2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Munkatáborra ítéltek Kínában egy nőt twitteres üzenete miatt
Egy év munkatáborra ítéltek Kínában egy nőt amiatt, hogy a Twitter közösségi portálon továbbküldött szatirikus üzenetében a sanghaji Expo japán pavilonjának lerombolására szólította honfitársait - közölte pénteken a bírósági döntést elítélő nyilatkozatában az Amnesty International nemzetközi jogvédő szervezet. A 46 éves Cseng Csien-pinget a közrend megzavarása miatt ítélték el. Az AI szerint egy másik internetfelhasználótól kapott és továbbküldött üzenet valójában kigúnyolta azokat a kínaiakat, akik egyre nagyobb számban vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak Japán ellen, amely szeptemberben területi vitába keveredett Kínával egy tengeri incidens után.
2010.11.19. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: maradhat a Nemzeti élén Alföldi
Egyelőre nem tervezi a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, hogy visszavonja a Nemzeti Színház főigazgatójának megbízatását, és nincs napirenden vizsgálat indítása sem Alföldi Róbert legutóbbi botránya ügyében - írja a pénteki Magyar Nemzet. A lap információi szerint egyelőre nem remeg a főigazgató széke, a tárca most a jövő évi költségvetés előkészítését előrébb való feladatnak tartja a személyi kérdéseknél. Alföldi elmozdítása egyébként sem lenne zökkenőmentes: mandátuma 2013 június 30-ig szól. Ráadásul az intézményt fenntartó minisztériumnak a Nemzeti Vagyonkezelő Tanács jóváhagyását is bírnia kell egy ilyen döntéshez, egy esetleges új főigazgatói pályázat kiírásához - írja a lap.
2010.11.19. 07:15
 
 
Van Rompuy szerint mégsincs válságban az euróövezet
Határozottan bízik Herman Van Rompuy, az Európai Unió állam- és kormányfői tanácsának elnöke abban, hogy az érintett euróövezeti országok meg tudják oldani jelenlegi államháztartási problémáikat. Egy csütörtök esti beszédben az uniós illetékes tompítani igyekezett két nappal korábban tett kijelentéseit arról, hogy az euróövezet a "túlélésért küzd", és ha az euróövezetet nem sikerül életben tartani, "azt az Európai Unió sem éli túl". A volt belga kormányfő most úgy fogalmazott, hogy akkori szavai a tavaszi állapotra vonatkoztak, amikor Görögország sürgős uniós segítségre szorult. Téves interpretációnak nevezte, hogy kijelentéseit a jelenre is vonatkoztatták.
2010.11.19. 07:15
 
Győri: Magyarország nem szeretné ha késlekedne Horvátország uniós csatlakozása
Az Európai Uniónak gyorsan döntenie kell a pénzügyi válságkezelő mechanizmusról, és módosítania kell alapszerződését, de ez nem tartóztathatja fel Horvátország csatlakozási folyamatát - mondta a brit hírügynökségnek Győri Enikő európai uniós ügyekért felelős külügyi államtitkár. "A Lisszaboni Szerződés bármiféle megváltoztatásának egyszerű módon kell megtörténnie. Elismerjük, hogy sürgős megoldás kell az állandó válságkezelő mechanizmusra. Az ír válság is ezt mutatja" - mondta. "Nem szeretnénk azonban, ha ez a szerződésmódosítás lelassítaná Horvátország csatlakozását... mert ha egy ország teljesíti a követelményeket, erkölcsi kötelességünk, hogy az ország megkaphassa a zöld jelzést" - jelentette ki.
2010.11.18. 22:00
 
 
Erősödött a forint az euróhoz és a svájci frankhoz képest
Erősödött a forint csütörtök estére az euróval és a svájci frankkal szemben reggelhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 274,70 forint ért egy euró. Reggel 276,21 forinton jegyezték az eurót, árfolyama 276,40 és 274,38 forint között mozgott csütörtökön eddig. Az euró szerda este 276,05 forintot ért, ehhez képest csütörtök estére a forint 0,49 százalékkal erősödött az euróval szemben. Az idén eddig 1,53 százalékkal emelkedett a forinthoz viszonyítva az euró. A svájci frank jegyzése csütörtökön reggel 205,58 forint, este pedig 202,28 forint volt.
2010.11.18. 21:45
 
Cséfalvay: az innovatív vállalkozások segítése is EU-elnökségi prioritás lesz
Az újítások ösztönzésére koncentráló európai stratégia, az úgynevezett innovációs unió kidolgozása lesz a jövő év első felében betöltendő soros magyar EU-elnökség egyik prioritása - jelentette be Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságstratégiáért felelős államtitkára egy brüsszeli nemzetközi tanácskozáson csütörtökön. Az EU-t jelenleg elnöklő Belgium szervezésében tartott "nemzetközi virtuális konferencia" témája a kis- és középvállalatok fejlesztési lehetőségei, valamint a kutatás-fejlesztés és innováció volt.
2010.11.18. 21:00
 
 
Megválasztották a négy közmédium vezérigazgatóját
A Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma csütörtökön megválasztotta Medveczky Balázst, a Magyar Televízió ügyvezető alelnökét a Magyar Televízió, Jónás Istvánt, a Lánchíd Rádió megbízott főszerkesztőjét a Magyar Rádió, Ókovács Szilvesztert, a Hír Televízió műsorvezetőjét a Duna Televízió, Belénessy Csabát, a Magyar Távirati Iroda (MTI) stratégiai alelnökét pedig az MTI vezérigazgatójává - közölte Balogh László, a nyolctagú kuratórium elnöke az MTI-vel. Az elnök beszámolt arról, hogy a négy vezérigazgató közül három az eredményességhez szükséges legkevesebb szavazatnál, ötnél többet kapott, tehát ellenzékiek is szavaztak rájuk, az arányokat viszont - a választási szabályzatra hivatkozva - nem árulta el.
2010.11.18. 21:00
 
Magyar EP-képviselők az uniós agrárreformtervről
Félő, hogy az Európai Bizottság közleménye az Európai Unió 2013 utáni közös agrárpolitikájáról (KAP) az agrárköltségvetés jelentős mértékű csökkentését készíti elő - vélte Glattfelder Béla (Fidesz) európai parlamenti képviselő, miután Dacian Ciolos agrárbiztos az EP mezőgazdasági bizottságának ülésén bemutatta a javaslatokat. Tabajdi Csaba (MSZP) ugyanerről a témáról szóló közleménye szerint a koncepció "nem eléggé reformer, de realista". A szocialista képviselő arra sürgette a kormányt, hogy sürgősen alakítsa ki a nemzeti álláspontot.
2010.11.18. 20:45
 
 
Schmitt nem látta az elnöki hivatalnak a készülő új alkotmányhoz írt javaslatait
Sem a köztársasági elnök, sem pedig Kiss Norbert, a Köztársasági Elnöki Hivatal Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője nem látta azt az anyagot, amely az alkotmány-előkészítő eseti bizottság honlapjára felkerült, és amely javaslatokat tartalmazott a készülő új alkotmányhoz. Kiss Norbert csütörtökön, a Magyar Televízió Híradó című műsorában azt mondta: Schmitt Pál tájékoztatást kért tőle, miként fordulhatott elő az, hogy az államfő és a kommunikációért felelős, Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője tudta nélkül nyilvánosságra került egy "jó szándékkal is dolgozatnak nevezhető anyag".
2010.11.18. 20:45
 
 
Összecsapások Haiti fővárosában is a kolerajárvány miatt
Összecsapások törtek ki Haiti fővárosában a kolerajárvány miatt: több száz fiatal dobálta meg kővel az ENSZ békefenntartóit Port-au-Prince-ben. A közép-amerikai országban sokan ugyanis azt hiszik, hogy a világszervezet alkalmazásában álló nepáli kéksisakosok hurcolták be a kórt Ázsiából. "A Minustah (a haiti ENSZ-misszió) adta nekünk a kolerát" - kiabálták kreol nyelven az elnöki palota közelében demonstráló fiatalok. A tüntetők a katonák kivonulását követelték, és még az ENSZ irodáját is ostrom alá próbálták venni, ez azonban nem sikerült. Hétfő óta az ország északi részén lévő Cap-Haitien városában már három ember vesztette életét a békefenntartókkal történt összecsapásokban.
2010.11.18. 20:30
 
 
Az uniós elnökségről egyeztetett Orbán Viktor a francia kormányfővel
A 2011 első felében esedékes soros magyar uniós elnökség teendőiről egyeztetett csütörtökön Orbán Viktor Párizsban Francois Fillon francia kormányfővel. A közel egyórás megbeszélés után Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor és Fillon egyetértett abban, hogy a világgazdasági kihívások és a jövő évi EU-költségvetés körül kialakult probléma következtében Magyarország nehéz időszakban veszi át az uniós elnökséget. A szóvivő elmondta, hogy a találkozón megfogalmazódott: ugyanakkor azért is lehet számítani Magyarország tekintetében sikeres elnökségre, mert semmilyen belpolitikai tényező nem befolyásolja azt negatívan.
2010.11.18. 20:30
 
 
Férfi kézilabda BL: bravúros szegedi siker Oroszországban
A Pick Szeged bravúros, 26-25-ös győzelmet aratott csütörtökön az előző idényben elődöntős orosz Csehovszki Medvegyi otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C csoportjának 5. fordulójában, és ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé. Férfi BL, 5. forduló: C csoport: Csehovszki Medvegyi (orosz) - Pick Szeged 25-26 (12-10). A Szeged legközelebb november 28-án lép pályára, akkor otthon szintén a Csehov lesz az ellenfele. Az állás: 1. Csehovszki Medvegyi 7 pont/5 mérkőzés (162-143), 2. Valladolid (spanyol) 7/4 (117-107), 3. Pick Szeged 6/5, 4. Aalborg (dán) 3/4, 5. Dinamo Minszk (fehérorosz) 2/4, 6. Schaffhausen (svájci) 1/4.
2010.11.18. 19:15
 
 
Obama: parancsoló nemzetbiztonsági érdek a START ratifikálása
Az amerikai elnök "parancsoló nemzetbiztonsági érdeknek" minősítette az Oroszországgal aláírt fegyverzetellenőrzési egyezmény idei ratifikálását. Az Egyesült Államok számára "nagy és világos a tét... Ez nem politikai ügy, ez nemzetbiztonsági ügy. Nem olyan dolog, amit el lehet halasztani" - mondta Barack Obama csütörtökön újságíróknak egy tanácskozás szünetében, amelyen munkatársain kívül olyan személyiségek vesznek részt, mint Henry Kissinger, James Baker és Madeleine Albright volt külügyminiszterek, valamint William Perry és William Cohen volt védelmi miniszterek. Ők az elnök mellett sorakoztak föl, amikor a tudósítókkal beszélt.
2010.11.18. 18:30
 
 
Győri Enikő: az elnökségi program finomhangolása van soron
A kormány a múlt héten elfogadta a 2011 első félévében esedékes magyar uniós elnökség programját, jelenleg annak "finomhangolása" folyik - mondta Győri Enikő EU-ügyekért felelős államtitkár csütörtökön Budapesten. Az Európai Parlament mindegyik frakciójával tárgyalnak, a legnagyobbak pedig ellátogatnak Budapestre, ahogyan azt a héten az Európai Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége is tette - jegyezte meg Győri Enikő. Hozzátette: december elején az Európai Néppárt képviselőcsoportja tesz látogatást Magyarországon.
2010.11.18. 18:00
 
 
A Margit híd déli járdáján is lesz kerékpársáv
A Budapesti Közlekedési Központ elkötelezett abban, hogy a felújítás alatt lévő Margit híd déli járdáján is legyen kerékpársáv, ezért új műszaki tartalmat javasol, amelyről a fővárosi közgyűlés november 24-én dönt. Emlékeztettek, hogy a tervekből balesetveszélyesség miatt még 2008 júniusában került ki a déli hídfél kerékpársávja, de a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséggel megkötött uniós támogatási szerződésben mindkét oldali kerékpárút szerepel. A Nemzeti Közlekedési Hatóság azonban nem adta meg az engedélyt a déli járdán záróvonallal elválasztott kerékpáros sávra, mert a déli járda keskeny, és ezért megítélése szerint balesetveszélyes.
2010.11.18. 18:00
 
 
Susan Boyle az amerikai és a brit slágerlisták élén
Egyszerre uralja a brit és az amerikai slágerlistákat Susan Boyle, az egyik népszerű brit televíziós tehetségkutató műsor felfedezettje. A skót énekesnőnek ráadásul egy éven belül ez már másodszorra sikerült, amire 40 éve nem volt példa a zeneiparban. Susan Boyle második, The Gift című lemezével áll a brit és az amerikai slágerlista élén. A Billboard szerint Boyle albumából az amerikai megjelenés első hetében 310 ezer példány fogyott, ezzel Taylor Swift Speak Now címet viselő lemezének eladásait pipálta le. A lemez kiadója, a Sony szerint Boyle az első énekesnő, aki kevesebb mint 12 hónapon belül két alkalommal is egyszerre került a brit és az amerikai listák élére. Ezt legutóbb a Beatles érte el 1969-ben.
2010.11.18. 17:30
 
 
Szijjártó: az MSZP adóemelést követel a kormánytól
A miniszterelnök szóvivője szerint az MSZP a megszorítások után most adóemelést követel a kormánytól. Szijjártó Péter csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében reagálva a szocialisták sajtótájékoztatójára kiemelte: a nemzeti ügyek kormánya radikális adócsökkentést hajt végre annak érdekében, hogy Magyarország meg tudjon újulni, és gazdasága növekedésnek tudjon indulni. A megújulás adórendszere támogatja a munkavállalást és a családokat, és az eddigiekkel ellentétben fair, arányos közteherviselést valósít meg - közölte. Szekeres Imre csütörtökön a parlamentben jelentette be, hogy átfogó költségvetési módosítást kezdeményezett az MSZP.
2010.11.18. 17:15
 
 
Átfogó költségvetési módosítást kezdeményezett az MSZP
Átfogó költségvetési módosítást kezdeményezett az MSZP - jelentette be Szekeres Imre a parlamentben. Az MSZP gazdaságpolitikai kabinetvezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte, három módosító indítványuk célja, hogy igazságosabb és fenntarthatóbb legyen a jövő évi költségvetés. Hozzátette: ha indítványaikat a bizottságokban nem támogatják, akkor is kérik, hogy szavazzon ezekről a Ház. Szekeres Imre hangsúlyozta: megszavazzák a jövő évi büdzsét, ha a kormánypártok támogatják a szocialista módosító csomagot. A részleteket ismertetve elmondta: azt javasolják, hogy a személyi jövedelemadóknál a munkavállalók ötmillió forintig 16, a felett pedig 32 százalék adót fizessenek.
2010.11.18. 17:00
 
 
Orbán: Magyarország legnagyobb gondja az eladósodottság
A legnagyobb gond, amivel egész Európához hasonlóan Magyarország is jelenleg küszködik, az eladósodottság, ezért minden erőnket az államadósság szintjének csökkentésére kell mozgósítanunk - mondta csütörtökön Orbán Viktor Párizsban Angel Gurríával, a Gazdasági Fejlesztési és Együttműködési Szervezet (OECD) főtitkárával elköltött munkaebédjét követő sajtótájékoztatóján. A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy az elemzőknek nincsen könnyű dolga a speciális magyar helyzetre szabott szokatlan gazdaságpolitikai kísérlettel, mert annak egyes részei egyértelműen tetszenek a piacnak, más részeit, mint például a bankadót vagy válságadót viszont "gyűlöli" a piac.
2010.11.18. 17:00
 
 
Iszapömlés: eddig 58-an jelezték, hogy másik ingatlanba költöznének
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) összesítése szerint a vörösiszap-katasztrófa sújtotta devecseriek közül eddig 58-an jelezték, hogy másik ingatlanba szeretnének költözni. Az OKF csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint 34 család új, 24 pedig használt ingatlanba költözne. Adataik szerint az értékbecsléssel kapcsolatos panaszok ellenére eddig 157-en, az érintettek mintegy fele nyilatkozott, 99 család még gondolkodási időt vagy egyedi elbírálást kért, egy család pedig nem kíván élni az állami kárenyhítés lehetőségével. Tájékoztatásuk szerint jelenleg a mentesítésért és újjáépítésért háromszázan dolgoznak csaknem kétszáz munkagéppel.
2010.11.18. 16:45
 
Az EP foglalkoztatási bizottsága Magyarországon tárgyal
Magyarországra érkezett az Európai Parlament (EP) foglalkoztatási és szociális ügyi bizottsága, amely csütörtökön az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságával találkozott. Gúr Nándor (MSZP) az országgyűlési bizottság elnöke az MTI-nek elmondta: a találkozón olyan kérdésekről volt szó, amelyek Európát és Magyarországot egyaránt "feszítik". Kifejtette: megvitatták például a munkaerő-piacra jutás lehetőségeinek bővítését, azt, hogy milyen eszközökkel lehet a "perifériára sodródottakat" a munkaerőpiacra segíteni. Szó esett arról is, hogy ez hogyan függ össze a Magyarországon is bevezetendő duális szakképzéssel, és hogy hogyan biztosítható a nyugdíjak fenntarthatósága.
2010.11.18. 16:45
 
 
A pápa fogadta Canterbury érsekét
XVI. Benedek pápa csütörtökön a Vatikánban fogadta Rowan Williamst, Canterbury érsekét, az anglikán egyház fejét, aki a keresztény egység elősegítésére létrehozott pápai tanács megalapításának 50. évfordulójára ékezett Rómába. A pápa és a canterbury érsek találkozójára néhány nappal azt követően került sor, hogy az anglikán egyház öt püspöke jelezte: a katolikus egyház tagjává kíván válni, élve a Vatikán által felkínált lehetőséggel. A Vatikán tavaly ősszel jelentette be, hogy szervezeti keretet kínál az egyházukban csalódott anglikán híveknek az akár egyéni, akár csoportos csatlakozásra a katolikus egyházhoz, miközben egyes vallási hagyományaikat megőrizhetik.
2010.11.18. 16:30
 
 
A terrorveszély dacára megfontoltságra int a német belügyminiszter
Az akut terrorveszélyre való tekintettel a németeknek várhatóan hosszabb távon együtt kell élniük a szigorított biztonsági óvintézkedésekkel - közölte csütörtökön a szövetségi belügyminiszter, egyúttal megfontoltságra szólítva fel a lakosságot. Thomas de Maiziere a tartományok belügyminisztereivel tartott hamburgi tanácskozáson leszögezte: a terroristák "rémületet és rettegést akarnak okozni Németországban, ám ezt mi nem hagyjuk. Ragaszkodunk szabadelvű életfelfogásunkhoz és ahhoz, hogy szabadon akarunk élni egy szabad országban". Ugyanakkor úgy vélte, hogy nincs szükség a hatályos belbiztonsági jogszabályok szigorítására.
2010.11.18. 16:15
 
 
Az átlagfogyasztónak nem emelik a gáz árát
Az átlagfogyasztónak, évi 1.200 köbméter fogyasztásig nem emelik a földgáz árát 2011. január elsején, a 3.500 feletti lakossági fogyasztóknak pedig 9,3 százalék lesz az emelés mértéke - hangzott el csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón. A földgáz végfelhasználói árát sávosan alakítják: 1.200 köbméter éves fogyasztásig nulla az emelés, ezen felül 1.500 köbméterig mindössze 0,7 százalék. A következő kategóriában, ami további 500 köbmétert jelent az áremelés mértéke 4,5 százalék. Az utolsó előtti sávban 3.000 és 3.500 köbméter között 7,8, a legmagasabban, 3.500 köbmétert meghaladó fogyasztás esetén pedig 9,3 százalék lesz az áremelés.
2010.11.18. 16:00
 
 
Bővíti magyar beszállítói körét a Tesco
Bővíteni kívánja magyar beszállítóinak körét a Tesco Global Áruházak Zrt. a minőségi termékkínálat növelése érdekében - közölte a társaság kereskedelmi igazgatója csütörtökön Pécsett. David B. Wood a cég dél-dunántúli regionális beszállítói fórumán tartott sajtótájékoztatón elmondta: a Tesco jelenleg mintegy 800 magyar beszállító termékeit értékesíti. Ez év októbere óta 40 új partnerrel szerződtek, akiknek 130 terméke már kapható az áruházakban. Úgy vélte, hogy a kezdeményezés különösen kedvező a kis- és középvállalkozásoknak, amelyek lehetőséget kapnak a megjelenésre, termékeik piacra juttatására, a Tesco pedig egyre több kiváló és különleges minőségű árut kínálhat vevőinek.
2010.11.18. 16:00
 
 
Vilmos és Kate esküvője: beindult a szuveníripar
A nagy eseményre a brit idegenforgalom és a vendéglátás is készül, több százmillió font pluszbevételt remélve a turisták várható áradatától. Az Asda szupermarket-hálózat volt a leggyorsabb a brit áruházláncok közül: csütörtökön, vagyis két nappal a bejelentés után megjelentek a cég kínálatában az ifjú trónörökös és menyasszonya portréjával ellátott bögrék, darabonként öt fontért (1600 forint). A Tesco azonban merészebbet gondolt: jövő hétfőtől annak a ruhának a másolatát árusítja, amelyet Kate Middleton viselt kedd este, az eljegyzés és az esküvői tervek bejelentése utáni első nyilvános megjelenésén.
2010.11.18. 16:00
 
 
Péntektől várja vendégeit a Budapesti Karácsonyi Vásár
Igényes népművészeti és iparművészeti alkotásokkal, vásárral, forralt borral, tradicionális magyar ételekkel, zenés programokkal és játszóházzal várja a vendégeit idén is a pénteken nyitó, 12. Budapesti Karácsonyi Vásár a fővárosi Vörösmarty téren - mondták el a szervezők a csütörtökön tartott sajtótájékoztatón. Az ünnepi programsorozat ideje alatt - december 29-ig - a térre látogatók a több mint 143 elárusító helyen megismerhetik és meg is vásárolhatják a Népművészeti Egyesületek Szövetsége (NESZ) által válogatott népi- és iparművészeti alkotásokat, portékákat.
2010.11.18. 15:15
 
 
Szőcs: a digitalizált kulturális javak a magyar EU-elnökség napirendjén
Kiemelten foglalkoznak majd az Európai Unió jövő félévi magyar elnöksége alatt a digitalizált és a digitálisan keletkező kulturális javak tartós megőrzésének témájával - jelentette be Szőcs Géza kultúráért felelős államtitkár a témával foglalkozó EU-miniszteri találkozón, csütörtökön Brüsszelben. Az államtitkár az oktatási, ifjúsági, kulturális és sportügyekért felelős miniszteri tanács ülésén a magyar delegáció vezetőjeként egyebek között a Magyar Nemzeti Digitális Archívum tervét ismertette kollégáival.
2010.11.18. 15:00
 
 
Az ombudsman szerint az APEH a kis ügyekkel többet törődik, mint a nagyokkal
Az adóhivatal revizorai jobban szeretik a kicsi, jól körülhatárolható ügyeket, mint a nagy, de sikamlós problémákat - erre következtetett a hozzá érkezett panaszokból Szabó Máté, az állampolgári jogok országgyűlési biztosa, aki tapasztalatairól csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be. Az ombudsman elmondta: saját hatáskörben vizsgálta a pénzügyi jogi problémákat, amelyeket felerősített a gazdasági válság. Az adóhatóság mellett a magánnyugdíjpénztárakat is vizsgálta, és megállapította, hogy ezek a nonprofit szervezetek profitorientált tevékenységet végeznek.
2010.11.18. 15:00
 
 
Ötvenszázalékos a magyar labdarúgó-válogatott idei mérlege
Szinte minden tekintetben ötvenszázalékos mutatóval zárta az évet a magyar labdarúgó-válogatott, amely szerdán Székesfehérváron 2-0-ra győzött a litván együttes ellen. A nemzeti csapat 2010-ben kilenc mérkőzést játszott, négy győzelem mellett egyszer döntetlent ért el, négyszer pedig vereséget szenvedett. Összesen 17 gólt szerzett és 16-ot kapott, ez átlagban 1,89 lőtt és 1,78 kapott gólt jelent. Győzelemből és vereségből is volt idén egy "sokgólos": a későbbi világbajnoki ezüstérmes hollandok vendégeként 6-1-re kapott ki a csapat Erwin Koeman utolsó mérkőzésén, majd októberben Egervári Sándor irányításával a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn 8-0-ra győzött a gárda.
2010.11.18. 14:45
 
 
Aláírásgyűjtés gátépítésért Felsőzsolcán
Aláírásgyűjtést kezdeményeztek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán azért, hogy épüljön meg az a gát, amelyet a vízügyért felelős tárca már megígért, és amelynek kivitelezése még nem kezdődött meg. A felsőzsolcai Macsuga János által fogalmazott, Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett, 2500 ember által aláírt levél felhívja a kormányfő figyelmét a várost és lakóit ért árvízkárokra, amelyek elhárítása még mindig nem fejeződött be - olvasható az MTI-hez csütörtökön eljuttatott levélben.
2010.11.18. 14:45
 
 
Bölcskei: támogatandó az állam és az egyházak közötti stratégiai partnerség
Támogatja a Magyarországi Református Egyház (MRE) a kormányzat azon törekvését, hogy az állam és az egyházak között a stratégiai partnerség valóra váljon - mondta Bölcskei Gusztáv, az egyház zsinatának lelkészi elnöke a testület csütörtökön kezdődött kétnapos ülésén, Budapesten. A püspök megnyitó beszédében közölte: egyetértenek a kormányzatnak azzal a célkitűzésével is, hogy az állami és az önkormányzati intézményekkel azonos esélyeket kell biztosítani azoknak az egyházi intézményeknek, amelyek állami feladatok ellátását vállalták át. Azzal az állami elképzeléssel is egyetértenek, hogy szigorítsák az egyházzá nyilvánítás feltételeit - tette hozzá.
2010.11.18. 14:30
 
 
Kormányszóvivő: hangulatkeltés folyik Devecserben
Hangulatkeltés folyik Devecserben, ami nem a kormánynak árt, hanem a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak - így kommentálta a demonstráció szervezésének hírét a kormányszóvivő csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. A devecseriek a kormány vörösiszap-katasztrófával kapcsolatos kártérítési intézkedései ellen akartak tiltakozni, a tervezett demonstrációt azonban a hónap végéig elhalasztották. Csenki Géza, a megmozdulás főszervezője egy szerdai lakossági fórumon elmondta, ha konkrét ígéretet kapnak arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egy héten belül eljön hozzájuk személyesen, akkor nem tartanak tüntetést.
2010.11.18. 14:30
 
 
Eltiltották a korrupt FIFA-tagokat
Első fokon eltiltotta és pénzbüntetésre ítélte a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a korrupciós ügyben vétkesnek talált két végrehajtó bizottsági tagot, a nigériai Amos Adamut és a tahiti Reynald Temariit. Adamut három, Temariit egy évre száműzték a sportágból, előbbi tízezer, utóbbi ötezer svájci frankos büntetést is kapott hivatalosan a FIFA etikai kódexének jogsértése miatt. A két vb-tag nem szavazhat december 2-án, amikor eldől, ki rendezheti a 2018-as és a 2022-es világbajnokságot. Mindketten fellebbezhetnek a csütörtöki ítélet ellen, ám ügyükben legközelebb csak a szavazás után dönthetnek, így aztán a 24 tagú végrehajtó bizottságból 22-en voksolnak majd december 2-án.
2010.11.18. 14:15
 
 
Szijjártó: a miniszterelnök folyamatosan tájékozódik a kármentésről
Orbán Viktor rendszeresen tájékozódik Hende Csaba honvédelmi minisztertől és Bakondi György katasztrófavédelmi kormánybiztostól a devecseri vörösiszap-katasztrófa utáni kármentésről és a helyreállítás helyzetéről - tájékoztatta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtöki közleményében az MTI-t. Mint a szóvivő közölte, az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Bizottság 44 emberrel folyamatosan a helyszínen tartózkodik és koordinálja a munkálatokat. A szervezet vezetője csütörtökön egyeztet a petíciót átadók vezetőjével - tette hozzá.
2010.11.18. 14:00
 
 
Vezérigazgatókat választanak a közmédiumok élére
Ülésezik és várhatóan vezérigazgatókat választ csütörtök délután a négy közmédium - a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, a Duna Televízió és a Magyar Távirati Iroda - élére a Közszolgálati Közalapítvány nyolcfős kuratóriuma. A múlt héten a választás első körében egyik jelöltnek sem sikerült megszereznie a kuratóriumi szavazatok kétharmadát. A második választási fordulóban egyszerű többséggel megválaszthatók a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által jelölt személyek. A médiatanács közszolgálati részvénytársaságonként két-két jelölt nevét küldte meg szerdán a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának, közülük szavazással választják ki a befutót a kuratórium tagjai.
2010.11.18. 13:30
 
 
OECD: 2012-re lehet 3 százalék feletti magyar növekedés
Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) az idén 1,1 százalékkal, jövőre 2,5 százalékkal, 2012-ben pedig 3,1 százalékkal bővülhet a nemzetközi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) csütörtökön megjelent előrejelzése szerint. Az OECD szerint az idén újra beindult magyarországi növekedést a külső kereslet ösztönzi, a lakossági fogyasztás és a beruházás viszont 2010-ben is csökken. A 2011-es adócsökkentések hatását ellensúlyozó kiadáscsökkentő intézkedések felvázolása még várat magára - áll az OECD jelentésében.
2010.11.18. 13:15
 
 
Svédországban őrizetbe akarják venni a Wikileaks alapítóját
A svéd ügyészség csütörtökön bírósági végzést kért, hogy nemi erőszak, szexuális zaklatás és kényszerítés gyanúja alapján kerüljön őrizetbe Julian Assange, a Wikileaks oknyomozó internetes oldal alapítója. A bíróság a nap folyamán dönt az ügyészség kéréséről. A lépés azt is jelentheti, hogy nemzetközi elfogatóparancsot készülnek kiadni az ausztrál férfi ügyében. Assange korábban elhagyta Svédországot, mert nem rendelték el őrizetbe vételét. Csütörtökön Nagy-Britanniában tartózkodott - közölte egyik munkatársa. Marianne Ny ügyész elmondta, azért kérte az őrizetbe vétel elrendelését, mert ki akarják hallgatni. Hozzátette, hogy korábban meghiúsult Assange kihallgatása.
2010.11.18. 13:15
 
 
Veszélyeket rejthet a Facebook újgenerációs levelezőszolgáltatása
Veszélyeket rejt a Facebook újgenerációs levelezőszolgáltatása - állítja a Sophos biztonsági szoftverekkel foglalkozó vállalat, amely szerint a közösségi portál a hagyományos levelezőplatformokhoz képest sokkal érzékenyebb a személyiséglopásokra. A Facebook alapítója a hét elején jelentette be, hogy a világ legnépszerűbb közösségi oldalán minden felhasználó @facebook.com végződésű elektronikus levélcímet kap, és az újgenerációs levelező platform a hagyományos levelezőrendszerek, az azonnali üzenetküldő programok, valamint az SMS-küldő programok előnyeit fogja egyesíteni.
2010.11.18. 13:15
 
 
Hétvégi forgalomkorlátozások a Margit hídon és környékén
Lezárják a hétvégén a Margit híd budai hídfőjének déli oldalán lévő le- és felhajtóágat, illetve a pesti felső rakpart híd alatti részét - közölte az átkelő felújítását végző Mh 2009 konzorcium sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint a korlátozásra azért van szükség, mert elektromos védőcsöveket fektetnek, valamint a budai oldalon egy elválasztó szigetet építenek. A korlátozásra szombat 7 órától vasárnap 16 óráig kell számítani.
2010.11.18. 12:45
 
 
Megújult az Országmárka Tanács
Feladatát és összetételét tekintve is megújult az Országmárka Tanács, amely a kormány országkommunikációval kapcsolatos munkáját segíti. A kormányzati kommunikációs államtitkárság az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: a tanács tagsága a kultúra, a kreatív gazdaság, a tudomány és a hagyományos üzleti élet kiemelkedő egyéniségeivel bővül, tagjai között pedig nincsenek politikusok. A civilekből álló testület megbízatását társadalmi munkában végzi. Társelnökei Papp-Váry Borbála stratégiai kommunikációért felelős helyettes államtitkár és Prőhle Gergely kulturális diplomáciáért felelős helyettes államtitkár.
2010.11.18. 12:45
 
 
Woods új arcát mutatja
Közel egy évvel azután, hogy élete szinte darabjaira esett szét, a világ legjobb golfozójaként számon tartott Tiger Woods új arcát szeretné megmutatni a közvéleménynek, legalábbis vélhetően ezért jelentkezett be váratlanul Twitter-oldalára, s írt rajongóinak kifejezetten sokat. A világranglistán jelenleg már csak második amerikai sztárjátékostól ez csupán egy az olyan megnyilvánulások közül, melyek egyáltalán nem voltak rá jellemzőek korábban. Woods kifejezetten zárkózottan viselkedett, interjút is csak ritkán adott, s a rajongói felé sem volt nyitott. "Ez egy pozitív lépés a részéről, jól láthatóan szeretne néhány dolgot másképpen csinálni" - nyilatkozta ügynöke, Mark Steinberg.
2010.11.18. 12:30
 
 
Orbán Viktor Párizsban tartott előadást
Ahhoz, hogy Magyarország támogatni tudja az Európa Unió és Oroszország között küszöbön álló nagy történelmi kiegyezést, Közép-Európának speciális bánásmódot és garanciákat kell kapnia a következő években - mondta csütörtökön Orbán Viktor Párizsban a Nemzetközi Kapcsolatok Francia Intézetében tartott előadásában. A miniszterelnök megemlítette, hogy november 30-án találkozik Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnökkel. A belpolitikai helyzet elemzése kapcsán a kormányfő azt mondta, hogy sajnos a Fidesz nem hitegetheti magát azzal, hogy a programja minősége és a kínált alternatíva nagyszerűsége ragadta magával a magyarokat. "Bár reménykedünk, hogy ilyesmi is történt" - tette hozzá.
2010.11.18. 12:30
 
 
Jövő pénteken lesz a 2011. évi költségvetés részletes vitája
Négynapos ülést tart jövő héten a parlament; pénteken lesz a 2011. évi költségvetési törvényjavaslat részletes vitája, a büdzsét magalapozó törvények általános vitáját hétfőn kezdi az Országgyűlés. Altorjai Anita, az Országgyűlés sajtófőnöke a házbizottság csütörtöki ülése után újságíróknak elmondta: hétfőn, kedden, szerdán és pénteken tart ülést a Ház. Hétfőn kezdődik a 2011. évi költségvetést megalapozó "salátatörvény" általános vitája, ennek időkerete négy óra húsz perc. Altorjai Anita elmondta: a vitában felszólalhatna Kopits György, de a Költségvetési Tanács elnöke nem kíván élni a lehetőséggel. A jövő évi büdzsé részletes vitájának időkerete pénteken tíz óra.
2010.11.18. 12:15
 
 
Válik Eva Longoria, a Született feleségek sztárja
Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva válókeresetet nyújtott be férje ellen Eva Longoria, a Született feleségek sztárja. A 35 éves színésznő három éve ment hozzá a 28 éves Tony Parkerhez, a belga származású profi kosárlabdasztárhoz, a San Antonio Spurs játékosához. A házasságból nem született gyermek. A válási dokumentumok szerint pár az egybekelés előtt házassági szerződést kötött. Longoria, aki felvette férje nevét, jelezte kérvényében, hogy ismét lánykori nevét akarja használni. A színésznő arra is kérte a bíróságot, hogy a válás ügyvédi költségeit mindkét fél maga fizesse, valamint hogy ne kötelezzék férje anyagi támogatására a válás után.
2010.11.18. 11:30
 
 
NGM: jövőre 78 százalékra csökken a GDP arányos államadósság
Jövőre 78 százalékra csökken a GDP arányos államadósság az idei 79-80 százalékról - derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön közzétett, a "Növekedés és stabilitás: trendforduló a gazdaságban és a költségvetési politikában" című elemzéséből. Eszerint a beterjesztett 2011-es költségvetés három gazdaságpolitikai fordulatot indít be. Jövőre csökkenni fog az államadósság bruttó hazai termékhez mért aránya. A magas eladósodottság magas kamatszintet is jelent, amely állandóan veszélybe sodorja a költségvetési egyensúlyt, tehát az államadósság szintjét csökkenteni kell. Egyszerre sikerülhet bővíteni a fogyasztást, a beruházásokat és a foglalkoztatást.
2010.11.18. 11:00
 
 
Elválnak az NBA-sztár és Eva Longoria útjai
Háromévnyi házasság után beadta a válókeresetet Eva Longoria hollywoodi szupersztár, aki Tony Parkerrel, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs irányítójával kötötte össze életét még 2007-ben. A Született feleségek című, Magyarországon is népszerű sorozat szereplője "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva fordult a Los Angeles-i bírósághoz. A 27 éves Parkernek és 35 éves ex-kedvesének nem született gyermeke.
2010.11.18. 10:45
 
 
NBA: a New Orleans nyerte a nyugati rangadót
A New Orleans Hornets két ponttal legyőzte a vendég Dallas Maverickset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság szerdai játéknapjának rangadóján. A Hornets sikerével 9 győzelemmel és 1 vereséggel a liga legjobb mérlegével áll a San Antonióval közösen. Eredmények: Miami Heat-Phoenix Suns 123-96, Philadelphia 76ers-Toronto Raptors 86-94, Boston Celtics-Washington Wizards 114-83, Detroit Pistons-Los Angeles Lakers 90-103, New Orleans Hornets-Dallas Mavericks 99-97, Minnesota Timberwolves-Los Angeles Clippers 113-111, Oklahoma City Thunder-Houston Rockets 116-99, Utah Jazz-New Jersey Nets 98-88, Sacramento Kings-New York Knicks 106-113, San Antonio Spurs-Chicago Bulls 103-94.
2010.11.18. 10:15
 
 
Női Euroliga: Rátgéberék továbbra is veretlenek
A Rátgéber László vezette Fenerbahce négy forduló után is veretlen a női kosárlabda Euroligában, míg az MKB-Euroleasing Sopron harmadik, a Pécs 2010 pedig ötödik a csoportjában. Eredmények a magyar érdekeltségű csoportokban, 4. forduló: A csoport: Kosice - PÉCS 2010 75-57, Kraków - Riga 89-48, Mondeville -Taranto 64-59. Az állás: 1. Taranto 7 pont, 2. Kosice 7, 3. Mondeville 7, 4. Kraków 6, 5. PÉCS 5, 6. Riga 4. B csoport: Jekatyerinburg - MKB-EUROLEASING SOPRON 80-61, Gospic - Rivas Ecopolis 75-92, Fenerbahce -Gdynia 107-84, Az állás: 1. Jekatyerinburg 8, 2. Fenerbahce 8, 3. SOPRON 6, 4. Rivas Ecopolis 5, 5. Gdynia 5, 6. Gospic 4.
2010.11.18. 09:45
 
 
Több mint a felével esett a casco ára a kampányban
Több mint a felével, 90 ezer forintról 40 ezer forintra esett a casco biztosítások átlagdíja a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási kampányban az eddig megkötött szerződések alapján. A Netrisk.hu biztosítási szolgáltató számítása és közleménye szerint a kötelező biztosítások árának rekordmértékű esése magával rántotta a casco biztosítások díját is. Egy másik biztosítási portál, a kotelezo.hu adatai szerint az idei kampányban 40 százalékkal estek vissza a kötelező díjai, s az átlag alig haladja meg a 15 ezer forintot. A budapesti autósok átlagosan 30 százalékkal drágábban köthetik meg a kötelezőt vidéki társaiknál.
2010.11.18. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587[1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista