2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
MSZP: közös jelölt nem kellett az LMP-nek, mégis közös programjuk van
A közös jelölt nem kellett az LMP-nek, de most mégis közös programjuk van, mivel amit most közzétettek, a leglényegesebb elemeiben tökéletesen, néhol pedig szóról-szóra megegyezik az MSZP által már bemutatott programmal - reagált az LMP budapesti programjára Bihary Gábor szocialista képviselő péntek délután. Bihary Gábor szerint az LMP pénteken bemutatott programjának jelentős része plágium. Kiemelte a közlekedésre és a panelfelújításra vonatkozó részeket, amely pontokban a legtöbb hasonlóság van a két párt programja között.
2010.08.13. 18:30
 
 
Hodorkovszkij a világ második legbefolyásosabb bebörtönzöttje
Mihail Hodorkovszkij, a Jukosz egykori orosz kőolajkonszern volt főrészvényese a második legbefolyásosabb ember a rács mögött ülők között a világon - állapította meg a Foreign Policy című tekintélyes amerikai folyóirat, amelynek cikkét pénteken ismertette a BBC brit műsorszóró orosz nyelvű honlapján. A lista élén Huang Kuang-jü áll, két éve még Kína leggazdagabb embere, akin egy korrupcióellenes kampányban idén statuáltak példát, 14 évi börtönre ítélve őt. A harmadik a "vak sejkként" ismert Omar Abdul-Rahman, az egyiptomi Dzsihad vezére, aki 1993 óta van börtönben, s akit 1995-ben a New York-i Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett első robbantásos merénylet szervezése miatt ítéltek el.
2010.08.13. 18:00
 
Úszó Eb: Mutina és Verrasztó döntős 200 m gyorson
Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn is bejutott pénteken a 200 m gyors szombati döntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A 4x200 m-es gyorsváltóval csütörtökön aranyérmes versenyzők egy elődöntős futamba kerültek: Mutina másodikként (1:57.19 p), Verrasztó pedig harmadikként (1:58.07) csapott a célba. Összesítésben előbbi ugyancsak a második, míg utóbbi a negyedik legjobb idővel lett finalista.
2010.08.13. 17:30
 
 
Ausztráliában is találtak az új szuperbaktériummal fertőzött betegeket
Három ausztrál betegben is azonosították azt az új, minden antibiotikumnak ellenálló szuperbaktériumot, amely brit tudósok kutatásai szerint Dél-Ázsiából indult, és rövid időn belül az egész világon elterjedhet. Az ausztráliai esetekről Peter Collignon professzor, a Canberrai Kórház fertőző betegségekkel foglalkozó osztályának vezetője számolt be pénteken. Mint figyelmeztetett: a három páciens - akik közül az egyiken az indiai Mumbaiban plasztikai műtétet hajtottak végre - csupán a jéghegy csúcsa. "Nagy valószínűséggel többen is megfertőződhettek, mivel ezt a bizonyos gént nehéz kimutatni, csak nagyon kifinomult laboratóriumi tesztekkel lehet" - magyarázta Collignon.
2010.08.13. 17:30
 
 
Ifjúsági olimpia: Schmitt Pál és a magyar csapat Szingapúrba érkezett
Schmitt Pál köztársasági elnökkel pénteken megérkezett a magyar csapat utolsó csoportja Szingapúrba, a szombaton kezdődő I. ifjúsági olimpia helyszínére. A delegációt a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja szerint az államfő nemzetközi olimpiai bizottságbeli kollégája, Ser Miang Ng - aki egyben az ifjúsági játékok szervezőbizottságának elnöke és Szingapúr magyarországi nagykövete - fogadta. Magyarországot 19 sportágban összesen 52 sportoló képviseli az ifjúsági olimpián, amely szombattól augusztus 26-ig tart.
2010.08.13. 16:45
 
 
Ifjúsági olimpia: több magyar is esélyes az érmes helyezésre
A szombati megnyitóval kezdődik meg Szingapúrban az I. ifjúsági olimpia, melyen összesen 52 magyar sportoló vesz részt, köztük Wimbledon junior bajnoka, Fucsovics Márton. A Magyar Olimpiai Bizottság előzetesen a nehéz kvalifikációs rendszer miatt csupán 25-30 fiatal részvételével számolt, ám végül ennél jóval több versenyzőnek sikerült indulási jogot szerezni. A 14 és 18 év közöttiek olimpiáján 26 sportágban rendeznek versenyeket, s ezek közül 19-ben lesz magyar. Ugyan a MOB külön elvárást nem fogalmazott meg a fiatalokkal szemben, s a tisztes helytállást tartja a legfontosabbnak, a küldöttségben több olyan fiatal is van, akik érmes helyezést érhetnek el.
2010.08.13. 16:45
 
 
Motorsport, Cseh Nagydíj: Talmácsi negyedik az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor a negyedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának első, pénteki szabadedzésén a Moto2 géposztályban. A brnói viadal honlapja szerint a tréningen a spanyol Fonsi Nieto volt a leggyorsabb. Moto2, 1. szabadedzés: 1. Fonsi Nieto (spanyol) 2:04.875 p, 2. Karel Abraham (cseh) 2:04.877, 3. Tomizava Soja (japán) 2:04.907, 4. TALMÁCSI GÁBOR 2:05.010.
2010.08.13. 16:45
 
 
Kihirdették a gazdasági és pénzügyi csomagot
Augusztus 13-tól élnek a gazdasági és pénzügyi törvénycsomag kihirdetéshez kötött hatálybalépései: a Magyar Közlönyben pénteken tették közzé az államfő által aláírt jogszabályt. Schmitt Pál köztársasági elnök szerdán - azt követően, hogy részt vett a kormány ülésén - jelentette be, hogy az Országgyűlés által elfogadott és még az államfőre váró minden törvényt aláírt. Ezek közül a gazdasági és pénzügyi csomag pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben, így augusztus 13-a a kihirdetési dátuma. A kormány a jogszabály több elemének hatálybalépést a kihirdetéshez kötötte. Így a kihirdetést követő naptól - gyakorlatilag hétfőtől - megszűnik a jelzálogalapú devizahitelezés az ingatlanokra.
2010.08.13. 16:45
 
 
Az MSZP támogatja a sukorói ügyet vizsgáló bizottság felállítását
Az MSZP támogatni fogja a sukorói ügyet vizsgáló parlamenti bizottság felállítását - mondta a Fővárosi Nyomozó Ügyészség épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján Szabó Zoltán. A szocialista politikus hozzátette: 2009 nyarán támogatták a Fidesz által kezdeményezett, hasonló célú bizottságot is, de hiába született annak felállításáról parlamenti határozat, a testület nem kezdhette meg munkáját, mert a Fidesz nem delegált tagokat. Szabó egyúttal üdvözölte, hogy az ügyészség gyorsan reagált a Sukoróra tervezett King's City kaszinó ügyében az újabb fejleményekre, de azt kevésbé tartotta érthetőnek, hogy miért az azt megvalósítani szándékozó Robert Laudernél kezdik az ügy felgöngyölítését.
2010.08.13. 16:45
 
 
Felállhat a parlamenti vizsgálóbizottság Sukoró ügyében
A parlament őszi ülésszaka alatt valószínűleg felállhat a sukorói kaszinóberuházást vizsgáló parlamenti bizottság, mivel az MSZP és a Jobbik is támogatja a Lehet Más a Politika (LMP) kezdeményezését. A vizsgálóbizottság felállításához 78 képviselő aláírására van szükség. A 16 fős országgyűlési frakcióval rendelkező LMP csütörtökön jelentette be, hogy vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Sukoróra tervezett kaszinóberuházás ügyében. A Fidesz későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.
2010.08.13. 16:00
 
 
Óriás szegedi papucsot készített Sallay Tibor cipészmester
Óriási, 188-as méretű szegedi papucsot készített Sallay Tibor cipészmester; a rekorder lábbelire pénteken, a szegedi Széchenyi téren rendezett Hungarikum fesztiválon varrták föl az utolsó szalagdíszeket. Az országban soha nem készítettek még ekkora kézzel varrott papucsot - mondta el Sebestyén Imre, a magyarországi rekordok regisztrátora. A lábbeli hossza 124, szélessége 40, magassága 36 centiméter. Mivel a szegedi papucs készítése a Tisza-parti városhoz kötődik, valószínűsíthető, hogy a cipészmester alkotásával a magyar mellett világrekordot is fölállított.
2010.08.13. 15:45
 
 
Autós üldözés és gépjárműlopás volt a Sziget fesztivál környékén
A csütörtöki után újabb autós üldözés volt Budapesten pénteken: a Sziget fesztivál miatt felállított egyik ellenőrző pontnál egy autós nem állt meg a rendőri karjelzésre és elhajtott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Mozaik utcai ellenőrző ponttól motoros rendőrök üldözték a személygépkocsit, amelyet a III. kerületi Attila utcában tudtak megállítani. Vezetőjénél sem jogosítvány, sem személyigazolvány nem volt, ezért előállították. A rendőrség még vizsgálja, hogy a sofőr szervezetében volt-e "vezetői képességére hátrányosan ható szer".
2010.08.13. 15:45
 
 
Az árvíz miatt kiürítenek egy újabb pakisztáni nagyvárost
Mintegy 400 ezer embernek kell elhagynia lakhelyét a Pakisztán déli részén fekvő Dzsakobábádban pénteken elrendelt árvízi riadó miatt. A Szindh tartománybeli nagyvárosból ezrek indultak útnak autóval vagy szamár húzta kocsin, hogy biztonságba kerüljenek, bár vannak olyanok is, akik nem akarják hátrahagyni házukat és értékeiket. Utóbbiak közé tartozik a 46 éves Núr Mohammad is. "A feleségemet, édesapámat és három gyermekemet elvittem egy másik helyre, de én itt maradok, hogy megvédjem a tulajdonomat. Hova is vihetném, amikor minden víz alatt áll?" - tette fel a kérdést Mohammad.
2010.08.13. 15:45
 
 
Az elhízás növelheti a császármetszések gyakoriságát
Minél nagyobb súlyfelesleggel rendelkezik egy kismama a szülés előtt, annál nagyobb annak a kockázata, hogy császármetszéssel hozza világra gyermekét - derítették ki amerikai kutatók, akik eredményeiket az American Journal of Obstetrics and Gynecology legújabb számában ismertették. Három újszülöttből átlagosan egy jön a világra az Egyesült Államokban császármetszéssel. Az amerikai betegségellenőrzési és megelőzési központ (CDC) adatai szerint ez az arány 50 százalékkal magasabb, mint volt az 1990-es évek közepén.
2010.08.13. 15:30
 
 
Eltemették az Alsóörsön meggyilkolt rendőrt Balatonalmádiban
Eltemették a 29 éves Gamauf János rendőrt pénteken Balatonalmádiban; a főtörzsőrmestert augusztus 4-ére virradó éjszaka szolgálata teljesítése közben gyilkolták meg lőfegyverrel Alsóörsön. A gyászszertartáson több mint ezren vettek részt: családtagok, rokonok, barátok és ismerősök, almádi és alsóörsi lakosok és rendőr kollégák százai kísérték utolsó útjára a tragikus körülmények között meghalt tiszthelyettest. Jelen volt Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Hatala József altábornagy, országos rendőrfőkapitány, valamint Veszprém megye rendőri vezetése, élükön Bolcsik Zoltán dandártábornokkal, megyei rendőrfőkapitánnyal.
2010.08.13. 15:30
 
 
Kerékpárgyárat épít Esztergomban a Neuzer
A Neuzer Kft. 6.500 négyzetméteres hasznos alapterületű csarnokot épít fel az Esztergomi Ipari parkban, ahol egy műszakban 800 kerékpárt tudnak előállítani - tájékoztatta az MTI-t a társaság ügyvezetője. A Neuzer cégcsoport Magyarországon közel 160 főt foglalkoztat, forgalma 2009-ben meghaladta a 3 milliárd forintot. A Neuzer 2009-ben 100.000-nél több biciklit értékesített, főként Nyugat-európai országokba, termelését 10 százalékkal növelte. A felépülő új üzemben a korábbi kettő helyett négy gyártósort tudnak elhelyezni, így rugalmasabban reagálhatnak a megrendelői igényekre. A cég minden modelljét Magyarországon fejlesztik és minden évben frissítik a kínálatot - közölte Neuzer András ügyvezető.
2010.08.13. 15:15
 
 
Overdose elvesztette patkóját, de nincs veszélyben hétvégi versenye
A 13 versenyén veretlen Overdose péntek reggel tréning közben elvesztette egyik patkóját, de szombaton pótolják, így nincs akadálya annak, hogy vasárnap a budapesti Kincsem Parkban rajthoz álljon. A ló bal első patkója esett le, illetve csak a legalsó része, a vas, s az a fölötti szilikonszerű hálós rétegnek nem lett baja. Az angol Stuart Packham patkolókovács szombat reggel érkezik Magyarországra, hogy új patkót tegyen Overdose patájára. Mikóczy Zoltán tulajdonos elmondta, hogy az állat biztosan ott lehet majd a vasárnapi viadalon, mert ugyan újrapatkolásnál elő szokott fordulni nála túlérzékenység, ám most erre nem számítanak, mivel ezúttal nem kell körmölni.
2010.08.13. 14:45
 
 
Federer legalább 20 Grand Slam-trófeával akar visszavonulni
Mielőtt visszavonul, legalább 20-ra szeretné növelni Grand Slam-trófeáinak számát Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa. A 29 éves svájci játékos idén, az Australian Openen harcolta ki pályafutása 16. GS-elsőségét, később azonban, a Roland Garroson és Wimbledonban nem járt sikerrel, sőt az ATP-rangsorban is visszaesett a harmadik helyre. Ennek ellenére Federer azt mondta a BBC-nek, hogy a Grand Slam-tornák tekintetében képesnek tartja magát a 20-as álomhatár elérésére. A bázeli teniszcsillag benne van abban a hatos elitcsoportban, amelynek tagjai mind a négy Grand Slam-versenyen diadalmaskodtak legalább egyszer.
2010.08.13. 14:15
 
 
Az előfizetők 49,8%-a digitálisan tévézett júniusban
A tizennégy legnagyobb magyarországi műsorterjesztő hálózatában, 2010 júniusában közel 18 ezerrel 1,258 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. A közlemény szerint a digitálisan televíziózó háztartások száma az elmúlt 12 hónapban 220 ezerrel, ezen belül 2010 első félévében 117 ezerrel bővült. Június végén az NMHH gyorsjelentésében szereplő szolgáltatók előfizetőinek 49,8 százaléka vett igénybe digitális szolgáltatásokat az egy hónappal korábbi 49,1 százalék és az egy évvel korábbi 42,2 százalék után.
2010.08.13. 14:00
 
 
Behajtási díjat vezetne be Budapest belvárosában az LMP
Behajtási díjat vezetne be Budapest belvárosában az autósoknak az LMP. Egyebek között ez tartalmazza az LMP Élhető Budapest címet viselő programja. Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje pénteken mutatta be a párt fővárosi programját, amelyben "élhető, átláthatóan működő, emberléptékű, szerethető" főváros képét vázolják fel, egy olyan városét, amelyet "visszaadnak a lakóinak", és amelyet nem politikai oligarchák, gazdasági érdekcsoportok, hanem saját lakosai irányítanak. A párt csillapítaná a belváros autóforgalmát, ezért az autósoknak behajtási díjat vezetne be a következő ciklus első felétől; fejlesztené a közösségi közlekedést, átalakítaná a BKV-t, és kibővítené a gyalogos tereket.
2010.08.13. 12:45
 
EU: Abbász közel van ahhoz, hogy elfogadja a közvetlen tárgyalásokat
Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság elnöke igen közel van ahhoz, hogy elfogadja az Izraellel folytatandó közvetlen tárgyalások gondolatát - hangoztatja levelében Catherine Ashton, az Európai Unió külügyminisztere a szervezet tagállamainak külügyminiszterei számára elküldött levélben. Ashton úgy tudja, Abbász még néhány napot kért, hogy konzultáljon arab partnereivel, illetve a Fatah és a Palesztinai Felszabadítási Szervezet (PFSZ) illetékeseivel, és vasárnap, vagy a jövő hét elején adja meg végleges válaszát a közvetlen tárgyalások újrakezdéséről, amire augusztus végén kerülhet sor.
2010.08.13. 12:45
 
 
Gyorsult a növekedés az euróövezetben
Gyorsult a gazdasági növekedés az euróövezeti tagországokban a második negyedévben. Április-június között 1,0 százalékkal bővült a 16 ország GDP-je negyedéves összehasonlításban, az előző negyedévben elért 0,2 százalékos növekedés után. Éves bázison 1,7 százalékkal nőtt a GDP, az első negyedévben 0,6 százalékos volt a tizenkét havi növekedés - tette közzé pénteken az Európai Unió statisztikai hivatala.
2010.08.13. 11:30
 
 
Gyorshajtási bírságrekord Svájcban
Gyorshajtási bírságból világcsúcsra számíthat egy svéd férfi: bő 200 millió forintnyi összegre ítélhetik. A 37 éves illető óránkénti 290 kilométeres sebességgel száguldott Svájcban sportkocsijával, egy ötvenmillió forintot érő Mercedesszel, amikor lefotózta a rendőrségi kamera. A megengedett maximális tempót 170-nel múlta felül. Mivel a svájci törvénykezés a bírság megállapításánál a sebességtúllépés mértékén túl előírja a vétkes vagyoni helyzetének figyelembevételét is, és mivel a szóban forgó gyorshajtó tehetős, az ügyészség közlése szerint akár 1 millió 80 ezer svájci frankra is rúghat a büntetése - adta hírül a brit BBC. Az autót a rendőrség lefoglalta.
2010.08.13. 11:15
 
 
Úszó Eb: Verrasztó és Mutina elődöntős 200 m női gyorson
A gyorsváltóval csütörtökön aranyérmes Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes bejutott a 200 méter női gyors délutáni elődöntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján. Verrasztó - aki 200 m vegyesen csütörtökön második volt Hosszú Katinka mögött - 1:59.54 perccel ötödik, Mutina pedig 2:00.43-mal kilencedik lett a délelőtti előfutamok eredményeinek összesítése alapján. Zombai Annamária (2:05.40) a 33., míg a váltóval szintén aranyérmes, a 100 m pillangó délutáni fináléjában érdekelt Dara Eszter (2:06.25) a 39. helyen zárt.
2010.08.13. 10:30
 
 
Rekordmértékben nőtt a német gazdaság
Németországban a 20 éve történt újraegyesítés óta az idei második negyedévben bővült a legnagyobb mértékben a gazdaság, Franciaország bruttó hazai terméke (GDP) pedig a várakozásokat meghaladó mértékben nőtt. Az április-júniusi időszakban 2,2 százalékkal nőtt a német GDP az előző negyedévhez képest, és 4,1 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit - közölte a német statisztikai hivatal (Destatis). A francia statisztikai hivatal (INSEE) ugyancsak pénteki jelentése szerint a GDP 0,6 százalékkal nőtt a második negyedévben, főként a lakossági fogyasztás bővülésének hatására. A német és a francia statisztikai hivatal egyaránt előzetes adatokat közölt.
2010.08.13. 10:30
 
 
A GDP 1 százalékkal nőtt a második negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) az idén a második negyedévben 1,0%-kal, a naptárhatás kiszűrésével 0,8%-kal nőtt éves bázison, a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint stagnált 2010 első negyedévéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az Ecostattal készített közös gyorsbecslése alapján pénteken. Az elemzők is egy százalékos GDP növekedést vártak éves összehasonlításban. A KSH most kiadott gyorsbecslése alapján az első félévben a magyar gazdaság 0,5 százalékkal nőtt. A KSH módosította a GDP idei első negyedévi, szezonálisan és naptárhatással kiigazított, 2009 IV. negyedévi bázison képzett adatot: a korábbi 0,9 százalékos növekedést 0,6 százalékra korrigálta.
2010.08.13. 10:00
 
 
A Wikileaks újabb titkos dokumentumok közzétételére készül
A washingtoni figyelmeztetések ellenére az afganisztáni háborúval kapcsolatos újabb dokumentumok közzétételére készül a Wikileaks oknyomozó honlap, de ezúttal ügyel arra, hogy ne sodorja bajba az afgánokat. Julian Assange a honlap szóvivője közölte, hogy a közel 15 ezer titkos fájl közül mintegy 7 ezret már átfésültek, nehogy közzétételükkel bajba sodorják az afgán polgárokat. Közben egy újabb nemzetközi szervezet, ezúttal a Riporterek Határok Nélkül bírálta a honlapot "hihetetlen felelőtlensége" miatt.
2010.08.13. 08:15
 
 
Magyar Hírlap: a KBH ismerhette a romagyilkosságok elkövetőit
A Magyar Hírlap szerint a Katonai Biztonsági Szolgálatnak (KBH) elvileg tudnia kellett a romagyilkosságok elkövetőiről. A cikk ezt az állítását arra alapozta, hogy az egyik gyanúsított, Cs. István a napilap birtokába került vallomásában megnevezte a titkosszolgálati kapcsolattartóját, és elmondta, hogy a tartótisztje a 2009 áprilisában Tiszalökön történt támadás után kérdezgette őt a romagyilkosságokról. A pénteki Magyar Hírlap azt is írta: nem kizárt, hogy akár meg is akadályozhatták volna az utolsó, kislétai támadást.
2010.08.13. 07:15
 
 
A sztrájk mellett döntöttek a BAA brit reptereinek dolgozói
A sztrájk mellett döntöttek a szakszervezet által rendezett szavazáson a BAA hat brit repülőterének kulcsfontosságú dolgozói, többek közt a tűzoltók és a biztonsági személyzet. A csütörtökön ismertetett eredmények után eldőlt, augusztus végén munkabeszüntetéssel tiltakoznak a béremelési követelések nyomatékosítására a londoni Heathrow, a Stansted, valamint Glasgow, Southampton, Edinburgh és Aberdenn városának repülőterein. A sztrájk a légikikötők teljes megbénulását, egyes vélemények szerint lezárását jelenti. A sztrájk pontos időpontját várhatóan hétfőn jelentik be.
2010.08.12. 21:30
 
 
Borsó nőtt egy amerikai férfi tüdejében
Borsó hajtott ki egy amerikai férfi tüdejében - közölték bostoni orvosok. A 75 esztendős Ron Sveden súlyos légzési zavarokkal, összeesett bal tüdővel került kórházba. A röntgenfelvétele egy sötét pontot mutatott, de két biopsziával kizárták a tüdőrák lehetőségét. Az egykori tanár évekig dolgozott halfüstőlőként, tüdőtágulása is volt, de állapota a nyáron fordult rosszabbra. A kórházban végül egy tüdőtükrözés során találták meg a baj okát: egy kihajtott borsószemet. Mint a férfi kezelőorvosa elmondta: Sveden feltehetőleg belélegzett egy borsószemet, és az kicsírázott a tüdejében. A tenyészet eltávolítása után Sveden rendbe is jött.
2010.08.12. 20:30
 
 
Portugáliában ötven embert menekítettek ki az erdőtűz miatt
Ötven embert menekítettek ki csütörtökön Portugália északi részén egy kis hegyvidéki faluból, egy nemzeti park közelében, ahol a rendkívüli meleg miatt három helyen is lángol az erdő. A mentőalakulatok elővigyázatosságból evakuálták a 43 felnőttet és 7 gyereket a Peneda-Geres nemzeti park körzetében lévő Vilar de Soente településről - mondta a polgári védelem szóvivője. A tűzoltókat, akik a nehezen elérhető hegyen pusztító lángokkal küzdenek, a nap folyamán az uniós államok közötti segítség jegyében két Canadair típusú francia repülőgéppel erősítették meg. Portugália területén tíz jelentősnek minősített tüzet tartottak nyilván csütörtökön, szemben a szerda esti harminccal.
2010.08.12. 20:15
 
 
Átadták az aquaparkot Orfűn
Átadták a Baranyai élménykörút részeként épült a Orfűi Aquaparkot csütörtökön, a 3,2 milliárd forint összértékű, ebből 1,7 milliárd forint európai uniós forrással támogatott Baranyai élménykörút, Magyarország jelenlegi legnagyobb költségvetésű önkormányzati és civil kezdeményezésű turisztikai programja. A Pécsi-tó partján 1,3 milliárd forintból épült aquapark a Baranyai élménykörút névre keresztelt átfogó, a megye turisztikai vonzerejét növelő fejlesztés legnagyobb eleme, amelynek kivitelezője a ZÁÉV Zrt.
2010.08.12. 19:30
 
 
Úszó Eb: aranyérmes a magyar 4x200-as női gyorsváltó
Aranyérmes lett csütörtökön a Mutina Ágnes, Dara Eszter, Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn összeállítású 4x200 méteres női gyorsváltó a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A második helyen a francia staféta végzett 2 tized másodperc hátránnyal, a harmadikak pedig a britek lettek. Ez volt a hazai csapat harmadik aranya ezen a versenynapon, összességében pedig négy elsőségnél tartanak a magyarok. 4x200 m női gyorsváltó, Európa-bajnok: MAGYARORSZÁG (MUTINA ÁGNES, DARA ESZTER, HOSSZÚ KATINKA, VERRASZTÓ EVELYN) 7:52.49 p, 2. Franciaország 7:52.69, 3. Nagy-Britannia 7:55.29.
2010.08.12. 19:00
 
 
Brigitte Bardot nem akar magáról hollywoodi filmet
Nem akar magáról hollywoodi mozit Brigitte Bardot, a franciák egykori filmcsillaga. Mint csütörtökön kifejtette: egyetlen színésznő sem lenne rá képes, hogy eljátssza őt egy életrajzi filmben. "Senki sem tudná megcsinálni" - szögezte le a 76 esztendős díva, az 1950-es, 1960-as évek szexszimbóluma, aki több mint harminc éve szakított a filmezéssel és azóta az állatvédelemnek szentelte az életét. A színésznő az Europe 1 francia rádióban reagált arra a hírre, hogy Kyle Newman amerikai rendező meg akarja filmesíteni az élettörténetét és a főszerepet éppen feleségére, a modell-színésznő Jaime Kingre szándékozik osztani.
2010.08.12. 18:30
 
 
Nem kap büntetést Szlovákia a görög hitel elmaradásáért
Nem indít büntetőeljárást az Európai Unió Szlovákia ellen, amiért az euróövezeti tagország nem nyújt hitelt Görögországnak, adósságválsággal küzdő euróövezeti társának - közölte csütörtökön az Európai Bizottság gazdasági ügyekért és monetáris politikáért felelős biztosának szóvivője. Olli Rehn szóvivője szerint Szlovákia megszegte politikai kötelezettségét és szakított az euróövezeti tagsággal járó szolidaritással. A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az ügynek a bizottság részéről nincsenek "jogi természetű" vonatkozásai.
2010.08.12. 18:00
 
 
Úszó Eb: Gyurta Dániel aranyérmes 200 m mellen
A szám tavalyi világbajnoka, Gyurta Dániel aranyérmes lett csütörtökön 200 m mellen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Gyurta 2:08.95 perces új Eb-csúccsal győzött. Ez volt a magyarok harmadik aranyérme az idei kontinensviadalon. A finálé másik magyar résztvevője, Molnár Ákos 2:12.76-tal nyolcadik lett. Gyurta esélyeshez méltóan versenyzett, az első 50 m után ugyan még csak a második volt, ám a folytatásban erős tempót diktált is magabiztosan diadalmaskodott. 200 m férfi mell, Európa-bajnok: GYURTA DÁNIEL (Magyarország) 2:08.95 p, 2. Alexander Dale Oen (Norvégia) 2:09.68, 3. Hugues Duboscq (Franciaország) 2:11.03, ...8. MOLNÁR ÁKOS (Magyarország) 2:12.76.
2010.08.12. 18:00
 
 
Úszó Eb: Hosszú arany-, Verrasztó ezüstérmes 200 m vegyesen
Hosszú Katinka arany-, Verrasztó Evelyn pedig ezüstérmes lett csütörtökön 200 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Ez a hazai csapat második elsősége. A hétfőn, 400 m vegyesen ezüstérmes Hosszú 2:10.09 perces új Európa-bajnoki csúccsal csapott a célba, míg honfitársa mindössze egyetlen századdal maradt el tőle. A harmadik helyen a brit Hannah Miley végzett 2:10.89-cel.
2010.08.12. 17:45
 
 
Több hónapig is éghetnek még az oroszországi tőzegtüzek
Több hónapig is éghetnek még Oroszországban a fojtogató szmogfelhőt okozó tőzegtüzek, amelyek hatalmas mennyiségű üvegházhatású gázt bocsátanak a légkörbe - figyelmeztettek szakemberek. "A tőzegtüzek tovább égnek a föld alatt Oroszországban, és nem fognak kialudni a téli esők, illetve a havazás beköszöntéig" - mondta szerdán Hans Joosten, a németországi Greifswald Egyetem tőzeg-tudományok és paleoökológia professzora. Ahhoz, hogy a tüzeket végleg elfojtsák "az egész területet el kell árasztani vízzel" - hangoztatta a szakember, aki példaként egy Afrikai déli részén égett tőzegtüzet említett, amely 5 évig parázslott mielőtt teljesen kialudt volna.
2010.08.12. 17:15
 
 
Egyelőre problémamentes a szimulációs Mars-projekt
Immár hatvan napja él elzártan, a Mars-utazást szimuláló Mars 500 nevű projekt keretében hat fiatal férfi egy zárt konténerben Moszkvában. A három orosz, egy kínai, egy olasz és egy francia férfi összesen 520 napot tölt el összezárva - ennyi ideig tart a feltételezések szerint egy jövőbeli utazás a Marsra és vissza. Az "űrutazók" egyelőre nem unatkoznak. "Egyikük sem akar még kijönni" - mondta el Peter Gräf, a Német Légi és Űrhajózási Központ (DLR) projektvezetője. Mind a hatan lelkesek bent, lassan kialakulnak a szokásaik is.
2010.08.12. 17:15
 
 
Csökkent az ipari termelés az euróövezetben júniusban
A várakozásokkal ellentétben 0,1 százalékkal csökkent az ipar teljesítménye az euróövezetben júniusban. Az Európai Unió statisztikai hivatalának csütörtökön ismertetett adatai szerint 0,1 százalékkal esett a termelés májushoz képest, és 8,2 százalékkal nőtt tavaly júniushoz viszonyítva. A 16 országból álló euróövezet ipara - a most felülvizsgált adatok szerint - 1,1 százalékkal bővült májusban az előző hónaphoz képest. Éves szinten 9,9 százalékos bővülést mért az unió statisztikai hivatala.
2010.08.12. 16:45
 
 
Csak kisebb súlyú bűncselekmények vannak a Sziget fesztiválon
Bár akad dolga a rendőrségnek a 18. Sziget fesztiválon, de inkább csak kisebb súlyú bűncselekményekkel kapcsolatban kell intézkedniük - mondta Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány csütörtökön, amikor meglátogatta a rendezvényt. Hosszú előkészítési folyamata volt a fesztivál rendőri biztosításának, amiben komoly erők vesznek részt - mondta. Újdonságként említette azokat a rendőrségi áteresztő pontokat, amelyeket idén felállítottak a fesztiválon kívül. Ezeknek a pontoknak például a gépkocsi lopások visszaszorításában van nagy szerepük - fűzte hozzá.
2010.08.12. 16:45
 
 
Drogbirtoklás miatt is vádat emeltek George Michael ellen
Kábítószer birtoklása és alkohol vagy drog befolyása alatti járművezetés miatt vádat emelt George Michael brit énekes ellen csütörtökön a londoni rendőrség. A 47 esztendős sztárt júliusban állították elő, miután London elegáns Hamstead negyedében nekihajtott egy épületnek, és összetörte autóját, tárgyalását augusztus 24-re tűzték ki. A popsztárt 2007-ben két évre eltiltották a vezetéstől és száz órányi közmunkára ítélték, mert kábítószer hatása alatt vezetett. 2008-ban, egy újabb hatósági figyelmeztetés után megígérte rajongóinak, hogy többé nem fordul elő vele ilyesmi. Tavaly miután nekihajtott egy trailernek, ismét előállították, ám akkor nem emeltek vádat ellene.
2010.08.12. 16:30
 
 
Bajnai és Gyurcsány is beperelte Budai Gyulát
Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő is beperelte Budai Gyula miniszterelnöki megbízottat. Mindkét politikus kétrendbeli rágalmazás és személyiségi jogának megsértése miatt fordult bírósághoz amiatt, hogy Budai Gyula július 28-i sajtótájékoztatóján azt mondta: dokumentumok igazolják, hogy Sukoró ügyében Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt kormányfők hamisan tanúskodtak az ügyészség előtt. A hírre, hogy beperelték őt, Budai Gyula úgy reagált: "ez is azt bizonyítja, hogy jó úton haladunk. A két volt szocialista miniszterelnöknek nem velem, hanem az igazságszolgáltatással és az ügyben rendelkezésre álló dokumentumokkal van vitája".
2010.08.12. 16:15
 
 
Szeptember 3-ig lehet jelöltet állítani az önkormányzati választásra
Szeptember 3-ig lehet jelöltet állítani az október 3-ai önkormányzati választásra; az ajánlószelvényeket hétfőn kezdik postázni az ország valamennyi településén. Az Országos Választási Iroda tájékoztatása szerint a választópolgároknak augusztus 16. és 19. között kell megkapniuk a névjegyzékbe történő felvételről szóló értesítést, a választói névjegyzéket pedig augusztus 18-tól 22-ig közszemlére teszik a polgármesteri hivatalokban. A névjegyzékből kihagyás, illetőleg törlés vagy a névjegyzékbe való felvétel miatt augusztus 18-tól augusztus 22-én 16 óráig lehet kifogást benyújtani. Azok a választópolgárok, akik a szavazás napján nem tartózkodnak lakóhelyükön, igazolással szavazhatnak.
2010.08.12. 16:15
 
 
Az V. kerületi polgármester-jelöltséget választotta Rogán
Ismét elindul Budapest V. kerületének polgármesteri posztjáért a fideszes Rogán Antal, aki jelenleg is vezeti a Belvárost. A politikus a Fővárosi Közgyűlésben képviselőként, s nem pedig főpolgármester-helyettesként kívánja kivenni a részét a munkából. Rogán Antal a belvárosi Szabadság téren tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján döntését úgy indokolta: "azok az emberek, akik megválasztottak négy évvel ezelőtt polgármesternek, megválasztottak néhány hónappal ezelőtt országgyűlési képviselőnek, csalódásként élnék meg, hogyha ugyan egy csábító lehetőségért, meg egy ambícióért cserébe, de elmennék".
2010.08.12. 16:00
 
 
Petíciót adtak át a szikszói árvízkárosultak nevében
Több mint háromszáz szikszói árvízkárosult család tagjainak aláírásával ellátott petíciót adott át Füzesséri József polgármester a fővárosi Kossuth téren az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság munkatársának csütörtökön. A petícióval és egy ajándéknak szánt kecskével tiltakozásként vonult a Parlament elé az árvíz sújtotta Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település polgármestere és az árvízkárosultak egy képviselője, mivel szerintük a kormány kihagyta településüket azok közül, amelyek állami segítséget kapnak az árvíz okozta károk enyhítésére.
2010.08.12. 15:30
 
 
OTP: stabil az ország finanszírozása 2011 végéig
Az OTP szakértőinek számításai szerint az ország finanszírozása az IMF/EU hitelcsomag eddig fel nem vett része nélkül is biztosított 2011 végéig - mondta Bencsik László vezérigazgató-helyettes csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az OTP-nél úgy ítélik meg, hogy a következő időszakban piaci kibocsátású államkötvényekkel, kincstárjegyekkel biztosítható Magyarország finanszírozása. Az OTP-nél erre az évre 0,4 százalékos, jövőre 3,1 százalékos gazdasági bővülést várnak. Az OTP elemzői két magyar makrogazdasági pályát vizsgáltak, egy alacsony államháztartási, és egy magasabb államháztartási hiánnyal járót, mindkettő kiindulásaként az idei államháztartási deficit a GDP-hez mérten 3,8 százalék lesz.
2010.08.12. 15:15
 
 
Házi őrizetben marad Szalainé, a BKV volt humánpolitikai igazgatója
Az elsőfokú bíróság határozatáig, legkésőbb november 4-ig házi őrizetben marad Szalainé Szilágyi Eleonóra, a BKV volt humánpolitikai igazgatója, mivel a bíróság szerint továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, vagy a tanúk befolyásolásának veszélye. A házi őrizet meghosszabbítását a Központi Nyomozó Főügyészség indítványozta és ezt a Pesti Központi Kerületi Bíróság megalapozottnak találta - olvasható a Fővárosi Bíróság csütörtöki közleményében. Hozzátették: a főügyészség továbbra is nyomoz a nagy összegű végkielégítések és a különböző megbízási és vállalkozási szerződések ügyében. Számos tanút kell kihallgatni, ami hosszabb időt vesz igénybe - írták. A végzés nem jogerős.
2010.08.12. 15:15
 
 
Parlamenti vizsgálóbizottságot akar felállítani Sukoró ügyében az LMP
A parlament őszi ülésszakának kezdetekor az LMP kezdeményezni fogja egy országgyűlési vizsgálóbizottság felállítását, amely a Sukoróra tervezett kaszinó-beruházás ügyével foglalkozna - mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a párt frakcióvezető-helyettese. Karácsony Gergely úgy fogalmazott, hogy az ügyben fontos tisztán látni, de a kormány vizsgálódásai "egyelőre eléggé szelektívre" sikerültek. Véleménye szerint egy olyan bizottság, amelyben minden párt szerepet kap, kiegyensúlyozottabb és hitelesebb képet adhat.
2010.08.12. 15:15
 
 
Nőtt a munkanélküliek száma Észak-Magyarországon
Csekély mértékben, de nőtt a regisztrált munkanélküliek száma az észak-magyarországi régió megyéiben, júliusban több, mint 104 ezren voltak állás nélkül, az előző hónaphoz képest 1600-zal többen - tette közzé legfrissebb adatait a regionális munkaügyi központ honlapján. A Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék alkotta észak-magyarországi régióban júliusban, júniushoz képest 1,6 százalékkal nőtt a munkanélküliek száma. Ugyanakkor az előző év azonos hónapjához viszonyítva 2231 emberrel, 2,1 százalékkal lett kevesebb a létszám, a csökkenés aránya jelentősen meghaladja az országos átlagot, amely 0,7 százalék volt.
2010.08.12. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674[1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista