2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
 
Az LMP azt kéri, hogy az államfő ne írja alá a médiatörvényt
Az LMP levélben fordult Schmitt Pál államfőhöz, amelyben azt kérik, hogy ne írja alá a médiatörvényt - mondta csütörtöki parlamenti sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely. A frakcióvezető-helyettes közölte, miután úgy gondolják, hogy "Magyarország nemzetközi tekintélyét már csak a köztársasági elnök úr tudja megmenteni ebben a történetben", ezért csütörtökön levélben fordult Schmitt Pálhoz, amelyben azt kéri, hogy a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény ügyében kérjen előzetes normakontrollt az Alkotmánybíróságtól.
2010.12.23. 12:00
 
 
Az MSZP nem szavazza meg a jövő évi költségvetést
Az MSZP nem szavazza meg jövő évi költségvetést, mert az nem bővíti a foglalkoztatást, nem indítja be a gazdasági növekedést, nem csökkenti a társadalmi különbségeket, nem felelősen próbál egyensúlyt teremteni, és nem olvasható ki belőle semmilyen modernizációs lépés. Mesterházy Attila csütörtöki sajtótájékoztatóján megismételte: a jövő évi büdzsé felelőtlen és igazságtalan, feléli a jövőt. Véleménye szerint néhány év múlva nagyon komoly válságkezelő intézkedésekre lesz szükség a mostani költségvetés miatt. A szocialista pártelnök azt kérte az államfőtől, hogy ne írja alá a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényt, hanem küldje el előzetes normakontrollra az Alkotmánybírósághoz.
2010.12.23. 11:45
 
 
Elutasították a román kormány elleni bizalmatlansági indítványt
Levetette magát egy férfi csütörtökön a román parlament üléstermének erkélyéről, miközben a kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítvány vitája zajlott, amelyet a törvényhozó testület végül elvetett. A sérülésekkel kórházba szállított férfi ingén "Megöltétek a jövőnket!" felirat volt olvasható. A férfi Emil Boc miniszterelnök felszólalása elején ugrott le és ellenzéki honatyák szerint azt kiáltotta, "Boc, elvettétek a gyermekek jogait!". A román kormány decemberben átalakította a gyereknevelési támogatási rendszert, arra kötelezve január 1-től a szülőket, hogy több pénz vagy kevesebb pénz és hosszabb gyereknevelési szabadság között válasszanak.
2010.12.23. 11:45
 
 
Utolsó ülését tartja idén az Országgyűlés
Megkezdte ez évi utolsó ülését az Országgyűlés csütörtökön délelőtt. Várhatóan 13 törvényjavaslatról lesz zárószavazás, ezek közül az utolsó a 2011-es költségvetésről szóló voksolás. Zárószavazás lesz egyebek mellett a közalkalmazottak, illetve a köztisztviselők jogállásáról szóló törvénymódosításokról. Dönthet a Ház a sztrájktörvényről, a bíróságok hatékony működését és a bírósági eljárások gyorsítását szolgáló egyes törvények módosításáról, az egyes energetikai témájú, a sportról, a társasházakról, a cégjogi és társasági jogi tárgyú törvények módosításáról, a bíróságok elnevezéséről, székhelyéről és illetékességi területének meghatározásáról is.
2010.12.23. 11:30
 
Alekosz a válogatós
Alekosz bár vágyakozik a szex után, annyira azért még nem, hogy olyannal elégítse ki vágyait, aki nem is tetszik neki.
2010.12.23. 11:21
 
 
Elérte a rekordhosszúságot a politikai válság Belgiumban
Minden idők immár leghosszabb kormányalakítási válságát éli Belgium, ahol pénteken 194. napja lesz annak, hogy a júniusi választások után nem sikerült megalakítani az új kormányt. Ennyi idő elteltével az eddigi rekordévben (2007-ben) már sikerült koalíciót kovácsolni a különböző nyelvű országrészek széthúzásától évtizedek óta sújtott országban. A mostani válságnak ráadásul még nem látszik a vége, mert a koalíciókeresési egyeztetésekben érintett pártok álláspontja között továbbra is igen jelentős a különbség. A választási győztes Új Flamand Szövetség (NV-A) és vallon partnerei egyelőre nem találták meg a kompromisszumot a francia-, illetve a hollandajkú országrész viszonyát régóta mérgező fontos kérdésekre, mint az egyes régiók illetékességi körének, illetve pénzügyi forrásainak újraelosztása.
2010.12.23. 11:15
 
Baleset miatt félpályás útzár az M5-ös kifelé vezető szakaszán
Egy személyautó és egy teherautó balesete miatt félpályás útzárra kell számítani az M5-ös autópálya fővárosból kivezető oldalán, a 25. kilométer közelében - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. A két jármű eddig ismeretlen körülmények között az árokba hajtott. Az eddigi adatok szerint a balesetben senki nem sérült meg, az anyagi kár felmérése folyamatban van. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés idején félpályás lezárásra kell számítani - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2010.12.23. 11:00
 
 
EU-államok terve az euró tartós stabilizálására
Az euróövezet több tagállama tervet dolgoz ki a közös európai fizetőeszköz hosszú távú stabilizálására, az euró ellen irányuló pénzpiaci spekulációk megakadályozására - értesült a Süddeutsche Zeitung. A müncheni újság csütörtöki számában megjelent értesülés szerint a terv központi elemét egy új intézmény képezné, amely a "mentőöv" szerepe mellett arra is szolgálna, hogy költségvetési fegyelemre szorítsa a tagállamokat. Az Európai Stabilitási és Növekedési Befektetési Alap (ESAGIF) - az Európai Központi Bank mellett - önállóan és politikailag függetlenül biztosíthatná az euró stabilitását.
2010.12.23. 11:00
 
Kigyulladt a lakószobája, meghalt egy férfi Alsózsolcán
Meghalt egy férfi, akinek lángra kapott a lakószobája Alsózsolcán csütörtök reggel; a miskolci tűzoltók eloltották a tüzet a Kodály Zoltán utcai házban, a férfit holtan találták - tájékoztatta a tűzoltóság szóvivője az MTI-t. A szomszédok értesítették a miskolci tűzoltóság ügyeletét, hogy a Kodály utcai lakóházban tűz keletkezett. A lángokat perceken belül sikerült megfékezni, azonban a házban egyedül tartózkodó férfit holtan találták - tette hozzá Bódi Zoltán szóvivő. A rendőrségre reggel háromnegyed kilenckor érkezett a bejelentés arról, hogy az alsózsolcai ház egyik szobája ég. A ház tulajdonosa, egy 62 éves férfi feltehetően ágyban dohányzott és ez okozta a tüzet.
2010.12.23. 10:45
 
 
Élőben közvetítik az interneten a pápa karácsonyi miséit
Hat nyelven, élőben közvetítik az interneten XVI. Benedek pápa karácsonyi miséit. A Vatikán közlése szerint a hívők világszerte iPhone-jaikon is követhetik az ünnepi szertartásokat. Szentestén az éjféli misét, a karácsonyi üzenetet, szombaton az ünnepi Urbi et Orbi áldást, valamint az újévi misét közvetítik élőben képben és hangban. Az ünnepségeket a Vatikán szerint hat nyelven tolmácsolják: olaszul, franciául, angolul, németül, spanyolul és portugálul. Ezen kívül az éjféli misét kínaira, az újévi misét pedig arabra is lefordítják. Az élő adások a www.pope2you.net, a www.pccs.va, valamint a www.radiovaticana.org internetes oldalon követhetőek.
2010.12.23. 10:45
 
 
Szakított az amerikai álompár
Négy év együtt járás után szakított az álompár, állításuk szerint barátságban váltak el.
2010.12.23. 10:43
 
 
VV Zsuzsi a Szex Tanácsadónő
Egy valóság show-nak nem lehetnek kulturális értékei! VV Zsuzsi alaposan megcáfolta ezt a tézist, hiszen VV Zsófinak tartott alapos és kimerítő oktatása - melyet tárgyi eszközön történő gyakorlati bemutatóval színesített - egy régóta betöltetlen űrt töltött meg magas színvonalú tananyaggal. A férfiak - és talán a nők - legnagyobb örömére.
2010.12.23. 10:40
 
 
Szabad tér - Barabás Márton képzőművész kiállítása
Ha valaki a közelmúlt három és fél évtizedének művészetét egyáltalán nem ismeri, s csupán Barabás Márton festőművész szakmai életrajzának, pályaképének adat- és tételsorát olvassa el, pontosan megállapíthatja, hogy e művész munkáságában a zenének, és kifejezetten a zongorának központi jelentősége van. E feltételezés megalapozottságát a művek hosszú sora tanúsítja, s emellett maga a művész is megerősítette egy 2001-ben rögzített beszélgetésben: "Tanultam zongorázni, beleakadtam ebbe a hangszerbe többször is. ... A zongora roppant absztrakt tárgy, fantasztikus erejű kifejező eszköz: ugyanis két-három billentyű képes megidézni az egész hangszert, ami egyben az emberi eszközkészítés egyik csúcsát is megtestesíti.
2010.12.23. 10:37
 
Falcioni a Boca Juniors új vezetőedzője
Julio Cesar Falcioni lett az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő Boca Juniors vezetőedzője. Az 54 éves szakember az egy hónapja távozott Claudio Borghit váltotta a kispadon. Falcioni néhány nappal ezelőtt hagyta ott a szintén élvonalbeli Banfield együttesét, amellyel 2009-ben megnyerte a téli bajnoki idényt, az Aperturát. Az aktív futballista pályafutása során kapusként háromszoros válogatott szakvezető korábban irányította többek között Velez Sarsfield, az Independiente és a Colon csapatait is. "Ez a pozíció a legmagasabb, amelyet egy edző Argentínában elérhet - mondta a tréner. - A játékosok segítségével megpróbáljuk visszajuttatni a klubot abba a pozícióba, amelyet megérdemel."
2010.12.23. 10:30
 
Váltóhiba miatt késnek a Déli pályaudvarra érkező és onnan induló vonatok
Átlagosan 15-20 perces késéssel közlekednek a Déli pályaudvarra érkező és onnan induló vonatok váltóhiba miatt - tájékoztatta a Mávinform az MTI-t csütörtökön. A váltóhiba miatt a Déli pályaudvar I.-V. vágánya nem használható, a szakemberek a helyreállítást megkezdték - olvasható a közleményben.
2010.12.23. 10:30
 
Árokba borult egy autó Hosszúpályi és Debrecen között, két halott
Előzés közben borult árokba egy személyautó csütörtök reggel a Hosszúpályi és Debrecen közötti alsóbbrendű úton; egy 24 éves férfi és egy 24 éves nő a helyszínen meghalt, egy 20 éves nőt életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba - közölte Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A helyszíni szemle folyamatban van, a 47-es főúttól egy kilométerre, Hosszúpályi felé félpályás útzár van érvényben - tette hozzá a hadnagy.
2010.12.23. 10:30
 
Egy férfi levetette magát a román parlament üléstermének erkélyéről
Egy férfi levetette magát csütörtökön a román parlament üléstermének erkélyéről, miközben a bukaresti törvényhozó testületben a kormány ellen benyújtott bizalmatlansági indítvány vitája zajlott. A sérülésekkel kórházba szállított férfi ingén "Megöltétek a jövőnket!" felirat volt olvasható. A férfi Emil Boc miniszterelnök felszólalása elején ugrott le és ellenzéki honatyák szerint azt kiáltotta, "Boc, elvettétek a gyermekek jogait!". A román kormány decemberben alakította át a gyereknevelési támogatási rendszert, és arra kötelezi január 1-től a szülőket, hogy több pénz vagy kevesebb pénz és hosszabb gyereknevelési szabadság között válasszanak.
2010.12.23. 10:30
 
Halálos baleset Mogyoródon
Meghalt a mentőautóban a csütörtök reggeli mogyoródi karambol egyik súlyos sérültje, így kettőre nőtt a halálos áldozatok száma - mondta Loch Erika, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek. A mogyoródi élményfürdő és a Hungaroring közötti szervizúton csütörtök reggel két autó frontálisan ütközött össze. Az egyik járműben csak a sofőr ült, a másikban hárman utaztak. Utóbbiak közül a gépkocsivezető a helyszínen, egyik utasa pedig a mentőautóban meghalt. A harmadik utas és a másik autó sofőrje az eddigi adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
2010.12.23. 10:15
 
Elérte a rekordhosszúságot a politikai válság Belgiumban
Minden idők immár leghosszabb kormányalakítási válságát éli Belgium, ahol pénteken 194. napja lesz annak, hogy a júniusi választások után nem sikerült megalakítani az új kormányt. Ennyi idő elteltével az eddigi rekordévben (2007-ben) már sikerült koalíciót kovácsolni a különböző nyelvű országrészek széthúzásától évtizedek óta sújtott országban. A mostani válságnak ráadásul még nem látszik a vége, mert a koalíciókeresési egyeztetésekben érintett pártok álláspontja között továbbra is igen jelentős a különbség.
2010.12.23. 10:15
 
A PSZÁF 4 millióra büntette a Raiffeisen Bankot
A PSZÁF 4 millió forintra bírságolta a Raiffeisen Bankot megtévesztő tájékoztatás miatt, amellyel a bank megsértette a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvényt - közölte a felügyelet az MTI-vel. Az ügyfél személyi kölcsönszerződést kötött a bankkal, ám a kezdeti szerződés szerinti teljesítést követően később hátralékba került. A készfizető kezes az adós helyett folyamatosan törlesztette a szerződés szerinti részleteket. Időközben azonban a bank a szerződést a tartozás miatt felmondta, ám az értesítő leveleket sem az adós, sem a kezes nem kapta meg, a bank hibája miatt. A bank a tartozást egy faktorcégnek értékesítette.
2010.12.23. 10:15
 
Ligue 1: Girondins Bordeaux - Lens 2-2
A Girondins Bordeaux hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a Lens együttesével a francia labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szerda esti zárómérkőzésén. Eredmények: Girondins Bordeaux - Lens 2-2. Az élcsoport: 1. Lille 32 pont/18 mérkőzés, 2. Paris Saint-Germain 31 (30-21), 3. Rennes 31 (18-12).
2010.12.23. 09:45
 
 
Nadal megverte Federert Madridban
A világelső spanyol Rafael Nadal három szettben legyőzte a svájci Roger Federert szerdán este Madridban, a jelenkor két legjobb férfi teniszezőjének második jótékonysági meccsén. A mallorcai sztárjátékos 7:6 (7-3), 4:6, 6:1-re bizonyult jobbnak riválisánál. Egy nappal korábban, Zürichben Federer nyerte kettejük párharcát. A két mérkőzés bevétele Federer, illetve Nadal alapítványához kerül, mindketten gyerekeket támogatnak.
2010.12.23. 09:45
 
Szentgál és Városlőd között vonatpótló autóbuszok közlekednek
Közúti baleset miatt vonatpótló autóbuszok közlekednek Szentgál és Városlőd között; a műszaki mentés idejére teljesen lezárt 8-as főúton már csak félpályás útlezárás van - közölte a rendőrség az MTI-vel. Egy közúti baleset során a közúti felüljáróról a sínekre zuhant egy traktor, ezt követően az ott közlekedő vonattal ütközött. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vasútvonal Szentgál és Ajka közötti szakaszán vonatpótló autóbuszok közlekednek. A baleset miatt teljes szélességében lezárták a 8-as utat Városlődnél; a műszaki mentés még tart, terelésre nincs lehetőség - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2010.12.23. 09:30
 
Öngyilkos merényletet követtek el az észak-afganisztáni Kunduzban
Öngyilkos merényletet követtek el az észak-afganisztáni Kunduz városban csütörtökön, s ennek következtében egy rendőr életét vesztette, öt polgári személy pedig megsebesült - közölték a helyi hatóságok. A merénylő a város központjában egy ellenőrző ponton akart áthaladni. A testére erősített robbanószerkezetet akkor hozta működésbe, amikor a rendőr megpróbálta feltartóztatni. Négy napon belül ez volt a második ilyen merénylet Kunduzban. Vasárnap négy merénylő támadta meg az afgán hadsereg egyik kunduzi kiképzőtáborát. Két támadó felrobbantotta magát, a másik két támadónak viszont sikerült bejutnia a létesítménybe.
2010.12.23. 09:30
 
 
Százötvenezer vendég a szegedi Dóm téri adventen
A szervezők becslése szerint mintegy százötvenezer vendég látogatott el Szegeden a szerdán zárult Dóm téri advent valamelyik ingyenes programjára az elmúlt négy hétben. Még az időnként zord időjárás sem akadályozta meg a Dóm téri advent népes rajongótáborát abban, hogy a város legkülönlegesebb adventi helyszínére naponta kilátogasson, de a legnagyobb érdeklődés természetesen a vasárnap esti gyertyagyújtásokat övezte. Ekkor átlagosan 6-8 ezer ember gyűlt össze a téren, vagy követte nyomon az eseményeket virtuálisan az idén debütáló webtévén keresztül, ahol a felvételek utólag is megtekinthetők.
2010.12.23. 09:30
 
Spanyol Király Kupa: parádézott a Real Madrid
A Real Madridban Cristiano Ronaldo, valamint Karim Benzema is triplázott, a csapat pedig 8-0-ra nyert a Levente ellen a Spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének szerda esti mérkőzésén. Eredmények: nyolcaddöntő, első mérkőzések: Atlético Madrid-Espanyol 1-0 Real Betis (II.)-Getafe 1-2 Sevilla-Malaga 5-3 Almería-Real Mallorca 4-3 Real Madrid-Levante 8-0.
2010.12.23. 09:15
 
BUX: +0,10 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 20,79 pontos emelkedéssel, 21.548,53 ponton nyitott csütörtökön. A szerdai záró értékéhez képest 0,10 százalékkal erősödött.
2010.12.23. 09:15
 
Mentőautó karambolozott egy szarvassal Somogyban
Szarvassal karambolozott egy mentőautó szerda éjjel a 68-as úton - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. A Marcaliból Böhönyére tartó, beteget nem szállító mentőautó Mesztegnyő külterületén ütött el egy szarvastehenet. A balesetben a sofőr és a vele utazó ápoló könnyebben megsérült, a szarvas elpusztult.
2010.12.23. 09:00
 
Német Kupa: ezúttal hatot lőtt a Bayern Stuttgartban
Három nappal azután, hogy a Bayern München a bajnokságban 5-3-ra nyert a Stuttgart otthonában, a két csapat a Német Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással: a szerda esti összecsapást ezúttal 6-3-ra nyerték a bajorok. A vasárnapi mérkőzésen Mario Gomez triplázott, ezúttal azonban Miroslav Klose szerzett három gólt. Eredmények, nyolcaddöntő: VfB Stuttgart-Bayern München 3-6 Alemannia Aachen (II.)-Eintracht Frankfurt 1-1 - büntetőkkel: 5-3.
2010.12.23. 09:00
 
 
Holland Kupa: Dzsudzsák ismét betalált, negyeddöntős a PSV
Újabb gólt szerzett Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar labdarúgója: a válogatott szélső a Bodor Boldizsárral felálló Roda otthonában talált be a Holland Kupa nyolcaddöntőjének szerdai összecsapásán. Ez volt a PSV utolsó mérkőzése ebben az évben. Eredmény, nyolcaddöntő: Roda JC-PSV Eindhoven 1-3 Utrecht-Volendam (II. osztályú) 1-0.
2010.12.23. 08:45
 
NHL: győzött a Pittsburgh
A Pittsburgh Penguins hazai környezetben 5-2-re győzött a Florida Panthers ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Sidney Crosby, a Pingvinek kapitánya sorozatban 22. mérkőzésén szerzett pontot, az elmúlt 18 évben ez a második legjobb teljesítmény a ligában, az 1992/93-as idényben a svéd Mats Sundin egymást követő harminc találkozóján iratkozott fel a pontszerzők közé. Eredmények: New York Islanders-Tampa Bay Lightning 2-1 - hosszabbítás után Pittsburgh Penguins-Florida Panthers 5-2 Detroit Red Wings-Vancouver Canucks 5-4 - hosszabbítás után Chicago Blackhawks-Nashville Predators 4-1.
2010.12.23. 08:45
 
NBA: nyert a Boston
A Boston Celtics hazai környezetben 84-80-ra nyert a Philadelphia 76ers ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), ezzel sorozatban 14. győzelmét könyvelte el. Eredmények: Atlanta Hawks-Cleveland Cavaliers 98-84 Washington Wizards-Chicago Bulls 80-87 Toronto Raptors-Detroit Pistons 93-115 Boston Celtics-Philadelphia 76ers 84-80 New York Knicks-Oklahoma City Thunder 112-98 New Orleans Hornets-New Jersey Nets 105-91 Minnesota Timberwolves-Utah Jazz 107-112 San Antonio Spurs-Denver Nuggets 109-103 Los Angeles Clippers-Houston Rockets 92-97.
2010.12.23. 08:45
 
Az IMF 489 millió dolláros hitelrészt utal ki Szerbiának
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa szerdán jóváhagyta egy újabb, 373 millió dolláros hitelrészlet kiutalását Szerbiának. Ezzel a teljes eddigi kiutalás 2,4 milliárd dollárra nő az IMF 4 milliárd dolláros készenléti hitelkeretéből Szerbia számára. A programot tavaly januárban indította az IMF, eredetileg 15 hónapra 409,5 millió dolláros kerettel, majd tavaly májusban a keretet 4 milliárd dollárra emelte, és egy évvel meghosszabbította, jövő év áprilisig. Az IMF előrejelzése szerint Szerbiában államháztartási deficit jövőre a hazai össztermék (GDP) körülbelül 4 százalékára csökken az idén valószínű 4,75 százalékról, a szerb kormány által a hitelszerződésben vállaltnak megfelelően.
2010.12.23. 08:45
 
 
Elbocsátották a nővért, aki formalint itatott egy nővel
Lezárult a soproni kórházban annak vizsgálata, hogy miként itathattak higított formalint az egyik beteggel pár hete; egy nővért elbocsátottak, két ápoló fegyelmit kapott - írta csütörtöki számában a Kisalföld. A lap felidézi, hogy egy műtétre váró helyi nyugdíjas asszonynak a beavatkozás előtt béltisztító helyett adták a mérgező anyagot. Amikor a beteg fájdalmakra panaszkodott, azzal nyugtatták, hogy kortyonként kell innia a szert, és órákig nem hívtak hozzá orvost.
2010.12.23. 08:45
 
Bolívia független államként ismerte el Palesztinát
Bolívia független államként ismerte el Palesztinát szerdán. A dél-amerikai ország ezzel csatlakozott Brazíliához és Argentínához, amelyek december elején döntöttek úgy, hogy az 1967-es határokkal ismerik el a palesztin államot, Uruguay pedig bejelentette, hogy ezt a jövő év elején teszi meg. Evo Morales, Bolívia szocialista nézeteket valló államfője a sajtónak nyilatkozva kijelentette, hogy levélben értesítette Mahmúd Abbászt, a Palesztin Hatóság elnökét arról: La Paz független és szuverén államként ismeri el Palesztinát.
2010.12.23. 08:45
 
Változatlanul a szmogriadó tájékoztatási fokozata érvényes Budapesten
Változatlanul a szmogriadó tájékoztatási fokozata érvényes Budapesten, mert azt a szerdai mérési alapok alapján továbbra is indokolt fenntartani - közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön hajnalban. A szállópor-koncentráció ugyan csökkent, de a légszennyezettségi állapotot mérő műszerek ellenőrzött adatai alapján még egy helyen, Pesthidegkúton meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket. A szállópor koncentrációja ugyanakkor egyetlen mérőállomáson sem lépte túl a riasztási küszöbértéket, így Budapesten továbbra sem kell elrendelni a szmogriadó riasztási fokozatát - állapítja meg a közlemény.
2010.12.23. 08:30
 
Életfogytig tartó börtönre ítélték Videla volt argentin diktátort
Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte szerdán egy argentin bíróság Jorge Rafael Videlát, az 1976-tól 83-ig tartó diktatúra de facto elnökét. A piszkos háborúnak nevezett diktatúra hivatalos adatok szerint 13 ezer, jogvédő szervezetek szerint mintegy 30 ezer halottat követelt. Videlát már egyszer, 1985-ben kínzásért, gyilkosságokért és más bűncselekményekért életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték 1985-ben. Carlos Menem akkori elnök azonban öt évvel később kegyelmet adott neki. A legfelsőbb bíróság 2007-ben érvénytelenítette a kegyelmet, visszaállítva az ítéletet.
2010.12.23. 08:15
 
Az IMF 1,5 milliárd dollárt hagyott jóvá Ukrajnának
Az IMF befejezte az Ukrajnával kötött készenlétihitel-szerződésének első felülvizsgálatát, és annak második részleteként 1,5 milliárd dollárt hagyott jóvá - jelentette be a szervezet. A 29 hónapra szóló, 15,3 milliárd dolláros hitelkeretet júliusban hagyta jóvá az IMF. John Lipsky, az IMF vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a program magja a fiskális kiigazítás, és nagyon fontos, hogy az ország mihamarabb elfogadja a jövő évi költségvetést. A kormány a parlamentnek beterjesztett jövő évi költségvetési tervben 3,1 százalékos hiánnyal számol, és készített egy nyugdíjreformtervet, mely szerint a nők esetében 55-ről fokozatosan 60 évre emelik a nyugdíjkorhatárt.
2010.12.23. 08:00
 
 
Schumacher 2011-ben futamgyőzelmeket akar
Michael Schumacher úgy véli, hogy a következő Forma-1-es szezonban néhány alkalommal versenyben lehet a futamgyőzelemért csapatával, a Mercedesszel. Honlapján nyilatkozva a hétszeres világbajnok német sztárpilóta azt mondta: ismerve a legújabb fejlesztéseket bízik abban, hogy jövőre képesek lesznek saját erőből első helyeket szerezni, vagy legalábbis harcban lenni azokért. A 42 éves versenyző három év kihagyás után idén tért vissza az autósport elitkategóriájába, de dobogós hely nélkül zárta a 2010-es esztendőt.
2010.12.23. 08:00
 
A Eurogas aggódik a magyar energiaszektor miatt
Levelet intézett az európai gázipar nemzetközi szervezete, a Eurogas elnöke a magyar miniszterelnökhöz, amelyben kifejezi növekvő aggodalmát a magyar energiaszektor jelenével és jövőjével kapcsolatban. A Napi Gazdaság azt írta, hogy "Francois Cirelli az Eurogas vezetőjeként növekvő aggodalmának adott hangot a magyarországi energiaszektor jelenével és főleg jövőjével kapcsolatban. Cirelli szerint a rövid távú gondolkodás és tervezés a befektetések ellen hat, és veszélyezteti a hosszú távra tervező energiaszektor jövőjét. .... A piaci mechanizmusok figyelmen kívül hagyása veszélyezteti az ország versenyképességét, és hosszú távon kedvezőtlen hatással járhat az ország energiaellátására is."
2010.12.23. 07:45
 
 
Görögország 7,4 százalékos költségvetési hiányt tervez
A görög parlament szerda este 7,4 százalékos hiány előirányzattal fogadta el a jövő évi állami költségvetést, amely még inkább megszorítja gazdaságilag az adósság fojtogatta országot, mint amekkora takarékosságra eddig szükség volt. A szavazást néhány órával megelőzően több ezer ember tüntetett Athén utcáin a tervezet ellen. "Nem tűrjük tovább!" - kiabálták. A költségvetési hiányt a kiadások további lefaragásával és adóemeléssel 7,4 százalékosra tervezik, az idei mintegy 9,4 százalékos deficit után. Ez feltétele annak, hogy az ország számára továbbra is rendelkezésre álljon az IMF és az Európai Unió közös hitelkerete, amellyel májusban megmentették az országot a pénzügyi összeomlástól.
2010.12.23. 07:45
 
 
Times-vezércikk a magyar médiatörvényről
Vezércikket és külön értékelő írásokat is közöl a londoni The Times a magyar médiatörvényről. A vezércikk a "Press Ganged" főcímet viseli; alcíme szerint "Az új magyarországi médiakorlátozások sértik a szabadságjogokat és az európai értékeket". A cikk szerint a kommunizmus utolsó éveiben Magyarország vezetői a liberalizáció élvonalában járóknak tartották magukat, ám mégis képtelennek bizonyultak arra, hogy megértsék a szabadság iránti népi vágyakozást, és Kelet-Európa önkényuralmi vezetőivel együtt elsöpörték őket. Utódaikról pedig most kiderül, hogy nem tisztelik sokkal jobban az alkotmányos politizálást és a szabad sajtót.
2010.12.23. 07:45
 
Ligue 1: döntetlennel is élen maradt a Lille
Az éllovas Lille ugyan csak döntetlent játszott a francia labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szerdai játéknapján, de ezzel is megtartotta vezető helyét, mert üldözői, a Paris Saint-Germain és a Rennes egyaránt kikaptak. Eredmények: Olympique Lyon-Auxerre 1-1 Monaco-Sochaux 2-1 Nancy - Paris Saint-Germain 2-0 Valenciennes - Toulouse 2-1 Arles-Avignon - Nice 0-0 Brest - Olympique Marseille 0-0 Caen - Rennes 1-0 Lille - Saint-Etienne 1-1. Az élcsoport: 1. Lille 32 pont/18 mérkőzés, 2. Paris Saint-Germain 31 (30-21), 3. Rennes 31 (18-12).
2010.12.23. 07:15
 
Felborult egy üzemanyag-szállító Kerecsend és Eger között
Felborult egy üzemanyagot szállító tartálykocsi szerda délelőtt Kerecsend és Eger között - írta a Heves Megyei Hírlap internetes oldala. A balesetben senki nem sérült meg, de a tartálykocsi - amely két külön rekeszben gázolajat és benzint szállított - károsodott. A benzin szivárgását az egri hivatásos tűzoltók már megszüntették. A tartálykocsit olyan helyzetbe kell fordítani, hogy a lefejtőcsonkhoz hozzáférjenek és másik járműbe szivattyúzhassák át az üzemanyagot. A műszaki mentés idejére az utat félpályán lezárták - olvasható a honlapon. Egy másik tartálykocsi balesete miatt Andornaktálya határában is félpályás útlezárásra számíthatnak az autósok Heves megyében.
2010.12.23. 07:15
 
 
Két halálos áldozata van a budapesti tűzesetnek
Két halálos áldozata van annak a tűzesetnek, amely csütörtökön hajnalban történt Budapesten, a XV. kerület Szerencs utcában - tudta meg az MTI a Fővárosi Tűzoltóság ügyeletén. A hajnali négy óra előtt érkezett bejelentésre kivonuló tűzoltók eloltották a családi ház kerti lakjában keletkezett tüzet, és ezt követően két halott embert találtak a helyszínen.
2010.12.23. 07:15
 
 
Női kosárlabda Európa Kupa: kiesett a Szeged
Kettős vereséggel búcsúzott a 32 között a Szeviép-Szeged a női kosárlabda Európa Kupától, miután a szerdai visszavágón is kikapott a Nantes együttesétől. Eredmény: a legjobb 32 között, visszavágó: Nantes (francia) - Szeviép-Szeged 93-72 (21-12, 28-23, 21-17, 23-20). Továbbjutott: a Nantes, kettős győzelemmel, Szegeden 84-59-re nyertek a franciák. Korábban: Seat Lami-Véd Győr - Sint-Katelijne-Waver (belga) 77-56 (22-15, 18-8, 24-21, 13-12), továbbjutott a Győr, kettős győzelemmel (az első meccsen 66-59-re nyert a magyar csapat).
2010.12.23. 07:15
 
 
A szánk állapota mindenről árulkodik
Az orális egészség többet jelent az ép, jó fogazatnál: egyik feltétele a szervezet általános egészségi állapotának. A száj rendszeres és alapos átvizsgálása révén korán felfedhetők az alultápláltság, a fertőzések, a nem megfelelő immunműködés, a sérülések, sőt a rák jelei is. Bármily jelentős eredményeket értek is el ezen a területen, a világ számos országában még mindig komoly gond a megfelelő orális egészség megteremtése.
2010.12.23. 00:00
 
Magyar-román jégkorongliga: növelte előnyét a Vasas
A Vasas simán, hat góllal verte a Ferencvárost a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga negyeddöntőjének második, szerdai mérkőzésén, így 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. Eredmények: MOL Liga, negyeddöntő: 2. mérkőzések: Vasas - FTC-Orangeways 8-2 (5-0, 0-1, 3-1). Az állás: 2-0, a Vasas javára.
2010.12.22. 21:15
 
Magyar-román jégkorongliga: egyenlítettek a brassóiak
A Fenestela Brasov hosszabbítás után nyert a Miskolc ellen a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga negyeddöntőjének második, szerdai mérkőzésén, így 1-1 az állás az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. Eredmény: MOL Liga, negyeddöntő: 2. mérkőzések: Miskolci Jegesmedvék-Fenestela Brasov (román) 3-4 (0-1, 2-2, 1-1, 0-1) - hosszabbítás után. Az állás: 1-1.
2010.12.22. 21:00
 
 
EU: nincsenek meg a feltételei a kommunista bűnök egységes szabályozásának
Nincsenek meg a feltételei annak, hogy az Európai Unióban egységes jogi szabályozást vezessenek be a kommunista rendszerek által elkövetett bűnökről, egyebek között egy szintre helyezve ezeket a náci rezsimek bűneivel - állapította meg az Európai Bizottság egy szerdán Brüsszelben kiadott jelentésében. Az EU végrehajtó testülete hat tagország (Bulgária, Csehország, Lettország, Litvánia, Magyarország és Románia) megkeresésére reagált; egy közös levélben ezek kormányilletékesei azt hangoztatták, hogy "a totalitárius bűnök megbocsátását, tagadását és lekicsinylését bűncselekménynek kell minősíteni", akármilyen rendszer követte is el azokat a bűnöket.
2010.12.22. 20:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520[1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista