2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Országszerte takarítják az utakat a havazás miatt
Budapesten 94 munkagéppel és 450 hómunkással végzi a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. szerda délelőtt a hóeltakarítást és a síkosságmentesítést. A közútkezelő arra kérte a közlekedőket, hogy csak akkor keljenek útra az ónos eső és a havazás által érintett területeken, ha halaszthatatlan dolguk van. Az FKF Zrt. közleménye szerint a fővárosban szerdán 8-10 centiméter hó várható. A cég 94 munkagéppel folyamatosan takarítja el a havat és szünteti meg a síkosságot a főutakon, a közösségi közlekedési útvonakon, a hidakon, a felüljárókon, az egészségügyi intézményekhez és a logisztikai bázisokhoz vezető útvonalakon, továbbá 450 hómunkással végzi a gyalogátkelőhelyek, közjárdák, közlépcsők megtisztítását.
2010.12.01. 10:45
 
 
Fidesz: új médiatörvényre van szükség
A XXI. század egyik legfontosabb iparágának szabályozását kell elvégeznie az Országgyűlésnek - mondta Menczer Erzsébet fideszes képviselő a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényjavaslat expozéjában szerdán a parlamentben. Kiemelte: új médiatörvényre van szükség, az 1996-os törvénytől végre búcsút kell venni. A törvényjavaslat előkészítése során a legfontosabb szempont volt, hogy az védje meg a közösség érdekeit - mondta az indítvány egyik előterjesztőjeként a kormánypárti politikus. Menczer úgy fogalmazott, a média szabályozása a szabad országokban a sajtó működésével kapcsolatban vallott közös, morális alapokra épül.
2010.12.01. 10:30
 
 
Erősödött a forint szerdán
Szerdán javult kissé a nemzetközi befektetői hangulat, az euró korrigálta hét eleji veszteségeinek egy részét, a forint is erősödött. Az eurót szerdán délelőtt 280,39 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délutáni 282,63 forint után. Kedden nap közben 285 forint közeli euró jegyzésekre is volt példa, szerdára virradóra viszont az árfolyam már 280,30-280,50 között ingadozott a nemzetközi kereskedelemben. Az euró erősödött szerény mértékben a dollárral szemben szerdán kora reggel, az éjszakai 1,30 dollár alatti jegyzésekről 1,31 közelébe emelkedett, korrigálva kissé a hét elején elszenvedett veszteségeit.
2010.12.01. 10:30
 
 
Michael Jackson apja újabb pert kezdeményezett
Újabb keresetet nyújtott be fia, Michael Jackson halálának ügyében az énekes apja, Joe Jackson Los Angelesben. A Jackson-klán feje már korábban pert kezdeményezett Conrad Murray orvos ellen, egy szövetségi törvényszéken, az ügyben eljáró bíró azonban nyáron úgy döntött, állami szinten kell folytatni az ügyet. Joe Jackson továbbra is Murrayt okolja fia haláláért, és mint ügyvédje elmondta, bizonyítékuk van arra, hogy egy Las Vegas-i gyógyszertár erős altatószereket adott el a doktornak. Michael Jackson halálát gyógyszer-túladagolás okozta, az énekes rendszeresen kapott nyugtató- és altatószereket, köztük egy propofol nevű műtéti altatót.
2010.12.01. 10:15
 
 
Másfél milliárdos adócsalást derítettek fel a pénzügyőrök
Másfél milliárdos adócsalást derítettek fel a pénzügyőrök; öt embert gyanúsítottként hallgattak ki, közülük kettőt a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) az MTI-vel. Sipos Jenő szóvivő tájékoztatása szerint a csaknem 100 pénzügyőr részvételével a napokban megtartott összehangolt akció keretében több mint 40 helyszínen hajtottak végre házkutatást Budapesten és Pest megyében. A nyomozás során kiderült, hogy a felderített bűnözői csoport 2008-tól úgy importált az Európai Unió területéről különféle számítástechnikai eszközöket, hogy az adóhatóságnak nem nyújtottak be adóbevallást, vagy valótlan adatokat közöltek.
2010.12.01. 10:15
 
 
Putyin figyelmezteti a Nyugatot a rakétavédelmi rendszerrel kapcsolatban
Oroszország újabb atomfegyvereket és "csapásmérő erőket" állít hadrendbe, ha kizárják az európai rakétavédelmi rendszerből - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök a CNN amerikai hírtelevíziónak adott interjújában, megismételve Dmitrij Medvegyev elnök fenyegetését. A Larry King műsorvezető által készített interjút kedden vették fel, és a hírtévé előzetesen részleteket közölt belőle honlapján. Az Európa elleni rakétafenyegetéseket közösen kell elhárítani - szögezte le az orosz kormányfő, utalva a NATO-Oroszország Tanács novemberi lisszaboni ülésén született megállapodásra a rakétavédelemben való együttműködésről.
2010.12.01. 10:15
 
 
Soron kívül 7,5 milliárd forintot kap a BKV
A kormány 7,5 milliárd forintot csoportosított át a költségvetés általános tartalékából a fővárosi közösségi közlekedés zavartalan működésének biztosítása érdekében - olvasható a legfrissebb Magyar Közlönyben. A határozat felhatalmazza a belügyminisztert, hogy a támogatást soron kívül folyósítsa a fővárosi önkormányzatnak. A nemzetgazdasági miniszter pedig felhatalmazást kapott arra, hogy a Magyar Állam nevében százszázalékos mértékű, egyedi állami készfizető kezességet vállaljon a BKV Zrt. fővárosi közösségi közlekedés működtetését szolgáló 5 milliárd forint hitele és annak ügyleti kamatai visszafizetésére.
2010.12.01. 10:00
 
 
Megkezdődött az új elsőfokú eljárás Kulcsár Attila és társai büntetőperében
Iratismertetéssel kezdődött meg a Kulcsár-ügy megismételt elsőfokú büntetőpere szerdán a Fővárosi Bíróságon (FB). A rendkívüli sajtóérdeklődés mellett induló tárgyaláson az öttagú tanács elnöke felolvassa a vádiratot, majd az FB korábbi elsőfokú határozatát, illetve az azt hatályon kívül helyező, elsőfokú eljárásra utasító ítélőtáblai végzést. A Fővárosi Főügyészség korábbi tájékoztatása szerint a Kulcsár Attila és társai elleni megismételt eljárásban nem változtatják meg a korábbi minősítést, a vád tárgya továbbra is különösen jelentős értékre elkövetett sikkasztás.
2010.12.01. 10:00
 
 
Tarlós: érthetetlen, hogy a BKV még nem kapta meg a kormányzati támogatást
A BKV még nem kapta meg a kormány által megígért mintegy 12,5 milliárd forintos támogatást - közölte a főpolgármester szerdán a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában. Tarlós István érthetetlennek nevezte, hogy a két és fél hete hozott kormánydöntés ellenére nem érkezett meg a pénz a fővároshoz, illetve a közlekedési vállalathoz. A főpolgármester úgy fogalmazott: nem tudja eldönteni, hogy "képességbeli problémák vannak ebben a minisztériumban, a miniszterelnök úrra haragszanak, vagy rám haragszanak, vagy Budapestre, egyszerűen érthetetlen (...) nem tudom mire várnak". Azt kérte ugyanakkor, ne riogassák a BKV-dolgozókat, mert meg fogják kapni a bérüket.
2010.12.01. 09:30
 
 
Angol ligakupa: kiütötte a kiscsapat a címvédő Manchester Unitedet
A Premier League utolsó helyén álló West Ham United 4-0-ra kiütötte a címvédő Manchester Unitedet az angol Ligakupa keddi negyeddöntőjében. A tartalékosan kiálló MU 29 veretlenül megvívott tétmérkőzés után kapott ki. A játéknap másik találkozóján az Arsenal 2-0-ra verte a Wigan Athleticet. Eredmények, negyeddöntő: Arsenal-Wigan Athletic 2-0, West Ham United-Manchester United 4-0.
2010.12.01. 09:30
 
 
Több is van Dollyból, a klónozott bárányból
A világhírűvé vált példányon túl további négy klón is készült Dollyból, a bárányból. A The Daily Telegraph brit napilap szerint az "egység" - amelynek neve: Dollyk - tagjai tökéletes genetikai másolatai az eredeti, hét évvel ezelőtt elpusztult klónnak. Az első Dolly egészsége nem volt kifogástalan, korai ízületi gyulladás kínozta, tüdeje is megbetegedett, ezért elaltatták. De - mint arról a lap online kiadása is beszámolt - Dolly mégiscsak él, Keith Campbell háziállatként tartja a négy másolatot a Nottinghami Egyetemen. "Nem csinálunk velük semmit, nem betegek, nem mutatják jelét az ízületi gyulladásnak, mint annak idején Dolly" - mondta a professzor.
2010.12.01. 09:15
 
 
Az amerikaiak szeretik a Beatlest, és utálják a lassú autósokat
Az amerikaiak leginkább a Beatles brit zenekar koncertjére mennének el, szívesebben, mint Michael Jacksonére vagy Frank Sinatráéra. A felmérést a Vanity Fair magazin és a CBS tévécsatorna végeztette 1137 fős véletlen minta alapján. A kérdéseket telefonon tették fel. A válaszolók 22 százaléka szeretné leginkább a Beatlest látni élőben. Húsz százalékot kapott Michael Jackson, 18-at Frank Sinatra, a negyedik helyre viszont klasszikus került: Wolfgang Amadeus Mozart 14 százalékkal. A legidegesítőbbnek azt tartják a megkérdezettek, ha valaki lassan autózik a belső sávban - 33 százalékuk felelte ezt. A bosszankodási lista második helyére az éttermi mobiltelefonás került, a harmadikra a közterületi köpködés.
2010.12.01. 08:00
 
 
Nemzetközi letartóztatási parancs a WikiLeaks alapítója ellen
Nemzetközi letartóztatási parancsot adott ki az Interpol az amerikai külügyi iratok kiszivárogtatásával hatalmas diplomáciai botrányt keltett WikiLeaks oknyomozó portál alapítója, Julian Assange ellen. A nemzetközi letartóztatási parancsot Svédország kezdeményezte nemi erőszak és szexuális zaklatás gyanújával. A 39 éves férfit a nyár végén két fiatal svéd nő nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolta meg. A svéd igazságszolgáltatás november 18-án letartóztatási parancsot adott ki az egyik országból a másikba költöző Assange ellen, aki a svéd legfelsőbb bíróságnál fellebbezett ez ellen, ennek ellenére az Interpol immár nemzetközi letartóztatási parancsot tett közzé.
2010.12.01. 08:00
 
 
Drew Brees az év sportembere a Sports Illustratednél
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) idei döntőjében, azaz a Super Bowlon győztes New Orleans Saints irányítóját, Drew Breest választotta az év sportemberének a Sports Illustrated című lap. "Sok-sok módon szimbolizálja ő New Orleans lakosságát" - mondta az NFL elsőszámú vezetője, Roger Goodell a sztárról a tekintélyes újságnak. Brees, aki februárban 31-17-es sikerre vezette csapatát az Indianapolis Colts elleni fináléban, nemcsak kiváló játékával, hanem karitatív tevékenységével is a középpontba került, ugyanis feleségével több mint hatmillió dollárt adományozott különböző szervezeteknek, amelyek a hátrányos helyzetűek oktatását és a rákkutatást segítik.
2010.12.01. 07:45
 
 
Béta-koratin: télen még fontosabb a fogyasztása
Nagy-Britanniában az őszi időjárás, és a kevesebb napfény miatt a kutatók még inkább hangsúlyozzák a béta-karotin fogyasztásának jelentőségét.
2010.12.01. 07:27
 
 
Index.hu: Mikola István OECD-nagykövet lesz Párizsban
Mikola István az Index.hu értesülése szerint január 1-től Magyarország OECD-nagykövete lehet Párizsban. A hírportálon kedden késő este megjelent hír szerint a Fidesz egészségpolitikusa, korábbi egészségügyi miniszter Gottfried Pétert váltaná a poszton, aki a nyár elején Orbán Viktor főtanácsadója lett. A legfejlettebb ipari országok gazdasági, kereskedelmi és pénzügyi tevékenységének összehangolására létrejött Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet központja Párizsban van, s itt működik Magyarország OECD-nagykövetsége is. Az OECD Tanácsában a tagországokat a nagykövetek által vezetett delegációk képviselik.
2010.12.01. 07:15
 
Mértékkel: előzzük meg a csontritkulást sörrel!
A Kaliforniai Egyetem kutatói szerint a sörivás, különösen a világos sör fogyasztása erősíti a csontokat, megelőzheti a törésüket. A sörben, főként az előbb említett világos fajtákban nagy mennyiségben található szilícium, amelyről köztudott, hogy lelassítja a csontritkulás folyamatát, és elősegíti a csontképződést.
2010.12.01. 07:10
 
 
Mit üzen a jégkorszak?
Vajon következtethetünk-e a jégkorszak végének tanulságaiból arra, hogy milyen sors vár ránk? A National Geographic Channel utánajárt a kérdésnek.
2010.12.01. 06:24
 
 
Damu Roland könyvben áll bosszút
"Az igazság győzött!" - mondta el Damu Roland a budapesti Nagy Ignác utcában, pár perccel azután, hogy 12 napi fogva tartás után szabadon bocsátották. A színész nem kíván bosszút állni, ezt a nyomozókra bízza. Azt még nem tudja, hogy a munkájával mi lesz, de abban biztos: könyvírásba kezd és kiteregeti a szennyest.
2010.12.01. 06:18
 
Szubkulturák bűvöletében: A Punk
Emo, Punk, Diszkós, Rasztás, Pózer, Partyarc esetleg Alternativ? Hogy mik ezek a kifejezések, és kire értik a fiatalok? Ezekben a kérdésekben próbálunk meg segíteni sorozatunkban.
2010.12.01. 00:00
 
 
Meghalt egy 14 éves fiú a Millenáris parkban
Meghalt egy 14 év körüli fiú kedd este Budapesten a II. kerületi Millenáris parkban, halálát gázmérgezés okozta. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta, a mentősöket nem sokkal 20 óra előtt riasztották, pár perc alatt a helyszínre érkeztek, de a gyerek akkor már nem mutatott életjeleket. Egy órán keresztül próbálkoztak az újraélesztéssel, de a fiú a helyszínen meghalt. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, hogy a fiú "gázmérgezést okozott magának", a helyszíni szemle során ugyanis kiderült, hogy egy gázutántöltő palackból szívott gázt.
2010.11.30. 23:45
 
 
A féléves kormány főbb döntései
Fél éve lépett hivatalba a Orbán-kabinet: a kormányzati kommunikációs államtitkárság ebből az alkalomból összefoglalta a kabinet eddigi főbb intézkedéseit. Összegzik a lefőbb gazdasági, családügyi, szociálpolitikai, rendvédelmi döntéseket, szó esik a nyugdíjpénztárakról is. Emlékeztetnek a nemzetpolitikai döntésekre, és a kormányzás első hat hónapjában történt két rendkívüli katasztrófára is. Külön pontban számol be a kormányzati kommunikációs államtitkárság "a tabuk ledöntéséről". Példaként említik a politikai elit és a pártok "érinthetetlenségét", az állami intézmények és vállalatok vezetőinek busás, gyakran indokolatlan jövedelmeit, valamint az extranyereséggel rendelkező szektorok tehervállalásának igénybe vételét a köz érdekében.
2010.11.30. 20:15
 
 
BL: a furcsa kiállítások miatt eltiltották Mourinhót
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága sportszerűtlen viselkedés miatt két mérkőzésre eltiltotta José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét. Az egyik eltiltást három évre felfüggesztette a testület. Az UEFA ezen felül 40 ezer euró büntetést is kiszabott a portugál trénerre az egy hete lejátszott, Ajax Amsterdam elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen tanúsított magatartása miatt. A fegyelmi bizottság négy játékosra - Xabi Alonsóra, Sergio Ramosra, Iker Casillasra és Jerzy Dudekre - pénzbüntetést szabott ki. Előbbi kettő 20-20 ezer, míg az utóbbi kettő 10 és 5 ezer eurós bírságot kapott.
2010.11.30. 20:00
 
 
BL: Telkiben vendégeskedik a Szpartak Moszkva
December elején a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában vendégeskedik az egyik legpatinásabb orosz labdarúgócsapat, a Szpartak Moszkva. Az MLSZ honlapja kedden arról számolt be, hogy a Szpartak a második olyan Bajnokok Ligájában szereplő klub, amely a telki bázist választotta edzőtáborozása helyszínéül. Az orosz küldöttség 40 fővel érkezik a szállodába, a felkészülést december 1-jén kezdi meg, majd december 6-án innen utazik tovább Zsolnára, az MSK Zilina elleni BL-mérkőzésre. A jelenlegi labdarúgók mellett a vezetőedző, Valerij Karpin személyében is egy egykori világsztár futballistát köszönthet az edzőközpont.
2010.11.30. 19:45
 
 
Szokatlanul kemény tél sújtja Európa nagy részét
Szokatlanul kemény tél sújtja Európa nagy részét, és több helyütt fennakadást okozott a közlekedésben. Franciaországban a középső megyékben mérnek folyamatosan fagyrekordokat. Orléans területén mínusz 15,3 Celsius-fokot mértek, legutóbb 1946 novemberében, decemberében volt ilyen farkasordító hideg ezen a vidéken. Az időjárás zavart kelt a villamos- és a buszközlekedésben, és gyakoriak az áramkimaradások is. A svájci határ közelében lévő Mouthe településen keddre virradóra a meteorológiai szolgálat mínusz 22 Celsius-fokot mért, amely 1971 óta ugyancsak rekordnak számít.
2010.11.30. 19:30
 
 
Orbán és Putyin megvitatta a Mol-Surgutneftegas ügyet
Orbán Viktor magyar és Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök kedden Moszkvában megvitatta a Surgutneftegas (Szurgutnyeftyegaz) tulajdonában lévő Mol-részvénycsomag ügyét, s a megbeszélések a jövőben folytatódnak - jelentette ki Dmitrij Peszkov, Putyin sajtótitkára a magyar-orosz kormányfői találkozó után az ANI kőolajipari kérdésekre szakosodott sajtóügynökség kérdésére. Alekszej Miller a Gazprom társaság vezérigazgatója a Déli Áramlat gázvezeték ügyében való együttműködést konstruktívnak nevezte újságírók előtt. A keddi tárgyalás befejeztével Miller kijelentette: a magyar féllel minden kérdésben egyetértésre tudnak jutni, minden feladatot sikeresen megoldanak.
2010.11.30. 19:00
 
 
Selmeczi: meg kell vizsgálni, megvan-e a pénztári vagyon
A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott szerint felmerül az a gyanú, hogy súlyos milliárdok tűntek el a magánnyugdíjpénztárakból, ezért meg kell vizsgálni, mekkora a magánpénztári vagyon, megvan-e, ahogy azt a Stabilitás Pénztárszövetség állítja. Selmeczi Gabriella elmondta: a sajtóban is publikált szakértői elemzések szerint - ezek közül a Századvég gazdaságkutató intézetet, valamint Varga István (az MNB felügyelőbizottságának tagja) és Patrubány Anna tanulmányát nevesítette - a vagyonból legalább 500 milliárd forint hiányzik.
2010.11.30. 19:00
 
 
Elfogadta az EP-bizottság a polgári kezdeményezésről szóló jelentést
Elfogadta az Európai Parlament alkotmányügyi bizottsága kedden Brüsszelben Gurmai Zita (MSZP) és a francia néppárti Alain Lamassoure jelentését az úgynevezett európai polgári kezdeményezésről. Az uniós jogszabályok alkotására tett polgári kezdeményezés intézményét az egy éve életbe lépett Lisszaboni Szerződés hozta létre, lényege, hogy egymillió aláírást összegyűjtve a lakosság is javaslatot tehet jogszabály készítésére. Az Európai Bizottság március végén terjesztette elő a részletekre vonatkozó tervezetét, de azt a parlament több ponton módosította, hogy - mint Gurmai Zita fogalmazott - "felhasználóbarát szabályokkal megkönnyítsék a polgárok kezdeményezéseinek sikerre vitelét".
2010.11.30. 18:15
 
 
Michael Douglas bizakodik és újra forgatni készül
A torokrákkal kezelt Michael Douglas bizakodóan beszélt a The Hollywood Reporternek betegsége leküzdéséről, és arról, hogy fél éven belül forgatni kezdi Liberace című új filmjét. Januárban derül ki, sikerült-e a kezelésekkel legyőznie a rákot, de az orvosok 80 százalékos gyógyulási eséllyel kecsegtették - hangsúlyozta a színész, akinek nyilatkozatát a szaklap szerdai száma közli. A súlyos betegség folytán közelebb került 93 éves apjához, akivel korábban feszült volt a viszonya, és a megpróbáltatás azt is "megmutatta számára, hogy mit jelent a család" - árulta el.
2010.11.30. 17:45
 
 
Újra benyújtja a szabad vasárnapról szóló javaslatát a KDNP
Változatlan formában újra benyújtja a szabad vasárnapról szóló javaslatát a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) - közölte a kisebbik kormánypárt sajtóirodája. A vasárnapi munkavégzést így csak kivételesen, indokolt mértékben és esetekben, szűken értelmezve lehetne elrendelni. Hasonló indítványt nyújtott be a Jobbik Magyarországért Mozgalom is. A kereszténydemokraták már korábban is tettek ilyen irányú javaslatot, tavaly az első félévben az akkori kormány nem támogatta Latorcai János vasárnapi nyitva tartás korlátozásáról szóló törvénymódosítását.
2010.11.30. 17:30
 
 
Ambiciózus környezetvédelmi célok a magyar elnökség előtt
Hazánk 2011-ben két környezetvédelmi tanácsülés összehívását tervezi a soros magyar uniós elnökség idején, az egyiket március 14-én Brüsszelben, a másikat június 17-én Luxemburgban - egyebek közt erről tájékoztatta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter Jaroslaw Pietrast, az EU Környezetvédelmi Tanácsa titkárságának főigazgatóját Brüsszelben. A vidékfejlesztési miniszter a Környezetvédelmi Tanács titkárságának főigazgatójával a 2011 első félévi magyar soros elnökséggel kapcsolatos környezetvédelmi feladatokról tárgyalt - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) sajtóirodája.
2010.11.30. 17:15
 
 
Eltér a Költségvetési Tanács becslése a kormányétól nyugdíj-ügyben
A kormány becslésénél jóval kevesebb nő élhet a 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazás lehetőségével a Költségvetési Tanács szerint: a kormány által várt 2011-es 24 ezres létszám helyett a KT csak 9.100-zal számol, és megjegyzik, mivel az intézkedés költségvetési egyenlegre gyakorolt hatása már jövőre is negatív, így nem felel meg a kötelező ellentételezési szabálynak, amelyet törvény rögzít. A KT legfrissebb hatástanulmányából kiderül: a tanács azzal számol, hogy a jövő évi alig több mint 9000-es növekedés után a nyugdíjasok száma a törvénymódosítás miatt 2012-ben 15.100-zal, 2013-ban 20.900-zal és 2014-ben 23.700-zal nő.
2010.11.30. 16:45
 
 
Hétszeres nagypapa lett Paul McCartney
Negyedik gyermekét hozta világra Stella McCartney brit divattervező, Paul McCartney lánya. A kis Reiley egy hete látta meg a napvilágot Londonban - adta hírül a divatkreátor szóvivője Londonban. Stella hét éve ment férjhez Alasdhair Willishez, volt magazinkiadóhoz. 2005-ben született első közös gyermekük, Miller, őt követte Bailey Linda 2006-ban, majd Beckett 2008-ban. A párnak a kicsik öltöztetésében biztosan nem akad gondja: a divattervező novemberben mutatta be új, tizenkét év alatti gyermekeknek szánt kollekcióját.
2010.11.30. 16:45
 
 
Megkezdődött az első kártérítési per iszapömlés-ügyben Budapesten
Megkezdődött a vörösiszapömlést követő első kártérítési per kedden a Fővárosi Bíróságon; Konkoly József devecseri lakos csaknem 20 millió forint vagyoni és nem vagyoni kártérítést kérve nyújtott be keresetet a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen. A Salamonné Piltz Judit vezette tárgyalás első napján Hidasi Gábor felperesi ügyvéd ismertette a keresetet, amelyben arra kérték a bíróságot, hogy ítéljenek meg a felperesnek 19 millió 327 ezer forint vagyoni és nem vagyoni kártérítést. A kereset szerint az október 4-én bekövetkezett katasztrófa során Konkoly József háza és annak berendezése teljesen elpusztult, az épületet bontásra ítélték, a kár bekövetkezéséért pedig a Mal Zrt. felelős.
2010.11.30. 16:30
 
 
Schmitt: Magyarország szorosabbra kívánja fűzni kapcsolatait Afrikával
Magyarország az EU soros elnökeként szorosabbra kívánja fűzni kapcsolatait Afrikával és lehetőségeihez mérten hozzá kíván járulni a kontinens békéjének és biztonságának, ezzel fenntartható fejlődésének megerősítéséhez - hangoztatta Schmitt Pál köztársasági elnök kedden Tripoliban. A Magyar Távirati Iroda telefonos megkeresésére Schmitt Pál elmondta, hogy a líbiai fővárosban zajló EU-Afrika csúcstalálkozó keretében a nap folyamán kétoldalú tárgyalást folytatott a líbiai forradalom vezetőjével, Moammer Kadhafival. Látogatása történelmi jelentőségű, mivel magyar államfő eddig még nem járt hivatalos minőségében Líbiában.
2010.11.30. 16:30
 
 
A magyar-orosz kapcsolatokról tárgyalt Orbán Viktor Putyinnal
A magyar-orosz kapcsolatok hosszú távú rendezésére irányuló reményét fejezte ki Orbán Viktor magyar kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnökkel tartott találkozón kedden Moszkvában. Putyin magyar kollégáját az orosz kormány vendégházában fogadva üdvözölte a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlődését, utalt rá, hogy a jövő év első felében Magyarország lesz az EU soros elnöke, s reményét fejezte ki, hogy az adott időszakban kedvezően alakulnak majd Oroszország és az unió kapcsolatai.
2010.11.30. 16:15
 
 
A szakszervezetek szerint elfogyott a türelem
A szombati szakszervezeti demonstráció az első olyan jelentős érdekvédelmi megmozdulás, amely tükrözi, hogy elfogyott a türelem, a szakszervezetek szerint nem lehet tovább szó nélkül hagyni a kormány "eljárásjogilag és tartalmilag is vitatható, többször elfogadhatatlan intézkedését" - fejtette ki Borsik János, az Autonóm Szakszervezeti Szövetség elnöke. A szombati demonstrációt az ASZSZ mellett a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) szervezi. A szakszervezetek a demonstráción a 16 százalékos szja, a 98 százalékos különadó, és a magán-nyugdíjpénztári kormányzati döntés ellen tiltakoznak.
2010.11.30. 16:15
 
 
Lámfalussy: a pénzpiacok globális szabályozásra lenne szükség
Lámfalussy Sándor, "az euró atyja", az Európai Monetáris Intézet egykori vezetője szerint a pénz- és tőkepiacok globális szabályozásra lenne szükség a későbbi pénzügyi válságok elkerülésének előmozdítása végett. A világhírű magyar származású közgazdász ezt a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) keddi budapesti rendezvényén mondta, hozzátéve, napjainkban igen eltérő az európai uniós, az Egyesült Államokban érvényes, illetve az ázsiai országokban hatályos szabályozás. Ez azt is eredményezheti, hogy egyes befektetői csoportok a lazább szabályozást érvényesítő piacok felé terelik befektetéseiket.
2010.11.30. 15:30
 
 
Vizsgálatot indított Brüsszel a Google ellen erőfölénnyel visszaélés miatt
Erőfölénnyel visszaélés miatt versenytársai által emelt panasz alapján hivatalos vizsgálatot indított a Google ellen az Európai Bizottság. A vizsgálatra kilenc hónappal azt követően kerül sor, hogy a brit Foundem ár-összehasonlító weboldal és a francia ejustice.fr jogi témákra szakosodott kereső portál panaszt emelt a Google ellen, azt állítva, hogy annak keresőmotorja hátrányos megkülönböztetést alkalmaz versenytársnak tekintett oldalaikkal szemben.
2010.11.30. 15:15
 
 
Réthelyi: a nők erőfeszítéseit és helytállását akarja elismerni a kormány
A kormány a nők, édesanyák erőfeszítéseit és kettős helytállását kívánja elismerni azzal a példa nélküli kedvezménnyel, hogy korhatár nélkül nyugdíjba mehetnek azok, akik negyven évig járulékfizetői voltak a nyugdíjrendszernek - mondta a nemzeti erőforrás miniszter az erről szóló törvényjavaslat expozéjában kedden a parlamentben. Réthelyi közölte, legalább 32 év munkaviszonyt is elegendő igazolni, ha a 40 évhez hiányzó időben az igénylő gyermeknevelés miatt volt távol a munkától. Hangsúlyozta: az öregségi nyugdíj jogosultsági feltétele nem változik, ahogy a korhatár előtti nyugdíjazásé sem. A törvényjavaslat elfogadása után szélesebb választási lehetősége lesz a nőknek - mutatott rá.
2010.11.30. 15:15
 
 
44 elfogadott törvény, 80 kormányrendelet, 131 határozat fél év alatt
Dinamikus döntéshozatal jellemezte a kormány működésének első félévét a kormányszóvivő szerint, aki kiemelte, a kabinet eddigi tevékenységének legfontosabb szempontja a gazdaság talpra állítása volt. A kormány hétfőn volt féléves, ez idő alatt dinamikus volt a döntéshozatal, a kabinet 80 rendeletet, 131 határozatot hozott, és 70 törvényt terjesztett az Országgyűlés elé, amelyből már 44-et el is fogadott a Ház - mondta Nagy Anna a kormányszóvivői tájékoztatón. Ismertette: az új Országgyűlés eddig 99 új törvényt, illetve törvénymódosítást fogadott el.
2010.11.30. 15:00
 
 
Folytatódik a kemény tél Nagy-Britanniában
Újabb havazások okoztak közlekedési fennakadásokat Nagy-Britanniában, ahol a múlt hét óta tart a korán érkezett kemény tél. A havazás, amely eddig elsősorban Skóciában és Anglia északkeleti térségeiben okozott jelentős közlekedési és ellátási zavarokat, kedden elérte a déli országrészt, így Londont is. A brit fővárosban kedden többször is intenzíven havazott, és a Londont kiszolgáló öt nagy nemzetközi repülőtér közül az egyik, a város belterületén fekvő City már fennakadásokat jelentett.
2010.11.30. 15:00
 
A verespataki bányaberuházás ellen emelt szót egy brüsszeli tanácskozás
A verespataki aranybánya-beruházás ellen tudományos érvekkel emelt szót egy kedden Brüsszelben rendezett konferencia. A tanácskozáson több résztvevő utalt arra, hogy az Európai Parlament nemrégiben - magyar EP-képviselők kezdeményezésére - a cianidos bányászat európai tilalma mellett foglalt állást, erre azonban az Európai Bizottság egyelőre nem mutatott kellő fogadókészséget.
2010.11.30. 14:15
 
 
MSZP: 24 ezer helyett 4-6 ezer nő veheti igénybe az új nyugdíjkedvezményt
Az MSZP szerint a nők negyven évnyi munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetősége hasonlít Hemingway Az öreg halász és a tenger című regényének történetéhez: az öreg halász kifogja a nagy halat, de mire kiér vele a partra, a cápák felfalják azt. Nemény András és Gúr Nándor szocialista országgyűlési képviselők keddi sajtótájékoztatójukon azt mondták, hogy a kormány által becsültnél jóval kevesebb nő tudja majd igénybe venni a lehetőséget. Úgy vélték: 24 ezer helyett 4-6 ezer nő tud majd így elmenni nyugdíjba jövőre. A képviselők kifogásolták, hogy a kormány a nyugdíjjárulék megemelésével 35-40 milliárd forintot szed be e célra, miközben becslések szerint az intézkedés csak 6-8 milliárd forintba kerül.
2010.11.30. 14:00
 
 
Nevet változtatott a móri ügyben megvádolt Hajdú László
Kovácsra változtatta nevét a móri bankrablás ügyében korábban megvádolt Hajdú László - hangzott el a megismételt másodfokú büntetőperben, a Fővárosi Ítélőtáblán. A nyolc és fél évvel ezelőtti, nyolc halálos áldozatot követelő bankrablás különböző büntetőeljárásai a közeljövőben lezárulhatnak: a jelenlegi vádlott, Weiszdorn Róbert ügyében decemberben hirdethet jogerős ítéletet a tábla, januárban pedig várhatóan sor kerülhet erre az ügyben korábban megvádolt Hajdú és Kaiser Ede elleni perekben is.
2010.11.30. 14:00
 
 
Irán elfogadta az EU tárgyalási ajánlatát
Irán elfogadta az Európai Unió ajánlatát, hogy egyévi szünet után, december 6-án és 7-én Genfben kezdjék újra a nagyhatalmakkal a megbeszéléseket a perzsa állam vitatott nukleáris programjáról - jelentette be kedden Brüsszelben az EU. "Megkaptuk az iráni hatóságok válaszát, amelyben jelzik, hogy Szaid Dzsalili (a tárgyalóküldöttség vezetője) elfogadta Catherine Ashtonnak (az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének, egyúttal a nagyhatalmak képviselőjének) az ajánlatát a genfi találkozóra" - mondta a főképviselő szóvivője. A két fél közötti tárgyalások tavaly októberben szakadtak meg.
2010.11.30. 14:00
 
 
Nőtt a munkanélküliség az euróövezetben
Októberben az elemzői várakozásoknak megfelelően 10,1 százalékra emelkedett az euróövezetben a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta a szeptemberi 10,0 százalékról, a huszonheteknél változatlan maradt az arány, 9,6 százaléka - derül ki az Eurostat kedden ismertetett adataiból. Tavaly októberben 9,9 százalékos volt az euróövezeti munkanélküliség, a 27-ek összesített munkanélküliségi rátája 9,4 százalékot tett ki. Ezzel a 495 millió lakosú unióban az Eurostat szerint 23 millió 151 ezer állástalan volt októberben, 84 ezerrel több, mint szeptemberben, és 590 ezerrel több, mint egy évvel korábban.
2010.11.30. 13:30
 
 
FIFA-korrupció: a szervezet nem foglalkozik az üggyel
A FIFA nem foglalkoznak a BBC-n hétfőn elhangzottakkal, miszerint a szervezet végrehajtó bizottságának három tagja is érintett lehet a legújabb korrupciós botrányban. A BBC a brazil Ricardo Teixeiráról, a paraguayi Nicolas Leozról és a kameruni Issa Hayatou-ról mutatott be olyan dokumentumokat, miszerint 1989 és 1999 között nagyobb összegeket vettek fel a 2001-ben csődbe ment ISL-en, a FIFA marketingügynökségén keresztül. A FIFA kedden kiadott közleményében leszögezi: az ISL-lel kapcsolatban a svájci hatóságok korábban már lefolytattak egy nyomozást, ezt pedig 2008. június 26-án lezárták, és egyetlen egy FIFA-tagot sem gyanúsítottak meg. A FIFA ezzel lezártnak tekinti az ügyet.
2010.11.30. 13:30
 
Irán elfogadta az EU tárgyalási ajánlatát
Irán elfogadta az Európai Unió ajánlatát, hogy egyévi szünet után, december 6-án és 7-én Genfben kezdjék újra a nagyhatalmakkal a megbeszéléseket Irán vitatott nukleáris programjáról - jelentette be Brüsszelben az EU. "Megkaptuk az iráni hatóságok válaszát, amelyben jelzik, hogy Szaid Dzsalili (a tárgyalóküldöttség vezetője) elfogadta Catherine Ashtonnak (az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének, egyúttal a nagyhatalmak képviselőjének) az ajánlatát a genfi találkozóra" - mondta a főképviselő szóvivője.
2010.11.30. 12:15
 
 
A világ 10 százaléka spanyolajkú lesz 2050-re
A Föld népességének 10%-a spanyolajkú lesz az évszázad közepére, mindenekelőtt az Egyesült Államokban várható demográfiai változások révén. A spanyolnyelv-akadémiák nemzetközi fórumán a mexikói Guadalajarában Humberto Lopez Morales kubai író beszélt arról, hogy a spanyol nyelv nagyarányú előretörésére lehet számítani. Lopez Morales szerint az Egyesült Államokban a spanyol nyelvű közösség "látványos" növekedésére lehet számítani. A spanyol jelenleg becslések szerint a bolygó 6,9 milliárdos lakosságából 450 milliónak anyanyelve. Az ENSZ előrejelzése szerint 2050-re már 9 milliárd lakója lesz a Földnek. Az évszázad közepén a franciát a népesség 1,4%-a, a németet 1,2% használja majd.
2010.11.30. 12:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575[1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista