2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Czene: a kormány pár év alatt 1%-ra emelné a sport költségvetési részesedését
A kormány pár év alatt az európai szintre, azaz egy százalékra szeretné növelni a sport részesedését a teljes költségvetésből - jelentette be Czene Attila sportpolitikai ügyekért felelős államtitkár a Duna Tv Sportaréna című hétfő esti műsorában. Hozzátette: az emelést úgy szeretnék elérni, hogy már a jövő évi büdzsében a mostani 0,4 százaléknál legalább 0,1 százalékkal több legyen a sport részesedése. A folyamatos emelésekkel így négy-hat év alatt lehetne elérni az európai színvonalat. Az államtitkár beszélt arról is, hogy egycsatornássá kívánják tenni a sportfinanszírozás rendszerét.
2010.08.10. 10:15
 
 
Hajóbaleset: az életveszélyes sétahajók betiltását követelik az áldozatok ügyvédjei
A Delaware folyón üzemeltetett életveszélyes sétahajók betiltását követelik Philadelphia polgármesterétől a július 7-i vízi balesetben életüket vesztett magyar áldozatok családjainak jogi képviselői - tudta meg helyi idő szerint hétfő este az MTI washingtoni irodája. A jogi képviselők levelet intéztek Michael Nutter polgármesterhez, amelyben követelték, hogy tiltsa be a Duck Boat (kacsahajó) néven ismert vízibuszok üzemeltetését - erősítette meg telefonon az MTI-nek Peter Ronai, a New York-i Ronai & Ronai ügyvédi iroda társtulajdonosa az értesülést, amelyet a Fox News philadelphiai stúdiója hozott hétfőn nyilvánosságra.
2010.08.10. 09:45
 
 
Progresszív Intézet: az adósságállomány a fideszes városokban a legmagasabb
A budapesti XIII. kerületé a legkisebb, a pécsi önkormányzaté a legnagyobb adósságállomány - olvasható a Progresszív Intézet elemzésében, amely a fővárosi kerületek és a 23 megyei jogú város gazdálkodását vizsgálta. A kutatás szerint főként a kormánypárti önkormányzatok küzdenek nagy adóssággal, ugyanakkor a jóléti kiadások is a Fidesz-KDNP által vezetett városokban a legmagasabbak. A tanulmány alapján a megyei jogú városok eladósodottsága átlagosan jóval magasabb, mint a fővárosi kerületeké, az utóbbiak közül pedig a szocialista vezetésű XIII. kerület van a legkedvezőbb helyzetben.
2010.08.10. 09:30
 
 
Esküvő rabruhában
Nem kellett külön drága öltönyt csináltatnia az esküvőjére egy férfinak az Egyesült Államokban: ingyen kapott ruhát - egy börtöntől. A férfi kábítószer kapcsán került bíróság elé, és menyasszonyával megkérték a bírót, egy füst alatt adná össze őket. A hatósági ember csodálkozott ugyan, de nem ellenkezett, mondván "teljes szolgáltatást nyújtó bíróság a miénk", és élve jogával, összeadta a párt. Előtte - szokás szerint - feltette a kérdést, hogy van-e a teremben valaki, aki tud a frigy bármilyen akadályáról, senki nem hozakodott elő a 3 év börtönnel, melyet jó eséllyel kap a vőlegény, ha jogerősen elítélik. A férfi rabruhában volt, kezén karperecként bilinccsel, menyasszonya fehér helyett szürke ruhában - ő bilincs nélkül.
2010.08.10. 08:15
 
 
Bohócot csinált magából a bankrabló
Bohócnak öltözve rabolt ki egy bankot az Egyesült Államokban egy nő, de 5 perccel később már el is fogták. Az eset Pennsylvania államban történt, Betlehem városában. A "bohóckodó" rabló - sokszínű parókában - azt mondta a bank egy alkalmazottjának, hogy bomba van nála, és ha nem kap pénzt, robbantani fog. Kapott pénzt, mellyel elszelelt. A rendőrség öt perccel később egy közeli parkban talált a nőre, éppen autójában vetkőzött ki bohóc voltából, hogy visszavegye utcai ruháját. A rendőrök óvatosak voltak, és robottal ellenőriték, van-e bomba a kocsiban. Nem volt.
2010.08.10. 07:30
 
 
Oroszországban legalább szerdáig nem várható javulás
Kedden reggel Moszkva változatlan hőségbe és szmogba burkolózott, de nagyon halványan már meg lehetett különböztetni, hogy hol van árnyék és hová süt a nap, s a repülőterek rendeltetésszerűen működtek. Hétfőn a levegő füstgáz-tartalma a megengedett érték 6,5-szöröse volt a fővárosban. A szél megfordulását - s ezzel a szmog ritkulását - továbbá az első, csekély mértékű lehűlést 30-35 fokra szerdára remélik, de a forróság a szakértők szerint augusztus 20. előtt nem csökken jelentősen. A hivatalos közlés szerint kedden reggel az országban 554 erdő- és tőzegtűz égett Oroszországban, összesen 190 ezer hektáron.
2010.08.10. 07:15
 
 
Schmitt Pál: akár jövő tavasszal elfogadhatja a Ház az új alkotmányt
Schmitt Pál szerint az új alkotmányt akár jövő tavasszal el is fogadhatja a parlament. Az államfő a Magyar Televízió Az Este Extra című műsorának adott hétfői interjújában beszélt arról is, hogy létrehozza a magyar nyelv védelme díjat. Kiemelte: a mostani alkotmányból meg kell tartani azt, ami jó, és ami kiállta az idő próbáját. Hozzátette: ő maga nem lehet alkotmányozó elnök, de az alkotmányozási folyamatnak szeretne részese lenni. Közölte: a kormány szándéka, hogy az új alkotmányhoz beérkező javaslatokat átvizsgálja és az alkotmányt előkészítő tanácskozásokat ez év végére befejezze.
2010.08.09. 22:00
 
 
Több mint 13 millió embert érintenek a pakisztáni árvizek
Több mint 13 millió embert érintenek a pakisztáni árvizek, ami több, mint a 2004-ben az Indiai-óceán mentén pusztító szökőár, a 2005-ös kasmíri és a 2010-es haiti földrengés nyomán segítségre szorulók száma együttvéve - közölte az ENSZ. A világszervezet adatai szerint Pakisztánban már 13,8 millióra becsülhető az áradások miatt nélkülözők száma. A katasztrófa 2 millióval több embert érint, mint az említett korábbi súlyos természeti csapások összesen, melyek közül a szökőárnak 5 millió, a kasmíri és a haiti földrengésnek pedig 3-3 millió károsultja volt.
2010.08.09. 20:30
 
 
Minél magasabb a cipő sarka, annál nagyobb a térdproblémák kockázata
A nők általában nem igazán törődnek a kényelemmel, vagy az egészségükkel, ha a divatról van szó, különösen igaz ez a lábbelikre, holott minél magasabb sarkú cipőt visel valaki, annál nagyobb a későbbi térdproblémák kockázata - hangsúlyozzák amerikai kutatók. Az Iowa State University kutatói 18 és 40 év közötti hölgyeknél vizsgálták, hogy miként járnak különböző típusú lábbelikben. Először lapos sarkú cipőkben sétáltatták a résztvevőket a laboratóriumban, majd 5 centiméteres és 8,8 centiméteres sarkú lábbelikben. A vizsgálat egyik szakaszában a nők szabadon választhatták meg a sebességet, a másikban megadott sebességgel kellett haladniuk.
2010.08.09. 19:30
 
 
Várhatóan több mint 1200 településen lesz kisebbségi választás
Várhatóan Magyarország több mint 1200 településén összesen mintegy 1800 kisebbségi választást már biztosan tartanak az október 3-i települési önkormányzati választással egy időben - közölte az Országos Választási Iroda (OVI) szóvivője. Négy évvel ezelőtt 1452 településen 2077 választást írtak ki. Őrsi Gábor az említett határidőig összesített adatokról adott tájékoztatást, és arra hívta fel a figyelmet, hogy az adatok folyamatosan érkeznek be az OVI-hoz a választások kiírásáról, és a következő két napban még várhatóan változnak. Utalt arra is, hogy a kiírásokkal szembeni jogorvoslat is befolyásolhatja meg a végső adatokat.
2010.08.09. 18:45
 
 
Szeptembertől fizetniük kell az Egyesült Államokba utazási engedélyt kérelmezőknek
Az Egyesült Államok Vám- és Határvédelmi Hivatala bejelentette, hogy szeptember 8-tól 14 dolláros díjat vezetnek be az Utazási Engedélyt Jóváhagyó Elektronikus Rendszeren (ESTA) keresztül benyújtott kérelmekre - közölte a budapesti amerikai nagykövetség. A közlemény szerint a pénteki döntéssel a díjat a rendszer üzemeltetési költségei alapján állapították meg, a 2009-es Utazást Népszerűsítő Törvény (Travel Promotion Act) rendelkezése alapján. A díjfizetési döntés 35 országot érint, köztük az Európai Unió tagállamait is.
2010.08.09. 18:15
 
 
Ismét nőtt a Horvátországban nyaraló magyarok száma
Az év első hét hónapjában a tavalyinál több magyar utazott Horvátországba, csak júliusban több mint 100 ezren nyaraltak az Adrián - közölte a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének vezetője. Marin Skenderovic az eddigi adatokat ismertetve elmondta: júliusban több mint 103 ezer magyar utazott a horvát tengerpartra, ahol csaknem 611 ezer éjszakát töltöttek el. A tavalyihoz képest 8 százalékkal növekedett a magyar turisták létszáma, 5 százalékkal pedig az ott töltött idő hossza.
2010.08.09. 18:15
 
 
Úszó Eb: Hosszú ezüst-, Jakabos bronzérmet nyert 400 m vegyesen
Hosszú Katinka ezüst-, Jakabos Zsuzsanna pedig bronzérmet nyert hétfőn 400 méteres vegyesúszásban a margitszigeti Európa-bajnokságon. A számot a brit Hannah Miley nyerte 4:33.09 perces Európa-bajnoki csúccsal. A vb-aranyérmes Hosszú, akitől a mellúszásban vette át a vezetést Miley, 4:36.43-mal, míg Jakabos 4:37.92-vel csapott célba. A magyar csapat az Eb első két döntőjében három érmet szerzett, férfi 400 m gyorson Kis Gergő lett harmadik.
2010.08.09. 18:00
 
 
Hamis jegyeket találtak már a Sziget fesztivál első napján
Számos hamis jegyet találtak a Sziget fesztivál első napján - közölte Vető Viktória, a fesztivál sajtófőnöke hétfőn. A szóvivő elmondta, az eddigi tapasztalatokból okulva idén már nem csak az illegális jegyárusokat próbálják jobb belátásra bírni, hanem a látogatókat is figyelmeztetik, hogy ne vásároljanak hamis jegyeket. A fesztivál alkalmazottai csoportosan járják a HÉV-megállót és a Sziget körüli helyeket, hogy figyelmeztessék a látogatókat az ezzel kapcsolatos veszélyekre - tette hozzá.
2010.08.09. 17:45
 
 
Úszó Eb: Kis Gergő bronzérmes 400 m gyorson
Kis Gergő bronzérmet nyert hétfőn 400 m gyorson a margitszigeti Európa-bajnokságon. A magyar úszó jól tartotta a tempót esélyesebb riválisaival, nem szakadt le a táv első háromnegyedén, majd szokásos erőteljes hajrájával - kellemes meglepetést okozva - harmadikként csapott a célba, 3:48.14 perces idővel. Az aranyérem a francia Yannick Agnelnek (3:46.17), az ezüst pedig a világbajnok, világcsúcstartó német Paul Biedermann-nak (3:46.30) jutott.
2010.08.09. 17:30
 
 
Vámpírok uralták a kamasz közönségdíj-átadót
Az Alkonyat-filmszéria és a Vámpírnaplók című tévésorozat kapta a legtöbb díjat a hollywoodi Universal stúdióban vasárnap megrendezett Teen Choice Awards ceremónián. A nagy sikerű vámpírrománc, az Alkonyat saga 12 díjat gyűjtött be, míg a Vámpírnaplók hét szörfdeszkát mintázó elismerést vehetett át a vámpírkultusznak számos külsőségben is hódoló díjátadón, amelyet felvételről hétfőn este közvetít a Fox televízió. Az Alkonyat-sorozat sztárja, Robert Pattinson négy díjat is elnyert, közülük az egyiket az Emlékezz rám című romantikus drámában nyújtott alakításáért kapta.
2010.08.09. 17:00
 
 
Székelyföld autonómiáját kérik romániai magyar civil szervezetek az ENSZ-nél
Székelyföld területi autonómiáját szorgalmazza három romániai magyar civil szervezet az ENSZ emberi jogi főbizottságának küldött egyik jelentésében, amelyet a napokban vitat meg a nemzetközi szervezet illetékes testülete. Az ENSZ-hez elküldött úgynevezett árnyékjelentés Székelyföld területi autonómiája mellett az erdélyi magyarság önálló oktatási rendszerének kiépítését sürgeti. A dokumentumot az önálló magyar egyetemért küzdő Bolyai Kezdeményező Bizottság, a Tőkés László által vezetett Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és a székelyföldi Pro Regio Siculorum Egyesület nyújtotta be.
2010.08.09. 16:45
 
 
A következő fűtési szezon végéig tart a kilakoltatási moratórium
Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn aláírta a bírósági végrehajtásról szóló törvényt, amelynek értelmében a következő fűtési szezon végéig, azaz 2011. április 15-ig tart a kilakoltatási moratórium. A parlament egyhangúlag - 351 igen szavazattal - fogadta el július 22-én, a rendkívüli ülés utolsó napján a bírósági végrehajtásról szóló törvény módosítását. A törvény a kihirdetését követő napon lép életbe és kimondja: a már a kilakoltatást elrendelő bírósági végzés kézhezvételét követő naptól - legkorábban így a törvény hatálybalépését követő naptól - el kell halasztani a lakáskiürítést a következő év április 15-ig.
2010.08.09. 16:30
 
 
Egyetlen giliszta sem mászott elő a brit kukac csalogató versenyen
Megsemmisítő vereséget mértek a földigiliszták csalogatóikra az idei brit viadalon: egy sem mászott elő a földből a 30 perces verseny alatt. A világrekord 567 kukac, ennek tükrében elkeserítő lehet a több tucatnyi versenyzőnek a woodhalli eredmény(telenség), pedig a csalogatók nagyon igyekeztek rábírni a gilisztákat, ugyan másznának elő egy kicsit napozni. A leghangosabb egy vuvuzelázó versenyző volt, ő feltehetően nemhogy vonzón, hanem egyenesen taszítón hathatott a gilisztákra.
2010.08.09. 16:15
 
 
Több járatát is sűríti a BKV a Sziget fesztivál idején
Több járatát is sűríti a BKV a Sziget fesztivál ideje alatt, több kocsival, sűrűbben és éjszaka is közlekedik majd a szentendrei HÉV, és az 1-es villamos is kisebb követési időkkel közlekedik majd. A HÉV éjszaka a Batthyány téri végállomás és Békásmegyer között jár, az 1-es villamosok pedig már hétfőtől sűrűbben közlekednek - olvasható a BKV közleményében. A 901-es éjszakai járaton a Sziget fesztivál ideje alatt csuklós buszok járnak majd, és a 937-es viszonylaton is lesznek majd ilyen járművek. Az idei, 18. Sziget fesztivált a "mínusz egyedik" és a "nulladik" napot is számolva augusztus 9. és 16. között rendezik meg az óbudai Hajógyári-szigeten.
2010.08.09. 15:00
 
 
Lezárta a nyomozást a rendőrség a romagyilkosságok ügyében
Lezárta a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a romagyilkosságok ügyében; a rendőrség mind a négy, őrizetbe vett gyanúsított ellen vádemelést javasol. A romák sérelmére elkövetett bűncselekmény-sorozat három gyanúsítottját - K. Árpádot, K. Istvánt és P. Zsoltot - társtettesként, sok ember életét veszélyeztetve, részben 14 év alatti sérelmére, előre kitervelten, aljas indokból, több emberen elkövetett emberöléssel, csoportos fegyveres rablással és lőfegyverrel és lőszerrel visszaéléssel gyanúsítják. A negyedik gyanúsítottat, Cs. Istvánt - aki két helyszínen sofőr volt - előre kitervelten, több emberen elkövetett emberöléssel gyanúsítják a rendőrök.
2010.08.09. 14:30
 
 
Ilyen hőség ezer éve nem volt Moszkvában
A mostanihoz hasonló rendkívüli hőség Oroszország ezeréves történelme során még soha nem volt Moszkvában: "semmi hasonlót nem rögzítettünk sem mi, sem elődeink", jelentette ki hétfőn moszkvai sajtóértekezletén Alekszandr Frolov, a Központi Meteorológiai Intézet vezetője. Frolov azt mondta, hogy a hőség Oroszország központi és északnyugati részén aligha enyhül augusztus 20-ig. Hétfőn reggel a rendkívüli helyzetek minisztériumának hivatalos közlése szerint országszerte még 557 tűz égett több mint 174 ezer hektáron, s ebből 76 nagy tűz ég közel 160 ezer hektáron, ezek mintegy harmada tőzegtűz.
2010.08.09. 14:30
 
 
PSZÁF: javult a bankok jövedelmezősége, de a kockázatok szintje magas
A magyar bankrendszer a csökkenő eszközállomány ellenére is javuló jövedelmezőséggel és tőkehelyzettel működött 2010 első negyedévében, a kockázatok szintje azonban továbbra is magas a PSZÁF hétfőn közzétett kockázati jelentése szerint. A devizahitelek aránya és a mérlegen belüli nettó devizapozíció mértéke is kedvezően változott, az eszközoldali likviditás mértéke, illetve a hitel/betét arány pedig 2009 végéhez képest nem módosult. A bankrendszer forrásellátottsága stabil, a minősített hitelek állományának növekedése tovább lassult, a bankok folyó hitelkockázati költségei pedig érdemben csökkentek.
2010.08.09. 14:15
 
 
Drágul a gázolaj, nem változik a benzin ára
Bruttó három forinttal emeli a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A Mol utoljára július 21-én változtatott az üzemanyagok árán, akkor bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti árát. A mostani áremeléssel a gázolaj átlagára 326 forintra nő, a benziné továbbra is 340 forint. Hét hete idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.08.09. 14:00
 
 
Szolgálati halottá nyilvánították az Alsóőrsön lelőtt rendőrt
Nem hősi halottá, hanem szolgálati halottá nyilvánította a belügyminiszter az Alsóörsön lelőtt 29 éves Gamauf János főtörzsőrmestert - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn. Augusztus 4-re virradóra egy közúti igazoltatás közben lőtték le a rendőrt, a lövöldözésben egy 21 éves férfi is életét vesztette, aki az ellenőrzés alá vont járműben utazott. A feltételezett elkövető később öngyilkos lett. A hivatásosok szolgálati viszonyáról szóló törvény (Hszt.) szerint "ha a hivatásos állomány tagja a szolgálati kötelezettség teljesítése során az életét feláldozta, őt az illetékes miniszter hősi halottá vagy a szolgálat halottjává nyilváníthatja."
2010.08.09. 13:15
 
 
Távozik az Apple-től az iPhone 4 fejlesztési vezetője
Távozik az Apple-től az iPhone 4 tervezését is felügyelő Mark Papermaster, aki az IBM-től való átigazolása után 2009 óta irányította az iPhone és iPod készülékek hardverfejlesztéséért felelős részleget. Széles körben terjedt vélekedés szerint Papermaster részlege okolható a legújabb Apple-telefonok antennájával tapasztalt problémákért. Az amerikai informatikai óriáscég a hardvermérnök távozásának okát nem részletezte, így azt sem közölte, hogy milyen körülmények között búcsúztak munkatársuktól. Napokkal az iPhone 4 júniusi bemutatója után érkeztek az első felhasználói visszajelzések, amelyek szerint a készülékkel bizonyos helyzetekben vételi problémák adódnak.
2010.08.09. 13:15
 
 
Kosaras szupersztárokkal játszott Obama
Kobe Bryant, LeBron James és a veterán Earvin "Magic" Johnson: a kosarasok álomcsapatával játszott Barack Obama amerikai elnök sebesült katonák szórakoztatására. Obama két és fél órán át hódolt kedvenc sportjának vasárnap a washingtoni Fehér Háztól rövid autóútra lévő Fort McNair katonai komplexum tornacsarnokában. Összesen 16 játékos és visszavonult kosaras, profi és egyetemista kapcsolódott be a játékba, köztük Maya Moore, aki kétszer nyert bajnokságot a Connecticuti Egyetem Huskies csapatával. A lelátón harc közben megsebesült katonák, a Fehér Ház mentori programjának résztvevői élvezték a sztárparádét.
2010.08.09. 12:45
 
 
A Jobbik segítséget ajánl a főváros közbiztonságának javításához
A Jobbik minden lehetséges szakmai és politikai segítséget hajlandó megadni ahhoz, hogy a fővárosban javuljon a közbiztonság - mondta a párt főpolgármester-jelöltje, miután hétfőn megbeszélést folytatott a budapesti rendőrfőkapitánnyal. Staudt Gábor, a rendőrség Teve utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatóján szólt pártja Budapest programjáról, amely szerint felállítanának egy úgynevezett Budapest őrseget és szorgalmazzák egy egységes bűnügyi nyilvántartó rendszer létrehozását. A jobbikos politikus bejelentette, hogy az Országgyűlés elé terjeszt egy a rendvédelmi életpályáról szóló törvényjavaslatot.
2010.08.09. 12:15
 
 
Mia Farrow vallomása Hágában a "véres gyémántok" ügyében
Mia Farrow amerikai színésznő a Sierra Leone-i háborús bűnöket tárgyaló különleges hágai törvényszék előtt tett vallomásában hétfőn kijelentette: 1997-ben Naomi Campbell brit topmodell azt mondta neki, hogy egy hatalmas gyémántot kapott Charles Taylor akkori libériai elnöktől. "Azt mondta nekem, hogy az éjjel felébresztették. Két férfi kopogtatott az ajtaján. Közölték vele, hogy Taylor küldte őket, és egy hatalmas gyémántot nyújtottak át neki" - állította Farrow. A színésznő tanúskodása eltér Campbell múlt héten tett vallomásától, amelyben a topmodell azt állította, hogy az éjszakai látogatók egy zacskót nyújtottak át neki, amelyet csak másnap nyitott ki, "apró, piszkos köveket" talált benne, s nem tudta, hogy azokat Taylor küldte.
2010.08.09. 12:00
 
 
Netanjahu: Törökország figyelmen kívül hagyta a felszólításokat a flottila ügyében
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hétfőn a gázai segélyflottilla ügyében nyomozó bizottság előtt kijelentette, hogy Törökország figyelmen kívül hagyta a "legmagasabb szintről érkező" figyelmeztetéseket és felszólításokat a végzetes incidens előtt. "Május 14-től kezdve irodám kapcsolatban állt a török kormány legmagasabb köreivel - mondta a kormányfő. - Az volt a célunk, hogy megakadályozzuk az összecsapást a flottillával." Netanjahu volt az első tanú, akinek vallomását az izraeli vizsgálóbizottság meghallgatta a május 31-i halálos katonai akcióról, amelyben kilenc palesztinbarát török aktivista életét vesztette.
2010.08.09. 12:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Kuznyecova a 14. helyre ugrott, Szávay 37.
A múlt heti San Diegó-i tornán győztes orosz Szvetlana Kuznyecova a 14. helyre ugrott előre a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Szávay Ágnes legjobb magyarként maradt a 37 helyen. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint Czink Melinda a 78. helyen áll.
2010.08.09. 11:30
 
 
Úszó Eb: Kis Gergő bejutott a döntőbe 400 m gyorson
Kis Gergő bejutott a férfi 400 méteres gyorsúszás délutáni döntőjébe a hétfői délelőtti előfutamból a magyarországi úszó, műugró, műúszó és nyíltvízi Európa-bajnokságon. Kis 3:50.67 perc alatt csapott célba, futamában második, összesítésben pedig a hatodik lett. Gercsák Balázs (3:55.62) a 21., Kovács Norbert (3:58.04) a 26., Rákos Patrik (4:07.29) a 29. helyen zárt, így nem jutottak a nyolcas fináléba.
2010.08.09. 11:00
 
 
PSZÁF: tovább nőtt a késedelmes hitelek aránya
Ismét gyorsuló ütemben, 8,7 százalékkal nőtt a késedelmes hitelek állománya Magyarországon az első negyedévben: 4.514 milliárd forintra, az állomány 19,1 százalékára, míg tavaly decemberben 4.152 milliárd forintot, az állomány 17,3 százalékát tette ki - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az erről szóló jelentését hétfőn a honlapján. A késedelmes hitelek állományán belül a lakossági hiteleké 2.334 milliárd forint tett ki, míg tavaly decemberben 2.146 milliárd volt. Ezen belül a jelzálog hitelek állománya 1.409 milliárd forint, negyedévvel korábban 1.282 milliárd forint volt.
2010.08.09. 10:45
 
 
A hét közepéig marad a szmog Moszkvában, a tüzek visszaszorulóban vannak
Moszkvát hétfőn reggel újra sűrű füstköd borította be, és a lapok szerint a szokásosnál jóval többször hívják a mentőket, a halálesetek száma pedig eléri az átlagos két és félszeresét, de pánik továbbra sem mutatkozik. A bevásárlóközpontokban a hétvégén a forgalom jóval meghaladta a szokásosat, mert az emberek a klímaberendezés nélküli lakásukból a légkondicionált üzletekbe, üzletközpontokba menekültek. A hétvége újabb jelensége volt, hogy aki tehette, olcsóbb - napi mintegy 20 ezer forintba kerülő - légkondicionált szállodákba költözött. Akadt, aki a munkahelyén töltötte a hétvégét: több nagyvállalat is megnyitotta légkondicionált irodáit munkatársai számára.
2010.08.09. 10:30
 
 
Megszűnt a lezárás és az elterelés az M5-ös autópályán
Feloldották a forgalomkorlátozást annak a két balesetnek a helyszíne közelében, amelyek az M5-ös autópálya lajosmizsei lehajtójánál történtek hétfőn kora reggel a Budapest felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Nyíkos Tamás elmondta, hogy az autópálya 67-es kilométerszelvényénél történt balesetek miatt elrendelt útlezárást és forgalomterelést 9 óra előtt megszüntette a rendőrség. A szemtanúktól származó értesülést megerősítve jelezte: az úttestről a vadhálót átszakítva lehajtó, majd árokba borult személygépkocsi a belső sávban kereket cserélő, román rendszámú autó miatt szenvedett balesetet.
2010.08.09. 10:00
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Roddick kikerült a Top10-ből
Andy Roddick kikerült a legjobb tízből a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezet a szerb Novak Djokovic és a svájci Roger Federer előtt. Roddick - következtében annak, hogy már a nyolcaddöntőben kiesett a múlt heti, washingtoni tornán - kikerülésével a rangsor 1973-as indulása óta most először fordul elő, hogy egyetlen amerikai sincs a közvetlen élcsoportban. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint a legjobb magyar, Balázs Attila négy helyet rontott egy héttel ezelőtti pozíciójához képest, s ezzel a 191. helyen áll.
2010.08.09. 10:00
 
 
Tovább keresik a Borsó-hegynél eltűnt amerikai férfit
Tovább keresik a szombaton kora este eltűnt amerikai állampolgárt, akinek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Regécnél, a Borsó-hegy lábánál veszett nyoma. Vasárnap este hőkamerás helikopterrel kezdték meg a kutatást, a légi járművel teljesen átvizsgálták a szóba jöhető területet, de nem látták a 77 éves férfit - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel. Hozzátette: terepjárókkal is folyamatosan járják az erdőrészt, fény- és hangjelzéseket adnak, hátha azokat észleli a férfi. A gyalogos kutatást - láncalakzatban - csak nappal lehet végezni, ugyanis az erdőben világítás nélkül sötétedés után szinte semmit nem lehet látni, emellett magas az aljnövényzet is.
2010.08.09. 09:45
 
 
Nőtt a vendégek száma a magyarországi szálláshelyeken
Az idén az első félévben csökkent a szálláshelyek árbevétele, nőtt viszont a vendégek és a vendégéjszakák száma. A magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken több külföldi, de kevesebb belföldi fordult meg - közölte a Központi Statisztikai Hivatal hétfőn. Júniusban ugyanakkor csökkent a vendégek és a vendégéjszakák száma is 2009 júniusához képest. Az idén január-júniusban - az előző év azonos időszakához képest - a kereskedelmi szálláshelyeken a vendégek és vendégéjszakák száma egyaránt 1 százalékkal nőtt. A szálláshelyek árbevétele folyó áron 1 százalékkal mérséklődött. A KSH szerint a szálláshely-szolgáltatási piacot 2008 vége óta visszaesés jellemezte.
2010.08.09. 09:30
 
 
Megkezdődött az első közös orosz-amerikai légi terrorelhárító hadgyakorlat
Megkezdődött vasárnap Alaszkában az első közös orosz-amerikai terrorelhárító hadgyakorlat a két ország légierejének részvételével - közölte Michael S. Humphreys, Észak-amerikai Légtérvédelmi Parancsnokság (NORAD) szóvivője. Az Éber Sas (Vigilant Eagle) fedőnevű hadgyakorlat során az amerikai és az orosz légierő vadászgépeinek kísérniük kell egy utasszállító repülőgépet, amelyet terroristák kerítettek hatalmukba. A hadgyakorlaton a vadászgépeken kívül felderítő és üzemanyag-feltöltő repülőgépek is részt vesznek, de a polgári légi irányítás is szerephez jut.
2010.08.09. 08:15
 
 
Fogyókúrára fogták a török légi utaskísérőket
Huszonnyolc légi utaskísérőjét vette le a járatairól a Turkish Airlines török légitársaság és fogyókúrára rendelte őket. Amennyiben hat hónap alatt nem szabadulnak meg súlyfeleslegüktől, elbocsátás vár rájuk. A 28 alkalmazottból 13 nő. Fizetés nélküli szabadságra kellett menniük a fogyókúra idejére. Korábban már figyelmeztették őket arra, hogy tartsák magukat jobban karban."A súly és a magasság fontos tényező az összes légitársaságnál. Ezek a kritériumok fontosak mind a megjelenés, mind a mozgásképesség szempontjából" - írta a légitársaság a személyzetnek küldött közleményében.
2010.08.09. 08:00
 
 
Népszava: eljárás indulhat az együttműködési nyilatkozat megrongálói ellen
Rongálás miatt indulhat szabálysértési eljárás azok ellen, akik tevőlegesen is kifejezték nemtetszésüket a közhivatalokban kifüggesztett a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozat miatt, de a bírónak nem feltétlenül kell szankcionálnia az engedetlenségi akciót - írta a hétfői Népszava. A napilap szerint eddig két feljelentésről tudni, amit közhivatalok tettek, az intézményekben kifüggesztett nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozat megrongálása miatt. Az első esetben, július végén egy budapesti ügyvéd a Vám és Pénzügyőrség nyomozó hivatalának óbudai székházában keltett feltűnést azzal, hogy reggelijét a nyilatkozatra dobta, majd szétkente azon. A hivatal garázdaság miatt feljelentette és értesítette az ügyvédi kamarát is.
2010.08.09. 07:30
 
NBI: Győr-Siófok 1-0
Az Európa Liga selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójába jutott Győr hazai pályán egy góllal nyert a meccset kilenc emberrel befejező Siófok ellen a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójában. Győri ETO FC-BFC Siófok 1-0 (0-0), gólszerző: Aleksidze (68.). Győr, 3000 néző. Az első félidőben a lelkes Siófok jól védekezett, az ETO előtt kevés gólszerzési lehetőség adódott. A második játékrész közepén felpörögtek az események, az első siófoki kiállítás után megszerezte a vezetést a Győr, amelyet kettős létszámfölényben játszva meg is őrzött a hármas sípszóig.
2010.08.08. 22:30
 
 
NB I: Videoton-Vasas 3-0
A legutóbb ezüstérmes Videoton hazai pályán könnyedén, 3-0-ra legyőzte a Vasast a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójában. Videoton - Vasas 3-0 (0-0),gólszerzők: Alves (48.), Elek (50.), Vujovic (55.). Székesfehérvár, 3456 néző. A Vasas első támadásával majdnem meglepte a fehérváriakat, Hrepka közeli lövése a felső lécről a gólvonal elé vágódott, de a kezdeti megilletődöttség után a Videoton veszélyeztetett többet. A hazaiak megtornáztatták Végh kapust. Fordulás után aztán hét perc alatt háromszor is kapitulálni kényszerült a 40 éves hálóőr. A 60. perctől már emberelőnyben is játszhatott a Videoton, a fórral azonban nem élt a csapat, így maradt az egyébként megérdemelt 3-0-ás hazai győzelem.
2010.08.08. 22:30
 
 
Férfi kosár Eb-selejtező: szolnoki diadal a bosnyákok ellen
Hazai győzelemmel folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a férfi kosárlabda-válogatott, miután vasárnap 74-70-re megverte a bosnyákokat Szolnokon. Mészáros Lajos együttese főként Hanga Ádám révén gyorsan megszerezte a vezetést, és bár 20 ponttal is elhúzott, végül csak izgalmas hajrában kerekedett felül riválisán. A magyarok a kvalifikáció negyedik fordulójában Ukrajnában lépnek pályára szerdán.
2010.08.08. 21:00
 
 
Úszó Eb: kilencedik a hazai műúszó csapat a kombinációs versenyben
A kilencedik helyen végzett a magyar műúszó csapat a vasárnapi kombinációs versenyben a margitszigeti vizes Európa-bajnokságon. A győzelmet az oroszok szerezték meg, ezzel százszázalékos eredménnyel zárták a szinkronúszók kontinensviadalát, mind a négy számban ők végeztek az élen. Műúszás, csapat kombináció, Európa-bajnok: Oroszország 98,300 pont, 2. Spanyolország 97,000, 3. Ukrajna 94,100, ...9. Magyarország (Radványi Dóra, Stumpf Kata, Kovács Dorottya, Győri Júlia, Kiss Júlia, Fazekas Eperke, Rózsa Szandra, Kovács Zsuzsanna, Bordács Bianka, Csatlós Flóra) 79,600.
2010.08.08. 20:15
 
 
NB I: döntetlent játszott Pakson a címvédő
A címvédő Debrecen több mint hetven percig emberhátrányban játszva sokáig vezetett, ám végül 2-2-es döntetlent ért el a Paks vendégeként vasárnap a labdarúgó Soproni Liga második fordulójában. Paksi FC-Debreceni VSC-TEVA 2-2 (1-2), gólszerzők: Montvai (5.), Heffler (84., 11-esből), illetve Kabát (4.), Simac (39.)-. Paks, 3000 néző.
2010.08.08. 19:45
 
 
Szegedi Csanád nemkívánatos személlyé nyilvánítását kéri egy román politikus
Szegedi Csanád, a Jobbik európai parlamenti képviselőjének nemkívánatos személlyé nyilvánítását kéri a román hatóságoktól Bogdan Diaconu, a román Konzervatív Párt (PC) alelnöke. A politikus vasárnapi közleményében azt kéri az illetékes román hatóságoktól, hogy ne szemléljék tétlenül Szegedi Csanád "Románia feldarabolására irányuló bujtogatásait", és nyilvánítsák nemkívánatos személlyé Romániában. A magyarországi politikus EP-képviselői irodát nyitott Marosvásárhelyen, és pénteken bejelentette, hogy a Jobbik baráti kört alapít az erdélyi városban.
2010.08.08. 19:00
 
 
Triatlon Vk: brazil győzelem a férfi mezőnyben
A brazil Reinaldo Colucci nyert vasárnap a tiszaújvárosi 14. TVK ITU triatlon Világkupa férfi elitversenyében, megelőzve a mexikói Crisanto Grajalest és a cseh Martin Krnaveket. A legjobb magyar, Rendes Csaba lett, aki tizennyolcadikként végzett a 75 fős mezőnyben. Colucci pályafutása első Vk-diadalát aratta, míg Grajales először állhatott fel a dobogóra.
2010.08.08. 18:15
 
 
A Manchester United nyerte az angol Szuperkupát
A Manchester United nyerte az angol labdarúgó Szuperkupát, a Community Shieldet, miután vasárnap 3-1-re verte a bajnok Chelsea-t a londoni Wembley Stadionban. A Ligakupa-győztes MU kezdeményezett többet, és Valencia a 41. percben kihasznált egy védelmi hibát. A folytatásban változatlanul kevés helyzete volt a FA Kupát is begyűjtő Chelsea-nek, így a rivális növelte a különbséget, majd Kalou ugyan szépített, ám Berbatov egy szép átemeléssel a 92. percben beállította a végeredményt. Eredmény: Manchester United-Chelsea 3-1 (1-0), gól: Valencia (41.), Hernandez (76.), Berbatov (92.), illetve Kalou (83.).
2010.08.08. 18:15
 
 
Közel 400 fellépő érkezik idén a Sziget fesztiválra
Idén mintegy 400 zenekar és DJ lép fel a Sziget fesztiválon; ebből 140 külföldi, akik 32 országból érkeztek az összesen 76 hektáros összterületű rendezvényre - derült ki a sajtónak tartott bejáráson. Gerendai Károly, a fesztivál főszervezője elmondta, a résztvevőket egy 3300 négyzetméteres sátor is várja, amelybe a Petőfi Csarnok nagyterme több mint háromszor férne bele. Az öt hivatalos nap alatt 55 programhelyszínen szórakozhatnak a kilátogatók. A Szigeten hatezer ember 15 nap alatt építi fel a programhelyszíneket.
2010.08.08. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677[1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista