2020. május 31., vasárnap - Angéla
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Sikkasztás miatt nyomoznak a Magyar Posta pénzszállítójának eltűnése miatt
A rendőrség megalapozott gyanúja szerint a pénzszállító autó vezetője vette el a rábízott pénzszállítmányt kedden, Budapesten. - közölte a police.hu csütörtökön. Az MTI korábbi értesülése szerint a Magyar Posta tulajdonában álló logisztikai és biztonsági kft. egyik alkalmazottja tűnt el a pénzzel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - ismeretlen tettes ellen - olvasható a rendőrségi honlapon.
2010.05.27. 22:00
 
 
Gasparovic: nincs miért kérni a magyar állampolgárságot
Ivan Gasparovic szerint a szlovákiai magyaroknak nincs miért kérniük a magyar állampolgárságot, mert Szlovákia teljes mértékben biztosítja állampolgári jogaikat, és részvételüket az ország politikai és gazdasági életében. "Higgyék el nekem, hogy nincs ok kérni a szomszédos Magyar Köztársaság állampolgárságát, mert Szlovákia, mint az Európai Unió tagja a polgári elvvel összhangban fenntartások nélkül biztosítja önöknek az állampolgári jogokat a Szlovák Köztársaság politikai életében és a társadalmi-gazdasági fejlődésében való részvételt" - jelentette ki a szlovák államfő a közszolgálati rádióban és televízióban csütörtökön este elmondott beszédében.
2010.05.27. 20:45
 
 
Obama: a kormány azonnal reagált az olajkatasztrófára
Az amerikai kormány azonnal reagált a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófára, a kárelhárítás élére állt - szögezte le Barack Obama elnök csütörtökön, elutasítva azokat a bírálatokat, hogy a Fehér Ház késlekedett a válasszal és engedte, hogy a BP olajcég irányítsa a katasztrófaelhárítást. Azt mondta, példa nélküli katasztrófa történt, és az emberek mindaddig elégedetlenek lesznek, amíg nem sikerül megállítani a szivárgást. Világossá tette: "nem hagyjuk magukra polgártársainkat". Kijelentette: az olajszennyeződésre adandó válasz kormánya legfontosabb feladata, megvizsgálják, mi vezetett a balesethez, és tenni fognak róla, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő.
2010.05.27. 20:30
 
 
A BL-ben és az Eb-selejtezőkön is tesztelik az ötbírós rendszert
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tovább teszteli az ötbírós rendszert: a szervezet csütörtöki döntése nyomán a következő szezonban a Bajnokok Ligájában és az Eb-selejtezőkön is két extra játékvezető figyeli a játékot. Az elmúlt idényben az Európa Ligában alkalmazták a rendszert, amelyben a bírók nem kettő, hanem négy asszisztens segítségével vezették a találkozókat, a két plusz segítő a 16-os vonalában, az alapvonalnál helyezkedett el. Gianni Infantino, az UEFA főtitkára elmondta, hogy az EL-ben is megtartják a rendszert, abban a sorozatban a csoportkörtől, míg a BL-ben már az utolsó selejtezőkörtől alkalmazzák majd.
2010.05.27. 20:15
 
 
Filmre viszik Natascha Kampusch történetét
Számos sikerfilm producere, Bernd Eichinger filmre viszi a Bild című lap értesülései szerint Natascha Kampuschnak, a nyolc éven át egy pincében raboskodó osztrák lánynak a történetét. Kampuscht 1998-ban rabolták el, és 2006-ig egy Bécs közeli ház pincéjében tartották fogva. A történetéből készülő film forgatókönyvét a dokumentumfilmesként és újságíróként ismert Reter Reichard írta Eichingerrel együtt. Reichard hónapokon át kísérte Kampuscht az ARD német közszolgálati televízió megbízásából készült dokumentumfilmjéhez.
2010.05.27. 20:00
 
 
A legszörnyűbb hurrikánszezon várható idén az Atlanti-óceánon
Az Atlanti-óceánon rendkívül intenzív és pusztító hurrikánszezon várható az idei, június és november között tartó időszakban - derül ki az Egyesült Államokban működő Nemzeti Óceán és Légkörügyi Hivatal (NOAA) csütörtökön közzétett jelentéséből. A nemzeti meteorológiai szolgálat osztálya szerint az Atlanti-óceán térségében a trópusi ciklonok aktivitása a következő fél évben a szélsőséges mértéket is megütheti. A június 1. és november 30. közötti intervallumban a NOAA előrejelzése szerint akár 14-23 "neves" vihar is várható, közülük legalább 8-14 hurrikánnak minősül majd (ez minimum 120km/h sebességű szél).
2010.05.27. 20:00
 
 
Zsírforradalom az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban felfedezik a zsírsertést, valóságos zsírforradalom kezdődik - idézte a legbefolyásosabb amerikai üzleti lap, a The Wall Street Journal Heath Putnamet, a világhírű magyar sertésfajtát, a mangalicát tenyésztő Wooly Pigs cég vezetőjét. A washingtoni Wooly Pigs az első olyan amerikai vállalat, amelyik mangalica sertést importál. A cég a göndör szőrű magyar sertésfajtát már saját telepein tenyészti osztrák módszerek alkalmazásával. A Wooly Pigs vezetője szerint a mangalicából készült ételeket sok étterem fel akarja venni kínálatába.
2010.05.27. 19:45
 
 
Egymillióan tiltakoztak a nyugdíjreform ellen Franciaországban
A szakszervezetek számításai szerint közel egymillió tiltakozó vonult csütörtökön Franciaországban utcára a kormány által tervezett nyugdíjreform ellen. A nyolc nagy szakszervezetből hat által szervezett tiltakozónap a szervezők szerint elérte azt a kitűzött célt, hogy az előző, március 23-i tiltakozásnál többen vegyenek benne részt. Akkor a szakszervezetek szerint 800 ezren, a rendőrség szerint 380 ezren tiltakoztak a kormány szociális politikája ellen.
2010.05.27. 19:45
 
 
Kényszerpihenőre utasították Ausztriában a Google Streetview fejlesztését
Felfüggesztette a Google amerikai szoftverfejlesztő cég Streetview szolgáltatásának ausztriai munkálatait csütörtökön az osztrák adatvédelmi hatóság. A testület vizsgálatot indított az utcák háromdimenziós feltérképezése során begyűjtött adatokkal kapcsolatban. A vizsgálat lezárultáig azonnali hatállyal megtiltotta a felvételek készítését és az eddig gyűjtött adatok felhasználását. A hatósági eljárás fő kiváltó oka az volt, hogy a Google nem jelentette be sem a vezeték nélküli (wifi) hálózatok adatainak, sem a személyes adatoknak a gyűjtését.
2010.05.27. 19:30
 
 
Labdarúgás: doppingellenőrzés a Koeman-csapatnál
A szombati, németek elleni barátságos mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott csütörtök délutáni edzésén megjelentek a Magyar Antidopping Csoport (MACS) ellenőrei Telkiben, és jelezték, hogy a tréning után doppingvizsgálatot végeznének el a keret tagjain. A sportági szövetség honlapja szerint a MACS munkatársai a gyakorlást követően tizenöt játékostól vettek mintát a 20 fős keretből. A magyar válogatott szombaton 20 órától a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a német együttest, június 5-én pedig Amszterdamban 14 órától játszik Hollandia csapatával.
2010.05.27. 19:15
 
 
A PM nem tudott a Malév viszontgarancia-szerződéséről
A Pénzügyminisztérium (PM) csak 2010. február 22-én szerzett tudomást arról, hogy a Nemzeti Légitársaság, a Malév évekkel korábban 2007. május 28-án, egy hónappal privatizációját követően viszontgarancia-szerződést kötött a társaságot hitelező orosz külkereskedelmi pénzintézettel, a Vnyesekonombankkal, ezért a szerződést nem ismeri el, és fenntartja jogát annak bíróság előtti megtámadására - közölte a pénzügyi tárca csütörtökön.
2010.05.27. 19:00
 
 
Navracsics: erősítené az emberi jogokat a következő kormány
A leendő kormány egyértelműen elkötelezett az emberi jogi garanciák erősítése mellett - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszterjelölt csütörtökön az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottsága előtt. A testület támogatta Navracsics Tibor miniszterré történő kinevezését. A bizottság 13 képviselője szavazott igennel, két szocialista politikus nem támogatta a jelölt kinevezését, három jobbikos honatya pedig tartózkodott a voksolásnál.
2010.05.27. 19:00
 
 
Jogtalan telefonhasználat és hivatali visszaélés miatt hallgatták ki Szabót
Több mint hatmillió forintos számlát fizetett ki Szabó Zoltán jogtalan telefonhasználatára a VII. kerületi polgármester. Szabó Zoltán ezenkívül egy szabálytalan parkolás után - mint országgyűlési képviselő - hivatali helyzetével visszaélve kérte a jegyzőt, hogy díjfizetés nélkül távolítsák el a kerékbilincset az autójáról; a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön ezekben az ügyekben hallgatta ki gyanúsítottként a volt szocialista képviselőt, aki nevetségesnek és mondvacsinált ügynek nevezte az eljárást.
2010.05.27. 18:45
 
 
Több településen szivattyúznak a nagy eső után Borsodban
Több helyre riasztották a tűzoltókat a csütörtöki zápor után Borsod-Abaúj-Zemplénben, így Szirmabesenyőn, Szikszón és Szomolyán is szivattyúznak - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A hirtelen leesett nagy mennyiségű csapadék miatt vízátfolyások alakultak ki a 26-os számú főúton csütörtök délután, ezért bizonytalan ideig lezárták a forgalom előtt. Miskolcot nem lehet megközelíteni Kazincbarcika irányából, és a másik irányból a sajószentpéteri körforgalomnál is hasonló a helyzet. A 26-os út helyett a Sajópálfala, Sajóvámos útirányt választhatják a közlekedők.
2010.05.27. 18:45
 
 
Módosulhat a családok támogatásáról szóló törvényjavaslat
Módosulhat a családok támogatásáról szóló törvényjavaslat: fideszes és kereszténydemokrata képviselők kezdeményezésére az iskoláztatási támogatást nem nyújtanák természetben, a támogatás felfüggesztésekor az ennek megfelelő összeg családtámogatási folyószámlára kerülne, amelynek felhasználását a kormány külön rendeletben szabályozza a tervek szerint. A törvényjavaslat a családi pótlékot két részre választja, nevelési ellátásra és iskoláztatási támogatásra. A nevelési ellátás jár a nem tanköteles gyermek után, illetve saját jogán jogosult erre a juttatásra az a 18. életévét betöltött tartósan beteg, fogyatékos gyermek, aki már iskolába nem jár.
2010.05.27. 18:45
 
 
Elállították az olajszivárgást a Mexikói-öbölben
Elállították az olajszivárgást a Mexikó-öbölben - jelentette az amerikai parti őrség parancsnokára hivatkozva a The Wall Street Journal online kiadása washingtoni idő szerint csütörtök reggel. Az újság szerint az illetékes a New Orleans-i rádiónak nyilatkozott. A Los Angeles Times ugyancsak ezt jelentette Thad Allenre, a parti őrség tengernagyára hivatkozva. Az eltömítési eljárást végző BP sem erősítette meg az akció sikerét. Amerikai szakértők egy csoportja szerint sokkal nagyobb mennyiségű nyersolaj ömlött a Mexikói-öböl vizébe, mint azt korábban feltételezték, a mostani tragédia súlyosabb az Exxon Valdez tartályhajó 1989-es alaszkai baleseténél.
2010.05.27. 18:30
 
 
A tervezettnél jobb évet zárt a MÁV 2009-ben
A MÁV Zrt. teljesítette a 2009-es üzleti tervében foglalt célkitűzéseket: sikeresen ellentételezte a gazdasági recesszió negatív hatásait - közölte az állami vasúttársaság. A MÁV Zrt. 2009-es mérleg szerinti vesztesége a tervezett 64,4 milliárd forinthoz képest 30,5 milliárd forinttal javult, s az év végén 33,9 milliárd forintot tett ki. A közlemény hangsúlyozza, hogy a menedzsment hatékonyságjavító és költségcsökkentő intézkedései jelentős eredményt hoztak, folytatódtak a megkezdett fejlesztési programok, és teljesültek a humánerőforrás-gazdálkodás súlyponti előirányzatai is. Az idei év legfontosabb feladata: folytatni a tavaly megkezdett költségcsökkentő és hatékonyságjavító intézkedéseket.
2010.05.27. 18:00
 
 
AmCham: az egész euróövezet jelentős reformokra szorul
Az egész euróövezet, sőt maga az Európai Unió is jelentős intézményi és szerkezeti reformokra szorul, enélkül Európa lemarad, akár "fel is morzsolódik" a két nagy rivális, az Egyesült Államok és Kína között a világméretű gazdasági versenyben - fogalmazta meg szinte egybehangzóan, Róna Péter és Heim Péter közgazdász az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) kerekasztal beszélgetésén csütörtökön Budapesten. Róna Péter kiemelte: az euróövezet mostani problémái rávilágítottak arra, hogy a valutaunió hosszabb távon nem működhet tovább a nemzeti fiskális politikák összehangolása nélkül.
2010.05.27. 17:15
 
 
Mazsihisz: a kettős állampolgárság történelmi jóvátétel a holokauszt túlélőinek
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke szerint a kettős állampolgárságról hozott országgyűlési döntés történelmi jóvátételt jelent a holokauszt túlélőinek, illetve leszármazottaiknak; Feldmájer Péter az MTI-nek csütörtökön nyilatkozva azt mondta: örömmel fogadták a magyar parlament határozatát. A Mazsihisz elnöke indoklásképp úgy fogalmazott: nem szabad elfelejteni, hogy a holokauszt és a II. világháború szörnyűségei miatt nagyon sok olyan ember kényszerült elhagyni a történelmi Magyarország területét, akik kötődtek a magyar kultúrához.
2010.05.27. 17:15
 
 
Londoni elemzők: "tanulságos" a magyar és a görög válság összevetése
"Tanulságos" összehasonlítási lehetőséget kínál a pénzügyi válság magyarországi és görögországi kezelése - áll londoni szakelemzők csütörtöki helyzetértékelésében, amely szerint több kelet-európai országnak inkább helye lenne az euróövezetben, mint a jelenlegi "déli" tagállamoknak. Az Eurasia Group nevű vezető londoni gazdasági-politikai kockázatelemző és tanácsadó csoport csütörtökön kiadott elemzése kiemeli, hogy mind Magyarország, mind Görögország fenntarthatatlan közfinanszírozási helyzetbe került, és egyaránt gyenge makrogazdasági alapmutatókkal küszködött, amikor elborította őket a válság.
2010.05.27. 17:00
 
 
Indítványozták Antal Attila és Szalainé házi őrizetének meghosszabbítását
A Központi Nyomozó Főügyészség indítványt tett A. Attila és Sz.-né Sz. Eleonóra házi őrizetének meghosszabbítására - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője csütörtökön. A. Attila esetében a házi őrizet két hónapos, Sz.-né Sz. Eleonóra esetében három hónapos meghosszabbítását indítványozta a főügyészség. A különösen nagy kárt okozó csalás bűntette és más bűncselekmények miatt Sz.-né Sz. Eleonóra és társai ellen a BRFK gazdaságvédelmi főosztályán folyamatban lévő büntetőügyben először január 29-én rendelték el A. Attila gyanúsított házi őrizetét. Szalainé Szilágyi Eleonóra korábban előzetes letartóztatásban volt, egy hónapja van házi őrizetben.
2010.05.27. 17:00
 
 
Netanjahu: közvetlen tárgyalások kellenek a palesztinokkal
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő szerint itt az ideje elkezdeni a közvetlen tárgyalásokat a palesztinokkal. A párizsi látogatáson tartózkodó Netanjahu kijelentette: minél előbb el szeretné kezdeni a közvetlen tárgyalásokat, mert a palesztinokkal meglévő problémákat csakis akkor lehet békésen megoldani, ha tárgyalóasztalhoz ülnek a felek. A közvetett tárgyalások az Egyesült Államok védnöksége alatt májusban kezdődtek meg, és felkeltették a reményt, hogy rövidesen megkezdődhetnek a közvetlen tárgyalások is. Netanjanu csütörtökön közölte: a jövő héten Washingtonban Barack Obama amerikai elnökkel vitatja meg a béke-erőfeszítéseket.
2010.05.27. 17:00
 
 
Gera Zoltánt választották az idény legjobbjának a Fulhamnél
Gera Zoltánt választották a Fulham legjobbjának a 2009/10-es idényben a londoni labdarúgócsapat szurkolói. A klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a magyar támadó kapta a legtöbb voksot Bobby Zamorát és Aaron Hughes-t megelőzve. Gera elsősorban annak köszönheti az elismerést, hogy a második számú európai kupasorozatban döntőbe jutott Fulham legeredményesebb játékosa volt a nemzetközi porondon hat találatával. Többek között elévülhetetlen érdemeket szerzett a Juventus kiejtésében, ugyanis az olasz gárda ellen kétszer volt eredményes, valamint a Hamburger SV elleni elődöntő visszavágóján ő lőtte a finálét érő találatot.
2010.05.27. 16:45
 
 
Folytatódoik az öngyilkosságok sorozata a Foxconn kínai gyárában
A tajvani székhelyű Foxconn sencseni (Shenzhen) gyárában csütörtökön egy 25 éves férfi felvágta az ereit, de túlélte az öngyilkossági kísérletet - közölték helyi rendőrségi források. A 25 éves férfit - családi neve szerint Csent (Chen) - közvetlenül megelőzően a Foxconn egy másik alkalmazottja lett öngyilkos még szerda éjszaka: a cég sencseni gyáregységéhez tartozó egyik munkásszálló hetedik emeletéről ugrott ki. A Ho (He) családnevű áldozat 23 éves volt. A szerdai volt a tízedik haláleset a sencseni gyáregységben, és a tizenegyedik a Foxconn kínai telepein.
2010.05.27. 16:45
 
 
Két év felfüggesztett börtönbüntetés Borovszky Tímeának
Két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Borovszky Tímeát a Fővárosi Bíróság hivatali vesztegetés bűntette miatt csütörtökön Budapesten. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium Esélyegyenlőségi Főigazgatósága felfüggesztett főosztályvezetője szabadságvesztésének végrehajtását három év próbaidőre függesztették fel. A bíróság a vádlottat előzetes mentesítésben részesítette, azaz mentesítette a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alól.
2010.05.27. 16:30
 
 
Washington nem használja többet a "terrorizmus elleni háború" kifejezést
Barack Obama amerikai elnök új nemzetbiztonsági stratégiája az al-Kaidát nevezte meg az Egyesült Államok fő ellenfeleként, és nem használja a "terrorizmus elleni háború" kifejezést - írja a Fehér Ház egy csütörtökön nyilvánosságra hozott jelentése. "Még mindig elítéljük a terrorhoz folyamodókat, és megpróbáljuk elszigetelni őket" - mondja a dokumentum, amely már 16 hónapja heves viták tárgya Obama kormányán belül. "Ez nem egy adott taktika - a terrorizmus - vagy egy adott vallás - az iszlám - elleni globális háború" - pontosít a jelentés.
2010.05.27. 16:30
 
 
Pintér Sándor: ki kell vizsgálni a 2006 őszi eseményeket
A 2006 őszi események kivizsgálásának meg kell történnie - jelentette ki Pintér Sándor kijelölt belügyminiszter az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságában meghallgatásán egy képviselői kérdés kapcsán. A 2006 szeptemberi, októberi eseményeken történt rendőri intézkedések kapcsán kifejtette: "ránézésre" felmerülhettek szakmai hiányosságok. A miniszterjelölt hozzátette: addig azonban, amíg a Balsai István vezette tényfeltáró bizottság nem végez az akkori események feldolgozásával és értékelésével, nem akar állást foglalni a kérdésben.
2010.05.27. 16:15
 
 
Semjén: az új kormány határozott szándéka a MÁÉRT összehívása
Az új kormány határozott szándéka a Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) összehívása - mondta Semjén Zsolt leendő miniszterelnök-helyettes csütörtöki külügyi bizottsági meghallgatásán. A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke kiemelte: az a helyes, ha a MÁÉRT ismét működni fog, ugyanakkor a Kárpát-medencei Képviselők Fórumát is fenn kívánják tartani. A kettő nem áll egymással szemben, erősíti egymást - mutatott rá. Szólt arról is, hogy önálló államtitkárság foglalkozik majd a határon túli magyarságot érintő kérdésekkel. Kijelentette: a Szülőföld Alapot meg kell tartani és meg kell erősíteni, abba a vitába azonban nem kívánt belemenni, hogy az elnevezése mi legyen.
2010.05.27. 16:00
 
 
A brit válóperes jogászok is készülnek a focivébére
Forgalmas nyárra készülnek a válóperes ügyekre szakosodott brit jogi irodák, a korábbi tapasztalatok alapján arra számítva, hogy a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság próbáját számos házasság nem fogja kiállni. Az egyik legnagyobb londoni ügyvédi iroda, a Pannone LLP külön tanulmányban mutatta ki, hogy az előző két focivébé után meredeken megugrott a válókeresetek száma Nagy-Britanniában. A cég várakozása szerint a két hét múlva kezdődő világbajnokságnak ezúttal is sok házasság áldozatául esik, mivel számos feleség nem fogja elviselni, hogy férje órákat tölt a képernyő előtt, vagy éppen - a család vagyonát felélve - személyesen követi az angol válogatottat a meccsek helyszíneire.
2010.05.27. 15:45
 
 
A magyarok 80 százaléka nem volt üdülni az elmúlt egy évben
Magyarországon tízből nyolcan nyilatkoztak úgy, hogy az elmúlt egy évben nem voltak üdülni - a GfK Hungária és az Ipsos Nemzeti MédiaAnalízis felmérésének 2009. IV. negyedévi és 2010. I. negyedévi adatai szerint. A GfK csütörtökön közölte: az elmúlt 12 hónapban a megkérdezettek 14 százaléka belföldön, 8 százaléka pedig külföldön töltött 5 napnál hosszabb időt üdülési céllal. Horvátországban saját bevallása szerint 2 százalék nyaralt, Görögországban, Olaszországban, Ausztriában pedig 1-1 százalék.
2010.05.27. 15:30
 
 
4100 milliárd eurónyi banktámogatást hagyott jóvá Brüsszel a válság miatt
Az Európai Unió 27 tagállamában összesen több mint 4100 milliárd eurónyi állami támogatást hagyott jóvá az Európai Bizottság a bankszektor számára a nemzetközi pénzügyi válság kezdete óta, garancia, illetve tőkeemelés formájában. Mint a testület csütörtökön Brüsszelben kiadott összesítéséből kiderül, a teljes összeg háromnegyede garancia. Az eddig ténylegesen felhasznált rész 1.235 milliárd eurót tesz ki. A március végén lezárt összesítés szerint Magyarország számára összesen 10,33 milliárd eurónyi válságkezelési jellegű támogatást hagytak jóvá, ebből 5,35 milliárd állami garanciának minősül.
2010.05.27. 15:15
 
 
Törvényerőre emelkedett a spanyol költségvetési megszorító program
Egyetlen szavazattöbbséggel fogadta el a spanyol parlament az ország újkori történetének legszigorúbb költségvetési megszorítási programját. A szocialista kormány által benyújtott törvényjavaslat mellett 169, ellene 168 képviselő szavazott és 13 tartózkodott. A törvényjavaslatot csak Jose Luis Rodriguez Zapatero miniszterelnök szocialista párti képviselői támogatták. "A megszorítások fájdalmasak, de elkerülhetetlenek" - mondta Elena Salgado gazdasági- és pénzügyminiszter. Az ellenzék új választások kiírását követelte.
2010.05.27. 15:00
 
 
Fazekas Sándor: cél a versenyképes vidék megteremtése
Alkalmasnak találta Fazekas Sándort a vidékfejlesztési miniszteri poszt betöltésére az Országgyűlés Mezőgazdasági Bizottsága, a hivatalba lépő új kormány jelöltjét a testület csütörtöki ülésén meghallgatta, és 14 igen, 4 tartózkodás és két MSZP-s nem szavazat mellett támogatta. A miniszterjelölt a leendő agrárkormányzat legfontosabb céljaként a versenyképes vidék megteremtését jelölte meg nemcsak gazdasági, hanem életminőség, életforma tekintetében is. Elmondta: ennek érdekében a helyzetfelmérést követően stratégiai - tíz évre szóló -, valamint rövid távú intézkedési terv készül a szükségesnek ítélt feladatok végrehajtására.
2010.05.27. 14:45
 
 
Matolcsy kiemelt szerepet szán a turizmusnak
A turizmusnak kiemelt szerepe lehet a magyar gazdaság jövőbeli növekedésében és a következő tíz évben létrehozandó egymillió új munkahely kialakításában - mondta Matolcsy György kijelölt nemzetgazdasági miniszter az oktatási és sport bizottságok csütörtöki együttes ülésén. A turizmus nemcsak a létrehozandó egymillió új munkahely harmadát adhatja, de hozzájárulhat ahhoz is, hogy a nyolc általánost nem végzett, szakképzetlen munkaerőt is felszívja - hangsúlyozta Matolcsy György. Hozzátette azt is, hogy újra kell alkotni a turizmus koncepcióját, törvényt kell alkotni az ágazatról, és javítani szükséges a turizmus közgazdasági környezetét.
2010.05.27. 14:15
 
 
2,12 millió homokzsákot ajánlottak fel Magyarországnak
Az EU-tag Németország, Dánia, Csehország, Hollandia, Ausztria, valamint Horvátország összesen 2,12 millió homokzsákot ajánlott fel Magyarországnak az árvíz elleni küzdelemhez - jelentette be az Európai Bizottság. A felajánlások meghaladják azt a kétmillió homokzsákot, amelyet Budapest az uniós polgári védelmi mechanizmushoz fordulva kért - emelte ki közleményében az Európai Unió végrehajtó testülete. Jelezte azt is, hogy Magyarországon az árvízi helyzet továbbra is folyamatosan romlik, ezért "az országnak még jobban meg kell erősítenie árvízvédelmi kapacitását, és folytatnia kell az ideiglenes védekezést".
2010.05.27. 14:15
 
 
A kormányszóvivő megtartotta a Bajnai-kabinet utolsó tájékoztatóját
A Bajnai-kormány elvégezte amire vállalkozott és emelt fővel, büszkén búcsúzik - mondta a kormányszóvivő a kabinet utolsó tájékoztatóján. Szollár Domokos a 145. kormányszóvivői tájékoztatón úgy értékelte: amit tettek az jó volt és Magyarország érdekeit szolgálta. Véleménye szerint a Bajnai-kormány eredményesen kezelte a válságot és teljesítette a kitűzött célokat: visszafordította az országot a szakadék felé vezető útról, megteremtette a gazdasági növekedés feltételeit, és a szükséges válságkezelő intézkedéseket úgy hozta meg, hogy azok ne legyenek elviselhetetlenek.
2010.05.27. 14:15
 
 
Martonyi: fel kell lépni a magyarellenesség ellen
A kormány egyetlen alkalommal sem fogja szó nélkül hagyni a magyarellenességet - jelentette ki Martonyi János, a külügyi tárca várományosa az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottsága előtt. A politikus elmondta: véleménye szerint alkotmánysértő a pozsonyi parlament azon döntése, amely a magyar állampolgárságot kérelmezőket automatikusan megfosztja a szlovák állampolgárságtól. A határon túli magyarok kedvezményes honosításáról szólva Martonyi a meghallgatásán közölte: az elmúlt kilencven év történetében szinte példátlan, hogy egy ilyen fontos nemzetpolitikai döntést a hét közül csak egy szomszédos állam kifogásoljon.
2010.05.27. 14:15
 
 
Amnesty-jelentés: nem volt megfelelő a romatámadásokat követő nyomozás
A romatámadásokat követő nyomozás nem volt megfelelő, aggodalomra ad okot "a hatóságok hozzáállása a kisebbségi jogok érvényesítéséhez" - közölte az Amnesty International (AI) Magyarország kampánykoordinátora az emberi jogi szervezet éves világjelentésének Magyarországgal foglalkozó fejezetét ismertetve csütörtökön Budapesten. Jelentésében az AI részletesen beszámol a tatárszentgyörgyi, a tiszalöki és a kislétai támadásokról, amelyekben romákat öltek meg; ezt "mindenképpen a legaggasztóbb" részként jellemezte Jeney Orsolya. Hozzátette: az eseteket követő nyomozás nem volt megfelelő, hatósági hiányosságok voltak tapasztalhatók.
2010.05.27. 14:00
 
 
Foci: angol-magyar a Wembleyben augusztus 11-én
A magyar labdarúgó-válogatott augusztus 11-én a londoni Wembley Stadionban játszik barátságos mérkőzést az angol csapattal. A magyarok utoljára 1996-ban játszottak a legendás létesítményben, akkor 3-0-ra kikaptak. A leghíresebb angol-magyar meccset 1953-ban rendezték a Wembleyben, amikor az Évszázad mérkőzésén az Aranycsapat 6-3-ra diadalmaskodott. Ezzel az első nem brit csapat lett, amely Angliában győzni tudott.
2010.05.27. 13:45
 
 
840-870 centiméter között várják a Tisza tetőzését Szolnoknál
A tokaji tetőzés alapján számított előrejelzés értékei nem térnek el lényegesen a korábban közölttől, csak Szolnok esetében emelték a felső tartományt 870 centiméterre; a tetőzés a korábbinál egy-két nappal későbbre tehető - mondta a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezető-helyettese. Békési István tájékoztatása szerint a Tisza legmagasabb vízállása május 30-án Tiszafürednél 740-765, június 2-án és 3-án Szolnoknál 840-870 centiméter között lesz. Összehasonlításul a folyó eddigi legmagasabb vízállása 1041 centiméter volt 2000 áprilisában - mondta a szakember.
2010.05.27. 13:45
 
 
Az IPOSZ azonnali intézkedéseket kér az új kormánytól
Azonnali intézkedéseket kér az új kormánytól a kis- és középvállalatok helyzetének javítása érdekében az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ), mivel a magyar mikro- és kisvállalkozások kilátástalan helyzetbe kerültek a válság miatt - mondta Szűcs György, az IPOSZ elnöke a szövetség XXII. Országos Közgyűlésén. Rámutatott: a lakossági és az állami megrendelések elmaradása, a beruházásokra, karbantartásokra és a telephelyfejlesztésekre szánt költségek drasztikus csökkenése, a tőkehiány, a hitelezés, a korrupció, a hatósági ellenőrzési túlkapások, valamint a szakképzés problémái mind ahhoz vezettek, hogy a kisvállalkozások forrásaikat már nem a beruházásokra, fejlesztésekre, hanem a túlélésre fordítják.
2010.05.27. 13:45
 
 
Interpol-körözést adtak ki az elűzött kirgiz elnök ellen
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki a kirgiz hatóságok Kurmanbek Bakijev elűzött elnök ellen - közölte csütörtökön Azimbek Beknazarov, az átmeneti kirgiz vezetés igazságügyi rendszerért felelős miniszterelnök-helyettese. "Segítséget kértünk Bakijev elfogásához, az Interpol elfogja őt" - mondta Beknazarov. A miniszterelnök-helyettes később közölte újságírókkal, hogy a kirgiz főügyész tudomása szerint Bakijev elhagyta Fehéroroszországot, és jelenleg Törökországban bujkál. "Előbb-utóbb azonban kiadják őt nekünk, mint egy olyan bűnözőt, aki békés polgárok tömeges lövetéséért felelős" - mondta Beknazarov.
2010.05.27. 13:45
 
 
A Smer nyerheti a júniusi szlovákiai választásokat
A Robert Fico kormányfő vezette Irány-Szociáldemokrácia (Smer) nyerheti meg a június 12-i szlovákiai választásokat, s összesen hét párt kerülhet be a pozsonyi parlamentbe egy május közepén készített felmérés eredménye szerint. A pozsonyi Közvélemény-kutató Ügynökség szerint a megkérdezettek 33,7 százaléka a Smerre szavazna. A válaszok alapján a második helyen az ellenzéki Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) végezne 15,5 százalékkal, míg a harmadikon a jelenleg szintén ellenzéki Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) 10,3 százalékos támogatottsággal.
2010.05.27. 13:45
 
 
Hatvanévesen szült ikreket egy kínai asszony
Hatvanéves korában szült ikerlányokat egy kínai asszony, ezzel megdöntötte a legidősebb korban szülő anya kínai rekordját. A China Daily kínai napilap szerint a kelet-kínai Anhuj tartományban élő asszony tavaly egy gázmérgezéses balesetben elveszítette 28 éves lányát és vejét. Ezután döntötte el, hogy ismét gyermeket vállal. A mesterséges megtermékenyítéssel létrejött terhességből az átlagos 40 hétnél korábban, 34 hétre születtek meg az egészséges 1,45 és 1,85 kilogrammos babák.
2010.05.27. 13:30
 
 
A legtöbb cápatámadás vasárnapra esik
A cápák a leggyakrabban vasárnap, kétméteresnél sekélyebb vízben, újholdkor támadnak, és ez nem véletlen - állítják a Floridai Egyetem kutatói, akik szerint a második helyen a szombat áll, de dobogós hely jut a pénteknek is. A magyarázat igen egyszerű: hétvégeken többen választják a tengerparti pihenést, és minél több az ember a vízben, annál nagyobb az esély, hogy cápákkal találkoznak, ráadásul az emberek által keltett zaj is provokálja a ragadozókat. Az áldozatok 90 százaléka az erősebb nem képviselőiből, 77 százalékuk pedig a 11 és 30 év közötti korosztályból került ki. Abból a 171 esetből, ahol ismert volt a megtámadott bőrszíne, 98 százalékban fehérek estek áldozatul a cápatámadásnak.
2010.05.27. 13:15
 
 
Hétre nőtt a sztavropoli merénylet halálos áldozatainak száma
Hétre emelkedett a sztavropoli pokolgépes merénylet halálos áldozatainak száma, miután a kórházban meghalt az egyik súlyos sebesült - közölte a dél-oroszországi város mentőszolgálata. A sztavropoli Kultúr- és Sportpalota közvetlen közelében néhány perccel a csecsen állami táncegyüttes szerda esti előadása előtt elkövetett terrorcselekmény halottai között egy 12 éves kislány is van. Mint a Sztavropoli terület egészségügyi minisztere elmondta, Sztavropol négy kórházában továbbra is 32 sebesültet ápolnak, közülük háromnak az állapota válságos, további kilenc áldozaté pedig súlyos. A sebesültek egyike külföldi, feltehetően török vagy azeri állampolgár.
2010.05.27. 13:15
 
 
Gépi mosást élt túl egy macska
Túlélt egy teljes gépi mosást egy macskakölyök az ausztráliai Sydneyben. A 4 hónapos perzsa cica előzőleg egy óvatlan pillanatban bemászott a gép még nyitott ajtaján, és mivel a masina már tele volt szennyessel, az állat gazdája nem vette észre a ruhák között heverésző macskát, amikor becsukta az ajtót, és elindította a mosást. A cica gazdag "programban" részesült, mert még centrifugázást is kapott, viszont szerencséjére csupán hideg mosást. Nem saját lábán kecmergett elő a fürdőzésből, hanem gazdája bukkant rá igencsak megdöbbenve, amikor kiszedegette a tiszta ruhát - és a macskát.
2010.05.27. 13:00
 
 
Súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják a pécsi lövöldözőt
A korábbinál súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség az egy halálos áldozattal és három súlyos sérülttel járó tavaly novemberi pécsi egyetemi lövöldözés gyanúsítottját. Murai Ágnes, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette az MTI információját, miszerint G. Ákost már nem több emberen elkövetett emberölés kísérletével, hanem előre kitervelten, sok ember életét veszélyeztetve, több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják. A bíróság a gyógyszerészhallgatót ezért akár életfogytiglani szabadságvesztéssel is sújthatja.
2010.05.27. 12:45
 
 
Európában majdnem 12 százalékkal csökkent az utasforgalom
Az izlandi vulkánkitörés miatt elrendelt európai légtérzár következtében Európában 11,7 százalékkal esett vissza a légi utasforgalom áprilisban, míg a nemzetközi utasforgalom 2,4 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest - tette közzé csütörtökön a Nemzetközi Légiforgalmi Szervezet (IATA). Ugyanakkor a közel-keleti és az afrikai térségben nőtt a forgalom, 13, illetve 8,6 százalékkal. Az IATA elemzői megjegyezték: a vulkánkitörés olyan időpontban érintette igen hátrányosan az ágazatot, amikor az éppen kezdett kilábalni eddigi legsúlyosabb válságából.
2010.05.27. 12:30
 
 
Az Alkonyat és a Harry Potter nyerte a brit közönségdíjakat
Három díjat is nyert az Alkonyat-sorozat, kettőt pedig a Harry Potter a brit filmes közönségdíjak átadásán a londoni Royal Festival Hallban. A ceremónián Tom Cruise a "filmvászon ikonjaként" lett díjazott. A trófeát Gwyneth Paltrow nyújtotta át a közönségnek bókoló filmsztárnak. A felesége, Katie Holmes kíséretében megjelent Cruise a kulisszák mögött kijelentette, hogy még cseppet sem fáradt bele a filmezésbe, sőt, úgy érzi magát, "mint egy gyerek, amikor munkára kerül a sor".
2010.05.27. 12:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747[1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista