2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Széchyt beiktatták, Gyárfást kitüntették a Hírességek Csarnokában
A nyolc új beiktatott között posztumusz elismerésben részesült minden idők egyik legeredményesebb úszóedzője, Széchy Tamás a vizes sportok Hall of Fame-jének, az egyesült államokbeli Fort Lauderdale-ben működő Hírességek Csarnokának hagyományos gáláján. A budapesti idő szerint vasárnap virradóra lezajlott ünnepségen Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke, a nemzetközi szövetség (FINA) vezérkarának tagja és az Európai Úszóliga (LEN) alelnöke a nemzetközi és a kontinentális szövetség magazinjának főszerkesztőjeként vehetett át elismerést.
2010.05.09. 17:00
 
 
Nem kibertámadás miatt zuhant az amerikai tőzsde csütörtökön
Nincs bizonyíték arra, hogy kibertámadás okozta volna az amerikai értéktőzsde rejtélyes csütörtöki zuhanását - közölte a Fehér Ház vasárnap. "Nincs jele annak, hogy ez történt volna" - fogalmazott John Brennan, az amerikai elnök terrorizmusellenes főtanácsadója a Fox News hírtelevízió riporterének kérdésére. Barack Obama elnök pénteken bejelentette: a hatóságok kivizsgálják, mi okozhatta a korábbi napon a Dow Jones ipari index csaknem rekord mértékű, fél óra alatt történt közel 1000 pontos zuhanását, amely riadalmat keltett a befektetők körében.
2010.05.09. 17:00
 
 
Majestic Imperator luxusvonatok indulnak Bécs és Budapest között
Bemutatták annak a luxus nosztalgiavonatnak a vagonjait Budapesten, amely az egykori osztrák-magyar monarchia fővárosai között szállítja majd a turistákat jövő évtől. Ünnepélyes keretek között, tűzoltózenekari kísérettel várták a fővárosi Nyugati pályaudvarra nyolcvanöt utassal érkező Majestic Imperator-Train de Luxe osztrák nosztalgiavonatot vasárnap. A Majestic Imperator nevű cég modernizált császári luxusvagonjai már 1991 óta szolgálják a turisták igényeit, Magyarországra eddig csak időnként, egy-egy napos utakra érkeztek. Ezért a jövőben a magyar turizmus képviselőivel és szereplőivel együttműködve szeretnék rendszeressé tenné és több naposra kibővíteni a Budapest-Bécs közötti utakat.
2010.05.09. 17:00
 
 
Pakisztáni tálibok állnak a New York-i merényletkísérlet mögött
Pakisztáni tálibok állnak a New York-i Times Square-en meghiúsított merényletkísérlet mögött az amerikai igazságügy-miniszter vasárnapi bejelentése szerint. Eric Holder az ABC tv-társaságnak nyilatkozva azt mondta: immár bizonyítékokkal rendelkeznek arra, hogy pakisztáni tálibok felelősek a május elsejei merényletkísérletért, amikor a Times Square-en egy terepjáróban pokolgépet találtak, amely azonban nem lépett működésbe.
2010.05.09. 16:45
 
 
F1, Spanyol Nagydíj: Mark Webber győzött
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Spanyol Nagydíjat, a világbajnoki sorozat ötödik versenyét. Webber mögött a hazai közönség előtt szereplő Fernando Alonso (Ferrari) lett a második és a német Sebastian Vettel (Red Bull) a harmadik. A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) a negyedik lett; idei visszatérése óta a mostani a legelőkelőbb helyezése. Az ötödik pozícióban a vb-címvédő Jenson Button (McLaren) ért célba, a brit versenyző ezzel továbbra is vezeti a pontversenyt. A 2008-ban világbajnok brit Lewis Hamilton (McLaren) az utolsó előtti körig a második helyen robogott, ám defekt miatt kénytelen volt feladni a viadalt.
2010.05.09. 16:30
 
 
Mesterházy: a győzelem napja jó alkalom elgondolkodni közös jövőnkön
Mesterházy Attila szerint a győzelem és a béke napja jó alkalom arra, hogy elgondolkodjunk közös történelmünkön, a nemzet közös ügyein, a jövőnkön; mérlegelni kell, mi a teendő akkor, amikor a fasizmust megidéző eszmék fertőzik a társadalmat. A szocialista frakcióvezető közleményében úgy fogalmazott: ez jó alkalom az emlékezésre, hogy ne ismételjük meg a múlt hibáit, "mert tudom, hogy többen vagyunk, akik a békés egymás mellett élést választják a megbélyegzést és az erőszakot hirdető politikával szemben".
2010.05.09. 16:30
 
 
Újabb járatokat töröltek Ferihegyen
Újabb járatokat töröltek Ferihegyen az izlandi hamufelhő miatt; vasárnap délután nem száll fel a Münchenbe, a Párizsba, a Baselbe és Milánóba tartó gép. A hamufelhő miatt vasárnap reggel már törölték a délelőtti milánói járatokat, ezzel összesen eddig hét, Budapestről induló járatot kellett törölni. Szilágyi Károly, a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) kommunikációs vezetője arra kérte a vasárnap utazni szándékozókat, hogy a repülőtér honlapján, vagy az érintett légitársaságoknál érdeklődjenek az esetleges menetrendváltozásokról.
2010.05.09. 16:15
 
 
Madridi tenisztorna: Szávayék a páros második fordulójában
Szávay Ágnes párosban, Dinara Szafinával az oldalán bejutott a legjobb 16 közé a madridi tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében. A magyar, orosz duó vasárnap 1 óra 19 perces mérkőzésen, döntő rövidítésben kerekedett felül az Akgul Amanmuradova, Hszieh Szu-vej üzbég, tajvani kettősön. Szávayék a negyeddöntőbe kerülésért a Gisela Dulko, Flavia Pennetta argentin, olasz és a Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh, szlovén páros párharcának győztesével mérkőznek. Vasárnap még egy magyar lesz érdekelt: Czink Melinda a román Alexandra Dulgheruval mérkőzik - a viadal honlapja alapján - várhatóan 16 órától.
2010.05.09. 15:45
 
 
Londoni elemzők: nem biztos az IMF/EU-engedékenység a magyar hiánynál
A jelenlegi piaci környezetben nem vehető biztosra, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az EU engedékeny lesz a magyar államháztartási deficitcél esetleges emelési szándéka láttán - áll vezető londoni befektetési házak friss térségi elemzéseiben. A BNP Paribas bankcsoport londoni befektetési részlegének hétvégi európai felzárkózó piaci helyzetértékelése szerint elképzelhető "valamelyes költségvetési elcsúszás eltűrése", akkor, ha az új kormány elkötelezi magát komoly szerkezeti reformok mellett.
2010.05.09. 15:15
 
 
EU-elnökség: az új mentőmechanizmus célja az euró védelme
Megvédeni az eurót, erősíteni stabilitását: ez a célja annak az új pénzügyi mechanizmusnak, amelyről az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei vasárnap délután kezdtek tárgyalni Brüsszelben - jelentette ki Elena Salgado, a soros EU-elnök Spanyolország gazdasági és pénzügyminisztere a megbeszélésre érkezve. A péntek esti euróövezeti állam- és kormányfői találkozón elrendelt miniszteri ülésen minden bizonnyal egy több tízmilliárd eurós pénzalap létesítését határozzák el, ebből bármely nehéz helyzetbe kerülő euróövezeti ország részesülhet.
2010.05.09. 15:15
 
 
Nagy-Britannia nem támogatja az eurót
Nagy-Britannia álláspontja szerint minden lehetségest el kell követni a tőkepiacok stabilizálásáért, de brit részről ez nem jelentheti az euró támogatását. A brit pénzügyminiszter, Alistair Darling vasárnap azt mondta Brüsszelben, hogy "ma ismét meg kell mutatnunk: közösen cselekszünk a helyzet stabilizálása érdekében, és ebből mi is kivesszük a részünket. Ám az euró támogatása az euróövezeti országok dolga, ez magától értetődik."
2010.05.09. 15:00
 
 
Vasárnap este elérheti Magyarországot az izlandi hamufelhő
Vasárnap este Magyarországot is elérheti a dél-nyugati irányból érkező hamufelhő, de ez alig lesz érzékelhető - közölte az Országos Meteorológiai Intézet. Barkó Vanda meteorológus elmondta: az Izlandról indult hamufelhő jelentő kitérővel, nagy utat tett meg, így nagyon alacsony koncentráltságú. Az Eurocontrol, a légi közlekedés európai szervezete Brüsszelben azt közölte, hogy Svájcban is várhatók járattörlések a vulkáni hamu miatt, s hogy vasárnap estére a hamufelhő megjelenik majd Németország déli része, Csehország és Ausztria fölött. A vulkánihamu-előrejelző központok szerint délkelet felé, így Görögország felé is tart a felhő.
2010.05.09. 14:45
 
 
Bende Péter: átszervezés vár a tűzoltóságra
Vagy újra államosítják a tűzoltóságot, vagy teljesen önkormányzatosítják - ez a két lehetőség áll a szervezet előtt - nyilatkozta a Magyar Tűzoltó Szövetség (MTSZ) elnöke a fővárosi tűzoltó majálison vasárnap az MTI-nek. Abban bíznak, hogy az új kormány és az új Országgyűlés a szakmai véleményeket meghallgatva hoz döntést a szükséges átszervezésekről - mondta Bende Péter vezérőrnagy, aki a fővárosi tűzoltóság parancsnoka is. Közölte: a tűzoltósági szervezetekben egyszerűsíteni kell az adminisztrációt, valamint az olyan "sallangokat", amelyek elszívják a pénzt és az erőt.
2010.05.09. 14:30
 
 
Az emberszabásúaknál is jelenthet nemet a fejrázás
Német kutatóknak először sikerült filmfelvételt készíteniük arról, ahogyan a bonobók - az ember legközelebbi rokonai - a fejüket rázzák rosszallásuk jeleként. Az állatkerti állatok minden megfigyelt alkalommal ezzel adták fajtársuk tudtára, hogy nem tetszik nekik, amit csinál. Ez az első alkalom, hogy a fejrázás ilyen, emberihez hasonló jelentését sikerült megfigyelni és rögzíteni bonobóknál - közölte Christel Schneider, a lipcsei Max Planck Evolúciós Antropológiai Intézet biológusa. Beszámolt arról, hogyan fejezte ki nemtetszését egy bonobó anya kölykének, amikor az egy póréhagymadarabbal akart játszani. Miután többször is kísérletet tett arra, hogy megakadályozza ebben, végül a kölyök felé fordult, és megrázta a fejét.
2010.05.09. 14:15
 
 
Magyar receptek egy olasz családregényben
Magyar, olasz és zsidó receptek adják az alapanyagot az olasz Antonella Ottai könyvéhez, amely ételekkel és ízekkel kelti életre egy család történetét. A szicíliai Sellerio kiadónál megjelent mű 152 oldalon eleveníti fel a szerző családjának történetét - a konyhán keresztül. Ételek, ízek és fűszerek keverednek, élővé téve az emlékeket: Ottai édesapja magyar zsidó volt, édesanyja olasz, Abruzzo tartományból. Az olasz könyvesboltokban 10 euróért kapható konyha- és családregény magyar receptjei között található a tokány és az 1956-ban Olaszországba menekült nagynéni sütötte mákos rétes.
2010.05.09. 13:45
 
 
Kézilabda NB I: előny a Veszprémnél a férfi döntőben
A címvédő MKB Veszprém magabiztos, 41-31-es győzelmet aratott a vendég Pick Szeged felett a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntőjének első, vasárnapi mérkőzésén. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc nyitó felvonásán jól kezdtek a Tisza-partiak, ám 12-11-es vezetésük után sorozatban tíz gólt kaptak. A második félidő elején már kétszámjegyű lett a különbség (24-14). A hazaiak maradéktalanul kiszolgálták a csaknem négyezres közönségüket, minden mezőnyjátékosuk legalább kétszer eredményes volt. A következő találkozónak, egy hét múlva Szeged ad otthont.
2010.05.09. 13:30
 
 
Győzelem napi katonai díszszemle Moszkvában
Moszkvában és további 19 orosz városban moszkvai idő szerint vasárnap reggel 10 órakor megkezdődött a második világháborúban a fasizmus felett aratott győzelem 65. évfordulójára rendezett díszszemle. A Kreml fehér-kék-pirossal, az orosz nemzeti zászló színeivel bevont fala előtt, a Vörös téren, ragyogó napsütésben felsorakozott több mint tízezer orosz katona, valamint a Független Államok Közösségébe tömörült volt szovjet köztársaságok és a háborús szövetségesek képviseletében további közel ezer.
2010.05.09. 13:30
 
 
A világ legritkább oroszlánjai Budapesten
A hétvégétől láthatja a közönség a Fővárosi Állat- és Növénykert indiai oroszlánjait. A ragadozóknak ez az alfaja igazi ritkaságnak számít, hiszen egyedszáma alig néhány százra tehető. A kritikusan veszélyeztetett nagymacskából összesen 238 példány él állatkertekben 43 különböző helyen. Magyarországon kizárólag Budapesten lehet látni őket. Az oroszlánok egy hete érkeztek meg Budapestre, a szakemberek azonban csak most látták elérkezettnek az időt arra, hogy az állatokat a kifutóra is kiengedjék. A jövevények kissé még tartanak a számukra új, ismeretlen környezettől.
2010.05.09. 13:15
 
 
Metánrobbanás Oroszország legnagyobb szénbányájában, 12 halott
A legfrissebb adatok szerint tizenkét ember meghalt, mintegy negyven másik megsérült a szibériai Kemerovói megyében lévő bányában történt két metánrobbanásban - közölte a Raszpadszkaja bánya vasárnap reggel. A szibériai bányában további robbanások veszélye miatt vasárnapra virradóra meghatározatlan időre leállították a mentési munkálatokat. Katasztrófavédelmi illetékesek szerint várhatóan rövidesen újraindul a mentés. A bányát üzemeltető Raszpadszkaja vállalatnál elmondták, hogy az első robbanásban négyen haltak meg, a halálos áldozatok száma a második robbanás után emelkedett tizenkettőre.
2010.05.09. 13:15
 
 
Megkezdődtek a közvetett izraeli-palesztin tárgyalások
Megkezdődtek a közvetett izraeli-palesztin tárgyalások - jelentette be Száeb Erekát palesztin főtárgyaló vasárnap, Mahmúd Abbász palesztin elnök és a közvetítő George Mitchell amerikai elnöki különmegbízott rámalláhi megbeszélései után. A tárgyalások elvben négy hónapig tartanak majd, és kiterjednek egyebek közt a határok kérdésére - ez palesztin követelés - és Izrael biztonságának ügyére - amit a zsidó állam követel. Mitchell ingázni fog Abbász és Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő között, csökkenteni igyekezvén köztük a palesztin államiságot illető nagy nézetkülönbségeket.
2010.05.09. 12:30
 
 
A görögök fokozatosan tudomásul veszik a nadrágszíjmeghúzást
A görög kormány az EU-IMF-segítség feltételeinek enyhülésében reménykedik, miközben a görög közvélemény lassan kezdi tudomásul venni, hogy meg kell húzni a nadrágszíjat. Az euróövezeti országok és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) három évre 110 milliárd eurós hitelkeretet adnak Görögországnak, hogy közadósságát a piacinál alacsonyabb kamattal refinanszírozhassa, s így elkerülje a fizetésképtelenséget. Feltételül a görög kormány kemény takarékossági, hiánycsökkentő programot vállalt: bér- és nyugdíjcsökkentést és adóemeléseket. A kormány várhatóan hétfőn véglegesíti tervei egyik utolsó elemét: a nyugdíjkorhatárt egységesen 65 évre emelik néhány éven belül.
2010.05.09. 12:15
 
 
Ötödik a női tőrcsapat a szöuli Világkupán
Az ötödik helyen végzett vasárnap a magyar női tőrcsapat a szöuli Világkupa-versenyen. A nemzetközi sportági szövetség honlapja szerint a magyarok a negyeddöntőben az első számú esélyes, későbbi győztes olaszoktól kaptak ki 45-37-re, aztán 34-33-ra verték a lengyeleket, végül 42-26-ra a németeket. A dobogóra az olaszok mellé a dél-koreaiak és az oroszok állhattak fel. A szombaton véget ért egyéni Grand Prix-n Varga Katalin 13., Mohamed Aida 21., Varga Gabriella 35., Knapek Edina pedig 45. lett a 100 fős erős mezőnyben.
2010.05.09. 12:00
 
 
Lezárták az olasz és portugál légtéret a vulkáni hamufelhő miatt
A hamufelhő miatt nem indultak el Ferihegyről a milánói járatok vasárnap délelőtt és törölték az onnan Budapestre közlekedő járatokat is. Szilágyi Károly, a Ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta: ez a délelőtt folyamán két induló és két érkező járatot jelentett. Az izlandi vulkáni hamufelhő miatt az olasz hatóságok vasárnap reggel jelentettek be légtérzárat a félsziget északi területének jelentős része fölött reggel 8-tól délután 2 óráig. Az ENAC polgári repülésügyi hatóság közleménye szerint bezárták egyebek közt Milánó Malpensa és Linate repülőterét, az idegenforgalmi szempontból fontos Velence, Trieszt és Rimini légikikötője viszont nyitva van.
2010.05.09. 12:00
 
 
A Svájci Nemzeti Bank el akarja kerülni a frank erős felértékelődését
A Svájci Nemzeti Bank továbbra is akadályozni igyekszik a svájci frank túl nagy felértékelődését, mert az deflációt okozhatna. Efelől a svájci jegybank elnöke, Philipp Hildebrand igyekezett megnyugtatni a piacokat a Neue Zürcher Zeitung vasárnapi kiadásában megjelent nyilatkozatában. A múlt hét kétségeket keltett: a svájci frank csütörtökön 1,4004/eurós rekordra drágult. Kereskedők szerint a svájci központi bank a múlt héten felhagyott az előző hónapokra jellemző, masszív nyíltpiaci beavatkozással, amely 1,43/euró közelében tartotta a frankot.
2010.05.09. 11:45
 
 
Elfogták a hetedik szökött afgán őrizetest
Elfogták a hetedik szökött afgán őrizetest, aki kilenc honfitársával együtt szombaton tört ki a határrendészet nyírbátori közösségi szállásáról - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Hatot egy órán belül elfogtak. A hetedik, szökésben lévő afgán állampolgárt szombat este a közösségi szálláson dolgozó, egyik szabadnapos határrendész ismerte fel Nyírbátorban az utcán, s a helyszínen tartotta a férfit, miközben értesítette kollégáit. Két afgán állampolgárt még keresnek a rendőrök.
2010.05.09. 11:45
 
 
Az OPEC nem tervez termeléscsökkentést az áresés miatt
Az olajportáló országoknak egy ideig együtt kell élniük a bizonytalan, ingatag árakkal, és nemzetközi szervezetük, az OPEC nem tervez azonnali intézkedést. Az OPEC főtitkára, Abdallah Szálem el-Badri azt mondta vasárnap az Öböl menti Dohában egy energiaügyi értekezleten, hogy az OPEC már megtette a szükséges intézkedéseket 2008 végén, amikor csökkentette a tagországok kitermelési kvótáit. Szerinte most is arra van szükség, mint eddig, vagyis, hogy a tagországok tartsák be a kvótákat.
2010.05.09. 11:00
 
 
Hétfőn folytatódnak az írásbeli érettségi vizsgák
Hétfőn folytatódnak az írásbeli érettségi vizsgák, a jövő héten többek között nemzetiségi nyelv és irodalomból, kémiából, biológiából, földrajzból, informatikából adnak számot tudásukról a diákok. Az oktatási tárca tájékoztatása szerint hétfőn reggel nyolc órától a nemzetiségi nyelv és irodalom, valamint a nemzetiségi nyelv vizsgatárgyak írásbeli érettségi vizsgáit tartják. Kedden az informatika gyakorlati, délután közép- és emelt szinten a latin és a héber nyelvi írásbeli érettségi vizsgákat tartják.
2010.05.09. 10:45
 
 
Erős földrengés Indonéziában, cunamiriadót rendeltek el
Erős, 7,4-es erősségű földrengés volt vasárnap Indonézia Aceh tartományában, és hatására cunamiriadót rendeltek el - jelentette az ország szeizmológiai intézete és az amerikai geológiai intézet (USGS). A rengés középpontja a tartomány fővárosától, Banda Acehtől 225 kilométerrel délre volt. Az USGS szerint hatalmas, pusztító szökőár nem várható, de olyan igen, amely a rengés középpontjának száz kilométeres körzetében vízszintemelkedést okoz a tengerpartokon.
2010.05.09. 10:45
 
 
Új-Zéland-rali: Latvala győzött
A finn Jari-Matti Latvala nyerte vasárnap az Új-Zéland-ralit, az idei világbajnoki sorozat ötödik versenyét. A második helyen a francia Sébastien Ogier, a harmadikon pedig honfitársa, a szombaton nagy ugrással a hetedikről a második helyre feljött, hatszoros világbajnok Sébastien Loeb végzett. A finn pilóta sikeréhez az is hozzájárult, hogy mind Ogier, mind Loeb nagyot hibázott a verseny vége felé. Latvala harmadszor győzött vb-futamon, ezt megelőzően 2008-ban Svédországban, majd 2009-ben Szardínián bizonyult a leggyorsabbnak.
2010.05.09. 10:00
 
 
Kosárlabda: Rátgéber László aláírt a Fenerbahcéhoz
Rátgéber László egy idényre a török Fenerbahce női kosárlabdacsapatának vezetőedzője lett. A Szpartak Moszkvával tavaly Euroliga-győztes szakember - a MiZo Pécs 2010 korábbi mestere - november óta volt munka nélkül, amikor távozott az orosz fővárosból. Emellett az európai szövetség (FIBA Europe) honlapján megjelent hír szerint egy igazi világsztár, az olimpiai, WNBA és Euroliga-aranyérmes amerikai Diana Taurasi lesz, aki Moszkvában már dolgozott Rátgéber irányítása alatt.
2010.05.09. 09:45
 
 
Engedélyköteles lesz a hitelközvetítés szeptembertől
A független hitelközvetítők szeptember utolsó napjáig tevékenykedhetnek, azt követően csak akkor, ha megszerezték a pénzügyi felügyelet engedélyét, a PSZÁF már előkészíti az engedélyhez szükséges képzést - mondta Binder István, a Pénzügyi Szervezetek állami Felügyeletének (PSZÁF) szóvivője az MTI-nek. A tavaly decemberben módosított hitelintézeti törvénybe bekerültek a közvetítőkre vonatkozó új szabályok is. A pénzügyi szolgáltatások közvetítését az egy pénzügyi intézményhez kötődő függő közvetítők, valamint független közvetítők végezhetik. Ez utóbbi körbe tartoznak a többes ügynökök és az alkuszok.
2010.05.09. 09:30
 
 
Villanymozdony jár a szlovén határig augusztustól
Várhatóan augusztus 20-án indul meg a villamos vontatás Boba és Bajánsenye között, ezzel a Szlovéniába tartó vonal Budapesttől a határig villamosítottá válik - közölte a Nemzeti Infrastruktúra fejlesztő (NIF) Zrt. A vasúti fejlesztések jelenlegi állását ismertetve a NIF példaként említi, hogy a Budapest Nyugati pályaudvar és Vác közti vonalon a Hungária körútnál új megállóhely létesül, ide kerül át a Rákosrendező állomás. Az új állomás kapcsolódik az 1-es villamoshoz. Rákospalota-Újpest állomáson pedig 55 centiméter magas peronok épülnek, aluljáróval.
2010.05.09. 09:15
 
 
Szja-bevallások: megkezdődött a visszaszámlálás
Kevesebb mint két hét maradt arra, hogy ki-ki elkészítse és az adóhatósághoz eljuttassa személyi jövedelemadó (szja) bevallását. A bevallások benyújtásának határideje május 20-a, és addig kell befizetni az adót is. Május 2-ig mintegy 1,925 millió bevallást vett nyilvántartásba az APEH. Ennek mintegy negyedét - 475.187 darabot - papíralapon küldték be, másik közel negyedét - 474.650 darabot - pedig elektronikus úton nyújtották be. A bevallások több mint felénél - 974.898 darabnál - pedig a kettőt kombinálták, vagyis az APEH internetes programjával készítették el - így élhettek a program ellenőrzési funkciójával -, de papíralapon küldték be.
2010.05.09. 09:15
 
 
Ma tartják a tűzoltónapot a Városligetben
Látványos felvonulással, vetélkedőkkel és börzével egybekötve tartják ma az idei tűzoltónapot Budapesten a Városligetben. Az egész napos rendezvény kora délelőtt a legmodernebb és veterán tűzoltókocsik bevonulásával kezdődik a Flórián Band tűzoltózenekar felvezetésével. A járművek a Flórián térről indulnak és a Lánchídon jönnek át a pesti oldalra. A Hősök terétől a tűzoltózenekar kíséretében vonulnak be a Városligetbe, ahol egész napos családi rendezvényen emlékeznek Szent Flóriánra, a tűzoltók védőszentjére.
2010.05.09. 09:15
 
 
Kevesebb cég készül csoportos létszámleépítésre
Idén az első négy hónapban 87 cég jelentett be összesen 4.335 munkavállalóra vonatkozóan csoportos létszámleépítésre vonatkozó tervet a munkaügyi kirendeltségeknél - derül ki az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján közölt legfrissebb munkaerőpiaci statisztikából. Az előző év azonos időszakában ennél jóval több, 257 bejelentés volt, amely összesen 19.797 munkavállalót érintett. Az ÁFSZ adatai szerint a feldolgozóiparból érkezett a bejelentések több mint fele - 56,4 százaléka -, miközben a bejelentések 9,5 százaléka a szállítás, raktározás, posta és távközlés, 9 százaléka pedig az ingatlanügyletek, gazdasági szolgáltatás ágazatokból származott.
2010.05.09. 09:00
 
 
Obama aggódik a görög válság és az európai helyzet miatt
Barack Obama amerikai elnök az orosz televízióban szombaton sugárzott nyilatkozatában közölte, nagyon aggódik a görög válság és az európai helyzet miatt. "Nagyon aggaszt, ami Európában történik" - mondta Obama. Az orosz televízió 1. csatornájának a Fehér Házban csütörtökön adott interjúban az amerikai elnök hangsúlyozta: úgy véli, az európaiak megértették, hogy a dolog nagyon súlyos. Görögország igen nehéz intézkedéseket hoz, legalábbis olyan tervet fogadott el, amely igen súlyos intézkedéseket irányoz elő.
2010.05.09. 08:45
 
 
Olajkatasztrófa: fel kellett emelni az olajfogó szerkezetet
Fel kellett emelni a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa színhelyén a fő szivárgásnál elhelyezett olajfogó szerkezetet jéghez hasonló kristályok képződése miatt - közölte szombaton a BP egyik vezetője. "A nagy műszaki kihívás a szerkezet elhelyezése után a hidrát keletkezése volt" - mondta el a brit olajvállalat kitermelési igazgatója, aki szerint a következő két nap várhatóan a probléma megoldásának keresésével telik majd. A csaknem 100 tonnás, 12 méter magas, torony alakú betonszerkezetet pénteken eresztették le a tengerfenékre, 1500 méteres mélységbe, hogy megakadályozzák az olajszivárgást, amely miatt naponta mintegy 800 ezer liter nyersolaj kerül a tengerbe a Mexikói-öbölben.
2010.05.09. 08:45
 
 
Primera División: az utolsó forduló dönt a bajnoki címről
Nem dőlt el a szombati, utolsó előtti fordulóban a címvédő FC Barcelona és a Real Madrid versenyfutása a bajnoki címért a spanyol labdarúgás élvonalában. A Bajnokok Ligája-döntős katalán elitalakulat 3-0-ás előnyről végül 3-2-re nyert Sevillában - ahol a hazaiaknál kiállítottak egy játékost -, míg a fővárosiak a 70. percig csak 1-1-re álltak a találkozó nagy részében tíz emberrel küzdő Bilbao ellen, aztán a hajrában felőrölték a vendégek ellenállását. Az utolsó, 38. fordulóban a Real Madrid az alsóházi Málaga stadionjában próbálja meg ledolgozni egypontos hátrányát, a Barcelona pedig a tabellán utolsó előtti Valladolidot fogadja jövő vasárnap.
2010.05.09. 08:30
 
 
NB I: kiesett a Diósgyőr
A Diósgyőr szombaton 1-0-ra kikapott Pakson, ezzel három fordulóval a vége előtt kiesett a labdarúgó Soproni Ligából. Soproni Liga, 27. forduló: Paksi FC-Diósgyőri VTK 1-0 (0-0), Paks, 1000 néző, V: Oláh G., gólszerző: Lisztes (63.), sárga lap: Takács P. (53.), Rados (57.), Vukadinovic (61.). Továnni eredmények: Nyíregyháza-Pápa 3-1, Vasas-Haladás 0-0, Kaposvár-Győr 1-3.
2010.05.08. 21:15
 
 
Spanyolországban több száz légi járatot töröltek
Az izlandi vulkán által kilövellt hamu terjedése miatt szombaton legalább 900 repülőjáratot kellett törölni Spanyolországban, ahol 19 repülőteret be is zártak, közöttük a barcelonait - közölte a közlekedésért felelős minisztérium. Utóbbi légikikötőt délután zárták be, és helyi idő szerint legalább éjfélig szüneteltetik a forgalmát. Csak ezen a repülőtéren 226 járatot - érkezőt és indulót - töröltek. Spanyolországban a nap folyamán 4974 járat volt tervbe véve, s ebből 14 óráig 673-at töröltek. Az ország északnyugati része, azaz az atlanti oldal délelőtt zárva volt a légi közlekedés elől, a nemzeti légitársaság, az Iberia minden odairányuló járatát törölték.
2010.05.08. 21:00
 
 
Másfél milliárd fontért gazdát cserélt a Harrods
Gazdát cserélt a világ leghíresebb luxusáruháza, a londoni Harrods, amelyért másfél milliárd fontot (csaknem 450 milliárd forintot) fizetett a katari uralkodó család befektetési társasága. Az előkelő londoni Knightsbridge kerületben emelkedő, patinás piros téglás áruház extravagáns pompájáról - és nem kevésbé extravagáns árairól - legalább annyira híres, mint eddigi tulajdonosáról, Mohamed Fayed brit-egyiptomi mágnásról. Fayed, aki a párizsi Ritz szállónak is tulajdonosa, az utóbbi években azzal keltette a legfőbb feltűnést, hogy fia, Dodi és a néhai Diana hercegnő meggyilkolásával vádolta a brit királyi családot, a kormányt és a titkosszolgálatokat.
2010.05.08. 21:00
 
 
Estorili tenisztorna: Federer kiesett
A világelső Roger Federer két játszmában kikapott szombaton a spanyol Alberto Montanestől a portugáliai salakpályás tenisztorna 450 ezer euró összdíjazású férfi versenyének elődöntőjében. A 220 ezer dollár összdíjazású női viadalt a nyitófordulóban Szávay Ágnest búcsúztató Anastasija Sevastova nyerte: a lett játékos a fináléban a spanyol Arantxa Parra Santonját győzte le két szettben. Eredmények: férfiak (450 ezer euró összdíjazás): elődöntő: Montanes (spanyol, 4.)-Federer (svájci, 1.) 6:2, 7:6 (7-5).
2010.05.08. 20:30
 
 
NB I: fontos pontokat veszített a ZTE
A harmadik helyért harcoló Zalaegerszeg hazai pályán meglepetésre 1-0-ra kikapott a Budapest Honvédtól a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójának szombati játéknapján. ZTE FC-Budapest Honvéd 0-1 (0-1), Zalaegerszeg, 2338 néző, V: Bede, gólszerző: Panikvar (14., öngól), sárga lap: Miljatovic (59.), Kocsárdi (92.), illetve Debreceni (24.), Diego (45.), Botis (50.), Coira (73.), Nagy Z. (77.). Álmosan kezdett a ZTE és ez megbosszulta magát, mert - szerencsés körülmények között ugyan, de - a Honvéd szerzett vezetést a meccs elején, s az első 45 percben a fővárosiak akarata érvényesült. Szünet után nagy lendülettel kezdett a hazai csapat, mezőnyfölényt harcolt ki, a Honvéd azonban jól védekezett és végül kicsikarta a három pontot.
2010.05.08. 20:15
 
 
Öttusa Vk: Gyenesei bronzérmes
Gyenesei Leila bronzérmet nyert szombaton a budapesti Trigránit öttusa Világkupa női versenyében. Győzött az olimpiai bajnok német Lena Schöneborn, míg a második helyen a kétszeres világbajnok francia Amélie Cazé végzett. Tóth Adrienn tizedik, Pataki Viktória 15. lett. Gyenesei, aki idén már többször jó eredményt ért el vívásban, ezúttal - akárcsak a selejtezőben - nem remekelt a pástokon, mindössze 784 pontot szedett össze, emiatt a 21. helyről kellett megkezdenie a felzárkózást. Úszásban harmadik volt, lovaglásban három akadálynál hibázott, ezek után nyolcadikként vághatott neki a lövészetekkel megszakított 3000 méteres futásnak, melynek végén harmadikként ért célba.
2010.05.08. 19:30
 
 
Május 29-én lesz az MDF országos gyűlése
Május 29-én tartják az MDF országos gyűlését, ahol a küldöttek több javaslatról is szavazhatnak, egyebek közt arról, legyen-e elnöke a pártnak, vagy egy ügyvivői testület irányítsa azt - mondta Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke szombaton. A politikus a párt országos választmányi ülése után arról tájékoztatta az MTI-t: az országos gyűlés egyik legfontosabb napirendi pontja a párt alapszabályának módosítása lesz. Makay Zsolt közölte: alapszabály-módosítás kell például ahhoz, ha a pártból kizárt volt MDF-es politikusokat "vissza akarják fogadni", vagy ahhoz is, ha a párt úgy dönt, bevezeti a kettős tagság intézményét.
2010.05.08. 19:00
 
 
Férfi kosárlabda NB I, elődöntő: Szolnokon is nyert a ZTE
A Zalaegerszeg szombaton Szolnokon is nyert az Olaj ellen a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének második mérkőzésén, így már 2-0-ra vezet a három sikerig tartó párharcban. Elődöntő, 2. mérkőzés: Szolnoki Olaj - Zalakerámia-ZTE KK 68-77 (19-24, 23-14, 14-18, 12-21), az állás: 2-0, a ZTE javára. A párharcok az egyik fél harmadik győzelméig tartanak. Az alapszakaszgyőztes ZTE szerdán otthon 93-67-re verte a Tisza-partiakat az elődöntő nyitányán, a második mérkőzés pedig ott folytatódott, ahol az előző abbamaradt.
2010.05.08. 18:00
 
New York-i merényletkísérlet: Pakisztán együttműködik az Egyesült Államokkal
Pakisztán ígéretet tett szombaton arra, hogy az amerikai kérésnek megfelelően nyomozni fog a sikertelen New York-i merényletkísérlet ügyében vádolt férfi és az ázsiai ország északnyugati, törzsi övezetében ténykedő szélsőségesek közötti esetleges kapcsolatok után. Hivatalos felkérést kaptunk az amerikaiaktól a mai napon, s ebben szerepelnek bizonyos részletek a vádakat illetően - mondta Iszlámádban Rehman Malik pakisztáni belügyminiszter. Az amerikaiak úgy gondolják, hogy Faisal Shahzad (a Times Square-en elkövetett merényletkísérlet miatt vádolt amerikai-pakisztáni férfi) járt Dél-Vazirisztánban, illetve hogy találkozott Kari Huszeinnel és Hakimullah Mehszuddal - tájékoztatott a miniszter.
2010.05.08. 17:30
 
 
Ágyúszóval tiltakoztak a szemétégető ellen Szentgotthárdon
Ágyúszóval tiltakoztak az ausztriai Heiligenkreuzba tervezett szemétégető megépítése ellen Szentgotthárdon szombaton. A ProNas Környezetvédő Egyesület felhívására több száz fős tiltakozó tömeg gyűlt össze Szentgotthárd főterén. Lovas huszárok felvezetésével két 48-as ágyút toltak ki a határra, ahol a lövedékeket szimbolikusan kilőtték az égető tervezett helyszínének irányába. A civil szervezet a demonstrációval azt kívánta elérni, hogy a döntéshozók is hallják meg végre a hangjukat - fogalmazott Soós Zoltán, az egyesület elnöke.
2010.05.08. 17:30
 
 
NB I: majdnem elszórakozta előnyét a Ferencváros
A Ferencváros hazai környezetben már három góllal is vezetett, végül azonban csak nehezen, 3-2-re nyert a Kecskemét ellen szombaton a labdarúgó Soproni Liga 27. fordulójában. A zöld-fehérek két vereséget követően nyertek újra. Eredmény: Ferencváros - Kecskeméti TE-ERECO 3-2 (3-0), Albert Stadion, 3000 néző, v.: Fábián, gólszerzők: Ferenczi (3., 11-esből), Elding (12.), Morrison (35.), illetve Montvai (50.), Csordás (75.), sárga lap: Stockley (16.), Abdi (52.), Ferenczi (90.), illetve Cukic (65.), kiállítva: Rósa D. (79.).
2010.05.08. 17:15
 
 
A pápa elfogadta az augsburgi püspök lemondását
XVI. Benedek pápa szombaton elfogadta Walter Mixa augsburgi püspök lemondását, miután felmerült a gyanúja annak, hogy a német főpap szexuális visszaélést követett el gyermekekkel szemben. A Vatikán szombati szikár közleménye szerint Mixa lemondását a pápa annak az egyházjogi törvénynek az alapján fogadta el, amely lehetővé teszi egy püspök távozását, amennyiben "alkalmatlanná" válik a szolgálatra. Mixa egyben a német hadsereg, a Bundeswehr katonai püspöke is volt. Mixa immár a sokadik főpap a római katolikus egyházban, akinek az elmúlt évtizedekből származó pedofil botrányok miatt kell távoznia posztjáról.
2010.05.08. 16:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767[1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista