2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Mintegy 400 helyre hívták délelőtt a katasztrófavédelem munkatársait
Mintegy négyszázszor kellett kivonulniuk a katasztrófavédelem munkatársainak kedd délelőtt; zömében szivattyúzni kellett, több helyen pedig fák dőltek ki - közölte Szentes György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. A legtöbb riasztás (86) Bács-Kiskun megyéből érkezett, de sok hívást kaptak Pest megyéből is. Az utóbbi megyében több településen homokzsákokkal védekeznek az árvíz ellen. Mint a szóvivő elmondta, Szentendrén, Monoron és Dabason is az esőzés vagy a megáradt patakok okoznak gondot. Monoron víz alá került a Jósika utca, miután a vízelvezetők eldugultak.
2010.06.01. 15:00
 
 
Férfi kézilabda vb-selejtező: Nagy László lemondta a szereplést
Nagy László sérülés miatt kedden lemondta szereplését a magyar kézilabda-válogatott szlovénok elleni, júniusi két világbajnoki selejtezőjén. A magyar szövetség honlapja szerint "Nagy László bejelentette Mocsai Lajos szakmai igazgatónak, hogy a Barcelona csapatorvosa által megállapított gerincbántalmai miatt nem vállalja a szereplést". "Mindkétszer megírtam Nagynak, hogy számítok rá, várjuk a válogatottba. Előbb sem pozitív, sem negatív választ nem kaptam tőle, majd kedden délután fölhívott, és közölte, hogy a BL-döntőt követően elment a Barcelona csapatorvosához, ahol megállapították, hogy gerinc- és derékbántalmai miatt pihennie kell" - mondta a kezi.hu-nak Mocsai.
2010.06.01. 14:30
 
 
Eddig 2,6 milliárdba került a központi védekezés az árvíz ellen
Eddig mintegy 2,6 milliárd forintot fordítottak az árvíz elleni védekezésre az államigazgatási és a Belügyminisztérium alá tartozó szervek, valamint a honvédség szervei. A kormány az önkormányzatok árvízi védekezésére fordítható vis maior alapot megduplázta - közölte Pintér Sándor belügyminiszter a keddi kormányszóvivői tájékoztatón. Kifejtette: az elmúlt hetekben 518 településen keletkeztek árvízi károk, több mint kétezer ház került veszélyhelyzetbe, és több mint háromezer embert kellett elszállásolni, mert lakása, háza lakhatatlanná vagy életveszélyessé vált. A jelentések szerint azonban újabb esőzések várhatók. Kiemelkedő a veszélyhelyzet Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - mondta.
2010.06.01. 14:30
 
 
Öttusa: Vörös Zsuzsa befejezi pályafutását
Befejezi versenyzői pályafutását Vörös Zsuzsanna olimpiai, világ- és Európa-bajnok öttusázó. A 33 éves sportoló - amint azt a T-Mobile Sporthír Szolgálatnak elmondta - úgy érzi, öttusázóként kifutott az időből, pedagógusként és nevelőedzőként viszont még szeretne bizonyítani. "Sokkal többet aligha tudtam volna kihozni magamból, az öttusa nagyon összetett sportág, ahol sok minden közbejöhet" - mondta Vörös Zsuzsa, aki a 2004-es athéni ötkarikás játékokon ért fel pályafutása csúcsára.
2010.06.01. 14:30
 
 
Emelkedett a Horvátországba vihető áruk értéke
Idén jelentősen emelkedett a Horvátországba bevihető áruk értéke és az áruk köre - közölte a nyári szezon indításaként Letenyén tartott keddi sajtótájékoztatóján a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője. Míg korábban nem engedték be a nyers húst, addig most már személyenként 10 kilogramm mennyiségben hús és hústermék, tejtermék, továbbá 200 szál cigaretta, 1 liter égetett szesz, 5 liter bor és 15 liter sör vihető be Horvátországba. A bevinni szándékozott áruk eddigi 300 kunás együttes értékhatára ezer kunára emelkedett, minderről pedig a magyar Külügyminisztérium honlapján is megtalálhatók az információk.
2010.06.01. 14:00
 
 
Előzetesben marad Balla Irma gyilkossággal vádolt fia
Nem helyezi szabadlábra a Debreceni Ítélőtábla S. Sándort, akit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt börtönbüntetésre ítélt első fokon a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság és elrendelte az előzetes letartóztatását - közölte a táblabíróság sajtótitkára kedden. Az ügyészség S. Sándort az édesanyja, Balla Irma debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolta. A férfit bűnösnek találta az első fokon eljáró bíróság, s ezért 12 év fegyházbüntetésre ítélte és elrendelte az előzetes letartóztatását. Az elsőfokú bíróság végzése ellen a vádlott és védője fellebbezést jelentett be a szabadságelvonással járó kényszerintézkedés megszüntetésére. Ezt utasította el az ítélőtábla.
2010.06.01. 14:00
 
 
Pintér Sándor: Borsodban már ma minden településen rendőr van
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében minden településen van rendőr - összegezte a megyében frissen kezdődött rendőri akció lényegét Pintér Sándor belügyminiszter kedden Budapesten, a kormányszóvivői tájékoztatón. Ma nincs olyan helység, ahol ne lenne rendőr, ahol a rendőr ne kopogtatna be az iskolaigazgatóhoz és kérdezné meg, hogy milyen problémákat lát a közbiztonság területén - hangsúlyozta a belügyminiszter. Hozzátette: az akciónak már most vannak eredményei, de erről részletesen csak az esti órákban, az országos rendőrfőkapitány jelentését követően adnak tájékoztatást.
2010.06.01. 14:00
 
 
Oroszország-EU csúcs: nincs megállapodás a vízummentességről
Oroszország és az EU Partnerség a modernizálásért programja ma elengedhetetlen - szögezték le a Don menti Rosztovban tartott Oroszország-EU csúcs résztvevői egy közös nyilatkozatban. Dmitrij Medvegyev orosz elnök a találkozó utáni sajtóértekezleten azonban elmondta, hogy nem született megállapodás a vízummentességről. Az orosz fél a vízumkötelezettség eltörléséről megállapodás-tervezetet adott át az EU vezetőinek. A Gázába tartó segélyflottilla elleni támadásról szólva Medvegyev indokolatlannak nevezte, hogy emberek haltak meg, s követelte a foglyok azonnali szabadon bocsátását.
2010.06.01. 13:45
 
 
Barroso: nem kétséges az euró jövője
Nincs kétség az euró jövője felől - jelentette ki az EU-orosz csúcstalálkozó keretében José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, arra reagálva, hogy az európai fizetőeszköz négyéves mélypontra zuhant a dollárhoz képest. "Az euró egyike a legstabilabb valutáknak a világon. Lényegében jelenleg a második számú valuta" - mondta sajtóértekezletén Barroso, a Don menti Rosztovban. Kedden délelőtt négy éves mélypontra gyengült az euró a dollárral szemben, miután erősödtek azok az aggodalmak, hogy az euróövezeti adósságválság átterjedhet az egész bankszektorra. Hátrányosan érintette a közös európai fizetőeszközt az is, hogy a befektetők veszteségmegelőző eladásokat hajtottak végre.
2010.06.01. 13:30
 
 
Mégsem lesz magyar Hyde Park Budapesten, mert nincs rá pénz
Mégsem lesz a londoni Hyde Parkhoz hasonló, Szónokok Hordója elnevezésű civil fórum a budapesti Városligetben, mert a Fővárosi Közgyűlés két év után sem biztosított forrást a testület által egyébként korábban támogatott kezdeményezés megvalósítására. A tér kialakításának a célja az lett volna, hogy egy nyitott, mindenki által látogatható helyet hozzanak létre, és ott lehetővé tegyék a szólás- és véleményszabadság alkotmányos jogának időben korlátlan gyakorlását.
2010.06.01. 13:15
 
 
Emelkedett a Horvátországba vihető áruk értéke
Idén jelentősen emelkedett a Horvátországba bevihető áruk értéke és az áruk köre - közölte a nyári szezon indításaként Letenyén tartott sajtótájékoztatóján a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője. Sipos Jenő elmondta: a horvát társszervek tájékoztatása szerint az elmúlt időszakban több változás volt az élelmiszer-beviteli szabályokban. Míg korábban nem engedték be a nyers húst, addig most már személyenként 10 kilogramm mennyiségben hús és hústermék, tejtermék, továbbá 200 szál cigaretta, 1 liter égetett szesz, 5 liter bor és 15 liter sör vihető be Horvátországba. A bevinni szándékozott áruk eddigi 300 kunás együttes értékhatára ezer kunára emelkedett.
2010.06.01. 13:15
 
 
Andor: erősíteni kell a társadalmi párbeszédet
A jelenlegi gazdasági helyzetben minden korábbinál nagyobb szükség van a társadalmi partnerek szerepének, és a társadalmi párbeszéd erősítésére - mondta Andor László, az EU foglalkoztatási, szociális és befogadásügyi biztosa kedden Brüsszelben, az Európai Szakszervezeti Konföderáció (ETUC) végrehajtó bizottsága előtt elhangzott beszédében. "Osztom az Önök aggodalmait azoknak a megszorító intézkedéseknek a szociális következményeit illetően, amelyeket egyre több tagállamban hoznak, mert meg kell birkózni a nehéz, gyakran válságos költségvetési helyzettel" - mondta Andor a szakszervezeti vezetőknek.
2010.06.01. 13:00
 
 
F1: Hamilton szerint négy istálló harcol a vb-címért
Lewis Hamilton, a McLaren-istálló brit pilótája szerint az idei Forma-1-es világbajnokság az utóbbi évek talán legizgalmasabb versenye lehet, mert most négy csapat is esélyes a végső sikerre. "Korábban csak a Ferrari és a McLaren-Mercedes létezett - nyilatkozta a 2008-ban világbajnok Hamilton a La Repubblica című napilapnak. - Most viszont minimum négy csapat szinte azonos erőt képvisel." A vasárnapi Török GP-n győztes brit pilóta elmondta, hogy a McLarennél nem fordulhat elő az, ami a rivális Red Bullnál megtörtént az Istanbul Parkban rendezett versenyen.
2010.06.01. 12:45
 
 
Június 30-án választják meg az új német elnököt
Június 30-án választják meg Németország új elnökét. Egy nappal Horst Köhler államfő váratlan lemondása után erről döntött kedden Norbert Lammert parlamenti elnök, aki a hónap utolsó napjára hívta össze az elnököt megválasztó szövetségi közgyűlést. Az 1244 tagú testületben többségben vannak a kormánykoalíciós pártok, azaz a konzervatív CDU és a CSU, valamint a liberális FDP képviselői. Ebből kiindulva Angela Merkel kancellár már jelezte, hogy a koalíció kíván javaslatot tenni az utód személyére. A kancellár ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy sikerül olyan jelöltet találni, aki elfogadható lesz az ellenzéki pártok számára is.
2010.06.01. 12:45
 
 
Egész napos frakcióülést tart szombaton az MSZP
Egész napos frakcióülést tart az MSZP szombaton Budapesten - tudta meg az MTI kedden. A vasárnapi értékelő kongresszus előtt egy nappal a szocialista képviselőcsoport tagjai - az MTI információi szerint - kötetlen formában elsősorban ellenzéki politizálás hosszú távú tartalmáról és stílusáról egyeztetnek majd, de szó lesz az MSZP által benyújtandó törvényjavaslatokról is. Mesterházy Attila frakcióvezető május elejei megválasztása után nem sokkal nyilatkozott arról, hogy tartanak majd egy ilyen frakcióülést, ahol lesz idő kibeszélni az ellenzéki politizálás kérdéseit. Az MTI úgy tudja, a szocialista frakció szerdán is összeül a parlamenti trianoni emlékülés miatt.
2010.06.01. 12:30
 
 
Salman Rushdie már nem tart a fatvától
Salman Rushdie brit-indiai író mindennapi életére már nincs hatással a fundamentalista iráni vezetés által 1989-ben kihirdetett fatva, ám az ügy még mindig nem a múlté. A világhírű író minderről egy emberi jogokról és szabadságról szóló fórumon beszélt Torontóban, ahol Elie Wiesel Nobel-díjas szerző társaságában vett részt a rendezvényen. Rushdie a Sátáni versek című művével vívta ki az iráni iszlám vezetés haragját. 1989. február 14-én Khomeini ajatolláh utasítására a világban élő mohamedánokat felszólították az író megölésére. Akkor 500 ezer dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére, ezt 1997-ben 2,5 millió dollárra emelték.
2010.06.01. 12:15
 
 
Létrejött a bérmegállapodás a BKV és a szakszervezetek között
Mintegy fél éven át tartó tárgyalás után kedden megállapodtak a 2010-es bérfejlesztésről a szakszervezetek a BKV-val. A dolgozók július elsejével 1 százalékos, 2 ezer forintos havi alapbéremelést kapnak, rögzítették a kollektív szerződésben már elfogadott év végi, 45 ezer forint értékű utalványokat, valamint a 3 százalékos egészségpénztári és magánnyugdíj-pénztári támogatás mellett opcióként már életbiztosítási hozzájárulás is kérhető - mondta Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnöke a tárgyalásokat követően.
2010.06.01. 12:00
 
 
Változtak a csekkbefizetéssel kapcsolatos szabályok
A sárga csekken feltüntetett fizetési határidő lejárata előtt legalább két nappal korábban érdemes befizetni a pénzt a postán, miután májusban változtak a csekkbefizetéssel kapcsolatos szabályok - hívja fel a figyelmet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület. A civil fogyasztóvédelmi szervezet emlékeztet arra, hogy a 2010. április 30-áig érvényes szabályok szerint a befizetést igazoló postai bélyegzőn szereplő dátum jelentette a teljesítés időpontját. A 2010. május 1-jétől érvényes előírások szerint a befizetés azon a napon teljesül, amikor a pénz a kedvezményezett, azaz a szolgáltató számláján megjelenik. A posta részére a jogszabály maximum két napot engedélyez a befizetett összeg címzetthez történő átutalására.
2010.06.01. 12:00
 
 
Letartóztatásokat kezdeményez az NNI a pécsi egyetemi vesztegetési ügyben
Kezdeményezte a Pécsi Tudományegyetem (PTE) gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügy gyanúsítottjainak előzetes letartóztatását a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - közölte az NNI a police.hu oldalon kedden. "A Nemzeti Nyomozó Iroda előterjesztést tett az illetékes ügyészségen mind a nyolc gyanúsított előzetes letartóztatására" - olvasható a közleményben. Az NNI az érintetteket a múlt hétvégén fogta el és vette őrizetbe bűnszövetségben elkövetett vesztegetés gyanúja miatt. A gyanúsítottak között négy egyetemi dolgozó van, köztük az intézmény gazdasági főigazgatója és informatikai igazgatója.
2010.06.01. 12:00
 
 
Az idei volt az egyik legcsapadékosabb május
Valószínűleg nem esett még ennyi eső májusban ilyen hosszú ideig és akkora területen, amióta rögzítik az erre vonatkozó adatokat - közölte Vadász Vilmos, az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese kedden. A meteorológus elmondta, hogy a mérőállomások adatai szerint májusban a legtöbb csapadék - 273 milliméter - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc környékén esett. Nagy mennyiségű eső volt Heves (256 milliméter), Tolna (249 milliméter) és Pest megyében (235 milliméter). Bakonybélben három nap alatt esett le a féléves átlagos csapadékmennyiség, 260 milliméter.
2010.06.01. 12:00
 
 
Orbán Viktor megérkezett Varsóba
Első hivatalos külföldi látogatására Varsóba érkezett Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedden délelőtt. A kormányfő kíséretében van Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, tárca nélküli miniszter, Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára és Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője. Orbán Viktort délután katonai tiszteletadással fogadják a miniszterelnöki hivatal előtt, majd négyszemközt tárgyal vendéglátójával, Donald Tusk lengyel miniszterelnökkel. Ezután plenáris tárgyalásokat folytatnak a delegációk. A magyar küldöttség ezt követően megkoszorúzza az ismeretlen katona sírját, majd pedig Bronislaw Komorowski ideiglenes államfő, házelnök a szejm épületében fogadja a magyar miniszterelnököt és kíséretét.
2010.06.01. 12:00
 
 
Négy éves mélyponton az euró árfolyama a dollárral szemben
Négy éves mélypontra gyengült az euró a dollárral szemben kedden délelőtt, miután erősödtek azok az aggodalmak, hogy az euróövezeti adósságválság átterjedhet az egész bankszektorra. Hátrányosan érintette a közös európai fizetőeszközt az is, hogy a befektetők veszteségmegelőző eladásokat hajtottak végre. Közép-európai idő szerint 11 óra körül egy euró 1,2125 dollárt ért a londoni bankközi piacon, 1,42 százalékkal kevesebbet, mint hétfőn későn. Kedden kora reggel 1,2267 dollár volt az euró árfolyama.
2010.06.01. 11:45
 
 
12 éves csúcson az euróövezet munkanélküliségi rátája
Áprilisban 12 éve a legmagasabb szintre emelkedett a munkanélküliségi ráta a 16 tagú euróövezetben - derül ki az EU statisztikai hivatala az Eurostat kedden közzétett adataiból. Áprilisban 10,1 százalékra emelkedett a munkanélküliségi ráta a márciusi 10,0 százalékról. Ilyen magasan utoljára 1998 júniusában állt az euróövezet munkanélküliségi rátája. A Dow Jones Newswires által az elmúlt héten végzett felmérés szerint szakértők 10,0 százalékon stagnáló munkanélküliséget vártak. A Reuters hírügynökség által megkérdett szakértők 11 százalékon csúcsosodó munkanélküliségre számítanak 2010-ben.
2010.06.01. 11:45
 
 
Az Inter beérte a Barcát a klubvilágranglista élén
A 2010-ben eddig minden lehetséges trófeát begyűjtött olasz Internazionale behozta a spanyol FC Barcelonát a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistájának élén. A lajstromban a Debrecen a 86. helyen áll. A kedden nyilvánosságra került lista alapján a magyar bajnok 14 helyet javított előző pozíciójához képest. Gera Zoltán angol klubcsapata, az Európa Liga-döntős Fulham a kilencedikről a hetedik helyre lépett előre. A legfrissebb klubvilágranglista (zárójelben az előző helyezés): 1. (3.) Internazionale (olasz) és (1.) FC Barcelona (spanyol) 297-297 pont 3. (2.) Estudiantes (argentin) 286 4. (6.) Bayern München (német) 257.
2010.06.01. 11:15
 
 
Gázai segélyflottilla: a BT gyors, tárgyilagos vizsgálatot követel
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) keddi állásfoglalásában elítélte azokat a cselekményeket, amelyek a gázai segélyflottilla elleni izraeli támadás során emberéleteket követeltek, és gyors, tárgyilagos, hiteles, illetve átlátható vizsgálatot követelt az ügyben. Az ENSZ-testület tizenkét órán át tanácskozott zárt ajtók mögött a hétfői izraeli támadás ügyében teendő intézkedésekről. A rendkívüli ülés után kiadott nyilatkozatban a BT követelte Izraeltől a segélyflottilla hajóinak és a fedélzetükön tartózkodó, őrizetbe vett utasoknak az azonnali szabadon engedését. A nyilatkozat jogilag nem kötelező érvényű, de a 15 tagú testület egyhangú jóváhagyásával született meg.
2010.06.01. 11:15
 
 
Idén is van magyar indulója "Az év üzletembere" világversenynek
"Az év üzletembere" idei világméretű díjátadó gáláján Magyarországot Bodrogai Ferenc, a Forest Papír Kft. alapítója és ügyvezetője képviseli, aki a verseny magyar győztese volt. A 2010-ben tizedik alkalommal megrendezett díjátadó június 5-én lesz Monte Carlóban - közölte a Ernst & Young kedden. Jelenleg hat kontinens mintegy 50 országában rendezik meg a kiíró a programot. Az idén mintegy ötven jelölt verseng az "Az év üzletembere" világdíjért. A hazájukban már díjazott vállalkozók között van infokommunikációs, gyógyszeripari, gépipari vezető éppúgy, mint nyelviskola-alapító.
2010.06.01. 11:00
 
 
Észak-Magyarországon mintegy 430 kilométeren van árvízvédelmi készültség
Észak-Magyarországon mintegy 430 kilométeren van árvízvédelmi készültség - közölte az Ékövizig árvízvédelmi osztályvezetője. Hétfőn a déli óráktól főképp a Hernád és a Bodrog vízgyűjtőjén alakultak ki záporok, zivatarok, majd az esti óráktól megérkezett a ciklon felhőzete és sokfelé hullott újabb eső, záporeső. Kedd reggel 7 óráig hazai területen általában 10-25 milliméternyi eső esett, de a Bükkben 30-56 millimétert is mértek. A reggeli órákban az intenzívebb csapadék áttevődött a Sajó vízgyűjtőjére, de a délkeleti irányból érkező nedves léghullámok miatt továbbra is nagy területen esik az eső.
2010.06.01. 10:45
 
 
Homer Simpson az utóbbi 20 év legjobb tévés karaktere
A sörvedelő és fánkimádó Homer Simpsont, a Simpson család fejét nevezte meg az utóbbi két évtized legjobb televíziós és filmes karakterének az Entertainment Weekly című amerikai magazin. A springfieldi atomerőmű biztonsági felügyelője Harry Pottert és Buffyt, a vámpírvadászt utasította maga mögé a lap felmérésében. Homer atyja, Matt Groenig szerint a sárga figura sikere abban rejlik, hogy milliók tudnak vele azonosulni. A Simpson család sikere hosszú évek óta töretlen, az animációs sorozatot több mint 90 országban sugározzák. Az Egyesült Államokban ez a legrégebben futó főműsoridős széria, jelenleg a 21. évadát tapossa.
2010.06.01. 10:45
 
 
Megkezdődött a vita az alkotmánymódosításról
A helyi önkormányzatokról szóló törvény módosítása szerint alpolgármesternek olyan személy is megválasztható, aki nem tagja a képviselő-testületnek - ismertette Rácz Róbert fideszes képviselő kedden a parlamentben, a törvényjavaslat expozéjában. Az Országgyűlés kedden kezdte meg az alkotmánymódosítás, valamint a helyi önkormányzatokról szóló törvény és a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseiről és az önkormányzati képviselők tiszteletdíjáról szóló törvény módosításának együttes általános vitáját. A törvényjavaslatokat - önálló képviselői indítványként - Kósa Lajos, Rácz Róbert és Vitányi István fideszes honatyák nyújtották be.
2010.06.01. 10:30
 
 
Átfogó vizsgálat indul az M6-os burkolatának beszakadása miatt
Vizsgálják az M6-os autópálya burkolatának beszakadása okait, ezzel együtt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megkezdi a köz- és magánszféra partnersége (PPP) szerződések teljes átvilágítását, mert azok az állam számára előnytelenek - közölte a minisztérium kedden. Az MTI megkeresésére Arzt Gergely sajtóreferens emlékeztetett arra, hogy az M6-os Dunaújváros és Szekszárd közötti szakasza a korábbi szocialista kormány által erőltetett PPP konstrukcióban, azaz a köz- és magánszféra partnersége keretében épült meg. Ez a megkötött szerződések alapján csak a közlekedés területén kifizetendő évi több mint 100 milliárd forintos teher az adófizetőknek.
2010.06.01. 10:30
 
 
Index: Demszky elismerte politikai felelősségét a Hagyó-ügyben
Demszky Gábor elismerte politikai felelősségét a Hagyó-ügyben az Indexnek, de nem számít arra, hogy gyanúsított lesz, arról pedig nincs tudomása, hogy a Városházáról finanszíroztak pártokat. A honlapon kedden megjelent interjúban a szabad demokrata főpolgármester szorgalmazta az "igazságos igazságszolgáltatást és ezeknek az ügyeknek a rendezését". Arra a felvetésre azonban, hogy ezt miért nem tette korábban, a főpolgármester elmondta: a városházi szocialista-szabad demokrata koalíció felbontásának felelősségét nem vállalta.
2010.06.01. 10:15
 
 
A nőknél Vajda, a férfiaknál Kámán a szezon legjobb kosárlabdázója
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) szakmai bizottsága hétfői ülésén egyhangúlag megválasztotta az elmúlt bajnoki szezon legjobbjait: a nőknél a jövőre a török Fenerbahcét erősítő válogatott Vajda Anna, a férfiaknál pedig Kámán Tamás, a bajnok ZTE játékosa nyert. A testület döntése értelmében a nőknél a legjobb edző díját Füzy Ákos, a MiZo-Pécs 2010 mestere, a férfiaknál pedig Völgyi Péter, a Zalakerámia ZTE trénere nyerte el. A szövetség honlapján olvasható közlemény szerint a díjazottak köszöntésére jövő pénteken Pasaréten, az edzőtovábbképző fogadásán kerül sor.
2010.06.01. 09:30
 
 
Megkezdődtek a hivatalos tárgyalások az orosz-EU csúcson
Megkezdődtek a hivatalos tárgyalások a 25. Oroszország-EU csúcson kedden a Don menti Rosztovban Dmitrij Medvegyev orosz államfő, valamint Herman Van Rompuy, az EU Tanácsának állandó elnöke, José Manuel Barroso, az EU Bizottságának elnöke között. Az előzetes hírek szerint a fő témák a globális gazdasági válság elleni fellépés, a globális pénzügyi rendszer reformja, a tartós és kiegyensúlyozott gazdasági fejlődés és az energetikai biztonság kérdései, az orosz fél által régen kért vízummentesség kérdésköre, valamint az orosz modernizációs törekvések támogatását szolgáló modernizációs partnerségi program, továbbá a nemzetközi politika számos kérdése.
2010.06.01. 09:00
 
 
NHL: már 2-0-ra vezet a Chicago
A Chicago Blackhawks 2-1-re nyert a vendég Philadelphia Flyers ellen, és így összesítésben már 2-0-ra vezet az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjében. Stanley Kupa-döntő, 2. mérkőzés: Chicago Blackhawks-Philadelphia Flyers 2-1, gól: Hossa (38.), Eager (38.), illetve Gagne (46.). Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2- 0 a Chicago javára. A következő mérkőzést magyar idő szerint csütörtök hajnalban rendezik Philadelphiában. Az utoljára 1961-ben bajnok Chicagót két győzelem választja el a Stanley Kupa megnyerésétől.
2010.06.01. 08:00
 
 
Stabilizálódott a forint kedd reggel
Stabilizálódott a forint kedd reggel: egy euró 274,95 forintot ért 7 óra körül a londoni bankközi devizapiacon, hétfőn későn este 274,85 forinton jegyezték az eurót. Kereskedők elmondták: a következő napokban továbbra is a nemzetközi befektetői hangulat határozhatja meg a forint árfolyamát, amely az euróval szemben a 275 forintos szint körül mozoghat. Nem várható, hogy a forint a 275 forintos szint alá erősödik az euróval szemben, inkább a gyengülésére lehet számítani, az új kormány gazdaságpolitikáját övező bizonytalanság miatt.
2010.06.01. 08:00
 
Marad a piros riasztás, 103 helyre riasztották a katasztrófavédelmet
Kedden is piros riasztás van érvényben éjfélig az ország északi, középső és délnyugati részein a viharok miatt; hétfő estétől kedd reggelig összesen 103 helyre riasztották az országban a katasztrófavédelem munkatársait. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatásában az olvasható, hogy Alpokalján és az egyes alföldi régiókban várható a legkevesebb csapadék. Főként az Alföldön helyenként rövid időre a nap is kisüt. Az északnyugati szél a Dunántúlon és helyenként a középső országrészben gyakran viharossá fokozódik. Máshol további tartós, kiadós eső valószínű.
2010.06.01. 08:00
 
 
Ibrahimovic eladósorba kerülhet az ügynöke miatt
Ügynöke éles kirohanása miatt elképzelhető, hogy a Barcelona eladja svéd labdarúgóját, Zlatan Ibrahimovicot. A csatár menedzsere, Mino Raiola múlt szombaton azt mondta, ha Josep Guardiola vezetőedző továbbra sem számol Ibrahimoviccsal, akkor "forduljon elmeorvoshoz". A kijelentéssel kapcsolatban hétfőn ülésezett a klub vezetősége és arra jutott, ha a helyzetet tovább élezi Ibrahimovic ügynöke, akkor a legjobb megoldás az lesz, ha eladják a futballistát. "Tudjuk, hogy Ibra nagyon hasznos játékos, aki sokat segíthet a csapatnak, azaz jelenleg nem akarunk megválni tőle" - tette hozzá Joan Laporta klubelnök.
2010.06.01. 07:45
 
 
A parkolás szabályairól dönthet ma a parlament
A közterületi parkolás jogi feltételeit megteremtő törvénymódosításokról szavaz ma az Országgyűlés. A képviselők házszabálytól eltéréssel szavazhatnak a közterületi parkolás jogi feltételeinek megteremtése érdekében a helyi önkormányzatokról szóló törvény módosításáról, továbbá a közúti közlekedésről szóló törvény, valamint a közúti közlekedési nyilvántartásról szóló törvény módosításáról. A parkolással kapcsolatos jogszabályokat azért kell módosítani, mert az Alkotmánybíróság tavaly novemberben alkotmányellenesnek nyilvánította a szabályokat, és június 30-ig adott határidőt a jogalkotóknak az alkotmánysértések orvoslására.
2010.06.01. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: kínai mozgólépcső német termékként került a BKV-hoz
A Kínában gyártott mozgólépcsőket átcímkézték és az Otis Felvonó Kft. termékeként került a BKV-hoz - írja a Magyar Nemzet a keddi számában a szerkesztőséghez eljuttatott dokumentumra hivatkozva. Az Újabb botrány: átcímkézett mozgólépcsők címen közölt cikk szerint 2004-ban nemzetközi tenderen nyerte el a munkát az Otis 1,372 millió euró (378 millió forint) értékben, amit 200 millió forint kötbér mérsékelt. A Magyar Nemzet írása szerint a BKV az európai uniós források miatt olyan szerződést kötött az Otis Felvonó Kft.-vel, amely szerint a mozgólépcső egyes elemeit a németországi Stadthagenben kell legyártani.
2010.06.01. 07:30
 
 
Klaus: nem kapott helyet a magyar vélemény a prágai trianoni szemináriumon
Nem hangzott el a magyar álláspont a trianoni békeszerződésről azon a szemináriumon, amelyet a prágai Gazdasági és Politikai Központ (CEP) rendezett hétfő este a cseh fővárosban - közölte a cseh közszolgálati televízió. A Václav Klaus államfő által vezetett szemináriumon cseh és szlovák vélemények hangzottak el Trianonról. Szőke László prágai magyar nagykövet, aki a hallgatók sorában volt jelen a rendezvényen, kifogásolta, hogy az előadók között a magyar fél képviselői nem kaptak helyet. Klaus a megjegyzésre reagálva kijelentette: "gyötri és nyugtalanítja", ami az utóbbi időben Magyarországon történik, utalva ezzel az állampolgársági törvényre.
2010.06.01. 07:15
 
 
Az EU-tagországok elítélték az izraeli erőszakot
Elítélték az Európai Unió tagországai hétfőn a halálos áldozatokhoz vezető erőszak használatát a Gázai övezetbe segélyrakományt szállító önkéntes flottilla vezérhajóján. A tagállamok állandó uniós nagyköveteinek tanácskozása után, a 27 tagország nevében kiadott közleményben Catherine Ashton külügyi főképviselő egyúttal azonnali, teljes és pártatlan vizsgálatot követelt a hajnali eseményekről, illetve annak körülményeiről. Az EU egyúttal azt is jelezte, hogy a történtek megerősítik a gázai helyzet hosszú távra szóló, mielőbbi megoldásának szükségességét.
2010.05.31. 21:45
 
 
Tenisz, Roland Garros: Serena Williams a nyolc között
Az első helyen kiemelt Serena Williams két sima játszmában nyert az izraeli Shahar Peer ellen, és bejutott a negyeddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokságon. "Az idén egyre jobban megy a játékom, azért jöttem, hogy nyerjek" - nyilatkozta hétfői sikere után a világelső amerikai teniszező. Eredmények, nyolcaddöntő: női egyes: S.Williams (amerikai, 1.)-Peer (izraeli, 18.) 6:2, 6:2.
2010.05.31. 20:15
 
 
Vége az elvtársazásnak a buszokon Kínában
Vége az autóbuszokon a kommunizmusnak Kínában: elvtárs és elvtársnő helyett uramnak és hölgyemnek kell szólítaniuk az utasokat a buszvezetőknek és a kalauzoknak. A változatást a pekingi tömegközlekedési vállalat szorgalmazza. Maradnak azonban elvtársak is a megszólítást tekintve. Azokat az időseket, akik még mindig úgynevezett Mao-egyenruhában járnak - Mao Ce-tung néhai kínai vezető honosította meg az uniformizált viseletet, innen a neve -, a sofőrök és jegyárusok továbbra is szólíthatják "idős elvtársnak", de csak végső megoldásként, ha az "idős úr" valamiért nem megfelelő.
2010.05.31. 19:15
 
 
Gasparovic: Szlovákia számára Trianon történelmi jelentőségű
Szlovákia számára történelmi jelentőségű a trianoni békeszerződés - állítja Ivan Gasparovic szlovák államfő a dokumentum aláírásának 90. évfordulója alkalmával kiadott nyilatkozatában. "Az első olyan dokumentumról van szó, amely összhangban a nemzetközi joggal kinyilvánította a szlovákok akaratát egy új közigazgatási egységben való életre, mely közigazgatási egység történelmileg, földrajzilag és jogilag is kivált a megszűnt Ausztria-Magyarországból" - olvasható a nyilatkozatban. Az államfő leszögezi: a trianoni szerződés "az önálló Szlovák Köztársaság és a stabil, békés Közép-Európa építésének egyik legjelentősebb történelmi pillére."
2010.05.31. 19:00
 
 
Magyarország rendezi 2012-ben a Mini Morris világtalálkozót
Magyarország nyerte el a 2012-es Mini Morris Világtalálkozó szervezési jogát, az esemény helyszíne várhatóan Balatonfüred lesz. A Mini világtalálkozók 33 éves történetében másodszor fordul elő, hogy kelet-közép-európai ország rendezheti meg a háromnapos eseményt. Magyarország sikerét a 2009-es birminghami világtalálkozón alapozták meg: a legendás Mini eredeti gyára előtt megrendezett eseményen Magyarország-prezentációval, továbbá turisztikai információkkal, kiadványokkal és ajándéktárgyakkal népszerűsítette hazánkat a Mini Club Hungary és az MT Zrt.
2010.05.31. 18:00
 
 
Már kétmillió tábla PC-t adott el az Apple
Alig pár nappal azután, hogy Európában is kapható az Apple iPad-készüléke, az eladások meghaladták a mérföldkőnek számító kétmilliót. Az amerikai cég a múlt héten kezdte meg tábla PC-jének európai értékesítését, a készülék az Egyesült Államokban 60 napja került piacra. Amerikában még egy hónap sem kellett ahhoz, hogy a cég egymillió eladott géppel büszkélkedhessen. A nagyvállalat arról nem közölt részleteket, hogy Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Japánban, Olaszországban, Kanadában, Svájcban, Spanyolországban és Ausztráliában, vagyis azokban az országokban, ahol jelenleg kapható a készülék, pontosan hogyan áll az értékesítés.
2010.05.31. 17:45
 
 
Azonnali hatállyal lemondott Horst Köhler német államfő
Horst Köhler német államfő hétfőn bejelentette, hogy azonnali hatállyal lemond tisztségéről. A lemondás politikai bombaként robbant, és általános megdöbbenést okozott Berlinben. A váratlan lemondást az elnök egy Afganisztánnal kapcsolatos, vitatott nyilatkozattal hozta összefüggésbe. A szóban forgó nyilatkozatban - amely a múlt héten hangzott el - az államfő részben Németország gazdasági érdekeivel indokolta, hogy a Bundeswehr részt vesz külföldi katonai missziókban. Állásfoglalását az ellenzék élesen bírálta. Köhler később azt mondta, hogy rosszul értelmezték szavait, kijelentései nem az afganisztáni német szerepvállalásra vonatkoztak.
2010.05.31. 17:45
 
 
Negyvennyolc millió forintot fizet Dél-Tirol Ötzi megtalálásáért
Összesen 175 ezer eurót (48 millió forintot) fizet az olaszországi Trentino - Alto Adige (Dél-Tirol) tartomány a több mint ötezer éves, Ötzi névre keresztelt gleccsermúmia megtalálásáért - jelentette be Luis Durnwalder tartományi elnök hétfőn a bolzanói kormányülésen. Ezzel véget értek a leletet megtaláló nürnbergi Simon házaspárral vívott évek óta tartó jogi csatározások. A tartományi kormány a megtalálók ügyvédeinek javaslatát fogadta el. A bírósági költségeket mindkét félnek magának kell állnia. Durnwalder elmondása szerint szeretnék a jelenleg a bolzanói archeológiai múzeumban őrzött kőkorszaki vadászt felvetetni az UNESCO Világörökség-listájára.
2010.05.31. 17:45
 
 
Gázai segélyflottilla: általános sztrájkot hirdetett az izraeli arabok vezetése
Az Izraelben élő 1,3 millió arabot általános sztrájkra szólították fel hétfőn a közösség vezetői a Gázai övezetbe tartó nemzetközi segélyflottillát ért izraeli támadás elleni tiltakozásul. Az arabok állandó főbizottsága, az izraeli arab közösség legfontosabb szerve, a keddi napra általános sztrájkot hirdetett, és tüntetésekre is felszólította az arabokat. Sok száz arab azonban nem várt semmiféle felhívásra, és már hétfőn a legnagyobb izraeli arab város, Názáret utcáira vonult, hogy megbélyegezze a halálos áldozatokkal járó támadást - közölték szemtanúk.
2010.05.31. 17:45
 
 
A DVSC elnöke szerint játékosai nem érintettek a futball bundabotrányban
Biztos vagyok benne, hogy a Debrecen játékosai közül senki sem érintett - mondta Szima Gábor, a Debrecen együttesének elnöke a klub hivatalos honlapjának adott hétfői interjújában az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által vizsgált mérkőzésekkel kapcsolatban, egyúttal hozzátette, a csapat és a klub hírnevén esett csorba miatt a héten megteszik a szükséges lépéseket. A klubvezető érdekesnek találja, hogy kétszáz mérkőzést vizsgál az UEFA, ám a médiában csak a DVSC-TEVA futballistáival való elbeszélgetés került nyilvánosságra. Szerinte a magyar sajtó egy része úgy írt a labdarúgókról, mintha az UEFA gyanúsítottként hallgatta volna meg őket.
2010.05.31. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742[1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista