2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból. Ezzel a benzin átlagára 340 forintra, a gázolajé pedig 323 forintra esik.A Mol a múlt héten nem változtatott az árakon. Négy hete idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Azóta egyszer már mérsékelte a Mol az üzemanyag árakat, a benzinét 3, a gázolajét pedig 5 forinttal. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.07.19. 12:45
 
Martonyi: Magyarország finanszírozható, nincs ok pánikra
Volt már korábban is példa az IMF-tárgyalások megszakadására, például a Romániával folytatott tárgyalások kapcsán, s végül mégis született megállapodás - nyilatkozta Martonyi János külügyminiszter a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorának stúdiójában. A magyar diplomácia irányítója szerint új idők járnak a szomszédságpolitikában. A visegrádi csúcson pedig várhatóan lesz kétoldalú találkozó a szlovák féllel.
2010.07.19. 12:39
 
 
Mel Gibson cáfolta, hogy botránya elől Ausztráliába menekülne
Mel Gibson szóvivője cáfolta azt a brit lapértesülést, hogy a világhírű színész magánéleti botránya miatt otthagyná Hollywoodot, és hazatérne a tőle válófélben lévő feleségéhez Ausztráliába. A The Mail on Sunday című bulvárlap Gibson baráti köréből származó információra hivatkozva azt közölte vasárnap, hogy a filmsztárt a válásukat évekkel ezelőtt elindító Robyn biztatta a hazatérésre, mondván: a színésznek arra van szüksége, hogy eltávolodjon Hollywoodtól, és ausztráliai birtokán visszanyerje lelki egyensúlyát.
2010.07.19. 12:30
 
 
Martonyi: volt már példa az IMF-tárgyalások megszakadására
Volt már korábban is példa az IMF-tárgyalások megszakadására, például a Romániával folytatott tárgyalásokon, s végül mégis született megállapodás - jelentette ki Martonyi János külügyminiszter a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorának stúdiójában hétfőn. "A vita az IMF és az EU delegációjával nem is arról folyt, hogy tartani akarjuk-e, tudjuk-e a 3,8 százalékos költségvetési hiányt az idén. A magyar fél céljai egyértelműek: be akarjuk tartani az idei költségvetési hiányt, amire a 29 pontos cselekvési terv megteremti a lehetőséget" - hangsúlyozta a miniszter. A partnerek a bankadót és annak mértékét kifogásolták, azt, hogy azt 2011-ben is ki akarjuk szabni, az utóbbi mértékére nem kívántunk kötelezettséget vállalni - mondta.
2010.07.19. 12:15
 
 
Megszakadtak a tárgyalások az IMF-fel
Két hétig tartó intenzív tárgyalássorozat után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége visszatért Washingtonba, az Európai Bizottság (EB) pedig elhalasztja a magyaroknak nyújtott hitel felülvizsgálatának lezárását. A IMF szombaton közölte, hogy a magyar kormánnyal folytatott tárgyalásokon ugyan sok a közös alap, de "számos kérdés nyitva maradt". Az IMF továbbra is törekszik a magyar féllel támadt nézeteltérések áthidalására, az EB pedig helyesnek tartaná, ha egy későbbi időpontban folytatódnának a tárgyalások. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter úgy reagált: a kormány folytatja a strukturális reformok politikáját a tárgyalópartnerek által fontosnak tartott területeken.
2010.07.19. 12:00
 
 
Orbán: Matolcsy az illetékes a forintgyengülés- és az IMF-EU-ügyben
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterhez irányította a forint gyengülése, illetve a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az EU ügyében az újságírókat Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten a Fidesz-KDNP-frakcióülésére érkezőben. Arra a kérdésre, hogy a forint romlása ellen tesznek-e valamit, Orbán Viktor úgy válaszolt, "Matolcsy miniszter úrhoz forduljanak, legyenek kedvesek; ebben az ügyben a kormány részéről ő az illetékes". Egy másik kérdésre, miszerint melyek lesznek a következő lépések, amelyek már biztosan tudhatók a hétvége fényében, a miniszterelnök ugyancsak azt mondta: Matolcsy György örömmel áll rendelkezésre.
2010.07.19. 12:00
 
 
WSJE: időbe telhet, míg Magyarország megállapodik a hitelezőkkel
Az októberi önkormányzati választások miatt némi időbe telhet, míg Magyarország új megállapodásra jut a nemzetközi hitelezőkkel - írta hétfőn, elemzők vélekedésére hivatkozva a The Wall Street Journal című amerikai üzleti napilap európai kiadása (WSJE). Az újság internetes felületén megjelent cikk ezt a feltételezést azzal támasztotta alá, hogy a Fidesz a megszorító intézkedések elleni kampány eredményeként került kormányra, és "valószínűtlen, hogy olyan kiadáscsökkentést hajtana végre, illetve úgy módosítana a szociális jóléti programokon, amivel elidegeníthetné a választókat".
2010.07.19. 11:45
 
 
Londoni elemzők: még ősz előtt romolhat a magyar adósbesorolás
Az őszi önkormányzati választásoknak szerepük lehetett a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az EU-val folytatott tárgyalások sikertelenségében, ám nem biztos, hogy a piacok az októberi választásokig hagynak időt Magyarországnak, és ha nem születik "nagyon gyorsan" megállapodás, a hitelminősítők is ronthatják a magyar adóskockázati besorolásokat - vélekedtek hétfőn londoni felzárkózó piaci elemzők. A londoni kereskedésben hétfőn jelentősen megugrottak a magyar államadósság-törlesztési leállás kockázata ellen kínált származékos biztosítási csereügyletek (credit default swaps, CDS) árazásai.
2010.07.19. 11:30
 
 
Kedden hozzák haza az amerikai hajóbaleset áldozatainak holttestét
Kedden hozzák haza, és még a héten örök nyugalomra helyezik annak a két fiatalnak a földi maradványait, akik a philadelphiai hajóbalesetben haltak meg - értesült hétfőn az MTI. Szabó Miklós mosonmagyaróvári független polgármester az MTI információját nem kívánta kommentálni. Kérdésre annyi mondott el, hogy a városvezetés a szülők kérésére segítséget nyújt a szertartás szervezésében. A philadelphiai Delaware folyón két hete ütközött neki egy uszály egy turistákat szállító vízibusznak, amelynek fedélzetén mintegy negyven ember tartózkodott, köztük egy mosonmagyaróvári diákcsoport 13 tagja és két kísérőjük.
2010.07.19. 11:15
 
 
Vértes: a nemzetközi bizalom elvesztése veszélyes lehet
Nem kerül közvetlenül veszélybe az államadósság finanszírozása, ugyanakkor rövidtávon nőhetnek a devizahitelesek terhei, középtávon pedig a nemzetközi bizalom hiánya jelenthet problémát és veszélyt Magyarország számára - vélekedett Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke arról, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációja hétvégén megegyezés nélkül utazott el Magyarországról, valamint hogy az Európai Unió (EU) elhalasztja a hitel-felülvizsgálat lezárását. Vértes András hétfőn az MTI-nek elmondta: a tárgyalások eredménytelen lezárása a forint gyengülésével, a nemzetközi pénzügyi bizalom romlásával, valamint az állami adósságfinanszírozás kamatterheinek megemelkedésével járhat rövidtávon.
2010.07.19. 11:00
 
 
Többszáz éves zsoldosokra leltek a régészek
Négyszázéves zsoldoskatona-tetemekre bukkantak a régészek Németországban, a katonák még a 30 éves háborúban estek el a Stralsund erőd ostromakor.
2010.07.19. 10:47
 
 
Nagyot esett a forint
A hét végén komoly árfolyam veszteséget szenvedett el a forint az IMF és az EU küldöttségének magyarországi tárgyalásainak megszakadása miatt. Az eurót hétfőn délelőtt tíz órakor 288,30 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a péntek délután négy órai 281,98 forintos árfolyam után. Hétfőre virradóra a jegyzés 290 közelében is járt. Az elmúlt hét közepén az eurót még 278 forint környékén jegyezték. Az MTI által megkérdezett kereskedők szerint a piacok a hét végén túlreagálták az IMF és az EU küldöttségének távozását a hitelcsomag felülvizsgálati fordulójának lezárása nélkül. Hétfőn átlagon felüli forgalmat tapasztaltak a bankközi kereskedelemben.
2010.07.19. 10:45
 
 
Mi mindenre jó a tengeri sós fürdő?
A tenger kincseit évezredek óta előszeretettel használja a gyógyászat és a kozmetikai ipar. A tengeri só különösen jó szépségeszköz méregtelenítésre, a száraz, kérges, illetve zsíros, pattanásos bőr kezelésére, hiszen gondoskodik a faggyúmirigyek harmonikus működéséről, és kiirtja a pórusokból a szennyeződéseket is.
2010.07.19. 10:39
 
 
Nyilvános helyen izgatta egymást a két sztár
Sienna Miller és Jude Law erotikus műsorral lepte meg a ponzai strand vendégeit.
2010.07.19. 10:33
 
 
Babára vágyik a Szellemekkel suttogó sztárja
Jennifer Love Hewitt már nagyon szeretne kisbabát, erre azonban még várnia kell.
2010.07.19. 10:32
 
 
Atlétikai Eb: 23 magyar versenyző indul Barcelonában
A hétvégi versenyek eredményeinek ismeretében Dornbach Ildikó szakmai igazgató véglegesítette a jövő kedden kezdődő, barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott névsorát: az eseményre 16 férfi és 7 női versenyzőt nevezett a hazai szövetség (MASZ).
2010.07.19. 10:00
 
 
Több mint 1600 bűnözőt fogtak el 2006 óta Mexikóban
A mexikói kormány bejelentette vasárnap, hogy 2006. decemberi hivatalba lépése óta a rendőrség több mint 1600 olyan bűnözőt fogott el, aki valamely drogkartellhez vagy emberrabló bandához tartozott. Mindazonáltal a mexikói kábítószeres bandák is a Felipe Calderón elnök kormányának hivatalba lépése óta követték el a legtöbb gyilkosságot: csaknem 25 ezret. A drogkartellek harcolnak a rendőrség, a hadsereg és egymás ellen is. Az idén már több mint hétezer embert öltek meg. A tavalyi kilencezer halálos áldozat is rekordadat volt.
2010.07.19. 10:00
 
Csípőműtéten esik át Gábor Zsazsa
Csípőműtéten esik át hétfőn Gábor Zsazsa. A kilencvenes éveiben járó díva a hét végén az ágyából kiesve szenvedett csonttöréseket. Mint szóvivője elmondta: az egykori filmsztárt szombaton szállították be Bel Air-i otthonából a Los Angeles nyugati részén fekvő Ronald Reagan egyetemi klinikára, ahol hétfőn csípőprotézis-műtétet hajtanak végre rajta. A 93 esztendős, magyar származású színésznő férje, Frederic von Anhalt herceg szombaton "nagyon rossznak" nevezte a helyzetet, de megjegyezte, hogy Gábor Zsazsa nem adja fel egykönnyen.
2010.07.19. 09:45
 
 
Női tenisz-világranglista: prágai sikerével Szávay már a 38.
A prágai tornán vasárnap győztes Szávay Ágnes tizenegy helyet javított, így a 38. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is Serena Williams vezet. A magyar versenyző nyolc napon belül második diadalát ünnepelhette, miután a cseh fővárosban aratott sikere előtt Budapesten is nyert. Az élcsoportban nem történt változás, így a második továbbra is a szerb Jelena Jankovic, míg a harmadik az amerikai Venus Williams. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint Czink Melinda egy helyet javított egy héttel ezelőtti pozícióján, így a 71.
2010.07.19. 09:15
 
 
Több mint négyszáz közúti baleset történt a hétvégén
Több mint négyszáz közúti közlekedési baleset történt a hétvégén az országban, nyolc halálos kimenetelű volt - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján. Pénteken, szombaton és vasárnap összesen 422 közúti közlekedési baleset történt. Ebből 8 halálos kimenetelű volt, 65 súlyos, 109 pedig könnyű sérüléssel végződött, további 240 esetben személyi sérülés nem történt, "csak" a járművekben keletkezett anyagi kár. A rendőrök a hétvégén 72 embert értek tetten bűncselekmény elkövetése közben, 29 körözöttet fogtak el, illetve 88 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható embert állítottak elő az ország területén.
2010.07.19. 08:45
 
 
Matolcsy: a bankadó a megszorítócsomag alternatívája
A kormány ragaszkodik a bankadó bevezetéséhez, mert az egy megszorító csomag egyetlen alternatívája - jelentette ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában hétfőn. Mint hangsúlyozta, az elmúlt négy-öt év megszorító politikája, amely jelentős növekedési és versenyképességi áldozattal járt, nem folytatható. A Nemzetközi Valutaalappal és az EU-val folytatott tárgyalások nem megszakadtak, helyesebb a tárgyalási forduló eredménytelen lezárásáról beszélni - mondta.
2010.07.19. 08:45
 
Nem tudja magát titkos ügynöknek elképzelni Angelia Jolie a valós életben
Nem tudja elképzelni, hogy a valós életben titkos szolgálat számára végezzen bármiféle rejtett tevékenységet Angelina Jolie, aki hamarosan bemutatásra kerülő Salt ügynök (Salt) című filmjében CIA-ügynököt alakít. "Egész egyszerűen lehetetlenség, hogy kettős életet folytassak" - nyilatkozta a 35 éves filmsztár, leszögezve, hogy nemcsak saját, hanem egész családja nevében beszél. Megjegyezte, hogy a forgatás során volt alkalma megismerni a titkos ügynökök életének "emberi" oldalát is.
2010.07.19. 08:00
 
 
Az IMF ezermilliárd dolláros biztonsági keretet akar
Ezermilliárd dollárra kívánja felduzzasztani a pénzügyi válságok megakadályozására szolgáló hitelkeretét a Nemzetközi Valutaalap (IMF), és szeretné, ha az ehhez szükséges 250 milliárd dolláros pótlólagos juttatásra már novemberig biztosítékokat kapna - mondta a szervezet vezérigazgatója a Financial Timesnak. Dominique Strauss-Kahn a londoni gazdasági napilap hétfői ismertetése szerint kijelentette: egy nagy összegű pénzalappal, amelyről valószínűsíthető, hogy képes "a masszív méretű intervencióra", lehetségessé válna a válságok megelőzése.
2010.07.19. 07:45
 
 
Mesterházy: a Fidesz nem hajlandó önkorlátozásra
A demokratikus működésre nézve a legnagyobb veszély, ahogy a Fidesz gyakorolja a hatalmát, ahogy él a kétharmados parlamenti többségével - mondja Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent interjúban. Horn Gyula is csak négyötödös többséggel tudta elképzelni az alkotmány módosítását, hogy tartalmi beleszólást adjon az ellenzéki pártoknak az alkotmányozásba - mondta Mesterházy. Az MSZP elnöke úgy látja, hogy a Fidesz semmilyen önkorlátozásra nem hajlandó.
2010.07.19. 07:30
 
 
Gyengülhetnek a magyar államkötvények és a forint
A forint és a magyar államkötvények gyengülhetnek, miután a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió úgy fejezte be tárgyalásait a magyar kormánnyal, hogy "nem támogatta Orbán Viktor miniszterelnöknek a költségvetési hiány féken tartására vonatkozó terveit" - írta online kiadásában a Bloomberg Businessweek című amerikai üzleti hetilap vasárnap. A lap emlékeztetett az IMF közleményére, amely szerint a tárgyalásokon egy sor kérdés nyitva maradt. Az EU pedig úgy foglalt állást, hogy a kormánynak kemény döntéseket kell hoznia, különösen a költekezés terén, hogy teljesíteni tudja a deficittel kapcsolatos előírásokat.
2010.07.19. 07:15
 
 
Evezős ob: a Varga, Hirling páros volt a zárónap főszereplője
A két év szünet után erre a versenyre ismét összeült, könnyűsúlyú kétpárevezősben korábban vb- és Eb-aranyérmes Varga Tamás, Hirling Zsolt duó volt a Szegeden rendezett 111. országos bajnokság vasárnapi zárónapjának főszereplője. A páros régi önmagát idézve, magabiztos evezéssel, egy hajónyi előnnyel célba érve nyerte a számot. Hirling a pekingi olimpia után, tanulmányai miatt felhagyott a versenyszerű sportolással, de most, hogy megszerezte közlekedésmérnöki diplomáját, visszatért a vízre - bár csak egy viadal erejéig.
2010.07.18. 21:00
 
 
Dél-ázsiai körutat kezdett Pakisztánban Hillary Clinton
Dél-ázsiai körutat kezdett Pakisztánban Hillary Clinton amerikai külügyminiszter. A politikus először Aszif Ali Zardari pakisztáni államfővel és Juszuf Raza Gilani miniszterelnökkel találkozott, s arra biztatta őket, hogy működjenek együtt szorosabban a környező országokkal az Afganisztánban dúló háború lezárása érdekében. Igyekezett megerősíteni azt a hitet vendéglátóiban, hogy az Egyesült Államok Pakisztán hosszú távú fejlődésében érdekelt, elkötelezettsége nem rövid távra szól, nem csupán a saját biztonságával kapcsolatos megfontolások diktálják.
2010.07.18. 20:00
 
 
Tour de France: francia szakaszsiker a Pireneusok királyetapján
A francia Christophe Riblon egy hosszú szökés után megnyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny vasárnapi, 14. szakaszát, összetettben pedig továbbra is a luxemburgi Andy Schleck vezet. A jövő vasárnapig tartó viadalon hétfőn a Pamiers és Bagnéres-de-Luchon közötti 187 km-es etap vár a mezőnyre.
2010.07.18. 18:45
 
 
Öttusa Eb, Debrecen: középmezőnyben a férfiak
A középmezőnyben végeztek a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság vasárnapi férfi döntőjében: Németh Róbert 11., Marosi Ádám 17., Kasza Róbert pedig 21. lett. Győzött a cseh David Svoboda - aki tavaly Marosi mögött második volt a világbajnokságon -, mögötte a brit Samuel Weale, illetve a német Stefan Kollner érkezett célba ezüst-, illetve bronzérmesként. A három magyar a kombinált szám előtt az első hat között állt, de a 3000 méteres lövészetes futás egyiküknek sem sikerült. Csapatban a hazaiak az ötödik helyen végeztek.
2010.07.18. 18:30
 
 
Három arany és egy bronz a birkózó Golden GP-sorozat döntőjében
Sastin Marianna szombati győzelme után vasárnap a kötöttfogású Módos Péter és Bácsi Péter is aranyérmet szerzett a birkózó Golden Grand Prix-sorozat Bakuban rendezett döntőjében. Deák Bárdos Mihály bronzérmes lett. A hazai szövetség tájékoztatása szerint Módos (55 kg) négy győzelemmel jutott el az első helyig és az azzal járó 10 ezer dollárig, ráadásul úgy, hogy még menetet sem vesztett, és az akciópontokban 13-0-ra bizonyult jobbnak vetélytársainál. Bácsi (74 kg) is imponálóan versenyzett: öt találkozóján 31 (!) pontot ért el, és csak négyet szereztek ellene.
2010.07.18. 18:30
 
 
Schmitt lemond a MOB-elnökségről
Schmitt Pál megválasztott köztársasági elnök az idei kiemelkedő hazai sportesemények közül hármat tart számon úgy, hogy azon neki "kötelezően" ott kell lennie. A Magyar Olimpiai Bizottság vezetője a debreceni viadal mellett a budapesti úszó Eb-t, valamint a szintén fővárosi triatlon-világbajnokságot említette az idei legjelentősebb magyarországi sportesemények között. Schmitt azt is elmondta a debreceni öttusa Eb-n, hogy le fog mondani MOB-elnöki posztjáról.
2010.07.18. 18:15
 
 
Válogatás nélküli gyilkolásra szólított fel a tálibok vezetője
Az Afganisztánban állomásozó külföldi erőknek dolgozó civilek válogatás nélküli gyilkolására szólította fel egy levélben követőit Omar molla, a tálib mozgalom Pakisztánban bujkáló vezetője - jelentette be Josef Blotz dandártábornok, az afganisztáni NATO-erők szóvivője. Az elfogott levél, ha valódi, elfordulást jelent Omar egy évvel ezelőtti utasításától, amelyben arra biztatta harcosait, hogy ne bántsák az elfogott civileket. A június elején megszerzett levélről Blotz tábornok teljes bizonyossággal állította, hogy eredeti, de nem árulta el, miként jutottak a birtokába, nehogy ártsanak a NATO afganisztáni forrásainak.
2010.07.18. 18:15
 
 
Öttusa Eb, Debrecen: elbúcsúztatták a visszavonuló Vörös Zsuzsannát
A debreceni Európa-bajnokság vasárnapi férfi döntőjének zárószáma előtt elbúcsúztatta a versenyzéstől a Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) a visszavonulását június elején bejelentő Vörös Zsuzsannát. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok gyakorlatilag kilovagolt a sportágból azzal, hogy a férfiak fináléjának 37. lovasaként teljesítette a pályát, majd elköszönt a Gyulai István Atlétikai Stadion közönségétől, amely vastapssal köszönte meg a páratlan pályafutást.
2010.07.18. 18:00
 
 
Overdose győzelemmel tért vissza
Győzelemmel tért vissza Overdose, a veretlen magyar csodaló, miután vasárnap több mint egyéves kihagyás után megnyerte a Szlovák Derby Cena Mysa elnevezésű betétfutamát. A pozsonyi viadalon az ötéves pej mén mintegy fél lóhosszal nyert az 1000 méteres távon, újabb sikerével pedig 13 futamot követően sem talált még legyőzőre.
2010.07.18. 17:45
 
 
Második napja próbálja a rendet helyreállítani a rendőrség Grenoble-ban
Banditák rendőrökre lőttek és autókat gyújtottak fel vasárnapra virradóra is Grenoble egyik elővárosában, miközben a hatóságok igyekeznek helyreállítani a rendet a délkelet-franciaországi nagyvárosban. Az első tűzharc szombatra virradóra robbant ki rendőrök és banditák között azt követően, hogy a hatóságok megöltek egy fegyveres rablót. A férfi kifosztott egy kaszinót a Grenoble közeli Uriage-les-Bains településen pénteken, majd megpróbált elmenekülni és elrejtőzni. A rendőrség azonban a Grenoble déli részén fekvő Villeneuve munkásnegyedben a hajsza során kibontakozott tűzharcban lelőtte. A 27 éves férfiról, aki villeneuve-i lakos volt, kiderült, hogy már háromszor volt büntetve fegyveres rablásért.
2010.07.18. 17:00
 
 
Szávay megnyerte a prágai tenisztornát
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes 6:2, 1:6, 6:2-re nyert a vasárnapi döntőben a hazai közönség előtt szereplő cseh Barbora Zahlavova-Strycova ellen a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztornán. A viadal honlapja szerin az összecsapás 1 óra 57 percig tartott. Szávay, aki múlt vasárnap megnyerte a Budapest Grand Prix-t a Római Teniszakadémián, oldalán a román Monica Niculescuval a párosverseny döntőjében is érdekelt a cseh fővárosban. A mérkőzésre később kerül sor.
2010.07.18. 16:45
 
 
Idén 3,8 %-os, jövőre 3 % alatti hiányt szeretne látni Brüsszel
Idén 3,8 százalékos, jövőre pedig 3 százalék alatti magyar költségvetési hiányt szeretne látni Brüsszel - erősítette meg Matthew Newman, az Európai Bizottság szóvivője a Budapesttel szemben támasztott elvárásokat. Miután az EU legfőbb végrehajtó testülete szombaton bejelentette, hogy elhalasztja a Magyarországnak nyújtott pénzügyi támogatás ötödik felülvizsgálatának lezárását, a szóvivő közölte: nincs megállapodás arról, hogy mikor újítják fel a tárgyalásokat, "de folytatódó párbeszéd lesz a magyar hatóságokkal, egyfelől a túlzott deficit eljárásról, másfelől az EU 2020 célokról".
2010.07.18. 16:45
 
 
Százezrével kapnak EU-állampolgárságot nem uniós keleti országok lakói
Százezrével jutnak EU-állampolgársághoz és útlevélhez nem uniós kelet-európai országok nemzetiségi közösségeinek tagjai, akiknek az EU-tag anyaországok adnak állampolgárságot, és ez aggályokat kelt Brüsszelben - írta riportjában az egyik vezető brit lap, a moldovai románoknak juttatott román állampolgárságot, illetve a magyarországi állampolgársági törvényt kiemelve. Románia gyakorlatával kapcsolatban a The Sunday Times azt írta: eddig 120 ezer moldovai kapott EU-útlevelet, és további 800 ezren adtak be kérvényt.
2010.07.18. 16:30
 
 
Szabó Máté: kormányzati segítség kell Felsőzsolcára
További célzott és gyors kormányzati segítséget lát szükségesnek Felsőzsolcán Szabó Máté országgyűlési biztos, aki szerint az otthonukat, vagy értékeiket veszített helyi lakosok érthetően feszültek. Az ombudsman szerint figyelembe véve a Felsőzsolcát ért katasztrófa nagyságát, érdemes lenne egyedi elbírálásban részesíteni a várost. Az ombudsman megfontolásra ajánlja, hogy a vis maior alapból a jogszabályok szerint járó támogatási előleg teljes összegét mielőbb bocsássák az önkormányzat rendelkezésére.
2010.07.18. 16:15
 
 
Német Nagydíj: Talmácsi hatodik
Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a Moto2 géposztályban. A magyar motoros az ötödik helyről indult - idei legjobb rajtpozícióját megszerezve -, és rögtön az első kanyarban az élre állt. Két körrel később az első helyről kezdő Iannone megelőzte őt, és ketten messzire elhúztak a mezőnytől. Féltávnál egyre közelebb zárkózott az üldözőboly, és a vb-pontversenyben vezető Elias, valamint Corsi is megelőzte a magyart. Corsi azonban nemsokára kiesett, így Talmácsi ismét dobogós helyen találta magát, ám három körrel a vége előtt hárman is elhaladtak mellette.
2010.07.18. 16:00
 
 
Születéscsökkenés Tajvanon: a tigris gyerekek túl lázadóak
A világon sehol nem születik olyan kevés csecsemő, mint Tajvanon. Idén a születési arány még a szokásosnál is alacsonyabb, mert a tigris évében világra jött gyerekeket dacosnak, harciasnak tartják. Karrieresélyeik kifejezetten rosszak, mivel Tajvanon a személyzetisek is hisznek a horoszkópban. A tajvani kórházak terhesgondozó osztályain nyugalom honol, mert a helybeliek közül sokan úgy gondolják, hogy 2010 nem alkalmas év a gyerekvállalásra. A hagyományos holdnaptár szerint ez a tigris éve, és azokat a gyerekeket, akik ebben az állatövi jegyben születnek, túl lázadónak tartják.
2010.07.18. 15:45
 
 
Hajnal óta folyamatosan mentenek a balatoni vízimentők
A viharos idő megérkezése óta, hajnali háromnegyed háromtól szinte folyamatosan mentenek a vízimentők a Balatonon - közölte Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője. A viharossá váló szél miatt stégen rekedt horgászok, árboctörött, vagy homokpadon fennakadt vitorláson rekedt emberek kértek segítséget a Balatonon a vízimentőktől. A Balatonon jelenleg is másodfokú viharjelzés van érvényben, és az előrejelzések szerint a térségben bármikor kialakulhat rendkívül erős széllel, záporral, zivatarral, vagy jégesővel járó viharos időjárás.
2010.07.18. 15:30
 
 
Tereprali ob: Szalay Balázs újabb győzelme
Sorozatban a harmadik bajnoki futamgyőzelmét aratta a Szalay Balázs, Bunkoczi László páros a tereprali országos bajnokság idei ötödik futamán, a PROHUN 500-on. A Gyula térségében megrendezett versenyen Szalay mögött Korda Erik lett a második, Fazekas Károly a harmadik helyen végzett. A bajnokságban Szalay 41,5 pontra növelte előnyét Kordával szemben. A viadalon, melynek 1010 kilométeres össztávjából 533 kilométer volt a mért szakasz, 25 autós egység állt rajthoz. A verseny vasárnap négy szelektív szakasszal zárult.
2010.07.18. 15:15
 
 
Jenson Button a Vörös-téren száguldozott
A moszkvai Vörös-téren száguldozott egy bemutató keretében Jenson Button, a Forma-1 legutóbbi világbajnoka. A Kremlnél több tízezer ember látta vasárnap délelőtt, amint a csaknem száz autó - köztük Vitalij Petrov, a házigazdák első F1-es pilótája - köröz az ideiglenesen kialakított, 4,5 km-es pályán. A rendezvény célja a tervezett Orosz Nagydíj népszerűsítése volt. Az új aszfaltcsík az elképzelések szerint a 2014-es téli olimpiának is otthont adó Szocsiban lenne, a munkálatok várhatóan 200 millió dollárt emésztenek fel.
2010.07.18. 15:15
 
 
Özil nem hosszabbít Brémában, a Real Madrid lehet a befutó
Nem hosszabbít szerződést a Werder Bremen futballklubbal Mesut Özil, az egy hete befejeződött dél-afrikai világbajnokság egyik nagy felfedezettje. Az As című spanyol sportnapilap vasárnap már arról számolt be, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni a 21 éves középpályást, aki a németekkel bronzérmet nyert a vb-n. A Werder állítólag 16 millió eurót kér a török származású futballistáért, ám először is José Mourinho madridi vezetőedző szeretne vele személyesen elbeszélgetni. Az augusztus 2-ig szabadságát töltő Özil iránt a Real mellett a Barcelona, a Valencia, a Manchester United és az Arsenal is érdeklődik.
2010.07.18. 14:30
 
 
Elemzők szerint rossz hír a piacnak a tárgyalások félbeszakadása
Rossz hír a piacnak, hogy félbeszakadtak a magyar kormány tárgyalásai a nemzetközi intézményekkel, ez a forint gyengüléséhez, és kamatemeléshez vezethet - válaszolták az MTI által megkérdezett elemzők. Azért rossz hír a piacnak a tárgyalások félbeszakadása, mert azt jelzi a befektetőknek, hogy a magyar kormány együttműködése a nemzetközi szervezetekkel nem gördülékeny - mondta Ádám Zoltán. A Takarékbank vezető elemzője szerint már a néhány héttel ezelőtti kommunikációs bakisorozat is megmutatta, hogy Magyarország kockázati (CDS) felára, amely akkor még Oroszországéval és Törökországéval volt azonos, a kockázatosabb román, horvát, bolgár felárral lett azonos.
2010.07.18. 13:30
 
 
Villámcsapás ért két embert a Nyíregyházi Állatparkban
Villámcsapás ért két embert a Nyíregyházi Állatparkban; egy fiatal fiút a helyszínen újra kellett éleszteni, édesapját könnyebb sérülésekkel szállították kórházba - közölte Gajdos László, a park igazgatója. A viharos időben feltehetően egy fába csapott a villám délelőtt tizenegy óra körül, amely mellett éppen egy négytagú család tartózkodott. A kisebbik gyermekre, egy 15-16 éves fiúra, valamint középkorú édesapjára valószínűleg áthúzott a villám; a fiú a helyszínen elvesztette az eszméletét. Őt a közelben lévő egyik látogató azonnal elkezdte újraéleszteni - mondta Papp Endre, a park állatorvosa, aki maga bekapcsolódott az életmentésbe.
2010.07.18. 13:00
 
 
Mesterházy: Orbán ne veszélyeztesse az ország pénzügyi stabilitását!
Az MSZP felszólítja Orbán Viktor kormányfőt, hogy ne veszélyeztesse Magyarország pénzügyi stabilitását és mindent kövessen el annak érdekében, hogy az ország hitelessége, finanszírozhatósága erős hazai és nemzetközi lábakon álljon. Mesterházy Attila pártelnök közleményében azt írta: amennyiben ez nem sikerül, az komoly következményekkel fog járni minden magyar ember, vállalkozás számára. A politikus arra reagált, hogy két hétig tartó intenzív tárgyalássorozat után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége visszatér Washingtonba, az Európai Bizottság (EB) pedig elhalasztja a magyaroknak nyújtott hitel felülvizsgálatának lezárását.
2010.07.18. 13:00
 
 
Érdemes illóolajokat használni
Egy szakszerű aromakúrás masszázs serkentő, nyugtató, tisztító és gyógyító hatású.
2010.07.18. 12:53
 
 
Mellműtéte után magabiztos lett a gyönyörű színésznő
Nem érezte magát elég vonzónak a fiatal színésznő, most azonban már tele van önbizalommal.
2010.07.18. 12:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695[1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista