnöke az Indexen. A Magyar Nemzeti Bank vezetője a pénteken megjelent írásában úgy véli, csak ezek alapján kerülhet sor egy hiteles céldátum kitűzésére, és erre támaszkodva lehet majd meghatározni a konkrét menetrendet, beleértve az ERM2-csatlakozás időpontját is. Kifejti, a jegybank a rendelkezésére álló eszközökkel ellensúlyozta és tompította a válság mindenkit érintő következményeit.
2010.05.07. 10:15
 
 
Számos kis papír kereskedését felfüggesztették a tőzsdén
Számos kis, B kategóriás papír kereskedését függesztették fel a Budapesti Értéktőzsdén az árfolyamok 10 százalékot meghaladó csökkenése miatt a nyitást követően pénteken. A BÉT honlapja szerint a Bookline, a Humet, a BIF és a Konzum kereskedése szünetelt rövid ideig. A vezető részvények mindegyike veszteségben van, a Mol közel 8 százalékos mínuszban is volt, de gyorsan felpattant és az első negyedóra végén 18.650 forinton, az előző napi záróárnál 2,36 százalékkal alacsonyabban állt. A BUX pénteken 22.033,53 pontont az előző napi záróértéknél 854,81 ponttal, 3,73 százalékkal alacsonyabban nyitott.
2010.05.07. 10:00
 
 
Nyugalom van Athénban
Ismét nyugalom honolt péntek reggel a görög fővárosban az előző napokban történt erőszakos utcai megmozdulások után. Az athéni rendőrség csütörtök este még könnygázzal oszlatta fel a demonstrálókat, akik a parlament előtt köveket hajigáltak a biztonsági erők felé. A mintegy 3 ezer tüntető a kormány gazdasági megszorító csomagja ellen tiltakozott, amelyet a törvényhozók este 172-121 arányban fogadtak el. A megszorításokért cserébe Görögország várhatóan 110 milliárd euró kölcsönt kap majd a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és - kétoldalú megállapodások alapján - az euróövezet országaitól.
2010.05.07. 09:45
 
 
Magyarországot nem fenyegeti az újabb vulkáni hamufelhő
Magyarországot nem veszélyezteti a hamufelhő, amely jelenleg a brit szigetek felett van - mondta a HungaroControl magyar légiforgalmi szolgálat szóvivője pénteken reggel. A ferihegyi repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport honlapján péntek reggelig nem jeleztek budapesti járattörlést. Az OMSZ munkatársa szerint a hamu továbbra is déli irányban, az Atlanti-óceán felé áramlik, így a transzatlanti közlekedésben okozhat fennakadásokat. Csütörtök este izlandi meteorológusok közölték, hogy ismét jelentős mennyiségű hamut fog szétszórni az izlandi Eyjafjallajökull vulkán, ami miatt április közepén szinte egész Európa légterét le kellett zárni.
2010.05.07. 09:30
 
 
Nőtt a vendégek és a vendégéjszakák száma a szállodákban
Január-márciusban a kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek száma 4, a vendégéjszakák száma 5 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képest, a szálláshelyek árbevétele folyó áron fél százalékkal mérséklődött - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A kereskedelmi szálláshelyek január-márciusban összesen 40 milliárd forint bruttó árbevételt értek el, ezen belül a szállásdíjbevétel 20 milliárd forint volt. Az összes bevétel a szálláshely-szolgáltatás fogyasztóiár-indexének stagnálása mellett folyó áron fél százalékkal csökkent az előző évhez képest.
2010.05.07. 09:15
 
 
Pénteken is várhatóak hevesebb esőzések
A délnyugati országrész kivételével pénteken is várhatóak hevesebb esőzések Magyarországon. Az előző napihoz hasonló viharokra már nem kell számítani, de pénteken is előfordulhatnak nagyobb felhőszakadások. Az OMSZ péntekre a délnyugati országrész kivételével az egész országra sárga riasztás adott ki. Ez azt jelenti, hogy ma is várhatóak nagyobb zivatarok, amit helyenként viharos széllökések, intenzív csapadék, vagy jégeső kísérhet. A csütörtöki nagymennyiségű csapadék négy borsodi településen okozott nagyobb károkat.
2010.05.07. 09:15
 
 
Matolcsy: 12-16 adónemet törölne el a Fidesz
A Fidesz a jelenlegi 52-ből 12-16 adónemet törölne el, vonna össze; a három éves adócsökkentési program július 1-jén indulna. Matolcsy György, az Orbán-kormány leendő nemzetgazdasági minisztere a TV2 Mokka című műsorában pénteken azt mondta: egyértelműen lesz adócsökkentés július 1-jétől, amikor elindul egy három éves adócsökkentési program. Leszögezte: a jelenlegi 52 adónemből a Fidesz, 12-16 adónemet törölne el, vagy vonna össze, ez a folyamat július 1-jétől indulna. A miniszteri szék várományosa szerint az szja-hoz, a társasági adóhoz is hozzá kell nyúlni, ahogy a járulékokhoz is. Kijelentette: a szuperbruttósítást kivonják a rendszerből.
2010.05.07. 08:45
 
 
Ma egyeztetnek újra a pártok az Országgyűlés alakuló üléséről
Reggel folytatják az Országgyűlés május 14-re tervezett alakuló ülését előkészítő egyeztetésüket az idei választáson parlamentbe került pártok frakcióinak képviselői az Országházban. A mai, harmadik egyeztetés témája lesz a Országgyűlés állandó bizottsági rendszerének kialakítása. A tárgyalást múlt hét pénteken kezdték a pártok frakcióinak képviselői, azonban a megbeszélés akkor mintegy fél óra alatt véget ért, és a felek érdemi kérdésekben nem döntöttek. A második megbeszélésen, szerdán, megegyezés született a pártok között a parlamenti patkóban elfoglalt oldalról, azaz arról, hogy a frakciószövetség a jobb oldali szekciókban foglalna helyet, az ellenzék pedig a bal oldaliban.
2010.05.07. 08:15
 
 
Divat lesz a szandál zoknival
Eddig a német turisták jellegzetessége volt, mostantól a párizsi divat újdonsága a szandál zoknival. Az eddig elkerülendőnek tartott párosítás a nyár nagy sikere lehet, különösen hűvösebb időben, vagy amikor már lepattogzik a körömlakk. A divatdiktátorok finom pamutból készült, vagy selyemmel vegyített anyagú harisnyákat, zoknikat ajánlanak. "A zoknik lekerekítik a körvonalakat, eredetiséget és finom stílust kölcsönöznek viselőjüknek" - fejtette ki Gaspard Yurkievich divatkreátor, aki már évek óta zokniban küldi kifutóra a modelljeit.
2010.05.07. 08:15
 
 
A francia szenátus is elfogadta a görög segélycsomagot
A francia nemzetgyűlés után péntekre virradóra a szenátus is jóváhagyta a Görögország támogatását célzó nemzetközi pénzügyi segélycsomag Franciaországra eső részét. Németország után a második legjelentősebb hozzájárulóként Franciaország összesen 16,8 milliárd euróval vesz részt a három évre szóló hitelezésben, amelyből 2010-ben 3,9 milliárd eurót utal át Görögországnak. A hitelkeretről szóló törvénycsomagot kedden fogadta el a parlament felsőháza.
2010.05.07. 08:00
 
 
Balázs Péter: diplomáciai kötéltáncot jártunk Szlovákiával
Diplomáciai kötéltáncot kellett járnunk Szlovákiával: fenntartani a kétoldalú viszonyt, de minden lehetséges fórumon tiltakozni az eljárás ellen - nyilatkozta a szlovák nyelvtörvénnyel és az államfőnek a szlovák-magyar határon való feltartóztatásával kapcsolatban Balázs Péter leköszönő külügyminiszter a Népszabadságnak. A lap pénteki számában megjelent interjúban a külügyi tárca vezetője hozzátette: minden lépést megtettünk, ezt a minap Martonyi János is elismerte. "A hangvétel tekintetében semmiképp sem akartunk lesüllyedni Slota szintjére" - fogalmazott Balázs Péter.
2010.05.07. 07:45
 
 
Botrányosan zárult a szavazás Nagy-britanniában
Botrányos jelentekkel zárult csütörtök este a szavazás számos választókerületben a nagy-britanniai parlamenti választásokon, sok ezren ugyanis nem jutottak be a szavazóhelyiségekbe az este tíz órai zárásig. A választási bizottság péntek hajnalban elnézést kért. A zárás idején százak álltak még sorban London, Manchester, Liverpool, Sheffield, Newcastle, Leeds, Birmingham és több más város sok választóhelyiségénél, ám a választási illetékesek sehol nem hosszabbíthatták meg a voksolást a törvényi előírások miatt. Előfordult az is, hogy a szavazólapok elfogytak még a zárás előtt.
2010.05.07. 07:45
 
 
Demszky tárgyalna Orbánnal
Személyesen is megvitatná Demszky Gábor Orbán Viktorral a kormány és a főváros viszonyát, és ez ügyben kész mihamarabb találkozni a kijelölt kormányfővel - írta pénteki számában a Népszava a főpolgármesterre hivatkozva. A lap a szombati számában megjelenő főpolgármesteri interjú előző napi beharangozójában azt írta: Demszky Gábor azt nyilatkozta, hogy elkezdték összegyűjteni azokat a törvényjavaslatokat, amelyek a közigazgatás átalakításának irányába mutatnak és szerinte egybeesnek a Fidesz terveivel. Demszky a terveket elküldi a leendő miniszterelnöknek.
2010.05.07. 07:30
 
 
New York-i szimpózium az európai romák integrációjáról
Az európai roma kisebbség integrációjáról, a problémák megoldási lehetőségeiről rendeztek amerikai és magyar szakértők részvételével szimpóziumot csütörtökön a New York-i főkonzulátuson. A konferencia ötletadója, Polgár Viktor főkonzul az MTI-nek elmondta: az amerikai sajtóban néhány hónapja több cikk is megjelent a magyarországi romák helyzetéről, és úgy gondolta, célszerű lenne egy tanácskozást tartani arról, hogy a romák ügye nem csak Magyarországot vagy a bűnözést érinti, általánosabb kérdésről van szó. A szimpóziumon több mint százan, diplomaták, kutatók, szakértők és jogvédők vettek részt.
2010.05.07. 07:30
 
 
Az USA nem kér a külföld segítségéből az olajkatasztrófa kezeléséhez
Az Egyesült Államok nem kér a külföldi államok által felajánlott segítségből a Mexikó-öbölben történt olajkatasztrófa kezeléséhez - közölte a washingtoni külügyminisztérium. P.J. Crowley szóvivő tájékoztatása szerint 13 ország - Kanada, Horvátország, Franciaország, Németország, Írország, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Románia, Korea, Spanyolország, Svédország, Nagy-Britannia - kormánya és az ENSZ ajánlott fel segítséget. A külföld szakértők küldését, szakértelmet, olajterelő gátakat, az olaj lebomlását segítő vegyszereket, olajpumpákat és fölöző hajókat kínált.
2010.05.06. 22:00
 
 
Római tenisztorna: Venus Williams kiesett
Az amerikai Venus Williams két nagyon sima szettben kikapott csütörtökön este a szerb Jelena Jankovictól, így búcsúzott a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztornától. Jankovic ellenfele az elődöntőben Venus húga, a világelső Serena Williams lesz. Eredmények, negyeddöntő: Jankovic (szerb, 7.)-V. Williams (amerikai, 4.) 6:0, 6:1
2010.05.06. 22:00
 
 
Megszavazta a megszorító csomagot a görög parlament
Megszavazta a megszorító intézkedéseket a görög parlament. Az egyszerű többséget igénylő szavazás során a 300 tagú parlamentben 160 mandátummal rendelkező szocialisták megkapták a rendelkezések életbe lépéséhez szükséges támogatást. Az ország 110 milliárd eurós kölcsönre számíthat cserébe a Nemzetközi Valutaalaptól és az Európai Uniótól. A kormány tervezett lépései között a bérek és nyugdíjak csökkentése, valamint az adók emelése szerepel. Papandreu görög miniszterelnök csütörtökön kijelentette, hogy a demokrácia próbatétel előtt áll, és Görögország jövője a tét.
2010.05.06. 21:00
 
 
Történelmi nap a neten: életre kelt az első nem latin betűs webcím
Történelmi nap volt a csütörtöki a világhálón: életre keltek az első nem latin betűs hivatkozási címek. A webcímeket kezelő ICANN nonprofit szervezet tavaly októberben döntött arról, hogy a megfelelő átalakítások után a latin betűkön kívül más írásrendszerekkel is meg lehet adni a honlapok elérési útvonalát. Az ICANN határozata - mint ahogy azt sokan várják - a világháló negyvenéves történelmének egyik legnagyobb változását hozhatja, amelynek köszönhetően drámaian nőhet az internetfelhasználók száma.
2010.05.06. 19:30
 
 
Továbbra is alacsony a gyermekvállalási kedv Magyarországon
Továbbra is alacsony a gyermekvállalási kedv Magyarországon, s erre elsősorban a kapcsolatok bizonytalansága és az ebből eredő egzisztenciális gondok hatnak. A kutatás szerint a gyermekvállalás vágyát elsősorban az egzisztenciális félelmek szorítják háttérbe. Mint kiderült, ez a probléma főleg a nőket érinti, akik nem érzik biztonságban munkahelyüket, és úgy gondolják, kisgyerekes anyukaként hátránnyal indulnak egy állás megpályázásakor. Az anyagi helyzet mellett a kapcsolatok bizonytalanság a másik tényező, amely negatívan befolyásolja a gyermekvállalási kedvet.
2010.05.06. 18:00
 
 
Gyengült és széles sávban ingadozik a forint
Ideges nemzetközi piaci hangulatban széles árfolyamsávban ingadoztak a térségbeli devizák csütörtökön a bankközi devizapiacon. Az eurót délután fél ötkor 280,14 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 278,55 forint után. Kedden délután még 273 forinton állt a jegyzés. Csütörtökön délelőtt a forint 281-es eurójegyzésről egészen 276-ig erősödött vissza, majd a délután folyamán ismét átlépte a 280-as jegyzést.
2010.05.06. 18:00
 
 
A pápa elfogadta két további ír püspök lemondását
XVI. Benedek pápa elfogadta két ír püspök lemondását, akik még tavaly ajánlották fel, hogy megválnak hivataluktól, elismerve felelősségüket az ír egyházi személyeket érintő pedofil vádak eltussolásában. A Vatikán azonban nem az egyháznak a pedofil ügyek feltárására vonatkozó elkötelezettségére hivatkozik, hanem a püspökök életkorára. Joseph Duffy püspök és Francis Lagan segédpüspök betöltötték 75. életévüket, amely a nyugállományba vonulás korhatára.
2010.05.06. 18:00
 
 
Jogerősek a területi választás eredményei
Valamennyi területi választókerületi választási eredmény jogerőssé vált csütörtökön 16 órára. Virág Rudolf, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője az Országos Választási Bizottság ülésén bejelentette: csütörtök 16 óráig állt nyitva a határidő a területi listás eredményeket megállapító határozatokkal szembeni jogorvoslatra, a határidőig azonban nem érkezett ilyen kérelem, így mind a 20 területi választókerületben jogerőssé vált a választás eredménye.
2010.05.06. 17:45
 
 
Új tulajdonosa van a diósgyőri kohászatnak
Új tulajdonoshoz került a diósgyőri kohászat. Azt egyelőre nem tudni, hogy az ÖKO-FERR Kft. mikor indítja újra az acélgyártást a másfél éve nem termelő cégnél. A felszámoló-biztos közölte: az ÖKO-FERR Kft. a jelenlegi piaci helyzetet figyelembe véve nem tudta vállalni a foglalkoztatást, így a felszámoló finanszírozás hiányában 2010. május 10-ével megszünteti a 157 dolgozó munkaviszonyát, akiket eddig a DIFO Kft.-n keresztüli foglalkoztattak.
2010.05.06. 17:30
 
 
Római tenisztorna: Serena Williams már elődöntős
A versenyzéshez sérüléséből felépülve kedden visszatért világelső Serena Williams két szettben nyert az orosz Marija Kirilenko ellen a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna csütörtöki negyeddöntőjében. A 28 éves, 12-szeres Grand Slam-győztes a négy között testvérével, Venusszal, vagy a szerb Jelena Jankoviccsal találkozik. Eredmények, negyeddöntő: S. Williams (amerikai, 1.)-Kirilenko (orosz) 6:1, 6:4 Martinez Sanchez (spanyol)-Safarova (cseh) 7:6 (8-6), 6:4.
2010.05.06. 17:15
 
 
Kulcsár Attila egy órán át támadta saját egykori bankját
Sokéves hallgatás után Kulcsár Attila érdemben megszólalt, és az egész bírósági eljárásban eddig példa nélküli, egyórás felszólalásában nekiment volt munkahelyének, a K and H Banknak és egykori ügyfeleinek is a Fővárosi Ítélőtáblán csütörtökön. Kulcsár szerint a magát sértettnek feltüntető bank a biztosítási összeg reményében valótlan nyilatkozatokat tett az eljárás során, és ezzel hozzájárult a megalapozatlan első fokú ítélethez. Ugyanakkor az elsőrendű vádlott állította azt is, hogy ügyfeleinek túlnyomó többsége jól járt, és nem érdekelte őket, hogy milyen tranzakciók nyomán jutnak hozzá az ígért magas hozamokhoz.
2010.05.06. 17:00
 
 
Franciaország három évre befagyasztja az állami kiadásokat
A görög válság hatására Franciaország csütörtökön bejelentette, hogy az elkövetkező három évre befagyasztja az állami kiadásokat annak érdekében, hogy ígéretéhez híven 2013-ra a GDP-arányos államháztartási hiány a három százalékos szint alá süllyedjen. "Az elkövetkező három évre (2011,2012, 2013) Francois Fillon kormányfő megerősítette, hogy az állami kiadásokat, az adósságkamat költségeit és a nyugdíjkiadásokat leszámítva, jelenlegi értéken befagyasztja a kormány" - olvasható a miniszterelnöki hivatalnak a költségvetést előkészítő szemináriumot követően kiadott közleményében.
2010.05.06. 16:45
 
 
Orbán Viktor: ez forradalmi Országgyűlés lesz
Orbán Viktor szerint a mostani Országgyűlés más lesz, mint a korábbiak voltak, "ez forradalmi Országgyűlés lesz". A Fidesz elnöke, leendő miniszterelnök erről Székesfehérváron beszélt, amikor a megye hét választókerületében egyéni képviselőként, illetve listáról az Országgyűlésbe jutott Fejér megyei képviselőkkel közösen, a Megyeházán átvette képviselői megbízólevelét. Orbán Viktor ugyanis a Fidesz-KDNP területi listájának első helyéről szerzett parlamenti mandátumot.
2010.05.06. 16:30
 
 
Bajnai Gordon e-mailben búcsúzott a szocialistáktól
Bajnai Gordon kormányzása végéhez közeledve e-mailben búcsúzott a szocialistáktól, a párt országgyűlési képviselőitől, polgármestereitől, megyei közgyűlési és önkormányzati képviselőitől. Az MTI birtokába kerül e-mailben a kormányfő úgy fogalmazott: a politika, ha tetszik a történelem furcsa, de nem szokatlan fintora, hogy a felelős, ésszerű politika vállalása rövid távon népszerűségvesztéssel jár. Megismételte korábbi véleményét, miszerint olyan politikát folytattak, amelyről szinte biztosan tudták, hogy nem hoz magával gyors választási sikert, de az önös érdeket félretéve a következményeket, a népszerűtlenséget vállalva dolgoztak együtt.
2010.05.06. 16:15
 
 
Újabb merénylettől tartanak New Yorkban
Újabb terrorista támadástól tartanak az amerikai hatóságok a New York-i autóbombás merényletkísérlet után - írta a The Washington Times. Michael Bloomberg, New York polgármestere és Raymond Kelley rendőrfőnök azt javasolják, a kongresszus törvényben tiltsa meg, hogy ismert terroristák fegyvert vásárolhassanak az Egyesült Államokban. A The New York Times szerkesztőségi cikkében arról írt, hogy politikusok egy csoportja a félelemre építve cinikus módon a jogállamiság gyengítésére akarja felhasználni a meghiúsult merényletet.
2010.05.06. 16:15
 
 
Fidesz: nem kizárt, hogy rendkívüli intézkedésekre lesz szükség
Varga Mihály szerint a legfrissebb gazdasági adatok azt mutatják, hogy Magyarországon továbbra is gazdasági vészhelyzet van. A Fidesz alelnöke valószínűsíti, hogy rendkívüli intézkedésekre lesz szükség. Varga budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a gazdaság állapota egy jottányival sem lett jobb, mint egy vagy két hónappal ezelőtt. "Aki arról beszél, hogy túl vagyunk a válságon, az egész egyszerűen félretájékoztatja az országot. Bajnai Gordon távozó miniszterelnök félretájékoztatja az országot" - hangsúlyozta Varga, aki a gazdasági adatok közül példaként említette a 16 éves csúcson lévő munkanélküliséget, a magas benzinárakat, valamint a költségvetési intézmények több mint húszmilliárd forintos adósságállományát.
2010.05.06. 15:30
 
 
Közeledtek az álláspontok a BKV-bértárgyaláson
Közeledtek az álláspontok a BKV és a szakszervezetek között a csütörtöki bértárgyaláson, a jövő héten akár alá is írhatják a megállapodást a felek. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke a tárgyalásokat követően azt mondta: a számszaki részekről gyakorlatilag megállapodtak a BKV-val, már csak a szövegezésen kell pontosítani és a jövő héten aláírhatják a bérmegállapodást.
2010.05.06. 15:30
 
 
A kormányszóvivő szerint nincs vészhelyzet Magyarországon
Nincs vészhelyzet Magyarországon, a gazdaság már nem csökken, az euróhoz viszonyítva a forint stabilizálódott, az államháztartás tervezett hiánya tartható - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő, reagálva a kormányra készülő Fidesz-KDNP politikusainak megszólalásaira. A Bajnai-kormány már kivezette Magyarországot a csődhelyzetből, stabilizálta a gazdaságot, s ezt a megállapítást olyan külföldi lapok is megerősítették, mint a párizsi Le Monde, vagy olyan befektetési bankházak, mint a JP Morgan - közölte.
2010.05.06. 15:15
 
 
Nő a kullancsveszély Magyarországon
Már nem csak az erdőben, hanem a városi parkokban, kertekben, erdős, fás területeken is megjelentek a kullancsok. A védekezés első része az agyhártya- és agyvelőgyulladás elleni védőoltás, a második a területvédelem: a többi között kerülni kell a vadak által látogatott helyeket, megszüntetni a ház melletti bozótosokat, farakásokat, gyakran nyírni a gyepet, a talpazatot pedig megerősíteni a kerítésnél - részletezte Kapiller Zoltán, a Magyar Kullancsszövetség elnöke. Lényeges a zárt öltözet, a könnyen ellenőrizhető ruházat, például fehér póló, valamint a kullancs-és szúnyog ellenes készítmények használata is - tette hozzá.
2010.05.06. 15:15
 
 
Lendvai: továbbra is két forgatókönyv van a tisztújításra az MSZP-ben
Lendvai Ildikó szerint az MSZP-ben továbbra is két forgatókönyv van a tisztújításra. A csütörtöki egyeztetéseken nem született döntés ez ügyben. A leköszönő pártelnök a megyei elnökök, az országos elnökség, valamint a választmány vezetésének közös tanácskozása után azt mondta: a következő döntési pont a választmány ülése lesz, ami a korábbi tervekkel ellentétben nem a pünkösdi hétvégén, hanem május 15-én lesz. Hozzátette: május 14-ig a pártszervezetek elkészítik állásfoglalásaikat az értékelésről, az ellenzéki stratégia alapelveiről és a párt előtt álló teendők politikai menetrendjéről, amelyeket a választmány ülésén vitatnak majd meg. Ennek része az is, hogy a teljes tisztújítás az önkormányzati választások előtt, vagy után történjen meg.
2010.05.06. 14:30
 
 
Videofenyegetést kapott Belgium a burkaügy miatt
Videoüzenetben megfenyegették Belgiumot a muzulmán nők arcát elfedő hagyományos öltözet, a burka és a nikáb viselését nyilvános helyeken betiltó képviselőházi szavazás miatt, de az illetékes szervezet egyelőre nem látja szükségét, hogy az eddiginél nagyobbnak minősítse a terrorveszélyt. Sajtóértesülések szerint a videón - írott formában - azzal fenyegetik az országot, hogy amennyiben a tiltás végigmegy valamennyi érintett fórumon, és életbe lép, Belgium "veszélyes helyzetben találja magát" más országokkal együtt.
2010.05.06. 14:15
 
 
Nem változtatott alapkamatán az EKB
Az EKB nem változtatott 1,00 százalékos alapkamatán. Az Európai Központi Bank (EKB) 2009. május 13 óta tartja 1,00 százalékos történelmi mélyponton alapkamatát. Az alapkamat 1999 január elsején 3,00 százalékkal kezdett, legmagasabb értékét, 4,75 százalékot pedig 2000 júniusától tartotta 2008 októberéig.
2010.05.06. 14:00
 
 
A legtöbb amerikai fiatal autóbalesetben hal meg
Autóbaleset okozza a legtöbb halálozást az amerikai tinédzserek között - derült ki egy friss statisztikából. A fekete fiúknál viszont aránytalanul nagy a kockázata annak, hogy megölik őket - állapította meg az Egyesült Államok járványügyi hatóságának (CDC) országos egészségügyi statisztikai központja. Néhány adat az Arialdi Minino által összeállított CDC-jelentésből: Baleset okozza az összes tinédzserhalálozás 48 százalékát, közúti balesetek okoznak minden harmadik halálozást. A tinédzserek halálozásának öt vezető oka a balesetek, az emberölés, az öngyilkosság, a rák és a szívbetegségek. A fekete fiúk esetében az emberölés miatti halálozás áll az első helyen.
2010.05.06. 13:45
 
 
Görög pénzügyminiszter: az egyetlen esély az EU-IMF hitel
A görög pénzügyminiszter szerint az államcsőd és a májusban esedékes államadósság-törlesztés felfüggesztésének elkerülésére a EU-tól és az IMF-től való hitelfelvétel az egyetlen esély. Jeórjiosz Papakonsztantinu - aki a parlamentben, a megszorító csomag tervezetének vitáján szólalt fel - hangsúlyozta: a görög államkincstárban nincs elegendő pénz ahhoz, hogy újrafinanszírozzák a május 19-én lejáró 9 milliárd eurós államkötvényt, ezért az egyetlen lehetőség az esedékes adósság kifizetésére a megmentési csomag "megcsapolása".
2010.05.06. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769[1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista