2020. május 31., vasárnap - Angéla
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Szabad utat adott az EP az uniós külügyi szolgálatnak
Megszavazta szerdán az Európai Parlament azokat az utolsó szabályokat, amelyek révén az Európai Unió újonnan létrehozandó külügyi szolgálata (EKSZ) még idén megkezdheti működését. A strasbourgi plenáris ülésen egyebek között az EKSZ személyzeti szabályzatát fogadták el, amelynek vitája során a képviselők kiemelték, hogy a szolgálat munkatársainak kiválasztásánál - ideértve a nagykövetekét is - érvényesülnie kell a földrajzi és nemek közötti egyensúly elvének. Surján László (KDNP) előterjesztése nyomán módosították az idei uniós költségvetést is, összesen 9,52 millió eurónyi összeggel.
2010.10.20. 14:45
 
 
Erdei Zsolt be akar törni az amerikai piacra
Egy nap híján pontosan egy évvel eddigi utolsó mérkőzését követően visszatér Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka, aki november 20-án az Egyesült Államokban áll kötelek közé. A kenyai Samson Onyango Ngao elleni nyolcmenetes összecsapással a magyar versenyzőnek az a célja, hogy megismerjék a tengerentúlon. "Ez nem csak egy felhozó mérkőzés, ugyanis a legfontosabb, hogy betörjünk az amerikai piacra, hogy megismerjék a nevemet" - nyilatkozta szerdai sajtótájékoztatóján Erdei Zsolt. - Mindenki, aki nagy név a szakmában, ki van tűzve, mint lehetséges ellenfél. Remélem, hamar elérjük, hogy találkozzak olyan öklözőkkel, mint például Roy Jones, Chad Dawson vagy Bernard Hopkins."
2010.10.20. 13:45
 
 
A BKV felmondta a szerződést az Alstommal
Felmondta a BKV az Alstommal a 2-es és 4-es metró szerelvényeire kötött szerződést és érvényesíti valamennyi, szerződésben rögzített és egyéb polgári jogi igényét. A BKV szerdán az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a szerződésekben rögzített és a polgári jogviszonyokban egyébként is elvárható együttműködési kötelezettségének minden vonatkozásban maximálisan eleget tettek és több alkalommal figyelmeztették a szállítót szerződéses kötelezettségei teljesítésére. Álláspontjuk szerint a szállító nem tett meg minden tőle elvárhatót a szerződés teljesítése érdekében, és nem szerezte meg a járművek végleges típusengedélyét.
2010.10.20. 13:45
 
 
Lemondott a budapesti főjegyző, a helyére pályázatot írnak ki
Benyújtotta lemondását Tiba Zsolt, Budapest főjegyzője, helyére a Fővárosi Közgyűlés pályázatot ír ki. A távozó szakember az év utolsó napjáig hivatalában marad. Tiba Zsolt kedden nyújtotta be lemondását november 1-jei kezdőnappal, ám jelezte: kitölti a kéthónapos lemondási időt. Ez azt jelenti, hogy a leköszönő főjegyző közszolgálati munkaviszonya december 31-én szűnik meg. A főjegyző a közgyűlésnek címzett levelében nem indokolta távozásának okát. Tiba Zsolt két héttel korábban ugyanakkor az MTI-nek azt mondta, hogy a távozásra Tarlós István főpolgármester kérte, akivel erről "nagyon korrekt hangvételű megbeszéléseket folytattak".
2010.10.20. 13:30
 
 
Senki sem veszíti el szlovák állampolgárságát, ha a magyart is kérvényezi
Sem pénzbírsággal, sem más korlátozással nem sújtja majd a szlovák állampolgársági törvény a kettős állampolgárokat, ha a parlament elfogadja a jogszabály kedden benyújtott koalíciós módosító javaslatát - írja az Új Szó című pozsonyi napilap. Az újság úgy tudja: a koalíció javaslatában kiemeli a szlovák állampolgársági törvényből azokat a Fico-kormány idején beépített részeket, amelyek a szlovák állampolgárság elvesztését jelentették, ha valaki más ország állampolgárságát is kérvényezte. Az előző kormány ezzel a magyar állampolgársági törvényre reagált.
2010.10.20. 13:30
 
 
A szlovák parlament első olvasatban elfogadta a nyelvtörvény módosítását
A szlovák parlament szerdán első olvasatban elfogadta az államnyelvtörvény módosításának javaslatát, amelyet a jobbközép koalíciós kormány terjesztett a honatyák elé. A javaslat az eddigi 5000 euróról 2500 euróra csökkentette a pénzbüntetés maximális nagyságát. Daniel Krajcer kulturális miniszter szerint büntetéseket a jövőben csak állami és önkormányzati szervek kaphatnak - azok is csak olyan esetben, ha az állampolgár biztonságát, egészségét, vagyonát veszélyeztető információt nem közölnek államnyelven -, magánszemélyek nem. Büntetés kiszabása nem kötelező.
2010.10.20. 13:30
 
 
Megkezdődött a peren kívüli egyeztetés a károsultak és a Mal Zrt. között
A vörösiszap-katasztrófa károsultjainak jogi képviselője szerint a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. által, a károsultak megsegítésére felajánlott 1,5 milliárdos alap csak a közösségeket ért károk enyhítésére lehet elegendő, az egyéni kárigényeket ezen túlmenően fogalmazzák meg.
2010.10.20. 13:15
 
 
Bugyi nélkül jár szórakozni a gyönyörű modell - fotó
Cristiano Ronaldo barátnője ha teheti, hanyagolja a bugyit, de óvatos a fotósokkal.
2010.10.20. 13:11
 
 
MSZP: a kormány vonja vissza a magán-nyugdíjpénztárról szóló törvényjavaslatokat
Az MSZP arra szólítja fel a kormányt, hogy vonja vissza az Országgyűlésben "a magánnyugdíjpénztárak államosítására tett" törvényjavaslatot. Korózs Lajos szerdai sajtótájékoztatóján több kérdést is feltett Orbán Viktor miniszterelnöknek. A szocialista politikus egyebek mellett arra kíváncsi, hogy mi történik a tagok pénzével és szerződéseivel. Azt is szeretné tudni, hogy a kormányfő fenn kívánja-e tartani a vegyes nyugdíjrendszert, illetve elveti-e egy korszerű öngondoskodása alapuló nyugdíjrendszer vízióját. A volt államtitkár véleménye szerint a kormány a jelenleg is aktívan dolgozó húsz és ötven év közötti állampolgárok időskori biztonságát, hosszú távú jövőjét kockáztatja.
2010.10.20. 13:00
 
 
Időnként "érzi a korát" a 76 éves japán császárné
Bár viszonylag jó egészségnek örvend, és továbbra is igyekszik eleget tenni uralkodói kötelezettségeinek, a szerdán 76 éves Micsiko japán császárné úgy fogalmazott, hogy időnként "érzi a korát", és néha elfelejt dolgokat, de ezek általában elszórakoztatják. A születésnapja alkalmából írt üzenetében Micsiko azt kívánta, hogy az uralkodócsalád tagjai kövessék férje, Akihito császár jó példáját. A császárné - aki az első polgári származású tagja a japán uralkodóháznak - elmondta, hogy az utóbbi években "kicsit lassúnak" érzi magát egy-két dologban, néha elfelejti, hová tett valamit. Ennek ellenére reméli, hogy amilyen hosszan csak lehet, lépést tart uralkodói kötelezettségeivel.
2010.10.20. 12:45
 
 
Esztergomban készülhet a VW és a Suzuki közös kisautója
Elképzelhető, hogy Esztergomban gyártják majd a Volkswagen és a Suzuki közös fejlesztésű kisautóját - nyilatkozta Martin Winterkorn, a VW igazgatótanácsának elnöke a győri székhelyű Autopro.hu szakportálnak ."Ha a Suzuki SX4-nek lesz utódja, akkor el tudom képzelni, hogy az Esztergomban készül" - fogalmazott. A portál szerint a Volkswagen első emberének nyilatkozata azért is figyelemre méltó, mert a VW-nél bevált gyakorlat, hogy a hivatalos döntés megszületéséig nem sok konkrétumot árulnak el.
2010.10.20. 12:30
 
 
46 milliót kell fizetniük az Olaszliszkán halálra vert tanár gyilkosainak
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság egyetemlegesen 46 millió forint és annak kamatai megfizetésére kötelezte az Olaszliszkán halálra vert Szögi Lajos tiszavasvári tanár gyilkosait a hozzátartozók által indított kártérítési perben, szerdán Nyíregyházán. Az elsőfokú, nem jogerős ítéletben Kocsis Ottília tanácsvezető bíró a gyilkosságért büntetésüket töltő nyolc alperest mintegy 400 ezer forint rongálási kár és több mint 1,7 millió forint perrel kapcsolatos költség 15 napon belüli megfizetésére is kötelezte. Szögi Lajost 2006. október 15-én a Borsod megyei Olaszliszkán gyermeki szeme láttára verték agyon.
2010.10.20. 12:15
 
 
Eltanácsolta énektanára az X-Faktor sztárját
Király L. Norbert, az X-Faktor elképesztően rekedt hangú versenyzője csak viccnek szánta jelentkezését a műsorba, és maga is meglepődött azon, hogy még mindig versenyben van. Ennek oka, hogy korábban saját énektanára javasolta neki, hogy válasszon másik pályát, mivel az énekléshez tehetségtelen.
2010.10.20. 12:11
 
 
Selmeczi: várjuk a kormány nyugdíjvédelmi programra vonatkozó további lépéseit
A nyugdíjvédelmi megbízott szerint a jelenleg a parlament előtt lévő, a magán-nyugdíjpénztári befizetéseket érintő módosításokkal kapcsolatos nagy feladatokat kell megoldaniuk, de várják a kormány nyugdíjvédelmi programra vonatkozó további lépéseit. Selmeczi Gabriella erről annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy Orbán Viktor kormányfő kedden este az RTL Klub híradójában a magányugdíjpénztárakról azt mondta: az állam "többet oda pénzt már nem fog átutalni". A nyugdíjvédelmi megbízott hangsúlyozta: az Országgyűlés előtt fekvő törvényjavaslatban az szerepel, hogy átmenetileg, a jövő év végéig irányítanak át a magánnyugdíjpénztárakból a harmincmilliárd forintot az állami rendszerbe.
2010.10.20. 12:00
 
 
Jövő héten megalakulhat a Közszolgálati Közalapítvány
Jövő héten bejegyezheti a bíróság és megalakulhat a négy közmédiumot - a Magyar Televíziót, a Duna Televíziót, a Magyar Rádiót és a Magyar Távirati Irodát - felügyelő Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma - mondta Balogh László, az újonnan megalakuló testület elnöke kedd este a Duna Televízióban. Ezen a héten még csak informális beszélgetést folytatnak az új közalapítvány tagjai - közölte Balogh László, akinek jelölését a testület élére a múlt héten jelentette be megalakulása után a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának feladata a közmédiumok vezérigazgatóinak megválasztása a médiatanács által intézményenként javasolt két-két jelölt közül.
2010.10.20. 12:00
 
 
Tetoválót játszik Mel Gibson a Másnaposok folyatásában
Tetováló művészként tér vissza a filmvászonra a magánéleti botránya miatt egy ideje a világtól elvonult Mel Gibson. A sztár kisebb szerepet vállalt a Másnaposok című tavalyi kasszasiker folytatásában. A kis független vígjáték - amely végül 426 millió dolláros jegybevétellel zárta forgalmazását - egy szereppel Mike Tyson megtépázott reputációját is segített helyrebillenteni a közönség szemében. Talán Gibson is ezt a módszert akarta választani, hogy megbékítse elpártolt rajongóit.
2010.10.20. 12:00
 
 
Magyarország feljött a FIFA-világranglista 44. helyére
A magyar válogatott hét helyet előrelépve a 44. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, melynek élén továbbra is a világbajnok Spanyolország áll. A FIFA honlapja szerint az Európa-bajnoki selejtezős ellenfelek közül a svédek a 36. helyre csúsztak vissza, míg a moldovaiak megelőzték a 22 pozíciót rontó finneket. Előbbi a 78., utóbbi a 86., míg San Marino pont nélkül holtversenyben az utolsó, azaz a 203. helyen található. A magyarok ebben a szezonban még egyszer lépnek pályára: november 17-én fogadják a ranglista 48. helyén álló litván csapatot.
2010.10.20. 11:45
 
 
Katasztrófák sora fenyegeti olaszok millióit
Katasztrófatérkép készült az Olaszországot fenyegető természeti veszélyekről: minden tizedik olaszt áradás sodorhatja el, minden második pedig földrengésveszélyes területen él.
2010.10.20. 11:19
 
 
Doppingolt a Budapesten Eb-győztes francia úszó
Két hónapos eltiltást kapott az augusztusi, budapesti úszó Európa-bajnokságon két számban is aranyérmes francia Frédérick Bousquet, miután szervezetében a serkentők közé tartozó heptaminolra bukkantak. A L'Equipe című sportnapilap szerdai értesülése szerint a 29 éves olimpiai ezüstérmes versenyző még az Eb előtt, egy június 13-i vizsgálaton adott pozitív mintát, ám az eredményt csak most hozták nyilvánosságra. Az eltiltás szeptember 20-tól él. "Nincs mentő körülmény, rászolgáltam a büntetésre, ennyi" - fogalmazott a korábbi világcsúcstartó, akinek elmondása szerint egy kereskedelmi forgalomban kapható kenőccsel került a szervezetébe a tiltott anyag.
2010.10.20. 11:15
 
 
James Cameron Angelina Jolie-ban látja az új Kleopátrát
Akár ő rendezi majd az új Kleopátra-filmet, akár nem, Angelina Jolie-t telitalálatnak tartja a főszerepre - mondta James Cameron, az Avatar rendezője a The New York Timesnak. Cameront az Avatar novemberi DVD- és Blue-ray-megjelenése alkalmából szólaltatta meg keddi számában a napilap. A telefonos interjúban a rendező a Sony Pictures Entertainment Kleopátra-filmtervével kapcsolatban elismerte, hogy valóban tárgyalt a produkcióról a stúdióval, amely Stacy Schiff Cleopatra: A Life című könyvét akarja megfilmesíteni. Egyelőre szó sincs arról, hogy elkötelezte volna magát mellette - jelentette ki, ugyanakkor nem tagadta: "ez egy olyan téma, ami mindig is magával ragadott engem".
2010.10.20. 11:15
 
 
Elég egy rossz mozdulat a hátfájáshoz
A hátfájás elrontja az egész napunkat. A kiváltó ok gyakran nehezen meghatározható, elég egy rossz mozdulat, s máris megvan a baj. Szerencsére, ezek a fájdalmak, amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan meg is szűnnek. A legnagyobb százalékban a 35 és 55 év közöttiek panaszkodnak deréktáji fájdalmakra. Tippek, hogy ne legyen panasza.
2010.10.20. 11:14
 
"Személyiségzavarral küzd" - Szíj Melindának orvosra van szüksége
Meglepő fordulat állt be a péntek esti Megasztárban. Szíj Melinda ugyanis életében először negatív kritikát kapott a zsűritől, amelynek hatására másnap arra kérte szavazóit: ne voksoljanak rá többé, mert haza szeretne menni. A pszichológus szerint az énekesnőnek mindenképpen szakemberhez kellene fordulnia.
2010.10.20. 11:05
 
 
Nehéz helyzetbe került Erdélyi Mónika
38 éves Erdélyi Mónika, akinek megszűnt a műsora és kapcsolata a párjával.
2010.10.20. 10:53
 
 
Másodpercenként mintegy 200 ezer SMS-t küldenek a világban
Másodpercenként közel 200 ezer SMS-t küldenek világszerte mobilkészülékekről - derült ki a Nemzetközi Távközlési Unió (ITU) jelentéséből. Ez a mennyiség azt jelenti, hogy az elmúlt három évben elküldött SMS-ek száma háromszorosára, közel 6,1 billióra nőtt. Az útnak indított rövid szöveges üzenetek másodpercenként mintegy 10 ezer, tehát percenként hozzávetőleg 600 ezer eurós - durván 162 millió forintot kitevő - bevételt termelnek. A legbuzgóbb üzenetírók a Fülöp-szigetek és az Egyesült Államok mobilhasználói, ők 2009-ben a világ SMS-forgalmának 35 százalékáról gondoskodtak.
2010.10.20. 10:45
 
 
EL: húsz játékossal érkezik Budapestre a DVSC
Húsz játékossal utazik szerdán Budapestre a DVSC labdarúgócsapata, amely csütörtökön a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a Dzsudzsák Balázzsal felálló holland PSV Eindhovent az Európa Liga 3. fordulójában. A hajdúságiak szerdán 17:30-kor edzenek a találkozó helyszínén. Herczeg András vezetőedző eltiltás miatt nem számíthat Kabát Péterre, míg Komlósi Ádám és Farkas Balázs sérüléssel bajlódik.
2010.10.20. 10:30
 
 
Templomi esküvőre készül öt megmenekült chilei bányász
Templomi esküvőre készül öt megmentett chilei bányász, aki még a föld alatt töltött 69 napos kényszerű fogság alatt elhatározta, hogy így erősíti meg frigyét addigi élettársával, illetve feleségével. A házasságra szánt bányászok kedd este, egy olyan mulatságon kérték meg választottjaik kezeit, amelyen kiszabadulásuk óta először mutatkoztak együtt nyilvánosan. Az összejövetelt a tengerparti Caldera városban rendezték egy átalakított vasúti állomáson. "Tíz együtt töltött év után végre itt az ideje, hogy összeházasodjunk" - mondta Claudio Yanez barátnőjének, Cristina Nuneznek.
2010.10.20. 10:00
 
 
Az olaszok ülnek a legtöbbet a Facebook előtt
Világelsők lettek az olaszok a Facebook közösségi oldal használatában: havonta hat órát és huszonhét percet töltenek a virtuális barátokkal, az amerikaiak hat órát, a franciák négy óra tizenkét percet. "Az olaszok már nem tudnak Facebook nélkül élni. Egész napjuk ritmusát ez szabja meg, a közösségi portálon élik meg életük összes jelentős pillanatát, amely korábban féltve őrzött személyes élménynek számított. Ma már semmit sem tartanak meg maguknak: szerelem, megcsalás, szakítás, házasság, munka, születés, halál Facebook-ra kerül fel" - magyarázta az olasz rekordot Giuseppe Riva, tömegkommunikációval foglalkozó pszichológus.
2010.10.20. 09:45
 
 
A férfiak este hatkor a legengedékenyebbek
A férfiaktól este hat óra körül érdemes kérni valamit, mert olyankor a legengedékenyebbek - derítette ki egy brit felmérés. A legrosszabb időpont délután három, olyankor a legelutasítóbbak. Az ezer főre kiterjedő felmérést egy gyógyszergyár rendelte meg. Kiderült az is, hogy előléptetésért folyamodni legjobb délután egykor, nem pedig a nap kezdetén. A megkérdezett 1019 ember 86 százaléka azt mondta, ismeri napi hangulathullámzását.
2010.10.20. 09:00
 
 
Serena Williams idén már nem lép pályára
Ebben az idényben már nem lép pályára Serena Williams, az amerikaiak sztárteniszezője. A világranglista második helyezettje saját honlapján kedden jelentette be, hogy a túlzott edzéstől ismét elszakadt egy szalag a lábában, így kénytelen lemondani a szezon hátralévő eseményeit. A 29 éves Serena Williams a megnyert wimbledoni bajnokság óta nem játszott tétmérkőzést, a lábát pedig meg kellett operálni, miután júliusban, egy étteremben megvágta egy törött üveggel. Többek között a hosszú kényszerpihenő miatt a 13-szoros Grand Slam-győztes október 11-én lecsúszott a világranglista első helyéről.
2010.10.20. 08:45
 
 
Három év felfüggesztett a gépből kicsúszdázó légiutas-kísérőnek
Bűnösnek vallotta magát két rendbeli bűnös gondatlanságban New Yorkban az a légiutas-kísérő, aki valóságos nemzeti hőssé vált Amerikában, miután augusztus elején hangosbemondón trágár kifejezéseket használt, majd hét sörrel kiszánkázott a repülőgép mentőcsúszdáján, miután egy utassal összeveszett. A bíróság három évi felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Steven Slatert. A JetBlue légitársaság 38 éves légiutas-kísérőjének a szabadsága fejében azonban részt kell vennie egy egyéves mentálhigiéniás kezelésen, valamint egy alkohol- és kábítószer-tanácsadáson is.
2010.10.20. 08:15
 
 
Megvitatja a Ház a magán-nyugdíjpénztári befizetésekről szóló javaslatot
Mai ülésén vitatja meg az Országgyűlés a magán-nyugdíjpénztári befizetéseket érintő módosításokat, amelyek a miniszterelnök által bejelentett második akcióterv részei. Emellett a parlament politikai vitanapot tart Magyarország európai uniós elnökségével kapcsolatosan. A kormány szombaton nyújtotta be a parlamentnek azt a módosító javaslatot, amely a társadalombiztosítási törvény módosításával megteremti annak alapját, hogy a magán-nyugdíjpénztári tagok átmenetileg - 2010. november 1-je és 2011. december 31-e között - tagdíj helyett járulékot fizessenek a Nyugdíjbiztosítási Alap részére.
2010.10.20. 08:15
 
 
Obama cáfolja, hogy a választáson Hillary Clinton lesz az alelnökjelöltje
Cáfolta egy interjúban Barack Obama amerikai elnök azokat a terjengő értesüléseket, hogy a 2012-es következő elnökválasztáson Hillary Clinton lenne az alelnökjelöltje. "Minden alapot nélkülöznek. Minden alapot nélkülöznek" - ismételte meg az amerikai elnök válaszát a váltással kapcsolatos kérdésre a National Journalban megjelent interjújában. A Joe Biden alelnök és Hillary Clinton külügyminiszter helycseréjére vonatkozó spekulációk kapcsán hangsúlyozta, hogy "mindketten kiemelkedő munkát végeznek azon a poszton, amelyet elfoglalnak". Obama hozzáfűzte: még nem hozott "hivatalos döntést" arról, hogy újra megpályázza az Egyesült Államok elnökének posztját, indul-e a második mandátumáért.
2010.10.20. 08:00
 
 
Iszapkatasztrófa: Magyarország igénybe veheti az EU-s strukturális alapokat
Magyarország az uniós strukturális alapokat, illetve a vidékfejlesztést szolgáló pénzeket is igénybe veheti a vörösiszap-katasztrófa okozta károk enyhítésére, ha a kormányzat ezt kiemelt prioritásnak tekinti - mondta Krisztalina Georgieva, az EUkatasztrófavédelmi biztosa kedd este Strasbourgban, a magyarországi szerencsétlenség következményeiről folytatott európai parlamenti vitában. Az unió szolidaritási alapjával kapcsolatban többen elmondták: az kifejezetten csak természeti katasztrófák esetén vehető igénybe, és a keletkezett kárnak meg kell haladnia az ország nemzeti össztermékének meghatározott hányadát, amely feltétel ebben az esetben nem teljesül.
2010.10.20. 07:30
 
 
Félmillió állami alkalmazott elküldését tervezi a brit kormány
Csaknem félmillió állami alkalmazott szélnek eresztését tervezi a következő években a brit kormány, amely a II. világháború óta nem látott mértékű költségvetési szigorítások bejelentésére készül. George Osborne konzervatív párti pénzügyminiszter szerda délután terjeszti be hivatalosan a londoni alsóházban a megszorító csomagot, ám helyettese, Danny Alexander akaratlanul már felfedte az intézkedési terv egyik kulcselemét. Alexander ugyanis kedd este, hivatalából távozóban, kocsijában olvasta a tervezetet, és a fotósok által készített képek egyikén jól látszik, hogy a bizalmas dokumentum egyik ajánlása 490 ezer közalkalmazotti állás leépítését irányozza elő a 2014-2015-ös pénzügyi évig.
2010.10.20. 07:30
 
 
Rajongók lopóztak be Johnny Depp forgatására
Két kalóznak öltözött rajongó próbálta megkörnyékezni Deppet A Karib-tenger kalózai legújabb részének felvételén.
2010.10.20. 07:29
 
 
Orbán: már az idén lehessen visszalépni az állami nyugdíjrendszerbe
A kormány azt szeretné, ha már az idén vissza lehetne lépni a magánnyugdíjpénztárakból az állami nyugdíjrendszerbe - közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedd este az RTL Klub híradójában. A műsorban a kormányfő szavait ismertetve elhangzott: azon is dolgoznak, hogy az államnak befizetett nyugdíjjárulékot is mindenkinek a saját, névre szóló számláján kezeljék. "Mi ki akarjuk nyitni a visszalépés lehetőségét minél hamarabb, azt szeretnénk, hogy a visszalépés már ebben az évben megvalósuljon" - mondta a miniszterelnök a kereskedelmi televíziónak, amely három témában kérdezte őt: a magánnyugdíjpénztárak ügyéről, a válságadóról és a személyi jövedelemadó új rendszeréről.
2010.10.19. 22:00
 
 
Az Idősek csoportja a palesztinok kiegyezését és a blokád feloldását sürgeti
A közel-keleti béke megteremtését szolgáló lépéseket sürgetett a korábbi vezetőkből, világszerte ismert politikusokból álló "Idősek csoportjának" küldöttsége kedden a szíriai fővárosban, kiegyezésre szólítva a rivális palesztin feleket, Izraelt pedig a Gázai övezet blokádjának feloldására. "Sürgős cselekvésre van szükség. Az embereknek elegük van a közel két évtizede húzódó tárgyalásokból" - jelentette ki damaszkuszi sajtóértekezletükön a delegáció vezetője, Mary Robinson volt ír államfő, az ENSZ volt emberi jogi főbiztosa.
2010.10.19. 20:45
 
 
Torna-vb: Berki Krisztián az élen áll lólengésben
Gyakorlatilag már döntőben érezheti magát a négyszeres Európa-bajnok Berki Krisztián, aki vezeti a lólengés mezőnyét a tornászok rotterdami világbajnokságán. A 6,7-es kiinduló pontszámú gyakorlata - a hazai szövetség tájékoztatása szerint - tökéletesen sikerült, produkciójára 15,900 pontot kapott. "Elégedett vagyok, mivel nagyon jól sikerült a gyakorlatom, végig nyugodt voltam, már a melegítésnél minden fogásom megvolt" - értékelte teljesítményét. Bejutott a legjobb 24 közé a magyar férfi tornászválogatott a rotterdami világbajnokságon, így - a női csapathoz hasonlóan - indulhat a jövő évi olimpiai kvalifikációs vb-n.
2010.10.19. 20:15
 
 
Ukrán állampolgárságot követelnek a delfineknek kijevi ökológusok
Teljes körű ukrán állampolgárságot követelnek a delfinek számára Viktor Janukovics ukrán elnöktől kijevi ökológusok arra való hivatkozással, hogy a delfinek mentális képességei az emberéhez közelítenek. A Kijevi Ökológiai és Kulturális Központ az ukrán államfőnek címzett nyílt levelet tett közzé, amelyben arra kéri Janukovicsot, hogy fontolja meg az emberekével azonos jogokat biztosító ukrán állampolgárság megadását az Ukrajnában élő delfineknek, beleértve az élethez, szabadsághoz és az ember okozta szenvedéssel szembeni védelemhez való jogot.
2010.10.19. 20:00
 
 
Schmitt: az egyetemek továbbfejlesztése közös feladat
Az egyetemek továbbfejlesztése, oktatási kínálatának és kutatói bázisának bővítése a romániai magyarság és az anyaország közös feladata - hangsúlyozta kedden Nagyváradon a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) jubileumi ünnepségén Schmitt Pál. A Nagyvárad-Újvárosi templomban elhangzott beszédében a köztársasági elnök megállapította: sokáig pusztán vágy volt, hogy a másfél milliós romániai magyar közösség szülőföldjén, anyanyelvén végezhesse felsőfokú tanulmányait. Tíz esztendővel ezelőtt ez a vágy valósággá lett, hatalmas történelmi hagyományain újjáéledt a partiumi és az erdélyi magyar nyelvű felsőoktatás.
2010.10.19. 19:45
 
 
Fellegi: Magyarország tartalékai a kkv szektorban vannak
Magyarország tartalékai a kis- és középvállalkozói szektorban vannak, ezek a vállalatok az elmúlt években nem kapták meg a nekik járó előnyöket - mondta Fellegi Tamás, nemzeti fejlesztési miniszter Veszprémben tartott előadásán. Fellegi Tamás a Veszprém Megye TOP 100 2009 című kiadvány bemutatóján beszélt a magyar gazdaságpolitika átalakításáról és az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) gazdaságfejlesztési prioritásairól. A miniszter kiemelte, hogy drasztikus javuláshoz drasztikus eszközök kellenek, ennek értelmében az ÚSZT-n belül különösen nagy hangsúlyt fektetnek a zöld gazdaságfejlesztésre. További hangsúlyos elemként említette a miniszter az egészségipar fejlesztését és a vállalkozásfejlesztést.
2010.10.19. 19:30
 
 
Washington egy második repülőgép-hordozót is Afganisztán körzetébe vezényelt
Az afganisztáni csapaterősítés támogatására az Egyesült Államok egy második repülőgép-hordozót is a térségbe vezényelt - jelentette be kedden az ötödik amerikai flotta Bahreinben kiadott közleményében. Az Abraham Lincoln repülőgép-hordozó, amely a hét vége folyamán megérkezett a régióba, 60 katonai géppel erősíti meg a már a térségben állomásozó, ugyancsak Nimitz osztályú Harry S. Truman légierejét. A Lincolnt elkísérte a manőverező rakétákkal felszerelt Cape St. George cirkáló is. Az ötödik flotta parancsnoksága által kiadott közlemény rámutatott: Robert Gates védelmi miniszter jóváhagyta, hogy egy második repülőgép-hordozóval támogassák az afganisztáni koalíciós erőket és a tengeri biztonsági műveleteket.
2010.10.19. 19:30
 
 
Ljubljanában, majd Prágában tárgyal szerdán Orbán Viktor
Magyarország európai uniós elnökségéről tárgyal Ljubljanában a szlovén, majd Prágában a cseh miniszterelnökkel szerdán Orbán Viktor. A kormányfő ljubljanai munkalátogatásán megbeszélést folytat Borut Pahor szlovén miniszterelnökkel, majd Prágába utazik tovább, ahol délután Petr Necas cseh miniszterelnökkel tárgyal - közölte Orbán Viktor szóvivője kedden az MTI-vel. Szijjártó Péter tájékoztatása szerint mindkét miniszterelnöki találkozó témája Magyarország EU-elnöksége, az elnökségi feladatokra való felkészülés lesz.
2010.10.19. 17:45
 
 
Ferihegy nyári utasforgalma a 2007. évi csúcsot idézi
A nyári idényben, 2010 július-augusztus-szeptember hónapokban 2,4 millió utas fordult meg a Ferihegyi repülőtéren, annyi, mint a 2007. évi csúcsidényben - közölte a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. A nyári szezon jobban alakult a várakozásoknál: júliusban 798 ezer, augusztusban 843 ezer míg szeptemberben 770 ezer utas indulását és érkezését regisztrálta a Budapest Airport. A három hónap összesen 2,4 millió utast jelentett a repülőtéren, amire utoljára a 2007-es rekordévben volt példa, abban az évben, amikor az utasok száma éves szinten elérte a 8,7 milliót.
2010.10.19. 17:30
 
 
A brit vezérkari főnök leállítaná a Harry "fogságáról" szóló filmet
A brit vezérkari főnök személyesen próbálja elejét venni, hogy a Channel 4 kereskedelmi tévécsatorna a héten bemutassa "dokudrámáját" Harry hercegnek, a brit uralkodó unokájának "tálib fogságáról". A csütörtök estére műsorra tűzött, stratégiai elemzőket is megszólaltató, félig dokumentumjellegű, félig dramatizált film sztorija szerint Harry - aki a brit hadsereg aktív szolgálatot teljesítő hadnagya, és valóban megjárta az afganisztáni tűzvonalat - ismét Afganisztánban szolgál, ám helikoptere lezuhan, őt pedig a tálib lázadók fogságba ejtik. A "Harry herceg elfogása" című másfél órás tévéfilmben szakértők vázolják annak forgatókönyvét, hogy valószínűleg milyen eseményláncolat zajlana le Harry afganisztáni foglyul ejtése esetén.
2010.10.19. 17:00
 
 
Az ügyvéd szerint a Mal akkor tud segíteni, ha zavartalanul termelhet
A Magyar Alumíniumtermelő és Kereskedelmi Zrt. (Mal) támogatni kívánja az iszapkatasztrófa áldozatait, jogi felelősségét azonban elhárítja. A támogatási szándék nem a jogi felelősség elismerését jelenti, hanem humanitárius, erkölcsi megfontolásból született. Ennek a segítségnek a forrásait azonban csak a cég termelésének zavartalansága esetén lehet előteremteni - mondta a Mal jogi képviselője az MTI-nek. Ruttner György ügyvéd hangsúlyozta, hogy a cég által a károsultak megsegítésére felajánlott 1,5 milliárdos alap jelenleg még nem áll rendelkezésre, azt a következő fél évtized során tudja folyamatosan kitermelni a cég, ha ugyanolyan eredményesen működhet, mint eddig.
2010.10.19. 16:45
 
 
Év végéig befejezik a jogszabály-előkészítési munkát az otthon szülés ügyében
Az év végéig befejezik a jogszabály-előkészítési munkát az otthon szüléssel kapcsolatban - közölte az egészségügyért felelős államtitkár. Az otthon szülés készülő szabályozásáról, több civil és szakmai szervezet bevonásával tartott egyeztetés utáni sajtótájékoztatón Szócska Miklós konkrétumokat nem árult el, mindössze annyit közölt, hogy a különböző kompetenciák kerültek szóba, és voltak eltérő álláspontok. A jogszabály megalkotásáig a kérdés átmeneti szabályozását nem tervezik, de megfontolják ezt a lehetőséget is. "Igyekszünk tempósan haladni, de egyeztetések után beszélünk a tartalomról, hogy feleslegesen ne vitatkozzunk egymással" - mondta Szócska Miklós.
2010.10.19. 16:30
 
 
Rooney el akarja hagyni a Manchester Unitedet
Wayne Rooney el akarja hagyni a Manchester Unitedet - jelentette be kedden délután Sir Alex Ferguson, a labdarúgócsapat vezetőedzője. "Mi is ugyanúgy meg vagyunk zavarodva, mint bárki más, és nem értjük, miért akar elmenni tőlünk" - közölte a világhírű szakember sajtókonferencián. A válogatott csatár távozási szándékáról napok óta cikkeznek, ám a klub hétfőn még képtelenségnek tartotta, hogy eladja egyik kirakatemberét. Sajtóinformációk szerint Rooneyt a Chelsea, a Manchester City, a Real Madrid és a Barcelona is leigazolná, noha elvileg 2012-ig érvényes szerződése van az MU-nál.
2010.10.19. 16:00
 
 
A pályakezdők számára nem lesz kötelező a magánpénztárba való belépés
Megszűnik a pályakezdők kötelező beléptetése a magán-nyugdíjpénztári rendszerbe - jelentette be Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Az állami nyugdíjrendszerbe való visszalépést szabályozó törvénytervezet két héten belül a parlament elé kerül. A miniszterelnöki megbízott azt mondta: a magán-nyugdíjpénztárak válságban vannak, súlyos veszteségeket szenvedtek el, ezért a kormánynak gyorsan lépnie kellett, hogy megvédje a pénztártagok befektetéseit, vagyonát. Hozzátette: az ő feladata, hogy megvizsgálja, hová tűnt a pénztártagok pénze, ennek során együttműködik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletével (PSZÁF) és a Nyugdíjbiztosítási Főigazgatósággal.
2010.10.19. 15:30
 
 
A legtöbb német vállalná a költözést, hogy szerelmével lehessen
A legtöbb német vállalná a költözést, hogy szerelmével lehessen - derült ki egy reprezentatív kutatásból. Az Immowelt ingatlanközvetítő portál megbízásából az Innofact piackutató cég által készített vizsgálat szerint a németek 71 százaléka csomagolná össze dolgait és költözne el, hogy partnere közelében élhessen. Leginkább a középiskolások és egyetemisták vállalnák a lakóhely-változtatást a szerelmükért: 95 százalékuk mondana igent a költözésre. A havi négyezer euró havi fizetéssel rendelkezőknek is hasonlóan nagy aránya, 92 százaléka hurcolkodna.
2010.10.19. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614[1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista