2020. május 25., hétfő - Orbán
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Tovább gyengült a forint
A forint az euró meredek gyengülését követve 284 feletti euró jegyzésekre gyengült kedden délelőtt. Az eurót kedden fél tizenegykor 284,15 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 282,84 forint után. Hétfőn a jegybank piaci várakozásokra rácáfoló váratlan kamatemelése átmenetileg erősítette a forintot, de hamar "visszaállt a rend" a forint folytatta gyengülését. Keddre virradóra a jegyzés 283 forint közvetlen közelében ingadozott a nemzetközi kereskedelemben, míg az euró árfolyama 1,31 dollár jegyzések körül mozgott. Az európai kereskedés kezdetén az euró árfolyama 1,30-as dollár jegyzések közelébe gyengült.
2010.11.30. 12:00
 
 
EL: Harkivba utazott a Debrecen
Szerda este utolsó előtti Európa Liga-mérkőzését játssza a magyar bajnok Debreceni VSC labdarúgócsapata, Herczeg András együttese az ukrán Metaliszt Harkivhoz látogat. A hajdúsági alakulat 19 játékossal vágott neki a közel 5000 kilométeres túrának, a védelemben bevethető lesz a korábban sérüléssel bajlódó Dejan Simac, valamint Komlósi Ádám is. A Debrecen nem a legjobb előjelekkel készül a találkozóra, ugyanis a bajnokság elmúlt fordulójában csak 1-1-es döntetlent játszott a Pápa vendégeként. A magyarok a Harkivról is kellemetlen emlékeket őriznek, hiszen az EL csoportkörének nyitómérkőzésén a több brazil légióst is foglalkoztató ukrán alakulat 5-0-ra győzött a Puskás Ferenc Stadionban.
2010.11.30. 11:15
 
 
George W. Bush facebookos élő videoadásban mesélt mindennapjairól
George Bush korábbi amerikai elnök a Facebook közösségi portálon élő videoadásban mesélt mindennapjairól és a hivatali ideje alatt hozott nehéz döntésekről. Az egykori elnök a hétfői kötetlen beszélgetésben szinte mindenről mesélt, például arról, hogy mennyire boldoggá teszi, mikor szabadidejét szüleivel töltheti, valamint arról, hogy az Egyedült Államok vezetőjeként például milyen kemény döntéseket kellett meghoznia. Mark Zuckerberg a közösségi portál alapítójának kérdésére, hogy miért döntött a facebookos videobeszélgetés mellett Bush azt válaszolta: azért, mert sokan figyelnek ránk, és a könyvemet is szeretném eladni.
2010.11.30. 11:15
 
 
Századvég: fél év után is változatlanok az erőviszonyok a pártok között
A Századvég Alapítvány változatlan erőviszonyokat mért a pártok támogatottságában fél évvel az országgyűlési választások után. A november 19-23. közötti felmérése szerint a Fidesz-KDNP-re "most vasárnap" a megkérdezettek 45, míg az MSZP-re 12%-a szavazna; a kutatás a Jobbiknak 8, az LMP-nek pedig 4%-os támogatottságot jelzett. Az MTI-hez eljuttatott kutatási összegzés szerint az elmúlt húsz évben a Fidesz-KDNP az egyetlen olyan pártszövetség, amely kimagasló társadalmi támogatottságát ilyen hosszú időintervallumban is képes volt megőrizni. A kormányzó pártok az előző, októberi adatfelvételhez képest két százalékot veszítettek a támogatottságukból, míg a legnagyobb ellenzéki párt, az MSZP egy százalékot szerzett.
2010.11.30. 11:00
 
 
FIFA-korrupció: a dél-amerikai szövetség tagadja Leoz bűnösségét
A Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség (CONMEBOL) még hétfőn este visszautasította a BBC televíziós csatorna műsorában elhangzott s a szervezet elnökét, Nicolas Leozt érintő korrupciós vádakat. "Ezek az állítások teljesen alaptalanok" - mondta Néstor Benítez, a CONMEBOL szóvivője. A BBC három sportvezetőt nevezett meg, akik állítólag 1989 és 1999 között nagyobb összegeket vettek fel a 2001-ben csődbe ment ISL-en, a nemzetközi szövetség (FIFA) marketingügynökségén keresztül. A műsor Leoz mellett a brazil Ricardo Teixeirát, a 2014-es világbajnokság szervezőbizottságának elnökét és a kameruni Issa Hayatout - aki a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak is tagja - nevezte meg.
2010.11.30. 10:45
 
 
Három biztosító vitte el a kgfb váltók több mint felét
A K&H Biztosító, az Allianz és az Astra vitte el a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban eddig biztosítót váltók 55 százalékát - közölte saját statisztikájára hivatkozva a netrisk.hu internetes alkusz az MTI-vel. A K&H-t választotta a biztosítót váltók negyede, a piacvezető Allianzhoz ment 20 százalék, míg a most piacra lépett román Astra 10 százalékot szerzett. Ez utóbbi magasabb arányban volt a legolcsóbb, de az ügyfelek egy része inkább drágább, de ismert biztosítót választott. A netrisk.hu portálon keresztül kedd reggelig 350 ezren váltottak kötelező biztosítót. Tavaly december végéig ez a szám nem érte el a 320 ezret.
2010.11.30. 10:45
 
 
Chávez venezuelai elnök lemondásra szólítja fel Clintont
Hugo Chávez venezuelai elnök lemondásra szólította fel Hillary Clinton amerikai külügyminisztert azzal kapcsolatban, hogy a WikiLeaks oknyomozó portál bizalmas amerikai diplomáciai iratokat hozott nyilvánosságra. "Az (amerikai) birodalmat lemeztelenítették (...) Valakinek le kell mondania. Nem azt mondom, hogy Obama elnöknek, hanem Clinton asszonynak - jelentette ki Chávez egy televíziós beszédében. - A legkevesebb, amit ön - és a külügyminisztériumban dolgozó többi bűnöző - tehet: lemondani." "Valakinek meg kellene vizsgálnia Clinton asszony elmeállapotát is" - tette hozzá, utalva arra a dokumentumra, amelyben az amerikai külügyminiszter Cristina Kirchner argentin elnök elmeállapotát firtatja.
2010.11.30. 10:45
 
 
Fn.hu: Kopits György szerint megalapozatlan Matolcsy kritikája
Kopits György szerint megalapozatlan Matolcsy György azon kritikája, hogy a Költségvetési Tanács nem vett észre az idei költségvetésben egy 500-700 milliárd forintos lyukat, mivel a kormány megalakulása óta - az államháztartási törvény előírásával ellentétesen - még a 2011. évi költségvetési törvényjavaslatban sem tett közzé részletes becsléseket a 2010-es költségvetés várható alakulásáról - ez derül ki abból levélből, amelyet a Költségvetési Tanács elnöke írt a FigyelőNetnek, válaszolva a portál kérdéseire és nemzetgazdasági miniszter kritikájára.
2010.11.30. 10:00
 
 
Montezemolo szerint sikeres időszak köszönt a Ferrarira
A továbbiakban egyáltalán nem szeretne az idei szezonnal foglalkozni Luca di Montezemolo, a Forma-1-es Ferrari istálló elnöke, aki biztos benne, hogy jövőre megnyerik a világbajnoki címeket. "Már nem is emlékszem az Abu-Dzabi Nagydíjon történtekre - nyilatkozta Montezemolo a La Gazzetta dello Sport hétfői számában. - Sorozatban két vb-címet buktunk el az idényzáró futamokon az elmúlt három év alatt, ezért úgy gondolom, itt az ideje, hogy mi nyerjünk." Az elnök elárulta, az elsődleges cél a legjobb autóval kiállni a rajtrácsra a jövő évi szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.
2010.11.30. 09:45
 
 
Mozarttal érlelnek banánt
Mozart muzsikájával érlelnek banánt Japánban. A Fülöp-szigetekről érkező déli gyümölcs egy héten át kap "Mozart-kezelést" a Tojoka Cu Szeika cég érlelő kamrájában. A vállalat határozottan állítja, hogy édesebbek a Mozartos banánok, mint a csendben érők és - ugyancsak a vállalat szóvivője szerint - a fogyasztók is megerősítik ezt a tapasztalatot - adta hírül a brit Metro újság. A banánok zenei toplistájának élén Mozart egy vonósnégyese és egy - D-dúr - zongoraversenye áll. A zenei kínálatot lényegében a banánok "tetszésindexe" alapján állította össze a cég: Wolfgang Amadeus többek közt Bachot, Beethovent és a jazzt utasította maga mögé.
2010.11.30. 08:00
 
 
Túszejtő akció egy wisconsini gimnáziumban
Vérontás nélkül, szerencsés véget ért egy több mint három órás túszejtő akció az Egyesült Államokban. Egy fegyveres diák helyi idő szerint hétfő délután túszként foglyul ejtett 23 másik diákot és egy tanárt a Wisconsin állambeli Marinette egyik gimnáziumában. A hatóságok szerint a túszejtés során lövöldözésre nem került sor, sebesülés nem történt. Az épületet rendőri, illetve mentőegységek vették körül. A hatóságok tárgyalásokat kezdeményeztek a túszejtő diákkal, aki a hírek szerint a szóban forgó gimnázium tanulója volt. Személyazonosságát ismerték, és a rendőrök a hírek szerint a szülőkkel is kapcsolatba léptek.
2010.11.30. 08:00
 
 
Népszabadság: a tulajdonvédelem döntő lehet a munkáltatói nyugdíjjáruléknál
Egy, a Bokros-csomag kapcsán 1995-ben hozott alkotmánybírósági határozat szerint "a rendszer részei a járulékfizető munkáltatók", és ez a járulék is tulajdonvédelem alá esik - írja a Népszabadság annak kapcsán, hogy a munkaadói járulékot adóvá alakítaná magánnyugdíj-pénztári törvény módosításáról szóló törvényjavaslat. A Népszabadság utal arra, hogy a nyugdíj megállapításában ugyan nincs szerepe a munkaadói járuléknak, az AB korábbi állásfoglalása azonban a tulajdonvédelem szempontjából lényegében egy kalap alá vette a járulékokat. Az Ab- határozat úgy fogalmaz: "A finanszírozás technikai felépítése szerint a járulék egy részét a munkáltató fizeti be...- de a kifizetett személyi jövedelem után."
2010.11.30. 07:45
 
Magyar Nemzet: átvilágítják a magánnyugdíj-pénztári vagyont
Nem kizárt, hogy vagyonvesztés történik a magánnyugdíj-pénztári vagyonban január végéig, amikor megkezdik a vagyonelemek átvitelét az állami alapba - nyilatkozta Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott a Magyar Nemzet keddi számában. Hozzátette: ez aktuálissá válik, amikor január 31-vel elindulnak a vagyonelemek az állami alapba. Arra kérdésre pedig, hogy milyen következményekkel járna a vagyonvesztés, a nyugdíjvédelmi megbízott azt válaszolta: "nem szeretnék prekoncepciót gyártani, de ilyen esetben meg kell vizsgálnunk, hogy ez milyen kategóriába tartozik. Nem tartom kizártnak, hogy akár a bűncselekmény fogalmát is kimerítik bizonyos tevékenységek."
2010.11.30. 07:45
 
 
A gazdaságot veszi célba a WikiLeaks
A szenzációsnak minősített politikai leleplezések után a gazdaságot kívánja célba venni a WikiLeaks. Mindezt a portál ausztrál származású alapítója, Julian Assange közölte az amerikai Forbes magazinnak adott interjújában. Assange - aki ellen az amerikai kormányzat szinte bosszút esküdött - a nyilatkozatban utalt arra, hogy internetes portálja különböző pénzügyi intézetek belső - azaz bizalmas - dokumentumainak tízezreivel rendelkezik. A célkeresztben különböző amerikai nagybankok állnak, és a "hadjárat" a jövő év elején indul. kKjelentette: a gazdasági jellegű dokumentumok nyilvánosságra hozásával azt kívánják elérni, hogy az emberek valós betekintést nyerjenek a bankok magatartásába.
2010.11.30. 07:30
 
 
Primera División: kiütéssel nyerte meg a Barcelona az El Clásicót
Az FC Barcelona hazai környezetben fantasztikus játékkal, 5-0-ra kiütötte az ősi rivális Real Madridot a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén. A 209. El Clásicón alaposan bekezdett a hazai csapat, a 10. percben Xavi megszerezte a vezetést, majd nyolc perc később Pedro volt eredményes. A fordulást követően hamar eldöntötte a találkozót a címvédő Barcelona, David Villa három perc alatt kétszer volt eredményes - mindkét alkalommal Lionel Messi passzát értékesítette. A végeredményt az utolsó percben a csereként beálló Jeffren állította be.
2010.11.30. 07:15
 
 
Fidesz: mindenki jól jár a változtatásokkal
A Fidesz szerint mindenki, vagyis a mai nyugdíjasok, illetve az állami nyugdíjrendszerbe most visszalépők is jól járnak a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvénymódosításokkal - mondta Selmeczi Gabriella a párt vezérszónoka, a javaslat hétfő esti általános parlamenti vitájában. A nyugdíjvédelmi megbízott szerint az új nyugdíjrendszerben a jelenlegi nyugdíjasok azért járnak jól, mert az állami nyugdíjkassza biztonságba kerül azáltal, hogy a jövőben abból már nem hasíthatnak ki évről-évre nagyobb összegeket a magánnyugdíjpénztárak számára.
2010.11.29. 21:30
 
 
Dél-amerikai és afrikai FIFA-tagokat leplezett le a BBC
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságából a brazil Ricardo Teixeira, a paraguayi Nicolas Leoz és a kameruni Issa Hayatou "játszotta a főszerepet" a brit BBC televíziós csatorna filméjében, amely állítólag korrupt tagokat leplezett le. A hétfő esti Panorama című műsorban elhangzott vádak szerint a három sportvezető 1989 és 1999 között vett fel nagyobb összegeket a 2001-ben csődbe ment ISL-en, a FIFA marketingügynökségén keresztül. A BBC bemutatott egy listát, amely egészen pontosan 175 titkos kifizetésről szól.
2010.11.29. 21:00
 
 
Cséfalvay: elkezdődhet az állami nyugdíjpillér átalakítása
Az Országgyűlés előtt lévő indítványok elfogadásával megkezdődhet az állami nyugdíjpillér átalakítása - mondta hétfői parlamenti expozéjában Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkár. A Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapról, és a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő egyes törvénymódosításokról szóló törvényjavaslatot indokolva az államtitkár kifejtette: az elhibázott 1998-as nyugdíjreform miatt oly mértékben nőtt meg az állami nyugdíjkassza hiánya, hogy azt a kormánynak már nem állt módjában kezelni. Hozzátette: az állami nyugdíjalap 900 milliárd forintos hiánnyal zárná a következő évet, ami megengedhetetlen.
2010.11.29. 21:00
 
 
A Költségvetési Tanács 80 módosító indítvány elfogadását nem javasolja
A Költségvetési Tanács (KT) az Országgyűlés plenáris ülése elé kerülő 117 módosító indítványból és a 119 kapcsolódó módosító javaslatból összesen 80 elfogadását nem javasolja - olvasható a KT összefoglalójából, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez. A KT véleménye szerint ebből 10 módosító javaslat döntően valamely külső tétel előirányzatát kívánja módosítani oly módon, hogy az indoklásban valamilyen szaktörvényben meghatározott mérték megváltoztatására hivatkozik, de a javaslatot a szaktörvény módosításával nem támasztja alá.
2010.11.29. 19:30
 
 
Cancúnban megnyílt a Klímaváltozási Konferencia
A mexikói Cancúnban hétfőn megnyílt az ENSZ 16. Klímaváltozási Konferenciája (COP), amelynek célja a 2012-ben lejáró Kiotói Jegyzőkönyv felváltása egy új nemzetközi megállapodással. A kudarccal végződő, egy évvel ezelőtti koppenhágai csúcsértekezlet után ismét találkoznak a világ 194 országból érkező környezetvédelmi szakemberek és politikusok azzal a céllal, hogy lendületet adjanak a holtpontra jutott nemzetközi környezetvédelmi együttműködésnek.
2010.11.29. 19:30
 
 
Növekedést és emelkedő államháztartási deficitet jósol Magyarországnak az EU
A gazdasági növekedés fokozatos javulását prognosztizálta Magyarország számára hétfőn kiadott féléves gazdasági előrejelzésében az Európai Bizottság, amely ugyanakkor úgy ítélte meg, hogy az államháztartás hiánya jövőre ismét emelkedni fog. A brüsszeli előrejelzés szerint idén 1,1, jövőre 2,8, 2012-ben 3,2 százalékos gazdasági növekedés várható. A kormány előrejelzése 0,8, 3,0 és 3,5 százalék. A bruttó hazai össztermékhez (GDP) mért deficit idén 3,8, jövőre 4,7, 2012-ben 6,2 százalék lesz az előrejelzés szerint. A kormány terve rendre: 4,0, 2,4 és 2,3 százalék.
2010.11.29. 19:00
 
 
Matolcsy: megalapozatlan az Európai Bizottság véleménye
Matolcsy György szerint "hiteltelen és professzionálisan megalapozatlan" az Európai Bizottság (EB) Magyarországgal kapcsolatos gazdasági előrejelzése. A kormány tartja magát saját előrejelzéseihez. A nemzetgazdasági miniszter az MTI kérdésére, az EB által hétfőn kiadott, Magyarországra vonatkozó fél éves gazdasági előrejelzéséről azt mondta: sem etikai, sem szakmai alapon nem tartják megalapozottnak a bizottság jelentését. Ezzel kapcsolatban leszögezte: az elmúlt 5 évben egyetlen makrogazdasági adatot sem "talált el" a bizottság. Az EB előrejelzése szerint Magyarországon idén 1,1, jövőre 2,8, 2012-ben 3,2 százalékos gazdasági növekedés várható; a kormány előrejelzése 0,8, 3,0 és 3,5 százalék.
2010.11.29. 19:00
 
 
Parlamenti bizottság vizsgálja az iszapömlés-katasztrófa felelősségét
Országgyűlési vizsgálóbizottság tárhatja fel az ajkai térségben október elején történt környezeti katasztrófáért viselt - elsősorban politikai - felelősséget. A testület felállítását a Jobbik kezdeményezte; az új parlament megalakulása óta a Ház először hagyott jóvá ellenzéki indítványt. Az Országgyűlés nagy többséggel, 364 támogató szavazattal (a szocialista Göndör István ellenszavazata és Kovács Tibor tartózkodása mellett) fogadta el hétfőn a jobbikos Kepli Lajos határozati javaslatát, amelynek értelmében vizsgálóbizottság alakul a Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett katasztrófa felelőseinek megállapítására, valamint a hasonló szerencsétlenségek megakadályozásához szükséges teendők számbavételére.
2010.11.29. 18:30
 
 
Januárban ítéletet hirdethetnek a leányfalui ír gázoló kiadatási ügyében
Január második felében ítélet születhet a dublini felsőbíróságon Francis Ciarán Tobinnak, a két kisgyermek halálát okozó, egy évtizeddel ezelőtti leányfalui gázolás ír felelősének kiadatási ügyében. Az MTI dublini igazságügyi forrásainak hétfői beszámolója szerint a tárgyalási folyamat lezárult, és az eljáró bíróság első fokon valószínűleg január 18-án hirdet ítéletet. Tobin, az Irish Life biztosítótársaság volt magas rangú tisztviselője, aki három évig dolgozott a cég képviseletében Magyarországon, 2000. április 9-én, Leányfalun Volvójával előzés közben felhajtott a járdára, és elütött két kisgyermeket, akik a helyszínen meghaltak.
2010.11.29. 17:30
 
 
Orbán: biztonságba helyeztük minden magyar nyugdíját
A miniszterelnök szerint nyugdíjmentő intézkedéseikkel rövid és hosszú távon is biztonságba helyezték minden magyar ember nyugdíját. Orbán Viktor ezt hétfőn mondta a parlamentben az MSZP-s Simon Gábor azonnali kérdésére adott válaszában, amelyben kifejtette: átlagosan több mint százezer forintot vesztettek azok, "akiket a nyugdíjpénztárakba bekényszerítettek". Ez a szocialista trükk ráadásul - folytatta - több mint ezermilliárd forint veszteséget okozott a költségvetésnek, azaz mintegy százezer forintot vett el minden ma élő magyar állampolgártól.
2010.11.29. 17:15
 
 
A Hősök teréről indul a Budapest-Bamako januárban
A budapesti Hősök teréről indul a Budapest-Bamako több mint 400 indulója januárban. Százötven járművel 35 ország 400 indulója várja már a rajtot. A megmérettetésen egyebek mellett 30 éves Zastava, fűvel bevetett Trabant, két hullaszállító, légpárnás kétéltű jármű, több mentőautó és egy norvég kisváros nyugdíjas tűzoltója vesz részt. A pálya kijelölése nemrégiben ért véget, a 15 napos verseny útvonalának megírása és feltérképezése 24 napot vett igénybe. Az előfutó csapat vezetője Tempfli László, a tavalyi Budapest-Bamako győztese volt.
2010.11.29. 17:00
 
 
Gyurcsány Orbánt kérdezte a parlamentben
Gyurcsány Ferenc azt kérdezte a parlament plenáris ülésén Orbán Viktortól, hogy miért fél a saját népétől, és arra szólította fel: adja meg a népnek a döntés jogát a nyugdíjról, az új alkotmányról és a polgári Magyarországról. Az azonnali kérdésre adott válaszában a miniszterelnök azt mondta: az beszél félelemről, aki fél. Orbán Viktor szerint ez az elszámoltatástól való félelem és az Országház nem a személyes problémák megtárgyalásának a helye. Gyurcsány Ferenc úgy válaszolt: a fenyegetés nem jó tanácsadó és a kormányfő ezzel hiába próbálja megakadályozni, hogy kinyilvánítsák: nem erre kapott felhatalmazást.
2010.11.29. 17:00
 
 
Meredeken gyengült a forint hétfőn délután
A jegybanki kamatemelést követő átmeneti erősödés után gyengült a forint hétfőn délután, követve a nemzetközi piacon bekövetkezett euró gyengülést. A forint árfolyama délelőtt 279,60 forintos euró jegyzés környékén stagnált, a péntek délutánival és a hétvégi árfolyammal megegyező szinttel, majd a jegybanki kamatdöntés bejelentésének közeledtével 281 forintig gyengült. A jegybank váratlan, az elemzői várakozásokra rácáfoló 25 bázispontos kamatemelését követően a forint 281 forint feletti euró jegyzésekről 280 közelébe erősödött, majd meredeken gyengülni kezdett. Délután fél négykor az eurót 282,84 forinton jegyezték. Az árfolyam legutóbb szeptember közepén volt ezen a szinten.
2010.11.29. 16:30
 
 
Párizsban vásárolt karácsonyi ajándékokat a Brangelina-páros
Párizsi vásárolgatással töltötte advent első hétvégéjét Angelina Jolie és Brad Pitt gyermekeik társaságában. A Le Parisien című lap hétfői száma szerint a világhírű pár és hat gyermeke a Seychelle-szigetekről érkezett a francia fővárosba. Jolie és Pitt szombat délután egy divatos üzletben bukkant fel, amelyben Michelle Obama és Salma Hayek is gyakori vendég. A gyerekek közül az ötéves Zahara és a négyéves Shiloh kísérte el őket: míg a kicsik többek között hatalmas műanyag krokodilt, lovagjelmezt és számos különböző plüssállatot választottak maguknak, a "nagyok" pulóverek, nadrágok és pizsamák közül válogattak.
2010.11.29. 16:30
 
 
Hosszabbodik a kereskedési idő a BÉT-en
Szerdától fél órával hosszabbodik a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kereskedési ideje, így jobban igazodik majd a főbb nyugat-európai piacok nyitva tartásához és az amerikai tőzsdék nyitásához. A BÉT igazgatósága a múlt héten döntött a kereskedési idő hosszabbításáról. E szerint december 1-jétől a részvénypiacon a folyamatos szabad kereskedési szakasz 17 óráig tart majd. Az ezt követő záró ügyletkötési és záróáras kereskedési szakasz után 17.10-kor zár a tőzsde a jelenlegi 16.40 helyett.
2010.11.29. 15:45
 
 
MNB: 5,5 százalékra emelkedett az alapkamat
A monetáris tanács 25 bázisponttal, 5,50 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfőn - közölte a Magyar Nemzeti Bank az MTI-vel. Az 5,25 százalékos alapkamat 2010. április 27. óta volt érvényben, az alapkamat 5,50 százalékon 2010. március 30. és április 27. között állt. A budapesti elemzők döntő többsége változatlan kamatszintet várt, a londoni Cityben viszont egyre szélesebb körű volt az az elemzői vélemény, hogy nem kizárt a kamatemelés.
2010.11.29. 15:00
 
 
Az MSZP kivonul az ülésről a magán-nyugdíjpénztári javaslatok tárgyalásakor
Az MSZP nem vesz részt a magán-nyugdíjpénztári változásokról szóló törvényjavaslatok vitájában, kivonul annak kezdetekor az ülésteremből. Mesterházy Attila pártelnök a frakció rendkívüli döntését azzal indokolta, hogy nem asszisztálnak az emberek megzsarolásához. Az erről szóló bejelentésről tartott hétfői sajtótájékoztatón ott állt mögötte az MSZP képviselőcsoportja. Közölte: a magán-nyugdíjpénztári változásokkal kapcsolatos törvényjavaslatok részletes vitájában és az arról szóló zavazásokon sem vesznek részt. Tájékoztatása szerint az MSZP nyugdíjkerekasztalt hoz létre.
2010.11.29. 14:15
 
 
A Stabilitás Pénztárszövetség nem biztatja maradásra a nyugdíjpénztárak tagjait
A Stabilitás Pénztárszövetségnek nincs joga arra, hogy maradásra biztassa a magán-nyugdíjpénztárak tagjait, de előbb a törvényjavaslat elfogadását próbálja megakadályozni, majd ha ez nem sikerült, akkor magyar és nemzetközi jogorvoslatokkal él - mondta Bába Julianna a szervezet elnöke a maradok.blog.hu-nak adott interjúban. A parlament előtt lévő, és a magán-nyugdíjpénztári tagokat az állami nyugdíjrendszerbe átvivő törvényjavaslat elfogadásáig a Stabilitás Pénztárszövetség annyit tehet, hogy megkísérli megakadályozni azt, hogy a javaslatból törvény legyen.
2010.11.29. 14:00
 
 
Szíj Melinda meg sem áll a győzelemig? A zsűri megosztott
Péntek este a helyszínen szurkolt Szíj Melindának az édesanyja a Megasztár döntőjében, aki ezúttal a húgára hagyta mozgásképtelen férjét. Az énekesnő édesapja ugyanis fekvőbeteg.
2010.11.29. 13:50
 
Damu Roland pótolható! Már meg is van az utód?
December közepéig akarja megtalálni a TV2 a színészt, aki továbbviszi a Jóban Rosszban című sorozatban Várnagy Előd karakterét, amit Damu Roland távozásával sem írnak ki a sztoriból.
2010.11.29. 13:49
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára: újra csúcson a benzinár
Bruttó 5-5 forinttal emeli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A mostani emeléssel a benzin ára újra a csúcsra, 345-346 forintra emelkedik, a gázolajé pedig 335 forint lesz. Egy hete még bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.11.29. 13:45
 
 
Jövőre már használható lesz a Széchenyi Pihenő Kártya
Várhatóan már a jövő szezonban használható lesz a Széchenyi Pihenő Kártya, amelyet szálláshely és egészségmegőrző szolgáltatásoknál, valamint vendéglátásnál lehet használni - mondta Horváth Endre turizmusért is felelős gazdaságfejlesztési helyettes államtitkár sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten. Elmondta: 300 ezer forintig adható a munkavállalóknak. A kártya 16 százalékos szja alá esik. A jutalék 1,5 százalék, amelyből a rendszer üzemeltetését fedezik majd. A helyettes államtitkár elmondta: várhatóan a következő napokban elkészül a Széchenyi Pihenő Kártyáról szóló kormányrendelet tervezete. Számításaik szerint a kártya 30-34 százalékos keresletnövekedést generál.
2010.11.29. 13:30
 
 
Moszkvába utazik kedden Orbán Viktor
Egynapos látogatást tesz Orbán Viktor kedden Moszkvában. A miniszterelnök találkozik Vlagyimir Putyin orosz kormányfővel. Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter egy októberi sajtóbeszélgetésen azt mondta, a magyar kormány egy csomagban akar megállapodni az orosz vezetéssel a kétoldalú együttműködés kérdéseiről, és ha jól haladnak a tárgyalások, ennek lezárását jelentheti novemberben egy miniszterelnöki találkozó. A tárcavezető akkor kifejtette, hogy a csomagról folyó egyeztetéseken szó van az energiapolitikáról, a Malévről, a későbbi metróépítkezésbe való esetleges orosz bekapcsolódásról, a mezőgazdasági együttműködésről, kutatói ösztöndíjakról, a széles nyomtávú vasúti pálya meghosszabbításáról.
2010.11.29. 13:30
 
 
Fizetési haladék Görögországnak
Görögország 2021-ig kapott haladékot a 110 milliárd eurós nemzetközi hitel visszafizetésére - jelentette be hétfőn az ország pénzügyminisztere. Eredetileg 2015-ig kellett volna törleszteni a tartozását. A haladékért cserébe az országnak a jelenleginél magasabb fix kamatot kell fizetnie, 5,8 százalékot az 5,5 százalékkal szemben. "Ez nagyon fontos döntés, mert megnyitja az utat ahhoz, hogy Görögország a vártnál előbb visszatérhessen a nemzetközi tőkepiacra" - fejtette ki Giorgos Papakonstantinou.
2010.11.29. 13:30
 
 
MSZP: a kormány Európa szégyenfoltjává tette Magyarországot
Az MSZP szerint az Orbán-kormány eddigi nyolc hónapja alatt elérte, hogy "Magyarország Európa szégyenfoltjává vált". Az ellenzéki párt felszólítja a kabinetet, hagyja abba Magyarország "lejáratását" és felelős kormányzással igyekezzen rendbe rakni az ország "általuk tönkretett renoméját". A magánnyugdíjpénztárakkal és az alkotmánnyal kapcsolatos elképzelései, döntései miatt tömegesen került címlapokra negatív tartalommal Magyarország kormánya - írta közleményében az MSZP szóvivője. Török Zsolt úgy fogalmaz, tudják hogy "Orbán Viktort nem érdekli a külföld kritikája, ahogy azt már korábbi kormányzásakor is megmutatta, azonban ehhez mérhető bírálat még sosem érte a magyar kormányt".
2010.11.29. 13:00
 
 
Hatvannyolc százalékkal emelkedhet az elvándorlók száma 2050-re
Meghaladhatja a 400 milliót, a világ jelenlegi népességének 7 százalékát a nemzetközi migránsok száma 2050-re - olvasható a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) jelentésében. Ez a szám 68 százalékos növekedést jelent a mostani állapothoz képest. A dokumentum szerint a következő évtizedekben jelentős átalakulás lesz tapasztalható a népességvándorlás mértékében, összetettségében és kiterjedtségében. Ezt főleg a globális munkaerőpiac változásai idézik majd elő, de nőni fog a klímamenekültek száma is.
2010.11.29. 13:00
 
 
A világbajnokok nélkül is remekeltek a magyarok az úszó Eb-n
Három legjobbja, a decemberi világbajnokságra készülő Hosszú Katinka, Cseh László és Gyurta Dániel nélkül is remekelt a magyar úszóválogatott Eindhovenben, a vasárnap zárult rövidpályás Európa-bajnokságon, ahol 9 érmet, benne 6 aranyat nyert. "Világbajnokaink nem voltak velünk, mégis parádésan helytállt a csapat a hollandiai Eb-n - összegzett elégedetten még a hazaindulás előtt Kiss László szövetségi kapitány. - A nyári, budapesti nagymedencés Európa-bajnokságon szintén hat aranyat szereztünk, az ifiolimpián négyet, úgyhogy egyre bizakodóbban várhatjuk a 2012-es nyári játékokat, reményteljes gárda épül Londonra. Egyre erősebb a csapat, amelyben akár három olimpia is benne van."
2010.11.29. 12:45
 
 
Megszűnik a vezetékes távhívásoknál a második telefontárcsa hang
Az év végéig megszűnik a vezetékes távhívások tárcsázásánál sok esetben még most is hallható második tárcsahang - mondta Mátrai Gábor, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) hírközlési elnökhelyettese. Hozzátette, most a második búgó hangjelzés akkor hallható, amikor valaki a 06-os belföldi, valamint a 00-ás nemzetközi előszámot hívja. A második tárcsahang bevezetését 1964-ben a belföldi és nemzetközi távhívás lehetővé válása indokolta. A helyi telefonközpontok nem voltak felkészítve hosszabb számok tárolására, ezért a 06 belföldi, majd 1972-től a 00 nemzetközi, külföldi előtét tárcsázását követően egy újabb, úgynevezett második tárcsahang jelezte a belföldi illetve nemzetközi távhívó központra történt sikeres kapcsolódást.
2010.11.29. 12:30
 
 
Folytatódik az uniós gazdaságélénkülés, de egyenetlen a fejlődés
Az Európai Bizottság őszi előrejelzése szerint az unióban folytatódik a gazdaság élénkülése, de az egyes tagállamokban várhatóan továbbra is egyenetlen marad a fejlődés. A GDP 2010-11-ben körülbelül 1,75 százalékkal, 2012-ben pedig körülbelül 2 százalékkal nő. A tavaszi előrejelzéshez képest ez erre az esztendőre jelentős javulást jelent. Mindazonáltal "a lanyhuló globális környezet és a költségvetési konszolidáció kibontakozása közepette a gazdasági tevékenység várhatóan visszafogottabbá válik az év vége felé és 2011-ben, de az erősödő magánkeresletnek köszönhetően 2012-ben újra fellendül" - olvasható az uniós végrehajtó testület dokumentumában.
2010.11.29. 12:30
 
 
Nem tudni, kinek dolgozott az afgán választásokat manipuláló magyar nő
Sem a magyar kormány, sem a kabuli magyar nagykövetség nem tudott arról, hogy Katona Magda Nasrin kinek a megbízásából folytatott megfigyelői tevékenységet Afganisztánban. A magyar nő a The Washington Post birtokába került videofelvétel szerint manipulálta az afgán választási eredményeket - számolt be a figyelőnet.hu hétfőn. Peimli Károly kabuli magyar nagykövet a honlapnak azt mondta, hogy a nagykövetség nem tud az említett videofelvételről. A lap szerint a felvételt az Emrooz tévécsatorna múlt pénteken sugározta. A The Washington Post azt írta, hogy a felvételen egy idősebb, szemüveges szőke nő látható, amint pénzt kér, hogy manipulálja az afganisztáni választás eredményét.
2010.11.29. 12:00
 
 
Büntetett előéletű férfi volt a kispesti rablás harmadik elkövetője
Egy büntetett előéletű, 51 éves budapesti férfi volt a pénteki kispesti bankrablás harmadik elkövetője, a gyanúsítottat vasárnap este fogták el a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével - közölte hétfőn a rendőrség. Tóth Tamás budapesti rendőrfőkapitány és Fülöp Valter, a főkapitány bűnügyi helyettese a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a gyanúsítottat este 7 óra körül a VII. kerületi Dózsa György és Thököly út sarkán fogták el. Az elrabolt több mint kétmillió forint még hiányzó részét megtalálták a férfinél, akit nem is vették őrizetbe, hanem büntetés-végrehajtási intézetbe vitték, ahol egy másik ügy miatt megkezdte egyéves jogerős szabadságvesztésének letöltését.
2010.11.29. 11:30
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Federer csökkentette hátrányát Nadalhoz képest
A londoni, 2,6 millió euró összdíjazású tenisz Mesterek Kupáját vasárnap megnyerő svájci Roger Federer csökkentette hátrányát az évet élen záró spanyol Rafael Nadallal szemben a férfi teniszezők világranglistáján. A legjobb magyar, Balázs Attila jelenleg a 191. helyen áll. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Rafael Nadal (spanyol) 12.450 pont 2. ( 2.) Roger Federer (svájci) 9145 3. ( 3.) Novak Djokovic (szerb) 6035 4. ( 5.) Andy Murray (brit) 5760 5. ( 4.) Robin Söderling (svéd) 5580 6. ( 6.) Tomas Berdych (cseh) 3955 7. ( 7.) David Ferrer (spanyol) 3735 8. ( 8.) Andy Roddick (amerikai) 3665 9. ( 9.) Fernando Verdasco (spanyol) 3240 10. (10.) Mihail Juzsnij (orosz) 2920.
2010.11.29. 11:00
 
 
Görbicz Anita nem utazik a női kézilabda Eb-re
Súlyos ujjsérülés miatt Görbicz Anita nem utazik a jövő kedden kezdődő, dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokságra. A világklasszis irányító bal kezének hüvelykujjában szakadt el a szalag a vasárnapi, ukránok elleni felkészülési mérkőzésen, és emiatt - a csapat tájékoztatása szerint - műteni kell. Mátéfi Eszter szövetség kapitány együttese kedden folytatja a munkát Tatán, a szakvezető a győri játékmester kidőlése miatt még nem jelöli ki az utazó 16-os keretet. A magyarok az Eb lillehammeri csoportjában december 7-én a szlovénokkal, 8-án a franciákkal, 10-én pedig a társrendező, olimpiai bajnok norvégokkal találkoznak, a kvartettből az első három válogatott jut a középdöntőbe.
2010.11.29. 10:30
 
 
A Harry Potter-film ismét az észak-amerikai toplista élén végzett
A hálaadásnapi hétvégén nagyon népszerű volt az észak-amerikai családok körében az új Disney-animáció, az Aranyhaj és a nagy gubanc, de a legtöbb néző megint a Harry Potter és a halál ereklyéi első részre volt kíváncsi. A befejezéséhez érkezett Potter-sagára 50,3 millió dollárért váltott jegyet az amerikai közönség, az Aranyhaj pedig az előzetes becslések szerint 49,1 milliót kasszírozott. A Potter-történet végének első része 10 napja debütált az Egyesült Államokban, valamint Kanadában, és azóta bevételei meghaladták a 220 millió dollárt. A külföldi forgalmazásból közel 390 millió dollár folyt be, így a fantáziafilm összbevétele csaknem 610 millió dollárra rúg.
2010.11.29. 10:30
 
 
Tarlós István lemond országgyűlési képviselői mandátumáról
Tarlós István december 3-i hatállyal lemond országgyűlési képviselői mandátumáról, mert főpolgármesteri teendőivel a parlamenti munka időben nem egyeztethető össze - tudatta a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatósága hétfőn az MTI-vel. Tarlós az október eleji önkormányzati választásokon nyerte el a főpolgármesteri tisztséget, október 15-én tett esküt a Fővárosi Közgyűlésben. A fideszes politikus az áprilisi országgyűlési képviselő választáson a budapesti területi listáról került a parlamentbe, a Fidesz frakcióvezető-helyetteseként tevékenykedett, október 31-ig tagja volt az önkormányzati és területfejlesztési bizottságnak.
2010.11.29. 10:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576[1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista