2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A harmadfokú készültségi szintet jóval meghaladó tetőzés várható a Tiszán
A legfrissebb számítások szerint akár a 850 centimétert is elérheti Szolnoknál a Tiszán jelenleg levonuló árhullám - közölte a Közép-Tisza Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője. Lovas Attila tájékoztatása szerint az intenzív vízszintemelkedés miatt szombaton az igazgatóság illetékességi területének több szakaszán is árvízvédelmi fokozatot kellett elrendelni. Ez érinti a Hortobágy-Berettyó csatorna felső szakaszát a jobb parton Kisújszállás és Karcag térségében, a Tisza-tó jobb és bal partját Poroszló-Kisköre-Tiszafüred között, továbbá a Tisza mindkét partját Szórópuszta és Lakitelek, valamint Csongrád és Fegyvernek között. Ezeken a területeken reggel óta elsőfokú készültség van érvényben.
2010.05.22. 14:15
 
 
Lendvai Ildikó: a "Nagy Testvér" országa készül
Lendvai Ildikó szerint jelenleg még szimbolikus törvényhozás folyik, de a háttérben már készül az új ország, a "Nagy Testvér" országa. Az MSZP elnöke az új összetételű Országgyűlés első hetét értékelő szombati sajtótájékoztatóján azt mondta: az új kormánytöbbség átrajzolni készül az állam és az állampolgárok viszonyát, a központi hatalomnak több, az embereknek kevesebb szabadságot, információt engedélyezve. Központosítási és titkosítási törekvéseket látni az állami vagyongazdálkodás és az önkormányzatok működtetése terén - jelentette ki. Hozzátette, ez még csak az első hét, "nem kell félreverni a harangot, de a vészcsengőt legalább egyszer meg kell nyomni".
2010.05.22. 14:00
 
 
A turisták nem mernek Görögországba utazni
Hiába a varázslatos tengerpartok és szigetek, valamint az alacsony árak, a május eleje óta tartó görögországi sztrájkok és tüntetések miatt a turisták tömegesen mondják vissza szállásfoglalásaikat, komoly anyagi veszteségeket okozva az országnak. Május eleje óta eddig 27 ezer éjszakára szóló szobafoglalást kellett törölniük az athéni szállodáknak. Ez hatalmas veszteséget jelent Görögországnak, mivel a gazdaság összbevételének egyötöde a turizmusból származik és minden ötödik ember ebben az ágazatban dolgozik.
2010.05.22. 13:45
 
 
Zarándokok százezrei vesznek részt a csíksomlyói búcsún
Zarándokok százezrei vesznek részt szombaton a csíksomlyói pünkösdi búcsún, amelyet az idén a 443. alkalommal rendeznek meg. Az erdélyi településen már a szombaton hajnali óráktól kezdve rövid megszakításokkal esett az eső, ennek ellenére a hagyományoknak megfelelően zarándokok százezrei indultak el a mise helyszínére, a csíksomlyói kegytemplom feletti Kissomlyó és az azon túl emelkedő Nagysomlyó hegye közötti hágó felé. Az MTI helyszíni munkatársa szerint két órával a szentmise kezdete előtt indult el a kegytemplomtól a papság alkotta úgynevezett kordon, amelynek a búcsújárás rendjében megkülönböztetett szerepe van.
2010.05.22. 13:45
 
 
158 halálos áldozata és 8 túlélője van az indiai repülőgép-katasztrófának
Legalább nyolc túlélője van a dél-indiai Mangalorban történt szombati repülőgép-katasztrófának, 158 ember meghalt. Az Air India Express légitársaság Dubajból érkező Boeing 737-800 típusú járatának fedélzetén 166-an tartózkodtak. A gép túlfutott a leszállópályán, és egy erdő fáinak ütközve lángba borult. Az összes utas indiai állampolgár volt. A túlélők állapota válságos. Egy évtizede ez volt India legsúlyosabb légi katasztrófája, ahol az utóbbi időben több magán légitársaság jött létre a vagyonosodó indiai középosztály utazási igényének kielégítésére.
2010.05.22. 13:15
 
 
Férfi vízilabda: az ötödik meccsen dől el a bajnoki cím
Ötödik mérkőzés dönt a 2009/2010-es férfi vízilabda-bajnokság aranyérmeséről, mivel hosszabbítást követően, 7-7 után büntetőkkel az Eger legyőzte a Vasast, ezzel pedig 2-2-re egyenlített a három sikerig tartó rájátszásos döntő szombati, budapesti összecsapásán. A címvédő piros-kékek fennállásuk 17. élvonalbeli elsőségét harcolhatták volna ki, ha győznek. Az Eger még sosem volt bajnok. Az ötödik összecsapást szerdán rendezik a hevesi fővárosban.
2010.05.22. 12:45
 
 
A javuló időjárás kedvez az árvízi védekezőknek
A javuló időjárás miatt folyamatos az apadás az észak-magyarországi folyók felső szakaszán, a Bódva átázott töltése miatt azonban továbbra is kritikus a helyzet Edelénynél és a Sajó torkolatánál - mondta Kóthay László, az ügyvezető kormány vízügyi szakállamtitkára. Közlése szerint az elmúlt 24 órában - Siófok térségét leszámítva - nem esett számottevő csapadék az országban, s az előrejelzések szerint szerdáig nem is várható újabb ciklon érkezése. A Hernád így a teljes szakaszon tovább apadt, míg a Sajó és a Hernád alsó szakaszán az árhullám lassan vonul le, ezért itt továbbra is magas vízszintek fordulnak elő - fűzte hozzá a szakember.
2010.05.22. 12:45
 
 
Ronaldinho marad az AC Milan játékosa
Ronaldinho az újabb futballidényben is az AC Milan játékosa lesz, jóllehet legutóbb mint új együttesével már az angol Manchester Cityvel hozták össze a brazil kiválóságot. A "helybenmaradást" Roberto De Assis, a labdarúgó testvére, egyben ügynöke jelentette be, a Sky Italiának adott pénteki nyilatkozatában. Ronaldinho, aki nem került be a nyári, dél-afrikai világbajnokságon szereplő nemzeti válogatottba, ebben a szezonban 12-szer volt eredményes a Milan színeiben. Egy másik játékosa a most zárult bajnokságban bronzérmes együttesnek, jelesül Filippo Inzaghi is marad a lombardiaiaknál: a 36 esztendős játékos egyéves szerződést írt alá.
2010.05.22. 12:15
 
 
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a szomáliai kormány támogatására szólított fel
A szomáliai kormány támogatására szólított fel szombaton Isztambulban Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár, aki hangsúlyozta, hogy ha nemzetközi közösség nem kettőzi meg erőfeszítéseit, csekély az esélye annak, hogy béke legyen az afrikai országban. A török nagyvárosban szombaton kezdődött nemzetközi konferencia homlokterében főként biztonsági kérdések szerepelnek, s érintik a kalózkodás problematikáját. Foglalkoznak a résztvevők azzal is, miképpen segítsék az ottani magánszektort, a nemzetközi kereskedelmet, valamint a szomáliai kormányt abban, hogy újabb kezdeményezések szülessenek a helyreállítás és a munkahelyek létesítése terén.
2010.05.22. 12:00
 
 
A válság miatt egyre több embert alkalmaznak részmunkaidőben
Tavaly a válság miatt jelentősen, 31.000 fővel, 200.000-re nőtt a részmunkaidőben foglalkoztatottak száma Magyarországon, arányuk pedig 4,3-ről 5,2 százalékra emelkedett, ez azonban még mindig sokkal alacsonyabb az Európai Unió 18 százalékos átlagánál - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal éves jelentésének foglalkoztatottságra és munkanélküliségre vonatkozó fejezetéből. A növekedés hátterében a KSH szerint egyrészt az átmeneti munkaidő-csökkentés, illetve a teljes munkaidős szerződések egy részének részmunkaidőssé alakítása áll.
2010.05.22. 11:30
 
 
Debrecen: egy játékosunk sincs a gyanúsítottak között a bundabotrányban
Valótlanok azok a pénteki sajtóinformációk, amelyek szerint a Debrecen három játékosát gyanúsítottként hallgatta ki múlt szombaton az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) - szögezte le közleményében a DVSC Futball Szervező Zrt. a klub hivatalos honlapján. A dokumentum szerint a meghallgatás során egyetlen játékosukat sem gyanúsították meg, semmilyen őket érintő jogellenes magatartásra nem utaltak. A - többek közt Mészáros Norbertnek és a klub montenegrói kapusának, Vukasin Polekszicsnek - feltett kérdések nagy része arra irányult, hogy a játékosok tudnak-e bármilyen, a BL-mérkőzésekkel kapcsolatos bundagyanús körülményről.
2010.05.22. 11:15
 
 
Sörkóstolói állás
Sörkóstolói állásra keres jelentkezőket egy londoni piac. A munkát a világ legjobb állásaként hirdeti a Spitalfields piac. A feladat: végigkóstolni a piac összes kocsmájában mindenféle sört és jelenteni minőségüket. Volt már ilyen munkaköre és dolgozója az 1683 óta működő piacnak, de már jó ideje nincs. Most feltámasztotta a piacot működtető cég a tisztet. Vezetője hangsúlyozta, hogy a XXI. századi sörőrnek sokkal összetettebb és felelősségteljesebb a dolga, mint régi elődeinek. A jelentkezőknek jól kell ismerniük a helyi, a tágabb környékbeli, az "országos" népszerűségű és a helyiek által kedvelt külföldi söröket egyaránt. A jelentkezők közül a kiválasztottak a döntőben vaksörözésen mérettetnek meg.
2010.05.22. 10:00
 
 
Normalizálódik az árvízi helyzet az országban
Normalizálódik az árvízi helyzet az országban, de Borsod megyében még mindig több ezren dolgoznak a gátak mentén - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-t. Szentes György elmondta, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 3800-an védekeznek az árvíz ellen, ebből 2800 önkéntes segítő. Bár a Sajó, a Hernád és a Bódva is lassú apadásnak indult, még mindig a gátak erősítésén dolgoznak az emberek. A kiköltöztetettek közül az országban 966-an még mindig nem térhettek vissza otthonaikba, a legtöbben, 737-en Borsodban tartózkodnak jelenleg is befogadó helyeken, vagy rokonok fogadták be őket.
2010.05.22. 09:45
 
 
Minden idők legnagyobb kontinensviadala lesz a budapesti úszó Eb
Csúcstartó lesz az úszó Európa-bajnokságok történetében az augusztusi magyarországi esemény: a LEN, az európai szövetség igazgatója, Szakadáti László már most jelezte, minden idők legnagyobb kontinensviadalára van kilátás, amelyen minden eddiginél több ország minden eddiginél több versenyzővel képviselteti magát. Az Európa-bajnokság augusztus 4-én kezdődik a Margitszigeten a szinkronúszó-, illetve a Balatonon a hosszútávúszó-viadalokkal, augusztus 9-től pedig az úszók és a műugrók versengenek 15-éig.
2010.05.22. 09:30
 
 
A barcelonai városvezetés száműzné a bikinit a belvárosból
A barcelonai városvezetés médiakampányt indít a bikini belvárosból való száműzése céljából, tiltással vagy bírsággal azonban egyelőre nem kell számolni. A városatyák szerint nem illendő, hogy a hölgyek a strandról átöltözés nélkül egyenesen a centrumba mennek, és ott meztelen hassal flangálnak. "Az embereknek meg kell érteniük, hogy ez nem tetszik nekünk" - nyilatkozta a testület az önkormányzat egyik szóvivője. A döntés alapján a következő hetekben plakátokat helyeznek el a metróban, a buszokon és más nyilvános helyeken; a hotelektől, bároktól, éttermektől és üzletektől is elvárják, hogy kitegyék a posztert. A képen egy rendes ruhát és egy fürdőruhát viselő pár lesz látható, utóbbi egy vastag piros csíkkal áthúzva.
2010.05.22. 08:45
 
 
Irán hétfőn tájékoztatja a NAÜ-t a brazil-török-iráni megállapodásról
Irán jövő hétfőn tájékoztatja a Nemzetközi Atomenergia-ügynökséget (NAÜ) arról a megállapodásról, amelyet Brazíliával és Törökországgal kötött nukleáris fűtőanyag cseréjéről - jelentette az Irna iráni hivatalos hírügynökség. Irán, Brazília és Törökország külügyminisztere hétfőn írt alá megállapodást Teheránban a gyengén dúsított iráni uránkészlet nukleáris fűtőanyagra cserélésének első lépéséről. Teherán beleegyezett abba, hogy Törökországba szállítja, s ott letétbe helyezi 1200 kilogrammnyi, 3,5 százalékosra dúsított uránkészletét, hogy cserébe később 120 kilogramm 20 százalékosra dúsított fűtőanyagot kapjon teheráni kutatóreaktorának üzemeltetéséhez.
2010.05.22. 08:45
 
 
Ma benyújtja programját a leendő kormányfő
Ma nyújtja be programját az Országgyűlésnek Orbán Viktor leendő miniszterelnök. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője korábban úgy fogalmazott: a kijelölt kormányfő "a következő kormány miniszterelnöki programját" nyújtja be a hét végén. A program vitáját jövő hét kedden és szerdán folytatják le a képviselők, Orbán pedig a tervek szerint május 29-én, szombaton válaszol majd a vitában elhangzottakra, és ezután a Ház szavaz is a programról.
2010.05.22. 08:30
 
 
Vízilabda Eb: a magyar férfi válogatott nehéz csoportba került
Az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott a világbajnok szerb, valamint az orosz, a görög, a macedón és a német csapattal lesz egy csoportban az augusztus végi-szeptember eleji zágrábi Európa-bajnokságon. A horvát fővárosban péntek este elkészített sorsolás szerint a magyar női válogatott a német, a holland és a spanyol együttessel került közös négyesbe.
2010.05.21. 22:00
 
 
Obama 2020-ig felére csökkentené a járművek fogyasztását
Az amerikai elnök azt reméli, hogy 2020-ig felére lehet csökkenteni az Egyesült Államok járműparkjának fogyasztását és az általa okozott légszennyezés mértékét. Barack Obama pénteken beszélt erről, amikor a washingtoni Fehér Házban aláírta a nehéz teherautók üzamanyag-fogyasztásának visszafogását célzó rendeletet. Erre a járműkategóriára korábban nem vonatkoztak fogyasztási és környezetvédelmi normák. Az elnök azt a célt tűzte ki, hogy a 2014-es modellévtől kezdődően már a megállapítandó normák szerint készüljenek a közepes és nagy teherautók, amelyek az amerikai járműpark 4 százalékát képviselik, de az összes gépjármű által elfogyasztott üzemanyag több mint 20 százaléka jut rájuk.
2010.05.21. 22:00
 
 
Újraindult az M1-esen Budapest felé a forgalom
Kevéssel este fél kilenc után a főváros felé is újraindult a forgalom Győrnél az M1-es autópálya két napja lezárt szakaszán - közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. szóvivője. Winkler-Virág András kora délután azt valószínűsítette: este nyolc óra és éjfél között nyithatják meg a szakaszt. Akkor azt közölte, már befejezték a munkákat, csak arra várnak, hogy kihűljön az aszfalt. Szerda délben kellett lezárni a pályát, nem sokkal a győri körgyűrű előtt, mert a Cuhai-Bakony-ér alámosta az útszakaszt. A lezárás szinte azonnal forgalmi káoszt okozott a megyeszékhely körzetében. Hegyeshalom felé pénteken hajnali öt órakor mindkét sávon megindulhatott a forgalom.
2010.05.21. 21:15
 
 
Adócsalás gyanúja miatt lefoglalták Flavio Briatore jachtját
Az olasz rendőrség csempészés és adócsalás vádjával lefoglalta pénteken a Renault Forma 1-es csapat egykori vezetője, Flavio Briatore jachtját. "Egészen biztos, hogy jacht kizárólag Flavio Briatore használatában áll" - mondta egy olasz rendőrségi forrás az AFP francia hírügynökségnek. A Briatore a hajót egy Brit Virgin-szigeteki bejegyzésű társaságtól bérli. Briatore ellen azért indult vizsgálat, mert uniós állampolgárként az áfa befizetése nélkül nem hozhatta volna be a hajót az EU-ba. Tartozása a rendőrség becslése szerint 4 millió euróra rúg. Briatorét azzal is vádolják, hogy két év alatt 800 ezer eurónyi üzemanyagadó befizetését is elmulasztotta.
2010.05.21. 21:15
 
 
Megoperálták a U2 énekesét
Sürgős operáción esett át Bono, miután a világkörüli turnéra készülő U2 frontembere súlyos hátsérülést szenvedett. "Bono egy müncheni kórházban esett át az idegsebészeti beavatkozáson pénteken" - tudatta az énekes szóvivője az ír együttes honlapján. Bono az elkövetkező néhány napot is a kórházban fogja tölteni és csak ezután térhet haza, hogy teljesen felépüljön. Az együttes világkörüli turnéjának (360 fok) harmadik szakasza június 3-án kezdődött volna Salt Lake City-ben. A nyitókoncertet már biztosan elhalasztják. A feszített ütemű program szerint a turné második állomása június 6-án és 7-én Anaheimben lenne, Denverben 12-én, Oaklandben pedig 16-án lépnének fel.
2010.05.21. 20:45
 
 
Tésztahidakat díjaztak Budapesten
Kihirdették a Reccs 2010 elnevezésű VI. közép-európai tésztahídépítő bajnokság nyerteseit pénteken az Óbudai Egyetemen. A legnagyobb szakmai kihívást jelentő nehézsúlyú versenyre szigorú szabályok alapján megépített, maximum 1 kilogramm tömegű, 1 méter fesztávú hidakat lehetett benevezni. Az alkotásokat terhelési próbán eltörve választották ki a legerősebbet, valamint a legszebbet és a legújszerűbbet is.
2010.05.21. 20:00
 
 
Az olajszennyeződés elérte Mississippi partjait
Kellemetlen, ragacsos, rozsdavörös olajszennyeződés érte el a Mexikó-öbölben a Mississippi partján fekvő lápvidéket - jelentette a CBS televízió. A BP - az egy hónappal ezelőtt felrobbant olajfúró platform üzemeltetője - közölte: a mélytengeri kúttól a leeresztett csövön keresztül változó ütemben képesek a felszínre juttatni a feltörő olajat. A mennyiség a korábbi napi 5000 hordó (800 ezer liter) helyett az utóbbi napokban 2200 hordóra (350 ezer literre) esett vissza. Tudósok pénteken figyelmeztettek: a másfél kilométeres mélységben tengerbe ömlő olajnak csak egyhatvanad része jut fel a felszínre, hatalmas olajtömegek évekig a mélyben fognak lebegni.
2010.05.21. 20:00
 
 
Inzaghi még egy évig az AC Milanban marad
Egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Filippo Inzaghi, az AC Milan veterán labdarúgója - jelentette a klub hivatalos honlapja. A 36 éves világbajnok támadó 2001-ben szerződött a lombardiai alakulathoz, amellyel azóta kétszer nyert Bajnokok Ligáját (2003, 2007), egyszer pedig a bajnoki címet (2004) is elhódította. Inzaghi 68 góljával Raúllal, a Real Madrid játékosával egyetemben jelenleg a legeredményesebb góllövő az európai kupákban, a játékos nem titkolt célja a hosszabbítással, hogy az örökranglista élére kerüljön.
2010.05.21. 19:45
 
 
Szabó Zoltánt nem lepte meg, hogy meggyanúsították a Hunvald-ügyben
Szabó Zoltán az MTI-nek megerősítette azt a sajtóértesülést, amely szerint az ügyészség meggyanúsította a Hunvald-ügyben. A szocialista politikus azt mondta: nem lepte meg a gyanúsítás, de furcsállja, miért ilyen "nyakatekert módon" indítottak ellene eljárást. A volt országgyűlési képviselő közölte: jövő csütörtökre idézték be az ügyészségre, különös nagy értékű, társtettesként, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettének gyanúja miatt. Hozzátette, hogy a gyanúsítás nem érte váratlanul, az "jogilag rendben van", mivel Hunvald Györgyöt, a VII. kerület polgármesterét korábban már meggyanúsították hivatali visszaéléssel azért, amiért az önkormányzat pénzén mobiltelefont bocsátott az ő rendelkezésére és fizette annak költségeit.
2010.05.21. 19:00
 
 
A déli megyékben fokozzák az árvízi készültséget, északon javul a helyzet
A Fekete-Körösön másodfokú, a Kettős-Körösön elsőfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el, és árad a Berettyó is. Borsodban a Sajó, a Hernád és a Bódva vize lassan apad, Szabolcsban pedig a Túron mérsékelték másodfokúra a készültséget. A Tisza áradása miatt szombaton lezárják a szegedi rakpartot. A Fekete-Körösön másodfokúra emelték az árvízvédelmi készültséget pénteken, a Kettős-Körösön elsőfokú készültséget rendeltek el. Tovább árad a Sebes-, a Hármas-Körös és a Berettyó is. Mindhárom folyó vasárnap tetőzik, egyaránt a készültségi szint közelében.
2010.05.21. 19:00
 
 
Minden más Apple-gépnél jobban fogy az iPad
Az iPad az Apple minden egyéb hordozható számítógépének népszerűségét is felülmúlja, azaz hetente több mint 200 ezer darabot adnak el belőle - állítja az RBC Capital elemzőcég. A kétszázezres heti eladás azt jelenti, hogy az új kütyü iránti kereslet az amerikai vállalat egyéb laptop eladásait is meghaladja, ezzel az iPad népszerűsége már a legfrissebb iPhone 3GS mobiltelefon eladásait is megközelíti - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. Az elemzőcég számításai szerint az Egyesült Államokban hetente 110 ezer Apple számítógépet értékesítenek, az iPhone-ból az első negyedévi adatok szerint hetente átlagosan 246 ezer talált gazdára.
2010.05.21. 18:15
 
 
A biztosítók 5,5 milliárd forint kárkifizetésre számítanak a vihar miatt
A négy nagy biztosító mintegy 5,5 milliárd forint kárkifizetést kalkulál az utóbbi egy hét viharkárai miatt az eddigi bejelentések alapján, a károsultak száma - biztosítónként - meghaladja a tízezret. A biztosítók azt is közölték az MTI-vel: a még be nem jelentett károk száma harmada lehet a teljesnek.
2010.05.21. 18:00
 
 
Fed: az európai válság súlyos kockázat az amerikai gazdaságra
Az európai adósságválság súlyos kockázatot jelent az amerikai és a globális gazdasági kilábalásra - foglalt állást az amerikai központi bank egy vezető tisztviselője. Daniel Tarullo, a Fed igazgatótanácsának tagja úgy fogalmazott: rosszkor jöttek az európai problémák, amelyek a globális pénzügyi válság után a visszaesés veszélyét hordozzák magukban. Azt mondta: ha az európai válság megzavarja a nemzetközi hitelezési környezetet, és további pénzügyi felfordulást okoz, ez veszélybe sodorhatja az amerikai és nemzetközi gazdasági felépülést.
2010.05.21. 18:00
 
 
Ismét gyorsan terjed a kanyaró
Ismét gyorsan terjed a kanyaró afrikai, ázsiai, sőt egyes európai országokban is, jóllehet védőoltással könnyen elkerülhető lenne - figyelmeztetett pénteken az Egészségügyi Világszervezet (WHO). Peter Strebel, a WHO kanyaróval kapcsolatos tevékenységének irányítója pénteken Genfben elmondta: a védőoltásokra szánt kiadások csökkentése miatt 2008 óta a legfertőzőbb betegségek közé tartozó kanyaró ismét felbukkant olyan helyeken, ahol korábban szinte teljesen felszámolták.
2010.05.21. 18:00
 
 
Megtalálták Várkonyi László hegymászó holttestét
Megtalálták Várkonyi László holttestét a Mount Everesten. Az 54 éves hegymászót jéglavina ölte meg a Csomolungmán 7028 méter magasan április 26-án. Holttestét később 6800 méteren találták meg - tudatta a tibeti hegymászószövetség (CTMA) főtitkára. Várkonyi László, a palack nélküli hegymászás magyar rekordere korábban bejárta a Magas-Tátrát, a Kaukázust, az Andokot és három nyolcezres hegy megmászásában is részt vett. Várkonyi és társa, Klein Dávid április 3-án lépett be Kínába, és a tervek szerint június 8-án hagyták volna el az országot Nepál felé.
2010.05.21. 17:45
 
 
Francia Nagydíj: Talmácsi 11. az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett pénteken a Moto2 kategória első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság harmadik futamán, a Francia Nagydíjon, Le Mans-ban. A géposztály legjobbja a hazai közönség előtt szereplő Jules Cluzel volt - a verseny honlapja alapján. A Moto2-ben, a vb új kategóriájában a résztvevők 600 köbcentis versenygépeken köröznek. Ezeket egyformán négyütemű Honda motorokkal szerelték fel és Dunlop abroncsokkal látták el. A királykategóriában (MotoGP) a címvédő Valentino Rossi nyerte a tréninget, míg a 125 kcm-esek között a spanyol Pol Espargaro volt a legjobb.
2010.05.21. 17:00
 
 
Budapest rendezi a 2011-es divízió I-es jégkorong vb-t
A budapesti Papp László Arénában rendezik a 2011-es divízió I-es jégkorong-világbajnokságot - döntött a nemzetközi szövetség. A tornán a házigazda magyarok mellett az élvonaltól most búcsúzott olaszok, valamint a japánok, a hollandok, a dél-koreaiak és a spanyolok vesznek részt. A hatosból az első helyezett jut ki a világ legjobb 16 csapatát felvonultató 2012-es, finn-svéd közös rendezésű "elit" vb-re. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a viadalt 2011. április 17. és 23. között tartják.
2010.05.21. 16:00
 
 
Este mutatják be David Villát Barcelonában
Átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon David Villa, az FC Barcelona labdarúgócsapatának első nyári szerzeménye, aki negyven millió euróért a Valenciától érkezik az együtteshez. A 28 éves támadó négy plusz egyéves szerződést köt a spanyol a klubbal, a csapatban a 7-es mezszámot viseli majd. Villát péntek este mutatják be a Nou Campban a közönségnek. A csatár - aki korábban a Sporting Gijónban, majd a Zaragozában futballozott - öt idényen keresztül játszott a Valenciában, amelynek színeiben 225 meccsen 129 gólt szerzett. A válogatottban is remek a mérlege, hiszen 55 mérkőzésen 36 alkalommal volt eredményes.
2010.05.21. 15:00
 
 
Magyarok az élcsoportban az öttusázók ranglistáin
A férfiak között három, a nők mezőnyében pedig négy magyar öttusázó szerepel az első harminc között a legfrissebb Világkupa-ranglistán. A sorozat ötödik, berlini állomása előtt - a hazai sportági szövetség pénteki tájékoztatása szerint - Marosi Ádám a második, Kasza Róbert a harmadik, Tibolya Péter a 17., míg Gyenesei Leila az ötödik, Tóth Adrienn a 15., Cseh Krisztina a 26., Pataki Viktória pedig a 28. A férfiaknál a cseh David Svoboda, a nőknél pedig a német olimpiai bajnok Lena Schöneborn vezet.
2010.05.21. 15:00
 
 
Az éjjel megnyitják az M1-est a főváros felé is
Várhatóan péntek este nyolc óra és éjfél között nyithatják meg az M1-es autópálya jelenleg még lezárt, a főváros felé vezető szakaszát - közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. szóvivője. Winkler-Virág András tájékoztatása szerint már befejezték a munkákat, csak arra várnak, hogy kihűljön az aszfalt. Szerda délben kellett lezárni a pályát, nem sokkal a győri körgyűrű előtt, mert a Cuhai-Bakony-ér alámosta az útszakaszt. A lezárás szinte azonnal forgalmi káoszt okozott a megyeszékhely körzetében. Hegyeshalom felé pénteken hajnali öt órakor mindkét sávon megindulhatott a forgalom.
2010.05.21. 15:00
 
 
Utolsó űrsétájukat végezték az Atlantis asztronautái
Harmadik, egyben utolsó űrsétájukat végezték el pénteken a nemzetközi űrállomással összekapcsolt amerikai Atlantis űrrepülőgép asztronautái. Garrett Reisman és Michael Good két elemet helyezett el az űrállomás külsején. A három méter hosszú, 170 kiló súlyú áramforrásokból négyet már korábban a helyére tettek. Az Atlantisnak, amely vasárnap tér vissza a földre, ez az utolsó útja az űrállomásra, amelyet még felkeres két másik amerikai űrsikló, mielőtt az űrutazásoknak ezt a fajtáját az Egyesült Államok végleg leállítaná.
2010.05.21. 14:45
 
 
Spanyolországban általános sztrájk lehet
Általános sztrájkra szólíthat fel a legnagyobb spanyol szakszervezet (CCOO) a kormány csütörtökön bejelentett megszorító intézkedései ellen tiltakozva - jelentette ki az érdekvédelmi szövetség vezetője, Ignacio Fernández Toxo pénteken, akit egyebek között az EFE spanyol hírügynökség idézett. A szakszervezeti vezető arra nem tért ki, hogy pontosan mennyi ideig tartana a sztrájk, de a jelentések egynapos munkabeszüntetést feltételeznek. Ettől függetlenül a CCOO, és a második legnagyobb spanyol szakszervezet, az UGT június 8-ra közalkalmazotti sztrájkra szólított fel a kormány közalkalmazotti bércsökkenési terve miatt.
2010.05.21. 14:30
 
 
Az eredetiségvizsgálatok harmadát már visszafizették
Az év elején elvégzett eredetiségvizsgálatok díjának harmadát már visszafizették az autótulajdonosoknak - közölte a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) az MTI érdeklődésére pénteken. Az NKH közleményében kiemelte: 29.303 eredetiségvizsgálatot végeztek el a januártól február közepéig tartó időszakban, amelyből május 19-ig 11.024 esetben nyújtottak be visszaigénylési kérelmet az autótulajdonosok. A 11 ezer beérkezett kérelemből 10.119 kérelmet talált a hatóság jogosnak, ténylegesen 9.774 visszaigénylést fizettek ki. A több mint 29 ezer elvégzett eredetiségvizsgálatból 1.053-at használtak fel autótulajdonosok az okmányirodákban.
2010.05.21. 14:30
 
Ezer év börtönt kapott a madridi repülőtéri merénylet három tettese
Egyenként több mint ezer év börtönre ítélte a spanyol Nemzeti Bíróság az ETA baszk szeparatista szervezet három tagját a madridi repülőtéren négy éve elkövetett pokolgépes merényletért, amely két ember halálát okozta, és megtorpedózta a kormány ETA-val folytatott béketárgyalásait. A három vádlottat, Mattin Sarasolát, Igor Portut és Mikel San Sebastiánt a bírák terrorista gyilkosság elkövetésében találták bűnösnek, közelebbről annak a pokolgépnek a telepítésében, amely a Barajas repülőtér parkolóházában robbant fel 2006. december 30-án, romba döntve a parkolóház egy részét és megölve két autójában alvó equadori bevándorlót.
2010.05.21. 14:30
 
 
Roland Garros: Szávaynak francia, Czinknek német ellenfél jutott
Szávay Ágnes a francia Stéphanie Foretzcel, Czink Melinda pedig a német Julia Görgesszel mérkőzik a francia nyílt teniszbajnokság első fordulójában, a legjobb 64 közé jutásért. Az utóbbi időben combizomproblémákkal küszködő, a világranglistán 45. helyezett Szávay korábban még nem játszott ATP-tornán a rangsorban 208. Foretzcel, s Czink (57.) is most csap össze először Görgesszel (81.).
2010.05.21. 14:15
 
 
Varsóban a Visztula túllépte a riasztási szintet
Kilencre nőtt pénteken a dél-lengyelországi árvizek halálos áldozatainak száma, miközben Varsóban is riasztást kellett elrendelni a Visztula áradása miatt - közölték az árvízi mentésben részt vevő hatóságok. Három embert eltűntként tartanak számon, s a természeti csapás miatt országszerte több ezer embert kellett kiköltöztetni otthonából. Az elöntött déli országrészektől északabbra fekvő fővárosban reggelre 7,24 méterre emelkedett a Visztula vízállása, ami már jóval a riasztási érték (6,50 méter) felett van, de a védőgátak eddig megakadályozták, hogy a folyó kilépjen medréből. Mintegy 400 tűzoltó dolgozott péntekre virradó éjszaka is a gátak megerősítésén. Katonák is segítettek nekik.
2010.05.21. 14:00
 
 
Jóváhagyta a Bundestag az eurótámogatási mentőcsomagban való részvételt
A kormánypárti képviselők szavazataival jóváhagyta a német parlament alsóháza, a Bundestag a nemzetközi eurótámogatási csomagban való német részvételt. Az erre vonatkozó törvénytervezet szerint Berlin 123 milliárd euróval vesz részt a 750 milliárd eurós, gigantikus mentési akcióban, és ez az összeg szükség esetén - 20 százalékkal - 148 milliárd euróra emelkedhet. A hitelfolyósítás 3 évre szól, és a fölött az állam garanciát vállal. Az ellenzéki pártok közül a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) és a Zöldek tartózkodtak a szavazástól, míg a Baloldal pártja a tervezet ellen szavazott.
2010.05.21. 13:45
 
 
Varga: a héten 170 milliárd forintnyi "csontváz" esett ki a szekrényből
A Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottság június első hetében hozza nyilvánosságra az első részjelentését; erről a bizottság elnöke számolt be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A Miniszterelnökség leendő államtitkára szerint csak a héten 170 milliárd forintnyi "csontváz" esett ki a szekrényből. Varga Mihály közölte: a jelentésben elemzést közölnek a gazdaság szerkezetéről, állapotáról, valamint az államháztartás helyzetéről, illetve arról, "milyen csontvázak vannak a szekrényben", milyen konkrét ügyekkel kell a következő kormánynak foglalkoznia.
2010.05.21. 13:30
 
 
Clinton: Észak-Koreának fel kell hagynia provokatív viselkedésével
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter tokiói látogatásán hangsúlyozta: egyértelműen Észak-Korea tudtára kell adni, hogy provokatív viselkedésének következményei lehetnek. Az amerikai diplomácia vezetője kijelentette: a nemzetközi közösség nem hagyhatja válasz nélkül, hogy Észak-Korea március végén elsüllyesztette a Cshonan nevű dél-koreai korvettet. Clinton és japán kollégája, Okada Kacuja az amerikai haditengerészet futenmai légitámaszpontjáról is szót ejtett. A bázis számára május 31-ig kell új helyszínt találnia a két félnek. Clinton a találkozó utáni sajtótájékoztatón kiemelte, hogy az idén ötvenéves amerikai-japán együttműködés a régió stabilitásának sarokköve.
2010.05.21. 13:00
 
 
Az ügyészség nyomoz tovább a BKV-ügyben
A Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz tovább a BKV-ügyben - tudta meg az MTI Fazekas Gézától, a főügyészség szóvivőjétől pénteken. Az MTI úgy tudja, vesztegetés miatt került át az ügy az ügyészségre. A főügyészség szóvivőjének közlése szerint a hűtlen kezelés bűntette miatt a BKV-val összefüggésben indult nyomozást a BRFK a héten a Fővárosi Főügyészséghez tette át, mert az ügyben "olyan korrupciós bűncselekmény gyanúja merült fel, amelynek a nyomozását a büntetőeljárási törvény szerint kizárólag az ügyészség végezheti".
2010.05.21. 12:30
 
Üzemanyag és vitorla nélkül a Föld körül
Csupán nap- és szélenergia segítségével, vitorla nélkül tervezi megkerülni a Földet Solarwave nevű katamaránjával egy osztrák páros, Michael Köhler és Heike Patzelt. Ezzel akarják bebizonyítani, hogy káros anyagok kibocsátása nélkül is lehet járni az óceánokat. Az utazás tervezett időtartama két év. Időről időre megszakítják majd útjukat, hogy hazalátogassanak Ausztriába - közölte Köhler a Der Standard című osztrák lap internetes kiadása szerint (http://derstandard.at). A tervezett útvonal kelet-nyugat irányban kerüli meg a glóbuszt.
2010.05.21. 12:15
 
 
Kedden kezdődik a kormányprogram vitája, a miniszterjelöltek meghallgatása
Jövő hét kedden kezdődik a parlament plenáris ülésén a kormányprogram vitája, amely szerda délutánig tart - közölte Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság pénteki ülése után. Tájékoztatása szerint a miniszterjelöltek meghallgatása is megkezdődik jövő kedden, és pénteken ér véget. Lázár János közölte: Orbán Viktor kijelölt kormányfő "a hétvégén, ma, illetve a holnapi napon" nyújtja be az Országgyűlésnek "a következő kormány miniszterelnöki programját". A program keddi-szerdai vitájában elhangzottakra Orbán Viktor május 29-én, szombaton válaszol, amely után szavaznak a programról, és várhatóan hivatalosan is létrejön az új kormány.
2010.05.21. 12:15
 
 
A legnagyobb áramkereskedők már elígérkeztek az áramtőzsdére
A legnagyobb magyarországi áramkereskedők és nyolc kisebb cég már szándéknyilatkozatot tett, hogy csatlakozik a július 1-jén induló magyar áramtőzsdéhez, a HUPX-hoz - közölte a tőzsdetársaság pénteken az MTI-vel. A HUPX (Hungarian Power Exchange) Magyar Szervezett Villamosenergia-piac Zrt. roadshow-ján többek között az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek (MVM), a francia Gas de France (GDF) és Electricité de France (EDF), a cseh CEZ és a német RWE jelezte csatlakozási szándékát. A tőzsdetársaság a roadshown a potenciális partnerek mintegy felével tárgyalt. A tőzsdén a fenti cégek áramkereskedő vállalkozásai kereskedhetnek majd.
2010.05.21. 11:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753[1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista