2020. május 27., szerda - Hella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Véget ért az ünnepi találkozó a Kossuth téren
Orbán Viktor kormányfő beszédét követően a Szózattal zárult szombat délután négy óra után a Fidesz-KDNP ünnepi nagygyűlése, amelyet a kormány megalakulását követően tartottak a fővárosi Kossuth téren. Az Országház főbejárata előtti parkolót teljesen megtöltötték az ország különböző részeiről érkezett szimpatizánsok, akik nemzeti színű és árpádsávos zászlókat lobogtattak, illetve településneveiket tartalmazó transzparenseket emeltek a magasba; az úttesten csak kevesen álltak. A fővárosi Kossuth tér a rendezvény végét követően mintegy 20 perc alatt kiürült, és a munkások elkezdték bontani a kivetítőket és az emelvényeket.
2010.05.29. 17:15
 
 
Lemondott az SZDSZ elnöke
Lemondott Retkes Attila az SZDSZ elnöki posztjáról szombaton, a leköszönő pártelnök az MTI-nek azt mondta, június 26-áig, a párt tisztújító küldöttgyűléséig még "kvázi ügyvezetőként" a helyén marad. Retkes Attila döntéséről a Szabad Demokraták Szövetsége szombat délután rövid közleményt adott ki. Ebben az áll, hogy Retkes Attila pártelnök bejelentette, lemond tisztségéről, és nem jelölteti magát újra az elnöki posztra. Retkes Attila döntését az MDF-fel közös sikertelen választási szerepléssel indokolta, azzal, hogy a két rendszerváltó párt kiesett az Országgyűlésből.
2010.05.29. 17:00
 
 
MSZP: a kormányprogram tartalma üres, a kerete hamis
Az MSZP szerint a kormányprogram tartalma üres, a kerete pedig hamis. Mesterházy Attila szocialista frakcióvezető - a Lendvai Ildikó pártelnökkel közösen tartott - parlamenti sajtótájékoztatóján szombaton azt mondta, azért nem szavazták meg a kormányprogramot és a miniszterelnök megválasztását, mert továbbra is úgy vélik, hogy nincs valódi kormányprogram, a Fidesz és a KDNP "a nemzeti szemfényvesztés programját" tette le az asztalra. Lendvai Ildikó hangsúlyozta: a kormányprogram együttműködési keretet hirdet, de elkészültének módja, a vita körülménye és az azóta beadott indítványok nem ezt, hanem diktátumok szellemét idézik.
2010.05.29. 16:30
 
 
Semjén: egyesült közjogi értelemben a magyar nemzet
Közjogi értelemben egyesült a magyar nemzet - hangoztatta Semjén Zsolt a Fidesz-KDNP nagygyűlésén szombaton a Kossuth téren. Megjöttünk, nem kértünk száz napot, tíz napot, egy napot, egyetlen órát sem, a kormány még meg sem alakult, már megteremtettük, hogy a magyar nemzet közjogi értelemben egyesült - mondta a magyar állampolgárságról szóló törvény módosítására utalva a KDNP elnöke. Semjén Zsolt szerint "kutya nehéz" időszak következik, az országot kirabolták, kifosztották, a szekrényeket telerakták csontvázakkal. Mi azonban nem a meghátrálás emberei vagyunk! - mondta a politikus, aki azt ígérte, a következő éveket arra szentelik, hogy felépítik Magyarországot a romokból.
2010.05.29. 16:15
 
 
115-re nőtt az indiai vonatszerencsétlenség halottjainak száma
Száztizenöt holttestet emeltek ki közép-európai idő szerint szombat délutánig az Indiában péntekre virradó éjjel kisiklott és tehervonattal ütközött személyvonat roncsai közül - jelentette be Srikumar Muherdzsi polgári védelmi államminiszter. Az egymásba rohant vonatok roncsainak szétvágása és átvizsgálása még szombaton is tartott, több mint 30 órával a szerencsétlenség után. Hivatalos közlés szerint eddig összesen 149 sérültet szállítottak kórházba. Az indiai sajtó ugyanakkor kétszáznál is több súlyos sérültről tud. Van olyan vagon, amelyet a mentőalakulatok még nem nyitottak fel, s abban újabb holttestek lehetnek.
2010.05.29. 16:15
 
 
Varga szerint hozzá kell nyúlni az idei költségvetéshez
Varga Mihály szerint hozzá kell majd nyúlni az idei költségvetéshez. A fidesz.hu-ra szombaton feltett interjúban a Miniszterelnökség leendő államtitkára azt mondta: nyár folyamán elő kell készíteni egy gyors költségvetési módosítást, mert a hiány nem lesz tartható. Varga Mihály a Lánchíd Rádiónak adott, a Fidesz honlapján olvasható interjú szerint úgy vélekedett: személyes véleménye szerint hozzá kell nyúlni a költségvetéshez. Kijelentette: amikor a tényfeltáró bizottság a részjelentését június elejére elkészíti, utána a kormánynak nyilván meg kell vizsgálnia, mit lehet tenni, milyen lépéseket célszerű elindítani.
2010.05.29. 16:00
 
 
Esküt tettek az Orbán-kormány miniszterei az Országgyűlésben
Esküt tettek az Orbán-kormány miniszterei szombaton az Országgyűlésben, majd ellátták kézjegyükkel az esküokmányt. Orbán Viktor szerint olyan kormánytagokra van szüksége az országnak, akik meg tudnak felelni egy új politikai-gazdasági rendszer megalapítása által támasztott követelményeknek, megfelelő kvalitásokkal rendelkeznek, megfelelő jártasságot szereztek, tapasztalt emberek, vezetők, és készen állnak arra, hogy politikai vezetőként viselkedjenek, vagyis döntéseket hozzanak, és a döntéseikért vállalják a felelősséget. Szombaton a rendszerváltás utáni kilencedik kormány alakult meg. A minisztereket egyenként bemutatta Orbán Viktor.
2010.05.29. 15:30
 
 
Költöznek a minisztériumok, hétfőn történik az átadás-átvétel
A Pénzügyminisztérium József nádor téri épülete helyett a gazdasági tárca Szemere utcai épületébe költözik be a Matolcsy György vezette Nemzetgazdasági Minisztérium - tudta meg az MTI szombaton. A legtöbb tárca a jelenlegi helyén marad. A teljes körű átadás-átvétel hétfőn történik meg. Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az Országház I. kapujánál található főemeleti miniszterelnöki szobákba és az ahhoz tartozó termekbe költözik be Orbán Viktor, és itt kap szobát Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is. A Varga Mihály által vezetett Miniszterelnökség és a szóvivői stáb az épületnek ugyanebben a szárnyában, a félemeleten foglalja majd el az irodákat.
2010.05.29. 15:15
 
 
F1, Török Nagydíj: ismét Webber indulhat az élről
Mark Webber indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Török Nagydíjon, a világbajnoki sorozat hetedik versenyén. A Red Bull ausztrál pilótája, aki az első helyen áll a pontversenyben, az idény során már negyedszer - sorozatban harmadszor - bizonyult a leggyorsabbnak a szombati időmérőn. A másik három alkalommal csapattársa, az ezúttal harmadik német Sebastian Vettel szerezte meg az első rajtkockát. A második helyre a brit Lewis Hamilton jött be, míg honfitársa, a másik mcLarenes, vb-címvédő Jenson Button a negyedik időt autózta. A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher ötödikként zárt.
2010.05.29. 15:00
 
 
Aranyba rejtett arcok - aranymaszkok Délkelet-Ázsiából
A Zelnik-gyűjtemény és a Néprajzi Múzeum Aranyba rejtett arcok - Aranymaszkok Ázsiából című közös kiállítása a világon most első alkalommal mutatja be a nagyközönségnek a két intézmény mindeddig nem látható különleges tárgyait.
2010.05.29. 14:53
 
 
Sólyom László kinevezte az új minisztereket
Sólyom László köztársasági elnök átadta az új kormány minisztereinek a kinevezési okmányokat szombaton a Sándor-palotában. Az államfő belügyminiszterré nevezte ki Pintér Sándort, honvédelmi miniszterré Hende Csabát, közigazgatási és igazságügyi miniszterré Navracsics Tibort, külügyminiszterré Martonyi Jánost, nemzetgazdasági miniszterré Matolcsy Györgyöt, nemzeti erőforrás miniszterré Réthelyi Miklóst, nemzeti fejlesztési miniszterré Fellegi Tamást, vidékfejlesztési miniszterré Fazekas Sándort és tárca nélküli miniszterré Semjén Zsoltot. Az alkotmány szerint a kormány a miniszterek kinevezésével alakul meg.
2010.05.29. 14:45
 
 
Demi Moore egy genetikai bomba
Még mindig hihetetlen alakkal bír a színésznő, pedig már nem fiatal.
2010.05.29. 14:42
 
 
Felfedezték az első kereszteződő bolygópályákat
A csillagászok felfedeztek egy, a csillaga körül meredek orbitális pályán keringő "Szuper Jupitert" a testvérbolygóival egyetemben – ahogyan az asztronómusok megjegyezték, ilyen felállású bolygóegyüttest először sikerült megfigyelni.
2010.05.29. 14:38
 
 
A holland konyha közel áll vidékies jellegéhez
A hagyományos holland szakácsok nagy adag egyszerű ételeket szeretnek főzni, hatalmas mennyiségű szénhidrát kiséretében - amik egykor az éhes farmerek, dokkmunkások és halászok hasának megtöltésére lettek tervezve, nem pedig a vonalaikra vigyázó turistákére.
2010.05.29. 14:35
 
 
Díszpolgári címet kapott Demján Sándor a Műegyetemtől
Díszpolgári címet kapott szombaton a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemtől (Műegyetem) Demján Sándor nagyvállalkozó, aki magánvagyonából ez elmúlt években csaknem másfél milliárd forinttal támogatta a műszaki és gazdaságtudományi képzésben részt vevő, szociálisan rászoruló diákokat. A díszpolgári címet átadó Péceli Gábor rektor méltatásában arra mutatott rá, hogy a szociális ösztöndíjprogramban részt vevő diákoknak és családjuknak komoly segítséget jelent az évi 200 ezer forintos támogatás, mert e nélkül sokan eladósodnának tanulmányaik befejezéséig.
2010.05.29. 14:30
 
 
Juliette Lewis (USA)
Juliette Lewis természetesen nagyszerű színésznő, de valójában akkor működött a vásznon igazán, ha szabadjára engedhette a belső tébolyt.
2010.05.29. 14:29
 
 
Beyonce hatalmasat villantott
Szegény énekesnőnek fogalma se volt, miért mutogat mindenki.
2010.05.29. 14:24
 
 
Budapesti Nyári Fesztivál
Az operától a meseszínpadig, jazztől a prózai bemutatókig minden műfaj megtalálható lesz idén is a fesztivál több helyszínén több mint 100 programmal várják az ország minden részéről a látogatókat.
2010.05.29. 14:20
 
 
Maya
A történet szerint Maya egy különös táncosnő, aki Afrikában megismerkedik egy fiatalemberrel. Maya beleszeret. A férfit önvád kínozza, mert azt hiszi, gyilkosságot követett el. Az előadás arról szól, hogyan tud leszámolni az illúziókkal.
2010.05.29. 14:19
 
 
Megcsúnyult a Narancsvidék sztárja
Félelmetesen fest Mischa Barton, pedig pár éve még milliók rajongtak érte.
2010.05.29. 14:17
 
 
Jennifer Aniston a SmartWater miatt szexi
Jennifer Aniston végre elárulta tökéletes alakjának titkát.
2010.05.29. 14:15
 
 
Lady GaGa vetkőzött, szexi és vad is tud lenni
A lengyel CKM magazin júniusi számában megmutatja bájait az énekesnő.
2010.05.29. 14:10
 
 
Hatalmasat esett LiLo, egyedül nem bírt felállni
Lindsay Lohan megbotlott egy levezető partin, alig bírták felszedni a hajópadlóról.
2010.05.29. 14:08
 
 
Teremtse meg a hangulatot
A kikapcsolódáshoz szükséges hangulat megteremtésének alapkellékei: a világítás, zene, színek, illat, kényelmes és bizalmas környezet, valamint a finom érintés.
2010.05.29. 14:06
 
 
F1, Török Nagydíj: Vettelé a legjobb idő a harmadik szabadedzésen
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája volt a leggyorsabb szombaton a Forma-1-es Török Nagydíj harmadik szabadedzésén. A második legjobb időt a német Nico Rosberg (Mercedes), a harmadikat pedig a brit Lewis Hamilton (McLaren) autózta. A pontversenyben éllovas ausztrál Mark Webber (Red Bull) ugyan többször kicsúszott a pályáról, de így is negyedik lett. Eredmények: 3. szabadedzés, az élcsoport: 1. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:27.086 perc, 2. Nico Rosberg (német, Mercedes) 1:27.359, 3. Lewis Hamilton (brit, McLaren) 1:27.396, 4. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:27.553, 5. Robert Kubica (lengyel, Renault) 1:27.784, 6. Fernando Alonso (spanyol, Ferrari) 1:27.861.
2010.05.29. 13:45
 
 
Tovább tart az erőteljes áradás a Közép-Tiszán
A Tisza középső szakaszán végig árad a folyó, és ez az állapot az elkövetkező napokra is jellemző lesz, az áradás napi üteme 7-25 centiméter között mozog majd; a tetőzések május 30. és június 3. között várhatók a harmadfokú védekezési szintet meghaladó mértékekkel - közölte a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Kötikövizig) védelemvezető-helyettese szombati szolnoki sajtótájékoztatóján. Csibrán Zoltán tájékoztatása szerint a Tisza Szolnoknál a 840-870 centiméter közötti tartományban június 2-án vagy 3-án éri el az idei legmagasabb vízállását.
2010.05.29. 13:30
 
 
Orbán Viktor az új miniszterelnök, elfogadták a kormányprogramot
Miniszterelnökké választotta Orbán Viktort a köztársasági elnök javaslatára az Országgyűlés szombaton, a képviselők egyúttal elfogadták a kormányprogramot. A Ház egy szavazással döntött a programról és a kormányfő megválasztásáról. A képviselők közül 261-en igennel, 107-en nemmel szavaztak, tartózkodás nem volt. Igennel csak a Fidesz-KDNP képviselői voksoltak. A kormányfő ezt követően letette esküjét, majd a képviselők elénekelték a Himnuszt.
2010.05.29. 12:30
 
 
Ünnepi nagygyűlés miatt forgalomkorlátozások lépnek életbe
A Parlament épülete előtt javában építik a színpadot a szombat délután három órakor kezdődő ünnepi nagygyűlésre; a Fidesz-KDNP rendezvényének idejére forgalomkorlátozásokat vezettek be budapesti Kossuth Lajos téren. A nagygyűlésen beszédet mond Orbán Viktor, a Fidesz, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke is. A szervezők a rendezvényre több tízezer embert várnak. A nagygyűlés miatt a rendőrség 13.30 órától 19 óráig lezárja a Kossuth Lajos teret, a Vértanúk terét, az Alkotmány utcát, a Széchenyi felső rakpart Kossuth tér és Balaton utca közötti szakaszát, valamint a Balassi Bálint utcát a Kossuth Lajos tér és a Balaton utca között.
2010.05.29. 12:30
 
 
Wieszt-ügy: vasárnap kezdeményezhetik a politikus párttagságának felfüggesztését
Lendvai Ildikó közlése szerint, ha Wieszt János vasárnapig semmilyen meggyőző választ nem ad az ellene felhozott vádakra, akkor kezdeményezik a politikus párttagságának felfüggesztését. A leköszönő pártelnök szombaton azt mondta, etikai vizsgálatot a kerületi szocialisták indíthatnak Wieszt János XI. kerületi MSZP-frakcióvezető ellen. Az MTI úgy tudja, a héten minden XI. kerületi szocialista vezető testület ülésezett, de ez ügyben nem hoztak döntést. A BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya tíz nappal ezelőtt vesztegetés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást annak kapcsán, hogy a Fidesz XI. kerületi szervezete hatalommal való visszaélés gyanúja miatt feljelentette Wieszt Jánost.
2010.05.29. 12:15
 
 
Az MSZP-frakció megköszönte Bajnai Gordon munkáját
Az MSZP-frakció megköszönte Bajnai Gordon távozó miniszterelnöknek elmúlt egyéves tevékenységét, amelyet a képviselőcsoport vezetője szerint a szocialisták büszkén vállalhatnak. Mesterházy Attila szombati közleményében úgy fogalmazott, hogy az új kormány megalakulásával megszűnt az előző kabinet megbízatása, de az elmúlt egy év munkájának eredménye megmarad: a sikeres válságkezelésnek köszönhetően mára erősebb lett az ország, újra beindult a növekedés, nagyobb biztonságban vannak az emberek.
2010.05.29. 12:00
 
 
Asztalitenisz csapat-vb: a hetedik helyért játszhat a női csapat
A hetedik helyért játszhat szombat délután a magyar női asztalitenisz-válogatott a moszkvai csapat-világbajnokságon. A magyarok a viadal honlapja alapján szombat délelőtt nagy csatában 3-2-es vereséget szenvedtek a hongkongiaktól, akiktől a csoportszakaszban 3-1-re kaptak ki. A két győzelmet Tóth Krisztina és Póta Georgina aratta, az első, illetve a negyedik mérkőzésen. Téglás Péter legutóbb ötödik helyezett együttese 14:30-tól a hollandokkal mérkőzik.
2010.05.29. 11:30
 
 
Mentőautó négy és fél mázsás betegeknek
Négy mázsánál nehezebb betegeket is szállítani képes mentőautót állítottak szolgálatba Nagy-Britanniában. "Raktere" inkább emlékeztet kórházi szobára, mint hagyományos mentőautó belsejére. Tágasságát érzékelteti, hogy négy normál méretű ágy is elférne benne. Az átlagos mentőautók 130 kilónál nehezebb betegeket nem tudnak szállítani. A 4,5 mázsás súlymaximum egy betegnél azonban csak akkor teljesülhet, ha az ápolószemélyzet mindkét tagja normál testsúlyú. A legfontosabb újítás a mentőautón az, hogy platójának liftje egészen az úttest szintjéig süllyeszthető, így a beteg beemelése megoldott, nem kell a tűzoltóság segítségét kérni.
2010.05.29. 09:15
 
 
Öt miniszter több mint hatmillió forinttal távozik
A Bajnai-kormányból öt miniszter kapja meg a tárcavezetői tisztség megszűnésekor járó legmagasabb juttatást, több mint hatmillió forintot; Bajnai Gordonnak 3 havi juttatás jár. A távozó tárcavezetőknek a ki nem vett szabadságukat is megváltják, ennek pontos összegét azonban csak később lehet megmondani. Az állami vezetők juttatásairól szóló törvény szerint Kiss Péter társadalompolitikai, Gráf József földművelésügyi, Szekeres Imre honvédelmi, Hiller István oktatási és Herczog László szociális miniszternek jár a hat havi fizetés - ami bruttó 6.611.400 forint - mivel legalább három évig betöltötték a tárcavezetői posztot.
2010.05.29. 09:00
 
 
Navracsics: szükség van a szerkezeti reformokra
Navracsics Tibor leendő miniszterelnök-helyettes, igazságügyi és közigazgatási miniszter szerint szükség van a szerkezeti reformokra, ezek azonban nem jelenthetnek megszorítást - derül ki a Magyar Nemzet szombati számában megjelent interjúból. A lap szerint a fideszes politikus azt mondta: a szerkezeti reformok tulajdonképpen már el is kezdődtek. A magyar politika reformja elkezdődött azzal, hogy a kisebb Országgyűlésről szóló alkotmánymódosítást elfogadták. Hozzátette, hogy létre fognak jönni azok a konzultációs fórumok is, amelyek az új törvényjavaslatokat kidolgozzák.
2010.05.29. 08:45
 
 
Több ezren menekülnek egy vulkánkitörés miatt Ecuadorban
Több ezer ember kényszerült átmenetileg elhagyni otthonát pénteken Ecuadorban egy vulkán kitörése miatt. A hatóságok közlése szerint mintegy 500 családot kellett biztonságba helyezni a Tungurahua nevű vulkán működése miatt a fővárostól, Quitótól 150 kilométernyire délkeletre. A tűzhányó által kilövellt hamufelhő miatt a térségben közlekedő repülőgépeket más útvonalra irányítják. A második legnagyobb ecuadori város, Guayaquil légikikötőjét átmenetileg lezárták. Guatemalában hasonló problémával küzdenek: a közép-amerikai ország két megyéjében rendkívüli állapotot hirdettek ki csütörtökön, miután erősödött a Pacaya vulkán tevékenysége.
2010.05.29. 08:45
 
 
Vége a British Airways sztrájkjának, vasárnap kezdődhet a következő
Véget ért szombat hajnalban a British Airways utaskísérőinek hétfőn kezdődött sztrájkja, amely miatt a héten a légitársaság budapesti járatainak felét törölni kellett. A következő ötnapos sztrájk vasárnap kezdődhet, mivel eredménytelenül zárultak a szakszervezet és a cégvezetés legutóbbi tárgyalásai is. A brit légitársaság 13 ezer légi utaskísérőjéből 12 ezret képviselő Unite szakszervezet hétfőn nulla órától péntek éjfélig hirdette meg a munkabeszüntetést, a hónapok óta húzódó munkaszervezési és bérviták miatt. A szakszervezet összesen húsz sztrájknapot hirdetett.
2010.05.29. 08:30
 
 
Bajnai: a válság után újra utat kell találni a Nyugathoz
Bajnai Gordon leköszönő kormányfő szerint az országnak a válság után újra utat kell találni a Nyugathoz; a Népszabadság szombati számában megjelent interjúban a távozó miniszterelnök azt mondta: minden társadalom tudatát a nagy traumák és sikerek alakítják, a válság is ilyen tudatformáló sokk, az ország vezetőinek felelőssége, hogy ebből a társadalom milyen következtetéseket von le. Bajnai Gordon azt mondta, hogy még nagyon sok dolog vár az utánuk jövőkre. A leköszönő kormányfő ugyanakkor nem kívánta az utánuk jövők politikáját minősíteni, mint mondta, "jár nekik a türelem".
2010.05.29. 08:30
 
 
ENSZ-utókonferencia: akcióterv a világ nukleáris leszereléséért
Részletes akciótervet fogadott el a nukleáris leszerelés céljával az atomsorompó-szerződés 189 részes állama pénteken az egyezmény New York-i utókonferenciájának záró napján. A konszenzussal elfogadott zárónyilatkozatban megjelölt lépések között szerepel a Közel-Kelet térségének atomfegyver-mentesítése. A megfogalmazott akcióterv értelmében a hivatalosan ismert atomhatalmak - az Egyesült Államok, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország és Kína - elkötelezik magukat amellett, hogy felgyorsítják a nukleáris fegyverek számának csökkentését, és 2014-ben, készülve a következő évben esedékes utókonferenciára, beszámolnak az ezen a téren elért előrehaladásukról.
2010.05.29. 08:15
 
 
Férfi kosárlabda NB I: bajnok lett Pakson a ZTE
A Zalaegerszeg nyerte a férfi kosárlabda-bajnokságot, miután a döntő negyedik, pénteki felvonásán 67-60-ra győzött a címvédő Paks otthonában. Az alapszakasz-győztes zalaegerszegiek ezzel dupláztak, miután a Magyar Kupát is megnyerték. A ZTE 1988, 1990 és 1992 után története negyedik bajnoki címét ünnepelhette. Eredmény: döntő, 4. mérkőzés: Atomerőmű SE - Zalakerámia-ZTE KK 60-67 (23-17, 12-14, 9-20, 16-16). A párharcot 3-1-re nyerte a ZTE.
2010.05.28. 22:00
 
 
Obama ismét a Mexikói-öbölnél jár
Ismét látogatást tett a Mexikói-öböl térségében az amerikai elnök, hogy tájékozódjon a katasztrófaelhárítási műveletekről és felmérje a károkat. Barack Obama másodszor utazott délre az április 20-i platformrobbanás óta; Louisiana államba érkezett egy 3 órás látogatásra. Megnézte az olajipar egyik központja, Port Fourchon közelében lefektetett tengeri olajgátakat. Az ottani partvidék egy részét már sűrű olaj borítja. Az elnök a látogatása végén tartott tájékoztatójában történelmi tragédiáról beszélt, kijelentette, hogy Amerika még nem tapasztalt ehhez hasonló, ember által előidézett katasztrófát. Azt mondta, a katasztrófa mértéke meghaladja az Exxon Valdez tankhajó balesetét.
2010.05.28. 22:00
 
 
Cseh és szlovák szakértői konzultáció a szlovák állampolgársági törvényről
Szlovák és cseh szakértők konzultálnak a módosított szlovák állampolgársági törvénnyel kapcsolatos részletekről - közölte a két ország külügyminisztériuma a cseh hírügynökséggel. A szlovák parlament - a kettős állampolgárságról elfogadott magyarországi törvényre válaszul - szerdán fogadta el azt a törvénymódosítást, amelynek értelmében egy más ország állampolgárságát önként felvevő szlovák állampolgárok - kevés kivételtől eltekintve - elveszítik szlovák állampolgárságukat.
2010.05.28. 22:00
 
 
Olasz papok titkos szeretői a cölibátus eltörlését kérték a pápától
Példátlan levelet küldött a pápának negyven olasz nő, akinek partnere katolikus pap vagy világi szerzetes. A szeretők az egyházfőhöz intézett nyílt üzenetükben hangsúlyozták, hogy a papoknak "meg kell tapasztalniuk az érzelmeket, a szerelmet és azt, hogy milyen szeretve lenni" - jelentette csütörtökön római keltezésű tudósításában a brit The Guardian napilap. A nyílt levél szerzői megértést kérnek azok számára, akik "titokban élik ki azokat a ritka pillanatokat, amelyeket a papnak nyújtani sikerül a számukra és napi szinten megélik az embereik kételyeit, félelmeit és bizonytalanságát."
2010.05.28. 21:45
 
 
Közel egymilliárd dollárjába kerülnek Kanadának a G8- és G20-csúcstalálkozók
Mintegy 930 millió kanadai dollárt, azaz közel 200 milliárd forintnak megfelelő összeget költ Kanada konzervatív kormánya a G8-ak és G20-ak júniusban tartandó találkozójára a biztonság szavatolása céljából - jelentette be pénteken a kanadai miniszterelnök szóvivője. Dimitri Soudas elmondta, hogy az óriási összegre azért van szükség, mert csak így tudják garantálni a világ vezetőinek, több ezer küldöttnek, valamint a találkozók helyszínéül szolgáló Toronto és Huntsville polgárainak biztonságát.
2010.05.28. 21:45
 
 
Tömegek várták az iPad nemzetközi bevezetését
A technika szerelmesei Európában és Ázsiában is hosszú sorokban várták, hogy a pénteki nyitáskor az elsők között jussanak hozzá az Apple táblagépéhez. Az Egyesült Államokban április elejétől kapható iPadből az első négy hét alatt több mint 1 millió darabot értékesítettek. Az Apple szerint a készülék rendkívüli népszerűsége miatt kényszerültek a nemzetközi bevezetés elhalasztására, a május 10-től előrendelhető iPadeket péntektől kezdve árulják Kanadában, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Ausztráliában és Japánban.
2010.05.28. 21:15
 
 
Megindult a forgalom a Lánchídon
Lehozták a tűzoltók a Lánchídról azt a férfit, aki pénteken kora este mászott fel oda. Az MTI úgy tudja, hogy a középkorú férfi híd pesti oldalán mászott fel és azt követelte, hogy a gyermekét vigyék a helyszínre. Miután a férfi lánya megérkezett, a tűzoltók daruval felvitték a hídpillérig, ahol rábeszélte apját, hogy engedelmeskedjen a felszólításnak és szálljon be a daru kosarába. Németh Cecília, a mentők sajtóügyeletese elmondta, hogy a 60 éves férfit a Nyírő Gyula kórházba szállították. A hidat mintegy két órára le kellett zárni a forgalom elől - közölte a rendőrség.
2010.05.28. 21:00
 
 
Megvonta Spanyolországtól az "AAA" minősítést a Fitch
Megvonta a lehető legjobb, "AAA" államadósi besorolást Spanyolországtól pénteken a Fitch Ratings, amely szerint a spanyol gazdaság kiigazítás nehéz és elhúzódó folyamat lesz. A legnagyobb európai hitelminősítő pénteki londoni bejelentése szerint az eddigi "AAA"-ról egy fokozattal "AA plusz"-ra módosul Spanyolország hosszú futamú hazai és devizakötelezettségeinek osztályzata, stabil kilátással. Egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's már csaknem másfél éve megvonta Spanyolországtól az elit "AAA" besorolást, a spanyol gazdaság szerkezeti gyengeségeire hivatkozva.
2010.05.28. 20:45
 
 
Csökkentik a söradót a futball-világbajnokság idejére Brazíliában
Csökkentik a sör adóját Brazíliában, hogy elkerüljék a hiányt a futball-világbajnokság idején. Helyi sörfőzők ugyanis arra figyelmeztettek, hogy nem lesznek képesek teljesíteni a bajnokság idején megnövekvő igényeket. A kormány ezért bejelentette, hogy az importált dobozos sör adóját tizenhat százalékról két százalékra fogják csökkenteni a júniusi világbajnokság idejére. A csaknem 190 milliós lakosú országban a banki alkalmazottak kérésének is engedtek, így ők azokon a napokon, amikor a brazil csapat meccseit élőben közvetíti a televízió, korábban elmehetnek a munkahelyükről.
2010.05.28. 20:45
 
 
Olajkatasztrófa: a BP közel 1 milliárd dollárt fordított a kárelhárításra
Egymilliárd dollárhoz közelít annak az összegnek a nagysága, amelyet kárelhárításra fordított a BP a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa után. Pénteki jelentések szerint a katasztrófa fő felelősének tartott cég eddig 930 millió dollárt költött a katasztrófaelhárítási műveletekre, a mélytengeri szivárgás csökkentését, illetve megszüntetését célzó kísérletekre, a víz alatt és a felszínen felgyülemlett szennyeződés eltakarítására, a partok védelmére, valamint a kártérítésekre. Az olajvállalatnak eddig naponta 24 millió dollárjába került a katasztrófa. A cég átlagos napi profitja tavaly 45 millió dollár volt.
2010.05.28. 20:30
 
 
Betiltaná a nőket célzó dohányreklámokat a WHO
A nőket megcélzó dohányreklámok elleni erőteljesebb harcra szólította fel a világot az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken. Az ENSZ szerint a dohánytermékek számára a nők jelentik a legnagyobb piacot, így őket a divathoz, sporteseményekhez és szórakozáshoz kapcsolódó agresszív reklámkampányokkal igyekeznek elérni. A hétfői dohányellenes világnap alkalmából a WHO a fiatal dohányosokat vizsgáló kutatásának eredményeit is nyilvánosságra hozta. A vizsgálatban résztvevő 151 ország felében ugyanannyi tinédzser lány dohányzik, mint tinédzser fiú, Kelet-Európában és Latin-Amerika egyes részein, különösen Chilében, Kolumbiában és Mexikóban azonban a lányok túltesznek a fiúkon is.
2010.05.28. 20:30
 
 
Lendvai a terveiről kérdezi az új kormányt
Terveiről kérdezi az új kormányt szombati megalakulása előtt Lendvai Ildikó, az MSZP leköszönő elnöke, aki szerint a kormányprogram szövege és parlamenti vitája nem adott megfelelő tájékoztatást. A szocialista politikus közleményében a többi között azt kérdezi: miből, mikor, mennyi adócsökkentésre lehet számítani? Mi lesz a július 1-re ígért adócsökkentéssel és mi lesz később? Mire számíthatnak a nyugdíjasok? Milyen tárgyalásokra készül az új kabinet a Nemzetközi Valutaalappal (IMF)?
2010.05.28. 20:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745[1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista