2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Raúl a Real Madridtól a Schalke 04-hez szerződik
A várakozásoknak megfelelően a német Schalke 04 labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Raúl, aki 16 év után hagyja el a Real Madridot. A gelsenkircheni klub szerdai bejelentése szerint a 33 esztendős futballista két évre kötelezi el magát hozzájuk. A 102-szeres spanyol válogatott Raúl ingyen kerül a Schalkéhoz, amely szerda délután, 15 órakor mutatja be őt a sajtó képviselőinek. A játékos 1994 óta szerepelt a királyi gárdában, amelyben 740 mérkőzésen 323 gólt szerzett. Hatszor spanyol bajnokságot, háromszor pedig BL-t nyert az együttessel. Negyvennégy találatával csúcstartó a spanyol válogatottban.
2010.07.28. 11:30
 
 
Nem hosszabbítottak Maradonával
Diego Maradona már nem szövetségi kapitány, miután az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) úgy döntött: nem hosszabbít szerződést a korábbi futballsztárból lett szakvezetővel. Magyar idő szerint kedd este szavazott az AFA vezetése egyhangúlag a kontraktus meghosszabbítása ellen. Maradona kapitányi pozíciója azt követően ingott meg alaposan, hogy az általa irányított nemzeti együttes a dél-afrikai vb negyeddöntőjében 4-0-s vereséget szenvedett Németország legjobbjaitól.
2010.07.28. 11:15
 
 
A nőknek már több beleszólásuk van a háztartás pénzügyeibe
Jobban beleszólnak a nők a háztartás pénzügyeibe, mint egy évtizede, de nem bíznak pénzügyi ismereteikben - derítette ki egy amerikai tanulmány. A Pénzügyi tapasztalat és viselkedés a nők körében című felmérés szerint egyharmadával nőtt a nők részvétele a családi kassza kezelésében az utóbbi tíz év alatt. Több mint 95 százalékuk érintett a pénzügyi döntésekben, egynegyedük pedig elsődleges döntéshozó. A pénzügyek terén ugyanakkor nem nőtt az önbizalmuk, sőt a válság miatt inkább gyengült.
2010.07.28. 11:00
 
 
A világ legnagyobb óceanáriuma épül Vlagyivosztoknál
A világ legnagyobb óceanáriumát építik fel 2012-ig az oroszországi Távol-Keleten, Vlagyivosztok közelében. A Russzkij-szigetre megálmodott létesítmény 435 vízmedencéjével és akváriumával mindenekelőtt arra szolgál, hogy jobban kutathassák a Csendes-óceán északnyugati részének tengerbiológiáját - mondta Dmitrij Pitruk, az Orosz Tudományos Akadémia illetékese. Az akváriumokban a biológusok elsősorban a tengeri állatok mesterséges körülmények közötti viselkedését tanulmányozzák majd - tette hozzá Pitruk, aki egyúttal az óceanárium igazgatója. A látogatók pedig egyebek mellett egy 75 méter hosszú "vízalatti" alagúton figyelhetik meg a tengerek lakóit.
2010.07.28. 10:30
 
 
Csökkent a munkanélküliség a második negyedévben
A munkanélküliségi ráta 2010. április-júniusban 11,1 százalékot tett ki, ami 0,7 százalékponttal kevesebb az előző negyedévinél, de 1,5 százalékponttal magasabb az egy évvel korábbinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az idén a második negyedévben a munkanélküliek száma 473 ezer volt, ami 24.500-zal kevesebb, mint az első negyedévben, viszont 71.600-zal meghaladta az egy évvel korábbit. A foglalkoztatottak száma a második negyedévben 59.600-zal 3 millió 779 ezerre nőtt az első negyedévhez képest, és 18.200-zal marad el a egy évvel korábbitól.
2010.07.28. 10:00
 
 
Hajnalban is hangzott el napirend utáni felszólalás az Országgyűlésben
Napirend előtt a KDNP, napirend után a Fidesz és a Jobbik volt a legaktívabb az új parlament első, mindössze kéthónapos ülésszakán. Volt olyan képviselő, aki hajnali háromnegyed ötkor mondta el napirend utáni felszólalását. Az új Országgyűlés első ülésszakán napirenden kívüli felszólalásokra a 27-ből 19 ülésen volt lehetőség. Napirend előtt - amit közvetít a televízió - 82 felszólalás hangzott el a plénum előtt, napirend után - amit már nem láthatnak a tévénézők - tizenhat.
2010.07.28. 08:00
 
 
Eladó Elvis Presley fehér zongorája
Elárverezik Elvis Presley egykori fehér zongoráját: az aukciósház várakozása szerint egymillió dollárért (217,5 millió forintért) cserélhet gazdát. A White Knabe Grand Piano 1957 és 1969 között volt a memphisi Graceland-villa zeneszobájának dísze. Ez az augusztus 14-én Memphisben megrendezésre kerülő árverés legdrágábbra becsült tétele - közölte a szervező, a Heritage Auction Galleries. Az árverésen a rock'n roll királyának több mint 270 személyes emléke kerül kalapács alá.
2010.07.28. 07:45
 
 
Befejeződött a raklapok oltása Szabadbattyánban
Tizenegy órás munkát követően, szerda hajnalban befejezték az oltást a nagy erőkel dolgozó tűzoltók Szabadbattyánban, ahol több tízezer raklap égett. Szabadbattyán külterületén, egy raklapot gyártó üzem udvarán mintegy 1500 négyzetméteres területen égett több tízezer darab raklap, melyeket mintegy 5 méteres magasságba halmoztak és hézagmentesen tömörítettek - mondta Vén Norbert tűzoltó alezredes. Vízi Ignác tűzoltó százados, tűzvizsgáló elmondta: az ügyben bűncselekmény gyanúja miatt a székesfehérvári tűzoltóság a rendőrséggel közösen folytat vizsgálatot.
2010.07.28. 07:45
 
 
Az amerikai szenátus megszavazta az afganisztáni költségvetés emelését
Az amerikai szenátus kedden megszavazta az afganisztáni műveletekre szánt költségvetés emelését: a törvény 33 milliárd dollárt irányoz elő elsősorban az amerikai csapatok afganisztáni műveleteire, s négymilliárd dollár gazdasági támogatás Kabulnak, illetve a szomszédos Pakisztánnak. A törvényalkotási folyamatot a képviselőház szavazása zárta, itt 308 igen és 114 mellett fogadták el a dokumentumot, amely Barack Obama elnök aláírásával emelkedik törvényerőre.
2010.07.28. 07:15
 
 
Bajnokok Ligája: döntetlent játszott Huszti csapata
Huszti Szabolcs csapata, az orosz Zenit gól nélküli döntetlent ért el a tavaly főtáblán szerepelt román Unirea Urziceni vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első, keddi mérkőzésén. A magyar válogatott futballista nem kapott játéklehetőséget. Eredmények: Nem bajnokok ága: Dinamo Kijev (ukrán)-Gent (belga) 3-0 (1-0), Unirea Urziceni (román)-Zenit (orosz) 0-0. Bajnokok ága: Liteksz Lovecs (bolgár)-MSK Zilina (szlovák) 1-1 (0-0).
2010.07.27. 23:00
 
 
Horvátország két újabb fejezetet zárt le az EU-csatlakozási tárgyalásokon
Horvátország előrelépést ért el az európai uniós csatlakozási tárgyalásokon; kedden sikerült lezárnia két újabb tárgyalási fejezetet, s ezzel az egyeztetések kétharmadát már letudta. A 2005 óta tartó tárgyalások során azonban még ezután kerülnek sorra a legproblémásabb kérdések, így az igazságügy és a versenypolitika. Zágráb reményei szerint az ország 2011 első felében befejezi a tárgyalásokat, 2012-ben pedig Szlovénia után második volt-jugoszláv tagállamként csatlakozhat az EU-hoz.
2010.07.27. 21:30
 
 
Megszűnhet a szlovák koalíció parlamenti többsége
Megszűnhet a hat hete alakult szlovák kormánykoalíció parlamenti többsége, mert az egyik koalíciós párt négy tagja azt fontolgatja, hogy kilép a frakciójából - került nyilvánosságra kedd este Pozsonyban. A hírt a Szabadság és Szolidaritás (SaS) párt parlamenti képviselője, Igor Matovic jelentette be. Azért gondolkoznak a kilépésen, mert a kormányprogramból kimaradtak bizonyos pontok, amelyekhez ők ragaszkodnak - mondta. A jobbközép koalíciónak 79 képviselője van a 150 fős parlamentben, amely várhatóan augusztusban szavaz majd a kormányprogramról. Matovic most azt mondta, hogy a fenntartásaik ellenére meg fogják szavazni azt.
2010.07.27. 20:45
 
 
Több tízezer raklap ég Szabadbattyánban
Várhatóan az éjszakai órákig tart majd annak a tűznek az oltása, amely a Fejér megyei Szabadbattyán külterületén keletkezett, egy raklapot gyártó üzem udvarán - mondta Vén Norbert tűzoltó alezredes, helyszíni tűzoltásvezető kedd este. Az előzetes információkkal szemben nem több száz, hanem több tízezer raklap kapott lángra. A székesfehérvári tűzoltóság osztályvezetője elmondta: a fehérvári tűzoltóságra 15 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Szabadbattyánban, egy raklapot gyártó üzem udvarán égnek az ott tárolt raklapok.
2010.07.27. 20:30
 
 
Kajak-kenu vb: Janics öt számban indul Poznanban
Janics Natasa öt számban indul majd az augusztus 19-22-én sorra kerülő, poznani kajak-kenu világbajnokságon - derült ki a kedd délután lezajlott szakmai egyeztetések, szakmai bizottsági, valamint elnökségi ülés után. A Démász-Szeged háromszoros olimpiai bajnoka K-1 200 és 500 m-en, K-4 500 m-en, K-2 200 m-en és a női kajak váltó tagjaként száll majd vízre Lengyelországban.
2010.07.27. 19:45
 
 
Átlépte a félmilliárdot az Európai Unió lélekszáma
Átlépte a félmilliárdot az EU lélekszáma: tavaly 1,4 millió fővel 501,1 millióra növekedett a lakosok száma - jelentette az unió statisztikai hivatala kedden. A növekedés a lakosság természetes gyarapodásának, valamint a bevándorlásnak köszönhető. Magyarország a születési és az elhalálozási arányt tekintve is a kedvezőtlen tendenciákat mutató országok közé tartozik, így Németország után a második helyen áll a lélekszámfogyást elkönyvelő tíz ország között. A legmagasabb születési arányt Írországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Cipruson és Svédországban mérték, míg a legalacsonyabb arány Németországot, Ausztriát, Portugáliát, Olaszországot, Lettországot és Magyarországot jellemezte.
2010.07.27. 19:45
 
 
Büntetőjogi vizsgálatot indított az amerikai haderő a kiszivárogtatások ügyében
Büntetőjogi vizsgálatot indított az amerikai szárazföldi hadsereg kedden azzal kapcsolatban, hogy a Wikileaks oknyomozó honlap több tízezer oldalnyi bizalmas iratot szivárogtatott ki az afganisztáni hadműveletekről. Barack Obama elnök kedden, miután tárgyalt a republikánusok és a demokraták kongresszusi vezetőivel, aggodalmát fejezte ki, hogy a kiszivárogtatott afganisztáni háborús dokumentumok veszélyeztethetnek ugyan egyes személyeket és műveleteket, de - mint mondta - az okmányok nem tartalmaznak olyan új információt, amelyet nyilvánosan eddig nem vitattak volna meg.
2010.07.27. 19:45
 
 
Vizsgálat a pécsi egyetemen, mert vaknélműtét után meghalt egy fiú
Belső vizsgálatot rendelt el a Pécsi Tudományegyetem egészségügyi centrumának vezetője, mert a napokban egy vakbélműtétet követően meghalt egy fiatalember az intézmény 400 ágyas klinikáján. Kollár Lajos kedden az MTI-nek azt mondta, hogy a részletekről a vizsgálat végéig nem kíván nyilatkozni. Mindössze annyit jegyzett meg, hogy megítélése szerint a klinika dolgozói nem hibáztak. Az esetről a nol.hu számolt be. A 20 éves fiatalember apja a lap tudósítójának elmondta, hogy fia július 19-én este ment be a klinika ügyeletére, ahol a vérvizsgálat alapján gyulladást diagnosztizáltak, infúziót adtak neki, majd azzal bocsátották el, hogy fájdalmai várhatóan megszűnnek.
2010.07.27. 19:15
 
 
A Moody's figyelőlistára tette Budapest besorolását
A Moody's nemzetközi hitelminősítő leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette Budapest főváros forint- és devizaadósságát kedden. Erre röviddel az után került sor, hogy július 23-án leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette Magyarország közepes befektetői adósbesorolását. Akkor ezt azzal indokolta, hogy az IMF és az EU küldöttségeivel folytatott tárgyalások megállapodás nélküli félbeszakadása miatt megnövekedett a magyar költségvetési és gazdasági kilátásokat övező bizonytalanság. Budapest jelenlegi besorolása a Moody's-nál "Baa1".
2010.07.27. 18:45
 
 
Az előző szezont 77 millió eurós mínusszal zárta az FC Barcelona
Az új elnök, Sandro Rosell által elrendelt vizsgálat megállapította, hogy az elmúlt szezont 77,1 millió eurós veszteséggel zárta az FC Barcelona labdarúgócsapata. A katalán klub kedden hozta nyilvánosságra az eredményt, hozzátéve, hogy a júniusban leköszönt vezető, Joan Laporta még 11 milliós nyereségről beszélt. Javier Faus alelnök szerint az elmúlt idény alatt 329 millióról 442-re nőtt az egyesület nettó adóssága, s ennek a fő oka az, hogy csapat sztárjainak fizetését nagyon megemelték. Faus ugyanakkor hangsúlyozta: a klub messze van a csődtől, óriási vagyona van ingatlanokban és játékosokban.
2010.07.27. 17:30
 
 
Visszaesett a jégkrémfogyasztás Magyarországon
Visszaesőben a jégkrém fogyasztása Magyarországon, hiába jött a kánikula - derül ki az MTI által megkérdezett piaci szereplők nyilatkozataiból. A fagylaltpiacon a Nestlé jégkrémek mellett a szuper prémium kategóriájú Möwenpick jégkrémjeiről is ismert Nestlé Hungária Kft.-nél elmondták: az idei szezon megítélésük szerint a megszokottnál jóval később, az árvizek után indult be igazán, s várhatóan a hét második felében visszatérő hőségben folytatódik a "kánikulai piac". Konkrét adatokkal nem szolgáltak, arra hivatkozva: disztribútori rendszerben működnek. A nevük elhallgatását kérő kereskedők szerint a kánikula sem segít a csökkenő jégkrémfogyasztáson.
2010.07.27. 16:45
 
 
Öt évet kapott a londoni Ritz "eladója"
Elfelejtheti a Ritzet, és a következő öt évet börtönben tölti az a férfi, aki szélhámosként 250 millió fontért akarta eladni a londoni luxusszállodát. A munkanélküli teherautósofőr érdeklődőket is talált, akik egymillió fontot ki is fizettek neki. A bíróságon kiderült: a 49 éves szélhámos a híres szálloda tulajdonosai, a Barclay-fivérek ismerősének adta ki magát. Mint kiderült, Sir David és Sir Frederick Barclay azonban soha nem hallott a férfiról, és persze arról sem tudtak, hogy hátuk mögött "eladásra" kínálják a neves szállót.
2010.07.27. 16:45
 
 
A GVH az energia kiskereskedelmi árát vizsgálná
Ágazati elővizsgálatot fontolgat a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) arról, hogy miért magas az energia kiskereskedelmi árrése - mondta el Polony Gergely, a GVH energetikai piaci szabályozással foglalkozó munkatársa kedden. A versenypolitikai beszélgetések internet-televíziós adásában a szakértő azt mondta: "még nem tudjuk, hogy miért magas az árrés. Lehet, hogy a szabályozásból adódó piaci kockázatok miatt, arról nincs információnk, hogy az ok versenykorlátozó magatartás lenne." Polony Gergely a fogyasztói tudatosság szükségességére hívta fel a figyelmet. A fogyasztóknak jelezniük kellene a problémákat, mert a GVH-nak nincs módja folyamatosan mélységében vizsgálni a piacot.
2010.07.27. 16:15
 
 
Szalai Ádám három évig Mainzban marad
Három évre szóló szerződést írt alá kedden az FSV Mainz labdarúgóklubnál a kétszeres magyar válogatott Szalai Ádám, aki az előző szezon második felében kölcsönben szerepelt a német Bundesligában érdekelt alakulatnál. Az egyesület sajtóközleménye szerint a 22 éves támadó leigazolásáról hosszas tárgyalások után sikerült megegyezni az őt eddig foglalkoztató spanyol Real Madrid Castillával, a királyi gárda tartalékcsapatával. "Nagyon örülünk, hogy Ádám elkötelezte magát a Mainznál" - mondta Christian Heidel, az előző idényben kilencedikként zárt együttes sportigazgatója. "Meggyőződtünk a képességeiről és úgy gondoljuk, hogy nálunk a továbbiakban is sokat tud majd fejlődni."
2010.07.27. 16:00
 
 
Pénzügyőrök figyelhetik a Williams csapat öltözékét
Elképzelhető, hogy a Williams csapat versenyzői felirat nélküli ruhában és lábbeliben fognak versenyezni a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon, miután a vecsési Williams gyermek- és sportruházati családi vállalkozás védjegyfigyelést kért a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságánál. A vecsési cég tulajdonos közölte, hogy Magyarországon a ruházati árucikkek kategóriájában kizárólag a vecsési székhelyű vállalkozás használhatja a Williams márkajelzést, így a vámosok lefoglalhatják a Williams istálló nevét viselő árukat.
2010.07.27. 16:00
 
 
Forgalmi változások az M3-as autópályán a Forma-1 miatt
Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is forgalmi változásokat léptet életbe a Forma-1 miatt az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. az M3-as autópályán Budapest és Mogyoród között. Az M3-as Nyíregyháza felé vezető oldalán az M0-ás autóút csomópontja és a Ring pihenőhely között a leállósávon külön forgalmi folyosót alakítanak ki a VIP-vendégek részére. A többi néző a 19-es kilométernél létesített ideiglenes lehajtón vagy a 23-as csomópontnál hagyhatja el a gyorsforgalmi utat. Változás az elmúlt évekhez képest, hogy hétfő este átadták az M31-es autópályát, így másik útvonalon is megközelíthető a Hungaroring. Akik az M31-es felől érkeznek, azok az M3-as 23-as csomópontját használhatják letérésre.
2010.07.27. 16:00
 
 
Költségvetési (fő)felügyelők állnak munkába augusztus 15-től
A kormány költségvetési (fő)felügyelőt rendelhet ki augusztus 15-től a központi költségvetési fejezetekhez, elkülönített állami pénzalapokhoz - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium az MTI kérdésére. A költségvetési (fő)felügyelők nem klasszikus "utólagos" ellenőrzést végeznek: a kontroll a pénzügyi hatással bíró döntéseket megelőzően, a folyamatba építetten valósul meg. A (fő)felügyelők a 10 millió forint feletti kötelezettség-vállalásoknál kifogással élhetnek. Ez akkor következhet be, ha a kifizetés nem felel meg a költségvetés-politikai céloknak, a szükségszerűségnek vagy az időszerűségnek, s nincs összhangban a forrásszükséglettel illetve a kifizetés ütemezésével.
2010.07.27. 15:30
 
 
Lázár: bíróság döntsön a segélyezettek listázásának jogszerűségéről
Lázár János azt szeretné, bíróság mondja ki, hogy jogszerű-e a szociális támogatással visszaélők adatainak közzététele. A Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civi- és vallásügyi bizottságának ülése után elmondta: az adatvédelmi biztos jogszerűtlennek tartja a "felelősségi lista" nyilvánosságra hozását, határozata azonban nem kötelező erejű, a döntő szót a bíróságnak kell kimondania. A hódmezővásárhelyi önkormányzat júliusban listát közölt azok nevével, akik magukat rászorulónak vallva segélyt igényeltek, de nem vették át, vagy a felajánlott közcélú munkát visszautasították, s ezzel "ténylegesen rászorulókat szorítottak ki a támogatási rendszerből".
2010.07.27. 15:30
 
 
A világ legnagyobb felbontású körpanorámás fotója készült Budapestről
A világ legnagyobb felbontású, 71,3 milliárd pixeles körpanorámás fotója készült el Budapestről. A János-hegyi Erzsébet-kilátóról készült fénykép, mely a 70gigapixel.cloudapp.net címen mindenki számára elérhető, egyedülálló a világon, hiszen nagyobb felbontású, mint a Rio de Janeiróról, Bécsről és Drezdáról készült hasonló fényképek - hangzott el a képet és azt létrehozó 360 World nevű csapat több hónapos munkáját bemutató keddi fővárosi sajtótájékoztatón. "A három és fél órát igénybe vevő fotózás csak negyedik alkalommal sikerült, az időjárás korábban mindig közbeszólt. Egy hűvös, tiszta reggelre vártunk, ideális látási viszonyokkal" - idézte fel Mihályfi Zsolt projektvezető.
2010.07.27. 15:15
 
 
Leminősítették a Ferihegyi repülőteret
Leminősítették a Ferihegyi repülőteret, mert egy európai uniós ellenőrzés során olyan eszközök jutottak át a biztonsági ellenőrzésen, amelyeket ki kellett volna szűrni. A budapesti reptér az úgynevezett "unclear", nem tiszta kategóriába került. Márton Attila légügyi biztos a keddi kormányszóvivői tájékoztatón kifejtette: április 28-án új uniós direktíva lépett életbe, ennek betartását Ferihegyen május végén ellenőrizték, és csaknem egy tucat ponton problémásnak találták a repülőteret. Emiatt került Ferihegy a nem tiszta kategóriába, így azok az utasok, akik Budapesten szállnak fel és egy uniós ország repterén átszállnak, teljes körű személyi ellenőrzésen eshetnek át, mivel harmadik országból érkező utasnak minősítik őket.
2010.07.27. 15:00
 
 
Megkezdődtek Izland európai uniós csatlakozási tárgyalásai
Csatlakozási tárgyalásokat kezdett az Európai Unió (EU) kedden Izlanddal. A nyitótárgyalást Brüsszelben rendezték meg, amelynek végeztével Stefan Füle bővítési EU-biztos a nyitótárgyalást követően újságíróknak nyilatkozva aggodalmát hangoztatta amiatt, hogy az izlandi közvélemény jelenleg nem támogatja az ország EU-csatlakozását. "Ez azt mutatja, hogy objektívebb információkra van szükség az Európai Unióról és annak politikájáról. A csatlakozásról szóló döntést tényekre és számokra kell alapozni, nem pedig mítoszokra és félelmekre" - mondta a biztos, aki szerint mindez főleg az izlandi kormányra ró majd feladatot.
2010.07.27. 15:00
 
 
Magyarország arra törekszik, hogy fegyelmezett költségvetése legyen
Magyarország arra törekszik, hogy fegyelmezett költségvetése legyen - válaszolta Nagy Anna kormányszóvivő arra a kérdésre, hogy mennyire tartja az állam kötelező jellegűnek a konvergenciaprogramban szereplő 2011-re vonatkozó 2,8%-os hiánycélt. Az újságíró annak kapcsán kérdezett a kormányszóvivőtől, hogy hétfőn Orbán Viktor azt mondta: "Időközben az Európai Unióban egy számunkra kedvező változás történt, a legutóbbi miniszterelnöki csúcstalálkozóján döntés született egy EU-n belüli gazdasági koordinációról ..., s ennek része lesz, hogy októberben megállapodunk: a 27 országnak mikorra kell levinnie arra a bizonyos elvárt 3%-ra a költségvetési hiányát..., nekünk is, ami egyben (a piacok számára) biztonságot jelent".
2010.07.27. 14:45
 
 
Szalai Annamária a közmédiumoknál nem számít jelentős létszámleépítésre
Nem számít jelentős létszámleépítésre a közmédiumoknál az új struktúrára való áttérés nyomán Szalai Annamária, a kormánypárt médiáért felelős szakpolitikusa, aki a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában azt is elmondta: a már elfogadott és a később a parlament elé kerülő médiaszabályokkal "egy felértékelődött, megnövelt szerepű" Magyar Távirati Iroda, profiltisztított televíziók és erősödő civil kontroll képe bontakozik ki. Szalai Annamária a műsorban kiemelte: a cél a minőség javulása, nem pedig a tömeges elbocsátás, ilyet senki nem is fogalmazott meg.
2010.07.27. 14:15
 
 
Befejezte űrsétáját a Nemzetközi Űrállomás két orosz űrhajósa
Maradéktalanul elvégezve feladatát befejezte külső űrszerelési munkáját a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két orosz űrhajósa kedden közép-európai idő szerint délután egy óra előtt néhány perccel. Mihail Kornyijenko és Fjodor Jurcsihin fedélzeti mérnökök a Föld körül mintegy 350 kilométeres magasságban keringő űrbázis orosz részlegébe integrálták a májusban érkezett Virradat modult - jelentette a Moszkva melletti Koroljovban lévő repülésirányítási központ. Emellett kicseréltek egy külső kamerát is a Csillag modulon. Összesen hat és fél órát töltöttek a nyílt világűrben.
2010.07.27. 14:15
 
 
Kisorsolták a magyarok ellenfeleit az európai kézilabdakupákban
Bécsben kisorsolták az európai kézilabdakupák párosítását, így a Ferencváros női kézilabdacsapata a szlovák HK Gabor Banovce együttesével találkozik november 2. hetében a Kupagyőztesek Európa Kupájának harmadik fordulójában. Az EHF Kupa második fordulójában a Syma Váci NKSE a lengyel Vistal Laczpol Gdyniával, a Mondi-Békéscsaba ENKSE pedig a szlovén RK Olimpijával csap össze október 16-17-én és október 23-24-én. A férfiaknál a KEK harmadik fordulójában a Balatonfüredi KSE a moldovai HC Olimpus-85-USEFS együttesével csatázik. Az EHF Kupa novemberi, harmadik fordulójába bekapcsolódó Tatabánya Carbonex KC és a Dunaferr ellenfelére október 12-én derül fény.
2010.07.27. 14:00
 
 
Demszky Gábor: kizárt, hogy gyanúsított legyek a Főkert-ügyben
Demszky Gábor szerint kizárt, hogy gyanúsított lehet a Főkert Zrt.-üggyel összefüggésben. Ezt a főpolgármester kedden közölte újságírókkal azt követően, hogy a BRFK gazdaságvédelmi osztályának a nyomozói egy órán keresztül tanúként hallgatták meg a fővárosi cégnél folyó nyomozással kapcsolatban. Mint mondta, semmilyen ok vagy körülmény nem mutat arra, hogy gyanúsított lehet. Demszky Gábor azt is hangoztatta, nem érez sem politikai, sem semmilyen más felelősséget a Főkert-üggyel kapcsolatban. Elmondta, a nyomozótisztek kérésének megfelelően - a nyomozás érdekei miatt - nem adhat semmilyen tájékoztatást a meghallgatáson elhangzottakról.
2010.07.27. 13:30
 
 
MSZP: Orbán álljon ki az emberek elé a 2011-es költségvetés sarokszámaival
Az MSZP azt követeli, hogy Orbán Viktor álljon ki az emberek elé, és mutassa be a 2011-es költségvetés sarokszámait, és azt, hogy kormány milyen strukturális változásokat tervez még az önkormányzati választások előtt. Mesterházy Attila, az MSZP pártelnök-frakcióvezetője közleményében azt írja: egyértelművé kell válnia a nemzet számára, hogy merre tart az Orbán-kormány. Az MSZP emellett felszólítja a kormányt: úgy változtasson az adórendszeren, hogy ne a kispénzű emberek szenvedjék meg a következményeket; és kéri, a kabinet mutassa be azt a cselekvési tervet, amelyben garantálják, hogy a bankadót a bankok nem terhelik át az emberekre, illetve megismerhetővé válik, a kormány miként tervezi stabilizálni a forintot.
2010.07.27. 13:15
 
 
Háromszáz öltéssel varrták össze a cápaharapta széllovast
Háromszáznál is több öltéssel varrták, illetve kapcsolták össze egy fiatal lábsebeit egy cápatámadás után az Egyesült Államokban. A 20 éves férfi Florida partja mentén széllovagolt, és a cápa akkor támadta meg, amikor egy vízbeesése után éppen felkapaszkodott deszkájára. A ragadozó szerencsére elengedte a férfi lábát, de igen súlyos sebeket okozott. Egy másik széllovas segítette partra a sérültet, akit azonnal kórházba vittek. Az orvosok szerint nagyon szerencsés: nem veszíti el a lábát - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.07.27. 13:00
 
 
Családi adózást javasol az egykulcsos adó helyett a Jobbik
A Jobbik családi adózás bevezetését javasolja a kormány által tervezett egykulcsos személyi jövedelemadózás helyett. Lenhardt Balázs, a párt országgyűlés képviselője hangsúlyozta: a Jobbik olyan családi adózási rendszert tartana elfogadhatónak, amely a három-, vagy akár a négygyermekes családok esetében az egész család számára adómentességet biztosítana. Hozzátette: egy ilyen, francia mintára bevezethető közteherviselés a jelenlegi tragikus demográfiai helyzet orvoslására is alkalmas lehet. A Jobbik szerint a társadalom legfontosabb egysége a család, ezért a gyermekeket vállalókat - vagyis a "társadalom és a magyar nemzet fennmaradását segítőket" - nagyobb kedvezmény illeti meg - fejtette ki.
2010.07.27. 12:45
 
 
Atlétikai Eb: Lukács Máté kiesett 400-on
Lukács Máté kiesett 400 méteren kedden a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon. A mezőny legfiatalabb indulója futamában a hatodik, utolsó helyen ért célba 47.74 mp-cel.
2010.07.27. 12:00
 
 
A bankszövetség szerint nem lehet az ügyfelekre hárítani a bankadót
A bankadó szükséges rossz, mértéke azonban borzasztóan magas a Magyar Bankszövetség elnöke szerint. Erdei Tamás, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója Csányi Sándorral, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójával egyetértve úgy véli: ebben az évben már képtelenség az ügyfelekre áthárítani a terheket, hiszen ők amúgy is nagyon nehéz pénzügyi körülmények között élnek. Erdei Tamás a portfolio.hu-nak adott interjúban elmondta: a bankoknak nem érdeke, hogy akár lakossági, akár vállalati ügyfeleiket ellehetetlenítsék, ezért az idén tartalékaikkal, illetve tőkéjükkel szemben kell leírniuk a pluszterhet.
2010.07.27. 12:00
 
 
Változásokat követelnek a brit választási eljárásban
A választási eljárásról szóló szabályozás megváltoztatását sürgeti Nagy-Britanniában a választási bizottság, miután a májusi parlamenti választások alkalmával a sorban állók közül többen nem adhatták le voksukat, mert bezártak a szavazóhelyiségek. A testület azonnali cselekvésre szólította fel a kormányt. Állásfoglalása szerint a következő választások várható időpontjára, 2015-re vissza kell szerezni a szavazók bizalmát. A 2010. május 6-i voksoláson több körzetben jelezték, hogy az urnák hivatalos - este 10 órás - zárása után már nem adhatták le szavazatukat, noha időben beálltak a sorba. Akadtak azonban olyan helyiségek, amelyek nyitva tartottak.
2010.07.27. 11:30
 
 
Egervári megnevezte segítőit
Megnevezte segítőit Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott múlt pénteken kinevezett szövetségi kapitánya - írta az mlsz.hu kedden. A 60 éves szakember döntésének értelmében munkáját pályaedzőként Kenyeres Imre és Csábi József segíti majd, a kapusok felkészítését pedig Andrusch József végzi. A nemzeti csapat menedzsereként ezentúl Bazsánt József tevékenykedik, akivel Egervári eddig az U21-es gárdánál dolgozott együtt. A gyúrók Eisemann László és Halmai Tamás lesznek, a szerelésért Ambrus Imre felel, a gárda orvosa pedig Szilágyi György lesz.
2010.07.27. 11:00
 
 
Kajak-kenu pótválogató: Vajda, Janics, Korisánszky és Boros sikere
Vajda Attila (C-1 1000 m), Janics Natasa (K-1 500 m), Korisánszky Péter (C-1 500 m) és Boros Gergely (K-1 200 m-es váltó) nyerte a kajakosok és kenusok keddi, szegedi világbajnoki pótválogatóját, így ők indulhatnak az adott számokban az augusztus 19. és 22. között sorra kerülő, poznani vb-n. Storcz Botond szövetségi kapitány tájékoztatása szerint az olimpiai bajnok Vajda - aki sérülése miatt kihagyta a júniusi első válogatót, majd a múlt hétvégi országos bajnokságon legyőzte az Eb-n indult Sarudi Pált - magabiztosan, egy hajóhossz előnnyel utasította maga mögé riválisát.
2010.07.27. 10:30
 
 
Tanúként hallgatja ki a rendőrség Demszky Gábort
A BRFK hivatalosan is megerősítette, hogy kedden tanúként kihallgatják Demszky Gábor főpolgármestert. A Magyar Nemzet keddi számában közölte azt az értesülést, hogy délelőtt tanúként hallgatják ki Demszky Gábor a rendőrség nyomozói a Főkert Zrt. ügyei kapcsán. Demszky Gábor a Klubrádió reggeli műsorában azt mondta: a BRFK nyomozói "az irodájában látogatják meg" és hallgatják meg. A főpolgármester információival segíteni fogja a nyomozók munkáját, de nem tudja, miket fognak kérdezni tőle.
2010.07.27. 10:15
 
 
Csökkentek a benzinárak Horvátországban
Csökkentek a benzinárak Horvátországban, az INA kútjainál keddtől 12-13 lipával kell kevesebbet fizetni az üzemanyagokért - közölte honlapján a részben a Mol tulajdonában álló horvát olajtársaság. Az eurosuper 95-ös és a super plus 98-as benzin ára 13 lipával 8,32 kunára csökkent (1 kuna 39,66 forint). A super 95-ös benzin ára 12 lipával lett kevesebb, így keddtől 8,13 kunába kerül. Változatlan maradt a gázolajfélék ára, az eurodízel literjéért 7,91, a sima dízel üzemanyagért 7,71 kunát kell fizetni. Horvátországban a piacvezető társaságnál június óta változatlan volt a benzin ára, a gázolajé legutóbb két hete változott, akkor 21-23 lipával csökkent az egyes termékfajták ára.
2010.07.27. 10:00
 
 
Terry Gilliam rendezi az Arcade Fire koncert élő netes közvetítését
Terry Gilliam rendezi az Arcade Fire élő koncert netes közvetítését. A New York-i Madison Square Garden-i koncertet a YouTube és a Vevo videomegosztó portálok felhasználói közép-európai idő szerint augusztus 6-án hajnali négy órától láthatják. A tervek szerint egyelőre öt koncertet fognak a neten közvetíteni. az Arcade Fire után John Legend és a The Roots következnek a sorban. A fellépéseket több kamerával rögzítik, és az interneten keresztül a nézők választhatják ki a nekik tetsző kameraállást.
2010.07.27. 10:00
 
 
Távozik a BP vezérigazgatója
Az idei második negyedévben 1992 óta először kellett veszteséget elkönyvelnie a BP-nek az olajömléssel kapcsolatos költségek miatt - közölte a cég. Egyszersmind megerősítették, hogy októbertől távozik posztjáról a társaság vezérigazgatója: Tony Hayward helyére az amerikai Bob Dudley kerül. Április-június között a társaság vesztesége adózás után 17,1 milliárd dollár volt, az első negyedévben még 6,1 milliárd dollár volt a profit. Tony Hayward leköszönő vezérigazgató visszavonulása után évente 600 ezer fontos nyugdíjra számíthat.
2010.07.27. 09:45
 
 
A nők és a majmok hasonlóan nevetnek
Hasonlóságot fedeztek fel a majmok és a nők mosolygása között a mimika kutatásával foglalkozó szakemberek. "Ha a majmok alávetett helyzetben érzik magukat egy társukkal szemben, nevetéskor megmutatják fogaikat. A nők hasonlóan cselekszenek olyan helyzetben, amikor nem érzik magukat dominánsnak - fejtette ki Nicole Krämer, a Duisburg-esseni egyetem szociálpszichológusa.
2010.07.27. 08:45
 
 
Külföldi feleséget keresnek maguknak a kelet-ázsiai férfiak
Egyre több japán, dél-koreai és tajvani férfi keres magának feleséget külföldön. Daniele Belanger kanadai szociológus úgy véli, ezekben a kelet-ázsiai ipari országokban egyre kevesebb a házasságra vágyó nő. A francia demográfiai intézet (Ined) által hétfőn publikált tanulmány szerint a "nőhiány" kínai és vietnámi bevándorlási hullámot indíthat el. A szociológus szerint a háttérben az áll, hogy nőtt a japán, dél-koreai és tajvani nők képzettségi szintje. Egyre kevesebben fogadják el ezekben az országokban a házassági feltételeket, "dolgozó nőként akarnak élni, és inkább hajadonok maradnak".
2010.07.27. 08:30
 
 
Gaudi-Nagy beszélt a legtöbbet és a legtöbbször az Országgyűlésben
Gaudi-Nagy Tamás jobbikos képviselő beszélt a legtöbbet az Országgyűlésben, szintén ő szólalt fel a legtöbbször az új parlamenti ciklus első ülésszakán - derül ki az Országgyűlés adataiból. A legtöbbet felszólaló képviselők listáját az ellenzék, elsősorban a jobbikos képviselők vezetik. Gaudi-Nagy Tamás 102 alkalommal, 8 óra 57 percet beszélt. A felszólalások számát tekintve 91-gyel követi őt Schiffer András, az LMP frakcióvezetője, majd 58-cal Novák Előd és 57-tel Volner János jobbikos képviselő.
2010.07.27. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687[1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista