2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
MNB: a háztartások májusban forintban nettó hitelfelvevők voltak
A háztartások májusban 12,5 milliárddal több forinthitelt vettek fel, mint amennyit törlesztettek, míg devizában nettó törlesztők voltak, 21,8 milliárd forint nettó hiteltörlesztéssel - közölte a Magyar Nemzeti Bank szerdán. Májusban a háztartások betétállománya forintban alig változott, devizában pedig csökkent. A nem pénzügyi vállalatok forintban nettó hiteltörlesztők, devizában nettó hitelfelvevők voltak, hitelállományuk pedig összességében nőtt. Emellett több forintbetétet helyeztek el, mint amennyit kivettek, ugyanakkor hasonló mértékben csökkentették deviza betétállományukat, így összességében nettó betételhelyezésük közel nulla volt.
2010.06.30. 12:30
 
 
Továbbra is borúlátóak az autókereskedők
A PricewaterhouseCoopers (PwC) legújabb felmerése szerint az autókereskedők továbbra is borúlátóak, a tavalyi forgalomcsökkenés után az idén sem várnak felfutást. A PwC szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Lőcsei Tamás cégtárs kifejtette: a 2009-re vonatkozó felmérésük szerint az autókereskedők 86 százaléka az eladások visszaesésének fő okaként a pénzügyi-gazdasági válságot jelölte meg. Az autókereskedők arról is beszámoltak, hogy már tavaly a készpénzes autóeladások kerültek előtérbe, a vevők mintegy 75 százaléka a készpénzes vásárlást részesítette előnyben 2009-ben, ez a tendencia továbbra is jellemző - mondta Lőcsei Tamás.
2010.06.30. 12:30
 
 
A PSZÁF próbavásárlásokkal ellenőrizte a banki magatartási kódex betartását
A banki magatartási kódex elveivel ellentétes szóbeli tájékoztatást adtak a pénzügyi intézmények ügyintézői több esetben a próbavásárlásokkal történő ellenőrzés során - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete. A felügyelet azt ellenőrizte, hogy a szóban átadott információk megfelelnek-e a közérthetőség és a teljes körűség követelményének, s az intézmények betartják-e a vonatkozó jogszabályok és a Magatartási Kódex előírásait. A PSZÁF a vizsgálatsorozatot határozatokkal, szükség esetén szankciókkal zárja le.
2010.06.30. 12:00
 
 
Csütörtöktől hatályos a hobbiállatok tartását szabályozó rendelet
Csütörtöktől nem lehet halat, vagy hüllőt gömbakváriumban tartani, köralapú kalitkában pedig madarat, vagy más állatot, a társállatként tartott kutyák számára legalább 10 négyzetméteres területet kell biztosítani, illetve négy méternél rövidebb eszközzel nem lehet tartósan kikötni az állatot; többek között e szabályokat is tartalmazza a július 1-jén hatályba lépő "A kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról" szóló kormányrendeletben.
2010.06.30. 11:30
 
 
Inkább bíznak a prostituáltakban, mint a politikusokban Új-Zélandon
Inkább bíznak a prostituáltakban, mint a politikusokban Új-Zéland lakói - derült ki egy felmérésből. A közvélemény-kutatás szerint a politikus szakma az egyik legkevésbé megbecsült a szigetországban. A legrosszabb híre azonban a 40 munkát rangsoroló felmérés szerint a telemarketinges szakmának van. A Reader's Digest összeállításában a politikuslét a 39. lett, míg a prostituáltak a 38. helyre kerültek. A megkérdezettek nem tartják sokra a gyorsétteremláncok alkalmazottait, a pénzügyi tanácsadókat, az igazgatókat, a darukezelőket, az újságírókat, az ingatlanügynököket, valamint az autókereskedőket sem. A leginkább megbecsült szakmának a tűzoltót választották, a második helyre a mentősök kerültek.
2010.06.30. 11:30
 
 
Martonyi János is nyilatkozott vagyonáról
Szerda reggelre már Martonyi János vagyonnyilatkozata is elérhetővé vált a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapján. A külügyminiszternek több ingatlana, és százmillió forintot meghaladó befektetése van. Kedd éjfélig kellett nyilatkozniuk a nem parlamenti képviselő minisztereknek vagyoni helyzetükről; kedd délután fél ötig a négy érintett miniszterből egyedül Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter vagyonnyilatkozata lett nyilvános; éjfélig pedig további két tárcavezető - Pintér Sándor belügyminiszter és Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter - vagyoni helyzete volt olvasható a honlapon.
2010.06.30. 11:15
 
 
Leváltják a katasztrófavédelmi főigazgatót
Leváltják az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vezetőjét - erősítette meg az MTI értesülését szerdán több, név nélkül nyilatkozó forrás; a tűzoltóság és a polgári védelem szakmai felügyeletét ellátó szervezet új vezetője július elsejétől Bakondi György lesz, aki a 2000-es évek elején már irányította a szervezetet. Az OKF jelenlegi vezetője, Tatár Attila tűzoltó altábornagy távozását, illetve a személycserét a csütörtöki állománygyűlésen jelenti be Pintér Sándor belügyminiszter. A gyűlésen részt vesznek a megyei katasztrófavédelmi igazgatók, az önkormányzati tűzoltóságok parancsnokai és a polgári védelem vezetői is.
2010.06.30. 11:00
 
 
Női vízilabda Világliga: Magyarország-Hollandia 15-14
A kanadaiaktól elszenvedett vereség után a második fordulóban javított a magyar női vízilabda-válogatott a Világliga kaliforniai nyolccsapatos Szuperdöntőjében: csoportjában Petrovics Mátyás alakulata büntetőkkel nyert az olimpiai bajnoki címvédő hollandok ellen. Eredmények, 2. forduló: A csoport: Magyarország-Hollandia 15-14 (4-1, 2-2, 1-2, 1-3 - büntetőkkel 7-6), a magyar góldobók: Kisteleki Dóra 5, Takács Orsolya, Keszthelyi Rita, Valkay Ágnes 2-2, Tóth Ildikó, Drávucz Rita, Bujka Barbara, Szücs Gabriella 1-1; Kína-Kanada 7-4 (1-1, 1-0, 2-2, 3-1). B csoport: Görögország-Oroszország 17-15 (3-3, 3-2, 3-3, 4-5 - büntetőkkel 4-2); Egyesült Államok-Ausztrália 15-14 (3-1, 3-4, 2-3, 4-4 - büntetőkkel 3-2).
2010.06.30. 10:45
 
MSZP: eseti bizottság foglalkozzon az árvíz utáni helyreállítással
Az MSZP egy eseti bizottság felállítását kezdeményezi az árvíz utáni újjáépítés, helyreállítás, kártérítés és kárenyhítés figyelemmel kísérésére. A párt elnöke levélben kérte Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettestől, hogy a kormány haladéktalanul döntsön az augusztus 20-i tűzijátékra szánt összeg átcsoportosításáról az árvízkárosultak megsegítésére. Nyakó István szóvivő sajtótájékoztatóján reményét fejezte ki, hogy az eseti bizottságról szóló határozati javaslatukat támogatják majd a kormánypártok. Emlékeztetett arra, hogy nemrégiben az újkori Magyar Köztársaság legnagyobb természeti katasztrófáját élte át az ország.
2010.06.30. 10:15
 
 
Szalai Annamária: jövőre lép hatályba a médiatörvény
Ősszel szavaznak róla, és jövőre lép hatályba a részletszabályokat tartalmazó médiatörvény - mondta Szalai Annamária, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) Fidesz által delegált tagja a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában szerdán. A kérdésre, hogy a szavazás elhalasztása azt jelenti-e, hogy a rendszer még változhat, Szalai Annamária azt felelte, hogy "ez egy jól átgondolt médiacsomag". Kifejtette, hogy a csomag több lépcsőből áll. Eszerint az első lépés volt az alkotmány módosítása, amely a "közszolgálatot mint intézményt felemeli", és a közszolgálat felügyeletét három pillére helyezi.
2010.06.30. 10:15
 
 
Stabilizálódott a forint árfolyama
Stabilizálódott a forint árfolyama, a svájci frank árfolyama két forinttal csökkent: délelőtt 216 forint körül jegezték a keddi 218 forintos csúcs után. élelőtt az eurót 286,45 forinton jegyezték, míg kedden délután 286,70 forint volt az árfolyama. A svájci frank nem erősödött tovább az euróval szemben. Az euróval szemben 1,3258-ig gyengült a svájci frank a kora reggeli 1,32 körüli értékről. Kedden a frank rekordot döntött az euróval szemben 1,3165-ön. Szerdán kora reggel 287,00 körüli értéken volt a forint euróárfolyama a nemzetközi jegyzésben, míg kedden késő este 287,31-en jegyezték.
2010.06.30. 10:00
 
 
A román államfő aláírta a takarékossági törvénycsomagot
Traian Basescu román államfő aláírta a két törvénytervezetből álló takarékossági törvénycsomagot, amely szerint egyebek között 25 százalékkal csökkennek a közalkalmazotti bérek. Basescu ezt szinte azonnal megtette, miután a parlament összhangba hozta a két tervezetet a román alkotmánybíróság múlt héten megfogalmazott kifogásaival. A taláros testület megállapította, hogy alkotmányellenes a nyugdíjak 15 százalékkal való csökkentése, akárcsak a bírók, az ügyészek és az alkotmánybírósági tagok kiemelt nyugdíjainak az újraszámítása. A román kormány ezért volt kénytelen 24 százalékra emelni az áfát a korábbi 19 százalékos szintről.
2010.06.30. 10:00
 
 
Vb-2010: történelmet írna csapatával a spanyol válogatott kapitánya
Történelmet szeretne írni csapatával Vicente Del Bosque, a portugálok legyőzésével kedd este világbajnoki negyeddöntőbe jutott spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. "Jól éreztük magunkat a mérkőzés folyamán, mindenre odafigyeltünk a védekezésben is - kezdte értékelését a fokvárosi 1-0-s sikert követően. - Ha a továbbiakban is így játszunk, nehéz lesz minket legyőzni. Ezzel együtt óvatosnak kell lennünk, mert alapvetően változhat a helyzet egyik napról a másikra. A mérkőzés során éreztük, hogy jól futballozunk, megdolgozunk a sikerért. Meglátjuk lesz-e szerencsénk, de akár történelmet is írhatunk" - utalt indirekten a végső diadalról szövögetett álmaikra.
2010.06.30. 09:00
 
 
Új hitelmegállapodást kötne a kormány a Nemzetközi Valutalappal 2011-re
Új, elővigyázatossági hitelmegállapodást kötne a kormány a Nemzetközi Valutalappal (IMF) 2011-re - nyilatkozta az fn.hu-nak Szapáry György, a miniszterelnök főtanácsadója. Orbán Viktor személyes gazdaságpolitikai tanácsadója a lapnak elmondta: az a terv, hogy a jelenlegi, október végéig érvényes megállapodást két hónappal meghosszabbítják, majd 2011-re kötnének egy elővigyázatossági hitel szerződést. "Ez azt jelenti, hogy nincs szándéka a kormánynak lehívni a pénzt, mert fizetőképes, de egy ilyen megállapodás erősítené a piacok bizalmát, ami megjelenhet alacsonyabb kockázati felárakban, azaz a magyar állam olcsóbban juthatna kölcsönhöz a külföldi piacokon" - mondta Szapáry György.
2010.06.30. 08:30
 
 
Fehér Házi szóvivők szerint Obama tudott a kémügyről
Barack Obama elnök tudott a kémek ügyében folyó vizsgálatról, amikor a múlt héten Dmitrij Medvegyev orosz elnököt fogadta a Fehér Házban - mondta helyi idő szerint kedden Robert Gibbs fehér házi szóvivő. Gibb hozzátette: azt nem tudja, hogy az elnök tudott-e arról, hogy küszöbön állnak az őrizetbe vételek. Tommy Vietor fehér házi szóvivő szerint Obama nem tudta, mikorra tervezik az elfogásokat. Gibb szerint a műveletet a rendvédelmi szervek irányították, nem pedig az elnök, akit tájékoztattak róla. A washingtoni igazságügy-minisztérium hétfőn jelentette be, hogy tíz, Oroszországnak dolgozó kémet lepleztek le és vettek őrizetbe az Egyesült Államokban.
2010.06.30. 08:00
 
 
Eddig 80 ezren vetették fel magukat a kisebbségi jegyzékbe
Egy hét alatt 22 ezerrel nőtt azoknak a száma, akik jelezték a lakóhelyük szerinti jegyzőnél, hogy részt kívánnak venni a települési kisebbségi önkormányzati képviselők októberi választásán. A határidő lejárta előtt valamivel több mint két héttel már 80 ezren szerepelnek a kisebbségi választói jegyzékekben az Országos Választási Iroda (OVI) adatai szerint. A kisebbségi jegyzékbe az kérheti a felvételét, aki a megjelölt 13 kisebbségi közösség egyikéhez tartozónak vallja magát és szavazni kíván a jelöltekre, vagy maga is jelöltként kíván indulni. Ehhez az szükséges, hogy július 15-ig egy formanyomtatványon kérje az adott kisebbségi választói jegyzékbe való felvételét a helyi jegyzőtől.
2010.06.30. 07:45
 
 
Követi a raj a robothalat
A valódi halak által is befogadott robothalat készítettek brit tudósok. A számítógéppel vezérelt robothal úgy mozog, mint egy igazi tüskés pikó. Mivel gyakran elöl úszik és az akváriumban elsőként merészkedik elő a rejtekhelyről, a többi hal különösen merésznek tartja, ezért hozzá igazodik. Ha például irányt változtat, a raj is ugyanezt teszi. A leedsi egyetem kutatói szerint a robothal lehetővé teszi, hogy tanulmányozhassák a halak csoportdinamikáját.
2010.06.30. 07:45
 
 
Vb-2010: a játékvezetők készek a videobíró alkalmazására
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság játékvezetői nyitottak a videobíró bevezetésére. Órákkal azután, hogy Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke kedden elnézést kért a vb-n történt egyértelmű bírói tévedésekért, és bejelentette, hogy már a jövő hónapban napirendre tűzik a videobíró alkalmazásának kérdését, a sípmesterek közleményben jelezték: készen állnak a technológia használatára. "Nyitott vagyok minden olyanra, ami csökkenti a hibalehetőségeket - mondta Howard Webb angol játékvezető. - Bármilyen eszköz is áll majd rendelkezésünkre, a legjobb tudásom szerint fogom használni".
2010.06.30. 07:30
 
 
Nem változott az üzemanyagok ára
Nem változtatott a héten az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. A múlt héten újabb idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak azzal, hogy emelte bruttó 5 forinttal a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. Az emeléssel a gázolaj átlagára 331 forintra, a benziné 345 forintra nőtt. A benzin ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedett, míg a gázolaj ára az idén a legmagasabb lett. A gázolaj legmagasabb ára 2008 júniusában volt, akkor elérte a 335 forintot. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.06.30. 07:30
 
 
Elszállították a Margit hídnál talált lövedékeket
A tűzszerészek elszállították a Margit híd pesti hídfőjénél kedd este talált második világháborús lövedékeket; a rendőrség a környék lezárását feloldotta - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Papp Judit elmondta, miután a tűzszerészek elszállították a Margit híd építkezési területén talált lövedékeket, a környező utcák lezárását feloldották, a kitelepített lakók visszaköltözhettek otthonaikba.
2010.06.30. 07:15
 
 
Éjfélig további két miniszter nyilatkozott vagyonáról
A kedd éjféli határidőig Pintér Sándor belügyminiszter és Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter vagyonnyilatkozata vált nyilvánossá a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapján. Kedd éjfélig kellett nyilatkozni a nem parlamenti képviselő minisztereknek vagyoni helyzetükről; kedd délután fél ötig a négy érintett miniszterből egyedül Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter vagyonnyilatkozata lett nyilvános. Martonyi János külügyminiszter vagyonnyilatkozata nem került fel éjfélig az igazságügyi minisztérium honlapjára.
2010.06.30. 07:15
 
 
Obama: az európai gazdasági gondok nehézséget okoznak Amerikának
Az amerikai gazdaság alapvetően erősödik, de az európai gazdasági gondok miatt úgymond ellenszélbe került, ezért erőteljesebb serkentő lépésekre van szükség a munkanélküliség csökkentésére - mondta kedden Washingtonban Barack Obama amerikai elnök, miután tanácskozott a központi bank, a Fed elnökével. Obama kijelentette, hogy az amerikai gazdaság több ágazatában is javulás tapasztalható, de a külföldi gazdasági problémáknak kedvezőtlen hatásuk van. "Az európai gondok miatt nehézségeink vannak, némi nyugtalanság és idegesség érezhető a piacokon, valamint a vállalatok és befektetők körében" - fogalmazott.
2010.06.30. 07:15
 
 
Vb-2010: Spanyolország-Portugália 1-0
Utolsóként Spanyolország jutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjébe, miután kedden 1-0-ra legyőzte Portugáliát Fokvárosban. Az Európa-bajnok alakulat végig jobban játszott, az első félidőben azonban még nem tudta feltörni a portugál védelmet. A második játékrészben David Villa góljával szerzett vezetést, aztán az eredmény már nem változott. A spanyolok a nyolc között a paraguayiakkal találkoznak szombaton. Eredmény, nyolcaddöntő: Spanyolország-Portugália 1-0 (0-0), gólszerző: Villa (63.). Fokváros, Zöld Pont Stadion, 62.955 néző.
2010.06.29. 22:45
 
 
Radicová: július 8-ig felállhat az új szlovák kormány
Iveta Radicová szerint július 8-ig, a szlovák parlament alakuló üléséig felállhat az új szlovák kormány. "Meg vagyok győződve róla, hogy ezt az időpontot tartani tudjuk" - jelentette ki a kormányalakítással megbízott politikus azt követően, hogy kedden tájékoztatta Ivan Gasparovic államfőt a tárgyalások állásáról. Az új kormánynak a miniszterelnökkel együtt összesen 15 tagja lesz, az alakuló négypárti koalíció hétfőn megegyezett a tárcák elosztásáról. A kormányprogram téziseiről már a múlt héten megszületett a megállapodás.
2010.06.29. 20:45
 
 
A franciák is megvonnák a családi pótlékot iskolai hiányzás esetén
A francia nemzetgyűlés kedden elfogadta azt a kormánypárti javaslatot, amely alapján rendszeres iskolai hiányzás esetén, egy első figyelmeztetés után megvonhatóvá válik a családi pótlék a szülőktől. Nicolas Sarkozy államfő korábban jelezte: szeretné, ha az intézkedés már az őszi tanévkezdéskor életbe lépne. A tervezet alapján amennyiben a gyerek ismét rendszeresen jár iskolába legalább egy hónapig, a juttatásokat visszamenőleg is átutalják a családoknak az illetékes szervek.
2010.06.29. 20:45
 
 
Vb-2010: Kassai bent maradt a bírói keretben
Kassai Viktorra is számít a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság további szakaszában; a szervezet kedden 19-re szűkítette a bírói keretet. A "hazautazók" táborában ott van a két legnagyobb hibát elkövető bíró, az uruguayi Jorge Larrionda, és az olasz Roberto Rosetti. Többek között elköszöntek a francia Stéphane Lannoy-tól, aki a brazil Luís Fabiano "dupla kezezését" nézte el az elefántcsontpartiak ellen, valamint a mali Koman Coulibalytól is, aki az amerikaiaktól vett el egy szabályos gólt a szlovénokkal szembeni csoportmérkőzésen.
2010.06.29. 20:30
 
 
Vb-2010: nem kap több feladatot a két nagyot hibázó bíró
Nem vezet több mérkőzést a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a kirívó, mérkőzés kimenetelét befolyásoló hibát elkövető uruguayi Jorge Larrionda és olasz Roberto Rosetti - döntött a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA). Larrionda a vasárnapi német-angol nyolcaddöntő első félidejében 2-1-es német vezetésnél nem adta meg Frank Lampard teljesen szabályos gólját, mivel nem látta, hogy a labda több mint fél méterrel túljutott a gólvonalon. A találkozót 4-1-re nyerték a németek. Olasz kollégája az ezt követő esti argentin-mexikói összecsapás első félidejében 0-0-s állásnál "juttatta" előnyhöz Diego Maradona együttesét azzal, hogy megadta Carlos Tévez fejesgólját, jóllehet a támadó az átadás pillanatában méteres lesen állt. Ezt a mérkőzést 3-1-re nyerte Argentína.
2010.06.29. 20:15
 
 
Július 19-én választhat új házelnököt az Országgyűlés
Várhatóan július 19-én választ új házelnököt az Országgyűlés - közölte a Fidesz-frakció sajtófőnöke. Krakkó Ákos azt is elmondta, a kormánypárti képviselőcsoport eltökélt abban, hogy még a nyári rendkívüli ülésszak alatt alkotmánybírát vagy alkotmánybírákat válasszon a parlament. Schmitt Pál jelenlegi házelnököt kedden köztársasági elnökké választotta az Országgyűlés. Schmitt Pál augusztus 6-án váltja hivatalában Sólyom László mostani államfőt. Sajtóhírek szerint a házelnöki posztra Kövér László, a Fidesz országos választmányának elnöke a legesélyesebb.
2010.06.29. 20:15
 
 
Rogán Antal: az őszre kész a devizahiteleseket segítő csomag
Rogán Antal, a parlament gazdasági bizottságának fideszes elnöke szerint az idén őszre lesz kész az a csomag, amely segít majd a bajba jutott devizahitelesek gondjain. A fideszes politikus ezt kedden mondta az [origo]-nak. Rogán Antal a hírportálnak úgy fogalmazott: egy-két héten belül nem lehet kidolgozni olyan intézkedéseket, amelyek segíteni tudnak a bajba jutott devizahiteleseken, így az őszre lesz kész az erre vonatkozó csomag. A fideszes honatya részleteket nem mondott a csomagról, csupán annyit közölt, hogy az átlag állampolgárokat segítenék meg, nem pedig a nagy összegű hitelt felvevőket.
2010.06.29. 19:45
 
 
Vb-2010: Paraguay-Japán 0-0, büntetőkkel: 5-3
A paraguayi válogatott büntetőkkel nyert a japán a csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság keddi, első nyolcaddöntőjében, ezzel története során először bejutott a legjobb nyolc közé. A két csapat rendkívül eseménytelen 120. percet játszott, így ezen a tornán első ízben került sor 11-es rúgásokra. Ebben a dél-amerikaiak voltak a jobbak 5-3-mal. Ázsiai együttes még sohasem győzött dél-amerikai csapat ellen világbajnokságon. Eredmény, nyolcaddöntő: Paraguay-Japán 0-0 - büntetőkkel: 5-3. Pretoria, Loftus Versfeld, 36.742 néző.
2010.06.29. 19:15
 
 
Újabb, Oroszországnak kémkedő hírszerzőt vettek őrizetbe Cipruson
Őrizetbe vettek, majd óvadék ellenében szabadlábra helyeztek Cipruson egy férfit, aki gyaníthatóan a 11. tagja volt annak a kémcsoportnak, amely Oroszországnak dolgozott az Egyesült Államokban - közölte kedden a helyi rendőrség. Az 55 éves férfit az Interpol riasztása nyomán a lárnakai repülőtéren vették őrizetbe kedden kora reggel, amint éppen egy Budapestre tartó járattal próbálta volna elhagyni a szigetet. A férfinak feltehetően köze van ahhoz a hírszerző csoporthoz, amely az amerikai hatóságok gyanúja szerint erősen fedett küldetést teljesített Oroszország megbízásából az Egyesült Államok területén.
2010.06.29. 17:45
 
Noriega koncepciós perrel vádolta az Egyesült Államokat a párizsi bíróságon
Koncepciós perrel vádolta az Egyesült Államokat Manuel Noriega egykori panamai elnök kedden a párizsi büntetőbíróságon, ahol a volt diktátort kábítószer-kereskedelemből származó pénzek tisztára mosásával gyanúsítják. "Ez az egész egy kitalált pénzügyi és banki konstrukció ... Ha megvizsgálják az ellenem felhozott vádpontokat, a pénzmosás nem létezik, egy olyan konspiráció áldozata vagyok, amelyet az Egyesült Államok rakott össze ellenem Miamiban" - mondta első meghallgatásán a 76 éves volt tábornok, aki 1981 és 1989 között irányította Panamát. Az exdiktátort áprilisban adta ki Párizsnak az Egyesült Államok, ahol az elmúlt húsz évet kábítószer-kereskedelem miatt börtönben töltötte.
2010.06.29. 17:30
 
 
Szigorú fellépésre számíthatnak a szabálytalankodó autósok a Margitszigeten
Szigorú fellépésre számíthatnak a szabálytalankodó autósok a Margitszigeten, ugyanis elrendelték a szabálytalanul parkoló járművek és a mozgáskorlátozottnak kiadott igazolványok fokozott ellenőrzését - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája kedden. A Margitsziget természeti értékeit veszélyeztetik és feleslegesen szennyezik a terület levegőjét a jogosulatlanul behajtó és szabálytalanul parkoló autók, amelyek ráadásul a szigetre látogató gyalogosokat, kerékpárosokat és futókat is akadályozzák - olvasható a közleményben.
2010.06.29. 17:15
 
 
Éjfélig kell nyilatkozniuk a minisztereknek vagyonukról
Kedd éjfélig kell nyilatkoznia a nem parlamenti képviselő minisztereknek vagyoni helyzetükről; kedd délután fél ötig a négy érintett miniszterből egyedül Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter vagyonnyilatkozata került fel a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium honlapjára. A kormány kilenc tagjából Fellegin kívül, Martonyi János külügyminiszternek, Pintér Sándor belügyminiszternek és Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek kell nyilatkoznia.
2010.06.29. 16:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: Clijsters és V. Williams kiesett
Nagy meglepetésre a tavaly visszatért Kim Clijsters és az ötszörös győztes Venus Williams is búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokság keddi negyeddöntőjében. A belga játékos az orosz Vera Zvonarjovától kapott ki három szettben, míg az amerikai sztár mindössze öt gémet nyert a bolgár Cvetana Pironkova ellen.
2010.06.29. 16:45
 
 
Történelmi csúcson a svájci frank árfolyama
Kora délután történelmi csúcsot ért el a svájci frank árfolyama a forinttal szemben. Négy óra előtt nem sokkal a svájci frankot 217,77 forinton jegyezték. Korábbi csúcsa 2009 március 6-án volt 216,88 forinton. A frank árfolyama az euróval szemben is történelmi rekordot állított be: az euró 1,3228 frankra gyengült. Az eurót ugyanekkor 287,84 forinton jegyezték.
2010.06.29. 16:30
 
 
Köztársasági elnökké választotta Schmitt Pált a Ház
Schmitt Pált, a Fidesz-KDNP jelöltjét választotta meg köztársasági elnöknek kedden az Országgyűlés. A titkos szavazáson már az első fordulóban eldőlt, hogy ki kerüljön a legfőbb közjogi méltóság tisztségébe: a képviselők közül 263-an támogatták szavazatukkal a házelnököt, aki augusztus 6-án váltja hivatalában Sólyom László jelenlegi államfőt. Balogh Andrásra, a szocialisták köztársaságielnök-jelöltjére 59-en voksoltak.
2010.06.29. 16:15
 
 
Közel 200 étterem csatlakozott a Borszerdához
Június 30-án, a világbajnokság szünnapján rendezik meg az idei első Borszerdát, amelyhez közel 200 étterem csatlakozott. A kezdeményezésben résztvevő éttermek ezen a napon fél áron adják a minőségi magyar bort, több vendéglátóhely pedig külön menüvel készül az eseményre. A rendezők neves szakmai zsűri bevonásával versenyt hirdettek a jellegzetes magyar borokhoz társítható ételsorok megálmodására: a menüversenyt a soproni Vadászkürt étterem nyerte. A www.borszerda.hu oldalon az érdeklődők megtalálják valamennyi csatlakozó étterem nevét, a kínált speciális menüket és az árakat is.
2010.06.29. 16:15
 
 
Svédország a legdigitálisabb gazdaság, Magyarország középen áll
Svédország a világ "legdigitálisabb" gazdasága, Magyarország változatlanul a globális rangsor középmezőnyében van az egyik vezető londoni gazdaságelemző ház éves felmérése alapján. Az Economist Intelligence Unit (EIU) gazdasági előrejelző intézete a 2010-es digitális világranglistán a magyar gazdaságot a vizsgált 70 legnagyobb gazdaság közül a 35. helyre sorolta. A különböző kritériumok alapján megszerezhető 10 pontból 6,06 pontot adtak Magyarországnak. A magyar gazdaság a digitális infrastruktúra fejlettsége alapján a térségi EU-tagállamok közül megelőzi a 37. helyezett Lettországot, valamint Szlovákiát (38.), Lengyelországot (39.), Romániát (45.) és Bulgáriát (47.).
2010.06.29. 15:45
 
 
Berlusconi tavaly decemberi támadója nem állítható bíróság elé
Nem állítható bíróság elé az a férfi, aki tavaly decemberben a milánói dóm kicsinyített másolatával arcon dobta és megsebesítette Silvio Berlusconi olasz kormányfőt. Az ANSA és Apcom olasz hírügynökségek értesülése szerint Luisa Savoia milánói bíró kedden úgy döntött, az olasz kormányfőt megtámadó, már régóta pszichés problémákkal küzdő Massimo Tartaglia nem volt tudatában cselekedetének az incidens pillanatában, így alkalmatlan arra, hogy bírósági eljáráson vegyen részt. Az olasz kormányfőt 2009. december 13-án egy választási nagygyűlést követően dobta arcon két méterről Tartaglia, aminek következtében eltört Berlusconi orra, és két foga is megsérült.
2010.06.29. 15:45
 
 
Orbán délelőtt egyeztetett Szász Károllyal a PSZÁF jövőjéről
Orbán Viktor kedd délelőtt egyeztetést folytatott Szász Károllyal a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) jövőjéről, jövőbeni szerepéről - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője kedden újságírókkal az Országházban. Szász Károly 2000 és 2004 között már vezette a felügyeletet. Farkas Ádám, a PSZÁF elnöke kedd reggel jelentette be lemondását posztjáról június 30-i hatállyal. A Magyar Hírlap múlt szerdai számában írt arról, hogy Szász Károly visszatér a PSZÁF élére.
2010.06.29. 15:30
 
Schmitt: a köztársasági elnöknek minden pártból a legjobbat kell kihoznia
Schmitt Pál szerint a köztársasági elnöknek minden pártból a legjobbat kell kihoznia annak érdekében, hogy választóik megbízását teljesítve hozzájárulhassanak a közjó megvalósulásához. A Fidesz-KDNP 68 éves köztársaságielnök-jelöltje parlamenti bemutatkozó beszédében csapatemberként jellemezte magát és hangsúlyozta, elnökként - a pártsemlegesség jegyében - nem lehet majd tekintettel arra, hogy melyik párt javaslatával kapcsolatban kell az alkotmány által biztosított elnöki jogkörét érvényesítenie. Schmitt kiemelte: nem ellensúly, hanem a hazai politikai csatározások feszültségének kiegyensúlyozója akar lenni, az ellensúly szerepe ugyanis az ellenzéké.
2010.06.29. 15:00
 
 
EU: meghosszabbíthatja Magyarország a banki likviditástámogatási programot
Az Európai Bizottság engedélyezte a magyar banki likviditástámogatási program meghosszabbítását ez év végéig. A program szerint a gazdaságnak nyújtott hitelezés támogatása érdekében a kormány "maximális futamidejű, nem alárendelt és nem strukturált kölcsönök formájában" likviditást biztosíthat a támogatható pénzügyi intézmények számára. Brüsszel szerint a program "összhangban van az EU állami támogatási szabályaival, mivel arányos, célirányos, időtartama és alkalmazási köre tekintetében korlátozott, illetve magasabb díjak mellett biztosít likviditást". A programot a bizottság eredetileg januárban hagyta jóvá, de csak június 30-i érvénnyel.
2010.06.29. 14:45
 
 
Megalkották a mobiltelefon-töltő gumicsizmát
Mobiltelefon-töltő gumicsizmával állt elő egy európai mobilszolgáltató, az Orange. Az újszerű megoldás lényege, hogy a lábbeli a láb melegét alakítja át árammá, és azzal töltheti fel készülékét használója. A csizma lelke az úgynevezett Seebeck-effektus, melyet Thomas Johann Seebeck fizikusról neveztek el, és amely szerint két különböző fém elektromosságot gerjeszt, ha eltérő hőmérsékletű felületekhez kapcsolódik. A prototípus lábbeli kis hátránya a nagy gyaloglás: 12 kilométert kell kutyagolni ahhoz, hogy a telefon egy órányi működéséhez elég áramot gerjesszünk. A speciális gumicsizmát a GotWind nevű megújuló energiaforrásokkal foglalkozó cég tervezte.
2010.06.29. 14:45
 
 
Balogh András: pártatlan elnök kívánok lenni
Balogh András pártatlan elnök kíván lenni, aki fő feladatának az ország és a nemzet egészének szolgálatát, a közös nemzeti érdekek következetes képviseletét, az alkotmányos rend tiszteletben tartását, illetve védelmét tekinti. A MSZP államfőjelöltje parlamenti bemutatkozó beszédében úgy fogalmazott: a jövő Magyarországáról szóló álmában egy olyan országot lát, ahol működő demokrácia és esélyegyenlőség van, gyors és fenntartható fejlődés bontakozik ki - nem téve tönkre a környezetet - , ahol öntudatos, büszke, és sikeres emberek élnek és egy humánus, toleráns, mosolygó Magyarországot építenek.
2010.06.29. 14:15
 
 
Megkezdődött a köztársaságielnök-választás
Kedden délután fél kettőkor megkezdődött a köztársaságielnök-választás a parlamentben. A szavazatok leadása és az értékelés idejére 80 perces szünetet rendelt el az elnöklő Lezsák Sándor. A titkos voksoláson az első fordulóban az lehet államfő a két jelölt - a szocialisták által támogatott Balogh András, illetve a Fidesz-KDNP jelöltje, Schmitt Pál közül -, aki megkapja a képviselők kétharmadának, azaz legalább 258 képviselőnek a támogatását.
2010.06.29. 14:15
 
 
Tíz, Oroszországnak dolgozó kémet fogtak el az Egyesült Államokban
Tíz, Oroszországnak dolgozó kémet fogtak el az Egyesült Államokban - közölte hétfőn az amerikai igazságügy-minisztérium. A washingtoni közlés szerint a hírszerzőket vasárnap tartóztatták le, feltételezhetően az orosz kormány illegális ügynökei voltak. Nyolcuk ellen az a vád, hogy hosszú távú, erősen fedett küldetést teljesítettek Oroszország megbízásából az Egyesült Államok területén. További két személy a gyanú szerint szintén részt vett ugyanebben az orosz hírszerzési programban. Az amerikai szövetségi törvények szerint az Egyesült Államokban nem működhetnek külföldi kormányok ügynökei az amerikai igazságügy-miniszter előzetes értesítése nélkül.
2010.06.29. 14:15
 
 
Liberman nem látja esélyét egy palesztin állam megalakulásának 2012-re
Nem látja esélyét egy palesztin állam megalakulásának 2012-re - jelentette ki kedden Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter. A politikus Szergej Lavrov orosz kollégájával Jeruzsálemben tartott közös sajtóértekezletén fejtette ki véleményét. Állítását az amerikai közvetítéssel zajló béketárgyalásokon mutatkozó nehézségekkel, valamint a palesztinok megosztottságával magyarázta. Liberman bizonyára a közel-keleti "kvartett" - Egyesült Államok, Európai Unió, ENSZ és Oroszország - felhívására utalt, amely szerint 2012-re szülessen megállapodás a kérdésről.
2010.06.29. 14:00
 
 
NB I: svéd focistákkal erősített a Videoton
Két svéd játékost szerződtetett a legutóbbi bajnoki szezonban ezüstérmes Videoton FC labdarúgóklub: a csatár Martin Kaynogo-Mutumba és a középpályás Bojan Djordjic az AIK Stockholmtól érkezett a fehérvári együtteshez. Az egyesület hivatalos honlapja szerint a Magyarországra kedden érkező futballisták hároméves szerződést kötnek, majd a megállapodás aláírása után azonnal Ausztriába utaznak, ahol csatlakoznak a piros-kékek ott edzőtáborozó keretéhez. Az ugandai-svéd kettős állampolgár, 1985-ben született Mutumba és a szerb származású, 28 éves Djordjic 2009-ban bajnoki diadalt és kupagyőzelmet, a legutóbbi szezonban pedig Szuperkupa-sikert ünnepelhetett a Stockholmmal.
2010.06.29. 13:45
 
 
Az EKB aggódik a magyarországi bankadó miatt
Aránytalanul nagynak minősítette a Magyarországon bevezetni tervezett bankadó mértékét az Európai Központi Bank igazgatósági tagja. Ewald Nowotny a Dow Jones hírszolgálat bécsi keltezésű tudósítása szerint azt mondta: "Nagyon aggódom a magyarországi fejlemények miatt. A GDP-hez viszonyítva a tervezett bankadó nagyon magas, aránytalanul nagy". Hozzátette: egy ekkora adó nyilvánvalóan megnöveli a hitelfelvétel költségeit, és így végső fokon hátráltatja a gazdasági növekedést.
2010.06.29. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713[1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista