2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Írország nemzetközi pénzügyi segítséget kér
Írország nemzetközi pénzügyi segítséget kér - mondta az ír pénzügyminiszter. Az ír kormány részéről most először hangzott el hivatalosan, hogy az országnak külső pénzügyi támogatásra van szüksége. Brian Lenihan pénzügyminiszter az ír közszolgálati rádiónak (RTÉ) nyilatkozva felfedte, hogy az ír kormány hivatalos tárgyalásokat folytatott a Nemzetközi Valutaalap (IMF), az EU és az euróövezeti jegybank (EKB) képviselőivel, és e tárgyalások szombat este lezárultak. Lenihan közölte: e megbeszélések eredményeként azt fogja javasolni a kormánynak, hogy Írország hivatalosan kérjen külső pénzügyi támogatási programot.
2010.11.21. 16:15
 
 
BL: Kassai vezeti a Braga-Arsenal meccset
Kassai Viktor vezeti a Braga és az Arsenal keddi, portugáliai mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában. A hazai szövetség honlapjának vasárnapi beszámolója szerint a portugál-angol meccsen a magyar sípmester segítői Ring György, Vámos Tibor, Fábián Mihály, Andó-Szabó Sándor és Bede Ferenc lesznek.
2010.11.21. 15:45
 
 
Bronzérmes lett a László, Mikes páros a tíztánc-világbajnokságon
Bronzérmes lett a László Csaba, Mikes Anna páros az IDSF szövetség 2010-es tíztánc-világbajnokságán az osztrák fővárosban. A Szilver TSE duója a Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálatának vasárnapi beszámolója szerint a dán Bjoern Bitsch, Ashli Williamson és az orosz Timur Imametgyinov, Jekatyerina Nyikolajeva párosok mögött végzett a harmadik helyen a hatos döntőben.
2010.11.21. 15:45
 
 
A britek nagy többsége Vilmost akarja következő uralkodónak
A brit alattvalók jelentős többsége nem Károly trónörököst, hanem fiát, Vilmos herceget kívánja Anglia trónján látni II. Erzsébet királynő után. A News of the World, a legnagyobb példányszámú vasárnapi brit bulvárlap megbízásából elvégzett országos felmérés szerint a megkérdezettek 55 százaléka szeretné, ha kimaradna egy generáció, és a királynőt unokája, Vilmos követné a trónon. Károly trónutódlását csak 35 százalék pártolná.
2010.11.21. 15:30
 
Pásztor: kisebbségi kérdések megoldása is feltétele lehetne a szerb csatlakozásnak
A vajdasági magyarság elemi érdeke, hogy a szerb EU-csatlakozás folyamatában megnevezzék, és Szerbia számára teljesítendő feladatként tűzzék ki azokat az ügyeket, amelyek folyamatos konfliktusforrást jelenthetnek az országban a kisebbség és a többség viszonyában - mondta Pásztor István, a legerősebb délvidéki magyar párt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Magyar Szó című újvidéki lapnak.
2010.11.21. 14:00
 
 
Szijjártó: a büdzsé szakít a Gyurcsány-korszak gazdaságpolitikájával
A 2011-es büdzsé, a megújulás költségvetése szakít a Gyurcsány-korszak megszorításokra épülő gazdaságpolitikájával, növekedésre és új munkahelyek létrehozására összpontosít - reagált a miniszterelnök szóvivője az MSZP sajtótájékoztatójára, amelyen közölték: a párt feltételekkel támogatja a költségvetést. Szijjártó Péter közleményében azt írta: a megújulás költségvetésének gazdaságpolitikájával jut majd ki az ország az elmúlt nyolc évben felhalmozott államadósság csapdájából, és a megújulás adórendszerével fogják megteremteni Közép-Európa legversenyképesebb gazdasági rendszerét.
2010.11.21. 14:00
 
 
Abbász: nem kell telepbővítési stop, ha Kelet-Jeruzsálemre nem érvényes
A palesztinok visszautasítanak egy olyan telepbővítési tilalmat, amely nem átfogó, és "nem foglalja magában Kelet-Jeruzsálemet" - mondta vasárnap Kairóban a Palesztin Hatóság elnöke, Mahmúd Abbász. Abbász hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok eddig sem a palesztinokat, sem Izraelt nem kérte fel hivatalosan a közvetlen béketárgyalásokhoz való visszatérésre. A szeptember 2-án kezdődött megbeszélések azután szakadtak meg, hogy Izrael megtagadta a szeptember 26-án lejárt ciszjordániai telepbővítési moratórium meghosszabbítását.
2010.11.21. 13:00
 
 
Londoni elemzők nem várnak erre a hónapra MNB-kamatmódosítást
Erre a hónapra is még változatlan magyar jegybanki kamatot jósolnak londoni felzárkózó piaci elemzők az MNB monetáris tanácsának november végi kamatdöntő ülése előtt adott első előrejelzéseikben, a további kilátásokról azonban már eltérnek a vélemények: vannak olyan citybeli elemzők, akik már decemberre sem zárják ki a szigorítást, mások ezt csak a jövő év közepétől valószínűsítik. Ez utóbbiak közé tartoznak a JP Morgan pénzügyi szolgáltató csoport londoni befektetési részlegének feltörekvő térségi szakértői. Az ő hétvégi prognózisuk szerint - amely megfelel az általános citybeli konszenzusnak - az MNB a november 29-ei monetáris tanácsi ülésen még a jelenlegi 5,25 százalékon tartja az alapkamatot.
2010.11.21. 13:00
 
 
Az MSZP feltételekkel támogatja a költségvetést
Az MSZP akkor támogatja a költségvetést, ha elfogadják a párt alternatív költségvetési javaslatát, amely szerintük igazságos adórendszeren és állami takarékosságon alapul. Tukacs István, a párt országgyűlési képviselője elmondta, alapvető problémájuk a költségvetési javaslattal, hogy igazságtalan adórendszeren alapul és egyösszegű bevételekből, "einstandolásokból" finanszíroznának folyamatos kiadásokat. Az MSZP javaslatát ismertetve a szocialista politikus elmondta, hogy kétkulcsos adórendszert vezetnének be, valamint különböző módon adóztatnák a munkát és a tőkét.
2010.11.21. 12:15
 
 
Urándúsító centrifugák százait látta egy amerikai tudós Észak-Koreában
Centrifugák százait látta egy amerikai atomtudós egy észak-koreai urándúsító létesítményben - közölték a témakörben jártas források, és az esetről szombaton beszámolt a The New York Times is. Siegfried Heckernek, a Stanford Egyetem szakértőjének a múlt héten engedélyezték, hogy meglátogassa az üzemet. A tudós elmondta: meghökkentően korszerűen felszerelt teremben látta a centrifugákat. Az észak-koreai hatóságok azt közölték vele, hogy mintegy 2 ezer centrifugát üzemeltetnek a létesítményben. Hecker már értesítette a Fehér Házat az általa látottakról.
2010.11.21. 11:30
 
 
A lárvák és a termeszek lehetnek a jövő étlapjainak sztárjai
Lárvák, kukacok, tücskök - a legtöbb nyugati embernek az állatvilág apró képviselőire gondolva nem egy ínycsiklandozó vacsora jut eszébe. Az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Szervezete, a FAO azonban olyan kampányt készít elő, amellyel az ehető rovarok fogyasztására igyekszik ösztönözni a fejlett és fejlődő országok lakosait is. Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában, főleg azokon a területeken, ahol ritkaságszámba megy a hús és a hal, számtalan ember számára hozzátartozik a mindennapi táplálkozáshoz a rovarok fogyasztása is. Thaiföldön például az emberek nyüveket, szöcskéket, csótányokat és egyéb rovarokat fogyasztanak rágcsálnivalóként, akár sör mellé is.
2010.11.21. 11:15
 
 
A Világbank szakértője szerint az önkéntes pillért kell megerősíteni
A kelet-európai nyugdíjrendszerek úgy tudnának a legjobban megbirkózni a demográfiai változások miatt egyre jobban rájuk nehezedő teherrel, ha az időskori megélhetési juttatások stabilizálása mellett minél jobban ösztönöznék az egyéni megtakarításokat - jelentette ki Washingtonban Indermit Gill, a Világbanknak az európai és a közép-ázsiai régióért felelős vezető közgazdásza. Gill megítélése szerint egy versenyképes gazdaságú ország nyugdíjrendszerének valamilyen formában az Egyesült Államokéra kellene hasonlítania. Az amerikai rendszer alapvetően az adó és járulék formájában befizetett, "szerény és jól adminisztrált" társadalombiztosítási juttatásokból, valamint az egyéni nyugdíj-megtakarításokból áll.
2010.11.21. 11:00
 
 
A pápa szerint XII. Pius több zsidót mentett meg, mint bárki más
XVI. Benedek pápa kedden megjelenő könyvében leszögezi: XII. Pius több zsidót mentett meg, mint bárki más. Az AFP francia hírügynökség hozzájutott a könyv eredeti német nyelvű példányához, amelyben a katolikus egyházfő utal arra, hogy néhai elődje - aki 1939 és 1958 között ült Szent Péter trónján - 1938-ban bíborosként levélben szólította fel a világ püspökeit, hogy járjanak közbe annak érdekében: a Németországot elhagyni kívánó zsidók vízumhoz jussanak.
2010.11.21. 11:00
 
 
Négynapos ülést tart jövő héten a parlament
Négynapos ülést tart jövő héten a parlament; a jövő évi büdzsét magalapozó törvények általános vitája hétfőn kezdődik, a 2011. évi költségvetési törvényjavaslat részletes vitája pedig pénteken lesz az Országgyűlésben. Hétfőn kezdődik a 2011. évi költségvetést megalapozó "salátatörvény" általános vitája, ennek időkerete négy óra húsz perc. Az Országgyűlés sajtófőnöke korábban elmondta: a vitában felszólalhatna Kopits György, de a Költségvetési Tanács elnöke nem kívánt élni a lehetőséggel.
2010.11.21. 10:15
 
 
Erdei Zsolt sima győzelemmel tért vissza
Szinte pontosan egy évvel legutóbbi mérkőzése után Erdei Zsolt fölényes pontozásos győzelmet aratott Samson Onyango ellen a magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán. A nyolcmenetes összecsapást az első pillanattól uralta a korábban félnehézsúlyban és cirkálósúlyban is világbajnok, veretlen magyar öklöző, aki egyhangú pontozással (79-73, 80-72, 80-72) nyerte a kellemetlen stílusú kenyai riválisa elleni meccset.
2010.11.21. 10:00
 
 
Félnek a felhasználók a hamisított szoftverektől
A Microsoft kutatása alapján az emberek fele úgy gondolja, hogy a hamisított szoftverek nem elég biztonságosak, ezért a megkérdezettek 82 százaléka eredetit ajánlana barátjának vagy ismerősének. A világszerte több mint 38 ezer felhasználó megkérdezésével, a TNS által végzett kutatás szerint a hamisított szoftverek használta miatt minden negyedik felhasználó adatai elvesztésétől tart a legjobban, 23 százalékuk azt gondolja, hogy ellophatják személyes adatait, míg 15 százalékuk úgy véli, hogy a bűnszövetkezetek a szoftverkalózkodásból származó jövedelmekből más bűncselekményeket is finanszíroznak.
2010.11.21. 10:00
 
Nehéz bértárgyalások elé néz a munkaadói oldal az OÉT-en
Nehéz bértárgyalások elé néz a munkaadói oldal, ugyanakkor a munkáltatók készek a megállapodásra - mondta Dávid Ferenc, az OÉT munkaadói oldalának soros elnöke, a Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára. Az OÉT-en november 5-én kezdődtek a jövő évi bértárgyalások, amelyek kezdeteként a kormány azt javasolta, hogy a minimálbért legalább 4,5 százalékkal havi 76.800, a legalább középfokú végzettséget igénylő munkakörben dolgozók garantált bérminimumát pedig minimum 3,4 százalékkal, havi 92.500 forintra emeljék a munkaadók jövőre. A kormány bérajánlatát a szakszervezetek akkor kevesellték, a munkaadók ugyanakkor reálisnak, elfogadható tárgyalási alapnak tartották.
2010.11.21. 10:00
 
 
A jövő év elején jön létre a Nemzeti Külgazdasági Hivatal
A kormány létrehozza a Nemzeti Külgazdasági Hivatalt, amellyel a kabinet többek között a kis- és középvállalkozások (kkv-k) külgazdasági törekvéseit és a külföldiek magyarországi befektetéseit kívánja előmozdítani. A legutóbbi Magyar Közlönyben megjelent, és 2011. január elsején hatályba lépő kormányrendelet szerint a hivatal önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv, amely egy központi és több belföldi területi szervből áll.
2010.11.21. 09:45
 
 
Plasztikai műtéttel jutalmazzák a kimerült dél-koreai diákokat
Orr- és szemplasztikával jutalmazzák meg az egyetemi felvételi vizsgáktól kimerült gyermekeiket a dél-koreai szülők. A szemfüles dél-koreai kórházak igyekeznek minél nagyobb hasznot húzni ebből az új divathóbortból, ezért jelentős kedvezménnyel kínálják a legnépszerűbb beavatkozásoknak számító orr- és szemplasztikát tartalmazó csomagjaikat. Az egyetemi helyekre való bekerüléséért elszánt harc folyik az oktatás-megszállott Dél-Koreában. A helyi kormány korábbi adatai szerint a dél-koreai szülők évente nagyjából 20 milliárdot, vagyis a GDP körülbelül 2 százalékát költik csemetéik magánoktatására és a tanulást segítő korrepetálására.
2010.11.21. 08:45
 
 
Tűz ütött ki az új-zélandi bányában
Tűz ütött ki abban az új-zélandi bányában, amelyben pénteken nagy erejű metánrobbanás történt, és 29 bányász rekedt 120 méteres mélységben. A Déli-sziget középső partvidéki részén, Greymouth városának közelében lévő bányánál a helyi idő szerint vasárnap végzett mérések kimutatták: a föld alatt hő keletkezett, ami azt jelenti égési folyamat zajlik. A szakemberek úgy vélik: ezt a tárnában lévő veszélyes gázok okozzák. Egyelőre lehetetlen, hogy mentőcsapatok ereszkedjenek le a mélybe, és azt sem lehet előre jelezni: mikor kezdődhet meg a mentés.
2010.11.21. 08:30
 
 
Az EU és az USA el akarja kerülni a valutaleértékelési versengést
Az Európai Unió és az Egyesült Államok szerint el kell kerülni, hogy a nagy gazdasági erőközpontok egymással versengve értékeljék le valutájukat a jobb exportképesség érdekében. Erre kötelezték magukat és ugyanerre szólították fel a G20-as csoporthoz tartozó, jelentős nemzetgazdaságoknak számító országokat abban a közös nyilatkozatban, amelyet a szombat este Lisszabonban tartott kétoldalú csúcstalálkozójuk után tettek közzé. A tanácskozáson az amerikai felet Barack Obama elnök, az EU-t pedig Herman Van Rompuy, az uniós tagországok állam-, és kormányfői testületének, az Európai Tanácsnak az elnöke, és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke képviselte.
2010.11.20. 21:45
 
 
Premier League: győzött a Liverpool
A Liverpool saját közönsége előtt háromgólos győzelmet aratott a West Ham United felett az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján. Premier League, 14. forduló: FC Liverpool-West Ham United 3-0. Az állás: 1. Chelsea 14 28- 9 28 pont, 2. Manchester United 14 28-15 28, 3. Arsenal 14 28-15 26, 4. Bolton Wanderers 14 26-20 22, 5. Manchester City 13 15-10 22, 6. Tottenham Hotspur 14 21-19 22, 7. Sunderland 13 15-13 19, 8. Stoke City 14 18-18 19, 9. FC Liverpool 14 16-17 19, 10. Newcastle United 14 22-21 18, 11. Blackpool 14 21-27.
2010.11.20. 21:00
 
 
Berki második a glasgow-i tornász Vk-n
Berki Krisztián második helyen végzett lólengésben a glasgow-i tornász Világkupa-versenyen. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a friss világbajnokot ugyanúgy az angol Louis Smith előzte meg a szombati döntőben, mint ahogy a pénteki selejtezőben. A magyar tornász 15,300, a hazai versenyző pedig 15,550 ponttal zárt.
2010.11.20. 20:45
 
 
NATO-csúcs: politikai nyilatkozat a rakétavédelem jegyében
Az európai rakétavédelem megteremtésének fontosságát kiemelő politikai nyilatkozat elfogadásával zárult szombaton a NATO kétnapos lisszaboni csúcstalálkozójának az a szakasza, amelyet a 28 tagország állam-, illetve kormányfője saját körben bonyolított le. A politikai nyilatkozat szól a stratégiai koncepció elfogadásáról, és megállapítja: annak célja az volt, hogy az észak-atlanti szervezet képes legyen védekezni többféle újszerű fenyegetés ellen, tudjon kezelni nagy kihívást jelentő válságokat, valamint jobban tudjon együttműködni más szervezetekkel és országokkal a nemzetközi stabilitás érdekében. Ezután Dmitrij Medvegyev orosz elnök elfogadta a NATO rakétavédelmi együttműködési ajánlatát.
2010.11.20. 20:30
 
 
XVI. Benedek: az óvszer használata bizonyos esetekben igazolható
Bizonyos esetekben igazolható az óvszer használata az AIDS terjedésének megakadályozása érdekében - jelentette ki első ízben XVI. Benedek pápa egy jövő héten megjelenő könyvben, amelyből szombaton részletek kerültek nyilvánosságra a Vatikánban. A könyvből a Szentszék napilapja, az l'Osservatore Romano közölt ismertetést. A katolikus egyházfő egy német újságírónak adott több interjút, és a beszélgetések könyv formájában jelennek meg. A könyvet kedden mutatják be a Vatikánban. A katolikus egyház régóta ellenzi az óvszert, mint a mesterséges fogamzásgátlás egyik módját. A Szentszéket élesen bírálták az AIDS-kérdésben elfoglalt álláspontja miatt.
2010.11.20. 20:30
 
 
Labdarúgó NB I: Ferencváros - Lombard Pápa 5-0
A Ferencváros ötgólos győzelmet aratott Pápán a labdarúgó Monicomp Liga 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén, így az őszi idényt a harmadik helyen zárta. Monicomp Liga, 15. forduló: Lombard Pápa-Ferencváros 0-5. További eredmények: Kecskeméti TE-ERECO - Vasas 3-1, Szombathelyi Haladás - DVSC-TEVA 3-0, Paksi FC-MTK Budapest 1-1, ZTE FC-Szolnoki MÁV FC 2-1.
2010.11.20. 19:45
 
 
Csúcstalálkozót kezdett az Egyesült Államok és az EU
Csúcstalálkozó kezdődött szombaton kora este Lisszabonban az Egyesült Államok és az Európai Unió között. A tanácskozáson főként gazdasági együttműködési, illetve az éghajlatvédelemmel kapcsolatos kérdések szerepelnek a napirenden. Az amerikai felet Barack Obama elnök, az EU-t pedig Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke képviseli. Részt vesz a tanácskozáson Hillary Clinton amerikai külügyminiszter, illetve Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője is.
2010.11.20. 19:45
 
Orbán Viktor a spanyol és a lengyel miniszterelnökkel is tárgyalt Lisszabonban
Többek között a gazdasági növekedés beindításának fontosságáról, valamint az EU bővítéséről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök spanyol kollégájával, José Luis Rodriguez Zapateróval. A közlemény szerint a kétoldalú megbeszélésre a NATO brüsszeli csúcstalálkozóján került sor. A két kormányfő találkozóján a magyar EU-elnökség fél éve alatt várható eseményeket vitatta meg. A magyar elnökség ideje alatt az unió napirendjén alapvetően gazdasági ügyek fognak szerepelni, de Orbán Viktor elkötelezte magát az európai romastratégia elkészítése mellett is. Orbán Viktor Bronislaw Komorowski lengyel elnökkel a közép-európai stratégiai együttműködés fontosságáról tárgyalt.
2010.11.20. 19:30
 
 
Férfi vízilabda Magyar Kupa: döntőben a Honvéd
Elsőként a Honvéd jutott a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa vasárnapi döntőjébe, miután szombaton, a Szőnyi úti uszodában két góllal legyőzte a Ferencvárost. Theodora férfi Magyar Kupa, elődöntő: Groupama-Honvéd - FTC-Fisher Klíma 9-7 (1-1, 3-1, 3-3, 2-2).
2010.11.20. 19:15
 
 
Orbán: Közép-Európa szempontja is fontos az orosz kapcsolatok alakításakor
Közép-Európa szempontjait is figyelembe kell venni abban a nagy folyamatban, amelyet a Nyugat és Oroszország kapcsolatainak erősödése jellemez - mondta Orbán Viktor magyar újságíróknak szombaton Lisszabonban. "A nyugati világ és Oroszország között egy nagy történelmi szövetség kialakulásának a napjait éljük" - fogalmazott a magyar miniszterelnök a NATO-csúcsértekezlet alatt, a NATO-Oroszország Tanács ülése előtt adott nyilatkozatában. Szerinte ez a folyamat azért is nagyon fontos Közép-Európa számára, mert voltak már olyan kiegyezések a történelemben, amelyeknek ez a térség "nem haszonélvezője, hanem szenvedő alanya" volt.
2010.11.20. 15:00
 
 
Borkai Zsolt a MOB elnöke
A Magyar Olimpiai Bizottság közgyűlése szombaton Borkai Zsoltot választotta a szervezet új elnökévé. Schmitt Pál köztársasági elnök, aki augusztus 5-én mondott le MOB-elnöki tisztségéről, tiszteletbeli elnök lett. Az olimpiai bajnok tornász Borkai az egyetlen jelölt volt az elnöki posztra, 141 igennel és három nem voks mellett választották meg. Megbízatása - akárcsak az elnökségé - 2012-ig szól. Borkai korábban jelezte, megválasztásakor leköszön az Országgyűlés rendészeti és honvédelmi bizottsági tagságáról. A többi tisztségéről - mivel a MOB elnöke társadalmi munkában látja el feladatát - nem kíván lemondani.
2010.11.20. 14:30
 
 
Oscarra is esélyes a leszbikus családi vígjáték
Néhány éve még nem sok esélye lett volna arra egy leszbikus párról és gyerekeikről szóló, kis költségvetésből készült családi vígjátéknak, hogy megtöltse a mozikat vagy Oscar-álmokat dédelgethessen; a The Kids Are All Right című produkció azonban a legjobb úton halad afelé, hogy valóra váltsa ezeket az álmokat. Nemcsak a leszbikus párt alakító Annette Bening és Julianne Moore nevét emlegetik a hollywoodi bennfentesek a filmdíj esélyeseként, hanem magát az érzékeny témát érintő filmet is. A sztori szerint a két nő két kamaszt nevel, ám egyszer csak feltűnik a gyerekek spermadonor apja, akit Mark Ruffalo alakít. A békésen lavírozó család élete a váratlan fordulattól alaposan felbolydul.
2010.11.20. 14:00
 
 
MSZP: Schmitt Pál hivatalosan is fegyverhordozó lett
A köztársasági elnök eddigi gyakorlatához hűen a legcsekélyebb kritika nélkül elfogadta, és alá is írta az ország szabadságát veszélyeztető törvényeket: itt az idő kimondani, a köztársasági elnök végleg Orbán Viktor hű fegyverhordozója lett - írta az MSZP az MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint közölte, a párt sajnálattal értesült róla, hogy a köztársasági elnök "eddigi gyakorlatához hűen a legcsekélyebb kritika nélkül elfogadta, és természetesen alá is írta a kormánypártok, valamint Lázár János fideszes frakcióvezető úr által benyújtott, az ország szabadságát veszélyeztető törvényeket".
2010.11.20. 13:30
 
 
A Jobbik 57 milliárd forinttal többet adna jövőre az agráriumnak
A Jobbik jelentősen, mintegy 57 milliárd forinttal több forrást biztosítana agrárcélokra a jövő évi költségvetésben, ezért több módosító javaslatot is benyújtott az Országgyűlésnek. Varga Géza, az ellenzéki párt mezőgazdasági kabinetének vezetője a szaktárca Kossuth téri épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a bérbe adott állami földek bérleti díjának differenciált emelését javasolják; ennek átlagos mértéke 150 százalék lenne. Az így befolyó több mint 8 milliárd forintos forrásból az állami földvásárlás növelését javasolják, továbbá számos ágazati célra is többet költenének.
2010.11.20. 13:15
 
 
A Der Spiegel szerint egy terrorkommandó támadásra készül a Reichstag ellen
Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat és vele szövetséges csoportok valószínűleg támadásra készülnek a berlini parlament, a Reichstag ellen - írja a Der Spiegel című német hetilap. A hamburgi magazin azt írta, hogy a terroristák a rajtaütés során túszokat akarnak ejteni, és lőfegyverekkel vérfürdőt rendeznének a német parlament épületében. Ezek az információk - amelyek a Der Spiegel szerint egy dzsihád-harcostól származnak - késztették Thomas de Maiziere szövetségi belügyminisztert a hét közepén arra, hogy iszlamisták készülő terrortámadására figyelmeztessen az ország területén. A hetilap szerint az informátor az elmúlt napokban több ízben telefonon hívta a Szövetségi Bűnügyi Hivatalt.
2010.11.20. 12:15
 
 
Szászfalvi: a kormány stratégiai partnerként számít a történelmi egyházakra is
A kormány stratégiai partnerként számít az elkövetkező években a történelmi egyházakra és civil szervezetekre - mondta Szászfalvi László egyházügyekért felelős államtitkár a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szombati küldöttgyűlésén. Az ülésen együttműködési megállapodást írt alá a KÉSZ és a délvidéki Keresztény Értelmiségi Kör. A kormánypárti politikus kiemelte: a kabinet egyházpolitikájának alapelve, hogy szeretnék helyreállítani a bizalmat az egyházak és a kormány között, hogy hétköznapi dialógus valósulhasson meg.
2010.11.20. 11:30
 
 
Új-zélandi bányarobbanás: továbbra is ismeretlen a mélyben rekedt bányászok sorsa
Leghamarabb vasárnap kísérelhetik meg a mentőalakulatok az új-zélandi bányarobbanás következtében a mélyben rekedt 29 bányász kimenekítését. A nagy erejű metánrobbanás a Déli-sziget középső partvidéki részén, Greymouth városának közelében lévő bányában történt. Két vájárnak kisebb sérülésekkel sikerült a felszínre jutnia, a többiek sorsáról egyelőre semmit sem lehet tudni, életjelet eddig nem adtak. A robbanás nyomán megszakadt az áramszolgáltatás, és nem működik a szellőztető berendezés sem. A 120 méteres mélységben lévő bányászokkal megszakadt az összeköttetés. Többször megpróbáltak egy telefont felhívni, de nem jött válasz. Nem tudni, hogy a bányászok életben vannak-e még.
2010.11.20. 11:00
 
 
Csivava rendőrkutya
Háromkilós kutyával erősödik a japán rendőrség: egy csivava is átment a szakmai vizsgán. Momo hetven ebtársával együtt adott számot tudásáról a legutóbbi rendőrkutyavizsgán, melyen 32 eb megbukott. A 7 éves szuka jövő januárban lép szolgálatba. Elsősorban mentés lesz a dolga, földrengések áldozatainak felkutatása - szűk helyen az apró Mimi jobban elboldogul, mint nagytestű kollégái -, de bűnmegelőzésre is bevetik, ha kell, és nem csak kisnövésű bűnözők ellen.
2010.11.20. 10:45
 
 
MLS: kolumbiai középpályás az idény legjobbja
David Ferreirát, az FC Dallas kolumbiai labdarúgóját választották meg az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) idei szezonjának legjobbjává. A 31 éves középpályás - aki egy perc híján végigjátszotta az idényt - Edson Buddle-t (Los Angeles Galaxy) és Chris Wondolowskit (San Jose Earthquakes) előzte meg a szavazáson, melyen futballisták, edzők, klubvezetők és újságírók vettek részt. A texasi együttes az alapszakaszgyőztes - és David Beckhammel felálló - Los Angeles Galaxyt verte 3-0-ra az MLS elődöntőjében, és vasárnap a Colorado Rapids együttesével találkozik a torontói fináléban.
2010.11.20. 10:30
 
 
A Herzog-per ügyvédi díja is benne van a költségvetési törvényjavaslatban
A Herzog-örökösök által az Egyesült Államokban indított per ügyvédi költségeit is tartalmazza a 2011. évi költségvetési törvényjavaslat - olvasható ki a parlament előtt lévő jogszabályjavaslat indoklásából, amiből az is kiderül, hogy a magyar államot képviselő külföldi ügyvédi irodát közbeszerzési eljárásban választják ki. A Herzog-perrel, illetve további restitúciós (visszaszolgáltatási) perekkel kapcsolatos jogi képviselet költségeinek előirányzata 1,02 milliárd forint. A Herzog-örökösök Amerikában 20 milliárd forintos nagyságrendű kártérítés iránt indítottak pert a magyar állammal szemben, és további restitúciós igényt is érvényesíteni akarnak, mely több milliárd forint is lehet.
2010.11.20. 10:15
 
 
Tizenhat súlyos baleset az elmúlt 24 órában
A közutakon az elmúlt 24 órában összesen 188 közúti közlekedési baleset történt, ebből két közlekedési baleset két halálos áldozatot követelt - közölte rendőrség az MTI-vel. A közlemény szerint az elmúlt 24 órában 16 baleset súlyos, 41 pedig könnyű sérüléssel járt. Ezeken felül 129 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. Emlékeztettek rá: a meteorológiai előrejelzés szerint szombaton többfelé lesz felhős, párás, főleg keleten helyenként tartósabban ködös idő, de esőre nem kell számítani. A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy a balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg az autósok járművük sebességét.
2010.11.20. 10:00
 
 
A divatiparba is betör J. Lo és Marc Anthony
Jennifer Lopez és Marc Anthony nevével fémjelzett ruhákat és kiegészítőket dob piacra a Kohl's amerikai nagyáruház. A Jennifer Lopez kollekció női ruhákat, sportfelszerelést, kézitáskákat és ékszereket tartalmaz, míg a színész-énekesnő férje, az ötszörös Grammy-díjas énekes Marc Anthony férfiingekhez, nyakkendőkhöz, sportzakókhoz és cipőkhöz adja a nevét. A Kohl's szerint idővel a lakás-kiegészítőkre is kiterjesztik a termékek skáláját. A pár a termékek dizájnjának kidolgozásában működik közre a Kohl's áruházzal. Lopez 2001 óta részese a divatiparnak: ekkor indította útnak a New York-i központú Sweetface Fashion Companyt.
2010.11.20. 09:45
 
 
Erdei Zsolt fél kilóval nehezebb kenyai riválisánál
A pénteki mérlegelésen kiderült, hogy minden idők legsikeresebb magyar profi ökölvívója, Erdei Zsolt fél kilóval nehezebb a kenyai Samson Onyangónál, akivel magyar idő szerint vasárnap hajnalban csap össze Atlantic Cityben. A 36 éves bokszoló pénteken a helyi Caesars Hotel aulájában vett részt a hivatalos mérlegelésen. A mérlegre először a gála főmérkőzésének sztárjai, Sergio Martinez és Paul Williams álltak, akik 12 menetes középsúlyú világbajnoki meccsen vívnak meg egymással. Őket követte Erdei, aki a 8 menetes félnehézsúlyú mérkőzésre 174,8 fontot nyomva, azaz 79,3 kilogrammal léphet majd a szorítóba. Onyango 173,8 fonttal mérlegelt, amely átszámítva 78,8 kg.
2010.11.20. 09:30
 
 
NBA: Duncan klubrekordot döntött
Tim Duncan lett pénteken az NBA-ben szereplő San Antonio Spurs történetének legtöbb pontot szerző kosarasa, miután a Utah Jazz otthonában elért 19 ponttal már 20.796 pontnál tart. Az eddigi csúcsot David Robinson tartotta 20.790-nel. Eredmények: Utah Jazz-San Antonio Spurs 82-94, Miami Heat-Charlotte Bobcats 95-87, Dallas Mavericks-Chicago Bulls 83-88, Toronto Raptors-Houston Rockets 106-96, Minnesota Timberwolves-Los Angeles Lakers 95-112, Sacramento Kings-New Jersey Nets 86-81, Philadelphia 76ers-Milwaukee Bucks 90-79, Boston Celtics-Oklahoma City Thunder 84-89, Washington Wizards-Memphis Grizzlies 89-86, Golden State Warriors-New York Knicks 119-125, New Orleans Hornets-Cleveland Cavaliers 108-101.
2010.11.20. 09:15
 
 
Az állami vagyon után 22,9 milliárd forint osztalékkal számol a költségvetés
Jövőre 22,9 milliárd forint osztalékbevétellel számol a központi költségvetés a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től, amiben a legnagyobb tétel a Magyar Villamos Művek Zrt.-től várt 10 milliárd forint osztalék - derül ki a költségvetési törvényjavaslat indoklásából. A Szerencsejáték Zrt.-től 4 milliárd, az Állami Autópálya Kezelő Zrt.-től egymilliárd, a többi cégtől összesen 7,9 milliárd forint osztalékot irányoz elő a törvényjavaslat. Az MVM tavalyi, 36,73 milliárd forint adózott nyereségéből 35,1 milliárd forint osztalékot fizetett, amiből 20 milliárdot osztalékelőlegként még 2009-ben vett ki az állami tulajdonos.
2010.11.20. 08:45
 
 
Camillából királynő lehet
Károly herceg, brit trónörökös első ízben utalt rá egy interjúban, hogy felesége, Camilla királynői címet kaphat, ha ő király lesz. Károly az NBC amerikai hírtelevíziónak adott interjúban nyilatkozott erről. A riporter arról kérdezte, hogy trónra lépése esetén Camilla királynő lesz-e. "Majd meglátjuk. Nem kizárt" - válaszolta. Károly és Camilla öt évvel ezelőtti házassága után azonban olyan hivatalos nyilatkozatok láttak napvilágot, hogy Camilla, Cornwall hercegnője nem tartana igényt a királynői címre, inkább hercegnő maradna. Közvélemény-kutatások szerint azonban a britek nem vennék jó néven, ha Camillát - akit Diana halála után nyolc évvel vett feleségül Károly - felségnek kéne szólítani.
2010.11.20. 08:30
 
 
Népszabadság: januártól díjat emelhet a Magyar Posta
Áremelésre készül a Magyar Posta: januártól egyes szolgáltatások akár tíz százalék feletti mértékben drágulhatnak, a hivatalos közlések szerint azonban az átlagos emelés nem haladhatja meg az inflációt - írja a szombati Népszabadság. A lap értesülései szerint a lehetőségek sorában szerepel az is, hogy a társaság szállítási feladatait ismét a MÁV-ra bízza. A társaságnál a hírt nem erősítették meg, mivel a cég üzleti tervét a tulajdonos még nem fogadta el. Törekednek arra, hogy "a leggyakrabban igénybe vett, lakosságot érintő szolgáltatások esetében átlagosan csak az inflációt követő mértékben emelkedjenek az árak", de döntés még nem született - írja a lap.
2010.11.20. 08:30
 
 
Az államfő aláírta az alkotmánymódosítást és a különadóról szóló törvényt
Schmitt Pál köztársasági elnök aláírta a 98 százalékos különadóval összefüggő törvényeket, így az alkotmány és az Alkotmánybíróságról szóló törvény, valamint az egyes gazdasági és pénzügyi tárgyú törvények módosítását. A jogszabályok a Magyar Közlöny pénteki számában jelentek meg. Az államfő aláírta a jövő évi adó- és járuléktörvényeket is. Az Országgyűlés kedden fogadta el az alkotmány és az alkotmánybírósági törvény módosítását, amelyek szerint az Alkotmánybíróság (Ab) ezután csak egyes alapjogok sérelme esetén semmisítheti meg a költségvetésről, az adókról, illetékekről és járulékokról szóló törvényeket.
2010.11.20. 08:30
 
 
NATO-csúcs: elfogadták a következő évtizedre szóló stratégiát
A NATO-országok vezetői elfogadták azt a stratégiai koncepciót, amelyhez a következő tíz évben igazodik a szervezet tevékenysége - jelentette be péntek este Lisszabonban Anders Fogh Rasmussen, az észak-atlanti szervezet főtitkára. A kétnapos NATO-csúcsértekezlet első munkaülése után tartott sajtótájékoztatóján Rasmussen történelmi jelentőségűnek nevezte a pillanatot, és felhívta a figyelmet arra, hogy az új stratégiai dokumentum - mint fogalmazott: "küldetésnyilatkozat" - azt jelöli ki, miként gondoskodhat a szövetség a biztonságról a világ megváltozott körülményei között, hogyan lehet korszerűsíteni a védelmi tevékenységet a XXI. században.
2010.11.20. 08:15
 
 
Vatikáni irányelvek készülnek a papok molesztálási ügyében
A Vatikán körlevélben ad majd ki irányelveket a papok által elkövetett szexuális visszaélések ügyében - erről pénteken döntött a római katolikus egyház bíborosainak római tanácskozása. Szerte a világból mintegy 150 bíboros vett részt az egynapos elmélkedésen és közös imádságon XVI. Benedek pápa meghívására. A papi pedofília kérdése délután került napirendre, az eszmecserét William Levada bíborosnak, a Szentszék Hittani Kongregációja vezetőjének az előadása nyitotta meg. Szóvivője közölte: az egyházfő a találkozón elsősorban csak meg akarja hallgatni a bíborosok véleményét.
2010.11.20. 08:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585[1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista