2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Kevesebb bűncselekmény és sértett volt idén a Szigeten
Az idei Sziget fesztiválon a korábbi években tapasztaltnál kevesebb bűncselekményt követtek el, és csökkent a sértettek száma is. A kiemelt bűncselekmények száma a tavalyi 290-ről 183-ra csökkent, a fesztivál ideje alatt hat gépkocsifeltörés, három gépkocsilopás, 67 zseblopás és 106 sátorból lopás történt. A rendőrök nyolc embert fogtak el kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt. Az összes bűncselekmények száma 299-ről 271-re csökkent, és 42 emberrel szemben kellett intézkedni - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
2010.08.16. 17:30
 
 
Vince Mátyás: nem minősíthető "roppant csekélynek" az MTI üzleti bevétele
Szalai Annamária, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elnöke a hétfői Népszabadságban megjelent interjújában több negatív állítást fogalmazott meg az MTI-ről, ami arra késztet, hogy ezekre reflektáljak - jelentette ki közleményében Vince Mátyás, a hírügynökség elnöke. Állásfoglalásában rámutatott, hogy a hatóság elnökének véleményével ellentétben nem minősíthető "roppant csekélynek" az MTI üzleti bevétele. Az MTI Zrt. idei összbevételének 40 százaléka, mintegy 1,7 milliárd forint számítható üzleti bevételként, amelyet a hírügynökség munkatársai nem kis erőfeszítéssel tudnak csak elérni a folyamatosan romló piaci viszonyok között.
2010.08.16. 17:30
 
 
2011-ben távozik hivatalából az amerikai védelmi miniszter
Robert Gates amerikai védelmi miniszter hétfőn megerősítette, hogy jövőre távozik posztjáról. A republikánus politikus, akit Barack Obama elnök átemelt elődje, George Bush kormányából, a Foreign Policy magazinnak úgy nyilatkozott, hogy akkor mond le, amikor megbizonyosodott arról, hogy az afganisztáni amerikai csapatkivonás biztosan sínre került. A miniszter szerint a kormányzat jövőre már abban a helyzetben lesz, hogy lássa, vajon működik-e az afganisztáni stratégiája. "Addigra befejezzük a csapaterősítést. Túl leszünk a decemberi értékelésen. És úgy tűnik, hogy valamikor 2011-ben logikai lehetőség lesz az átadásra" - mondta a Pentagon vezetője.
2010.08.16. 17:00
 
 
Ifjúsági olimpia: Kapás Boglárka aranyérmes
Kapás Boglárka győzött női 200 m pillangón a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpia hétfői versenynapján, ezzel megszerezte a magyar csapat első aranyérmét. A 17 éves magyar úszó már a selejtezőben a legjobb eredményt érte el, majd a döntőben is nagyon magabiztosan szerepelt, s 2:08.72 perces idővel, fölényesen nyerte a számot - a verseny honlapja szerint. A pekingi olimpián a magyar küldöttség legfiatalabbjaként indult Kapás eredményéről sokat elárul, hogy azzal a vasárnap zárult budapesti Európa-bajnokságon az ötödik lehetett volna.
2010.08.16. 17:00
 
 
Öt Inter-futballista az UEFA Év Játékosa jelöltjei között
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőn közzétette annak a 12 futballistának a nevét, akik közül kiválasztják az év játékosát a kontinensen. A jelöltek többségét a Bajnokok Ligája-győztes Internazionale adja, egészen pontosan öt labdarúgót. A listát az elmúlt szezonban a BL-csoportköréből továbbjutó csapatok edzőinek szavazatai alapján állították össze. Az ünnepélyes díjátadásra augusztus 26-án, a BL-csoportkörének sorsolása előtt kerül sor Monte-Carlóban.
2010.08.16. 16:45
 
 
Egy ismeretlen törésvonal okozhatta a januári haiti földrengést
Nem a széles körben feltételezett Enriquillo, hanem egy új, eddig ismeretlen törésvonal okozta a pusztító 2010. januári haiti földrengést - állítja egy amerikai kutató. A Purdue Egyetem geofizika-professzora szerint a 7-es erősségű földrengéshez vezető legtöbb, ha nem összes geológiai mozgás az új, egyelőre feltérképezetlen törésvonal mentén történt. A geofizikus szerint az új vonal veszélyessége és jellemzői, így esetleges összeolvadása az Enriquillóval mélyebb rétegekben, csak további részletes kutatások során deríthető ki. A most közzétett új eredmények a haiti főváros, Port-au-Prince térségében végzett felszíni megfigyeléseken, GPS-méréseken és más adatokon alapulnak.
2010.08.16. 16:30
 
 
Nem kommentál az EU állampolgársági ügyeket
Nem foglal állást az Európai Unió arról, hogy egy-egy tagország milyen feltételekkel és kinek adja meg saját állampolgárságát, mert ez nemzeti hatáskörbe tartozik - erősítette meg az Európai Unió végrehajtó szervének álláspontját hétfőn a testület egy szóvivője. A bizottság szokásos napi brüsszeli sajtótájékoztatóján a szóvivő arra a kérdésre válaszolt, nem aggódik-e az EU, amiért Románia állampolgárságot ad több ezer moldovainak, akiknek hazája még nem tartozik az unióhoz. Minden egyes tagország maga jogosult dönteni az állampolgárság kérdéséről, ezt az Európai Bíróság is több ítéletében megerősítette már - emlékeztetett a szóvivő.
2010.08.16. 16:15
 
 
A minisztérium azt szeretné, hogy ősszel ne emelkedjen a gáz ára
Szeptember közepéig valószínűleg sikerül megállapodni a szolgáltatókkal arról, hogy ősszel ne emelkedjen a gáz ára, miután a tárgyalások lényegi része még augusztusban lezajlik - mondta Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) gázárról tárgyaló infrastruktúráért felelős államtitkára hétfőn. Völner Pál kifejtette: bízik a megállapodásban, hogy ne csak miniszteri diktátum határozza meg az árakat, hanem a szolgáltatók részéről is elfogadható legyen az a fajta árképzés, amit az NFM tervezett. A minisztérium terveinek célja, hogy ne növekedjenek a lakossági terhek, tehát az egyetemes szolgáltatók ne emeljenek árat.
2010.08.16. 15:45
 
 
Kevesebb dolguk lesz a tűzoltóknak az augusztus 20-i tűzijátékkal kapcsolatban
Az idén kevesebb dolguk lesz a tűzoltóknak az augusztus 20-i állami ünnepséghez kötődő tűzijátékkal, ugyanis ebben az évben nem lőnek rakétákat sem a hidakról, sem a Gellért-hegyről. Míg a korábbi években külön feladatuk volt a fővárosi tűzoltóknak, hogy már az esti fényparádé előtt belocsolják a Gellért-hegy oldalán lévő fákat és bokrokat, illetve készültségben álljanak a hegytetőn, az idén ilyen feladatokat nem kell ellátniuk. A rakétákat a Dunán lévő uszályokról lövik ki. Nem lesznek pirotechnikai eszközök sem a Lánchídon, sem az Erzsébet hídon, sem pedig a Gellért-hegyen.
2010.08.16. 15:15
 
 
Egyre többen repülnek prémium osztályon
Világszerte egyre többen repülnek prémium osztályon a gazdaság fellendülésének köszönhetően. Júniusban 17 százalékkal tovább nőtt az első, illetve a business osztályon utazók száma az egy évvel korábbihoz képest. A prémium osztályok jegyeladásaiból származó bevétel 40 százalékkal nőtt júniusban az egy ével korábbihoz képest. Az IATA nemzetközi légiforgalmi szakmai szervezet szerint a nyár folyamán az ázsiai feltörekvő országok első osztályú utasforgalmában mutatkozott a legnagyobb növekedés, míg Európában változatlanul lanyha a piac a belföldi kereslet pangása miatt. A turista osztályon 9,5 százalék volt a növekedés.
2010.08.16. 15:15
 
 
Hajnal jövője kérdéses Dortmundban
Hajnal Tamás komolyan aggódik jövője miatt, miután a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője még a keretbe sem jelölte őt a hétvégi Német Kupa-mérkőzésre. A legutóbbi szezonban sérülésekkel küszködő irányító jelezte, fel volt rá készülve, hogy nem kerül kezdőbe, ám eszébe sem jutott, hogy még a keretbe sem jut neki hely a Burghausen elleni találkozón. "Sokkolt, amikor megtudtam, hogy nem vagyok benne a keretben" - mondta a 35-szörös magyar válogatott középpályás a Kickernek. Hajnal ennek ellenére maradna a BVB-nél, és mindent megtesz ezért, de elvárja a klub vezetőitől, hogy közöljék, ha nem vele képzelik el a jövőt. A futballistának 2011 nyaráig szóló szerződése van a Borussiával.
2010.08.16. 14:30
 
 
Csökken az üzemanyagok ára szerdán
Csökkenti bruttó három forinttal a 95-ös benzin, és két forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült piaci forrásokból az MTI. A Mol egy hete 3 forinttal emelte a gázolaj árát, míg benzin ára négy hete nem változott. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára 324 forintra esik, míg a benziné 337 forintra mérséklődik. Nyolc hete történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.08.16. 14:00
 
 
Több ezer vendég a Buenos Aires-i tangófesztiválon
Több ezer vendég érkezett Argentínába, hogy elmerüljön a világbajnoksággal egybekötött idei Buenos Aires-i tangófesztivál forró latin hangulatában. Az augusztus 13. és 31. közötti fesztivál legfontosabb eseményét jelentő táncversenyen a világ minden tájáról érkező párok mérik össze tudásukat a tangó-világbajnoki címért két kategóriában, a szalontangóban (tango salon) és a színpadi tangóban (tango scenario). Az augusztus 22-én kezdődő, több fordulós bajnokságra a szervezők információi szerint már 430 pár jelentkezett. A kétnegyedes ütemű ritmusok szerelmesei harmadik éve gyűlnek össze az argentin fővárosban. A rendezvényeken már szombaton kerek tízezer vendég volt jelen.
2010.08.16. 13:45
 
 
Főtáv: átlagosan 10,5 százalékkal nő a távhő ára
Szeptembertől éves szinten 10,5 százalékkal emelkednek a budapesti lakossági távhődíjak az energia-beszerzési költségek 2010. második negyedévi növekedése következtében - közölte a Budapesti Távhőszolgáltató (Főtáv Zrt.) az MTI-vel. A hődíj bruttó 3.222 forintról 3.725 forintra növekedik gigajoule-onként, így egy átlagos, 135 légköbméteres lakás éves hődíj-költsége bruttó 139 ezer forintról 161 ezer forintra növekszik. A közlemény szerint a díjnövekedés csak a hődíjat érinti, az alapdíj változatlan marad.
2010.08.16. 12:30
 
 
Budai Gyula: ismét hazudott Horváth Klára Bábolna ügyében
Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerint ismét hazudott Bábolna ügyében Horváth Klára, a település szocialista polgármestere. Budai hétfői sajtótájékoztatóján felidézte, hogy 2009 decemberében büntetőfeljelentést tett, mert a szocialista politikus kilencven hektár állami földet úgy adott bérbe, hogy a legrosszabb pályázó lett nyertes. Mint közölte: mostanra elkészült azokat az írásmintákat elemző szakvélemény, amely a kölcsönszerződésről készült. Eszerint Horváth Klára húszmillió forintot vett fel magánkölcsönként attól a Szaxon Attilától, aki korábban a legrosszabb pályázatot adta. A szocialista politikus ismét hazudott - fogalmazott Budai Gyula.
2010.08.16. 12:15
 
 
Átláthatóan működő várost ígér az LMP főpolgármester-jelöltje
Az LMP egy emberléptékű, átláthatóan működő, szerethető város vízióját akarja felkínálni a fővárosiaknak, mondta a párt főpolgármester-jelöltje. Jávor Benedek, aki bemutatta az LMP 45 fős fővárosi jelöltlistájának első 12 tagját, kijelentette, hogy az elmúlt 20 év városvezetésétől lényegében különböző alternatívát ajánlanak. Szavai szerint azért 12 tagot mutattak be, mert körülbelül ekkora budapesti frakció felállítására látnak reális esélyt. A listát ő maga vezeti. Kérdésre válaszolva, hogy a második helyen álló Kaltenbach Jenőt korábban a szocialisták felvetésére miért nem fogadták el, mint közös főpolgármester-jelöltet, azt felelte, a volt kisebbségi ombudsman nemet mondott az MSZP által ajánlott jelöltségre.
2010.08.16. 12:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 37., Czink a 85.
A Cincinatiben győztes belga Kim Clisjters három helyet javítva a negyedik helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Az egy hónapos visszatérés után a héten Montreálban visszatérő Szávay Ágnes legjobb magyarként továbbra is a 37. helyen áll. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint Czink Melinda visszacsúszott a 85. helyre, míg Arn Gréta maradt a 104. Női világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Serena Williams (amerikai) 8245 pont; 2. ( 3.) Caroline Wozniacki (dán) 5635; 3. ( 2.) Jelena Jankovic (szerb) 5225; 4. ( 7.) Kim Clijsters (belga) 5210; 5. ( 4.) Venus Williams (amerikai) 5177.
2010.08.16. 11:45
 
 
Két év múlva az internetes vásárlók fele nő lesz
A jelenlegi folyamatok alapján 2012-re az internetes vásárlók fele már nő lesz Magyarországon - állapította meg a GKIeNet T-Mobile legfrissebb jelentésében. A Jelentés az internetgazdaságról című kutatásból kiderül, hogy az elmúlt egy évben az interneten vásárlók száma hazánkban megközelítette az 1,1 millió főt. A férfi online vásárlók aránya mindig is magasabb volt, de az élelmiszerek, vegyi áruk, ruhák és játékok online értékesítése fokozatosan hozza meg a hölgyek kedvét is az internetes vásárlás iránt, látványos változást eredményezve mind a megjelenésben, mind a jellemző fogyasztói kosár összetételében.
2010.08.16. 11:45
 
 
Újabb műtéten esett át Gábor Zsazsa
Két alvadt vérrögöt távolítottak el Gábor Zsazsa testéből, amelyek a szívéhez nagyon közel helyezkedtek el - közölte az idős sztár szóvivője, John Blanchette. Frederic von Anhalt, a színésznő férje korábban azt mondta, Gábor Zsazsa erős fájdalommal és vérzéssel küzd. A sztárt csípőprotézis-műtétje és az azt követő komplikációk után szerdán engedték ki a Ronald Reagan Kórházból, itt hajtották rajta végre az újabb műtétet is.
2010.08.16. 11:30
 
 
Gábor Zsazsához papot hívtak
Gábor Zsazsa megkérte a férjét, hogy hívasson papot, aki feladja neki az utolsó kenetet - közölte vasárnap Los Angelesben az egykori színésznő szóvivője. A UCLA Ronald Reagan egészségügyi központjában kezelt, 93 éves asszony állapota a férje, Frederic Von Anhalt herceg szerint "nagyon súlyos". Gábor Zsazsa az elmúlt hónapot túlnyomórészt kórházban töltötte, miután június 17-én tévénézés közben leesett az ágyáról és csípőtörést szenvedett. A magyar származású színésznő felső testéből szombatra virradóra - legutolsó házasságának 24. évfordulóján - két vérrögöt távolítottak el. A beavatkozás több órán át tartott, a rögök a szív közelében helyezkedtek el.
2010.08.16. 11:30
 
 
Izrael elutasít minden előfeltételt a közvetlen tárgyalásokhoz
Izrael kész a közvetlen tárgyalások azonnali újrafelvételére a palesztinokkal, de "csak minden előfeltétel nélkül" - jelentette ki egy magas rangú izraeli illetékes hétfőn. Az izraeli tömegtájékoztatási eszközök, köztük a katonai és a közrádió szerint a hét legfőbb izraeli miniszter vasárnapi "fórumán" úgy döntött, hogy Izrael el fogja utasítani az Egyesült Államok, az ENSZ, az Európai Unió és Oroszország alkotta közel-keleti "kvartett" napokon belül kiadandó közleményét.
2010.08.16. 11:30
 
 
A GDP 4,8 százaléka volt az éves költségvetési deficit félévkor
Az idén a második negyedévében az államháztartás nettó finanszírozási igénye (417 milliárd forint) a negyedéves GDP 6,1 százalékát tette ki - jelentette a pénzügyi számlák előzetes adatai alapján hétfőn a Magyar Nemzeti Bank. A második negyedévvel záruló elmúlt egy évben az államháztartás nettó finanszírozási igénye a GDP 4,8 százaléka (1.282 milliárd forint) volt. Az adat tartalmazza a központi bankkal szemben az újrabefektetett jövedelem elszámolását is, fűzte hozzá a jegybank jelentése. A magánnyugdíj-pénztárakból az állami nyugdíjrendszerbe visszalépők miatt eszközölt transzferek az elmúlt egy év során 97 milliárd forinttal (az éves GDP 0,36 százalékával) javították az egyenleget.
2010.08.16. 11:15
 
 
Ismét a csúcson a veterán akcióhősök
Sylvester Stallone és társai bebizonyították, hogy korai lenne még leírni őket a jegypénztáraknál: a nyolcvanas évek stílusát idéző The Expendables című akciófilmjükkel a hét végén átvették az észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. Az előzetes összegzés szerint 35 millió dollárért váltottak jegyet a nézők a filmre, amelyben Stallonén kívül Jet Li, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, valamint - az önmagukat alakító - Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger is szerepel. A 64 éves Stallone egyébként nemcsak a kamera előtt, de mögötte is helytállt: ő volt a thriller rendezője és egyik forgatókönyvírója is.
2010.08.16. 11:15
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Federer feljött a második helyre
Hat hét után Roger Federer visszatért a harmadikról a második helyre a férfi teniszezők világranglistáján, amelyet továbbra is a spanyol Rafael Nadal vezet. A vasárnap Torontóban döntős svájci sztár június 8-án vesztette el éllovas pozícióját, majd a wimbledoni bajnokságot követően csúszott le - csaknem hét év elteltével - a harmadik pozícióba. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint a legjobb magyar, Balázs Attila egy helyet rontott egy héttel ezelőtti pozíciójához képest, s ezzel a 192. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Nadal 10.925 pont, 2. ( 3.) Federer 7125, 3. ( 2.) Djokovic 7085, 4. ( 4.)Murray (brit) 5305 5. ( 5.) Söderling 4830.
2010.08.16. 11:00
 
 
Patkányagy alapján tájékozódhatnak a katonai robotok
A patkányok rendkívül hatékonyan térképezik fel a számukra új környezetet, ezért amerikai kutatók az ő mintájukra készítettek katonai robotokat, hogy azok könnyebben tájékozódhassanak a terepen. Friss neurológiai vizsgálatok arra utalnak, hogy a rágcsálók e kivételes képessége elsősorban speciális idegsejteknek, úgynevezett grid celleknek köszönhető. Ezek képezik a rendkívül hatékony navigáció alapját, amelyeket a Bostoni Egyetem kutatása célul tűzött ki. Az újonnan kifejlesztett mozgó robotnak térképet kell készítenie környezetéről, és ezzel egy időben pontosan meghatároznia elhelyezkedését.
2010.08.16. 11:00
 
 
Több mint 120 ezren használták a röszkei határátkelőt a hétvégén
Több mint százhúszezren lépték át a határt a hétvégén Röszkénél; az intenzív forgalom a szabadságuk leteltével Nyugat-Európába, a munkahelyükre tartó vendégmunkások miatt volt tapasztalható - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t. Szenti Szabolcs elmondta: csütörtöktől vasárnap estig több mint 120.200 ember haladt át az átkelőn, elsősorban a belépő irányban. A röszkei átkelőn csaknem 34 ezer autót ellenőriztek a szakemberek. A jelentős torlódás vasárnap estére szűnt meg a röszkei határátkelőhely belépőoldalán, ahol a hétvégén volt olyan időszak, amikor a személyautóval érkezők hatórás várakozásra kényszerültek.
2010.08.16. 11:00
 
 
Irán jövőre új urándúsító üzemet épít
Új urándúsító üzem építését kezdi meg Irán a jövő év első felében - közölte hétfőn Ali Akbar Szalehi, az iráni atomenergia-ügynökség vezetője. "Elkészültünk a tíz új dúsítóüzem helyének meghatározásával - mondta Szalehi az állami televízió internetes oldalának jelentése szerint. - Ezek egyikének építése még az idei iráni év vége (2011. március 20.) előtt vagy a következő év elején megkezdődik." Ez lesz a harmadik urándúsító üzem az országban a közép-iráni natanzi - ahol már több mint 8500 centrifuga működik - és a Teherántól délre lévő fordúi után, amelyet jelenleg építenek.
2010.08.16. 11:00
 
 
Stagnáltak az első félévben a mezőgazdasági termelői árak
Az idén január-júniusban gyakorlatilag stagnáltak, mindössze 0,2%-kal nőttek a mezőgazdasági termelői árak az egy évvel korábbihoz viszonyítva, ami a növényi termékek árszínvonalának 2%-os növekedéséből, valamint az élő állatok és állati termékek árainak 2,6%-os csökkenéséből adódott - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A közlemény szerint az agrártermékek termelőiár-szintje júniusban 0,6%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest. Ezen belül a növényi termékek árszínvonala 0,2%-kal, az élő állatok és állati termékeké 1,5%kal csökkent. Tavaly az első hat hónapban a mezőgazdasági termelői árak 24,3%-kal csökkentek éves bázison.
2010.08.16. 10:15
 
 
Júniusban 19,7%-kal csökkent az építőipar termelése
Az építőipari termelés volumene 2010 júniusában mind a kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva 19,7 százalékkal csökkent a 2009. júniusihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A közlemény szerint az év első hat hónapjában a termelés 13,8 százalékkal volt kisebb, mint egy évvel korábban. Szezonálisan kiigazítva a termelés júniusban 2,3 százalékkal volt alacsonyabb az előző havinál. Az építőipar termelői árai 2010 második negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva 0,7 százalékkal emelkedtek.
2010.08.16. 09:30
 
 
Torontói tenisztorna: Murray legyőzte Federert a döntőben
A skót Andy Murray vasárnap két játszmában legyőzte a svájci Roger Federert, s ezzel megvédte címét a 2,43 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás férfi tenisztornán. A 23 éves játékos mindkét szettet 7:5-re nyerte meg a korábbi világelső ellen, s ezzel idei első tornagyőzelmét aratta. Murray kirobbanó formában szerepelt a kanadai viadalon, melynek elődöntőjében a világelső Rafael Nadalt győzte le, s ezzel ő lett az ötödik olyan teniszező, aki egy versenyen búcsúztatta a spanyol és a svájci sztárt. Eredmény, döntő: Murray (brit, 4.)-Federer (svájci, 3.) 7:5, 7:5.
2010.08.16. 08:45
 
 
Megkezdik a választási értesítők és ajánlószelvények kézbesítését
Ezen a héten kézbesítik az érintett csaknem 8 millió választópolgárnak az október 3-ai önkormányzati választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. A választóknak augusztus 16. és 19. között kell megkapniuk a névjegyzékbe való felvételről szóló értesítést (a kopogtatócédulát) és az ajánlószelvényt. Az értesítő tartalmazza a családi és utónevet, a lakcímet, a személyi azonosítót, a névjegyzékbeli sorszámot, a szavazás helyét és idejét, valamint a szavazással kapcsolatos egyéb tudnivalókat. Az a választópolgár, aki nem kapta meg a választási értesítőt és az ajánlószelvényt, az a jegyzőhöz fordulhat, a jegyző ekkor új szelvényt állít ki.
2010.08.16. 08:15
 
 
Három napig élt 15 méter magasan egy amerikai lelkész
Több mint három napig élt 15 méteres magasságban kosaras emelő liftjében egy dél-floridai lelkész, hogy így szólítsa fel a városka híveit az adományozásra. T. J. McCormick egy téren emelkedett a magasba, hogy fogadalma szerint addig maradjon ott, amíg össze nem gyűlik ezer hátizsáknyi iskolai felszerelésekből álló adomány. A pap dacolt a kánikulával, egy heves zivatarral, de közel három nap alatt összegyűlt az ezer hátizsák. McCormick azt mondta az alatta egybegyűlteknek, hogy bármikor újra megcsinálná.
2010.08.16. 08:00
 
 
Újabb közös dél-koreai-amerikai hadgyakorlatot kezdődött
Újabb közös hadgyakorlatot kezdett hétfőn Dél-Korea és az Egyesült Államok - jelentette be a szöuli védelmi miniszter. Az angolul Ulji Freedom Guardian névre keresztelt, augusztus 16-tól 26-ig tartó gyakorlaton több mint 30 ezer amerikai és 56 ezer dél-koreai katona vesz részt. A Dél-Koreában állomásozó 28 ezer 500 fős amerikai haderő parancsnoka, Walter Sharp tábornok közlése szerint a mostani lesz a világon megrendezett közös hadgyakorlatok egyik legnagyobbika. Az újabb közös dél-koreai-amerikai manővereket egy olyan időszakban tartják meg, amikor a két Korea közötti légkör a pattanásig feszült azt követően, hogy március végén elsüllyedt a dél-koreai hadiflotta Cshonan nevű korvettje és 46 tengerész veszett oda.
2010.08.16. 08:00
 
 
Piacot bővít a digitális átállás a műsorszórásban
A digitális földfelszíni műsorszórásra való átállással robbanásszerűen megnő az ingyenesen elérhető csatornák száma egész Kelet-Közép-Európában, amelyek ráadásul még a legkisebb falvakban is kristálytiszta minőségben jutnak el a lakosokhoz. A KPMG tanulmánya szerint ez azonban csak az egyik előnye lesz az átállásnak, ami várhatóan számos befektetést is ösztönöz a régióban. A közlemény idézi Várnai Évát, a KPMG magyarországi telekommunikációs és média üzletágának vezetőjét, aki szerint 3 évvel ezelőtt a régió országainak még komoly fejtörést okozott az unió által kitűzött 2012-es átállási határidő. Mára azonban minden jel szerint képesek lesznek a térség országai az átállást határidőre megvalósítani.
2010.08.15. 21:45
 
 
Erste: tartható az idei hiánycél, jövőre 3,5 százalék lehet a deficit
Tartható az idei hiánycél, jövőre pedig 3,5 százalékos lehet a GDP-arányos államháztartási deficit - olvasható az Erste Bank Hungary Magyarország gazdasági kilátásairól készített elemzésében. A bank szerint a kormány eddig bejelentett és elfogadott intézkedései alapján a 3,8 százalékos idei hiánycél tartható, viszont 2011-re a már elfogadott intézkedésekkel a konvergencia programban vállalt 2,8 százalékos hiánycél nem látszik teljesíthetőnek. Az Erste elemzése szerint a 2011-es deficit várhatóan 3,5 százalék lesz.
2010.08.15. 21:45
 
 
Az Obama család demonstratív mini-vakációja a Mexikói-öböl partvidékén
27 órás mini-vakációra Floridába utazott a hétvégére az Egyesült Államok "első családja", azzal a nem titkolt céllal, hogy eloszlassa a potenciális turisták félelmeit, akiket a BP fúrótornyának balesete által okozott olajszennyeződés tart vissza attól, hogy felkeressék a Mexikói-öböl partvidékét. Barack Obama elnök szombaton a kisebbik lánya, Sasha társaságában Panama Citynél megmártózott a tengerben és halas tacót evett, szombaton pedig egy delfinnéző sétahajókázáson vett részt. Az elnöki család helyi idő szerint vasárnap este tér vissza a Fehér Házba.
2010.08.15. 21:15
 
 
13 érmet szerzett a magyar úszócsapat az Európa-bajnokságon
Lényegesen sikeresebb Európa-bajnokságot zárt Margitszigeten a magyar úszócsapat, mint négy évvel ezelőtt ugyanitt, az akkori két győzelemhez és összesen hét éremhez képest ezúttal hat első és összesen 13 dobogós helyezésnek örülhettek a drukkerek. A hat arany-, négy ezüst- és három bronzéremmel a válogatott a negyedik helyen zárt az úszóversenyek éremtáblázatán. Az "állandóságot" Cseh László képviseli a válogatottban, aki 2006-hoz - és a legutóbbi, 2008-as eindhoveni Eb-hez - hasonlóan most is megnyerte a 200 és 400 vegyest. A győzelmeken testvériesen osztoztak meg a férfiak és a nők.
2010.08.15. 20:30
 
 
Overdose tíz hosszal győzött a Kincsem Parkban
Overdose nagyon fölényes győzelemmel őrizte meg veretlenségét vasárnap a budapesti Kincsem Parkban rendezett 1000 méteres futamon. Az ezúttal az angol Gary Hind lovagolta ötéves pej mén a viadal csúcspontjaként rendezett 10. futamban, a Bestens-Pannónia Életbiztosító Díjon állt rajthoz. A korábbi 13 versenyén is győztes ló elképesztő magabiztossággal futott, könnyedén utasította maga mögé nyolc riválisát, s végül tíz hosszal győzött a négymillió forint összdíjazású futamban. Az első helyezett nyereménye 2,160 millió forint volt.
2010.08.15. 20:15
 
 
Árvizeket okozott az özönvízszerű eső Szlovákiában
Árvizeket és komoly közlekedési gondokat okozott az özönvízszerű eső vasárnap Szlovákiában. Az árvíznek az esti órákig egy halálos áldozata van, egy ember pedig eltűnt. A rövid idő alatt leesett rendkívüli mennyiségű csapadék következtében a Nyitra, a Handlovka és Rajcianka folyók kiléptek medrükből, s elöntötték Privigyét és Nyitrabányát (Trencsén megye). Mindkét város környékén víz alatt vannak a közutak is, ami azonnal bonyodalmakat okozott a közlekedésben. Nyitrabányán az egyik hidat is elvitte a víz. Megszakadt a vasúti közlekedés, mert mindkét város pályaudvarát víz öntötte el. Az ár több személygépkocsit is elsodort.
2010.08.15. 20:15
 
 
NB I: Ferencváros-Budapest Honvéd 1-3
A vasárnapig pont nélkül álló Budapest Honvéd 3-1-re győzött az eddig százszázalékos Ferencváros otthonában a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójának zárómérkőzésén. Az FTC veresége azt jelenti, hogy már nincs hibátlan csapat a bajnokságban. Eredmény: Ferencváros-Budapest Honvéd 1-3 (0-3). Albert Stadion, 6000 néző. Gólszerzők: Kulcsár (51.), illetve Rufino (8.), Hajdú (12., 11-esből), Rouani (30.) Kiállítva: Stanic (41.)
2010.08.15. 20:00
 
 
Játékmackók ezrei Rákóczifalván
Játékmackók ezrei "keresték fel" tulajdonosukkal a hétvégén Rákóczifalvát, ahol az országban egyedülállóan Döme-nap elnevezéssel a macik ünnepét tartották. Ebből az alkalomból a helybeliek a vendégekkel együtt a település várossá nyilvánításának egyéves évfordulójáról is megemlékeztek. A szervezők a Döme-napra rekordkísérletet jelentettek be: hatezer játékmackót akartak volna köszönteni a Szolnok melletti kisvárosban. A gyűjtés nem volt öncélú, Rákóczifalván egy határaikon innen és túl mind ismertebb macimúzeum található, amelynek ezzel a rendezvénnyel már negyedik alkalommal igyekeztek további hírverést csinálni.
2010.08.15. 19:45
 
 
Megnyílt a pécsi Bauhaus-kiállítás
A XX. század első felének legjelentősebb művészeti intézményét, a Bauhaust és alkotóinak munkásságát bemutató, mintegy félezer műtárgyból álló kiállítás nyílt Pécsett vasárnap délután. Annemarie Jaeggi, a berlini Bauhaus Archiv igazgatója a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program zászlóshajójának tekintett kiállítás megnyitója előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: a magyar bauhauslerek munkáit a középpontba állító tárlat hosszan tartó kutatások eredményeként, több magángyűjtemény agyagából állt össze. Célja, hogy bemutassa a magyarok eddig kevéssé hangsúlyozott hozzájárulását a modern művészet ezen alapvető, sokat vitatott vonulatához.
2010.08.15. 19:15
 
 
Úszó Eb: Cseh arany-, Verrasztó ezüstérmes 400 m vegyesen
Cseh László arany-, Verrasztó Dávid pedig ezüstérmet nyert vasárnap 400 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A Kőbánya SC olimpiai ezüstérmes versenyzője sikerével egyszersmind káprázatos sorozatát is folytatta: megszakítás nélkül, 2004, 2006 és 2008 után 2010-ben is Európa-bajnoki címet szerzett a hosszabbik vegyes számában. Cseh 4.10.95 perccel diadalmaskodott. Verrasztó Dávid 4:12.96-tal végzett a második helyen, húga, Evelyn egy-egy arany és ezüstje után tovább gazdagítva a család éremkollekcióját. A magyar csapat a bő negyedórán belül szerzett két kettős diadallal 13 éremnél tart az Eb-n: 6 arany, 4 ezüst, 3 bronz.
2010.08.15. 18:30
 
 
Úszó Eb: Hosszú arany-, Jakabos ezüstérmes 200 m pillangón
Hosszú Katinka arany-, Jakabos Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert 200 méter pillangón a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Hosszú - aki csütörtökön 200 m vegyesen és a 4x200-as gyorsváltó tagjaként is aranyérmes lett, hétfőn pedig éppen Jakabos előtt második volt 400 m vegyesen - 2:06.71 perccel zárt. Jakabos a 400 m vegyes bronzérme után élete legjobbjával, 2:07.06-tal szerzett ezúttal ezüstöt. A telt ház, 5000 néző hatalmas buzdítása közepette a két magyar közül Jakabos kezdett gyorsabban, féltávnál elsőként fordult, s egészen a hajráig az élen tempózott. Hosszú 100-nál csak az ötödik volt, az utolsó 50-nek pedig negyedikként vágott neki. Miközben a többiek fáradtak, a bajai úszó elsőként csapott a célba.
2010.08.15. 18:00
 
 
Hétfőtől illetékmentessé válik a gazdaságátadás
Hétfőtől adó és illetékmentesen, apáról fiúra szállhat a családon belüli gazdaság, ekkor lép hatályba az erről szóló új rendelkezés, amely pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben. A Vidékfejlesztési Minisztérium MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tárca a nyár elején kezdeményezte az illetéktörvény módosítását. Mint írták, az új jogszabály segíti az egymást követő nemzedékek kapcsolatának erősödését, a családon belüli gazdálkodás folytonosságát, stabilitását.
2010.08.15. 18:00
 
 
Gerendai Károly: várhatóan nyereséges lesz a Sziget fesztivál
Várhatóan nyereséges lesz az idei Sziget fesztivál, bár az utolsó nap látogatószámáról még nem állnak rendelkezésre pontos adatok - közölte Gerendai Károly, a rendezvény főszervezője vasárnap délután az MTI-vel. A főszervező elmondta, hogy az utolsó napi időjárás még beleszólhat a tervekbe, de bízik abban, hogy az emberek megfelelő számban érkeznek például a nagyszínpadon fellépő Muse koncertjére. Az általános tapasztalatokról szólva megjegyezte: "meg kellett küzdeni az időjárással" például már a fesztivál indulása előtt komoly rehabilitációs munkálatokat kellett végezni, és közben is volt dolga a technikai szolgálatnak. Ez nagyjából tízmilliós pluszköltséget jelentett idén - fűzte hozzá.
2010.08.15. 18:00
 
 
A Hamász és más palesztin mozgalmak ellenzik a tárgyalást Izraellel
A Hamász és más, damaszkuszi központú palesztin mozgalmak ellenzik a béketárgyalások újrafelvételét a Palesztin Hatóság és Izrael között egy közlemény szerint. "A palesztin ellenállási mozgalmak elutasítják a közvetlen vagy közvetett tárgyalásokat, és felhívják a figyelmet a palesztin nemzeti jogok kiárusítását célzó politika veszélyeire" - olvasható a szervezetek damaszkuszi tanácskozásáról kiadott kommünikében. "A visszatérés a közvetlen tárgyalásokhoz meghajlást jelent az e jogok felszámolására irányuló amerikai és cionista feltételek előtt." A dokumentumot aláíró 11 szervezet között van az Iszlám Dzsihád, a Népi Front Palesztina Felszabadításáért és a Demokratikus Front Palesztina Felszabadításáért is.
2010.08.15. 17:15
 
 
Narancssárga riasztást adott ki az OMSZ az ország nagy részére
Narancssárga riasztást adott ki az ország nagy részére az Országos Meteorológiai Szolgálat. A figyelmeztető előrejelzés szerint éjfélig az egész ország területén lehetnek viharok. A Nyugat-Dunántúl kivételével valamennyi régióban heves zivatarral kell számolni, amit intenzív csapadék, erős vihar (90 kilométer/óra fölötti széllökés), vagy legalább 2 centiméter nagyságú jég kísérhet. Vasárnap délután sokfelé, éjszaka inkább csak a Tiszántúlon és északkeleten, hétfőn főként az ország keleti felén kell záporra, zivatarra számítani. Elsősorban a Dunától keletre heves zivatarok is lesznek jégesővel, felhőszakadással, szélviharral. Hétfő estétől a Tiszántúlon nagyobb területen valószínű intenzív csapadék.
2010.08.15. 16:15
 
 
Moto2, Cseh Nagydíj: Talmácsi hatodik lett
A Moto2 géposztályban versenyző Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján, Brnóban. A 16. pozícióból indult magyar motoros remek teljesítményt nyújtott a futamon, a végén még a negyedik helyért is harcban volt, de végül hatodikként haladt át a célvonalon. A viadalt a spanyol Toni Elias nyerte.
2010.08.15. 15:45
 
 
Titanic-emlékutazás a katasztrófa századik évfordulójára
Az Atlanti-óceánon jéghegynek ütközött Titanic útvonalát járja végig két év múlva egy tengerjáró, fedélzetén az áldozatok hozzátartozóival. A hajó a katasztrófa századik évfordulóján, 2012. április 14-én jut el arra a helyre, ahol a Titanic elsüllyedt. A Balmoral tengerjáró, amely az "elsüllyeszthetetlennek" tartott utasszállító pontos útvonalát követi, 2012. április 12-én indul az Anglia déli partjainál található Southamptonból, majd kiköt az észak-franciaországi Cherbourg-ban és a dél-írországi Cobhban - közölte az expedíciót szervező Miles Morgan Travel brit utazásszervező cég.
2010.08.15. 15:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672[1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista