2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Tart a helyreállítás Mezőkövesden a vihar után
Megkezdődött a hétfői esti vihar utáni helyreállítás Mezőkövesden, ahol tornádószerű szél is pusztított - közölte a város önkormányzata kedden. Mezőkövesden mintegy 150 esethez riasztották a helyi tűzoltókat a hétfő esti tornádószerű vihar után. A nagy erejű szél a Kavicsos-tó környékén söpört végig, és fákat döntött ki, majd elkerülve a település jelentősebb részét, a mezőgazdasági területeken folytatta tombolását. Tucatnyi villanyoszlop dőlt ki, mintegy 500 méteres szakaszon egy erdősáv is odalett.
2010.08.17. 18:00
 
 
ÁSZ: nem volt megvalósítható az energiahatékonyságot szolgáló cselekvési program
A 2010-ig terjedő energiatakarékossági stratégia és a megvalósítását szolgáló cselekvési program a hozzárendelt eszközökkel és forrásokkal nem volt megvalósítható - mondta Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke. Az energiaügyek kormányzati hiányosságai miatt a hazai célkitűzések és a nemzetközi kötelezettségek nem teljesültek. Ez a piacnyitás csúszásában, az energiapolitikai stratégiák, programok hiányosságában, késedelmében, a források és feladatok összhangjának hiányában jelentkezett - mondta az ÁSZ elnöke. Az Állami Számvevőszék energiagazdálkodással kapcsolatos ellenőrzése a 2004-09 közötti időszakot vizsgálta, de kiterjedt az ebben az időszakban megvalósult, befejeződött és korábban indult programokra is.
2010.08.17. 17:45
 
 
Fidesz: ha lesz távhőáremelés, az az MSZP-SZDSZ városvezetés felelőssége
Ha lesz távhőáremelés, a felelősség a szocialista-liberális városvezetést és a Főtáv Zrt. MSZP által delegált és támogatott vezetését terheli - közölte a Fidesz-frakció kedden. A párt közleményben reagált Szanyi Tibornak, az MSZP kampányfőnökének és Élő Norbert X. kerületi polgármesterjelöltnek a közös sajtótájékoztatóján elhangzottakra, miszerint brutális távhődíjemelés várható az önkormányzati választások után. Közleményük szerint az energiaárak mértékének megállapítása a főváros MSZP-SZDSZ vezetésének, illetve a főváros által üzemeltetett Főtáv Zrt.-nek a kompetenciája.
2010.08.17. 17:45
 
 
Halálos áldozatai is vannak az árvizeknek Szlovákiában
Két - más források szerint három - halálos áldozata van a Közép- és Kelet-Szlovákiát vasárnap óta sújtó, hatalmas anyagi károkat okozó, özönvízszerű esőzéseknek és árvizeknek. Iveta Radicová szlovák miniszterelnök a kormány sajtóirodájának kedd délutáni közlése szerint megszakította horvátországi szabadságát és visszaindult Pozsonyba. Radicová még a kedd esti órákban felkeresi Nyitrabányát, majd szerdán reggel Túrócszentmártont, hogy a helyszínen tájékozódjon az árvíz okozta gondokról. A kabinet szerda délután foglalkozik az árvízhelyzettel. Daniel Lipsic belügyminiszter szerint most az árvíz sújtotta emberek megsegítése, a károk felmérése, illetve azok fokozatos felszámolása a legfontosabb.
2010.08.17. 17:15
 
 
A francia szövetség 18 mérkőzésre eltiltotta Anelkát
18 válogatott mérkőzésre tiltotta el a Francia Labdarúgó Szövetség (FFF) Nicolas Anelkát a nyári világbajnokságon miatta kirobbant botrány következtében. Az FFF fegyelmi bizottsága a keddi meghallgatás után úgy döntött, Patrice Evra korábbi csapatkapitány 5, Franck Ribery 3, Jeremy Toulalan pedig 1 találkozón nem szerepelhet, míg az ötödik érintett, Eric Abidal nem kapott büntetést. Evrának csapatkapitányként, Ribérynek az ő helyetteseként, Anelkának az öltözőben történtek miatt kellett megjelennie a fegyelmi testület előtt. Abidalnak azért, mert nem volt hajlandó játszani a zárótalálkozón, Toulalannak pedig azért, mert ő fogalmazta meg a játékosok sztrájk-közleményét.
2010.08.17. 17:00
 
 
Moody's: stabil a vezető gazdasági hatalmak AAA besorolása
Továbbra is stabil az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Németország és Franciaország lehető legjobb, AAA államadósi besorolása - közölte kedden a Moody's Investors Service. A négy szuverén adósosztályzat esetében csökkent "a távolság a leminősítéstől" - közölte a nemzetközi hitelminősítő, hozzátéve, hogy a nagy AAA minősítésű kormányoknak most a néhány hónappal ezelőttiekhez képest más kihívásokkal kell szembenézniük. A hitelminősítőnél az új kihívásokra példaként említették, hogy ezeknek a kormányoknak a gazdasági növekedést olyan időszakban kell élénkíteniük, amikor költségvetési ösztönzés ténylegesen már nem áll rendelkezésre.
2010.08.17. 17:00
 
 
Megvált minden vagyonától egy osztrák milliomos
Megvált mesés vagyonától egy osztrák milliomos, hogy újra boldognak érezze magát és hogy másokon segítsen. A 49 éves Karl Rabeder utolsó nagy vagyontárgya, egy 1,5 millió eurót érő tiroli villa kedden sorsjegy útján cserélt gazdát. Az új tulajdonos egy bajorországi nő lett, egyike annak a 21 ezer 999 embernek, akik vásároltak a 99 eurós szelvényekből. A több mint 300 négyzetméteres ház közel háromezer négyzetméteres telken fekszik, edzőterem, úszómedence és strandröplabdapálya is tartozik hozzá.
2010.08.17. 17:00
 
 
Egy volt ENSZ-nagykövet szerint Izraelnek 8 napja van, hogy csapást mérjen Iránra
Izraelnek nyolc napja van még rá, hogy csapást mérjen a busehri nukleáris létesítményre és ezzel megakadályozza, hogy Iránnak működő atomerőműve legyen - jelentette ki helyi idő szerint hétfőn a Fox Business Networknek John Bolton, az Egyesült Államok volt ENSZ-nagykövete. Irán a tervek szerint augusztus 21-én indítja be orosz segítséggel felépített erőművét. Bolton szerint ez után már késő lesz katonai csapást intézni a létesítmény ellen, mert a támadás után keletkező sugárzás megfertőzné az iráni polgári lakosságot. "Ha az uránium, ha a fűtőrudak már nagyon közel kerülnek a reaktorhoz, vagy bent vannak a reaktorban, egy támadás elszabadítaná a sugárzást, ez nem kérdéses" - nyilatkozott Bolton.
2010.08.17. 17:00
 
 
Mesut Özil a Real Madridban folytatja
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mesut Özil, a dél-afrikai világbajnokságon bronzérmet szerzett német válogatott török származású középpályása - jelentette be a futballistát eddig foglalkoztató Werder Bremen kedden. A megállapodás anyagi részleteit a brémai egyesület nem hozta nyilvánosságra, becslések szerint a madridiak 15 millió eurót fizettek a 21 éves játékosért. "Tiszteletben tartjuk Mesut kívánságát, amely szerint most szeretné megtenni ezt a lépést" - idézte a Werder közleménye Klaus Allofs klubigazgatót.
2010.08.17. 16:45
 
 
Többszázezer eurós végkielégítések az Opelnél
Akár 250 ezer euró (70 millió forint) végkielégítést is kaphatnak az Opel bochumi gyárából elbocsátott munkások. Az üzemi tanács kevesli az összeget. Az Opel szóvivőjének keddi tájékoztatása szerint a végkielégítés mértékét egy képlet alapján határozzák meg: a társaságnál eltöltött évek számát megszorozzák az életkorral és a havi fizetéssel, majd az így kapott összeget elosztják 35-tel. Ennek alapján egy 50 éves Opel-munkás nagyjából 100 ezer euróval távozhat, ha már 24 évet ledolgozott a gyárban és fizetése eléri a 3 ezer eurót. A társaság legfeljebb 24 év munkaidőt vesz számításba, a végkielégítés felső határát pedig 250 ezer euróban állapította meg.
2010.08.17. 15:45
 
 
Évtizedek múltán ért célba John Lennon levele
Közel négy évtized múltán jutott el a címzetthez John Lennon egy levele, amelyet a Beatles egykori tagja 1971-ben adott postára, pár hónappal azután, hogy az együttes feloszlott. Lennon egy Steve Tilston nevű folkénekesnek címezte a levelet. Ebben arról írt, hogy nem kell amiatt aggódnia, hogy a siker és a vagyon tönkreteszi pályafutását, és megváltoztatja a fontos dolgokat életében. John Lennon annak a ZigZag magazinnak a londoni címére küldte a levelet, amelyben a Tilston-interjút olvasta. A küldemény azonban soha nem ért el a folkénekeshez. Végül egy gyűjtő kezébe került, aki pár éve felvette a kapcsolatot Steve Tilstonnal, hogy megerősíttesse vele a levél hitelességét.
2010.08.17. 15:30
 
 
MSZP: brutális távhődíjemelés várható
Brutális távhődíjemelés várható az önkormányzati választások után - jelentette ki Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Az MSZP azt várja a kormánytól és magától Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy álljon ki a nyilvánosság elé, és még az önkormányzati választások előtt mondja ki azt a mondatot, hogy "nem lesz távhőáremelés" - tette hozzá. Szanyi Tibor kiemelte: a lakossági hődíj emelkedésének hatására egy fővárosi 50 négyzetméteres panellakásban élő 20 ezer forinttal fog többet fizetni. Ez az MSZP számára elfogadhatatlan - tette hozzá.
2010.08.17. 15:15
 
 
Nem érinti az EU-t az orosz gabonaimport korlátozása
Az Európai Uniót közvetlenül nem érinti Oroszország gabonakivitelének leállítása, mert minimálisnak tekinthető az unióba tartó orosz export - vélte kedden az Európai Bizottság szóvivője. Az EU évente kevesebb mint egymillió tonna gabonát importál Oroszországból, miközben belső termelése megközelíti a 300 millió tonnát és jelentős tartalékai is vannak, mert az elmúlt években kimagaslóan jó volt a gabonatermés. Moszkva augusztus 15-től tiltja a gabonaexportot, mert az utóbbi több mint száz év legsúlyosabb aszálya miatt a tavalyi 97 millió tonna helyett jó esetben is csak 65-67 millió tonnás termés várható, míg a belső szükségletek fedezésére nagyjából 80 millió tonna szükséges.
2010.08.17. 14:45
 
 
Franciaország cáfolja a romák kollektív kitoloncolását
Franciaország nem indít külön repülőjáratokat, hogy csoportosan visszatoloncolja hazájukba a kiutasításra váró romákat. "Nincs szó kollektív kitoloncolásról, a kiutasítások egyéni alapon történnek" - jelentette ki kedden Eric Besson bevándorlásügyi miniszter. Hozzátette: nem külön repülőjáratokat indítanak, hanem a menetrend szerinti utasszállító járatokat veszik majd igénybe. A francia belügyminiszter a múlt héten azt mondta, hogy külön erre a célra bérelt repülőgépeken küldenék vissza a romákat hazájukba. Az utóbbi napokban több mint 40 illegális romatelepet számoltak fel Franciaországban, és mintegy 700 embert terveznek visszaküldeni származási helyére, Romániába vagy Bulgáriába.
2010.08.17. 14:30
 
 
Lemondott a Ferencváros elnöke
A keddi rendkívüli elnökségi ülésen lemondott posztjáról Rieb György, a Ferencvárosi Torna Club elnöke - tájékoztatta a klub az MTI-t. A sportvezető megnövekedett üzleti elfoglaltságaival indokolta döntését. Az FTC elnöksége ezután egyhangúlag elnökké választotta Kovács Miklós eddigi alelnököt, utóbbi pozíciót pedig Springer Miklós tölti majd be. Rieb 2007. június 5-én lett a sportegyesület elnöke, korábban az Aprilia cég vezetőjeként tevékenykedett a ferencvárosiak vízilabda-szakosztályánál. Elnöksége alatt angol befektető érkezett az FTC labdarúgóklubhoz.
2010.08.17. 14:15
 
 
A feleségüknél kevesebbet kereső férjek csapodárabbak
Csapodárabbak azok a férjek, akik kevesebb pénzt keresnek feleségüknél, mi több, anyagilag még függnek is tőlük. A felfedezés egy brit tanulmány készítőinek köszönhető. Az Cornell Egyetem kutatóinak számításai szerint ötször nagyobb az esélye a megcsalatásra az olyan nejnek, aki többet keres férjénél. A tudósok szerint a férfi hűtlenkedésével ellensúlyozza érzelmi fájdalmát, hogy nem ő a - hagyományos szereposztás szerinti - fő kenyérkereső. A tanulmányt az Amerikai Szociológiai Társaság éves közgyűlésén ismertették Washingtonban. A hír kapcsán a The Daily Telegraph című brit lap megjegyezte, hogy Nagy-Britanniában 2,7 millió brit nő keres jobban a párjánál.
2010.08.17. 14:00
 
 
Kajak-kenu vb: útra kész a magyar csapat, 10 érmet vár a kapitány
A magyar kajak-kenu válogatott első része szerdán kel útra az év fő versenyére, a lengyelországi Poznanban csütörtöktől vasárnapig sorra kerülő világbajnokságra, amelyen tíz érmet, köztük öt aranyat remél Storcz Botond szövetségi kapitány. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a csapat közvetlen felkészülése az elmúlt három hétben Szolnokon zajlott, ahol ugyan kicsit zsúfolt volt a víz, de a vezetők és a versenyzők szerint mindenki el tudta végezni a szükséges munkát. A magyarok közül a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa indul majd a legtöbb számban, pontosan ötben a vb-n, Storcz az MTI-nek azt mondta: képesnek tartja a szegedi versenyzőt arra, hogy akár "mesterötöst" érjen el.
2010.08.17. 13:45
 
 
Gyenge földrengés volt Borsodban és Baranyában kora reggel
Gyenge földrengések voltak Baranyában és Borsodban kedd reggel, károkról egyelőre nem érkezett jelentés - tudatta a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Szeizmológiai Obszervatóriuma az MTI-vel. A közlemény szerint a Baranya megyei Sellye közelében 5 óra 25 perckor és 5 óra 26 perckor a Richter-skála szerint 3,0, illetve 3,1 magnitúdójú rengés volt. A Miskolctól néhány kilométerre délre 7 óra 32 perckor bekövetkezett rengés erőssége 2,1 volt. A lakosság mindkét helyen érzékelte a gyenge földmozgást, de károkról egyelőre nem tudnak az obszervatóriumban.
2010.08.17. 13:45
 
 
Sólyom László vasárnap Révkomáromba látogat
Sólyom László nemrég leköszönt magyar köztársasági elnök vasárnap Révkomáromban részt vesz a tavaly augusztusban felavatott Szent István szobor megkoszorúzásán - írta az Új Szó című szlovákiai magyar napilap. "A hivatalos megerősítésre a napokban kerül sor, a résztvevők névsora még nem végleges" - mondta a lapnak Hortai Éva, Révkomárom alpolgármestere, aki a vasárnapi ünnepség társszervezője, a Palatinus Társaság tagja. A tervek szerint Sólyom, akárcsak tavaly, most is gyalog menne át a Dunán átívelő Erzsébet hídon, ott várnák a város elöljárói. Nem hivatalos értesülések szerint a rendezvényre meghívták Daniel Krajcer szlovák kulturális minisztert is.
2010.08.17. 13:45
 
Szerb lap: az ellenzék vezető ereje partnerséget ajánl a VMSZ-nek
A legerősebb szerb ellenzéki párt, a nemzeti konzervatív irányultságú Szerb Haladó Párt (SNS) stratégiai partnerséget fog kínálni a Vajdasági Magyar Szövetségnek (VMSZ) a következő választások előtt - írta kedden "nem hivatalos" forrásra hivatkozva a Vecernje novosti című belgrádi lap. Az ajánlat szerint helyet biztosítanának a Pásztor István vezette magyar pártnak az új kormányban, amelynek a fő ereje a Tomislav Nikolic vezette SNS lenne az elképzelés szerint. Noha a jelenlegi szerb kormány megbízatása csak 2012 tavaszán jár le, megfigyelők szerint nem lehet kizárni, hogy esetleg előrehozott választásokat tartanak a balkáni országban.
2010.08.17. 13:30
 
 
Teljesen átalakul Keszthely belvárosa
Európai uniós források felhasználásával két éven belül teljesen átalakul Keszthely belvárosa, jelentős változások várhatók a Festetics-kastélytól a Balaton-partig - közölte a beruházás támogatási szerződésének aláírásakor a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke. Az első ütemben megvalósuló tervek részeként térfigyelő rendszert építenek ki, a római katolikus templom melletti várkertből sétálóliget, park lesz és az egyház közreműködésével felújítják a templom tornyát. A jelenlegi piac területén 172 férőhelyes felszíni parkolót alakítanak ki, a Fő téren pedig helyi termékek árusításának helyet adó piacteret hoznak létre.
2010.08.17. 13:15
 
 
MSZP: a Fidesz-kormány 20%-kal pazarlóbb, mint elődje volt
Az MSZP szerint "urambátyám" típusú feladatkiosztás, államigazgatási mutyik és pazarlás jellemzi a Fidesz-kormányt. "Továbbra is egyértelműnek tűnik, hogy az "urambátyám" típusú feladatkiosztás után az államigazgatásban tovább folytatja a mutyizást a Fidesz és több mint 20 százalékkal pazarlóbb, mint elődje. Mindeközben azt állítják, hogy ők költséghatékonyabbak, mint a korábbi kormány" - áll az MSZP által az MTI-hez eljuttatott közleményben. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján visszautasította a Vasárnapi Hírekben megjelenteket, miszerint a jelenlegi kormány többet költ magára, mint az előző.
2010.08.17. 12:45
 
 
Heves esőzés Andalúziában, kánikulai csúcs Görögországban
Keddi közlés szerint három halálos áldozatot is követeltek a viharos esőzések a dél-spanyolországi Córdoba körzetében; közben Görögországban a keddre várt kánikulai csúcs miatt adtak ki figyelmeztetést az egészségügyi hatóságok. Az előrejelzések szerint Athénban, az ország középső részein és Peloponnészosz félszigetén délután 41 Celsius-fokos csúcshőmérséklet várható árnyékban. Az egészségügyi hatóságok elővigyázatosságra intik a lakosságot, és különösen az idős, valamint sérülékeny embereket óvják a felesleges szabadban tartózkodástól. Valamelyes "enyhülés" szerdától várható, a hét végére 35 fokot jeleznek előre.
2010.08.17. 12:45
 
 
Már minden településen van áram Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
Minden településen van már áramszolgáltatás , miután a szakemberek Ibrány és Tiszatelek elektromos hálózatában is kijavították a hétfői vihar okozta hibákat - közölte az E.ON kommunikációs munkatársa kedden az MTI-vel. Varga Ivett elmondta: újabb meghibásodás nem történt a középfeszültségű hálózatban, az áramszolgáltató munkatársai pedig jelenleg a kisfeszültségű hálózatban keletkezett kisebb hibákat javítják. A vasárnapi esti viharos időjárás miatt hétfő reggelre mintegy 16 ezer fogyasztó maradt áram nélkül a megyében. Hétfő este újabb, a korábbinál gyengébb zivatar vonult át a megyén, ami nem okozott nagyobb károkat.
2010.08.17. 12:15
 
 
Eb-selejtező: Újpesten lesz a magyar válogatott első hazai mérkőzése
Az újpesti Szusza Ferenc Stadionban játssza első hazai Európa-bajnoki selejtezőjét, Moldova ellen a magyar labdarúgó-válogatott. A honi szövetség (MLSZ) tájékoztatása alapján a szeptember 7-én sorra kerülő találkozót a cseh Libor Kovarik dirigálja majd, munkáját honfitársai, Kordula Antonin, Vecera Martin és Prihoda Radek segítik majd. Egervári Sándor szövetségi kapitány alakulata négy nappal korábban Svédországban kezdi meg a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság kvalifikációs sorozatát.
2010.08.17. 12:00
 
 
Az államadósság-számítási szabályok módosítását kérte 9 tagállam, Magyarország is
Lengyel-magyar kezdeményezésre levélben fordult kilenc európai uniós tagállam Brüsszelhez az államadósság-számítási szabályok módosítása érdekében - írta a Wirtschaftsblatt című osztrák gazdasági lap. A varsói keltezésű cikk szerint nyolc új EU-s tagállam - Magyarország és Lengyelország mellett Csehország, Románia, Szlovákia, Bulgária, Litvánia és Lettország, valamint a régi tagállamok közé számító Svédország úgy látja, hogy a jelenlegi számítási mód hátrányos helyzetbe hozza azokat az országokat, amelyek az elmúlt években vezették be a magánnyugdíjpénztárakat. A kilenc ország pénzügyminiszterei levelet intéztek az Európai Bizottsághoz és Herman Van Rompuyhoz az Európai Tanács elnökéhez.
2010.08.17. 12:00
 
 
Stagnál az aranypiac, ősszel újra áremelkedés várható
Stagnál az aranypiac, ősztől azonban 10 és 20 százalék közötti áremelkedés várható a www.aranypiac.hu elemzése szerint. Az arany unciánkénti (31,10348 gramm) ára jelenleg 1.200 dollár körül ingadozik. A nyári szezonra jellemző tendenciák ellenére nem csökkent jelentősen és nem tesztelte az 1.150 dolláros technikai támasz alatti tartományt. A nemesfém ősztől jövő év tavaszig történő drágulásának magyarázata az aranypiac ciklikusságában rejlik; az év vége felé majd az évfordulót követően jellemzően emelkedik az arany ára, hiszen például a világ ékszerpiaci forgalmának 70 százalékát képviselő Indiában október elején kezdetét veszi a házassági szezon - áll az MTI-hez eljuttatott elemzésben.
2010.08.17. 12:00
 
 
Autószálloda Németországban
Siker az autószálloda Németországban: nem kocsik a vendégei, hanem nagyrészt autókból alakították ki belsejét, berendezéseit, bútorait. A V8 Hotel Stuttgartban van. Az ágyak autók, de nem kell bennük kuporogni, mivel kényelmes ágyakká alakították át őket, ám meghagytak valamennyit a kocsikból is. A négycsillagos szállodának 34 szobája van, de nemcsak bennük akadnak autórészek, hanem a recepciótól kezdve egészen az étteremig. Egy éjszaka több mint 60 ezer forintnyi euróba kerül, mégis bőven akad vendég. Minden korosztály képviseli magát, távolról érkezettek és a közelben lakók is - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.08.17. 11:45
 
 
Michael Douglas torokdaganattal küzd
Kemoterápia és sugárkezelés vár az Oscar-díjas Michael Douglas amerikai színészre, akinél torokdaganatot észleltek. A 65 éves művész kezelése nyolc hétig tart majd. Douglas a People magazinhoz eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy rendkívül derűlátó a kezelést illetően, és bízik a teljes felépülésben. A színész jelenleg nem tartózkodik az Egyesült Államokban, szóvivője nem volt hajlandó megmondani, hogy hol van, és azt sem, hol zajlik majd a kezelés. A sajtó találgatásai szerint a sztár feleségével, Catherine Zeta-Jones színésznővel és két kisgyerekével a Bahama-szigeteken lévő birtokára vonult vissza.
2010.08.17. 11:45
 
 
Ifjúsági olimpia, tenisz: Babos Tímea elődöntős
A teniszezők versenyében egyesben Babos Tímea bejutott az elődöntőbe, Zsiga Máté pedig a legjobb nyolc közé került a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpia keddi versenynapján. A wimbledoni torna junior páros küzdelmeiben diadalmaskodó Babos az orosz Jilija Putyincevát győzte le a negyeddöntőben 6:1, 6:3-ra, a fináléba kerülésért pedig a kínai Cseng Szaj-szajjal csap össze. Zsiga 6:4, 6:2-re verte a kínai Ou-Jang Po-vent, és a bosnyák Damir Dzumhur vár rá.
2010.08.17. 11:30
 
 
Júliusban is 5 milliárd friss tőke érkezett a befektetési alapokba
Júliusban is több mint 5 milliárd forint friss tőke érkezett a befektetési alapokba. A tőkebeáramlás az előző havinál alacsonyabb, de a nemzetközi tőkepiacokon helyreálló rendnek köszönhetően az alapok hozama jelentősen meghaladta a júniusit. A tőkebeáramlás jellemzően ismét a lakossági befektetőknek volt köszönhető, míg az intézményi befektetők a júniusi több mint 15 milliárd forint friss tőke befektetés után 6 milliárd forintot vontak ki az alapokból. A tőkepiacok júliusi megnyugvása jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy ismét növekedjen a befektetési alapok piaca - áll a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) által közzétett legfrissebb jelentésben.
2010.08.17. 11:30
 
 
Stop.hu: elmarad az állami kitüntetések átadása augusztus 20-án
A stop.hu információi szerint a kormányváltás közelsége miatt nem adnak át kitüntetéseket az idén augusztus 20-án, az állami ünnepen, a kitüntetéseket október 23-ára tolták át - közölték az internetes lapon. A stop.hu azt írta, hogy információit a Kormányzati Kommunikációs Iroda megerősítette. Mint mondták, a kormányváltás közelsége miatt nem volt idő sem előterjeszteni, sem összegyűjteni a névsort. A kitüntetettek névsorát ilyenkor a kormány terjeszti elő és a köztársasági elnök fogadja el. Az elmúlt években ezen a napon rangos állami kitüntetéseket adtak át, amelyek közül a legmagasabb szintű elismerés a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztje.
2010.08.17. 11:30
 
 
Női vízilabda Világkupa: magyar vereség a nyitónapon
A magyar női vízilabda-válogatott kikapott a kanadai csapattól az Új-Zélandon zajló Világkupa keddi, nyitófordulójában. A viadal honlapja szerint Petrovics Mátyás szövetségi kapitány együttese 14-10-es vereséget szenvedett, és szerdán a győzelemmel rajtoló kínai csapat lesz az ellenfele. Eredmények, 1. forduló: A csoport: Kanada-Magyarország 14-10, Kína-Görögország 11-7. B csoport: Egyesült Államok-Oroszország 14-10.
2010.08.17. 11:15
 
 
Több tízmillió dolláros segélyt gyűjtött Pakisztánnak Törökország
Több mint húszmillió dollár gyűlt össze Szaúd-Arábiában a pakisztáni árvízkárosultak javára szervezett adománygyűjtés első napján - közölte az SPA szaúd-arábiai hírügynökség. Az arab királyság korábban 16 segélyszállító repülőgépet küldött az áradásokban érintettek megsegítésére. A török külügyminisztérium közölte, hogy 11 millió dollár értékben nyújt pénzügyi és természetbeni segítséget Pakisztánnak. Egy egymillió dollár értékű, 140 tonnányi szállítmányt már útnak indítottak az ázsiai országba.
2010.08.17. 11:00
 
 
Tengerparton villantott a kolumbiai szépség
Lecsúszott a modell fehér bikinijének pántja, az egyik fürdőző szólt neki, hogy mindene kilátszik.
2010.08.17. 10:21
 
 
Magyar Nemzet: 60 milliárdos kár érhette a fővárost egy jelentés szerint
Közel hatvanmilliárd forintos kárt okozhatott a budapestieknek Demszky Gábor főpolgármester és a korábbi MSZP-SZDSZ koalíció - írta a keddi Magyar Nemzet a birtokába került összefoglaló vizsgálati jelentésre hivatkozva, amelyet szerdán tárgyal a Fővárosi Közgyűlés nagy értékű beruházásokat vizsgáló többpárti bizottsága. A dokumentum szerint a költségnövekedések mögött több esetben törvénysértések állnak, nemegyszer kimutatható a politikai ráhatás, és joggal vethető fel a személyi felelősség - olvasható a napilapban. A cikk a jelentéstervezet alapján a 4-es metrónál 51,4, a Margit híd felújításánál 8,3 milliárd, a Kossuth téri mélygarázs építésénél pedig 290 millió forint veszteségről számolt be.
2010.08.17. 10:15
 
 
Gábor Zsazsa nem hajlandó több műtéten átesni
A halálosan beteg Gábor Zsazsa úgy döntött, hogy élete hátralevő részét Bel Air-i otthonában tölti el, és már nem hajlandó több műtéten átesni - közölte a magyar származású világsztár szóvivője, John Blanchette. A 93 éves Gábor Zsazsa férje, Frederick von Anhalt herceg papot hívatott vasárnap, hogy a kórházban feladja az utolsó kenetet feleségére. Gábor Zsazsa az elmúlt hónapot túlnyomórészt kórházban töltötte, miután június 17-én tévénézés közben leesett az ágyáról és csípőtörést szenvedett. Az asszonyt szerdán, három heti kezelés és egy csípőprotézis beültetése után hazaszállították, de pénteken visszavitték a kórházba a mentők mert vérzett és erős fájdalmakra panaszkodott.
2010.08.17. 09:45
 
 
Hétfőn több mint nyolcszázszor hívták ki a tűzoltókat a vihar miatt
Összesen 830 esetben kellett kivonulniuk a tűzoltóknak a hétfői vihar miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A nagy vihar miatt 196 esetben vízeltávolítást, 507 esetben fakivágást, 147 esetben pedig épületkár-felszámolást hajtottak végre a tűzoltók. A legtöbbször - 168 esetben - Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kellett kivonulniuk a tűzoltóknak, de sok riasztás volt Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyében is. Az ország több területén nagy károkat okozó hétvégi heves viharok után hétfő délután újabb zivatarvonal érte el először a dunántúli megyéket, majd kelet felé haladva átvonult az országon heves zivatarokat, felhőszakadásokat, jégesőt, kisebb tornádókat is okozva.
2010.08.17. 09:45
 
 
Két teherautó ütközött az M3-as autópályán, félpályás lezárás
Két teherautó ütközött össze az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán kedden kora reggel, az egyik sofőr súlyosan megsérült, a forgalom Budapest irányába félpályán halad - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Egy Debrecen felől érkező, román rendszámú teherautó utolért egy magyar rendszámút Igrici térségében az M3-ason, összeütköztek, az utóbbi a szalagkorlátnak csapódott, vezetője 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - közölte Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A helyszínelés és a mentés még tart, a forgalom félpályán halad Budapest felé.
2010.08.17. 09:30
 
 
Mol: 9,4 milliárd forint veszteség a második negyedévben
A Mol Nyrt. a második negyedévben 9,4 milliárd forint nettó veszteséget könyvelt el, szemben az első negyedévi 24,3 milliárd forint pozitív eredménnyel, és az egy évvel korábbi szintén pozitív 151,3 milliárd forint nyereséggel. A kedden közzétett, konszolidált, nem auditált, a nemzetközi számvitelei elveknek (IFRS) megfelelő gyorsjelentés szerint a vállalat az idén az első félévben 14,9 milliárd forint nettó eredménnyel zárt. Az elemzők a második negyedévre 22,98 milliárd forint nettó veszteséget vártak. A társaság a jó üzleti eredmény ellenére a nettó veszteséget a mintegy 76 milliárd forintot kitevő nem realizált nettó árfolyamveszteséggel, és a mintegy 25 milliárd forint adóráfordítással magyarázta.
2010.08.17. 08:30
 
 
Népszabadság: nincs új nyomozás Zámbó Jimmy halála ügyében
Elutasította a rendőrség Hulé Éva feljelentését, így nem rendelnek el nyomozást a 2001-ben fegyverbalesetben elhunyt Zámbó Imre - vagy ahogy mindenki ismerte, Zámbó Jimmy - halála ügyében - olvasható a keddi Népszabadságban. Hulé Éva a múlt csütörtökön tett bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) panaszirodáján. Azt állította, hamisan tanúskodott 2001-ben, amikor közvetlenül a tragédia után azt vallotta, hogy a fegyver az énekes kezében véletlenül sült el. A napilap hivatalosan meg nem erősített értesülése szerint most azt mondta, a fegyver akkor dördült el, amikor azt az énekes felesége megpróbálta kivenni férje kezéből.
2010.08.17. 08:15
 
 
A pénzügyi jutalmak átlaga az első félévben 198.400 forint volt
A magyarországi pénzügyi jutalmak és egyéb, teljesítményhez kötött juttatások országos átlaga 2010. első félévében 198.400 forint volt, míg a 13. havi bér országos átlaga 197.000 forintot ért el - derül ki a Workania állásportál által működtetett www.merces.hu felméréséből. A felmérés szerint a 13. havi bérjellegű jutalmak a felsővezetők körében növekedtek kiugróan magas, 59 százalékos mértékben, az előző évi 430.000 forintos átlagról az idei 685.100 forintos átlagos szintre. A pénzügyi jutalmak a középvezetőknél 6 százalékkal csökkentek (292.000 helyett 273.800 forintra), a felsővezetők esetében pedig 7 százalékkal csappantak meg (568.443 helyett 530.800 forint volt az átlagos mérték).
2010.08.16. 21:45
 
 
Már csak három településen nincs áram Szabolcsban
Már csak három településen nincs áram a vasárnapi vihar miatt Szabolcsban, a szakemberek várhatóan hétfőn éjjel végeznek az elektromos hálózat helyreállításával - közölte az E.ON Hungária kommunikációs munkatársa az MTI-vel. Az áramszünet még körülbelül nyolcszáz fogyasztót érint Demecser egy részén, Ibrányban és Székelyben - mondta Varga Ivett, hozzátéve, hogy a keleti országrészre hétfőn este ismét vihar csapott le, Nyíregyházán például már üzemzavarok vannak, így szinte biztos, hogy a szakembereket új helyszínekre fogják küldeni.
2010.08.16. 21:15
 
 
Tornádó söpört végig Diósjenőn, tornádószerű vihar volt Mezőkövesden
Tornádó söpört végig a Nógrád megyei Diósjenőn hétfőn, a viharos forgószél háztetőket bontott meg, fákat csavart ki, a fák villanyvezetékre és autókra dőltek - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. Diósjenő polgármestere azt mondta, a vihar az üdülőterületet sújtotta, a kárt több millió forintra becsülik. Személyi sérülésről nincs tudomása a katasztrófavédelemnek. A tornádó 30-40 fát csavart ki és tört ketté, több lakóház tetőhéjazatát megbontotta, a fák villanyvezetékekre, villanyoszlopokra és autóra dőltek.Tornádószerű vihar söpört végig Mezőkövesden hétfőn kora este.
2010.08.16. 20:15
 
 
Amerikai űrhajósok megjavították az űrállomás hűtöberendezését
Amerikai űrhajósok az űrbe kilépve hétfőn új ammóniumpupát szereltek fel a Nemzetközi Űrállomásra, amivel befejezték a hűtőberendezés javítását. Douglas Wheelock, aki 10 napon belül immár a harmadik űrsétáját végezte el, a helyére csavarozta a fürdőkád méretű pumpát, Tracy Caldwell Dyson pedig bekötötte az elektromos vezetékeket. A berendezés első próbaüzeme sikeres volt.
2010.08.16. 19:45
 
 
Kósa: a kormány nem költ többet magára, mint elődje
Kósa Lajos szerint nem igaz, hogy a jelenlegi kormány többet költ magára, mint az előző. A Fidesz alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján leszögezte: a három hónap alatt 120 milliárd forinttal kevesebbet költött a Fidesz-kormány, mint a szocialisták három hónap alatt. A Vasárnapi Hírek számításai szerint a jelenlegi kormány jóval többet költ magára, mint az előző. A lap úgy számol, hogy a Bajnai-kabinet a 87 állami vezetőnek havonta összesen 76 millió 122 ezer 800 forintot fizetett. Az Orbán-kormány - saját bevallása szerint - e célra havonta mindössze 45 millió 329 ezer 300 forintot költ, de e számításból természetesen kihagyták a közigazgatási és helyettes államtitkárokat.
2010.08.16. 18:45
 
 
Tizenöt településen keletkeztek károk Szabolcsban a vihar miatt
A vasárnap esti vihar mintegy negyven települést érintett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, tizenöt településen lakóingatlanokban is kisebb-nagyobb mértékű károk keletkeztek - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője hétfőn. Az előzetes jelzések alapján csaknem 900 magántulajdonú épület károsodott, néhány lakóház olyan mértékben sérült, hogy a lakókat ideiglenesen szomszédoknál, rokonoknál helyezték el - mondta Szalai Erika tűzoltó százados. Tájékoztatása szerint a viharral kapcsolatos vonulások száma már meghaladja a háromszázhetvenet. A heves széllel és nagy mennyiségű esővel érkező vihar nyugat-kelet irányban, Rakamaz, Demecser, Kisvárda vonalban haladva pusztított.
2010.08.16. 18:30
 
 
Észak-Alföldre és Észak-Magyarországra is kiadták a piros riasztást
A közelgő vihar miatt az Észak-Alföldre és Észak-Magyarországra piros riasztást adott nem sokkal 17 óra után az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), a közép-magyarországi régióban viszont már csak narancssárga riasztás van érvényben - közölte honlapján az OMSZ. Ezzel jelenleg az ország két régiójában lépett életbe a legmagasabb szintű figyelmeztetés. A közép-magyarországi mellett a közép- és dél-dunántúli, valamint a dél-alföldi területeken továbbra is narancssárga, míg a Nyugat-Dunántúlon citromsárga figyelmeztetés van érvényben.
2010.08.16. 18:15
 
 
Javul a moszkvai szmoghelyzet, jön az eső
Vlagyimir Putyin miniszterelnök hétfőn egy mocsár elárasztását tekintette meg Moszkva mellett. Dmitrij Medvegyev államfő megígérte, hogy a tűzkárokat az utolsó fillérig megtéríti az állam. Moszkvában délutánra felszívódott a füstköd, és érezhetővé vált az előre jelzett nagy vihar előszele. Moszkvában vasárnap az idei nyár 21. melegrekordja dőlt meg. A nyáron összesen 21 naptári napon regisztráltak minden korábbinál magasabb hőmérsékletet. Hétfőn folytatódott a rendkívüli helyzetek minisztériuma és a környezetvédők közötti vita arról, hogy az utóbbiak szerint a tárca szépített adatokat közöl a tüzekről, különösen azokról, amelyek a nukleárisan fertőzött területeken pusztítanak.
2010.08.16. 18:15
 
 
MSZP: leépülés zajlik a gazdaságban
Az MSZP szerint leépülés zajlik a gazdaságban, mert közel húsz százalékkal csökkent az építőipar termelése júniusban, míg ugyanez a szám a választások előtt 6 százalék körül volt. Az MSZP hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében az áll: Orbán Viktor az elmúlt egy hónapban nem tett olyan intézkedéseket, amely a gazdaság talpra állítását, vagy az egymillió új munkahely előteremtését szolgálná. Mint írták, a miniszterelnök két hete azt mondta, hogy rendkívüli teljesítményt produkált a kormánya, de ez az adat "Orbán hangzatos hazugságát nem igazolja."
2010.08.16. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671[1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista