2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Peking szerint senkinek nincs joga háborút kirobbantani Koreában
Senkinek nincs joga háborút kirobbantani a Koreai-félszigeten - hangoztatta Cuj Tien-kaj (Cui Tiankai) kínai külügyminiszter-helyettes hétfön Pekingben. Senkinek sincs joga a félsziget két részén élöket vérontásra kényszeríteni - nyomatékosította a politikus, amikor a 13. kínai-ausztrál emberjogi párbeszéd megbeszéléseit követöen annak kommentálására kérték, hogy Dél-Korea hétfön megtartotta tüzérségi lögyakorlatát Jonpjong-szigeténél. Cuj megismételte, hogy Kína a konfrontáció helyett mindig a konfliktus tárgyalásos rendezését szorgalmazta.
2010.12.20. 11:15
 
 
Jobbik: a sztrájktörvény-módosítási javaslat alkotmányos jogot csorbíthat
A Jobbik szerint a a sztrájktörvény módosítását célzó kormánypárti javaslat durván csorbíthatja a sztrájkhoz való alkotmányos jogot. A Jobbik tudatában van annak, hogy szükséges az elégséges szolgáltatás meghatározása, "amellyel meg kell határozni a lakosság biztonságát garantáló szolgáltatási mértéket, azonban a sztrájk, mint a munkajogi harc végső eszközének értelme nem kérdőjelezhető meg" - szögezte le az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében Bertha Szilvia országgyűlési képviselő. Szerinte az önálló képviselői indítványként beterjesztett jogszabály-módosítás nem alkalmas e probléma rendezésére.
2010.12.20. 11:00
 
 
Félezer közlekedési baleset történt péntektől vasárnapig
Csaknem félezer közlekedési baleset történt az ország közútjain péntektől vasárnapig - közölte a rendőrség az MTI-vel. Számos karambolban közrejátszott, hogy a balesetben érintett autóra még nem szerelték, szereltették fel a téli gumikat. Két halálos kimenetelű baleset történt; az ország útjain 34-en sérültek meg súlyosan, 89-en könnyebben, míg további 365 eset csak anyagi kárral járt. A legtöbb balesetet az okozta, hogy az autósok nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezettek, illetve sokan még mindig nyári gumival közlekedtek. A közúti ellenőrzések során csaknem száz ittas vezetőt szűrtek ki a rendőrök; a szonda 94 esetben színeződött el.
2010.12.20. 10:45
 
 
Nem volt hiábavaló a Testvéráldozat! Vastag Csaba az X-Faktor győztese!
Nem volt hiábavaló, hogy Csaba kiejtette testvérét, Tamást a műsor egyik korábbi döntőjében, hiszen Csaba hatalmas küzdelem után végül is a végső győzelmet is megszerezte!
2010.12.20. 10:41
 
 
Rekordot döntött a Mikulásgyár
A rekordnak számító félmilliárd forintot is meghaladta a Mikulásgyárba érkezett adományok értéke, és ezzel mintegy 150 ezer rászorulónak segíthetnek Magyarország legnagyobb jótékonysági akciójának szervezői - közölte az MTI-vel Zsolnai Endre, a Mikulásgyár tulajdonosa. A közlemény szerint a vasárnap befejeződött adománygyűjtésre azért volt szükség, mert szociológiai vizsgálatok szerint Magyarországon a népesség 12-13 százaléka, és a gyermekek mintegy ötöde számít szegénynek. A felmérések szerint 20-25 ezren rendszeresen éheznek, és 380 ezerre tehető az alultáplált, elégtelenül étkező gyermekek száma.
2010.12.20. 10:30
 
 
Országos hallgatói demonstráció lehet március 16-án
Ha a felsőoktatási hallgatók február 1-ig nem kapnak megnyugtató híreket, hogy a hallgatói jogok biztonságban vannak, március 16-án demonstrációt tartanak a fővárosban - mondta Nagy Dávid, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) alelnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatón. A hallgatók még idén nyílt levélben fordulnak a miniszterelnökhöz, s javaslataikat eljuttatják az Országgyűlés oktatási bizottságának. A HÖOK januártól hivatalba lépő elnöke elmondta: a felsőoktatási törvény miatti tiltakozások már februárban elkezdődhetnek a vidéki intézményekben, amelyek lezárása lehet a március 16-i budapesti demonstráció.
2010.12.20. 10:30
 
Kihűléses halálesetek országszerte
Kihűlés következtében vesztette életét egy 81 éves asszony a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Buj községben; Tiszaszalkán egy idős házaspár vált a hideg áldozatává. Egy 81 éves nő holttestére vasárnap buji háza udvarán találtak rá, az eljárás eddigi adatai szerint az asszony előző nap eshetett el úgy, hogy már nem tudott felállni. Vasárnap, fűtetlen tiszaszalkai házukban találták meg egy idős pár holttestét, akik szintén kihűlés következtében veszthették életüket. Ketten haltak meg kihűlés miatt a hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. Ózdon egy 97 éves nőt, Edelényben pedig 53 éves férfit találtak holtan saját otthonukban.
2010.12.20. 10:15
 
Karddal sebesítettek meg egy embert a fővárosban
Karddal életveszélyesen megsebesítettek egy férfit szombaton a fővárosban - olvasható a rendőrség honlapjára hétfőn feltett közleményben. A közlemény szerint a rendőrség eljárást indított egy 25 éves férfi ellen, mert megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szombaton az éjjeli órákban a XX. kerületi Akácfa utcában szóváltás után, feltehetően karddal megsebesített egy férfit, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A támadót a helyszínen elfogták és őrizetbe vették.
2010.12.20. 10:15
 
Vonat ütközött személygépkocsival Szentes és Fábiánsebestyén között
Személyautóval ütközött a Kiskunfélegyháza-Szentes-Orosháza vonalon közlekedő vonat hétfő reggel, személyi sérülés nem történt; az érintett szakaszon csaknem két órán át szünetel a vonatközlekedés - közölte a Mávinform az MTI-vel. A baleset 8 óra 15 perckor Fábiánsebestyén és Szentes között, egy sorompó nélküli átjáróban történt. Személyi sérülés nem történt, de a vonat csak a rendőrségi helyszínelés után folytathatja az útját, mintegy 100 perc késéssel. A vonatközlekedés megindulásáig Szentes és Orosháza között vonatpótló autóbusz szállítja az utasokat, akik az átszállások miatt 10-15 perces késésre számíthatnak.
2010.12.20. 10:15
 
 
Indítványozták Geréb Ágnes előzetes letartóztatásának megszüntetését
Az ügyészség indítványozta Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász előzetes letartóztatásának megszüntetését. Az ügyészség azt kéri a bíróságtól, hogy házi őrizetét rendelje el. Geréb Ágnes foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztályán indult büntetőügy miatt került előzetes letartóztatásba október 8-án. A Pesti Központi Kerületi Bíróság osztotta az ügyészség álláspontját, mely szerint feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el, tanúk befolyásolásával, iratok megsemmisítésével vagy elrejtésével, illetve más módon a bizonyítást megnehezítené vagy veszélyeztetné.
2010.12.20. 10:00
 
 
Fehérorosz elnökválasztás: Lukasenka nyert, szétverték a tüntetést
Aljakszandr Lukasenka hivatalban lévő államfő nyerte meg a vasárnapi elnökválasztást Fehéroroszországban a szavazatok 79,7 százalékával - jelentették be a voksok száz százalékának összesítése alapján. A részvételi arány csaknem 80 százalékos volt - közölte korábban a bizottság. A szavazóhelyiségek bezárása után Minszkben a különböző jelentések szerint 10-40 ezer kormányellenes tüntető gyűlt össze a belvárosban. Az Oktyabrszkaja téren gyülekeztek, de később átvonultak a Függetlenség terére, ahol ugyanabban az épületben található a kormány, a parlament és a választási bizottság székhelye. A tüntetők megpróbálták megostromolni a kormányzati épületet, de a rohamrendőrök visszaverték őket.
2010.12.20. 10:00
 
A brit rendőrség 12 embert vett őrizetbe egy terrorellenes razzián
A brit rendőrség tizenkét férfit vett őrizetbe hétfőn hajnalban egy kiterjedt terrorizmus elleni művelet keretében. A rendőrség tájékoztatása szerint öt embert a walesi Cardiffban, négyet a közép-angliai Stoke városban, hármat pedig Londonban vettek őrizetbe hajnali öt óra körül. Azzal gyanúsítják őket, hogy Nagy-Britannia területén végrehajtandó terrorakció előkészítésében vettek részt, vagy arra bujtogattak. A 17 és 28 év közötti gyanúsítottakat fegyvertelen rendőrök fogták el.
2010.12.20. 10:00
 
WikiLeaks: őrizetlenül hagytak radioaktív anyagokat Jemenben
Egy jemeni kormányzati tisztségviselő figyelmeztette az Egyesült Államokat, hogy gyakorlatilag őrizetlenül hagytak radioaktív anyagokat az országban - derült ki a WikiLeaks portál által kiszivárogtatott egyik amerikai diplomáciai feljegyzésből, amelyet a The Guardian című brit napilap hétfőn ismertetett. A sugárzó anyagokat, köztük kórházakból, egyetemi és agrár célú kutatásokból származó hulladékot a jemeni országos atomenergia-bizottság helyiségeiben tárolták. Az ipari kamera már hat hónapja meghibásodott, ráadásul megszüntették az érintett intézmény fegyveres őrzését is, december 30-án eltávolították az egyetlen őrt - áll a január 9-i keltezésű dokumentumban.
2010.12.20. 09:45
 
 
Ma dönt a Ház a jövő évi költségvetés kapcsolódó módosító indítványairól
Ezen a héten ülésezik idén utoljára az Országgyűlés. A Ház ma szavaz egyebek mellett a jövő évi költségvetéshez beadott, úgynevezett második körös kapcsolódó módosító indítványokról, a nők negyvenévnyi munkaviszony utáni nyugdíjba vonulási lehetőségét biztosító, valamint a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényjavaslatokról. Voksolnak az egészségügyi salátatörvényről, a közlekedési tárgyú törvények módosításáról, a helyi önkormányzatokról, illetve a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseiről és az önkormányzati képviselők tiszteletdíjáról szóló jogszabály-módosításokról.
2010.12.20. 09:30
 
Felrobbant egy kazán Hódmezővásárhelyen
Életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy nő, amikor felrobbant egy vegyes tüzelésű kazán hétfő reggel Hódmezővásárhelyen - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Az elsődleges információk szerint a robbanás egy melléképületben történt - tájékoztatott Szenti Szabolcs. A súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett 68 éves asszonyt mentőhelikopter szállítja a fővárosi égési centrumba. A tűz keletkezésének okát a tűzoltók vizsgálják.
2010.12.20. 09:15
 
BUX: stagnálás a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,92 pontos csökkenéssel, gyakorlatilag stagnálással, 21.217,35 ponton nyitott hétfőn.
2010.12.20. 09:15
 
Már kedden szavazhat a START-egyezményről az amerikai szenátus
Már kedden megtarthatják az első próbaszavazást az amerikai szenátusban az oroszokkal kötött új nukleáris leszerelési megállapodásról, a START-egyezményről. Harry Reid, a demokrata frakció felsőházi vezetője vasárnap este jelentette be, hogy "igazi előrelépés" történt az ellenzékkel folytatott vitában, és reményei szerint sikerül ratifikálni az egyezményt a karácsonyi szünetig. Ha a szenátorok a keddi próbavoksoláson lezárják a vitát, még a hét folyamán sor kerülhet a végső szavazásra is.
2010.12.20. 09:15
 
Észak-Korea visszaengedi az ENSZ-ellenőröket
A Koreai-félszigetet uraló feszültség enyhítése érdekében Észak-Korea beleegyezett abba, hogy ismét beengedje az ENSZ szakértőit atomlétesítményeinek és -programjának ellenőrzésére - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió hétfőn. Phenjant Bill Richardson, az egyesült államokbeli Új-Mexikó kormányzója beszélte rá, hogy engedje vissza a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) ellenőreit a jongbjoni nukleáris központba. Richardson múlt héten csütörtökön érkezett meg Észak-Koreába, ahol többek között Pak Rim Szu tábornokkal, a fegyverszüneti vonal északi oldalára telepített csapatok parancsnokával tárgyalt.
2010.12.20. 09:15
 
NBA: idegenben nyert a Phoenix
Három ponttal, 113-110-re győzött idegenben az Oklahoma ellen a Phoenix az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A vasárnapi mérkőzésen a vendégcsapatban Grant Hill 30 pontot dobott és 11 lepattanót szerzett. Az egy nappal korábban megszerzett új játékosok, Vince Carter, Mickael Pietrus és Marcin Gortat egyelőre még nem játszottak. Értük cserébe Jason Richardsont, Hedo Türkoglut és Earl Clarkot adta a Suns az Orlando Magicnek.
2010.12.20. 09:00
 
NHL: jól megy a Coloradónak
Élre állt az észak-nyugati divízióban a Colorado Avalanche, amely az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján - sorozatban hatodik sikerét aratva - 3-2-re verte a Montreal Canadienst. A Washington Capitals nyolc mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatnak vetett véget vasárnap azzal, hogy 3-2-re győzte le vendégként az Ottawát. Eredmények: Detroit Red Wings-Dallas Stars 3-4 - hosszabbítás után Chicago Blackhawks-Los Angeles Kings 3-2, Ottawa Senators-Washington Capitals 2-3, Colorado Avalanche-Montreal Canadiens 3-2.
2010.12.20. 08:45
 
Ligue 1: döntetlent ért el a Lyon Marseille-ben
Nem bírt egymással az Olympique Marseille és az Olympique Lyon a francia labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén. A Lille találkozójának elhalasztása miatt győzelemmel a Lyon az élre állhatott volna, így viszont csak negyedik. A Marseille éppen mögötte következik. Eredmény: Olympique Marseille-Olympique Lyon 1-1. Az élcsoport: 1. Lille 31 pont/17 mérkőzés (32-20), 2. Paris Saint- Germain 31 (30-19), 3. Stade Rennes 31 (18-11).
2010.12.20. 08:45
 
Párzásra készteti a krokodilokat a hangrobbanás
Nem várt hatással vannak a téli álmot alvó krokodilokra a vadászgépek keltette hangrobbanások, felkeltik a párzási érzetét az állatokban. Izraeli harci gépek akárhányszor átrepülnek hangrobbanások kíséretében a Golan-fennsíkon lévő egyik krokodil tenyésztőtelep felett, a hüllők rázendítenek rituális párzási énekükre - adta hírül vasárnap a Maariv című izraeli napilap. "A gépkocsi fékezéséhez hasonlító, erőteljes, sikító hangok több száz méterre is elhallatszanak" - idézte Hamat Gadert, a telep vezetőjét a napilap. A párzási ének úgy tűnik mintegy válasz a hangrobbanásokra, amelyek valószínűleg azt az érzést keltik a krokodilokban, hogy más hímek már hozzáláttak a párzásra hívó jelek adásához.
2010.12.20. 08:45
 
 
Saját tanárukat boncolták fel svéd egyetemisták
Saját egykori tanárukat kellett felboncolniuk egy svéd orvosegyetem medikusainak életük első bonctani gyakorlati órájukon."Az első bonctani gyakorlati óra mindig is nagyon emocionális, és nekünk egy olyasvalakit kellett felboncolni, akit ismerünk" - mondta megindultan az egyik diák a TT svéd hírügynökségnek. "Úgy vélem, valami kissé félresikeredett a gyakorlati órán" - toldotta meg társa. "Nagyon szerencsétlennek" nevezte az esetet Brigitta Sundelin főorvos. Elmondta, általában a boncolás előtt tájékoztatják a diákokat arról, kinek a holttestét vizsgálják meg, s jelen esetben is így tettek.
2010.12.20. 08:30
 
 
Magyar Nemzet: felül kell vizsgálni a privatizációs szerződéseket Parragh szerint
Felül kell vizsgálni, újra kell tárgyalni a privatizációs szerződéseket, ha minimális esély van erre, mert hatalmas pénzekről van szó - mondta a Magyar Nemzet adott és a hétfői számban megjelent interjúban Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. "Át kell alakítani a szabályozórendszert és a jövedelmi viszonyokat, hogy nőjön a hazai vállalkozások versenyképessége" - mondta a kamarai elnök. Megjegyezte azt is, hogy a külföldi tőkére szükség van, mert ez Magyarország érdeke.
2010.12.20. 08:15
 
 
Heather Mills paralimpikon lesz
Heather Mills, Sir Paul McCartney volt felesége jó úton halad ahhoz, hogy indulhasson a 2014. évi téli paralimpián Szocsiban. A 42 éves Mills, aki 1993-ban egy közúti baleset során vesztette el ballábát, a brit paralimpiai sí válogatott tagja lehet Szocsiban. "Heather ugyan csak az út kezdetén van, ám reményeink szerint a csapat teljes jogú tagja lehet. Nyilvánvalóvá tette szándékát, hogy Nagy-Britanniát a sí válogatottban képviselje, és megkereste a brit fogyatékos sí válogatottat, hogy próbálják ki őt" - nyilatkozta David Chugg a BBC brit műsorszolgáltatónak.
2010.12.20. 08:15
 
 
Ma indul a magyar EU-elnökség hivatalos honlapja
Ma indítják el a 2011 első félévében esedékes magyar uniós elnökség hivatalos honlapját. A honlap a www.eu2011.hu címen érhető el. A honlap üzemeltetésére 92 millió forintot szánnak. Mint Böszörményi Nagy Gergely, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese korábban elmondta, a honlap immár tíz éve a soros elnökség legfontosabb "kommunikációs felülete". Rácz Péter európai uniós szakértő és politikai elemző szerint az elnökségi honlapnak mindenekelőtt gyors és hatékony kommunikációs eszköznek kell lennie, a legfőbb tartalmi követelmény, hogy közvetítse az elnökség céljait és eredményeit, az aktuális eseményeket, ezenkívül tartalmaz majd "egy kis országpromóciót" is.
2010.12.20. 08:15
 
 
Alonso: a Ferrari-pilóták célja a vb-győzelem
Fernando Alonso, a Forma-1-es Ferrari pilótája kijelentette, hogy a 2011-es világbajnokságon a csapat mindkét pilótája számára egyetlen cél lehetséges: a győzelem. "Pontosan tudjuk, milyen nehéz lesz megszerezni az első helyet, de mindent megteszünk ennek érdekében - fogalmazott a spanyol autóversenyző, aki az idén nagy harcban másodikként végzett a pontversenyben. - Kemény küzdelemre számítok, mivel a Red Bull, a McLaren és a Mercedes is nagyon erős. Az új autó kialakításánál hallatlanul fontosak lesznek az aerodinamikai szempontok." A Renault-val kétszeres világbajnok Alonso azt is elmondta, hogy az új Ferrarit január utolsó hetében mutatják be.
2010.12.20. 08:00
 
 
A vasárnapi olajvezeték-robbanás elpusztította a mexikói város egyes részeit
A vasárnapi hatalmas olajvezeték-robbanás elpusztította San Martín Texmelucan egyes részeit a mexikói Puebla államban. A vezetékből kiömlő olaj szétfolyt a város utcáin, és egyes helyeken egyelőre ismeretlen okból meggyulladt. A lángok martalékává váltak gépkocsik, házak. Legalább 28 ember vesztette életét, köztük 13 gyerek. Eddig csak négy áldozatot azonosítottak. A sérültek száma 52. Nyolcvannégy embert ideiglenes szálláson helyeztek el. A katasztrófavédők szerint a szerencsétlenséget tolvajok okozták, amikor vasárnap hajnalban illegálisan meg akarták csapolni a vezetéket a Mexikóvárostól 90 kilométerrel keletre lévő, 150 ezer lakosú városban.
2010.12.20. 08:00
 
 
Világgazdaság: több fővárosi beruházást is leállítanának
Megszorításokat hozna, több nagyobb beruházás leállításával járna, de hosszú távon megteremtené a gazdálkodás stabilizációs alapjait a Főváros 2011. évi költségvetésének első munkaterve. A Világgazdaság a hétfői számában a Főpolgármesteri Hivataltól kapott - és még sokat változtatható - dokumentumra hivatkozva azt írja, hogy a négyes metró Keleti pályaudvar és Bosnyák tér közötti szakaszának megépítését elhagynák. Ez befolyásolhatja a Bosnyák térre tervezett Mundo bevásárlóközpont hosszú ideje húzódó megépítését. A munkaanyag javasolja az Andrássy út, a Dózsa György út és a Krisztina körút közösségi közlekedési beruházásainak abbahagyását is.
2010.12.20. 08:00
 
 
Átkelt az Atlanti-óceánon a 15 éves vitorlázó
Különösebb nehézségek nélkül szelte át az Atlanti-óceánt a 15 éves Laura Dekker, aki a Zöld-foki Köztársaságból indulva alig három hét alatt hajózott át a Karib-térségben található francia-holland Antillák egyik szigetére, Saint-Martin szigetre. 2532 tengeri mérföld (több mint 4074 kilométer) megtétele után a holland lány blogján vasárnap azt írta: el sem tudom képzelni, hogy föld legyen a lábam alatt. A lány következő úticélja a közép-amerikai Panama. Dekker augusztus 21-én indult útnak kétárbocos, Guppy nevű hajóján Gibraltárból. Ha vállalkozása sikerül, ő lesz a legfiatalabb, aki egyedül körbehajózta a Földet.
2010.12.20. 07:45
 
 
Szonda Ipsos: csökkent a Fidesz tábora, az ellenzéké nőtt
Az előző hónapban enyhén fogyatkozott, decemberben viszont jelentősen csökkent a Fidesz tábora - idézi a Népszabadság a hétfői számában a Szonda Ipsos december 8. és 15. között készített közvélemény-kutatásának eredményét. A "Mozgalmas december: Fidesz le, ellenzék fel" címen megjelent kutatási eredmény szerint május-júniusban még 3,3-3,4 millióan vallották magukat fideszesnek. Novemberig 300 ezren távolodtak el a párttól, most pedig egyetlen hónap alatt ugyanennyien. Az MSZP tábora a választások óta lényegében változatlan, a Jobbiknak a nyári hónapok sikeresebbek voltak, az LMP újra átlépte az 5 százalékos küszöböt.
2010.12.20. 07:45
 
 
Primera División: a Real Madrid legyőzte a Sevillát
A spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján: Real Madrid-Sevilla 1-0. Korábban: Málaga-Atlético Madrid 0-3, Almería-Getafe 2-3, Osasuna-Zaragoza 0-0. Szombati eredmények: Real Sociedad-Valencia 1-2, Espanyol-FC Barcelona 1-5, Deportivo La Coruna-Sporting Gijón 1-1, Levante-Athletic Bilbao 1-2, Villarreal-Real Mallorca 3-1.
2010.12.20. 07:30
 
Népszava: uniós támogatással újul meg a MOM környéke
Az Európai Unió 900 millió forintos támogatásával hozza létre 2011-re a Budapest XII. kerületi Hegyvidéki Önkormányzat a meglévő sport- és szabadidőközpont fejlesztésével a MOM-Gesztenyéskert kulturális, sport- és szabadidőnegyedet - írja a Népszava a hétfői lapszámban. A MOM Kulturális Központ korábbi funkciói kibővülnek, megújulnak az előadótermek, a színpadtechnika, valamint a kupolaterem is. A színházteremben vacsorák, bálok vagy egyéb rendezvények alkalmával a nézőtér és a színpad egybenyitásával nagyméretű, egybefüggő teret alakítanak ki.
2010.12.20. 07:30
 
Magyar Hírlap: eladná a Magyarok Világszövetsége a budapesti székházát
Ha a parlament nem szavazza meg a költségvetési támogatást, a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) eladja a budapesti Benczúr utcai székházát - olvasható a Magyar Hírlap hétfői számában. A székházeladásra még az áprilisi közgyűlés adott felhatalmazást - közölte Fuksz Sándor, az MVSZ elnökségének tagja a lappal. Megpróbálták az épületet bérbe adni, de sikertelenül. Az elnökségi tag elmondta, hogy nincs olyan közgyűlési döntés, miszerint a székházeladásból befolyt pénzt új ingatlanok vásárlására kellene fordítani. A lap megjegyzi, hogy az Antall-kormány idején az MVSZ ingyenesen vehette át a Benczúr utcai épületet, miközben használatba kapta a Semmelweis utcai ingatlant is.
2010.12.20. 07:30
 
Obama levélben állt ki a szudáni népszavazás békés lefolytatásáért
Az Egyesült Államok szilárdan támogatja, hogy Szudánban január 9-én békés körülmények között lefolytassák az ország északi és déli részének egyben maradásáról vagy szétválásáról kiírt népszavazást, s hogy annak eredményét mindenki elismerje - hangoztatta Barack Obama amerikai elnök a térség vezetőihez írt levelében a Fehér Ház vasárnapi közlése szerint. A referendum eredménye várhatóan az lesz, hogy az ország déli része, amely az 50-es évektől kezdődően harcolt az elszakadásért, kimondja függetlenségét.
2010.12.20. 07:30
 
Az ENSZ BT nem tudott dönteni a koreai konfliktus kérdésében
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa a vétójoggal rendelkező öt állandó tagállam nézetkülönbségei miatt vasárnap esti rendkívüli ülésén nem hozott határozatot a Koreai-félszigeten legújabban kialakult konfliktussal kapcsolatban. Az Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Franciaország - a nem állandó tag Japánnal egyetértésben - elvetette azt az orosz kezdeményezést, hogy az ENSZ főtitkára menesszen egy különmegbízottat Phenjanba és Szöulba, a BT pedig mindkét felet szólítsa fel önmérsékletre. Oroszország és Kína viszont azt a brit tervet utasította el, amely elítélte volna Észak-Korea legutóbbi cselekedeteit, s egyoldalúan csak Phenjant szólította volna fel önmérsékletre.
2010.12.20. 07:30
 
 
Magyar Nemzet: jövőre írhatják ki a pályázatot a MiG-29-esek értékesítésére
A jövő év első harmadában írhatják ki a pályázatot a haderőből kivont MiG-29-es repülőgépek értékesítésére - írja a Magyar Nemzet hétfői számában a Honvédelmi Minisztériumra hivatkozva. A lap információi szerint a hadiiparban érdekelt magyar vállalkozások már folytattak informális előtárgyalásokat a vadászgépek felújításáról és értékesítéséről. A cikkből kiderül az is, hogy harmadik ország számára történő eladás estén az üzletet jóvá kell hagynia az orosz "Katonai Műszaki Föderációs Szolgálatnak" is.
2010.12.20. 07:30
 
 
Leesett két burkolóelem a pécsi tudásközpontról
Leesett két üveg burkolóelem a szeptemberben átadott Dél-dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont külső homlokzatáról vasárnapra virradó éjjel, személyi sérülés nem történt - értesült az MTI. A két üvegtábla az ingatlan bejáratához közel, az északnyugati falon, a második emelet magasságában, egymás alatt helyezkedett el. Az érintett épületrészt elkerítették. Morvai Lehel, a tudásközpont ügyvezető igazgatója megerősítette az MTI információját és elmondta: két, összesen hat négyzetméternyi üvegtábláról van szó, amely az éjszaka folyamán "gyakorlatilag szétrobbant", darabjai pedig a földre hullottak.
2010.12.19. 21:45
 
 
Tarlós: meg fogunk egyezni az Alstommal
Az Alstommal meg fogunk egyezni - jelentette ki Tarlós István főpolgármester a HírTV Kontraszt című műsorában. A főpolgármester szavai szerint "borzasztó" az a szerződés, amit az előző városvezetés kötött az Alstommal. Beszámolt ugyanakkor arról, hogy a hétvégén volt egy konzultáció a kormány képviselőivel a miniszterelnök jelenlétében és "kétség kívül azt igazolják a számítások, hogy nagyobb kockázat folytatni egy pereskedést, semmint megegyezni, de a tárgyalóasztalnál azt hiszem, határozottnak kell lenni". Jelezte: ha az Alstom kijavítja a metrókocsik hibáját és olyan minőségű szerelvényeket szállít, amelyek megkapják a szakhatósági engedélyt, "akkor de facto nem fogunk veszíteni" a szerződésen.
2010.12.19. 21:45
 
Hóvihar és özönvízszerű eső érte el érte el az USA nyugati partvidékét
Hatalmas hóvihar és özönvízszerű eső érte el vasárnap az Egyesült Államok nyugati partvidékét, aminek következtében komoly fennakadásokra kell majd számítani a közlekedésben. A 2000 méternél magasabban fekvő helyeken a hóréteg az előrejelzések szerint több mint 3 méterrel is megvastagodhat. A hóviharriasztás hétfő délutánig érvényben marad a kaliforniai Sierra Nevada hegységben, amelynek déli vonulata egy napig gyakorlatilag megközelíthetetlen lesz.
2010.12.19. 21:45
 
Primera División: idegenben győzött az Atlético Madrid
Az Atlético Madrid 3-0-ra győzött a Málaga otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján. Eredmények: Málaga-Atlético Madrid 0-3 (0-1), gól: Tiago (22., 69.), Dominguez (66.).
2010.12.19. 21:15
 
Balogh Zsolt lett Szalonna polgármestere
Balogh Zsolt (független) lett a Borsod megyei Szalonna polgármestere - közölte a helyi választási iroda vezetője. Az időközi voksoláson a 784 választópolgár közül 444 ment el szavazni. Hat jelölt - valamennyien függetlenek - közül választhattak, a legtöbb szavazatot - 163 voksot - Balogh Zsolt kapta - mondta. Kovács Viktória emlékeztetett arra, hogy a településen azért járultak vasárnap az urnákhoz a választásra jogosultak, mert az októberben megválasztott polgármester időközben elhunyt. Hankó Gyula Attila (független) akkor 150 szavazattal, 28,85 százalékos szavazati aránnyal lett a község első embere.
2010.12.19. 21:00
 
Szűcs György lett Aparhant polgármestere
Szűcs György független jelölt nyerte a vasárnapi időközi polgármester-választást Aparhanton - tájékoztatta a település körjegyzője az MTI-t. Vígh-Tardi Valéria elmondta: Szűcs György 389, a szintén független Oláh Jánosné 34 szavazatot kapott. A névjegyzékben szereplő 888 választópolgár közül 427-en vettek részt a választáson, négy szavazat érvénytelen volt. Aparhanton azért rendeztek időközi választást, mert az október 3-án megválasztott polgármester, Kenderesné Szűcs Ibolya október 15-én lemondott tisztéről.
2010.12.19. 21:00
 
Kiss Edit nyerte a polgármester-választást Martfűn
Kiss Edit függetlenként indult jelölt győzött a Martfűn vasárnap tartott időközi polgármester-választáson, amelyet az októberben nyertes elöljáró, Bakonyi Péter halála miatt kellett kiírni - közölte a település jegyzője. A nem hivatalos eredmény alapján elsőséget szerzett ügyvédnő öt férfi vetélytársát megelőzve 753 szavazatot szerzett a Szolnok megyei településen - mondta Balogh Edit.
2010.12.19. 21:00
 
Képviselőt választottak Edelényben
Önkormányzati képviselőt választottak a Borsod megyei Edelény 4-es számú választókerületében vasárnap, ahol két jelölt indult, a legtöbb voksot Szőrné Zsigrai Erika (független) kapta - mondta a helyi választási iroda vezetője. Csiszár Miklós közölte: a 974 választásra jogosult polgárból 367-en mentek el szavazni, ez 36 százalékos részvételi arány. Érvénytelen szavazat nem volt. Szőrné Zsigrai Erika (független) 213 szavazatot kapott, a másik jelölt Tiszolczki Lászlóné (Változás Edelény) 154 voksot tudhat magáénak - tette hozzá.
2010.12.19. 21:00
 
Férfi kosárlabda NB I: hazai győzelem
A férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján: Dél Konstrukt-SZTE-Szedeák - Falco-Szova KC Szombathely 83-76 (26-18, 30-18, 19-21, 8-19), korábban: Factum Sport Debrecen-Albacomp 70-96 (19-24, 20-24, 14-20, 17-28).
2010.12.19. 21:00
 
 
Koponya- és agysérüléssel vitték kórházba az egyik fehérorosz elnökjelöltet
Koponya- és agysérüléssel szállították kórházba az egyik fehérorosz elnökjelöltet vasárnap este, miután gumibotokkal, valamint fény- és hanggránátokkal felszerelkezett álarcos kommandósok megtámadták őt és híveit Minszk belvárosában. Uladzimir Neklaev költő és egy másik elnökjelölt, Andrej Szannyikov híveikkel együtt a belvárosban lévő Oktyabrszkaja térre igyekeztek, hogy ott felállítsák a hangerősítő berendezéseket az estére meghirdetett ellenzéki tüntetéshez - közölte Neklaev sajtótitkára.
2010.12.19. 21:00
 
 
Mexikóban felrobbant egy olajvezeték
Felrobbant egy kőolajvezeték Közép-Mexikóban vasárnap, hivatalos források szerint 22 ember meghalt, több mint 30-an pedig megsérültek. A mexikói állami olajvállalat (Pemex) kőolajvezetéke helyi idő szerint vasárnap hajnalban, kevéssel hat óra előtt robbant fel a Puebla államban fekvő San Martín Texmelucanban, 95 kilométerre keletre a fővárostól. Valentín Meneses pueblai belügyminiszter szerint a szerencsétlenséget valószínűleg a vezeték illegális megcsapolása okozta, amely nyomán egy óriási, majd négy kisebb robbanás történt, valóságos tűzfolyamot keltve.
2010.12.19. 21:00
 
Békülékeny gesztust tett Izraelnek a palesztin elnök
Békülékenységet mutató gesztust tett Izraelnek vasárnap Mahmúd Abbász palesztin elnök: izraeli parlamenti képviselőket és politikai aktivistákat látott vendégül, s arra kérte őket, továbbítsák honfitársaiknak, hogy komolyan tárgyalni akar, békeszerződést kíván, s a palesztinok többé sosem folyamodnak erőszakhoz. Az izraeli-palesztin közvetlen béketárgyalások hónapokkal ezelőtt holtpontra jutottak, mert Izrael nem volt hajlandó meghosszabbítani a ciszjordániai és kelet-jeruzsálemi zsidó telepek építésének tilalmát, Mahmúd Abbász pedig kijelentette, hogy anélkül nem tárgyal.
2010.12.19. 21:00
 
Ligue 1: döntetlen Sochaux-ban, két mérkőzés elhalasztva
A Girondins Bordeaux döntetlent játszott a Sochaux vendégeként a francia labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján, melyen a kedvezőtlen időjárási feltételek miatt elhalasztottak két összecsapást. Eredmények: Sochaux-Girondins Bordeaux 1-1, Lens-Caen - elhalasztva Lille-Nancy - elhalasztva.
2010.12.19. 20:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528[1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista