2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Oktatás ››  továbbtanulás
127675 találat
 
Füst miatt nem jár a 3-as metró a Deák tér és a Lehel tér között
Nem jár a 3-as metró a Deák tér és a Lehel tér között, mert füstöt észleltek az egyik metrószerelvényen a Nyugati pályaudvar állomásnál csütörtök este - közölte Bakó Pál, a BKV fődiszpécsere. A metrókat buszokkal pótolják az érintett szakaszon.
2010.12.23. 20:30
 
Néhány órás napsütés, 8-16 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint pénteken átmenetileg felszakadozik a felhőzet, néhány órás napsütés többfelé lehet. Az éjszakai nagy területen hulló csapadékot követően szünetekkel ugyan, de továbbra is sokfelé valószínű eső, zápor. A déli, délkeleti szél csütörtökön a Kisalföldön, pénteken másutt is megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban 1, 8 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 8, 16 fok között várható, északkeleten azonban ennél hűvösebb lesz.
2010.12.23. 20:30
 
Szijjártó: az új magyar médiatörvény egy igazi európai jogszabály
Az új magyar médiatörvény egy igazi európai jogszabály: nincs olyan fontos pontja, amely ne lenne megtalálható más Európai Uniós tagállam, vagy tagállamok jogszabályaiban - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtökön az MTI-vel. "Megújítjuk Magyarországot, egy elkötelezett európai demokráciát építünk, melynek célja, hogy ne csak az európai országokkal legyünk versenyképesek, hanem a feltörekvő új hatalmakkal is" - olvasható a közleményben. Ennek érdekében strukturális reformokat hajtanak végre a gazdaságban, az adórendszerben, a közigazgatásban, ennek érdekében alkotjuk meg a végleges alkotmányt és alakítjuk át a médiarendszert - szögezte le.
2010.12.23. 20:00
 
Teljes útzár egy kigyulladt busz miatt az M5-ösön Kecskemétnél
Egy kigyulladt busz miatt teljes útzár van az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Kecskemét közelében csütörtök este - közölte Töttős Györgyi, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel. A balesetben senki sem sérült meg. A német rendszámú buszon román állampolgárok utaztak - mondta el Töttős Györgyi. A műszaki mentés idejére lezárták az utat.
2010.12.23. 20:00
 
Két zártkapus meccsre büntették a Panathinaikoszt
Két zártkapus mérkőzésre büntette a görög liga csütörtökön a Panathinaikosz labdarúgócsapatát. Azért nem mehetnek be átmenetileg szurkolók a stadionba, mert a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató Volosz elleni, szombati vereséget követően drukkerek egy csoportja berohant a pályára, megkergette és megdobálta a játékosokat. Az athéni együttesnek - amely fontolgatja a fellebbezést - mellékbüntetésként 71.500 eurós pénzbüntetést is fizetnie kell. A Panathinaikoszt múlt csütörtökön 96 ezer euró megfizetésére kötelezték, mert szurkolói az idény során többször követtek el rendzavarásokat.
2010.12.23. 20:00
 
Német képviselő: képtelenség a magyar kormány Európa iránti hűségének megkérdőjelezése
Teljes képtelenségnek nevezte a német parlament egyik magas rangú képviselője, hogy az új magyar médiatörvény elfogadása kapcsán megkérdőjelezzék a magyar kormány Európa iránti hűségét, vagy akár a magyar európai uniós elnökség jogosságát. Manfred Grund, a német kereszténypártok, a CDU és a CDU parlamenti frakciójának igazgatója az MTI-hez eljuttatott csütörtöki nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy ezek a vélemények felületes pártpolitikai álláspontot tükröznek. Mindezt Európa érdekében is be kell szüntetni - mutatott rá a képviselő, ismételten utalva arra, hogy különösen abszurd a magyar uniós elnökség megkérdőjelezése.
2010.12.23. 19:15
 
Izraeli katonák gázai palesztinokra lőttek
Egy palesztin meghalt és három megsebesült, amikor izraeli katonák tüzet nyitottak rájuk a Gázai-övezet és Izrael határának közelében. Az izraeli hadsereg megerősítette, hogy katonái tüzet nyitottak, amikor több személy megpróbált behatolni a biztonsági zónába az izraeli-gázai határ mentén. Mielőtt a fegyveresek a behatolókra céloztak volna, előbb figyelmeztető lövéseket adtak le - mondta a hadsereg szóvivője. Az izraeliek két, az altestén megsérült palesztinról számoltak be.
2010.12.23. 19:15
 
 
Hivatalos személy elleni erőszak a Budaházy-ügy ügyészének bántalmazása
Hivatalos személy elleni erőszaknak minősül a büntető törvénykönyv szerint, hogy a tárgyalás után az ügyészt a munkájával összefüggésben a bíróság folyosóján lökdösték és leköpték - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel a Budaházy-ügy óvadéki tárgyalása után történtek kapcsán. Hozzátette: a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalból intézkedik a nyomozás elrendeléséről. Fazekas Géza az esetet ismertetve elmondta: csütörtökön a Fővárosi Bíróságon a Budaházy György óvadékának tárgyában tartott ülés után a távozó ügyészt a bíróság folyosóján a hivatalos eljárás miatt, azzal összefüggésben bántalmazták eddig ismeretlen személyek.
2010.12.23. 18:45
 
Az ENSZ szerint sokakat megöltek Elefántcsontparton
Legalább 173 embert megöltek, több tucat másikat pedig megkínoztak Elefántcsontparton az ENSZ csütörtöki közlése szerint a vitatott kimenetelű elnökválasztást követően kirobbant erőszakos cselekményekben, amelyek a polgárháború visszatérésének rémével fenyegettek. Szerdai híradások még ötven halálos áldozatról szóltak. Az újabb adatokat Kjung-va Kang, az ENSZ emberi jogi főbiztosának helyettese ismertette az elefántcsontparti helyzetről csütörtökön Genfben, diplomaták részvételével rendezett tanácskozáson. Kang elmondta, az afrikai országban december 16-21. között bizonyíthatóan legalább 471 embert vettek őrizetbe.
2010.12.23. 18:45
 
 
Üzembe helyezték a horvát-magyar közös gázvezetéket
Üzembe helyezték a horvát-magyar közös gázvezetéket csütörtökön. A Horvátországot és Magyarországot összekötő új gázvezeték nemcsak a két ország, hanem az egész közép-európai térség számára kiemelkedő jelentőségű az energiabeszerzés diverzifikációja szempontjából - jelentette ki csütörtökön Zágrábban Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, miután megbeszélést folytatott Jadranka Kosor horvát miniszterelnökkel.
2010.12.23. 18:30
 
Az egészségügyi határérték feletti a szálló por koncentrációja Pécsett
Az egészségügyi határérték több mint két és félszerese a szálló por koncentrációja (PM10) Pécs belvárosában. Az Országos Légszennyezettség Mérőhálózat (OLM) honlapján közölt legfrissebb adatok szerint a baranyai megyeszékhely központjában a nitrogén-oxid mennyisége több mint kétszer, a nitrogén-dioxid mennyisége pedig 120 százalékkal magasabb a határértéknél. Pécs Kertvárosában és a Mecsek-oldalban csak a PM10 koncentráció haladja meg az egészségügyi határértéket közel 140 százalékkal.
2010.12.23. 18:00
 
MSZP: már a nemzetközi közvélemény is ismeri a médiatörvény hibáit
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszternek köszönhetően már az európai és a nemzetközi közvélemény is megismerheti a médiatörvény súlyos hibáit, illetve a törvényhozók igazi szándékát - közölte az MSZP csütörtökön az MTI-vel. "A sajtószabadságot sértő és megfojtó fideszes törvényről most már nemcsak folyosókon és suttogva beszélnek" - fogalmaztak. A szocialista párt szerint Magyarország köszönettel tartozik a luxemburgi külügyminiszternek bátor, szociáldemokrata politikushoz méltó kiállásáért, amelyet a magyar médiatörvény kritikája kapcsán tanúsított. "Demokráciákban a szólás- és sajtószabadság alapjog és olyan egyetemes érték, amelyért minden demokrata érzelmű embernek, baloldalinak, jobboldalinak egyaránt küzdenie kell" - tették hozzá.
2010.12.23. 18:00
 
 
A parlament dönt a monetáris tanács külső tagjairól
A kormány módosítani kívánja a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényt, a monetáris tanács négy külső tagjáról a parlament gazdasági bizottságának ajánlása alapján a plenáris ülés feles többséggel fog dönteni - jelentette be a kormány szerdai döntését Nagy Anna kormányszóvivő csütörtökön, a kormányszóvivői tájékoztatón. A kormány tájékoztatta a döntésről az Európai Központi Bankot, amely nem emelt formális kifogást - közölte a kormányszóvivő. Kérdésre válaszolva Nagy Anna elmondta, hogy Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke meghívottként részt vett a kormányülésen, és elmondta véleményét.
2010.12.23. 18:00
 
Egy nyugdíjast gyanúsítanak élettársának megölésével Pécsett
A gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta élettársát egy 73 éves pécsi férfi, hogy az asszony a helyszínen életét vesztette - adta hírül a police.hu csütörtökön. A tájékoztatás szerint december 14-én este előzetes szóváltás előzte meg a bántalmazást. A gyanúsítottat a bűncselekmény napján fogták el a rendőrök, őrizetbe vették, a bíróság később elrendelte előzetes letartóztatását. A Baranya Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A cselekmény brutalitása miatt a jogi minősítés azonban akár emberöléssé is minősülhet - írja a police.hu.
2010.12.23. 17:30
 
BUX: -0,38 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 81,16 pontos, 0,38 százalékos csökkenéssel, 21.446,58 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 0,34 százalékkal 20.470 forintra erősödött, az OTP részvények ára 1,65 százalékkal 5.181 forintra csökkent.
2010.12.23. 17:30
 
 
Csomagbomba robbant fel Róma svájci és chilei nagykövetségén
Levélbomba robbant Svájc és Chile római nagykövetségén csütörtökön, a detonáció két embert megsebesített - közölte az olasz média. A nap folyamán később az ukrán nagykövetségen is gyanús csomagot találtak, a rendőrség vizsgálata szerint az azonban robbanóanyagot nem tartalmazott. A chilei és a svájci nagykövetségre érkezett robbanó leveleket a követségek munkatársai nyitották ki, s ekkor sérültek meg. A svájci kirendeltség alkalmazottját súlyos kézsérülései miatt kórházba szállították.
2010.12.23. 17:30
 
Az Európai Hírügynökségek Szövetsége aggódik a magyar médiatörvény miatt
Az Európai Hírügynökségek Szövetsége (EANA) a magyar kormányhoz és parlamenthez írt levelében csütörtökön aggodalmát fejezte ki a magyar médiatörvény miatt. "Az EANA elnöksége 2010 nyara óta figyelemmel kíséri a magyar kormánynak az ország médiatörvényének megváltoztatására tett intézkedéseit. Az EANA elnöksége csatlakozik ahhoz a nagy számú médiához és emberi jogi szervezethez, amely mély aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy az ország médiával kapcsolatos törvénykezése elfordul a médiaszabadság alapvető elveitől" - áll a levélben, amelyet Erik Nylén, az EANA titkára juttatott el az MTI-hez.
2010.12.23. 17:15
 
Kapcsolatainak felülvizsgálásával fenyegeti Fehéroroszországot az USA és az EU
Az Európai Unió és az Egyesült Államok csütörtökön azzal fenyegette Fehéroroszországot, hogy felülvizsgálja kapcsolatait Minszkkel az elnökválasztást követő jogsértések miatt. "Határozottan elítélünk mindenfajta erőszakot, különösen az ellenzéki elnökjelöltek, a politikai aktivisták, az újságírók és a civil társadalom képviselői ellen alkalmazott aránytalan megtorlást - mondta Hillary Clinton amerikai külügyminiszter és Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője.
2010.12.23. 17:15
 
Már Barcelonában van Afellay
Már csak a formaságokon kell túlesni ahhoz, hogy hivatalossá váljon: az FC Barcelonában folytatja pályafutását Ibrahim Afellay, a PSV Eindhoven holland labdarúgója. A középpályás csütörtökön érkezett meg a katalán fővárosba, a nap folyamán orvosi vizsgálaton esik át, és pénteken írja alá a megállapodást új klubjával. A Barcelona és az Eindhoven már november közepén megegyezett a 24 esztendős, 29-szeres válogatott futballista átigazolásáról. Helyi lapértesülések szerint Dzsudzsák Balázs csapattársa hárommillió euróért cserél gazdát.
2010.12.23. 17:15
 
NGM: a közszféra egyetlen munkavállalójának sem csökken a nettó havi jövedelme
Családi kedvezményt vagy - akinek ez nem jár - kompenzációs összeget kapnak a közszféra azon dolgozói, akiknek jövőre az arányos adórendszer bevezetésével csökkenne a bérük. Így senkinek sem fog csökkeni a nettó rendszeres jövedelme a közszférában - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön az MTI-vel. A kormány így kívánja ellensúlyozni, hogy a közszférában "az állami takarékosság jegyében" nem lesz béremelés - olvasható a közleményben.
2010.12.23. 17:15
 
 
Elkészült az új kolontári védőgát
Elkészült a vörösiszap-katasztrófa sújtotta térség teljes biztonságát garantáló kettes gát Kolontáron, a védmű gáttestének és résfalának műszaki átadása megtörtént - mondta Takács Árpád ezredes, az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnoka csütörtökön az MTI-nek. A Kolontár, Devecser és Somlóvásárhely biztonságát garantáló völgyzáró gát 1300 méter hosszú. Takács Árpád elmondta, hogy a védmű kiegészítő funkciójaként szolgáló beépített zsilip és automata semlegesítő rendszer kiépítése a tervek szerint január elején fejeződik be.
2010.12.23. 17:00
 
 
Martonyi: Magyarország elkötelezett az európai értékrend képviselete mellett
Magyarország teljes mértékben elkötelezett a jogállamiság és az európai értékrend képviselete mellett - közölte Martonyi János külügyminiszter Guido Westerwelle német külügyminiszterrel folytatott csütörtöki telefonbeszélgetése során. A beszélgetésről a Külügyminisztérium tájékoztatta csütörtökön az MTI-t. A tárca közleménye arra is kitér, hogy Guido Westerwelle a beszélgetésen "felvetette a médiatörvény esetleges módosításának lehetőségét". Mint írták, Westerwelle "ugyanakkor hangsúlyozta, hogy Magyarországot teljes mértékben felkészültnek tartja az Európai Unió soros elnöki tisztének betöltésére".
2010.12.23. 17:00
 
Több megyei közgyűlésnek új elnöke, Pápának új polgármestere lesz
Több megyei közgyűlésnek új elnöke, Pápának pedig új polgármestere lesz, és több városi önkormányzatban is változásokra kell számítani, miután csütörtökön kinevezték a kormánymegbízottakat, amely tisztség összeférhetetlen az önkormányzati pozíciókkal.
2010.12.23. 16:45
 
 
Platini az egyedüli jelölt UEFA elnöki posztjára
Michel Platini lesz az egyedüli elnökjelölt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) jövő évi tisztújító közgyűlésén, így szinte biztos, hogy újabb négy évre megválasztják. Az UEFA szerdán jelentette be, hogy más nem kandidált a posztra. A korábbi aranylabdás francia játékos 2007-ben lett az UEFA elsőszámú vezetője, s 2011. március 22-én a párizsi kongresszuson hosszabbíthatják majd meg a mandátumát.
2010.12.23. 16:45
 
Fitch-igazgató: "sajnálatos a magyar nyugdíjreform visszafordítása"
"Sajnálatosnak" nevezte a magyarországi nyugdíjreform "visszafordítását" az MTI-nek adott csütörtöki nyilatkozatában a Fitch Ratings illetékes igazgatója, miután a legnagyobb európai hitelminősítő bejelentette Magyarország visszaminősítését. A Fitch csütörtöki londoni bejelentése szerint a hosszú futamidejű magyar szuverén devizaadósság besorolása egy fokozattal a befektetésre ajánlott osztályzati sáv alsó szélére, "BBB mínusz" szintre romlik az eddigi "BBB"-ről. A hosszú lejárati idejű állami forintadósság osztályzatát szintén egy fokozattal, "BBB plusz"-ról "BBB"-re süllyesztette a cég.
2010.12.23. 16:45
 
 
Császy Zsolt a strasbourgi bírósághoz fordul
Császy Zsolt álláspontja szerint sérült a tisztességes eljáráshoz való joga, ezért a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordul; a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő volt értékesítési igazgatóját néhány napja engedtek ki a Sukoró-botrány kapcsán elrendelt előzetes letartóztatásából. A jogász végzettségű Császy Zsolt az MTI-nek csütörtökön azt nyilatkozta, a magyarországi igazságszolgáltatási gyakorlat nem felel meg az európai emberjogi normáknak, ezért fordul az ügyvédjén keresztül a strasbourgi bírósághoz. Három és fél hónapot töltött úgy szigorított fegyházi fokozatú előzetes letartóztatásban, hogy nem volt módja érdemben védekezni.
2010.12.23. 16:30
 
Gyengült a forint a Fitch-leminősítés után
A forint árfolyama kezdetben szűk sávban, 276 forintos euró jegyzés környékén ingadozott csütörtökön, majd a Fitch-leminősítést követően nagyot gyengült: az eurót délután 278,04 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a szerda délutáni 276,11 forint után. A Fitch Ratings csütörtökön a magyar szuverén devizaadósság besorolását egy fokozattal a befektetésre ajánlott osztályzati sáv alsó szélére rontotta. A hitelminősítő intézet a közfinanszírozás hosszú távú fenntarthatóságába vetett bizalom megrendülésével indokolta döntését.
2010.12.23. 16:30
 
NGM: Sajnálatos, de nem meglepő a Fitch döntése
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) sajnálatát fejezi ki, de nem tartja meglepőnek a Fitch Ratings csütörtöki döntését, amellyel egy fokozattal visszaminősítette Magyarországot - közölte az NGM csütörtökön MTI-vel. A közlemény szerint a leminősítő döntés fontos körülményeket hagyott figyelmen kívül, így például azt, hogy jövőre - Svédország mellett - Magyarország lesz az egyetlen olyan uniós tagállam, amely csökkenteni tudja az államadósságát. Valójában a nemzetközi tőke érdekeit és szempontjait rövid távon sértő intézkedések miatt került sor a leminősítésre - hangoztatja az NGM közleménye.
2010.12.23. 16:15
 
Miskolcon továbbra is ingyenes a tömegközlekedés a helyi autósoknak
Továbbra is köd és szmog borítja Miskolcot, a városi tömegközlekedési társaság ezért december 26-ig ingyenessé tette az utazást mindazoknak az autósoknak, akiknek forgalmi engedélyében miskolci lakcím szerepel. Miskolc levegőjének minősége romlik, életbe lépett a szmogriadó riasztási fokozata, ennek megfelelően az önkormányzat és az Miskolci Városi Közlekedési (MVK) Zrt. is azt kéri, hogy lehetőség szerint mindenki autóbusszal, villamossal utazzon, hagyja otthon személyautóját - közölte Braun Csaba, a városi közlekedési társaság osztályvezetője.
2010.12.23. 16:15
 
 
Személyi változások az MTI-ben
A Magyar Távirati Iroda (MTI) előtt álló új feladatokra való tekintettel Belénessy Csaba, a hírügynökség vezérigazgatója 2011. január 1-jei hatállyal személyi intézkedéseket hozott, amelyek a cég Hírszerkesztési Központjának, valamint szerkesztőségeinek vezetésére is kiterjednek. Keller Tivadar, a Hírszerkesztési Központ főszerkesztő-helyettese helyére Toót-Holló Tamást, a Belpolitikai Szerkesztőség eddigi vezetőjét nevezte ki. A Belpolitikai Szerkesztőség élére Wéber Ferenc kerül. A vezető posztokról felmentett dolgozók valamennyien az MTI-ben dolgoznak tovább.
2010.12.23. 16:15
 
 
Születésnapját ünnepli a kezelés alatt álló japán császár
A két évtizede trónon lévő uralkodó a császári palota egyik balkonjáról köszöntötte az ünneplésére összegyűlt ezernyi embert. Akihitót 2003-ban műtötték prosztatarák miatt. A császár jelenleg hormonterápián vesz részt, hogy megakadályozzák a betegség visszatérését. A császár egészségügyi okokból csökkentette hivatalos programjainak számát, idén egyáltalán nem indult külföldi útra.
2010.12.23. 16:15
 
 
Ingyenes lesz az MTI hírszolgáltatása, de nem zárja ki a piacot
Ingyenes lesz a Magyar Távirati Iroda hírszolgáltatása, de a speciális megrendelésektől a jövőben sem zárkózik el a közmédiarendszer - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szakértője csütörtöki sajtótájékoztatóján. Szabó László az MTI anyagainak ingyenességére vonatkozó újságírói kérdésre azt hangoztatta: az adófizetők pénzéből működő Magyar Távirati Iroda alapszolgáltatásként nyújtott híreinek ingyenesnek és mindenki számára elérhetőnek kell lenniük. Jelezte ugyanakkor: el tudják képzelni, hogy érkezhetnek a piacról olyan igények, amelyek speciális hírkereséseket, hírösszegzéseket, a hírek archívumaiban keresést kívánják meg, vagy éppen tematikus hírek legyártását.
2010.12.23. 16:00
 
Nyilvános az infokommunikációs cselekvési terv
Csütörtöktől nyilvános a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációs cselekvési terve - közölte a minisztérium csütörtökön az MTI-vel. A közlemény szerint a Digitális Megújulás Cselekvési Terv zsinórmértékként szolgál a 2010-2014 közötti időszak kormányzati infokommunikációs terveivel kapcsolatban. A Digitális megújulás cselekvési terv 4 akciótervben 83 konkrét akciójavaslatot tartalmaz: ezek a gazdaság talpra állítását, a versenyképesség növelését és nem utolsósorban a polgárok kényelmét szolgálják. Az akciótervek átláthatóvá és a jövőben is nyomon követhetővé teszik a cselekvési tervet, ami teljes mértékben illeszkedik a hamarosan megjelenő Új Széchenyi Terv prioritásaihoz.
2010.12.23. 16:00
 
Jobbik: ideiglenes intézkedések javítják az ország pénzügyi helyzetét
A Jobbik szerint helyes, hogy a jövő évi büdzsé megszorítások nélkül javít az ország pénzügyi helyzetén, azonban kifogásolja, hogy ezt ideiglenes intézkedésekkel éri el. A párt azt is közölte: Alkotmánybírósághoz fordul a sztrájktörvény módosítása miatt. Hegedűs Tamás frakcióvezető-helyettes csütörtökön sajtótájékoztatón elmondta: a kormány a költségvetési egyensúly érdekében rendkívüli bevételeket szed be, így azonban nem rajzolódik ki egy kiszámítható és fenntartható költségvetési pálya a következő évekre. Hozzátette: a Jobbik fájlalja, hogy miközben a büdzsé bevételi oldalán jelentős és támogatható változások történnek, addig a kiadási oldal szinte változatlan.
2010.12.23. 15:45
 
KDNP: a költségvetés beindítja a magyar gazdaságot
Megnyugvással konstatálta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP), hogy elfogadta a parlament a 2011-es magyar költségvetést. A kisebbik kormánypárt szerint a törvény kiemelten kezeli a gazdasági növekedést beindító programokat, a munkahelyteremtést és a családok helyzetének javítását, különösen koncentrálva a gyermekvállalás elősegítésére. Az Országgyűlés csütörtökön 257 igen és 119 nem szavazat mellett fogadta el a 2011. évi költségvetésről szóló törvényt. A KDNP üdvözli, hogy az elfogadott költségvetés szociálisan érzékeny, a munkahelyek megóvására törekszik és a nehéz helyzetben lévő hazai gazdaság beindítását szolgálja - írta csütörtöki közleményében a KDNP sajtóirodája.
2010.12.23. 15:45
 
 
Cseri Miklós marad a szentendrei skanzen vezetője
Újabb öt évig Cseri Miklós lesz a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum főigazgatója - tájékoztatta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkársága csütörtökön az MTI-t. A közlés szerint Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter 2011. január 1-jei hatállyal nevezte ki Cseri Miklóst a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum főigazgatójának. A kinevezés öt évre, 2016. január 1-ig szól. Mint a közlemény felidézi, Cseri Miklós 1987 óta dolgozik a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, 1996 óta főigazgatóként vezeti az intézményt. Mostani kinevezését pályázat útján nyerte el.
2010.12.23. 15:45
 
Új testület jött létre Nemzeti összetartozás bizottság néven
Nemzeti összetartozás bizottság néven új testület jött létre. A bizottságnak tizenkét tagja lesz. Kövér László házelnök nyújtotta be csütörtökön a határozati javaslatot, melyet az Országgyűlés 314 igen 46 nem 3 tartózkodással fogadott el. A határozati javaslat szerint 2011-ben, az állampolgársági törvény kiterjesztésével, a Magyarország határain kívül élő magyar emberek és a magyar állam között közjogi kapcsolat létesítésének a lehetősége nyílik meg, amely az elmúlt kilencven, illetve elmúlt húsz esztendőhöz képest alapvetően új helyzetet és lehetőségeket teremt, valamint új feladatokat ró a magyar-magyar kapcsolatok területén a kormányzatra, illetve a kormány feletti ellenőrzést gyakorló Országgyűlésre egyaránt.
2010.12.23. 15:30
 
LMP: szégyenletes a sztrájktörvény szigorítása
Az LMP szerint "szégyenletes" a sztrájktörvény szigorítása, mert éppen a Fidesz volt az a párt, amelyik 2007-ben támogatta a közüzemi, köztük például a vasutas- és BKV-sztrájkokat - mondta csütörtökön a párt frakcióvezetője az MTI-nek. Schiffer András kijelentette, fontos volt, hogy annak idején ezek a szakszervezetek szolidaritási sztrájkokat tudtak vezetni és fel tudtak lépni az "álbaloldali kormány" tb-privatizációs törekvéseivel szemben.
2010.12.23. 15:30
 
Szmogriadó Salgótarjánban
A szmogriadó riasztási fokozatát rendelte el Salgótarjánban Székyné Sztrémi Melinda polgármester (Fidesz-KDNP) csütörtökön. A polgármesteri hivatal MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a légszennyező anyagok, elsősorban a szállópor átlagkoncentrációja két, egymást követő napon meghaladta a riasztási küszöbértéket. Javulás az elkövetkezendő napokban sem várható a meteorológiai előrejelzés szerint, továbbá a város földrajzi helyzete miatt: Salgótarján egy völgyben fekszik.
2010.12.23. 15:30
 
Fazekas Csaba: még tartanak a tárgyalások a közmédia elhelyezéséről
Még tartanak a tárgyalások a közmédia elhelyezéséről - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Fazekas Csaba elmondta, a tárgyalás üzleti folyamat, annak részleteiről nem beszélhet a másik fél engedélye nélkül. Hangsúlyozottan személyes véleményét ismertetve ugyanakkor arról beszélt, hogy az MTV-nek most helyet adó III. kerületi Kunigunda utcai székház megvásárlása szerinte nagy teher lenne a nemzetgazdaság számára, és pénzkímélőbb megoldást kellene választani.
2010.12.23. 15:30
 
Árnyék Költségvetési Tanácsot akar létrehozni az LMP és az MSZP
Az LMP és az MSZP kezdeményezi egy árnyék Költségvetési Tanács létrehozását - jelentette be csütörtöki, a szocialista Tukacs Istvánnal közös, parlamenti sajtótájékoztatóján az LMP-s Scheiring Gábor. Hozzátette, várják az összes "felelős gazdálkodás irányába elkötelezett" párt, közgazdász és állampolgár csatlakozását ehhez a kezdeményezéshez. Elmondása szerint a testület funkciója sok esetben hasonló lenne a jelenlegi Költségvetési Tanácséhoz, ellenőrizné a módosító indítványokat és figyelné, hogy hosszú távon mennyire fenntartható a gazdasági intézkedésekből kirajzolódó pálya.
2010.12.23. 15:15
 
Árnyék Költségvetési Tanácsot akar létrehozni az LMP és az MSZP
Az LMP és az MSZP kezdeményezi egy árnyék Költségvetési Tanács létrehozását - jelentette be csütörtöki, a szocialista Tukacs Istvánnal közös parlamenti sajtótájékoztatóján az LMP-s Scheiring Gábor. Hozzátette, várják az összes "felelős gazdálkodás irányába elkötelezett" párt, közgazdász és állampolgár csatlakozását ehhez a kezdeményezéshez. Elmondása szerint a testület funkciója sok esetben hasonló lenne a jelenlegi Költségvetési Tanácséhoz, ellenőrizné a módosító indítványokat és figyelné, hogy hosszú távon mennyire fenntartható a gazdasági intézkedésekből kirajzolódó pálya.
2010.12.23. 15:15
 
 
Megkezdődött a Tisza tetőzése Szolnoknál
A Tiszán levonuló árhullám Szolnok térségében megkezdte a tetőzését, a megyeszékhely alatt azonban a folyó még napi 5-10 centimétert árad - közölte a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetője csütörtökön az MTI-vel. Lovas Attila igazgató tájékoztatása szerint Szolnoknál csütörtök reggel 849 centiméteres vízállást mértek, ami csaknem fél méterrel haladja meg a harmadfokú védelmi készültségi szintet. A Tiszán az eddigi a legmagasabb vízállást 2000 áprilisában mérték 1041 centiméterrel. A mellékfolyók közül a Hármas-Körös a hóolvadás hatására újból árad, ami hasonló vízmozgást idéz elő a Hortobágy-Berettyó alsó szakaszán is. A Tisza középső szakaszán jégzajlás is megfigyelhető.
2010.12.23. 15:00
 
Mindkét irányban lezárták a Ferihegyi gyorsforgalmi utat baleset miatt
Mindkét irányban lezárták a XVIII. kerületben a Ferihegyi gyorsforgalmi utat, miután négy személyautó összeütközött csütörtök délután, a balesetben öten megsérültek - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese az MTI-vel. Paul Tamás elmondta: a mentők elmondása szerint a helyszínen két súlyos és három könnyű sérültet ápolnak. Az Országos Mentőszolgálat későbbre ígért részletes tájékoztatást az MTI-nek. A baleset a Csévéző utca után történt, a reptér irányában. A rendőrök szalagkorláttal teljes útzárat alakítottak ki, az autósokat a párhuzamos Gyömrői útra terelik - mondta Paul Tamás.
2010.12.23. 15:00
 
Három százalék alatt lesz a hiány jövőre
A 2011. évi költségvetés lesz az elmúlt húsz évben az első, amely 3 százalék alatt tartja az államháztartási hiány mértékét - emelte ki Rogán Antal, a Fidesz gazdaságpolitikai kabinetvezetője csütörtökön, a jövő évi büdzsé záróvitájában. Rogán Antal aláhúzta: a jövő évi lesz az elmúlt tíz évben pedig az első olyan költségvetés, amely érdemben csökkentheti az államadóságot. A költségvetés szakít a megszorítások politikájával - fogalmazott. Kitért az "elmúlt 8 év örökségére is", azt mondta: az alatt az idő alatt az államadóság 2,5 szeresére növekedett, ezt az óriási terhet, a hátrahagyott romhalmazt kellett eltakarítani 2010-ben, és ahelyett kell 2011-ben valami újat építeni.
2010.12.23. 15:00
 
Rogán: a 2011-es büdzsé szakít a megszorítások gazdaságpolitikájával
Rogán Antal szerint a csütörtökön elfogadott jövő évi költségvetés szakít a megszorítások gazdaságpolitikájával, amely az elmúlt éveket jellemezte. A Fidesz országgyűlési képviselője parlamenti sajtótájékoztatóján azt mondta: a büdzsé legfontosabb üzenete, hogy a következő évben jelentősen nő Magyarországon a gyermekes családok támogatása. Hozzátette, 2011-ben abból a szempontból is véget ér a megszorítások kora, hogy az első olyan év lesz, amikor nem emelkedik a magyar családok több mint 61 százalékának a gázszámlája. Azzal kapcsolatban, hogy leminősítette Magyarországot a Fitch Ratings, Rogán Antal azt mondta, az összes leminősítés sokkal inkább az elmúlt nyolc év örökségének az eredménye.
2010.12.23. 15:00
 
 
Fazekas Csaba: aki eddig dolgozott, továbbra is dolgozni fog a közmédiában
A január 1-jével átalakuló új közmédiarendszerben mindenkit tovább foglalkoztatunk, akinek eddig is volt feladata - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján. Fazekas Csaba a munkavállalók továbbfoglalkoztatására vonatkozó újságírói kérdésekre azt mondta: az átalakítás márciusig tartó első szakaszában átveszik a "komplett kollégaállományt". Az átalakulás első szakaszára vonatkozóan nem merült fel olyan kérdés, hogy a munkavállalók száma csökkenjen - jelentette ki.
2010.12.23. 15:00
 
Újabb amerikai túrára megy nyáron az FC Barcelona
Az elmúlt évekhez hasonlóan jövő nyáron is részt vesz az Egyesült Államokban sorra kerülő bemutató mérkőzéseken az FC Barcelona labdarúgócsapata. A katalán klub hivatalos weboldalán megjelent csütörtöki közlemény szerint két európai helyszínen szintén játszik majd felkészülési találkozókat a gránátvörös-kék alakulat, így Münchenben és a horvátországi Splitben is pályára lép a gárda. Az előzetes tervek szerint Josep Guardiola tanítványai július 30-án Washingtonban a Manchester United, augusztus 3-án, Miamiban az AC Milan, három nappal később pedig a mexikói América ellen futballoznak Dallasban. A barcelonai egyesület előzetes számításai szerint a túra 6,2 millió eurós (1,7 milliárd forint) bevételt eredményez majd. A katalánok 2008-ban és 2009-ben is játszottak felkészülési találkozókat az Egyesült Államokban.
2010.12.23. 14:45
 
 
Dél-Korea ismét hadgyakorlatot tartott a tűzszüneti vonal közelében
Dél-Korea nem egészen egy óráig tartó hadgyakorlatot tartott a két Koreát elválasztó tűzszüneti vonal közelében csütörtökön - jelentették helyszínen tartózkodó tudósítók. A manőver az idei év legjelentősebb légi és szárazföldi hadgyakorlata volt, amelyet megszemlélt Ri Mjong Bak elnök is, aki leszögezte: a dél-koreai hadsereg könyörtelen ellentámadással válaszol, ha az Észak ismét az egy hónappal ezelőttihez hasonló agressziót hajt végre. Az északi tüzérség napra pontosan egy hónapja ágyúzta a két Korea vitatott tengeri határa közelében lévő Jonpjong szigetet. A támadásban két dél-koreai katona és két építőmunkás meghalt. Dél-Korea válaszul ugyancsak ágyúzta Észak-Korea területét.
2010.12.23. 14:45
 
A német és a magyar külügyminiszter a médiatörvényről tárgyalt
A német külügyminiszter telefonon tárgyalt magyar kollégájával a médiatörvény esetleges megváltoztatásáról - közölte a német külügyminisztérium csütörtökön. Guido Westerwelle és Martonyi János a tárca szóvivője szerint "barátságos légkörben a médiatörvény megváltoztatásának lehetőségéről beszéltek".
2010.12.23. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518[1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

bölcsöde I buktatás I diákhitel I érettségi I felvételi I hallgatói jogviszony I iskolabotrány I iskolakerülés I iskolakezdési támogatás I Nyári Egyetem I nyelvvizsga I OKJ I óvoda I ösztöndíj I pótfelvételi I tandíj I tandíj támogatás I tanévkezdés I tankönyvtámogatás I továbbtanulás I vizsgaidőszak

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista