2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Fokozódik a feszültség Peking és Tokió között
Vasárnapra virradóra ismét berendelték Japán nagykövetét a pekingi külügyminisztériumba, s ezúttal Taj Ping-kuo államtanácsos követelte a Kelet-kínai-tengeren elfogott kínai halászhajó és legénysége azonnali szabadon bocsátását - derül ki a kínai külügyi tárca közleményéből. A kínai politikus "bölcs politikai döntésre" szólította fel Japánt, s a közlemény szerint: óva intette "a helyzet hibás megítélésétől, s határozottan kifejezte a kínai kormány mélységes aggodalmát, ismertette komoly és jogos álláspontját". A külügyi tájékoztatásban az szerepel, hogy a nagykövet ígéretet tett az elhangzottak azonnali továbbítására kormánya számára.
2010.09.12. 12:15
 
 
Karzai: "a terrorizmus forrására és bölcsőjére" kell összpontosítani
A terrorellenes harc folytatóinak "a terrorizmus forrására és bölcsőjére" kell összpontosítaniuk - jelentette ki Hamid Karzai afgán elnök a 2001. szeptember 11-i egyesült államokbeli merényletek évfordulóján, egyértelműen Pakisztánra célozva. A szombat este kiadott közleményben az államfő hangsúlyozta, hogy nem az ő országa a terrorizmus forrása, s utalt az ártatlan afgánokra, a korábban uralkodó tálibok ellen 2001 vége óta folyó harc áldozataira. Kormánya szolidaritásáról biztosította ugyanakkor az amerikai "családokat, nemzetet és kormányt, valamint a terrorizmus összes áldozatát mindezekben az években".
2010.09.12. 12:15
 
Adókedvezményeket ígér a görög miniszterelnök a cégeknek
Adókedvezményeket helyezett kilátásba a görög miniszterelnök, hogy minél hamarabb felpörögjön az adósságválsággal sújtott ország gazdasága. Papandreu arról számolt be, hogy a fel nem osztott nyereségre vonatkozó adó kulcsát 2014 helyett már 2011-ben leszállítanák 20 százalékra a jelenlegi 24-ről. Emellett a miniszterelnök lazítana bizonyos, hagyományosan zárt szakmákban - fuvarozók, taxisok, közjegyzők, gyógyszerészek - a vállalkozások beindításának feltételein, és ugyanezt a célt szolgálná a vállalatalapítás bürokratikus akadályainak a leépítése is. Eközben Thesszalonikiben több ezren tüntettek a kormány megszorító intézkedései ellen.
2010.09.12. 11:45
 
 
Cselgáncs-vb: Ungvári hetedik lett, egy ezüst a magyar termés
Ungvári Miklós hetedik lett vasárnap a Tokióban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon. A kétszeres Európa-bajnok a lengyel Tomasz Kowalski, a portugál Pedro Jacinto, a kazah Dasztan Ikibajev és az őt megverő francia Loic Korval után, a vigaszágon az olimpiai harmadik, világbajnok Tsagaanbaatar Khashbaatarral találkozott. A mérkőzés csak három intést hozott, ebből kettőt az MTK-Erzsébetváros 29 éves büszkesége kapott, így a mongol jukóval nyert, a háromszoros vb-bronzérmes Ungvári pedig hetedik lett. Ezzel eldőlt, hogy a 15 tagú magyar küldöttség - Mészáros Anett révén - egy ezüsttel zárta a világbajnokságot. Karakas Hedvig is hetedik helyet szerzett.
2010.09.12. 11:30
 
 
A Jobbik szigorítaná a képviselőkre vonatkozó szabályokat
A Jobbik elsősorban a nyáron benyújtott - gazdasági, szimbolikus és a képviselői munkavégzés szabályait szigorító - javaslatainak elfogadását várja az Országgyűlés őszi ülésszakától. A párt a parlament tekintélyének helyreállítása érdekében büntetné az ülésektől távol maradó képviselőket, megtiltaná a bizottsági helyettesítéseket és a politikusok álláshalmozását. Dúró Dóra szóvivő elmondta: a kormánypártok május óta egyetlen ellenzéki javaslatot sem vettek napirendre, a Jobbik indítványainak némelyikét azonban szinte változtatás nélkül benyújtották. Ezért - folytatta - akkor is bíznak elképzeléseik sikerében, ha a Fidesz-KDNP presztízsokokból továbbra sem támogatja az ellenzék által beterjesztett indítványok megtárgyalását.
2010.09.12. 11:30
 
 
Beckham győzelemmel tért vissza
Győztes mérkőzésen tért vissza David Beckham, az amerikai bajnokságban szereplő Los Angeles Galaxy angol futballsztárja. A kaliforniaiak szombaton 3-1-re verték a Columbus Crew-t, a 35 éves középpályás a 70. percben állt be csereként. Beckham márciusban szenvedett Achilles-ín-szakadást, s a súlyos sérüléssel járó kényszerpihenő miatt a nyári, dél-afrikai világbajnokságot is ki kellett hagynia. Sokan úgy vélték, ez a szünet akár a pályafutása végét is jelentheti.
2010.09.12. 10:45
 
 
A KDNP elsősorban nemzetpolitikai kérdésekben él majd kezdeményezésekkel
További nemzetpolitikai kérdésekben, így például a határon túli magyarság támogatásának egységesítésében, a gyes és a gyed újraszabályozásában, illetve a családi adózás bevezetésében várhatók többek között kereszténydemokrata javaslatok a parlament hétfőn kezdődő őszi ülésszakán - mondta el a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője az MTI-nek adott interjújában. Harrach Péter megerősítette, hogy az egyházi iskolák még idén egymilliárdos kárpótlásra számíthatnak, s szeretnék, ha a jövő évi költségvetés egyik kiemelt területe a családtámogatás lenne.
2010.09.12. 10:30
 
 
Három hét múlva szavaz az ország
Három hét múlva szavazhat az ország mintegy 8,2 millió választópolgára arról, kik képviseljék őket a következő négy évben saját településükön és a megyei közgyűlésben; ugyanekkor választja meg a 13 magyarországi kisebbség is helyi képviselőit. Az idei választásokon 68 ezer jelölt indulhat. A jelöltek többsége - ahogy a korábbi választásokon is - függetlenként vesz részt a megmérettetésen. Október 3-án közel 3.200 településén választanak képviselőket, polgármestereket - Budapesten főpolgármestert -, valamint a megyei közgyűlés tagjait. A mostani választás az első, mikor az új jogszabály miatt a kampánycsend egy nappal lerövidül, így az a választás napján, vasárnap hajnali 0 órakor lép életbe.
2010.09.12. 10:30
 
 
Kétnapos üléssel kezdi az őszi ülésszakot az Országgyűlés
Kétnapos üléssel kezdi az őszi ülésszakot az Országgyűlés a jövő héten; a Ház többek között dönt a Fidesz médiacsomagjához kapcsolódó határozati javaslatokról, amelyek a médiatanács tagjait jelölő eseti bizottság felállításáról, valamint a Közszolgálati Közalapítvány létrehozásáról szólnak. Hétfőn, napirend előtt felszólal Orbán Viktor miniszterelnök, kedden pedig megkezdődik a zárszámadás vitája.
2010.09.12. 10:00
 
 
Tizennégy embert állítottak elő az Újpest-Ferencváros mérkőzés után
Összesen tizennégy embert állított elő a rendőrség a szombati Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatos biztosítási feladatok ellátása során; a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) életvédelmi osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanújával indított eljárást ismeretlen tettes ellen a mérkőzést megelőzően történt késelés miatt. A két tábor szurkolói a meccs előtt többször is összeverekedtek, ennek során megszúrtak egy 17 éves fiút, aki életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.
2010.09.12. 09:45
 
 
Tízszeres a túljelentkezés a komornyikképző tanfolyamra Olaszországban
Azonnali állást ígér az a milánói tanfolyam, amelyen hivatásos komornyikokat képeznek. A 15 férőhelyes és nem is olcsó kurzusra tízszeres túljelentkezéssel válogatják ki a legjobbakat Milánó és Európa egyik legjobb luxusszállodájában, a Hotel Seven Starsban. A komornyiktanfolyamra beengedést adó teszt megírására többségében férfiak jelentkeznek, de évről évre emelkedik a komornyikkarrierre vágyó nők száma is. A Komornyikok Olasz Szövetsége (AIM) által idén is meghirdett kurzusnak nem volt szüksége reklámra.
2010.09.12. 09:30
 
 
Bosch: tíz év a magyar autók átlagos életkora
A magyar autók átlagos életkora valamivel több mint tíz év, az autók alig negyede fiatalabb öt évnél, és az elmúlt két évben közel feleannyian vásároltak új autót, mint 2006 és 2008 között - derül ki a Robert Bosch Kft. friss felméréséből. A felmérésből kiderült: az autók átlagos életkora a legtöbb társadalmi-demográfiai csoportban emelkedett 2008. eleje óta, a legnagyobb mértékben a 60 évesek és idősebbek körében, közülük feltehetően az átlagosnál is kevesebben cserélték fiatalabbra az autójukat az elmúlt két évben. Az idei felmérés szerint ebben a korcsoportban 12,2 év az autók átlagos életkora.
2010.09.12. 09:15
 
 
Jól megtérülő befektetés a vízparti nyaralás
A vízparti nyaralás a legjobban megtérülő üzleti befektetés, a hatékonyságot tekintve egy hét szabadság is éppen olyan jó, mint kettő - állapította meg az amerikai informatika cég, a HP kutatása. Az Európára, Közel-Keletre és Afrikára kiterjedő kutatás szerint a vízparti nyaralásról visszatérő dolgozók folytatják leghatékonyabban munkájukat. A kutatók Magyarországon nem végeztek felmérését. A válaszok alapján a vízparti napfürdőzés háromszor nagyobb valószínűséggel vezet fokozott munkahelyi hatékonysághoz, mint a városnézéssel vagy tanulással, ismeretszerzéssel töltött szabadság, és kétszer nagyobb valószínűséggel, mint az aktív pihenés vagy a kalandtúra.
2010.09.12. 09:00
 
 
Egetverően felesleges földrengésgyakorlat
Egetverően felesleges földrengésgyakorlatot tartott a rendőrség Nagy-Britanniában: oly hatalmas katasztrófára készültek fel, amilyen sohasem volt és feltehetően nem is lesz a szigetországban. A háromnapos gyakorlaton a Richter-skála szerint 8-as erősségű rengés következményeivel kellett megbirkóznia több száz rendőrnek. Az egész 826 ezer fontba - 260 millió forintba - került. A "rendkívül valószínűtlennek" minősített katasztrófahelyzet minél valósághűbb imitálásához több száz statisztát is alkalmaztak tömegnek. Nagy-Britanniában az utóbbi bő ezer évben 11-en haltak meg földrengés miatt.
2010.09.12. 09:00
 
 
Bírósági vezetők: nincsenek belviszályok, csak eltérő vélemények
A Legfelsőbb Bíróság (LB) elnökének szóvivője szerint nincs semmiféle személyes ellentét Baka András főbíró és Gatter László, a Fővárosi Bíróság (FB) elnöke között; az FB elnöke is azt hangsúlyozta az MTI-nek nyilatkozva, hogy szó sincs személyes konfliktusról; egybehangzó állításuk szerint csupán egyes szakmai részletkérdéseket ítélnek meg eltérően. A főbíró szóvivője, Szűcs Péter, illetve a Fővárosi Bíróság (FB) elnöke ezzel arra a sajtóhírre reagált, amely szerint belviszály robbant ki a bíróságokon. A Magyar Nemzet minapi cikke szerint "nyílt - helyenként személyeskedő hangvételű - levélváltás zajlott le a budapesti bíróságok helyzetéről" Baka András, az LB és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnöke, valamint Gatter László FB-elnök között.
2010.09.12. 09:00
 
 
Vlagyimir Klicsko a tizedik menetben győzte le Samuel Petert
Technikai KO-val győzte le a 10. menetben az ukrán Vlagyimir Klicsko a nigériai Samuel Petert, s ezzel megőrizte a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) nehézsúlyú öveit. A frankfurti, az Eintracht labdarúgócsapatának stadionjában 40 ezer néző előtt szombat este megtartott mérkőzés esélyese a papírforma szerint is a fiatalabb Klicsko-fivér volt, akit ugyan korábbi összecsapásukon, öt évvel ezelőtt háromszor is megrendített mostani riválisa, mégis győzni tudott. Az ukrán óriás most mindvégig kezében tartotta a mérkőzést, s egyszer sem került nehéz helyzetbe.
2010.09.12. 08:45
 
 
Tenisz, US Open: Clijsters megvédte bajnoki címét
A címvédő belga Kim Clijsters két játszmában, alig hatvan perces mérkőzésen legyőzte szombaton az orosz Vera Zvonarjovát a női egyes döntőjében a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon. Clijsters ezzel 2001 óta az első női játékos, aki megvédte címét Flushing Meadowsban (legutóbb Venus Williams volt erre képes). A belga játékos 2005-ben is nyert már US Opent, így ez a harmadik bajnoksága. A pénteki elődöntőkben a második helyen kiemelt belga játékos óriási csatát vívott a hazai Venus Williamsszel, akit végül 2:23 órás, három játszmás mérkőzésen győzött le.
2010.09.12. 08:45
 
 
Vízilabda Eb: a férfiaknál a horvátok a kontinenselsők
A 29. férfi vízilabda Európa-bajnokság zágrábi döntőjét a házigazdák válogatottja nyerte: a horvátok a szombat késő esti fináléban 7-3-ra győzték le az olaszokat. Eredmény, az 1. helyért: Horvátország-Olaszország 7-3 (2-1, 1-1, 2-0, 2-1). A végeredmény a férfiaknál: Európa-bajnok: Horvátország, 2. Olaszország, 3. Szerbia, 4. MAGYARORSZÁG, 5. Montenegró, 6. Németország, 7. Románia, 8. Spanyolország, 9. Görögország ,10. Törökország, 11. Oroszország, 12. Macedónia.
2010.09.12. 08:30
 
 
Asztalitenisz Eb: győzelem a svédek ellen
A magyar női válogatott a csehek után a svéd együttest is legyőzte a csapatversenyben az asztaliteniszezők ostravai Európa-bajnokságának szombati első napján. A viadal honlapja szerint az első osztályban szereplő női csapat ugyan Póta Georgina révén elvesztette az első meccset, ám a folytatásban Tóth Krisztina és Lovas Petra, majd Tóth újra győzött s ezzel eldőlt az összecsapás sorsa.
2010.09.12. 08:30
 
 
Sofia Coppola filmje kapta az Arany Oroszlánt Velencében
Sofia Coppola amerikai rendezőnő Somewhere (Valahol) című filmjének ítélte szombaton a Quentin Tarantino vezette zsűri a velencei filmfesztivál legjobb filmnek járó Arany Oroszlán díját. A legjobb rendező a spanyol-francia koprodukcióban készült Balada triste de trompeta (A szomorú ballada trombitára) című alkotás direktora, Álex de la Iglesia lett, így ő kapta az Ezüst Oroszlánt. A férfi főszereplő kategóriában Vincent Gallo, a magyar részvétellel létrejött Essential Killing című lengyel film színésze diadalmaskodott. Gallo az életéért küzdő afgán szökevényt játszik a párbeszédek nélküli filmben. A színésznők között Ariane Labed, az Attenberg címet viselő görög film főszereplője kapta a Coppa Volpit (Volpi Kupát) a zsűri ítélete szerint.
2010.09.11. 21:45
 
 
Tenisz, US Open: Nadal a döntőbe jutott
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal magabiztos játékkal, három szettben nyert szombaton az orosz Mihail Juzsnyij ellen a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon és bejutott a döntőbe. A világranglista spanyol éllovasa pályafutása során először került be a fináléba a US Openen, a Grand Slam-trófeák közül már csak ez az egy hiányzik a gyűjteményéből. A Roland Garroson öt, Wimbledonban két, az Australian Openen pedig egy alkalommal diadalmaskodott a 24 éves mallorcai játékos. Eredmény: férfi egyes, elődöntő: Nadal (spanyol, 1.)-Juzsnyij (orosz, 12.) 6:2, 6:3, 6:4.
2010.09.11. 21:30
 
 
IMF: nőttek a globális fellendülés ellenében ható kockázatok
A szuverén adósságok piacán az utóbbi időben tapasztalható turbulencia és a pénzügyi szektor tartós gyengesége miatt nőttek a globális gazdasági fellendülés ellenében ható kockázatok - állapította meg a Nemzetközi Valutaalap (IMF) abban a tájékoztatójában, amelyet a Húszak (G20) pénzügyminiszter-helyetteseinek készített szeptember eleji dél-koreai tanácskozásukra. A globális növekedés a vártnál valamivel erősebbnek bizonyult az idei év első felében, de az év második felében és 2011 első fél évében valószínűleg lassabb lesz - olvasható a tájékoztatóban. Az Európai Uniónak az eurózóna szeverén adósságválságának mérséklésére tett gazdaságpolitikai lépései enyhítették a piaci aggodalmakat - tette hozzá az IMF.
2010.09.11. 20:45
 
 
Bankrabló ügyféllel a hátán
Ügyfelet cipelt a hátán egy bankrabló az Egyesült Államokban félresikerült akciója fináléjaként. Az eset Wisconsin államban történt, St. Francis városának egy bankfiókjában. Egy álarcos férfi fegyverrel követelt pénzt a kasszástól, ám pár pillanattal később olyasmi történt, amire még nemigen volt példa. Hátulról rátámadt a rablóra egy ügyfél egészen sajátosan: átkarolta a férfi nyakát és felcsimpaszkodott a hátára. A rabló annyira meglepődött, hogy felhagyott akciójával és menekülőre fogta a dolgot, nyakában a kitartó ügyféllel, aki miatt nemigen tudott futni. "Hátastársa" csak az utcán eresztette szabadjára az álarcost. A rendőrség értékeli ugyan az ügyfél bátorságát, de lebeszél mindenkit hasonló hőstettekről.
2010.09.11. 20:45
 
 
Az esőzések miatt sok munkája van a tűzoltóknak országszerte
Folyamatosan dolgoznak a tűzoltók a csendes, de kitartó esőzések miatt, pénteken országos szinten több mint 400 alkalommal hívták őket főleg Pest és Bács-Kiskun megyében, és szombaton is rengeteg munkájuk volt főleg Heves, Nógrád és Pest megyékben illetve a fővárosban - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Töttős Györgyi közleményében azt írta: szombat délutánig 200-nál többször vonultak ki a tűzoltók: Bács megyében 70 vonulás történt (mind vízszivattyúzás), Heves megyében 22, Nógrád megyében 20, Pest megyében pedig 55 alkalommal hívták a tűzoltókat.
2010.09.11. 20:30
 
 
NB I: 6-0-ra legyőzte az Újpest a Ferencvárost
Fölényesen, 6-0-ra diadalmaskodott az Újpest a vendég Ferencváros ellen a labdarúgó Soproni Liga 6. fordulójának szombati rangadóján, amely rendbontás miatt a második félidőben 10 percre félbeszakadt. A zöld-fehérek a mérkőzés 39. percétől emberhátrányban játszottak, s a végig veszélyesebben futballozó lila-fehérek könnyedén kihasználták a lehetőséget, így magabiztosan gyűjtötték be a három pontot. A Ferencváros 2001, a Szusza Ferenc Stadion átadása óta nem tudott nyerni Újpesten. Újpest-Ferencváros 6-0 (2-0). Szusza Ferenc Stadion, 8500 néző. Gólszerzők: Simon (27.), Tisza (43., 92.), Rajczi (56., 72.), Mitrovic (61.). Kiállítva: Heinz (39.).
2010.09.11. 20:15
 
 
Tenisz, US Open: Babos bajnok párosban
Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel párosban megnyerte a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság juniorversenyét. Az MTI információja szerint Babosék játék nélkül nyerték meg a finálét, miután a belga An-Sophie Mestach hasizomsérülése miatt a rivális kettős játék nélkül feladta a partit. "Sokkal boldogabb lettem volna, ha a pályán dől el a mérkőzés, ráadásul An-Sophie-val a szingapúri ifjúsági olimpián együtt játszottam és bronzérmesek lettünk" - mondta Babos Tímea. A magyar, amerikai duó ezzel a harmadik junior Grand Slam-győzelmét (Roland Garros, Wimbledon, US Open) gyűjtötte be az idén.
2010.09.11. 19:45
 
Gyilkossággal végződött egy családi perpatvar Besenyszög-Szórópusztán
Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit veje szurkált meg egy családi veszekedés során szombaton Besenyszög-Szórópusztán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Szabó Zita elmondta: a nézeteltérés azt követően torkollott tragédiába, hogy a 30 éves férfi megszurkálta apósát a kistelepülésen. A támadás áldozata a szúrások nyomán olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok már nem tudtak rajta segíteni. A gyanúsítottat a rendőrség előállította, kihallgatása és az adatgyűjtés, illetve a körülmények tisztázása jelenleg is tart - mondta a százados. A megyei rendőr-főkapitányság az ügyben emberölés bűntett magalapozott gyanújával indított eljárást.
2010.09.11. 19:15
 
 
Legfelsőbb Bíróság: van listája az LMP-nek Hajdú-Bihar megyében
A Legfelsőbb Bíróság elrendelte a Lehet Más a Politika (LMP) Hajdú-Bihar megyei listájának nyilvántartásba vételét szombaton - közölte a bírói testület. A Hajdú-Bihar megyei LMP-lista nyilvántartásba vételét a megyei választási bizottság azért tagadta meg, mert a párt által benyújtott 2.856 ajánlószelvény közül 2.662-t talált érvényesnek (a megyében a lista állításához 2.717 ajánlás volt szükséges). A területi választási bizottság határozata ellen a párt fellebbezett, az Országos Választási Bizottság csütörtökön átvizsgálta a vitatott ajánlószelvényeket és 40-et érvényesnek minősített, de még így is csak 2.702 volt az érvényes ajánlások száma, a listaállításhoz hiányzott még további 15 ajánlás.
2010.09.11. 19:15
 
 
Vízilabda Eb: vereség a szerbektől a bronzmeccsen
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10-8-ra kikapott Szerbiától a zágrábi Európa-bajnokság bronzmérkőzésén, s a negyedik helyen végzett. A 9-6-ra megnyert csoporttalálkozóval ellentétben a 3. helyért rendezett találkozón végig a szerbek vezettek, általában két-három, majd a vége előtt már négy góllal. Kemény Dénes olimpiai bajnok együttese az olaszok elleni elődöntőhöz hasonlóan ezúttal sem játszott jól, így a világbajnok szerbek sikere megérdemeltnek nevezhető.
2010.09.11. 19:15
 
 
Indiai rinocérosz érkezett a Nyíregyházi Állatparkba
Indiai páncélos rinocérosz érkezett szombaton a Nyíregyházi Állatparkba; a két és fél éves nőstény az Európai Fajmegmentési Program keretében az egyik belgiumi állatkertből került át a szabolcsi nagyváros látványosságába. A Jázmin névre hallgató, két tonna súlyú orrszarvúhölgyet hím fajtársa mellé költöztetik be a Zöld Piramisba, azt remélve, hogy hamarosan utódoknak ad életet - mondta Gajdos László, az állatpark igazgatója az MTI-nek.Az egyik legjobban veszélyeztetett indiai rinocérosz (Rhinoceros unicornis) egyedei közül az egész világon kétszáz darab él, ezek közül mintegy negyven példány Európában látható.
2010.09.11. 18:45
 
 
Göncz: Brüsszelben felmerült, alkalmas-e Magyarország az elnökség betöltésére
Göncz Kinga szocialista európai parlamenti képviselő szerint informális beszélgetéseken Brüsszelben már felmerült, hogy Orbán Viktor és Magyarország ezzel a kormánnyal alkalmas-e az Európai Unió soros elnöki tisztének betöltésére. A volt külügyminiszter a Fapados Alapítvány által szombaton rendezett "100 nap - Becsapott Magyarország" című budapesti konferencián elmondta: az érvek között szerepelt, hogy nem megfelelő Magyarország szomszédságpolitikája, és nem szerencsés az sem, hogy ilyen konfliktusos a viszonya az uniós intézményekkel.
2010.09.11. 18:15
 
 
Aluljárókat öntött el, pincékbe folyt be a víz Pest megyében
Az átlagosnál lényegesen több, összesen hatvan riasztás futott be a Pest megyei tűzoltókhoz a szombat délelőtti folyamatos, intenzív esőzés okozta károk miatt - közölte a megyei katasztrófavédelem ügyeletese. Többségében családi házakhoz riasztották a tűzoltókat, akik számos épület szuterénjéből, pincéjéből szivattyúzták ki a befolyt csapadékot, de néhány esetben a lakóhelyiségekbe betört vizet is el kellett távolítaniuk. Nagykőrösről és környékéről 25, Ceglédről 11 "vizes" riasztást kaptak, míg a többi településről elszórtan érkezett egy-egy hívás. Dunakeszin és Vecsésen egy mélyebben fekvő, vízzel elöntött vasúti aluljáróból mentették ki a bent rekedt autókat - mondta az ügyeletes.
2010.09.11. 18:15
 
 
Obama: ne a gyilkosok határozzák meg, milyen legyen az ország
A legméltóbban azzal emlékezhetünk meg elvesztett szeretteinkről, ha mi határozzuk meg, hogy milyen legyen ez az ország, és nem a gyilkosok egy kis csoportja - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök a szombaton Washingtonban a Pentagonnál tartott megemlékezésen, ahol a 2001. szeptember 11-én elkövetett terrortámadás következtében 184 ember vesztette életét. Az elnök a vallási tolerancia és a nemzeti egység megőrzésére buzdított. "Mi, amerikaiak nem fogunk, soha nem fogunk háborúzni az iszlám ellen" - jelentette ki Obama, aki Robert Gates védelmi miniszter és Michael Mullen, a vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke társaságában vett részt a megemlékezésen.
2010.09.11. 18:00
 
 
F1, Olasz Nagydíj: Alonso rajtol az élről
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést. A második helyen a világbajnoki címvédő brit Jenson Button (McLaren), a harmadikon pedig a brazil Felipe Massa (Ferrari) végzett. A vb-pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren) az ötödik pozícióban zárt, az időmérőkön az egész szezonban legeredményesebb Red Bull-pilóták közül pedig az ausztrál Mark Webber negyedik, a német Sebastian Vettel hatodik lett.
2010.09.11. 17:30
 
 
Hamarosan kezdődik a próbaüzem a várdai biogáz-erőműben
Hamarosan kezdődik a próbaüzem a várdai biogáz-erőműben, amely mintegy két és félmilliárd forint értékben egy holland vállalkozás zöldmezős beruházásaként valósul meg a Somogy megyei település határában. Az épület már áll, a berendezések is rövidesen megérkeznek, a próbaüzem a tervek szerint november végén indul - mondta Varga András (független), az alig ötszáz lakosú település polgármestere szombaton az ünnepélyes bokréta-avató ünnepségen. Annak a meggyőződésének adott hangot, hogy nem csak a biogáz-üzem, hanem az arra épülő egyéb befektetések is új munkahelyeket teremtenek a térségben.
2010.09.11. 17:15
 
 
Halálos balesetet szenvedett egy magyar hegymászónő Ausztriában
Hegymászás közben halálos balesetet szenvedett egy budapesti illetékességű magyar nő az ausztriai Stájerországban - erősítette meg az APA osztrák hírügynökség hírét szombaton az MTI-nek a bécsi magyar főkonzul. Az osztrák rendőrségtől kapott tájékoztatásra hivatkozva Németh Krisztina elmondta, hogy az 54 éves nőt pénteken este Stájerországban Tressenstein hegységben érte a halálos baleset. A magyar hegymászónő péntek délelőtt a Grimming hegycsúcsot kereste fel, majd délután - már felszerelés nélkül - a csúcs irányába újabb túrára indult. Miután estig nem tért vissza a helyi fogadóba, annak tulajdonosa értesítette a hegyi mentőket.
2010.09.11. 17:00
 
Triatlon vb-döntő: Gomez lett a férfi világbajnok
A férfiaknál a spanyol Javier Gomez lett a világbajnok, miután szombaton a brit Alistair Brownlee mögött második lett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel a pontverseny élére ugrott. A 1,5 km úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból álló verseny két magyar indulója, Rendes Csaba és Pocsai Balázs egyaránt a bringázás során adta fel a viadalt. A finálé előtt Gomez 231 ponttal volt lemaradva a német Jan Frodenótól, ami azt jelentette, hogy végső sikeréhez nem volt elég a második helye, ugyanis legfőbb riválisa nem végezhetett a 3-4. helyen. Frodeno végül a futás során teljesen elkészült az erejével, így csak 41. helyen ért célba.
2010.09.11. 16:30
 
 
Gyurcsány: legyen népszavazás az új alkotmányról
Gyurcsány Ferenc szerint a miniszterelnök és a kormány gyáva, ha nem meri népszavazásra bocsátani a várhatóan jövőre elkészülő új alkotmányt. A volt kormányfő a Fapados Alapítvány által szombaton rendezett "100 nap - Becsapott Magyarország" című konferencián úgy fogalmazott: a népnek van alkotmánya, amely kéri, követeli a jogot, hogy erre a végső igent ő mondhassa ki. Gyurcsány Ferenc úgy látja: a következő évek küzdelme a 1989-es és a 2011-es alkotmányt támogatók között lesz. Mint mondta, fel kell készülni a '89-es alkotmányosság megvédésére, amelyhez meg kell teremteni a '89-es demokraták társadalmi és politikai koalícióját, illetve meg kell szervezni az erős elvi és felelős ellenzéki mozgalmat.
2010.09.11. 16:00
 
 
Jones lelkész "soha" nem fog Koránt égetni
Terry Jones floridai lelkész szombaton az NBC televíziónak kijelentette, hogy az előzetes fenyegetéseivel ellentétben sohasem fog Koránt égetni. "Határozottan kijelentem, hogy nem fogunk koránt égetni, nem. Sem ma, sem máskor" - hangoztatta Jones tiszteletes. A lelkész New Yorkba repült, hogy ott reményei szerint találkozzon a Ground Zero közelében felépíteni tervezett iszlám közösségi központ imámjával, Feisal Abdul Rauffal. A lelkész a projekt áthelyezését akarja elérni az imámtól. Abdul Rauf és a központ-projekt többi vezetője szerint sem a találkozó időpontjáról, de még magáról a megbeszélésről sem született megállapodás. A lelkész biztonsága érdekében a New York-i rendőrség Jones minden lépését figyelemmel kíséri.
2010.09.11. 16:00
 
 
Új vezérigazgatója lehet hétfőtől a paksi atomerőműnek
Várhatóan új vezérigazgatót neveznek ki a Paksi Atomerőmű élére. Az igazgatóság hétfőre hívta össze a rendkívüli közgyűlést, amelyen személycserékről döntenek. A Paksi Atomerőmű (PA) Zrt. igazgatósága augusztus 26-án közzétett rendkívüli közgyűlési meghívója szerint a vezérigazgató munkaviszonyának megszűnésével, illetve új vezérigazgató munkaviszonyának létesítésével és javadalmazásával kapcsolatos döntések szerepelnek a szeptember 13-ára összehívott közgyűlés napirendjén. Az atomerőmű tulajdonosa, a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. élén július 30-án, rendkívüli közgyűlésen történtek személycserék.
2010.09.11. 15:15
 
 
Hende: folynak az előkészületek a radar helyszínének kiválasztására
Még folynak az előkészületek a harmadik NATO-lokátor helyszínének kijelölésére, a döntést az egyeztetések után nyilvánosságra hozzák - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter újságíróknak Pécsett. "Erre már nem kell nagyon sokat várni" - közölte a tárcavezető, miután Páva Zsolttal, Pécs fideszes polgármesterével közösen felnyitotta a Tubesre vezető utat lezáró sorompót. A pécsi önkormányzat tavaly decemberben zárta le sorompóval a Tubesre vezető utat, hogy megakadályozza a hegyre tervezett NATO-radarállomás építését, de a Honvédelmi Minisztérium a közelmúltban elállt a hegyre tervezett beruházástól.
2010.09.11. 15:15
 
 
Esküvő előkészítőre jár Doktor Szöszi
Reese Witherspoon ezt a viszont nem reklámozza, tanult az előző hibájából. De esküvő előkészítőre járni?
2010.09.11. 15:09
 
 
Újabb alagutat fúrnak a mélyben rekedt chilei bányászokhoz
A chilei Atacama-sivatagban lévő San José-i réz- és aranybányában, ahol egy omlás következtében augusztus 5-én 33 bányász rekedt 700 méteres mélységben a föld alatt, helyi idő szerint pénteken megkezdődtek az előkészületek egy harmadik alagút fúrására. A mostani, eredetileg kőolajkutatáshoz használt fúrógép csaknem 45 méter hosszú, olyan nagy, hogy alkatrészeit 40 teherautónak kell a helyszínre szállítania. A szerkezet hatalmas méretei miatt a mentőalakulatoknak - a sziklákat elegyengetve - egy közel futballpálya nagyságú platformot kell kialakítaniuk a dombtetőn, ahol egyszerre tucatnyi teherautónak van csak hely a rakomány lerakására.
2010.09.11. 14:15
 
 
Elkészült a szegedi piac nagycsarnoka
A Szegeden folyó városrehabilitációs program részeként elkészült a Mars téri piac nagycsarnoka, a 4500 négyzetméteres épületben harminc üzlet és 312 elárusító asztal kapott helyett. A város hosszú évtizedes terve, a kereskedők és a vásárlók régi vágya volt, hogy a piacon kulturált körülményeket biztosító csarnok épüljön - mondta Botka László (MSZP) szegedi polgármester a létesítmény szombati átadóján. A polgármester "politikai műbalhénak és erőfitogtatásnak" tartja, hogy az összességében 1,3 milliárd forintos beruházás - amely költségének 50 százalékát fedezné uniós forrás - támogatási szerződését még nem írta alá a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ).
2010.09.11. 13:45
 
 
F1, Olasz Nagydíj: Hamiltoné a szombati szabadedzés
A pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton (McLaren) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati szabadedzésén. A második legjobb időt a német Sebastian Vettel (Red Bull), harmadikat pedig a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) érte el.
2010.09.11. 13:30
 
Az MLSZ tiszteletben tartja Huszti Szabolcs döntését
A Magyar Labdarúgó Szövetség tiszteletben tartja Huszti Szabolcs azon döntését, miszerint nem kíván a válogatottban szerepelni. Az MLSZ honlapján szombaton megjelent rövid közlemény szerint a vezetőség felelősséggel kezeli majd Huszti "nyilvánosságra hozott gondolatait, amelyet a játékos a válogatott körüli helyzetről fogalmazott meg." A szövetség ugyanakkor jelezte, hogy az Egervári Sándor szövetségi kapitány által megkezdett szakmai munka továbbra is maximálisan élvezi a bizalmat. Az orosz Zenit utóbbi hónapokban többnyire mellőzött légiósa csütörtökön hozta nyilvánosságra nyílt levelét, melyben komoly kritikákat fogalmazott meg a jelenlegi válogatottal kapcsolatban.
2010.09.11. 13:15
 
 
MSZP: a Fidesz vonja meg támogatását szekszárdi polgármesterjelöltjétől
Az MSZP felszólítja a Fideszt, hogy vonja meg támogatását Horváth István szekszárdi polgármesterjelöltjétől - mondta Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő. A szocialista párt felszólítja Papcsák Ferenc elszámoltatásért felelős kormánybiztost arra, hogy vizsgálja ki a paksi ingatlannal kapcsolatos ügyletet - közölte. A szocialista politikus annak kapcsán tartotta sajtótájékoztatóját, hogy a Népszava pénteken arról írt: vitatható körülmények között került az állam tulajdonából magántulajdonba egy értékes paksi ingatlan, amellyel jól járhatott a szekszárdi polgármester is. A lap szerint az ügyben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, illetve csalás gyanúja miatt rendőrségi feljelentés várható.
2010.09.11. 12:45
 
 
Ökölvívás: Floyd Mayweather Jr.-t letartóztatták
A világ egyik legjobb profi ökölvívójának tartott Floyd Mayweather Jr.-t pénteken Las Vegasban őrizetbe vették lopás, és családon belüli erőszak vádjával. A 33 éves veretlen öklözőt volt barátnője, gyermekeinek édesanyja jelentette föl, miután állítása szerint előbb megverte, majd ellopta telefonját. Mayweathert 3000 dollár óvadék ellenében szabadon engedték, ügyvédje pedig cáfolja, hogy bármit is eltulajdonított volna Josie Harristől. Az ügyben az első bírósági meghallgatásra november 9-én kerül sor Las Vegasban. Harris, akivel májusban szakított a bokszoló közben külön beadványt nyújtott be családügyi bírósághoz, hogy védelmet kérjen Mayweatherrel szemben.
2010.09.11. 11:45
 
 
A Jobbik megtiltaná, hogy a képviselők más politikai megbízatást is kapjanak
A Jobbik törvénymódosítással tiltaná meg, hogy az országgyűlési képviselők más politikai posztot is betölthessenek - közölte a párt alelnöke Budapesten. Novák Előd kijelentette: "a politikusbűnözés úgynevezett törvényesített formáival szemben is fellép a Jobbik, legyen szó a mentelmi jogról intézményéről vagy éppen a politikusi álláshalmozásról". Szavai szerint nemcsak társadalmi igazságtalanságnak tartják, ha egy politikus több helyről vesz fel főállású fizetést, de úgy látják, hogy az országgyűlési képviselői funkció mellett nem lehet tisztességgel ellátni más feladatokat.
2010.09.11. 11:30
 
 
Nem reagált a hívásokra a magyar fiatalok halálát okozó amerikai tolóhajó
Nem reagált az általa felborított vízibusz és a környező vízi járművek hívására az az uszályt mozgató tolóhajó, amely júliusban két magyar fiatal halálát okozta Philadelphiában - állapította meg egy pénteken nyilvánosságra hozott, előzetes amerikai szövetségi vizsgálat. A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hatóság jelentése szerint a 35 utast - köztük a magyar csoportot - szállító kétéltű vízibuszról az ütközés előtti pillanatokban a tolóhajóra elküldött rádióüzenetek megválaszolatlanok maradtak. Az uszály felborította, majd legázolta a "kacsahajóként" emlegetett kétéltű járművet. Egy 20 éves magyar fiú és egy 16 éves lány nem élte túl a balesetet.
2010.09.11. 10:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649[1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista