2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
A Harvard megfosztotta tudományos fokozatától az egyik orosz kémet
A Harvard Egyetem megfosztotta tudományos fokozatától a közelmúltbeli orosz kémügy egyik szereplőjét. Az egyetem szóvivője közölte pénteken, hogy az egyetem John Kennedy nevét viselő államigazgatási iskolája azért vette el a tudományos fokozatot Andrej Bezrukovtól, mert a cím odaítélésére vonatkozó kérelmében szándékosan megtévesztette az egyetemi vezetést. Ha ilyesmire fény derül a tudományos fokozat odaítélése után, rendszerint az illetőt megfosztják tőle - mondta a szóvivő.
2010.07.17. 09:30
 
 
Még mindig küzdenek az olajszennyezéssel a Mexikói-öbölben
Korántsem produkált tökéletes eredményeket a mexikói-öbölbeli olajszivárgást gátló új olajfogó berendezés nyomástesztje - közölte a szövetségi katasztrófa-elhárítási műveletek parancsnoka. Thad Allen nyugalmazott tengernagy szerint az olajfogó sapka nyomáspróbája során nem értek el olyan nyomásértéket, amely alapján ki lehetne zárni, hogy máshol szivárog az olajkút. Szakértők szerint két magyarázat lehetséges erre: a három hónapja tartó olajkitörés miatt kimerülőben van a tengerfenék alatti olajmező vagy a kút mélyén van olyan szivárgás, amelyről eddig nem tudtak - mondta Allen.
2010.07.17. 08:45
 
 
Nem enged az IMF és az EU a magyar költségvetési hiánycélokból
Nem enged a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió az idei és jövő évi magyar költségvetési hiánycélból, pedig a kormány lazítani szeretett volna ezeken - írta péntek késő éjjel az index.hu, több meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A hírportál úgy értesült, hogy a kabinet - hiába állt ki egészen eddig a 3,8 százalékos idei deficitterv mellett - el szerette volna érni, hogy 4 százalék fölötti, inkább 4,5 százalék körüli GDP-arányos hiányra bólintson rá az IMF és az Európai Bizottság Magyarországon tárgyaló küldöttsége.
2010.07.17. 08:30
 
 
Tavaly 65,5 milliárdos nyereséget ért el a jegybank
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2009. évi mérleg szerinti eredménye 65,5 milliárd forint nyereség - derül ki az Állami Számvevőszéknek (ÁSZ) a Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2009. évi működésének ellenőrzéséről készített összefoglalójából. A legújabb Magyar Közlöny mellékletében, a Hivatalos Értesítőben megjelent szöveg szerint az MNB 2009. évi 65,5 milliárd forintos nyeresége 2010-ben növeli az eredménytartalék 2009. év végi állományának 9,5 milliárd forintos összegét. Az MNB 2010 májusában közzétett prognózisa szerint 2010-ben 69,0, 2011-ben 55,0 milliárd forint mérleg szerinti veszteség várható.
2010.07.17. 08:15
 
 
Súlyosan megsérült egy férfi a Hegyalja Fesztiválon
Az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyesen megsérült egy 21 éves férfi Rakamazon, a Hegyalja Fesztiválon, amikor pénteken este nyolc óra körül kizuhant a katapult nevű gépből - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A szerkezet egy állványról gumikötél segítségével lövi a magasba a kettős ülésben biztonsági hevederrel rögzített embereket. A szervezők korábbi tájékoztatása szerint a férfi egyelőre ismeretlen körülmények között kiesett a katapultból, állapotát a mentőknek kellett stabilizálniuk. A rendőrség vizsgálatot indított a körülmények tisztázására.
2010.07.16. 22:15
 
 
Neves ügyvéd képviseli a philadelphiai baleset áldozatainak családjait
A philadelphiai hajóbaleset ügyében a két magyar áldozat családjainak jogi képviseletére egy neves helyi ügyvédet kértek fel, aki szerint a tragédiáért a vízibusz tulajdonosát és az uszály tolóhajójának üzemeltetőjét egyaránt felelősség terheli. Az áldozatok családjait a New York-i Ronai and Ronai ügyvédi iroda képviseli, amely Robert J. Mongeluzzi philadelphiai felperes ügyvédet kérte fel képviseletükre - közölte a Philadelphia Business Journal pénteken. Mongeluzzi hamarosan Magyarországra érkezik, hogy találkozzon a családokkal, akikkel megismerteti az amerikai igazságszolgáltatás működését, és tisztázza velük, hogy mit akarnak elérni az eljárással.
2010.07.16. 22:15
 
 
Női kosárlabda: vereség a világbajnok ausztráloktól
Az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar női kosárlabda-válogatott szinte végig vezetett, ám a hajrában kikapott a világbajnoki címvédő Ausztráliától a szombathelyi négyes torna pénteki játéknapján. Eredmény: Magyarország-Ausztrália 68-74 (16-11, 23-17, 16-24, 13-22). A legjobb magyar dobók: Fegyverneky 17, Krivacsevics 14, Bujdosó 12, Vida 8. A magyarok szombaton 11 órakor a szlovákokkal találkoznak az Aréna Savariában.
2010.07.16. 21:30
 
 
Tanúként állt bíróság elé George Clooney Olaszországban
Tanúként hallgatták meg a milánói bíróságon George Clooney amerikai színészt, akinek nevével egy divatcég élt vissza. Az Oscar-díjas művész egy divatcég három tulajdonosa ellen tanúskodott. A vádak szerint az alperesek a színész tudta nélkül hoztak forgalomba árucikkeket George Clooney-márkajelzéssel. A vádlottak közül személyesen egyedül Vincenzo Cannalire jelent meg a tárgyaláson. A meghallgatáson Clooney szemüveget vett fel, hogy jobban szemügyre vehesse azokat a fényképeket, amelyeken a vádlottakkal együtt látható. A színész mindegyiket hamisnak nevezte, és megmutatta fényképek eredetijét, hogy bizonyítsa igazát.
2010.07.16. 21:30
 
 
Prágai tenisztorna: Szávay elődöntős
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes pénteken két játszmában legyőzte a szlovén Polona Hercogot, így bejutott az elődöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztornán. Az összecsapás a viadal honlapja szerint 1 óra 10 percig tartott. Eredmény, negyeddöntő: SZÁVAY (7.)-Hercog (szlovén) 6:1, 6:4. A magyar játékos az elődöntőben a cseh Lucie Hradeckával találkozik szombaton. Szávay csütörtökön párosban - oldalán a román Monica Niculescuval - is bejutott az elődöntőbe.
2010.07.16. 21:15
 
 
A kormány szerint torzított a köztisztviselők teljesítményét mérő rendszer
A kormány álláspontja szerint nem volt megfelelő a köztisztviselők teljesítményét mérő korábbi rendszer, annak újragondolása szükséges - közölte a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárság pénteken. A rendszer nem a valós teljesítményt mérte; csak formális és torzított adatokat jelzett. A kormány ezért tartja szükségesnek a rendszer újragondolását - olvasható közleményben. Az index.hu pénteken azt írta, előzetes bejelentés nélkül megszüntette a kormány a teljesítményértékelést a köztisztviselői körben; az ok a takarékoskodás lehet.
2010.07.16. 21:15
 
 
Ingyen védőtokkal oldja meg a 4G iPhone hibáját az Apple
Ingyen védőtokkal akarja megoldani a 4G iPhone vételi problémáját az Apple, amelynek vezetője elismerte, hogy nemcsak a telefon szoftverével vannak gondok. "Nem vagyunk tökéletesek" - jelentette ki Steve Jobs, az Apple elnök-vezérigazgatója egy pénteki rendkívüli sajtóértekezleten, amelytől sokan azt várták, hogy a minőségi kifogásokra reagálva az informatikai óriásvállalat talán a hibásnak vélt készülékeket is visszahívja. A minden idők legsikeresebb Apple-termékének tekintett okostelefonból több mint 1,7 millió darab fogyott a megjelenés utáni első három napon.
2010.07.16. 21:00
 
 
Greenpeace: betondzsungel nő a tengerparton Spanyolországban
Naponta nyolc labdarúgó pályának megfelelő nagyságú területet betonoznak le a spanyol tengerparton a Greenpeace új felmérése szerint. A nemzetközi környezetvédő szervezet pénteken bemutatott kutatása szerint a természetes növényzettel borított spanyol tengerpartból 1987 és 2005 között összesen 50.504 hektárnyi tűnt el beton alatt. A dél-európai ország lakossága az utóbbi két évtizedben 5 százalékkal növekedett, miközben a tengerparton élő népesség nagysága 25,4 százalékkal nőtt. A szárazföld belsejéből a partra költöző tömegek elhelyezésére az ingatlanszektor felfutásának idején, a 2008-ban kiteljesedett világgazdasági válságot megelőző években lakások millióit építették.
2010.07.16. 20:45
 
 
Újra nyomozni fognak a megkínzott irakiak ügyében Nagy-Britanniában
Elérte első jogi győzelmét a londoni kormánnyal szemben az a nagyjából száz iraki, akik brit katonákat vádolnak 2003 és 2008 között elkövetett kínzásokkal. Egy pénteken nyilvánosságra került bírósági döntés eredményeképp a brit kormánynak újabb nyomozást kell kezdeményeznie. Százkét volt iraki fogoly azzal vádol brit katonákat, hogy elektromos árammal, alvásmegvonással és hosszú magánzárka-büntetésekkel kínozták, és szexuálisan is zaklatták őket egyes dél-iraki börtönökben 2003 áprilisa és 2008 decembere között.
2010.07.16. 20:30
 
 
Szombaton életbe lép Szlovákiában az állampolgársági törvény módosítása
A szlovákok szombattól elveszítik szlovák állampolgárságukat, ha másikat kapnak. Életbe lép ugyanis a Robert Fico (Irány-Szociáldemokrácia) vezette előző kormány által elfogadtatott törvénymódosítás, amellyel a kettős állampolgárságról szóló magyar törvénymódosításra reagáltak Pozsonyban. Az új szlovák kormányfő, Iveta Radicová nyilvánvalóan a vitatott törvénymódosítás felülvizsgálatára törekszik majd, de konkrét tervekről egyelőre nem beszélt.
2010.07.16. 20:15
 
 
Abbász borúlátó a közvetlen izraeli-palesztin tárgyalások ügyében
Az izraeli rádió pénteki jelentése szerint valószínűtlen, hogy Mahmúd Abbász palesztin elnök a közeljövőben beleegyezne a közvetlen palesztin-izraeli béketárgyalásokba, bár amerikai részről nyomás nehezedik rá. George Mitchell, az amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja pénteken tárgyalt Benjámin Netanjahu izraeli kormányfővel és szombaton felkeresi a Palesztin Hatóság elnökét. Az izraeli rádió Abbász környezetéből származó forrásokra hivatkozva azt közölte, hogy az elnök csak akkor egyezne bele a közvetlen tárgyalásba, ha azt konkrét eredmények előznék meg, ha Izrael változtatna településpolitikáján.
2010.07.16. 19:00
 
 
Magyar ízekkel ismerkedhet Brüsszel
Magyarország, az EU következő soros elnökeként kiemelt helyen szerepel azon a mezőgazdasági minivásáron, amelyet vasárnap és hétfőn Brüsszelben a St. Catherine téren rendez az Európai Bizottság, a közös agrárpolitika jövőjéről szóló nyilvános konzultációsorozat záróeseményéhez kapcsolódóan. A magyar megjelenést a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából az Agrármarketing Centrum szervezi - közölte a magyar agrártárca. A kiállításra kerülő, kosárba rendezett termékkompozíciót olyan hagyományos magyar élelmiszerek, hungarikumok alkotják, amelyek már elnyerték az európai uniós oltalmat, illetve közösségi oltalmuk megszerzése folyamatban van.
2010.07.16. 19:00
 
 
Meg kell fizetnie az FHB-nak az állami tőke díját
Bevasalja a kormány az FHB Jelzálogbanktól az állami tőke használatának díját, ennek jogi alapját a Stabilitási törvény módosításával kívánja megteremteni. Az állami szerepvállalás egy évre számítva több mint 3 milliárd forintjába kerül a banknak az MTI számításai szerint. A kormány módosítani kívánja a Stabilitási törvényt annak érdekében, hogy hozzájusson annak a 30 milliárd forintnak a használati díjához, amit tavaly tőkeemelés formájában bocsátott a bank rendelkezésére. Miután ugyanis az FHB még az osztalékról döntő közgyűlés előtt visszavásárolta a részvényeket, az osztalékban meghatározott használati díj beszedése ellehetetlenült.
2010.07.16. 18:45
 
 
Csaknem 11 milliárdos költségvetési átcsoportosításról döntött a kormány
Összesen 10,8 milliárd forint költségvetési átcsoportosításáról döntött a kormány, a költségvetés általános tartaléka terhére. A legújabb Magyar Közlönyben megjelent szöveg szerint a kormány összesen 10.797.190,0 ezer forint átcsoportosítását rendelte el a 2010. évi központi költségvetés általános tartaléka terhére. Ebből 1,58 milliárd forintot fordítanak a 2010. május-júniusi rendkívüli időjárásban megsemmisült lakóingatlanok helyreállításának támogatására, a helyi önkormányzatok részére.
2010.07.16. 18:45
 
 
Papcsák: elfogadhatatlan a több tízmilliós végkielégítés állami pénzből
Elfogadhatatlannak tartja az elszámoltatásért felelős kormánybiztos, ha valaki több tízmillió forintos végkielégítést vesz fel állami pénzből, ráadásul úgy, hogy rövid időn belül egy másik állami cégnél helyezkedik el. Papcsák Ferenc azután juttatott el közleményt az MTI-hez, hogy a Magyar Nemzet "botrányos lelépési pénzekről" írt pénteki számában. A napilap úgy tudja, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség új vezetése ellenőrzést indít a nagy összegű lelépési pénzek ügyében. A lap pénteki száma szerint a vizsgálat különös tekintettel foglalkozik az olyan kifizetésekkel, ahol csupán az egyik állami intézményből a másikba távozott "a búcsúpénzzel kistafírozott vezető".
2010.07.16. 18:15
 
 
Tour de France: Rodriguez szakaszsikere, Contador faragott hátrányából
A spanyol Joaquin Rodriguez nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny pénteki, 13. szakaszát, amelyen címvédő honfitársa, Alberto Contador 10 másodpercet faragott hátrányából az összetettben vezető luxemburgi Andy Schleckkel szemben. A Bourg-de-Péage és Mende közötti 210 km-es etap egy rövid, ám annál meredekebb hegyen végződött. A jövő vasárnapig tartó viadalon szombaton a Rodez és Revel közötti 195 km-es etap vár a mezőnyre.
2010.07.16. 18:00
 
 
Törvénymódosítás a volt köztársasági elnökök és kormányfők juttatásairól
A volt államfőknek járó juttatások időbeli korlátját törölné el az a törvénymódosítás, amelyet pénteken nyújtott be a parlamentnek Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter. Az Országgyűlés honlapján közzétett jogszabálytervezet szerint a módosításának kettős célja van: egyrészt a volt köztársasági elnöknek járó juttatások időbeli korlátjának eltörlésével a törvény megteremti annak a lehetőségét, hogy a volt államfő tapasztalataival, ismereteivel és nemzetközi kapcsolatrendszerével élete végéig aktívan tudja az ország érdekeit szolgálni.
2010.07.16. 17:15
 
 
Német Nagydíj: Talmácsi második az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor második helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első, pénteki szabadedzésén a Moto2 géposztályban. A viadal honlapja szerint a tréningen az olasz Simone Corsi volt a leggyorsabb. Moto2, 1. szabadedzés: 1. Simone Corsi (olasz) 1:26.306 p 2. TALMÁCSI GÁBOR 1:26.524 3. Alex Baldolini (olasz) 1:26.612.
2010.07.16. 16:45
 
 
Béndek József az országos vámparancsnok
Béndek Józsefet nevezte ki a Vám- és Pénzügyőrség országos parancsnokává a nemzetgazdasági miniszter, miután elődjét, Nagy Jánost felmentette beosztásából - erősítette meg a Népszava információját Sipos Jenő, a vámhatóság szóvivője. Az országos parancsnok szakmai helyettese a Népszava értesüléseinek megfelelően Szabó Zsolt lett, aki Mózs Eleket váltotta a parancsnokhelyettesi poszton, a korábban Kanta Tünde igazgató által irányított bűnügyi igazgatóság vezetője pedig Sors László lett főigazgatói beosztásban.
2010.07.16. 16:30
 
 
Nem támogatja tovább a MOL Talmácsit
Megszűnt az együttműködés csütörtöktől a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozat Moto2-es kategóriájában szereplő Talmácsi Gábor és főszponzora, a MOL Nyrt. között - jelentette be a magyar motoros menedzsmentje. A Faster Management szerint a támogatói szerződés alapján a vállalatnak lehetősége nyílt hat futam után felbontani a kontraktust, s a cég élt ezzel az opcióval, mert Talmácsi "nem hozta az elvárt eredményeket".
2010.07.16. 16:30
 
 
Megremegett a föld a Fehér Ház alatt
Megremegett a föld a washingtoni Fehér Ház alatt péntek hajnalban; kisebb földrengés rázta meg az amerikai főváros térségét. Az elnöki rezidencia ablakai is megrázkódtak, de sem a Fehér Házból, sem máshonnan nem érkezett jelentés nagyobb károkról. Az 5 óra 4 perckor történt földmozgás közepes, 3,6-os fokozatú volt, ám Washington D.C. térségében 35 év óta nem volt ilyen erejű földrengés. A rengés hipocentruma a fővárostól 32 kilométerrel északra, a Maryland állambeli Montgomery megyében volt, a felszín alatt mintegy 4,8 kilométerrel.
2010.07.16. 16:15
 
 
Leesett a színpadról Pink
Leesett a színpadról Pink németországi koncertturnéjának nürnbergi állomásán. Az amerikai énekesnő a show egyik látványeleméhez készülődött, amikor a rosszul bekötött hám miatt nem a levegőbe emelkedett, hanem a nézőteret elválasztó kordonnak csapódott. A csütörtöki balesetről készült YouTube-felvételen jól látható, amint az esés után visszamászik a színpadra, a koncertet azonban félbeszakították és az énekesnőt kórházba szállították. Pink sérülései szerencsére nem voltak súlyosak, csontja sem tört és a tüdejében sem találtak folyadékot.
2010.07.16. 16:00
 
 
Nem lesz radar a Tubesen
A Honvédelmi Minisztérium (HM) megszüntette a Tubesre tervezett radarállomás építésügyi hatósági eljárását - közölte a pécsi polgármesteri kabinetiroda. A közlemény szerint ez azt jelenti, a minisztérium immár hivatalosan is elállt attól, hogy a NATO-lokátort Pécsett, a Tubesen építsék fel. A városvezetés a közleményben köszönetét fejezte ki azon civil szervezeteknek és pécsi polgároknak, akik az elmúlt években időt, energiát nem kímélve dolgoztak azon, hogy megakadályozzák a katonai radar építését.
2010.07.16. 15:15
 
 
Robbie Williams újra csatlakozik a Take Thathez
Valóra vált a rajongók álma: majdnem 15 év után visszatért a Take That együttesbe Robbie Williams brit énekes, hogy elkészítsék közös albumukat. Robbie Williams és a kilencvenes évek sikerzenekarának másik négy tagja - Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange és Mark Owen - tavaly szeptemberben találkoztak, új albumukat várhatóan idén novemberben jelentetik meg. Az egykori tinibálványok a tervek szerint turnéra is indulnak, pontos időpontokat azonban egyelőre nem közöltek.
2010.07.16. 15:00
 
 
Mészár Róza az MSZP alkotmánybíró-jelöltje
Mészár Rózát, a Legfelsőbb Bíróság (LB) bíráját javasolja alkotmánybíró-jelöltnek az MSZP - közölte Simon Gábor, a párt képviselője. Az Alkotmánybíróság (Ab) tagjait jelölő eseti bizottság szocialista tagja szerint a Fidesz színházat csinál az alkotmánybíró-jelölésből. Simon Gábor felidézte, több éven keresztül konszenzus volt arról - és az alkotmány is rögzítette -, hogy egy paritásos bizottság jelöli az alkotmánybírákat. Ezt azonban a jelenlegi kormánytöbbség megváltoztatta, és egy olyan bizottságot állított fel - Sólyom László államfő észrevételeit is nagyrészt figyelmen kívül hagyva -, amelyben a Fidesz egymaga többségbe került, hiszen még a KDNP nélkül is megvan a többsége - mondta.
2010.07.16. 14:45
 
 
Orbán: új közbiztonsági stratégiára van szükség
Magyarországon új közbiztonsági stratégiára és büntetőpolitikára van szükség - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Belügyminisztérium állománygyűlésén. Aláhúzta: a rendőrség sikeres működésének nem lesz pénzügyi akadálya. A kormányfő leszögezte: az új közbiztonsági stratégia miatt van szükség személycserékre. Úgy vélekedett: nem várhat jobb, eredményesebb munkát azoktól a vezetőktől, akiknek az időszakában szétestek a rendre ügyelő szervezetek; az új vezetők sikeresebb, színvonalasabb munkát tudnak majd végezni, mint elődeik.
2010.07.16. 14:30
 
 
Kövér Lászlót javasolja házelnöknek Orbán
Kövér Lászlót javasolja házelnöknek megválasztani a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának Orbán Viktor, a vezető kormánypárt elnöke - jelentette be Szijjártó Péter. A miniszterelnöki szóvivő közölte azt is, hogy Orbán Viktor alkotmánybírónak Bihari Mihályt és Stumpf Istvánt indítványozza megválasztani. Szijjártó Péter kitért arra, hogy a Fidesz-frakció hétfői ülésén vitathatja meg a miniszterelnök javaslatait és a jelölteket csütörtökön választhatják meg a képviselők. Hozzátette, hogy Kövér László választmányi elnök jelölését már a Fidesz elnökségi ülésén is megvitatták.
2010.07.16. 14:15
 
 
Három alkotmánybíró-jelöltje is van az LMP-nek
Bándi Gyulát, Lehoczkyné Kollonay Csillát és Tóth Mihályt szeretné alkotmánybírónak jelölni az LMP - mondta el a párt frakcióvezetője pénteken. Schiffer András hangsúlyozta, hogy a neveket ábécé sorrendben sorolta fel, ugyanis jelöltjeik között nem tesznek sorrendet. Hozzátette, a jelölésről szerettek volna tárgyalni az ezzel foglalkozó eseti bizottságban, de "úgy látszik, erre nem lesz lehetőség".
2010.07.16. 14:15
 
 
Veszélyes gázfelhő alakult ki a királyszentistváni tűz helyszíne fölött
Többórás munkával csütörtök estére eloltották ugyan a Királyszentistván határában lévő hulladékkezelő-telepen keletkezett tüzet, ám a terület fölött éjszakára veszélyes gázokat tartalmazó fekete füstfelhő "állt össze", amelyet végül az éjjeli zápor oszlatott szét - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője pénteken újságírókkal a helyszínen. Igen szúrós szagú gázfelhő mozgott a települések fölött, s az a mérések szerint klórt, szén-monoxidot, ammóniát és foszfint tartalmazott - mondta Lauer János tűzoltó ezredes, rámutatva: a felhő körülbelül egy kilométer hosszú és ugyanilyen szélességű lehetett, s mintegy 200-250 méternyi magasságban volt.
2010.07.16. 13:30
 
 
Magyarország is csatlakozik a nemzetközi klímavédelmi kampányhoz
A fővárosi Gödör klubban pénteken este hét órakor hivatalosan is elindul a 10:10 Magyarország kampány, amellyel hazánk az egyik legsikeresebb nemzetközi klímavédelmi kampányhoz csatlakozik. A kampány célja, hogy 2010-ben a résztvevők tíz százalékkal csökkentsék az általuk kibocsátott szén-dioxid mennyiségét. Ezzel az elérhető mértékkel nemcsak egyénileg spórolhatunk meg energiát és pénzt: a szakemberek egyetértenek abban, hogy évente ekkora karbonkibocsátás-csökkentéssel elkerülhető egy esetleges klímakatasztrófa.
2010.07.16. 13:15
 
 
Vádemelést javasol a rendőrség a pécsi lövöldöző ellen
Előre kitervelten, sok ember életét veszélyeztetve, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt javasol vádemelést a rendőrség a pécsi egyetemi lövöldöző, G. Ákos ellen. A gyanú szerint a 23 éves férfi 2009. november 26-án, a pécsi egyetem biofizikai intézetében pisztollyal megölte egy 19 éves csoporttársát, három embert pedig súlyosan megsebesített. Amennyiben bebizonyosodik G. Ákos bűnössége, akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a rendőrség lezárta a büntetőeljárás nyomozati szakaszát. Az eddig keletkezett csaknem háromezer oldalas iratanyagot átadják az ügyészségnek.
2010.07.16. 13:15
 
 
Bloomberg: Simor túlélheti a kormányzati támadásokat
Simor András túlélheti a kormányzati támadásokat, beleértve fizetésének 75 százalékos csökkentését is - fejtették ki piaci elemzők a Bloombergnek. A hírszolgálat által megkérdezett 21 elemző közül tizennégy véli úgy, hogy a Magyar Nemzeti Bank jelenlegi elnöke ki fogja tölteni hat éves hivatali idejét, azaz 2013-ig az MNB élén marad. Ez az elemzők szerint egyszersmind azt is jelenti, hogy addig fennmaradhat a feszültebb viszony kormány és a jegybank között. Az elemzők rámutattak: a következő összecsapás a kormány és az MNB között a monetáris tanács összetétele körül lehet. A hét tag közül négynek jövő év március 1-jén lejár a megbízatása.
2010.07.16. 13:00
 
 
Napfelkelte előtt 30 fokot mértek a montenegrói Barban
Montenegrót is elérte az Európa nagy részét sújtó hőhullám; az Adria-parti Bar kikötővárosban pénteken kora reggel 30 Celsius-fokot mértek. A fővárosban, Podgoricában "mindössze" 26 fok volt virradatkor - írta a Beta hírügynökség. Az előrejelzés szerint még napokig nem enyhül a forróság, a csúcshőmérséklet a következő napokban el fogja érni a 40 Celsius-fokot. A szerb fővárosban is napok óta 35 fok körüli a hőmérséklet és az éjszaka is alig hoz enyhülést. A meleg elviselését az is nehezíti, hogy magas a páratartalom.
2010.07.16. 12:45
 
BL: az FC Basel lehet a Debrecen ellenfele
Továbbjutása esetén a svájci FC Basel együttesével találkozik a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. Ez az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában megtartott pénteki sorsoláson dőlt el. A magyar bajnok - amely tavaly a legrangosabb európai kupa csoportküzdelmeiben is szerepelt - a második kör első mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a Levadia Tallinn otthonában, a visszavágót a jövő héten rendezik. A főtáblára jutáshoz az észtek elleni csata után még két párharcot kellene megnyernie a Debrecennek.
2010.07.16. 12:30
 
 
Az első féléves deficit 1.034 milliárd forint
Helyi önkormányzatok nélkül júniusban az államháztartás 297,4 milliárd forint hiánnyal zárt, az első féléves deficit 1.033,6 milliárd forint, az éves tervezett hiány 118,8 százaléka - közölte honlapján a Nemzetgazdasági Minisztérium pénteken. A most részleteiben is közölt adatok fő számai megegyeznek a július elején kiadott előzetes adatokkal. Az államháztartáson belül a központi költségvetés első hat hónapi hiánya 1.021,9 milliárd forint. A múlt év júniusában az államháztartás 245,9 milliárd forintos hiánnyal zárt, az első féléves deficit 812,6 milliárd volt, ami a tervezett éves hiány 89 százalékának felelt meg.
2010.07.16. 11:45
 
 
KÖNYV: Allan Folsom: A Hadrianus-akta
Nicholas Marten azt hitte, hogy végre sínre került az élete: szeretett húgával Európába költözött, és régi vágya teljesült, amikor kertépítészetet tanulhatott a manchesteri egyetemen. Egy nap azonban telefonhívást kap egy régi jó barátjától, aki a segítségét kéri. Ezt a kérést pedig lehetetlen elutasítani – hiszen magától az Amerikai Egyesült Államok elnökétől érkezik. Az elnök ugyanis tudja azt, amit csak nagyon kevesen: hogy ezt a veszélyes küldetést csak Nicholas Marten tudja megoldani…
2010.07.16. 11:35
 
 
Matolcsy: javítani kell a turizmus versenyképességét
A következő tíz évben meg kellene kétszerezni a nemzeti jövedelmen (GNI) belül a turizmus teljesítményét és részarányát, meg kellene duplázni, 700 ezerre növelni az ágazatban lévő munkahelyek számát és jelentősen kell javítani a turizmus versenyképességét - sorolta javaslatait Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a magyar turizmus jövőjéről szóló konferencián pénteken Budapesten a Parlamentben. A miniszter azt mondta, a turizmus egészét be kellene ágyazni az egészségiparba.
2010.07.16. 11:15
 
 
Világbank-jelentés: újraindul a növekedés az EU10 országcsoportban
Visszatér a gazdasági növekedési pályára az EU keleti, új tagországainak csoportja - állapította meg pénteken Brüsszelben közzétett jelentésében a Világbank. A 2004-ben, illetve 2007-ben EU-taggá vált, úgynevezett EU10 országcsoport - a három balti ország, a visegrádi négyek, továbbá Szlovénia, Románia és Bulgária - pénzügyi és munkaerő piaci helyzete ugyanakkor árnyékot vet a jövőbeli kilátásokra - tették hozzá a jelentés összeállítói.
2010.07.16. 11:15
 
 
Tökéletes hamisítvány készíthető még a Mona Lisáról is
Orosz fizikusok felfedezték, hogy miként lehet tökéletesen lemásolni bármilyen műalkotást. Még a Mona Lisát is hamisítani lehetne akár milliós példányszámban, s a legavatottabb szakértők és módszerek sem tudnák megkülönböztetni a hamisítványt az eredetitől. Korlát csak egy van, mégpedig a műalkotás szkennelésének pontossága. Az új technológiát, ami nem más, mint az anyag közvetlen lézeres átvitele a látható fény segítségével, a Lebegyev fizikatudományi központ munkatársai dolgozták ki. A módszer a különálló elemek átmásolása mellett lehetővé teszi, hogy részleteiben is átkopírozzák az alkotást.
2010.07.16. 10:15
 
 
Alonso szerint a Ferrarit sújtja legjobban a teszttilalom
Fernando Alonso szerint a tesztkorlátozás kiöli a műszaki kreativitást a Forma-1-ből és megköti a mérnökök kezét.
2010.07.16. 09:47
 
 
A reálkereset 4,0 százalékkal nőtt január-májusban
A reálkeresetek - a fogyasztói árak 5,8 százalékos növekedése mellett - az idén az első öt hónapban 4,0 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. A reálkereset a versenyszférában 3,9 százalékkal, a költségvetési szférában 4,3 százalékkal nőtt az első öt hónapban. Májusban a reálkereset 1,2 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához képest úgy, hogy a versenyszférában 2,5 százalékkal nőtt az költségvetési szektorban pedig 1 százalékkal csökkent.
2010.07.16. 09:45
 
 
Folyamatos torlódás várható a röszkei határátkelőhelyen
Vasárnap estig folyamatos torlódás várható a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán - közölte a rendőrség pénteken. A Nyugat-Európából szabadságra hazatérő vendégmunkások "hullámokban érkeznek" az átkelőre, így rövidebb-hosszabb szüneteket követően jelentős torlódások alakulhatnak ki - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Amennyiben a várakozási idő meghaladja a két órát, a rendőrség eltereli a forgalmat Mórahalom, illetve a tompai határátkelőhely felé - közölte a főhadnagy.
2010.07.16. 09:45
 
 
Két robbanás történt hajnalban Újpesten
Két robbanás is történt péntek hajnalban Budapesten a IV. kerületben, az egyiket feltehetően kézigránát okozta, személyi sérülés nem történt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Sass Oszkár elmondta: a Závodszky Zoltán utcában hajnali négy óra körül történt az egyik robbanás, valaki feltehetően kézigránátot dobott egy lépcsőház elé. A robbanásban az épület, illetve két parkoló autó rongálódott meg, személyi sérülés nem történt. A másik eset szintén a IV. kerületben, a Pozsonyi utcában történt fél öt körül, a jelenlegi információk szerint itt is az épület rongálódott meg, emberek nem sérültek meg, a helyszíni szemle folyamatban van - közölte a sajtóügyeletes.
2010.07.16. 09:43
 
 
Őrangyalok és hírvivők - Aknay János festőművész kiállítása
Az Asztali Beszélgetések Kulturális Alapítvány szervezésében a balatonboglári evangélikus templomban Aknay János Kossuth- és Munkácsy-díjas festőművész közel negyven angyalábrázolása és további szakrális művei lesznek láthatóak. Őrangyalok és hírvivők találkozási pontja lesz a balatonboglári evangélikus templomtér, ahol a kép és az épület egymással kiegészülve a néző számára kapcsolatokról, tiszta érzésekről beszél.
2010.07.16. 09:39
 
 
Huszonhatra emelkedett az iráni kettős merénylet áldozatainak a száma
Legkevesebb huszonhatra emelkedett a csütörtök este a délkelet-iráni Záhedánban elkövetett kettős öngyilkos merénylet halálos áldozatainak a száma - jelentette pénteken az Ilna hírügynökség egy helyi önkormányzati képviselőre hivatkozva, aki közölte azt is: több mint háromszázan sebesültek meg a támadásban. Az iráni média korábban 22 halottról és mintegy 160 sebesültről tett említést, de Ali Mohammad Azad, Szisztán-Beludzsisztán tartomány főkormányzója már akkor is jelezte az állami televízióban, hogy nagy valószínűséggel ez még nem a végleges adat.
2010.07.16. 09:30
 
 
Emelkedett az olasz vulkánok száma
Huszonkilencre emelkedett az olasz vulkánok száma a legújabbal, melyet Calabria déli részén a tengerfenéken fedeztek fel. A vulkanológusok mindent tudnak róla, egyedül neve nincsen még.
2010.07.16. 09:18
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697[1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista