2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Nonprofit gazdasági társasággá alakul a MNÜA
Korlátozná a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) kurátorainak jogát a kormány, így kérdésessé válhat a MNÜA által tervezett turisztikai televízió indítása is. Amennyiben a parlament jóváhagyja az erre vonatkozó javaslatot, akkor az alapítvány mostani kurátorai annak ellenére nem hozhatnak döntést, hogy a hatályos Ptk. szerint, amíg a kurátorváltozás nincs bejegyezve, a régiek teljes jogkörrel eljárhatnak. Nem lesznek tehát abban a helyzetben, hogy a tévé alapításához szükséges döntéseket meghozzák. Maga az alapítvány pedig a kormány döntése alapján nonprofit gazdasági társasággá fog átalakulni.
2010.07.04. 15:15
 
 
Óriásberuházás a német vasútnál
Története legnagyobb szabású beruházására készül a Deutsche Bahn (DB) német állami vasúttársaság; 2014-ig összesen 41 milliárd eurót fordítanak a hálózat fejlesztésére és új vonatszerelvények beszerzésére. A forintban számolva közel 12 ezer milliárdos beruházás révén "rövidebb lesz a menetidő, pontosabban járnak majd a vonatok és kényelmesebb lesz az utazás" - mondta a Volker Kefer, a DB fejlesztésekért felelős vezetője.
2010.07.04. 15:15
 
 
A válogatott mellett Bettina Wulff lelkesíti a németeket
A dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon a döntő felé menetelő német válogatott mellett szépségével, természetességével, könnyedségével, ugyanakkor eleganciájával az új first lady, azaz Németország új államfőjének felesége, Bettina Wulff lelkesíti az országot. Továbbá azzal is, hogy ő Németország eddigi legfiatalabb elnökfelesége. És ebben a minőségében ő az első abban a tekintetben is, hogy jobb felső karján meglehetősen feltűnő, egyfajta afrikai törzsi tetoválást visel, amit Németország új államfője vonzónak talál.
2010.07.04. 14:45
 
 
Közel 1,4 milliárdos lesz Kína népessége 2015-re
Kína népessége megközelíti majd az 1,4 milliárdot 2015-re, és lakóinak több mint a fele városi környezetben fog élni - idézte a Hszinhua hírügynökség Li Pint (Li Bin), az országos népesség- és családtervezési bizottság vezetőjét. Li Pin asszony szombaton egy nankingi (Nanjing) értekezleten elmondta, hogy öt év múlva a városi lakosság lélekszáma első ízben meg fogja haladni a falusit - több mint 700 milliós lesz -, és a népesség öregedésének első robbanása következik be. Évente átlagosan 8 millió kínai éri majd el a hatvanadik életévét 2015-ig, míg ez a szám 2006 és 2010 között 4,8 millió volt.
2010.07.04. 14:45
 
 
Utcabál belga városokban az EU-elnökség átvétele alkalmából
Tízezrek táncoltak szombat este 12 belga városban szervezett utcai tömegrendezvényen abból az alkalomból, hogy Belgium július elsején fél évre átvette az EU soros elnöki tisztét. Brüsszelben az Európai Parlament székháza előtti téren ropták a táncot, ki-ki saját ügyessége szerint utánozva azokat a lépéseket, amelyeket a színpadon és a hatalmas kivetítőkön profi táncosok mutattak a lelkes nagyérdeműnek. A fővároson kívül Charleroi, Eupen, Gent, Hasselt, Liege, Leuven, Louvain-La-Neuve, Antwerpen, Brugge, Namur és Tournai is az "I love EU" jegyében szervezett utcabállal ünnepelte az uniós elnökséget.
2010.07.04. 14:45
 
 
Kajak-kenu Eb: parádés magyar szereplés 500 m-en
A magyar versenyzők parádés teljesítménnyel három arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek a vasárnap délutáni 500 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. Kozák Danuta és Szalai Tamás révén mindkét kajak egyes szám magyar győzelmet hozott - utóbbi sikere bombameglepetés -, és a Kovács Katalin, Janics Natasa duó is verhetetlen volt. Az ebben az összeállításban először induló Szabó Gabriella, Kozák, Csipes Tamara, Benedek Dalma alkotta női kajak négyes hajszállal kikapott az örök rivális németektől, így másodikként zárt.
2010.07.04. 14:30
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, Katalán Nagydíj: Talmácsi a 11. lett
A Moto2 géposztályban érdekelt Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Katalán Nagydíján. A barcelonai viadal honlapja szerint a 32. pozícióból rajtolt magyar versenyző képes volt felzárkózni az élboly mögé, volt 8. is, de a legjobbakkal nem tudta felvenni a versenyt. A futamot a japán Takahasi Juki nyerte. A 125 kcm-esek között első vb-futamán indult, 16 éves Sebestyén Péter, aki a 31., utolsó helyet szerezte meg a nyolcadliteresek szombati kvalifikációján, a vasárnapi Grand Prix-n a 23. lett, mert bár senkit nem előzött meg, a kiesések miatt előrébb tudott lépni.
2010.07.04. 14:15
 
 
Hatalmas delfinraj bukkant fel Skócia partjai előtt
Ritka jelenségnek lehettek tanúi a nyaralók egy hajókirándulás során a Skye-szigettől északra. Jelenleg mintegy ezer delfin mozog a skóciai partok előtt. A közönséges delfin általában csak pár tucatot számláló csoportokban él. Olykor azonban, kiadós táplálékforrás felbukkanása esetén három, vagy akár négy számjegyű szupercsoportokká is tömörülhetnek. A minden korcsoportot felsorakoztató hatalmas delfincsoportosulás a megfigyelők szerint öt négyzetmérföldnyi területen nyúlik el. Nemcsak az állatok száma szokatlan, hanem a parthoz való közelségük is.
2010.07.04. 14:15
 
 
MSZP: "nagy átverés" a pénteki törvényjavaslat csomag
Az MSZP szerint a pénteken benyújtott törvényjavaslatok újabb nagy átverést készítenek elő a kis- és közepes jövedelműek számára: adójuk nem csökken, járandóságaik és jogaik egy része viszont csorbul, és ha van lakáshitelük, annak törlesztőrészlete biztosan megnövekszik - áll Lendvai Ildikó közleményében. Az MSZP elnöke közleményben azt írja: a külföldi sajtóban is kontárnak nevezett kormány kétségbeesetten igyekszik gazdaságilag helyrehozni felelőtlen támadása következményeit, de e hónap elején a hitelfelvevők már szembesülhetnek törlesztőrészleteik megnövekedésével.
2010.07.04. 14:00
 
 
Nagy-Britanniában 40 százalékos kiadáscsökkentési tervet kérnek a tárcáktól
Kiadásaik 40 százalékos csökkentéséről szóló tervek összeállítását kérte a brit pénzügyminisztérium a többi tárcától. A brit sajtó vasárnapi értesülései szerint a költségvetési konszolidációért felelős pénzügyminiszter-helyettes, Danny Alexander a hétvégén küldte szét a kérést kabinetbeli kollégáinak, jóllehet ez nem azt jelenti, hogy a pénzügyi tárca ténylegesen minden minisztériumtól költségvetésének 40 százalékos lefaragását fogja követelni. A BBC úgy tudja, hogy Alexander "illusztrációs" célokból kérte e tervek elkészítését, kiderítendő, hogy "miként nézne ki" egy ilyen mértékű kiadáscsökkentés.
2010.07.04. 13:30
 
 
Bugár: Pozsonynak és Budapestnek is engedményeket kell tennie
Bugár Béla szerint Szlovákiának és Magyarországnak is bizonyos engedményeket kell tennie, ha azt akarják, hogy javuljanak a szlovák-magyar kapcsolatok. "Meg kell változtatni a közhangulatot. Amikor a szlovák-magyar kapcsolatokról beszélünk, világosan látni kell, hogy ezeknek legalább két szintjük van. Egyik a szlovák-magyar kapcsolat Szlovákián belül, a másik pedig a Szlovák Köztársaság és a Magyar Köztársaság viszonya. Ahhoz, hogy kicsit javítsunk a kapcsolatokon úgy a Szlovák Köztársaságnak, mint a Magyar Köztársaságnak is bizonyos engedményeket kell tennie" - fejtette ki a Híd elnöke a szlovák közszolgálati televízió vasárnapi vitaműsorában.
2010.07.04. 13:30
 
 
Kevesen kötnek biztosítást villámcsapásra is
Az elmúlt hetekben minden eddiginél nagyobb kárt okozott a villám a háztartások elektromos berendezéseiben, a magyarok többsége azonban nem rendelkezik megfelelő biztosítással: legfeljebb egy 30 éves Junoszty tévé árán, vagy egyáltalán sehogy nem biztosítja ingóságait - áll a CLB Biztosítási Alkusz Kft vasárnapi közleményében. Szakértők szerint az elektromos kisülések akár 1 kilométeres körzetben is kárt tehetnek a gépekben. Ráadásul a mai modern lakásbiztosítások a CLB szerint meglepően kedvező árúak és fejlettebbek is, hiszen már külön díj megfizetése nélkül is eleve tartalmazzák például a villámcsapás okozta károk fedezetét.
2010.07.04. 12:45
 
 
Háromnapos ülést tart jövő héten az Országgyűlés
A kormány 29 pontjával összefüggő pénzügyi és gazdasági törvénycsomagot, valamint a szintén ahhoz kapcsolódó közbeszerzési törvénymódosítást vitatja meg várhatóan jövő heti háromnapos ülésén az Országgyűlés. A pénzügyi törvénycsomag többek között a hitelintézetek, a biztosítók és az egyéb pénzügyi szervezetek különadó-fizetési kötelezettségét fogalmazza meg, különadóval terheli meg az államháztartási forrásból jövedelmet szerző magánszemélyek egyes jövedelmeit, valamint korlátozza a közszférában kifizethető jövedelmeket. Megszüntetnek tíz kisebb adót is.
2010.07.04. 12:45
 
 
A MÚOSZ elhalasztaná a zárószavazást a médiatörvényről
Elhalasztaná a médiatörvény zárószavazását a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ), és úgy véli, hogy az alkotmányossági aggályokat is felvető törvényelemeket a nyilvánosság bevonásával, a sajtó szabadságának elfogadott európai normái alapján kell újragondolni. A MÚOSZ elnöksége vasárnapi közleményében elismerve, hogy a mindenkori kormányzatnak kiemelt szerepe van a közmédiumok működtetésében, hangsúlyozza: az európai normák szerint a kormány erős felhatalmazása nem értelmezhető úgy, hogy az a közmédiumokra gyakorolt meghatározó befolyás más kontroll befolyások teljes kizárását jelentse.
2010.07.04. 12:15
 
 
Vb-2010: Merkel kancellár együtt sörözött a játékosokkal
Az Argentína elleni győzelem után együtt sörözött a játékosokkal az öltözőben Angela Merkel német kancellár, akit Schweinsteiger, Podolski és a többiek hatalmas üdvrivalgással fogadtak. A vasárnapi német sajtó értesülése szerint a csapat tagjai - a 2006-os világbajnokságra emlékezve - beszédet vártak a kancellártól, aki azonban a meghatottságtól könnyeivel küszködve csak annyit tudott mondani: "Ez egy álom volt." A sokat kritizált kancellár futballrajongásának, az öröm legőszintébb és legemberibb kinyilvánításának köszönhetően ismét belopta magát az emberek szívébe.
2010.07.04. 12:00
 
 
Kajak-kenu Eb: két arany és további két érem 200 m-en
A magyar versenyzők két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek a vasárnap délelőtti 200 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A győzelmeket Janics Natasa (K-1) és a Kovács Katalin, Janics páros (K-2) szállította. A szegediek duplázó klasszisa mindkét számban remekül versenyzett. A világversenyen ezúttal debütáló női kenu egyes számban csak hárman neveztek, közülük a magyar induló, Marschalkó Alexandra a második helyen végzett, míg a bronz - kellemes meglepetésre - a Dombi Rudolf, Beé István kajakos duóé lett.
2010.07.04. 11:30
 
 
Az IMF előzetes hitelmegállapodást kötött Ukrajnával
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) és Ukrajna 14,9 milliárd dollárról szóló előzetes hitelmegállapodást kötött - jelentették be még szombaton, az után, hogy az IMF küldöttsége befejezte június 21-ike óta tartó megbeszéléseit Kijevben. Az IMF igazgatótanácsa várhatóan még júliusban meghozza végleges döntését. A hitelösszeg elmarad az ukrán kormány által várt 19 milliárd dollártól, amiről hónapokon át tárgyalt az IMF illetékeseivel. Az IMF tavaly felfüggesztette az Ukrajnának szánt 16,4 milliárd dolláros hitelcsomag folyósítását, mert az akkori államfő, Viktor Juscsenko nem volt hajlandó költségvetési megszorításokat bevezetni.
2010.07.04. 11:15
 
 
Az IMF újabb hitelrészletet utalt Romániának
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa 913,2 millió euró (1,1 milliárd dollár) újabb hitelrészlet átutalásáról döntött Romániának - közölte az IMF még péntek éjjel. A folyósítás a döntés után azonnal megtörtént. A 13,6 milliárd euró készenléti hitelt 2009 májusában hagyta jóvá az IMF. A most átutalt összeggel Románia 10,7 milliárd eurót hívott már a készenléti hitelkeretből. Az idei államháztartási hiányt a bruttó hazai termék (GDP) 6,8 százaléka lesz a tervek szerint. A deficit a takarékossági intézkedések nélkül elérné a 9,1 százalékot.
2010.07.04. 11:15
 
 
Dubrovnikban kétszer annyit költenek a turisták, mint a Kvarner-öbölben
Csaknem kétszer annyit költenek a Dubrovnikba látogató turisták, mint azok, akik a Kvarner-öbölben nyaralnak - derül ki abból a felmérésből, amelyet a horvát Novi List napilap ismertet honlapján. Az Adriai-tengerre érkező átlagturista egy nap 55,48 eurót, vagyis nagyjából 400 kunát költ (1 euró 284,77 forint, 1 kuna 39,6 forint) nyaralása során. Ebből az összegből a szállás 23,02 eurót, a szállodában fogyasztott ételek 4,65 eurót, az egyéb éttermi fogyasztás 6,98 eurót jelent. Mindezeken túlmenően 3,29 eurót italra, 9,54 eurót egyéb vásárlásra, 8 eurót pedig szórakozásra és más kiadásokra fordítanak a nyaralók.
2010.07.04. 10:30
 
 
NBA: Nowitzki marad Dallasban
Az előzetes hírekkel ellentétben mégis marad a Dallas Mavericksnél az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő csapat német sztárja, Dirk Nowitzki. Korábban egy magát megnevezni nem kívánó klubalkalmazott úgy nyilatkozott, hogy a 32 éves erőcsatár nem éri be a szerződésének utolsó idényére ígért 21,5 millió dolláros gázsival, hanem csapatot vált, hogy megszerezze első NBA-bajnoki címét. A 213 centis játékos 1998 óta szerepel a texasiaknál, s most újabb négy évre meghosszabbítja kontraktusát. Az AP amerikai hírügynökség úgy tudja: ebben az időszakban 80 millió dollár üti majd a markát.
2010.07.04. 10:15
 
 
Kölykök és fiókák a Miskolci Állatkertben
Az utóbbi hetekben több aprósággal gazdagodott a Miskolci Állatkert és Kultúrpark: fiókáit neveli a hattyúpár, kölykeik születtek a Richardson-ürgéknek, a hazai nagyvadak kifutóinál is kicsinyekkel találkozhatnak a látogatók. Az állatkert madártaván élő bütykös hattyúpárnak az elmúlt néhány évben nem volt valami nagy szerencséje a fiókaneveléssel, idén azonban két kis szürke tollpihés madárkát nevelgetnek a szülők. A hattyúk fiókái fészekhagyók, azaz kikelésük után egyből elhagyják a fészket, és követik szüleiket. Bár az első napot a vízinövények által borított, védettebb részen töltötték, azóta már a kishattyúk is belakták az egész madártavat és környékét.
2010.07.04. 10:15
 
 
Női vízilabda Világliga: vereség Kínától, 6. a magyar csapat
A magyar válogatott a 6. helyen végzett a női vízilabda Világliga kaliforniai nyolccsapatos Szuperdöntőjében, miután a zárónapi helyosztón egy góllal kikapott Kína legjobbjaitól. Petrovics Mátyás alakulata gyakorlatilag végig hátrányban játszott, 3-3 után a kínaiak rendre egy-két góllal vezettek, és bár fél perccel a lefújás előtt még egytalálatnyira felzárkózott a magyar válogatott, az egyenlítésre már nem maradt idő. A két együttes csoporttalálkozóján Drávucz Ritáék voltak a jobbak, azon a meccsen 11-7-es magyar siker született.
2010.07.04. 09:45
 
 
Bocsánatot kért a nemi visszaélések áldozataitól egy ausztrál érsek
Bocsánatot kért a papok által elkövetett nemi visszaélések áldozataitól egy miséken felolvasott vasárnapi üzenetében az ausztráliai Melbourne katolikus érseke. Denis Hart elítélte mind a visszaélések elkövetését, mind az egyház mulasztását abban, hogy megfelelően orvosolja a problémát. Az ausztrál katolikus egyházi vezetők korábban is többször elítélték interjúkban, közleményekben az ilyen cselekedeteket, de ritkán tették ezt olyan őszinte megfogalmazásban és hivatalos üzenetben, amelyben ezúttal Hart érsek.
2010.07.04. 09:45
 
 
A nagyothallóknak is reményt adhatnak az őssejtkutatók
A hallásban szerepet játszó, működőképes csillósejteket hoztak létre őssejtekből német és amerikai tudósok. A frankfurti és a stanfordi egyetem kutatói szerint eredményük nagy lépést jelent a hallás visszaállítása irányába. A kísérlet egerek esetében már sikeres volt, az embereknél való alkalmazásig a kutatóknak számos klinikai vizsgálatot kell elvégezniük. A létrehozott sejtek működése a fülben lévő csillósejtekéhez hasonló. Összesen tizenötezer ilyen csillósejt felelős a hallásért a belső fülben.
2010.07.04. 09:30
 
 
Hivatalba lépett Petraeus tábornok, az ISAF új főparancsnoka
Az afgán hadsereg egy hadműveletben megölt 14 tálib lázadót Kabultól 40 kilométerrel nyugatra, Vardak tartományban - közölte vasárnap a tartományi kormányzó szóvivője. Közben hivatalosan hivatalba lépett vasárnap David Petraeus amerikai tábornok, az afganisztáni nemzetközi erők új főparancsnoka. Ebből az alkalomból ünnepséget tartottak a koalíciós erők kabuli főhadiszállása melletti területen több száz afgán és NATO-tisztségviselő részvételével, és ezen Petraeus átvett egy amerikai és egy NATO-zászlót.
2010.07.04. 09:30
 
 
Jönnek az elektromos autók
Gyökeres átalakulás előtt áll a világ autóipara - a siker vagy a bukás az elektromos mobilitási technológia fejlesztése területén elért eredményeken múlik. Dieter Zetsche, a Daimler vezérigazgatója egyenesen "autóipari aranykor" eljöveteléről beszél, ennek beköszönte előtt azonban még számos technológiai akadályt kell elhárítaniuk az autógyártóknak. Az alternatív hajtásláncok kifejlesztése és az elektromos járművek tömeggyártása érdekében az autóiparnak "újra fel kell találnia saját magát". A versenyfutás már megkezdődött a szakmában. Nincs egyetlen autóipari vállalat sem, amely ne igyekezne már most bebiztosítani piaci pozícióját.
2010.07.04. 09:00
 
 
Közép-Kelet-Európa építőipara jut túl először a válságon
Az idén 3,7, míg jövőre 9,9 százalékkal bővülhet a közép-kelet-európai országok építési teljesítménye, míg a régi uniós 15 Euroconstruct tag teljesítménye az idén még 4,4 százalékkal csökken, és jövőre is csak 0,6 százalékkal növekszik - közölte a Buildecon. A 19 európai országot építőipari kutatóintézeteit tömörítő Euroconstruct évente kétszer méri fel az építőipar helyzetét és készít előrejelzést. A nemrégiben megtartott dublini konferencián az derült ki, hogy szétvált Európa nyugati és keleti régiója. A 19 tagból 15 - amelyek régóta tagjai az EU-nak - várhatóan csak 2012-től lábalnak ki a válságból.
2010.07.04. 08:45
 
 
Vb-2010: Spanyolország-Paraguay 1-0
Spanyolország jutott be utolsóként a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság legjobb négy csapata közé, miután a szombati második negyeddöntőben nagy csatában, 1-0-ra legyőzte Paraguayt. Az első félidő küzdelmes, de nem túl színvonalas játékot hozott, majd fordulás után rákapcsolt az Európa-bajnok. Ennek ellenére a dél-amerikaiak jutottak büntetőhöz, melyet kihagytak, majd egy perccel később a túloldalon ismétlődött meg az eset. A hajrában végül a gólkirályjelölt Villa "kétkapufás" góllal döntötte el a meccset és a továbbjutást. A spanyolok a szerdai elődöntőben a német együttessel találkoznak. Eredmény, negyeddöntő: Spanyolország-Paraguay 1-0 (0-0), gólszerző: Villa (83.). Johannesburg, 64.800 néző.
2010.07.03. 22:45
 
 
Van ötös a lottón: 3 milliárd 177 millió forint jár a telitalálatért
Ismét van telitalálatos szelvény az ötös lottón: az egyetlen nyertes szelvényért 3 milliárd 177 millió forintot fizetnek, ami Magyarország ötöslottó-történetében a második legnagyobb nyeremény - közölte a Szerencsejáték Zrt. szóvivője, Tulik Ágnes szombat este. A nyertes lottószámok: 14, 17, 21, 28, 50. Az ötös lottó történetében ez a 428. telitalálat.
2010.07.03. 20:45
 
 
Tour de France: Cancellara nyerte a prológot
Az olimpiai bajnok svájci Fabian Cancellara nyerte meg szombaton a 97. Tour de France országúti kerékpáros körverseny rotterdami prológját. A 8,9 km-es egyéni időfutamban a hétszeres győztes és utolsó Tourján induló amerikai Lance Armstrong negyedik, míg a címvédő spanyol Alberto Contador hatodik lett.Vasárnap a Rotterdam és Brüsszel közti 224 km-es szakasz vár a mezőnyre.
2010.07.03. 20:15
 
 
Megszületett a megállapodás a szlovák koalíciós szerződésről
Megállapodott a koalíciós szerződésről a négy szlovák jobbközép párt, amelyek közösen kívánnak kormányt alakítani - jelentette be Iveta Radicová kijelölt kormányfő a szombati koalíciós tárgyalások után. Radicová szerint végleges megállapodás született mind a kormányzati tárcák, mind a parlamenti tisztségek elosztásáról. A koalíciós szerződést a négy párt képviselői kedden délután írják alá Pozsonyban.
2010.07.03. 20:15
 
 
Százezrek a londoni melegfelvonuláson
A szervezők becslései szerint csaknem egymillióan csatlakoztak a szombati londoni melegfelvonuláshoz. A népünnepély jellegét öltő tarka parádét számos zenei és egyéb kulturális rendezvény kísérte. A felvonulás - amelyen részt vett Boris Johnson, a brit főváros konzervatív polgármestere is - a Baker Streetről indult, és a Trafalgar-tér volt a végállomás, ahol hatalmas színpad várta a tömeget, folyamatos koncertekkel és színpompás táncelőadásokkal. A Soho vigalmi negyedében hajnalig tartó utcabál kezdődött.
2010.07.03. 20:00
 
 
Vb-2010: Németország-Argentína 4-0
Németország jutott be harmadikként a legjobb négy közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután a szombati, fokvárosi negyeddöntőben 4-0-ra legyőzte Argentínát. Bátran és lendületesen kezdtek a németek, s mielőtt az argentinok igazán felvették volna a mérkőzés ritmusát, már hátrányba kerültek: Németország 200. vb-gólját Thomas Müller szerezte. A második félidőben Miroslav Klose kétszer is betalált, közben pedig Arne Friedrich volt még eredményes, így hatalmas meglepetésre 4-0-ás KO lett a vége. Eredmény, negyeddöntő: Németország-Argentína 4-0 (1-0), gólszerző: Müller (3.), Klose (68., 89.), Friedrich (74.). Fokváros, Zöld Pont Stadion, 64.100 néző.
2010.07.03. 18:30
 
 
Cselgáncs Vk: Ungvári bronzérmes a moszkvai szupertornán
A 66 kg-os Ungvári Miklós bronzérmet nyert szombaton az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa hétvégi állomásán, a moszkvai Grand Slam-viadalon. A 154 ezer dollár összdíjazású verseny honlapja szerint az MTK-Erzsébeváros kétszeres Európa-bajnoka egy kazah és két japán rivális legyőzésével jutott az elődöntőbe, ahol viszont két intéssel kikapott a hazai közönség előtt szereplő Musza Moguskovtól. A 29 éves Ungvári bronzérme mellé 1500 dollárral vigasztalódhatott.
2010.07.03. 17:45
 
 
Fidesz: az együttműködési nyilatkozat az emberek akaratának elismerése
A nemzeti együttműködés nyilatkozatának elfogadásával az Országgyűlés az emberek akaratát ismerte el, ezért ott a helye, ahol az emberek gyakran megfordulnak, vagyis a közintézményekben - reagált Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az ellenzéki bírálatokra. "A magyar emberek egy új rendszert alapítottak az országgyűlési választáson. Ez akkor is így van, ha az ellenzéki pártok ezt mind a mai napig képtelenek elfogadni" - fogalmazott Szijjártó Péter. Szombaton a Jobbik és az MSZP is bírálta azt a kormányhatározatot, amely szerint jól látható helyen ki kell helyezni a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot az államigazgatási szervek épületeiben.
2010.07.03. 17:15
 
 
Tenisz, Wimbledon: Serena Williams diadalmaskodott
A címvédő amerikai Serena Williams nyerte a női egyest a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, miután a szombati döntőben 6:3, 6:2-re győzött az orosz Vera Zvonarjova ellen. A mérkőzés mindössze 1 óra 7 percig tartott, és sikerével a 28 esztendős játékos negyedszer (2002, 2003, 2009, 2010) diadalmaskodott Londonban, egyben 13. Grand Slam-győzelmét gyűjtötte be. Az összecsapáson végig a világelső irányított, orosz riválisának szinte esélye sem volt ellene. Eredmény: női egyes, döntő: Serena Williams (amerikai, 1.)-Vera Zvonarjova (orosz, 21.) 6:3, 6:2.
2010.07.03. 17:00
 
 
Családi rituálék nélkül könnyebben hízik el a gyerek
Sokkal nagyobb valószínűséggel alakul ki túlsúly, cukorbetegség és szívbetegség azoknál a gyermekeknél, akik olyan családban nőnek fel, amely nem tartja fontosnak a rendszeresen ismétlődő és meghitt együttléteket - derül ki egy német tanulmányból. Étkezési szokásainkra alapvetően rányomja a bélyegét az, hogy honnan, milyen családi körülmények közül jöttünk. Viszont már néhány egyszerű rituálé is hozzájárulhat ahhoz, hogy a gyermekek egészséges felnőttekké váljanak, teljesen függetlenül attól, gazdag vagy szegény szülők csemetéiről van-e szó - mutatta ki a legnagyobb német egészségbiztosítási pénztár, az AOK családok körében végzett reprezentatív vizsgálata.
2010.07.03. 17:00
 
 
Katalán Nagydíj: Talmácsi a 32. helyről rajtol
A Moto2 géposztályban érdekelt Talmácsi Gábor a 32. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíjának szombati időmérő edzésén. A viadal honlapja szerint az első helyről az olasz Andrea Iannone rajtolhat a vasárnapi versenyen. A 125 kcm-esek között első vb-futamán bemutatkozó Sebestyén Péter a 31., utolsó helyet szerezte meg a nyolcadliteresek kvalifikációján.
2010.07.03. 16:30
 
 
Az MSZP szerint a Fidesz-KDNP újabb határt lépett át
A szocialisták szerint a Fidesz-KDNP egy újabb határt lépett át azzal, hogy kormányrendelettel kötelezik az ország közintézményeit egy olyan, kizárólag a Fidesz-KDNP képviselői által támogatott parlamenti politikai nyilatkozat kifüggesztésére, amely szerintük a nemzeti együttműködést szolgálja, de valójában csak a kormánypártok szemléletét tükrözi. Az MSZP országgyűlési frakciójának közleményében az áll, hogy Magyarországon Horthy Miklós és Rákosi Mátyás, Romániában pedig Nicolae Ceausescu élt hasonló módszerekkel.
2010.07.03. 16:30
 
 
Meghalt Abu Daud, az 1972-es müncheni merénylet megtervezője
Meghalt Mohammed Odeh, ismertebb nevén Abu Daud, az 1972-es müncheni merénylet megtervezője - jelentette az AP hírügynökség Damaszkuszból. Lánya közlése szerint a 73 éves férfi veseproblémákkal küszködött, és szombaton hunyt el a szíriai fővárosban. Az olimpiai játékokon elkövetett merényletnek 11 izraeli áldozata volt, sportolók és szakvezetők, maga Daud nem vett részt az 1972. szeptember 5-én végrehajtott akcióban. Abu Daud a Fekete Szeptember elnevezésű palesztin csoportot vezette, amelyet azért hoztak létre, hogy megbosszulják Jordánia 1970-es véres leszámolását a palesztin gerillákkal.
2010.07.03. 16:00
 
 
A menopauza matematikája
A nagyobb élettartamú élőlények közül csupán három fajnál fordul elő menopauza: az embernél, a rövidszárnyú gömbölyűfejű delfinnél valamint a kardszárnyú delfineknél. Brit kutatóknak most sikerült kideríteniük, miért. A menopauza a nőnemű egyedek termékenységének végét jelenti. Az evolúció célja alapjában véve minél több utód létrehozása, felmerül tehát a kérdés, hogy egyes fajok miért "mondanak le róla" koruk előrehaladtával. Egyes kutatók szerint az embernél a nagymamaság az ok. Egy idősebb nő, aki unokái felnevelésében segít, végső soron jobban hozzájárul génjei fennmaradásához, mintha korosan vállalna saját gyermeket.
2010.07.03. 15:30
 
 
Háztetőket rongált meg, fákat döntött ki a szél Észak-Borsodban
Háztetőket rongált meg és fákat döntött ki a vihar szombaton a Borsod megyei Bánréve, Sajópüspöki és Putnok környékén. A nagy eső jéggel érkezett - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Több ház tetejét lesodorta a szél, és fák dőltek az úttestre, amelyek jelenleg forgalmi akadályt képeznek. A különböző helyszíneken a kazincbarcikai és az ózdi tűzoltók dolgoznak. A helyiek szerint akkora volt az eső, hogy több helyen a házba is befolyt a víz, és a tetőkön keresztül is beáztak. Néhány helyen még a konnektorból is folyt a víz - mondták a lakók.
2010.07.03. 15:15
 
 
Főpolgármesternek jelöltetné magát a Roma Polgári Tömörülés elnöke
Romák és nem romák közös jövőjét hirdetve főpolgármester-jelöltként akar indulni az őszi önkormányzati választásokon Makai István, a Roma Polgári Tömörülés (RPT) elnöke - jelentette be a roma politikus Budapesten, a Közös jövő napja című rendezvényen. A roma vezető, aki a Fővárosi Cigány Önkormányzat elnöke is, közölte: a helyhatósági választásokon az RPT képviselőjelöltjei valamennyi választókörzetben elindulnak a fővárosi önkormányzati választásokon. Az Almássy téren tartott rendezvényen a nemzeti színű és cigány zászlót lobogtató mintegy háromszáz ember hosszan tapsolva fogadta a bejelentést.
2010.07.03. 14:00
 
 
Vb-2010: Suárezt egy meccsnél többre is eltilthatják
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) előbb megvizsgálja a hivatalos jelentést, s csak azután dönt arról, hogy esetleg a kötelező egymeccses eltiltásnál többet is kiszab az uruguayi Luis Suárezre, aki a pénteki, Ghána elleni világbajnoki negyeddöntő hosszabbításának utolsó pillanataiban a gólvonalon kézzel hárítva akadályozta meg a rivális győztes gólját. A tettért megítélt büntetőt kihagyták az afrikaiak, akik aztán végül a 11-es párbajban alulmaradtak, így a dél-amerikaiak jutottak a legjobb négy közé.
2010.07.03. 13:15
 
 
A fővárosban is elszámoltatást kezdeményez a Jobbik
A Jobbik az állami vezetők felelősségre vonása mellett a "fővárosi politikai bűnözők" elszámoltatását is kezdeményezi. Hegedűsné Kovács Enikő, a párt országgyűlési képviselője a feltétlenül kivizsgálásra szoruló korrupciógyanús esetek között említette a Margit-híd felújítását, valamint a 4-es metró építését és a közmű-privatizáció kérdését. A jobbikos politikus szerint pártja Tarlós Istvánnal, a Fidesz főpolgármester-jelöltjével szemben nem bízná "kecskére a káposztát", vagyis a fővárosi baloldalnak nem tenné lehetővé a politikai kontroll gyakorlását.
2010.07.03. 13:00
 
 
Kajak-kenu Eb: aranyérmes a Szabó, Csipes duó
A magyar versenyzők egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet gyűjtöttek a szombat délelőtti 1000 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon. A győzelmet a Szabó Gabriella, Csipes Tamara kajakos duó szállította - ez egyben a sportág 100. magyar Eb-elsősége. A férfiak hasonló számában versenyző Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos kettős második, a kenus Sarudi Pál pedig harmadik lett. Szintén ezüstérmet szerzett a Dombi Rudolf, Szalai Tamás, Kökény Roland, Hadvina Gergely összeállítású férfi kajak négyes.
2010.07.03. 12:30
 
 
Több száz áldozat a Kongói DK-ban egy tartálykocsi robbanásában
Több mint 220 ember vesztette életét és mintegy 110-en sérültek meg egy üzemanyag-szállító tartálykocsi felrobbanása következtében pénteken este a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részében. Az érintett Dél-Kivu körzet kormányának szombati közlése szerint a tartálykocsi felborult, s a belőle kiömlő üzemanyag felrobbant, felgyújtva a dél-kivui Sange falut; ez okozta a tömeges halálesetet. Az áldozatok közül egyesek üzemanyagot próbáltak lopni, többségük azonban odahaza nézte a labdarúgó világbajnokság mérkőzését.
2010.07.03. 12:15
 
 
A magyar rendőrök is munkába álltak az Adrián
Ezen a hétvégén ismét munkába álltak az Adriai-tenger horvátországi településein a külföldi rendőrök, köztük a magyarok is - közölte honlapján a horvát belügyminisztérium. Horvátországban 2006 óta látnak el nyaranként szolgálatot külföldi rendőrök, először a magyar rendőrséget vonták be a munkába. Miután eredményesnek bizonyult az együttműködés, az elmúlt években egyre több külföldi ország rendőrségével kötöttek megállapodást közös szolgálatok ellátásra. Idén már nyolc ország rendőrei, továbbá az Interpol nyomozói látnak el szolgálatot a tengerparti településeken.
2010.07.03. 12:15
 
 
Elmaradt a csúcsdöntés és a címvédés a Kékszalagon
A NaturAqua lett a győztes Európa leghosszabb tókerülő vitorlásversenyén, a balatoni 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon, amelyen ezúttal a hagyományos egytestű hajóknál sokkal gyorsabb katamaránok is rajthoz állhattak. Ennek ellenére nem dőlt meg a Nemere II 1955-ben felállított 10 óra 40 perces csúcsa, egyszersmind a 2001 óta minden Kékszalagon győztes, s az ideinek ugyancsak többtestű hajóval nekivágó Litkey Farkasnak sem sikerült a címvédés, ugyanis a Budapest Bank-Sagemmel negyedikként végzett.
2010.07.03. 10:30
 
 
Letette a hivatali esküt Roza Otunbajeva
Letette a hivatali esküt szombaton Roza Otunbajeva, Kirgizisztán új elnöke. Otunbajeva az első női elnök a nemrégiben etnikai konfliktus sújtotta volt szovjetköztársaság történelmében. Az alkotmány módosításáról tartott június 27-i népszavazáson arról is döntöttek, hogy Otunbajeva ideiglenes elnök lesz 2011 végéig. Elődjét, a korrupcióval és nepotizmussal vádolt Kurmanbek Bakijevet április elején buktatták meg.
2010.07.03. 10:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709[1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista