2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Brigitte Bardot hazájában is a bikaviadalok betiltását sürgeti
Brigitte Bardot francia színésznő hazájában is a bikaviadalok betiltását sürgeti, miután a hét közepén a katalán parlament hasonló tiltás mellett döntött, elsőként Spanyolország fő, ibériai területének régiói közül. Az elkötelezett állatvédőként is ismert Bardot már a katalóniai kampányban is kivette a részét, s az északspanyol tartomány történelmi döntése után most Franciaországban próbálja megragadni a kedvezőnek tűnő időpontot.
2010.07.30. 13:30
 
 
Új vezérigazgató az MVM élén
A Magyar Villamos Művek Zrt. július 30-i rendkívüli közgyűlésén döntöttek az eddigi vezérigazgató, Mártha Imre visszahívásáról és egyidejűleg Baji Csaba vezérigazgatói kinevezéséről. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő pénteki közleménye szerint a rendkívüli közgyűlésen az eddigi igazgatósági és felügyelőbizottsági tagokat visszahívták, valamint megválasztották az új tagokat.
2010.07.30. 13:00
 
 
Jankovics Marcell az NKA új elnöke
Jankovics Marcell Kossuth-díjas filmrendező tölti be hétfőtől a Nemzeti Kulturális Alap elnöki tisztét. Ezt maga az érintett erősítette meg az MTI-nek pénteken a kinevezéséről megjelent sajtóhírek kapcsán. Jankovics Marcell az NKA-val kapcsolatos konkrétumokról egyelőre nem akart nyilatkozni, keddre ígért bővebb tájékoztatást. Jankovics az előző Orbán-kormány idején, 1998 és 2002 között már volt az NKA elnöke. Az NKA előző elnöke, Harsányi László június végén kérte felmentését Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás minisztertől azt követően, hogy a kormány az NKA idei költségvetéséből 2 milliárd forint zárolásáról döntött.
2010.07.30. 13:00
 
 
Alkotmánybírósághoz fordul a kormányülések hangfelvételei miatt az LMP
Alkotmánybírósághoz fordult az LMP frakcióvezetője, mert véleménye szerint alkotmányellenes, hogy kormányülésről hangfelvétel csak kormánytag kérésére, indokolt esetben, és a miniszterelnök engedélyével készülhet - közölte az ellenzéki párt pénteken az MTI-vel. A közlemény emlékeztet arra, hogy a kormány ügyrendjének rendelkezése főszabályként "utólagos" hangfelvétel készítését írja elő, míg valós idejű hangfelvétel rögzítését csak a három korlátozó feltétel - kormánytag kérésére, indokolt esetben, a miniszterelnök engedélyével - együttes fennállása esetén, mondhatni kivételesen teszi lehetővé.
2010.07.30. 12:45
 
 
Nagy-Britanniában akar vizsgálódni a Lockerbie-ügyben az Egyesült Államok
Nagy-Britanniában akarja folytatni a lockerbie-i merénylet vádlottjának szabadon bocsátásával kapcsolatos vizsgálódásait az amerikai szenátus külügyi bizottsága, miután a Washingtonba hívott brit tanúk közölték, hogy nem jelennek meg a meghallgatáson. Robert Menendez demokrata párti amerikai szenátor két brit hírcsatornának is megerősítette, hogy a meghallgatásokat átütemezve lehetségesnek tartja amerikai küldöttek Nagy-Britanniába menesztését. A vizsgálatot vezető politikus elmondta: élni kíván a lehetőséggel, hogy tanúkat hallgasson meg Nagy-Britanniában.
2010.07.30. 12:45
 
 
681 milliárd forintos forgalmat ért el az Audi Hungaria az első félévben
Az Audi Hungaria Motor Kft. 681 milliárd forintos árbevételt ért el az év első hat hónapjában, míg forgalma 490 milliárd forint volt az előző év hasonló időszakában. A motorgyártásban 32 százalékos növekedést könyvelhettek el 2009 első félévéhez viszonyítva, s 25 százalékkal több jármű gördült le a szerelősorokról - tájékoztatta a vállalat pénteken az MTI-t. Június végéig 876.932 motor készült Győrben. A gyártócsarnokot összesen 21.493 jármű hagyta el. Ebből 9625 az Audi TT Coupé, 3330 a TT Roadster és 8538 az Audi A3 Cabriolet.
2010.07.30. 12:30
 
 
Az eurózónában nőtt az infláció, stagnált a munkanélküliség
Júliusban a várt mértékben nőtt az euróövezeti infláció júliusban, miközben már a negyedik hónapja stagnált a munkanélküliség júniusban - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat péntek. Az euróövezeti éves infláció 1,7 százalékra nőtt júliusban az előző havi 1,4 százalékról. Az elemzők is 1,7 százalékos júliusi éves inflációra számítottak. Az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalék közeli, de azt meg nem haladó euróövezeti inflációs célt tűzött ki maga elé. Az infláció növekedése ellenére az EKB egyelőre biztosan nem emel kamatot a szakértők szerint, mivel továbbra is magas a munkanélküliség az euróövezetben.
2010.07.30. 12:15
 
 
Jobbik: továbbra is bűnözés dúl az országban
A Jobbik szerint a Fidesz-kormány érdemi intézkedéseinek hiánya miatt továbbra is bűnözés dúl az országban. Volner János, a párt országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök a választások előtt arra tett ígéretet, hogy a Fidesz kormányra kerülése után két hét alatt rendet teremt az országban. A politikus szerint azonban a kormányváltás óta csak annyi történt, hogy a rendőröket "átették az ország egyik végéből a másikba", így egyrészt máshol is megjelennek a korábbi biztonsági kockázatok, másrészt a személy- és területismerettel nem rendelkező rendőrök nem tudnak hatékonyan fellépni a bűnözők ellen.
2010.07.30. 12:00
 
 
Overdose augusztus 15-én Budapesten futhat
A 13 versenyén veretlen Overdose augusztus 15-én a Kincsem Parkban találkozhat a legjobb magyar versenylovakkal - adta hírül a pannoniaoverdose.hu. A honlap beszámolója szerint a tulajdonos Mikóczy Zoltán és társai úgy látják, a magyar csodaló budapesti fellépése célszerű, mivel szükség van rá, hogy az augusztus végi, 140. Goldene Peitsche elnevezésű viadal előtt még egyszer fusson, hiszen Baden-Badenben bizonyára erősebb társaság várja.
2010.07.30. 11:45
 
 
Magyar Nagydíj: Kubica otthon érzi magát a Hungaroringen
Robert Kubica, a Forma-1-es Renault lengyel pilótája különösen jó érzésekkel érkezett a Hungaroringre, a XXV. Magyar Nagydíjra, ugyanis minden évben itt szorít érte a legtöbb szurkoló. "Lengyelországhoz ez a verseny van a legközelebb, szóval a Magyar GP-t nyugodtan nevezhetjük az én hazai futamomnak" - nyilatkozta Kubica, aki jelenleg a hetedik helyen áll a világbajnoki pontversenyben. A 25 éves pilóta szerint a francia istálló ugyan "motorerőben" nem veheti fel a versenyt a legjobbakkal, de a technikás magyar pályán akár egy jó eredményt is elérhet.
2010.07.30. 11:00
 
 
Az al-Kaida 9/11-hez hasonló támadást tervezett Kabul ellen
Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat az Egyesült Államok ellen 2001. szeptember 11-én végrehajtott merénylethez hasonló akciót tervezett Afganisztán fővárosa, Kabul megtámadására - idéztek brit lapok a Wikileaks oknyomozó honlap által kiszivárogtatott jelentésekből. Az al-Kaida második számú vezetője, Ajman az-Zavahri értesülések szerint egy 22 főből álló alakulatnak adta ki a parancsot, hogy a kabuli repülőtéren szálljanak fel egy vagy több utasszállítóra, térítsék el, és vezessék a főváros "fontos célpontjaiba".
2010.07.30. 11:00
 
 
MNB: tovább nőtt a forint alapú jelzáloghitelek súlya
Az idén júniusban tovább nőttek a háztartások által felvett forint alapú lakás- és szabad felhasználású jelzáloghitelek új szerződéses összértékei, míg a deviza jelzáloghitelek új szerződéses mértéke a lakáshitelek esetén enyhén nőtt, a szabad felhasználású jelzáloghitelek esetében pedig stagnált - közölte a Magyar Nemzeti Bank. Az MNB adatai szerint az 1 millió euró érték feletti euró hitelek új szerződéses értéke kiemelkedő mértékben növekedett. A háztartásoknak nyújtott forint alapú hitelek részaránya az újonnan folyósított hiteleken belül júniusban 86 százalék volt.
2010.07.30. 10:15
 
 
Csillagot kapott Mark Wahlberg
Csillagot kapott Mark Wahlberg a hollywoodi Hírességek Sétányán. Wahlberg az 1990-es években rapperként futott be, majd a Calvin Klein fehérneműit reklámozta sikerrel. Az 1997-ben bemutatott Boogie Nights című film jelentette számára a belépőt Hollywoodba, alig tíz évvel később pedig Oscar-díjra jelölték A tégla című maffiadrámában nyújtott alakításáért. Martin Scorsese filmjében egyébként együtt játszott Matt Damonnal.
2010.07.30. 10:15
 
 
KSH: ismét kevesebb építési engedélyt adtak ki
Az idén az első félévben 9.000 lakás kapott használatbavételi engedélyt és 10.000 új lakásra adtak ki építési engedélyt, a használatba vett lakások száma 34 százalékkal, az új engedélyeké 41 százalékkal alacsonyabb, mint 2009 első félévében volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az új építési engedélyek éves száma 2004 óta - változó intenzitással - csökken. Az előző év azonos időszakához viszonyítva 2010 eddig eltelt negyedéveiben a visszaesés gyorsulni látszik: az első negyedévben 30, a másodikban 50 százalékos a csökkenés. Tavaly az első félévben 13.000 lakás kapott használatbavételi engedélyt és 17.000 új lakásra adtak ki építési engedélyt.
2010.07.30. 09:15
 
 
A romaholokauszt áldozatairól emlékeznek meg országszerte
A romaholokauszt áldozatairól emlékeznek meg mától hétfő estig az ország több pontján. A romaholokausztról 1972 óta emlékeznek meg a Cigány Világszövetség párizsi kongresszusának határozata alapján. A második világháború idején meggyilkolt romák számát félmillióra becsülik. Magyarországról 23 ezer cigányt deportáltak, közülük 21 ezren az auschwitz-birkenaui táborban haltak meg.
2010.07.30. 08:30
 
 
Rogán Antal főpolgármester-helyettes lehet
Elképzelhető, hogy Rogán Antal, Budapest belvárosának polgármestere lesz az egyik főpolgármester-helyettes, ha Tarlós István fideszes politikust választják meg októberben a város élére. Tarlós István erről a Magyar Televízió reggeli műsorában beszélt. Tarlós István, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje lehetségesnek nevezte, hogy György István volt kőbányai polgármester mellett Rogán Antal lesz a másik helyettese, ha nyer az őszi önkormányzati választáson.
2010.07.30. 08:15
 
 
A Koh-i-Noor gyémánt nem tér vissza Indiába
Továbbra is Angliában marad a világ egyik leghíresebb gyémántja: az indiai látogatáson tartózkodó David Cameron brit kormányfő visszautasította a Koh-i-Noor gyémánt visszaadását szorgalmazó kéréseket. "Ha igent mondanánk, egyszer csak kiürülne a British Museum" - mondta az egyik indiai televíziós csatornának adott interjújában a miniszterelnök. "Attól tartok, csalódást kell okoznom a nézőknek, a gyémánt marad, ahol van" - jegyezte meg. Az "ahol van" a londoni Towert jelöli. A gyémánt - II. Erzsébet királynő néhai édesanyjának, az anyakirálynénak a koronáját díszítve - a koronaékszerek között pihen. Értékét megbecsülni sem lehet, soha nem is próbálták, biztosítást sem kötöttek rá.
2010.07.30. 08:00
 
 
A miniszteri megbízott szerint még az ősszel módosulhat a státusztörvény
Még az ősz folyamán módosulhat a státusztörvény annak érdekében, hogy az állampolgársági szabályokat és a magyarigazolványra vonatkozó passzusokat összehangolják - mondta el Wetzel Tamás, a kettős állampolgársággal kapcsolatos feladatok végrehajtásáért felelős miniszteri biztos. A kettős állampolgársággal kapcsolatos költségekre az idén 830 millió forintot különít el a kormány, s első évben 250-400 ezer közötti kérelmezőre számítanak. Hozzátette: az a szándékuk, hogy a magyarigazolványhoz kapcsolódóan több kedvezményt megtartsanak. Ezért is kell a státusztörvényhez és annak végrehajtási rendeletéhez mindenképpen hozzányúlni.
2010.07.30. 08:00
 
 
Tüntetés Phoenixben az új arizonai bevándorlási törvény ellen
Mintegy húsz embert vettek őrizetbe az Arizona amerikai szövetségi államban lévő Phoenixben csütörtökön, az ebben az államban hozott bevándorlási törvény életbe léptetése ellen szervezett tüntetés során. Több százan vonultak az utcára a törvény ellen tiltakozva, jóllehet szerdán egy szövetségi bíró felfüggesztette a törvény legvitatottabb pontjait. A megmozduláson főként helyi emberi jogvédő szervek tagjai és spanyolajkú lakosok vettek részt. Amerikai és mexikói zászlókat lengetve vonultak a városi seriffhivatal elé, ott azonban rohamrendőrök állták útjukat. A tüntetők arra kérték az iskolákat, a közigazgatási és rendőri szerveket, hogy ne alkalmazzák a törvény rendelkezéseit.
2010.07.30. 07:30
 
 
EL: hazai pályán került hátrányba a Győr
A Győri ETO FC csütörtökön hazai környezetben 1-0-ra kikapott a francia Montpellier együttesétől a labdarúgó Európa Liga selejtező harmadik fordulójának első mérkőzésén. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor Franciaországban. Európa Liga, selejtező 3. forduló, 1. mérkőzés: Győri ETO FC-Montpellier 0-1 (0-1), gólszerző: Giroud (32.). Győr, 7250 néző. Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, amelyben a játékvezető nem ítélt meg egy jogos büntetőt az ETO javára. A vendégek egy bombagóllal szereztek vezetést. Szünet után hajtott, küzdött a hazai csapat, de kevés veszélyt jelentett az ellenfél kapujára, így a Montpellier megőrizte előnyét.
2010.07.30. 07:15
 
 
A kazettás bombák ellen tiltakoztak civil szervezetek
Különböző civil szervezetek felszólították a világ katonai nagyhatalmait, hogy csatlakozzanak a kazettás bombák betiltásáról szóló, s augusztus elsején érvénybe lépő nemzetközi egyezményhez. A kazettás - más néven fürtös - bombákat repülőkről dobják le, vagy tüzérségi lövedékekkel, illetve rakétákkal juttatják célba, s ezek az eszközök azután hatalmas területeken képesek kisebb robbanószerkezeteket szétszórni. Manapság azonban korlátozott harcászati jelentőséggel bírnak, hiszen ezeket a fegyvereket eredetileg a harckocsik elleni bevetésre tervezték, s ilyen konfliktusok egyre ritkábbak - állítják az aktivisták.
2010.07.30. 07:15
 
 
Összeütközött egy kamion és egy vitorlázó repülőgép Szegednél
Feloldották az útzárat csütörtök este fél kilenc után az 55-ös úton Szeged határában, ahol néhány órával korábban egy leszálló vitorlázó repülőgép egy kamionnal ütközött; a balesetben a teherautó sofőrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínelés elsődleges adatai szerint a leszálló német felségjelzésű, 15 méter alatti fesztávú gép szárnya ütközött a kamion szélvédőjének - közölte Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen. A korábbi hírekkel ellentétben a gépet nem osztrák, hanem ausztrál pilóta vezette.
2010.07.29. 22:00
 
 
Hatalmas rendőri erőkkel biztosítják a jeruzsálemi melegfelvonulást
Jelentős számú rendőri erő biztosítja a csütörtökön kezdődött nyolcadik jeruzsálemi melegfelvonuláson részt vevő 2000 homoszexuálist, csaknem mindegyikükre jut egy egyenruhás. A parádé egyperces néma csenddel kezdődött annak a 2009. augusztus elsején meggyilkolt két fiatalnak az emlékére, akikkel ismeretlen tettes végzett egy homoszexuálisok által gyakran látogatott tel-avivi klubban. A homoszexuálisokat, akik egészen a parlament épületéig vonulnak majd, a városban lakó ortodox zsidók és muszlimok nem nézik jó szemmel. Három ellentüntetést is tartanak a felvonulás idején.
2010.07.29. 21:30
 
 
Vízilabda: a Kemény-csapat visszavágott a németeknek
Gyorsan feledtette a Németország legjobbjaitól a múlt heti, szicíliai tornán elszenvedett vereségét (9-11) a magyar férfi vízilabda-válogatott: Kemény Dénes legénysége a csütörtöki, szolnoki barátságos mérkőzésen hatgólos sikert aratott siracusai legyőzője ellen. Eredmény: Magyarország-Németország 11-5 (4-1, 3-2, 1-1, 3-1), a magyar góldobók: Hosnyánszky, Varga Dénes 3-3, Biros, Madaras 2-2, Szivós 1. A két együttes pénteken, szintén 18 órai kezdettel, de már Békéscsabán újabb Európa-bajnoki előkészületi mérkőzést játszik egymással.
2010.07.29. 20:15
 
 
Visszahív mintegy 417 ezer autót a Toyota Észak-Amerikában
Visszahív mintegy 417 ezer autót Kanadában és az Egyesült Államokban a japán Toyota, a kormányberendezéssel kapcsolatos problémák miatt. A Toyota Avalon és a Lexus LX470 típusok érintettek a jelenlegi visszahívásnál. Az Avalonoknál a 2000-2004 közötti évjáratokból 373 ezret az Egyesült Államokban, 4200-at Kanadában hív vissza a cég. A Lexus LX470-ből a 2003-2007 között gyártott járműveket hívják vissza, 39 ezret az Egyesült Államokban, 520-at Kanadában. A mostanival együtt az elmúlt évben összesen csaknem 11 millió autóját hívta vissza a Toyota.
2010.07.29. 20:15
 
 
Obama nem kapott meghívót Clinton lányának esküvőjére
Barack Obama amerikai elnök nem kapott meghívást Bill Clinton volt elnök lányának szombati esküvőjére. Erről maga Obama beszélt az ABC televízió The View című műsorában. Mint mondta: Clintonék azért nem hívták meg, mert azt akarták, hogy ez az esemény tényleg a lányukról és jövendőbelijéről szóljon. Obama viccelődve megjegyezte, hogy talán jobb is így, mivel egy elnök jelenléte is éppen elég az esküvőn. Chelsea Clinton szombaton Marc Mezvinsky befektetési bankárral köti össze az életét a New Yorktól 145 kilométerre északra fekvő Rhinebeck városkában. Az esküvő előkészületei teljes titokban folynak, Clintonék még a helyszínről sem ejtettek egy szót sem.
2010.07.29. 20:00
 
 
Moszkvában megdőlt a hőségrekord
Minden eddigi hőségrekord megdőlt csütörtökön Moszkvában: ezúttal 37,7 Celsius-fokot mértek a hó eleje óta példátlan hőségtől szenvedő orosz fővárosban. Amióta 160 éve megkezdték a hőmérséklet nyilvántartását Oroszországban, a csütörtöki majd 38 fok abszolút rekordnak számít. Az eddigi csúcs egyébként csak három napot élt: ezt hétfőn érték el, amikor árnyékban 37,2 fokot mértek. A moszkvai régió egyes körzeteiben a hőmérők higanyszálai a 39 fokos vonalhoz közeledtek csütörtökön, azonban az előrejelzések szerint az elkövetkezendő napokban néhány fokos hőmérsékletcsökkenésre számíthatnak az orosz főváros térségében.
2010.07.29. 19:45
 
 
Évtizedek óta halott a legidősebbnek hitt tokiói férfi
Mintegy három évtizede halott a japán főváros, Tokió legidősebbnek hitt férfi lakosa - közölte csütörtökön az önkormányzat, miután a 111 éve született aggastyán mumifikálódott holttestét megtalálták az ágyában. Az 1899. július 22-én született Kato Szogen után az önkormányzat illetékesei kezdtek érdeklődni, amikor a szeptemberi idősek napjára készülve frissíteni kezdték a százévesek listáját. Idén már többször is megpróbáltak találkozni az aggastyánnal, de a családtagok minden alkalommal elzavarták a tisztviselőket, mondván: Kato jól van, de nem akar látni senkit - mondta Ivamacu Tomoko, a japán főváros Adacsi kerületének illetékese.
2010.07.29. 18:30
 
 
Biden: Irakban nem garantálható a nyugalom
Irakban nem garantálható a nyugalom az amerikai katonaság kivonása után, de nem valószínű az erőszak robbanásszerű kitörése - mondta Joe Biden amerikai alelnök az NBC tévécsatornának adott interjúban. A harcoló amerikai alakulatokat augusztus végéig vonják ki Irakból, s utána csak kiképzési és tanácsadói feladatokat végző katonák maradnak a közel-keleti országban. Az afganisztáni hadműveletekről a Wikileaks által kiszivárogtatott titkos dokumentumokkal kapcsolatban Biden hangsúlyozta, hogy azok még az előző kormányzat idejéből származnak.
2010.07.29. 18:15
 
 
Nem emelnek vádat a Michael Jacksont kezelő további orvosok ellen
Conrad Murrayn, Michael Jackson háziorvosán kívül nem emelnek vádat a Michael Jacksont korábban kezelő hét orvos ellen - jelentették be szerdán az elhunyt popsztár halálának körülményeit vizsgáló hatóságok. Az orvosok esetleges szerepét a popsztár halálában a kaliforniai legfőbb ügyész, Jerry Brown Kábítószer-ellenes Irodájának (BNE) nyomozása során vizsgálták - mondta el Christine Gasparac szóvivő. Michael Jackson háziorvosa, Conrad Murray ellen már februárban vádat emelt a Los Angeles-i ügyészség "gondatlanságból elkövetett vétlen emberölés" címén, de az orvos ártatlannak vallotta magát a bíróságon.
2010.07.29. 17:45
 
 
F1, Magyar Nagydíj: Massa ezúttal nem fogja elengedni Alonsót
Felipe Massa nem fogja maga elé engedni csapattársát, Fernando Alonsót, ha a vasárnapi Forma-1-es Magyar Nagydíjon ismét ők ketten küzdenek majd a győzelemért. Massa hozzátette, ha a továbbiakban második számú versenyzőként tekintenek rá, akkor elhagyja az F1-et. "Nyerni fogok, ha ismét olyan helyzet adódik, ami a múlt vasárnapi német futamon" - fogalmazott csütörtökön a Ferrari brazil pilótája, aki a hockenheimi verseny 49. körében a csapat utasítására engedte el a kétszeres világbajnok spanyolt. A XXV. Magyar Nagydíjra vasárnap kerül sor a Hungaroringen.
2010.07.29. 17:30
 
 
A kormány meghatározta a magyar EU-elnökség politikai célkitűzéseit
A kormány meghatározta a magyar EU-elnökség lehetséges politikai célkitűzéseit szerdai ülésén; a gazdasági prioritások egybeesnek az unió céljaival - mondta Győri Enikő, EU-ügyekért felelős kijelölt államtitkár a Külügyminisztériumban tartott háttérbeszélgetésen. A kormány áttekintette a jelenlegi belga elnökség napirendjét, az ahhoz kapcsolódó kormányzati álláspontokat, és ezek alapján kijelölte a lehetséges elnökségi feladatokat - közölte az államtitkár, hozzátéve: az aktuális politikai-gazdasági helyzettől és az előző elnökség idejéről áthúzódó feladatoktól függően ez még változhat; a végeleges program várhatóan novemberben készül el.
2010.07.29. 17:00
 
 
Jogi szakértőkkel vizsgáltatja meg a médiacsomagot az EBESZ
A magyar médiacsomag még az év végéig elfogadásra váró tervezeteinek részletes jogi szakértői felülvizsgálatát végezteti el a következő hetekben az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselőjének hivatala - áll Dunja Mijatovic sajtószabadság-képviselő jelentésében, amelyet csütörtökön hoztak nyilvánosságra. A jelentésben felsorolja Magyarországgal kapcsolatosan tett lépéseit. Így kitér arra, hogy június végén levelében felszólította a magyar hatóságokat a médiatörvény-tervezet leállítására, és arra, hogy kezdjenek nyilvános konzultációkat az érintettek részvételével a törvénytervezetek módosítása érdekében.
2010.07.29. 17:00
 
 
Gera Zoltán visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba
Gera Zoltán visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba - adta hírül a szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja. A nemzeti csapat korábbi kapitánya azután mondta le a szereplést, hogy Erwin Koeman akkori szövetségi kapitány a kispadra sem nevezte őt októberben, a dániai, utolsó világbajnoki selejtezőmérkőzésen, miután elkésett egy taktikai értekezletről. A 31 éves futballista ugyanakkor döntésének bejelentésekor nem tartotta kizártnak, hogy egyszer még visszatér a válogatottba. A holland szakemberrel a múlt héten bontott szerződést az MLSZ, helyére pedig Egervári Sándort nevezte ki, aki már első sajtótájékoztatóján jelezte, hogy mindenképpen szeretné visszacsábítani a Fulhammel az elmúlt idényben Európa Liga-döntős támadót.
2010.07.29. 16:15
 
 
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálja az állami rendezvényeket
A közigazgatási és igazságügyi miniszter kezdeményezésére a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) vizsgálja a korábbi állami rendezvényeket, különös tekintettel az augusztus 20-i ünnepségeket. Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kormányzati kommunikációért felelős államtitkára csütörtöki, budapesti tájékoztatóján elmondta: a miniszter július közepén kezdeményezte a vizsgálatot, amely augusztus 31-én zárul; a KEHI főként az állami rendezvények jogi hátterét, az engedélyek beszerzését, a felkérő és lebonyolító közötti kapcsolatokat ellenőrzi.
2010.07.29. 16:15
 
 
Görögországban ragadt több magyar család a bezárt benzinkutak miatt
Magyar turisták ragadtak Görögországban az üzemanyag-szállító teherautó-sofőrök negyedik napja tartó sztrájkja, az emiatt fellépő üzemanyaghiány miatt. Az MTI egy olyan magyar családdal beszélt, amely nem tud hazautazni, mert nem tud tankolni az autójába. Az athéni magyar konzul szerint komoly bajba senki nem került. Kovács Márta, aki a görögországi Tolo városában nyaral családjával, telefonon azt mondta: kedden az athéni magyar konzulátushoz fordultak segítségért, de azt válaszolták, hogy nem adnak pénzt. Közölte: pénzkérésről szó sem volt, nekik csak harminc liter benzinre van szükségük, amivel haza tudnának jönni.
2010.07.29. 16:15
 
 
F1, Magyar Nagydíj: Massa a Hungaroringen köszöntötte "megmentőit"
Csütörtök délután Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája a Hungaroringen köszönetet mondott a Forma-1-es Magyar Nagydíjon közreműködő orvosi stábnak, amiért tavaly kiváló munkával segítették, miután balesetet szenvedett. A 2008-as világbajnokságon második helyen záró pilótát az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt acélrugó fejen találta az időmérő edzésen, s ezután 190 km/órás sebességgel a gumifalnak csapódott. Koponyatöréssel szállították be az Állami Egészségügyi Központ Pap Károly utcai intézményének intenzív osztályára, ahol megoperálták. Massa végül egy hét lábadozás után hagyhatta el a budapesti kórházat.
2010.07.29. 16:00
 
 
A kormány elfogadta az augusztus 20-i ünnepségek programját
A kormány szerdai ülésén elfogadta az idei augusztus 20-i ünnep programját; a kormányzati kommunikációs államtitkár aláírta a szerződést a tűzijátékot rendező szombathelyi Kopula '96 Kft.-vel. és az állami, a rendezvény biztosításáról szóló feladatok kivitelezését végző konzorciummal is. Az összesen 150 millió forint értékű rendezvényből az államot 120-130 millió forint terheli. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kormányzati kommunikációért felelős államtitkára kiemelte: az augusztus 20-i ünnep némileg visszafogottabb lesz a korábbiaknál, a jótékonyság és a méltó ünneplés jegyében zajlik majd, az elsődleges szempont pedig a biztonság.
2010.07.29. 15:45
 
 
Herzog-per: a NEFMI szerint a magyar állam eddig nem kapott keresetet
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) közlése szerint a magyar állam keresetet a mai napig nem kapott, ezért nem tud állást foglalni abban az ügyben, miszerint Herzog Mór Lipót örökösei Washingtonban pert indítottak, hogy visszakaphassák a néhai bankár 1944-ben ellopott műgyűjteményének Magyarországon található darabjait. A NEFMI csütörtökön közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy a magyar állam tudomásul vette a Fővárosi Ítélőtábla 2008. január 10-én meghozott ítéletét, amelyben az elutasította Martha Nierenberg (Herzog Mór Lipót unokája) keresetét.
2010.07.29. 15:45
 
 
Schmitt már múlt hét pénteken átruházta a házelnöki teendőket Lezsákra
Schmitt Pál leköszönő házelnök, megválasztott köztársasági elnök már múlt hét pénteken írásban megbízta Lezsák Sándor fideszes alelnököt, hogy a törvények kihirdetése tekintetében helyette járjon el - tudta meg az MTI csütörtökön parlamenti forrásból. A megbízás alapján az alelnök jogkörei a házszabálynak megfelelően azonosak az elnökével. Lezsák Sándor szerdán közleményben tudatta, hogy a házszabályban kötelezően előírt határidőn belül, augusztus 6-án írja alá és küldi el az Országgyűlés nyári rendkívüli ülésszakának utolsó ülésén elfogadott törvényeket az aznap hivatalba lépő Schmitt Pál köztársasági elnöknek.
2010.07.29. 15:30
 
 
Férfi kosárlabda: hétfőn kezdi meg az Eb-selejtezőket a magyar válogatott
Hétfőn Szolnokon kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a férfi kosárlabda-válogatott, amely jelentősen átalakult összetételben veszi fel a harcot négy vetélytársával. Közülük Nagy-Britanniával hétfőn, Bosznia-Hercegovinával jövő vasárnap, majd augusztus 20-án Macedóniával egyformán Szolnokon, míg Ukrajnával augusztus 26-án Szombathelyen találkozik a válogatott. A szolnoki sajtótájékoztatón Szalay Ferenc, a város polgármestere, a szövetség (MKOSZ) elnöke kijelentette: "Remélhetőleg az elmúlt két évihez hasonlóan kiváló hangulatban fogadhatjuk ellenfeleinket Szolnokon, illetve Szombathelyen. Jó feltételek mellett komoly és tudatos munkát végez az együttes, amely számára a fiatalok beépítése a legfőbb cél."
2010.07.29. 15:15
 
 
Orbán egyenként egyeztet a következő 4 év feladatairól az államtitkárokkal
Hétfőtől végiglátogatja az összes szaktárcát Orbán Viktor miniszterelnök, aki személyesen, egyenként egyeztet az elkövetkező négy év feladatairól az államtitkárokkal - tudta meg az MTI kormányzati forrásból. Az MTI információi szerint a kormányfő először a Matolcsy György vezette nemzetgazdasági minisztériumot keresi fel, majd kedden a közigazgatási és igazságügyi tárcánál egyeztet a miniszter jelenlétében az egyes államtitkárokkal. A megbeszéléseken az elkövetkező négy év feladatait, terveit tekintik át. A kormányfő mind a nyolc szaktárcát felkeresi az elkövetkező hetekben. A kormányzati struktúra alapján a miniszterelnök várhatóan összesen mintegy negyven államtitkárral egyeztet majd.
2010.07.29. 15:15
 
 
Creditreform: nőtt a felszámolási eljárások száma a második negyedévben
Nőtt a felszámolási eljárások száma az idei második negyedévben: 4.524 cég ellen indult ilyen eljárás, szemben az előző év azonos időszakában regisztrált 3.840-nel - közölte a Creditreform Kft. az MTI-vel. A cég adatai szerint végelszámolásból is több lett : 2010 második negyedévében 3.878 új eljárást indítottak, ez 12,7 százalékkal haladta meg az előző év hasonló időszaki adatot. Javuló tendenciaként értékelhető azonban, hogy az első negyedévhez képest a növekedés üteme nem változott. Éves összehasonlításban mind a felszámolások, mind a végelszámolások esetén jelentősen csökkent a növekedés üteme a 2009 hasonló időszakában mért adatokhoz képest - olvasható a közleményben.
2010.07.29. 14:45
 
 
Új módszer szerint gyógyíthatják a cukorbetegséget
Csontjaink nem csupán testünk vázát képezik, fontos szerepük van az anyagcserében is. A szakértők szerint ennek a fölismerésnek a jövőben a cukorbetegség kezelésének új gyógyszereit is köszönhetjük.
2010.07.29. 14:01
 
 
Angelina Jolie alig semmiben promotálta új filmjét
Fekete áttetsző ruhájában sokkolta japán közönségét a színésznő.
2010.07.29. 13:57
 
 
Menesztették az észak-magyarországi vízügyi felügyelőség vezetőjét
Menesztette Pintér Istvánt, az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség vezetőjét Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára csütörtökön. A politikus az árvíz sújtotta Felsőzsolca határában az MTI-nek elmondta: a felügyelőség új megbízott vezetőjétől, Kopácsi Évától, aki a szervezetnél dolgozott eddig is, azt várja, hogy árvízi területre ne adjanak ki engedélyt építkezésre, mint korábban. Illés hozzátette: utasította az új vezetőt, hogy az összes "zűrös" ügyet vizsgálja felül, és nem csak az árvízzel kapcsolatos ügyeket, hanem mindazokat, amelyek szakmailag vitathatók.
2010.07.29. 13:15
 
 
Játékmackótolvaj medve
Játékmackót lopott egy medve az Egyesült Államokban egy családi házból. A feketemedve New Hampshire államban, Laconia városában cammogott be a ház nyitott hátsó ajtaján a konyhába. Evett két körtét, egy fürt szőlőt, jót ivott a család akváriumából, majd távozáskor magával vitt egy plüssmackót - feltehetően nem túsznak, hanem szülői ösztönből. A háziaknak nem esett bajuk.
2010.07.29. 13:00
 
 
Magyar Nemzet: elmaradások a magyar uniós elnökséggel kapcsolatban
Szinte csak a tűzoltásra marad ideje a Külügyminisztériumnak, hogy az Európai Unió 2011. január elsején kezdődő magyar soros elnökségével kapcsolatos elengedhetetlen közbeszerzéseket elvégezze, a hiányzó költségvetési lyukakat pedig betömje. Az idő szűkössége miatt például a belga elnökség idején használt honlapot örökli Magyarország - ismerteti a Magyar Nemzet. Győri Enikő, uniós ügyekben illetékes kijelölt államtitkár a lapnak azt nyilatkozta, hogy óriási a lemaradás az elnökségi honlap tekintetében: míg az elnökségi munkában Magyarország után következő lengyeleknek már működik, nekünk - az előző kabinet időszakában - egyetlen érvényesen lefuttatott közbeszerzésünk sem volt.
2010.07.29. 13:00
 
Nyilvánosságra hozta a sukorói dokumentumokat az LMP
Az LMP saját honlapján hozta nyilvánosságra a sukorói King's City-ügyben keletkezett, csaknem 200 oldalnyi telekcsere-dokumentumot - írta a párt sajtóosztálya. Az LMP 2009 nyarán kérte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től az iratok kiadását. A közleményben emlékeztetnek arra, hogy miután az MNV nem reagált a megkeresésre, pert indítottak a közérdekű adatok nyilvánosságra hozataláért, a Fővárosi Ítélőtábla pedig ez év júniusában kimondta: nyilvános a sukorói telekügylet dokumentációja. A magyar állam tulajdonát képező, Sukoró külterületén található ingatlanok Pilis, valamint Albertirsa külterületén lévő ingatlanokra való cseréjéről 2008. július 30-i döntésében határozott a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács.
2010.07.29. 13:00
 
 
Policy Agenda: a kormányzást a Fidesz parlamenti frakciója irányítja
A korábbiaktól eltérő, új parlamenti és kormányzati modellt vezetett be a Fidesz: a kormányzást tulajdonképpen a párt parlamenti frakciója irányítja, a kormányra így csak a statisztaszerep hárult - olvasható a Policy Agenda csütörtökön az MTI-hez eljuttatott elemzésében. Mint írták, az elemzés szerint a törvényalkotási kezdeményezés formálisan is elkerült a kabinettől. Az elemző cég szerint ez a folyamat az önkormányzati választásokig biztosan eltart, mivel ez az új rendszer "minimalizálja az esetleges ellenőrizetlen kormányzati aktivitásból adódó politikai károkat", és utalnak a korábbi kabinetek számos, idő előtt kiszivárgott kormányzati ötleteire.
2010.07.29. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685[1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista