2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
EP-vita az európai gazdaságpolitika összehangolásáról
A januárban kezdődő féléves magyar EU-elnökség a gazdasági kormányzás európai szintű összehangolásakor az európai érdekeket egységesen, a szolidaritást szem előtt tartva fog cselekedni - hangsúlyozta Pelczné Gáll Ildikó az Európai Parlament (EP) szerdai strasbourgi plenáris ülésén. A fideszes EP-képviselő szólt arról, hogy az uniós tagállamok egyedi megoldásokkal, saját válaszokkal próbálnak reagálni az őket körülvevő válságra. Kifejtette, hogy a tagállami kormányokat képviselő Tanácsnak és az EU legfőbb végrehajtó intézményeként működő Európai Bizottságnak a stratégiai irány konszenzusos rögzítése után a tagállamok megoldásait össze kell hangolni.
2010.12.15. 14:15
 
Horváth Csaba: a városvezetés nem oldotta meg a hajléktalanok ügyét
A fővárosi szocialista frakcióvezető szerint Budapest vezetése nem tudott megoldást találni a hajléktalanok ügyére a frekventált fővárosi aluljárók rendbetételével. Horváth Csaba szerdai, a Fővárosi Közgyűlés szünetében tartott sajtótájékoztatóján arról beszélt: ami eddig történt, az csak látszatmegoldás. A szocialista politikus szerint az elmúlt hetekben tett lépések az aluljárók rendbetételére csak a "láthatóságot" csökkentették, és közérzetjavító intézkedések voltak a többség számára. Az MSZP elfogadhatatlannak tartja a közüzemi szolgáltatói díjak infláció feletti emelését.
2010.12.15. 14:15
 
Három és fél évet kapott Varga Tamás Sándor csalás miatt
Milliárdos csalás miatt három és fél év letöltendő börtönre ítélte Varga Tamás Sándor üzletembert a Fővárosi Bíróság (FB) szerdán kihirdetett elsőfokú határozatával. A vád szerint az elkövetők 1996 és 1999 között fiktív szerződésekkel, körbeszámlázással hárommilliárd forint áfát igényeltek vissza jogtalanul. A szerdai elsőfokú határozatban az elsőrendű vádlott mellett még egy ember kapott 3 év 6 hónap börtönt, 21 társukat viszont felmentette az FB a vádak alól.
2010.12.15. 14:00
 
A GKI 0,2 százalékponttal emelte idei GDP növekedési kilátásait
Az első kilenc havi adatok alapján egyről 1,2 százalékra emelte a 2010-re vonatkozó bruttó hazai termék (GDP) növekedési előrejelzését a GKI, és a kutatók arra számítanak, hogy 2011-ben a gazdaság növekedése 2,7 százalék lesz - közölte Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatták az idei negyedik átfogó előrejelzést a magyar gazdaság 2010-2011. évi folyamatairól. A 2011. évi gazdasági növekedés az Európai Unió átlagánál kissé magasabb, de a régió országainál alacsonyabb ütemű lesz. Továbbra is az export húzza növekedést, de a beruházás és a fogyasztás is emelkedni kezd.
2010.12.15. 14:00
 
 
A sztrájkolók összevertek egy volt minisztert az athéni parlament előtt
Szerdán gyakorlatilag megbénult az élet Athénban a munkabeszüntetések miatt: leállt a légi és a közúti közlekedés, nem járnak a kompok sem, zárva tartanak a közhivatalok, az iskolák. Csatlakoztak a sztrájkhoz a banki alkalmazottak, az orvosok, a 11 millió lakosú országot árammal ellátó állami villamos művek dolgozói és a taxisok is. A dolgozók a kormány megszorító intézkedései miatt, főként az állami szférában várható bércsökkentés, illetve a bérek maximalizálása miatt vonultak az utcára. Az idén immár hetedszer tartanak 24 órás demonstrációt. A feldühödött tiltakozók a görög parlament előtt összeverték Kosztisz Hacidakisz volt közlekedési minisztert.
2010.12.15. 14:00
 
 
Könyv jelent meg Ruttkai Éváról és Latinovits Zoltánról
Személyes történetek mellett eddig még nem publikált dokumentumok és mintegy másfél száz fotó idézi fel a két színészóriást, Ruttkai Évát és Latinovits Zoltánt Szigethy Gábor színháztörténész és felesége, Gábor Júlia könyvében. A Helikon Kiadónál megjelent Álomszínészpár - Történetek Ruttkai Éváról és Latinovits Zoltánról című, 191 oldalas kötetbe került történeteket tematikusan csoportosították - mondta el Szigethy Gábor. Hozzátette: Gábor Júlia édesanyjáról, Ruttkai Éváról írt személyes emlékei és a színháztörténeti szempontok tökéletesen kiegészítették egymást.
2010.12.15. 13:45
 
 
Az MSZP szerint "szociális katasztrófa" fenyeget a fővárosban
Azt kéri a Fidesz képviselőitől Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője, hogy támogassák javaslatát, amely a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésének egyik napirendi pontjaként visszatérítendő lakáshitel-támogatást vezetne be a fővárosban a bajba jutott devizahitelesek megsegítésére. A közgyűlés szünetében tartott sajtótájékoztatóján Horváth Csaba azt mondta: a kormány többször ígéretet tett arra, hogy segít a bajba jutott devizahiteleseknek, ám érdemi javaslat nem született, márpedig "szociális katasztrófa közeleg", mert a májusban lejáró kilakoltatási moratórium lejárta után több tízezer budapesti család kerülhet az utcára.
2010.12.15. 13:45
 
 
Kilenc pontos tervvel reagált a válságkezelésről szóló bírálatokra Merkel
Kilenc pontos tervvel reagált az euróövezeti válságkezeléssel kapcsolatos bírálatokra, a Bundestagban elmondott beszédében a német kancellár; Angela Merkel hangsúlyozta, hogy Németország, Európa legerősebb gazdaságaként különösen komolyan veszi saját felelősségét, azt várva a csütörtökön kezdődő uniós csúcstól, hogy pontos és egyértelmű döntést hoz a 2013-tól felállítandó Európai Stabilitási Mechanizmusról (ESM).
2010.12.15. 13:30
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 17 éve nem állt ilyen jól
A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 42. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, s utoljára 1993 augusztusában állt ilyen előkelő helyen. A FIFA honlapja szerint a németek megelőzték a brazilokat, így az éllovas - és világbajnok - spanyolok, illetve a hollandok mögött ők zárják dobogós helyen az évet. A magyarok Európa-bajnoki selejtezős ellenfelei közül a hollandok tehát változatlanul a másodikak, a svédek a 33., a finnek a 83., a moldovaiak pedig a 84. helyen vannak, míg San Marino pont nélkül holtversenyben utolsó, azaz a 203.
2010.12.15. 13:15
 
Dudaszóval tiltakozna az MSZP a kormány gazdaságpolitikája ellen
Arra buzdítja az MSZP az autósokat, hogy csütörtök reggel nyolc órakor dudálással fejezzék ki tiltakozásukat a kormány gazdaságpolitikája ellen - közölte az ellenzéki párt szóvivője szerdán az MTI-vel. Török Zsolt közleményében emlékeztet, hogy a benzin átlagára szerda délelőtt 358 forintra, a gázolajé pedig 345 forintra emelkedett, ezzel újabb történelmi csúcsot döntött az üzemanyagok ára Magyarországon. Mint írta, a kormány ostoba és felelőtlen gazdaságpolitikája, a forint többszöri bedöntése eredményeként szerdától minden autósnak, kereskedelemben dolgozó fuvarosnak drágább lesz az élete, és ez az alapvető fogyasztási cikkek árában, valamint a tömegközlekedési tarifákban is meg fog jelenni.
2010.12.15. 13:15
 
Emelkedik a fővárosi lakásrezsi-támogatás összege jövőre
Emelkedik a lakásrezsi-támogatás összege jövőre a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében. A távhő-szolgáltatási díjkompenzáció esetében a májustól decemberig folyósított 2.500 forint 3.000 forintra, januártól áprilisig 4.500-ról 6.000 forintra, míg a többi hónapban 800-ról 1.000 forintra nő. Így a havi kompenzáció együttesen háztartásonként (évi) 27.800 forintról 36 ezer forintra emelkedik. Ezzel a távhő-szolgáltatási díjkompenzációra jogosultak éves szinten összesen 52 ezer forint támogatást kapnak 2011-ben. A víz-, a csatorna- és a szemétdíj esetében is nő a kompenzáció összege: a havi 650 forintról 725 forintra nő a vízdíj- és csatornadíj kompenzációja, a szemétdíjé pedig a havi 500 forintról 550-re.
2010.12.15. 13:00
 
 
Barack Obama Jon Bon Jovitól kér tanácsot
A jövőben Jon Bon Jovi is tagja lesz annak az újonnan alapított tanácsnak, amelynek feladata, hogy társadalmi problémák megoldása érdekében tanácsokkal lássa el Barack Obamát. A Fehér Ház keddi közleménye szerint a szervezet tanácsokat ad az amerikai elnöknek, hogyan mozgósítsa a civileket, a non-profit szervezeteket, a vállalkozásokat és a kormányokat, hogy hatékonyabban közreműködjenek a különleges társadalmi problémák megoldása érdekében. A huszonöt tagú tanácsban Jon Bon Jovi mellett szerepel többek között John Bridgeland, George W. Bush belpolitikai tanácsának egykori vezetője, Paula Boggs, a Starbucks Coffee alelnöke és John Donahow, az eBay elnöke és ügyvezetője.
2010.12.15. 13:00
 
 
Karácsonyi átverések az interneten
Az informatikai biztonsági szoftvereket fejlesztő angol McAfee karácsonyi átverésekre figyelmezteti az internetezőket, ezeknek a leggyakoribb formája most az, hogy a gyanútlan felhasználó egy hamis iPad nyeremény-ajánlatot kap, majd hitelkártyaszámát megadva, csalás áldozata lesz. A csalások másik gyakori formája, hogy egy közeli hozzátartozó, barát nevében segítséget kérnek a csalók, s a gyanútlan felhasználó átutalja a támogatást például a külföldön rekedt ismerősnek. A bűnözők hamis ajándékutalványokat, üdvözlőkártyákat, nem létező szálláshelyeket is eladnak az interneten, de gyakran otthon végezhető jól fizető munkát ígérnek, vagy adakozásra kérjék az embereket.
2010.12.15. 12:45
 
 
Megjelentek a jövő évi felsőoktatási felvételi tájékoztatók
Megjelentek a jövő évi felsőoktatási felvételi tájékoztatók, a diákok 8280 képzés közül választhatnak, és 2011. február 15-ig dönthetnek arról, mely egyetemre, főiskolára nyújtanak be kérelmet. Dux László felsőoktatásért és tudománypolitikáért felelős helyettes államtitkár elmondta: a jelentkezési szabályokban nincs jelentős változás. Kerpen Gábor, az Oktatási Hivatal elnökének tájékoztatása szerint a többletpontok módosultak, így az emelt szintű érettségi kivételével valamennyi egyéb jogcímen kapható többletpont mértéke csökkent. A minimumpont alap-, egységes és osztatlan képzésben 200 pont. Az eljárás díja legfeljebb 3 jelentkezésnél 9 ezer forint, ezen felül jelentkezésenként 2 ezer forint.
2010.12.15. 12:45
 
A fővárosban az ivóvíz 3, a csatornadíj 19,5 százalékkal nő jövőre
Az ivóvíz csaknem 3, míg a csatornadíj 19,5 százalékkal nő januártól a Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése értelmében. A javaslatot csak a Fidesz képviselői szavazták meg. A lakossági és nem lakossági fogyasztók számára eltérő mértékben nő az ivóvíz fogyasztási díja; előbbieknek 2,7 százalékos, utóbbiaknak 6,4 százalékos emeléssel kell számolniuk. A csatornadíj magasan infláció feletti díjemelését a csepeli központi szennyvíztisztító üzemeltetése indokolja. Átlagosan 3,8 százalékkal nőnek a kéményseprő-ipari díjak januártól Budapesten.
2010.12.15. 12:45
 
 
Berlinben ünnepelte új filmje premierjét Angelina Jolie és Johnny Depp
Rajongók körében ünnepelte első közös filmje, Az utazó európai premierjét Angelina Jolie és Johnny Depp Berlinben. A Potsdamer Platznál lévő vörös szőnyegen feltűnt a film rendezője, az Oscar-díjas német Florian Henckel von Donnersmarck is, aki A mások élete című drámájával debütálva érdemelte ki három évvel ezelőtt a legjobb idegen nyelvű filmnek járó arany szobrocskát. Az új produkció is esélyes filmes kitüntetésekre. Nem sokkal a Jolie, Depp és Henckel von Donnersmarck által tartott sajtótájékoztató előtt derült ki, hogy mindkét főszereplőt jelölték a legjobb alakításért járó Golden Globe-díjra vígjáték-musical kategóriában; a produkció is a legjobb film díjára jelölt e kategóriában.
2010.12.15. 12:30
 
 
Tilos lesz a dohányzás a BKV-megállókban februártól
Tilos lesz a dohányzás a BKV-megállókban februártól, mert a Fővárosi Közgyűlés szerdán tartózkodás és ellenszavazat nélkül fogadta el Tarlós István főpolgármester javaslatát. Korábban a játszótereken és az aluljárókban tiltotta meg a testület a "füstölgést". Nem lehet majd rágyújtani az autóbusz, a villamos, a trolibusz, a fogaskerekű, a sikló, a libegő és a HÉV megállóiban. Azokon a helyeken, ahol nem egyértelmű, meddig tart a megálló területe, a járdaszegélytől számítva két méter széles lesz a védett terület, a hosszúsága pedig az adott járműtípus nagyságától függ. A leghosszabb tiltott zóna a HÉV megállókban lesz: ahol 120-szor kétméteres területen lesz tiltott a dohányzás.
2010.12.15. 12:30
 
Csökkent az árvízvédelmi készültség hosszúsága a Körösökön
Ötvenöt kilométerrel, 260 kilométerre csökkent az árvízi védekezés hosszúsága a Körösök mentén - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság szerdán az MTI-vel. A tájékoztatás szerint szerda reggel megszűnt az árvízvédelmi készültség a Fekete- és a Fehér-Körösön, míg a Kettős-Körösön a legalacsonyabb szintre mérsékelték a riasztást Békésnél. Gyengén apad a Berettyó is Szeghalomnál, jóllehet ott még másodfokú a készültség, hasonlóan a Hármas-Körösön Gyomaendrődnél és Szarvasnál.
2010.12.15. 12:30
 
MSZP: vesztesek lesznek az önkormányzatok
Az MSZP szerint az önkormányzatok vesztesei lesznek 2011-nek. Varga Zoltán, az MSZP önkormányzati kabinetjének vezetője sajtótájékoztatóján azt mondta: a helyhatóságoknak gondot okoz a jövő évre tervezett költségvetés, és több, a Fidesz által kezdeményezett törvényjavaslat nehezíti az életüket, az pedig már csak "hab a tortán", hogy a kormánypárt átszabta a meglévő önkormányzati érdekegyeztetést. Felhívta a figyelmet, hogy nem lesz elég az önkormányzatok működésére jövőre szánt 1.134 milliárd forint. Az MSZP számításai szerint ez azt jelenti, hogy a helyhatóságok nettó pozíciója legalább 80 milliárd forinttal romlik jövőre az ideihez képest.
2010.12.15. 12:30
 
Wikileaks: a dél-amerikai kokain új célállomása Ghána
A dél-amerikai kábítószer-kereskedők által terjesztett kokain útja újabban a Nyugat-Afrikában fekvő Ghánába vezet - derül ki a The Guardian című brit lapban legutóbb közölt, a WikiLeaks által kiszivárogtatott titkos amerikai diplomáciai iratokból. A The Guardian által közölt titkos iratok szerint a jelenségért az accrai vezetés is felelőssé tehető azért, hogy az ország területén sorra épülő, több százezer dollárt érő házak tulajdonosaitól nem kéri számon vagyonuk eredetét. Az Egyesült Államok accrai nagykövete tavaly arról beszélt, hogy a ghánai hatóságok alig tesznek erőfeszítéseket a drogkereskedelem visszaszorítására.
2010.12.15. 12:30
 
GKI: a költségvetési hiány formális teljesítése kockázatos folyamatokat indított el
Figyelmen kívül hagyja a magyar gazdaságpolitika a nemzetközi gazdasági helyzetet és a 2010. és 2011. évi költségvetési hiány formális teljesítése keretében "kifejezetten" kockázatos folyamatokat indított be - állapította meg Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatták az idei negyedik, 2010-11-re szóló éves előrejelzésüket. A gazdasági folyamatok lényegében a GKI által szeptemberben prognosztizáltnak megfelelően alakulnak. A magyar gazdaság lassan kijön a válságból. A világgazdaságban a tavaszi görög után az őszi ír válság fokozza a bizonytalanságot, a fenntarthatatlannak látszó folyamatok iránti érzékenységet - fejtette ki.
2010.12.15. 12:15
 
Nemzetközi internetes pedofilhálózatot leplezett le az FBI
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nemzetközi internetes pedofilhálózatot leplezett le, amely az Egyesült Államokon kívül kiterjedt Franciaországra, Németországra, Belgiumra és Új-Zélandra is - közölték az amerikai hatóságok. Az internetes fórumra mintegy 30 ember kapcsolódott be, és fiatal fiúkról készített pornográf videókat, valamint fényképeket küldözgettek egymásnak. A felvételeket nem egyszer maguk a fórum résztvevői készítették. A hálózatot az FBI a Eurojust szervezettel együttműködve leplezte le. A Eurojust az a hágai székhelyű uniós szerv, amely koordinálja a tagállamok határon átnyúló szervezett bűnözés elleni erőfeszítéseit.
2010.12.15. 12:15
 
Kijelölték a vízilabdások olimpiai selejtezőinek színhelyét
A férfi vízilabdázóknak a kanadai Edmontonban, a nőknek pedig egy később kijelölendő olasz városban rendezik meg a 2012-es londoni olimpiára selejtező tornáját. A döntést a nemzetközi szövetség, a FINA vezető testülete hozta Dubajban, a rövidpályás úszó-világbajnokság színhelyén. A kanadai, illetve az itáliai esemény lesz az utolsó kvalifikációs lehetőség azon csapatok számára, amelyeknek nem sikerül már előtte kiharcolniuk a részvételt.
2010.12.15. 12:00
 
 
Alice Cooper és Tom Waits is a rock and roll halhatatlanja lesz
Kedden hozták nyilvánosságra New Yorkban, kit tart érdemesnek a szakmai zsűri a tizenötös jelöltlistáról arra, hogy 2011-ben a rock and roll halhatatlanjainak csarnokába kerüljön. A jelöltek között volt Alice Cooper, a Bon Jovi, a Beastie Boys, Neil Diamond, Donovan, Laura Nyro, Donna Summer, Chuck Willis, a Chic, Dr. John, a J. Geils Band, LL Cool J, Darlene Love, Joe Tax és Tom Waits. A kiválasztottak közé végül Alice Cooper, Neil Diamond, Darlene Love, Dr. John és Tom Waits került. Valamennyiüket 2011. március 14-én a New York-i Waldorf Astoria hotelben iktatják be. A rock and roll halhatatlanjai közé azok az együttesek, előadók kerülhetnek, akiknek első lemezét legalább 25 éve adták ki.
2010.12.15. 12:00
 
 
Európai producerek érdeklődnek a magyar filmtervek iránt
Hatalmas az érdeklődés a fiatal magyar rendezők filmtervei iránt a Les Arcs Európai Filmfesztiválon. A francia Alpok síparadicsomában december 18-ig tart az egyetlen olyan seregszemle, amelyen kizárólag európai filmeket vetítenek. A bemutatók mellett a fesztivál jelentős szakmai programokat kínál producerek, forgalmazók és a filmtervekkel érkező rendezők számára is. "Nagyon nagy a fogadókészség az európai filmpiacon a magyar filmtervek iránt. Ha a fiatal magyar filmes generáció minimális anyagi háttértámogatást kapna Magyarországon, hatalmas piaca lehetne Európában" - mondta az MTI-nek a fesztiválon Fekete Ibolya.
2010.12.15. 12:00
 
 
GKI: 1,2 százalék körüli GDP növekedést várható 2010-ben
Az első kilenc havi adatok alapján egyről 1,2 százalékra emelte a 2010-re vonatkozó GDP növekedési előrejelzését a GKI, és a kutatók arra számítanak, hogy 2011-ben a gazdaság növekedése 2,7 százalék lesz - közölte Vértes András, a GKI Gazdaságkutató Zrt. elnöke. A GKI úgy látja, hogy az idei évben a 3,8 százalékos államháztartási hiányt sikerül teljesíteni, de ebben a kormány adóintézkedései a GDP 1 százalékát kitevő többletbevételt jelentenek. A jövő évi költségvetésben 2,94 százalék deficitcél szerepel, ami a GKI szakértői szerint megvalósítható. Ebben viszont a GDP 1,9 százalékát kitevő bevételt terveztek a magánnyugdíjpénztárakból átkerülő vagyonból. E nélkül számolva a "magdeficit" 4,8 százalék lenne.
2010.12.15. 12:00
 
Megszűnik a belvízvédelmi készültség a Rába felső szakaszán
A Rába felső szakaszán megszünteti az elsőfokú belvízvédelmi készültséget szerda este 6 órától az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság - tájékoztatták közleményben az MTI-t. Az intézkedést az teszi lehetővé, hogy a Rábán bekövetkezett vízszintcsökkenésnek köszönhetően az árpási szivattyútelepnél lévő zsilipet meg tudják nyitni. A Rábca menti belvízvédelmi szakaszon a Hanság főcsatorna vízszintjének megemelkedése miatt a tarcsai határcsatorna torkolatában lévő zsilipet le kellett zárni. A belvizek átemelése érdekében a torkolatnál szerdán mobilszivattyút állítanak munkába, amely éjjel-nappali üzemmódban fog működni.
2010.12.15. 12:00
 
 
MSZP: 800 milliárddal növelte a Fidesz az államadósságot fél év alatt
Az MSZP szerint 800 milliárd forinttal növelte a Fidesz az államadósságot hat hónap alatt, és "ha így folytatja az Orbán-kormány", 2014-re 6.400 milliárddal növeli az ország adósságát. Ilyen tempót egyetlen kabinet sem produkált, még a válság alatt "kínlódó" korábbi kormányok sem - írja közleményében Katona Tamás, a szocialista párt elnökségi tagja. A politikus véleménye szerint különösen nehezíti a helyzetet, hogy a leromló forint magával hozta az ország hitelminősítési szintjének leértékelését.
2010.12.15. 12:00
 
Pozsonyi lapkommentár a szlovák-magyar kapcsolatokról
"Ria, ria Argentína" címmmel közöl szerdán kommentárt a Sme című szlovák liberális napilap a szlovák-magyar kapcsolatokról és a magyar kormány gazdaságpolitikájáról. "Anélkül is, hogy ismernénk az Iveta Radicová-Orbán Viktor találkozó eredményét, megállapítható: a korábbi Gyurcsány/Bajnai-Fico párosok párbeszédeinél magasabb kultúrájú dialógus kevés lesz ahhoz, hogy megakadályozza a nem szokványos szomszédsági kapcsolatok további romlását". Az újság szerint a magyar EU-elnökség témája - amellyel Orbán ellátogatott Pozsonyba, ahol kilenc éve hivatalosan nem járt magyar miniszterelnök - csak "sajtóbuborék".
2010.12.15. 12:00
 
Novemberben elapadt a tőkebeáramlás a befektetési alapokba
Novemberben gyakorlatilag elapadt a tőkebeáramlás a befektetési alapokba mind az intézmények, mind a lakosság oldaláról, az alapok vagyonát ugyanakkor a negatív tőkepiaci események ellenére is tovább növelték a hozamok - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) szerdán. Temmel András, a BAMOSZ főtitkára szerint ez nem meglepő, hiszen korábban is tapasztalható volt, hogy év végére a lakossági befektetések elmaradnak az év közbeni szintektől, ez az időszak inkább a fogyasztásról, mint a megtakarításról szól.
2010.12.15. 11:45
 
 
Több mint ötezer liter gázolaj folyt ki egy tartálykocsiból Szajolnál
Több mint ötezer liter gázolaj folyt ki egy vízelvezető árokba egy tartálykocsiból, amely munkagéppel ütközött össze Szajol közelében szerdán. Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, a baleset a Mol szajoli üzeme és a 4-es főút közötti bekötőúton történt, a helyszínen vannak a szolnoki tűzoltók, a környezetvédelmi igazgatóság, a katasztrófavédelem és a Mol szakemberei is. A tartálykocsiban 6500 liter gázolaj volt, a benne maradt üzemanyagot átfejtik, és megkezdték a környezet kármentesítését is.
2010.12.15. 11:45
 
Balatoni komp: az ünnepek alatt is közlekedik, de rövidített műszakban
Egyelőre nem áll le a balatoni komp a hideg idő és a megkezdődött jegesedés miatt, de az ünnepek alatt, december 24-én és szilveszterkor hamarabb befejezi az üzemelést - tájékoztatta Széles János, a Balatoni Hajózási Zrt. révállomásfőnöke az MTI-t szerdán. A szakember beszámolója szerint a komp a Balaton befagyásáig közlekedik. A 4-5 centiméteres jeget még képes feltörni, így csak az ennél vastagabb jegesedés esetén kell leállnia, amire a meteorológiai előrejelzések szerint év végéig nem kell számítani.
2010.12.15. 11:45
 
Az LMP üdvözli az emberi jogi bíróság otthonszüléssel kapcsolatos döntését
Az LMP parlamenti képviselőcsoportja üdvözli a strasbourgi székhelyű Európai Emberi Jogi Bíróságnak a magyarországi otthonszülés ügyében hozott elsőfokú döntését, és reméli, hogy az meggyorsítja a hazai jogszabálytervezést. A döntés újra rávilágít arra az anomáliára, hogy nyugat-európai társaikkal ellentétben a magyar nők évtizedek óta nem gyakorolhatják a szabad választás jogát, azaz nem dönthetnek arról, hogyan és hol kívánnak szülővé válni - írta az közleményében Szabó Tímea országgyűlési képviselő. Hozzáteszi: az LMP reméli, hogy a döntés meggyorsítja a hazai jogszabálytervezést, és az intézményen kívüli szülést rövidesen megfelelő törvényi szintű jogi szabályozásba foglalják.
2010.12.15. 11:45
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Hosszú Katinka magyar csúccsal döntős
Hosszú Katinka a legjobb idővel - országos csúcsot jelentő 2:04.56 perc alatt teljesítve a távot - jutott be a szerdai döntőbe 200 m pillangón a dubaji rövidpályás úszó-világbajnokság nyitónapján. A délelőtti selejtezőben a magyar versenyző a 25 méteres medencében érvényes világbajnoki csúcshoz közeli eredményt ért el, s jócskán megjavította a 2:05.26-os magyar rekordot, amelyet Mutina Ágnes tartott 2009. december 10-e óta. Mindez annak fényében különösen méltatandó, hogy a nagymedencés világbajnoknő csak kedd este érkezett meg az arab sejkségbe Los Angelesből, ahol előző nap még vizsgázott egyetemén, így pihenésre-átállásra nem volt módja.
2010.12.15. 11:30
 
 
Női kézilabda Eb: játszhat a svédek ellen Tomori
Játszhat a svédek elleni, szerda esti Európa-bajnoki középdöntős kézilabda-mérkőzésen a kedden piros lappal kiállított Tomori Zsuzsanna, mivel nem tiltotta őt el a sportág kontinentális szövetségének fegyelmi bizottsága. A magyar csapattól szerda reggel kapott információ szerint a fegyelmi testület azért foglalkozott Tomori ügyével, mert a játékvezetői jelentésben külön kitértek arra, hogy a magyar átlövő megrúgta a ráfekvő Diane Lameine-t. A két játékos amúgy a 27-19-es holland sikerrel zárult találkozón többször is összekülönbözött, kétszer páros kiállítást kaptak, egyszer pedig Lameine - a bíró háta mögött - arcon csapta Tomorit.
2010.12.15. 11:30
 
Csaknem tíz százalékkal emelkednek a kegyeleti szolgáltatási díjak Budapesten
Átlagosan majdnem tíz százalékkal nőnek a kegyeleti szolgáltatási díjak januárban - döntött a Fővárosi Közgyűlés az erről szóló előterjesztés elfogadásával szerdai ülésén. A javaslatot csak a Fidesz-frakció szavazta meg. György István városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes előterjesztésében emlékeztetett arra: a közgyűlés tavaly decemberi ülésén nem fogadta el a 2010-re vonatkozó díjemelési javaslatot, ennek következtében számos rekonstrukciót és beszerzést el kellett halasztani, ami a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. szolgáltatása színvonalának romlását okozta. A szolgáltatási díjak befagyasztása becslések szerint 100 millió forintot meghaladó bevételkiesést jelentett a társaságnak.
2010.12.15. 11:30
 
Több mint 5 százalékkal nő a szemétszállítás díja a fővárosban
Több mint 5 százalékkal nő a szemétszállítás díja január 1-jétől Budapesten, a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén elfogadta az erről szóló előterjesztést. A javaslatot csak a Fidesz-frakció szavazta meg. György István, a városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes azt javasolta a közgyűlésnek, hogy az év elejétől 5,27 százalékkal nőjön a hulladékkezelés díja Budapesten. Előterjesztésében a főpolgármester-helyettes emlékeztetett: a közgyűlés az idei évre nem fogadott el hulladékkezelési díjemelést, azonban - mint írta - a hulladékgazdálkodás és a környezetvédelem színvonalának fenntartása 2011-ben csak az inflációt kismértékben meghaladó díjemelés mellett valósítható meg.
2010.12.15. 11:15
 
VM: több mint 30 milliárd nemzeti támogatást kapnak a gazdák
A vidékfejlesztési miniszter rendelete értelmében a 2010. évi kiegészítő nemzeti támogatás (top up) összege 30,6 milliárd forint, amely top upra, valamint juh- és kecsketenyésztési csekély összegű (de minimis) támogatásokra folyósítható - írta közleményében a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM). A vidékfejlesztési tárca él a Csatlakozási Szerződés adta lehetőséggel, és kiegészíti a területalapú (SAPS) támogatások összegét, így a magyar gazdálkodók nem kerülnek versenyhátrányba a EU régi tagállamainak termelőivel szemben.
2010.12.15. 11:00
 
 
Válik Scarlett Johansson
Alig több mint kétévnyi házasság után szétválnak Scarlett Johansson és Ryan Reynolds útjai. Az amerikai színésznő és kanadai férje kedden jelentette be a People magazinban megjelent közleményükben, hogy "hosszas és alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, véget vetünk házasságunknak. Szerelemmel kezdtük kapcsolatunkat, és szeretettel, baráti érzelemmel távozunk belőle." A 26 éves amerikai színésznő, aki olyan filmekben játszott főszerepet, mint A Leány gyöngy fülbevalóval, a Matchpoint vagy a Vicky Cristina Barcelona, 2008 szeptemberében ment hozzá Reynoldshoz.
2010.12.15. 11:00
 
 
Húszmilliárdos lottónyereményt nyert egy amerikai tanárnő
Csaknem 100 millió dollárt - 20 milliárd forintot - nyert lottón egy 64 éves kisegítő tanárnő az Egyesült Államokban. A 64 éves asszony az azonnali kifizetését választotta - nem pedig az évenkénti részletezést -, így nyereményének fele üti csak a markát, de a 49,9 millió dollárral is igen elégedett. Hat éve teszi meg ugyanaz azokat a számokat, és akkor is összeszedegette a heti szelvényre valót, amikor alig volt pénze. Most lakókocsit akar venni és azzal barangolni az Egyesült Államokban, a nyereményből azonban ad másoknak is. Mint mondta, ez a pénz nemcsak az ő életét változtatja meg, hanem családjáét és barátaiét is. A férjezetlen asszonynak két gyereke és öt unokája van.
2010.12.15. 11:00
 
 
Részben elismerte bűnösségét a pécsi lövöldöző
Részben elismerte bűnösségét a tavaly novemberi pécsi egyetemi lövöldözés vádlottja, akinek tárgyalása szerdán kezdődött a Baranya Megyei Bíróságon. Az ügyészség előre kitervelten, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat G. Ákos ellen, aki tagadta, hogy a bűncselekményt előre kitervelte volna. A vádlott szóban nem kívánt vallomást tenni és jelezte: kérdésekre sem válaszol. Írásbeli vallomásában szerepelt, hogy azért vitt fegyvert az egyetemre, mert a gyakorlat után lőni akart menni. Az esetből egy durranásra, egyik áldozatának elterülésére emlékszik. Ezután a közeli klinika teraszán arra eszmélt, hogy fegyver és lőszerek vannak nála.
2010.12.15. 11:00
 
 
Elfogadta a Fővárosi Közgyűlés a Budapest-jegy bevezetését
A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén egyhangúlag elfogadta a Budapest-jegyek bevezetésére vonatkozó előterjesztést; január 1-jétől az utasok a Budapest-bérleten túl a BKV 24 és 72 órás jegyét és a hetijegyeket is használhatják az elővárosi vonatokon és a Volánbusz járatain a Budapest közigazgatási határa utáni első megállóig. A Budapest-bérletet 2009. január 1-jén vezették be, amely a város közigazgatási határán belül a BKV-járatok mellett a megjelölt vasúti és helyközi autóbuszok járatain is biztosított utazási lehetőséget.
2010.12.15. 11:00
 
Elsüllyedt egy bevándorlókkal teli bárka az ausztrál partoknál
Elsüllyedt egy zsúfolt bárka az Ausztráliához tartozó Karácsony-szigetnél helyi idő szerint szerdán reggel. A hatóságok közlése szerint az utasok közül legalább 27-en életüket vesztették, míg 42 ember túlélte a balesetet. A Sky News tv-csatornának nyilatkozva az egyik szemtanú arról számolt be, hogy a bárka a szikláknak csapódott és darabjaira tört a viharos tengeren az Ausztrália partjaitól 2600 kilométerre lévő Karácsony-sziget közelében, és sorra látta tengerbe veszni az embereket. Feltételezések szerint bevándorlók lehettek a hajón, amely az ausztrál sziget felé tartott, ahol bevándorlási központ működik. Az ausztrál rendőrség megerősítette, hogy hajótörés történt.
2010.12.15. 10:45
 
 
A BKV átutalja a béreket és juttatásokat, nincs sztrájkhelyzet
Elhárult a sztrájkveszély a BKV-nál, miután megérkezett a közlekedési céghez a korábban ígért 7,5 milliárd forintos támogatás, amiből a dolgozók januári bérét és juttatásait is ki tudják fizetni. Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének alelnöke szerdán az MTI-nek elmondta: megszületett a megállapodás a cégvezetés és a szakszervezetek között. A BKV finanszírozása ugyan továbbra sem megoldott, de emiatt a munkavállalók bére, juttatása nem sérül. Hozzátette: riogatásnak tartják a munkavállalókat érintő azon híreket, amelyek a bérek és az egyéb juttatások kifizetését veszélyeztették volna.
2010.12.15. 10:30
 
Az LMP tiltakozik az interpelláció megszüntetése miatt a Fővárosi Közgyűlésben
Az LMP tiltakozik az interpelláció intézményének megszüntetése miatt, mert úgy látja, hogy ezzel a Fővárosi Közgyűlés kormánypárti többsége az ellenzék legfontosabb demokratikus jogát vonta el. Kaltenbach Jenő frakcióvezető szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: a közgyűlés elvetve az ellenjavaslataikat, legutóbbi ülésén korlátozta a demokratikus jogokat "az általános tendenciának megfelelően". Ez azt jelenti, hogy a nagy hagyományokkal bíró interpellációs joggal most tudnak utoljára élni, mert januártól erre a szervezeti és működési szabályzat módosítása miatt már nem lesz lehetőség. Jelezte: az utolsó alkalmat kihasználják, és a mostani közgyűlésen több interpellációt is tesznek.
2010.12.15. 10:15
 
Vb-csapatba lehet kerülni a jesenicei hokitornáról
A csütörtökön kezdődő jesenicei jégkorongtornáról jó teljesítménnyel be lehet kerülni az áprilisi, budapesti divízió I-es világbajnokságon résztvevő magyar válogatott keretébe. Ted Sator szövetségi kapitány ezúttal több alapembert nem hívott meg, azoknak akar most lehetőséget adni, akik eddig kevesebbet bizonyíthattak. Mivel ez az utolsó torna a vb előtt, és már csak néhány felkészülési meccs szerepel a tervek között - az ukránokkal tárgyal ez ügyben a magyar szövetség -, a mostani tornán nyújtott teljesítmény döntő a vb-csapat összeállítását illetően.
2010.12.15. 09:45
 
Nyolc időközi választás lesz a hétvégén
Nyolc településen tartanak időközi önkormányzati választást szombaton és vasárnap; három helyen azért kell időközi választást tartani, mert az októberi helyhatósági választáson szavazategyenlőség alakult ki a legtöbb voksot kapó jelöltek között. Szombaton három, vasárnap öt településen lesz időközi választás. Szombaton polgármestert választanak a Somogy megyei Libickozma és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszavalk lakói; a voksolásra azért van szükség, mert az október 3-ai voksoláson szavazategyenlőség alakult ki a legtöbb voksot kapó jelöltek között. Ugyancsak szavazategyenlőség miatt lesz önkormányzati képviselő-választás a főváros XI. kerületében, a 11. számú egyéni választókerületben.
2010.12.15. 09:45
 
 
Jövőre két szombat lesz munkanap
Jövőre két szombat is munkanap lesz a szerint a nemzetgazdasági miniszteri rendelet szerint, amely a Magyar Közlönyben jelent meg a 2011. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről. A jövő évi munkaszüneti napok körüli - a naptár szerinti munkarendtől való eltéréssel járó - munkarend a rendelet alapján a következő: március 19., szombat munkanap, március 14., hétfő pihenőnap, november 5., szombat munkanap, október 31., hétfő pihenőnap. A rendelet hatálya kiterjed minden munkáltatóra és az általuk foglalkoztatottakra, kivéve a megszakítás nélkül üzemelő és a rendeltetése folytán a munkaszüneti napokon is működő munkáltatónál, illetve az ilyen jellegű munkakörben foglalkoztatott munkavállalók munkarendjét.
2010.12.15. 09:45
 
Nyomozás a mérgezés tünetével kórházba került diákok ügyében
Súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával nyomozás indult a mérgezés tünetével kórházba került nyíregyházi diákok ügyében - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel. A sajtóinformációk alapján indított adatgyűjtés eddigi megállapításai szerint a 15-19 éves középiskolások azután lettek rosszul kedden, hogy az utcán talált nyugtatót energiaitallal vették be - mondta Fülöp Gergely. A százados hozzátette: az egyik érintett azt mondta a rendőröknek, nem tudott arról, hogy a gyógyszert valaki belekeverte az italába.
2010.12.15. 09:30
 
 
Történelmének legnagyobb polgári védelmi gyakorlatát tartották Dél-Koreában
Dél-Koreában az ország történelmének eddigi legnagyobb polgári védelmi gyakorlatát tartották szerdán, amelyen egy esetleges észak-koreai légitámadásra készítették fel a lakosságot. Kora délután országszerte megszólaltak a szirénák, a polgároknak a legközelebbi menedékhelyekre kellett menekülniük 15 percre. Közben egy tucat vadászgép emelkedett a levegőbe észak-koreai légitámadást szimulálva. Szemtanúk szerint a dél-koreai városok utcái pillanatok alatt elnéptelenedtek, leállt a forgalom.
2010.12.15. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539[1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista